w19b / w19e / W19q LCD Monitör

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "w19b / w19e / W19q LCD Monitör"

Transkript

1 w19b / w19e / W19q LCD Monitör Kullanõm Kõlavuzu Önsöz Güvenlik ve Bakõm Yönergeleri Kurulum Monitörü Kullanma Sürücüleri Yükleme ve Otomatik Ayarlama Özelliğini Kullanma Teknik Destek SSS Özellikler LCD Monitör Kalitesi ve Piksel Politikasõ Kurumsal Yasal Düzenleme Bildirimleri HP ürünleri ve hizmetleri için bu ürünlere ve hizmetlere ilişkin garantiler kesin garanti bildiriminde beyan edilmektedir. Buradaki hiçbir ifade ek bir garanti olarak yorumlanamaz. HP, işbu belgedeki teknik veya yazõm hatalarõndan veya kusurlardan sorumlu tutulmaz. HP, aygõtta HP tarafõndan tedarik edilmemiş yazõlõmõn kullanõmõ veya güvenilirliği konusunda hiçbir sorumluluk kabul etmez. Bu belge telif haklarõ ile korunan mülkiyet bilgileri içermektedir. Bu belgenin hiçbir bölümü HP nin önceden yazõlõ onayõ olmaksõzõn fotokopi ile çoğaltõlamaz, yeniden yazõlamaz veya başka bir dile çevrilemez. Hewlett-Packard Company P.O. Box 4010 Cupertino, CA ABD Telif hakkõ 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation õn ABD tescilli ticari markalarõdõr. Adobe ve Acrobat, Adobe Systems Incorporated õn ticari markalarõdõr. Bluetooth mal sahibinin ticari markasõdõr ve Hewlett-Packard Company tarafõndan lisans altõnda kullanõlmaktadõr. HP, teknolojinin yasal biçimde kullanõmõnõ desteklemektedir ve ürünlerinin telif hakkõ yasasõ tarafõndan izin verilen amaçlarõn dõşõnda kullanõlmasõnõ onaylamaz veya bu şekilde kullanõma teşvik etmez. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. Part number:

2 İçindekiler Sayfasõ Önsöz Bu Kõlavuz Hakkõnda Simge Özellikleri Bu Kõlavuz Hakkõnda Bu kõlavuz, w19b / w19e / W19q LCD Monitörlerini kullanan herkese yöneliktir. Kõlavuzda monitörün özellikleri, kurulumu ve çalõşmasõ açõklanmaktadõr. Kõlavuzun bölümleri şöyledir: Güvenlik ve Bakõm Yönergeleri Kurulum Monitörü Kullanma Sürücüleri Yükleme ve Otomatik Ayarlama Özelliğini Kullanma Teknik Destek SSS Özellikler LCD Monitör Kalitesi ve Piksel Politikasõ Kurumsal Yasal Düzenleme Bildirimleri Simge Özellikleri Aşağõdaki alt bölümlerde bu belgede kullanõlan simge özellikleri açõklanmaktadõr. Notlar, Dikkatler ve Uyarõlar Bu kõlavuz içerisinde, bazõ metin bölümlerinin yanõnda bir simge bulunabilir ve kalõn veya italik türde yazõlmõş olabilir. Bu bölümler notlar, dikkatler ve uyarõlar olup şu amaçla kullanõlõrlar: NOT: NOT, monitörünüzü daha iyi kullanmanõza yardõmcõ olan önemli bilgileri gösterir. DİKKAT: DiKKAT, donanõm için olasõ hasarõ veya veri kaybõnõ belirtir ve sorunu nasõl önleyebileceğinizi açõklar. UYARI: UYARI, bedensel zarar görme olasõlõğõnõ belirtir ve sorunu nasõl önleyebileceğinizi açõklar. Bazõ uyarõlar değişik biçimlerde bulunabilir ve yanlarõnda simge olmayabilir. Bu gibi durumlarda uyarõ, ilgili bir makam tarafõndan zorunlu kõlõnan biçimde sunulur.

3 İçindekiler Sayfasõ Güvenlik ve Bakõm Yönergeleri Önemli Güvenlik Bilgileri Güvenlik Önlemleri Bakõm Yönergeleri Monitörü Temizleme Önemli Güvenlik Bilgileri Güç kablosu monitörünüzle kullanõlmak üzere tasarlanmõştõr. Farklõ bir kablo kullanmak için, yalnõzca bu monitörle uyumlu güç kaynağõ ve bağlantõ kullanõn. Monitörünüzle kullanõlacak doğru güç kablosu hakkõnda bilgi için bkz. Güç Kablosu Seti Gereksinimleri. UYARI: Elektrik çarpmasõ ve cihazõnõza zarar verme olasõlõğõnõ azaltmak için, güç kablosunun topraklama özelliğini devre dõşõ bõrakmayõn. Topraklama fişi önemli bir güvenlik özelliğidir. Ekipmanõ topraklanmõş prize bağlayõn. UYARI: Güvenliğiniz için, güç kablosunu taktõğõnõz topraklanmõş prizin operatörün kolayca erişebileceği, ekipmana mümkün olan en yakõn yerde olmasõnõ sağlayõn. Ekipmanõn güç bağlantõsõnõ kesmek için, fişi sõkõca kavrayarak, güç kablosunu prizden çekin. Hiçbir zaman kabloyu tutarak çekmeyin. DİKKAT: Bilgisayarõnõzõ olduğu kadar, monitörünüzü de korumak için bilgisayarõnõzõn ve çevre birimlerinin (monitör, yazõcõ veya tarayõcõ gibi) tüm güç kablolarõnõ aşõrõ akõm korumalõ anahtarlõ uzatma kablosuna veya kesintisiz güç kaynağõna (UPS) bağlayõn. Çoklu fişlerin tümünde yüksek akõm korumasõ yoktur; çoklu fişlerin bu özelliğin bulunduğunu belirtir biçimde etiketlenmesi gerekir. Aşõrõ akõm korumasõnõn başarõsõz olmasõ durumunda ekipmanõnõzõ değiştirebilmeniz için, hasar halinde değiştirme politikasõ sunan üreticilerin anahtarlõ uzatma kablolarõnõ kullanõn. Güvenlik Önlemleri DİKKAT: LCD ekrana baskõ uygulamaktan kaçõnõn, aksi takdirde zarar verebilirsiniz. Monitörün etiketi/arka plakasõ üzerinde belirtildiği şekilde, yalnõzca bu monitörle uyumlu güç kaynağõ ve bağlantõ kullanõn. Prize bağlõ ürünlerin toplam amper değerinin elektrik prizinin akõm değerini aşmadõğõna ve kabloya bağlõ ürünlerin toplam amper değerinin kablonun değerini aşmadõğõna emin olun. Her bir cihazõn amper değerini (Amps veya A) belirlemek için güç etiketlerine bakõn. Monitörü kolayca erişebileceğiniz bir prizin yakõnõna yerleştirin. Monitörün bağlantõsõnõ kesmek için fişinden sõkõca tutup prizden çekin. Monitör bağlantõsõnõ kesmek istediğinizde, asla monitör kablosundan çekmeyin. Güç kablosunun üzerine herhangi bir şey yerleştirmeyin. Kablonun üzerine basmayõn.

4 Bakõm Yönergeleri Performansõ artõrmak ve monitörünüzün ömrünü uzatmak için: Monitörün kasasõnõ açmayõn veya bu ürünün bakõmõnõ kendiniz yapmaya çalõşmayõn. Monitörünüz düzgün çalõşmõyorsa, yere düştüyse veya hasar gördüyse, ilgili Hewlett-Packard yetkili satõcõsõna, bayisine veya yetkili servisine başvurun. Yalnõzca çalõştõrma talimatlarõnda açõklanan ayarlarõ yapõn. Kullanmadõğõnõz zaman monitörünüzü kapatõn. Bir ekran koruyucu kullanarak ve kullanõlmadõğõ zamanlarda monitörü kapatarak, monitörünüzün ortalama kullanõm ömrünü büyük ölçüde artõrabilirsiniz. Monitörünüzü iyi havalandõrõlan, aşõrõ õşõk, sõcaklõk ve rutubetten uzak bir yerde tutun. Kasadaki yuvalar ve açõk kõsõmlar havalandõrma amaçlõdõr. Bu açõk kõsõmlar bloke edilmemeli veya kapatõlmamalõdõr. Kasa yuvalarõna veya diğer açõk kõsõmlara hiçbir şekilde yabancõ nesneler sokmayõn. Temizlemeden önce monitörü prizden çekin. Monitörü düşürmeyin veya dengesiz bir yüzeye yerleştirmeyin. Monitörün ayak tabanõnõ çõkarõrken monitörünüzü çizilme, aşõnma veya kõrõlmaya karşõ korumak için, yumuşak bir yüzeye ön tarafõ aşağõ gelecek şekilde yatõrmanõz gerekir. Monitörü Temizleme Monitör, temizlenirken özel ilgi gerektiren yüksek kaliteli optik bir cihazdõr. Monitörü temizlemek için şu adõmlarõ takip edin: 1 Bilgisayarõ ve monitörü kapatõn. 2 Temizlemeden önce monitörü prizden çekin. DİKKAT: Monitör ekranõnõ veya kasasõnõ temizlemek için benzen, tiner, amonyak veya herhangi bir uçucu madde kullanmayõn. Bu kimyasallar monitöre zarar verebilir. Sõvõ veya aerosol temizleyiciler kullanmayõn. LCD ekranõ temizlemek için hiçbir zaman su kullanmayõn. 3 Ekranõ kuru, yumuşak, temiz bir bezle silin. Ekranõn ilave temizliğe ihtiyacõ varsa antistatik ekran temizleyici kullanõn. 4 Monitör gövdesinin tozunu alõn. Kasayõ temizlemek için nemli bez kullanõn. Kasanõn ilave temizliğe ihtiyacõ varsa izopropil alkolle nemlendirilmiş temiz bir bez kullanõn. 5 Monitörün fişini takõn. 6 Bilgisayarõ ve monitörü açõn.

5 İçindekiler Sayfasõ Kurulum Taban ve Eğim Kablolar Duvara Montaj Kolu Taban ve Eğim Tabanõ Takma Tabanõ Çõkarma Eğimi Ayarlama Tabanõ Takma 1 Paneli düz, korunaklõ bir yüzeye yerleştirin. 2 Ayağõn yuvalarõnõ panelin tõrnaklarõyla (A) hizalayõp takõn. 3 Yerine oturmasõ için ayağõ sağa doğru kaydõrõn (B). 4 Paneli kaldõrõp tõrnaklar tabana kilitlenene kadar ayağõ oturtun. UYARI: Tabanõ takarken parmaklarõnõzõn sõkõşmamasõna veya yaralanmamasõna dikkat edin. DİKKAT: Zarar görmemesi için panelin ön tarafõna basõnç uygulamayõn.

6 Tabanõ Çõkarma 1 Serbest bõrakma tõrnağõna basõn ve ayağõ kaldõrarak tabandan çõkarõn. 2 Paneli düz, korunaklõ bir yüzeye yerleştirin. 3 Serbest kalmasõ için ayağõ sola doğru kaydõrõn (A). 4 Ayağõ panelden ayõrõn (B). UYARI: Tabanõ takarken parmaklarõnõzõn sõkõşmamasõna veya yaralanmamasõna dikkat edin. DİKKAT: Zarar görmemesi için panelin ön tarafõna basõnç uygulamayõn.

7 Eğimi Ayarlama En iyi görüşü elde etmek için aşağõda anlatõldõğõ şekilde, ekranõn eğimini istediğiniz gibi ayarlayõn: 1 Yüzünüz monitöre dönük olarak durun ve eğimi değiştirirken monitörü devirmemek için ayaklõğõ tutun. 2 Monitörün üst kenarõnõ kendinize veya diğer tarafa doğru hareket ettirerek, eğimi ayarlayõn. DİKKAT: Kõrõlmasõnõ veya zarar görmesini önlemek için eğimi değiştirirken, LCD ekrana dokunmayõn.

8 İçindekiler Sayfasõ Kablolar Kablolarõ Takma Kablolarõ Takma Bu monitöre bir VGA kablosu (verilir), DVI-D kablosu (yalnõzca belirli modellerde) veya her ikisini birden takabilirsiniz. DVI kablosu kullanabilmeniz için, bilgisayarõnõzõn DVI uyumlu bir grafik kartõ olmasõ gerekir. Konektörler monitörün arka tarafõnda bulunur. Her iki kablo da takõlõrsa, ekran menüsündeki Input Select (Giriş Seçimi) seçeneği kullanõlarak giriş kaynağõ değiştirilebilir. Lütfen Ekran Menüsü bölümüne bakõn. 1 Bilgisayarõnõzõ kapatõn. 2 Ses kablosunu (yeşil konektör) kullanarak dahili monitör hoparlörlerini bilgisayara bağlayõn.

9 3 VGA kablosu takõyorsanõz, 15 iğneli D-Sub VGA kablosunun (mavi konektör) bir ucunu monitörün arkasõna takõn ve diğer ucunu bilgisayarõn VGA bağlantõ noktasõna takõn. 4 DVI kablosu takõyorsanõz, 24 iğneli DVI kablosunun (beyaz konektör) bir ucunu monitörün arkasõna takõn (yalnõzca belirli modellerde) ve diğer ucunu bilgisayarõn DVI bağlantõ noktasõna takõn.

10 5 Güç kablosunun bir ucunu monitörün arkasõna, diğer ucunu da topraklõ bir prize takõn. 6 Kablolarõ tutma yerinden geçirerek sabitleyin. 7 Monitörünüzü ve bilgisayarõnõzõ açõn. Bilgisayarõnõzda görüntü varsa, yükleme tamamlanmõştõr. Monitörde görüntü yoksa Teknik Destek SSS ve Monitörü Kullanma bölümlerine bakõn.

11 İçindekiler Sayfasõ Duvara Montaj Kolu Duvara Montaj Kolunu (Sağlanmaz) Monte Etmeye Hazõrlanma Duvara Montaj Kolunu Takma Duvara Montaj Kolunu (Sağlanmaz) Monte Etmeye Hazõrlanma Bu monitör, ayrõ olarak satõn alacağõnõz bir duvara montaj koluna takõlabilir. DİKKAT: Monitörü sökmeden önce monitörü kapatõn ve tüm güç, video ve ses kablolarõnõ çõkarõn. 1 Kablolarõ monitörden çõkarõn. 2 Panel aşağõ doğru, korumalõ bir yüzeye dönük konumdayken vidalarõ sökün ve ayak parçasõnõ çõkarõn. 3 Duvara montaj kolunu monte etmek için üreticinin talimatlarõnõ uygulayõn. Diğer montaj talimatlarõ için Duvara Montaj Kolunu Takma konusunu okuyun. Duvara Montaj Kolunu Takma 1 Monitör ekranõnõ düz, yumuşak, korunaklõ bir yüzeye yerleştirin. 2 Duvara montaj kolunu monitörün arkasõna yerleştirin. Kolun üzerindeki delikleri, monitörün arkasõndaki montaj delikleriyle aynõ hizaya getirin. 3 Montaj deliklerine dört vida yerleştirin ve vidalarõ sõkõn. 4 Kablolarõ yeniden takõn. Kolu duvara monte etme hakkõnda talimatlar için duvara montaj kolu (ayrõ satõn alõnõr) ile birlikte verilen kullanõm kõlavuzuna bakõn.

12 İçindekiler Sayfasõ Monitörü Kullanma Çalõştõrma Talimatlarõ Harici Denetimler LED Göstergeleri Ayarlar En İyi Çözünürlüğü Ayarlama Ses Seviyesini Ayarlama Kulaklõk Kullanma Ekran Menüsünü Kilitleme Ekran Menüsü Ayarlarõ Ekran Menüsü Çalõştõrma Talimatlarõ Kumanda düğmeleri aşağõda gösterildiği gibi panelin ön tarafõnda bulunur. Ekran ayarlarõnõ kendi tercihlerinize göre yapmak için MENU (Menü) düğmesini kullanõn: Yukarõda yer alan Kurulum bölümünde belirtildiği gibi monitörü kurun, kablolarõ takõn ve eğimi ayarlayõn. Monitörü açmak ve kapatmak için güç düğmesine (C) basõn. Monitör açõldõğõnda güç göstergesi yanar. Diğer denetim düğmelerinin çalõşabilmesi için monitörün açõk olmasõ gerekir. İsterseniz çözünürlüğü ayarlayabilir (En İyi Çözünürlüğü Ayarlama), sesi ayarlayabilir (Ses Seviyesini Ayarlama) ve kulaklõk takabilirsiniz (Kulaklõk Kullanma). Ekran ayarlarõnõ (Ekran Menüsü) yapõn (Ekran Menüsü Ayarlarõ).

13 Harici Denetimler A B C D E F AUTO-Yapõlandõrma / Exit (Çõkõş) Ses seviyesi azaltma / Sola ilerleme Güç Ses seviyesi artõrma / Sağa ilerleme MENU (MENÜ) / Giriş Kulaklõk jakõ LED Göstergeleri Durum Tam Güç Modu Etkin-kapalõ Modu LED Rengi Yeşil Turuncu Daha fazla bilgi için Teknik Destek SSS bölümüne bakõn.

14 İçindekiler Sayfasõ Ayarlar En İyi Çözünürlüğü Ayarlama Ses Seviyesini Ayarlama Kulaklõk Kullanma Ekran Menüsünü Kilitleme Ekran Menüsü Ayarlarõ Ekran Menüsü En İyi Çözünürlüğü Ayarlama Bu monitör için önerilen çözünürlük 1440 x 900 dir. Monitörü bu çözünürlüğe ayarlamak için kurulum yordamõnõ tamamlayõn ve monitörün bilgisayara bağlõ olduğundan emin olun. Monitörü açõn ve aşağõdakileri yapõn: 1 Start (Başlat) öğesini tõklatõn. 2 Settings (Ayarlar) seçeneğini tõklatõn. 3 Control Panel (Denetim Masasõ) nõ tõklatõn. 4 Display (Ekran) seçeneğini çift tõklatõn. 5 Settings (Ayarlar) seçeneğini tõklatõn. 6 Çözünürlük kaydõrma çubuğunu 1440 x 900 değerine kaydõrõn. NOT: 1440 x 900 seçeneği görüntülenmiyorsa, monitörün sürücüsünü Web den yükleyin. Talimatlar için Monitörü Kullanma konusuna bakõn. Ses Seviyesini Ayarlama Sesi istediğiniz seviyeye ayarlamak için ses seviyesi artõrma veya azaltma düğmelerine basõn. Ses seviyesi 0 (sessiz) ile 100 arasõnda olabilir. Önceden ayarlanmõş değer 50 dir. Kulaklõk Kullanma Kulaklõklar bir jaka takõlabilir. Kulaklõklar takõldõğõnda, dõş ses kapatõlõr. Ekran Menüsünü Kilitleme Ekran menüsünü kilitlemek için, monitör kapalõyken MENU (Menü) düğmesini basõlõ tutun ve monitörü açmak için güç düğmesine basõn. Ekran menüsünün kilidini açmak için kilitleme yordamõnõ yineleyin. Ekran menüsü kilitliyken, ekran menüsündeki ayarlar değiştirilemez.

15 Ekran Menüsü Ayarlarõ 1 Ekran menüsünü etkinleştirmek için MENU (Menü) düğmesine basõn. 2 İşlevler arasõnda geçiş yapmak için veya düğmelerine basõn. İstediğiniz işlev vurgulandõğõnda, etkinleştirmek için yeniden MENU (Menü) düğmesine basõn. Seçilen işlevin bir alt menüsü varsa, bu alt menü görüntülenir. Alt menü işlevleri arasõnda geçiş yapmak için tekrar veya düğmelerine basõn. İstediğiniz alt işlev vurgulandõğõnda, etkinleştirmek için MENU (Menü) düğmesine basõn. 3 Seçilen işlevin ayarlarõnõ değiştirmek için veya düğmelerine basõn. 4 Çõkõp kaydetmek için Exit (Çõkõş) işlevini seçin. Başka bir işlevi ayarlamak istiyorsanõz, 2 3 arasõndaki adõmlarõ yineleyin. Ekran Menüsü Aşağõdaki şekilde, MENU (Menü) düğmesine ilk kez bastõğõnõzda görüntülenen ekran menüsü yer almaktadõr. Bu şekilde, Luminance (Aydõnlõk) simgesi seçilidir; bu nedenle o simge vurgulanmõştõr ve adõ görüntülenmektedir. MENU (Menü) düğmesine tekrar basõldõğõnda bu işlevin alt menüsü görüntülenir. Ekran Menüsünü Ayarlamak için Ana Menü ve Alt Menü Öğeleri Ana Menü Öğesi Luminance (Aydõnlõk) Ana Menü Simgesi Alt Menü Öğesi Contrast (Karşõtlõk) Brightness (Parlaklõk) Alt Menü Simgesi Açõklama Dijital ayara göre karşõtlõk Arka aydõnlatma ayarõ Image Setup (Görüntü Ayarõ) Focus (Netlik) Yatay çizgi parazitini azaltmak için görüntü aşamasõnõ ayarlar Clock (Zamanlama) Dikey çizgi parazitini azaltmak için görüntü zamanlamasõnõ ayarlar

16 Ana Menü Öğesi Ana Menü Simgesi Alt Menü Öğesi Alt Menü Simgesi Açõklama Image Position (Görüntü Konumu) H. Position (Yatay Konum) Görüntünün yatay konumunu ayarlar V. Position (Dikey Konum) Görüntünün dikey konumunu ayarlar Color Temp. (Renk Sõcaklõğõ) Warm (Sõcak) Yok EEPROM dan sõcak renk sõcaklõğõnõ alõr Cool (Soğuk) Yok EEPROM dan soğuk renk sõcaklõğõnõ alõr srgb Yok EEPROM dan srgb sõcaklõğõnõ alõr User / Red (Kullanõcõ / Kõrmõzõ) Dijital ayara göre kõrmõzõ kazanç User / Green (Kullanõcõ / Yeşil) User / Blue (Kullanõcõ / Mavi) Dijital ayara göre yeşil kazanç Dijital ayara göre mavi kazanç Input Select (Giriş Seçimi) OSD Setup (Ekran Menüsü Kurulumu) Analog Yok Analog kaynaktan (VGA) giriş sinyalini seçer Digital (Dijital) Yok Dijital kaynaktan (DVI) giriş sinyalini seçer H. Position (Yatay Konum) Ekran menüsünün yatay konumunu ayarlar V. Position (Dikey Konum) Ekran menüsünün dikey konumunu ayarlar OSD Timeout (Ekran Menüsü Zaman Aşõmõ) Ekran menüsü zaman aşõmõnõ ayarlar Language (Dil) Language (Dil) Yok İstediğiniz dili seçin Information (Bilgi) Information (Bilgi) Yok Geçerli giriş zamanlamasõnõn çözünürlüğünü, Y/D frekansõnõ ve giriş bağlantõ noktasõnõ gösterir Reset (Sõfõrla) Yes (Evet) Yok Otomatik yapõlandõrmanõn her eski durumunu sõfõrlar No (Hayõr) Yok Sõfõrlama işlemini yapmaz, ana menüye döner Exit (Çõkõş) Yok Yok Ekran menüsünden çõkar Bu monitörün karşõladõğõ yatay ve dikey tarama aralõklarõ için Özellikler bölümüne bakõn.

17 İçindekiler Sayfasõ Sürücüleri Yükleme ve Otomatik Ayarlama Özelliğini Kullanma Sürücü ve Yazõlõm Yükleme HP Destek Web sitesinden sürücü ve yazõlõm dosyalarõnõn en son sürümlerini yüklemek için: 1 Şu adrese gidin: 2 Yaşadõğõnõz ülke veya bölgeyi seçin. 3 Download Drivers and Software (Sürücü ve Yazõlõm Yükleme) seçeneğini işaretleyin. 4 Monitörünüzün model numarasõnõ girin. Monitörünüz için hazõrlanmõş yazõlõm yükleme sayfalarõ görüntülenir. 5 Yükleme sayfalarõndaki talimatlarõ kullanarak, sürücü ve yazõlõm dosyalarõnõ yükleyip kurun. Otomatik Ayarlama İşlevini Kullanma Ekran performansõnõ VGA (analog) için en iyi duruma getirmek üzere AUTO (Otomatik) düğmesine basõn. Monitörünüz DVI girişi kullanõyorsa, bu yordamõ kullanmayõn. Monitörünüz VGA (analog) girişi kullanõyorsa, otomatik ayarlama aşağõdaki görüntü kalitesi sorunlarõnõ düzeltebilir: Bulanõklõk veya netlik bozukluğu Gölge ve çizgi oluşumu veya gölgeleme efektleri Hafif dikey çubuklar İnce, yatay kayan çizgiler Ortalanmamõş görüntü

18 İçindekiler Sayfasõ Teknik Destek SSS Teknik Destek SSS (Sõk Sorulan Sorular) Sorun ve Soru Güç LED si yanmõyor Tak ve Çalõştõr özelliği çalõşmõyor Ekran bulanõk ve gölge ve gölgeleme sorunlarõ var Görüntü hareket ediyor, titriyor veya resimde dalgalõ desenler var Monitör Etkin Kapalõ-Modu nda takõlmõş Olasõ Çözümler Güç düğmesinin açõk olduğundan ve güç kablosunun düzgün bir şekilde topraklõ bir prize ve monitöre takõlõ olduğundan emin olun. Monitörün Tak ve Çalõştõr özelliğinin çalõşmasõ için, Tak ve Çalõştõr özelliği ile uyumlu bir bilgisayar ve video kartõnõz olmasõ gerekir. Bilgisayar üreticinize başvurun. Monitörün video kablosunu kontrol edin ve iğnelerden hiçbirinin kõvrõlmadõğõndan emin olun. HP monitör sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun (HP monitör sürücüleri aşağõdaki adresten edinilebilir: Karşõtlõk ve parlaklõk denetimlerini ayarlayõn. Bir uzatma kablosu veya anahtar kutusu kullanmadõğõnõzdan emin olun. Monitörü doğrudan bilgisayarõnõzõn arkasõndaki video kartõ çõkõş konektörüne bağlamanõzõ öneririz. VGA girişi için, otomatik ayarlama işlevi bu sorunu giderebilir. Parazite neden olabilecek elektrikli aygõtlarõ, monitörden olabildiğince uzaklaştõrõn. Kullandõğõnõz çözünürlükte, monitörünüzün kaldõrabildiği maksimum yenileme hõzõnõ kullanõn. Bilgisayarõn güç düğmesi açõk konumda olmalõdõr. Bilgisayarõn video kartõ sağlam bir şekilde yuvasõna oturmuş olmalõdõr. Monitörün video kablosunun bilgisayara düzgün takõldõğõndan emin olun. Monitörün video kablosunu denetleyin ve iğnelerden hiçbirinin kõvrõlmadõğõndan emin olun. Klavyenizdeki Caps Lock tuşuna basarak Caps Lock LED inin yanõp yanmadõğõna bakarak, bilgisayarõn çalõştõğõndan emin olun. Caps Lock tuşuna bastõktan sonra LED yanmalõ veya sönmelidir.

19 Sorun ve Soru Ana renklerden biri eksik (kõrmõzõ, yeşil veya mavi) Ekran görüntüsü ortalanmamõş veya doğru boyutta değil Resimde renk kusurlarõ var (beyaz renk beyaz gibi görünmüyor) Monitör en uygun çözünürlüğe ayarlanamõyor Olasõ Çözümler Monitörün video kablosunu denetleyin ve iğnelerden hiçbirinin kõvrõlmadõğõndan emin olun. Monitörün video kablosunun bilgisayara düzgün takõldõğõndan emin olun. Yatay ve dikey ekran konumunu ayarlayõn. VGA girişi için otomatik ayarlama işlevi bu sorunu giderebilir. RGB rengini ayarlayõn ve renk sõcaklõğõnõ seçin. Grafik kartõnõn en uygun çözünürlüğü (1440 x 900) desteklediğinden emin olun. Grafik kartõ için desteklenen en yeni sürücünün yüklendiğinden emin olun. HP ve Compaq sistemlerinde, sisteminiz için en son grafik sürücülerini aşağõdaki adresten yükleyebilirsiniz: Diğer sistemler için grafik kartõ üreticinizin web sitesine başvurun.

20 İçindekiler Sayfasõ Özellikler Genel LCD Panel (19 inç) Çözünürlük Önceden Ayarlanmõş Ekran Modlarõ Fiziksel Özellikler Çevresel Güç Kablosu Seti Gereksinimleri İğne Atamalarõ Tak ve Çalõştõr DDC2B Özelliği Tüm özellikler, HP parça üreticileri tarafõndan sağlanan tipik özellikleri temsil eder; gerçek performans daha düşük veya yüksek olarak değişebilir. Genel Model numarasõ w19b /w19e / W19q LCD Panel (19 inç) Sürücü sistemi Boyut Video Ayrõ eşit. Ekran rengi Nokta zamanlamasõ Yüzey işleme TFT Aktif Matriks Renkli LCD 481,4 mm (19 inç) R, G, B Analog Arabirim ve Dijital Arabirim H/V TTL ve TMDS 16,2 milyon Renk 135 MHz Yansõtma önleyici sert polarize kaplama (yalnõzca bazõ modellerde) Çözünürlük Yatay tarama aralõğõ Yatay tarama boyutu (Maksimum) 30 khz - 83 khz 410mm Dikey tarama aralõğõ Dikey tarama boyutu (Maksimum) 55 Hz - 75 Hz 256 mm Önceden ayarlanmõş en iyi çözünürlük 60 Hz'de 1440 x 900 Önceden ayarlanmõş en yüksek çözünürlük 75 Hz'de 1440 x 900 Karşõlanabilen en yüksek çözünürlük 75 Hz'de 1440 x 900 Tak ve Çalõştõr Giriş Konektörleri Giriş Video Sinyali Güç Kaynağõ VESA DDC2B D-Sub VGA 15 iğneli, DVI-D, ses jakõ Analog: 0,7Vp-p(standart), 75 OHM, Pozitif ve DVI-D Dijital Arabirim (TMDS) 100~240V, 47~63Hz

21 Önceden Ayarlanmõş Ekran Modlarõ Standart Çözünürlük Yatay Frekans (khz) Dikey Frekans (Hz) Dos modu 720 x ,47 70,0 VGA 640 x ,47 60,0 VGA 640 x ,50 75,0 SVGA 800 x ,879 60,0 SVGA 800 x ,875 75,0 XGA 1024 x ,363 60,0 XGA 1024 x ,476 70,0 XGA 1024 x ,02 75,0 SXGA 1280 x ,00 60,0 SXGA 1280 x ,00 75,0 WXGA x ,935 59,8 WXGA x ,635 74,984 Fiziksel Özellikler Konektör Türleri Sinyal Kablosu Türü 15 iğneli Mini D-Sub VGA, DVI-D, kulaklõk çõkõşõ Çõkarõlabilir Boyutlar ve Ağõrlõk: Yükseklik (taban dahil) Genişlik Derinlik Ağõrlõk (yalnõzca monitör) Ağõrlõk (ambalajõ ile) 14,0 inç (356,5 mm) 17,3 inç (438,5 mm) 8,3 inç (211 cm) 12,61 (4,85 kg) 17,00 lb (6,54 kg) Çevresel Sõcaklõk: Çalõşõrken Çalõşma Ortamõ Dõşõnda Nem: Çalõşõrken Çalõşma Ortamõ Dõşõnda Yükseklik: Çalõşõrken Çalõşma Ortamõ Dõşõnda 5 C C 20 C C %15 - %90 (yoğunlaşmayan) %15 - %90 (yoğunlaşmayan) 0~3.658 m (0~ ft) 0~ m (0~ ft)

22 Güç Kablosu Seti Gereksinimleri Monitörün güç kaynağõ otomatik hat değiştirme (ALS) özelliğine sahiptir. Bu özellik, monitörün V, 50/60 Hz, 1,5A arasõ giriş gerilimlerinde çalõşmasõna izin verir. Monitörle birlikte gelen güç kablosu seti (esnek kablo veya fiş), ekipmanõ satõn aldõğõnõz ülkedeki/bölgedeki gereksinimleri karşõlar. Farklõ bir ülke/bölge için güç kablosuna ihtiyacõnõz varsa, o ülke/bölgede kullanõm için onaylanmõş bir güç kablosu satõn almalõsõnõz. Güç kablosu, ürün ve ürünün elektrik derecelendirme etiketi üzerine işaretlenmiş voltaj ve akõm değerleri için sõnõflandõrõlmõş olmalõdõr. Kablonun voltaj ve akõm derecesi, ürünün üzerine işaretlenmiş voltaj ve akõm derecesinden daha yüksek olmalõdõr. Ek olarak, telin kesit alanõ 0,75 mm² veya 18AWG ve kablonun uzunluğu 4,94 ft. (1,5 m) ile 12 ft. (3,6 m) arasõnda olmalõdõr. Kullanmanõz gereken güç kablosu türü ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, yetkili HP servis sağlayõcõnõzla temasa geçin. Güç kablosu, üzerine basõlmayacak ve sõkõşmayacak şekilde yerleştirilmelidir. Fiş, priz ve kablonun üründen çõktõğõ yere özellikle dikkat edilmelidir. İğne Atamalarõ İğne Numarasõ Sinyal Kablosunun 15 İğneli Tarafõ 1 Video-Kõrmõzõ 2 Video-Yeşil 3 Video-Mavi 4 Toprak 5 Kablo Algõlama 6 GND-R 7 GND-G 8 GND-B 9 +5V 10 Toprak 11 Toprak 12 DDC-Seri veri 13 Y-eşit. 14 D-eşit. 15 DDC-Seri zamanlama

23 İğne No Sinyal Adõ İğne No Sinyal Adõ İğne No Sinyal Adõ 1 TMDS Veri 2 9 TMDS Veri 1 17 TMDS Veri 0 2 TMDS Veri TMDS Veri TMDS Veri 0+ 3 TMDS Veri 2/4 Yalõtõm 11 TMDS Veri 1/3 Yalõtõm 19 TMDS Veri 0/5 Yalõtõm 4 TMDS Veri 4 12 TMDS Veri 3 20 TMDS Veri 5 5 TMDS Veri TMDS Veri TMDS Veri 5+ 6 DDC Zamanlama 14 +5V Güç 22 TMDS Zamanlama Yalõtõmõ 7 DDC Veri 15 Toprak (+5V için) 23 TMDS Zamanlama+ 8 N.C. 16 Çalõşõrken Takma Algõlama 24 TMDS Zamanlama Tak ve Çalõştõr DDC2B Özelliği Bu monitör, VESA DDC STANDARDI uyarõnca VESA DDC2B yetenekleriyle donatõlmõştõr. Monitörün ana bilgisayar sistemine kimliğini bildirmesini ve kullanõlan DDC düzeyine bağlõ olarak ekran yetenekleri hakkõnda ek bilgiler iletmesini sağlar. DDC2B, I²C protokolünü esas alan iki yönlü bir veri kanalõdõr. Ana bilgisayar, DDC2B kanalõ üzerinden EDID bilgileri isteyebilir.

24 İçindekiler Sayfasõ LCD Monitör Kalitesi ve Piksel Politikasõ HP LCD Monitörü, sorunsuz bir performans temin etmek için yüksek duyarlõklõ teknoloji kullanõr ve yüksek standartlara bağlõ kalõnarak üretilmiştir. Buna rağmen, ekranda küçük parlak veya koyu noktalar olarak görünen görüntü kusurlarõ bulunabilir. Bu durum tüm sağlayõcõlar tarafõndan karşõlanan ürünlerde kullanõlan LCD ekranlarda geçerlidir ve HP LCD Monitörüne özgü değildir. Bu kusurlar bir veya daha fazla arõzalõ piksel veya alt pikselden kaynaklanõr. Bir piksel, bir kõrmõzõ, bir yeşil, bir de mavi alt pikselden oluşur. Tüm piksel arõzalõysa, piksel her zaman açõk (koyu arka planda parlak bir leke) veya her zaman kapalõ (parlak arka planda koyu bir leke) olarak kalõr. İlki, ikincisinden daha belirgindir. Arõzalõ bir alt piksel (nokta arõzasõ), tümü arõzalõ bir pikselden daha az belirgin ve küçüktür ve yalnõzca belirli bir arka planda görülebilir. Arõzalõ piksellerin yerini saptamak için, monitöre normal çalõşma koşullarõnda ve desteklenen bir çözünürlük ve yenileme hõzõna sahip normal çalõşma modunda yaklaşõk 50 cm uzaktan bakõlmalõdõr (16 inç). Tahmin ediyoruz ki, endüstri daha az kozmetik kusurlara sahip ekranlar üretme kabiliyetini geliştirmeye devam edecektir ve biz bu gelişmeler õşõğõnda yönergelerimizi yenileyeceğiz. w19b / w19e / W19q LCD Monitörünüz hakkõnda daha fazla bilgi için, aşağõdaki adreste bulunan HP Web sitesine başvurun:

25 İçindekiler Sayfasõ Kurumsal Yasal Düzenleme Bildirimleri Federal İletişim Komisyonu Bildirimi Bu cihaz test edilmiş ve FCC Kurallarõnõn 15. Bölümüne göre, B Sõnõfõ dijital cihazlarõn sõnõrlarõna uyduğu tespit edilmiştir. Bu sõnõrlar yerleşim alanõna kurulduğunda zararlõ olabilecek parazitlere karşõ makul düzeyde bir koruma sağlamak amacõyla tasarlanmõştõr. Bu cihaz, radyo frekans enerjisi üretir, kullanõr ve yayabilir ve talimatlara uygun olarak kurulmaz ve kullanõlmazsa radyo iletişimlerinde zararlõ parazitlere neden olabilir. Bununla birlikte, belirli bir kurulumda parazitin oluşmayacağõ garantisi yoktur. Bu cihaz, radyo veya televizyon sinyallerinin alõmõnda cihazõ kapatõp açarak neden olup olmadõğõ belirlenebilen zararlõ parazitlere neden olmuyorsa, kullanõcõnõn paraziti aşağõdaki önlemlerin bir veya birkaçõnõ alarak gidermesi önerilir: Alõcõ antenini yeniden konumlandõrõn veya yeniden yönlendirin. Cihaz ve alõcõ arasõndaki mesafeyi artõrõn. Cihazõ, alõcõnõn bağlõ olduğu devreden farklõ bir devre üzerindeki çõkõşa bağlayõn. Yardõm almak için, deneyimli bir radyo veya televizyon teknisyenine başvurun. Değişiklikler FCC, cihaz üzerinde Hewlett-Packard Company tarafõndan açõkça onaylanmayan değişiklikler veya düzenlemeler yapõlmasõnõn, kullanõcõnõn bu cihazõ işletme yetkisini geçersiz kõlabileceğinin kullanõcõya bildirilmesini talep etmektedir. Kablolar FCC kural ve düzenlemelerine uyumluluğun sağlanabilmesi için, bu cihaza yapõlan bağlantõlarda metalik RFI/EMI konektör başlõklõ yalõtõmlõ kablolar kullanõlmalõdõr.

26 FCC Logosunu Taşõyan Ürünler için Uygunluk Bildirimi, Yalnõzca Amerika Birleşik Devletleri nde Bu cihaz, FCC kurallarõnõn 15. bölümüne uygundur. Cihazõn çalõştõrõlmasõ aşağõdaki iki koşula bağlõdõr: (1) bu cihaz parazite neden olamaz ve (2) bu cihaz, gelen her türlü paraziti, istenmeyen bir çalõşmaya neden olabilecek parazitler de dahil olmak üzere, alõr. Ürününüzle ilgili sorularõnõz için, aşağõdaki adresle temasa geçin: Hewlett-Packard Company P. O. Box , Mail Stop Houston, Texas Veya aşağõdaki numarayõ arayõn: 1-(800) Bu FCC bildirimiyle ilgili sorularõnõz için, aşağõdaki adresle temasa geçin: Hewlett-Packard Company P. O. Box , Mail Stop Houston, Texas Veya aşağõdaki numarayõ arayõn: 1-(281) Bu ürünü tanõmlamak için ürün üzerinde bulunan parça, seri veya model numarasõna başvurun.

27 Canadian Notice This Class B digital apparatus meets all requirements of the Canadian Interference-Causing Equipment Regulations. Avis Canadien Cet appareil numérique de la classe B respecte toutes les exigences du Règlement sur le matériel brouilleur du Canada. Avrupa Birliği Yasal Düzenleme Bildirimi Bu ürün aşağõdaki AB yönergelerine uygundur: Düşük Voltaj Yönergesi 73/23/EEC EMC Yönergesi 89/336/EEC Bu yönergelere uyulmasõ, Hewlett-Packard tarafõndan bu ürün ve ürün ailesi için yayõmlanan AB Uygunluk Bildirimi nde sõralanan ilgili uyumlu hale getirilmiş Avrupa standartlarõna (Avrupa Normlarõ) uygunluk anlamõna gelir. Bu uyumluluk, ürünler üzerine konulan aşağõdaki uygunluk işaretiyle belirtilir: Bu işaret Telekomünikasyon ürünleri dõşõndaki ürünler ve uygun hale getirilmiş AB Telekomünikasyon ürünleri için geçerlidir (örn. Bluetooth). xxxx* Bu işaret, uygun hale getirilmeyen AB Telekomünikasyon ürünleri için geçerlidir. * Bildirilen gövde numarasõ (yalnõzca gerekliyse ürün etiketine bakõn).

28 Avrupa Birliğindeki Ev Kullanõcõlarõ için Atõk Cihazlarõn Çöpe Atõlmasõ Ürün veya ambalajõ üzerinde bulunan bu sembol, ürünün diğer evsel atõklarõnõzla beraber atõlmamasõ gerektiğini belirtir. Bunun yerine atõk cihazõnõzõ, atõk elektrikli ve elektronik cihazlarõn geri dönüştürülmesi için belirtilen toplama noktasõna teslim ederek atmak sizin sorumluluğunuzdadõr. Çöpe atõlmasõ sõrasõnda atõk cihazõnõzõn ayrõ olarak toplanmasõ ve geri dönüştürülmesi, doğal kaynaklarõn korunmasõna yardõmcõ olarak, insan ve çevre sağlõğõ açõsõndan doğru biçimde geri dönüştürülmesini sağlayacaktõr. Geri dönüştürülmesi için atõk cihazõnõzõ nereye teslim edebileceğiniz hakkõnda daha fazla bilgi için lütfen belediyenize, ev atõklarõ çöp hizmetlerine veya ürünü aldõğõnõz mağazaya başvurun. Japonca Bildirimi

29 Japonca Güç Kablosu Bildirimi Japonca Malzeme İçeriği Bildirimi JIS C 0950, 2005 tarihli Japon yasal düzenlemesi, 1 Temmuz 2006 tarihinden sonra satõşa sunulan belirli kategorilerdeki elektronik malzemeler için üreticilerin Malzeme İçeriği Bildiriminde bulunmalarõnõ zorunlu kõlmaktadõr. Bu ürüne ilişkin JIS C 0950 malzeme bildirimi için adresini ziyaret edin. Kore Bildirimi Malzemelerin Atõlmasõ Bu HP ürünündeki LCD ekrandaki floresan lamba içerisinde, kullanõm ömrü sonunda özel işlemlere tabi tutulmasõ gerekebilecek Cõva maddesi bulunmaktadõr. Çevresel öneminden dolayõ bu malzemenin atõlmasõ yasal düzenlemeye tabi olabilir. Atma veya geri dönüşüm bilgileri için lütfen yerel yetkililerle veya Electronic Industries Alliance (EIA) ile temas kurun (

30 HP Geri Dönüşüm Programõ HP, HP ve diğer üreticilerin donanõmlarõ için çeşitli coğrafi bölgelerde kullanõm ömrü sonu iade programlarõ sunar. Bu programlarõn şartlarõ ve kullanõlabilirliği, düzenleyici şartlar ve yerel müşteri talebi doğrultusunda bölgelere göre değişiklik gösterir. HP geri dönüşüm programõyla ilgili bilgi için aşağõdaki adreste bulunan HP Web sitesine başvurun: EPA Energy Star Uyumluluğu Ambalajlarõnda ENERGY STAR logosunu taşõyan ürünler, ABD Çevre Koruma Bürosunun enerji verimliliği ile ilgili ENERGY STAR yönergelerine uygundur. ENERGY STAR etiketli ürünler, daha az enerji kullanmak, elektrik faturalarõnõzõn tutarõnõ düşürmenize katkõda bulunmak ve çevrenin korunmasõna yardõmcõ olmak üzere tasarlanmõştõr. ENERGY STAR ABD hükümetinin tescilli ticari markasõdõr.

31 Tebrikler! Satõn aldõğõnõz monitör TCO 03 Ekran etiketini taşõyor. Bu etiket, monitörünüzün dünyadaki en katõ kalite ve çevre gereksinimlerine uygun olarak tasarlandõğõnõ, üretildiğini ve test edildiğini gösterir. Bu, kullanõcõyõ esas alarak tasarlanan ve çevre üzerindeki etkilere en aza indirgeyen, yüksek performanslõ bir üründür. TCO 03 Ekran koşullarõnõn bazõ özellikleri aşağõda belirtilmiştir: Ergonomi Kullanõcõ için çalõşma ortamõnõ iyileştirmek ve görme ve yorgunluk sorunlarõnõ azaltmak için iyi görsel ergonomi ve resim kalitesi. Burada önemli parametreler aydõnlõk, karşõtlõk, çözünürlük, yansõtma özelliği, renk oluşturma ve görüntü sabitliğidir. Enerji Belirli bir süreden sonra devre giren enerji tasarrufu modu hem kullanõcõ, hem de çevre için yararlõdõr. Elektrik güvenliği Emisyonlar Elektromanyetik alanlar Ses emisyonlarõ

32 Ekoloji Bu ürün geri dönüştürme için hazõrlanmõştõr ve üreticinin EMAS veya ISO gibi onaylõ bir çevre yönetim sistemi olmalõdõr. Aşağõdakiler için kõsõtlamalar: klorlu veya bromlu, yangõna dirençli malzemeler ve polimerler kadmiyum, cõva ve kurşun gibi ağõr metaller. Bu etiketin içerdiği gereksinimler, dünyanõn her yerindeki üreticilerin yanõ sõra bilim adamlarõ, uzmanlar ve kullanõcõlarla işbirliği içinde TCO Geliştirme tarafõndan geliştirilmiştir. TCO, 1980 lerin sonundan bu yana BT donatõlarõnõn çevreyle daha dost bir şekilde geliştirilmesinde etkili olmaktadõr. Etiketleme sistemimiz 1992 yõlõnda monitörlerle başlamõştõr ve dünyanõn her yerindeki BT üreticileri ve kullanõcõlar tarafõndan talep edilmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen aşağõdaki adresi ziyaret edin:

Kullanım kılavuzunuz HP PAVILION 19 INCH FLAT PANEL MONITORS

Kullanım kılavuzunuz HP PAVILION 19 INCH FLAT PANEL MONITORS Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Harici Aygıtlar. Belge Parça Numarası: Ocak 2007

Harici Aygıtlar. Belge Parça Numarası: Ocak 2007 Harici Aygıtlar Belge Parça Numarası: 430221-141 Ocak 2007 Bu kõlavuzda isteğe bağlõ harici aygõtlarõn nasõl kullanõlacağõ anlatõlõr. İçindekiler 1 USB aygıtı kullanma USB aygõtõ bağlama.............................

Detaylı

Bellek Modülleri. Belge Parça Numarası: Bu kõlavuzda, bilgisayardaki belleğin nasõl değiştirileceği ve. Ocak 2007

Bellek Modülleri. Belge Parça Numarası: Bu kõlavuzda, bilgisayardaki belleğin nasõl değiştirileceği ve. Ocak 2007 Bellek Modülleri Belge Parça Numarası: 430355-141 Ocak 2007 Bu kõlavuzda, bilgisayardaki belleğin nasõl değiştirileceği ve yükseltileceği açõklanmaktadõr. İçindekiler Bellek modülleri ekleme veya değiştirme

Detaylı

Bellek Modülleri. Belge Parça Numarası: Bu kõlavuzda, bilgisayardaki belleğin nasõl değiştirileceği ve yükseltileceğiaçõklanmaktadõr.

Bellek Modülleri. Belge Parça Numarası: Bu kõlavuzda, bilgisayardaki belleğin nasõl değiştirileceği ve yükseltileceğiaçõklanmaktadõr. Bellek Modülleri Belge Parça Numarası: 419585-141 Ocak 2007 Bu kõlavuzda, bilgisayardaki belleğin nasõl değiştirileceği ve yükseltileceğiaçõklanmaktadõr. İçindekiler Bellek modülleri ekleme veya değiştirme

Detaylı

Harici Ortam Kartları

Harici Ortam Kartları Harici Ortam Kartları Belge Parça Numarası: 419463-141 Ocak 2007 Bu kõlavuzda isteğe bağlõ harici ortam kartlarõnõn nasõl kullanõlacağõ anlatõlõr. İçindekiler 1 Dijital Ortam Yuvası kartları Dijital ortam

Detaylı

Bellek Modülleri. Belge Bölüm Numarası: Bu kõlavuzda, bilgisayardaki belleğin nasõl değiştirileceği ve. Nisan 2006

Bellek Modülleri. Belge Bölüm Numarası: Bu kõlavuzda, bilgisayardaki belleğin nasõl değiştirileceği ve. Nisan 2006 Bellek Modülleri Belge Bölüm Numarası: 406852-141 Nisan 2006 Bu kõlavuzda, bilgisayardaki belleğin nasõl değiştirileceği ve yükseltileceği açõklanmaktadõr. İçindekiler 1 Bellek modülleri ekleme veya değiştirme

Detaylı

Bellek Modülleri. Belge Parça Numarası: Bu kõlavuzda, bilgisayardaki belleğin nasõl değiştirileceği ve. Ocak 2007

Bellek Modülleri. Belge Parça Numarası: Bu kõlavuzda, bilgisayardaki belleğin nasõl değiştirileceği ve. Ocak 2007 Bellek Modülleri Belge Parça Numarası: 430223-141 Ocak 2007 Bu kõlavuzda, bilgisayardaki belleğin nasõl değiştirileceği ve yükseltileceği açõklanmaktadõr. İçindekiler Bellek modülleri ekleme veya değiştirme

Detaylı

vp19 LCD Monitör WF1907 LCD Monitör w2216 LCD Monitör w2408 LCD Monitör

vp19 LCD Monitör WF1907 LCD Monitör w2216 LCD Monitör w2408 LCD Monitör Kullanõcõ Kõlavuzu vp15 LCD Monitör vp17 LCD Monitör vp19 LCD Monitör FP1707 LCD Monitör WF1907 LCD Monitör w1707 LCD Monitör w1907 LCD Monitör w2007 LCD Monitör w2207 LCD Monitör w2216 LCD Monitör w2408

Detaylı

vp19 LCD Monitör w2408 LCD Monitör

vp19 LCD Monitör w2408 LCD Monitör Kullanõm Kõlavuzu vp15 LCD Monitör vp17 LCD Monitör vp19 LCD Monitör FP1707 LCD Monitör WF1907 LCD Monitör w1907 LCD Monitör w2007 LCD Monitör w2207 LCD Monitör w2408 LCD Monitör HP ürünleri ve hizmetleri

Detaylı

Harici Aygıtlar. Belge Parça Numarası: Bu kõlavuzda isteğe bağlõ harici aygõtlarõn nasõl kullanõlacağõ. Mart 2006

Harici Aygıtlar. Belge Parça Numarası: Bu kõlavuzda isteğe bağlõ harici aygõtlarõn nasõl kullanõlacağõ. Mart 2006 Harici Aygıtlar Belge Parça Numarası: 396847-141 Mart 2006 Bu kõlavuzda isteğe bağlõ harici aygõtlarõn nasõl kullanõlacağõ anlatõlõr. İçindekiler 1 USB aygıtı kullanma USB aygõtõ bağlama.............................

Detaylı

1859m 2009m/v/f 2159m/v 2309m/v

1859m 2009m/v/f 2159m/v 2309m/v Kullanõcõ Kõlavuzu 1859m 2009m/v/f 2159m/v 2309m/v HP ürünlerine ve hizmetlerine ilişkin tüm garantiler, bu ürün ve hizmetlerle birlikte verilen garanti beyanlarõnda açõkça belirtilir. Buradaki hiçbir

Detaylı

Harici Aygıtlar. Belge Bölüm Numarası: Bu kõlavuzda isteğe bağlõ harici aygõtlarõn nasõl kullanõlacağõ. Mayıs 2006

Harici Aygıtlar. Belge Bölüm Numarası: Bu kõlavuzda isteğe bağlõ harici aygõtlarõn nasõl kullanõlacağõ. Mayıs 2006 Harici Aygıtlar Belge Bölüm Numarası: 405762-141 Mayıs 2006 Bu kõlavuzda isteğe bağlõ harici aygõtlarõn nasõl kullanõlacağõ anlatõlõr. İçindekiler 1 USB aygıtı kullanma 86%D\JÕWÕED ODPD ± 86%D\JÕWÕQÕGXUGXUPD

Detaylı

w2228h w2448h/hc w2558hc

w2228h w2448h/hc w2558hc Kullanõcõ Kõlavuzu w2228h w2448h/hc w2558hc HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin garantiler, bu tür ürünler ve hizmetlerle birlikte verilen açõk garanti bildirimlerinde belirtilmiştir. Buradaki hiçbir ifade

Detaylı

w1858 w2228h w2338h w2448h/hc w2558hc

w1858 w2228h w2338h w2448h/hc w2558hc Kullanõcõ Kõlavuzu w1858 w2228h w2338h w2448h/hc w2558hc HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin garantiler, bu tür ürünler ve hizmetlerle birlikte verilen açõk garanti bildirimlerinde belirtilmiştir. Buradaki

Detaylı

Yükseltme ve Onarım-Bakım Kılavuzu

Yükseltme ve Onarım-Bakım Kılavuzu Yükseltme ve Onarım-Bakım Kılavuzu Hewlett-Packard ürün ve hizmetleri için tüm garantiler, bu tür ürün ve hizmetlerle birlikte gelen açõk beyanlarda belirtilmiştir. Burada yer alan hiçbir şey ek garanti

Detaylı

X73 Scan/Print/Copy. Mart 2001. www.lexmark.com

X73 Scan/Print/Copy. Mart 2001. www.lexmark.com X73 Scan/Print/Copy Başlangõç Mart 2001 www.lexmark.com Basõm: Mart 2001 Aşağõdaki paragraf bu tür şartlarõn yasalara aykõrõ olduğu ülkeler için geçersizdir. LEXMARK INTERNATIONAL, INC. BU YAYINI TİCARİ

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Belge Bölüm Numarası: 406849-141 Nisan 2006 Bu kõlavuzda bilgisayarõn donanõm özellikleri açõklanmõştõr. İçindekiler 1 ler Üstteki bileşenler............................... 1 2

Detaylı

v185e/v185es/v185w/v185ws/w185/w185q LCD Monitör Kullanıcı Kılavuzu

v185e/v185es/v185w/v185ws/w185/w185q LCD Monitör Kullanıcı Kılavuzu v185e/v185es/v185w/v185ws/w185/w185q LCD Monitör Kullanıcı Kılavuzu HP ürünlerine ve hizmetlerine ilişkin yegane garantiler, bu ürün ve hizmetlerle birlikte verilen koşullu garanti bildirimlerinde belirtilmiştir.

Detaylı

Multimedya. Belge Bölüm Numarası: Bu kõlavuzda bilgisayarõn ses ve görüntü özelliklerinin nasõl. Ocak 2007

Multimedya. Belge Bölüm Numarası: Bu kõlavuzda bilgisayarõn ses ve görüntü özelliklerinin nasõl. Ocak 2007 Multimedya Belge Bölüm Numarası: 419669-141 Ocak 2007 Bu kõlavuzda bilgisayarõn ses ve görüntü özelliklerinin nasõl kullanõlacağõ anlatõlõr. İçindekiler 1 Multimedya donanımı Optik disk sürücüsünü kullanma...................

Detaylı

Sürücüler. Belge Bölüm Numarası: %XNÕODYX]GDELOJLVD\DUÕQVDELWGLVNV U ]HOOLNOHUL DoÕNODQPÕúWÕU. Mayıs 2006

Sürücüler. Belge Bölüm Numarası: %XNÕODYX]GDELOJLVD\DUÕQVDELWGLVNV U ]HOOLNOHUL DoÕNODQPÕúWÕU. Mayıs 2006 Sürücüler Belge Bölüm Numarası: 405759-141 Mayıs 2006 %XNÕODYX]GDELOJLVD\DUÕQVDELWGLVNV U ]HOOLNOHUL DoÕNODQPÕúWÕU İçindekiler 1 Sürücü bakımı 2 Sürücü ışığı 3 Sabit disk sürücüsü HP Mobile Data Protection

Detaylı

APC Smart-UPS SC. 1000/1500 VA 110/120/230 Vac. 2U Tower/Rack-Montajõ Kesintisiz Güç Kaynağõ İle Kullanõlmak İçindir

APC Smart-UPS SC. 1000/1500 VA 110/120/230 Vac. 2U Tower/Rack-Montajõ Kesintisiz Güç Kaynağõ İle Kullanõlmak İçindir Kullanõcõ Elkitabõ Türkçe APC Smart-UPS SC 1000/1500 VA 110/120/230 Vac 2U Tower/Rack-Montajõ Kesintisiz Güç Kaynağõ İle Kullanõlmak İçindir 990-1851D 03/2007 Giriş APC Kesintisiz Güç Kaynağõ (KGK), ekipmanõnõzõ

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Belge Parça Numarası: 430357-141 Ocak 2007 Bu kõlavuzda bilgisayarõn donanõm özellikleri açõklanmõştõr. İçindekiler 1 ler Üstteki bileşenler............................... 1 2 Işõklar.....................................

Detaylı

hp scanjet 4400c serisi ve 5400c serisi tarayıcıları kurma ve destek kılavuzu

hp scanjet 4400c serisi ve 5400c serisi tarayıcıları kurma ve destek kılavuzu hp scanjet 4400c serisi ve 5400c serisi tarayıcıları kurma ve destek kılavuzu 2 Telif hakkõ bilgisi Telif Hakkõ Hewlett-Packard Company 2001 Tüm haklarõ saklõdõr. Telif haklarõ kanunlarõnda izin verilenler

Detaylı

Yüksek Performanslı LCD Düz Panel Monitörler

Yüksek Performanslı LCD Düz Panel Monitörler Kapalı Devre TV Yüksek Performanslı LCD Düz Panel ler Yüksek Performanslı LCD Düz Panel ler Yüksek çözünürlüklü 500 TVL, 1600 x 1200 (UML-202-90) veya 1280 x 1024 (UML-192-90 ve UML-172-90) görüntü PC

Detaylı

Harici Ortam Kartları

Harici Ortam Kartları Harici Ortam Kartları Belge Bölüm Numarası: 430244-141 Ocak 2007 Bu kõlavuzda isteğe bağlõ harici ortam kartlarõnõn nasõl kullanõlacağõ anlatõlõr. İçindekiler 1 Dijital Ortam Yuvası kartları (yalnızca

Detaylı

SURT192XLBP Harici Akü Grubu. Smart-UPS RT 3000/5000/7500/10000 VA Kesintisiz Güç Kaynağõ İle Kullanõlmak İçindir

SURT192XLBP Harici Akü Grubu. Smart-UPS RT 3000/5000/7500/10000 VA Kesintisiz Güç Kaynağõ İle Kullanõlmak İçindir Kullanõcõ Elkitabõ Türkçe SURT192XLBP Harici Akü Grubu Smart-UPS RT 3000/5000/7500/10000 VA Kesintisiz Güç Kaynağõ İle Kullanõlmak İçindir 990-1387A 09/2003 Giriş SURT192XLBP akü grubu, APC Smart-UPS

Detaylı

Donanım ve Yazılım Kılavuzu

Donanım ve Yazılım Kılavuzu Donanım ve Yazılım Kılavuzu HP Compaq Tablet PC Serisi Belge Parça Numarası: 367426-141 Mart 2005 Bu kõlavuzda, harici aygõt konektörler de içinde olmak üzere, tablet PC donanõm özelliklerini kullanma

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

APC Smart-UPS RT. Harici Akü Grubu. SURT1000XLI ve SURT2000XLI Modelleriyle Kullanõlmak İçindir Kule/Rak Monteli 990-1083A, 01/03

APC Smart-UPS RT. Harici Akü Grubu. SURT1000XLI ve SURT2000XLI Modelleriyle Kullanõlmak İçindir Kule/Rak Monteli 990-1083A, 01/03 APC Smart-UPS RT Harici Akü Grubu SURT1000XLI ve SURT2000XLI Modelleriyle Kullanõlmak İçindir Kule/Rak Monteli Kullanõcõ Elkitabõ Türkçe 990-1083A, 01/03 1: GÜVENLİK BİLGİLERİ American Power Conversion

Detaylı

ac sürücüleri hızlı kılavuz

ac sürücüleri hızlı kılavuz vacon 10. ac sürücüleri hızlı kılavuz 1 vacon GÜVENLİK Bu hõzlõ kõlavuz, Vacon 10 frekans dönüştürücünüzün kolay şekilde kurulmasõ ve ayarlanmasõ ile ilgili temel adõmlarõ içerir. Sürücünüzü devreye almadan

Detaylı

* Basõlõ Başlangõç Kõlavuzu notebook bilgisayarõ tanõtõr ve temel işlevleri gösterir. Ayrõca, sorun giderme bilgilerini de içerir.

* Basõlõ Başlangõç Kõlavuzu notebook bilgisayarõ tanõtõr ve temel işlevleri gösterir. Ayrõca, sorun giderme bilgilerini de içerir. 11 Mart 2002 Bu dosyada aşağõdaki konulara ilişkin en güncel bilgiler yer almaktadõr: HP notebook bilgisayar ve Windows hakkõndaki Bilgi Kaynaklarõ Önlemler Kablosuz Yerel Ağõ Kullanma Grafik Yoğunluklu

Detaylı

* Basõlõ Başlangõç Kõlavuzu notebook bilgisayarõ tanõtõr ve temel işlevleri gösterir. Ayrõca, sorun giderme bilgilerini de içerir.

* Basõlõ Başlangõç Kõlavuzu notebook bilgisayarõ tanõtõr ve temel işlevleri gösterir. Ayrõca, sorun giderme bilgilerini de içerir. 9 Ocak 2002 Bu dosyada aşağõdaki konulara ilişkin en güncel bilgiler yer almaktadõr: HP notebook bilgisayar ve Windows hakkõndaki Bilgi Kaynaklarõ Önlemler Ekran Ayarlarõnõ Değiştirme Bilgisayarõ Taktõktan

Detaylı

Bir Ağ Üzerindeki Müsait İşlevler Ağ Kablosunun Ağa Bağlanmasõ Makineyi Ağ üzerinde Kurmak Windows Yapõlandõrma

Bir Ağ Üzerindeki Müsait İşlevler Ağ Kablosunun Ağa Bağlanmasõ Makineyi Ağ üzerinde Kurmak Windows Yapõlandõrma Ağ Rehberi 1 2 3 4 5 6 7 Bir Ağ Üzerindeki Müsait İşlevler Ağ Kablosunun Ağa Bağlanmasõ Makineyi Ağ üzerinde Kurmak Windows Yapõlandõrma Yazõcõ İşlevini Kullanõm Web Tarayõcõsõyla Ağ Arayüzünün Yapõlandõrõlmasõ

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran

27 10 nokta dokunmatik interaktif ekran 27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran IFP2710 ViewSonic IFP2710, sunum yapanların ekran üzerine kolayca çizim yapmasını, yazı yazmasını ve not almasını sağlayan parmak ve kalem ile dokunma özelliklerine

Detaylı

MODEM OPTIONS. for Nokia 7650 HIZLI KULLANIM KILAVUZU. Copyright 2002 Nokia.Tüm haklarõ mahfuzdur. 9354488 Issue 1

MODEM OPTIONS. for Nokia 7650 HIZLI KULLANIM KILAVUZU. Copyright 2002 Nokia.Tüm haklarõ mahfuzdur. 9354488 Issue 1 MODEM OPTIONS for Nokia 7650 HIZLI KULLANIM KILAVUZU Copyright 2002 Nokia.Tüm haklarõ mahfuzdur. 9354488 Issue 1 İçindekiler 1. GİRİŞ... 1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 Yİ YÜKLEME... 1 3. TELEFONUNUZU

Detaylı

APC SUM48RMXLBP2U. APC Smart-UPS Modüler ile Kullanõm İçin Kesintisiz Güç Kaynağõ

APC SUM48RMXLBP2U. APC Smart-UPS Modüler ile Kullanõm İçin Kesintisiz Güç Kaynağõ Kullanõcõ Elkitabõ Türkçe APC SUM48RMXLBP2U Uzatõlmõş Ömür (XL) Akü Paketi APC Smart-UPS Modüler ile Kullanõm İçin Kesintisiz Güç Kaynağõ 990-1736 01/2004 Giriş SUM48RMXLBP2U, APC Smart-UPS Modeler Kesintisiz

Detaylı

Montaj Talimatõ ve Kullanma Kõlavuzu

Montaj Talimatõ ve Kullanma Kõlavuzu 6301 8107 03/00 TR Kullanõcõ için Montaj Talimatõ ve Kullanma Kõlavuzu Kazan İşletme Modülü ZM 427 Kumanda Paneli Logamatic 4212 için Montaj ve kullanõm öncesi dikkatle okuyunuz Önsöz Önemli genel kullanõm

Detaylı

Donanım Başvuru Kılavuzu HP Compaq Ofis Bilgisayarı dc5100 Küçük Kasa Modeli

Donanım Başvuru Kılavuzu HP Compaq Ofis Bilgisayarı dc5100 Küçük Kasa Modeli Donanım Başvuru Kılavuzu HP Compaq Ofis Bilgisayarı dc5100 Küçük Kasa Modeli Belge Parça Numarası: 376292-141 Kasım 2004 Bu kõlavuzda, bu bilgisayar modelinin yükseltilmesiyle ilgili temel bilgiler yer

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P.

2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft Windows ve Windows Vista, Amerika Birleşik Devletleri'nde ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation'ın ticari markaları ya da kayıtlı ticari

Detaylı

Sürücüler. Belge Bölüm Numarası: Bu kõlavuzda bilgisayar sabit disk sürücüsü ve optik disk. Mart 2006

Sürücüler. Belge Bölüm Numarası: Bu kõlavuzda bilgisayar sabit disk sürücüsü ve optik disk. Mart 2006 Sürücüler Belge Bölüm Numarası: 396846-141 Mart 2006 Bu kõlavuzda bilgisayar sabit disk sürücüsü ve optik disk sürücüsü anlatõlõr. İçindekiler 1 Sürücü bakımı 2 IDE sürücüsü ışığı 3 Sabit disk sürücüsü

Detaylı

DE Montage- und Gebrauchsanweisung EN Instruction on mounting and use FR Prescriptions de montage et mode d emploi NL Montagevoorschriften en

DE Montage- und Gebrauchsanweisung EN Instruction on mounting and use FR Prescriptions de montage et mode d emploi NL Montagevoorschriften en DE Montage- und Gebrauchsanweisung EN Instruction on mounting and use FR Prescriptions de montage et mode d emploi NL Montagevoorschriften en gebruiksaanwijzingen SV Monterings- och bruksanvisningar IT

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz ASUS MS228H http://tr.yourpdfguides.com/dref/4350536

Kullanım kılavuzunuz ASUS MS228H http://tr.yourpdfguides.com/dref/4350536 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya ASUS MS228H için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki ASUS MS228H tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Güvenlik ve Mevzuat Bilgileri Business Masaüstü Bilgisayarları

Güvenlik ve Mevzuat Bilgileri Business Masaüstü Bilgisayarları Güvenlik ve Mevzuat Bilgileri Business Masaüstü Bilgisayarları Belge Parça Numarası: 312970-141 Şubat 2003 Bu kılavuzda, ABD, Kanada ve Uluslararası mevzuata uygun güvenlik ve mevzuat bilgilerini içerir.

Detaylı

MBP35 KULLANICI KILAVUZU BEBEK MONİTÖRÜ. Bu kõlavuzda belirtilen özellikler üzerinde önceden haber vermeden değişiklik yapma hakkõ saklõdõr.

MBP35 KULLANICI KILAVUZU BEBEK MONİTÖRÜ. Bu kõlavuzda belirtilen özellikler üzerinde önceden haber vermeden değişiklik yapma hakkõ saklõdõr. KULLANICI KILAVUZU MBP35 BEBEK MONİTÖRÜ KULLANICI KILAVUZU Bu kõlavuzda belirtilen özellikler üzerinde önceden haber vermeden değişiklik yapma hakkõ saklõdõr. Yeni Motorola Dijital Bebek Monitörünüze Hoşgeldiniz!

Detaylı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı 2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı Kullanım Kılavuzu DS-11900 Sürüm 1.0 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 1.1 ÖZELLİKLER... 3 1.2 FİZİKSEL ÇİZİMİ... 3 1.3 PAKET İÇİNDEKİLER... 4 2 TEKNİK ÖZELLİKLER...

Detaylı

ACSM1. ACSM1-04Lx Sõvõ Soğutmalõ Sürücü Modülleri (55-160 kw)

ACSM1. ACSM1-04Lx Sõvõ Soğutmalõ Sürücü Modülleri (55-160 kw) ACSM1 Donanõm Kõlavuzu ACSM1-04Lx Sõvõ Soğutmalõ Sürücü Modülleri (55-160 kw) ACSM1 Sürücü Kõlavuzlarõ SÜRÜCÜ DONANIM KILAVUZU* ACSM1-04Lx Sõvõ Soğutmalõ Sürücü Modülleri (55-160 kw) Donanõm Kõlavuzu 3AUA0000022083

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye

İşaret Aygıtları ve Klavye İşaret Aygıtları ve Klavye Belge Parça Numarası: 419662-141 Ocak 2007 Bu kõlavuzda bilgisayardaki işaretleme aygõtlarõ ve klavye anlatõlmaktadõr. İçindekiler 1 İşaretleme Aygıtları İşaret aygõtlarõnõ tanõmlama.......................

Detaylı

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Olağanüstü verimlilik özellikleriyle panoramik bir görünüm. 2560 x 1080 Tam HD, çok yönlü bağlantı ve ileri düzey verimlilik özelliklerine sahip

Detaylı

İşletme Kõlavuzu. Tiyatro Uygulamalarõ İçin Çift Diskli Fren BMG..T. Baskõ 06/2004 A6.C86 11295384 / TR

İşletme Kõlavuzu. Tiyatro Uygulamalarõ İçin Çift Diskli Fren BMG..T. Baskõ 06/2004 A6.C86 11295384 / TR Redüktörlü Motorlar \ Elektronik Hõz Kontrol Cihazlarõ \ Sürücü Otomasyon \ Servis Tiyatro Uygulamalarõ İçin Çift Diskli Fren BMG..T Baskõ 06/2004 11295384 / TR A6.C86 İşletme Kõlavuzu SEW-EURODRIVE Driving

Detaylı

19" Geniş Ekran LED Monitör

19 Geniş Ekran LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA1917a, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak ve ince ön çerçeve tasarımına sahip, 18,5 inç geniş ekran monitördür. 1366 x 768 çözünürlük ve 5 ms tepki

Detaylı

Canon XEED SX800. Özellikler

Canon XEED SX800. Özellikler Canon XEED SX800 Projektörler LCOS teknolojisi ve doğal SXGA+ çözünürlükle, XEED SX800 mükemmel görüntüleri rekabetçi bir fiyatla sunar. Canon un 1,5x zoom lensi esnek yerleşim ve kusursuz görüntü geometrisi

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

Microsoft, Windows ve Windows Vista ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation tescilli markalarıdır.

Microsoft, Windows ve Windows Vista ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation tescilli markalarıdır. Kullanıcı Kılavuzu 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation tescilli markalarıdır. HP ürünleri ve hizmetleriyle

Detaylı

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6" Full HD Multimedya Monitör

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6 Full HD Multimedya Monitör 1/5 23,6" Full HD Multimedya Monitör Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi Genel Bakış ViewSonic VX2410mh-LED, ev eğlencesi için ideal 24 inç (23,6 ") geniş ekran Full HD LED monitördür. 1920x1080p çözünürlük,

Detaylı

2017 HP Development Company, L.P.

2017 HP Development Company, L.P. Kullanıcı Kılavuzu 2017 HP Development Company, L.P. HP ürünleri ve hizmetleriyle ilgili garantiler yalnızca bu ürünlerin ve hizmetlerin yanında garanti bildirimleriyle bildirilmektedir. Bu kılavuzdaki

Detaylı

Sürücüler. Belge Parça Numarası: Bu kõlavuzda bilgisayar sabit disk sürücüsü ve optik disk. Ocak 2007

Sürücüler. Belge Parça Numarası: Bu kõlavuzda bilgisayar sabit disk sürücüsü ve optik disk. Ocak 2007 Sürücüler Belge Parça Numarası: 419424-141 Ocak 2007 Bu kõlavuzda bilgisayar sabit disk sürücüsü ve optik disk sürücüsü anlatõlõr. İçindekiler 1 Sürücü bakımı 2 Sürücü ışığı 3 Sabit disk sürücüsü Sabit

Detaylı

TCO03 Bildirisi... 1. FCC Beyannamesi Uyarısı... 2. Kanada DOC Bildirisi... 3. Önlemler... 3. Ürün Ambalajının İçindekiler... 4

TCO03 Bildirisi... 1. FCC Beyannamesi Uyarısı... 2. Kanada DOC Bildirisi... 3. Önlemler... 3. Ürün Ambalajının İçindekiler... 4 İçerik Tablosu TCO03 Bildirisi... 1 FCC Beyannamesi Uyarısı... 2 Kanada DOC Bildirisi... 3 Önlemler... 3 Ürün Ambalajının İçindekiler... 4 Kurulum Talimatları... 4 Monitörün Montajı... 4 Monitörün Sökülmesi...

Detaylı

İçerik Tablosu. Güvenlik 1 Elektrik güvenliği 1 Kurulum güvenliği 1 Temizleme güvenliği 1

İçerik Tablosu. Güvenlik 1 Elektrik güvenliği 1 Kurulum güvenliği 1 Temizleme güvenliği 1 İçerik Tablosu Güvenlik 1 Elektrik güvenliği 1 Kurulum güvenliği 1 Temizleme güvenliği 1 LCD monitörler hakkında notlar 2 Ürün ambalajının içindekiler 2 Kurulum talimatları 3 Yerleşim 3 Kurulum 3 Harici

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanım Kılavuzu

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanım Kılavuzu Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation'ın ticari

Detaylı

24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420

24 FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 ViewSonic TD2420, hem ticari hem de tüketici tipi dokunmatik ekran uygulamaları için

Detaylı

Belge Parça Numarası:

Belge Parça Numarası: Çoklu Ortam Belge Parça Numarası: 430247-141 Ocak 2007 Bu kõlavuzda bilgisayarõn multimedya donanõm ve yazõlõm özelliklerinin nasõl kullanõlacağõ anlatõlõr. Multimedya özellikleri seçtiğiniz model ve yazõlõma

Detaylı

Sürücüler. Belge Bölüm Numarası: Bu kõlavuzda bilgisayar sabit disk sürücüsü ve optik disk. Ocak 2007

Sürücüler. Belge Bölüm Numarası: Bu kõlavuzda bilgisayar sabit disk sürücüsü ve optik disk. Ocak 2007 Sürücüler Belge Bölüm Numarası: 430220-141 Ocak 2007 Bu kõlavuzda bilgisayar sabit disk sürücüsü ve optik disk sürücüsü anlatõlõr. İçindekiler 1 Sürücü bakımı 2 Sürücü ısıgı 3 Sabit disk sürücüsü Sabit

Detaylı

Q sound.vision.soul DEX-P90RS. Multi-CD/DVD/DAB kontrollü CD çalar, RDS radyolu. adresine kaydetmeyi unutmayin

Q sound.vision.soul DEX-P90RS. Multi-CD/DVD/DAB kontrollü CD çalar, RDS radyolu. adresine kaydetmeyi unutmayin MAN-DEX-P90RS-TU.fm Page 1 Monday, May 9, 2005 4:31 PM Multi-CD/DVD/DAB kontrollü CD çalar, RDS radyolu Kullanõcõ Kõlavuzu DEX-P90RS Ürününüzü www.pioneer-eur.com adresine kaydetmeyi unutmayin Q sound.vision.soul

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz HP COMPAQ DX2200 MICROTOWER PC http://tr.yourpdfguides.com/dref/859244

Kullanım kılavuzunuz HP COMPAQ DX2200 MICROTOWER PC http://tr.yourpdfguides.com/dref/859244 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Her açıdan müthiş bir performans Geniş ekran performansından istediğiniz şekilde yararlanın. 24" 16:10 paneli, IPS teknolojisi ve LED arkadan aydınlatmasıyla

Detaylı

AC-35V WIRELESS CHARGING PAD KULLANICI KILAVUZU

AC-35V WIRELESS CHARGING PAD KULLANICI KILAVUZU AC-35V WIRELESS CHARGING PAD KULLANICI KILAVUZU VERTU AC-35V KABLOSUZ ŞARJ PEDİ KULLANICI KILAVUZU SÜRÜM 1.0 Türkçe 1 2 Türkçe VERTU KABLOSUZ ŞARJ PEDİ Vertu AC-35 kablosuz şarj pedi satın aldığınız için

Detaylı

HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu

HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede

Detaylı

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU SÜRÜM1.0 Türkçe 1 2 Türkçe VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU Vertu HP-1V kulak üstü kulaklık satın aldığınız için teşekkür

Detaylı

HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD

HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD Kullanma Kılavuzu DS-55100-1 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 50 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Smart-UPS. 750VA/1000VA/1500VA 100/120/230VAC 2U Rak Monteli Kesintisiz Güç Kaynağõ 990-1194 5/02

Smart-UPS. 750VA/1000VA/1500VA 100/120/230VAC 2U Rak Monteli Kesintisiz Güç Kaynağõ 990-1194 5/02 Kullanõcõ Elkitabõ Türkçe Smart-UPS 750VA/1000VA/1500VA 100/120/230VAC 2U Rak Monteli Kesintisiz Güç Kaynağõ 990-1194 5/02 Giriş APC Kesintisiz Güç Kaynağõ (KGK), bilgisayarõnõzõ ve diğer değerli elektronik

Detaylı

TruVision GEL 17 in./ 19 in. VGA Monitör Kullanım Kılavuzu

TruVision GEL 17 in./ 19 in. VGA Monitör Kullanım Kılavuzu TruVision GEL 17 in./ 19 in. VGA Monitör P/N 1070521A-TR REV 1.0 ISS 17MAR11 Telif Hakkı Ticari markalar ve patentler Üretici Sertifikasyon FCC uyumu FCC uyumu 2011 UTC Fire & Security Company. Tüm hakları

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz HP 2509M

Kullanım kılavuzunuz HP 2509M Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya HP 2509M için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki HP 2509M tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb)

Detaylı

2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P.

2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Kullanıcı El Kitabı 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft Windows ve Windows Vista, Amerika Birleşik Devletleri'nde ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation'ın ticari markaları

Detaylı

UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

UltraSharp U2410 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Ayrıntı, Derinlik ve Büyüleyici Renkler Dell UltraSharp U2410 Monitör ile şaşırtıcı düzeyde aslına uygun renkler, hassaslık ve performans elde edin. Başlıca

Detaylı

İçindekiler. Güvenlik Önlemleri...2 LCD MONİTÖRLER HAKKINDA ÖZEL NOTLAR...2. Pakette Gelenler...3. Kurulum Talimatları...3

İçindekiler. Güvenlik Önlemleri...2 LCD MONİTÖRLER HAKKINDA ÖZEL NOTLAR...2. Pakette Gelenler...3. Kurulum Talimatları...3 İçindekiler Güvenlik Önlemleri...2 LCD MONİTÖRLER HAKKINDA ÖZEL NOTLAR...2 Pakette Gelenler...3 Kurulum Talimatları...3 Monitörün Montajı... 3 Monitörün Sökülmesi... 3 Görüş Açısının Ayarlanması... 4 Cihazların

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER GM-6400F http://tr.yourpdfguides.com/dref/3175678

Kullanım kılavuzunuz PIONEER GM-6400F http://tr.yourpdfguides.com/dref/3175678 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER GM-6400F için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER GM-6400F tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Ultra İnce Çerçeveli 49 Kurumsal Ekran CDX4952 Ultra İnce Çerçeve

Ultra İnce Çerçeveli 49 Kurumsal Ekran CDX4952 Ultra İnce Çerçeve Ultra İnce Çerçeveli 49 Kurumsal Ekran CDX4952 Etkileyici parlaklık, canlı görüntüler ve çok ekranlı dizilim imkanıyla, 49 (48,5 izlenebilir) ViewSonic CDX4952 kurumsal ekran, olağanüstü video duvarları

Detaylı

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Dell Vostro 230 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. UYARI: Bilgisayarı kendiniz

Detaylı

APC Smart-UPS RT. 3000/5000/6000 VA 200-240 VAC Tower/Rack Mount 3U Kesintisiz Güç Kaynağõ

APC Smart-UPS RT. 3000/5000/6000 VA 200-240 VAC Tower/Rack Mount 3U Kesintisiz Güç Kaynağõ Kullanõm Kõlavuzu Türkçe APC Smart-UPS RT 3000/5000/6000 VA 200-240 VAC Tower/Rack Mount 3U Kesintisiz Güç Kaynağõ 990-1289D 03/2006 Giriş APC Smart-UPS RT, elektronik cihazõnõzõ; elektrik kesintilerinden,

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

HP Compaq LE1902x, LE2002x, LE2002xm ve LE2202x LED Arka Aydınlatmalı LCD Monitörler. Kullanıcı Kılavuzu

HP Compaq LE1902x, LE2002x, LE2002xm ve LE2202x LED Arka Aydınlatmalı LCD Monitörler. Kullanıcı Kılavuzu HP Compaq LE1902x, LE2002x, LE2002xm ve LE2202x LED Arka Aydınlatmalı LCD Monitörler Kullanıcı Kılavuzu 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation

Detaylı

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Bilgisayar modülündeki yuva VPC10-WP (IFP50 serisi) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Bilgisayar modülündeki yuva VPC10-WP (IFP50 serisi) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bilgisayar modülündeki yuva VPC10-WP (IFP50 serisi) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Model No. VS16933 Uyumluluk Bilgileri NOT: Bu bölümde düzenlemelerle ilgili tüm bağlanılan gereksinimler ve bildirimler bulunur.

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Hızlı Başvuru Kılavuzu M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Hızlı Başvuru Kılavuzu M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Hızlı Başvuru Kılavuzu M276 Kopya kalitesini en iyi duruma getirme Aşağıdaki renk kalitesi ayarları kullanılabilir. Otomatik Seç: Kopyalama kalitesi sizin için önemli olmadığında

Detaylı

20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör

20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör 20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör VA2055Sa 20 (19.5 Görüntülenebilir) 1920x1080 Full HD çözünürlüğü ve SuperClear MVA Panel teknolojisine sahip paneli

Detaylı

APC Smart-UPS. 1000VA/1500VA Kule Ünitesi Kesintisiz Güç Kaynağõ 230VAC/120VAC. 990-1063, Uyarlama 1 04 /01

APC Smart-UPS. 1000VA/1500VA Kule Ünitesi Kesintisiz Güç Kaynağõ 230VAC/120VAC. 990-1063, Uyarlama 1 04 /01 Kullanõcõnõn Elkitabõ Türkçe APC Smart-UPS 1000VA/1500VA Kule Ünitesi Kesintisiz Güç Kaynağõ 230VAC/120VAC 990-1063, Uyarlama 1 04 /01 İçindekiler 1: GÜVENLİK BİLGİLERİ...1 TAŞIMADA GÜVENLİK...1 ELEKTRİKSEL

Detaylı

Full HD Mini HDMI Genişletici

Full HD Mini HDMI Genişletici Full HD Mini HDMI Genişletici Kullanma Kılavuzu DS-55203 Ürün tanıtımı Bu HDMI Genişletici, çift olarak çalışan bir verici ünite (TX) ve bir de alıcı üniteden (RX) oluşur. Sıkıştırılmamış full HD1080p@60Hz

Detaylı

VA951S. 19 5:4 LED SuperClear Teknolojisi. Genel Bakış. SuperClear Teknolojisi ile Daha Kaliteli ve Geniş Görüş Açışı

VA951S. 19 5:4 LED SuperClear Teknolojisi. Genel Bakış. SuperClear Teknolojisi ile Daha Kaliteli ve Geniş Görüş Açışı VA951S 19 5:4 LED SuperClear Teknolojisi 19 5:4 LED SuperClear Teknolojisi Genel Bakış "ViewSonic VA951S monitör, 19" LED ekranı ve 5:4 görüntü oranı ile kurumsal, hükümet, eğitim ve diğer alanlarda en

Detaylı

HP Notebook Bilgisayar. Başvuru Kõlavuzu

HP Notebook Bilgisayar. Başvuru Kõlavuzu HP Notebook Bilgisayar Başvuru Kõlavuzu Bildirim İşbu el kitabõ ve içerdiği örnekler olduklarõ gibi sağlanmõş olup herhangi bir bildirimde bulunulmaksõzõn değiştirilebilir. Hewlett-Packard Company bu el

Detaylı

FCC Rapor Uyarısı...2 Kanada DOC Bildirisi...2 Önemli Güvenlik Yönergeleri...3 LCD Monitörlere Dair Özel Notlar...3

FCC Rapor Uyarısı...2 Kanada DOC Bildirisi...2 Önemli Güvenlik Yönergeleri...3 LCD Monitörlere Dair Özel Notlar...3 İçindekiler Türkçe Önsöz... 2 FCC Rapor Uyarısı...2 Kanada DOC Bildirisi...2 Önemli Güvenlik Yönergeleri...3 LCD Monitörlere Dair Özel Notlar...3 Bölüm 1 Montaj... 4 Paketi Açma...4 LCD Monitörün kaideye

Detaylı

Motorola D4. Dijital Kablosuz Telefon. D401, D402, D403 ve D404 için. El cihazõnõ kullanmadan önce 24 saat şarj edin.

Motorola D4. Dijital Kablosuz Telefon. D401, D402, D403 ve D404 için. El cihazõnõ kullanmadan önce 24 saat şarj edin. Motorola D4 Türkçe Kullanõm Kõlavuzu Dijital Kablosuz Telefon D401, D402, D403 ve D404 için Uyarõ El cihazõnõ kullanmadan önce 24 saat şarj edin. Hoşgeldiniz... Yeni Motorola D4 Dijital Kablosuz Telefon!

Detaylı

HP V241a/V241 LED Arkadan Aydınlatmalı Monitör Kullanıcı El Kitabı

HP V241a/V241 LED Arkadan Aydınlatmalı Monitör Kullanıcı El Kitabı HP V241a/V241 LED Arkadan Aydınlatmalı Monitör Kullanıcı El Kitabı 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft Windows ve Windows Vista, Amerika Birleşik Devletleri'nde ve/veya diğer ülkelerde

Detaylı

User s Guide XA7 SERIES/XG SERIES. LCD Monitor

User s Guide XA7 SERIES/XG SERIES. LCD Monitor User s Guide XA7 SERIES/XG SERIES LCD Monitor 2005 Xerox Corporation. Her hakkı mahfuzdur. İşbu belge içinde yasal ve tüzel olarak telif hakları verilmiş, verilebilir ve ilerideki verilebilecek olan tüm

Detaylı

32" (31,5" izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 Entegre USB Multimedya Oynatıcı

32 (31,5 izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 Entegre USB Multimedya Oynatıcı 32" (31,5" izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 ViewSonic CDE3204; otel, restoran ve konuk karşılama ortamları için harika bir tercih olan yüksek performanslı bir 32" (31,5" görüntülenebilir)

Detaylı