T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı Kanser Daire Başkanlığı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı Kanser Daire Başkanlığı"

Transkript

1 1. İŞİN ADI: Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından; Mayıs 2015 tarihleri arasında İstanbul İlinde düzenlenecek olan ICNIRP (uluslararası iyonlaşmamış radyasyondan korunma komisyonu)-dsö (Dünya Sağlık Örgütü) Non-İyonizan Radyasyonun Hipertermik Etkileri ' çalıştayı için satın alınacak olan salon, konaklama ve otel/tesis rezervasyon işlemleri ile ilgili tüm organizasyon hizmetleri. 2. İŞİN KONUSU: Türkiye de kanser önleme, tarama ve tedavi uygulamaları konusunda, ülkemizin kanser uzmanları, bazı uluslararası kurum ve kuruluşların temsilcileri bir araya gelerek, dünyada ve ülkemizde kanser sorunları ile ilgili eğitimlerin düzenlenmesini planlamışlardır. 3. TANIMLAR: Bu şartnamede geçen; Kurum :Tiirkiye Halk Sağlığı Kurumu, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Başkan Yardımcılığı, İdare :nı, İstekli :İhaleye talip olan gerçek veya tüzel kişiliği, Yüklenici :Bu şartname hükümlerine göre Eğitim Organizasyonu hizmetini yüklenen Tüzel veya gerçek kişiyi, Çalıştay Yeri : Çalıştayın yapılacağı Otel/Tesisi, Otel/Tesis : İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Taksim semtinde katılımcılar için en az 4 yıldızlı, oteli ifade eder. İstekli teklifine 4. TOPLANTILARIN YERİ VE SÜRESİ: Mayıs 2015 tarihleri arasında ICNIRP (uluslararası iyonlaşmamış radyasyondan korunma komisyonu)-dsö (Dünya Sağlık Örgütü) Non-İyonizan Radyasyonun Hipertermik Etkileri" çalıştayı İstanbul İli Beyoğlu İlçesi Taksim semtinde düzenlenecektir. 5. KATILIMCILAR: 5.1. Çalıştaya konaklamalı olarak katılacak 60 kişi, otele/tesise 24 Mayıs 2015 Pazar günü öğleden sonra saat de girecek, otelden/tesisten 31 Mayıs 2015 Pazar günü saat 12.00'den önce odaları boşaltacak, otelden/tesisten ayrılacaklardır. (60 kişi tam pansiyon 7 geceleme) 5.2. Çalıştaya katılımcı olarak 26 Mayıs 2015, 27 Mayıs 2015, 28 Mayıs 2015 tarihlerinde konaklama yapmadan sadece öğle yemeği (Lunch Box (Tavuklu ve

2 peynirli olmak üzere 2 çeşit sandviç, kek, ayran, küçük kutuda meyve suyu, meyve olmak üzere paketlenmiş halde ) ve çay, kahve alacak şekilde 90 kişi katılacaktır. (Toplam çalıştayın yapılacağı merkezde 150 kişi öğle yemeği ile çay, kahve alacaktır.) 5.3. Çalıştaya katılacak olan katılımcıların kesin listesi, çalıştayın başlama gününden 3 (üç) iş günü öncesinde idare tarafından yükleniciye bildirilecek olup, yüklenici rezervasyonunu buna göre yapacaktır. Ödeme gerçeklesen rakamlar üzerinden yanılacaktır. 6. ULAŞIM-TRANSFER: 6.1 Yüklenici, İdare ile koordinasyon içerisinde; Türkiye'nin çeşitli illerinden İstanbul a 17 kişinin havayolu, karayolu ekonomi sınıfında geliş ve dönüşünü, 6.2 Yüklenici ulaşımını sağlayacağı yukarıda belirtilen 17 yurtiçi ile önceden görüşerek İstanbul'da karşılanmaları ile konaklamanın yapılacağı otel/tesis- havaalanı/otogar, havaalanı/otogar-otel/tesis arasındaki transferlerini de sağlayacaktır. 6.3 Yüklenici sağladığı ulaşım belgesini ya da ödeme yaptığı ulaşım belgesinin aslının Muayene Kabul Komisyonu görevlilerinden en az 2 kişi tarafından görüldüğü ibaresini taşıyan belgeyi İdareye ibraz edecektir. 6.4 Yurt içinden katılacak olan 17 kişi için ulaşım bedeli tl olarak piyasa araştırmasına yazılacaktır. Ancak gerçekleşme üzerinden ödeme yapılacaktır. 6.5 Katılımcıların kullandığı taksi, benzin veya özel araçlar için herhangi bir ödeme yapılmayacaktır. 7. KONAKLAMA, YERİ VE TESİSİ: 7.1. Katılımcıların konaklayacağı ve çalıştayın yapılacağı otel/tesis, aynı yer olacaktır Katılımcılardan konaklayacak olanların 60 kişi Beyoğlu ilçesi sınırları içerisindeki Taksim semtinde en az 4 yıldızlı bir otelde tam pansiyon tek (single) odada kalmaları sağlanacaktır Odalar, ısıtmalı-soğutmalı ve çalışır durumda klimalı olacaktır. Odalardaki imkânlarda bir aksama ve/veya rahatsız bir ortam olması (klimanın ve/veya elektrikli cihazların çalışmaması, banyo ve lavabodaki sorunlar, gürültü) durumunda, bu odadaki sorunun giderilmemesi durumunda aynı gün içinde hemen değiştirilecek, otel içinde böyle bir imkân sağlanamaması durumunda en yakın benzer bir otele/tesise ulaşım giderleri ve konaklama ücreti yüklenici tarafından ilave bir bedel talep edilmeksizin karşılanmak üzere sağlanacaktır.

3 7.4. Otelde/tesiste konaklayan katılımcılar tam pansiyon konaklamanın bütün imkânlarından yararlanacaktır. Otelin/tesisin tam pansiyon olarak sunduğu hizmetlerin dışında kalanlar bireysel harcamalar olup yapılacak bu harcamalar (içki, mini bar, telefon, ütü, kuru temizleme, spor tesisi, sauna vb. hizmet bedelleri) katılımcılar tarafından ödenecektir. Yüklenici tam pansiyon konaklamaya dahil olan hizmetleri katılımcılara bildirmekte ve dâhil olmayanlar konusunda uyarmakta yükümlüdür Otelde konaklama yapan katılımcılar için otele giriş sırasında verilmek üzere Bilgi Notu Türkçe ve İngilizce olmak üzere hazırlanarak katılımcılara verilecektir. Bilgi notunda çalıştayın adı, katılımcıların otelde ücretsiz yararlanabilecekleri hizmetler, otelde ücret karşılığı yararlanacakları hizmetler, iletişim bilgileri ve Hoşgeldiniz yazısı bulunacaktır. Bilgi Notu Yabancı konuklar için İngilizce hazırlanacaktır. Firma içerikle ilgili başka öneriler de getirebilir. Bilgi Notu İdarenin onayı alınmadan çoğaltılmayacaktır Yüklenici çalıştay süresince her gün konaklayan katılımcıların listesini 2 üyeye onaylattırıp idare yetkilisine teslim edecektir Dolmayan rezervasyonlar için ilk gün hariç ücret talep edilmeyecektir. 8. KATILIMCILARA VERİLECEK YEMEK VE İKRAMLAR: 8.1. Kahvaltı; Sabah kahvaltısı konaklama yapan katılımcılara konaklamanın yapıldığı otel/tesiste açık büfe şeklinde, 8.2 Yemekler; Öğle yemekleri konaklamanın yapıldığı otel/tesiste de, konaklama yapanlara açık büfe şeklinde verilecektir. (60 kişi) Mayıs 2015 tarihlerinde öğle yemekleri çalıştayın yapılacağı otelde, konaklama yapmayacak olan katılımcılara (90 kişi) Lunch Box (Tavuklu ve peynirli olmak üzere 2 çeşit sandviç, kek, ayran, küçük kutuda meyve suyu, meyve olmak üzere paketlenmiş halde ) şeklinde verilecektir Yüklenici, öğle yemeğinde yapılacak Lunch Box servislerinin en az 2 ayrı masaya hazırlanarak dağıtılmasını sağlayacaktır Akşam yemekleri ise konaklama yapan katılımcılara konaklamanın yapıldığı otel/tesiste açık büfe şeklinde verilecektir Her yemekte katılımcılara ağzı kapalı şişelerde su ile sınırsız meyve suyu veya meşrubat (suya karıştırılarak yapılan oralet tarzı içecekler hariç) verilecektir. Talep eden katılımcılara sayılan içeceklerin şekersiz/tatlandırıcı formları sunulacaktır.

4 8.2.6 Yemeklerde soğuklar zeytinyağlı; çorbalar kremasız; etler ızgara, fırın ya da haşlama usulü ile pişirilmiş olacaktır. Taze mevsim salatalarının yer aldığı bir salata bar ayrıca en az dört çeşit mevsim meyvelerinden oluşan taze meyve servisi bulunacaktır. Tatlı olarak sütlü tatlılar ve meyve tatlıları tercih edilecektir Tüm katılımcılar için akşam ve öğlen yemekleri sonrası sınırsız sıcak taze çay/kahve ikram edilecektir. Çay/kahve (Türk kahvesi hariç) ikramı konaklama ücreti içerisinde kabul edilecek olup, ilave ücret talep edilmeyecektir. 8.3 Çalıştay- oturum aralarında; Çalıştayda tüm katılımcılar için çay, kahve, kuru pasta servisi yapılacaktır. Bu servisler çalıştay süresince (25-30 Mayıs 2015) günde 2 defa (öğleden önce ve öğleden sonra) Kuru pasta (kuru pasta ile kastedilen küçük pizza. küçük simit, yaş pasta niteliğindeki kâğıtlı meyveli pastalar, kekler ve diğer küçük tuzlu ve tatlı kanepe çeşitlerdir) ve çay/kahve servisi şeklinde olacaktır. Çalıştay süresince ağzı kapalı şişelerde su servisi yapılacaktır Bu hizmetler, çalıştay hizmeti alınan yerlerde çalışmayı engellemeyecek ve çalıştay hizmeti verilen salon ile aynı katta uygun alanlarda verilecektir İçecek olarak sınırsız çay, kahve (Türk kahvesi hariç), meyve ve bitki çayları (ıhlamur, adaçayı, nane-limon, yeşil çay vb.) ve su servis edilecektir. Tatlandırıcı olarak beyaz şeker, esmer şeker ve suni tatlandırıcı bulunacaktır. Kahve için toz krema/taze süt bulundurulacaktır. Kahve için taze süt kaynatılarak sıcak sunulacaktır. Çay için uygun boyutta taze hazırlanmış limon dilimleri bulundurulacaktır Çay kahve (Türk kahvesi hariç) meyve ve bitki çayı servisi çalıştay boyunca sunulacaktır Çalıştay süresince salondaki masalarda katılımcı sayısı kadar kapalı şişe suyu (500 mi) ve cam bardak sürekli hazır bulundurulacaktır. Ayrıca çalıştay süresince salonlardaki her masada ağzı kapalı şişelerde su ve bardaklar bulunacak, her oturum arasında sular kontrol edilecek ve eksikler tamamlanacaktır. Ayrıca çalıştay aktivitelerinde kullanılmak üzere kâseler içinde yeterli miktarda küçük şeker masalarda bulundurulacaktır Öğlen, Akşam yemeği ve coffee break hizmetinden yararlananlar her gün için ayrı ayrı liste halinde gösterilecek, her bir liste günlük olarak 2 üyeye onaylattırılacak ve idare yetkilisine teslim edilecektir.

5 9. ÇALIŞTAY SALONU VE ORGANİZASYONU: 9.1. Çalıştaym düzenleneceği salonlar; Çalıştayın yapılacağı 2 salon 24 /05 /2015 günü saat 19:00 a kadar yüklenici tarafından ışık ve ses düzeni yapılmış, 2 adet salonda sınıf düzeninde hazır hale getirilecektir. Salonlar çalıştay süresince saatleri arasında çalıştaya hazır halde bulundurulacaktır Salon 26/05/2015 tarihinde açılışta 150 kişiyi alacak şekilde sınıf düzeninde hazır halde bulundurulacaktır Yüklenici açılışta kullanılan bu salonu sınıf düzeninde Mayıs 2015, tarihlerinde de kullanılmak üzere hazır bulunduracaktır Salon Mayıs 2015 tarihleri arasında 60 kişiyi alacak şekilde sınıf düzeninde hazır halde bulundurulacaktır Ses Sistemi; 2 ayrı çalıştay salonunda ; Ses sistemi, Üzerinde 1 adet sabit mikrofon ve 1 adet monitör bulunan konuşmacı kürsüsü, İki oturum başkanının oturumu yöneteceği, üzerinde 2 adet sabit mikrofon ve monitör bulunan kürsü, Telsiz mikrofon (2 adet yaka/2 adet el), En az 2 adet seyyar mikrofon (kablosuz), Yüklenici Firma tarafından hazır bulundurulacaktır. Çalıştay salonlarındaki ses sistemi, tamamen profesyonel bir ekip tarafından kurulacak ses düzeninde hiçbir aksaklığa meydan verilmeyecektir Çalıştay Paketi Dahilinde Alınacak Hizmetler; Her bir çalıştay salonu içerisinde; Çalıştayı tanıtan özel hazırlanmış sahne arkasına yerleştirilmiş (duvarı tamamen kapatacak şekilde) backgroundlar ve 3x4 metrelik projeksiyon perdesi, 40 cm yükseklikte platform. 1 adet ansilümen projeksiyon cihazı (yedek ampulu ile birlikte,) 1 adet diz üstü bilgisayar (MS Office (Ms Office Pro veya üzeri sürüm) programı kurulu olacaktır), -

6 1 adet Printer (lazer), Uzatma kablosu vb. araç ve gereç (yeterli sayıda) bulundurulacaktır. Yazılım lisansları ile ilgili tüm sorumluluk firmanın üzerinde olacaktır. Salonlarda ısıtma-iklimlendirme sistemi bulunmalıdır. Salonlarda masaların üzerinde çalıştaya katılacak katılımcılara verilmek üzere not defteri ve 1 tükenmez kalem hazır bulundurulacaktır. Her bir katılımcıya katılım belgesi (İngilizce de olmak üzere) verilecektir. 150 adet en az 4 GB lik USB 9.4. Personel; Çalıştay süresince yüklenicinin en az 1 yetkilisi çalıştay süresince 2 çalıştay salonunda sorumlu olarak hazır bulunduracaktır Kayıt masasında İngilizce de bilen yeterli sayıda personel Yüklenicinin salonlarda görevli personeli çalıştaya uygun tek tip kıyafette olmalıdır. Söz konusu personel daha sonra yemek, mola ve çalıştay sonrası dinlenme sırasında da idareye hizmet vermeye devam edecektir Salon düzeneklerinin değiştirilmesi istenildiğinde yüklenici bu değişikliği yapmakla yükümlüdür Yüklenici Firma, elektrik kesintilerinde çalıştayların aksamadan devam edebilmesini sağlamak için jeneratör, UPS vb. her tür tedbiri almakla yükümlü olacaktır Kullanılan ortak mekânlarda ve çalıştay salonlarında kablosuz internet bağlantısı tüm katılımcılar için ücretsiz olarak sağlanacaktır. 10. BAYRAK, AFİŞ VE YÖNLENDİRME LEVHALARI: 10.1 Yüklenici, 2 ayrı çalıştay salonuna asılmak üzere Türk Bayrağı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumuna ait kırlangıçları yaptırarak, idarenin göstereceği yerlere asacaktır. Çalıştay sonrası yaptırılan kırlangıçlar idareye teslim edilecektir Yüklenici 4*T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Kanser Daire Başkanlığı Mayıs 2015 tarihleri arasında ICNIRP (uluslararası iyonlaşmamış radyasyondan korunma komisyonu)-dsö (Dünya Sağlık Örgütü) Non-İyonizan Radyasyonun Hipertermik Etkileri çalıştayı yazılı 4 x 1,5 metre boyutlarında İngilizce ve Türkçe olmak üzere 2 adet bez afiş hazırlayacaktır. Afiş Çalıştayın girişinde görünebilir bir alana, idare tarafından gösterilecek yere asılacaktır Otelin çeşitli yerlerine, misafirleri çalıştay salonuna sağlıklı olarak yönlendirebilmek amacıyla, yeterli sayıda yön gösterme levhası İngilizce de olmak üzere yüklenici tarafından hazırlanarak yerleştirilecektir.

7 10.4 Yüklenici bayrak, afiş, poster stand v.b. ekipmanı çalıştay öncesinde İdarenin göstereceği yere yerleştirecektir. Bu ve benzeri ekipman ve materyallerin çalıştayın başlangıç ve bitiminde naklini sağlayacak ve idareye teslim edecektir. 11 YAKA KARTI, FOTOĞRAF: 11.1 Yüklenici, katılımcı sayısı kadar yaka kartını (üzerinde Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ismi, logosu, çalıştayın ismi, katılımcı ismi ve il ismi yazılı) hazırlayacak ve bunlar katılımcılara verilecektir Yüklenici, katılımcı sayısı kadar cep programı hazırlayacak (İngilizce de olacak) ve bunlar yaka kartlarının içine yerleştirilerek katılımcılara verilecektir Yüklenici, çalıştayda profesyonel fotoğrafçı görevlendirecek ve çekilen fotoğraflar DVD ortamında idareye teslim edilecektir Yüklenici Mayıs 2015 (3 gün boyunca 150 kişilik) salondaki çalıştayı ve dersleri kameraya HD kalitesinde çekecektir. Sunum çekimleri kongre sonrasında DVD ortamında 2'şer kopya halinde idareye teslim edilecektir. 12 ÇALIŞTAY KOORDİNASYONU: 12.1 Konaklama, ulaşım, transfer, günlük program akışı, rezervasyon değişiklikleri teknik sorunlar, vb gibi organizasyona yönelik her türlü detay Yüklenici tarafından İdarenin görüş ve önerileri doğrultusunda organize edilecek ve çözümlenecektir Yüklenici otelde konaklama yapan katılımcılar için otelde uygun bir yerde stand kurup yabancı ve Türk katılımcıları karşılayacak, kayıtlarının yaparak yaka kartlarının teslim edecektir Yüklenici sabah çalıştay başlamadan en az 2 saat önce çalıştay salonlarının (2 salon) girişine uygun bir yerde stant kurup, yabancı ve Türk katılımcıları karşılayacak ve kayıtlarını yapacaktır. Ayrıca çalıştay süresince yüklenicinin standı açık olacak ve en az bir yetkilisi sürekli hazır bulunacaktır Yüklenici çalıştay sırasındaki tüm işlemlerde, kendilerine sözleşme aşamasında yazılı olarak bildirilen İdarece yetkilendirilmiş kişi ve/veya kişilere karşı sorumlu olacaktır. İdare ve Yüklenici arasındaki tüm görüşmeler bu kişi ve/veya kişiler arasında yapılacaktır. Otel/tesis yönetimi ile sadece yüklenici muhatap olacaktır. 13 DİĞER HİZMETLER VE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR : 13.1 Otelde/Tesiste konaklayanlar ilk gün hariç olmak üzere günlük liste halinde gösterilecek. 2 üyeye onaylattırılacak ve dolmayan rezervasyonlar için ücret talep edilmeyecektir. Alınmayan hiçbir mal ve hizmet için ödeme yapılmayacaktır.

8 Alınan her hizmet için adisyon ve folyolar düzenli olarak tutularak idare yetkilisine uünlük olarak imzalatılacaktır Bu şartnamede belirtilmeyen veya öngörülmeyen bir kullanımın oluşması durumunda, İdarece yetkilendirilen kişi ve/veya kişilerce ve yüklenicinin birlikte mutabakata varması durumunda, gerekli işlem gerçekleştirilecek ve belirlenen bedel üzerinden yükleniciye ödeme yapılacaktır Bu sözleşme kapsamında üretilen bütün dokümanların, görüntülü göriintüsüz bütün kayıtların tüm yasal hakları ve mülkiyeti idareye ait olacaktır. Yüklenici bu dokümanları idarenin önceden yazılı iznini almadan hiçbir maksatla kullanamaz. Bu dokümanlarla ilgili olarak, yüklenici idareyi her türlü üçüncü taraf hak taleplerinden ve davalardan koruyacak ve tazmin edecektir. 14 İş bu şartname 8 (sekiz) sayfa 14 (On dört) maddeden oluşmaktadır.

3. TANIMLAR: Bu şartnamede geçen; Kurum

3. TANIMLAR: Bu şartnamede geçen; Kurum MAKCİĞER KANSERİ TARAMASI ÇALIŞTAYI" 1. İŞİN ADI: Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından; 15 Mart 2016 tarihindeki Ankara İlinde düzenlenecek olan Akciğer Kanseri Taraması Çalıştayı için satın alınacak

Detaylı

İŞ TANIMI. TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUM U BAŞKANLIĞI (THSK) Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar Ve Kanser Başkan Yardımcılığı

İŞ TANIMI. TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUM U BAŞKANLIĞI (THSK) Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar Ve Kanser Başkan Yardımcılığı İŞ TANIMI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUM U BAŞKANLIĞI (THSK) Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar Ve Kanser Başkan Yardımcılığı 25-26-27 Mart 2015 tarihlerinde Manisa da gerçekleştirilecek olan Anne Dostu

Detaylı

ACİL OBSTETRİK BAKIM KLİNİSYEN EĞİTİMLERİ İSİN KAPSAMI

ACİL OBSTETRİK BAKIM KLİNİSYEN EĞİTİMLERİ İSİN KAPSAMI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI BULAŞICI OLMAYAN HASTALIKLAR, PROGRAMLAR VE KANSER BAŞKAN YARDIMCILIĞI ACİL OBSTETRİK BAKIM KLİNİSYEN EĞİTİMLERİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME İS TANIMI 07-09 Ekim 2015,

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Bulaşıcı Hastalıklar Kontrol Programları Başkan Yardımcılığı Tüberküloz Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Bulaşıcı Hastalıklar Kontrol Programları Başkan Yardımcılığı Tüberküloz Daire Başkanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Bulaşıcı Hastalıklar Kontrol Programları Başkan Yardımcılığı Tüberküloz Daire Başkanlığı İSTANBUL TÜBERKÜLOZ SAHA ÇALIŞMASI VE DEĞERLENDİRME PROGRAMI TEKNİK

Detaylı

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU b ir im f iy a t t e k l if c e t v e l i Toplantı Adı TRSM Çalışma Rehberi Eğitimi Organizasyon Hizmet Alımı Toplantı Tarihleri 25-27 Mart 2015 Toplantı

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KÖK HÜCRE TIBBİ TEKNİK VE İLETİŞİM İKNA MODÜLLERİ EĞİTİM TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KÖK HÜCRE TIBBİ TEKNİK VE İLETİŞİM İKNA MODÜLLERİ EĞİTİM TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KÖK HÜCRE TIBBİ TEKNİK VE İLETİŞİM İKNA MODÜLLERİ EĞİTİM TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. EĞİTİM İLE İLGİLİ GENEL

Detaylı

SİSTEMLER YÖNETİMİ ÇALIŞTAY ORGANİZASYONU TEKNİK ŞARTNAME ZEYİLNAMESİ-2

SİSTEMLER YÖNETİMİ ÇALIŞTAY ORGANİZASYONU TEKNİK ŞARTNAME ZEYİLNAMESİ-2 SİSTEMLER YÖNETİMİ ÇALIŞTAY ORGANİZASYONU TEKNİK ŞARTNAME ZEYİLNAMESİ-2 Konu: Sistemler Yönetimi Çalıştay Organizasyonu ihalesi kapsamında teknik şartnamenin aşağıda belirtilen maddelerinde değişiklik

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Bulaşıcı Hastalıklar Kontrol Programları Başkan Yardımcılığı Tüberküloz Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Bulaşıcı Hastalıklar Kontrol Programları Başkan Yardımcılığı Tüberküloz Daire Başkanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Bulaşıcı Hastalıklar Kontrol Programları Başkan Yardımcılığı Tüberküloz Daire Başkanlığı TÜBERKÜLOZ SAHA ÇALIŞMASI VE DEĞERLENDİRME PROGRAMLARI TEKNİK

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10. KBKP VE BKBKPP EŞGÜDÜM VE 3. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10. KBKP VE BKBKPP EŞGÜDÜM VE 3. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10. KBKP VE BKBKPP EŞGÜDÜM VE 3. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİSTEMLER YÖNETİMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİSTEMLER YÖNETİMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİSTEMLER YÖNETİMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER... 3 4. TEKNİK

Detaylı

İHALE ŞARTNAMESİ TND Ek-1: Ek-2:

İHALE ŞARTNAMESİ TND Ek-1: Ek-2: İHALE ŞARTNAMESİ İşbu ihale şartnamesi Türk Nöroşirürji Derneği ( TND ) tarafından gerçekleştirilecek aşağıda belirtilen kongre, toplantı, sempozyum, konferans, etkinlik vs. organizasyonunu üstlenecek

Detaylı

İHALE ŞARTNAMESİ TND Ek-1: Ek-2:

İHALE ŞARTNAMESİ TND Ek-1: Ek-2: İHALE ŞARTNAMESİ İşbu ihale şartnamesi Türk Nöroşirürji Derneği ( TND ) tarafından gerçekleştirilecek aşağıda belirtilen kongre, toplantı, sempozyum, konferans, etkinlik vs. organizasyonunu üstlenecek

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİSTEMLER YÖNETİMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİSTEMLER YÖNETİMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİSTEMLER YÖNETİMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER... 3 4. TEKNİK

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1.FLEBOTOMİ PERSONELİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1.FLEBOTOMİ PERSONELİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1.FLEBOTOMİ PERSONELİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER... 3 4.

Detaylı

DÜNYA SİMMENTAL FLECKVIEH FEDERASYONU DÜNYA SİMMENTAL FLECKVIEH KONFERANSI ORGANİZASYON İŞİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DÜNYA SİMMENTAL FLECKVIEH FEDERASYONU DÜNYA SİMMENTAL FLECKVIEH KONFERANSI ORGANİZASYON İŞİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ DÜNYA SİMMENTAL FLECKVIEH FEDERASYONU DÜNYA SİMMENTAL FLECKVIEH KONFERANSI ORGANİZASYON İŞİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ I- İŞİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN HUSUSLAR Madde 1 - İdareye İlişkin Bilgiler

Detaylı

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden "İDARE", işi gerçekleştirecek firmadan da "YÜKLENİCİ" olarak bahsedilecektir.

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. KONAK BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜRVE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYON ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağidaki şartlarda

Detaylı

5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ

5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ 5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Polis Akademisi Başkanlığı, diğer bakanlık,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİSTEMLER YÖNETİMİ ÇALIŞTAYI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİSTEMLER YÖNETİMİ ÇALIŞTAYI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİSTEMLER YÖNETİMİ ÇALIŞTAYI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER... 3 4. TEKNİK ŞARTLAR...

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 9. KBKP VE KBPP EŞGÜDÜM VE 2. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 9. KBKP VE KBPP EŞGÜDÜM VE 2. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 9. KBKP VE KBPP EŞGÜDÜM VE 2. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI İLE

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU Toplantı Tarihi 3-4 Haziran 2016 Toplantı Dili Toplantı

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EKİP DOKTORLARI VE FLEBOTOMİ PERSONELİ (30 KASIM - 04 ARALIK 2018) HEMOVİJİLANS BİRİM YÖNETİCİLERİ (03-06 ARALIK 2018) EĞİTİM VE DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI

Detaylı

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır KONGRE DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Necdet Kuyucu Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici Prof. Dr. Metehan Özen Prof. Dr. Ateş Kara GENEL BİLGİLER Tarih 05-08 Nisan 2015 Konge Dili Yer Türkçe Konge ( Tahmini ) Katılımcı

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Gala Yemeği Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu

Detaylı

2. Söz konusu eğitim A nkara ilinin Çankaya ilçesinde (A nkaray/m etro istasyonuna yakın) en az 4 yıldızlı bir otelde yapılacaktır.

2. Söz konusu eğitim A nkara ilinin Çankaya ilçesinde (A nkaray/m etro istasyonuna yakın) en az 4 yıldızlı bir otelde yapılacaktır. T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye H alk Sağlığı K urum u Başkanlığı Ruh Sağlığı Program ları Daire Başkanlığı 0-6 Yaş Ç ocuğun Psikososyal G elişim ini D esteklem e Program ı Eğitici Eğitim i H izm et Alım

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

Talep edilen hizmetler

Talep edilen hizmetler 21 MAYIS 2018 TARİHLİ AÇIKLAMALAR 2.SET SORU 1 : Fiyat teklif formatı şartnamenin 11. ve 12. sayfaları mı olacaktır? Başka bir formatta teklif vermek mümkün müdür? 12. Sayfada belirtilen ETKİNLİK FİYAT

Detaylı

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com 10. ULUDAĞ PEDİATRİ KIŞ KONGRESİ ÖZET FİYAT LİSTESİ Stand ( 6m2) 3.500 Euro 6 Konuşmacı Karşılığı Stand 3.300 Euro + Ulaşım Baskılı Materyaller Paket 8.000 Euro 2. Duyuru Reklam ( Postalama Ücreti Dâhil)

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Gala Yemeği Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu

Detaylı

ICD-10 AM Temelinde 14. Grup Klinik Kodlama Eğitimi KATILIMCILARA YÖNELİK BİLGİ NOTU

ICD-10 AM Temelinde 14. Grup Klinik Kodlama Eğitimi KATILIMCILARA YÖNELİK BİLGİ NOTU ICD-10 AM Temelinde 14. Grup Klinik Kodlama Eğitimi KATILIMCILARA YÖNELİK BİLGİ NOTU Bakanlığımız Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Performans Yönetimi ve Kalite Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN BAĞIŞÇISI KAZANIMI PERSONELİ (15-19 ARALIK 2017) HEMOVİJİLANS BİRİM YÖNETİCİLERİ (16-19 ARALIK 2017) FLEBOTOMİ PERSONELİ (19-24 ARALIK 2017) EKİP DOKTORLARI

Detaylı

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden "İDARE", işi gerçekleştirecek firmadan da "YÜKLENİCİ" olarak bahsedilecektir.

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. KONAK BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜRVE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYON ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağidaki şartlarda

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri GENELBİLGİLER KongreTarihiveYeri KEPAN2011Kongresi30Mart 3Nisan2011tarihleriarasındaMaritimPineBeachOtel Antalya da gerçekleştirilecektir. KongreKurulları Düzenleyen KlinikEnteralParenteralNütrisyonDerneği

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. 2016 YILI etwinning BÖLGESEL ÇALIŞTAYLARI. Organizasyonuna İlişkin Hizmet Alımı İçin Teknik Şartname

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. 2016 YILI etwinning BÖLGESEL ÇALIŞTAYLARI. Organizasyonuna İlişkin Hizmet Alımı İçin Teknik Şartname T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI 2016 YILI etwinning BÖLGESEL ÇALIŞTAYLARI Organizasyonuna İlişkin Hizmet Alımı İçin Teknik Şartname Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Mevlana Cad. Boğaziçi Sok.

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1.EKİP LİDERLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI (24 ŞUBAT-02 MART 2017) 2.FLEBOTOMİ PERSONELİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI (11-15 MART 2017) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN BAĞIŞÇISI KAZANIMI PERSONELİ (19-23 KASIM 2017) HEMOVİJİLANS BİRİM YÖNETİCİLERİ (23-26 KASIM 2017) FLEBOTOMİ PERSONELİ (26 KASIM 02-ARALIK 2017) EKİP

Detaylı

T.C TÜ R K İY E H A L K SA Ğ LIĞ I K U R U M U

T.C TÜ R K İY E H A L K SA Ğ LIĞ I K U R U M U Türkiye Ha Et S sfjly Kurum«T.C SA Ğ L IK BA K A N L IĞ I TÜ R K İY E H A L K SA Ğ LIĞ I K U R U M U b i r i m f i y a t t e k l i f c e t v e l i Toplantı Adı H alk Sağlığı Laboratuvarları E ğitici Eğitim

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu. Öğle Yemeği Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu. Öğle Yemeği Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu Kablosuz İnternet Sponsorluğu

Detaylı

Madde 1: İşin Tanımı ve Kapsamı

Madde 1: İşin Tanımı ve Kapsamı 22-28 HAZİRAN 2013 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN DİCLE KALKINMA AJANSI BİRLEŞİK KRALLIK (İNGİLTERE) İRLANDA CUMHURİYETİ ÇALIŞMA ZİYARETİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde 1: İşin Tanımı ve Kapsamı

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşımız, 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

12. HEDEF 25 ÇALIŞTAYI TEKNİK ŞARTNAMESİ

12. HEDEF 25 ÇALIŞTAYI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 12. HEDEF 25 ÇALIŞTAYI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER... 3 4. TEKNİK ŞARTLAR...

Detaylı

I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018

I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 Sporda Küresel Hedefler 26-28 Nisan 2018 Nişantaşı Üniversitesi

Detaylı

DİCLE KALKINMA AJANSI

DİCLE KALKINMA AJANSI 23-29 HAZİRAN 2013 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN DİCLE KALKINMA AJANSI BİRLEŞİK KRALLIK (İNGİLTERE) İRLANDA CUMHURİYETİ ÇALIŞMA ZİYARETİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde 1: İşin Tanımı ve Kapsamı

Detaylı

DÜZENLEME KURULU DÜZENLEME KOMİTESİ BİLİMSEL KOMİTE. Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter

DÜZENLEME KURULU DÜZENLEME KOMİTESİ BİLİMSEL KOMİTE. Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter SPONSORLUK DOSYASI DÜZENLEME KURULU Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter DÜZENLEME KOMİTESİ İmre Altuğlu Gülden Çelik Candan Çiçek Dilek Çolak Selda Erensoy Koray Ergünay

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız SPONSORLUK DOSYASI Stratejik Ortağımız GENEL BİLGİLER Tarih: 21 Şubat 2019, Perşembe Zirve Mekanı: The Ritz Carlton Otel, İstanbul Suzer Plaza, Askerocagi Caddessi, No:6, 34367 Elmadag, 34367 İstanbul

Detaylı

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 16-18 Kasım 2017 Çeşme / İZMİR SPONSORLUK DOSYASI www.oek2017.com STAND SPONSORLUĞU 3 m. x 2 m. = 6 metrekare stand alanı 3000.- EURO 1 stand karşılığında,

Detaylı

ÖZEL İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAMEDİR. 1. Yaz Pikniği (Deniz Gezisi), Ankara Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlikler gezisi etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

ÖZEL İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAMEDİR. 1. Yaz Pikniği (Deniz Gezisi), Ankara Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlikler gezisi etkinlikleri gerçekleştirilecektir. ÖZEL İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAMEDİR 1. Yaz Pikniği (Deniz Gezisi), Ankara Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlikler gezisi etkinlikleri gerçekleştirilecektir. 1.1 Yaz Pikniği (Deniz Gezisi) Etkinliği Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül

Detaylı

TRANSPLANTASYON 16 SPONSORLUK DOSYASI. 12-15 Ekim 2016, Konya TÜRK YE ORGAN NAKL KURULUŞLARI KOORD NASYON DERNEĞ XI. KONGRES. www.tx2016.

TRANSPLANTASYON 16 SPONSORLUK DOSYASI. 12-15 Ekim 2016, Konya TÜRK YE ORGAN NAKL KURULUŞLARI KOORD NASYON DERNEĞ XI. KONGRES. www.tx2016. TÜRK YE ORGAN NAKL KURULUŞLARI KOORD NASYON DERNEĞ XI. KONGRES 12-15 Ekim 2016, Konya www.tx2016.org Sende en iyi ne varsa dostuna onu ver Hz. Mevlana SPONSORLUK DOSYASI KATKIDA BULUNANLAR ORGANİZASYON

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI TEKNİK ŞARTNAME

BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI TEKNİK ŞARTNAME BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI TEKNİK ŞARTNAME İŞİN ADI: 2. ULUSLARARASI MARKA DEĞERLERİYLE BİLECİK SEMPOZYUMU ORGANİZASYONU İÇİN HİZMET SATIN ALIMI İHALESİ İHALE TARİHİ VE SAATiİ: 27/11/2017

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI 23-29 HAZİRAN 2013 TARİHLİ BİRLEŞİK KRALLIK(İNGİLTERE) İRLANDA CUMHURİYETİ ÇALIŞMA ZİYARETİ HİZMET ALIMI SÖZLEŞMESİ

T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI 23-29 HAZİRAN 2013 TARİHLİ BİRLEŞİK KRALLIK(İNGİLTERE) İRLANDA CUMHURİYETİ ÇALIŞMA ZİYARETİ HİZMET ALIMI SÖZLEŞMESİ T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI 23-29 HAZİRAN 2013 TARİHLİ BİRLEŞİK KRALLIK(İNGİLTERE) İRLANDA CUMHURİYETİ ÇALIŞMA ZİYARETİ HİZMET ALIMI SÖZLEŞMESİ Madde 1 - Sözleşmenin Tarafları Bu Sözleşme, bir tarafta

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

: Valiler, Belediye Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanlarıdır. : Ajans Genel Sekreteri ve Ajans personelidir.

: Valiler, Belediye Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanlarıdır. : Ajans Genel Sekreteri ve Ajans personelidir. 11-17 KASIM 2012 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN DİCLE KALKINMA AJANSI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ÇALIŞMA ZİYARETİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde 1: İşin Tanımı ve Kapsamı Bu şartname T.C.

Detaylı

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ Sayın İlgili; Birliğimizin Kasım 2009 dan beri bağlı üye (affiliate member) statüsünde üyesi bulunduğu ve Mart 2012 den beri de Bağlı Üyeler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü Birleşmiş

Detaylı

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi Kime : Mahmut AKÜLKE Acente / Şirket : TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU Tel : 0 542 278 04 99 E-mail

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla TUFUAB Düzenleme Kurulu

Sayın İlgili, Saygılarımızla TUFUAB Düzenleme Kurulu Sayın İlgili, Türkiye Ulusal Fotogrametri ve Uzaktan Algılama Birliği (TUFUAB) Teknik Sempozyumlarının 9. su Afyon Kocatepe Üniversitesi nin ev sahipliğinde 27-29 Nisan 2017 tarihleri arasında Afyonkarahisar

Detaylı

No KRİTERLER EVET HAYIR EVET HAYIR 1

No KRİTERLER EVET HAYIR EVET HAYIR 1 SERVİS GÖREVLİSİ SEVİYE 3 SINAV ALANI / HİZMET TEDARİKÇİSİ SEÇME VE DEĞERLENDİRME FORMU Sınav Alanı/Hizmet Tedarikçi Adı: Tarih: İş Tanımı: Faaliyet Alanı: İletişim Bilgileri: SINAV ALANI TEDARİKÇİSİ Tarafından

Detaylı

WEC 2016 DÜNYA ENERJİ KONGRESİ HİZMET ALIMI ZEYİLNAMESİ 02.06.2014

WEC 2016 DÜNYA ENERJİ KONGRESİ HİZMET ALIMI ZEYİLNAMESİ 02.06.2014 WEC 2016 DÜNYA ENERJİ KONGRESİ HİZMET ALIMI ZEYİLNAMESİ 02.06.2014 İDARİ ŞARTNAME 3.1 Maddesi ç) Hizmet Alımı son başvuru tarihi: 06.06.2014 d) Hizmet Alımı son başvuru saati: 17:00 ç) Hizmet Alımı son

Detaylı

Stratejik Ortağımız FUAR DOSYASI

Stratejik Ortağımız FUAR DOSYASI Stratejik Ortağımız FUAR DOSYASI GENEL BİLGİLER Tarih: 21 Şubat 2019, Perşembe Zirve Mekanı: The Ritz Carlton Otel, İstanbul Süzer Plaza, Askerocağı Caddessi, No:6, 34367 Elmadağ, 34367 İstanbul Zirve

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI TEKNİK ŞARTNAME

BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI TEKNİK ŞARTNAME BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI TEKNİK ŞARTNAME İŞİN ADI: İNOVASYON VE TASARIM BULUŞMALARI TÜRKİYE TEKSTİL ve KONFEKSİYON SEKTÖRÜNDE 10. ULUSLARARASI AR-GE PROJE PAZARI ZİRVESİ ve 3. ULUSLARARASI

Detaylı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu Dr. Sırrı ÇAM Dr. Serdar CEYLANER Dr. Tahsin YAKUT Dr. Sırrı ÇAM Dr. İbrahim AKALIN Dr. Mustafa ÖZEN Dr. Yavuz ŞAHİN Dr. Hakan ULUCAN 12. Ulusal Tıbbi

Detaylı

A. ŞURA YÜRÜTME KURULU (YK) VE KARARLAR

A. ŞURA YÜRÜTME KURULU (YK) VE KARARLAR ORMANCILIK VE SU ŞURASI 2013 21-23 MART 2013 İŞ TAKİP CETVELİ YAPILACAK İŞLER, TAHMİNİ TAMAMLANMA ZAMANI VE SORUMLULUKLAR A. ŞURA YÜRÜTME KURULU () VE KARARLAR Rumuz Yapılacak İşlerin Tanımı Sorumlu Birim

Detaylı

Bilimsel programda gerek ülkemizden gerek yurtdışından bizlere değerli bilgi ve deneyimlerini sunacak olan bilim adamları ile beraber olacağız.

Bilimsel programda gerek ülkemizden gerek yurtdışından bizlere değerli bilgi ve deneyimlerini sunacak olan bilim adamları ile beraber olacağız. Çok Kıymetli Meslektaşlarımız, Türk Prostodonti ve İmplantoloji Derneği'nin gelenekselleştireceğimiz bir yıl kongrebir yıl sempozyum serisinin 5. Sempozyumunu gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Detaylı

SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU

SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU TOPLULUĞUN: Tam Adı: Adresi: Telefon: Cep Telefonu: e-mail: Konumu (Belediye-Özel-Üniversite-Amatör-Profesyonel): Faaliyet Süresi: TOPLULUK SORUMLUSUNUN:

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 1 İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM 2. HİZMETİN ÖZELLİKLERİ 3. TEKLİF VERME ŞEKLİ VE SÜRESİ 4. ÖDEME 5. İHTİLAFLARIN ÇÖZÜMÜ 2 1. KAPSAM Bu şartnamenin

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur.

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur. SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ondokuz Mayıs Üniversitesi/ Samsun Toplantı Tarihi 7-9 Ekim 2015 Toplantı Dili Toplantı dili Türkçe dir. Web Sayfası Toplantı resmi sitesi olan www.labaratuvarhayvanlarıbilimikongresi.org

Detaylı

DENİZATI OKULLARI 7. SINIFLAR MATEMATİK KÖYÜ GEZİSİ

DENİZATI OKULLARI 7. SINIFLAR MATEMATİK KÖYÜ GEZİSİ DENİZATI OKULLARI 7. SINIFLAR MATEMATİK KÖYÜ GEZİSİ Şirince köyünün 1 km uzağında, dağ başında ve mutlak bir ıssızlık içinde, yemyeşil bir ortamda, herkesin her seviyede matematik yaptığı, öğrendiği, öğrettiği

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10. HEDEF 25 ÇALIŞTAYI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10. HEDEF 25 ÇALIŞTAYI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10. HEDEF 25 ÇALIŞTAYI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER... 3 4. TEKNİK ŞARTLAR...

Detaylı

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi ARMADA TERAS Çıkın Armada Terasa, yüzyıllar öncesinde görünen manzara ne ise göreceğiniz odur diyor güncel bir köşe yazarımız... Bu özelliğiyle İstanbul âşıklarının ve

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

Standlar 2.000 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarda olup konum ve m2 ye göre planlanmıştır. Stand fiyatları ve krokisi ektedir.

Standlar 2.000 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarda olup konum ve m2 ye göre planlanmıştır. Stand fiyatları ve krokisi ektedir. ORGANİZASYONUN PARÇASI OLUN Organizasyonda etkin bir şekilde yer almak, fikirlerinizi bildirmek, katkıda bulunmak ve bizlerle görüşlerinizi paylaşmak için lütfen görüşmeye davet ediniz. Stand Standlar

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

Öncelikle Dedeman Ankara ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz.

Öncelikle Dedeman Ankara ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz. Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YMM ODASI Telefon : 0312 467 70 01 Faks : Lütfen Bildiriniz E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 19 Aralık 2013 Faksın

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI.

SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI Kongreye Davet Değerli Firma Yetkilileri, Gün geçtikçe yenilenen ve gelişen kozmetik ürünler; Güzelleşmenin ve iyi görünmenin argümanı olmanın yanında, tüketicileri tarafından yaşam

Detaylı

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI 2016 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2016 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz SENTIDO

Detaylı

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Telefon : 0312 4677001 Faks : 0312 4675795 E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 10 Aralık

Detaylı

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE 2015 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2015 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz AKYARLAR

Detaylı

OTEL GENEL BİLGİLERİ

OTEL GENEL BİLGİLERİ 2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel Adı Adresi : Aurum Moon Holiday Resort : Yeşilkent pk. 09270 Didim/Aydın Grup Telefon : 444 7603 Grup Web Adresi

Detaylı

II. ULUSAL SPA & WELLNESS KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) SPONSORLUK DOSYASI 18-20 ARALIK 2009 GAZİ ÜNİVERSİTESİ GÖLBAŞI KAMPÜSÜ ANKARA

II. ULUSAL SPA & WELLNESS KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) SPONSORLUK DOSYASI 18-20 ARALIK 2009 GAZİ ÜNİVERSİTESİ GÖLBAŞI KAMPÜSÜ ANKARA SPONSORLUK DOSYASI 18-20 ARALIK 2009 GAZİ ÜNİVERSİTESİ GÖLBAŞI KAMPÜSÜ ANKARA www.dermaneturk.com/spankara2009.htm Değerli Arkadaşlarım, II. Ulusal SPA & Wellness Kongresi ni, Gazi Üni. Kua. ve Güzellik

Detaylı

T.C. DANIġTAY BAġKANLIĞI. Sayı :.. /.. / 2015 Konu : 2015 Yılı Manavgat Eğitim ve Dinlenme Tesisi Genelgesi

T.C. DANIġTAY BAġKANLIĞI. Sayı :.. /.. / 2015 Konu : 2015 Yılı Manavgat Eğitim ve Dinlenme Tesisi Genelgesi T.C. DANIġTAY BAġKANLIĞI Sayı :.. /.. / 2015 Konu : 2015 Yılı Manavgat Eğitim ve Dinlenme Tesisi Genelgesi Bilindiği üzere; Antalya ili, Manavgat ilçesi, Çengerköy mevkiinde bulunan ve Orman Bakanlığı

Detaylı

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE Otel Adı Adres Grand Kartal Otel Kartalkaya Mevkii P.K. 50 14200 BOLU, TÜRKİYE Telefon +90 374 234 50 50 Faks +90 374 234 50 47 Web Sitesi E-posta www.grandkartal.com info@grandkartal.com Açılış Tarihi

Detaylı

2017 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ

2017 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ 2017 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel adı Adresi : Aurum Signature : Bayraklıdede Mah. Kuşadası / Aydın Grup telefon : 444 7603 Grup web adresi Grup mail

Detaylı

erzurum@barobirlik.org.tr

erzurum@barobirlik.org.tr Kime : Sn. TALAT GÖĞEBAKAN Firma : ERZURUM BAROSU Telefon : 0442 233 03 41 Faks : 0442 233 70 46 E-mail : erzurum@barobirlik.org.tr Konu : GRUP KONAKLAMA FİYAT TEKLİFİ Kimden : FATİH UÇAR / Satış ve Pazarlama

Detaylı