MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- M.B. Birliğine Üye Seçimi. 05 / 05 /2014 ( 36 ) Konusu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- M.B. Birliğine Üye Seçimi. 05 / 05 /2014 ( 36 ) Konusu"

Transkript

1 Karar Tarihi Karar No Kararın- M.B. Birliğine Üye Seçimi. 05 / 05 /2014 ( 36 ) Konusu ÜYELER : Coşkun TANIŞ-Hayrettin ALTUNOK-Ahmet ŞAHİN-Emre SARISALTIKOĞLU- Hüseyin EKİCİ-Selda GİDİŞ UZKAN-Haluk HELVACIOĞLU-Mustafa AYDIN-Recep EROL- Rıdvan YAVUZBİLGE-Halit KANAK-Bedir GÜRSES-Tamer CANBAZ - Abdullah ERENOĞLU-Seher İLHAN YILDIZ-Mustafa UÇAR-Hasan BACIOĞLU-Ahmet KÜÇÜK- Recep ALPASLAN- Mehmet AYTEKİN-Hava DEMİRTAŞ- GÜNDEMİN ( 2. ) MADDESİ : M E V Z U : Belediyemizi Marmara Belediyeler Birliğinde, Belediye Başkanı dışında temsil edecek üyelerin belirlenmesi amacıyla yapılan seçimin, Marmara Belediyeler Birliği Tüzüğünün 13. Maddesinde yapılan değişiklik doğrultusunda iptal edilerek, meclis üyeleri arasından (2) asil (2) yedek üyenin yeniden seçimi. KA R A R : 30 Mart 2014 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu belirlenen Belediye Meclisimizin, 5393 sayılı yasanın 19. maddesi gereğince, 11 Nisan 2014 tarihinde yaptığı ilk toplantısında, Belediyemizi üyesi bulunduğumuz Marmara Belediyeler Birliğin Meclisinde Belediye Başkanımız dışında temsil edecek asil ve yedek meclis üyeleri, bu hususta gizli oyla yapılan seçim sonucu, tarih ve (32) sayılı meclis kararı doğrultusunda sehven (3) Asil ve (2) Yedek Meclis Üyesi olarak belirlenmiş ve Marmara Belediyeler Birliğine bildirilmiştir. Ancak; Marmara Belediyeler Birliği Tüzüğü nün 13. Maddesinde yapılan değişiklik doğrultusunda, Belediyemizi üyesi bulunduğumuz Marmara Belediyeler Birliğin Meclisinde Belediye Başkanımız dışında temsil edecek asil ve yedek meclis üyelerinin, (2) Asil ve (2) Yedek Meclis Üyesi olarak belirlenmesi gerektiğinden, bu hususta yeniden gizli oyla seçim yapılmasına ilişkin, Yazı İşlerinin Müdürlüğünün tarih ve ( ) sayılı teklifi doğrultusuna seçim yapıldı. Belediyemizi Marmara Belediyeler Birliğinde temsil edecek, (Belediye Başkanımız dışında) (2) Asil ve (2) Yedek Meclis Üyesinin belirlenmesi amacıyla seçimlere geçildi. Mecliste grubu bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı tarafından, kendi partilerine mensup meclis üyelerinden Emine DEMİRCİ ve Emre SARISALTIKOĞLU; Asil Üyelikler için, Dilek TEKİN ve Haluk HELVACIOĞLU ise Yedek Üyelikler için aday gösterildi. Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grup Başkanı tarafından ise; kendi partilerine mensup meclis üyelerinden Tamer CANBAZ ve Recep ALPASLAN Asil Üyelikler için aday gösterildi. Yedek üyelikler için aday gösterilmedi. Başka aday çıkmadığından, Gizli Oyla yapılan seçime geçildi. Gizli Oyla yapılan seçim sonucu; Meclis üyelerinden Emine DEMİRCİ ve Emre SARISALTIKOĞLU (18) er oyla, Belediyemizi Marmara Belediyeler Birliğinde (Belediye Başkanımız dışında) temsil etmek üzere Asil Üyeliklere Dilek TEKİN ve Haluk HELVACIOĞLU ise (18) er oyla Yedek Üyeliklere seçildiler. Tamer CANBAZ ve Recep ALPASLAN a Asil Üyelikler için (14) er oy verildi. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

2 Karar Tarihi Karar No Kararın- Türk Dünyası Belediyeler Birliğine 05 / 05 /2014 ( 37 ) Konusu Üye Seçimi. ÜYELER : Coşkun TANIŞ-Hayrettin ALTUNOK-Ahmet ŞAHİN-Emre SARISALTIKOĞLU- Hüseyin EKİCİ-Selda GİDİŞ UZKAN-Haluk HELVACIOĞLU-Mustafa AYDIN-Recep EROL- Rıdvan YAVUZBİLGE-Halit KANAK-Bedir GÜRSES-Tamer CANBAZ - Abdullah ERENOĞLU-Seher İLHAN YILDIZ-Mustafa UÇAR-Hasan BACIOĞLU-Ahmet KÜÇÜK- Recep ALPASLAN- Mehmet AYTEKİN-Hava DEMİRTAŞ- GÜNDEMİN ( 10. ) MADDESİ (EK-4. Md) : M E V Z U : Belediyemizi Türk Dünyası Belediyeler Birliğinde, Belediye Başkanı dışında temsil edecek (1) asil (1) yedek üyenin belirlenebilmesi amacıyla seçim yapılması. KA R A R : Bakanlar Kurulu kararı ile kurulmuş olup, merkezi İstanbul da bulunan TÜRK DÜNYASI BELEDİYELER BİRLİĞİ isimli birliğe, Belediyemiz de tarih ve (15) sayılı meclis kararı doğrultusunda üye olarak katılmıştır. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu oluşmuş bulunan belediyemiz meclisinde, birliğin tabii üyesi olan Belediye Başkanımız dışında, belediyemizi birlik meclisinde temsil etmek üzere, belediyemiz meclis üyeleri arasından (1) asil ve (1) yedek üyenin, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Tüzüğü nün (13/a) Maddesi gereğince seçilerek belirlenmesi için Gizli Oyla seçim yapılmasına ilişkin, Yazı İşlerinin Müdürlüğünün tarih ve ( ) sayılı teklifi gündeme EK- 4. Madde olarak ilave edilmek suretiyle gündemin 10. Maddesi olarak belirlendi ve teklif doğrultusuna seçim yapıldı. Belediyemizi Türk Dünyası Belediyeler Birliğinde temsil edecek, (Belediye Başkanımız dışında) (1) Asil ve (1) Yedek Meclis Üyesinin belirlenmesi amacıyla seçimlere geçildi. Mecliste grubu bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı tarafından, kendi partilerine mensup meclis üyelerinden Selda GİDİŞ UZKAN; Asil Üyelik için, Mustafa AYDIN ise Yedek Üyelik için aday gösterildi. Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grup Başkanı tarafından ise; kendi partilerine mensup meclis üyelerinden Halit KANAK Asil Üyelik için aday gösterildi. Yedek üyelik için aday gösterilmedi. Başka aday çıkmadığından, Gizli Oyla yapılan seçime geçildi. Gizli Oyla yapılan seçim sonucu; Meclis üyelerinden Selda GİDİŞ UZKAN (18) oyla, Belediyemizi Türk Dünyası Belediyeler Birliğinde (Belediye Başkanımız dışında) temsil etmek üzere Asil Üyeliğe Mustafa AYDIN ise (18) oyla Yedek Üyeliğe seçildiler. Halit KANAK a Asil Üyelik için (14) oy verildi. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

3 Karar Tarihi Karar No Kararın Yılı Kesin Hesaplarının 08 / 05 /2014 ( 38 ) Konusu müzakeresi; ÜYELER : Coşkun TANIŞ-Hayrettin ALTUNOK-Ahmet ŞAHİN-Emre SARISALTIKOĞLU- GÜNDEMİN (1.) MADDESİ : M E V Z U : Büyükçekmece Belediyesi 2013 Yılı Kesin Hesapları nın müzakeresi ve karara bağlanması; ( Md.) KA R A R : Belediyemiz Meclisinin 2014 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısının tarihinde yapılan 1. Birleşiminde gündemin 1. Maddesi olarak belirlenen ve bu birleşimde Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen, Mali Hizmetler Müdürlüğünün tarih ve (657190) sayılı teklifi ile eki Büyükçekmece Belediyesi 2013 Mali Yılı Kesin Hesapları, ile 2013 Mali Yılı Taşınır Kesin Hesapları bu birleşimde Plan Bütçe Komisyonunca hazırlanan komisyon raporu doğrultusunda meclisimizde müzakere edildi. Yapılan müzakerede, Plan Bütçe Komisyonunun, Büyükçekmece Belediyesi 2013 Mali Yılı Kesin Hesapları ile ilgili olarak yapmış olduğu tetkik ve inceleme sonucu hazırlamış olduğu rapor okundu. Büyükçekmece Belediyesi 2013 Mali Yılı Kesin Hesaplarının ve 2013 Mali Yılı Taşınır Kesin Hesaplarının, okunan bu rapor doğrultusunda ve yine ekli Kesin Hesap Cetvellerinde belirtildiği şekilde aynen kabulüne, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 18/b ve 64. maddeleri ile 5018 Sayılı Yasanın 42. ve Mahalli İdareler Bütçe Muhasebe Yönetmeliği nin 40. maddesi hükümleri uyarınca, yapılan oylama sonucu; (13) Ret Oyuna karşılık (17) Kabul Oyu olmak üzere oy çokluğuyla karar verilmiştir.

4 SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 08 / 05 /2014 ( 39 ) Konusu GÜNDEMİN ( 2. ) MADDESİ : M E V Z U : Belediyemizde 2014 Yılında 5393 Sayılı Yasanın 49. maddesi ve 657 Sayılı Yasanın (4/B) maddesi hükümleri uyarınca, kadro karşılık gösterilmek ve Tam Zamanlı Olarak Sözleşme yapılmak suretiyle 2 Adet Avukat ın Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmesi ve 2014 Yılı sözleşme ücretinin belirlenmesi. ( Md.) KA R A R : Bilindiği üzere; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 49. maddesi ile Belediyelerin norm kadroya uygun olarak çevre, sağlık, veterinerlik, teknik, hukuk, ekonomi, bilişim ve iletişim, planlama, araştırma ve geliştirme, eğitim ve danışmanlık alanlarında Avukat, Mimar, Mühendis, Şehir ve Bölge Plancısı, Çözümleyici ve Programcı, tabip, Uzman Tabip, Ebe, Hemşire, Veteriner, Kimyager, Teknisyen ve Tekniker gibi uzman ve teknik personeli, 657 Sayılı Yasanın (4/b) maddesi hükümlerine uygun olarak, yıllık sözleşme ile çalıştırabileceği hükme bağlanmıştır. Ayrıca; İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün tarih ve (11493) sayılı yazıları ile Belediyelerde sözleşmeli personel istihdamının esasları düzenlenmiş ve yapılan bu düzenlemeler ile Belediyelerde 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 49. maddesinde belirtilen alanlarda uzman ve teknik personelin Tam Zamanlı Sözleşme yapılmak suretiyle yıllık sözleşme ile çalıştırılabilmesine imkan sağlanmıştır. Belediyemizce takibi gereken dava dosyalarında artış meydana geldiğinden ve dava dosyalarının takibi güçleşmiştir. Ayrıca Belediyemizde sadece bir adet sözleşmeli statüde çalışan Avukat bulunmaktadır. Dava dosyalarının sağlıklı ve verimli bir şekilde takibinin sağlanması amacıyla iki adet Avukat istihdamına ihtiyaç duyulmaktadır. Yukarıdaki açıklamalar doğrultusunda; 2014 yılında Belediyemizde Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün 07/01/2014 tarihli ve (4) sayılı genelgesinde belirtilen alanlara uygun olarak, Belediyemiz Meclisince onaylanmış bulunan Devlet Memuru Kadro Unvanları karşılık gösterilerek Tam Zamanlı İş Sözleşmesi yapılmak suretiyle 2 Adet Avukat ın Sözleşmeli Personel istihdam edilmesi ve sözleşme ücretlerinin adı geçen genelge ile 2014 Yılı için unvanlar bazında belirlenen Sözleşmeli Personel Tavan Ücretlerinden söz konusu kadrolar için belirlenen ücretin Tavan Miktarının net olarak (Maliye Bakanlığınca belirlenecek ek ödemeler de dahil olmak üzere) ödenmek üzere belirlenmesi hususlarının görüşülüp, karara bağlanmasına ilişkin, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün tarih ve (659685) sayılı teklifi, Belediyemiz Meclisinin 2014 Yılı Mayıs Ayı Meclis toplantısının tarihinde yapılan 1. birleşiminde gündemin 3. maddesi olarak müzakere edilerek, incelenmek ve değerlendirilmek üzere, Hukuk Komisyonuna havale edilmiştir. Söz konusu teklif, konu ile ilgili olarak Hukuk Komisyonunca hazırlanan komisyon raporu okunmak suretiyle, komisyon raporu doğrultusunda meclisimizde müzakere edildi. Yapılan müzakerede; 1

5 SAYFA : (2) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 08 / 05 /2014 ( 39 ) Konusu Belediyemizde Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün 07/01/2014 tarihli ve (4) sayılı genelgesinde belirtilen alanlara uygun olarak, Belediyemiz Meclisinin 08/05/2007 tarih ve (16) sayılı ve kararıyla onaylanmış bulunan 5 Dereceli Avukat kadrosu ile yine Belediyemiz Meclisinin 06/07/2009 tarih ve (38) sayılı ve kararıyla onaylanmış bulunan 6 Dereceli Avukat kadrosu karşılık gösterilerek (2) Adet Avukat ın 5393 Sayılı Yasanın 49. maddesi ile 657 Sayılı Yasanın (4/b) maddeleri hükümleri uyarınca, Tam Zamanlı İş Sözleşmesi yapılmak suretiyle 2014 yılında Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmesine ve sözleşme ücretlerinin ise adı geçen genelge ile 2014 Yılı için unvanlar bazında belirlenen Sözleşmeli Personel Tavan Ücretlerinden söz konusu kadrolar için belirlenen ücretin Tavan Miktarının net olarak (Maliye Bakanlığınca belirlenecek ek ödemeler de dahil olmak üzere) ödenmek üzere belirlenmesine, Hukuk Komisyonunun raporunda belirtilen uygun görüş doğrultusunda, 5393 Sayılı Yasanın 49. maddesi ile 657 Sayılı Yasanın (4/b) maddeleri hükümleri uyarınca yapılan oylama sonucu, mevcudun oybirliği ile karar verildi. 2

6 SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Norm kadrolar ve yeni Müdürlükler 08 / 05 /2014 ( 40 ) Konusu kurulması. GÜNDEMİN ( 3. ) MADDESİ : M E V Z U : Belediyemiz Devlet Memuru Kadrolarının tarih ve (28968) Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak Yürürlüğe Giren Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik hükümlerine uygun hale getirilmesi ve Belediyemiz bünyesinde Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü adı altında iki adet yeni müdürlük ihdas edilmesi (Kurulması) hususlarının müzakeresi ve karara bağlanması. ( Md.) KA R A R : 10/04/2014 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik ekinde ( C 13 ) grubunda yer almaktadır. Belediyemizde halen (212) adet Dolu ve (153) adet Boş olmak üzere toplam 365 adet kadro ile dondurulmuş Devlet Memuru kadrosu mevcut olup, Belediyemiz Dolu ve Boş Devlet Memuru Kadroları nın 10/04/2014 tarih ve (28968) sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiş bulunan Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik te C-13 grubunda yer alan Büyükçekmece Belediyesi için (465) adet Devlet Memuru kadrosu öngörülmüş olup kadroların norma uygun hale getirilebilmesi gerekmektedir. Bu amaçla; 10 Nisan 2014 tarih ve (28968) sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiş bulunan Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik ekinde (EK-3) yer alan ( ve 7) sayılı listelerde (B-C ve D ve F1) grupları Belediyeler için belirlenen Memur Kadro Unvanlarına ilişkin cetveller ile (EK-4) te yer alan (1) sayılı Memur Kadro Kütüğü incelenmiş olup, bu cetvellerde belirtilen unvan ve sayı sınırlamaları dikkate alınarak, Belediyemiz Dolu ve Boş Devlet Memuru Kadrolarına ilişkin olarak hazırlanan Memur Kadro İhdas ve Değişiklik Cetvelleri ekte sunulmuştur. Büyükçekmece Belediyesi mevcut Memur Kadro Cetveli incelendiğinde (87) adet teknik hizmetler sınıfı kadrosu bulunduğu, yukarıda adı geçen yönetmelikte Büyükçekmece Belediyesine (79) adet kadro tahsisi yapıldığı tespit edilmiştir. Belediye kadrolarının norma uygun hale getirilebilmesi için 8 adet Teknik Hizmetler Sınıfı kadrosuna ihtiyaç duyulduğundan ihtiyaç duyulan kadroların sağlanabilmesi amacıyla Belediyemiz Devlet Memuru kadrolarından halen münhal bulunan (16) adet Yardımcı Hizmetler Sınıfı kadrosunun yüzde ellisinin hesaplanması sonucu bulunan (8) adet Yardımcı Hizmetler Sınıfı kadrosu, 22/02/2007 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye Ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke Ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 9. Maddesinin 3. Fıkrası ile 11. Maddesi hükümleri doğrultusunda Teknik Hizmetler Sınıfı kadrosuna aktarılarak tablo ekte sunulmuştur. T.C. 1

7 SAYFA : (2) Karar Tarihi Karar No Kararın- Norm kadrolar ve yeni Müdürlükler 08 / 05 /2014 ( 40 ) Konusu kurulması. Ayrıca Belediyemizde halen (183) adet işçi kadrosu ile (32) adet dondurulmuş işçi kadrosu bulunmakta olup toplam (215) adet sürekli işçi kadrosu mevcuttur. 10/04/2014 tarih ve (28968) sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiş bulunan "Belediye Ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke Ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik te C-13 grubunda yer alan Büyükçekmece Belediyesi için (233) adet sürekli işçi kadrosu öngörülmüş olup kadroların norma uygun hale getirilebilmesi için (50) adet yeni sürekli işçi kadrosu ihdas edilmesi gerekmektedir. Yukarıdaki açıklamalar dikkate alınarak; adı geçen yönetmelik hükümlerine göre kurulması öngörülen Diğer Müdürlüklerden (3 sayılı cetvel) Spor işleri Müdürlüğü ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüklerinin kadro ihdasının yapılarak kurulması ve Belediyemiz Dolu ve Boş Devlet Memuru Kadrolarının ve Sürekli İşçi Kadrolarının 10/04/2014 tarih ve (28968) sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiş bulunan Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik te belirtilen esaslara uygun hale getirilmesi amacıyla, Belediyemiz için ihdas edileceği öngörülmüş bulunan, toplam (465) adet Devlet Memuru Kadroları ile (233) adet Sürekli İşçi Kadroları göz önünde bulundurularak, bu hususta hazırlanmış bulunan Memur Kadro İhdas ve Değişiklik Cetvelleri ile Sürekli İşçi Kadro İhdas Cetvelleri nin, 5393 sayılı Yasanın 49. Maddesi ile 18. Maddesinin (1) fıkrası hükümleri uyarınca görüşülüp, karara bağlanmasına ilişkin, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün tarih ve (659686) sayılı teklifi, Belediyemiz Meclisinin 2014 Yılı Mayıs Ayı Meclis toplantısının tarihinde yapılan 1. birleşiminde gündemin 4. maddesi olarak müzakere edilerek, incelenmek ve değerlendirilmek üzere, Hukuk Komisyonuna havale edilmiştir. Söz konusu teklif, konu ile ilgili olarak Hukuk Komisyonunca hazırlanan komisyon raporu okunmak suretiyle, komisyon raporu doğrultusunda meclisimizde müzakere edildi. Yapılan müzakerede; Belediyemiz bünyesinde adı geçen yönetmelik hükümlerine göre kurulması öngörülen Diğer Müdürlüklerden (3 sayılı cetvel) Spor İşleri Müdürlüğü ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüklerinin kadro ihdasının yapılarak kurulmasına; Belediyemiz Dolu ve Boş Devlet Memuru Kadrolarının ve Sürekli İşçi Kadrolarının 10/04/2014 tarih ve (28968) sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiş bulunan Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik te belirtilen esaslara uygun hale getirilmesi amacıyla, Belediyemiz için ihdas edileceği öngörülmüş bulunan, toplam (465) adet Devlet Memuru Kadroları göz önünde bulundurularak, bu hususta hazırlanmış bulunan Memur Kadro İhdas Cetvelleri nin (Toplam 99 Adet Memur Kadrosu) hazırlandığı şekliyle aynen kabulüne; T.C. 2

8 SAYFA : (3) Karar Tarihi Karar No Kararın- Norm kadrolar ve yeni Müdürlükler 08 / 05 /2014 ( 40 ) Konusu kurulması. Belediyemiz Devlet Memuru kadrolarından halen münhal bulunan (16) adet Yardımcı Hizmetler Sınıfı kadronun yüzde ellisinin hesaplanması sonucu bulunan (8) adet Yardımcı Hizmetler Sınıfı kadronun, 22/02/2007 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye Ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke Ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 9. Maddesinin 3. Fıkrası ile 11. Maddesi hükümleri doğrultusunda Teknik Hizmetler Sınıfı kadrolara dönüştürülmesine ilişkin olarak hazırlanmış bulunan Boş Kadro Değişiklik Cetvelleri nin hazırlandığı şekliyle aynen kabulüne, Belediyemiz Sürekli İşçi Kadrolarının 10/04/2014 tarih ve (28968) sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiş bulunan Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik te belirtilen esaslara uygun hale getirilmesi amacıyla, Belediyemiz için ihdas edileceği öngörülmüş bulunan, toplam (233) adet Sürekli İşçi Kadroları göz önünde bulundurularak, bu hususta hazırlanmış bulunan Sürekli İşçi Kadro İhdas Cetvelleri nin (Toplam 50 Adet Sürekli İşçi Kadrosu) hazırlandığı şekliyle aynen kabulüne, Hukuk Komisyonunun raporunda belirtilen uygun görüş doğrultusunda, 5393 Sayılı Yasanın 49. maddesi ile 18/l maddeleri hükümleri uyarınca yapılan oylama sonucu mevcudun oybirliği ile karar verildi. 3

9 Karar Tarihi Karar No Kararın- Mimarsinan Mh. Köyiçi Mevkii nin Kentsel 08 / 05 /2014 ( 41 ) Konusu Gelişim ve Dönüşüm Alanı olarak belirlenmesi. GÜNDEMİN ( 4.) MADDESİ : M E V Z U : Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Mahallesi, Köyiçi Mevkii nin Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Alanı olarak belirlenmesi hususunun müzakeresi ve karara bağlanması. ( Md.) KA R A R : Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Mahallesi, Köyiçi Mevkii nin Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Alanı olarak belirlenmesi hususunda karar alınmasına ilişkin, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve (656010) sayılı teklifi ve ekleri, Belediyemiz Meclisinin 2014 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısının 05 Mayıs 2014 tarihinde yapılan birinci birleşiminde, gündemin 5. Maddesi olarak müzakere edilerek, incelenmek ve değerlendirilmek üzere, İmar Komisyonuna havale edilmiş olup, konuya ilişkin İmar Komisyonu nun raporu doğrultusunda, meclisimizde müzakere edildi. Yapılan müzakerede; Konuya ilişkin İmar Komisyonu Raporu okundu; İMAR KOMİSYON RAPORU KONUNUN ÖZÜ : Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez Mahallesi, Köyiçi Mevki nin Kentsel Gelişim ve Tasarım Alanı olarak belirlenmesi hususu. KOMİSYON İNCELEMESİ : İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 18/04/2014 tarihli ve sayılı yazısı, Belediye Meclisi nin 05/05/2014 tarihli Toplantısının 1. Birleşiminde incelenmek üzere komisyonumuza havale edilmiştir. TALEP : Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez Mahallesi, Köyiçi Mevki nin Kentsel Gelişim ve Tasarım Alanı olarak belirlenmesi talep edilmiştir. Mimarsinan Merkez Mahallesi, Köyiçi Mevki nin Kentsel Gelişim ve Tasarım Alanı olarak belirlenmesi ve söz konusu alanda planlama ve düzenleme çalışmaları bitinceye kadar imar durumu ve yapı ruhsatı işlemlerinin bekletilmesi talep edilmiştir. KOMİSYON GÖRÜŞÜ : Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez Mahallesi, Köyiçi Mevki nin Kentsel Gelişim ve Tasarım Alanı olarak belirlenmesi ve söz konusu alanda planlama ve düzenleme çalışmaları bitinceye kadar imar durumu ve yapı ruhsatı işlemlerinin bekletilmesi hususu 4 kişinin katılımıyla gerçekleşen komisyonumuzca incelenmiş olup ekli haritalarda belirtilen sınırlar dahilinde Müdürlüğünden geldiği şekliyle ve Rıdvan Yavuz BİLGE'nin (1) ret oyuna karşılık (3) kabul oyu olmak üzere oy çokluğu ile uygun görülmüştür. Meclisimizin Onayına Arz Olunur. Şeklinde hazırlanmış bulunan İmar Komisyonunun Raporu oya sunulmuş olup; yapılan oylama sonucu; hazırlanan imar komisyon raporunun hazırlandığı şekliyle aynen kabulüne, mevcudun oybirliği ile karar verilmiştir. 1

10 Karar Tarihi Karar No Kararın- B.Çekmecede yapılacak binaların estetiği, rengi, 08 / 05 /2014 ( 42 ) Konusu çatı ve kaplamaları ile ilgili esasların belirlenmesi. GÜNDEMİN ( 5.) MADDESİ : M E V Z U : tarih ve (18916) sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Tip İmar Yönetmeliği nin değişik 10. Maddesine göre, Büyükçekmece İlçe sınırlarının tamamında yapılacak binaların estetiği, rengi, çatı ve kaplamaları ile ilgili esasların belirlenmesi hususunun müzakeresi ve karara bağlanması. ( Md.) KA R A R : tarih ve (18916) sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Tip İmar Yönetmeliği nin değişik 10. Maddesine göre, Büyükçekmece İlçe sınırlarının tamamında yapılacak binaların estetiği, rengi, çatı ve kaplamaları ile ilgili esasların belirlenmesi hususunda karar alınmasına ilişkin, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve (656010) sayılı teklifi, Belediyemiz Meclisinin 2014 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısının 05 Mayıs 2014 tarihinde yapılan birinci birleşiminde, gündemin 6. Maddesi olarak müzakere edilerek, incelenmek üzere, İmar Komisyonuna havale edilmiş olup, konuya ilişkin İmar Komisyonu nun raporu doğrultusunda, meclisimizde müzakere edildi. Yapılan müzakerede; Konuya ilişkin İmar Komisyonu Raporu okundu; İMAR KOMİSYON RAPORU KONUNUN ÖZÜ : Büyükçekmece İlçesi, tarih sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Tip İmar Yönetmeliği nin değişik 10. Maddesine göre Büyükçekmece İlçe sınırlarının tamamında yapılacak binaların estetiği, rengi, çatı ve kaplamaları ile İlgili Karar Alınması Hususu. KOMİSYON İNCELEMESİ : İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 18/04/2014 tarihli ve sayılı yazısı, Belediye Meclisi nin 05/05/2014 tarihli Toplantısının 1. Birleşiminde incelenmek üzere komisyonumuza havale edilmiştir. TALEP : Büyükçekmece İlçesi, tarih sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Tip İmar Yönetmeliği nin değişik 10. Maddesine göre Büyükçekmece İlçe sınırlarının tamamında yapılacak binaların estetiği, rengi, çatı ve kaplamaları ile İlgili Karar Alınması Hususu talep edilmiştir. KOMİSYON GÖRÜŞÜ : Büyükçekmece İlçesi, tarih sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Tip İmar Yönetmeliği nin değişik 10. Maddesine göre Büyükçekmece İlçe sınırlarının tamamında yapılacak binaların estetiği, rengi, çatı ve kaplamaları ile İlgili Karar Alınması Hususu 4 kişinin katılımıyla gerçekleşen komisyonumuzca incelenmiş olup, Büyükçekmece İlçe sınırlarının tamamında yapılacak olan yeni binalarda ve cephe-çatı yenilemesi yapılacak olan binalarda dış cephe kaplamalarının beyaz ve beyaz tonları, çatı kaplamalarının ise yeşil ve yeşil tonları olması komisyonumuzca oybirliğiyle uygun görülmüştür. Meclisimizin Onayına Arz Olunur. Şeklinde hazırlanmış bulunan İmar Komisyonunun Raporu oya sunulmuş olup, yapılan oylama sonucu; hazırlanan imar komisyon raporunun hazırlandığı şekliyle aynen kabulüne, mevcudun oybirliği ile karar verilmiştir. 1

11 SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Celaliye Mh. 204, 205, 206 parsellere ilişkin 08 / 05 /2014 ( 43 ) Konusu 1/1000 ölçekli plan tadilatı. GÜNDEMİN ( 6.) MADDESİ : M E V Z U : Celaliye Mahallesi, 204, 205, 206 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli plan tadilatı hususunun müzakeresi ve karara bağlanması. ( EK-1. Md.) KA R A R : Büyükçekmece İlçesi, Celaliye Mahallesi, 204, 205, 206 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli plan tadilatı yapılması hususunda karar alınmasına ilişkin, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve (659869) sayılı teklifi ve ekleri, Belediyemiz Meclisinin 2014 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısının 05 Mayıs 2014 tarihinde yapılan birinci birleşiminde, gündeme EK-1. Madde olarak ilave edilmek suretiyle gündemin 7. Maddesi olarak müzakere edilerek, incelenmek ve değerlendirilmek üzere, İmar Komisyonuna havale edilmiş olup, konuya ilişkin İmar Komisyonu nun raporu doğrultusunda, meclisimizde müzakere edildi. Yapılan müzakerede; Konuya ilişkin İmar Komisyonu Raporu okundu; İMAR KOMİSYON RAPORU KONUNUN ÖZÜ : Büyükçekmece İlçesi, Celaliye Mahallesi, 204, 205 ve 206 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli planda değişiklik yapılması hususu. KOMİSYON İNCELEMESİ : İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 02/05/2014 tarihli ve sayılı yazısı, Belediye Meclisi nin 05/05/2014 tarihli Toplantısının 1. Birleşiminde incelenmek üzere komisyonumuza havale edilmiştir. MERİ PLAN DURUMU : Dosyasında yapılan incelemede; tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Celaliye-Kamiloba Uygulama İmar Planı kapsamında kalmakta olup 204 ve 205 parseller blok nizam, 4 kat, Konut alanı olarak, 206 parsel sayılı taşınmaz blok nizam, 4 kat, ticaret alanı olarak ayrılmıştır. TALEP: Büyükçekmece İlçesi, Celaliye Mahallesi, 204, 205 ve 206 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli planda değişiklik yapılması hususu. 204, 205 ve 206 parseller üzerinde yer alan eski binalar yıkılıp yeniden yapılmak istenildiğinde 206 parselin meri planında ticaret fonksiyonu olması sebebiyle tevhit işlemi gerçekleştirilememekte ve bu sebeple söz konusu alanda yapılmak istenilen yeni binalar projelendirilememektedir. Parsellerin tevhit işlemi için 204 ve 205 parsellerin meri imar planındaki durumunun korunması, 206 parsel ile ilgili meri planında belirlenen ticaret fonksiyonunun konut olarak değiştirilmesi talep edilmiştir. 1

12 SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Celaliye Mh. 204, 205, 206 parsellere ilişkin 08 / 05 /2014 ( 43 ) Konusu 1/1000 ölçekli plan tadilatı. KOMİSYON GÖRÜŞÜ: Büyükçekmece İlçesi, Celaliye Mahallesi, 204, 205 ve 206 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli planda değişiklik yapılması hususu 4 kişinin katılımıyla gerçekleşen komisyonumuzca incelenmiş olup Müdürlüğünden geldiği şekliyle ve oybirliğiyle uygun görülmüştür. Meclisimizin Onayına Arz Olunur. Şeklinde hazırlanmış bulunan İmar Komisyonunun Raporu oya sunulmuş olup; yapılan oylama sonucu; hazırlanan imar komisyon raporunun hazırlandığı şekliyle aynen kabulüne, mevcudun oybirliği ile karar verilmiştir. 2

13 SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Muratçeşme Mh. 303 Ada 2 ve 8 parsellere 08 / 05 /2014 ( 44 ) Konusu ilişkin 1/1000 ölçekli plan tadilatı. GÜNDEMİN ( 7.) MADDESİ : M E V Z U : Muratçeşme Mahallesi, 303 Ada 2 ve 8 Parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli plan tadilatı hususunun müzakeresi ve karara bağlanması. ( EK-2. Md.) KA R A R : Büyükçekmece İlçesi, Muratçeşme Mahallesi, 303 Ada 2 ve 8 Parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli plan tadilatı yapılması hususunda karar alınmasına ilişkin, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve (659869) sayılı teklifi ve ekleri, Belediyemiz Meclisinin 2014 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısının 05 Mayıs 2014 tarihinde yapılan birinci birleşiminde, gündeme EK-2. Madde olarak ilave edilmek suretiyle gündemin 8. Maddesi olarak müzakere edilerek, incelenmek ve değerlendirilmek üzere, İmar Komisyonuna havale edilmiş olup, konuya ilişkin İmar Komisyonu nun raporu doğrultusunda, meclisimizde müzakere edildi. Yapılan müzakerede; Konuya ilişkin İmar Komisyonu Raporu okundu; İMAR KOMİSYON RAPORU KONUNUN ÖZÜ : Büyükçekmece İlçesi, Muratçeşme Mahallesi, 303 ada 2 ve 8 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli planda değişiklik yapılması hususu. KOMİSYON İNCELEMESİ : İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 02/05/2014 tarihli ve sayılı yazısı, Belediye Meclisi nin 05/05/2014 tarihli Toplantısının 1. Birleşiminde incelenmek üzere komisyonumuza havale edilmiştir. MERİ PLAN DURUMU : Dosyasında yapılan incelemede; tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı kapsamında kalmakta olup 303 ada 2 parsel Akaryakıt İstasyonu, 303 ada 8 parsel Tali İş Merkezi (E:1.20) olarak ayrılmıştır tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Tepecik Havza Dışı Bölgesi ve E-5 Arası Uygulama İmar Planı kapsamında kalmakta olup 303 ada 2 parselin bir kısmı Akaryakıt İstasyonu, bir kısmı da Ticaret+Hizmet alanı, 303 ada 8 parsel Teknik Altyapı alanı olarak ayrılmıştır. TALEP: Büyükçekmece İlçesi, Muratçeşme Mahallesi, 303 ada 2 ve 8 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli planda değişiklik yapılması hususu. Onaylı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planına uygun olarak hazırlanan, Uygulama İmar Planı Tadilat Teklifinde, 303 ada 2 parselin Akaryakıt İstasyonu, 303 ada 8 parselin ise Emsal:1.20, 5 kat Ticaret+Hizmet alanı olarak değiştirilmesi talep edilmiştir. 1

14 SAYFA : (2) Karar Tarihi Karar No Kararın- Muratçeşme Mh. 303 Ada 2 ve 8 parsellere 08 / 05 /2014 ( 44 ) Konusu ilişkin 1/1000 ölçekli plan tadilatı. KOMİSYON GÖRÜŞÜ: Büyükçekmece İlçesi, Muratçeşme Mahallesi, 303 ada 2 ve 8 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli planda değişiklik yapılması hususu 4 kişinin katılımıyla gerçekleşen komisyonumuzca incelenmiş olup Müdürlüğünden geldiği şekliyle ve oybirliğiyle uygun görülmüştür. Meclisimizin Onayına Arz Olunur. Şeklinde hazırlanmış bulunan İmar Komisyonunun Raporu oya sunulmuş olup; yapılan oylama sonucu; hazırlanan imar komisyon raporunun hazırlandığı şekliyle aynen kabulüne, mevcudun oybirliği ile karar verilmiştir. 2

15 SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Bahçelievler Mah. 623/1, 342/1, 583, 08 / 05 /2014 ( 45 ) Konusu 592, 1810, 1813 pars. plan tadilatı. GÜNDEMİN ( 8.) MADDESİ : M E V Z U : Bahçelievler Mahallesi, 623 Ada 1 Parsel, 342 Ada 1 Parsel, 583, 592, 1810 ve 1813 parsellerin arasından geçen 7 m. genişliğindeki yolun kaldırılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli plan tadilatı hususunun müzakeresi ve karara bağlanması. ( EK-3. Md.) KA R A R : Büyükçekmece İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 623 Ada 1 Parsel, 342 Ada 1 Parsel, 583, 592, 1810 ve 1813 parsellerin arasından geçen 7 m. genişliğindeki yolun kaldırılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli Planı Tadilatı yapılması hususunda karar alınmasına ilişkin, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve (659869) sayılı teklifi ve ekleri, Belediyemiz Meclisinin 2014 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısının 05 Mayıs 2014 tarihinde yapılan birinci birleşiminde, gündeme EK-3. Madde olarak ilave edilmek suretiyle, gündemin 10. Maddesi olarak müzakere edilerek, incelenmek ve değerlendirilmek üzere, İmar Komisyonuna havale edilmiş olup, konuya ilişkin İmar Komisyonu nun raporu doğrultusunda, meclisimizde müzakere edildi. Yapılan müzakerede; Konuya ilişkin İmar Komisyonu Raporu okundu; İMAR KOMİSYON RAPORU KONUNUN ÖZÜ : Büyükçekmece İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 623 ada 1 parsel, 342 ada 1 parsel, 583, 592, 1810 ve 1813 parsellerin arasından geçen 7.00 metre genişliğindeki yolun kaldırılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli planda değişiklik yapılması hususu. KOMİSYON İNCELEMESİ: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 02/05/2014 tarihli ve sayılı yazısı, Belediye Meclisi nin 05/05/2014 tarihli Toplantısının 1. Birleşiminde incelenmek üzere komisyonumuza havale edilmiştir. MERİ PLAN DURUMU : Dosyasında yapılan incelemede; onay tarihli Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Doğusu ve Kartaltepe 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı kapsamında olup nazım imar planında 7.00 metrelik yol belirtilmemiştir onay tarihli 1/1000 ölçekli Kumburgaz Uygulama İmar Planında Bahçelievler Mahallesi, 623 ada 1 parsel, 342 ada 1 parsel, 583, 592, 1810 ve 1813 parsellerin arasından geçen 7.00 metre genişliğinde yol bulunmaktadır. 1

16 SAYFA : (2) Karar Tarihi Karar No Kararın- Bahçelievler Mah. 623/1, 342/1, 583, 08 / 05 /2014 ( 45 ) Konusu 592, 1810, 1813 pars. plan tadilatı. TALEP : Bahçelievler Mahallesi, 623 ada 1 parsel, 342 ada 1 parsel, 583, 592, 1810 ve 1813 parsellerin arasından geçen 7.00 metre genişliğindeki yolun kaldırılması hususu. Bahçelievler Mahallesi, 623 ada 1 parsel, 342 ada 1 parsel, 583, 592, 1810 ve 1813 parsellerin arasından geçen 7.00 metre genişliğindeki yol alanı iptal edilmiştir. İptal edilen yol alanı TAKS:0.20, KAKS:0.40, ayrık nizam, 2 kat konut alanı olarak düzenlenmiştir. KOMİSYON GÖRÜŞÜ : Büyükçekmece İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 623 ada 1 parsel, 342 ada 1 parsel, 583, 592, 1810 ve 1813 parsellerin arasından geçen 7.00 metre genişliğindeki yolun kaldırılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli planda değişiklik yapılması hususu 4 kişinin katılımıyla gerçekleşen komisyonumuzca incelenmiş olup Müdürlüğünden geldiği şekliyle ve oybirliğiyle uygun görülmüştür. Meclisimizin Onayına Arz Olunur. Şeklinde hazırlanmış bulunan İmar Komisyonunun Raporu oya sunulmuş olup; yapılan oylama sonucu; hazırlanan imar komisyon raporunun hazırlandığı şekliyle aynen kabulüne, mevcudun oybirliği ile karar verilmiştir. 2

Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN

Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu GÜNDEMİN ( 2. ) MADDESİ : seçimi; : 5393 sayılı yasanın 19. Maddesi gereğince Meclis 1. ve 2. Başkan Vekillerinin

Detaylı

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu GÜNDEMİN ( 1. ) MADDESİ : M E V Z U : Belediyemizde 2014 Yılında 5393 Sayılı Yasanın 49. maddesi ve

Detaylı

MART 2015 MECLİS KARARLARI

MART 2015 MECLİS KARARLARI MART 2015 MECLİS KARARLARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Plan ve Bütçe Komisyonuna Üye Seçimi. 02 / 03 /2015 ( 22 ) Konusu ÜYELER : Coşkun TANIŞ (Katılmadı)-Emre SARISALTIKOĞLU (Katılmadı)-İbrahim IŞIK-

Detaylı

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Plan ve Bütçe Komisyonu Seçimi. 02 / 06 /2014 ( 46 ) Konusu

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Plan ve Bütçe Komisyonu Seçimi. 02 / 06 /2014 ( 46 ) Konusu Karar Tarihi Karar No Kararın- Plan ve Bütçe Komisyonu Seçimi. 02 / 06 /2014 ( 46 ) Konusu ÜYELER : Coşkun TANIŞ (Katılmadı)-Hayrettin ALTUNOK-Ahmet ŞAHİN- Emre SARISALTIKOĞLU-İbrahim IŞIK-Tarık ERDOĞAN-Fahrettin

Detaylı

NİSAN 2015 MECLİS KARARLARI

NİSAN 2015 MECLİS KARARLARI NİSAN 2015 MECLİS KARARLARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Belediye Başkanının 2014 Yılı 06 / 04 /2015 ( 29 ) Konusu Faaliyet Raporunun müzakeresi; (Hayrettin ALTUNOK-Meclis 1. Başkan Vekili) Belediye

Detaylı

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- BORÇLANMA; 07 / 07 /2014 ( 62 ) Konusu (Mimarsinan Sahili 3. Etap Düzenlemesi Yapımı)

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- BORÇLANMA; 07 / 07 /2014 ( 62 ) Konusu (Mimarsinan Sahili 3. Etap Düzenlemesi Yapımı) SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- BORÇLANMA; 07 / 07 /2014 ( 62 ) Konusu (Mimarsinan Sahili 3. Etap Düzenlemesi Yapımı) GÜNDEMİN 1. MADDESİ : M E V Z U : Belediyemiz bütçe imkanlarının yetersizliği

Detaylı

Karar Tarihi Karar No Kararın- Şartlı yardım talebi; 06 / 06 /2016 ( 71 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN

Karar Tarihi Karar No Kararın- Şartlı yardım talebi; 06 / 06 /2016 ( 71 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN Karar Tarihi Karar No Kararın- Şartlı yardım talebi; 06 / 06 /2016 ( 71 ) Konusu BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN ÜYELER : Coşkun TANIŞ - Emre SARISALTIKOĞLU (Katılmadı) -İbrahim IŞIK- Hayrettin ALTUNOK-Recep

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/48 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Yenileme Avan Projesi. Evrak No: 24775 Özet: Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme Mahallesi, 392 Pafta,629 Ada bütünü ile,,2,3 Parsellerin Yenileme

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 1. Toplantı yılı 2014 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü OCAK AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 01 Gündemin 1. maddesi;plan ve Bütçe komisyonu üyesi seçilmesine dair nün 28.12.2011 tarih 565 sayılı onayı meclise okundu. 5393 sayılı kanunun 24. maddesi gereğince

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 5. Toplantı Yılı 2019 Senesi OCAK ayı Meclis

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 117 KARAR 117 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN, Ayşın AKYARLI SAVATLI nın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 118 KARAR 118 1/1000

Detaylı

T.C. BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Basın ve Yayın Müdürlüğü ile Halkla 05 / 09 /2016 ( 87 ) Konusu İlişiler Müdürlüklerinin kurulması. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN ÜYELER: Coşkun TANIŞ -Emre SARISALTIKOĞLU

Detaylı

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Devlet Hastanesi'ne isim verilmesi. 03 / 10 /2016 (97) Konusu

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Devlet Hastanesi'ne isim verilmesi. 03 / 10 /2016 (97) Konusu Karar Tarihi Karar No Kararın- Devlet Hastanesi'ne isim verilmesi. 03 / 10 /2016 (97) Konusu (Hayrettin ALTUNOK-Belediye Başkan Vekili) ÜYELER : Coşkun TANIŞ -Emre SARISALTIKOĞLU -İbrahim IŞIK- Hayrettin

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ Karar No : 119 Özü: İlçemiz, İstiklal Mahallesi, 54 pafta, Karar Trh : 2923 no lu parsel. (PİN:4260,7) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş Tahsin ÇUHADAR, Yusuf KARACA, Adem KÜMBET, Haluk Uğur

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 2009/60-1 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi 09.01.2009 Cuma günü saat 20.00 de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün 09.01.2009 tarih

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Dumlupınar Mahallesi 24 L 3 pafta 14085 ada 7 parsel nolu

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 204/2 Evrak No: 6687 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. "3/0/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.01.2012 HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Fazla Çalışma Ücreti. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

Karar Tarihi Karar No Kararın- Denetim Komisyonu kurulması ve 02 / 01 /2017 ( 1 ) Konusu Üye seçimi; BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN

Karar Tarihi Karar No Kararın- Denetim Komisyonu kurulması ve 02 / 01 /2017 ( 1 ) Konusu Üye seçimi; BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN Karar Tarihi Karar No Kararın- Denetim Komisyonu kurulması ve 02 / 01 /2017 ( 1 ) Konusu Üye seçimi; ÜYELER : Coşkun TANIŞ (Katılmadı)-Emre SARISALTIKOĞLU(Katılmadı)-İbrahim IŞIK- Bedir GÜRSES-Önder Yüksel

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Tesise izin verilmesi. 03 / 12 /2013 ( 83 ) Konusu

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Tesise izin verilmesi. 03 / 12 /2013 ( 83 ) Konusu Karar Tarihi Karar No Kararın- Tesise izin verilmesi. 03 / 12 /2013 ( 83 ) Konusu Ersel YAZICI-Erdal KAYA-Ahmet ATALAY-Kaşif ERDAL- Ali ADIGÜZEL (Katılmadı)- Mustafa YAZICI- Nazan YILDIRIM-Emine DEMİRCİ-Nihat

Detaylı

İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2

İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2 İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2 1 OCAK 2019 MECLİS KARARLARI DÖNEM TOPLANTI BİRLEŞİM OTURUM K. TARİHİ K. NO 2019 1 1 04.01.2019 1 Meclisimizin 04.01.2019 Cuma Günü Saat: 17.00 de yaptığı 2019

Detaylı

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Ekmeklerin Ambalajlı satışı; 11 / 11 /2016 ( 106 ) Konusu

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Ekmeklerin Ambalajlı satışı; 11 / 11 /2016 ( 106 ) Konusu SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Ekmeklerin Ambalajlı satışı; 11 / 11 /2016 ( 106 ) Konusu GÜNDEMİN ( 1. ) MADDESİ : M E V Z U : Büyükçekmece İlçesi sınırları içerisinde, ekmek ve unlu mamul

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ BELEDİYENİN ADI:ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ SNO KARAR TARİHİ KARAR NO 1 07012015 01 KARARIN KONUSU Meclis Üyeleri Merdin CANTAŞ, Selami YILDIZ ve Erol YÜRÜK ün toplantıya

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU MECLİSİ Tarih : 06.09.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU KONU : Ödenek Aktarma. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 05.09.2011 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 87 : KADRO İHDASI (EKONOMİST) Gündeme konu olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, 24.08.2016 tarih ve 905 sayılı Ekonomist Kadrosunun İhdası hakkındaki teklif yazısı,

Detaylı

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR.

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR. Tarihi 06.01.2017 Sayısı 1 Oturum Özü 5393 sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereği Denetim Komisyonuna üye seçimi (Gizli Oylama) yapılması. Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

OCAK 2015 MECLİS KARARLARI

OCAK 2015 MECLİS KARARLARI OCAK 2015 MECLİS KARARLARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Denetim Komisyonu kurulması ve 05 / 01 /2015 ( 1 ) Konusu Üye seçimi; Cemal KAYA-Ersel YAZICI-Emine DEMİRCİ -Muharem Aziz ZENGİN-Hüseyin EKİCİ

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 21.30 da Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA RAPOR NO : 25 KONU : Kredi Kullanılması havale edilen Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ibareli 15.04.2019 tarihli 15163508-251.06- E.826 sayılı yazı okundu. Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu inşaatı için

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 41850698.301.05-188 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve Bağlı

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 41850698.301.05-112 Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi.

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. ERYĠĞĠT (Katılmadı)-Dilek TEKĠN-Cemal KAYA-Ersel YAZICI-Emine DEMĠRCĠ -Muharem Aziz

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 206/57 Dairesi: Zabıta Müdürlüğü Konu: Kamera sistemi hibe edilmesi. Evrak No: 43792 Özet: Zeytinburnu Pazarcılar Dayanışma Yardımlaşma ve Koruma Derneği tarafından İlçemiz semt pazarlarında

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI I TARİHİ 03.07.2014 NO 22 KONUSU E SEVK EDİLEN DİLEKÇE (CENK DEMİRKUTLU NUN İMAR DEĞİŞİKLİĞİ TALEBİ) Gündem maddesi olarak, Cenk DEMİRKUTLU nun 12.06.2014 tarih ve 10 sayılı dilekçesi ile 130 Ada 9 parsel

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 16.02.2017 Kararın Nosu : 17 Dolu kadro iptal-ihdasının görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, İlhan KURAL, Hüseyin ERTUĞRUL, Ahmet Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 46 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ.

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 46 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ. Tarihi 05.08.2016 Sayısı 46 Özü Mutemet Kadrosunun İptaline, 2 adet Bilgisayar İşletmeni kadrosunun İhdas edilmesi Osman ASLANTAŞ, A. Turan SARPKAYA, Abdullah TÜRK,, Cumali DOĞAN,Erdal ÜSTÜN Gündemin 3.

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :101 KARAR 101 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 02 Mayıs 2014 Cuma günü

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :40 KARAR 40: Meclis üyeleri; Mehmet BİLGİN, Okan İRGE ve Zeki ALDI nın mazeretlerinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Katip Katip Karar No :41 KARAR 41: Belediyemizde Teknik

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.11.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyeleri

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 03.01.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapılıp hazirun cetveli imza altına alınarak. 2011 yılı

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu Karar No : 01 Karar Trh : Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, 17421 no lu parsel. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, gündemdeki konuları karara

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.12.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.12.2013

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-112 10.07.2012 Özü: Nazım İmar Planı Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.07.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.07.2012 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-91

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/5 Evrak No: 3857 Özet: Sözleşmeli avukat çalıştırılması Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Sözleşmeli personel "06/06/206 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza havale edilen Yazı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 207/32 Evrak No: 7903 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli "03/04/207 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

Karar Tarihi Karar No Kararın- Denetim Komisyonu kurulması ve 06 / 01 /2014 ( 1 ) Konusu Üye seçimi; BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN

Karar Tarihi Karar No Kararın- Denetim Komisyonu kurulması ve 06 / 01 /2014 ( 1 ) Konusu Üye seçimi; BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN Karar Tarihi Karar No Kararın- Denetim Komisyonu kurulması ve 06 / 01 /2014 ( 1 ) Konusu Üye seçimi; Ersel YAZICI-Erdal KAYA-Ahmet ATALAY-Kaşif ERDAL- Ali ADIGÜZEL(Katılmadı)- Mustafa YAZICI-Nazan YILDIRIM-Emine

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince MART 2009 Ayı toplantısını 04 Mart Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Resul AKTAŞ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Resul AKTAŞ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar Tarihi : 07.01.2013 Karar No : 1 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifi Başkanlığına ait olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Kadastronun 72 Pafta, 5732 Ada, 2 Parselde kayıtlı

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 TEŞKİL EDENLER :Süleyman ÖZBAĞ, Fatih KAVAK, Hüsniye BAYRAM, Selami BAYHAN, Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Süleyman ÖZBAĞ ın Başkanlığında, üyelerden

Detaylı

05 MAYIS 2015 İKİNCİ DÖNEM-BEŞİNCİ TOPLANTI-1. BİRLEŞİM -1. OTURUM TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARIN ÖZETLERİ

05 MAYIS 2015 İKİNCİ DÖNEM-BEŞİNCİ TOPLANTI-1. BİRLEŞİM -1. OTURUM TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARIN ÖZETLERİ 05 MAYIS 2015 İKİNCİ DÖNEM-BEŞİNCİ TOPLANTI-1. BİRLEŞİM -1. OTURUM TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARIN ÖZETLERİ Yunusemre Belediye Meclisinin 2. Toplantı yılı, Mayıs ayı toplantısının 1.Birleşimi 05.Mayıs.2015

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.11.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliği. Komisyonumuza havale edilen İnsan Kaynakları

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 01/11/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 11 Birleşim No : 11 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI Gündemin 2. Maddesi Karar No. 105 Özü: İsim Verme Komisyonu raporu doğrultusunda Şirinyalı Mahallesi eski Lara Caddesi-İsmet Gökşen Caddesi kesişimindeki parka Gezi

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2018 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2017 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

1- Muzaffer AYDEMİR 2- Ahmet Faik KARA 3- Hasan YARAR 4- Mukaddes KOYUNCU 5- Mustafa KULU

1- Muzaffer AYDEMİR 2- Ahmet Faik KARA 3- Hasan YARAR 4- Mukaddes KOYUNCU 5- Mustafa KULU Karar Tarihi : 03.01.2014 Karar No : 41850698.301.05-1 Konu : Komisyon Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2013 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap

Detaylı

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Karar No : 2014/187 Mali Hizmetler Müdürlüğünün; Belediyemizin Yatırım Teşvik Belgesi başvurusu ve kabulü halinde Mali Hizmetler Müdürü M.Nesim CEYLAN

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015 T.C. TARSUS MECLĠSĠ Karar No : 2015/3-1 (21) Gündem maddesi gereğince; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 02/03/2015 tarih ve 5477 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 20 yaģındaki üniversite öğrencisi

Detaylı

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S Sayı:58 03.07.2014 Özü: İmar plan değişikliği KARAR Belediye Meclisi Genel Kurulunda okunan İmar, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Emlak,

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 11 ÖZÜ : 01.12.2016 TARĠH VE 120 SAYILI KARARLA ĠMAR KOMĠSYONUNA SEVK EDĠLEN TAVLA MAHALLESĠ 1980 VE 1981 PARSEL SAYILI TAġINMAZLAR ĠLE ĠLGĠLĠ UYGULAMA ĠMAR PLANI TADĠLAT

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :350 KARAR 350 : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü nün 01.08.2016 tarih ve 19606469-756-3882 sayılı yazısı ile; Urla ilçesi Altıntaş

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 22 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin önerge meclisin görüşüne sunuldu: Encümen Üyeliğine Erdoğan ÖZTÜRK

Detaylı

Mahmut ÇELİKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye Başkanı

Mahmut ÇELİKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye Başkanı TOPLANTI TARİHİ : 01.08.2018 TOPLANTI GÜN VE SAAT :ÇARŞAMBA 16:00'da KATILANLAR : 37 KATILMAYANLAR : - Belediye Meclisinin 01 AĞUSTOS 2018 ÇARŞAMBA günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 292 KARAR 292 Menesköy Konut Yapı Kooperatifine ait İlçemiz Sıra Mahalle 533 ada 11, 12 parseller, 538 ada 43, 44 parseller ve 384 ada 16 parsel sayılı taşınmazların Özel Koşullu Tarım Alanı

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 37 KARAR 37 İlçenin Altıntaş Mahallesi, 509 ada, 13 ve 14 parsel sayılı, Hazine adına kayıtlı taşınmazların E:0.10, hmax: 6.50 m yapılaşma şartı ile Spor Alanı olarak düzenlenerek imar ada sınırlarının

Detaylı

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ Karar No :0 Ardeşen Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20,2 ve 22.maddeleri gereğince gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 03.0.207 Salı günü saat,00 da Belediye Meclis

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 207/2 Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Huzur Hakkı Evrak No: 8326 Özet: Meclis başkan ve üyelerine ödenecek huzur hakkı ile meclis üyesi başkan yardımcılarına verilecek aylık ödeneğin belirlenmesi.

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel.

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel. (PİN: 6010,11) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI,, Selvet KARAOĞLU, Cemil ÇALIŞKAN,, Mahmut

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :394 KARAR 394 : İlçenin Altıntaş Mahallesi 2193 ada 5 parselinde bulunan Belediyemiz hissesinin satışı talep edilmektedir. Söz konusu parselde Belediyemizin 1326/9890 hisse oranına düşen 13,26

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 1 Mülkiyeti Serendip Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Basım Yayım Dağıtım İnş.Taah. Mad.Tic.San.Ltd.Şti ne ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Bektaş Mahallesi,

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 102 KARAR 102: Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Mehmet BİLGİN in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 103 KARAR 103 İlçenin İskele Mahallesi 97 ada

Detaylı