ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ESET NOD32 ANTIVIRUS 6"

Transkript

1 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın

2 ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak ödüllü NOD32 antivirüs sisteminde sunulan ThreatSense tarama altyapısına dayalı ESET NOD32 Antivirus, sabit reaktif imza güncellemelerine gereksinim duymadan sıfır gün süreli tehditlere karşı benzersiz koruma sunmaya devam eder. Tümleşik antivirus ve antispyware modülleri ESET NOD32 Antivirus uygulamasını eksiksiz ve tümleşik bir güvenlik çözümü haline getirir.bu el kitabı normal bir yükleme işlemi ve ürünün temel yapılandırması yoluyla size adım adım kılavuzluk edecektir.

3 Antivirüs Antispyware Düşük talepler Oyun modu Çıkarılabilir medya Daha çok bilinen ve bilinmeyen virüsleri, solucanları, truva atlarını ve kök setlerini proaktif bir şekilde algılar ve temizler. Sizi gizli arka kapı programlarından, yükleyicilerden, açıklardan yararlanma uygulamalarından, ayırıcılardan, veri hırsızlıklarından, parola çalan yazılımlardan ve basılan tuşları kaydeden yazılımlardan korur. ESET, hızlı başlangıç ve kesintisiz performans sağlayarak sistem kaynaklarına yönelik oldukça düşük taleplerle akıllı bir çözüm oluşturmuştur. Özelleştirilmiş ayarlar oyun oturumları sırasında koruma işlemini kolaylaştırır. Otomatik taramaya ve çıkarılabilir medyayı engelleme özelliğine olanak verir.

4 Yükleme ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınızda yüklü diğer antivirüs ürünleriyle veya güvenlik yazılımlarıyla çakışabilecek bileşenler içerir.eset, olası sorunları önlemek için bu tür programları kesinlikle kaldırmanızı önerir.bir yükleme CD'sinden/DVD'sinden veya yükleyiciyi ESET.com adresinden karşıdan yükleyerek ESET NOD32 Antivirus ürününü yükleyebilirsiniz. Yüklemeyi başlatma Yükleme sihirbazını başlatmak için aşağıdakilerden birini yapın: 1. Yükleme CD'sinden/DVD'sinden yükleme yapıyorsanız CD/DVD-ROMsürücüsüne CD'yi/DVD'yi takın.otomatik çalıştırma menüsü otomatik olarak görünmüyorsa onu el ile açmak için CD'nizi/DVD'nizi çift tıklatın. Yükleyici, otomatik olarak en son sürümü çevrimiçi denetler.daha yeni bir sürüm mevcut ise yükleme işlemine başlamadan önce sizden bu sürümü karşıdan yüklemeniz istenir. Lisans sözleşmesini kabul ettikten sonra özel veya normal yükleme modlarından birini seçin.bu kılavuzdaki örnekler normal yükleme modunu temel alır.

5 Normal - Yükleme sırasında yalnızca en önemli parametreler yapılandırılır.diğer parametreler önerilen ayarlarına önceden getirilir.bu mod, önerilen kapsamlı korumamızı sunar ve çoğu kullanıcı için uygundur. Özel - Yükleme sırasında gelişmiş tüm parametrelerin yapılandırmasına izin verir. 2. Karşıdan yüklenen bir dosyadan yükleme yapıyorsanız Canlı yükleyici başlatmak için dosyayı çift tıklatın.canlı yükleyicinin kendisi küçük bir dosyadır; ESET NOD32 Antivirus yüklemesi için gerekli ek dosyalar otomatik olarak karşıdan yüklenir. İşbirliği ağımıza katılın İşbirliği ağımıza katılarak kötü amaçlı yazılımları yakalamamıza yardımcı olun.katılımınız daha fazla örnek tehdit toplamamıza olanak tanır; bu da tüm ESET kullanıcılarına daha güçlü ve daha etkili proaktif koruma sunabilmemize yardımcı olur.bu özelliği etkinleştirmenizi öneririz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

6 İstenmeyen türden olabilecek uygulamaları algılama İstenmeyen türden olabilecek bazı uygulamalar yasal olarak kullanıldığı ve güvenlik riski oluşturması gerekmediği için algılamayı etkinleştirmek üzere kullanıcının onayı gereklidir. Yüklemeyi tamamlama Gerekli tüm parametreler yapılandırıldığında Yükle düğmesini tıklatarak son yüklemeyi başlatın.yükleme ilerlemesi bir ilerleme çubuğu ile belirtilir.yükleme tamamlandığında ESET NOD32 Antivirus otomatik olarak başlar.bilgisayarın yeniden başlatılması normalde gerekli değildir; ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınızı kötü amaçlı tehditlerden anında korumaya başlar. Ürün etkinleştirme Yüklemeden tamamlandıktan sonra Ürün Etkinleştirme Türü penceresi görünür.ürün Etkinleştirme penceresini Kurulum veya Güncelleme modüllerinden de ana ürün penceresinin sağ üst köşesindeki durum bildirim simgesini veya görev çubuğunun (sistem tepsisi) Windows bildirim alanındaki ESET simgesini tıklatarak açabilirsiniz. ESET NOD32 Antivirus ürününün perakende kutulu sürümünü satın aldıysanız Etkinleştirme Anahtarı kullanarak etkinleştir seçeneğini belirleyin ve etkinleştirme yönergelerini adım adım uygulayın. Etkinleştirme Anahtarı ürün paketinin içinde veya arka tarafında bulunur.başarılı bir etkinleştirme için Etkinleştirme Anahtarı sağlandığı şekilde girilmelidir. Mevcut lisansınızı yenilemek için yenileme etkinleştirme anahtarınızı girin. Bir Kullanıcı Adı ve Parola aldıysanız, Kullanıcı Adı ve Parola kullanarak etkinleştir seçeneğini belirleyin ve uygun alanlara lisans verilerini girin.

7 Etkinleştirme işleminden önce ESET NOD32 Antivirus ürününü değerlendirmek istiyorsanız, Deneme Lisansını Etkinleştir seçeneğini belirleyin.gerekli alanları doldurun ve bir E-posta Adresi belirtin. Sınama lisansınız bu adrese gönderilecektir ve ESET NOD32 Antivirus sınırlı bir süre için etkinleştirilecektir. Bu kez etkinleştirmeyi seçmezseniz Daha Sonra Etkinleştir seçeneğini tıklatın.daha Sonra Etkinleştir seçeneğini belirlediyseniz Ürün etkinleştirme seçeneğini tıklatarak ESET NOD32 Antivirus uygulamasını doğrudan programdan etkinleştirebilirsiniz. Lisansınız yoksa ve satın almak istiyorsanız, Lisans Satın Al seçeneğini tıklatın.bu, sizi yerel ESET dağıtımcısının web sitesine yeniden yönlendirir. ESET NOD32 Antivirus uygulamasını başlatma ESET NOD32 Antivirus; bilgisayarınızı, yüklemeden hemen sonra korumaya başlar.uygulamayı başlatmak için programı açmanız gerekmez.koruma durumunuzu denetlemek veya çeşitli tarama ve bakım görevleri gerçekleştirmek için ESET NOD32 Antivirus uygulamasını istediğiniz zaman açabilirsiniz.eset NOD32 Antivirus uygulamasını açmak için Windows bildirim alanınızda (sistem tepsisi) bulunan ESET NOD32 Antivirus simgesini çift tıklatın. Kullanıcı arabirimi Ana Sayfa bölümü bilgisayarınızın geçerli koruma düzeyi hakkında sizi bilgilendirir. Bilgisayar taraması, her antivirüs çözümünün önemli bir parçasıdır.bilgisayar taraması, bilgisayarınızın disklerindeki dosyalara ve klasörlere yönelik bir tarama uygulamak için kullanılır. Güncelleme bölümü program güncellemeleri hakkında önemli bilgiler içerir.son tehditlere karşı maksimum

8 düzeyde koruma sağlamak açısından programın düzenli olarak güncellenmesi son derece önemlidir. Ayarlar seçenekleri, bilgisayarınızın koruma düzeylerini ayarlamanıza olanak tanır. Araçlar bölümü; günlük dosyaları, karantina, zamanlayıcı gibi gelişmiş özelliklere erişmenize olanak tanır. Yardım ve destek bölümü ESET NOD32 Antivirus için kapsamlı yardım ve destek sunar.ayrıca doğrudan buradan ESET teknik desteğe de başvurabilirsiniz.

9 Güncelleme ESET NOD32 Antivirus, düzenli güncellemeler sağlamak için önceden tanımlı bir görevle gelir (ürün el kitabındaki Zamanlayıcı bölümüne bakın).yükleme tamamlandıktan sonra güncelleme gerçekleştirmediyseniz güncellemeyi aşağıdaki şekilde el ile başlatmanızı öneririz: ESET NOD32 Antivirus ana program penceresinden, soldaki ana menüde Güncelle seçeneğini tıklatın ve ardından Virüs imza veri tabanını güncelle seçeneğini tıklatın. Güncelleme modülü Internet'e bağlanacak, kullanılabilir bir ESET güncelleme sunucusuna başvuracak ve dijital imzalı güncelleme dosyalarını karşıdan yükleyecektir.bu güncellemeler en yeni kötü amaçlı yazılım imzalarını ve diğer program modüllerinin yanı sıra gelişmiş sezgisel tarama için yeni tanımları içerir.daha yeni bir güncelleme yüklenir yüklenmez ESET NOD32 Antivirus, sistem tepsisi alanında ve ana ESET penceresinde bir bildirim gösterir.

10 Bilgisayar taraması Koruma durumu Başarılı bir yükleme ve güncellemeden sonra tehditler için tam bir bilgisayar taraması uygulamanızı öneririz. Bunu yapmak için soldaki ana menüden Bilgisayar taraması seçeneğini tıklatın ve sonra ESET NOD32 Antivirus ana penceresinden Smart tarama seçeneğini belirleyin. ESET NOD32 Antivirus uygulamasının geçerli koruma durumu aşağıdaki şekillerde belirtilir: Tüm yerel sabit sürücülerin taraması başlatılacaktır. Durum penceresi, bulunan taranmış ve etkilenen dosyalarla ilgili mevcut istatistiklerin yanı sıra tarama ilerleme durumunu da gösterir.bir tehdit bulunursa ESET NOD32 Antivirus, dosyayı karantinaya alır ve sistem tepsisi alanında bir uyarı gösterir.tarama gerçekleşirken normal şekilde çalışmaya devam edebilmeniz gerekir. Sistem tepsisi simgesi Ana Sayfa bölümü koruma durumunuzun ayrıntılı bir raporunu gösterir.herhangi bir koruma modülünün devre dışı bırakılması durumunda Ana Sayfa penceresi, devre dışı bırakılan modülün adı ile birlikte modülü yeniden etkinleştirebilmenizi sağlayan bir bağlantı gösterir. Ayrı ayrı koruma durumları aşağıdaki simgelerle belirtilir: Antivirüs koruması düzgün şekilde çalışıyor ve bilgisayarınız ağ saldırılarının yanı sıra zararlı yazılımlara karşı korunuyor.bu durum tüm koruma modüllerinin etkinleştirildiğini ve virüs imza veritabanının güncel olduğunu belirtir. yeşil - Bu simge, işletim sisteminizde gerekli tüm

11 güncellemelerin yüklü olmaması durumunda gösterilir. sarı - Gerçek zamanlı dosya sistemi koruması etkinleştirilir, ancak maksimum koruma düzeyi sağlanmaz.sarı simge, E-posta istemci korumasının veya Web erişim korumasının devre dışı bırakılması ya da hatalı çalışması durumunda gösterilir. ziyaret edin: ESET teknik desteğe başvurmak için şu adresteki web formunu kullanın: Bir teknik destek sorgusu gönderme kırmızı - Gerçek zamanlı dosya sistemi koruması devre dışıdır veya hatalı çalışmaktadır.bu programın düzgün çalışması sisteminizin güvenliği için oldukça önemli olduğundan etkin olmayan modülü hemen etkinleştirmenizi öneririz. Sorunları çözme ESET teknik destek uzmanları, yaşayabileceğiniz her sorunun çözümüyle ilgili olarak size yardımcı olmaya hazırdır.teknik desteğe başvurmadan önce ilk olarak ürün belgesindeki (kullanıcı kılavuzu, ürün içi yardım dosyası) ilgili konuyu okumanızı veya ESET web sitesinde bir çözüm aramanızı kesinlikle öneririz. Özelliklere ve ürünlere ilişkin belirli sorunların veya soruların çözümü için şu adresteki Bilgi Bankamızı Bir sorun olması durumunda ESET NOD32 Antivirus ile tümleştirilmiş sorgu gönderme formunu kullanarak ESET'in teknik desteğine başvurun.yardım ve destek bölümünde Müşteri Destek isteği'ni tıklatın.

12 Unilicense Unilicense, ürünlerimizin korumasını bilgisayarınızdaki tüm işletim sistemlerine kadar genişletmeye yönelik benzersiz bir yöntemimizdir.ürünlerimizin bir lisansı ile diğer işletim sistemleri için paralel ürünlere erişim sağlarsınız.diyelim ki bir Apple bilgisayarınız var ve hem Mac OS X hem de Windows kullanıyorsunuz.bir ESET Smart Security veya ESET NOD32 Antivirus lisansıyla hiçbir ek ücret ödemeden aynı bilgisayarda çalışan diğer işletim sistemleri için benzer ürünleri karşıdan yükleyebilecek, karşıya yükleyebilecek ve kullanabileceksiniz. Daha fazla bilgi için adresine bakın.

13 Telif hakkı 2012 ESET, spol. s r.o. ESET NOD32 Antivirus, ESET, spol. s r.o. tarafından geliştirilmiştir Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edin. Tüm hakları saklıdır. Bu belgenin hiçbir bölümü yazarından yazılı izin alınmadan yeniden üretilemez, yeniden kullanılabileceği bir sistemde saklanamaz ya da herhangi bir biçimde veya herhangi bir araç (elektronik, mekanik, fotokopi, kayıt, tarama veya diğer) kullanılarak iletilemez. ESET, spol. s r.o. açıklanan uygulama yazılımlarında önceden haber vermeden değişiklik yapma hakkını saklı tutar. ESET, ESET logosu, NOD32, Smart Security, ThreatSense, Live Grid ve/veya ESET'in söz edilen tüm ürünleri, spol. s r. o. ESET'in tescilli ticari markalarıdır, spol. s r. o. Burada söz edilen diğer şirketler veya ürünler sahiplerinin tescilli ticari markaları olabilir. ISO 9001:2000 kalite standartlarına göre üretilmiştir. REV. 12/18/2012

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

ESET SMART SECURITY 6

ESET SMART SECURITY 6 ESET SMART SECURITY 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart Security, bilgisayarınız

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET Smart Security, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak ödüllü NOD32

Detaylı

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart

Detaylı

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart Security tüm özelliklerin bir

Detaylı

ESET INTERNET SECURITY 10

ESET INTERNET SECURITY 10 ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Internet Security tüm özelliklerin

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET Internet Security tüm özelliklerin bir arada sunulduğu

Detaylı

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET SMART SECURITY PREMIUM 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET Smart Security Premium tüm özelliklerin bir arada sunulduğu İnternet güvenlik yazılımıdır. Çevrimiçi ve çevrimdışı olarak

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart Security Premium tüm özelliklerin bir

Detaylı

- MAC Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın

- MAC Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın - MAC Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Cyber Security Pro Kötü amaçlı kodlara karşı bilgisayarınız için en üst düzeyde koruma sağlar. Ödüllü

Detaylı

ÜRÜN: macos. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın

ÜRÜN: macos. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ÜRÜN: macos Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Cyber Security Kötü amaçlı kodlara karşı bilgisayarınız için en üst düzeyde koruma sağlar.

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN.

NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN. INSITE YÜKLEME BÜLTENİ Sayfa 2: INSITE yükleme Sayfa 8: INSITE kaldırma NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN. HATALI YÜKLEME VEYA KULLANIM YANLIŞ VERİLERE VEYA EKİPMANIN ARIZALANMASINA

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için DataPage+ 2013 için En Son Güncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2013 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Kullanıcı Kılavuzu (ürün sürümü 6.0 ve üzeri için hazırlanmıştır) Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Yükleme ve Etkinleştirme Önceki Sürüm Yükleme Etkinleştirme Önceki F-Secure Mobile Security sürümü yüklüyse, bu uygulamayı kapatmanız gerekir. Yükleme sırasında

Detaylı

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 Fiery Server ile ilişkili görevleri gerçekleştirmek için Fiery uygulamalarını

Detaylı

Giriş. Memeo Instant Backup Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1. Adım: Ücretsiz Memeo hesabınızı oluşturun. 2. Adım: Depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takın

Giriş. Memeo Instant Backup Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1. Adım: Ücretsiz Memeo hesabınızı oluşturun. 2. Adım: Depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takın Giriş Memeo Instant Backup, karmaşık dijital dünya için basit bir yedekleme çözümüdür. Memeo Instant Backup, C sürücünüzdeki değerli dosyalarınızı otomatik ve sürekli olarak yedekleyerek verilerinizi korur

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Kullanıcı Kılavuzu (ürün sürümü 7.0 ve üzeri için hazırlanmıştır) Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü indirmek

Detaylı

ESET SMART SECURITY 6

ESET SMART SECURITY 6 ESET SMART SECURITY 6 Kullanıcı Kılavuzu (ürün sürümü 6.0 ve üzeri için hazırlanmıştır) Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz ESET MOBILE ANTIVIRUS http://tr.yourpdfguides.com/dref/3823108

Kullanım kılavuzunuz ESET MOBILE ANTIVIRUS http://tr.yourpdfguides.com/dref/3823108 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya ESET MOBILE ANTIVIRUS için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki ESET MOBILE ANTIVIRUS tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma,

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Kullanıcı Kılavuzu (ürün sürümü 8.0 ve üzeri için hazırlanmıştır) Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü indirmek

Detaylı

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 16 Kasım 2015 İçindekiler 3 İçindekiler Fiery Driver Configurator...5

Detaylı

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 İÇİNDEKİLER Microsoft Office Kurulumu... 2 Kurulum Öncesİ Bİlgİsİ... 2 Microsoft Office Kurulumu... 3 Başlarken... 7 Daha Fazla Yardım mı Gerekiyor?... 7

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Kullanıcı Kılavuzu (ürün sürümü 8.0 ve üzeri için hazırlanmıştır) Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü indirmek

Detaylı

Trend Micro Worry-Free Business Security 8.0 İlk Kez Kurulumla İlgili İpuçları ve Püf Noktaları

Trend Micro Worry-Free Business Security 8.0 İlk Kez Kurulumla İlgili İpuçları ve Püf Noktaları Trend Micro Worry-Free Business Security 8.0 İlk Kez Kurulumla İlgili İpuçları ve Püf Noktaları Casus Yazılımdan İstenmeyen E- Koruma Postadan Koruma Virüsten Koruma Kimlik Avından Koruma İçerik ve URL

Detaylı

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Yükleme ve etkinleştirme Önceki sürüm Yükleme F-Secure Mobile Anti-Virus uygulamasının önceki sürümünü kaldırmanız gerekmez. Yeni sürümü yükledikten sonra F-Secure Mobile

Detaylı

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Kaspersky Open Space Security: Release 2 İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Güncellenmiş uygulamalar Updated applications Release 2 uygulamaları: Kaspersky Anti-virus for Windows Workstations

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...6

Detaylı

HIZLI BAşVURU KILAVUZU

HIZLI BAşVURU KILAVUZU HIZLI BAşVURU KILAVUZU Windows Vista için İçindekiler Bölüm 1: Sistem Gereksinimleri...1 Bölüm 2:...2 Yerel Yazdırma Yazılımını Yükleme... 2 Ağdan Yazdırma Yazılımını Yükleme... 5 Bölüm 3: WIA Sürücüsünü

Detaylı

Görsel Referans Kılavuzu

Görsel Referans Kılavuzu Görsel Referans Kılavuzu Xerox CX Yazıcı Sunucusu Xerox Color 550/560 Yazıcı Creo Color Server Technology hizmetidir 653-0177A-TR CX yazıcı sunucusu bilgisayarı için kablo bağlantıları 1 3 4 5 1VDC POWER

Detaylı

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi KURULUM ÖNCESİ TALİMATLARI: Bu belgede, WorldShip i yükseltmek için WorldShip DVD sinin nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır. WorldShip i web den de yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki web sayfasına gidin ve uygun

Detaylı

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 Sürüm Notları McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 McAfee epolicy Orchestrator ile birlikte kullanım içindir İçindekiler Bu sürüm hakkında Yeni özellikler Geliştirmeler Çözülen sorunlar

Detaylı

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme...

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme... Kullanım Kılavuzu İçindekiler Giriş... 1 ÖNEMLİ NOTLAR... 1 Kanuni Uyarılar... 3 IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5 Sistem Gereksinimleri... 5 Kurulum... 5 Etkinleştirme... 7 Otomatik Güncelleme...

Detaylı

NOD32 Antivirus 3.0. Kullanım Kılavuzu. Tümleşik bileşenler: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware. dijital dünyalarınızı koruyoruz

NOD32 Antivirus 3.0. Kullanım Kılavuzu. Tümleşik bileşenler: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware. dijital dünyalarınızı koruyoruz NOD32 Antivirus 3.0 Tümleşik bileşenler: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware Kullanım Kılavuzu dijital dünyalarınızı koruyoruz içindekiler 1. ESET NOD32 Antivirus 3.0...4 1.1 Yenilikler... 4 1.2

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Tümleşik bileşenler: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware ESET Kişisel Güvenlik Duvarı ESET İstenmeyen Postaları Engelleme

Kullanım Kılavuzu. Tümleşik bileşenler: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware ESET Kişisel Güvenlik Duvarı ESET İstenmeyen Postaları Engelleme Tümleşik bileşenler: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware ESET Kişisel Güvenlik Duvarı ESET İstenmeyen Postaları Engelleme Yeni nesil NOD32 teknolojisi Kullanım Kılavuzu dijital dünyalarınızı koruyoruz

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 7 Windows Server 2008 R2 Windows Server

Detaylı

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Kullanıcı Kılavuzu (ürün sürümü 9.0 ve üzeri için hazırlanmıştır) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET SMART

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

Yazıcı camından veya otomatik belge besleyicisinden (ADF) taramaları başlatabilirsiniz. Posta kutusunda saklanan tarama dosyalarına erişebilirsiniz.

Yazıcı camından veya otomatik belge besleyicisinden (ADF) taramaları başlatabilirsiniz. Posta kutusunda saklanan tarama dosyalarına erişebilirsiniz. Fiery Remote Scan Fiery Remote Scan, uzak bir bilgisayardan Fiery server üzerindeki taramayı ve yazıcıyı yönetmenizi sağlar. Fiery Remote Scan'i kullanarak şunları yapabilirsiniz: Yazıcı camından veya

Detaylı

Avira Internet Security Kullanıcı Kılavuzu

Avira Internet Security Kullanıcı Kılavuzu Avira Internet Security Kullanıcı Kılavuzu Giriş Ticari Markalar ve Telif Hakkı Ticari Markalar Windows, Microsoft Corporation'ın ABD ve diğer ülkelerdeki tescilli ticari markasıdır. Diğer tüm marka ve

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Kullanıcı Kılavuzu (ürün sürümü 9.0 ve üzeri için hazırlanmıştır) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET NOD32

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

Scan Station Pro 550 Adminstration & Scan Station Service Araçları

Scan Station Pro 550 Adminstration & Scan Station Service Araçları Scan Station Pro 550 Adminstration & Scan Station Service Araçları Yapılandırma Kılavuzu A-61732_tr 7J4367 Kodak Scan Station Pro 550 Administration İçindekiler Farklılıklar... 1 Yükleme... 2 İş ayarları

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 8.1 Windows Server 2012 R2 Windows 7 SP1 Windows

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOD32 ESET ANTIVIRUS 3 BUSINESS EDITION http://tr.yourpdfguides.com/dref/5068552

Kullanım kılavuzunuz NOD32 ESET ANTIVIRUS 3 BUSINESS EDITION http://tr.yourpdfguides.com/dref/5068552 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOD32 ESET ANTIVIRUS 3 BUSINESS EDITION için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOD32 ESET ANTIVIRUS 3 BUSINESS EDITION tüm sorularınızı

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Yerel yazdırma nedir? Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma

Bağlantı Kılavuzu. Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Yerel yazdırma nedir? Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Not: Yazılım ve Belgeler CD'si işletim sistemini desteklemiyorsa, Yazıcı Ekle Sihirbazı'nı kullanmanız gerekir. Yazıcı yazılımının

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

ESET ENDPOINT SECURITY 6

ESET ENDPOINT SECURITY 6 ESET ENDPOINT SECURITY 6 Kullanıcı Kılavuzu Microsoft Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP x86 SP3/XP x64 SP2 Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET ENDPOINT SECURITY 6 Telif hakkı 2015

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Temel Bilgi Teknlolojileri 1. Ders notları 5. Öğr.Gör. Hüseyin Bilal MACİT 2017

Temel Bilgi Teknlolojileri 1. Ders notları 5. Öğr.Gör. Hüseyin Bilal MACİT 2017 Temel Bilgi Teknlolojileri 1 Ders notları 5 Öğr.Gör. Hüseyin Bilal MACİT 2017 Windows işletim sistemi Kullanıcıya grafik arabirimler ve görsel iletilerle yaklaşarak, yazılımları çalıştırmak, komut vermek

Detaylı

ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6

ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6 ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6 Kullanıcı Kılavuzu Microsoft Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP x86 SP3/XP x64 SP2 Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6 Telif hakkı 2015

Detaylı

Bölüm 1: Başlarken...3

Bölüm 1: Başlarken...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 İçindekiler 2 İçindekiler Bölüm 1: Başlarken...3 1.1 Yüklemeden sonra yapılması gerekenler...4 1.1.1 Aboneliği yönetme...4 1.1.2 Ürünü açma...4 1.2 Bilgisayarımın korunduğundan

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. (ürün sürümü 4.2 veya daha üstüne yöneliktir) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008

Kullanım Kılavuzu. (ürün sürümü 4.2 veya daha üstüne yöneliktir) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 Kullanım Kılavuzu (ürün sürümü 4.2 veya daha üstüne yöneliktir) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 İçindekiler 1. ESET Smart Security 4...4 1.1 Yenilikler... 4 1.2 Sistem gereksinimleri...

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Kasım 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme 1 ISATPHONE 2 AYGIT YAZILIMI GÜNCELLEME ARACININ KURULUMU Zaman zaman, işlevselliğini ve işleyişini geliştirmek için telefon yazılımınızı

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2010 Copyright Hewlett-Packard Development

Detaylı

ESET SMART SECURITY 10

ESET SMART SECURITY 10 ESET SMART SECURITY 10 Kullanıcı Kılavuzu (10.0 ve üstü ürün sürümlerine yöneliktir) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. (11.0 ve üstü ürün sürümlerine yöneliktir) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

Kullanıcı Kılavuzu. (11.0 ve üstü ürün sürümlerine yöneliktir) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Kullanıcı Kılavuzu (11.0 ve üstü ürün sürümlerine yöneliktir) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın Telif hakkı

Detaylı

Dell PowerEdge VRTX Depolama Alt Sistemi Uyumluluk Matrisi

Dell PowerEdge VRTX Depolama Alt Sistemi Uyumluluk Matrisi Dell PowerEdge VRTX Depolama Alt Sistemi Uyumluluk Matrisi Genel Bakış Bu belge, Dell PowerEdge VRTX depolama alt sisteminin minimum sürücü ve bellenim gereksinimlerini listeler. En son sürücü ve dell.com/support

Detaylı

ESET PARENTAL CONTROL for ANDROID

ESET PARENTAL CONTROL for ANDROID ESET PARENTAL CONTROL for ANDROID Kullanıcı Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET PARENTAL CONTROL ESET, spol. s r.o. ESET Parental Control, ESET, spol. s r.o. tarafından

Detaylı

Avira Internet Security 2012 Kullanıcı Kılavuzu

Avira Internet Security 2012 Kullanıcı Kılavuzu Avira Internet Security 2012 Kullanıcı Kılavuzu Giriş Ticari Markalar ve Telif Hakkı Ticari Markalar Windows, Microsoft Corporation'ın ABD ve diğer ülkelerdeki tescilli ticari markasıdır. Diğer tüm marka

Detaylı

KASPERSKY LAB. Kaspersky Small Office Security GUIDE BA BAŞLARKEN

KASPERSKY LAB. Kaspersky Small Office Security GUIDE BA BAŞLARKEN KASPERSKY LAB Kaspersky Small Office Security GUIDE BA BAŞLARKEN K A S P E R S K Y S M A L L O F F I C E S E C U R I T Y Başlarken Kaspersky Lab http://www.kaspersky.com.tr Revizyon : April 2009 İçindekiler

Detaylı

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır.

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır. 78 Türkçe Hızlı Yükleme Kılavuzu Bu yükleme kılavuzu GW-7100U ve yazılımının yüklenmesinde size yol gösterecektir. Kablosuz ağ bağlantınızı kurmak için, aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayın. 1. Yükleme

Detaylı

İstemci bilgisayardaki Fiery seçenekleri için lisansları yönetme

İstemci bilgisayardaki Fiery seçenekleri için lisansları yönetme İstemci bilgisayardaki Fiery seçenekleri için lisansları yönetme İstemci bilgisayara yüklenen Fiery seçeneğini kullanılabilir hale getirmek için lisansını etkinleştirmeniz gerekir. Fiery seçeneği benzersiz

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Sürüm A TUR Not

Detaylı

Seagate Anti Virüs. Seagate Technology LLC S. De Anza Boulevard Cupertino, CA 95014, ABD

Seagate Anti Virüs. Seagate Technology LLC S. De Anza Boulevard Cupertino, CA 95014, ABD Seagate Anti Virüs 2015 Seagate Technology LLC. Tüm hakları saklıdır. Seagate, Seagate Technology, Wave logosu ve FreeAgent, Seagate Technology LLC'nin veya yan kuruluşlarının ticari veya kayıtlı ticari

Detaylı

ESET INTERNET SECURITY 10

ESET INTERNET SECURITY 10 ESET INTERNET SECURITY 10 Kullanıcı Kılavuzu (10.0 ve üstü ürün sürümlerine yöneliktir) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET Telif hakkı

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcı yükleme. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcı yükleme. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 5 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 8 Windows 7 SP1 Windows 7 Windows Server

Detaylı

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 İçindekiler F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 İçindekiler Bölüm 1: Başlarken...3 1.1 Aboneliği yönetme...4 1.2 Bilgisayarımın korunduğundan nasıl emin olabilirim...4 1.2.1

Detaylı

BlueStacks Kullanιcι kιlavuzu

BlueStacks Kullanιcι kιlavuzu BlueStacks Kullanιcι kιlavuzu Model No. VS14140 İçindekiler 1. Giriş...2 1.1 BlueStacks'e Genel Bakış...2 1.2 Hedef Kitle...2 2. BlueStacks'i Başlatın...2 2.1 BlueStacks'i Başlatma...2 2.2 Giriş Ekranı...3

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOD32 ESET SMART SECURITY 3 BUSINESS EDITION

Kullanım kılavuzunuz NOD32 ESET SMART SECURITY 3 BUSINESS EDITION Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOD32 ESET SMART SECURITY 3 BUSINESS EDITION için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOD32 ESET SMART SECURITY 3 BUSINESS EDITION tüm sorularınızı

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. (11.0 ve üstü ürün sürümlerine yöneliktir) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

Kullanıcı Kılavuzu. (11.0 ve üstü ürün sürümlerine yöneliktir) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Kullanıcı Kılavuzu (11.0 ve üstü ürün sürümlerine yöneliktir) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın Telif hakkı

Detaylı

Avira AntiVir Premium Security Suite www.antivir.com.tr

Avira AntiVir Premium Security Suite www.antivir.com.tr Bu kılavuz Avira AntiVir Premium Security Suite ürününü hızlı bir şekilde kurmanız için hazırlanmıştır. Ürün ile ilgili ayrıntılı kullanım kılavuzuna www.antivir.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sıkça

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

ESET Mobile Security Symbian. Yükleme El Kitabı ve Kullanıcı Kılavuzu

ESET Mobile Security Symbian. Yükleme El Kitabı ve Kullanıcı Kılavuzu ESET Mobile Security Symbian Yükleme El Kitabı ve Kullanıcı Kılavuzu İçindekiler 1. ESET Mobile Security yazılımını...3 yükleme 1.1 Minimum...3 sistem gereksinimleri 1.2 Yükleme...3 1.2.1 Aygıtınıza...3

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Kullanıcı Kılavuzu (10.0 ve üstü ürün sürümlerine yöneliktir) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET NOD32 ANTIVIRUS

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Kullanıcı Kılavuzu (10.0 ve üstü ürün sürümlerine yöneliktir) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET NOD32 ANTIVIRUS

Detaylı

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme...

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme... Kullanım Kılavuzu İçindekiler Giriş... 1 ÖNEMLİ NOTLAR... 1 Kanuni Uyarılar... 3 IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5 Sistem Gereksinimleri... 5 Kurulum... 5 Etkinleştirme... 7 Otomatik Güncelleme...

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. (ürün sürümü 4.2 veya daha üstüne yöneliktir) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / NT4 / 2000 / 2003 / 2008

Kullanım Kılavuzu. (ürün sürümü 4.2 veya daha üstüne yöneliktir) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / NT4 / 2000 / 2003 / 2008 Kullanım Kılavuzu (ürün sürümü 4.2 veya daha üstüne yöneliktir) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / NT4 / 2000 / 2003 / 2008 İçindekiler 1. ESET NOD32 Antivirus 4...4 1.1 Yenilikler... 4 1.2 Sistem gereksinimleri...

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu AE6000. Kablosuz Mini USB Adaptör AC580 Dual Bant

Kullanıcı Kılavuzu AE6000. Kablosuz Mini USB Adaptör AC580 Dual Bant Kullanıcı Kılavuzu AE6000 Kablosuz Mini USB Adaptör AC580 Dual Bant a İçindekiler Ürüne Genel Bakış Özellikler 1 Kurulum Kurulum 2 Kablosuz Ağ Yapılandırması Wi-Fi Protected Setup 3 Kablosuz ağ yapılandırma

Detaylı

Kurulum ve Sistem Gereklilikleri 1

Kurulum ve Sistem Gereklilikleri 1 Kurulum ve Sistem Gereklilikleri 1 1 KURULUM VE SISTEM GEREKLILIKLERI...2 1.1 DONANIM VE YAZILIM GEREKLILIKLERI...2 1.2 KURULUM...3 1.3 LIFTDESIGNER 5 UYGULAMASINI İLK DEFA BAŞLATMA...6 1.4 DIGIPARA SUITE

Detaylı