Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 Kullanım Kılavuzu

2 Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar yazılımı olarak kabul edilir ve FAR Bölüm "Ticari Bilgisayar Yazılımı - Kısıtlı Haklar" ve DFARS , Ticari Bilgisayar Yazılımındaki Haklar veya Ticari Bilgisayar Yazılımı Belgeleri ve daha sonraki düzenlemelerde tanımlandığı gibi kısıtlı haklara tabidir. Lisanslı Yazılım ve Belgelerin ABD Hükümeti tarafından kullanımı, değiştirilmesi, üretilmesi, gösterilmesi veya ifşa edilmesi yalnızca bu Sözleşme'nin koşullarına uygun olarak gerçekleştirilebilir. Symantec, Symantec Logosu, Norton, Ghost, GoBack, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 ve Norton SystemWorks Symantec Corporation'ın veya yan kuruluşlarının ABD ve diğer ülkelerdeki ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Windows, Microsoft Corporation ın ticari markasıdır. Diğer adlar ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir. Bu belgede anlatılan ürün; kullanım, kopyalama, dağıtım ve derleme/mühendislik öğelerini ayrıştırma sınırlaması getiren lisanslar altında dağıtılmaktadır. Bu belgenin hiçbir bölümü Symantec Corporation'ın ve varsa lisans verenlerinin önceden yazılı izni olmadan, hiçbir şekilde ve hiçbir biçimde yeniden üretilemez. BELGELER OLDUĞU GİBİ SAĞLANMAKTADIR VE TÜM AÇIK VEYA ÖRTÜK KOŞULLAR, İBRAZLAR VE GARANTİLER, TİCARİ DEĞER, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VEYA YASAYI İHLAL ETMEME KONUSUNDA UYGULANAN TÜM ÖRTÜK GARANTİLER DAHİL OLMAK ÜZERE, YASAL AÇIDAN GEÇERSİZ SAYILMAYACAK EN GENİŞ KAPSAMDA REDDEDİLİR. SYMANTEC CORPORATION, YÜRÜRLÜĞE KOYMA VEYA BU BELGEYİ KULLANMAYLA BAĞLANTILI TESADÜFİ VEYA MÜTEAKİP ZARARLARDAN SORUMLU TUTULAMAZ. BU BELGEDE YER ALAN BİLGİLER HABER VERİLMEKSİZİN DEĞİŞTİRİLEBİLİR. Symantec Corporation Stevens Creek Blvd. Cupertino, CA USA

3 İçindekiler Bölüm 1 Bölüm 2 Yükleme Başlamadan önce... 5 Norton 360 programını yükleme ve etkinleştirme... 5 Başlangıç Norton 360 programını başlatma... 7 Hizmetinizi etkinleştirme... 8 Ana pencerede gezinme... 8 Norton 360 durumunu anlama... 9 İletileri ve uyarıları yönetme Ayrıntıları görüntüleme Daha fazla bilgi için Dizin

4 4 İçindekiler

5 Yükleme 1 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Başlamadan önce 1 Norton 360 programını yükleme ve etkinleştirme Başlamadan önce w Başlamadan önce, bilgisayarınızdaki tüm açık programları kapatmalısınız. Etkinleştirme sırasında Microsoft iletileri görünebilir. Norton 360 ürününü etkinleştirmeye devam etmeden önce Microsoft'un ekrandaki yönergelerini izleyin. Norton 360 programını yükleme ve etkinleştirme w Norton 360 programını yüklemek ve etkinleştirmek için, internet servis sağlayıcınızdan download ettiğiniz dosya kullanılır. Herhangi bir panel Windows yükleyiciyi güncellemenizi isterse paneldeki yönergeleri izleyin. Windows yükleyici güncellenmemişse Norton 360 programını yükleyemezsiniz. Norton 360 programını yüklemek ve etkinleştirmek için 1 İnternet servis sağlayıcınızdan download ettiğiniz dosyayı çift tıklatın. 2 Açılan panelde YükleNorton 360'yi tıklatın. 3 Lisans Sözleşmesi ni okuyun ve ardından Kabul Ediyorum seçeneğini tıklatın. Lisans Sözleşmesi'ni kabul etmezseniz, yüklemeye devam edemezsiniz. 4 Başka güvenlik ürünleri yüklüyse paneli görünürse, paneli gözden geçirip İleri düğmesini tıklatın. 5 Yüklemeyi onaylamak için İleri düğmesini tıklatın. 6 Yazılım Hizmeti panelinde bir seçeneği seçin ve ardından ekrandaki yönergeleri uygulayın.

6 6 Yükleme Norton 360 programını yükleme ve etkinleştirme Ürününüzü etkinleştiremiyorsanız Ürününüzü etkinleştirmek için Symantec sunucularına bağlanamıyorsanız, önce bağlantınızın, sisteminizde yüklü olan veya ISS niz tarafından sağlanan bir ebeveyn denetimi yazılımı tarafından bloke edilip edilmediğini denetleyin. Ebeveyn denetimi yazılımı kullanıyorsanız, bağlantı sorunu olabilir. Ebeveyn denetimi yazılımının bağlantınızı bloke ettiğinden şüpheleniyorsanız, ebeveyn denetimi yazılımını, etkinleştirme işlemini bloke etmeyecek şekilde konfigüre edebilirsiniz. Konfigürasyonunuzu değiştirmek için, ebeveyn denetimi yazılımınızda yönetici olarak oturum açmanız veya ISS'niz aracılığıyla internete yönetici olarak bağlanmanız gerekir.

7 Başlangıç 2 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton 360 programını başlatma 1 Hizmetinizi etkinleştirme 1 Ana pencerede gezinme 1 Norton 360 durumunu anlama 1 İletileri ve uyarıları yönetme 1 Ayrıntıları görüntüleme 1 Daha fazla bilgi için Norton 360 programını başlatma Norton 360 yüklendiği her bilgisayarı korur. Korunmak için ürünü başlatmanız gerekmez. Norton 360 dikkat etmeniz gereken bir sorun tespit ederse, bu sorun otomatik olarak giderilebilir. Ayrıca Norton 360 programını, dikkat etmeniz gereken bir durum olduğunda bunu size bildirecek şekilde ayarlayabilir ve ne yapılacağına karar verebilirsiniz. Ayarları düzenlemek, korunma durumunuzu gözden geçirmek veya önleyici bakım yapmak için Norton 360 uygulamasını istediğiniz zaman başlatabilirsiniz. Program özelliklerinin tümüne ana pencereden erişebilirsiniz. Norton 360 programını başlatmak için 4 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 Windows bildirim alanında, Norton 360 Online simgesini çift tıklatın. 1 Windows görev çubuğunda, Başlat > Tüm Programlar > Norton 360 > Norton 360 Online öğelerini tıklatın. 1 Masaüstünüzdeki Norton 360 Online simgesini çift tıklatın.

8 8 Başlangıç Hizmetinizi etkinleştirme Hizmetinizi etkinleştirme Ürününüz ilk uyarıdan sonra etkinleştirilmediyse, bu işlemi Yazılım Hizmeti penceresinden yapabilirsiniz. Hizmetin etkinleştirilmesi varolan hizmeti başlatır. Etkinleştirme sadece birkaç dakika sürer. Hizmetinizi Yazılım Hizmeti penceresinden etkinleştirmek için 1 Yazılım Hizmeti penceresinde, bir seçenek seçin ve ardından İleri düğmesini tıklatın. 2 Web sayfasında yönergeleri izleyin. 3 Onay iletisi görüntülendiğinde, Son düğmesini tıklatın. Ana pencerede gezinme Norton 360 uygulamasını başlattığınızda ana pencere açılır. Ana pencereden tüm Norton 360 özelliklerine, seçeneklere, Yardım'a ve Destek'e erişebilirsiniz. Bilgisayar ve Web koruması, dosya yedeklemeleri ve internet kullanımınızın ardından bilgisayarınızda kalabilecek dosyalar dahil, koruma kategorilerinizin genel durumunu görebilirsiniz. Ana pencerede, görevlere ve hizmetlere erişmeyi sağlayan üç alan bulunur. Alanlar şunlardır: Bağlantılar Ana pencerenin en üst kısmında aşağıdaki bağlantılar görüntülenir: 1 Taramalar Taramaları Seç sayfasını açar. Bu sayfada, en son taramalarda tespit edilen veya düzeltilen tehditler hakkında bilgiler verilir. 1 Görevler ve Ayarlar Görevler ve Ayarlar sayfasını açar. Bu sayfa; manuel taramaları, yedeklemeleri ve ürün güncellemelerini gerçekleştirmenize olanak sağlar. Ayrıca, virüs ve casus yazılım koruması, firewall, yedekleme ve güvenlik ayarlarını da değiştirebilirsiniz. 1 Yardım Norton 360 online yardımını açar. 1 Destek Ürünle ilgili sorunları çözmenize yardımcı olmak için Destek Web sayfasını açar. Durum özeti çubuğu Durum özeti çubuğu, ana pencerenin ortasındadır ve koruma kategorilerinin genel durumunu görüntüler. Bilgisayarınız güvendeyse durumunuz Korunuyor olur veya dikkat etmeniz gereken bir alan varsa durumunuz Risk Altında olur. Ayrıca bu alanda, Düzelt düğmesi de bulunur. Dikkat etmeniz gereken bir alan olduğunda, bu alan bir veya birkaç koruma kategorisinde görüntülenir.

9 Başlangıç Norton 360 durumunu anlama 9 Koruma kategorileri Koruma kategorileri ana penceredeki en geniş alandır ve aşağıdaki içerir: 1 PC Güvenliği Genel koruma durumunu gösterir ve PC Güvenliği sayfasına erişmenizi sağlar. Bu sayfada, internet tercihlerinizle ilişkili koruma durumunu görüntüleyebilirsiniz. Bu sayfaya erişmek için Ayrıntılar'ı tıklatın. 1 İşlem Güvenliği Genel güvenlik durumunu gösterir ve İşlem Güvenliği sayfasına erişmenizi sağlar. Bu sayfada, phishing koruması durumunu görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca, en yeni tehditler ve çözümler hakkında bilgi almak için Symantec Security Response Web sayfasına da erişebilirsiniz. Bu sayfaya erişmek için Ayrıntılar'ı tıklatın. 1 Yedekleme Genel yedekleme durumunu gösterir ve Yedekleme sayfasına erişmenizi sağlar. Bu sayfada, yedekleme konfigürasyonunuzun durumunu görüntüleyebilirsiniz. Dosyalarınızı manuel olarak da yedekleyebilir veya geri yükleyebilirsiniz. Bu sayfaya erişmek için Ayrıntılar'ı tıklatın. 1 PC Ayarlama Genel durumu gösterir ve PC Ayarlama sayfasına erişmenizi sağlar. Bu sayfada, internet dosyalarını temizleme ve disk optimizasyonu durumunuzu görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca, sabit diskinizi optimize edebilir ve Temizlemeler'i çalıştırabilirsiniz. Norton 360 durumunu anlama Bkz. Durum renkleri ve güvenli bilgi işlem hakkında sayfa 9. Norton 360 programını başlattığınızda, ana pencerede hemen programın durumu görünür. Pencerenin en üst kısmında yan tarafta bulunan durum özeti çubuğunun rengi, bilgisayarınızın o anki durumunu belirtir. Dikkat etmeniz gereken bir sorun olduğunda, bu sorun durum özeti çubuğunda açıklanır. Dikkat etmeniz gereken birden fazla sorun varsa, durum özeti çubuğunda sorun sayısı görüntülenir. Norton 360 sorunları tespit ettiğinde, bu sorunları çözmek için kullanılacak bir düğme de sağlar. Durum özeti çubuğunun altında, Norton 360, her koruma özelliği için ayrı ayrı durum alanları görüntüler. Durum alanlarında, her bir özellik için kaç tane sorunun çözülmesi gerektiği gösterilir. Ayrıca, koruma özelliği durum alanlarında, Ayrıntılar bağlantıları da bulunur. Bu bağlantıları tıklatıp sorunlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Durum renkleri ve güvenli bilgi işlem hakkında Norton 360, koruma özelliklerinin durumunu göstermek için üç renk kullanır. Kırmızı PC'nizi tehlikeye atan bir veya daha fazla sorunun olduğunu gösterir.

10 10 Başlangıç İletileri ve uyarıları yönetme Sarı Dikkat etmeniz gereken bir veya daha fazla sorunun olduğunu gösterir. Yeşil Özelliğin PC'nizi koruduğunu gösterir. İletileri ve uyarıları yönetme Norton 360, iletileri çeşitli yöntemlerle ve çeşitli konumlarda görüntüler. İletileri aşağıdaki konumlarda görebilirsiniz: Windows masaüstünüzdeki bildirim alanı Çeşitli türlerde Norton 360 iletileri, Windows masaüstünüzün sağ alt köşesinde görünür. Örneğin, PC'niz kapatılmışsa veya bir süredir internete bağlı değilse, korumanızın güncel olmayabileceğini bildiren bir ileti görürsünüz. Bir güvenlik ayarı kapatıldığında farklı bir uyarı görünür. Bu ileti, PC'nizin güvenli olmadığı uyarısını yapar ve ayarı açmanıza yardımcı olur. Çoğu zaman, uyarıyı tıklatarak Norton 360 programını açıp sorunları düzeltebilirsiniz. Norton 360 ana penceresi genel durum Uyarılar ve diğer iletiler, ana pencerenin üst orta bölümünde görünür. Renkleri, iletinin aciliyet durumunu belirtir. İletinin rengi yeşilse herhangi bir sorun yoktur. İletinin rengi kırmızıysa, koruma altında kalabilmek için iletideki yönergeleri uygulamanız gerekir. Norton 360 kategorileri ve ayrıntıları Kategorilerin durumu değiştiğinde rengi de değişir. Onay işaretli yeşil daire, kategorideki tüm öğelerin iyi durumda olduğu anlamına gelir. Sarı veya kırmızı daire, araştırmanız gereken olası sorunlar olduğunu gösterir. Herhangi bir kategoriyi tıklattığınızda, dikkat etmeniz gereken şeyler kategorinin ayrıntılar sayfasında liste halinde sunulur. Çoğu zaman, yanlış olan şeyin açıklamasıyla birlikte, sorunu çözmenize yardımcı olacak bir bağlantı sunulur. Değiştirmek istemediğiniz bir şeyle ilgili uyarı alıyorsanız, ileti uyarısını, Norton 360 yazılımının sizi bu konuda bir daha rahatsız etmemesini sağlayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

11 Başlangıç Ayrıntıları görüntüleme 11 Ayrıntıları görüntüleme Norton 360 ana penceresinde, Norton 360 tarafından sağlanan dört koruma özelliğinin her birinin özetini görebilirsiniz. Her bir koruma özelliğiyle ilgili ek ayrıntıları görüntüleyebilirsiniz. Koruma özelliğiyle ilgili ayrıntıları görme 1 Norton 360 ana penceresinde, aşağıdaki ayrıntılarını görmek istediğiniz koruma özelliği altındaki Ayrıntılar bağlantısını tıklatın: 1 Koruma özelliğinin o anki durumu. 1 Özelliğin gerçekleştirdiği çeklerin listesi ve her bir çekin sonuçları. Bazı durumlarda, bir çekin sonuçlarında, ek bilgiler veren Ayrıntılar bağlantısı bulunabilir. 1 Yapabileceğiniz şeylerin listesi. 2 Ayrıntıları görüntüledikten sonra Kapat'ı tıklatın. Daha fazla bilgi için Ürün belgeleri Norton 360 programını kullanmanıza yardımcı olur. Gereken bilgileri bilgisayarınızda ve Symantec Web sitesinde bulabilirsiniz. Symantec Web sitesine erişme Yardım'a Erişme Bir Web tarayıcı aracılığıyla Symantec Web sitesine erişebilirsiniz. Ayrıca, Symantec Destek Web sitesine herhangi bir Norton 360 penceresinden veya panelinden de erişebilirsiniz. Tarayıcınızdan Symantec Web sitesine erişme 1 Web tarayıcınızı açın. 2 Aşağıdaki URL'ye gidin: Symantec ürününün her aşamasında Yardım kullanılabilir. Yardım, gerçekleştirmek istediğiniz özel görevlerde size yardımcı olacak bilgilere bağlantılar sağlar. Online Yardım tüm ürün özelikleri ve gerçekleştirebileceğiniz görevler hakkında kılavuz içerir. Yardım'a erişmek için 1 Ana pencerede, Yardım'ı tıklatın. 2 Yardım penceresinin sol bölmesindeki sekmelerden birini tıklatın. Şu seçenekleri kullanabilirsiniz: İçindekiler Yardım'ı konulara göre görüntüler Dizin Yardım konularıyla ilgili tüm anahtar sözcükleri alfabetik olarak listeler Ara Sözcük veya sözcük grubu girebileceğiniz arama alanını açar

12 12 Başlangıç Daha fazla bilgi için Herhangi bir Yardım konusunu yazdırabilirsiniz. Yardım konusunu yazdırma 1 Yardım penceresinde, İçindekiler sekmesini tıklatın. 2 İçindekiler listesinde, yazdırmak istediğiniz konuyu seçin ve Yazdır düğmesini tıklatın. 3 Sadece seçtiğiniz konuyu mu, yoksa seçtiğiniz konu ve onun alt başlıklarını da mı yazdırmak istediğinizi seçin. 4 Tamam'ı tıklatın. Pencere veya Panel Yardımı'na erişme Pencere ve Panel Yardımı, bir pencere veya panelle ilgili belirli bir yardıma ihtiyaç duyduğunuzda kullanılır. Pencere veya Panel Yardımı'na erişmek için 4 Pencere veya panel Yardımı'na erişmek için, herhangi bir pencere veya panelde Yardım'ı tıklatın.

13 Dizin A açılan iletiler 10 ana pencere bağlantılar 8 durum iletileri 10 durum özeti 8 durum renkleri 10 koruma 8 ayrıntılar ana pencere 8 ayrıntılar bağlantıları 11 D durum 9 Durum özeti çubuğu 8 E erişim Symantec Destek 11 Symantec Web sitesi 11 etkinleştirme 8 etkinleştirme sorunları 6 G Görevler ve Ayarlar 8 H hata iletileri 10 hizmet etkinleştirme 8 İ iletiler 10 K kategoriler ana pencere 8 Koruma kategorileri 8 N Norton 360 ana pencere 10 ayrıntılar 11 durum 9 masaüstü simgesi 7 renkler 9 Norton 360 programındaki kategoriler ayrıntıları görüntüleme 11 Norton 360 yazılımındaki renkler 9 S sorun giderme etkinleştirme 6 T Taramalar 8 U uyarılar 10 Y Yardım erişim 11 yazdırma 11

14 14 Dizin

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Norton 360 Kullanım Kı lavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için DataPage+ 2013 için En Son Güncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2013 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton TM AntiVirus Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 Fiery Server ile ilişkili görevleri gerçekleştirmek için Fiery uygulamalarını

Detaylı

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton 360TM Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 Sürüm Notları McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 McAfee epolicy Orchestrator ile birlikte kullanım içindir İçindekiler Bu sürüm hakkında Yeni özellikler Geliştirmeler Çözülen sorunlar

Detaylı

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu support.ebsco.com Önemli Gelişmiş Arama ekran özelliklerini, sınırlayıcı ve genişleticileri, Aramalarınızı Kaydetme özelliğini, Arama ve Dergi Hatırlatma

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Android telefonunuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi KURULUM ÖNCESİ TALİMATLARI: Bu belgede, WorldShip i yükseltmek için WorldShip DVD sinin nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır. WorldShip i web den de yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki web sayfasına gidin ve uygun

Detaylı

Wi-Fi Ayarlama Rehberi

Wi-Fi Ayarlama Rehberi Wi-Fi Ayarlama Rehberi Yazıcı ile Wi-F- Bağlantıları Wi-Fi Yönlendirici üzerinden Bilgisayarla Bağlama Bilgisayarla Doğrudan Bağlanma Wi-Fi Yönlendirici üzerinden Akıllı Cihazla Bağlama Akıllı Cihazla

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme Wi-Fi Direct Rehberi Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum Sorun Giderme İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname... 2 1. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum SSID'yi

Detaylı

HIZLI BAşVURU KILAVUZU

HIZLI BAşVURU KILAVUZU HIZLI BAşVURU KILAVUZU Windows Vista için İçindekiler Bölüm 1: Sistem Gereksinimleri...1 Bölüm 2:...2 Yerel Yazdırma Yazılımını Yükleme... 2 Ağdan Yazdırma Yazılımını Yükleme... 5 Bölüm 3: WIA Sürücüsünü

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm A TUR Notların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, ortaya çıkabilecek bir duruma nasıl yanıt vermeniz gerektiğini size söyler

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...6

Detaylı

BlueStacks Kullanιcι kιlavuzu

BlueStacks Kullanιcι kιlavuzu BlueStacks Kullanιcι kιlavuzu Model No. VS14140 İçindekiler 1. Giriş...2 1.1 BlueStacks'e Genel Bakış...2 1.2 Hedef Kitle...2 2. BlueStacks'i Başlatın...2 2.1 BlueStacks'i Başlatma...2 2.2 Giriş Ekranı...3

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız

Detaylı

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation

Detaylı

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Yükleme ve Etkinleştirme Önceki Sürüm Yükleme Etkinleştirme Önceki F-Secure Mobile Security sürümü yüklüyse, bu uygulamayı kapatmanız gerekir. Yükleme sırasında

Detaylı

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118/M118i Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42720 Bu kılavuz aşağıdakilerle ilgili yordamlar sağlar: Ekranlarda Gezinme sayfa 2 DHCP Kullanarak Ağ Ayarları sayfa 2 Statik IP Adresi

Detaylı

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 İÇİNDEKİLER Microsoft Office Kurulumu... 2 Kurulum Öncesİ Bİlgİsİ... 2 Microsoft Office Kurulumu... 3 Başlarken... 7 Daha Fazla Yardım mı Gerekiyor?... 7

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak

Detaylı

Network Connection Kılavuzu

Network Connection Kılavuzu TR MA1703-A Network Connection Kılavuzu Gelecekte ihtiyaç duyabileceğiniz için bütün kullanım dokümantasyonunu özenle saklayınız. Bu kılavuzun en son sürümünü almak için aşağıdaki URL deki web sitesini

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Kasım 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

Bölüm 1: Başlarken...3

Bölüm 1: Başlarken...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 İçindekiler 2 İçindekiler Bölüm 1: Başlarken...3 1.1 Yüklemeden sonra yapılması gerekenler...4 1.1.1 Aboneliği yönetme...4 1.1.2 Ürünü açma...4 1.2 Bilgisayarımın korunduğundan

Detaylı

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 16 Kasım 2015 İçindekiler 3 İçindekiler Fiery Driver Configurator...5

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu

Detaylı

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print hakkında bilgi Google Cloud Print ile yazdırma Appendix İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname...

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

Yedekleme ve Kurtarma

Yedekleme ve Kurtarma Yedekleme ve Kurtarma Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

HDD Password Tool. Kullanıcı Elkitabı. Türkçe

HDD Password Tool. Kullanıcı Elkitabı. Türkçe HDD Password Tool Kullanıcı Elkitabı Türkçe 1 İçindekiler Bölüm 1: Giriş... 3 Ticâri markalar... 4 Bölüm 2: Gereken İşletim Sistemi... 5 - HDD Password Tool for Windows... 5 - HDD Password Tool for Mac...

Detaylı

ESET INTERNET SECURITY 10

ESET INTERNET SECURITY 10 ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Internet Security tüm özelliklerin

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanım Kılavuzu

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanım Kılavuzu Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation'ın ticari

Detaylı

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme. Appendix

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme. Appendix Wi-Fi Direct Rehberi Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum Sorun Giderme Appendix İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname... 2 1. Wi-Fi Direct ile Kolay

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

2000 de Programlarla Çalışmalar

2000 de Programlarla Çalışmalar Windows 2000 de Programlarla Çalışmalar 24 3 Windows 2000 de Programlarla Çalışmalar Programları Başlatmak Programları başlat menüsünü kullanarak, başlatmak istediğiniz programın simgesini çift tıklayarak

Detaylı