Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu"

Transkript

1 Kullanım Kılavuzu

2 Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir. Belge versiyonu 15.0 Telif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Bu belgede anlatılan ürün; kullanım, kopyalama, dağıtım ve derleme/mühendislik öğelerini ayrıştırma sınırlaması getiren lisanslar altında dağıtılmaktadır. Bu belgenin hiçbir bölümü Symantec Corporation'ın ve varsa lisans verenlerinin önceden yazılı izni olmadan, hiçbir şekilde ve hiçbir biçimde yeniden üretilemez. BELGELER OLDUĞU GİBİ SAĞLANMAKTADIR VE TÜM AÇIK VEYA ÖRTÜK KOŞULLAR, İBRAZLAR VE GARANTİLER, TİCARİ DEĞER, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VEYA YASAYI İHLAL ETMEME KONUSUNDA UYGULANAN TÜM ÖRTÜK GARANTİLER DAHİL OLMAK ÜZERE, YASAL AÇIDAN GEÇERSİZ SAYILMAYACAK EN GENİŞ KAPSAMDA REDDEDİLİR. SYMANTEC CORPORATION, BU BELGENİN SAĞLANMASI, UYGULANMASI VEYA KULLANILMASIYLA BAĞLANTILI ARIZİ VEYA NEDEN OLUNAN ZARARLARDAN SORUMLU TUTULAMAZ. BU BELGEDE YER ALAN BİLGİLER HABER VERİLMEKSİZİN DEĞİŞTİRİLEBİLİR. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar yazılımı olarak kabul edilir ve FAR Bölüm "Ticari Bilgisayar Yazılımı - Kısıtlı Haklar" ve DFARS , Ticari Bilgisayar Yazılımındaki Haklar veya Ticari Bilgisayar Yazılımı Belgeleri ve daha sonraki düzenlemelerde tanımlandığı gibi kısıtlı haklara tabidir. Lisanslı Yazılım ve Belgelerin ABD Hükümeti tarafından kullanımı, değiştirilmesi, üretilmesi, gösterilmesi veya ifşa edilmesi yalnızca bu Sözleşme'nin koşullarına uygun olarak gerçekleştirilebilir. Symantec Corporation Stevens Creek Blvd. Cupertino, CA İrlanda'da üretilmiştir.

3 İçindekiler Bölüm 1 Bölüm 2 Yükleme Başlamadan önce... 5 Norton Internet Security programını yükleme ve etkinleştirme... 5 Başlarken Norton Internet Security programını başlatma... 7 Hizmetinizi etkinleştirme... 8 Ana pencerede gezinme... 8 Koruma kategorilerinizin durumunu görüntüleme... 9 Güvenlik Durumu göstergesi hakkında Daha fazla bilgi için Dizin

4 4 İçindekiler

5 Yükleme 1 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Başlamadan önce 1 Norton Internet Security programını yükleme ve etkinleştirme Başlamadan önce w Başlamadan önce, bilgisayarınızdaki tüm açık programları kapatmalısınız. Norton Internet Security bir antivirüs programı içerir. Bilgisayarınıza yüklenmiş başka antivirüs programları varsa, bir panel bunları kaldırmanızı isteyebilir. Symantec, diğer tüm antivirüs programlarını kaldırmanızı ısrarla önerir. Paneldeki yönergeleri izleyin. Norton Internet Security bir firewall programı içerir. Bilgisayarınızda yüklü olan başka firewall programları varsa, Symantec yükleme hatalarını önlemek için bunları kaldırmanızı önerir. Daha fazla bilgi için, varolan firewall programıyla birlikte gelen kullanım belgelerine bakın. Etkinleştirme sırasında Microsoft iletileri görünebilir. Norton Internet Security ürününü etkinleştirmeye devam etmeden önce Microsoft'un ekrandaki yönergelerini izleyin. Norton Internet Security programını yükleme ve etkinleştirme w Norton Internet Security programını yüklemek ve etkinleştirmek için, internet servis sağlayıcınızdan download ettiğiniz dosya kullanılır. Herhangi bir panel Windows yükleyiciyi güncellemenizi isterse paneldeki yönergeleri izleyin. Windows yükleyici güncellenmemişse Norton Internet Security programını yükleyemezsiniz. Norton Internet Security programını yüklemek ve etkinleştirmek için 1 İnternet servis sağlayıcınızdan download ettiğiniz dosyayı çift tıklatın.

6 6 Yükleme Norton Internet Security programını yükleme ve etkinleştirme 2 Açılan panelde YükleNorton Internet Security'yi tıklatın. 3 Lisans Sözleşmesi ni okuyun ve ardından KabulEdiyorum seçeneğini tıklatın. Lisans Sözleşmesi'ni kabul etmezseniz, yüklemeye devam edemezsiniz. 4 "Başka güvenlik ürünleri yüklüyse" paneli görünürse, paneli gözden geçirip İleri düğmesini tıklatın. 5 Yükleme Seçenekleri panelinde, yükleme seçeneklerini gözden geçirin ve İleri düğmesini tıklatın. 6 Yüklemeyi onaylamak için İleri düğmesini tıklatın. 7 Yazılım Hizmeti panelinde bir seçeneği seçin ve ardından ekrandaki yönergeleri uygulayın.

7 Başlarken 2 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton Internet Security programını başlatma 1 Hizmetinizi etkinleştirme 1 Ana pencerede gezinme 1 Koruma kategorilerinizin durumunu görüntüleme 1 Güvenlik Durumu göstergesi hakkında 1 Daha fazla bilgi için Norton Internet Security programını başlatma Bkz: Güvenlik Durumu göstergelerini yanıtlama sayfa 11. Norton Internet Security yüklendiği her bilgisayarı korur. Korunmak için programı başlatmanız gerekmez. Norton Internet Security dikkat etmeniz gereken bir durum saptarsa, bu durumu çözmenize yardımcı olacak bir pencere açılır. Ayarları düzenlemek, korunma durumunuzu gözden geçirmek veya önleyici bakım yapmak için Norton Internet Security uygulamasını istediğiniz zaman başlatabilirsiniz. Bütün program özelliklerine ana pencereden erişilebilir. Norton Internet Security programını başlatmak için 4 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 Windows bildirim alanında, Norton Internet Security simgesini çift tıklatın. 1 Windows görev çubuğunda, Başlat > Tüm Programlar > Norton Internet Security > Norton Internet Security öğelerini tıklatın.

8 8 Başlarken Hizmetinizi etkinleştirme Hizmetinizi etkinleştirme Hizmetinizi ilk uyarıda etkinleştirmezseniz, hizmeti etkinleştirinceye kadar düzenli olarak Etkinleştirme Gerekli uyarısı alırsınız. Devam etmek için internete bağlı olmalısınız. Hizmetin etkinleştirilmesi varolan hizmeti başlatır. Hizmetinizi doğrudan Etkinleştirme Gerekli uyarısından etkinleştirebilirsiniz. Veya, ana pencerede Yardım ve Destek bağlantısını kullanın. Etkinleştirme işlemi birkaç dakika sürer. Hizmetinizi Etkinleştirme Gerekli uyarısından etkinleştirmek için 1 Uyarıda, Şimdi Etkinleştir seçeneğini tıklatın. 2 Tamam'ı tıklatın. 3 Yazılım Hizmeti penceresinde, bir seçenek seçin ve ardından İleri düğmesini tıklatın. 4 Web sayfasında yönergeleri izleyin. Hizmeti ana pencereden etkinleştirme 1 Ana pencerenin en üstünde Yardım ve Destek'i tıklatın. 2 Yardım ve Destek ana penceresinde, Etkinleştirme'yi tıklatın. 3 Yazılım Hizmeti penceresinde, bir seçenek seçin ve ardından İleri düğmesini tıklatın. 4 Web sayfasında yönergeleri izleyin. Ana pencerede gezinme Norton Internet Security uygulamasını başlattığınızda ana pencere açılır. Ana pencereden tüm Norton Internet Security özelliklerine, seçeneklere, Yardım'a ve Destek'e erişebilirsiniz. Ana pencerede gezinmek için Bkz: Norton Internet Security programını başlatma sayfa 7. 1 Norton Internet Security uygulamasını başlatın. 2 Ana pencerenin üst kısmında, gözatmak istediğiniz bağlantıyı tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Geri Bildirimi Bırak Norton ürününüzle ilgili geri bildirim göndermenize olanak sağlar. Yardım ve Destek Norton Destek Web sayfasını, Symantec Yardım Merkezi'ni ve Norton Internet Security Hakkında bilgilerini görüntülemenize olanak sağlar.

9 Başlarken Koruma kategorilerinizin durumunu görüntüleme 9 3 Ana pencerenin sol tarafında, gözatmak istediğiniz seçeneği tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Güvenlik Durumu Bilgisayarınızın güvenlik durumunu görmenize olanak sağlar. Network Haritası Network Güvenlik Haritası özelliklerini ayarlamanıza ve görüntülemenize olanak sağlar. LiveUpdate i Çalıştırın En yeni ürün güncellemelerini kontrol etmenize olanak sağlar. Şimdi Tara Bilgisayarınızdaki riskleri hemen taramanıza olanak sağlar. Geçmişi Görüntüle En son ürün aktivitelerinizle ilgili ayrıntıları gözden geçirmenize olanak sağlar. Seçenekler Norton Protection Center ve Norton Internet Security seçeneklerini ayarlamanıza olanak sağlar. 4 Pencerenin ortasında, göz atmak istediğiniz seçenek çubuğunu tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Görevler ve Taramalar Ürününüze özgü görevleri çalıştırmanıza olanak sağlar. Ayarlar Ürününüze özgü seçenekleri görüntülemenize ve özelleştirmenize olanak sağlar. Raporlar ve İstatistikler Aktivite Logu'nu ve Online Virüs Ansiklopedisi'ni görüntülemenize olanak sağlar. Ürününüz tarafından gerçekleştirilen koruma aktivitesiyle ilgili bilgileri görüntülemenize olanak sağlar. Koruma kategorilerinizin durumunu görüntüleme Norton Internet Security Norton Protection Center'ı içerir. Bilgisayarınızı kullandığınız sırada, Norton Protection Center bilgisayarınızın ve aktivitelerinizin tehdit, risk ve zararlara karşı ne kadar iyi korunduğunu izler. Bir göreve başlamadan önce, devam etmenin güvenli olup olmadığını anlamak için Norton Protection Center'ı kullanabilirsiniz.

10 10 Başlarken Güvenlik Durumu göstergesi hakkında Koruma kategorilerinizin durumunu görüntülemek için Bkz: Norton Internet Security programını başlatma sayfa 7. 1 Ana pencerede, Giriş sekmesini tıklatın. 2 Norton Protection Center penceresinde, her koruma kategorisinin altındaki öğelerin durumunu gözden geçirin. 3 İsteğe bağlı olarak, aşağıdakilerden birini yapın: 1 Bir öğenin güvenlik durumu hakkında daha fazla ayrıntı görmek için o öğeyi tıklatın. 1 Sisteminizin genel sağlık değerlendirmesini etkileyen bir öğenin durumunu düzeltmek için, öğeyi tıklatıp Düzelt'i tıklatın. 1 Sisteminizin genel sağlık değerlendirmesini etkileyen bir öğenin durumunu yoksaymak için, öğeyi tıklatıp Yoksay'ı tıklatın. 1 Yoksayılan bir güvenlik öğesini izlemek için, öğeyi tıklatın ve ardından İzle'yi tıklatın. Koruma kategorileri hakkında Norton Protection Center ile yüklenen programlara bağlı olarak koruma kategorileri aşağıdakileri içerebilir: Bilgisayar Ürününüze özgü koruma kategorilerinin durumunu görüntüler. İnternet Giden ve gelen e-posta taraması koruma durumunu görüntüler. Kimlik İnternet işlemlerinizin (varsa) koruma durumunu görüntüler. Güvenlik Durumu göstergesi hakkında Norton Protection Center sekmesi, e-posta ve Web'de gezinme gibi çeşitli aktivitelerdeki geçerli korunma düzeylerinizi özetler. Bilgisayarınızda yüklü olan güvenlik programlarını temel alarak genel bir korunma düzeyi hesaplar. Ana pencerenin sol tarafında bir Güvenlik Durumu göstergesi görünür. Durum düzeyleri aşağıdaki gibidir: Güvenli Herhangi bir eylem yapmanız gerekmez. Dikkat Dikkat etmeniz gereken bazı sorunlar vardır, ancak bilgisayarınız risk altında değildir. Risk Altında Bazı sorunlar bilgisayarınızın verilerini veya verimli şekilde çalışmasını etkilemektedir.

11 Başlarken Daha fazla bilgi için 11 Güvenlik Durumu göstergelerini yanıtlama Bir durum göstergesi dikkat etmenizi gerektiren bir durumu gösterdiğinde, koruma durumunuzu iyileştirmek için harekete geçebilirsiniz. Durum göstergelerini ana pencereden yanıtlamak için 4 Ana pencerede, Şimdi Düzelt'i tıklatın. Windows Media Center Edition kullanıyorsanız, yanıt vermenizi veya başka bir eylem gerçekleştirmenizi isteyen bir ileti görebilirsiniz. İletiyi kapatmanız ve herhangi bir görevi gerçekleştirmek için masaüstü PC'nizi kullanmanız önerilir. Media Center uyarısına yanıt vermek için 4 Bir uyarı görüntülendiğinde aşağıdakilerden birini yapın: 1 İletiyi Media Center PC'nizde okuyorsanız, İleri düğmesini tıklatın ve ekranda görüntülenen iletiyi izleyin. 1 Genişletici kullanıyorsanız, iletiyi okuyun ve Tamam'ı tıklatın. İzleme etkinliği gerçekleştirmek için farenizi ve klavyenizi kullanmanız gerekebilir. Daha fazla bilgi için Yardım'a Erişme Ürün belgeleri Norton Internet Security programını kullanmanıza yardımcı olur. Gereken bilgileri bilgisayarınızda ve Symantec Web sitesinde bulabilirsiniz. Symantec ürününün her aşamasında Yardım kullanılabilir. Yardım, gerçekleştirmek istediğiniz özel görevlerde size yardımcı olacak bilgilere bağlantılar sağlar. Online Yardım tüm ürün özelikleri ve gerçekleştirebileceğiniz görevler hakkında kılavuz içerir. Yardım'a erişmek için 1 Ana pencerenin en üstünde Yardım ve Destek'i tıklatın. 2 Yardım ve Destek ana penceresinde, Yardım'ı tıklatın. 3 Yardım penceresinin sol bölmesindeki sekmelerden birini tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: İçindekiler Yardım'ı konulara göre görüntüler Dizin Yardım konularıyla ilgili tüm anahtar sözcükleri alfabetik olarak listeler Ara Sözcük veya sözcük grubu girebileceğiniz arama alanını açar Herhangi bir Yardım konusunu yazdırabilirsiniz.

12 12 Başlarken Daha fazla bilgi için Yardım konusunu yazdırma 1 Yardım penceresinde, İçindekiler sekmesini tıklatın. 2 İçindekiler listesinde, yazdırmak istediğiniz konuyu seçin ve Yazdır düğmesini tıklatın. 3 Sadece seçtiğiniz konuyu mu, yoksa seçtiğiniz konu ve onun alt başlıklarını da mı yazdırmak istediğinizi seçin. 4 Tamam'ı tıklatın.

13 Dizin Simgeler İnternet 10 A ana pencere Ayarlar 9 Destek 8 Geçmişi Görüntüle 9 Geri Bildirimi Bırak 8 Görev ve Taramalar 9 Güvenlik Durumu 9 LiveUpdate i Çalıştırın 9 Network Haritası 9 özellikler 8 Raporlar ve İstatistikler 9 seçenekler 8 Yardım 8 Yardım ve Destek 8 Şimdi Tara 9 B Bilgisayar 10 K Kimlik 10 N Norton Internet Security ana pencere 8 başlatma 7 masaüstü simgesi 7 Norton Protection Center durum düzeyleri 10 durum göstergesi 10 koruma kategorileri 9 S seçenekler 9 Y Yardım erişim 11 yazdırma 11 D Dikkat 10 durum göstergeleri 11 Media Center 11 E etkinleştirme 8 H hizmet etkinleştirme 8

14 foo

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Norton 360 Kullanım Kı lavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton TM AntiVirus Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için DataPage+ 2013 için En Son Güncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2013 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Yükleme ve Etkinleştirme Önceki Sürüm Yükleme Etkinleştirme Önceki F-Secure Mobile Security sürümü yüklüyse, bu uygulamayı kapatmanız gerekir. Yükleme sırasında

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 Fiery Server ile ilişkili görevleri gerçekleştirmek için Fiery uygulamalarını

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 16 Kasım 2015 İçindekiler 3 İçindekiler Fiery Driver Configurator...5

Detaylı

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton 360TM Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

Detaylı

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU

Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1. Giriş...1 2. Olması gerekenler...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yükleme...2 3.1 Yüklemeden önce...2 3.2

Detaylı

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu support.ebsco.com Önemli Gelişmiş Arama ekran özelliklerini, sınırlayıcı ve genişleticileri, Aramalarınızı Kaydetme özelliğini, Arama ve Dergi Hatırlatma

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET Smart Security, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak ödüllü NOD32

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme

TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme Sayın Müşterimiz, Bu belgedeki bilgiler Windows 7 veya Windows 8.x önyüklenmiş belirli TOSHIBA Windows PC veya Tabletlerinizi Windows 10'a

Detaylı

Network Connection Kılavuzu

Network Connection Kılavuzu TR MA1703-A Network Connection Kılavuzu Gelecekte ihtiyaç duyabileceğiniz için bütün kullanım dokümantasyonunu özenle saklayınız. Bu kılavuzun en son sürümünü almak için aşağıdaki URL deki web sitesini

Detaylı

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN.

NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN. INSITE YÜKLEME BÜLTENİ Sayfa 2: INSITE yükleme Sayfa 8: INSITE kaldırma NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN. HATALI YÜKLEME VEYA KULLANIM YANLIŞ VERİLERE VEYA EKİPMANIN ARIZALANMASINA

Detaylı

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...6

Detaylı

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Yükleme ve etkinleştirme Önceki sürüm Yükleme F-Secure Mobile Anti-Virus uygulamasının önceki sürümünü kaldırmanız gerekmez. Yeni sürümü yükledikten sonra F-Secure Mobile

Detaylı

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Android telefonunuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Project 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle en kısa sürede öğrenmenizi sağlamak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu Sık kullandığınız

Detaylı

BlueStacks Kullanιcι kιlavuzu

BlueStacks Kullanιcι kιlavuzu BlueStacks Kullanιcι kιlavuzu Model No. VS14140 İçindekiler 1. Giriş...2 1.1 BlueStacks'e Genel Bakış...2 1.2 Hedef Kitle...2 2. BlueStacks'i Başlatın...2 2.1 BlueStacks'i Başlatma...2 2.2 Giriş Ekranı...3

Detaylı

Temel Bilgi Teknlolojileri 1. Ders notları 5. Öğr.Gör. Hüseyin Bilal MACİT 2017

Temel Bilgi Teknlolojileri 1. Ders notları 5. Öğr.Gör. Hüseyin Bilal MACİT 2017 Temel Bilgi Teknlolojileri 1 Ders notları 5 Öğr.Gör. Hüseyin Bilal MACİT 2017 Windows işletim sistemi Kullanıcıya grafik arabirimler ve görsel iletilerle yaklaşarak, yazılımları çalıştırmak, komut vermek

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı

Harici Ortam Kartları

Harici Ortam Kartları Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java, Sun Microsystems, Inc.'in ABD'de ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber

Detaylı

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin

Detaylı

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart

Detaylı

Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU

Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1. Giriş...1 2. Olması gerekenler...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yükleme...2 3.1 Yüklemeden önce...2 3.2

Detaylı

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr Capture Pro Yazılımı Başvuru Kılavuzu A-61640_tr Kodak Capture Pro Yazılımı'na Başlarken Bu kılavuz, kısa sürede başlamak için, Kodak Capture Pro Yazılımı'nın yüklenmesi ve başlatılmasına yönelik basit

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Access 2013 önceki sürümlerden farklı görünmektedir, dolayısıyla öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Ekran boyutunu değiştirme

Detaylı

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu Güvenlik Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2010 Copyright Hewlett-Packard Development

Detaylı

ESET INTERNET SECURITY 10

ESET INTERNET SECURITY 10 ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Internet Security tüm özelliklerin

Detaylı

KODAK D4000 Duplex Photo Printer. Photo Printer. D4000 Duplex Photo Printer. Kalibrasyon Uygulaması Kullanım Kılavuzu

KODAK D4000 Duplex Photo Printer. Photo Printer. D4000 Duplex Photo Printer. Kalibrasyon Uygulaması Kullanım Kılavuzu Rewind/Unload Advance/Load KODAK D4000 Duplex Photo Printer Photo Printer D4000 Duplex Photo Printer Kalibrasyon Uygulaması Kullanım Kılavuzu Kasım 2011 Eastman Kodak Company Rochester, New York 14650

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu kullanıcı

Detaylı