GÖREV TANIMLARI GÖREV VE SORUMLULUKLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÖREV TANIMLARI GÖREV VE SORUMLULUKLARI"

Transkript

1 GÖREV TANIMLARI DEKAN BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠMĠ DEKAN YARDIMCILARI, FAKÜLTE SEKRETERĠ KADRO UNVANI PROFESÖR Ġġ UNVANI DEKAN BAĞLI OLDUĞU MAKAM REKTÖR EMĠR ALACAĞI MAKAM REKTÖR TEMEL GÖREVLERĠ Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara baģkanlık eder, eğitim-öğretim faaliyetlerinin düzenli ve baģarılı bir GÖREV VE SORUMLULUKLARI Yükseköğretim Kanunu' nun 4 ve 5. maddelerinde belirtilen amaç ve ilkelere uygun hareket etmek. Fakülte Akademik Kurulu, Fakülte Kurulu, Fakülte Yönetim Kurulu ve Fakülte disiplin Kuruluna baģkanlık etmek. Fakülte birimleri arasında düzenli ve verimli çalıģmayı sağlamak. Stratejik plan, faaliyet raporu, denetim raporu gibi fakültenin genel iģleyiģi ve performansı ile ilgili bilgilerin rapor halinde hazırlanarak ilgili yerlere ulaģmasını sağlamak. Harcama Yetkilisi olarak fakültenin bütçesinin hazırlanarak etkin, verimli ve ekonomik kullanılmasını sağlamak. Fakültenin kadro ihtiyaçlarını belirleyerek personel açısından güçlenmesini sağlamak.

2 Fakülte birimleri ve bu birimlerin her düzeydeki personeli üzerinde genel gözetim ve denetim görevini sürdürmek. Fakültenin fiziki koģullarını dikkate alarak öğrenci kapasitesini ayarlamak, baģarısını artırıcı önlemleri almak. Fakülte kapasitesinin rasyonel bir Ģekilde kullanılması ve geliģtirilmesi yönünde gerekli önlemleri almak. Fakültenin bilimsel araģtırma ve yayın faaliyetlerinin düzenli bir Ģekilde yürütülmesi ve arttırılması için gerekli çalıģmaları yapmak. Fakültenin etik kurallarına uymak, iç kontrol faaliyetlerine katılmak. Hassas ve riskli görevleri bulunduğunu bilmek ve buna göre hareket etmek. Rektör tarafından kendisine verilen diğer görevleri yapmaktır. GÖREV ĠÇĠN GEREKLĠ BECERĠLER, NĠTELĠKLER *657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nda ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda belirtilen genel niteliklere sahip olmak, *Personel ve öğrenciler ile ilgili tüm yönetmelikleri bilmek *Görevinin gerektirdiği düzeyde iģ deneyimine sahip olmak, *Yöneticilik niteliklerine sahip olmak; sevk ve idare gereklerini bilmek, * Fakültemin geliģmesini sağlayacak projeler üretebilecek vizyona sahip olmak. *Faaliyetlerini en iyi Ģekilde sürdürebilmesi için gerekli karar verme ve sorun çözme niteliklerine sahip olmak. Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin, bölüm baģkanlığına ve diğer kurumlara sunulmaya hazır, kontrol edilmiģ her türlü yazı, belge, form, liste, onay, duyuru, rapor, plan, araģtırma, analiz, sözlü bilgilendirme. ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler,

3 ⱱ Yazılı ve sözlü emirler, ⱱ Havale edilen iģlemler, hazırlanan çalıģmalar, BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Rektör, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Daire BaĢkanlıkları, Dekan Yardımcıları, Bölüm BaĢkanı, Bölüm BaĢkan Yardımcıları, Anabilim Dalı BaĢkanları,Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Bölüm Sekreteri. Bilginin Ģekli: Kanun, genelge, yönetmelik, yazı, telefon, , afiģ, davet, basın yayın organları, yüz yüze. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Rektör, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Daire BaĢkanlıkları, Dekan Yardımcıları, Bölüm BaĢkanı,Bölüm BaĢkan Yardımcıları, Fakülte Sekreteri, Anabilim Dalı BaĢkanları, Dekanlık Birimleri, Bölüm Sekretei. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI Dekanlık çalıģma odası. ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI DEKAN YARDIMCISI BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ

4 ALT BĠRĠMĠ FAKÜLTE SEKRETERĠ KADRO UNVANI DOÇENT Ġġ UNVANI DEKAN YARDIMCISI BAĞLI OLDUĞU MAKAM DEKAN EMĠR ALACAĞI MAKAM DEKAN TEMEL GÖREVLERĠ Fakültenin eğitim-öğretim faaliyetleri ile ilgili çalıģmaları yürütmek ve denetlemek. GÖREV VE SORUMLULUKLARI Yükseköğretim Kanunu' nun 4 ve 5. maddelerinde belirtilen amaç ve ilkelere uygun hareket etmek. Yeni öğrencilerin oryantasyon etkinliklerinin organizasyonunu sağlamak. Türk Cumhuriyetleri ve diğer ülkelerden gelen yabancı uyruklu öğrencilerin baģarı durumlarını izlemek, Fakülte ve bölümlerin web sayfasının güncel tutulmasını sağlamak. Yatay geçiģ, dikey geçiģ,yabancı öğrenci kabulu ile ilgili çalıģma ve takibinin yapılması. Öğrencilerin ders uyumu ve muafiyetleri ile ilgili iģleri denetlemek. Eğitim - öğretimle ilgili kurullara girecek evrakları incelemek. Öğrenci rapor ve izinleri ile ilgili iģleri denetlemek. Her türlü burs iģlemlerini yürütmek, kurulacak komisyonlara baģkanlık etmek. Fakir, özürlü, yardıma muhtaç öğrencilerin sorunları ile ilgilenmek. Öğrenci soruģturma dosyalarını izlemek, kurulacak komisyonlara baģkanlık etmek. Mezuniyet töreni ile ilgili çalıģmaları düzenlemek.

5 Öğrenci kulüplerinin ve öğrencilerin düzenleyeceği her türlü etkinliği denetlemek. Sosyal Bilimler Enstitüsü ile ilgili iliģkileri sürdürmek. Kulüplerin afiģ, araç-gereç, salon gibi isteklerini incelemek. Öğrenci sorunlarını Dekan adına dinlemek ve çözüme kavuģturmak. Fakülte tarafından düzenlenecek konferans, panel, toplantı, sempozyum, seminer, yemek, gezi, teknik gezi gibi etkinlikleri organize etmek. Ders planları,dersliklerin dağıtımı, sınav programları ile ilgili çalıģmaları planlamak,bu iģler için oluģturulacak gruplara baģkanlık etmek. Derslerin izlenmesi, sınavların zamanında yapılması, dershalenerin etkin bir Ģekilde kullanılmasını denetlemek. Sınıf temsilcileri ve fakülte temsilcisi seçimlerini düzenlemek bu yapılacak toplantılara baģkanlık etmek. Ders görevlendirmelerini kontrol etmek, fakülte dıģından talep edilecek öğretim elemanlarını tespit etmek, bu konuda dekanı bilgilendirmek. Bölünerek verilecek derslerin denetimini sağlamak. Öğrenci sayılarını, baģarı durumunu izlemek ve istatistikleri tutmak. ERASMUS ve FARABĠ programından yararlanmak isteyen öğrencilere yardımcı olmak. Fakültenin etik kurallarına uymak,iç kontrol çalıģmalarına katılmak,hassas ve riskli görevleri bulunduğunu bilmek. Dekan' ın uygun göreceği diğer iģleri yapmaktır. GÖREV ĠÇĠN GEREKLĠ BECERĠLER, NĠTELĠKLER *657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nda ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda belirtilen genel niteliklere sahip olmak, *Personel ve öğrenciler ile ilgili tüm yönetmelikleri bilmek *Görevinin gerektirdiği düzeyde iģ deneyimine sahip olmak, *Yöneticilik niteliklerine sahip olmak; sevk ve idare gereklerini bilmek, *Faaliyetlerini en iyi Ģekilde sürdürebilmesi için gerekli karar verme ve sorun çözme niteliklerine sahip olmak.

6 Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin, bölüm baģkanlığına ve diğer kurumlara sunulmaya hazır, kontrol edilmiģ her türlü yazı, belge, form, liste, onay, duyur, rapor, plan, araģtırma, analiz, sözlü bilgilendirme. ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler, ⱱ Yazılı ve sözlü emirler, ⱱ Havale edilen iģlemler, hazırlanan çalıģmalar, BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Daire BaĢkanlıkları, Dekan, Bölüm BaĢkanı, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Bölüm Serkeretei, Bölüm BaĢkan Yardımcıları, Anabilim Dalı BaĢkanları. Bilginin Ģekli: Kanun, genelge, yönetmelik, yazı, telefon, , afiģ, davet, basın yayın organları, yüz yüze. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Dekan, Bölüm BaĢkanı, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, üniversiteler, özel kuruluģlar, basın yayın organları. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI Dekanlık çalıģma odası.

7 ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI FAKÜLTE SEKRETERĠ BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ KADRO UNVANI FAKÜLTE SEKRETRĠ ALT BĠRĠMĠ Ġġ UNVANI FAKÜLTE SEKRETERĠ BAĞLI OLDUĞU MAKAM DEKAN EMĠR ALACAĞI MAKAM TEMEL GÖREVLERĠ DEKAN, DEKAN YARDIMCILARI Fakültenin idari yapısının kurulması, yönetilmesi ve denetlenmesini sağlamak,kurullara katılmak, bütçeyi hazırlamak, kadro ihtiyaçlarını belirlemek, iç GÖREV VE SORUMLULUKLARI Fakülte Kurulu, Fakülte Yönetim Kurulu ve Fakülte disiplin Kurulu gündemlerini hazırlamak ve toplantılara katılmak. Faaliyet raporu, iç denetim, stratejik plan hazırlama çalıģmalarına katılmak,sonuçlarını takip ederek zamanında ilgili birimlere ulaģmasını sağlamak. Akademik eleman alınması ile ilgili evrakların hazırlanmasını sağlamak. Yazı iģlerinden çıkacak her türlü yazı ve belgeyi kontrol etmek.

8 Temizlik hizmetlerini denetlemek. Birimler arasındaki evrak akıģını düzenlemek. Personelin kadro ihtiyaçlarını planlamak. Fakülteye sağlanan bütçenin etkin Ģekilde kullanılmasını sağlamak. Eğitim-öğretim ve personelle ilgili istatistiksel bilgileri tutmak,güncelemek. Personelle ilgili her türlü beyannamenin zamanıda alınmasını sağlamak. Özlük dosyalarının düzenli tutulup tutulmadığını kontrol etmek. Fakülte mallarını ve kaynaklarını verimli ve ekonomik kullanmak. Savurganlıktan kaçınmak. Bina bakım ve onarımı ile ilgili çalıģmaları planlamak ve sonuçlandırmak. Ġdari çalıģmalar ve eğitim-öğretim faaliyetlerinde kullanılacak makine teçhizatı temin etmek. ÇalıĢma odalarının düzenlenmesi ve dağıtılması çalıģmalarına katılmak. Fakültenin güvenliği ile ilgili önlemleri almak, sivil savunma çalıģmalarına katılmak, denetlemek. Hassas ve riskli görevleri bulunduğunu bilmek ve buna göre hareket etmek. Fakültenin etik kurallarına uymak, iç kontrol çalıģmalarına katılmak. Dekanın ve rektörlüğün davet ettiği toplantılara katılmak, Dekan ve Dekan Yardımcılarının uygun göreceği diğer iģleri yapmak. GÖREV ĠÇĠN GEREKLĠ BECERĠLER, NĠTELĠKLER *657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nda ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda belirtilen genel niteliklere sahip olmak, *Görevinin gerektirdiği düzeyde iģ deneyimine sahip olmak, *Yöneticilik niteliklerine sahip olmak; sevk ve idare gereklerini bilmek, *Faaliyetlerini en iyi Ģekilde sürdürebilmesi için gerekli karar verme ve sorun çözme niteliklerine sahip olmak. Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin, sunulmaya hazır kontrol edilmiģ her türlü yazı, belge, form, liste, onay, rapor, plan,

9 Ġġ ÇIKTISI ödeme emri, dosya, plan, sunu, karar onayı. ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler, ⱱ Yazılı ve sözlü emirler, ⱱ Havale edilen iģlemler, hazırlanan çalıģmalar, BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Genel Sekreter, Daire BaĢkanlıkları, Dekan, Dekan Yardımcıları, Bölüm BaĢkanları, Dekanlık Birimleri, kamu ve özel sektör yetkilileri. Bilginin Ģekli: Kanun, genelge, yönetmelik, yazı, telefon, , afiģ, yerinde tespit ve inceleme görsel yayın organları, yüz yüze. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Genel Sekreter, Daire BaĢkanlıkları, Dekan, Dekan Yardımcıları, Bölüm BaĢkanları, Dekanlık Birimleri, kamu ve özel sektör yetkilileri. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI Fakülte Sekreteri odası. ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman.

10 GÖREV TANIMLARI MEMUR-DAKTĠLOGRAF BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠMĠ KADRO UNVANI DAKTĠLOGRAF Ġġ UNVANI YAZI ĠġLERĠ BĠRĠMĠ/MEMUR BAĞLI OLDUĞU MAKAM FAKÜLTE SEKRETERĠ EMĠR ALACAĞI MAKAM FAKÜLTE SEKRETERĠ TEMEL GÖREVLERĠ Gelen ve giden evrakları hazırlar, yazıģmaları yapar, özlük dosyalarını düzenler. GÖREV VE SORUMLULUKLARI Fakültenin yazıģmalarını düzenlemek, imzaya çıkacak yazıları hazırlamak. Gelen-giden evrakları kaydetmek, havale edilen evrakı zimmetle ilgili birimlere göndermek. Ġç ve dıģ posta iģlemlerinin her gün düzenli yürütülmesini sağlamak. Kadrolarla ilgili bilgileri tutmak, nakil, atama ve istifa değiģikliklerini izlemek Elemanların izin, görev, rapor dönüģü göreve baģlama yazılarını hazırlamak. Görevlendirme, rapor, izin alan ya da ayrılan personelle ilgili bilgileri Tahakkuk Bürosona bildirmek. Akademik personelin görev süreleri, yükselme tarihleri ve askerlik iģlemlerini takip ederek Fakülte Sekreterine bildirmek,

11 gerekli yazıģma ve baģvuruların zamanıda yapılmasını sağlamak. Dekanlığa ya da kiģilere ait her türlü bilgi ve belgeyi korumak, ilgisiz kiģilerin eline geçmesini önlemek. Özlük dosyalarının ya da diğer yazıların baģkaları tarafından görülüp okunması, incelenmesi ya da bunlardan belge alınmasına engel olmak. ĠĢ verimliliği ve barıģı açısından diğer birimlerle uyum içinde çalıģmak. Fakülte ile ilgili istatistiksel bilgileri tutmak. Yasa ve yönetmeliklerde yapılan değiģiklikleri izlemek. YazıĢmaların kısa, anlaģılır ve hatasız olmasına özen göstermek. Birimlerden gelen evrakları kontrol ederek almak, hatalı olanları geri göndermek. Fakülte varlıkları ve kaynaklarını verimli ve ekonomik kullanmak. Savurganlıktan kaçınmak, gizliliğe riayet etmek. Fakültenin etik kurallarına uymak,iç kontrol faaliyetlerini desteklemek. Hassas görevleri bulunduğunu bilmek ve buna göre hareket etmek. Fakülte Sekreterinin vereceği diğer iģleri yapmaktır. GÖREV ĠÇĠN GEREKLĠ BECERĠLER, NĠTELĠKLER *657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nda belirtilen genel niteliklere sahip olmak, * Görevinin gerektirdiği düzeyde iģ deneyimine sahip olmak, * Faaliyetlerini en iyi Ģekilde sürdürebilmesi için gerekli karar verme ve sorun çözme niteliklerine sahip olmak. * Personel iģlemleri ile ilgili mevzuatı bilmek. * Görevini gereği gibi yerine getirebilmek için gerekli iģ deneyimine sahip olmak. Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin sunulmaya hazır, kontrol edilmiģ her türlü belge, yazı, form, liste, rapor, duyuru. ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler:

12 ⱱ ⱱ ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler. Yazılı ve sözlü emirler. Havale edilen iģlemler. BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Dekan Yardımcıları,Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı. Bilginin Ģekli: Kanun, yönetmelik, yazı, telefon, , yüz yüze, yerinde tespit ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Dekan Yardımcıları,Fakülte Sekreteri, Personel Daire BaĢkanlığı, Dekanlık Birimleri, Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI Yazı ĠĢleri Bürosu ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI TEKNĠSYEN - TEKNĠKER

13 BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠMĠ FAKÜLTE SEKRETERĠ KADRO UNVANI KORUMA VE GÜVENLĠK GÖREVLĠSĠ Ġġ UNVANI TEKNĠK HĠZMETLER BĠRĠMĠ/TEKNĠSYEN-TEKNĠKER BAĞLI OLDUĞU MAKAM FAKÜLTE SEKRETERĠ EMĠR ALACAĞI MAKAM TEMEL GÖREVLERĠ FAKÜLTE SEKRETERĠ Fakülteye ait binalarda meydana gelen teknik arızaları gidermek bakım onarım çalıģmalarına katılmak ve denetlemek. GÖREV VE SORUMLULUKLARI 1. Fakülteye ait binada meydana gelen su, kapı, pencere, kalorifer gibi küçük çaplı onarımları yapmak, yapılamayanları ilgilere bildirerek yapılmasını sağlamak. 2. Binanın korunması sağlamak. 3. Fakülte kütüphanesinden sorumlu olmak. 4. Bina bakım onarımları ile ilgili satınalınacak malzemeler konusunda idareye yardımcı olmak. 5. ÇalıĢma odalarında meydana gelen onarımları iģ planına göre sıra ile en kısa sürede yapmak. 6. Fakültenin mallarını ve kaynaklarını verimli ve ekonomik kullanmak. 7. Savurganlıktan kaçınmak, gizliliğe riayet etmek, zaman çizelgesine uymak. 8. Fakülteye Gelen-Giden evrak dağıtımını yapmak. 8. Ġhtiyaç duyulması halinde baskı ve fotokopi iģlerine yardımcı olmak.

14 Fakültenin etik kurallarına uymak,iç kontrol çalıģmalarına katılmak. Dekan ve Fakülte Sekreterinin vereceği diğer iģleri yapmaktır. #BAġV! *Görevinin gerektirdiği düzeyde iģ deneyimine sahip olmak, Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin, her türlü yazılı ve sözlü açıklama, iģ takip ve iģ bitirme belgeleri, hazır formlar, hazırlanan raporlar,yerinde tespit ve bilgilendirme. ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler, ⱱ Yazılı ve sözlü talimatlar, havale edilen iģlemler, ⱱ Teknik bilgi ve dökümanlar, ilgili servis kayıtları. BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Dekan, Dekan Yardımcıları, Fakülte Sekreteri,Dekanlık Birimleri, Yapı ĠĢleri Teknik Daire BaĢkanlığı, iģ yapılan özel kuruluģlar firmalar, atölyeler. Bilginin Ģekli: Kanun, genelge, yönetmelik, yazı, telefon, , yüz yüze, yerinde tespit.

15 ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Dekan, Dekan Yardımcıları, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Yapı ĠĢelri Ve Teknik Daire BaĢkanlığı, iliģki içerisinde olunan özel kuruluģlar, firmalar. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI Teknik Servis Odası. ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI FOTOKOPĠ VE BASKI SORUMLUSU BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠM KADRO UNVANI KORUMA VE GÜVENLĠK GÖREVLĠSĠ Ġġ ÜNVANI FOTOKOPĠ VE BASKI / FOTOKOPĠ BASKI SORUMLUSU BAĞLI OLDUĞU MAKAM FAKÜLTE SEKRETERĠ EMĠR ALACAĞI MAKAM TEMEL GÖREVLERĠ FAKÜLTE SEKRETERĠ Fakültenin fotokopi ve baskı hizmetlerini hızlı, ekonomik ve güvenilir Ģekilde yürütmek.

16 GÖREV VE SORUMLULUKLAR 1. Fotokopi ve baskı hizmetini herkese eģit, hızlı ve en ekonomik biçimde yerine getirmek. 2. Baskı ve fotokopi odasının güvenliğini sağlamak. 3. Baskı ve fotokopi odasına gereksiz ve ilgisiz kiģilerin girmesini engellemek, özellikle sınav dönemlerinde sınav programlarınıtemin edereköğretim elemanının zamanında ve yeteri kadar soru basmalarına yardımcı olmak, 4. Her baskıdan sonra makinede numune ya da bir kopya kalıp kalmadığını kontrol etmek. 5. Fakülte mallarını ve kaynaklarını verimli ve ekonomik kullanmak. 6. Savurganlıktan kaçınmak, gizliliğe riayet etmek. 7. Bu birimle ilgili ihtiyaçları zamanında ilgililere bildirerek gerekli önlemleri almak. 8. Fakültenin etik kurallarına uymak, iç kontrol faaliyetlerini desteklemek. 9. Fotokopi ve baskı hizmetlerine kullanılan kağıt ve yedek parça alınması konusunda satınalma ekibine yardımcı olmak Fakülteye Gelen-Giden evrak dağıtımını yapmak. Binanın giriģ-çıkıģlarının korunmasını sağlamak. 12. Teknolojiyi yakından takip etmek. 13. Fakülte Sekreteri' nin vereceği diğer iģleri yapmaktır. #BAġV! *657 Sayılı Devlet Memurları Kanun unda belirtilen genel niteliklere sahip olmak. * En az lise veya dengi okul mezunu olmak. *Görevini gereği gibi yerine getirebilmek için gerekli iģ deneyimine sahip olmak Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin Dekana sunulmaya hazır, kontrol edilmiģ her türlü yazı, belge, liste, raporlar, yerinde tespit, aylık bakım onarım tutanakları.

17 BĠLGĠ KAYNAKLARI ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: * Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler, * Yazılı ve sözlü talimatlar,havale edilen iģlemler, * Teknik raporlar, tespit tutanakları, uzman bilgileri, sınav programları, öğrenci sayıları. Bilgilerin temin edileceği yerler: * Fakülte Sekreteri,Teknik Servis, ilgili özel sektör firmaları. Bilginin Ģekli: * Kanun, yönetmelik, genelge yazı, telefon, , yüz yüze, yerinde tespit. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER ĠLETĠġĠM ġeklġ Dekan Yardımcıları, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri. Yazı, telefon, internet, yüz yüze, yerinde incelem. ÇALIġMA ORTAMI Baskı Odası. ÇALIġMA SAATLERĠ ; ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI BÖLÜM SEKRETERĠ BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠMĠ

18 KADRO UNVANI DAKTĠLOGRAF Ġġ UNVANI BÖLÜM SEKRETERĠ BAĞLI OLDUĞU MAKAM FAKÜLTE SEKRETERĠ EMĠR ALACAĞI MAKAM TEMEL GÖREVLERĠ BÖLÜM BAġKANI, FAKÜLTE SEKRETERĠ Bölümle ilgili yazıģmaları yapmak,bölüm BaĢkana toplantıları haber vermek,bölümün öğrenci iģleri 1. Öğrencilerle ilgili yazıģmalar (Sınav soruları, not ilanı, duyurular, devamsızlıklar, ders içerikleri, v.s.) düzenli bir Ģekilde yürütülmesini sağlamak 6. Bölümle ilgili öğrenci sayıları, baģarı durumları, mezun sayıları, ders çalıģmaları Kurumlar arası istenen ve Dekanlık tarafından gönderilen yazıların cevaplandırılması. Görevlendirme yazıları.seminer konuları Enstitü Yönetim Kurulu ve Enstitü Kurul Toplantılarının Bölüm BaĢkanına bildirmek. Bölüm personelinin izin, rapor ve görevlendirme dosyalarını tutarak gerekli yazıģmaları yapmak. GÖREV VE SORUMLULUKLARI Bölümle ilgili kurul çağrılarını ve kararlarını yazarak ilgililere duyurmak. öğretim elemanlarının kadro durumları vb.istatistiksel bilgileri bir dosya halinde tutarak güncelemek ve istendiğinde amirlerine vermek. Yüksek lisans, doktora yapan ve bu amaçla yurtdıģında bulunan araģtırma görevlileri için özel bilgi dosyaları hazırlamak istendiğinde ilgililere vermek. Eğitim-öğretimle ilgili öğrenci listeleri,haftalık ders programları, ders

19 görevlendirmeleri ve sınav programlarının yazılmasında görevlilere yardımcı olmak zamanında ilan edilmesi ve öğretim elemanlarına dağıtılmasını sağlamak Savurganlıktan kaçınmak,gizliliğe riayet etmek,fakülte mallarını ve kaynaklarını verimli ve ekonomik kullanmak. Ġç ve dıģ posta iģlemlerinin yazı iģleri ile birlikte yürütülmesini ve bölüme ait posta ve diğer evrakların hergün dekanlıktan alınıp, ilgililere dağıtılmasını sağlamak. Kırtasiye ve demirbaģ eģya ihtiyaçlarının zamanında istenip temin edilmesini sağlamak.mesai saatlerine uyarak sekreterliğin açık tutulmasını sağlamak. Kurallara uygun yazılmıģ öğrenci dilekçelerini alıp iģleme koymak ve sonuçlandırmak. Fakültenin etik kurallarına uymak, iç kontrol faaliyetlerini desteklemek.hassas görevleri olduğunu bilmek ve buna göre hareket etmek. Bölüm BaĢkanı ve Fakülte Sekreterinin vereceği diğer iģeri yapmaktır. *657 Sayılı Devlet Memurları Kanun unda belirtilen genel niteliklere sahip olmak. #BAġV! *En az lise veya dengi okul mezunu olmak. *Personel iģlemleri ile ilgili mevzuatı bilmek. *Görevini gereği gibi yerine getirebilmek için gerekli iģ deneyimine sahip olma *Faaliyetlerin gerçekleģtirilmesi için gerekli araç ve gereci kullanabilmek Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin dekana sunulmaya hazır Ġġ ÇIKTISI kontrol edilmiģ her türlü yazı, belge, form, liste, onay, rapor, plan, çizelge duyuru. ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler,

20 ⱱ Yazılı ve sözlü emirler, ⱱ Havale edilen iģlemler, hazırlanan çalıģmalar, BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Bölüm BaĢkanı, Bölüm BaĢkan Yardımcısı, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı öğretim elemanları Bilginin Ģekli: Kanun, genelge, yönetmelik, yazı, telefon, , yüz yüze ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Bölüm BaĢkanı,, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı öğretim elemanları ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI Bölüm Sekreterliği odası. ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI TAHAKKUK MEMURU BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ

21 ALT BĠRĠM KADRO UNVANI KORUMA VE GÜVENLĠK GÖREVLĠSĠ Ġġ ÜNVANI TAHAKKUK MEMURU BAĞLI OLDUĞU MAKAM FAKÜLTE SEKRETERĠ EMĠR ALACAĞI MAKAM FAKÜLTE SEKRETERĠ TEMEL GÖREVLERĠ Fakültenin maaģ, ek ders, yolluk ve diğer harcamaları ile GÖREV VE SORUMLULUKLARI 1. Fakülte de yapılacak harcamaların evraklarını hazırlamak muhasebe birimine iletmek, 2. Harcamalarla ilgili gerekli dosyaları tutmak, 3. Satın alınması gereken malzemelerle ilgili diğer satın alma görevlileri ile birlikte piyasa araģtırması yapmak, yazıģmaları hazırlamak, komisyon baģkanına bilgi vermek, 4. Her türlü ödemenin kanun ve yönetmeliklere uygun olarak zamanında yapılmasını sağlamak, 5. Tahakkuk bürosuna gönderilen evrakları incelemek, hatalı ödeme yapılmaması konusunda dikkatli olmak, 6. Personelin maaģları ile ilgili istediği yazıları hazırlamak, 7. Büro ile ilgili gerekli baskı malzemelerini temin etmek, 8. Banka ödeme listesini bankaya faxlamak, ayrıca Vakıfbank DTO (Dosya Transfer ve Otomasyon Sistemi) ödeme bilgilerinin sisteme aktarılmasını sağlmak. 9. Fakülte mallarını ve kaynaklarını verimli ve ekonomik kullanmak, 10. Savurganlıktan kaçınmak,

22 11. Görevden ayrılan, göreve baģlayan, iznli, raporlu ya da geçici görevli personelin takip edilerek kendilerine hatalı ödeme yapılmasını önlemek, 12. Ek ders ödemeleri ile ilgili, bölümlerin ya da öğretim elemanlarının vermesi gereken F1, F2 ve benzeri belgeleri takip etmek, vermeyenleri uyarmak, ödeme yapılması konusunda gecikmeye sebep olanları amirlerine bildirmek, 13. Tahakkukla ilgili bilgilerin sürekli yedeklenmesini ve saklanmasını sağlamak, 14. Ödemelerle ilgili arģivleme çalıģmalarını yapmak, 15. Her yıl yapılan SayıĢtay denetimleri sonucunda verilen kararlara uymak,bu kararlar doğrultusunda ödemeleri yürütmek, 16. Amirlerin bilgisi olmadan,ilgisiz kiģilere bilgi ve belge verilmesini önlemek, 17. Bütçe çalıģmalarına katılmak, 18. Personele ait bilgileri sürekli güncel tutarak Sosyal Güvenlik Kurumu' na aktarmak, 19. Fakültenin etik kurallarına uymak, iç kontrol faaliyetlerini desteklemek, 20. Hassa ve riskli görevleri bulunduğunu bilmek ve buna göre hareket etmek, 21. Fakülte Sekreteri' nin vereceği diğer iģleri yapmaktır. #BAġV! *657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nda belirtilen genel niteliklere sahip olmak, * En az lise veya dengi okul mezunu olmak, * Muhasebe işlemleri ile ilgili mevzuatı bilmek ve konusuna hakim olmak, * Görevini gereği gibi yerine getirebilmek için gerekli iş deneyimine sahip olmak, Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin sunulmaya hazır, kontrol edilmiģ her türlü ödeme emri belgesi, yazı, bordro, banka listesi, onay, rapor.

23 ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler. ⱱ Yazılı ve sözlü emirler. ⱱ Havale edilen iģlemler, hazırlanan çalıģmalar. BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Fakülte Sekreteri, Daire BaĢkanlıkları, Dekan, Dekan Yardımcıları, Bölüm BaĢkanları, Dekanlık Birimleri, Öğretim elemanları, Fakültenin hizmet aldığı birimler. Bilginin Ģekli: Kanun, yönetmelik, yazı, telefon, , yüz yüze, yerinde tespit ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Bölüm Sekreterleri, Fakülte Sekreteri, ġübe Müdürü, Yazı ĠĢleri, Daire BaĢkanlıkları, Sosyal Güvenlik Kurumu, Sosyal Bilimler Enstitüsü, gerekli olduğunda diğer fakülte ve birimler. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI Tahakkuk Bürosu ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI ÖĞRETĠM ÜYESĠ

24 BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠMĠ KADRO UNVANI DOÇENT Ġġ UNVANI ÖĞRETĠM ÜYESĠ BAĞLI OLDUĞU MAKAM ANABĠLĠM DALI BAġKANI EMĠR ALACAĞI MAKAM ANABĠLĠM DALI BAġAKANI, BÖLÜM BAġKANI, DEKAN TEMEL GÖREVLERĠ Bölümün eğitim - öğretim ve araģtırma faaliyetlerine katılmak. GÖREV VE SORUMLULUKLARI Yükseköğretim Kanunu' nun 4 ve 5. maddelerinde belirtilen amaç ve ilkelere uygun hareket etmek. Ders içeriklerinin hazırlanması ve planlanması çalıģmalarına katılmak. Ders programlarının eksiksiz yürütülmesini sağlamak. Öğrenci danıģmanlık hizmetlerine katılmak,öğrencilerin bölüm ve çevreye uyum sağlamalarına yardımcı olmak. Bölüm BaĢkanının öngördüğü toplantılara katılmak, faaliyetlere destek vermek. Sorumlusu olduğu derslerde yapılacak değiģiklikler ve onay için bölüm baģkanlığından gerekli izinleri zamanında sağlamak. Bilimsel araģtırmalar ve yayınlar yapmak. Bilimsel alanda ulusal ve uluslararasıo kongreler düzenlenmesine destek vermek.

25 Kaynakların verimli, etkin ve ekonomik kullanılmasını sağlamak. Öğrencilerin devam ve baģarı durumlarını izlemek. Bölümün, eğitim-öğretim faaliyeti, stratejik plan, performans kriterleri gibi her yıl yapılması zorunlu çalıģmalara destek vermek. ERASMUS ve FARABĠ programları ile ilgili çalıģmalara katılmak. Özürlü ve yabancı uyruklu öğrencilerin sorunları ile ilgilenmek. Ek ders ödemelerine esas teģkil eden F1 ve F2 formlarının zamanında ve eksiksiz olarak Tahakkuk Birimine ulaģtırmak. ÇalıĢma odasının kullanılması ve korunması konusunda ilgililere yardımcı olmak. Lisans, yüksek lisans ve doktora programına katılan öğrencilerin devamsızlık ve baģarısızlık nedenlerinin araģtırmak, sonuçlarını Bölüm BaĢkanına bildirmek. Yıllık akademik faaliyetlerini bir liste halinde Bölüm BaĢkanına sunmak. Fakültenin etik kurallarına uymak,iç kontrol faaliyetlerini desteklemek. Hassas görevleri bulunduğunu bilmek ve buna göre hareket etmek. Bölüm BaĢkanı ve Dekan' ın vereceği diğer iģleri yapmaktır. #BAġV! *657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nda ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda belirtilen genel niteliklere sahip olmak, *Personel ve öğrenciler ile ilgili tüm yönetmelikleri bilmek * Görevinin gerektirdiği düzeyde iģ deneyimine sahip olmak, *Gerekli durumlarda yurt içinde ve yurtdıģında birimini temsil ederek görüģ ve öneride bulunmak, Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin, bölüm baģkanlığına ve diğer kurumlara sunulmaya hazır, kontrol edilmiģ her türlü yazı, belge, form, liste, onay, duyur, rapor, plan, araģtırma, analiz, sözlü bilgilendirme.

26 ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler, ⱱ Yazılı ve sözlü emirler, ⱱ Havale edilen iģlemler, hazırlanan çalıģmalar, BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Bölüm BaĢkanı, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Bölüm Sekreteri, Bölüm BaĢkan Yardımcıları, Anabilim Dalı BaĢkanları. Bilginin Ģekli: Kanun, genelge, yönetmelik, yazı, telefon, , afiģ, davet, basın yayın organları, yüz yüze. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Dekan, Bölüm BaĢkanı, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, üniversiteler, özel kuruluģlar, basın yayın organları. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI ÇalıĢma odası. ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI ANABĠLĠM DALI BAġKANI

27 BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠMĠ Ġġ UNVANI ANABĠLĠM DALI BAġKANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM BÖLÜM BAġKANI EMĠR ALACAĞI MAKAM TEMEL GÖREVLERĠ BÖLÜM BAġKANI, DEKAN, DEKAN YARDIMCILARI Bölümün eğitim - öğretim faaliyetlerine katılmak, anabilim dalı ile ilgili çalıģmaları yürütmek. GÖREV VE SORUMLULUKLARI Yükseköğretim Kanunu' nun 4 ve 5. maddelerinde belirtilen amaç ve ilkelere uygun hareket etmek. Anabilim Dalı ile ilgili kadro ve öğretim elemanı ihtiyacını planlayarak, gerekçeleri ile birlikte Bölüm BaĢkanınasunmak. Anabilim Dalının yürüttüğü derslerin dengeli bir Ģekilde anabilim dalında bulunan elemanlara dağıtılmasını sağlamak. Anabilim dalına ait derslerin diğer üniversitelerle uyumlu hale gelmesini sağlamak, programları günün Ģartlarına göre güncellemek. Bölüm kurullarına katılarak bölümün faaliyetlerine destek vermek. Bilimsel alanda ulusal ve uluslarası kongreler düzenlenmesine öncülük etmek. Bölümün ders ve sınav programlarının hazırlanmasına katkı sağlamak. Bölüme ve anabilim dalına akademik eleman yetiģtirmek amacıyla, yüksek lisans ve doktora programları hazırlamak. Anabilim dalında bulunan öğretim elemanları arasında yardımlaģma ve dayanıģmayı tesis etmek. Anabilim Dalına ait derslerin içeriklerini hazırlamak.

28 Bölüm BaĢkanının öngördüğü toplantılara katılmak. Anabilim Dalında bulunan öğretim elemanlarının görev sürelerinin uzatılması ile ilgili yazılı raporları zamanında bölüm bölüm baģkanlığına vermek. Kaynakların verimli, etkin ve ekonomik kullanılmasını sağlamak. Öğrencilerin devam ve baģarı durumlarını izlemek, mezunlarla iletiģim kurmak. Bölümün, eğitim-öğretim faaliyeti, stratejik plan, performans kriterleri gibi her yıl yapılması zorunlu çalıģmalara destek vermek. ERASMUS ve FARABĠ programları ile ilgili çalıģmalara katılmak. Özürlü ve yabancı uyruklu öğrencilerin sorunları ile ilgilenmek. Ek ders ödemeleri ile ilgili belgelerin zamanında Dekanlığa ulaģtırılmasını sağlamak. Bölüme tahsis edilen çalıģma odalarının güvenliği, temizliği ve korunması ile yakından ilgilenmek. Fakültenin etik kurallarına uymak, iç kontrol faaliyetlerini desteklemek. Hassas görevleri bulunduğunu bilmek ve buna göre hareket etmek. Bölüm BaĢkanı ve Dekan' ın vereceği diğer iģleri yapmaktır. Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin, bölüm baģkanlığına ve diğer kurumlara sunulmaya hazır, kontrol edilmiģ her türlü yazı, belge, form, liste, onay, duyur, rapor, plan, araģtırma, analiz, sözlü bilgilendirme. ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler, ⱱ Yazılı ve sözlü emirler, ⱱ Havale edilen iģlemler, hazırlanan çalıģmalar, BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler:

29 BĠLGĠ KAYNAKLARI Dekan Yardımcıları, Bölüm BaĢkanı, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Bölüm Sekreteri, öğretim elemanları. Bilginin Ģekli: Kanun, genelge, yönetmelik, yazı, telefon, , afiģ, davet, yüz yüze. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Dekan, Dekan Yardımcıları, Bölüm BaĢkanı, Bölüm BaĢkan Yardımcıları Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, üniversiteler,özel kuruluģlar, basın ve yayın organları. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI ÇalıĢma odası. ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI ARAġTIRMA GÖREVLĠSĠ BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠMĠ KADRO UNVANI ARAġTIRMA GÖREVLĠSĠ

30 Ġġ UNVANI ARAġTIRMA GÖREVLĠSĠ BAĞLI OLDUĞU MAKAM ANABĠLĠM DALI BAġKANI EMĠR ALACAĞI MAKAM TEMEL GÖREVLERĠ ANABĠLĠM DALI BAġKANI, BÖLÜM BAġKANI, DEKAN AraĢtırma ve inceleme yapmak, yüksek lisans ve doktora programlarına katılarak aģama kaydetmek, eğitim-öğretim faaliyetlerinde öğretim GÖREV VE SORUMLULUKLARI Yükseköğretim Kanunu' nun 4 ve 5. maddelerinde belirtilen amaç ve ilkelere, 3/p ve 33. maddelerinde. belirtilen görev tanımına uygun harekete etmek. Bilimsel araģtırma ve faaliyetlerin yapılmasında hazır bulunmak, yardımcı olmak. Mezuniyet töreni ve oryantasyon programı ile ilgili verilen görevleri yapmak. Spor Ģenliklerinde Fakülte' yi temsil eden öğrenci gruplarına önderlik etmek. Ders ve sınav programlarının hazırlanması çalıģmalarına katılmak. Öğrenci danıģmanlık hizmetlerinde öğretim üyelerine yardımcı olmak. Uygun görülen toplantılara ve temsillere katılmak. Bilimsel araģtırma ve faaliyetlerde bulunmak, yayınlar yapmak. Yüksek lisans ve doktora programlarına katılarak akademik kariyer yapmak. Kaynakların verimli ve etkin kullanılmasını sağlamak. Bölümün eğitim-öğretim faaliyeti, stratejik plan, performans kriterleri gibi her yıl yapılması zorunlu çalıģmalarına destek vermek. Fakültenin etik kurallarına uymak,iç kontrol faaliyetlerini desteklemek. Hassas görevleri bulunduğunu bilmek ve buna göre hareket etmek. Dekan, Anabilim Dalı BaĢkanı, Bölüm BaĢkanı ve danıģman öğretim üyelerinin vereceği diğer görevleri yapmaktır.

31 *2547 sayılı kanunun 33 a maddesi gereklileri ve özellikleri taģımak. #BAġV! Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin, bölüm baģkanlığına ve diğer kurumlara sunulmaya hazır, kontrol edilmiģ her türlü yazı, belge, form, liste, onay, duyur, rapor, plan, araģtırma, analiz, sözlü bilgilendirme. ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler, ⱱ Yazılı ve sözlü emirler, ⱱ Havale edilen iģlemler, hazırlanan çalıģmalar, BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Bölüm BaĢkanı,Fakülte Sekreteri,Dekanlık Birimleri,Bölüm Sekreteri Anabilim Dalı BaĢkanları. Bilginin Ģekli: Kanun, genelge, yönetmelik, yazı, telefon, , afiģ, davet, basın yayın organları, yüz yüze. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Dekan, Bölüm BaĢkanı, Fakülte Sekreteri,

32 ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Dekanlık Birimleri, üniversiteler, özel kuruluģlar, basın yayın organları. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI ÇalıĢma odası. ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI BÖLÜM BAġKAN YARDIMCISI BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠMĠ Ġġ UNVANI BÖLÜM BAġKAN YARDIMCISI BAĞLI OLDUĞU MAKAM BÖLÜM BAġKANI EMĠR ALACAĞI MAKAM BÖLÜM BAġKANI, DEKAN, TEMEL GÖREVLERĠ Bölümün eğitim - öğretim faaliyetlerini yürütmek. GÖREV VE SORUMLULUKLARI

33 Yükseköğretim Kanunu' nun 4 ve 5. maddelerinde belirtilen amaç ve ilkelere uygun hareket etmek. Bölümün kadro ve öğretim elemanı ihtiyaçlarını planlayarak Bölüm BaĢkanına sunmak. Derslerin dengeli bir Ģekilde dağıtılmasını sağlamak.ders planı ve içeriklerinin güncellenerek, diğer üniversitelerle uyumlu hale getirilmesini sağlamak. Bölüm kurullarına katılmak.bilimsel alanda ulusal ve uluslarası kongreler düzenlenmesini sağlamak. Bölüm kurullarına katılarak bölümün faaliyetlerine destek vermek. Bilimsel alanda ulusal ve uluslarası kongreler düzenlenmesine öncülük etmek. Bölümün ders ve sınav programlarının hazırlanmak ve uygulanmasını denetlemek. Bölüme ve anabilim dalına akademik eleman yetiģtirmek amacıyla, yüksek lisans ve doktora programlarının açılmasını sağlamak. Anabilim dalında bulunan öğretim elemanları arasında yardımlaģma ve dayanıģmayı tesis etmek. Anabilim Dalına ait derslerin içeriklerini hazırlamak. Bölüm BaĢkanının öngördüğü toplantılara katılmak. Anabilim Dalında bulunan öğretim elemanlarının görev sürelerinin uzatılması ile ilgili yazılı raporları zamanında bölüm bölüm baģkanlığına vermek. Kaynakların verimli, etkin ve ekonomik kullanılmasını sağlamak. Öğrencilerin devam ve baģarı durumlarını izlemek, mezunlarla iletiģim kurmak. Bölümün, eğitim-öğretim faaliyeti, stratejik plan, performans kriterleri gibi her yıl yapılması zorunlu çalıģmalara katılmak, hazırlanacak raporu c Dekanlığa sunmöak. ERASMUS ve FARABĠ programları ile ilgili çalıģmaları koordine etmek. Özürlü ve yabancı uyruklu öğrencilerin sorunları ile ilgilenmek. Ek ders ödemeleri ile ilgili belgelerin zamanında Dekanlığa ulaģtırılmasını sağlamak. Öğretim elemanlarının izin ve görevlendirme taleplerini izlemek.öğretim elemanlarının görev sürelerinin uzatılması ile ilgili hazırlıkları baģlatmak. Bölümün ihtiyaçları ile ilgilenmek. Fakültenin etik kurallarına uymak, iç kontrol faaliyetlerini desteklemek. Hassas görevleri bulunduğunu bilmek ve buna göre hareket etmek. Dekan ve Bölüm BaĢkanın vereceği diğer iģleri yapmaktır.

34 Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin, bölüm baģkanlığına ve diğer kurumlara sunulmaya hazır, kontrol edilmiģ her türlü yazı, belge, form, liste, onay, duyur, rapor, plan, araģtırma, analiz, sözlü bilgilendirme. ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler, ⱱ Yazılı ve sözlü emirler, ⱱ Havale edilen iģlemler, hazırlanan çalıģmalar, BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Dekan yardımcıları, Bölüm BaĢkanı, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Bölüm Sekreteri, Anabilim Dalı BaĢkanları. Bilginin Ģekli: Kanun, genelge, yönetmelik, yazı, telefon, , afiģ, davet, yüz yüze. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Dekan, Dekan yardımcısı, Bölüm BaĢkanı, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, üniversiteler, özel kuruluģlar, basın yayın organları. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI ÇalıĢma odası.

35 ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI DEKAN YARDIMCISI BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠMĠ FAKÜLTE SEKRETERĠ Ġġ UNVANI DEKAN YARDIMCISI BAĞLI OLDUĞU MAKAM DEKAN EMĠR ALACAĞI MAKAM DEKAN TEMEL GÖREVLERĠ Ġdari ve mali iģlemlerle ilgili çalıģmaları yürütmek. GÖREV VE SORUMLULUKLARI Yükseköğretim Kanunu' nun 4 ve 5. maddelerinde belirtilen amaç ve ilkelere uygun hareket etmek. Dekanın bulunmadığı zamanlarda Fakülte Akademik Kurulu,Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu gibi kurullara baģkanlık etmek. Akademik ve idari personelin atama,kadro,izin, rapor ve diğer özlük haklarını takip etmek,bu konuda personelin isteklerini dinlemek,çözüme kavuģturmak. Akademik ve idari personelin disiplin iģlemlerini denetlemek.

36 Bina kullanımı ve odalarının dağıtımını planlamak. Teknik hizmetleri denetlemek. ÇalıĢma odaları ve dersliklerle ilgili hazırlıkların gözden geçirilmesi,ihtiyaçların belirlenmesi veçalıģmaların denetlenmesini sağlamak. Bina içi ve dıģı onarımı ile ilgili planların yürütülmesini sağlamak. Fakülteye alınacak ya da diğer birimlerde yaptırılacak malzemelerle ilgili o birim amirleri ile görüģmelerde bulunmak onların görüģ ve önerilerini dinlemek. Tahakkuk ve ayniyat hizmetlerini denetlemek,depoların düzenli tutulmasını sağlamak. Ġdari bina ve dersliklerin temizlik ve düzeni ile ilgilenmek. Ġdari personelin görev ve sorumluluklarının belirlenmesini sağlamak. Baskı fotokopi ve bilgi iģlem birimlerinin düzenli çalıģmasını sağlamak. Bölümlerden gelecek formlarınzamanında ilgili birimlere ulaģtırılmasını sağlamak. Satınalma ve ihalelerle ilgili çalıģmaları denetlemek ve sonuçlandırmak. Temizlik hizmetlerini kontrol etmek. Faaliyet raporu,stratejik plan, uyum eylem planı ve denetim raporunu hazırlamak. Fakültenin etik kurallarına uymak,iç kontrol çalıģmalarına katılmak,hassas ve riskli görevleri bulunduğunu bilmek. Dekan' ın uygun göreceği diğer iģleri yapmaktır. Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin, bölüm baģkanlığına ve diğer kurumlara sunulmaya hazır, kontrol edilmiģ her türlü yazı, belge, form, liste, onay, duyur, rapor, plan, araģtırma, analiz, sözlü bilgilendirme. ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler, ⱱ Yazılı ve sözlü emirler, ⱱ Havale edilen iģlemler, hazırlanan çalıģmalar, BĠLGĠ KAYNAKLARI

37 BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Daire BaĢkanlıkları, Dekan, Bölüm BaĢkanı, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Bölüm Serkeretei, Bölüm BaĢkan Yardımcıları, Anabilim Dalı BaĢkanları. Bilginin Ģekli: Kanun, genelge, yönetmelik, yazı, telefon, , afiģ, davet, basın yayın organları, yüz yüze. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Dekan, Bölüm BaĢkanı, Bölüm BaĢkan Yardımcıları, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, üniversiteler, özel kuruluģlar, basın yayın organları. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI Dekanlık çalıģma odası. ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI ÖĞRETĠM GÖREVLĠSĠ BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠMĠ

38 KADRO UNVANI ÖĞRETĠM GÖREVLĠSĠ Ġġ UNVANI ÖĞRETĠM GÖREVLĠSĠ BAĞLI OLDUĞU MAKAM DEKAN EMĠR ALACAĞI MAKAM ANABĠLĠM DALI BAġAKANI, BÖLÜM BAġKANI, DEKAN TEMEL GÖREVLERĠ Ders vermek, uygulama yapmak. GÖREV VE SORUMLULUKLARI Yükseköğretim Kanunu' nun 4 ve 5. maddelerinde belirtilen amaç ve ilkelere uygun hareket etmek. Ders içeriklerinin hazırlanması ve planlanması çalıģmalarına katılmak. Uygun görülen toplantılara katılmak,bölümün faaliyetlerine destek vermek. Öğrenci danıģmanlık hizmetlerine katılmak,öğrencilerin bölüm ve çevreye uyum sağlamalarına yardımcı olmak. Dersleri programda yer aldığı Ģekilde zamanıda ve eksiksiz yapmak.ders ve sınav programında yapılmak istenen değiģiklikleri bölüm baģkanının bilgisi ve onayından sonra uygulamak.bu konuda öğrencileri önceden bilgilendirmek. Öğrencilerin devamsızlık ve baģarısızlık durumlarını araģtırmak,sonuçlarını bölüm baģkanına bildirmek. Aynı dersi veren öğretim elemanları arasında, toplantılar yaparak, derslerde anlatılacak konular ve sorulacak sorular arasında eģitliği sağlamak. Kaynakların verimli, etkin ve ekonomik kullanılmasını sağlamak. Öğrencilerin devam ve baģarı durumlarını izlemek. Bölümün, eğitim-öğretim faaliyeti, stratejik plan, performans kriterleri gibi her yıl yapılması zorunlu çalıģmalara destek vermek. ERASMUS ve FARABĠ programları ile ilgili çalıģmalara katılmak.

39 Özürlü ve yabancı uyruklu öğrencilerin sorunları ile ilgilenmek. Ek ders ödemelerine esas teģkil eden F1 ve F2 formlarının zamanında ve eksiksiz olarak Tahakkuk Birimine ulaģtırmak. ÇalıĢma odasının kullanılması ve korunması konusunda ilgililere yardımcı olmak. Lisans, yüksek lisans ve doktora programına katılan öğrencilerin devamsızlık ve baģarısızlık nedenlerinin araģtırmak, sonuçlarını Bölüm BaĢkanına bildirmek. Yıllık akademik faaliyetlerini bir liste halinde Bölüm BaĢkanına sunmak. Fakültenin etik kurallarına uymak,iç kontrol faaliyetlerini desteklemek. Hassas görevleri bulunduğunu bilmek ve buna göre hareket etmek. Bölüm BaĢkanı, Anabilim Dalı BaĢkanı ve Dekan' ın vereceği diğer iģleri yapmaktır. GÖREV ĠÇĠN GEREKLĠ BECERĠLER *657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nda ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda belirtilen genel niteliklere sahip olmak, *Personel ve öğrenciler ile ilgili tüm yönetmelikleri bilmek * Görevinin gerektirdiği düzeyde iģ deneyimine sahip olmak, Ġġ ÇIKTISI Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin, bölüm baģkanlığı ve diğer kurumlara sunulmaya hazır, kontrol edilmiģ her türlü yazı, liste, plan, araģtırma, görevlendirme,kitap,proje. ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler, ⱱ Yazılı ve sözlü emirler, BĠLGĠ KAYNAKLARI

40 ⱱ Havale edilen iģlemler, hazırlanan çalıģmalar, BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Bölüm BaĢkanı, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Bölüm Sekreteri, Anabilim Dalı BaĢkanları, Dekan, Dekan Yardımcıları. Bilginin Ģekli: Kanun, genelge, yönetmelik, yazı, telefon, , afiģ, davet, yüz yüze. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Dekan, Dekan Yardımcıları,Bölüm BaĢkanı, Bölüm BaĢkan Yardımcıları, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Bölüm Sekreteri,üniversiteler, basın yayın organları. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI ÇalıĢma odası. ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMLARI BÖLÜM BAġKANI BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠMĠ

41 KADRO UNVANI YARDIMCI DOÇENT Ġġ UNVANI BÖLÜM BAġKANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM DEKAN EMĠR ALACAĞI MAKAM DEKAN, DEKAN YARDIMCILARI TEMEL GÖREVLERĠ Bölümün eğitim - öğretim faaliyetlerini düzenlemek. GÖREV VE SORUMLULUKLARI Yükseköğretim Kanunu' nun 4 ve 5. maddelerinde belirtilen amaç ve ilkelere uygun hareket etmek. Bölümün alanına uygun anabilim dallarının kurulmasını sağlamak. Bölümün eğitim-öğretim,araģtırma faaliyetlerinin düzenli yürütülmesini sağlamak. Kaynakların verimli, etkin ve ekonomik kullanılmasını sağlamak. Fakülte kurulu toplantılarına katılarak bölümü temsil etmek. Bölümle ilgili geliģmeleri izlemek,eğitim-öğretimle ilgili yaģanan sorunları çözmek üzere uygun gördüğü zamanlarda bölüm kurulu ve anabilim dalı baģkanları ile toplantı yapmak. Bölüm akademik kurulunu toplamak. Öğrencilerin devam ve baģarı durumlarını izlemek, bunların sonuçlarını değerlendirmek. Akademik personelin performansını izleyerek sonuçlarını dekanlığa bildirmek. Bölüm kadro yapısının yeterli olması için gerekli planlamaları yapmak. Bölümde görevli elemanları izlemek, görevlerini tam olarak yapmalarını sağlamak. Bölümün faaliyet,stratejik plan, performans kriterlerini hazırlamak.

42 Ders planlarının güncellemesini sağlamak. ERASMUS ve FARABĠ programları ile ilgili çalıģmalarını yürütmek. Bölümde yapılması gereken seçimlerin zamanında yapılmasını sağlamak. Özürlü ve yabancı uyruklu öğrencilerin sorunları ile ilgilenmek. Raporlu ve izinli öğrencilerin durumlarını değerlendirmek. Lisansüstü tezlerini izlemek,lisansüstü sınavlarına baģvuran adayların sınavlarını yapmak. Fakültenin etik kurallarına uymak, iç kontrol faaliyetlerini desteklemek. Hassas görevleri bulunduğunu bilmek ve buna göre hareket etmek. Bölüm BaĢkanı ve Dekan' ın vereceği diğer iģleri yapmaktır. Ders programı ve görevlendirmelerinin adil,objektif ve öğretim elemanlarının bilim alanlarına uygun olarak yapılmasını sağlamak. Ek ders ödemelri ile ilgili belgeleri zamanında dekanlığa ulaģtırmak Bilimsel toplantılar düzenlemek,bölümün bilimsel araģtırma ve yayın gücünü artırıcı önlemler almak. *657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nda ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda belirtilen genel niteliklere sahip olmak, GÖREV ĠÇĠN GEREKLĠ BECERĠLER* Görevinin gerektirdiği düzeyde iģ deneyimine sahip olmak, * Yöneticilik niteliklerine sahip olmak; sevk ve idare gereklerini bilmek, * Faaliyetlerini en iyi Ģekilde sürdürebilmesi için gerekli karar verme ve sorun çözme niteliklerine sahip olmak Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iģ ve iģlemlere iliģkin, bölüm Ġġ ÇIKTISI baģkanlığına ve diğer kurumlara sunulmaya hazır, kontrol edilmiģ her türlü yazı, belge, form, liste, onay, duyur, rapor, plan, araģtırma, analiz, sözlü bilgilendirme.

43 ĠĢin gerçekleģmesi sırasında ihtiyaç duyulan bilgiler: ⱱ Kanunlar, resmi yazılar, yönetmelik ve genelgeler, ⱱ Yazılı ve sözlü emirler, ⱱ Havale edilen iģlemler, hazırlanan çalıģmalar, BĠLGĠ KAYNAKLARI Bilgilerin temin edileceği yerler: Dekan,Dekan Yardımcıları, Anabilim Dalı BaĢkanı, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, Bölüm Sekreteri. Bilginin Ģekli: Kanun, genelge, yönetmelik, yazı, telefon, , afiģ, davet, yüz yüze. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER Dekan, Dekan Yardımcıları, Bölüm Sekreteri, Fakülte Sekreteri, Dekanlık Birimleri, üniversiteler,ticaret Borsası,Ticaret ve Sanayı Odası gibi KTÜ ile iģbirliği içinde olan kuruluģlar, basın ve yayın organları. ĠLETĠġĠM ġeklġ Yazı, telefon, internet, yüz yüze. ÇALIġMA ORTAMI Bölüm BaĢkanlığı çalıģma odası. ÇALIġMA SAATLERĠ , ve sonrasında ihtiyaç duyulan zaman. GÖREV TANIMI DEKAN SEKRETERĠ

44 BĠRĠMĠ HUKUK FAKÜLTESĠ ALT BĠRĠMĠ KADRO UNVANI DAKTĠLOGRAF GÖREV ADI DEKAN SEKRETERĠ BAĞLI OLDUĞU MAKAM FAKÜLTE SEKRETERĠ EMĠR ALACAĞI MAKAM DEKAN, FAKÜLTE SEKRETERĠ YETKĠLERĠ TEMEL GÖREVLERĠ Dekanın haberleģme ve randevularını düzenler, Dekanlığa gelen misafirleri ağırlar,dekanın uygun göreceği yazıģmaları yapar. GÖREV VE SORUMLULUKLARI Dekanın telefon görüģmeleri ve randevularını düzenlemek. Dekanlığa gelen misafirlerle ilgilenmek, görüģme baģlayana kadar ağırlamak. Üniversite Yönetim Kurulu, Senato, Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu gibi önemli toplantıları Dekana hatırlatmak. Dekana ait özel ya da gizli yazıları düzenlemek, davetiye, tebrik kartı gibi taleplerini hazırlayarak zamanında ilgililere ulaģmasını sağlamak. Dekana ait dosyaları tutmak ve muhafaza etmek. Üniversite içerisinde ve Ģehirde uygulanan protokol listelerini ve telefon rehberini takip ederek sürekli güncel

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜTESİ GÖREV TANIMLARI GÖREV TANIMLARI BİRİMİ ALT BİRİM İŞ ÜNVANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM EMİR ALACAĞI MAKAM TEMEL GÖREVLERİ

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜTESİ GÖREV TANIMLARI GÖREV TANIMLARI BİRİMİ ALT BİRİM İŞ ÜNVANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM EMİR ALACAĞI MAKAM TEMEL GÖREVLERİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜTESİ GÖREV TANIMLARI DEKAN GÖREV TANIMLARI BİRİMİ ALT BİRİM İŞ ÜNVANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM EMİR ALACAĞI MAKAM TEMEL GÖREVLERİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKAN YARDIMCILARI, FAKÜLTE SEKRETERİ

Detaylı

DEKAN. Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder.

DEKAN. Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder. DEKAN ÜST BİRİM REKTÖR DEKAN ALT DEKAN YARDIMCISI FAKÜLTE SEKRETERİ Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin düzenli ve başarılı

Detaylı

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder.

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder. MÜDÜR SAĞLIK YÜKSEKOKULU ÜST BİRİM REKTÖR İŞ ÜNVANI MÜDÜR ALT MÜDÜR YARDIMCISI YÜKSEKOKUL SEKRETERİ TEMEL GÖREV Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim

Detaylı

GÖREV VE SORUMLULUKLARI

GÖREV VE SORUMLULUKLARI GÖREV TANIMI ANABİLİM DALI BAŞKANI ADI-SOYADI İŞ ÜNVANI BİRİMİ BAĞLI OLDUĞU MAKAM TEMEL GÖREVLERİ Vedat AYAN Doç.Dr. Antrenörlük Eğitimi Bölümü Hareket ve Antrenman Bilimleri Anabilim Dalı Bölüm Başkanı

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ Alt - Meslek Yüksekokul Sekreteri Temel Görev ve S orumluk lar 1. Meslek Yüksekokul Kurulu, Meslek Yüksekokul Yönetim Kurulu, Meslek Yüksekokul Disiplin Kurulu gündemlerini

Detaylı

GÖREV ve SORUMLULUKLARI

GÖREV ve SORUMLULUKLARI DEKAN GÖREV TANIMI DOK. NO : GRV-001 REV. TAR. : 0 SAYFA : 1 / 3 BİRİMİ İŞ UNVANI ALT BİRİMİ BAĞLI OLDUĞU MAKAM EMİR ALACAĞI MAKAM TEMEL GÖREVLERİ DEKAN DEKAN YARDIMCILARI, BÖLÜM BAŞKANLIKLARI, FAKÜLTE

Detaylı

İK-14. Yayın Tarihi Rev. Tarihi Rev. No: 00 Sayfa No: 1 / 1. Beşikdüzü MYO İç Kontrol MİSYONUMUZ

İK-14. Yayın Tarihi Rev. Tarihi Rev. No: 00 Sayfa No: 1 / 1. Beşikdüzü MYO İç Kontrol MİSYONUMUZ İK-14 MİSYONUMUZ Sayfa No: 1 / 1 Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu nun misyonu; dünyada artan rekabet koşullarını göğüsleyebilecek bilgi birikimine sahip, yaratıcı düşünen, araştırmacı ve uygulamacı nitelikli

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ İDARİ BİRİMLER GÖREV TANIMLARI DEKAN BİRİMİ ALT BİRİMİ İŞ UNVANI İŞ TANIMI DEKAN YARDIMCILARI, FAKÜLTE SEKRETERİ PROFESÖR DEKAN REKTÖR REKTÖR Fakültenin ve

Detaylı

GÖREV VE SORUMLULUKLARI

GÖREV VE SORUMLULUKLARI GÖREV TANIMLARI OKUTMAN ADI-SOYADI İŞ ÜNVANI BİRİMİ BAĞLI OLDUĞU MAKAM TEMEL GÖREVLERİ Nuri HAZAROĞLU Okutman Antrenörlük Eğitimi Bölümü Bölüm Başkanlığı Yüksekokul.Yönetim Kurulunca belirlenen programa

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ KADRO GÖREV TANIMLARI

T.C. ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ KADRO GÖREV TANIMLARI KADRO UNVANI : Büro Destek Personeli BAĞLI OLDUĞU UNVAN : ġef Uludağ Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Enstitüler, Fakülteler, Yüksekokullar, Meslek Yüksekokulları

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI A. SORUMLULUKLAR

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI A. SORUMLULUKLAR Birim : Astları : Dekan Rektör Fakültenin tüm akademik ve idari personeli A. SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve fakülte birimleri arasında

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREVLERİ

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREVLERİ : Mali İşler Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan : Tuncay TAŞ/Şef Fahrettin KİREÇÇİ/Bilgisayar İşletmeni Osman GÜVEN/Memur Orhan DEVECİ/Memur GÖREVLERİ 1. Fakültede yapılacak

Detaylı

Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı

Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı Birim: Görev Adı: Amiri: Sorumluluk Alanı: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu (Bilgisayar İşletmeni) Yüksekokul Sekreteri

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ [Yıl] OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİRİM İŞLEM YÖNERGESİ ler Envanteri HGE.001 Dekanlığı kıyasladığında çok daha büyük önem taşıyan görevlere hassas görevler denir.

Detaylı

2547 Sayılı Kanunun 16 ıncı maddesinde belirtilen hususlara ilaveten Dekan ın görev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:

2547 Sayılı Kanunun 16 ıncı maddesinde belirtilen hususlara ilaveten Dekan ın görev, yetki ve sorumlulukları şunlardır: ORGANİZASYON BİLGİLERİ Dekanlık Rektör/YÖK Başkanı Dekan 2547 Sayılı Kanunun 16 ıncı maddesinde belirtilen hususlara ilaveten Dekan ın görev, yetki ve sorumlulukları şunlardır: 1. Fakülte kurullarına başkanlık

Detaylı

Görevi ve Sorumlulukları

Görevi ve Sorumlulukları Doküman No:KOS-2.3 01.101.1 T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU AKADEMİK PERSONEL GÖREV TANIMLARI Yayın Tarihi: 07/02/2014 Revizyon No/Tarihi: Görevin Adı: Yüksekokul Müdürü Sorumlu Olduğu Üst

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ ADI SOYADI : Prof. Dr. Mehmet AKGÜL KADRO UNVANI : Dekan ve öğretimi gerçekleştirmek için gerekli

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ ADI SOYADI: Prof. Dr. Hidayet OĞUZ KADRO UNVANI: Dekan GÖREVİN KISA TANIMI: Necmettin Erbakan

Detaylı

GÖREV VE SORUMLULUKLARI

GÖREV VE SORUMLULUKLARI İŞ ÜNVANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM DEKAN REKTÖR REKTÖR TEMEL GÖREVLERİ Üniversite üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; fakültenin vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GEMLİK ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREV TANIMLARI

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GEMLİK ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREV TANIMLARI BİRİM: T.C. Meslek Yüksekokulu Müdürü Rektörlük Uludağ Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulunun vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi

Detaylı

OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMLARI

OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMLARI OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMLARI GÖREV TANIMLARI TAŞINIR KAYIT KONTROL YETKİLİSİ BİRİMİ OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ALT BİRİM İŞ UNVANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM EMİR ALACAĞI MAKAM TAŞINIR KAYIT KONTROL YETKİLİSİ

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Astları : : Rektör : Fakültedeki tüm öğretim üye ve elemanları ile tüm idari personel Fakülte ve birimlerinin sorumlusudur. kendisine çalışmalarında yardımcı olmak üzere Fakültenin kadrolu öğretim üyeleri

Detaylı

EK-3 ANKARA ÜNİVERSİTESİ HEPATOLOJİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMI FORMU

EK-3 ANKARA ÜNİVERSİTESİ HEPATOLOJİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMI FORMU : Hepatoloji Enstitü Müdürlüğü : Enstitü Müdürü : Prof.Dr.Cihan YURDAYDIN SORUMLULUKLARI 1- "2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu", "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu", "5070 Sayılı Elektronik Ġmza Kanunu",

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI Müdür / Harcama Yetkilisi Rektör, Rektör Yardımcıları Müdür Yardımcısı Müdür Yardımcıları / İdari Personeller, Rektör tarafından üç yıl süre ile görevlendirilir. Görev süresi sona eren Merkez Müdürü yeniden

Detaylı

İŞ TANIMI BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU REKTÖR, REKTÖR YARDIMCILARI

İŞ TANIMI BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU REKTÖR, REKTÖR YARDIMCILARI İŞ TANIMI BİRİM BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU ALT BİRİM REKTÖR, REKTÖR YARDIMCILARI İŞ UNVANI MÜDÜR BAĞLI OLDUĞU MAKAM REKTÖRLÜK EMİR ALACAĞI MAKAM REKTÖR, REKTÖR YARDIMCILARI TEMEL GÖREVLERİ Yüksekokul

Detaylı

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.13 İNSAN KAYNAKLARI BİRİMİ

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.13 İNSAN KAYNAKLARI BİRİMİ KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.13 İNSAN KAYNAKLARI BİRİMİ İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Dök.No KAİM.İKS.FRM.19 Sayfa No 1 / 2 İŞİN KISA TANIMI: Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü üst yönetimi

Detaylı

OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMLARI

OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMLARI OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMLARI GÖREV TANIMLARI TAŞINIR KAYIT KONTROL YETKİLİSİ BİRİMİ OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ALT BİRİM İŞ UNVANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM EMİR ALACAĞI MAKAM TAŞINIR KAYIT KONTROL YETKİLİSİ

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı GÖREVİN ADI GÖREVİN KAPSAMI : Dekan : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1. GÖREV VE SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMLARI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMLARI BAĞLI OLDUĞU MAKAM SORUMLU OLDUĞU MAKAM KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMLARI 16. Tasarruf ilkelerine uygun hareket etmek 1 YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ REKTÖRLÜK Yüksekokulun en yetkili

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI 1- Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan Fakülte Dekanı Rektör tarafından 3 yıl süre ile atanır. Fakülte Dekanı kendisine

Detaylı

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI:

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI: ENSTİTÜ MÜDÜRÜ ORGANİZASYONDAKİ YERİ : Rektöre bağlı görev yapar. Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak,

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1 MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımı ve İş Akış Şeması Sayfa No İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1 1. GENEL GÖREV TANIMLARI... 1 1.1. Enstitü Müdürü Görev Tanımı...

Detaylı

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ORGANİZASYON YAPISI

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ORGANİZASYON YAPISI T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ORGANİZASYON YAPISI DEKANLIKLARIN KURULUŞ AMAÇLARI 1- Fakültenin ve bağlı birimlerinin öğretim kapasitesinin rasyonel bir şekilde kullanılmasında ve

Detaylı

Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Enstitü Müdürlüğü

Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Enstitü Müdürlüğü Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Enstitü Müdürlüğü 1. Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak,

Detaylı

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU DEKANLIK İlgili mevzuat ile Karabük Üniversitesi Rektörlüğü ve nca belirlenen amaç, ilke ve talimatlar doğrultusunda, Fakülte ile ilgili hizmetlerin yerine getirilmesi ve koordinasyonu sağlamak. Dekanlık

Detaylı

İÇ KONTROL SİSTEMİ İÇ KONTROL SİSTEMİ TANIMI

İÇ KONTROL SİSTEMİ İÇ KONTROL SİSTEMİ TANIMI İÇ KONTROL SİSTEMİ İÇ KONTROL SİSTEMİ TANIMI 5018 Sayılı Kanun kamu idarelerinde iç kontrol sistemlerinin kurulmasını öngörmektedir. Bu kapsamda kurumların organizasyon yapıları, hiyerarģik sistemin oluģturulması,

Detaylı

Yüksekokul Sekreteri Görev Tanımı

Yüksekokul Sekreteri Görev Tanımı Yüksekokul Sekreteri Görev Tanımı Birim: Görev Adı: Amiri: Görev Devri: Sorumluluk Alanı: Görevin Amacı: Temel İş ve Sorumluluklar: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İdari İşler Bürosu Öğrenci İşleri Bürosu

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Akademik ve İdari Personel Görev Dağılım Listesi

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Akademik ve İdari Personel Görev Dağılım Listesi İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Akademik ve İdari Personel Görev Dağılım Listesi Fakülte Dekanı a. Fakülte kurullarına başkanlık etmek, Fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve Fakülte birimleri

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI Müdür / Harcama Yetkilisi Rektör, Rektör Yardımcıları Müdür Yardımcısı Müdür Yardımcıları / İdari Personeller, Rektör tarafından üç yıl süre ile görevlendirilir. Görev süresi sona eren Merkez Müdürü yeniden

Detaylı

GÖREV TANIMI FORMU GÖREVLERİ

GÖREV TANIMI FORMU GÖREVLERİ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Birim Adı Üst Yönetici/Yöneticileri Personel : Mali İşler : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan

Detaylı

KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI

KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ: Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek, ilgili

Detaylı

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu MÜDÜR Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Genel Sekreter Yardımcısı - Genel Sekreter - Rektör Yardımcısı - Rektör Yrd. Doç. Dr. Namık BİLİCİ 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda verilen görevleri yapmak. Yüksekokul

Detaylı

EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM VE YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM VE YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM VE YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Yüksekokul Sekreterliği Eflani Hayvansal Üretim ve Yönetim Meslek Yüksekokulu Sekreteri - Yardımcısı - Mevlüt SUZAN 1-Yüksekokuldaki idari

Detaylı

Görev Tanımı. Birim: Görev Adı: Amiri: Sorumluluk Alanı: Görev Devri:

Görev Tanımı. Birim: Görev Adı: Amiri: Sorumluluk Alanı: Görev Devri: Görev Tanımı Birim: Görev Adı: Amiri: Sorumluluk Alanı: Görev Devri: Görevin Amacı: Temel İş ve Sorumluluklar: Adalet Meslek Yüksekokulu Satın alma (Bilgisayar İşletmeni Ahmet Kutlay DURMUŞOĞLU) Yüksekokul

Detaylı

Yayın Tarihi Rev. Tarihi MİSYONUMUZ,ORGANİZASYON YAPISI VE GÖREVLER Rev. No: 00 İK-14

Yayın Tarihi Rev. Tarihi MİSYONUMUZ,ORGANİZASYON YAPISI VE GÖREVLER Rev. No: 00 İK-14 ARSİN İç Kontrol İK-14 Yayın Tarihi Rev. Tarihi MİSYONUMUZ,ORGANİZASYON YAPISI VE GÖREVLER Rev. No: 00 Sayfa No: 1 / 1 MİSYONUMUZ: Uluslararası çağdaş eğitim sürecine uyumlu ön lisans eğitim ve öğretimini

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ BİRİMLERİ GÖREV TANIMI

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ BİRİMLERİ GÖREV TANIMI 1) Yüksekokul Sekreteri Şef Yüksekokul Müdürü Sekreteri Yüksekokul Sekreteri Sekreteri 2) PERSONEL İŞLERİ 3) ÖĞRENCİ İŞLERİ 4) İDARİ VE MALİ İŞLER 5) BÖLÜM SEKRETERLİĞİ 6) TEKNİK İŞLER Tekniker Teknisyen

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ BARTIN ORMAN FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI

BARTIN ÜNİVERSİTESİ BARTIN ORMAN FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI TANIMLARI Fiili Görev Selman KARAYILMAZLAR 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu Prof.Dr. Dekan Dekanlık Rektör İN TANIMI Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak fakülte

Detaylı

Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli

Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli Astları Dekan Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli 1- Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve fakülte birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak, 2- Her öğretim

Detaylı

BURHANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ

BURHANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ BURHANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ -Meslek Yüksekokulu kurullarına başkanlık etmek, Meslek Yüksekokul kurullarının kararlarını uygulamak ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ADI SOYADI GÖREVİ. Müdür ASTLARI

ADI SOYADI GÖREVİ. Müdür ASTLARI MÜDÜR Dr.Öğr.Üyesi Fehmi TURGUT Rektör Yardımcısı ASTLARI Yüksekokulun tüm akademik ve idari birimleri T.C. Karadeniz Teknik Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç, ilke ve talimatlara uygun

Detaylı

Akademik ve idari hizmetlere ilişkin olarak BAUN birimleriyle yapılan yazışmaların hazırlanmasını ve Dekan onayına sunulmasına sağlamak,

Akademik ve idari hizmetlere ilişkin olarak BAUN birimleriyle yapılan yazışmaların hazırlanmasını ve Dekan onayına sunulmasına sağlamak, Prof.Dr. Ziya İLHAN Dekan :0266 6136692 Dahili: 101 Prof. Dr. Musa KARAMAN Dekan Yard. : 0266 6136692 Dahili: 104 Yard. Doç. Dr. Muharrem EROL Dekan Yard. : 0266 6136692 Dahili: 105 Fakülte Sekreterliği

Detaylı

EK:2 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Safranbolu Turizm Fakültesi. Fakülte Dekanı. Görevin Bağlı Bulunduğu Unvan

EK:2 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Safranbolu Turizm Fakültesi. Fakülte Dekanı. Görevin Bağlı Bulunduğu Unvan Görevin Bağlı Bulunduğu Dekanlık Fakülte Dekanı Rektör Prof. Dr. Levent AYTEMİZ Fakülte kurullarına başkanlık etmek, Fakülte Kurullarının kararlarını uygulamak ve Fakülte birimleri arasında düzenli çalışmayı

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU İDARİ PERSONEL GÖREV TANIMLARI Doküman No:Kos-2.4 Yayın Tarihi: 07/02/2014 Revizyon No/Tarihi:

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU İDARİ PERSONEL GÖREV TANIMLARI Doküman No:Kos-2.4 Yayın Tarihi: 07/02/2014 Revizyon No/Tarihi: T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU İDARİ PERSONEL GÖREV TANIMLARI Doküman No:Kos-2.4 Yayın Tarihi: 07/02/2014 Revizyon No/Tarihi: No:03.2 01.2 Görevi : Yüksekokul Sekreteri Sorumlu Olduğu Üst

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu UNVANI BİLGİSAYAR İŞLETMENİ VEYA 1 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının her türlü satın alma ve ayniyat işlemlerinin yerine getirilmesi. Sağlık

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2014-12732

Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2014-12732 Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2014-12732 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı *BE6LB1S2* Sayı : 23987327-612.01.01- Konu: Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem

Detaylı

YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve 2547 Sayılı YÖK da belirtilen niteliklere sahip olmak.

YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve 2547 Sayılı YÖK da belirtilen niteliklere sahip olmak. YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ Doküman No SİÜ.GT-120 Sayfa 1 VEKALET EDECEK : Rektöre bağlı görev yapar : Müdür Yardımcısı Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek, ilgili kurulların karar ve birimler arasında düzenli

Detaylı

BİRİM GÖREV TANIMLARI

BİRİM GÖREV TANIMLARI BAĞLI OLDUĞU GÖREVİN KISA TANIMI: Keles Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Yüksekokul Müdürü Üniversite Rektörü tarafından atanmış Yüksekokul Müdürü birimin en üst idare amiridir.

Detaylı

Stratejik planı hazırlamak ve uygulanabilirliğini kontrol etmek,

Stratejik planı hazırlamak ve uygulanabilirliğini kontrol etmek, ( ) Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak, Her öğretim yılı sonunda ve istendiğinde enstitü genel durumu

Detaylı

YÜKSEKOKUL SEKRETERİ VEKÂLET EDECEK GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI:

YÜKSEKOKUL SEKRETERİ VEKÂLET EDECEK GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI: YÜKSEKOKUL SEKRETERİ Doküman No SİÜ.GT-122 Sayfa 1/2 : Yüksekokul Müdürüne bağlı görev yapar. : Şef Yüksekokulun idari yapısının kurulması, yönetilmesi ve denetlenmesini sağlamak, kurullara katılmak, bütçeyi

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİ ASTLARI GENEL SEKRETERLİĞİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ GENEL SEKRETER YARDIMCISI, GENEL SEKRETER, REKTÖR YARDIMCILARI VE REKTÖR PERSONELLERİ Selçuk Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve

Detaylı

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AD SOYAD GÖREV ÜNVANI KADRO ÜNVANI T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ GÖREVLERİ * GÖREV DEVRİ ** Fakülte kurullarına başkanlık

Detaylı

Akademik Personel İdari Personel Harcama Yetkilisi

Akademik Personel İdari Personel Harcama Yetkilisi İŞİN ADI: DEKAN İŞ KODU: 55632665-1 REKTÖR İş Görevleri 1-2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 20 / b maddesinde belirtilen görevleri yapar. 2 - Fakültede akademik ve idari işlevlerin en iyi şekilde yerine

Detaylı

TÜTÜN EKSPERLİĞİ YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımları

TÜTÜN EKSPERLİĞİ YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımları 1 / 13 1.1. Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı 1.2 Görevin Adı : Yüksekokul Müdürü 1.3 Bağlı Bulunduğu Unvan : Rektör Yönetimi altında bulunan Yüksekokulda verilen eğitim öğretim hizmetlerinin en üst düzeyde

Detaylı

Ereğli Eğitim Fakültesi Yönetsel Birimleri ve Görev Tanımları

Ereğli Eğitim Fakültesi Yönetsel Birimleri ve Görev Tanımları Ereğli Eğitim Fakültesi Yönetsel Birimleri ve Görev Tanımları Dekan Görev Tanımı Görevin Adı : Eğitim Fakültesi Dekanı Sınıfı : Yönetim Yetkileri: Fakülte Dekanı, Fakültenin ve bağlı birimlerin personelini

Detaylı

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI:

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI: ENSTİTÜ MÜDÜRÜ ORGANİZASYONDAKİ YERİ : Rektöre bağlı görev yapar. Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak,

Detaylı

T.C. SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel Ġlkeler

T.C. SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel Ġlkeler T.C. SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel Ġlkeler Amaç ve Kapsam MADDE 1 Bu Yönetmeliğin amacı; Silivri Belediye

Detaylı

Akademik Personel İdari Personel Harcama Yetkilisi

Akademik Personel İdari Personel Harcama Yetkilisi BİRİM ADI: ODÜ. FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İŞİN ADI: DEKAN İŞ KODU: 55632665-1 REKTÖR İş Görevleri 1-2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 16 / b maddesinde belirtilen görevleri yapar. 2- Fakültede akademik

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI 1-Doç.Dr. Halil İbrahim ŞAHİN Sosyal Bilimler Enstitüsü/ Müdür (Dahili: 1407) -Enstitü Kurullarına başkanlık etmek, Enstitü

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREV FORMU Üst Yönetici / Yöneticileri : Enstitü ü Rektör tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Enstitünün vizyonu ve misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretim hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI 1-Prof.Dr. Özlem YAVUZ Enstitü Müdürü Telefon: :0266 612 14 62 Dahili:1113 Enstitü Sekreteri: 1-Fatma İŞLER

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Bingöl Üniversitesi Bölümü

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Bingöl Üniversitesi Bölümü Bölümü ORGANİZASYONEL Görevi BİLGİLER Üst Rektör FBE Akademik ve İdari Personeli 26/12/2007 tarihli ve 26738 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu İç Kontrol Standartları Tebliği ile kamu idarelerinde

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 01 SORUMLULUKLAR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ Yüksekokulun ve birimlerinin temsilcisi olan Yüksekokul Müdürü, Rektör tarafından 3 yıl süre ile atanır. Yüksekokul Müdürü kendisine çalışmalarında yardımcı olmak üzere

Detaylı

PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE 1 HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

ORMAN FAKÜLTESİ. GÖREV ve SORUMLULUKLARI

ORMAN FAKÜLTESİ. GÖREV ve SORUMLULUKLARI BİRİM İŞ UNVANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM ORMAN FAKÜLTESİ DEKAN REKTÖRLÜK EMİR ALACAĞI MAKAM REKTÖR, REKTÖR YARDIMCILARI TEMEL GÖREVLERİ Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık

Detaylı

KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI

KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI MESLEK YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ: Meslek Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek,

Detaylı

GÖREV TANIMLARI GENELGESİ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

GÖREV TANIMLARI GENELGESİ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi GÖREV TANIMLARI GENELGESİ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2019 T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMLARI GENELGESİ 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

Birim Görev Tanımları. 1- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı

Birim Görev Tanımları. 1- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Birim Görev Tanımları 1- Fakülte Sekreterliği Fakülte Taşınır Kayıt ve Kontrol Fakülte Yazı İşleri Fakülte Tahakkuk İşleri Bölüm Başkanlıkları üst yönetim tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak;

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EL KİTABI

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EL KİTABI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EL KİTABI İçindekiler I BİRİMİN FAALİYET ALANI... 1 II BİRİMDE YAPILAN İŞLERİN ÖZET TANIMI... 1 III ORGANİZASYON ŞEMASI... 2 IV GÖREV TANIMLARI... 3 Daire Başkanı... 3 Daire

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI T.C. BİRİMİ: GÖREV ADI: Yüksekokul Müdürü GÖREV AMACI: Amasya Üniversitesi nin misyon, vizyon, amaç ve ilkeleri ile Amasya Taşova Meslek Yüksekokulunun misyon ve vizyonu doğrultusunda, ilgili mevzuat çerçevesinde,

Detaylı

İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU

İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU NECMETTİN ERBAKAN Ü N İ V E R S İ T E S İ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU İÇ KONTROL SİSTEMİ 01/06/2015 tarihinde birimimizde

Detaylı

T.C. BALIKESĠR EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. BALIKESĠR EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. BALIKESĠR EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu Yönetmeliğin amacı, Edremit Belediye

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI Aylar FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ ÖĞRENCİ İŞLERİ PERSONEL İŞLERİ YAZI İŞLERİ TAHAKKUK İŞLERİ TAŞINIR KAYIT KONTROL BÖLÜM SEKRETERLİĞİ TEMİZLİK HİZMETLERİ OCAK 1. İdari personel

Detaylı

DEFNE BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

DEFNE BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak DEFNE BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ Amaç BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı; Defne Belediye Başkanlığı Çevre

Detaylı

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü; Genel Müdür Yardımcılığı (Bağlı) İŞİN KISA TANIMI: Tarımsal

Detaylı

T.C. ETİMESGUT KAYMAKAMLIĞI Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı : / /09/2017

T.C. ETİMESGUT KAYMAKAMLIĞI Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı : / /09/2017 T.C. ETİMESGUT KAYMAKAMLIĞI Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Sayı : 15637725-903/14806965 25/09/2017 Konu: Görevleriniz. Sayın, MAKBULE YILMAZ Müdür Yardımcısı Okulumuzdaki

Detaylı

Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iş ve işlemlere ilişkin İŞ ÇIKTISI

Yetki ve sorumlulukları içerisinde yapılan iş ve işlemlere ilişkin İŞ ÇIKTISI BİRİM İŞ UNVANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKAN REKTÖRLÜK EMİR ALACAĞI MAKAM REKTÖR, REKTÖR YARDIMCILARI TEMEL GÖREVLERİ Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ. Görev Tanımları ve Görev Dağılımları

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ. Görev Tanımları ve Görev Dağılımları OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Görev Tanımları ve Görev Dağılımları 1. Alt Fakülte Sekreterliği Fakülte Özlük İşleri Fakülte Taşınır Kayıt ve Kontrol Fakülte Yazı

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ

MUSTAFA KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ MUSTAFA KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Mustafa Kemal Üniversitesi

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 7000,. 050010, Kararın niteliğine göre Üniversite Yönetim 050001, Kararın niteliğine göre Üniversite Senatosu. 05001 04005, Strateji Geliştirme Daire SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN

Detaylı

--- GÖREV TANIMI YAZISI

--- GÖREV TANIMI YAZISI İŞ ÜNVANI : Yazı İşleri Sorumlusu EN YAKIN YÖNETİCİLERİ : Fakülte Sekreteri ALTINDAKİ İŞ UNVANLARI : --- ÜNVANI: Memur ÇALIŞTIĞI BÖLÜM: Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanlığı BAĞLI OLDUĞU KİŞİ / KURUL :

Detaylı

İÇ KONTROL SİSTEMİ BİRİM GÖREV TANIMLARI T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI

İÇ KONTROL SİSTEMİ BİRİM GÖREV TANIMLARI T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI İÇ KONTROL SİSTEMİ T.C. BAĞLI OLDUĞU Rektörlük Meslek Yüksekokulu Müdürü Uludağ Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulunun özgörevi ve uzgörüsü

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VESPOR YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMIFORMU YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VESPOR YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMIFORMU YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ SORUMLULUKLAR 01 Yüksekokulun ve birimlerinin temsilcisi olan Yüksekokul Müdürü, Rektör tarafından 3 yıl süre ile atanır. Yüksekokul Müdürü kendisine çalışmalarında yardımcı olmak üzere

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Dekan Görevin Bağlı Bulunduğu Rektör Yardımcısı, Rektör Prof.Dr.İbrahim KÜRTÜL 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapmak. Fakülte kurullarına

Detaylı

ULUSAL Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ KONSEYĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç ve kapsam

ULUSAL Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ KONSEYĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç ve kapsam ULUSAL Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ KONSEYĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Ulusal ĠĢ Sağlığı ve Güvenliği Konseyinin kuruluģ amacını,

Detaylı

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ AD SOYAD GÖREV ÜNVANI KADRO ÜNVANI Güray OKYAR Dekan Vekili Prof. Dr. Murat GÜNEY Dekan Yardımcısı

Detaylı

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No:

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No: Doküman No: 1 215 YILI İŞ TAKVİMİ 2.1.215 AYLAR FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ KURULLAR SEKRETERYASI ÖĞRENCİ İŞLERİ BÖLÜM SEKRETERLERİ GELEN EVRAK KAYIT SORUMLUSU TAŞINIR KAYIT KONTROL YETKİLİSİ PERSONEL SATINALMA

Detaylı

TC GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar

TC GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar TC Astları n Amacı : MÜDÜRLÜK : Müdür : Rektör : Enstitünün tüm akademik ve idari personeli : Enstitüde yürütülen her türlü işlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak Enstitü misyon ve vizyonunu

Detaylı

Görev Tanımı Enstitü Müdürünün Görevleri:

Görev Tanımı Enstitü Müdürünün Görevleri: Görev Tanımı Enstitü Müdürünün Görevleri: * Enstitünün belirlenmiş amaç ve hedefleri doğrultusunda lisansüstü eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerine getirmek * Enstitü birimleri ve her düzeydeki personeli

Detaylı

Ġġ ÜNVANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM EMĠR ALACAĞI MAKAM. Ġġ/GÖREV KISA TANIMI. Ġġ ÇIKTISI BĠLGĠ KAYNAKLARI. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER

Ġġ ÜNVANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM EMĠR ALACAĞI MAKAM. Ġġ/GÖREV KISA TANIMI. Ġġ ÇIKTISI BĠLGĠ KAYNAKLARI. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER DAĠRE BAġKANI Yapı ĠĢleri ve Teknik Rektörlük Rektör, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter Yapı ĠĢleri ve Teknik Daire BaĢkanlığı nın en üst yöneticisi, temsilcisi, harcama yetkilisidir. Dairede çalıģan

Detaylı