Booking.com da tesis kaydınızı hazırlamak

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Booking.com da tesis kaydınızı hazırlamak"

Transkript

1 Booking.com da tesis kaydınızı hazırlamak

2 İçindekiler Fiyat ve kontenjanınızı nasıl yönetirsiniz? Koşullarınızı nasıl oluşturur ve yönetirsiniz? Fiyat kategorilerini nasıl oluşturur ve kullanırsınız? Tesis profilinizi iyileştirmek için fotoğrafları nasıl kullanırsınız? Konuk rezervasyonlarınızı nasıl yönetirsiniz? Faturalarınızı nasıl yönetirsiniz? Tesisinizin performansını nasıl iyileştirirsiniz?

3 Fiyat ve kontenjanınızı nasıl yönetirsiniz? Booking.com'da konuklar 16 ay önceden rezervasyon yapabilirler. Kontenjanınızı güncel tutarak erken rezervasyon yapanları kendinize çekebilir ve görünürlüğünüzü artırabilirsiniz. Tesisimi Booking.com'da bulunur hale nasıl getirebilirim? Oldukça kolay! Takviminizde tarihleri güncellemek için belirli bir oda tipinin altından "düzenle"ye tıklayabilir ya da her tarihin altına müsait oda sayısını girebilirsiniz. Belirli tarihlerin fiyatlarını değiştirebilir miyim? Evet. Takviminizde odaya ait aşağı oka ve fiyata tıklayın. "Düzenle"ye tıklayarak fiyatlarda toplu değişiklikler yapın, "fiyat alanını düzenle" ile belirli tarihlerde fiyatları değiştirin. Farklı oda ve fiyatlar için kısıtlamalar belirleyebilir miyim? Evet. Takviminizde bir oda tipi içindeki bir fiyata ait aşağı okuna tıklayın, kısıtlama tipi seçin ve çeşitli tarihler için düzenleme yapın veya belirli bir tarih için kısıtlamalar ekleyin. Ne tür kısıtlamalar belirleyebilirim? "Minimum konaklama" belirli bir günden az yer ayrılamayacağı; "önceden rezervasyon" ise odanın check-in öncesi müsait olduğu min./maks. gün sayısı demektir. Başka OTA'lerle de çalışıyorsam ne yapmalıyım? Başka sağlayıcılarla da çalışıyorsanız fazla rezervasyondan kaçınmak için kanal yöneticisi yazılımı kullanabilirsiniz. Bu sayede tek bir araçla birden fazla sağlayıcıyı yönetebilirsiniz. Ortak yardım merkezimizi ziyaret ederek fiyat ve kontenjanınızı yönetme hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

4 Koşullarınızı nasıl oluşturur ve yönetirsiniz? Koşullar tesisinizin satışını nasıl yapacağınızı ve konuklara nasıl bir deneyim sunduğunuzu belirledikleri için önemlidir. Koşullar nedir? Koşullar ödeme, iptal ve tesisiniz hakkında (otopark, evcil hayvanlar vb. gibi) belirlediğiniz kurallardır. Koşulları nereden oluşturabilir ve yönetebilirim? Ödeme ve iptal koşulları için Connect'te Tesis'e ve Koşullar'a tıklayın. Tesis koşulları için (otopark ve evcil hayvan gibi) Tesis'e ve Özellikler ve Hizmetler'e tıklayın. Belirli odalara koşul atayabilir miyim? Evet. Connect'teki Koşullar sayfasından ödeme ve iptal koşullarını oda tipleri ve fiyat kategorileriyle eşleştirebilirsiniz. Hangi türde ödeme ve iptal koşulları oluşturabilirim? Size kolaylık olsun diye "tamamen esnek" ve "süper katı"dan "iade edilmez"e kadar (rezervasyon yaparken konuk her şeyi öder) altı adet koşul kategorisi oluşturduk. Benim için doğru olan ödeme ve iptal koşulu hangisi? Daha esnek koşullar konuklara özgürlük ve kolaylık sağlarken daha az esneklik geliri güvenceye almak için faydalıdır. Bir koşul oluştururken sezonları da dikkate alın. Ortak yardım merkezimizi ziyaret ederek koşulları ve bunlardan en iyi faydayı nasıl sağlayacağınızı öğrenebilirsiniz.

5 Fiyat kategorilerini oluşturmanın ve kullanmanın yolları Oda başına birden fazla fiyat belirlemek veya farklı öğün planları sunmak istiyorsanız fiyat kategorileri aradığınız çözümdür. Mevcut fiyat türleri nelerdir? İki fiyat türü mevcuttur. İade edilebilir fiyatlar konukların iptal edebileceği, daha yüksek fiyatlardır. İadesiz fiyatları konuklar iptal edemez ama bunlar daha düşük fiyatlardır. Fiyatları nasıl belirlerim? Koşullar sayfasından iade edilebilir ve iadesiz koşulları ayarladıktan sonra Fiyat Kategorileri'nde farklı fiyatlar oluşturmak için koşulları ve öğün planlarını birleştirin. Hangi fiyat kategorisini kullanmalıyım? Müşteriler seçeneğe sahip olmayı severler, bu yüzden konuklara oda başına farklı fiyatlar sunmak tesisinizde rezervasyon yapmaları ihtimalini artırır. Fiyat kategorileri için fiyatlandırmayı nasıl belirlemeliyim? En önemli farkın iadesiz ve iade edilebilir fiyatlarınızın arasında olması gerekir. Konuklara gerçek bir seçim sunmak adına iadesiz fiyatınızın %15 daha düşük olmasını öneriyoruz. Oda fiyatıyla birlikte öğün de sunuyorsam ne yapmalıyım? Opsiyonel bir öğün planı sunuyorsanız öğün planlı ve öğün plansız iade edilebilir ve iadesiz fiyatlar oluşturmanızı öneriyoruz. Ortak yardım merkezimizi ziyaret ederek fiyat kategorileri ve bunlardan nasıl en iyi şekilde faydalanabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

6 Fotoğrafları kullanarak tesis profilinizi nasıl geliştirirsiniz? Fotoğraflar konukların online ortamda rezervasyon yapmalarına yardımcı olan önemli bir etkendir. Araştırmalar, ziyaretçilerin %92'sinin iyi fotoğraflara sahip tesislerde rezervasyon yapmaya daha meyilli olduğunu gösteriyor. Fotoğraflarımı nereden yükleyip yönetebilirim? Connect'te Tesis sekmesine ve artından Fotoğraflar'a tıklayın. Buradan fotoğrafları yükleyebilir, etiketleyebilir, sıralayabilir ve belirli oda tiplerine bağlayabilirsiniz. Kaç fotoğrafımın olması gerekiyor? Rezervasyonlarınızı pozitif yönde etkilemek için oda tipi başına 4 fotoğraf (banyo için en az bir) olmak üzere tesis seviyesinde 24 fotoğraf yüklemenizi tavsiye ediyoruz. En iyi fotoğraf formatı hangisi? Web sitemiz en iyi şekilde manzara (yatay) fotoğraflarını göstermektedir ve önerilen fotoğraf büyüklüğü 2048x1536 pikseldir (yaklaşık 3.1 megapiksel). Nerelerin fotoğraflarını çekmeliyim? Tesisin dışı, resepsiyon, ortak alan, yemek alanı ve odaların yanı sıra havuz/spor salonu gibi olanaklar ve sahip olduğunuz muhteşem eşsiz manzaranın fotoğrafını çekmelisiniz. İyi bir fotoğraf nasıl çekebilirim? Doğal ışıktan faydalanın ve flaş kullanmayın. Ortalama 1,6 m yükseklikten titremeyen fotoğraflar çekin. Derinlik ve perspektif katmak için köşelerden çekin. Ortak yardım merkezimizi ziyaret ederek fotoğraflardan en iyi şekilde nasıl faydalanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

7 Konuk rezervasyonlarınızı nasıl yönetirsiniz? - 1 Mükemmel bir konuk deneyimi sunmak ve istenmeyen sürprizlerden kaçınmak için rezervasyonlarınızı takip etmek oldukça önemlidir. Konuk rezervasyonu hakkındaki bilgileri nereden bulabilirim? Connect'teki Rezervasyonlar sekmesinde tüm rezervasyonları bulabilirsiniz. Konuk talepleri/kredi kartı bilgileri gibi daha fazla ayrıntıyı görmek için rezervasyonlara tıklayın. Rezervasyonları değiştirebilir/iptal edebilir miyim? Alınan rezervasyonlar iptal edilemez ancak konukla anlaşmaya varılan değişiklikler, söz konusu rezervasyon içindeki "Bu rezervasyonu güncelle" bölümünden yapılabilir. Konuktan ön ödeme gelmedi. Ne yapabilirim? Müşteri Hizmetlerimiz aracılığıyla rezervasyonu iptal edebilirsiniz. Çalışanlarımız iptal etmeden önce konuğa ulaşmaya çalışacaklardır. Konuktan rezervasyon iptali talebi aldım. Ne yapabilirim? İptal ücreti varsa bu ücreti almayı ya da almamayı tercih edebilirsiniz. Konukla iletişime geçip ücreti yollamalarını isteyebilir veya verilmişse kredi kartından ücreti alabilirsiniz. Fazla rezervasyon alırsam ne yapmalıyım? Gözünüz her zaman kontenjanınızda olsun. Fazla rezervasyon durumu olursa konuğu size yakın veya benzer değerdeki bir konaklama birimine yönlendirmeniz gerekecektir. Ortak yardım merkezimizi ziyaret ederek konuk rezervasyonlarını yönetme hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

8 Konuk rezervasyonlarınızı nasıl yönetirsiniz? - 2 Mükemmel bir konuk deneyimi sunmak ve istenmeyen sürprizlerden kaçınmak için rezervasyonlarınızı takip etmek oldukça önemlidir. Konuk gelmezse ne yapacağım? Konuklar gelmediğinde komisyon ödememek için rezervasyon içindeki "Kullanılmayan rezervasyon"a tıklayın. Bu buton check-in tarihinden sonra 48 saat aktif kalır. Konuk gelirse rezervasyon durumunu geri almak için Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçin. Kredi kartı geçersizse ne yapacağım? Rezervasyon için"kredi kartını geçersiz olarak işaretle"yi seçin. Konuğa yeni kart bilgilerinin 24 saat içinde girilmesini isteyen bir e-posta gönderilecektir. 36 saat içinde geçerli bilgiler girilmezse iptali "Rezervasyon bilgileri" sayfasından yapabilirsiniz. Bir rezervasyonu iptal ettim ancak konuk geldi. Ne yapmalıyım? Rezervasyon geçersiz bir kredi kartından dolayı iptal edilmişse Müşteri Hizmetlerimizi arayabilirsiniz. Çalışanlarımız iptali geri almanıza yardımcı olacaklardır. Rezervasyon hakkında konuklarla doğrudan iletişime geçebilir miyim? Evet. Her rezervasyonun içindeki "Konuk iletişimi"nden konuklarla iletişime geçebilirsiniz. Bu özellik, gönderilen ve alınan tüm mesajların kaydının tutulmasını sağlar. Ortak yardım merkezimizi ziyaret ederek konuk rezervasyonlarını yönetme hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

9 Faturalarınızı nasıl yönetirsiniz? Faturalar ticari kayıtlarınızdır ve Booking.com'daki tesisiniz hakkında ayrıntılı bilgiler sağlar. Faturaları yönetmek için aşağıdakileri okuyun. Ne sıklıkla faturalandırılırım ve ne zaman fatura alırım? Faturalar aylık olarak düzenlenir. Komisyon faturalarınız size her ayın ilk haftasında gönderilir. Faturaları ve durumlarını nereden bulabilirim? Connect'te Finans sekmesi altından "Faturalar"a tıklayın. Ödenip ödenmediği dahil olmak üzere faturalarınıza ilişkin tüm bilgiler burada gösterilir. Her ayın faturası nasıl hesaplanır? Her ayın komisyon faturası için check-out tarihi bir önceki ay içinde yer alan konuk rezervasyonları temel alınır. Faturaları ne zaman ödemem gerekiyor? Ödeme her zaman fatura tarihinden sonraki 14 günde yapılır. Tesisinizin Booking.com'da açık ve rezervasyon yapılabilir kalması için zamanında ödeme yapmak önemlidir. Ödeme yöntemimi değiştirmek istersem ne yapabilirim? Ödeme yöntemi hakkında bir sorunuz varsa veya bu yöntemi değiştirmek istiyorsanız Connect Gelen Kutusundan "Faturalar" konusuyla bize mesaj gönderin. Ortak yardım merkezimizi ziyaret ederek finans ve faturalar hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

10 Tesisinizin performansını nasıl iyileştirebilirsiniz? Tesisinizin performansını sadece rezervasyonlarla değil, aynı zamanda oluşturduğunuz tesis profili ve bu profilin sağladığı deneyim aracılığıyla da iyileştirebilirsiniz. Arama sonuçlarında tesisimin sıralamasını nasıl iyileştirebilirim? Fiyatlarınızı rekabetçi tutun, kontenjanınızı her zaman güncel tutun ve yüksek bir tesis sayfası puanını hedefleyin. İyi konuk deneyimleri iyi konuk değerlendirmeleri demektir. Tesis profilime ne eklemem gerektiğini nasıl öğrenirim? Connect'te Tesis sekmesinde tesis sayfası puanınızı görebilirsiniz. 100 üzerinden olan bu puan profilinizin ne kadar tamamlandığını gösterir. Puanınızı %100'e çıkarmak için eksik noktaları tamamlayın. Booking.com performansla ilgili önerilerde bulunuyor mu? Evet. Connect'teki Fırsat Merkezi tesisinizin performansını iyileştirmenize yardımcı olmak üzere tavsiyelerde bulunmaktadır. Tüm öneriler (bunlara "Fırsat" diyoruz) tesisinizin profiline özeldir. Bilgisayara erişimim yoksa ne yapmam gerekir? Pulse uygulamamız Connect'in mobil cihazınıza uyarlanmış halidir. Bu uygulamayla konuklara mesaj gönderebilir, kontenjan ve fiyatları güncelleyebilir, rezervasyonları yönetebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ortak yardım merkezimizi ziyaret ederek tesisinizin performansını nasıl iyileştirebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

11

Rezervasyonlarınızı nasıl karşılaştırmalısınız? Adım adım anlatımlı rehber

Rezervasyonlarınızı nasıl karşılaştırmalısınız? Adım adım anlatımlı rehber Rezervasyonlarınızı nasıl karşılaştırmalısınız? Adım adım anlatımlı rehber Uyumlaştırma nedir? Uyumlaştırma: Doğruluğunu sağlamak için aylık komisyon faturanızla Rezervasyon Özetinizin karşılaştırılmasıdır.

Detaylı

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Expedia Traveler Preference Expedia'ya Hoş Geldiniz

Expedia Traveler Preference Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Expedia Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Expedia Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Mini rehber. Online Ödemeler.

Mini rehber. Online Ödemeler. Mini rehber Online Ödemeler. İçindekiler Giriş 3 Nasıl çalışır? 4 Neden online ödemeleri sağlıyoruz? 5 Booking.com sanal kredi kartları hakkında 6 Sıkça sorulan sorular için cevaplar 8 2 Online Ödemeler:

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi

Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi Expedia ile İşbirliği Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi Expedia Virtual Card İçindekiler Expedia Collect Rezervasyon Süreci 3 Expedia Virtual Card 4 Rezervasyon Değişiklikleri 6 Destek 7 2

Detaylı

Hoş geldiniz. Twinspace Kılavuzu. Bu kılavuz, TwinSpace de yeni olan Öğretmen Yöneticiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Hoş geldiniz. Twinspace Kılavuzu. Bu kılavuz, TwinSpace de yeni olan Öğretmen Yöneticiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Hoş geldiniz Twinspace Kılavuzu Bu kılavuz, TwinSpace de yeni olan Öğretmen Yöneticiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Sizlere: - TwinSpace inize erişme - Profilinizi düzenleme - Proje aktiviteleri

Detaylı

ilham FOTOĞRAFLARINIZ VERSİN

ilham FOTOĞRAFLARINIZ VERSİN ilham FOTOĞRAFLARINIZ VERSİN İÇERİK NEDEN FOTOĞRAF? 3 NASIL FOTOĞRAFLAR ÇEKİLMELİ? 6 Dış Cephe 7 Lobi/Resepsiyon 8 Ortak Alanlar 9 Yemek 10 Olanaklar 11 Odalar 12 Manzara 15 NASIL FOTOĞRAF ÇEKİLİR: İPUÇLARI

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

Sık Sorulan Sorular TR.MYHERBALIFE.COM'DAN SİPARİŞ TÜRKİYE, 14 Kasım 2014

Sık Sorulan Sorular TR.MYHERBALIFE.COM'DAN SİPARİŞ TÜRKİYE, 14 Kasım 2014 Cevabını görüntülemek için aşağıdaki sık sorulan sorulardan herhangi birine tıklayın. Sorunuzun cevabını bulamıyorsanız Pazartesi - Cuma günleri 08:30 ile 17:30 arasında arasında +90 216 542 75 90 numaralı

Detaylı

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Gönderen için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi Bu sistem, ithalat gönderilerinin organize edilmesi için hazırlanmıș, kullanımı kolay online bir programdır. TNT Express

Detaylı

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Alıcı için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi TNT Express İthalat Sistemi ile doküman, paket ve kargolarınızı 168 ülkeden "alıcı ödemeli" olarak toplatabilirsiniz. Siz-alıcı

Detaylı

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? Dünyada her gün milyonlarca kişi internet üzerinden online otel rezervasyonu yapmaktadır Son dakikada yapılan rezervasyon sayıları mobil internet kullanımının hızıyla gün geçtikçe

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Tur Versiyonu 2 Otel + Transfer & Günlük Tur & Ulaşım & Rent A Car u + Günlük Operasyon & Maliyetlendirme + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler = Tour-1 Tur

Detaylı

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu Incoming Versiyonu 2 Otel, Grup, Günlük Tur,Paket Tur + Operasyon & Maliyetlendirme + Online (B2B) + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Microsoft Outlook 2007

Microsoft Outlook 2007 Microsoft Outlook 2007 Outlook ürünü belge, elektronik tablo, sunu oluşturma ve e-posta yönetme için farklı türden yazılımların birleştirildiği "Office" ürün paketinin bir parçasıdır. Outlook, özellikle

Detaylı

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

Fotoğraf Rehberi: Booking Home Tesisleri

Fotoğraf Rehberi: Booking Home Tesisleri Fotoğraf Rehberi: Booking Home Tesisleri Sizinle bir Booking.com ortağı olarak çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Fotoğraflar, ziyaretçilerin online olarak konaklama rezervasyonu yapmalarında çok önemli bir

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

SINAV BAŞVURU KILAVUZU

SINAV BAŞVURU KILAVUZU SINAV BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5. E-Posta Adresimi Unuttum 6. Sisteme Giriş Süreci 1. Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

SSS. - Contemporary Istanbul 2018 ne zaman gerçekleşiyor?

SSS. - Contemporary Istanbul 2018 ne zaman gerçekleşiyor? SSS - Contemporary Istanbul 2018 ne zaman gerçekleşiyor? o Contemporary Istanbul 2018 Genel Ziyaret günleri 20-23 Eylül arasındadır. o Sadece davetiye ile girilen At First Sight ve Ön İzleme 19 Eylül 2018

Detaylı

EXPEDIA İLE ÇALIŞMAK FİYATLARIN VE MÜSAİTLİĞİN YÖNETİMİ

EXPEDIA İLE ÇALIŞMAK FİYATLARIN VE MÜSAİTLİĞİN YÖNETİMİ EXPEDIA İLE ÇALIŞMAK FİYATLARIN VE MÜSAİTLİĞİN YÖNETİMİ GİRİŞ Bu kılavuzda, fiyat ve müsaitlik bilgilerinizi güncel tutmanız için Expedia PartnerCentral'da bulunan önemli özelliklerden bazılarını ele alınacaktır.

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

DARA PLUS OTEL MODULU

DARA PLUS OTEL MODULU DARA PLUS OTEL MODULU ROOM RACK (ODA KAYIT): REZERVASYON: Otelinizde kalmak için rezervasyon yaptıran müşterilerinizin rezervasyon kaydını açabileceğiniz alandır. Kayıt sekmesinden müşterinizin rezervasyonuna

Detaylı

VİSİONLİNK PROGRAMINDA MAKİNA KULLANIM ÖZETİ RAPORU NASIL OLUŞTURULUR?

VİSİONLİNK PROGRAMINDA MAKİNA KULLANIM ÖZETİ RAPORU NASIL OLUŞTURULUR? VİSİONLİNK PROGRAMINDA MAKİNA KULLANIM ÖZETİ RAPORU NASIL OLUŞTURULUR? Filonuzun ve Makinalarınızın seçtiğiniz zaman aralığındaki çalışma saatlerini ve odometre(yürüyüş saati) bilgisini mi görmek istiyorsunuz,

Detaylı

Vision Link Programında Filo Durumu Raporu Nasıl Oluşturulur?

Vision Link Programında Filo Durumu Raporu Nasıl Oluşturulur? Filonuzdaki makinalarınızın güncel durumuna ve genel görünümüne ulaşmanız artık çok kolay. Filo Durumu Raporuyla filonuzdaki makinalarınızın aşağıdaki bilgilerini görüntüleyebilirsiniz; - Makine Seri Numarası,

Detaylı

EL KİTABI

EL KİTABI www.bptasitmatikonline.com EL KİTABI İÇİNDEKİLER 1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2. MÜŞTERİ BİLGİLERİ... 4 3. FİLO BİLGİLERİ... 5 4. DEPARTMAN BİLGİLERİ... 6 4.1. Departman Ekleme/Güncelleme... 6 4.2. Departmanlara

Detaylı

Moodle, herkes tarafından (öğretmen, öğrenci) kolay şekilde kullanılabilmektedir.

Moodle, herkes tarafından (öğretmen, öğrenci) kolay şekilde kullanılabilmektedir. MOODLE NEDİR? Moodle, özgür ve açık kaynak kodlu bir uzaktan eğitim sistemidir. Açılımı, Modular-Object-Oriented- Dynamic-Learning-Environment yani Esnek Nesne Yönelimli Dinamik Öğrenme Ortamı olarak çevrilebilir.

Detaylı

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz.

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz. Sayın Site Sakinimiz; Senkron sistemini aktif olarak kullanabilmeniz için güncel eposta adresinize ihtiyaç duyulmaktadır. Tüm site sakinlerimizin üye panelleri açılmış, kullanıcı adı ve şifreleri e-posta

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

Hizmete Ozel Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları. Yurt içi otel rezervasyonu yapmak için tıklayınız.

Hizmete Ozel Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları. Yurt içi otel rezervasyonu yapmak için tıklayınız. Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları Yurt içi otel rezervasyonu yapmak için tıklayınız. Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları Rezervasyon detayları girilir. Fatura Muhattabı ve Ödeme Tipi seçilir. Gideceğiniz

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz.

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz. BLOG PROJE ÖDEVİ BLOG NASIL AÇILIR? 1.Adım: Kayıt Olma Üst menüde yer alan Kaydol butonuna basarak kayıt işlemini başlatın. Diğer bir seçenek ise Web Sitesi Oluştur butonuna basmak. İki butonda aynı yere

Detaylı

Giriş. Basit Muhasebe Nedir?

Giriş. Basit Muhasebe Nedir? Kullanım Kılavuzu İçindekiler Giriş... 4 Fatura Şablonu Oluşturma... 6 Hesap Ekstresi... 8 Müşteri Raporu... 9 KDV Raporu...10 Gelirler...11 Giderler...12 Fatura...13 Yeni Fatura...14 Yeni Müşteri / Firma

Detaylı

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014 Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin 2014 İzlenecek yol Sistemi nasıl kullanıırm? 1 2 Üye ol Profil oluştur 3 Mobil ödeme yap 4 Puanına uygun tercih kriterlerini belirle 5 Tercih grubunu oluştur

Detaylı

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU HSD KARAS Yazılım Arge Ve Danışmanlık Ticaret A.Ş. YTÜ Teknopark B2 Blok No:124 Esenler / İSTANBUL 0 212 483 74 64 www.uzmanvergi.com www.twitter.com/uzmanvergi www.facebook.com/uzmanvergi

Detaylı

4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları

4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları 4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları ADIM 1: Ana Sayfadayken sol sekmede bulunan Başvuru sekmesine tıklayınız. Projelerinizi ve Sonuç Bilgilerinizi girmek için karşınıza çıkan

Detaylı

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz.

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz. CARİ HESAP ANALİSTİ Seçmiş olduğunuz cari hesabın firma için önem derecesini ve kapasitesini tespit edebileceğiniz bir analiz çalışmasıdır. Bu form sayesinde bir müşteri temsilcisi ilgili cari hesabı hiç

Detaylı

İhracat e-fatura Akışı

İhracat e-fatura Akışı İhracat e-fatura İhracat Faturalarında; Faturayı Düzenleyen Gelir İdaresi Başkanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Faturanın Alıcısı olmak üzere 4 rol bulunmaktadır. Faturayı Düzenleyen Gelir İdaresi Başkanlığı

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

fizy Sürüm Yeni Özellik: Kullanıcı Listelerini Paylaşabilme

fizy Sürüm Yeni Özellik: Kullanıcı Listelerini Paylaşabilme fizy 6.8.1 Sürüm Yeni Özellik: Kullanıcı Listelerini Paylaşabilme Kapsam: Kullanıcı Listelerini Paylaşabilme! Kullanıcılar fizy de yer alan şarkı ve video listelerini artık tüm fizy kullanıcıları ile paylaşabilecekler.

Detaylı

Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayabilecek Restoran POS Sistemiyle Tanışın. İşletmenizi Bulutlara Uçurur

Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayabilecek Restoran POS Sistemiyle Tanışın. İşletmenizi Bulutlara Uçurur Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayabilecek Restoran POS Sistemiyle Tanışın Simpra, bulut tabanlı POS sistemiyle tanışın. Size bulut tabanlı sistemin esnekliği ve avantajlarını sunmakla kalmaz; sizi altyapı yatırımlarından

Detaylı

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİNE ÖĞRENCİ SEÇME YAZILI SINAVI 17 MART 2019 İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİNE ÖĞRENCİ SEÇME YAZILI SINAVI 17 MART 2019 İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİNE ÖĞRENCİ SEÇME YAZILI SINAVI 17 MART 2019 İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU 1 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Bu kılavuzda, federal seçim sürecine ilişkin soruların cevaplarını ve oy verirken yapmanız gerekenler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz.

Bu kılavuzda, federal seçim sürecine ilişkin soruların cevaplarını ve oy verirken yapmanız gerekenler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz. Seçmen Kılavuzum Kılavuz hakkında Bu kılavuzda, federal seçim sürecine ilişkin soruların cevaplarını ve oy verirken yapmanız gerekenler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz. Seçimler hakkında Federal seçimlerde,

Detaylı

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU KOMPASS KULLANIM KILAVUZU 2018 1 Kompass Nedir? Kompass, firmaların ürün ve hizmetlerini ön plana çıkararak, uluslararası ticarette yeni pazarlara açılmalarına destek olan ve firmalara tüm dünyada bilinirliklerini

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU Bu kılavuz, online başvuru sistemini kullanarak ön başvurunuzu nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Lisansüstü ön başvurunuzu: İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan, Başvuru haftası süresince

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri 4. BAŞVURU SÜRECİ 5.

Detaylı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 y Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 Bulut Depolama, genel bir terimle "dosya barındırma" hizmeti sunan bir yazılım sistemidir. Bu hizmet sayesinde önemli dosyalarınızı yedekleyebilir veya

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri 3.3 Eğitim Bilgileri

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS (EYTEPE) PROGRAMLARI MODÜLÜ ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS (EYTEPE) PROGRAMLARI MODÜLÜ ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS (EYTEPE) PROGRAMLARI MODÜLÜ ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU Sisteme Giriş 1 Sisteme giriş yapmak yapmak için tarayıcınızın

Detaylı

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10 InnGenius Vega Yazılım ın en son ürünü InnGenius PMS küçük ve orta ölçekli otel,motel, pansiyon gibi misafir ağırlayan işletmelerin oda kontrolü, satış kanallarının yönetimi ve perakende satışlarını kontrol

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

MERSİN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KLAVUZU

MERSİN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KLAVUZU Kurumumuz bu seneden itibaren Usta Öğretici olarak çalışacak arkadaşlarımızın başvurularını internet üzerinden alacaktır. Başvuru esnasında sizlerden hiçbir evrak istenmeyecektir. Bununla birlikte görev

Detaylı

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU AÇILIŞ Programa giriş yaptığınızda karşınıza destek sayfamız gelecektir. Buradan program kullanımı ve olası hatalar hakkında bilgiler alabilir, güncellemeler ve gerekli programların

Detaylı

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Arkman Programları Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Turizm Acentesi Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: Web üzerinden ve/veya Turizm Acentesi ofisinde satılmış biletlerin Arkman

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞI UZLAŞTIRMACI SINAVI ONLİNE BAŞVURU KILAVUZU

T.C. ADALET BAKANLIĞI UZLAŞTIRMACI SINAVI ONLİNE BAŞVURU KILAVUZU T.C. ADALET BAKANLIĞI T.C. ADALET BAKANLIĞI UZLAŞTIRMACI SINAVI ONLİNE BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 1. Genel Bilgi Bu kılavuz T.C.

Detaylı

İçerik Turu. Britannica School'u kullanmaya başlamak için kılavuzunuz.

İçerik Turu. Britannica School'u kullanmaya başlamak için kılavuzunuz. İçerik Turu Britannica School'u kullanmaya başlamak için kılavuzunuz. www.school.eb.co.uk Giriş Sayfası Bu sayfada herhangi bir düzeyde arama yapabilirsiniz. Düzeylerin her birinde kendi liste kutusu bulunur,

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU Bu kılavuz, online başvuru sistemini kullanarak ön başvurunuzu nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Lisansüstü ön başvurunuzu: Uyarılar: İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan, Başvuru haftası

Detaylı

İçerik: B ş a l ş an a gıç ç o lar a a r k a inform r a m w a orl r d Nasıl yen Nasıl y en bir inf in o f r o maw o ld hesab

İçerik: B ş a l ş an a gıç ç o lar a a r k a inform r a m w a orl r d Nasıl yen Nasıl y en bir inf in o f r o maw o ld hesab İçerik: Başlangıç olarak informaworld Nasıl yeni bir informaworld hesabı açabilirim? Şifremi unutursam ne yapmalıyım? Kurumumum herhangi bir dergiye abone değil, buna rağmen informaworld u kullanabilir

Detaylı

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU YÖNETİM PANELİ 1-Kategori Tanımlama: Sistemde öncelikle kategori eklemelisiniz. Kategori eklemek için işlemler menüsünden kategoriler sekmesini tıklayınız.

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU Bu kılavuz, online başvuru sistemini kullanarak ön başvurunuzu nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Lisansüstü ön başvurunuzu: Uyarılar: İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan, Başvuru haftası

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Eğitmenler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim?

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay 1. fastpay 2. fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? 3. fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olurum? 4. fastpay i Size Kim Önerdi? 5. fastpay e Nasıl Para Yüklenir? 6. fastpay Uygulamasına Nasıl

Detaylı

Ürün Ekleme Kitapçığı

Ürün Ekleme Kitapçığı Ürün Ekleme Kitapçığı İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN EKLEME 3 1.1.KULLANICI GİRİŞİ 3 2.Ürün Menüleri 5 2.1.Genel 5 2.2.Veri 5 2.3. Bağlantılar 8 2.4. Özellik 8 2.5. Seçenek 9 2.7. İndirim 10 2.8. Kampanya 11 2.9.

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI Adres çubuğuna www.teknolojikurdu.com yazarak girdiğiniz internet sitemizin ana sayfasında, bayi girişi yapmadan önce görmüş olduğunuz tüm fiyatlar perakende fiyatlarıdır. Toptan

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

BİLDİRİM SİSTEMİ İLE İLGİLİ GENEL HUSUSLAR

BİLDİRİM SİSTEMİ İLE İLGİLİ GENEL HUSUSLAR BİLDİRİM SİSTEMİ İLE İLGİLİ GENEL HUSUSLAR Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 11-12 Mart 2014 Giriş Soru: Bildirim Sistemini ne için kullanacağız? Cevap: EPDK ya mevzuat kapsamında sunulan tablolar, Bildirim

Detaylı

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 S: Haritayı kullanarak nasıl uçuş bulabilirim? Bir arama başlatmak için harita üzerinde bir noktaya Ardından uçuş bilgilerini görüntülemek için ekrandaki menüden tercih

Detaylı

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU Yönetim Bilgi Sistemleri ELMA RAPORLAMA PORTALI KULLANIM KILAVUZU 1. Yeni programımıza erişmek için http://elma.hdisigorta.com.tr linkine tıklayınız. 2. Kullanıcı adı

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Derslere Erişim... 3 Ders Kayıtlarına Erişim... 9 Eğitmene Ulaşma/ Mesaj Gönderme...

Detaylı

Rezervasyonal.com Otel Rezervasyon Sistemi Nedir? Otellerin tüm online satış süreçlerini yönetebilmelerini sağlayan web tabanlı bir çözümdür; Rezervasyon motoru, kanal yönetimi ve gelişmiş extranet içermektedir.

Detaylı

FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ.

FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. VEBIAN V1.5 TANITIM VE YARDIM DOKÜMANI 08.02.2015 İçindekiler Amaç ve Kapsam... 2 Vebian Studio... 3 Veri Kaynakları... 3 Paneller... 8 Tablolar...

Detaylı