Mükemmel yemekler... Üstelik güvenilir ve emniyetli!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mükemmel yemekler... Üstelik güvenilir ve emniyetli!"

Transkript

1 air-o-system

2

3 Mükemmel yemekler... Üstelik güvenilir ve emniyetli! air-o-system, yepyeni bir kombi f r n ile flok so utucunun kusursuz birlikteli ini ve tümüyle entegre bir Cook & Chill ifllemini temsil eder. air-o-system, mutfa n zda ifl ak fl n h zland r r, yemeklerin raf ömrünü uzat r ve israf edilen malzeme miktar n azalt r. Hem kusursuz bir flekilde piflirip so utun, hem de paran z cebinizde kals n!

4 Neden Electrolux Cook&Chill?

5 electrolux air-o-system 5 air-o-system iflinizi önemser Bir yandan yarat c yetene inizi gösterirken öte yandan bunu kolay bir biçimde mi yapmak istiyorsunuz? Electrolux air-o-system in her bir parças sizin özel ihtiyaçlar n za göre ve baflar n z sergileyebilmeniz için tasarlanm flt r. Enerji %9 Malzeme %38 flçilik %41 Di er %2 Kar %10 Bir mutfa n iflletme maliyetinin %38'ini g da malzemeleri oluflturur. Yiyeceklerde daha az a rl k kayb daha çok kar anlam na gelir. Tasarruf edilen her gram önemlidir! air-o-system, yiyeceklerde a rl k kayb n azalt rken, piflirme sürecinin tümünü basit, temiz ve güvenli hale getirir, zamandan ve enerjiden tasarruf sa lar. Bu çözümler; donmufl malzemenin çözdürülmesinden piflirilmesine, piflirmeden h zl so utmaya veya flok dondurmaya ve daha sonra yiyeceklerin rejenere edilmesine kadar tüm süreçleri içerir. Electrolux Professional çözümlerinin sa lad yararlar sizin ifliniz için ne anlama geldi ini anlamak isterseniz Web sitemizdeki "air-o-system Calculator" kullanabilirsiniz. air-o-system ile bir y lda yap labilecek tasarruf ,30 Kendi hesaplaman z yapmak için adresinden web sitemize girebilirsiniz , , , ,70 Hesaplamada kullan lan faktörler: Yemekte 150 gr et ve 60 gr sebze kullan lmaktad r. Etin kilogram maliyeti: 10 Euro Sebzelerin ortalama kilogram maliyeti: 2 Euro'dur. Sat n al nan etin %60' dondurulmufltur fllenen etin %20'si için "Düflük S cakl kta Piflirme" program kullan lmaktad r. küçük restaurant 100 küver 3 kifli, y lda 280 ifl günü büyük restaurant 250 küver 8 kifli, y lda 280 ifl günü otel 500 küver 16 kifli, y lda 365 ifl günü hastane 1000 küver 32 kifli, y lda 365 ifl günü merkezi imalat mutfa 3000 küver 100 kifli, y lda 280 ifl günü Bekleyen Patent

6

7 electrolux air-o-system 7 air-o-steam in yararlar Electrolux, yeni ve çok baflar l ürünlerini bile sürekli olarak gelifltirir. Bu felsefemiz sayesinde profesyonel mutfaklara yeni bir boyut kazand ran air-o-steam i yaratt k. Mükemmel piflirme air-o-clima: Her çeflit piflirme için mükemmel bir atmosfer Patentli air-o-flow: eflit s da l m Patentli 6 sensörlü sonda: Hassas kontrol Yemeklerin haz rlanmaya bafllanmas ndan servis edilene kadar geçen sürenin her aflamas nda mükemmel g da kalitesi Kullan m kolayl air-o-clean: Otomatik entegre temizlik sistemi Kolay okunabilen kontrol paneli (12m uzakl ktan bile okunabilir) Zamandan tasarruf Entegre sistem çözümü Komple banket aksesuarlar - hem f r nlara hem de flok so utuculara kusursuz biçimde uyacak flekilde tasarlanm flt r Mutfaklarda daha verimli ve etkin ifl ak fl planlanmas n sa lar air-o-system ile paradan tasarruf Daha az a rl k kayb - daha fazla ürün Daha sa l kl piflirme yöntemi - daha az ya tüketimi Daha yüksek verimlilik: %20 daha az gaz tüketimi ve toksik gazlar n emisyonunda önemli miktarda azalma. (Bu özellik Gastec taraf ndan tescil edilmifltir.)

8 8 electrolux air-o-system air-o-steam : Piflirme sanat n yorumlamada iki farkl yol air-o-steam in A ve B olarak iki ayr versiyonu bulunur. Bunlar iki ayr f r n ve iki farkl tarz anlam na gelir. A Versiyonu: F r n ndan ve kendisinden daha fazlas n bekleyen flefler için. B Versiyonu: Kiflisel deneyimlerine ve duyarl l klar na güvenen flefler için. A Versiyonu B Versiyonu Özellikler A Versiyonu B Versiyonu Nem kontrolü Temizlik Hava sirkülasyon sistemi Sonda air-o-clima air-o-clean Yar otomatik air-o-flow Patentli Patentli By-pass teknolojisi air-o-flow Patentli 6 Noktal Multi Sensör Tek sensörlü sonda Programlar (Piflirme fazlar ) Programlar Programlama Var (7 Ard fl k Faz) 100 Bofl 20 Haz r program LTC+ARTE Bekleyen Patent (Düflük s da piflirme + Kalan süre hesaplama ifllemcisi) Programlama yok (2 Ard fl k Faz)

9 electrolux air-o-system 9 Düflük S cakl kta Piflirme Bekleyen modu Patent ile yiyeceklerde %50 daha az a rl k kayb Electrolux air-o-steam iflinizi büyütebilmeniz için kaliteyi standartlaflt rman z sa lar. Yiyeceklerde a rl k kayb geleneksel piflirme yöntemlerine göre %50 daha azal r. S cakl k 200 C 160 C 120 C küçük restaurant 65 C 0 C LTC (Düflük Is da Piflirme) ile bir y lda gerçekleflen tasarruf Bekleyen Patent 1.867, küver 3 kifli, y lda 280 ifl günü Ön s tma faz Kapatma faz 4.667,00 büyük restaurant 250 küver 8 kifli, y lda 280 ifl günü Kademeli so utma faz Sonland rma faz (gerçek göbek s s = hedef göbek s s ) Süre ,00 otel 500 küver 16 kifli, y lda 365 ifl günü Hesaplama faktörleri: Bir yemekte 150 g et bulunur. Etin kilogram maliyeti: 10 Euro'dur. fllenmifl etin %20'si için Bekleyen Düflük S cakl kta Piflirme Patent seçene i kullan l r Piflir ve tut FIRIN Ç SICAKLI I P fien MALZEMEN N GÖBEK SICAKLI I 0 saat, 0,5 saatten 24 saate kadar ,00 hastane 1000 küver 32 kifli, y lda 365 ifl günü ,00 merkezi imalat mutfa 3000 küver 100 kifli, y lda 280 ifl günü Teknoloji LTC (Düflük s da piflirme)'nin ak ll ve hassas piflirme ifllemleri; rozbif, fileto, s r budu, büyük kemikli etler, hindi, kuzu kolu, geyik eti ve dana için mükemmel sonuçlar verir. Ayr ca LTC ile 'h zl terbiye' gerçeklefltirebilirsiniz: LTC ile 1 saatlik terbiye süresi, ayn etin buzdolab nda 1 gün terbiye edilmesine eflittir. Böylece taze et kullanman n avantaj n elde edersin z. Tekrarlanabilir ayn mükemmel sonuçlar Kalan süre tahmin ifllemcisi (ARTE): leriye dönük plan yapman z sa lar. Bir gösterge, piflirme sürecinin ne zaman sona erece ini konusunda sizi uyar r. Mükemmel yemek kalitesi Et dilimlendi inde özsuyunun büyük k sm içinde kal r K zarma s ras nda oluflan d fl tabaka sertleflmez ve s n rl kal nl ktad r (yaklafl k 1 mm) Etin tümü yumuflakt r Tipik rosta aromas ve mükemmel ve eflit piflme Dilimlerin renkleri her zaman ayn d r. Operasyon Büyük miktarlarda imalat ve banket yemekleri için ideal çözüm 'Stand by'da bekletme fonksiyonu, çeflitli nedenlerle servisin gecikmesinin yaratt sorunlar ortadan kald r r Uzat lm fl s cak tutma program, özellikle unlu mamul sat fl noktalar ve süpermarketlerin haz r yemek reyonlar için gelifltirilmifltir. Standartlaflt r lm fl yemek kalitesi iflinizi büyütmenizi sa lar Yiyeceklerde a rl k kayb geleneksel piflirme yöntemlerine k yasla yar yar ya daha azd r 6 Noktal Sonda Sondadaki 6 sensör her 15 mm'de bir yeme in iç s cakl n ölçer Çok hassas s kontrolü: air-o-steam 6 sensörle ölçülen farkl s cakl klar içinde yaln zca minimum s y gözönüne al r. Bu sayede, sonda, piflen etin d fl na ç km fl ya da daha h zl s nabilen kemik ya da yeme in içinde bulundu u metal kapla temas etmifl olsa bile yeme in gerçek iç (göbek) s cakl do ru olarak ölçülebilir.

10 10 electrolux air-o-system air-o-clima Patentli ile mükemmel piflirme Bir defada ne kadar çok piflirirseniz piflirin her seferinde mükemmel kabaran kekler ve özsuyunu koruyan, içi yumuflak, d fl gevrek tavuklar piflirmek mümkündür. air-o-clima Mükemmel piflirme koflullar Piflirme atmosferi çok hassas biçimde kontrol edilir. Her zaman ayn piflirme performans : Piflen yiyeceklerin miktar ndan ba ms z olarak hep ayn kalitede ürünler Enerji ve sudan tasarruf: Buhar jeneratörü piflen yemekten ç kan buhar bile hesap ederek sadece gerekti i kadar buhar üretir Nas l? air-o-clima f r n n içindeki gerçek nem oran n fiziksel olarak ölçer ve daha önceden programlanm fl de erlere ba l olarak hareket eder air-o-clima, f r n n içine taze hava giriflini, en uygun buhar emisyonunu ve fazla nemin d flar at lmas n otomatik olarak düzenler ve böylece her koflulda en ideal piflirme atmosferinin yarat lmas na olanak sa lar.

11 electrolux air-o-system 11 air-o-flow Patentli kusursuz ve eflit piflirme Her koflulda mükemmel bir piflirme atmosferi garanti eden üç ana unsur flunlard r: Hava Sirkülasyon Sistemi, ki fonksiyonlu fan ve hava valf sistemi. Eflit piflirme F r n n içine giren taze havan n s t lmas sayesinde sürekli sabit s ki fonksiyonlu fan ve Hava Sirkülasyon Sistemi sayesinde f r n iç s da l m sürekli ayn kal r air-o-flow = Kusursuz eflit piflirme Nas l? air-o-flow 3 ana unsurdan oluflur: Hava Sirkülasyon Sistemi: Taze hava s t c lar n içinden geçerek f r n içine girer ve bu sistem s t lan havan n eflit biçimde da t lmas n sa lar ki fonksiyonlu fan: D flar daki taze havay çeker ve f r n içine eflit biçimde da t r Hava vanas sistemi: Pis su tesisat ndan gelebilecek suyla temiz suyun kar flmamas ve air-o-steam 'in drenaj sistemine do rudan ba lanabilmesi için çiftli hava valfi kullan l r.

12 12 electrolux air-o-system Banket: Entegre bir çözüm Yetene inizi mutlak bir özgürlükle ifade etmek, air-o-system'in size sa lad müthifl bir f rsatt r. air-o-sistem ile çok k sa sürede yüzlerce hatta binlerce kifliye ayn kalitede ve üstelik %100 güvenilir yemekler sunabilirsiniz. G da kalitesi Mükemmel yemekler, üstelik güvenilir ve emniyetli Menüde çok büyük esneklik Sous-vide uygulamas Kontaminasyon riski olmadan farkl yemekler için tek bir imalat mutfa air-o-system: Art de erler paketi = Daha Yüksek Kalite = Daha Fazla Tasarruf = Daha Yüksek Kar Marjlar Sat n almada seçicilik Daha kolay kullan m- daha az iflgücü maliyeti Daha verimli ifl ak fl Daha fazla servis - daha yüksek ciro Piflirme sürelerinin k salmas yla enerjiden tasarruf Daha az a rl k kayb Artan karlar

13 13 electrolux air-o-system Buhar modu 25 C C Kombi modu Maksimum 250 C Konveksiyon modu Maksimum 300 C Piflirme yöntemleri Otomatik ön s tma fonksiyonu (yaz l m kullanarak kald r labilir) air-o-steam ile farkl yemekler ve g da maddeleri için 3 farkl piflirme modu bulunur. Düflük s da buharla piflirme, s cak hava ile piflirme, buhar ve s cak havan n kombinasyonu ile piflirme. Suda hafllanabilen tüm yiyecekler için kusursuz bir piflirme biçimidir. Hassas g dalar için buharla piflirme metodu ideal bir yöntemdir. Avantajlar : yiyeceklerin besin de erini, rengini, dokusunu ve orijinal tad n korur. Etler, doldurulmufl sebzeler, lazanya, deniz ürünleri, unlu mamuller ve tatl lar için çok uygun bir piflirme metodudur. Avantajlar : Daha k sa piflirme süresi ve daha az a rl k kayb = Daha fazla verim. Özsuyunu koruyan rostolar, davetkar renkler ve mükemmel görünümlü unlu mamuller. 50 C'nin alt nda kombi piflirme modu düflük fan h z yla birlikte unlu mamuller için mayalama sprogram olarak da kullan labilir. Etleri zgara ve graten yapmak, ekmek ve pasta ürünlerini, dondurulmufl g dalar piflirmek, unlu mamullerin ve di er yiyeceklerin üzerine renk vermek için kullan l r. Avantajlar : Mükemmel sonuçlar; f r n tam ya da yar m dolduruldu unda buna uygun enerji tüketimi. leri fonksiyonlar Tek bir butona basarak ileri fonksiyonlara ulaflabilirsiniz. R HOLD HACCP Ara Rejenerasyon Piflir ve tut HACCP Gecikmeli çal flt rma fonksiyonu sayesinde f r n gecikmeli olarak, örne in akflamdan programlay p sabah çal flt rabilir veya farkl piflirme modlar aras nda ya da program n sonunda "ara" verebilirsiniz. Tüm de iflkenleri önceden programlanm flt r. Tek ya da çok say da taba ya da tümüyle bir banket yeme ini rejenere etmek için f r n kabininde ideal bir atmosfer yarat r. Büyük parça etlerin uzun sürede (örne in tüm gece boyunca) piflirilmesi için ideal bir çözümdür. S cak hava ve buharla piflirme modlar yla kombine edilebilir. Yemeklerin servise haz r flekilde s cak tutulmas amac yla da kullan l r. Bir yaz c ya (temel HACCP) veya entegre bir PC a na (ileri HACCP) ba lanarak HACCP kontrolü yapar. Yar otomatik temizlik fonksiyonu Deterjan manuel olarak konulduktan sonra geri kalan tüm temizlik ifllemi otomatik olarak yap l r /2 fan h z Kek, pasta, sufle, bal k, büyük rosto ve fileler ve di er narin yiyeceklerin piflirilmesinde hassas piflirme fonksiyonu olarak kullan l r. Tüm piflirme modlar yla uyumludur /2 enerji Küçük porsiyonlar ve gece piflirmelerinde kullan l r. flletme maliyetini düflürür. ECO-Delta: F r n içi egzost valfi Manuel su enjeksiyonu Buhar jeneratörünü manuel boflaltmak H zl so utma Büyük parça etlerin piflirilmesi için kullan l r. Etin merkez s s ile f r n kabin s cakl aras ndak s fark hep ayn kal r. Bu metodla piflirme kalitesi yükselir, a rl k kayb azal r. Egzost valf aç k tutularak piflen yemekten ç kan nemin d flar at lmas sa lan r. Özellikle unlu mamullerin üzerine renk vermek istendi inde kullan l r. Manuel olarak su enjekte ederek f r n içindeki nem oran h zla artt r l r. Avantajlar : Unlu mamullerin kabuk yapmas n sa lar; görüntü ve renk olarak kalitesini yükseltir. Buhar jeneratörünü manuel olarak boflaltabilirsiniz. Ayr ca iki saat çal flt ktan sonra buhar jeneratörü otomatik olarak da kendi kendine boflal r, rezistanslarda kireç oluflmas engellenir. H zl so utma fonksiyonu manüel olarak aktive edilebilir. Bu fonksiyon genellikle bir piflirme modundan di erine geçmek için kullan l r. "H zl so utma" fonksiyonu gerekti inde otomatik olarak da aktive olur: (Örne in; air-o-clean ifllemine bafllamadan önce air-o-steam 'deki s cakl k 70 C'nin üzerindeyse).

14 air-o-steam air-o-steam'in 3 özel piflirme modunu kullanarak ordövrlerden tatl lara komple bir menü haz rlayabilir ve en seçici konuklar n z bile tatmin edebilirsiniz. Piflirme modu seçme Buhar Kombi modu: Buhar + konveksiyon Konveksiyon Patentli air-o-clima nem kontrolü (set edilmifl ve gerçek nemlilik) Gerçek s cakl k set edilmifl s cakl k Kalan süre Piflen yeme in merkez (göbek) s cakl aç k kap göstergesi Buhar jeneratörü kireç tutma göstergesi Buhar jeneratörü göstergesi leri fonksiyonlar set edilmifl süre Merkez (göbek) s cakl Ana kontrol dü mesi Program Kontrol Program ayarlar Menü kitapl Gecikmeli çal flt rma air-o-clean programlar * ARTE (Kalan Süre Tahmini fllemcisi) ile düflük s cakl kta piflirme Bekleyen Patent Manüel fonksiyonlar

15 air-o-chill h zl so utucu ve flok dondurucu Mutfa n z n yo un temposunu kald rabilmesi için son derece basit, ancak mükemmel performans sa layan bir cihaz. Her tür yemek için özel programlar. 'Cruise' modu Bekleyen Patent Turbo so utma ve programlar (Her program için 2 adet) Terzi usulu programlar, dondurma modlar (Yaz l mla de ifltirilebilir) Kabin içi/piflen yiyece in s cakl HACCP ve hatal çal flma alarmlar Gerçek süre konusunda uyar r leri fonksiyonlar Defrost fonksiyonu için manuel start Sonda seçimi (3 sondaya kadar) UV sterilizasyon Norm seçimi ( ngiliz, NF ve özel) leri ayarlar HACCP haf zas Operasyon alarm haf zas So utma/dondurma modu seçimi: Yumuflak so utma Sert so utma Pozitif s cakl kta muhafaza fiok dondurma Donmufl muhafaza NF/ ngiliz standartlar veya özel ayarlar Sonda kullan lan program için kalan süre tahmini Bekleyen Patent Merkezi seçme oklar program süre merkez (göbek) s cakl ileri fonksiyonlar

16 electrolux air-o-system 16 Cruise Bekleyen Patent So utma modlar Sonda kullan ld nda ARTE (Kalan Süre Tahmini fllemcisi) otomatik olarak aktive olur Çal flma s cakl n yiyece in türüne göre otomatik olarak ayarlar. So utma süresini k salt r ve yüzey yan klar n n oluflmas n engeller. Yumuflak So utma Hava s cakl : -2 C Yaprakl veya do ranm fl sebzeler, deniz ürünleri, küçük porsiyon etler, pastalar, küçük kekler, çörek ve makarna gibi hassas yemekler için ideal bir yöntemdir. Sert So utma Hava s cakl : -20 C Yumru sebzeler, çorba, sulu yemekler, soslar, tencere yemekleri, büyük parça et ve tavuk için çok uygundur. fiok dondurma Hava s cakl : -36 C Uzun bir süre saklanacak her türlü - çi, yar veya piflmifl ürünündondurulmas için kullan l r. (H zl so utucu-fiok dondurucu modelinde) Saklama +3 C de veya -22 C de Set edilmifl kabin s s na ulaflmak ve enerji tasarrufu sa lamak amac yla her so utma program ndan sonra otomatik olarak aktive olur. air-o-chill 'i bir buzdolab veya derin dondurucu haline getirebilmek için manüel olarak da çal flt r labilir. (H zl so utucu-fiok dondurucu modelinde) Turbo so utma Kullan c y -36 ile +3 C aras nda bir çal flma s cakl belirlemesi için uyar r. Sürekli ve çok miktarda üretim için idealdir. P 1 P 2 Özel programlar (Program bafl na 2 adet) Defrost fonksiyonu için manüel start (Yaz l m kullanarak) "DONDURMA" flok dondurma ve muhafaza ve "DONDURMA" turbo so utma programlar yla de ifltirilebilir. leri fonksiyonlar "Ak ll " defrost program ne zaman ve hangi süreyle gerekirse otomatik olarak devreye girer. Manuel olarak da çal flt r labilir. Sonda seçimi Farkl boyut ve cinslerde yiyeceklere saplanan 3 ayr sondan n (3 sonda iste e ba l aksesuard r) s cakl n n izlenmesine olanak verir. UV sterilizasyon So utucular n iç kabinlerinin ultraviyole lambalarla (bu lambalar iste e ba l aksesuarlard r) sterilize edilmesine olanak verir. NF UK SET HACCP Norm seçimi Ayarlar HACCP haf zas Bu fonksiyon sayesinde referans standartlar seçmek mümkündür (NF ve ngiliz normlar önceden programlanm flt r). Yerel standartlar sa lamak veya kullan c n n özel ihtiyaçlar için üçüncü bir program set etmek ve seçmek de mümkündür. Afla daki parametreleri set etmek mümkündür: tarih ve saat özel kullan c program için limitler alarm ve HACCP seçenekleri sterilizasyon program süresi (sadece UV lambalar tak ld nda geçerlidir) Haf zadaki HACCP olaylar n gösterir. Operasyon alarm haf zas Otomatik ar za tespit sistemi taraf ndan haf zaya al nan olgular gösterir.

17 electrolux air-o-system 17 Hammadde Servis Haz rl k Rejenerasyon Piflirme: air-o-steam Porsiyonlama - Tabaklama fiok so utma: air-o-chill Muhafaza

18 18 electrolux air-o-system air-o-clean Ça dafl piflirmenin ideal boyutunu keflfedin: Yüksek teknoloji, kolay temizlik, konfor, enerji kontrolü. air-o-system'i deneyin ve kendinizi özgür hissedin. Art k temizlik program n n bitmesini beklemek zorunda de ilsiniz. Otomatik entegre temizlik sistemi Tam otomatik, hiç güç harcamadan bir dü meye basarak f r n n içini kolayca temizleyin Entegre ve kullan m kolay: Ek bir cihaza ya da alete ihtiyaç yoktur. Yaln zca uygun program seçin ve start dü mesine bas n. 4 program: htiyac n za ve f r n n kirlili ine göre 32 dakikadan 104 dakikaya kadar 4 program; gereksiz deterjan ve su israf na son. F r n n s cakl 70 C'nin üstündeyse otomatik olarak so utulur Otomatik stand by modu: Temizlik program n n bitmesini beklemeniz gerekmez; program bafllat n ve evinize gidin Yaln zca Electrolux'ün tavsiye etti i deterjanlarla en iyi sonuçlar elde edersiniz Güvenli: Temizlik s ras nda elektrik kesilmesi halinde elektrik geldi inde otomatik olarak f r n durulayarak deterjan kal nt lar n temizler.

19 electrolux air-o-system 19 Yüksek verimlilik, düflük emisyon air-o-steam f r nlar n yeni patentli brulörleri çevre dostudur ve daha çok tasarruf sa lar. Yeni gaz brulörleri (hem f r n kabini hem de boyler için) ve oluklu s esanjörü Patentli air-o-steam f r nlar n piflirme kabinine s transferinin daha verimli yap lmas n sa lar. Bu brulörler, çok verimlidirler ve geleneksel brulörlü kombi f r nlara k yasla %20 gaz tasarrufu sa larlar. (Yüksek verimlilik konusunda Gastec onay vard r*) Bu yeni brulörler, zararl emisyonlar da %20 azaltarak daha sa l kl bir çevre için katk da bulunurlar. (Düflük emisyon konusunda da Gastec tescili vard r*) air-o-system gaz brulörleri ile y ll k tasarruf Patentli 7.056,00 Hesaplama faktörleri: Standart yüksek verimlilikli kombi f r nla karfl laflt rma Çeflitli piflirme yöntemlerine göre ölçülen maliyetler (lazanya, rozbif, hafllanm fl patates...) 1.176, ,00 294,00 588,00 küçük restaurant 100 küver 3 kifli, y lda 280 ifl günü büyük restaurant 250 küver 8 kifli, y lda 280 ifl günü otel 500 küver 16 kifli, y lda 365 ifl günü hastane 1000 küver 32 kifli, y lda 365 ifl günü merkezi imalat mutfa 3000 küver 100 kifli, y lda 280 ifl günü * Yüksek verimlilik ve düflük emisyon konular nda Gastec tescili

20

21 electrolux air-o-system 21 air-o-chill cruise program yla yiyecekleriniz befl gün Bekleyen Patent süreyle taze kals n Zamandan, paradan ve stresten tasarruf edin. air-o-chill mutfa n zdaki ifl ak fl n daha iyi organize etmenize imkan veriyor. Yiyecekler art k ifl yo unlu unun daha az oldu u saatlerde haz rlan p, daha uzun süre saklanabiliyor ve ihtiyaç an nda kullan larak müflterinize en iyi hizmet sunuluyor. Cruise program nedir? 'Cruise' program, yiyece in tipine ve miktar na göre so utma sürecini otomatik olarak kontrol eder. Süreci normal limitlerde sona erdirir ve yüzey yan klar n n oluflmas n engeller. Ne amaçla kullan l r? Kullan m kolayd r: Butona bas n ve ç k n - so utma otomatik olarak kontrol edilir ve operatörün sert ya da yumuflak programlar aras nda seçim yapmas na gerek yoktur. Yiyeceklerin daha yüksek kalitede olmas n sa lar; so utma yiyece in tipine göre otomatik olarak belirlenir. %40'a kadar zamandan tasarruf sa lar. Nas l kullan l r? Sonday yiyece e saplay n ve 'CRUISE' dü mesine bas n. Hiç bu kadar basit olmam flt! Sonday saplay n ve 'CRUISE' dü mesine bas n. Kimler taraf ndan kullan l r? flyeri mutfaklar, kurumsal mutfaklar ve restoranlar. Kullan m çok kolayd r ve afl r so uktan kaynaklanan yanmalara meydan vermez. Özellikler So utucu/dondurucu So utucu Yumuflak so utma (s cakl k: -2 C) Sert so utma (s cakl k: -20 C) Muhafaza +3 C de fiok dondurma (S cakl k: -35 C) Donmufl muhafaza -22 C de

22 22 electrolux air-o-system air-o-chill güvenilir, emniyetli ve kusursuz bir so utma Bofluna zaman harcamadan en iyi sonuçlar: Yeme iniz f r ndan ç k p do rudan flok so utucuya girerken air-o-check de daha önce ayarlam fl oldu unuz tüm parametreleri kontrol eder. Ön so utmaya gerek yoktur; direk bir prosestir. Bu özellik kompresörün dayan kl l n artt r r. Nas l? air-o-chill 24 saatten fazla çal flt r lmazsa air-o-start otomatik olarak aktive olur air-o-start (startta otomatik kalk fllar) sayesinde kompresörün ya borularda eflit biçimde da l r. Sonda do ru tak lmam fl olsa bile h zl so utma veya flok dondurma programlar n n sonuçlar n garanti eder. Nas l? Sondan n yiyece e do ru tak l p tak lmad n do rulad ktan sonra "sonda" ya da "süre kontrolü" program n otomatik olarak seçerek NF HYGIENE ALIMENTARE Sertikay veren kurulufl: AFAQ AFNOR CERTIFICATION 11, Avenue Francis de Pressense Saint-Denis La Plaine Cedex - France NF031 normuyla uyumlu olan bu sertika ile air-o-chill'lerin kolayca temizlenebilece i ve termal performanslar tescil edilmifltir.

23 electrolux air-o-system 23 ARTE: Kalan Süre Bekleyen Patent Tahmini Kalan süre tahmini fonksiyonu "h zl so utma" iflleminin bitmesine ne kadar süre kald n belirler. Electrolux cook&chill sistemi ile mutfa n zdaki iflleri daha iyi planlar ve böylece önemli bir tasarruf sa lars n z. ARTE nedir? ARTE, ngilizce "Algorithm for Residual Time Estimation" sözcüklerinin k saltmas d r ve "Kalan Süre Tahmini fllemcisi" anlam na gelir ve air-o-chill'de h zl so utma iflleminin sonuçlanmas na ne kadar süre kald n belirler. Ne amaçla kullan l r? ARTE otomatiktir; flok dondurma da dahil olmak üzere sonda kullan lan her programda, ARTE h zl so utma ya da flok dondurma iflleminin ne zaman bitece ini belirtir, h zl so utucunun baflka bir ürünü so utmak için ne zaman haz r olaca n söyler. Böylelikle mutfakta daha iyi bir planlama yapmaya olanak verir. Nas l kullan l r? ARTE otomatiktir. Sonday ürünün içine saplay n ve istedi iniz program seçip bafllat n. Bir süre sonra (ürünün tipine ve miktar na ba l olarak dakika) kalan tahmini süre ekranda belirecektir. Kimler kullanabilir? Kendi menü programlar n (ürün tipi, ürün miktar, so utma süresi) gelifltirebilen personel yemekhaneleri, iflyeri mutfaklar, Cook & Chill Restoranlar bu özellikten yararlanabilirler. ki so utma ifllemi aras nda ne yapacaklar n kolayl kla planlayabilirler. Sonda, özel konik tasar m sayesinde, 90 döndürülerek bir flok dondurma program ndan sonra bile kolayl kla ürünün içinden ç kar labilir Sonda opsiyonlar : Electrolux h zl so utucular ve flok so utucu/dondurucularda standart olarak 1 adet tek sensörlü sonda bulunur Ayn anda farkl yemekler so utulmak istendi inde 3 adet tek sensörlü sondaya kadar ç k labilir Alternatif olarak, ana yiyecek et ise, do ru bir s cakl k ölçümü için 3 sensörlü sonda kullanman z tavsiye ederiz

24 24 electrolux air-o-system Turbo so utma program Turbo So utma program non-stop flok so utma/dondurma gerçeklefltirir: Fan sürekli çal fl r ve defrost ifllemi otomatiktir. Size düflen yaln zca istenen s y ayarlamakt r. Art k yemekleri air-o-chill'e birbiri ard na yerlefltirip ç karabilirsiniz ve böylelikle Electrolux air-o-system'in kullan m kolayl n yaflars n z. Turbo So utma nedir? 'Turbo so utma' program n kullanan operatör -36 ile +3 C aras nda bir çal flma s s n seçer. fiok so utucu set edilen s cakl korur, fanlar sürekli çal fl r ve defrost ifllemi otomatik olarak gerçekleflir. Çok yo un mutfaklar ve pastaneler için mükemmel bir prosestir. Ne amaçla kullan l r? Sürekli üretim yap lan mutfaklarda: Piflen farkl yiyecekler farkl zamanlarda piflirme ekipmanlar ndan ç kar ld nda. Tek bir ürünün çok miktarda imalat nda: Belirli bir yiyece in prosesi (so utma süresi) iyi bilindi inde ve so utulacak miktar çok fazla oldu unda. Nas l kullan l r? Program seçin ve istedi iniz çal flma s cakl n belirleyin. Kimler kullanabilir? S n rl bir menünün ama so utulacak çok miktarda ürünün oldu u iflletmeler. Restoranlar: Menü genifl, miktar s n rl Personel yemekhaneleri: Çok miktarda üretim Pastaneler: Piflirme ifllemini tam do ru noktada durdurmak gerekti inde. Bekleyen Patent Basit ancak etkili bir araç olan kap stopu kap y aç k tutar ve kötü kokular n oluflmas n engeller.

25 electrolux air-o-system 25 Dondurma programlar Dondurma bile bir biçim sorunudur: "Dondur ve Beklet" ya da "Turbo so utma" programlar dondurma dükkanlar için ideal seçimlerdir. Nedir? ki adet "Dondurma" program vard r: fiok Dondur ve Beklet: Sondayla ya da süre ayar yoluyla, flok dondurucu, dondurmay imalattan hemen sonra ideal s cakl k olan -14 C'ye (yaz l m ile de ifltirilebilir) getirir ve otomatik olarak bekletme moduna geçer. Dondurma için Turbo Dondurma fllemi: Operatör çal flma s cakl n do rudan -16 C'ye ayarlar ve air-o-chill dondurma için bir "derin donmufl muhafaza" kabinine dönüflür. Ne amaçla kullan l r? Dondur ve Beklet (1.Program) dondurma üretildikten hemen sonra gereklidir (genellikle dondurma ilk üretildi inde -7 C'dir) Turbo Dondurma (2. Program) dondurmay teflhir dolab na koymadan önce dondurmay kat laflt r p, flekil vermek için kullan l r. Nas l kullan l r? Dondurma Saklama programlar n aktive etmek için gerekli parametreyi seçin (özel programlar n yerine geçer). "Dondur ve Beklet" ile "Turbo Dondurma" aras nda seçim yapmak için programlar alan n kullan n. H zl so utma ve flok dondurma programlar ngiliz /NF (Norm France) normlar yla uyumludur Yerel düzenlemelere uygun hale de getirilebilir. UV sanitizasyon lambalar iste e ba l d r Hijyenik kabin tasar m : NF tescilli Yüksek yo unlukta, 60 mm kal nl nda poliüretan yal t m Ne izolasyonda ne de so utucu gazlarda HCFC-CFC içeri i yoktur Evaporatör paslanmaya karfl korumal d r Sert so utma veya flok dondurma programlar ndan sonra bile kap n n kolay aç lmas için kap çerçevesinde elektrikli s tma bulunur Temizlik amac yla evaporatöre kolay eriflim sa layan döner hava bölmesi Yuvarlak köfleleri olan iç kabin, temizlikte kolayl k için drenaj deli ine do ru e imli taban. Kirlerin saklanabilece i nokta bulunmaz. Manyetik conta: Temizleyebilmek için kolayca yerinden sökülebilir

26 26 electrolux air-o-system air-o-defrost donmufl g dalar n z tazeler Patentli Bir tufla basmayla dondurulmufl g dalar n z taze malzemeden farks z k l n. Zamandan tasarruf sa layan, a rl k kayb n azaltan, ayn zamanda maksimum hijyen garantisi veren air-o-defrost ile yiyeceklerinizin kalitesi emin ellerde. Patentli Air-o-defrost ile ayl k tasarruf miktar Patentli 2.657,00 küçük restaurant 100 küver 3 kifli, y lda 280 ifl günü 6.672,00 büyük restaurant 250 küver 8 kifli, y lda 280 ifl günü ,00 otel 500 küver 16 kifli, y lda 365 ifl günü ,00 hastane 1000 küver 32 kifli, y lda 365 ifl günü ,00 merkezi imalat mutfa 3000 küver 100 kifli, y lda 280 ifl günü air-o-defrost: Derin dondurucudan ç kan taze g dalar! air-o-defrost: Taze ürünlerin besin de erini, rengini, biçimini ve orijinal tad n koruyan benzersiz, patentli bir çözdürme ifllemidir. flin s rr, çözdürme sürecinde kabin içine düflük s cakl kta buhar enjeksiyonu ile yüksek h zla hava üfleme kombinasyonunda yatar. Geleneksel çözdürme metotlar yla k yasland nda (örne in +3 C'de so uk odalar) air-defrost'un birçok avantaj bulunur: Çok k sa çözdürme süresi: %80 daha çabuk Daha az a rl k kayb Korunan besin de erleri Kullan m kolayl (sadece on-off butonu) Hijyen (anti-bakteri devresi) Roll-in buzdolaplar air-o-system roll-in so utucular, 10xGN1/1, 20xGN1/1, 20xGN2/1 sistemler ve bunlar n arabalar yla tamamen uyumlu olarak kullan labilirler. "Smart" elektronik kontrol sistemiyle donat lm fllard r; HACCP uyumludurlar ve çok düflük iflletme maliyetleriyle çal fl rlar. Smart Roll-in 750 Lt HACCP Kabin içi s kritik de erleri aflt nda sesli ve görsel alarmlar çal fl r. Tüm olaylar tarih, saat, maksimum s cakl k ve HACCP alarm n n bafllama ve bitifl zamanlar belirtilerek kaydedilir. Ak ll elektronik defrost Patentli Defrost program yaln zca gerekti inde aktive olur. Evaporatör buzlanm flsa defrost program otomatik olarak bafllar ve sonuç olarak enerji sarfiyat azal r ile muhafaza s cakl hep ayn s da kal r.

27 electrolux air-o-system 27 Kokusuz davlumbaz air-o-steam 6 ve 10 tepsilik elektrikli kombi f r nlara özgü bu davlumbaz, buhar ve piflirme ifllemi s ras nda ç kan kokunun % 85-90' n yok eder. Ne buhar, ne de koku: Kokusuz davlumbazda bulunan 4 farkl filtrenin kombinasyonu bu olumlu sonucu ortaya ç kar r: Labirent filtre Su kondenseri Katalizör Silikon esasl jel filtre "Kokusuz davlumbaz" için egzost ba lant s na gerek yoktur. Bundan dolay süpermarketler, küçük restoranlar gibi havaland rma ve montaj maliyetlerinin tüm mutfak maliyetinin %30'una kadar ulaflt iflletmeler için mükemmel bir çözüm yarat r. Piflirme esnas nda f r n n kapa ne zaman aç lsa, ana elektrikli fan (nem sensörlü özel bir pano taraf ndan kontrol edilir) taraf ndan emilen hava, labirent filtrelerden geçer ve büyük bir h zla ayr bir bölmeye tafl n r. Son aflamada hava davlumbaz n en üstünde bulunan özel bir silika jelin içinden geçer. F r n davlumbaz ile emilen ya l is ise entegre bir katalizör taraf ndan ayr ca iflleme tabi tutulur.

28 Electrolux Professional: a company in the Electrolux Group the world s No.1 choice Electrolux Professional, profesyonel mutfak ve çamafl rhane ekipmanlar üretim ve da t m nda bir dünya lideridir. Sektöründe en fazla AR-GE yat r m yapan Electrolux Professional, ak lc yeniliklerin yarat lmas na kendisini adayarak ifl ortaklar n n müflterileriyle birlikte kazanmalar na yard mc olmaktad r ITALPRINT-TV 9JEBLU Electrolux, uyar da bulunmaks z n cihazlar n özelliklerini de ifltirme hakk n sakl tutar.

air-o-speed : dünyan n en h zl kombi f r n

air-o-speed : dünyan n en h zl kombi f r n : dünyan n en h zl electrolux 3 Electrolux ten : pazardaki en yenilikçi ve benzersiz H z:, yüksek kapasiteli bir f r nd r ve geleneksel ekipmanlara göre 4 kat daha h zl piflirir. Bu f r n, 24 dondurulmufl

Detaylı

www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar

www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar Kazand ran Güç Mercedes-Benz orijinal ya lar arac n z üreten uzmanlar taraf ndan, gelifltirilmifltir. Mercedes-Benz in dilinden en iyi Mercedes-Benz

Detaylı

Şok soğutucu/dondurucu 180kg-20x2/1

Şok soğutucu/dondurucu 180kg-20x2/1 Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux şok soğutucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye 90 dakikadan

Detaylı

Kompakt Tip Konveyörlü Bulafl k Makineleri

Kompakt Tip Konveyörlü Bulafl k Makineleri Kompakt Tip Konveyörlü Bulafl k Makineleri 2 electrolux wtc Kompakt çözüm Electrolux ün yeni, kompakt tip konveyörlü bulafl k makineleri bulafl k sorununuz için mükemmel çözümler sunar; maksimum hijyen

Detaylı

9631 YS 9641 Y Ç FT BÖLMEL FIRINLAR

9631 YS 9641 Y Ç FT BÖLMEL FIRINLAR Ç FT BÖLMEL FIRINLR 9631 YS Gümüfl Çift Bölmeli F r n (Üst Bölme Statik / lt Bölme Turbo F r n) 3 Gözü Gazl, 1 Gözü Elektrikli Ocak Programlanabilir Dijital Saat Teleskopik Raf (lt Bölmede) Katalitik rka

Detaylı

Şok Soğ./Dond. - 7/15 kg

Şok Soğ./Dond. - 7/15 kg Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90C'den +3C'ye düşürmektir. Electrolux şok soğutucular, yemeğin göbek ısısını +90C'den +3C'ye 90 dakikadan daha

Detaylı

Şok Soğ./Dond.50-10GN1/1

Şok Soğ./Dond.50-10GN1/1 Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux Şok Soğutucular/Dondurucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye

Detaylı

Şok soğutucu/dondurucu 180kg-20x2/1

Şok soğutucu/dondurucu 180kg-20x2/1 Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux şok soğutucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye 90 dakikadan

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Thermetic bratt pans - h = mm Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler

Detaylı

Şok soğutucu/dondurucu 50kg-10GN1/1

Şok soğutucu/dondurucu 50kg-10GN1/1 Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux Şok Soğutucular/Dondurucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye

Detaylı

Şok soğutucular 7/15 Kg

Şok soğutucular 7/15 Kg Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux şok soğutucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye 90 dakikadan

Detaylı

Şok soğutucu-dondurucu - 28Kg

Şok soğutucu-dondurucu - 28Kg Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux Şok Soğutucular/Dondurucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye

Detaylı

Mitsubishi Klima Özellikleri

Mitsubishi Klima Özellikleri Mitsubishi Klima Özellikleri Mitsubishi klimalar, havayı doğal de kötü enzim kirli Doğal kokulardan bakteriler havayı filtresiyle bir ortadan mekanizma emerek arındıran, kaldırılır, bakterileri sterilize

Detaylı

air-o-system Yardmc Ekipmanlar Aksesuarlar

air-o-system Yardmc Ekipmanlar Aksesuarlar air-o-system Yardmc Ekipmanlar Aksesuarlar 2 electrolux air-o-system a-o-s 6 GN 1/1 6 tepsilik air-o-system; küçük restaurantlar, flov amaçl piflirmeler ve flarküteriler için idealdir. da tepsi raf ve

Detaylı

Air-o-system için roll-in buzdolapları

Air-o-system için roll-in buzdolapları Electrolux Roll-in ve Roll-in/Pass-Through serisi buzdolapları büyük miktarda üretim yapılan merkezi mutfaklar, hastaneler, havaalanı catering firmaları ve fabrikalar gibi serviste en üst düzey verimlilik

Detaylı

Şok Soğ./Dond.70kg-10GNx2/1

Şok Soğ./Dond.70kg-10GNx2/1 Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux şok soğutucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye 90 dakikadan

Detaylı

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz.

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Gazl cihazlar n za ba lad n z gaz hortumu boyunun maksimum 150cm. olmas na ve hortum ba

Detaylı

KALİTE HER ZAMAN PAHALI DEĞİLDİR. Dünyanın 4. Büyük fabrikası teknolojinin önünde

KALİTE HER ZAMAN PAHALI DEĞİLDİR. Dünyanın 4. Büyük fabrikası teknolojinin önünde Japon dizayn ve teknolojisi ile üretilmiş çevre dostu klimalar artık Türkiye de KALİTE HER ZAMAN PAHALI DEĞİLDİR Dünyanın 4. Büyük fabrikası teknolojinin önünde 30.000 kişinin çalıştığı ve Sektöründe ilk

Detaylı

Pizza! Geliflen Pizza Pazar

Pizza! Geliflen Pizza Pazar Pizza! Geliflen Pizza Pazar Pizza bütün dünyada gittikçe tercih edilen bir yiyecek olmaktad r. ABD de y lda kifli bafl na 11 kg pizza tüketilmektedir. Günde yap lan pizza miktar ise 4000 dekar aflmaktad

Detaylı

CO RAFYA GRAF KLER. Y llar Bu grafikteki bilgilere dayanarak afla daki sonuçlardan hangisine ulafl lamaz?

CO RAFYA GRAF KLER. Y llar Bu grafikteki bilgilere dayanarak afla daki sonuçlardan hangisine ulafl lamaz? CO RAFYA GRAF KLER ÖRNEK 1 : Afla daki grafikte, y llara göre, Türkiye'nin yafl üzerindeki toplam nufusu ile bu nüfus içindeki okuryazar kad n ve erkek say lar gösterilmifltir. Bin kifli 5. 5.. 35. 3.

Detaylı

KUDOS. Laboratuvar Cihazları. 195 www.sahinlerkimya.com Tel: (0212) 659 54 00 pbx ULTRASON K SU BANYOLARI

KUDOS. Laboratuvar Cihazları. 195 www.sahinlerkimya.com Tel: (0212) 659 54 00 pbx ULTRASON K SU BANYOLARI Laboratuvar Cihazları ULTRASON K SU BANYOLARI en yüksek kalite ultrasonic temizleyicileri dünya çap na sunmaktan gurur duyar. Ultrasonik teknoloji bir lider üreticisi olarak, Kudos yenilikçi ve patent

Detaylı

2 büyük zonlu endüksiyon ocak 7kW

2 büyük zonlu endüksiyon ocak 7kW Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU NOT PRC 100 KULLANIM KLAVUZU 12 2 11 NOT PROGRAM AYARLARI Ç NDEK LER POWER BUTON 1- Ç NDEK LER... 3 GÖSTERGE Power buton ON konumuna getirildi inde ekranda

Detaylı

ARÇEL K'TEN SOFRANIZIN LEZZET NE LEZZET KATACAK FIRINLAR

ARÇEL K'TEN SOFRANIZIN LEZZET NE LEZZET KATACAK FIRINLAR SOLO FIRINLAR ARÇEL K'TEN SOFRANIZIN LEZZET NE LEZZET KATACAK FIRINLAR Ç FT BÖLMEL FIRINLAR Ç FT BÖLMEL FIRINLAR 9631 HS Çift Bölmeli Gümüfl Gri Turbo Özellikli Ana Bölme Statik Üst Bölme 3 Gaz+1 Elektrikli

Detaylı

Balans Vanalar Termostatik Radyatör Vanalar. www.gedikdokum.com

Balans Vanalar Termostatik Radyatör Vanalar. www.gedikdokum.com www.gedikdokum.com Balans Vanalar Termostatik Radyatör Vanalar Is tma sistemlerinin balanslanmas sayesinde tüm sisteme do ru zamanda, gerekli miktarda debi ve dolay s yla gereken s her koflulda sa lanabilir.

Detaylı

Akıllı Çözümler. Beko dan günlük hayatınızı kolaylaştıracak akıllı çözümler.

Akıllı Çözümler. Beko dan günlük hayatınızı kolaylaştıracak akıllı çözümler. Akıllı Çözümler Beko dan günlük hayatınızı kolaylaştıracak akıllı çözümler. Beko Solo Fırın Serisi estetik tasarımları ve teknolojileriyle yaşam kalitenizi yükseltiyor. Akıllı çözümleri ve fonksiyonellikleriyle

Detaylı

Şok Soğ./Dond.70kg-10GNx2/1

Şok Soğ./Dond.70kg-10GNx2/1 Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux şok soğutucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye 90 dakikadan

Detaylı

Şok Soğutucu/Dondurucu-56 kg

Şok Soğutucu/Dondurucu-56 kg Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek kısa bir süre içinde +90C'den +3C'ye düşürmektir. Electrolux Şok Soğutucular/Dondurucular, yemeğin göbek ısısını +90C'den +3C'ye

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL 1 4 6 5 3 7 2 Küçük panolar Dünya çapında onaylı ve çok sayıda standart ölçülerde stoklarımızda mevcut. Pratik sistem aksesuarları, KL terminal kutularını yaygın

Detaylı

Akıllı buzdolapları-650/1400lt

Akıllı buzdolapları-650/1400lt Electrolux Ağır İş Amaçlı buzdolapları serisinde, pazardaki en sofistike depo tipi buzdolaplarından birini bulabilirsiniz. Bu buzdolaplarının içi-dışı AISI 304 paslanmaz çeliktir; çalışma sıcaklığı normal

Detaylı

ÖZEL LABORATUAR DENEY FÖYÜ

ÖZEL LABORATUAR DENEY FÖYÜ Deneyin Adı:Evaporatif Soğutma Deneyi ÖZEL LABORATUAR DENEY FÖYÜ Deneyin Amacı:Evaporatif Soğutucunun Soğutma Kapasitesinin ve Verimin Hesaplanması 1.Genel Bilgiler Günümüzün iklimlendirme sistemleri soğutma

Detaylı

Bir fırından beklediğiniz her şey

Bir fırından beklediğiniz her şey air-o-convect Bir fırından beklediğiniz her şey electrolux air-o-convect 3 air-o-convect: pişirmede yeni boyut air-o-convect fırınlarının her mekâna uygun çok çeşitli model ve kombinasyon seçenekleri arasında

Detaylı

444 0 888 www.arcelik.com.tr

444 0 888 www.arcelik.com.tr 444 0 888 www.arcelik.com.tr 2012 ARÇEL K BUZDOLABINDA SEBZELER, SANK TAB ATTAYMIfi G B IfiIK ALMAYA DEVAM EDER. DO AL OLARAK TAZEL N UZUN SÜRE KORUR. YAfiASIN MAV IfiIK TEKNOLOJ S. YAfiASIN BÜTÜN SEBZELER.

Detaylı

Akıllı buzdolapları-650/1400lt

Akıllı buzdolapları-650/1400lt Electrolux Ağır İş Amaçlı buzdolapları serisinde, pazardaki en sofistike depo tipi buzdolaplarından birini bulabilirsiniz. Bu buzdolaplarının içi-dışı AISI 304 paslanmaz çeliktir; çalışma sıcaklığı normal

Detaylı

FAYDALI MODEL TESCiLi. SM5 ERA JETT {Elektrikli Piflirici} www.eraizgara.com. Ekonomik Cimri Sa l kl Zahmetsiz

FAYDALI MODEL TESCiLi. SM5 ERA JETT {Elektrikli Piflirici} www.eraizgara.com. Ekonomik Cimri Sa l kl Zahmetsiz Çift yönlü piflirme ile yiyeceklerin her iki taraf n da çevirmeden piflirebilen yeni sistem! FAYDALI MODEL TESCiLi Zamanlay c (Timer) Otomatik kapanma ve uyar zili Üstte ve altta ayr ayr rezistanslar Yap

Detaylı

Tamboy Fırınlar. 1227 multi turbo 4g - inox

Tamboy Fırınlar. 1227 multi turbo 4g - inox Solo Ürünler 2 Tamboy Fırınlar 1227 multi turbo 4g - inox 0+6 pişirme programlı grill fonksiyonlu multi turbo fırın 24 Saat programlanabilir dijital saat çıkartılabilir ve temizlenebilir full iç cam sistemi

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda monitörler için kumanda Masaüstü TFT piyasada standart bulunan TFT'lere göre, zorlu endüstriyel ortamlarda dahi sürekli olarak sorunsuz çalışırlar.

Detaylı

Soğuk Depolamada Gıda Güvenliğinin Önemi

Soğuk Depolamada Gıda Güvenliğinin Önemi Soğuk Depolamada Gıda Güvenliğinin Önemi Gıda güvenliği, insan gıdası ve hayvan yemi olarak kullanılan her türlü hammadde, yarı mamul ve mamul maddelerin çiftlikte yetiştirilmesi, üretimi, bakımı, hasadı

Detaylı

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için enerji tasarruflu Symaro sensörleri DELTA anahtarları serisi ile kullanım için uygun Answers for infrastructure

Detaylı

APlus Hastane ve Otelcilik Hizmetleri

APlus Hastane ve Otelcilik Hizmetleri CATERING APlus Hastane ve Otelcilik Hizmetleri 2006 y nda Ac badem S k Grubu nun bir i tiraki o arak kuru an APlus Hastane ve Ote c ik Hizmet eri bu gün; 3 fark, birden faz a kede ve Türkiye nin fark yer

Detaylı

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z!

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! SoloTel elero Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! elero GmbH Antriebstechnik Linsenhofer Str. 59 63 D-72660 Beuren info@elero.de www.elero.com 309400 Nr. 18 101.5401/0305 çerik Güvenlik

Detaylı

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016 Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe VTE-1016 7025693 1 Artık başlayabiliriz! Kontrol cihazınızı PlayStation TV sisteminize bağlama PS TV sisteminizle birlikte DUALSHOCK 3 veya DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızı

Detaylı

6 MADDE VE ÖZELL KLER

6 MADDE VE ÖZELL KLER 6 MADDE VE ÖZELL KLER TERMOD NAM K MODEL SORU 1 DEK SORULARIN ÇÖZÜMLER MODEL SORU 2 DEK SORULARIN ÇÖZÜMLER 1. Birbirine temasdaki iki cisimden s cakl büyük olan s verir, küçük olan s al r. ki cisim bir

Detaylı

Seramik Elyaf Ürünleri Rezistans ve Bant Telleri Cam Mozaik Pres Dizgi Makinesi ve Boyalar Avrupa zole Tu lalar Refrattari Kordierit Ürünler

Seramik Elyaf Ürünleri Rezistans ve Bant Telleri Cam Mozaik Pres Dizgi Makinesi ve Boyalar Avrupa zole Tu lalar Refrattari Kordierit Ürünler i Rezistans ve Bant Telleri Cam Mozaik Pres Dizgi Makinesi ve Boyalar Avrupa zole Tu lalar Refrattari Kordierit Ürünler Refrattari Seramik Roller SIC plaka ve Beam ler GÜVEN SA LAMANIN EN Y YOLU B R fi

Detaylı

Victrix Superior 32 kw Duvar tipi yo uflmal kombi (32 kw) Duvar tipi yo uflmal kat kaloriferi (32 kw X) Yo uflmal Kombi

Victrix Superior 32 kw Duvar tipi yo uflmal kombi (32 kw) Duvar tipi yo uflmal kat kaloriferi (32 kw X) Yo uflmal Kombi Victrix Superior 2 kw Duvar tipi yo uflmal kombi (2 kw) Duvar tipi yo uflmal kat kaloriferi (2 kw X) Yo uflmal Kombi Yo uflmal Kombi Victrix Superior 2 kw mmergas Victrix Superior kw çevre dostu yo uflmal

Detaylı

: TRE Investment-TRE II Proje Tarihi : 01.2005-06.2005 nflaat Tarihi : 06.2005-12.2006 Ana Strüktür. : Betonarme Karkas Ana fllev

: TRE Investment-TRE II Proje Tarihi : 01.2005-06.2005 nflaat Tarihi : 06.2005-12.2006 Ana Strüktür. : Betonarme Karkas Ana fllev EGEM MARLIK 00/ - 0 Yap Tan t m Genel görünüm O live Park Evleri Mimari Tasar m : M art D Mimarl k, Metin K l ç Mimari Proje ve Uygulama Ekibi: Özgür Dinçer, Gökhan Yadel, Okan Taflk ran, brahim Deniz,

Detaylı

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 HASTANE ENFEKSİYONUYLA MÜCADELE BASİT VE ETKİLİ Çekici modern tasarımı, kolay çalıştırılması ve

Detaylı

Kompakt buzdolapları. Electrolux Roll-in/Pass-through

Kompakt buzdolapları. Electrolux Roll-in/Pass-through Electrolux Roll-in ve Roll-in/Pass-Through serisi buzdolapları büyük miktarda üretim yapılan mutfaklar, hastaneler, havaalanı catering firmaları ve fabrikalar gibi serviste en üst düzeyde verimlilik gerektiren

Detaylı

Boru S zd rmazl k ve Boflluk Doldurma

Boru S zd rmazl k ve Boflluk Doldurma TR Tesisat Ürünleri Boru S zd rmazl k ve Boflluk Doldurma Loctite 511 Düflük mukavemet boru s zd rmazl Su ve gaz tafl yan sistemlerde kullan lan, s kça sökülmesi gereken metal diflli boru ba lant lar için

Detaylı

1600 litre Buzdolaplar

1600 litre Buzdolaplar Electrolux Roll-in ve Roll-in/Pass-Through serisi buzdolapları büyük miktarda üretim yapılan mutfaklar, hastaneler, havaalanı catering firmaları ve fabrikalar gibi serviste en üst düzey verimlilik gerektiren

Detaylı

Proje Tasarım Esasları Prof. Dr. Akgün ALSARAN. Temel bilgiler TÜBİTAK Üniversite Öğrenci Projesi Hazırlama

Proje Tasarım Esasları Prof. Dr. Akgün ALSARAN. Temel bilgiler TÜBİTAK Üniversite Öğrenci Projesi Hazırlama Proje Tasarım Esasları Prof. Dr. Akgün ALSARAN Temel bilgiler TÜBİTAK Üniversite Öğrenci Projesi Hazırlama İçerik Giriş Proje amacı Yöntem ve metotlar Örnek 2 Giriş 3 Alt Sorunlar Odaklama ve sorun analizi

Detaylı

HAVA SU ISI POPASI KULLANMA KILAVUZU ISI POMPASI KONTROL TAL MATLARI

HAVA SU ISI POPASI KULLANMA KILAVUZU ISI POMPASI KONTROL TAL MATLARI HAVA SU ISI POPASI KULLANMA KILAVUZU ISI POMPASI KONTROL TAL MATLARI I. ÖZET Is pompas hava kayna ndan ald enerjiiyi, tek veya çift kompresörlü ( monofaze & trifaze ) termodinamik çevrim ile do rudan kullan

Detaylı

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi Akıllı e Yaşam size evinizdeki tüm elektrikli eşyaları, aydınlatma sistemini, güvenlik sistemini mobil uygulamayla kontrol etmenizi ve yönetmenizi sağlar. Akıllı e Yaşam aynı zamanda min. %30 enerji tasarrufu

Detaylı

ÜN TE V SOSYAL TUR ZM

ÜN TE V SOSYAL TUR ZM ÜN TE V SOSYAL TUR ZM Bu ünitede turizmin çeflitlerinden biri olan sosyal turizmi daha ayr nt l bir flekilde ö renip, ülkemizdeki sosyal turizmin geliflimi hakk nda bilgiler edinece iz. Ç NDEK LER A. S

Detaylı

Seramik nedir? alfabesi 6

Seramik nedir? alfabesi 6 Seramik in alfabesi 6 Seramik nedir? Seramik, en basit tarifiyle, çok yüksek s cakl kta piflirilmifl toprak demektir. Serami in tarihi, uygarl k tarihi kadar eskidir. lk serami in Milattan Önce 6000 y

Detaylı

NIR Analizleri için Hayvansal Yem ve G da Numunelerinin Haz rlanmas

NIR Analizleri için Hayvansal Yem ve G da Numunelerinin Haz rlanmas NIR Analizleri için Hayvansal Yem ve G da Numunelerinin Haz rlanmas Çiftlik hayvanlar yeti tiricili inde yem kalitesinin belirleyici etkisi vard r. Ancak, yüksek kaliteli yem besicilik maliyetlerini önemli

Detaylı

3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE. Sıcak Su Kazanları

3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE. Sıcak Su Kazanları 3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE Sıcak Su Kazanları 1 Hoval 3-geçişli sıvı/gaz yakıtlı sıcak su kazanlarının avantajları Ürünlerimiz teknolojinin son örneğini temsil ederken, yaratıcı

Detaylı

Inverterli Ticari Klimalar

Inverterli Ticari Klimalar Inverterli Ticari Klimalar Tasarruf Konfor 02 Estetik S Super Digital Inverter En Verimli Enerji Tüketimi flletme maliyetlerinizi minimuma indirir. -20ºC d fl ortam s cakl na kadar yüksek performansl s

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları. BASINÇLI KAPLAR Boyler

ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları. BASINÇLI KAPLAR Boyler Isı İstasyonları Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Genleşme Paslanmaz Proses Denge Kapları Tortu

Detaylı

PowerLogic Sistem Güç Ölçüm Cihaz PM700 Serisi

PowerLogic Sistem Güç Ölçüm Cihaz PM700 Serisi Güç Yönetimi PowerLogic Sistem Güç Ölçüm Cihaz PM700 Serisi 2005 Müflteri Yard m Hatt 444 30 30 TR-Hotline@schneider-electric.com www.schneider-electric.com.tr Schneider Electric markas Fonksiyonlar ve

Detaylı

Albatros2 Grafiksel Kullan c Arayüzü UI400

Albatros2 Grafiksel Kullan c Arayüzü UI400 Albatros2 Grafiksel Kullan c Arayüzü UI400 H zl Kullan m Rehberi CE1C2348tr 2014-03-31 Bina Teknolojileri 2 Bir bak ta en önemli özellikler Enerji tasarrufu Otomatik mod kullan m. Konfor ayar de eri ayar

Detaylı

ELEKTRON K DEVRE ELEMANLARI

ELEKTRON K DEVRE ELEMANLARI LKTRO K DVR LMALARI MODL SORU 1 DK SORULARI ÇÖZÜMLR MODL SORU 2 DK SORULARI ÇÖZÜMLR 1. Diyot kare dalgan n negatif parças n geçirmeyece inden ç k fl gerilimi; 1. fiekildeki K transistörü ; L transistörü

Detaylı

2 BÖLMEL OCAK DNG 322 X. Kullan m ve montaj k lavuzu. Model No. DNG 322 X Ürün No Seri No.

2 BÖLMEL OCAK DNG 322 X. Kullan m ve montaj k lavuzu. Model No. DNG 322 X Ürün No Seri No. 2 BÖLMEL OCAK Kullan m ve montaj k lavuzu DNG 322 X Model No. DNG 322 X Ürün No. 9496 00234 Seri No. VESTEL Dayan kl Tüketim Mallar Pazarlama A.fi. Ambarl Petrol Ofisi Dolum Tesisleri Yolu Avc lar 34840

Detaylı

F İ R M a. Herşey Bir Kaynaktan. Düz profillerin ve baraların işlenmesinde uzman

F İ R M a. Herşey Bir Kaynaktan. Düz profillerin ve baraların işlenmesinde uzman F İ R M a Düz profillerin ve baraların işlenmesinde uzman EHRT ürün yelpazesi, busbarların komple işlemlerini (kesme, zımbalama ve büküm) içerir. Çalıştığımız firmalar genellikle elektrik endüstrisine

Detaylı

η k = % 107 a kadar. %111 (Hi de eri baz al narak)

η k = % 107 a kadar. %111 (Hi de eri baz al narak) Logamax Plus GB 022 Yo uflmal Kombi Tüketimde KonforPlus Düflük Yak t Tüketimi Yo uflma teknolojisiyle gelen çok yüksek verim, çok uzun ömürlü magnezyum-alüminyum-silisyum alafl m high-tech eflanjör, ak

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık "L1", "L2" ve "L3" olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık L1, L2 ve L3 olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir Kontaktörler Röle kontakları üzerinden büyük bir miktar elektrik gücü anahtarlamak için kullanıldığında kontaktör terimi ile adlandırılır.. Kontaktörler tipik olarak çoklu kontaklara sahiptir ve kontakları

Detaylı

Patlama önleyici ürünler

Patlama önleyici ürünler 13-797352.qxp 10/17/08 11:24 AM Page 1 Nükleer enerji Alev alabilen malzemelerden kaç nmak, patlamadan korunman n en kolay yoludur. Ancak, kimya ve eczac l k endüstrisinde ve di er endüstri alanlar nda,

Detaylı

Faaliyet Konular m z:

Faaliyet Konular m z: Faaliyet Konular m z: Is Transfer Bölümü Plakal Is Eflanjörleri Borulu ve Tubuler Eflanjörler Akümülasyon Tanklar Boylerler S v Transfer Bölümü Domestik Pompalar Hijyenik Pompalar Proses Pompalar Hijyenik

Detaylı

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini Mutfakta iyi sonuç elde etmek için iki temel prensibi dikkate almak gerekir: Özen ve kaliteli malzeme. Her zaman yüksek kalitede yemekler için taze malzemenin tek çözüm olduğu düşünülür. Ancak yeni dondurma

Detaylı

SolaGlide / RRG - RRP -Detaylı Teknik Katalog-

SolaGlide / RRG - RRP -Detaylı Teknik Katalog- SolaGlide / RRG - RRP -Detaylı Teknik Katalog- ÇÖZÜMLERİMİZ RESTORAN & KAFE Kötü hava şartlarından dolayı dış mekanlarda müşterilerinize hizmet veremediğiniz için para mı kaybediyorsunuz? Tabi ki dışarıda

Detaylı

Güvenlik uyar lar Güvenlik uyar lar Kullanma k lavuzunda verilen bilgilerin dikkate al nmamas halinde, üretici firman n sorumluluk kabul etmeyece ini unutmay n. En son ürün gam içerisinde yer alan bu ürün

Detaylı

Tablo 2.1. Denetim Türleri. 2.1.Denetçilerin Statülerine Göre Denetim Türleri

Tablo 2.1. Denetim Türleri. 2.1.Denetçilerin Statülerine Göre Denetim Türleri 2 DENET M TÜRLER 2.DENET M TÜRLER Denetim türleri de iflik ölçütler alt nda s n fland r labilmektedir. En yayg n s n fland rma, denetimi kimin yapt na ve denetim sonunda elde edilmek istenen faydaya (denetim

Detaylı

Ç NDEK LER. Özellikler Karakteristik Eğriler Teknik Tablo Sipariş Kodları Teknik Resimler

Ç NDEK LER. Özellikler Karakteristik Eğriler Teknik Tablo Sipariş Kodları Teknik Resimler Termik Röleler Ç NDEK LER FTR5 0.A... 5A Özellikler Karakteristik Eğriler Teknik Tablo Sipariş Kodları Teknik Resimler FTR 5A - A 0A - 9A EN 60947-4- TS EN 60947-4- IEC 60947-4- Rak m : 000 m (max) Ba

Detaylı

Torna, Freze, Bohrwerk, Tafllama, Erozyon vb. tezgâhlar için.

Torna, Freze, Bohrwerk, Tafllama, Erozyon vb. tezgâhlar için. Energy & Control Systems Dijital Koordinat Okuyucular Basic 110, 210, 310 Serileri Torna, Freze, Bohrwerk, Tafllama, Erozyon vb. tezgâhlar için. Energy & Control Systems BASIC Serisi nin Genel Özellikleri

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

MEVCUT OTOMATĐK KONTROL SĐSTEMLERĐNĐN BĐNA OTOMASYON SĐSTEMĐ ĐLE REVĐZYONU VE ENERJĐ TASARRUFU

MEVCUT OTOMATĐK KONTROL SĐSTEMLERĐNĐN BĐNA OTOMASYON SĐSTEMĐ ĐLE REVĐZYONU VE ENERJĐ TASARRUFU MEVCUT OTOMATĐK KONTROL SĐSTEMLERĐNĐN BĐNA OTOMASYON SĐSTEMĐ ĐLE REVĐZYONU VE ENERJĐ TASARRUFU Erdinç S AYIN 1968 yılında Đstanbul'da doğdu. 1989 yılında Đstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği

Detaylı

AMELİYATHANELERDE HİJYENİK KLİMA TESİSATI

AMELİYATHANELERDE HİJYENİK KLİMA TESİSATI 1 AMELİYATHANELERDE HİJYENİK KLİMA TESİSATI K.Oktay GÜVEN ÖZET Hastanelerde klinik tedavinin yanında hijyenik Ģartların sağlanması da önemlidir. Hastanelerde hijyenik ortamın yaratılabilmesi için hastane

Detaylı

düğmesi, dijital ısı göstergesi bulunur. En iyi s da l m için havaland rmal so utma.

düğmesi, dijital ısı göstergesi bulunur. En iyi s da l m için havaland rmal so utma. Electrolux Roll-in ve Roll-in/Pass-Through serisi buzdolapları büyük miktarda üretim yapılan mutfaklar, hastaneler, havaalanı catering firmaları ve fabrikalar gibi serviste en üst düzey verimlilik gerektiren

Detaylı

Animasyon Tabanl Uygulamalar n Yeri ve Önemi

Animasyon Tabanl Uygulamalar n Yeri ve Önemi Otomasyon Sistemleri E itiminde Animasyon Tabanl Uygulamalar n Yeri ve Önemi Murat Ayaz Kocaeli Üniversitesi Teknik E itim Fakültesi, Elektrik E itimi Koray Erhan Kocaeli Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi,

Detaylı

Isı Pompalı Isıtma/Soğutma Sistemleri

Isı Pompalı Isıtma/Soğutma Sistemleri Isı Pompalı Isıtma/Soğutma Sistemleri Apartman ve siteler gibi kentsel dönüşüm projeleri, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, De, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar, Otel, tatil

Detaylı

MasterFlow 920 AN (Eski Adı Masterflow 920 SF)

MasterFlow 920 AN (Eski Adı Masterflow 920 SF) TANIMI MasterFlow 920 AN, metakrilat esaslı, iki bileşenli, yüksek performanslı, stiren içermeyen, özel bir tabanca ile kolaylıkla uygulanan, macun kıvamında ankraj ve montaj malzemesidir. STANDARTLAR

Detaylı

Farkl alanlarda çal flmalar n sürdüren firmam z n bafll ca faaliyet alanlar ;

Farkl alanlarda çal flmalar n sürdüren firmam z n bafll ca faaliyet alanlar ; FARK n zolsun Bir DPAK Prestij Torbalar DPAK File Torbalar DPAK Bantl Torbalar Etiketler Etiketli Çuvallar Rulo Etiketler Üzüm Torbalar Sebze Torbalar Koliler Tüp File ve Extrude File çeflitleri Hakk m

Detaylı

ART ÇATI T P KL MA (ROOF - TOP)

ART ÇATI T P KL MA (ROOF - TOP) ART ÇATI T P KL MA (ROOF - TOP) Çat (Roof - top) tipi klima cihazlar hipermarketler, ifl ve al flverifl merkezleri, sinema, tiyatro, gösteri merkezleri, sosyal tesisler, e itim kurumlar v.b yerler ile

Detaylı

Yer-Tavan Tipi Split Klima

Yer-Tavan Tipi Split Klima Yer-Tavan Tipi Split Klima YER - TAVAN TiPi SPLiT KLiMALAR fi k görünümleri ile her ortama uyum sa layabilen Flair yer-tavan tipi klimalar, montaj alan n n yetersiz oldu u mekanlarda ek bir aparata ihtiyaç

Detaylı

Is nma maliyetlerinde büyük dü ü ler nas l sa lan r. Tekstil boya tesisi at k sular ndan enerji kazan m

Is nma maliyetlerinde büyük dü ü ler nas l sa lan r. Tekstil boya tesisi at k sular ndan enerji kazan m Is nma maliyetlerinde büyük dü ü ler nas l sa lan r Tekstil boya tesisi at k sular ndan enerji kazan m Enerji kazan m Her gün ne kadar enerji israf ediliyor? Is kazan m Tekstil endüstrisinde üretkenlik

Detaylı

Sifonik Drenaj Nedir? Nasıl Çalışır?

Sifonik Drenaj Nedir? Nasıl Çalışır? Sifonik Drenaj Nedir? Nasıl Çalışır? Sifonik Drenaj temelde Bernoulli'nin bulmuş olduğu akışkanın enerji denkliği prensibinden yararlanarak suyun herhangi bir eğime gerek kalmadan istenilen yerden tahliye

Detaylı

BİNALARDA ENERJİ PERFORMANSI YÖNETMELİĞİ Bayındırlık ve İskan Bakanlığı

BİNALARDA ENERJİ PERFORMANSI YÖNETMELİĞİ Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yayınlanma tarihi: 05.12.2008 Yürürlüğe girme tarihi: 05.12.2009 Vorlage 1 09/2006 Viessmann Werke Kapsam Mevcut ve yeni yapılacak konut, ticari ve hizmet amaçlı kullanılan

Detaylı

Kurallara uygun iyi bir mutfak yapmanın en etkili yolu mimar, işletmeci, mutfak şefi ve müteahhidin ortak çalışmaları ile ortaya çıkar.

Kurallara uygun iyi bir mutfak yapmanın en etkili yolu mimar, işletmeci, mutfak şefi ve müteahhidin ortak çalışmaları ile ortaya çıkar. 1 Kurallara uygun iyi bir mutfak yapmanın en etkili yolu mimar, işletmeci, mutfak şefi ve müteahhidin ortak çalışmaları ile ortaya çıkar. 2 Mimar Malsahibi Mutfak şefi Müteahhit 3 4 Mutfağın yapılacak

Detaylı

GERİ DÖNÜŞÜM TEKNOLOJİSİ ÇALIŞMA SORULARI. b. Ekstrüzyonda granül hammadde elde edilmesi. c. Plastik malzemelerin özelliklerine göre ayrılması

GERİ DÖNÜŞÜM TEKNOLOJİSİ ÇALIŞMA SORULARI. b. Ekstrüzyonda granül hammadde elde edilmesi. c. Plastik malzemelerin özelliklerine göre ayrılması GERİ DÖNÜŞÜM TEKNOLOJİSİ ÇALIŞMA SORULARI 1. Sanayi kuruluşlarından ve evsel atıklardan çıkan plastik esaslı malzemelerin toplanıp ayrılarak ve öğütülerek sanayi sektörüne hammadde ve yarı mamul olarak

Detaylı

AirHome Serisi Sulu Split Tip Isı Pompaları

AirHome Serisi Sulu Split Tip Isı Pompaları Apartman, siteler gibi toplu konut projelerinde ve Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için 25 kw'a kadar performans aralığında dış üniteler Sıcak su boyleri ve tesisat ekipmanları

Detaylı

Bir Müflterinin Yaflam Boyu De erini Hesaplamak çin Form

Bir Müflterinin Yaflam Boyu De erini Hesaplamak çin Form Bir Müflterinin Yaflam Boyu De erini Hesaplamak çin Form Bu formu, müflterilerinizden birinin yaflam boyu de erini hesaplamak için kullan n. Müflterinin ad : Temel formül: Yaflam boyunca müflterinin öngörülen

Detaylı

Alarko - Techem Isı Giderleri Paylaflım Sistemi

Alarko - Techem Isı Giderleri Paylaflım Sistemi Bu küçük s payölçerin ard nda; 58 y ll k deneyim, 4.000 in üzerinde çal flan ve %100 müflteri memnuniyeti var! Alarko - Techem Isı Giderleri Paylaflım Sistemi Alarko - Techem Is Giderleri Paylafl m Hizmetleri

Detaylı

Bulaşık Makineleri 31 Tam Ankastre Bulaşık Makineleri 31 Yarı Ankastre Bulaşık Makineleri 31

Bulaşık Makineleri 31 Tam Ankastre Bulaşık Makineleri 31 Yarı Ankastre Bulaşık Makineleri 31 Fırınlar 2-7 60 cm Fırınlar 2-5 Ethos Kompakt Buharlı Pişirici / Kompakt Fırın/ Kompakt Mikrodalga 6 Expression Kompakt Buharlı Pişirici 7 Classic Kompakt Fırın 7 Mikrodalgalar 8-10 Kahve Makinası 11 Isıtma

Detaylı

Daire testereler Gönye kesmeler Profil kesmeler Demir bükme

Daire testereler Gönye kesmeler Profil kesmeler Demir bükme Daire testereler Gönye kesmeler Profil kesmeler Demir bükme DA RE TESTERE C 7MFA 190 mm / 1010 W 190 mm b çak çap, 68 mm kesme derinli i paralel ayarlama sistemi güçlü alüminyum taban yüksek performansl

Detaylı

C. MADDEN N ÖLÇÜLEB L R ÖZELL KLER

C. MADDEN N ÖLÇÜLEB L R ÖZELL KLER C. MADDEN N ÖLÇÜLEB L R ÖZELL KLER 1. Patates ve sütün miktar nas l ölçülür? 2. Pinpon topu ile golf topu hemen hemen ayn büyüklüktedir. Her iki topu tartt n zda bulaca n z sonucun ayn olmas n bekler misiniz?

Detaylı

Konveyörler NP, NI Serisi

Konveyörler NP, NI Serisi NP, NI Serisi NP Serisi T-Max konveyörleri, üretim şartlarınıza uygun olarak, Avrupa da, optimum verimde çalışacak şekilde imal edilmiştir. Alüminyum konstrüksiyon kasası, yüksek sıcaklığa dayanıklı bant

Detaylı

Enfeksiyon Kontrolünde Uzman. Düşük Isı H2O2 Gaz Plazma Sterilizatörü

Enfeksiyon Kontrolünde Uzman. Düşük Isı H2O2 Gaz Plazma Sterilizatörü Düşük Isı H2O2 Gaz Plazma Sterilizatörü Söz... Üstün kaliteli plazma sterilizatörü Renosem Hakkında RENOSEM, enfeksiyon önleme, mikrobiyal azalma sonucunu getiren yenilikçi Düşük Isılı Plazma Sterilizatörü

Detaylı