ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

2 Emniyet Talimatlar Activa-Iceberg Ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen talimatlar dikkatlice okuyunuz. Activa-Iceberg modeli sadece evde kullan lmak üzere imal edilmi tir. Lütfen amac d nda kullanmay n z. Aksi takdirde amac d nda kullan m nedeni ile garanti kapsam d nda kalacakt r. Kurma talimatlar n ad m ad m takip ediniz. Sadece, size teslim edilmi olan orijinal parçalar kullan n z. Kurma i lemi için sadece uygun olan aletleri kullan n z ve gerekti inde kurma i i için yard m isteyiniz. Ko u band n z muhafaza etmeyiniz. kaygan olmayan bir zemine yerle tiriniz ve rutubetli yerlerde lk kullan mdan önce ve daha sonra periyodik olarak 1-2 ayda bir kez bütün ba lant yerlerinin s k olduklar n kontrol ediniz. Bozuk parçan n yerine derhal yenisini tak n z veya tamirat yap l ncaya kadar ürünü kullanmay n z. Tamirat için sadece orijinal parçalar kullan n z. Tamir durumunda sat c n z n önerilerine ba vurunuz. Ürünü temizlemek için çok etkili deterjan kullanmay n z. Ayarlanabilir parçalar n yerine düzgün bir ekilde yerle tirilmi oldu una ve s k t r lm olmas na dikkat ediniz. Bu ko u band 2.0HP sürekli motor gücüne sahip olup, maksimum kullan c a 130kg d r. Kilosu bu a rl n üzerinde olan ki ilerin cihaz kullanmalar sak ncal d r. Herhangi bir çal ma program uygulanmadan önce doktorunuza dan n z rl ACTIVA Fitness & Leisure Merkez Teknik Servis:

3 K o u Band Parç alar Ekran Güvenlik Anahtar Kolay Eri im Tu lar (H zl /Yava ) Nab z Sensörleri Tutunma Kolu Motor Kapa Bant Yan ç ta Tekerlek Kö e Plasti i

4 GÖSTERGE PANEL FONKS YONLARI 1. Cihaz n elektrik kablosunu prize tak n ve motor kapa n n ön taraf nda bulunan güç dü mesini aç n. ( Güç dü mesi yürüme band n n alt ndad r.) 2. Ko u band na basarak band n üstünde durun. 3. Güvenlik anahtar n n, m knat sl ucunu göstergenin üzerindeki yuvas na tak n, klipsli ucunu da k yafetinize tak n. 4. START tu una bas n ve ürün çal maya haz r hale gelecektir. 5. FAST tu una basarak ko u band n 1/km h zla çal t rabilirsiniz. 6. Band n üzerinde yürüyün. (Not Yava h zda rahat edene kadar, tutunma kollar n b rakmaman z ve h z n z artt rmaman z tavsiye edilir) 7. Güvenli bir ekilde durabilmek için, band n üzerinden geri ad m at n ve STOP tu una bas n, güvenlik ipini çekmeyin çünkü bu aniden durman za ve sendelemenize sebep olur. 8. Power dü mesine basarak aleti kapat n. ÖZEL FONKS YONLAR MODE tu uyla hedef kalori belirleyerek egzersiz; 1. Kendinize bir hedef seçin. Time/Pulse ( Süre/Hedef Nab z De eri ), Distance/Speed ( Mesafe/H z ), ve Calorie/Incline ( Kalori/E im ) ( Seçti iniz hedef yan p sönen kla i aret edilir, süre, mesafe ve kalori aras ndan seçiminizi yapabilirsiniz.) 2. FAST veya SLOW tu una basarak diledi iniz de ere ait rakamsal de eri girin. 3. SET, tu una basarak belirledi iniz hedefi kaydedin. 4. START, tu una basarak çal maya ba layabilirsiniz. 5. Egzersiz s ras nda, belirledi iniz hedefe ula t n z zaman program n bitti ini gösteren sesle i aret al rs n z.( Program n z tamamlansa bile, ko u band durmayacakt r.)

5 Tu lar n Fonksiyonlar 1. Start (ba lama) dü mesi 2. E im artt rma tu u 3. E im azaltma tu u (sa tutunma kolunda) 4. Stop (durdurma) dü mesi 5. H z artt rma tu u 6. H z azaltma tu u (sa tutunma kolunda) 7. Nab z sensörü (her iki tutunma kolunda) Kolay Eri im Tu lar n n Çal t r lmas E im sistemi Bu tu sol tutunma kolu üzerinde bulunur.. 1. Yukar tu a basarak, ko u band n n e imini artt rabilirsiniz. 2. A a basarak, ko u band n n e imini azaltabilirsiniz. H z Sistemi Bu tu sa tutunma bar n n üzerinde bulunur.. 1. Yukar tu una basarak, ko u band n n h z n yükseltebilirsiniz. 2. A a tu una basarak, ko u band n n h z n yava latabilirsiniz. Nab z Sensörünün Çal t r lmas Figür-1 de 5 numarada belirtilen metaller her iki tutunma kolunda da bulunur. Her iki elinizi sensörlerin üzerine koyarak egzersiz boyunca yada bitiminde nab z de erlerinizi ekranda görebilirsiniz. ( E er nab z de erleriniz s f r gösteriyorsa, ellerinizi çekin ve tekrar deneyin.)

6 Gösterge Paneli fonksiyonlar 1. Increase UP: E imi artt r. 2. Decrease Down: E imi azalt r. 3. Start: Band n hareket etmesini sa lar. Start dü mesine bast ktan sonra, Fast tu una basarsan z band n 1.00km/h h zla hareket etmesini yada h z n artmas n sa lars n z. 4. Set: Mode tu undan seçti iniz belirli bir program ayarlamak için kullan l r. Alet çal r durumdayken bu tu a basarak tek tu la 3/Kms h z ayar yapabilirsiniz. 5. Mode: Mode tu una bas l tutarak, Time (Süre), Pulse (Nab z De eri), Distance (Mesafe), Speed (H z), Calorie (Harcana Kalori Miktar ) ve Program (Program) fonksiyonlar n seçebilirsiniz. Seçilen fonksiyonun, ekranda ilk harfi yan p söner. Makine çal rken bu tu a basarak tek tu la 6 Kms h z ayar yapabilirsiniz. 6. Reset: Bu tu a 3 saniye bas l tutarak, ekrandaki ayarlar s f rlayabilirsiniz. Makine çal r durumdayken, bu tu a basarak tek tu la 9 Kms h z ayar yapabilirsiniz. 7. Stop: Band n yava ça durmas n sa lar. 8. Fast: H z artt rmaya yarar. 9. Slow: H z yava latmaya yarar.

7 Ekran Göstergeleri Time (Süre) Calorie/Inc Calorie (Kalori) Incline (E im) : 0-99 dakikaya kadar olan egzersiz süresini gösterir. : Kcal ye kadar harcanan kalori miktar n gösterir. : 1 den 15 e kadar olan e im seviyesini gösterir. (Dikkat) Ekran da PIN veya Error (Hata) yaz s n n görülmesinin sebebi; PIN - Güvenlik ipinin, konsoldan ayr lmas ekranda PIN yaz s n n görülmesine sebep olur. Error Hata kodlar Error 1, Error 2, Error 3 - Elektrik probleminden do an sorunlardan kaynaklan r. Ekranda Error yaz s gördü ünüz zaman, RESET tu una bas n. E er Error yaz s ekrandan gitmediyse tekrar RESET tu una basmak yerine lütfen Teknik Servisi aray n. Speed (H z): Ekranda 1.00 Km/h den 16.00Km/h ye kadar olan h z gösterir. Dikkat:. Ekranda gözüken kalori de eri 70 Kg standart bir kullan c referans al narak haz rlanm t r. Distance / HRC SET Distance (Mesafe): Kat etti iniz egzersiz mesafesini 99.9 Km ye kadar gösterir. Prog/Pul/HRC Program: Mode tu una basarak Prog/Pul foksiyonunu seçtikten sonra, P01 den P30 kadar istedi iniz program, Slow veya Fast tu una basarak seçebilirsiniz. Nab z De eri: Ellerinizi sensörlerin üzerine koyarak egzersiz boyunca yada bitiminde nab z de erlerinizi ekranda görebilirsiniz. H.R.C. FONKS YONUNU AYARLAMA VE KULLANMA H.R.C. Fonksiyonu: H.R.C. sistemi otomatik aç lan bir sistemdir. Kablosuz POLAR nab z de eri sistemiyle, kullan c hareket esnas nda makinede hiçbir tu a basmadan bu özelli i çal t rabilir.

8 H.R.C. Fonksiyonunu Ayarlama 1. Mode tu una, DIST/HRC SET ekran nda A030 yazs s görünene kadar bas l tutun. 2. Kullan c n n ya n n ayarlanmas - Fast ve Slow tu lar na basarak, ya n z ayarlay n. (Varsay lan de er 30) - Seçtikten sonra Set tu una bas n. - Ya n z ayarlad ktan sonra Speed (H z) ayar na geçilecektir. 3. H z n Ayarlanmas - Fast ve Slow tu lar na basarak, istedi iniz h z ayarlay n.(varsay lan de er 6Kms, Maksimum h z 12 Kms) - Seçtikten sonra Set tu una bas n. - H z n z ayarlad ktan sonra Nab z ayar na geçilecektir. 4. Nab z De erinin Ayarlanmas - Fast ve Slow tu lar na basarak, istedi iniz nab z de erini ayarlay n. (60 dan180 e kadar seçebilirsiniz.) - Seçtikten sonra Set tu una bas n. - Ayarlar tamamlanm t r. H.r.c. Fonksiyonunun Kullan lmas 1. Kullanmaya ba lamadan önce, ekran H.R.C fonksiyonunu getirin. 2.H.R.C. fonksiyonunu ayarlad ktan sonra, start tu una basarak H.R.C. fonksiyonunu otomatik olarak çal t r n.( PROG/PUL/HRC ekran nda nab z de eriniz H123 olarak gözükecektir.) 3. Ba lama h z 1Km/h dir. Girdi iniz nab z de erine ula ana kadar h z n z her 10 saniyede 0.5 Km/h yükselecektir. E er, ula t n z h z, ayarlad n z h zdan 1 Km/h daha yava ise, h z n z her 10 saniyede 1Km/h yükselecektir. 4. H.R.C. fonksiyonunda, ayarlad n z nab z de er seviyesine ula t n zda h z n z her 10 saniyede 0.5 Km/h dü ecektir. 5. E er nab z de eriniz hala ayarlad n z de erden yüksek ise, h z 1Km/h geldi inde makine otomatik olarak durur ve H.R.C. fonksiyonu sona erer.

9 -H.R.C. fonksiyonunu sadece POLAR nab z kablosunu gö sünüze takt çal t rabilirsiniz. n zda Egzersiz Program / Egzersiz Hedefinin Ayarlanma Metodu 1.Hedef kalori belirleyerek egzersiz: Mode tu una basarak, ekranda CALORIE/INC fonksiyonunu seçin. SLOW veya FAST tu una basarak diledi iniz de ere ait rakamsal hedefi girin. SET tu una basarak girdi iniz hedefi kaydedin. 2. Hedef süre belirleyerek egzersiz: Mode tu una basarak, ekranda TIME fonksiyonunu seçin. SLOW veya FAST tu una basarak diledi iniz de ere ait rakamsal hedefi girin. SET tu una basarak girdi iniz hedefi kaydedin. 3. Hedef mesafe belirleyerek egzersiz: Mode tu una basarak, ekranda DISTANCE fonksiyonunu seçin. SLOW veya FAST tu una basarak diledi iniz de ere ait rakamsal hedefi girin. SET tu una basarak girdi iniz hedefi kaydedin. 4. Kay tl programlar seçerek egzersiz: Mode tu una basarak, ekranda PROG/PUL fonksiyonunu seçin. SLOW veya FAST tu una basarak diledi iniz de ere ait rakamsal hedefi girin. SET tu una basarak girdi iniz hedefi kaydedin

10 KO U BANDINIZIN KATLANMASI VE TA INMASI Ko u band n z katlamadan önce, e imi en alt seviyeye getirin. E er bu i lem yap lmazsa, ko u band n z da kal c hasar olu abilir. Makinenin kablosunu çekin. 20 kiloya kadar güvenli bir ekilde kald rabilir veya hareket ettirebilirsiniz. 1. Ko u band n z sol tarafta gösterildi i gibi tutun. Herhangi bir kaza riskini azaltmak için ayaklar n z bükün ve s rt n z dik tutun. Ko u band n kald rd n z da s rt n zdan çok ayaklar n za güç verdi inizden emin olun. Ko u band n dikey bir pozisyona gelene kadar kald r n. 2. Sa elinizi yan tarafta gösterilen pozisyondaki gibi tutun ve ko u band n s k ca kavray n. Sol elinizin ba parma yla, mandal sola çevirin. Ko u band n mandal kilide yakla ana kadar kald r n. Mandal n kilide tamamen geçti inden emin olun. 3. Ko u band n n, zemine veya hal ya zarar vermemesi için alt na bir paspas serin. Aleti, direk güne ndan uzak tutun. Ko u band n, 30 derecenin üstündeki s cakl klara kapal olarak muhafaza etmeyin.

11 KO U BANDININ TA INMASI Ko u band n hareket ettirmeden önce, yukar da belirtilen pozisyona getiriniz. Gövdenin saklama kilidine s k ca tutundu una emin olun. 1. Tutunma kollar n uçlar ndan tutun. Aya n z resimde gösterildi i gibi yerle tirin. 2. Ko u band n ön tekerleklerin üzerinde rahatça hareket edecek ekilde, arkaya do ru yat r n. Dikkatlice istedi iniz yere hareket ettirin. Yaralanma riskini azalmak için, hareket ettirirken önlemlerinizi al n. Ko u band n z düz olmayan bir zeminde ta may n. 3. Aya n zla, gövdeye bas n ve saklama pozisyonunda b rakmak için yava ça b rak n. KO U BANDINI TEKRAR KULLANMAK Ç N 1. Ko u band n n arkas n sa elinizle tutun. Sol taraftaki güvenlik mandal na bast r n. Ko u band n, gövde ve ayak koyma yerleri kilidi geçene kadar a a indirin. 2. Ko u band n iki elinizle s k ca kavray n ve yava ça a a indirin. Ko u band n n gövdesini zemine dü mesine izin vermeyin. Yaralanma olas l n azaltmak için, ayaklar n z bükün ve belinizi dik tutun. SORUN G DERME KILAVUZU Ko u band n z çal m yorsa: Böyle bir durumda, 1. K rm z güvenlik anahtar konsola tak l m kontrol edin? 2. Makinenin güç kablosunun tak l oldu una ve aç k oldu una emin olun. 3. Devre kesicinin ko u band n n önünde oldu una emin olun. E er dü me yerinden ç km sa, be dakika bekleyin ve tekrar çal t rmay deneyin 4. Evin veya odan n sigorta kutusunu kontrol edin. E er sigorta atm a, tekrar deneyin veya bir elektrikçiden yard m al n. 5. Fi deki voltaj n yeterli olup olmad n kontrol edin.

12 Ko u band n z çal rken güç kaybediyorsa: 1. Devre kesicinin ko u band n n önünde oldu una emin olun. E er dü me yerinden ç km sa, be dakika bekleyin ve tekrar basmay deneyin. 2. Evin veya odan n sigorta kutusunu kontrol edin. E er sigorta atm a, tekrar deneyin veya bir elektrikçiden yard m al n. 3. E er hala çal m yor ise, lütfen teknik servisi aray n. Yürüme band kullan m esnas na yava l yorsa: 1. Ko u band n z n 220 voltlu toprakl piriz kullan ld na emin olun. 2. E er ko u band n z hala çal m yor ise lütfen teknik servisi aray n. Yürüme band kaym sa veya merdanenin ortas nda de il ise: 1. Bant ayarlar ve gerginlik bölümüne bak n. 2. Yard ma ihtiyac n z varsa teknik servisi aray n. Ko u band nda hata mesajlar 1. Ko u band n z, yaz l m yüklü oldu undan, herhangi bir problemde ekranda hata mesaj verir. Ko u band na herhangi bir zarar gelmesini veya yaralanma riskini önlemek için, problem çözülene kadar ko u band n çal t rmay n. Teknik Servisi Aray n.

13

14 EGZERS Z ÖNER LER Eliptik çal t r c n z kullanmak size bir çok fayda sa layacakt r. Egzersizler fiziksel kondüsyonunuzu artt r r ve kaslar n z ekillendirir ve kalori kontrol diyetiyle de birle ince kilo vermenize yard mc olur. 1. Is nma A amas Bu k s m kan n vücuttaki dola m n h zland r r ve kaslar n düzenli çal mas n sa lar. Ayn zamanda kramp girme ve yaralanma riskini de azalt r. Yap lmas tavsiye edilen esneme hareketleri a a da gösterilmektedir. Her bir hareketin süresi yakla k 30 saniye olmal d r. Kaslar n z zorlamay n ve esneme esnas nda kaslar n aniden çekmeyin, ac hissetti iniz yerde lütfen b rak n. Öne E ilme D Bald rlar n Gerilmesi Bald rlar E ilme D Bald rlar n Gerilmesi 2. Egzersiz A amas Bu k s m efor harcayaca n z k s md r. Düzenli kullan mdan sonra, baca n zdaki kaslar daha esnek bir hale gelir. Kendinize göre bir h z belirleyin, ama bunu düzenli bir tempoda sürdürmeniz çok önemlidir. Çal ma oran n z kalp at h z n z yükseltecek a a daki grafikte gösterilen hedef alana uygun olmal d r.

15 Nab z HEDEF NABIZ ALANI Maksimum So uma Ya Bu seviyede egzersiz 12 dakika sürmelidir bir çok insan bu kademede ki bir egzersize dakika aras ç kar. 3. So uma A amas Bu safha Cardio-vascular sisteminizi ve kaslar n z çal mas n yava lat r. Bu s nma hareketinin tekrar d r. Temponuzu dü ürülerek harekete yakla k 5 dakika daha devam edin. Daha sonra kaslar n z fazla zorlamadan ve ani çekme hareketleri yapmadan esneme hareketlerini tekrar edin. Belli bir kondisyon seviyesine ula t ktan sonra, daha uzun süreli ve daha zor seviyelerde çal abilirsiniz. Tavsiye edilen süre haftada en az 3 gündür, e er mümkünse egzersizlerinizi bütün bir haftaya yaymaya çal n. Kas Biçimlendirme Egzersiz süreciniz boyunca kaslar n z ekillendirmek için, pedal sertlik ayar n yüksek seviyede tutmal s n z. Bu, bacak kaslar n zda gerilmeye sebep olabilir ve egzersizinizi hedefledi iniz kadar uzun sürdüremeyebilirsiniz. E er kondisyonunuzu artt rmaya çal yorsan z, çal ma program n z de i tirmeniz gerekir. Is nma ve so uma a amalar nda normal seviyede çal mal, egzersizin bitme a amas nda pedal sertlik ayar n z artt rmal ve bacaklar n z daha çok çal t rmal s n z. H z n z, hedef nab z bölgesinde gösterilen kalp at seviyesine göre azaltmal s n z. Kilo Verme Buradaki en önemli faktör ne kadar efor sarf etti inizdir. Ne kadar daha zor ve uzun çal rsan z o kadar fazla kalori yakars n z. Kondisyon seviyenizi geli tirmedeki yöntemlerin etkinli i burada da benzer olmakla beraber tek fark amac n z n farkl olmas d r.

PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU

PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Egzersize yatay bisiklet ile ba lamadan önce, talimatlar dikkatlice okuyun. Onar m durumunda ve yedek parça da l m için, kurulum talimatlar

Detaylı

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1- Bu kondisyon aleti

Detaylı

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI Activa-Colorado motorlu ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen talimatlar dikkatlice okuyunuz. Activa-Colorado modeli

Detaylı

AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde

Detaylı

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda

Detaylı

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ 1 A. Önemli Güvenlik Uyarıları ve Kullanım Önerileri Mini Kondisyon Bisikletinizi kullanmadan önce bu kılavuzdaki bütün talimatları okuyunuz. Kullanım öncesi bütün uyarı

Detaylı

AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI AC6150 motorlu ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen a a talimatlar dikkatlice okuyunuz. daki AC6150 modeli sadece evde

Detaylı

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA TEMİZ SU DALGIÇ POMPA MODEL RTM860 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ HORTUM BAĞLANTISI POMPA EMİŞ TABANI ELEKTRİK KABLOSU ÇALIŞTIRMA ANAHTARI Teknik Özellikler Ana voltaj 230 V Frekans 50

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU MAKS MUM KULLANICI A IRLI I: 120kg GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda,

Detaylı

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti

Detaylı

AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde

Detaylı

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu 2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya baģlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. Ġleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Kurulum 2.1. Bağlantı Şeması 2.2. Gidon Elemanlarının Montajı 2.3. Magicpie4 Arka Teker Montajı 2.4. Smartpie4 Ön Teker Montajı 2.5.

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36F3/BGEF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı...

Detaylı

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekânlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AZAM KULLANICI A IRLI I: 110 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a okuyunuz: daki güvenlik talimatlar n 1. Ko u band kullan

Detaylı

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7. 7. GELĠġMĠġ ÖZELLĠKLER

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7. 7. GELĠġMĠġ ÖZELLĠKLER ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7 AMAÇ ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7 Bu faaliyette verilen bilgiler ile hazırlamıģ olduğunuz belgeye uygun baģvuruları (Ġçindekiler Tablosu, Dipnot/sonnot, Ģekil tablosu, resim yazısı vb.) hatasız

Detaylı

ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde kullanmak

Detaylı

AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band kullan c lar n n tüm uyar ve önlemlere

Detaylı

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat ÖZELLİKLER ÜRÜN SPEFİKASYONU UYGULAMA T8400C, T8401C standart termostatları ile 24V AC ısıtma-soğutma sistemlerinin tek-kademe kontrolu sağlanır. Isıtma-soğutma

Detaylı

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz.

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU TEKNİK VERİLER 1. Çalışma voltajı: 3V ±0,2V (DC) 2. Yük Akımı: 5 A 3. Hassasiyet: ± 0,5 ºC 4. Sıcaklık ayar aralığı: 10ºC - 30ºC 5. Zamanlama Hatası: 1%

Detaylı

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ : HİSTORY LTD STİ. AYAZ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. Www.ayazshop.com bilgi@ayazshop.com Tel: +90 212 6909894 avcılar

Detaylı

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 23 YASAL BİLGİLER Telif Hakkı 2014 ZTE CORPORATION. Tüm hakları saklıdır. Bu yayının hiçbir bölümü ZTE Corporation'ın önceden yazılı izni olmadan fotokopi

Detaylı

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016 Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe VTE-1016 7025693 1 Artık başlayabiliriz! Kontrol cihazınızı PlayStation TV sisteminize bağlama PS TV sisteminizle birlikte DUALSHOCK 3 veya DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızı

Detaylı

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM Meta Trader 4 mobil işlem platformunu cihazınıza kurmak için öncelikle uygulama marketine giriş yapmanız gerekmektedir. Girişin ardından

Detaylı

AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band kullan c lar n n tüm uyar ve önlemlere

Detaylı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE Tel. : +90 (212) 671 18 30 (pbx) Faks : +90 (212) 549 18 13 www.enerjielektrikcihazlari.com

Detaylı

brother 430F Elite A.G LS- 01/ 02-BR Lastik Birleştirme Otomatı KULLANIM KILAVUZU

brother 430F Elite A.G LS- 01/ 02-BR Lastik Birleştirme Otomatı KULLANIM KILAVUZU brother 430F Lastik Birleştirme Otomatı Elite A.G LS- 01/ 02-BR KULLANIM KILAVUZU 0 MAKĐNA ÖZELLĐKLERĐ Lastik uçlarının üst üste veya uç uca çember şeklinde birleştirilmesinde yüksek verimli programlanabilir

Detaylı

URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta

Detaylı

İÇİNDEKİLER BAŞLAMADAN ÖNCE

İÇİNDEKİLER BAŞLAMADAN ÖNCE İÇİNDEKİLER BAŞLAMADAN ÖNCE... S.61 BASKI İÇİN KAĞIT YERLEŞTİRMEK... S.62 MÜREKKEP ŞERİDİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ... S.62 YEDEKLEME PİLİ... S.63 GENEL BAKIM TALİMATLARI... S.63 ONDALIK NOKTASI SEÇİM ŞALTERİ...

Detaylı

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin.

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Cihazın ön tarafında orta kısımda 2 adet aralık tuşu yer

Detaylı

Uzem Eğitmen Girişi. Şekil 1. Sisteme girdikten sonra Şekil 2 deki ekran karşımıza çıkacak. Bu ekrandaki adımları kısaca tanıyalım.

Uzem Eğitmen Girişi. Şekil 1. Sisteme girdikten sonra Şekil 2 deki ekran karşımıza çıkacak. Bu ekrandaki adımları kısaca tanıyalım. Uzem Eğitmen Girişi Sisteme eğitmen olarak giriş yapabilmek için http://uzem.uskudar.edu.tr adresini internet tarayıcımızın adres satırına yazdıktan sonra Şekil 1 deki ekranda ilgili alanlara kullanıcı

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Cihazı kullanmadan önce lütfen talimatları okuyunuz. 2. Cihazı kullanmaya başlamadan önce evinizdeki voltaj değeri ile cihazda belirtilen voltaj değerini kontrol ediniz.

Detaylı

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz.

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını saklı tutunuz.

Detaylı

ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı)

AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı) AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı) 1. LCD Grafik ekran. 2. Parlama (yanma) lambası. 3. Preset (ayarlar) düğmesi, bas değiştir, 4. Isıtma

Detaylı

AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, Ko u Band n z a a daki uyar lar okuyunuz. kullanmadan önce 1- Bu kondisyon

Detaylı

ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu 2 1 İçindekiler 1 İçindekiler...3 2 Güvenlik ve çevre...4 2.1. Doküman hakkında...4 2.2. Güvenliği sağlama...4 2.3. Çevreyi koruma...5

Detaylı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı Ürün bilgileri Alıcı Fare Miniklavye A: Gösterge B: Bağlantı düğmesi Kurulum C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı H: Pil yuvası I: Bağlantı

Detaylı

PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU AYRINTILI DİAGRAM PARÇA LİSTESİ PARÇA NO. AÇIKLAMA ADET 1 Ağırlık koltuk profili-sağ 1 2 Ağırlık koltuk profili-sol 1 3 Destek barı 1 4 Ana ayak 1 5 Orta destek

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31373899 Sürüm 1.0 Parça No. 31373890 Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot (R-design)- 31373899 - V1.0 Sayfa 1 / 67

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation şirketinin tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu 4P359542-2G Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Montaj Kılavuzu Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Kurulum Kılavuzu Ana sayfa: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com Özellikler, ayar

Detaylı

PROXXON MF-70 CNC KİTİ

PROXXON MF-70 CNC KİTİ PROXXON MF-70 CNC KİTİ Ürün Tanımı Proxxon MF-70 el kontrollü mikro frezenizi 3 eksenli CNC makinesine çevirir Proxxon MF-70 ile yapabildiğiniz her işlemi daha hızlı ve daha kolay yapmanızı sağlar Kolay

Detaylı

Modem ve Yerel Ağ Kullanım Kılavuzu

Modem ve Yerel Ağ Kullanım Kılavuzu Modem ve Yerel Ağ Kullanım Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

DENEY Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ GEREKL TEÇH ZAT

DENEY Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ GEREKL TEÇH ZAT DENEY 14-1 Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ Deneyler tamamland ktan sonra üç fazl ç k k kutuplu senkron motorunun ba lant s ve motorun devir yönü kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir.

Detaylı

HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI

HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI 1.YENİ MÜŞTERİ EKLE Müşteri bilgilerini bu bölümde gireriz. Müşterilerinizi gruplamak isterseniz sağ tarafta bulunan butona tıklayarak açılan pencere grup ekle diyerek

Detaylı

BQTEK SMS Asistan. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK

BQTEK SMS Asistan. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 Genel Bilgi... 3 Uygulamanın İndirilmesi... 3 iphone için... 3 Android için... 3 Windows ve Mac için... 3 Uygulamanın

Detaylı

ÖNLEMLER DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN. AC adaptörü için

ÖNLEMLER DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN. AC adaptörü için Türkçe ÖNLEMLER DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN AC adaptörü için UYARI Bu AC adaptörü yalnızca Yamaha cihazlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Başka bir amaçla kullanmayın. Yalnızca iç

Detaylı

KolayOfis Başlangıç Rehberi Kısa Mesaj Yönetimi

KolayOfis Başlangıç Rehberi Kısa Mesaj Yönetimi 1 İçindekiler KolayOfis e Hoş Geldiniz Sözleşme İmza İşleminin Tamamlanması Kullanıcı Bilgilerinin Hazırlanması Destek Hizmeti Kısa Mesaj Yönetimi Duruşma, Ara Karar ve İş Planı Bilgilendirmesi Duruşma,

Detaylı

DENEY 6-3 DC Düz Kompunt Motorun Devir Say s Kontrolü

DENEY 6-3 DC Düz Kompunt Motorun Devir Say s Kontrolü DENEY 6-3 DC Düz Kompunt Motorun Devir Say s Kontrolü AMAÇ Testler tamamland ktan sonra DC Düz kompunt motorun devir say s kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir. GEREKL TEÇH ZAT Adet

Detaylı

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU NOT PRC 100 KULLANIM KLAVUZU 12 2 11 NOT PROGRAM AYARLARI Ç NDEK LER POWER BUTON 1- Ç NDEK LER... 3 GÖSTERGE Power buton ON konumuna getirildi inde ekranda

Detaylı

SHAKE TABLE KULLANIM KILAVUZU

SHAKE TABLE KULLANIM KILAVUZU SHAKE TABLE KULLANIM KILAVUZU Yazan: Eren AYDIN Düzenleyen: - Tarih: 10.09.2012 Sürüm: 1.0 İçindekiler 1. DONANIM... 3 1.1 BAĞLANTILAR VE SİSTEMİN ÇALIŞTIRILMASI... 3 2. YAZILIM... 5 2.1 KURULUM... 5 2.2

Detaylı

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık "L1", "L2" ve "L3" olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık L1, L2 ve L3 olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir Kontaktörler Röle kontakları üzerinden büyük bir miktar elektrik gücü anahtarlamak için kullanıldığında kontaktör terimi ile adlandırılır.. Kontaktörler tipik olarak çoklu kontaklara sahiptir ve kontakları

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 511 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 511 testo kısa kullanım kılavuzu 511 1. Koruma kapağı:

Detaylı

ve Menüleri Özelleştirmek, Sistem Ayarlarını Değiştirmek

ve Menüleri Özelleştirmek, Sistem Ayarlarını Değiştirmek Masaüstünü ve Menüleri Özelleştirmek ve Sistem Ayarlarnıı Değiştirmek 36 4 Masaüstünü ve Menüleri Özelleştirmek, Sistem Ayarlarını Değiştirmek Bu bölümde Görev Çubuğu Özelliklerini kullanarak, Görev Çubuğu

Detaylı

1 Semboller. 3 Kurallara Uygun Kullanım. 4 Önceden Görülebilen Hatalı Kullanım Şekli. 2 Emniyet ve Tehlikeler. 1.1 İkaz Bilgileri. 1.

1 Semboller. 3 Kurallara Uygun Kullanım. 4 Önceden Görülebilen Hatalı Kullanım Şekli. 2 Emniyet ve Tehlikeler. 1.1 İkaz Bilgileri. 1. A 1 2 B 3 G H 4 C 7 5 6 I J D 8 9 10 11 12 13 12 13 K 14 E F 1 Semboller 1.1 İkaz Bilgileri İkaz bilgileri, tehlikenin niteliğine bağlı olarak aşağıda belirtilen terimlerle ifade edilmektedir: Dikkat,

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir

Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir falcon a type Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri

BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri 6-1 DENEY 6-1 Düz Kompunt Motorun Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ Testler tamamland ktan sonra DC Düz kompunt motorun ba lant s ve motorun devir yönü kontrolü konusunda

Detaylı

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1 1. Ürün Açıklaması Testo 417 Testo 416 Pervane Prob Ekran Kontrol tuşları Pil kompartmanı Servis kompartmanı Cihazı açma /

Detaylı

BQ360 Modbus Dijital Giriş 24 Kanal. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.2 01.02.2016 BQTEK

BQ360 Modbus Dijital Giriş 24 Kanal. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.2 01.02.2016 BQTEK Modbus Dijital Giriş 24 Kanal Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.2 01.02.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.3 Cihaz Boyutları...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Toprak PH Metre Ölçer

Kullanım Kılavuzu Toprak PH Metre Ölçer Toprak PH Metre Ölçer PH- 220S 17.02.2016 İçindekiler 1 Önsöz... 3 2 Güvenlik Bilgileri...3 3 Özellikler...3 4 Sistem Açıklaması...3 5 Geri Dönüşüm...3 6 İletişim...3 2 1 Önsöz PCE Teknik Cihazları ndan

Detaylı

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANMA KILAVUZU 45 W 1 BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ 1 2 3 1. Yumuşak Dokulu Ana gövde 2. Titanyum Seramik Kaplı düzleştirici plakalar 3. Açma/Kapama

Detaylı

KWorld PlusTV Hybrid Stick

KWorld PlusTV Hybrid Stick KWorld PlusTV Hybrid Stick PlusTV Hybrid Stick Kurulum Kılavuzu İçindekiler V1.3 Bölüm 1 : PlusTV Hybrid Stick Donanım Kurulumu...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2 1.3 Donanımı Kurulumu...2

Detaylı

Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması. İçindekiler. Harmony

Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması. İçindekiler. Harmony Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması İçindekiler Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement

Detaylı

Fridgebox ; soft start, P.I.D kontrol algoritmaları, soft stop gibi gelişmiş yönetim yazılım algoritmalarına sahiptir.

Fridgebox ; soft start, P.I.D kontrol algoritmaları, soft stop gibi gelişmiş yönetim yazılım algoritmalarına sahiptir. Buzdolapları için elektrik tasarruf cihazı %20 - %40 arasında enerji tasarrufu 2-fazlı asenkron alternatif akımla çalışan motorlu cihazlarda kullanılır Kolay montaj Cihazları korur, ömrünü uzatır En son

Detaylı

DOMYOS marka bir ürün seçtiniz ve bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz. İster spora yeni başlayan birisi olun, ister üst düzey bir sporcu, DOMYOS fizik kondisyonunuzu korumanızı veya geliştirmenizi sağlayan

Detaylı

in Kullanımı tamamlamış gerçekleştirmiş

in Kullanımı tamamlamış gerçekleştirmiş in Kullanımı u doküman MasteringPhysics sitesine kayıt işlemlerini tamamlamış ve derse kayıt işlemini gerçekleştirmiş olan öğrencilere MasteringPhysics i nasıl kullanacaklarını ayrıntılı olarak açıklamaktadır.

Detaylı

2- Ağır bir yükü kaldırmayı denemeyin. Kaldırmak zorundaysanız başkalarından yardım isteyin.

2- Ağır bir yükü kaldırmayı denemeyin. Kaldırmak zorundaysanız başkalarından yardım isteyin. Belinizden rahatsızlığınız varsa, uymanız gereken 40 da kural var Uzmanlar bel sağlığını korumak isteyen ya da fıtık veya başka bir sebebe bağlı bel rahatsızlığı bulunan herkesin günlük yaşamda dikkat

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Kupalı Anemometre PCE-A 420

Kullanım Kılavuzu Kupalı Anemometre PCE-A 420 Kupalı Anemometre PCE-A 420 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish

Detaylı

SMART Board EĞİTİMLERİ(sürüm:10) 2. Aşama

SMART Board EĞİTİMLERİ(sürüm:10) 2. Aşama SMART Board EĞİTİMLERİ(sürüm:10) 2. Aşama Bölüm 1:Araç çubuğu Yan sekmeler Yandaki araç çubuğu üzerinde dört adet sekme vardır. Sayfa Düzenleyiciye basarak oluşturduğunuz/oluşturacağınız sayfaları küçük

Detaylı

D-Link DSL-2640U Kablosuz N ADSL2+ Router (D-SmartNet Kullan c lar için) KOLAY KURULUM KILAVUZU

D-Link DSL-2640U Kablosuz N ADSL2+ Router (D-SmartNet Kullan c lar için) KOLAY KURULUM KILAVUZU D-Link DSL-2640U Kablosuz N ADSL2+ Router (D-SmartNet Kullan c lar için) KOLAY KURULUM KILAVUZU PAKET ÇER * DSL-2640NRU ADSL2+ Router * Güç Adaptörü *Ay r c (Splitter) * CD-ROM ve Kullan m K lavuzu * ADSL

Detaylı

kulak-içi kulaklıklar belli ipod, iphone, ve ipad modelleri için Kullanma Kılavuzu

kulak-içi kulaklıklar belli ipod, iphone, ve ipad modelleri için Kullanma Kılavuzu kulak-içi kulaklıklar belli ipod, iphone, ve ipad modelleri için Kullanma Kılavuzu Önemli Güvenlik Bilgisi Lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun ve daha sonra başvurmak üzere saklayın. UYARILAR: Kulaklıkları

Detaylı

Genel Özellikler Bu kılavuz GENERAL Life GMK-05-MB kalorimetresinin çalışmasını, özelliklerini ve montajın nasıl yapıldığı bilgisini içerir.

Genel Özellikler Bu kılavuz GENERAL Life GMK-05-MB kalorimetresinin çalışmasını, özelliklerini ve montajın nasıl yapıldığı bilgisini içerir. Mekanik Kalorimetre (M-BUS) GMK-05-MB Genel Özellikler Bu kılavuz GENERAL Life GMK-05-MB kalorimetresinin çalışmasını, özelliklerini ve montajın nasıl yapıldığı bilgisini içerir. GENERAL Life kalorimetre,

Detaylı

MICROCHIP USB 2.0 PIC PROGRAMLAYICI

MICROCHIP USB 2.0 PIC PROGRAMLAYICI MICROCHIP USB 2.0 PIC PROGRAMLAYICI PIC programlama hiç bu kadar kolay olmamıştı. Yeni nesil USB Programlayıcı ile PIC'lerinizi birkaç adımda kolayca programlayın. İleriki sayfalarda programlayıcınızı

Detaylı

Bu talimatlarda kullan lan semboller

Bu talimatlarda kullan lan semboller 2 K L TL AÇIK 3 4 Cihaz n z n parçalar a Gösterge kl iyon AÇMA/KAPATMA dü mesi (ye il) b AÇMA/KAPATMA dü mesi c Is ayar için basmal anahtar +/ d Is göstergesini görüntüleyen ekran e Düzle tirme plakalar

Detaylı

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım ELEKTRĐKLĐ OCAK TR Kurulum Kullanım Bakım Sayın Müşterimiz! Size teşekkür eder, yaptığınız seçimden dolayı da tebrik ederiz. Dikkatle tasarlanmış, en yüksek kaliteye sahip malzemelere göre imal edilmiş

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde)

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari

Detaylı

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürünün Parçaları: 1-

Detaylı

BTT005 BLUETOOTH STEREO VERİCİ

BTT005 BLUETOOTH STEREO VERİCİ BTT005 BLUETOOTH STEREO VERİCİ *Kullanmadan önce 1 1. BTT005 Hakkında..1 2. Sistem Gereksinimleri 1 3. Genel açıklama...1 *Kullanmaya başlarken.2 1. Şarj etme.2 2. Vericiyi açma-kapama..3 3. Bluetooth

Detaylı

2234 2236B DĠJĠTAL TAKOMETRE KULLANIM KILAVUZU

2234 2236B DĠJĠTAL TAKOMETRE KULLANIM KILAVUZU 2234 2236B DĠJĠTAL TAKOMETRE KULLANIM KILAVUZU 1. ÖZELLİKLER.1 2. ÖLÇÜM DEĞERLENDİRME 1 3. HAFIZA 2 4. PİL DEĞİŞTİRME..3 5. FOTO TAKOMETRE.3 6. FOTO / KONTAK TAKOMETRE. 5 UYARI!! HAYVAN VEYA İNSAN GÖZLERİNİN

Detaylı

SmartLink Kullanım Kılavuzu Enerji SmartLink (SL) lityum-ion pili tamamen bittiğinde 2 saat içinde tamamen şarj olur. %80 şarj bir saat içinde tamamlanır. Şarj etmek için pilin bitmesini beklemeye gerek

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi TEOG SINAVLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ Yeni sınav sistemi TEOG, yani Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavlarında öğrenciler, 6 dersten sınav olacaktır. Öğrencilere Türkçe, Matematik, T.C. İnkılap Tarihi

Detaylı

Albatros2 Grafiksel Kullanıcı Arayüzü UI400 Hızlı Kullanım Rehberi

Albatros2 Grafiksel Kullanıcı Arayüzü UI400 Hızlı Kullanım Rehberi Albatros2 Grafiksel Kullanıcı Arayüzü UI400 Hızlı Kullanım Rehberi CE1C2348tr 2014-04-23 Building Technologies Hoşgeldiniz! Hoşgeldiniz! Hem QAA74 oda ünitesi hem de AVS74 operatör ünitesini çalıştırmak

Detaylı

Plantronics Explorer 50. Kullanıcı Kılavuzu

Plantronics Explorer 50. Kullanıcı Kılavuzu Plantronics Explorer 50 Kullanıcı Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz 3 Kutunun içinde ne var 4 Kulaklığa Genel Bakış 5 Güvende olun 5 Eşleştirme ve Şarj Etme 6 Eşleştirme 6 Eşleştirme modunu etkinleştirme

Detaylı

HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU

HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU MAKİNENİN MONTE EDİLMESİNDEN VE ÇALIŞTIRILMASINDAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ UYARILARA DİKKAT EDİNİZ. 1) Makineyi kitapçıkta bulunan tarifle birebir aynı olacak

Detaylı

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının bağlantıları kontrol edilir. Güz ve Bahar dönemindeki

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Elektrikli Zemin Temizleme Makinesi Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Elektrikli Zemin Temizleme Makinesi Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Elektrikli Zemin Temizleme Makinesi Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. KISIKLI CAD.NO.79 ALTUNIZADE 34662

Detaylı

Bilgisayar Uygulamaları PSİ105

Bilgisayar Uygulamaları PSİ105 Bilgisayar Uygulamaları PSİ105 Yrd.Doç.Dr. Serdar YILMAZ Kaynak: Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Kursu Ders Notları, Kasım 2007 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Başlat Düğmesi Bilgisayarınızı

Detaylı