ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

2 ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza edin. Ürünü balkonda, garajda ya da su kenar nda aç k havada bir alanda kullanmay n. 3. Çocuklar ve Evcil hayvanlar üründen uzak tutun. 4. Band çal t rmadan önce hiçbir zaman band n üzerinde durmay n. Bant yava ça dönmeye ba layana kadar yan ç talar n üzerinde bekleyin. 5. Ürünü kullan rken her zaman tutunma kollar ndan tutun. 6. Ürününün yüksek h zlara ç kma kapasitesi olmas ndan dolay, bant h z n her zaman küçük aral klarla artt r n. 7. Ürünün üzerindeki tüm ba lant elemanlar n ve vidalar düzenli olarak kontrol edin. Gev edi ini tespit etti iniz parça olursa gerekti i kadar s k la t r n. 8. Egzersiz yaparken hareketli parçalara tak labilecek kadar bol k yafetler giymeyin. Dönen parçalara temas etmeyin. 9. Ürünü katlad n z zaman ya da ürünü hareket ettirirken kilit mekanizmas n n tamamen sabitlenmi oldu undan emin olun. Ürünün katlanmas ile ilgili bilgileri, bu k lavuzun ilerleyen bölümlerinde bulabilirsiniz. 10. Bu üründe tarif edilen her türlü bak m talimat n uygulamadan önce güç kablosunu prizden çekin. Yetkili teknik servisin tarifi olmad sürece band n ön taraf nda bulunan motor kapa n kesinlikle açmay n. Bu k lavuzda tarif edilenlerin haricindeki tüm bak m ve tamir uygulamalar yetkili servis temsilcisi taraf ndan uygulanmal d r. 11. Elektrik çarpmas riski ile maruz kalma riski ile kar kar ya kalmamak için her türlü elektrikli aksam ve güç kablosunu sudan uzak tutun. Elektronik gösterge paneli ve ürünün di er parçalar n n üzerine hiçbir nedenle s v koymay n. 12. Egzersize her ba lang c n z öncesinde güvenlik anahtar n n klipsli ucunu k yafetinize tutturun. Herhangi bir nedenle egzersiz esnas nda motoru durdurman z gerekirse güvenlik anahtar n n m knat sl ucunu gösterge panelinden çekmeniz yeterli olacakt r. Egzersize tekrar ba lamak için güvenlik anahtar n n m knat sl ucunu tekrar gösterge paneline takman z yeterlidir. 13. Bant dönerken hiçbir zaman ters yöne dönmeye çal may n. Egzersiz süresince vücudunuz ve ba n z her zaman önünüze dönük olmal. 14. Bu ürün ile egzersize ba lamadan önce, doktorunuzun önerilerini alman z, fiziksel kondisyon düzeyinizi a maman z aç s ndan faydal olacakt r. 15. Ürününüzü yaln zca 220 Volt luk toprakl prizde kullan n. 16. Bu ürünün sürekli motor gücü 1,75 HP olup, azami ta ma kapasitesi 110 kg d r. Kilosu bu ürünün üzerinde olan ki ilerin ürünü kullanmas sak ncal d r. 17. Bu ürün yaln zca ev tipi kullan m için tasarlanm t r. Aksi taktirde garanti kapsam d nda kalacakt r. 18. Ko u band n z aral ks z olarak azami 40~45 dakika çal t rd ktan sonra asgari 30 dakika motoru dinlendirin. 19. Ko u band n z n elektrik tüketimi yakla k olarak 1,3 KW/sa tir.

3 MONTAJ TAL MATLARI ADIM 1: Ko u band n z, tamamen kurulu hale gelinceye kadar kolisinden ç kartmay n. Ko u band n n kolisini yere koyun ve kolinin yan taraflar n a a ya do ru katlay n.daha sonra kurma i lemine ba layabilirsiniz.

4 ADIM 2: Yan direkleri yukar ya do ru kald r n ve (B) vida ile (D) (E) pullar n kullanarak alt taraf sabitleyin. Alyan anahtar kullanarak s k la t r n.

5 ADIM 3: Ekran do ru pozisyona getirip tutunma kollar na bast rarak yerine yerle tirin. Vida(B) ve pul (D) kullanarak sabitleyin ve alyan anahtar ile s k la t r n.

6 ADIM 4: Yan profil kapaklar n (I), (C) vidalar n kullanarak yan direklerin alt taraf nda bulunan yerlerine sabitleyin.(g) Tornavida ile s k la t r n.

7 Ko u band n katlamak için: KO U BANDININ KATLANMASI VE TA INMASI Ko u band n z tamamen monte ettikten sonra, fazla yer kaplamadan muhafaza etmek için zemini katlayarak dik konuma getirebilirsiniz. Bunun için zemini ön taraf ndan tutarak yukar ya kald r n. Katlanma kilidinin sabit konuma gelmesi için klik sesini duydu unuzdan emin olun. UYARI: Ürünü katlamadan önce, e imin en alt seviyede oldu undan emin olun; aksi taktirde e im mekanizmas zarar görebilir. Ko u band n açmak için: Zemini hafifçe öne ve yukar ya do ru itin ve alt tarafta bulunan pedala bast ktan sonra zemini hafifçe kendinize do ru çekin. Ko u band n z, güvenli aç lma sistemine sahiptir ve kendi kendine yumu ak bir ekilde aç lma i lemini tamamlayacakt r. Bu i lemi yaparken zeminin alt nda çocuk veya herhangi ba ka bir nesne olmad ndan emin olun.

8 Ko u band n hareket ettirmek için: Ko u band n z hareket ettirmeden önce, güç kablosunun duvardaki elektrik hatt ndan ve de motor kapa n n arkas ndan çekilmi oldu undan emin olun. Zemini katlay n ve tutunma kollar ndan tutarak ürünü ileriye-geriye hareket ettirebilirsiniz. Ko u band n z n d etkenlerden olu abilecek bir hasara maruz kalmamas için, s de i iminin ve nemin mümkün oldu unca az oldu u bir yerde muhafaza edin ve tozdan koruyun. Ko u band n z kullanmad n z zamanlarda mutlaka prizden çekin. Uyar : Ko u band na a r bir voltaj ak m gelmesi durumunda elektrik ak m otomatik olarak kapanacakt r. Böyle bir durumda: A. Güç kablosunu motor kapa n n arka taraf nda bulunan yuvas ndan çekin B. Motor kapa n n arka taraf nda bulunan güvenlik sigortas n itin C. Güç kablosunu yuvas na tekrar tak n ** Güç kablosunu yuvas ndan çekmeden önce güvenlik sigortas n kesinlikle itmeyin Uyar : Güç dü mesini kapatt ktan sonra ürünü prizden çekmezseniz, gösterge panelinde hala elektrik ak m olacakt r. Bu ürün, kendisini 6 saat sonra kapatan bir güvenlik kontrol program ile donat lm t r. E er böyle bir durum ile kar la rsan z, ko u band n z yeniden çal t rabilmek için a a daki talimatlar izlemeniz gerekmektedir: A. Güç kablosunu motor kapa n n arkas nda bulunan yuvas ndan çekin B. Ko u band n n tekrar çal mas için güç kablosunu yuvas na tak n

9 EGZERS Z ÖNER LER A a daki öneriler ki isel egzersiz program n z planlaman z ve düzenlemeniz aç s ndan yard mc olacakt r. Herhangi bir egzersiz program n n ba ar l olabilmesi için iyi bir dinlenme ve beslenme düzeninizin de olmas oldukça önemlidir. Bu veya herhangi ba ka bir egzersiz program na ba lamadan önce mutlaka doktorunuza dan n. Egzersiz Yo unlu u: Egzersizinizin faydalar n maksimize etmeniz için, vücudunuzu belli bir miktarda zorlaman z gerekmektedir. Egzersiziniz için uygun olan zorlama seviyesini tespit etmek için nab z seviyesi bir k lavuz olarak kullan labilir. Etkili bir aerobik egzersizi için, nab z seviyenizin maksimum nab z seviyenizin %70~%85 i aras nda olmas ideal olacakt r. Bu sizin egzersiz bölgeniz olacakt r. Kondisyon seviyeniz ister dü ük ister yüksek olsun, a a daki tablolardan sizin için uygun olan sat rlar referans alabilirsiniz. Egzersiz program n z n ilk haftalar nda, nab z seviyenizi egzersiz bölgenizin dü ük seviyelerinde tutmal s n z. Birkaç haftal k egzersizden sonra nab z seviyenizi egzersiz bölgenizin yüksek seviyelerine kademeli olarak ç kartabilirsiniz. Kondisyon seviyeniz artt kça, nab z seviyenizi egzersiz bölgenizin yüksek seviyelerine ç kartabilmek için daha zorlu egzersizler yapman z gerekecektir. Nab z seviyenizi ölçmenin en kolay yolu, egzersizi b rakt ktan sonra iki parma n z nabz n z n iç k sm na koymak ve de 6 saniye boyunca nabz n z saymak olacakt r. (6 saniye sayman z n nedeni, egzersizi b rakt ktan sonra nabz n z n h zl bir ekilde dü ecek olmas d r) Ç kan sonucun sonuna 0 ekleyerek dakikal k nab z say n z bulabilirsiniz. Nab z seviyenizi egzersiz bölgeniz ile kar la t r n. E er nab z seviyeniz olmas gerekenden dü ükse egzersizinizin zorluk seviyesini artt r n. E er nab z seviyeniz olmas gerekenden fazlaysa egzersizinizin zorluk seviyesini azalt n. Egzersiz A amalar : Ba ar l bir egzersiz program 5 temel bölümden olu mal d r:

10 1. Dinlenme 2. Is nma 3. Egzersiz bölgesinde çal ma 4. So uma 5. Dinlenme Is nma, her egzersizin öncesinde yap lmas gereken önemli bir a amad r. Is nma kan dola m n h zland rarak, kaslara daha fazla oksijen gitmesini sa layarak ve vücut s s n artt rarak daha zorlu egzersizler yapabilmenize olanak tan r. Bu a amay uygulamak için egzersize ba lamadan önce 5-10 dakika süre ile esneme hareketleri yapabilirsiniz. Is nmay bitirdikten sonra, egzersize birkaç dakika süre ile dü ük bir yo unluk seviyesi ile ba lay n. Daha sonra nab z seviyenizin egzersiz seviyenize ula mas için egzersiz yo unlu unuzu artt rarak dakikal k bir egzersiz yap n. Ko u band nda ne ekilde egzersiz yap lmal d r?: Öncelikle, yava ve kolay bir ba lang ç yap n. lk hafta boyunca günde sadece 10 dakikal k bir yürüyü yap n. Bu sizin için kolay bir egzersiz haline gelince, ikinci hafta egzersizinize 5 dakika ekleyin. Diledi iniz egzersiz uzunlu una ula ncaya kadar her hafta 5 dakika eklemeye devam edin. Egzersizden önce, egzersiz s ras nda ve egzersizden sonra bir miktar su için. Egzersiz sürecinizin içine s nma, so uma ve esneme hareketlerini de dahil edin. Egzersizinize s nma ile ba lay n ve sonras nda esneme hareketleri yap n. Daha sonra diledi iniz uzunlukta egzersiz yap n. Egzersizinizi yava bir so uma turu ile tamamlay n ve daha sonra yine esneme hareketleri yaparak egzersizinizi bitirin. Esneme hareketleri kas a r s ikayetlerinin önüne geçecektir. Bir egzersiz program na ba laman n en zorlu yan yeni bir al kanl k edinmektir. Haftan n her günü yürümeniz bu al kanl edinmenize yard mc olacakt r. (minimum haftada 5 gün) Nabz n z n egzersiz seviyenize ula mas için yeterli h zda yürüyün ancak kendinizi asla nefes nefese kalacak kadar zorlamay n. Bu al kanl kazand ktan sonra egzersiz program n z ve hedeflerinizi geli tirmek isteyeceksiniz. Kardiyovasküler kondisyonunuzu geli tirmek için haftada 3-4 gün, dakikal k h zl tempolu yürüyü ler yaparak nefesinizi h zland rmal s n z. E er kilo vermek için egzersiz yap yorsunuz, haftada minimum 5 gün 45 dakikal k zorlu egzersizler yapmal s n z. E er fiziksel egzersizlere yeni ba l yorsan z, k sa ve yava yürüyü ler ile egzersizlere ba lay n ve kademeli olarak zorluk derecesini artt r n. E er sa l n z ile ilgili üphelendi ini bir konu var ise, egzersizlere ba lamadan önce mutlaka doktorunuza dan n.

11 BANT AYARI Uyar : Ko u band n z mutlaka düz ve dengeli bir zeminde kullan n. Aksi taktirde bant, ko u band n n dü ük oldu u yöne do ru kayma yapacakt r. Bant gerginli inin ayarlanmas : Band n kullan ld kça esnemesi nedeniyle, band n ara s ra gerginli inin ayarlanmas gerekebilir. E er bant olmas gerekenden daha gev ekse, motor dönerken band n kaç rma yapt n hissedebilirsiniz. Ayn ekilde band n gere inden fazla gergin olmas da motorun ve merdanelerin y pranmas na neden olabilir. Band n gerginli ini kontrol etmenin en pratik yolu band yan taraf ndan kald rmakt r. Bant e er 5~7,5 santim kald r labiliyorsa, gerginlik yeterli demektir. Band s k la t rmak için; ko u band n z n kolisinden ç kan aylan anahtar n kullanarak, zeminin ön taraf nda bulunan her iki kö e plasti inin içindeki ayar vidalar n 1 tur saat yönünde çevirin. Daha sonra gerginli i tekrar kontrol edin. Do ru gerginli i bulana kadar vidalar gerekti i kadar çevirin. Band n fazla gergin oldu unu hissederseniz, saat yönünün ters istikametinde küçük turlar çevirerek do ru ayar bulabilirsiniz. Bant gerginlik ayar n bitirdi iniz zaman, band n her iki taraf n n da ayn gerginlikte oldu undan emin olun.

12 Band n ortalanmas : Band n periyodik olarak ortalanmas gerekebilir. Bunun neticesinde bant yan ç talar n alt na girerek zarar görebilir. Band ortalamak için öncelikle bant gerginli inin do ru oldu undan emin olun. Ko u band n z 4 km/saat h zda çal t r n. Bant sa a kaym sa; sa taraftaki kö e plasti inin içinde bulunan ayar vidas n ¼ tur saat yönünde çevirin. Bant tam olarak ortalanana kadar ¼ lük turlar çevirerek i leme devam edin. Bant sola kaym sa; sol taraftaki kö e plasti inin içinde bulunan ayar vidas n ¼ tur saat yönünde çevirin. Bant tam olarak ortalanana kadar ¼ lük turlar çevirerek i leme devam edin. Bu i lemi bitirdikten sonra ko u band n z çal t rmaya 3-5 dakika daha devam ederek band n ortaland ndan ya da di er yöne kaymad ndan emin olun.

13 KO U BANDINIZIN BAKIMI UYARI: KO U BANDINIZA HERHANG B R BAKIM VEYA TEM ZLEME LEM YAPMADAN ÖNCE GÜÇ KABLOSUNU MUTLAKA ELEKTR K PR Z NDEN ÇEK N Ko u band n n temizlenmesi: Ko u band n n genel olarak temiz muhafaza edilmesi, performans n artt racak ve ömrünü uzatacakt r. En basit yönüyle, ko u band n z n tozunu alarak, kritik aksamlar nda toz birikmesini engelleyebilirsiniz. Bunun yan s ra, band n üzerinde biriken tozun, motor bölümünde birikmemesi için band n üst yüzeyini çok hafif nemli deterjanl bir bezle silmeniz do ru olacakt r. Bu i lemi yaparken, band n alt taraf n n slanmamas na dikkat edin. Zamanla motor kapa n n içinde biriken toz, motor için zararl olaca ndan dolay, motor kapa n senede bir kez açarak içinde biriken tozu elektrik süpürgesi ile alman z faydal olacakt r. Bu i lemi yapmadan önce güç kablosunu mutlaka elektrik prizinden çekin. Ko u band n n ya lanmas : Zeminin düzenli olarak ya lanmas, ko u band n z n ömrünü uzatt gibi, egzersiz konforunuzu da artt racakt r. Zemin, fabrikada ya lanmaktad r ancak yine de band n periyodik olarak haftada bir ya lanmas gerekmektedir. Ko u band n z silikon sprey ile ya lamak isterseniz band, motor kapa n n yakla k 30 santim önünden hafifçe kald rarak, silikon spreyi her iki taraftan da s k n ve ko u band n dakika çal t rarak ya n band n alt na tamam yla da lmas n sa lay n.

14 GÖSTERGE PANEL KULLANIMI Ba lamadan önce: Güvenlik anahtar n n m knat sl ucunu gösterge panelinin ortas nda bulunan yuvas na yerle tirin, klipsli ucunu ise k yafetinize tutturun. Band çal t rmadan önce, band n üzerinde beklemeyin. Bant ilk hareketi motordan alana kadar yan ç talar n üzerinde durun. Bant dönmeye ba lamadan önce 3 ten 0 a kadar sayacakt r. E er ko u band kullanmaya yeni ba l yorsan z, ba lang çta mutlaka her iki elinizle tutunma kollar na tutunun. Tu lar n fonksiyonlar : Gösterge paneli üzerinde 8 i temel fonksiyon tu u, 5 i tek tu la h z ayar tu u ve 5 i tek tu la e im ayar tu u, 2 si h z kolay eri im tu u,2 si e im kolay eri im tu u ve 1 emniyet anahtar olmak üzere toplam 23 tu bulunmaktad r. A. Temel Fonksiyon Tu lar : 1. Power (güç): Ekrana elektrik gelmesini sa lar ve di er tu lar n fonksiyonlar n kullanmak için bu tu ile ekran açman z gerekmektedir. 2. Start / Stop (ba latma / durdurma): Bu tu u kullanarak band çal t rabilir veya durdurabilirsiniz. 3. Enter (onaylama): Program seçimi yaparken seçti iniz program onaylamak için kullan l r. Ayr ca kullan c program olu tururken h z ve e im de erlerini onaylamak için de kullan l r. 4. Select (seçim): Haz r programlar ve kullan c programlar n görüntüler. Ayr ca egzersiz s ras nda bu dü meye basarak 3 saniye süresince ekranda t rmand n z yüksekli i görüntüleyebilirsiniz. Ekran açmadan önce bu tu a 3 saniye bas l tutarsan z h z ve mesafe sayac n n ölçü birimini kilometre ile mil aras nda de i tirir.

15 5. Speed + (h z artt rma): H z 0,8 ile 18,0 km/saat aral nda artt r r. Tu a tek bir basma h z 0,2 km/saat artt r r. Programlar aras nda seçim de bu tu ile yap lmaktad r. 6. Speed - (h z azaltma): H z 18,0 ile 0,8 km/saat aral nda azalt r. Tu a tek bir basma h z 0,2 km/saat azalt r. Programlar aras nda seçim de bu tu ile yap lmaktad r. 7. Incline + (e im artt rma): Bant e imini artt r r. Tu a tek bir basma e imi 1 kademe artt r r. Programlar aras nda seçim de bu tu ile yap lmaktad r. 8. Incline - (e im azaltma): Bant e imini azalt r. Tu a tek bir basma e imi 1 kademe azalt r. Programlar aras nda seçim de bu tu ile yap lmaktad r. B. Kolay Eri im H z Tu lar (4/6/8/10/12): Bu tu lar kullanarak bant h z n kolayca üzerlerinde yaz l olan de ere ç kartabilir / dü ürebilirsiniz. C. Kolay Eri im E im Tu lar (2/4/6/8/10%): Bu tu lar kullanarak bant e imini üzerlerinde yaz l olan de ere ç kartabilir / dü ürebilirsiniz. 8 x 10 Dot Matrix: E im programlar nda (Program 8-15) e im profilini, h z programlar nda (Program 2-7 & 16) h z profilini, ve olu turdu unuz kullan c programlar n n profillerini görüntüler. Manuel kullan mda 0,4 km uzunlu unda bir turu görüntüler. Incline (e im) / Pulse (nab z): Select tu una basmad n z ya da e imi de i tirmedi iniz sürece nab z de eri bu bölümde görüntülenecektir. Nabz n z n görüntülenmesi için gösterge panelinin ön taraf nda bulunan nab z sensörlerini iki elinizle birden tutman z gerekmektedir. Time (süre): Egzersiz süresini görüntüler. 00:00 dan ba lar ve yukar ya do ru sayar. En büyük de er 99:99 dur. Toplam mesafe (odometre) sayac verisi, güvenlik anahtar ekrana ilk tak ld zaman 1 saniye süre ile görüntülenir. Speed (h z): Egzersiz h z n z görüntüler. Speed (h z):ko u band haraket halindeyken h z n görüntüler. Distance (mesafe): Egzersiziniz süresince kat etti iniz mesafeyi kilometre veya mil ölçü biriminde görüntüler. Calories (kalori) / Elevation gain (t rman lan yükseklik): harcad n z kaloriyi görüntüler. Egzersiziniz süresince Odometer (Kilometre ölçer): Emniyet anahtar n yuvas na yerle tirdi inizde 1 sn li ine toplam mesafe gösterir. Select tu una 5 sn boyunca basarak kapatt n zda ekrandan kaybolur.

16 Kullan m Talimatlar : A. Program Seçimi:1 adet manual,6 adet h z, 6 adet e im, 3 adet h z-e im birle ik,2 adet kullan c ve 1 adet vücut ya oran ölçüm program ndan olu an 18 adet program vard r. Ekran açt ktan sonra, select tu unu ya da e im tu lar n ya da h z tu lar n kullanarak bu programlar seçebilirsiniz. B. Nab z: Nabz n z ekranda görüntülemek için iki elinizle birden ön tarafta bulunan nab z sensörlerini tutun. Sensörler nabz n z alg lamaya ba lad zaman P harfi yan p sönecektir. Nab z oran n z, nab z sensörlerini tutmaya ba lad ktan yakla k 6 saniye kadar sonra görüntülenecektir. Bu yolla görüntülenen nab z de eri, referans de er olup t bbi amaçlar için yeterli olmayabilir. Daha hassas bir ölçüm için gö üs band kullanman z önerilir çünkü yürüme ya da ko u esnas nda nab z sensörlerine tamamen nizami bir temas sa lanamamaktad r. C. Program: P2 ~ P16: Program 8-13 e im programlar d r ve bu programlar süresince bant e imi de i ir. H z, kullan c taraf ndan belirlenir. Program 2-7 h z programlar d r ve bu programlar süresince bant h z de i ir. Bant e imi kullan c taraf ndan belirlenir. Program h z-e im kar k programlard r. H z ve e im otomatik olarak de i ir. Dot matrix e imi program 14-15; h z program 16 olarak ayarlar. Kullan c Programlar : Kullan c programlar ndan birini seçtikten sonra onaylamak için select tu una bas n. Speed+/- tu unu kullanarak h z, Incline +/- tu lar n kullanarak e im ayarlayabilirsiniz. Çal maya ba lamak için Enter tu una bas n. Antrenman n z esnas nda e im ya da h z de eri de i irse ekranda son de erli saklan r. F001 Vücut Ya Oran Ölçüm: Vücut ya oran ölçüm program n seçtikten sonra speed+/- veya incline+/- tu lar na basarak ya n z ayarlay n ve enter tu una bas n. Cinsiyetinizi ayarlamak için speed+/- veya incline +/- tu lar n kullan n. 0 erkek, 1 bayan için kullan l r. Onaylamak için enter tu una bas n. Boy ve kilonuzu ayarlamak içinde ayn i lemleri tekrarlay n ve start tu una bas n.nab z sensörlerini tutun +/- 10 sn sonra vücut ya oran n z ekranda görüntülenir. Uyku Modu: Ko u band n z aç k konumdayken 5 dk boyunca haraketsiz durumda b rak rsan z ekran otomatik olarak kapan r.

17 PROGRAM GRAF KLER

18

19 HATA MESAJLARI BANT ÇALI MIYOR: Nedeni: 1. Güç kablosu prize tak lmam olabilir. 2. Güvenlik anahtar yuvas na nizami bir ekilde tak lmam olabilir. 3. Elektrik devre kesici çal m olabilir. Çözüm: 1. Güç kablosunu prize tak n. 2. Güvenlik anahtar n n nizami bir ekilde yerle tirildi inden emin olun. 3. Devre kesiciyi s f rlay n BANT KAYIYOR: Nedeni: 1. Bant, olmas gerekenden gev ek. 2. Zemin olmas gereken kayganl a sahip de il. Çözüm: 1. Band n gerginli ini ayarlay n. 2. Band n alt n ve zemini ya lay n. GÜRÜLTÜLÜ ÇALI MA: Nedeni: 1. Parçalar yeterli s k l kta monte edilmemi. 2. Motor fazla zorlan yor. 3. Merdane vuruyor. Çözüm: 1. Görünen tüm c vata, vida ve somunlar yeniden s k n. 2. Bant gerginli ini kontrol edin. Band yan taraf ndan kald rd n z zaman 5~7.5 santim mesafe olmal d r. 3. Ses arka merdanelerden geliyor olabilir. Bant gerginli ini kontrol edin.

20 ELDEN NABIZ ÖLÇÜMÜ ST KRARSIZ: Nedeni: 1. Egzersiz s ras nda eller nab z sensörlerine nizami olarak temas etmiyor. 2. Nab z sensörleri fazla nemli. 3. Eller nab z sensörlerini fazla s k tutuyor. 4. Parmaklarda bulunan yüzükler. Çözüm: 1. Yan ç talar n üzerine basarak nabz n z yeniden ölçün. 2. Nab z sensörlerini kurutun. 3. Sensörleri normal bir s k l kta tutun. 4. Parma n zdaki yüzükleri ç kart n.

21 PARÇA L STES

VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI Activa-Colorado motorlu ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen talimatlar dikkatlice okuyunuz. Activa-Colorado modeli

Detaylı

AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band kullan c lar n n tüm uyar ve önlemlere

Detaylı

ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde kullanmak

Detaylı

AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde

Detaylı

AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde

Detaylı

AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta

Detaylı

AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band kullan c lar n n tüm uyar ve önlemlere

Detaylı

AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AZAM KULLANICI A IRLI I: 110 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a okuyunuz: daki güvenlik talimatlar n 1. Ko u band kullan

Detaylı

TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekânlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU MAKS MUM KULLANICI A IRLI I: 120kg GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda,

Detaylı

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti

Detaylı

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1- Bu kondisyon aleti

Detaylı

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ 1 A. Önemli Güvenlik Uyarıları ve Kullanım Önerileri Mini Kondisyon Bisikletinizi kullanmadan önce bu kılavuzdaki bütün talimatları okuyunuz. Kullanım öncesi bütün uyarı

Detaylı

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU Emniyet Talimatlar Activa-Iceberg Ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen talimatlar dikkatlice okuyunuz. Activa-Iceberg modeli sadece evde

Detaylı

ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

AC 9020 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9020 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9020 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AZAM KULLANICI A IRLI I: 120 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a okuyunuz: daki güvenlik talimatlar n 1. Ko u band kullan

Detaylı

AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI AC6150 motorlu ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen a a talimatlar dikkatlice okuyunuz. daki AC6150 modeli sadece evde

Detaylı

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU TEKNİK VERİLER 1. Çalışma voltajı: 3V ±0,2V (DC) 2. Yük Akımı: 5 A 3. Hassasiyet: ± 0,5 ºC 4. Sıcaklık ayar aralığı: 10ºC - 30ºC 5. Zamanlama Hatası: 1%

Detaylı

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda

Detaylı

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat ÖZELLİKLER ÜRÜN SPEFİKASYONU UYGULAMA T8400C, T8401C standart termostatları ile 24V AC ısıtma-soğutma sistemlerinin tek-kademe kontrolu sağlanır. Isıtma-soğutma

Detaylı

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu 2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya baģlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. Ġleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

AC 9030 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9030 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9030 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU MAKS MUM KULLANICI A IRLI I: 130 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band

Detaylı

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, Ko u Band n z a a daki uyar lar okuyunuz. kullanmadan önce 1- Bu kondisyon

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz.

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını saklı tutunuz.

Detaylı

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz.

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36F3/BGEF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı...

Detaylı

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER VOLTAJ GİRİŞ GÜCÜ DEVİR HIZI MAX. BETON DELME ÇAPI UÇ TİPİ 230V-50HZ 1700W 900-1900d/dk 50mm SDS MAX CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SDS UÇ

Detaylı

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016 Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe VTE-1016 7025693 1 Artık başlayabiliriz! Kontrol cihazınızı PlayStation TV sisteminize bağlama PS TV sisteminizle birlikte DUALSHOCK 3 veya DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızı

Detaylı

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA TEMİZ SU DALGIÇ POMPA MODEL RTM860 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ HORTUM BAĞLANTISI POMPA EMİŞ TABANI ELEKTRİK KABLOSU ÇALIŞTIRMA ANAHTARI Teknik Özellikler Ana voltaj 230 V Frekans 50

Detaylı

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu 2 1 İçindekiler 1 İçindekiler...3 2 Güvenlik ve çevre...4 2.1. Doküman hakkında...4 2.2. Güvenliği sağlama...4 2.3. Çevreyi koruma...5

Detaylı

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ : HİSTORY LTD STİ. AYAZ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. Www.ayazshop.com bilgi@ayazshop.com Tel: +90 212 6909894 avcılar

Detaylı

PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU

PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Egzersize yatay bisiklet ile ba lamadan önce, talimatlar dikkatlice okuyun. Onar m durumunda ve yedek parça da l m için, kurulum talimatlar

Detaylı

Klimaanlage Klima Cihazı. Einbauanleitung Kurulum Talimatı CC 145. 12/2009 Ident Nr. 11114722A

Klimaanlage Klima Cihazı. Einbauanleitung Kurulum Talimatı CC 145. 12/2009 Ident Nr. 11114722A Klimaanlage Klima Cihazı Einbauanleitung Kurulum Talimatı CC 45 2/2009 Ident Nr. 4722A Lejant Kompresör 2 Kontrol Paneli 3 Tavan üstü klima cihazı Montaj için özel alet - Matkap 0 50 mm - Sac kesme aleti

Detaylı

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu 1 Kurulum Seçenekleri Aşağıdaki kısım farklı kurulum seçeneklerini tanımlamktadır. Not: Kurulum sırasında kurulum deliklerini kapatmayınız ve VSG nin ön ve arka

Detaylı

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Kurulum 2.1. Bağlantı Şeması 2.2. Gidon Elemanlarının Montajı 2.3. Magicpie4 Arka Teker Montajı 2.4. Smartpie4 Ön Teker Montajı 2.5.

Detaylı

Mak-204. Üretim Yöntemleri II. Vida ve Genel Özellikleri Kılavuz Çekme Pafta Çekme Rayba Çekme

Mak-204. Üretim Yöntemleri II. Vida ve Genel Özellikleri Kılavuz Çekme Pafta Çekme Rayba Çekme Mak-204 Üretim Yöntemleri II Vida ve Genel Özellikleri Kılavuz Çekme Pafta Çekme Rayba Çekme Kubilay ASLANTAŞ Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğt. Bölümü Üretim Yöntemleri 1

Detaylı

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1 1. Ürün Açıklaması Testo 417 Testo 416 Pervane Prob Ekran Kontrol tuşları Pil kompartmanı Servis kompartmanı Cihazı açma /

Detaylı

HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU

HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU MAKİNENİN MONTE EDİLMESİNDEN VE ÇALIŞTIRILMASINDAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ UYARILARA DİKKAT EDİNİZ. 1) Makineyi kitapçıkta bulunan tarifle birebir aynı olacak

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Cihazı kullanmadan önce lütfen talimatları okuyunuz. 2. Cihazı kullanmaya başlamadan önce evinizdeki voltaj değeri ile cihazda belirtilen voltaj değerini kontrol ediniz.

Detaylı

ISTRUZIONI DI MONTAGGIO DELLE LAVATRICI INTEGRABILI ASSEMBLY INSTRUCTIONS FOR BUILT-IN WASHING MACHINES MONTAGEANLEITUNG FÜR EINBAUBAREWASCHMASCHINEN

ISTRUZIONI DI MONTAGGIO DELLE LAVATRICI INTEGRABILI ASSEMBLY INSTRUCTIONS FOR BUILT-IN WASHING MACHINES MONTAGEANLEITUNG FÜR EINBAUBAREWASCHMASCHINEN ISTRUZIONI DI MONTAGGIO DELLE LAVATRICI INTEGRABILI ASSEMBLY INSTRUCTIONS FOR BUILT-IN WASHING MACHINES MONTAGEANLEITUNG FÜR EINBAUBAREWASCHMASCHINEN INSTRUCTIONS DE MONTAGE DES LAVE-LINGE INTÉGRABLES

Detaylı

ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ

ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ 14.11.2013 ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksek Okulu Makine Resim ve Konstrüksiyon Programı Ders içeriği El Aletleri KAYNAKÇA El Aletleri İle Çalışmada İş Sağlığı

Detaylı

2234 2236B DĠJĠTAL TAKOMETRE KULLANIM KILAVUZU

2234 2236B DĠJĠTAL TAKOMETRE KULLANIM KILAVUZU 2234 2236B DĠJĠTAL TAKOMETRE KULLANIM KILAVUZU 1. ÖZELLİKLER.1 2. ÖLÇÜM DEĞERLENDİRME 1 3. HAFIZA 2 4. PİL DEĞİŞTİRME..3 5. FOTO TAKOMETRE.3 6. FOTO / KONTAK TAKOMETRE. 5 UYARI!! HAYVAN VEYA İNSAN GÖZLERİNİN

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 511 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 511 testo kısa kullanım kılavuzu 511 1. Koruma kapağı:

Detaylı

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7. 7. GELĠġMĠġ ÖZELLĠKLER

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7. 7. GELĠġMĠġ ÖZELLĠKLER ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7 AMAÇ ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7 Bu faaliyette verilen bilgiler ile hazırlamıģ olduğunuz belgeye uygun baģvuruları (Ġçindekiler Tablosu, Dipnot/sonnot, Ģekil tablosu, resim yazısı vb.) hatasız

Detaylı

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ I. Clip-In Sistem Profil ve Aksesuarları I. Montaj Öncesi ve Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 1. Uygulama yapılacak mekanın boş ve temiz olması gereklidir.

Detaylı

Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması. İçindekiler. Harmony

Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması. İçindekiler. Harmony Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması İçindekiler Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31373899 Sürüm 1.0 Parça No. 31373890 Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot (R-design)- 31373899 - V1.0 Sayfa 1 / 67

Detaylı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı 5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı Kullanım Kılavuzu Onay FCC Beyanı Bu test edilmiş ve FCC Kuralları Kısım 15 de belirtilen teknik özelliklere göre B Sınıfı aygıtların sınırları ile uyumlu

Detaylı

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 23 YASAL BİLGİLER Telif Hakkı 2014 ZTE CORPORATION. Tüm hakları saklıdır. Bu yayının hiçbir bölümü ZTE Corporation'ın önceden yazılı izni olmadan fotokopi

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde)

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari

Detaylı

7 nci Hava Kuvvet Komutanlığı. Eğitim Dökümanları

7 nci Hava Kuvvet Komutanlığı. Eğitim Dökümanları 7 nci Hava Kuvvet Komutanlığı Eğitim Dökümanları 1. Hafta Eğitimleri 1.7. İnişler Sayfa 1 İniş, her uçuşun sonunda mutlaka gerçekleşecektir. Harika geçen bir görevin sonunda, inişte yapılacak ufak bir

Detaylı

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin.

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Cihazın ön tarafında orta kısımda 2 adet aralık tuşu yer

Detaylı

II. Bölüm HİDROLİK SİSTEMLERİN TANITIMI

II. Bölüm HİDROLİK SİSTEMLERİN TANITIMI II. Bölüm HİDROLİK SİSTEMLERİN TANITIMI 1 Güç Kaynağı AC Motor DC Motor Diesel Motor Otto Motor GÜÇ AKIŞI M i, ω i Güç transmisyon sistemi M 0, ω 0 F 0, v 0 Makina (doğrusal veya dairesel hareket) Mekanik

Detaylı

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu 4P359542-2G Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Montaj Kılavuzu Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Kurulum Kılavuzu Ana sayfa: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com Özellikler, ayar

Detaylı

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA Hazırlayan: Öğr. Gör. Tuğberk ÖNAL MALATYA 2016 SUPAP SİSTEMLERİ 1. KÜLBÜTOR MEKANİZMASI Eksantrik milinden aldığı hareketle silindirlerde emme ve egzoz zamanlarının

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Kupalı Anemometre PCE-A 420

Kullanım Kılavuzu Kupalı Anemometre PCE-A 420 Kupalı Anemometre PCE-A 420 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish

Detaylı

105 mm. 59 mm. 115 mm. 570 gr -> 17282 -> 17282

105 mm. 59 mm. 115 mm. 570 gr -> 17282 -> 17282 L1 L2 B1 B2 115 mm 59 mm 105 mm 570 gr C1 -> 17282 C2 -> 17282 9 A 2a 4 1a 2b 5 7 3 1b 6 8 D1 D2 2m E1 E2 Δ1 = X1 - Y1 Δ2 = X2 - Y2 Δ3 = X3 - Y3 E3 1 mm D3 F1 2m F2 F3 s > 5m > 16 2 3 ft F4 F5 TR Kullanma

Detaylı

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance MD8562/8562D 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma

Detaylı

DIGITAL BODY WEIGHT SCALES PS 4110

DIGITAL BODY WEIGHT SCALES PS 4110 DIGITAL BODY WEIGHT SCALES PS 4110 DE EN TR ES FR HR PL A B E D C 3 DEUTSCH 05-11 ENGLISH 12-17 TÜRKÇE 18-23 ESPAÑOL 24-29 FRANÇAIS 30-35 HRVATSKI 36-41 POLSKI 42-47 4 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı

Detaylı

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W HP2500W HP1000W hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W İÇİNDEKİLER Güvenlik Tedbirleri... 4,5,6 Elektrikli Ocağın Hotplate kullanımı... 7 Önemli Uyarılar... 8,9 Sorunlar ve Çözüm Önerileri... 10 Bakım ve Temizlik...

Detaylı

: WEST SOUND : TKS 207 S WEST SOUND TKS 207 S PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI:

: WEST SOUND : TKS 207 S WEST SOUND TKS 207 S PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: MARKA : WEST SOUND MODEL : TKS 207 S ÜRÜN CİNSİ : PROGRAMLI OKUL SAATİ WEST SOUND TKS 207 S PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: Okullar, Dershaneler, Fabrikalar, Halı sahalar vb. alanlarda kullanılmaktadır.

Detaylı

Kısmi dönüşlü dişli kutuları GS 50.3 GS 250.3 ayak ve kolla

Kısmi dönüşlü dişli kutuları GS 50.3 GS 250.3 ayak ve kolla Kısmi dönüşlü dişli kutuları GS 50.3 GS 250.3 ayak ve kolla Sadece kullanma kılavuzuyla bağlantı olarak kullanın! Bu kısa talimat, kullanma kılavuzu yerine GEÇMEZ! Bu sadece güvenlik uyarıları, montaj,

Detaylı

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. Tanıtım Oto güvenlik koltuğu vücut anatomisine uygun tasarımı ve fonksiyonları ile çocuğunuz içindeyken maksimum güvenlik ve konfor sağlar. BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto güvenlik

Detaylı

Dell PowerVault MD3400/3420/3800i/3820i/3800f/3820f Depolama Dizileri Başlangıç Kılavuzu

Dell PowerVault MD3400/3420/3800i/3820i/3800f/3820f Depolama Dizileri Başlangıç Kılavuzu Dell PowerVault MD3400/3420/3800i/3820i/3800f/3820f Depolama Dizileri Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E03J and E04J Series Resmi Tip: E03J001 and E04J001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT:

Detaylı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE Tel. : +90 (212) 671 18 30 (pbx) Faks : +90 (212) 549 18 13 www.enerjielektrikcihazlari.com

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? DİKKAT. Model No. PETL80910.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki. Seri Numarası Etiketi

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? DİKKAT. Model No. PETL80910.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki. Seri Numarası Etiketi Model No. PETL8090.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. KULLANICI KILAVUZU Seri Numarası Etiketi SORULAR? Sorularınız veya hasarlı veya eksik parçalar için, lütfen ürünü satın

Detaylı

AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı)

AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı) AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı) 1. LCD Grafik ekran. 2. Parlama (yanma) lambası. 3. Preset (ayarlar) düğmesi, bas değiştir, 4. Isıtma

Detaylı

RTX6_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda

RTX6_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda RTX6_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel:026-348 65 2 Genel amaçlı, 6 Röle çıkışlı toggle (buton tip) geçici hafızalı (momentary) ve latch olarak çalışabilen alıcı,verici

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Toprak PH Metre Ölçer

Kullanım Kılavuzu Toprak PH Metre Ölçer Toprak PH Metre Ölçer PH- 220S 17.02.2016 İçindekiler 1 Önsöz... 3 2 Güvenlik Bilgileri...3 3 Özellikler...3 4 Sistem Açıklaması...3 5 Geri Dönüşüm...3 6 İletişim...3 2 1 Önsöz PCE Teknik Cihazları ndan

Detaylı

Com Donatı v5 Kurulum ve Hata Çözümleri İçindekiler

Com Donatı v5 Kurulum ve Hata Çözümleri İçindekiler Com Donatı v5 Kurulum ve Hata Çözümleri İçindekiler Com Donatı Kurulum İşlemleri Hasp Driver Kurulumu Hasp Hatası Alıyorum - Unable to Access Sentinel Hasp Run-Time Environment (H0033) - Feature Not Found

Detaylı

EGZERSİZ REÇETESİNİN GENEL PRENSİPLERİ DOÇ.DR.MİTAT KOZ

EGZERSİZ REÇETESİNİN GENEL PRENSİPLERİ DOÇ.DR.MİTAT KOZ EGZERSİZ REÇETESİNİN GENEL PRENSİPLERİ DOÇ.DR.MİTAT KOZ EGZERSİZ REÇETESİ? Egzersiz reçetesi bireylere sistematik ve bireyselleştirilmiş fiziksel aktivite önerileri yapılmasıdır. EGZERSİZ REÇETESİNİN GENEL

Detaylı

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürünün Parçaları: 1-

Detaylı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı Ürün bilgileri Alıcı Fare Miniklavye A: Gösterge B: Bağlantı düğmesi Kurulum C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı H: Pil yuvası I: Bağlantı

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation şirketinin tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANMA KILAVUZU 45 W 1 BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ 1 2 3 1. Yumuşak Dokulu Ana gövde 2. Titanyum Seramik Kaplı düzleştirici plakalar 3. Açma/Kapama

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir

Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir falcon a type Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

Yumurta Kabu u S cakl n n Ölçülmesi

Yumurta Kabu u S cakl n n Ölçülmesi S cakl k ( C) YUMURTA KABU U SICAKLI I NEDEN ÖLÇÜLMEL D R? yi kalitede civcivlerin al nmas için, do ru inkübatör s cakl kritik önem ta maktad r. nkübatör s cakl, yumurtan n içindeki embriyo taraf ndan

Detaylı

BQ360 Modbus Dijital Giriş 24 Kanal. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.2 01.02.2016 BQTEK

BQ360 Modbus Dijital Giriş 24 Kanal. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.2 01.02.2016 BQTEK Modbus Dijital Giriş 24 Kanal Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.2 01.02.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.3 Cihaz Boyutları...

Detaylı

IBM System Storage. EXN4000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri

IBM System Storage. EXN4000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri IBM System Storage EXN4000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri TM Bu belge, IBM System Storage EXN4000 depolama genişletme birimine ilişkin kuruluş ve ayar yönergelerini içerir. EXN4000 ürününe ilişkin ek bilgileri

Detaylı

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği durumlar dışında,

Detaylı

Register your product and get support at www.philips.com/welcome

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome AE1530 TR Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Cep Radyonuz 4 2 Önemli 5 Güvenlik 5 Bildirim 7 3 Ana menü hakkında genel bilgiler 9 4 Başlarken

Detaylı

BQTEK SMS Asistan. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK

BQTEK SMS Asistan. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 09.05.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 Genel Bilgi... 3 Uygulamanın İndirilmesi... 3 iphone için... 3 Android için... 3 Windows ve Mac için... 3 Uygulamanın

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? DİKKAT. Model No. NTEVEL75012.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. Seri Numarası Etiketi

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? DİKKAT. Model No. NTEVEL75012.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. Seri Numarası Etiketi Model No. NTEVEL75012.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. KULLANICI KILAVUZU Seri Numarası Etiketi SORULAR? Sorularınız veya hasarlı veya eksik parçalar için, lütfen ürünü

Detaylı

ROBUS 600-1000 Hızlı Kullanma Kılavuzu

ROBUS 600-1000 Hızlı Kullanma Kılavuzu ELEKTRİKSEL BAĞLANTI ROBUS 600-1000 Hızlı Kullanma Kılavuzu Bağlantı yapılmayan hiçbir yere köprüleme yapmanıza gerek yok. Bağlantilarınızda Nice marka ürünleri kullanmanızda fayda vardır. SMX2 Bağlantısı

Detaylı

ATH-SW Serisi yüzey montaj termostat

ATH-SW Serisi yüzey montaj termostat Gönderi adresi: Mackenrodtstraße 4, Adres: Ataşehir TEM Yanyol, Darende İş Merkezi 36039 Fulda, Almanya No:7 D.4, Ataşehir - İstanbul Posta adresi: 36035 Fulda, Almanya Telefon: 06 455 865 Telefon: +49

Detaylı

En İyi Uygulamalar ve Kullanım Kılavuzu

En İyi Uygulamalar ve Kullanım Kılavuzu En İyi Uygulamalar ve Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz, GBT En İyi Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu na bir tamamlayıcı kılavuz oluşturmak için tasarlanmıştır. Green Break Patlamasız Güvenlik Güç Kartuşlarının

Detaylı

ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan önce aşağıdaki uyarıları

Detaylı

1 Semboller. 3 Kurallara Uygun Kullanım. 4 Önceden Görülebilen Hatalı Kullanım Şekli. 2 Emniyet ve Tehlikeler. 1.1 İkaz Bilgileri. 1.

1 Semboller. 3 Kurallara Uygun Kullanım. 4 Önceden Görülebilen Hatalı Kullanım Şekli. 2 Emniyet ve Tehlikeler. 1.1 İkaz Bilgileri. 1. A 1 2 B 3 G H 4 C 7 5 6 I J D 8 9 10 11 12 13 12 13 K 14 E F 1 Semboller 1.1 İkaz Bilgileri İkaz bilgileri, tehlikenin niteliğine bağlı olarak aşağıda belirtilen terimlerle ifade edilmektedir: Dikkat,

Detaylı

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM Meta Trader 4 mobil işlem platformunu cihazınıza kurmak için öncelikle uygulama marketine giriş yapmanız gerekmektedir. Girişin ardından

Detaylı

Şeker Hastaları için Genel Sağlık Önerileri

Şeker Hastaları için Genel Sağlık Önerileri ÖNEMLİ! İlaçlarınızı düzenli kullanmanız çok önemlidir. Kilonuza dikkat ediniz. Ani bir kan şekeri düşmesi (hipoglisemi) durumuna karşı yanınızda her zaman birkaç adet şeker bulundurunuz. Mutlaka egzersiz

Detaylı