Wave IP Yeni Nesil İletişim Platformu. Güçlü Esnek Güvenilir

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Wave IP Yeni Nesil İletişim Platformu. Güçlü Esnek Güvenilir"

Transkript

1 Wave IP Yeni Nesil İletişim Platformu Güçlü Esnek Güvenilir

2 Maliyetinizi Azaltırken Üretkenliğinizi Arttırın Edge 700 phone Wave IP - Applications Inside TM Vertical'ın Wave IP İletişim Platformu, her büyüklükteki işletmenin (tek şubeli küçük işletmelerden birden fazla şubeye sahip büyük işletmelere kadar) çalışanlarının verimini arttırmasına ve işletme masraflarını azaltmasına katkıda bulunabilen bir iletişim platformudur. Wave IP, ses iletişimiyle masaüstü ve kurumsal uygulamaları etkin, yönetilmesi ve kullanımı kolay ve tek bir sistemde kullanımınıza sunuyor.

3 İletişim Uygulamalarının Gücünden Faydalanın Sadece "çevir sesi" ile yetinmeyin. Daha fazlasını isteyin. Sadece "çevir sesi" ile yetiniyorsanız yarışın dışında kalırsınız. Wave IP sadece bir telefon sistemi değildir; sistem ile birlikte gelen yazılım ve uygulamalar ile mevcut kurumsal uygulamalarınızı entegre edebilmenizi sağlayan dolayısı ile çalışan verimliliğini ve hizmet kalitenizi arttırmanıza yardımcı olan bir iş ve iletişim platformudur. Wave IP, Applications Inside mimarisi ile kullanıcıların tüm iletişim ihtiyaçlarını kendi bilgisayarlarından yönetebilmelerine yönelik geliştirilmiş ödüllü ViewPoint Desktop Client, kurumsal uygulamalarınızı entegre edebilmeniz için geliştirilmiş Viewpoint API, müşteri hizmetleri veya satış bölümünüzü etkin bir çağrı merkezine dönüştüren Wave Call Center gibi uygulamaları tek bir sistem içinde kullanımınıza sunuyor.

4 İşletme Masraflarını Azaltın SIP Trunking'in maliyetleri düşürmesini sağlayın SIP trunking günümüzde kurumların işletme giderlerini azaltmak için kullanabileceği en önemli teknoloji fırsatlarından biridir. Bu sayede şirketler klasik bir PSTN telefon hattıyla karşılaştırıldığında aylık telefon faturalarının % 40 ila % 60'ı oranında tasarruf etmeye hemen başlayabilir. Mevcut Ses Altyapınızın Değerini Arttırın Eski altyapıların desteklenmesi, Wave IP nin temel özelliklerinden biridir, çünkü Wave IP her türlü analog veya standart SIP telefon setini destekler. VoIP'i Desteklemek İçin IP/Veri Ağlarını Yenilemenin Aşırı Masraflarından Kurtulun Söz konusu avantajlardan faydalanmak için veri ağınıza ek yatırım yapmak zorunda değilsiniz. Wave IP; dijital, analog, VoIP ve hibrit yapıda çalışabilen ve istenildiği şekilde konfigüre edilebilen birleşik bir sistemdir. Çoğu VoIP sisteminde, LAN ve WAN üzerinden gerçekleştirilen VoIP çağrıları için gereken artan bant genişliği, güvenlik ve QoS özelliklerini desteklemek için pahalı ağ yükseltmelerine ihtiyaç duyulur. Ses Sistemlerinizi BT Sistemleriniz Gibi Yönetin Wave IP, sistemin durumuna ve performansına bağlı olarak uyarı sinyalleri ve alarmlar verecek şekilde yapılandırılabilen Web tabanlı güçlü bir yönetim konsolunu kullanımınıza sunar. Global Administrator yönetim konsolu; konfigürasyon, kullanıcı yönetimi, arıza tespit, lisanslama ve sizin ayarlayabileceğiniz SNMP desteklerini temel alan 50'den fazla uygulamaya sahiptir. Genel merkezler ve orta ölçekli ofisler için üretilen, kullanıcıyı destekleyen (480 dijital, 240 TDM/500 SIP) Wave IP2500 sistemi.

5 Masaüstü Entegrasyonu Üretkenliğinizi Arttırır Sesli mesajlarınızı bir bakışta öncelik sırasına koymanızı sağlayan basit ve görsel bir arabirim aracılığıyla yönetebilirsiniz. En acil sesli mesajınızı ilk önce dinleme ve gerekli notları ekleme işlemlerini kolayca gerçekleştirebilir, önemli bilgileri çabucak edinebilmek için mesajın önemli bölümlerini (sipariş veya telefon numarası gibi) işaretleyebilirsiniz. ViewPoint, çabuk yanıt verme becerinizi geliştirerek müşterileri ilişkilerinizi güçlendirir. Örneğin en önemli müşterileriniz VIP olarak Wave sistemine tanımlandıklarını bilmeyebilirler, fakat çağrılarının onlara özel bir anonsla yanıtlandığını ve her zaman sadece birkaç dakika içinde geri arandıklarını hemen fark edeceklerdir. - Çağrı Kaydı; verimlilik, eğitim, performans analizi ve müşteri hizmetleri gibi hayati iş fonksiyonlarını destekleyen güçlü bir araçtır. Giden ya da gelen bir çağrıyı kaydetmek için araç çubuğundaki kayıt düğmesine tıklamanız yeterlidir ayrıca yapılacak tanımlamalar ile belirlenen dahili hatların tüm görüşmeleri otomatik olarak kaydedilebilir. İsteğe bağlı kayıtlarda, gerektiğinde kaydı duraklatabilir ve devam ettirebilirsiniz. Bir çağrıyı beklemeye aldığınızda kayıt otomatik olarak duraklatılır. Hatta yazılı notları veya kendi kaydettiğiniz açıklamaları ekleyebilir ve kayıttaki önemli anları ileride erişmek üzere işaretleyebilirsiniz. ViewPoint ile, belirli konuşmaları bulmak amacıyla arşivlenen kayıtlarınızda hızlı ve kolay bir şekilde arama yapabilirsiniz. irden fazla sesli karşılama anonsu oluşturun ve her arayana (VIP müşterileriniz gibi) nasıl hizmet verileceğini tanımlamak için görsel GUI arabirimi aracılığıyla özel yönlendirme kuralları oluşturun ve arayanlara özel bir deneyim yaşatın. Vie Point güçlü özelleştirme imkanları sunar, böylece rehberinizdeki kişilere benzersiz PIN kodları atayabilir ve bu kişileri, nereden ararlarsa arasınlar, hatta Arayan No (Caller ID) özelliği olmasa bile tanıyabilirsiniz. " eni akip Et" (followme) çağrı iletme özelliği, ilgili çalışanın her zaman erişilebilir durumda olmasını (belirlenen herhangi bir hat üzerinden) mümkün kılar ve tüm Wave özelliklerine her zaman eksiksiz olarak erişmesini sağlar. Müşterilerin belirli bir çalışana dünyanın herhangi bir yerindeyken erişebilmeleri için bilmeleri gereken tek şey bu çalışana ait tek bir telefon numarasıdır. Ses mesa larını kolayca kaydedebilir ve belirli gruplar veya tüm organizasyon dinleyecek şekilde yayınlayabilir ve acil veya zaman açısından kısıtlı mesajları derhal iletebilirsiniz.

6 Mimarisi ave Applications Inside mimarisi sayesinde tek bir platformda ihtiyaç duyacağınız tüm iletişim uygulamalarını barındırmaktadır. Böylece istediğiniz anda ihtiyacınız olan bileşeni seçip devreye alabilirsiniz. Şubeler ve küçük ofisler için üretilen, kullanıcıyı destekleyen (48 TDM/50 SIP/ 50 Kombine) Wave IP 500 sistemi. emel Uygulamalar Otomatik operatör (Auto Attendant), çağrı kaydı (call recording) ve Birleşik Mesalaşma (Unified Messaging) gibi temel uygulamalar ile ödüllü masaüstü iletişim aracı Wave ViePoint, bütün kullanıcılara ekstra bir ücret istenmeden sunulur. Wave ViewPoint ile çağrıları ister telefon üzerinden isterseniz de PC' nizden kontrol edip ve yönetebilirsiniz. Arama yapmak, çağrıları aktarmak, telekonferans yapmak ve rehberinizi yönetmek gibi işlemleri yapabileceğiniz ödüllü bir çağrı yönetim yazılımıdır. ViewPoint, Microsoft Outlookdaki rehberi kullanabilir ve böylece telefon numaralarını arama işlemini kolaylaştırır. Belirli bir çağrı hakkında notlar alınması ve bu notların istendiğinde paylaşılması ve bir çağrının önemli kısımlarını tanımak için ilgili sesli mesajın uygun bölümlerini işaretlenmesi Viewpoint sayesinde mümkün olmaktadır. Sesli mesa larınızı Vie Point'i kullanarak görüntüleyin ve yönetin. Wave Voic ile mesaj kutusuna kadar çıkabilirsiniz. ullanıcıların e posta mesalarını ve sesli mesajlarını Microsoft Outlook gibi tek bir masaüstü arabirimi aracılığıyla yönetmelerini sağlar. ir meslektaşınızın toplantıda mı, seyahatte mi olduğunu veya müsait olup olmadığını bu kişinin dahil edileceği bir çağrıyı ya da telekonferansı başlatmadan veya bir çağrıyı bu kişiye iletmeden önce görebilirsiniz. Müşterilerin siparişlerini onaylamak, güvenlik, eğitim, sufle verme gibi amaçlarla bütün çağrıları, acil çağrıları veya özelleştirilmiş bir çizelgeye göre gerçekleştirilen çağrıları kaydedebilirsiniz. Potansiyel müşterileri, mevcut müşterileri ve iş ortaklarını, araya bir operatör girmeden ve operatör masrafları olmaksızın doğru kişiye veya departmana yönlendirerek arayanlara profesyonel bir çağrı deneyimi yaşatın. Arıza tespit ve izleme özellikleri de dahil olmak üzere sistem ayarları ve yönetimi işlemlerini yapabilmenize yönelik kolay kullanımlı Web tabanlı bir yönetim aracıdır.. parti kurumsal uygulamaları (Müşteri izmetleri Yönetimi, muhasebe, EP, M vs.) entegre etmenizi sağlayan yazılım arabirimi. Bu kapsamlı ve kullanımı kolay API'den faydalanarak, ViewPoint'te yapabileceğiniz her şeyi kurumsal uygulamanızda da yapabilirsiniz.

7 Ek Uygulamalar Wave, tüm opsiyonel uygulamalar hazır yüklenmiş olarak gelir. 30 günlük deneme lisansı ile bu uygulamaları test edebilir, daha sonrasında da satın alabilirsiniz. irketin teknik destek, iç satışlar ve müşteri hizmetleri gibi müşterilerle etkileşim içinde olan tüm iş birimleri için uyarlanabilir. Wave Contact Centerin remote agent desteği sayesinde müşteri temsilcilerine mekandan bağımsız olarak her yerden ulaşılabilir. Müşteri temsilcileri aynı ViewPoint uygulamasını kullanır. Yöneticiler kurumsal seviyedeki Wave IP hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için hemen ' ı arayın kontak kişi yönlendirme ve kuyruğa alma özellikleriyle müşteri memnuniyetini ve müşteri temsilcilerinin performansını maksimum seviyeye çıkarır. Çağrı Merkezindeki hemen her şeyle ilgili gelişmiş izleme ve rapor oluşturma özellikleri sistemin en güçlü özellikleri arasındadır. u tümüyle entegre ses uygulama sunucusu, müşteri dostu iş geliştirici ve self servis uygulamalar oluşturmanızı ve bunları hizmete almanızı sağlar. Şirket ihtiyaçları geliştikçe, Wave Voice Serverı kullanarak ASS destekli uygulamaların yeraldığı kendi katma değerli uygulama kütüphanenizi oluşturabilirsiniz.

8 VERTICAL WAVE'LE DOĞRU ARAMALAR YAPIN Vertical Wave, benzersiz Applications Inside mimarisi ile doğru fiyatla gelişmiş özellikler sunmaktadır. Wave Subscription Program ile yazılım yükseltmeleri ile genişletme paketlerini otomatik olarak edinebilirsiniz. Şirketiniz ister 20, ister binlerce kullanıcıya sahip olsun, Wave sizi hem şimdi, hem de gelecekte destekleyecektir. Wave, Wave Sertifikalı İş Ortakları ağımız ile edinilebilir ve şu versiyonlarla lisanslanır: Wave Standard Edition maksimum 50 kullanıcı, Wave Professional Edition kullanıcı, Wave Enterprise Edition kullanıcı. Özel konfigürasyonlar oluşturmak da mümkündür. WAVE IP 2500'ÜN TEMEL ÖZELLİKLERİ Temel Uygulamalar Wave ViewPoint Desktop Birleşik Mesajlaşma Otomatik Operatör Çağrı Yönetimi Mevcudiyet Yönetimi Wave Global Administrator Görsel Sesli Mesajlar Çağrı Kaydı Ek Uygulamalar Wave Contact Center Wave Fax Manager* Wave Global Reporter Wave Conference Manager* Wave Voice Server Wave Global Manager Sistem Özellikleri Entegre gateway kaynakları aracılığıyla IP, SIP tabanlı IP telefon sistemi, TDM ve PSTN için doğal destek Uygulamalar, VoIP ve merkezi PBX servisleri için dinamik DSP/medya kaynak tahsisatı DQoS DiffServ ve IP TOS sınıflandırması SIP RFC 3261 Ses Codec'leri G.711, G.729a 4 FXS ve 4 FXO portu Boyut/Kapasite Temel Wave IP 2500 sistemi, 17.6" (447mm) gen. x 19" (483mm) derinl. x 4.35" (111mm) yüks. ve 26 lbs ağırlığında (11.8kg) rafa monte edilebilir tipte bir sunucudur. Temel sistem şunları destekler: Maks. 500 SIP kullanıcısı *Maks. 240 an./dij. kullanıcı Maks. 10 T1 Maks. 240 SIP telefon hattı Wave Genişletme Ünitesi (EXU), 17.6" gen. (447mm) x 19" derin. (483mm) x 2.6" yüks. (66mm) ve 19 lbs ağırlığındadır (8.6kg). Her EXU maksimum 48 ilave analog/dijital kullanıcıyı veya ekstra telefon hattı kapasitesini destekler. Telefon setleri Telefon Sisteminin Özellikleri Vertical IP telefonları (9112i, 9133i, 480i, 480CT) Vertical dijital telefonları (Edge 100, 12 ve 24 tuşlu) 8324SJ, 8312SJ, 8012S*, 8024S* ve 8112S de* dahil Comdial markalı birçok dijital telefon Vodavi markalı birçok dijital telefon*: desteklenen telefonların listesi için lütfen Vertical ile irtibata geçin. Analog TUI Özellikleri Özelleştirilebilir Gelen Çağrılar Gece Cevaplama Yetki Kodu Onbound Yönlendirme Telefon LCD Sesli Mes. Durumu Otomatik Arama Rahatsız Etmeyin (DND) Özel Ağ Oluşturma Araya Girme DSS/BLF Paylaşılan Hat Görünümü Çağrı Geçmişi/Listeleri Dahili Numarayı Açma SIP Trunking Çağrı Anons, Sistem ve Bölge Özelliklere Erişim Kodları Hızlı Arama Çağrıyı Park Etmek Grup Çağrı Yakalama Sistem Hızlı Arama Çağrı Kaydı Bekleme Aktarma Direkt/Kontrollü Bloke Edilebilen Arayan No Intercom Birleştirilmiş Arama Planı Meşgul bekleme (Camp On) Dinleme/Açma Kull./Kull. Çağrısını Yönlendirme Merkezi Trunking Mesaj Bekliyor Sesli Çağrı Yetki Sınıfları (COS) Monitör Çalışma grupları Sufle verme Çoklu Hat Görünümü Konferans - Plansız (Ad Hoc) Bekleme Müziği ve Moderatör Sessiz *2009' un ikinci yarısı için planlanmaktadır VERTICAL Telif Hakkı 2007 Vertical Communications, Inc. Tüm Hakları Saklıdır. Vertical Communications, Vertical Communications logosu, Wave logosu, Applications Inside, Vertical Wave, Wave IP 2500, Wave ViewPoint, Wave Conference Manager, Wave Contact Center, Wave Fax Manager, Wave Global Administrator, Wave Global Manager, Wave Global Reporter ve Wave Voice Server Vertical Communications, Inc.'nin ticari markaları ve Comdial ile Vodavi de Vertical Communications, Inc.'nin tescilli ticari markalarıdır. Diğer tüm markalar ve ürün adları sadece tanımlama amacıyla kullanılmıştır ve ilgili kurum veya kuruluşların malıdır. A.B.D.'de basılmıştır.

Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim.

Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim. Merhaba, Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim. Öncelikle 2009 yılı Türkiye ve dünya açısından ciddi bir kriz ortamında

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI SESLİ YANIT SİSTEMLERİ Ses teknolojisinde uzman yaklaşım! SYS Sesli Yanıt Sistemleri Kuruluş:1992 Çalışan sayısı:38 Ofisler: Yıldız Teknopark Ankara Ürünler ve

Detaylı

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Neden Unify Çözümleri? Global Pazar payında 3# USA de 6.2 milyon son kullanıcı Latin America 1# (18%) Almanya da 1# (40%) Avrupa da 1# (19%) Hindistan

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI ICONTAX NEDİR? IP tabanlı güçlü iletişim altyapısına sahip yeni jenerasyon iletişim çözümümüz olan icontax, katma değerli hizmetleri tek bir sunucu içerisinde verebilen ve açık mimari yapısı ile üçüncü

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0 Sistem Kataloğu İ N F O S E T S E S K A Y I T S İ S T E M İ V 2. 0 Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad.Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon 216 379 81

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Uzun yıllardır çalıştığımız Vertical firmasının yeni All-in-one sistemi Wave in geçtiğimiz yıl Türkiye lansmanını yapmıştık. Geçtiğimiz aylarda WaveIP nin sektörün en önemli kuruluşlarından TMC

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

Kurumsal Tanıtım Dosyası

Kurumsal Tanıtım Dosyası Kurumsal Tanıtım Dosyası Likit Telekom Biz Kimiz? 2011 Kuruluş Likit Telekom Ltd. Şti. / Sanal Santral Telekomünikasyon A.Ş. Türkiye Geneli Bayi Ağı TS SYYB / HYB Belgeleri 6 Distribütörlük ve diğer bayilikler

Detaylı

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... satis@testteknoloji.com.tr www.testteknoloji.com.tr 1996 yılından itibaren Çağrı Raporlama

Detaylı

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ PlusPBX, analog santrallerin yerini alan yeni nesil IP PBX santral sistemidir. Dünyanın neresinden olursa olsun ip ağında olan tüm dahilileriniz santralinize bağlanarak ofis içindeymiş gibi ücretsiz görüşebilir,

Detaylı

3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme

3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme 3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme 3CX IP Santral Sisteminin lisans politikası kanal ve sürüm bilgisine dayanmaktadır. Müşterinizin

Detaylı

MITEL IP TELEFON SİSTEMLERİ

MITEL IP TELEFON SİSTEMLERİ MITEL IP TELEFON SİSTEMLERİ ÜNVANI MERKEZ ADRESİ : KDZ ELEKTRONİK VE TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM SİST. A.Ş. : : Kavacık Mah.Çavuşbaşı Caddesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak.Mayıs Aptartmanı No:32 / 14 Kavacık

Detaylı

Mobil Dahili Hızlı Referans Kılavuzu Sürüm 1.0

Mobil Dahili Hızlı Referans Kılavuzu Sürüm 1.0 Mobil Dahili Hızlı Referans Kılavuzu Sürüm 1.0 Mobil Dahilinizi Kullanma Sistemdeki tasarım esnekliği nedeniyle, Arama Kodlarınız ve Özellik Yetenekleri bu kılavuzda gösterilenlerden farklı olabilir. Sistem

Detaylı

DS200M DS200S DS200 Yeni Nesil IP İletişim Sistemi Satış Sunumu

DS200M DS200S DS200 Yeni Nesil IP İletişim Sistemi Satış Sunumu DS200M DS200S DS200 Yeni Nesil IP İletişim Sistemi Satış Sunumu 14 Haziran 2011 Yeni DS200 Serisi, gelişkin IP özellikleri ile klasik TDM santral yeteneklerini birleştiren orta ve büyük kapasiteli işletmelerin

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Đş Gücü Optimizasyon Sistemleri ile Tümleşik Çağrı Merkezi Yönetimi Yöneticiler Zirvesi SYS-Verint Systems Đşbirliği ile, Çağrı Merkezi yöneticilerini

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Her bakımdan üstün performans. KX-HDV130 ve KX-HDV230 SIP telefonlar

Her bakımdan üstün performans. KX-HDV130 ve KX-HDV230 SIP telefonlar Her bakımdan üstün performans KX-HDV130 ve KX-HDV230 SIP telefonlar Her koşulda uygun maliyet Yeni nesil KX-HDV serisi telefonlar, ekonomik fiyatlarla olağanüstü esneklik ve kullanılabilirlik özellikleri

Detaylı

StruxureWare TM Data Center Expert. Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı. www.apc.com/struxureware

StruxureWare TM Data Center Expert. Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı. www.apc.com/struxureware Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı IT sistemleri yoluyla binadaki güç, soğutma, güvenlik ve enerji kullanımlarını izlemenizi ve kontrol etmenizi sağlayan uçtan uca veri merkezi altyapı yönetimi

Detaylı

2N STARGATE. 1 ISDN PRI portuilebağlantı. Telefon Santralinde mevcut PRI port a bağlanabilir. Ayrıca PRI port yatırımı yapılmasına gerek yoktur.

2N STARGATE. 1 ISDN PRI portuilebağlantı. Telefon Santralinde mevcut PRI port a bağlanabilir. Ayrıca PRI port yatırımı yapılmasına gerek yoktur. 2N STARGATE PRI FCT Akıllı geri arama Geri arama otomatik yönlendirme Sisteme dışarıdan erişim: DISA Cevapsız aramada SMS bildirimi SIM Kartlar arası dengeli trafik dağılımı ve sınırlama Ölçeklenebilir

Detaylı

BSD, TÜRKİYE / Adana, 2008

BSD, TÜRKİYE / Adana, 2008 BSD, TÜRKİYE / Adana, 2008 Terminoloji Voip (Voice Over IP - IP Üzerinde Ses) IP (Internet Protocol) alt yapısını kullanarak ses iletişimi için kullanılan protokoldür. Voip bunu ses işaretini IP tarafından

Detaylı

Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi

Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi Çağrı Alın Çağrı Yapın Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi PbxMaster, yazılım tabanlı olarak SAZAK Telekom tarafından geliştirilmiş yeni nesil santral sistemidir. PbxMaster

Detaylı

Siemens Gigaset A580 IP Phone Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

Siemens Gigaset A580 IP Phone Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Siemens Gigaset A580 IP Phone Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Nisan-2012 Bu doküman Votel iletişim hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş. tarafından hazırlanmış olup, tüm hakları saklıdır. Hazırlayanlar: Mehmet ŞENGÜL

Detaylı

Vizyokontrol Sistem Tanımı

Vizyokontrol Sistem Tanımı Vizyokontrol Sistem Tanımı Sistem mimarisi, pek çok bağımsız ısıl enerji üretim tesislerinden,dilediğiniz kadar kendisine bağlanabileceğiniz Viziyo-Kontrol merkezi hizmet sunum platformunu temel almaktadır.

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

KAREL KABLOSUZ İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ IP DECT SİSTEMLER

KAREL KABLOSUZ İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ IP DECT SİSTEMLER KAREL KABLOSUZ İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ IP DECT SİSTEMLER KAREL IP DECT SİSTEMİ, ÇALIŞANLARIN SÜREKLİ HAREKET HALİNDE OLDUĞU VE YOĞUN KABLOSUZ İLETİŞİM ÇÖZÜMÜNE İHTİYAÇ DUYULAN, ÖZELLİKLE FABRİKA, DEPO, HASTANE,

Detaylı

Tanıtım Dokümanı 2016

Tanıtım Dokümanı 2016 Tanıtım Dokümanı 2016 Nedir? Klasik santrallerin üstlendiği görevlerin tamamını başarıyla gerçekleştiren ve klasik santrallerden daha fazla işleve sahip olan, bulut sunucularına kurulan sanal (yazılımsal)

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Cisco Bütünleşik İletişim 9.0 (UC 9.0) İletişim ve işbirliğindeki en son teknoloji olan Cisco Bütünleşik İletişim Sistemi 9.0 (Cisco Unified Communications System

Detaylı

OTEL TELEFONLARI KAREL ANALOG VE IP TELEFONLAR

OTEL TELEFONLARI KAREL ANALOG VE IP TELEFONLAR OTEL TELEFONLARI KAREL ANALOG VE IP TELEFONLAR AMT-6110 AMT-6110S ANALOG TELEFON AMT-6110 Tek Hatlı 10 Adet Misafir Servis Tuşlu Analog Telefon AMT-6110S Tek Hatlı 10 Adet Misafir Servis Tuşlu Handsfree

Detaylı

PX24n Nano rev.6 Hibrid IP Santral KOLAY KURULUM KLAVUZU VER 2.00

PX24n Nano rev.6 Hibrid IP Santral KOLAY KURULUM KLAVUZU VER 2.00 PX24n Nano rev.6 Hibrid IP Santral KOLAY KURULUM KLAVUZU VER 2.00 Paket İçeriği PX24n rev.6 IP Santral paketi içeriği: PX24n rev.6 IP santralı, yönetici sayısal telefon setine entegre AC/DC Güç adaptörü

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

Module. ZA-ARC Tek kullanıcı versiyonu

Module. ZA-ARC Tek kullanıcı versiyonu Modüller ZA-ARC Tek kullanıcı versiyonu ZA-ARC Tek kullanıcı Lisansı (Ürün No.: HKO-002010) Yasal düzenlemelerin talep ettiği Arşivleme yükümlülükleri karşılayan temel yazılım sürümüdür. Verileri Arşivleyebilir

Detaylı

ŞİRKETİNİZ İÇİN OPENTOUCH SUITE

ŞİRKETİNİZ İÇİN OPENTOUCH SUITE ŞİRKETİNİZ İÇİN OPENTOUCH SUITE Şirket iletişiminizi kolaylaştırır ve işinizi daha verimli hale getirir 201408180003EN_OTS_SMB_Solution_Sheet.indd 4 GÜÇLÜ İLETİŞİM SUNUCUSU OmniPCX Office Rich Communication

Detaylı

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, mobil ve farklı konumlara dağılmış durumda.

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun A.B.D de tescilli ticari markasıdır.

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Basit Bir Ofis PBX Sisteminin TekSIP ve TekIVR ile Oluşturulması

Basit Bir Ofis PBX Sisteminin TekSIP ve TekIVR ile Oluşturulması Basit Bir Ofis PBX Sisteminin TekSIP ve TekIVR ile Oluşturulması Bu dokümanda basit bir ofis PBX sisteminin TekSIP ve TekIVR ile nasıl oluşturulacağı anlatılmaktadır. Bu örnekte aşağıdaki bileşenler kullanılmaktadır:

Detaylı

Yazılım Destek Hizmeti

Yazılım Destek Hizmeti Veri sayfası Yazılım Destek Hizmeti HP Care Hizmetleri kapsamında Care Pack ve Sözleşmeli Hizmetler Hizmetin sağladığı avantajlar Sorun çözme amacıyla HP teknik kaynaklarına Yazılım güncellemelerini ayrı

Detaylı

Video Management Software. ÜrünBilgileri

Video Management Software. ÜrünBilgileri Video Management Software Ürün ÜrünBilgileri Broşürü Esnek, Güçlü ve Akıllı Video Management Software, kullanıcıya kullanımı kolay, güçlü ve gelişmiş bir video gözetleme yazılımı sunar. Bu benzersiz özellikler,

Detaylı

Çağrı Merkezi Nedir?

Çağrı Merkezi Nedir? Çağrı Merkezi Nedir? Call Center (Çağrı Merkezi), kurumların temasta oldukları kişi veya kurumlarla olan iletişimlerini yürüttükleri, yazılım, donanım, insan kaynakları ve iş akışlarından oluşan etkileşim

Detaylı

KALİTELİ İLETİŞİM MALİYET AZALTMA GÜCÜ PANASONIC KX-TGP600 AKILLI IP KABLOSUZ TELEFON SİSTEMİ

KALİTELİ İLETİŞİM MALİYET AZALTMA GÜCÜ PANASONIC KX-TGP600 AKILLI IP KABLOSUZ TELEFON SİSTEMİ KALİTELİ İLETİŞİM MALİYET AZALTMA GÜCÜ PANASONIC KX-TGP600 AKILLI IP KABLOSUZ TELEFON SİSTEMİ TAMAMEN KABLOSUZ İLETİŞİM ÇÖZÜMÜ KX-TGP600 Kalite önemli, maliyet düşürme de dikkate alınması gereken bir konu

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ

HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ - 0 507 151 50 06 MÜŞTERİLERİMİZE NELER KATTIK? Vestel'in Türkiye çapındaki 350 servisinin ve 400 kişilik çağrı merkezinin gelen ve giden çağrıları AloTech bulutuna

Detaylı

OsCAR Kriz Yönetimi ve Acil Durum Senaryoları Uygulaması

OsCAR Kriz Yönetimi ve Acil Durum Senaryoları Uygulaması OsCAR Kriz Yönetimi ve Acil Durum Senaryoları Uygulaması OpenScape UC Suiti OpenScape Alarm Response OpenScape Alarm Response Kurumsal yapıda alarm, kontrol, bilgi paylaşımı ve koordinasyon sağlar. UC

Detaylı

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Kurumsal unsurlar ve BT üzerindeki etkileri ÇEVİKLİK Hızlı hareket edin, çevik ve esnek olun İşletme sahiplerinin %66'sı kurumsal çevikliğin öncelik olduğunu

Detaylı

SESLİ YANIT SİSTEMLERİ SYS 2010 FİYAT LİSTESİ

SESLİ YANIT SİSTEMLERİ SYS 2010 FİYAT LİSTESİ SESLİ YANIT SİSTEMLERİ SYS 2010 FİYAT LİSTESİ SYS 2010 FİYAT LİSTESİ 1. SYS POST OFF ICE XP ANALOG FİYAT LİSTESİ 2. SYS POST OFF ICE XP DIJITAL FİYAT LİSTESİ 3. SYS VM-PRO FİYAT LİSTESİ 4. SYS VO CAL -EAR

Detaylı

Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı. Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir

Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı. Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir ERP Nedir? ERP = Kurumsal Kaynak Planlama Organizasyonların farklı fonksiyonlarının ve departmanlarının kullandığı enformasyonu

Detaylı

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. 1 HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında

Detaylı

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri SENTRON 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik Çözüm siemens.com.tr/alcakgerilim 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik çözüm Her altyapı sistemi, güvenilir bir enerji kaynağına ve güvenli ve verimli

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

Bayi Servis Otomasyon Sistemi

Bayi Servis Otomasyon Sistemi KoçSistem Bayi Servis Otomasyon Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Bayi Servis Otomasyon Sistemi Yetkili firmaların servis ihtiyaç ve taleplerini karşılayacak uçtan uca zengin servis yönetim sistemleri

Detaylı

DRAYTEK VIGOR 3300V VoIP Örnek 1 (Temel Konfigürasyon Ve Kayıt)

DRAYTEK VIGOR 3300V VoIP Örnek 1 (Temel Konfigürasyon Ve Kayıt) DRAYTEK VIGOR 3300V VoIP Örnek 1 (Temel Konfigürasyon Ve Kayıt) VoIP fonksiyonuyla ilgili birçok değişik uygulama vardır. Bunların çoğu VoIP sunucusuna kaydolarak gerçekleştirilir(direk ip adresinden aramak

Detaylı

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi Oluşturma 02.11.2015 Revizyon: 19.01.2016 Rev. No: 03 Yazan: Süleyman FAKİR Düzenleyen: F. DELİRİ PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi 1) PDKS Kurulumu, Lisans Onaylaması Ve Veri Tabanı Ayarları

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Gigaset ten küçük ofislere büyük teknoloji: DX800A - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Gigaset ten küçük ofislere büyük teknoloji: DX800A - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Sabit telefonda sektörün güçlü oyuncusu Gigaset, VoIP, ISDN ve sabit hatlı aramalar için hibrid masaüstü telefon DX800A yı kullanıcılara sunuyor. Birçok özelliği bir araya getiren DX800A, küçük ofislerin

Detaylı

ISI Web of Knowledge EndNote Web 2.0. 1 Copyright 2007 Thomson Corporation

ISI Web of Knowledge EndNote Web 2.0. 1 Copyright 2007 Thomson Corporation ISI Web of Knowledge EndNote Web 2.0 1 EndNote Web WoS abonelerine ücretsiz verilen bir üründür. EndNote Web ISI Web of Knowledge 4.0 ın yaralı bir bileşenidir. EndNote temel olarak Web üzerinde işlevseldir.

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

Sanbot. Qihan Technology

Sanbot. Qihan Technology Sanbot Qihan Technology Q-Link Hakkında Sanbot Sistemi Q-Link Q-Link'in Temel Özellikleri Bildirimler Akıllı yaşam - Hatırlatmalar, Trumpet, Güvenli Ev, 3. Taraf Uygulamalar, v b. Etkileşim - Akıllı ses,

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ İŞLETMELER İÇİN TASARLANAN MS26IP, IP VE GELİŞMİŞ İLETİŞİM ÖZELLİKLERİNİ SİSTEME ENTEGRE OLARAK SUNAR. SANTRALLA BİRLİKTE BEDELSİZ SUNULAN ÖZELLİKLER

Detaylı

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ İŞLETMELER İÇİN TASARLANAN MS26IP, IP VE GELİŞMİŞ İLETİŞİM ÖZELLİKLERİNİ SİSTEME ENTEGRE OLARAK SUNAR. SANTRALLA BİRLİKTE BEDELSİZ SUNULAN ÖZELLİKLER

Detaylı

Modem ve Yerel Ağlar. Belge Parça Numarası: 383057-142. Ekim 2005

Modem ve Yerel Ağlar. Belge Parça Numarası: 383057-142. Ekim 2005 ve Yerel Ağlar Belge Parça Numarası: 383057-142 Ekim 2005 İçindekiler 1 Modem Modem kablosu kullanma.......................... 2 Ülkeye/bölgeye özgü modem kablosu adaptörü kullanma................................

Detaylı

ULAKNET VoIP Servisi ve VoIP Çalışma Grubu

ULAKNET VoIP Servisi ve VoIP Çalışma Grubu ULAKNET VoIP Servisi ve VoIP Çalışma Grubu Neşe Kaptan Koç III. ULAKNET Çalıştayı ve Eğitimi Adnan Menderes Üniversitesi Didim MYO/Aydın 31 Mayıs - 3 Haziran 2009 Gündem VoIP nedir? VoIP için Kullanılan

Detaylı

Kaydırma ve Gezinme Çağrı görünümleri ve özellikler arasında geçiş yapmak için, Phone ekranının sağ üst tarafındaki Features düğmesini veya Phone

Kaydırma ve Gezinme Çağrı görünümleri ve özellikler arasında geçiş yapmak için, Phone ekranının sağ üst tarafındaki Features düğmesini veya Phone Kaydırma ve Gezinme Çağrı görünümleri ve özellikler arasında geçiş yapmak için, Phone ekranının sağ üst tarafındaki Features düğmesini veya Phone düğmesini kullanın. Phone ekranından Features listesine

Detaylı

XPEECH Kullanıcı Kılavuzu

XPEECH Kullanıcı Kılavuzu XPEECH Kullanıcı Kılavuzu Versiyon: V1.1 Tarih: Aralık, 2013 Xpeech Technology Co., Ltd.(www.xpeech.com) 1/8 İçerik XPEECH KULLANICI KILAVUZU GİRİŞ... ERROR! BOOKMARK NOT DEFINED. 1. XPEECH KULLANICI WEB

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

Huawei Enterprise A Better Way. www.huawei.com/enterprise

Huawei Enterprise A Better Way. www.huawei.com/enterprise Huawei Enterprise A Better Way www.huawei.com/enterprise Huawei Enterprise A Better Way www.huawei.com/enterprise Huawei Enterprise A Better Way Huawei Enterprise A Better Way İletişim, kaynaklar arasındaki

Detaylı

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu SMT-i5243 Tanım IP Telefonlar sesi data paketlerine çevirerek her türlü data hattı üzerinden telefon görüşmesi sağlamaya yarayan cihazlardır. Bu sayede ADSL,

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı

IP Office Phone Manager Pratik Kullanım Kılavuzu

IP Office Phone Manager Pratik Kullanım Kılavuzu IP Office Phone Manager Pratik Kullanım Kılavuzu Bu rehber doküman IP Office Phone Manager ürününün basit fonksiyonlarını açıklamak amacı ile hazırlanmıştır. Daha detaylı bilgi için IP Office Phone Manager

Detaylı

ENTERPRISE CONTACT CENTER

ENTERPRISE CONTACT CENTER call center ENTERPRISE CONTACT CENTER SAPHIRA ülkemizin uluslararası arenada ekonomik ve teknolojik rekabet gücünü artırıcı niteliklere sahip olmak üzere; İ.Ü. Teknokent yerleşkesi içerisinde, geliştirmelerin

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

1.Mailbox Server Role:

1.Mailbox Server Role: Exchange Server 2007 Role bazlı mimarisi ile organizasyonda ki mail trafiğini sağlamak için farklı sunucular üzerine farklı işlevselliğin dağıtılması ile karşımıza çıkıyor.daha önceki Exchange Server 2003

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

TELEFON SANTRALLARI FİYAT LİSTESİ

TELEFON SANTRALLARI FİYAT LİSTESİ TELEFON SANTRALLARI FİYAT LİSTESİ IP Hibrit Santrallar : IPX-1000 IPX-100 IPX-10P IPX-10S Analog Santrallar: MT300 STAR1 STAR2 MT26 KTS500 KTS-300-DSS Fabrika Merkez:Meclis Mah.Atatürk Cad. No: 47 34785

Detaylı

TELEFON SANTRALLARI FİYAT LİSTESİ

TELEFON SANTRALLARI FİYAT LİSTESİ TELEFON SANTRALLARI FİYAT LİSTESİ IP Hibrit Santrallar : IPX-1000 IPX-100 IPX-10P IPX-10S Analog Santrallar: MT300 STAR1 STAR2 MT26 KTS500 KTS-300-DSS Fabrika Merkez:Meclis Mah.Atatürk Cad. No: 47 34785

Detaylı

HSE RADAR. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016

HSE RADAR. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016 HSE RADAR İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016 Copyright 2016 İçerik 1. HSE RADAR NEDİR? 2. HSE RADAR IN UYGULAMA ALANLARI 3. HSE RADAR

Detaylı

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Versiyon 1 Güncelleme Tarihi 29 Ocak 2013 Güncelleme Nedeni - PC Uygulaması, Windows platformundaki masaüstü PC ler üzerinde çalışır.

Detaylı

BİLECİK ÜNİVERSİTESİ IP TELEFON SİSTEMİ

BİLECİK ÜNİVERSİTESİ IP TELEFON SİSTEMİ BİLECİK ÜNİVERSİTESİ IP TELEFON SİSTEMİ Bilecik Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı 12.01.2012 Neden IP Telefon (1/9) 2 Önceki santral hurdadan hibe idi 15 sene öncesinin teknolojisi. Maksimum

Detaylı

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Uygun maliyetli 10/100Base-T Küçük çalışma grupları ve uzak şube ofisleri için ideal olan eski, tümüyle yönetilen 10/100Base-T ağları için Dell PowerConnect 3500

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

VoIP Sistemleri. Voice Over Internet Protocol

VoIP Sistemleri. Voice Over Internet Protocol VoIP VoIP VoIP Sistemleri Voice Over Internet Protocol Temel Bilgiler PSTN (Public Switched Telephone Network): Telekom operatörlerinin, dünya genelinde temel iletişim hizmeti sunmak için kullandıkları

Detaylı

2007 Nokia telif hakkýdýr. Tüm haklarý mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Pop-Port, Nokia Corporation'ýn ticari veya tescilli ticari

2007 Nokia telif hakkýdýr. Tüm haklarý mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Pop-Port, Nokia Corporation'ýn ticari veya tescilli ticari Nokia N70-1 2007 Nokia telif hakkýdýr. Tüm haklarý mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Pop-Port, Nokia Corporation'ýn ticari veya tescilli ticari markalarýdýr. Burada adý geçen diðer ürün ve þirket

Detaylı