İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ"

Transkript

1 İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL

2 Hazırlık Grubu öğrencilerimiz, Beykoz Cam Ocağı na giderek cam ile tanışma fırsatı yakaladılar. Öğrencilerimiz; boncuk gösterisi, sıcak cam gösterisi izlediler ve füzyon uygulamasına katılarak kendi ürünlerini oluşturdular. Kitapla yetişen nesillerin başarı dolu ve iyi bir geleceğe doğru koşacaklarına olan inancımızla öğrencilerimizi kitaplarla buluşturmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizin yeni çıkan yayınları takip etmelerini sağlamak, okulumuzda fuar ortamında bilinçli okuyucular olarak kitap seçimi yapabilmelerine zemin hazırlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Kış Dönemi Kitap Fuarı mız yoğun ilgiyle karşılandı. Her yaş grubundan öğrencimize hitap eden, ülkemizin seçkin yayınevlerine ait kitapların sergilendiği stantlardan, öğretmenleri rehberliğinde öğrencilerimiz kitaplarını aldılar. Okuyarak olgunlaşan, gelişen ve dönüşen nesiller yetiştirebilmek hedefiyle yürüttüğümüz; okuma çalışmalarımızı destekleyici etkinliklerimize desteğiniz için teşekkür ederiz. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüz, ocak ayında ortaokul 1 ve 2. sınıflarla Duygularımızı Tanıma ve İfade Etme konusunu incelediler. İnteraktif ve rol canlandırmalı geçen etkinliklerde öğrencilerimizle sorular üzerinden duygularımızı ifade edebilmenin önemine de değinildi. Enerji Tasarrufu Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerimiz, Sayın Serkan SAĞLAM dan hibrit teknolojisi hakkında bilgi aldılar. Öğrencilerimiz, etkinliklerle çevre kirliliğinin giderek arttığı ve doğal enerji kaynaklarımızın gittikçe tükendiği dünyamızda enerjinin bilinçli bir şekilde kullanılması gerektiğinin önemini bir kez daha fark ettiler eğitim ve öğretim yılı içinde 10 Ekim 2015 Cumartesi günü okulumuzda başlayan Mini Konservatuar programımızın 14 haftalık süren 1. dönemi, 16 Ocak 2016 Cumartesi günü tamamlanacaktır. Mini Konservatuar bireysel çalgı eğitimi programı sonrasında öğrencilerimizin performansları 1 ve 2. dönemde birer ara sınav ve yıl sonunda bir final sınavı ile değerlendirilecektir. 1.dönem ara sınavı 16 Ocak 2016 Cumartesi günü, öğrencilerin kendi programlarındaki sınıf ve ders saatlerinde yapılacaktır. Temel Müzik Eğitimi programına katılan anaokulu hazırlık sınıfı ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimize, performans değerlendirme sınavı yapılmayacak ve çalışmalar devam edecektir. İlkokul 4 ve ortaokul 1 ve 2. sınıflardan bir grup öğrencimiz Uludağ Kayak Kampı na bu sabah hareket ettiler. Kendilerine keyifli bir kamp dönemi dileriz. 1. dönem karneleri 22 Ocak Cuma günü 8. ders dağıtılacaktır. İlkokul 1. sınıf öğrencilerimizin velileri saat da öğrencilerimizle ilk karne heyecanını paylaşmak üzere aramıza katılabilirler. Saygılarımla, Fisun ÇETİN İlkokul Müdür Yardımcısı Değerli Velilerimiz, Öğrencilerimiz ile birlikte karne ve yaklaşan tatil heyecanını yaşanmaya başladığımız hafta boyunca sınıf çalışmalarının yanı sıra çeşitli etkinliklerle de dolu bir haftayı geride bıraktık.

3 Kitap Fuarı 1. DÖNEM GELENEKSEL KİTAP FUARI Öğrencilerimizin yeni çıkan yayınları takip etmelerini sağlamak, okulumuzda kitap fuarı ortamında bilinçli okuyucular olarak kitap seçimi yapabilmelerine zemin hazırlamak amacıyla gelenekselleştirdiğimiz kitap fuarımız 13 Ocak Çarşamba günü açıldı. 13, 14, 15 ocak boyunca hizmet sunan kitap fuarımız yoğun ilgiyle karşılandı. Her yaş grubundan öğrencimize hitap eden, ülkemizin seçkin yayınevlerine ait kitapların sergilendiği stantlardan, öğretmenleri rehberliğinde kitap satın alan, teneffüs aralarında da ilgisini eksik etmeyen öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyor ve çocuklarımızın yaşamları boyunca kitaplar ve kütüphanelerle iç içe yaşamalarını temenni ediyoruz.

4 Kitap Fuarı

5 Kitap Fuarı

6 İlkokul 4. sınıflar, Orta 1, 2, 3, ve 4.sınıflar için düzenlenen kayak kampı başlamıştır. Öğrencilerimiz kayak ile ilgili temel eğitimleri almaktadır. Kayak Kampı

7 Kayak Kampı

8 Kutlama Okulumuz Yıldız Erkek Basketbol Takımı 02 Aralık Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 129 okulun katıldığı, okullar arası il müsabakaları sonucunda İstanbul 7. olmayı başarmışlardır. Sporcu öğrencilerimizi kutlar, başarıların devamını dileriz.

9 Kutlama Okulumuz Küçük Erkek basketbol takımı; İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okular arası düzenlenen il müsabakaları çerçevesinde, 15 Ocak 2016 Cuma günü saat da, Bayrampaşa Spor Salonunda Sancak Soy Ortaokulu oynadığı maçı kazanmıştır. Takımımız bu galibiyetle 129 okulun katılımı ile başlayan turnuvada en iyi 8 takım arasına kalmayı başarmıştır. Takımımıza grup finallerinde başarılarının devamını dileriz.

10 Enerji Tasarrufu Günü Çevre kirliliğinin giderek arttığı ve doğal enerji kaynaklarımızın gittikçe tükendiği dünyamızda enerjinin bilinçli bir şekilde kullanılması gerekir. İşte, bunu sağlamak amacıyla her yıl ocak ayının ikinci pazartesi günü ile başlayan hafta Enerji Tasarrufu Haftası olarak kabul edilmiştir. Bizler de İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu olarak bu önemli haftayı tüm okulla beraber kutladık. Ortaokul 1-B sınıfı öğrencilerimizden İrem Karadayı ve ortaokul 1-A sınıfı öğrencilerinden Oğuz Ersoy un sunumuyla gerçekleştirilen etkinliğimizde Enerji ve enerji tasarrufu nedir?, Enerji tasarrufu yapmak neden önemlidir?, Enerji tasarrufu nasıl yapılır? konularında bilgiler aldık. Ortaokul öğrencilerimizin enerji tasarrufu ile ilgili çektikleri videoları izledik. Yepyeni bir teknoloji olan hibrit teknolojisi hakkında Sayın Serkan Sağlam dan bilgiler aldık. Ayrıca ortaokul sınıflarımız ile Yaratıcı Uygulama Merkezi nde enerji çeşitleri ile ilgili atölye çalışması yaptık.

11 Enerji Tasarrufu Günü

12 Çevrenin Genç Sözcüleri bu hafta tohumların birbirinden farklı, ilginç yolculuklarına arkadaşlarının da dikkatini çekebilmek ve tohumların besin kaynağı olarak önemini vurgulayabilmek için Tohumdan Fidana-Fidandan Ağaca etkinliğinin tanıtım panosunu hazırladılar ve farklı tohumların çimlenmesini başlattılar. Çevrenin Genç Sözcüleri

13 Eko-Okullar Eko-Okullar Projesi kapsamında bu hafta Sayın Serhat Sağlam dan Enerji Tasarrufu ve yepyeni bir enerji teknoloji olan Hibrit Teknolojisi hakkında bilgi aldıktan sonra ortaokul sınıflarımızda enerji tasarrufu ile ilgili sınıfça yazdığımız sloganlarımızı oditoryumda hem ortaokul arkadaşlarımızla hem de ilkokul 4. sınıftaki kardeşlerimizle paylaştık. İşte sloganlarımızdan bazıları: Enerji Hayattır, Tüketmeyin Kayıptır! Işıltılı Hayatlar Yarını Karartır. Koru Enerjiyi, Kazan Geleceği! Enerjinin önemi ve tasarrufu hakkında yazdığımız sloganlarımızı panomuzda da paylaşarak enerjinin önemini bir kez daha vurguladığımız eylem günümüzde tüm ortaokul olarak Eko- Okul sloganımızı da hep bir ağızdan söyledik: Enerjimiz Boşa Gitmesin, Doğamız Kirlenmesin!

14 Eko-Okullar

15 Okullarda Orman Okullarda Orman Projesi kapsamında bu hafta ortaokul 3.sınıf öğrencilerimiz; fen bilimleri öğretmenleriyle Su Ekosisteminde Yaşayan Canlılar hakkında bilgi sahibi oldular ve bu canlıların sayısını azaltan çevre sorunları üzerine tartıştılar, çalışmalarının sonuçlarını panomuzda sergilediler.

16 Okullarda Orman

17 Sinema Etkinliği İlkokul 3 ve 4.sınıf öğrencilerimiz 1. dönemin yorgunluğunu dönem sonu etkinlikleri kapsamında " İyi Bir Dinozor" filmini izleyerek attılar.

18 Rehberlik Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak ortaokulda gerçekleştirdiğimiz Sosyal Beceri Sınıf Etkinliklerinde ocak ayında ortaokul 1 ve 2. sınıflarla Duygularımızı Tanıma ve İfade Etme konusunu inceledik. Öğrencilerimizle interaktif ve rol canlandırmalı geçen etkinliğimizde Duygu ne demektir? Hangi duyguları yaşarız? gibi sorulara yanıt ararken karşımızdaki kişiye yüz ifadelerimizle, beden dilimizle, jest ve mimiklerimizle duygularımızı ifade edebilmenin önemi de konuştuk. Örnek yaşanan olaylardaki hissedilen duygu, duygunun nedeni, yaşanılan duyguyu uygun bir dille nasıl ifade edebileceğimiz konularına değinerek öğrencilerimizin bu alandaki farkındalıklarının artırılmasını hedefledik.

19 Rehberlik

20 Gems Etkinliği ANAOKULU GEMS (GREAT EXPLORATIONS IN MATH AND SCIENCE) ETKİNLİĞİ İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Anaokulu öğrencilerimiz, 3. Geleneksel GEMS Veli Öğrenci Etkinliğini 9 Ocak 2016 Cumartesi günü gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, dönemin başından bu yana yaptıkları GEMS etkinlik örneklerini ailelerine sunma heyecanı yaşadılar. Öğrencilerimizin ebeveynleri ile daha çok paylaşımda bulunma fırsatı yakalayabilmesi ve bunun yanı sıra okulda yapılan etkinliklerin okul dışında da yapılarak hayat boyu öğrenmenin desteklenmesi için hedeflenen atölye çalışmamızda hem eğlendik hem de veli, öğrenci ve öğretmen iş birliğini artırdık. Tüm öğrencilerimizi gösterdikleri performans için yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Öğretmenlerimize eğitim ve öğretim yılı boyunca göstermiş oldukları özverili ve duyarlı çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

21 Gems Etkinliği

22 Gems Etkinliği

23 Gems Etkinliği

24 Kitap Fuarı Anaokulu öğrencilerimiz kitap fuarındaki kitapları zevkle incelediler. Öğrencilerimiz, beğendikleri kitapları almaktan ve aldıkları kitapları sınıfta arkadaşlarına göstermekten oldukça mutlu oldular.

25 Kitap Fuarı

26 Gezi Hazırlık grubu öğrencilerimizle Cam ve Geri Dönüşüm teması kapsamında Beykoz Cam Ocağı na gittik. Camın nasıl işlendiğini ve şekil değiştirdiğini görmek bizi çok şaşırttı. Atölye çalışmasında cam kullanarak tabak, pano yaptık ve çok keyif aldık!

27 Gezi

28 Gezi

29 Demokrasi Eğitimi Bu ay Demokrasi Eğitiminde yarıyıl tatili öncesi planladığımız sinema izleme etkinliğimize, anaokulu öğrencilerimizle birlikte seçim yaparak karar verdik. Seçimlerimizi yaparken en çok izlemeyi istediğimiz film için oy kullanmaya özen gösterdik. Oy kullanırken çok heyecanlandık! Sonuçlarımız henüz açıklanmadı. Bakalım sinema keyfimize hangi film eşlik edecek?

30 Demokrasi Eğitimi

31 Okullarda Orman Bu ay, ulusal projelerimizden olan Okullarda Orman için çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Küçük gruplar olarak atık kâğıtlarımızı değerlendirerek hayal ettiğimiz ağacı tasarladık. Böylelikle hem yeni kâğıtları harcamamış olduk hem de atık kâğıtların değerlendirilebileceğini öğrendik. Orta gruplar olarak Buruşuk Kâğıt Parçası hikâyesini dinledik. Buruşuk bir kâğıt parçasının yaşadıklarını daha iyi anlayabilmek için atık malzemelerden buruşuk kâğıtlar yaptık. Yaptığımız buruşuk kâğıtları kullanarak kâğıtların yolculuğunu dramatize ettik. Bu hikâye sayesinde kâğıtlarımızı boşa kullanmamamız ve çöpleri yerlere atmamamız gerektiğini öğrendik. Hazırlık grupları olarak Su Damlası Şıp Şıp ın Bir Günü adlı hikâyeyi dinledik. Hikâye, bize su damlasının çok farklı şekillerle hayatımıza girdiğini, suyun bizim yaşamımız için önemli bir kaynak olduğunu hatırlattı. Dinlediklerimizi hayatımıza geçirebilmek için artık suyumuzu daha dikkatli kullanıyoruz. Teşekkürler Şıp Şıp!

32 Okullarda Orman

33 Hazırlık Grubu Türkçe Dil Etkinliğinde Farklı Barınaklar konusu kapsamında insanların yaşadıkları farklı barınakları tanıdık. Ayrıca hayvan dostlarımızın da nerede yaşadıkları ile ilgili görselleri inceledik. Yuvada, Üç Küçük Domuzcuk, Dodo ve Arkadaşları hikâyeleriyle konumuzu zenginleştirdik. Ayrıca bu hafta Güneş Balçıkla Sıvanmaz atasözünü öğrendik. Drama Etkinliğinde ev eşyalarını canlandırdık ve kimin hangi eşya olduğunu tahmin ettik. Görsel Okuma Etkinliğinde Mevsimler çalışmamıza devam ettik. Düşünme Becerileri Sınıfında görsel algımızı destekleyen ve yer yön kavramının ne kadar önemli olduğunu bize yeniden hatırlatan Reperage Spatial adlı oyunumuzu oynadık.

34 Hazırlık Grubu GEMS Etkinliğinde mandallarla gruplama, sıralama ve grafik oluşturma çalışması yaptık. İpli boncuklarla hem örüntü oluşturduk hem de el becerilerimizi geliştirdik. Okuma Yazmaya Hazırlık Çalışmalarında Okul Olgunluğu çalışmalarımıza devam ettik. U sesini öğrendik. Başında ve içinde u sesi olan kelimeler bulmak oldukça zordu ama biz çok başarılıydık. Yaratıcılık Etkinliğinde üç mandal kullanarak neler yapabileceğimizi düşündük. Öğrenme merkezlerinde planladığımız oyunları arkadaşlarımızla oynamak her zamanki gibi çok eğlenceliydi! Eğlenceli bir haftayı daha bitirdik.

35 Hazırlık Grubu

36 Orta Grup Bu hafta, Venüs ve Mars sınıfları olarak, Türkçe Dil Etkinliklerinde "Yaşadığımız Gezegen" temasına giriş yaptık. Temamız ile ilgili hikâyeler okuduk ve yeni öğrendiğimiz bilgilerin ışığında eski bilgilerimizi de pekiştirdik. Bilgilerimizin artmasının bizleri çok mutlu ettiğinin farkına vardık. Değerler eğitiminde paylaşma kavramına devam ettik. Paylaşma kavramını daha iyi anlamak için problem çözme çalışmalarına yer verdik. Aynı zamanda paylaşma ile ilgili dramatizasyon yaparak hissettiklerimizi birbirimize anlattık. Yaptığımız çalışmalardan sonra arkadaşlarımızla paylaşarak oyunlar oynamak bizleri çok mutlu etti. Müzik etkinliğimizde Başka bir dünya şarkısını dinledik. Şarkı eşliğinde kendi istediğimiz dünyanın hayalini kurduk. Yaşadığımız dünyaya, sınıfımıza, evimize hayalini kurduğumuz yenilikleri ekledik ve bu çalışmamızı resimledik. Kıtalar adlı Orff çalışmasını yaparken vücudumuzun farklı kısımlarını kullanmaktan çok keyif aldık.

37 Orta Grup Sanat etkinliğinde kil hamurlarından yaşadığımız gezegeni oluşturduk. Dünyanın diğer ismini öğrenmek bize çok ilginç geldi: Yerküre Dünyamızı oluştururken parmaklarımız bize çok yardımcı oldu ve küçük kaslarımız da bu sayede gelişti. GEMS dersimizde dünya maketini inceledik, maketimizin üzerinde kendi konumumuzu bulduk ve bu sayede mekânda konum becerilerimizi geliştirdik. Yine dünya maketimizi kullanarak gece-gündüz deneyimizi yaptık ve güneşin dünya üzerindeki etkilerini öğrendik. Bu haftanın Enerji Tasarrufu haftası olduğunu unutmadık ve enerji kaynaklarımızın doğru kullanımı ile ilgili bir sunum izledik. Sunum sonrası, enerji kaynaklarımızı kullanırken daha dikkatli olmamız gerektiğini öğrendik.

38 Orta Grup Okuma Yazmaya Hazırlık Etkinliklerimizde kitap çalışmalarımıza tüm hızımız ve dikkatlimizle devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken matematik ve küçük kas becerilerimizin geliştiğini fark ediyoruz. Bunun yanı sıra sınıf etkinliklerimizde yaratıcılık ve problem çözme çalışmalarımıza da yer veriyoruz. Bu çalışmaların bizim farklı düşünme becerilerimizi geliştirdiğini gördükçe mutlu oluyoruz. Bu haftamızın eğlenceli ve öğretici geçtiğini düşünüyoruz, öğrendiklerimizin artarak çoğalmasını diliyoruz.

39 Küçük Grup Merkür ve Dünya sınıfı öğrencilerimiz bu hafta onları meraklandıran, keşifler yapmalarını sağlayan ve eğlendiren temalardan biri olan Hazine Kutuları ile ilgili çalışmalara başladılar. Türkçe Dil Etkinliğinde öğrencilerimiz, arkadaşlarının evden getirdikleri hazine kutularının içinde neler olabileceğini tahmin etmeye çalışarak resimlediler. Hazine kutularını açarken ve incelerken meraklanan öğrencilerimiz, kutunun içinden çıkan nesneleri de resimleyerek tahminleri ile sonuçlarını karşılaştırma fırsatı buldular.

40 Küçük Grup Önceki haftalarda atık kâğıtlardan hazırladığımız kâğıt hamurumuzu Sanat Etkinliğimizde değerlendirerek, önce bantladık, boş kalan yerleri rengârenk boyadık. Öğrencilerimiz, bantları çıkartırken çok meraklandılar. Sonuçta ortaya renkli ve güzel bir grup çalışması çıktı. Öğrencilerimiz Türkçe Dil Etkinliğinde Değerler Eğitimi konularımızdan biri olan Saygı temasına başladılar. Saygı nedir?, Saygılı olan davranışlar nelerdir? soruları üzerine konuştular, çeşitli görselleri incelediler ve konu ile ilgili fikir üreterek tartıştılar. Drama Etkinliğimizde saygılı olan ve olmayan davranışları dramatize etmek bizlere farklı bir deneyim kazandırdı.

41 Küçük Grup GEMS Etkinliğinde oynadıkları Dokun Keşfet adlı oyun ile öğrencilerimiz, görmedikleri sadece dokunarak hissettikleri nesnelerin neler olduğunu tahmin etmeye çalışırlarken çok eğlendiler. Ayrıca Fen ve Matematik Etkinliğinde kış meyve ve sebzeleri ile hazırladıkları sağlıklı içecek karışımların tadına bakarak vitamin depoladılar. Yaşadıkları bu farklı deneyime ilgi ile katıldılar. Okuma Yazmaya Hazırlık Çalışmalarında öğrencilerimiz, kitap çalışmalarına devam ederek Şirin Varlıklar adlı kitaptan çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiler. Sanat Etkinliğimizde kesme çalışmalarına başlayan öğrencilerimiz, makas tutma ve kullanmanın kurallarını öğrenirken öğretmenlerini dikkatle dinlediler. Düz çizgileri ve şekilleri kesmek çok eğlenceliydi! Yeni maceralarda görüşmek üzere

42 Küçük Grup

43 Ulaşım Araçları konusunu eğlenceli bir şarkı söyleyerek ve dans ederek pekiştirdik. Yabancı Diller

44 Yabancı Diller Vücudun Bölümleri konusunu çok eğlenceli bir oyun oynayarak pekiştirdik.

45 İngilizce dersimizde konumuzla ilgili canlandırma ve kitap çalışması yaptık. Yabancı Diller

46 Müzik Öğrencilerimizle "Hayvanlar" şarkısını öğrendik. Ritmik yapıya uygun olarak beden seslerini kullandık ve bazı hayvan isimlerinin ritmik okunuşlarını söyleyerek ritmik notasyon ve ritim kalıpları oluşturduk. Daha sonra sınıf içinde oluşturulan ritim kalıplarını öğrencilerimiz birbirlerine soru- cevap, eşleştirme şeklinde uyguladılar ve yapılan çalışmaları pekiştirdiler. Hem öğrendik hem de çok keyif aldık!

47 Öğrencilerimizle bu hafta orff çalışması olarak Otrive dansını çalıştık. Şarkının ritmine uygun hareketleri öğrendik ve grupça uyguladık. Daha sonra ritim çalışması yaptık ve çok keyif aldık. Müzik

48 Kulüp Bilim Kulübü'nde yaptığımız telefonlarla sesimizi birbirimize ilettik. Modern Dans Kulübü'nde bu hafta yıl sonu gösterimize hazırlanmaya devam ettik ve seyirciyi nasıl selamlayacağımızı öğrendik.

49 Kulüp Perküsyon Kulübü'nde yine çok eğlenceli bir dersi daha geride bıraktık. Derslerimizde duruş pozisyonlarımızı tekrar ettik.

50 Bu hafta tüm öğrendiğimiz bilgileri kullanarak rakibimizi mat yapmayı denedik. Kulüp

51 Bu hafta Görsel Sanatlar Etkinliğimizde Pablo Picasso nun eserlerini inceledik ve bir eserinin resim tamamlama çalışmasını yaptık. Kulüp

52 1.Sınıflar Kitap fuarını gezdik. Kitapları incelemeye doyamadık!

53 1.Sınıflar

54 2. Sınıflar 2.sınıflar olarak Kesirler konusundan bütün, yarım, çeyrek kavramlarını yaparak, yaşayarak öğrendik. Sağlıklı Yaşam konusunda iç organlarımızı ve görevlerini maket üzerinde uygulamalı olarak öğrendik.

55 2. Sınıflar

56 3.sınıflar olarak Türkçe dersinde betimleme yi öğrendik. Okuduğumuz betimleme örneklerini resimlendirdik. 3. Sınıflar

57 3. Sınıflar

58 4. Sınıflar Bu hafta matematik derslerimizde Zamanı Ölçme konumuzla ilgili saatleri, saat-dakika-saniye arasındaki ilişkiyi öğrendik. Bunun yanı sıra zaman ölçüleri ile ilgili problemler çözdük.

59 4. Sınıflar

60 4. Sınıflar

61 Yabancı Diller İngilizce dersinde öğrencilerimiz, Tornado isimli oyun ile okuma çalışması yaptılar.

62 İngilizce dersinde öğrencilerimiz grup çalışması yaptılar. Yabancı Diller

63 Yabancı Diller

64 Arkadaşlarımıza hava tahmini sunarken çok eğlendik! Yabancı Diller

65 Gems 1. sınıflar bu hafta GEMS dersinde Hangisi ağır, hangisi hafif? etkinliği ile nesneleri ağırlıkları yönünden karşılaştırarak üç nesneyi ağırlıklarına göre sıraladılar.

66 Gems 2.sınıflar bu hafta GEMS dersinde hem öğrendiler hem de eğlendiler.

67 3. sınıflar bu hafta GEMS dersinde Eldeli Çarpma isimli etkinlikle bir taraftan kutulu bulmaca çözdüler bir taraftan da Çarpma İşlemleri konusunda pratik yaptılar. Gems

68 3. sınıflar bu hafta fen laboratuvar dersinde ışık kaynaklarını aydınlatma miktarları bakımından incelediler. Fenlab

69 4. sınıflar bu hafta fen laboratuvar dersinde Maddeyi Tanıyalım ünitesi kapsamında erimebozunma arasındaki farkı keşfettikleri deneyler yaptılar. Fenlab

70 Fenlab

71 Kulüp Baskı Teknikleri Kulübü müzde Picasso konulu linol oyma çalışmalarımıza başladık.

72 Türkçe Zümresi Bu hafta ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, 3. Türkçe sınavı yanıtlarını inceleyip hangi konulardan yanlışları olduğunu öğrendiler. Tema Kitapçığı ndan İnsanlar Zamanı Nasıl Ölçerdi? metnini inceleyip metinle ilgili soruları yanıtladılar. Ayrıca Kaya Çıkmazındaki Okul kitabının yazarı Aslı Tohumcu nun bir röportajını izledikten sonra haftaya gerçekleşecek söyleşi için yazara soracak sorular oluşturdular. İsimler konusunu işleyen öğrencilerimiz, Ocak tarihlerindeki Kitap Fuarı nı gezerek stantlardan beğendikleri kitapları satın aldılar.

73 Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz, Sözcükte Anlam Olayları konusunu kavramaya yönelik bir sunum izledikten sonra konuyu pekiştirici etkinlikler yaptılar. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz, ABD'li yazar Richard Bach tarafından kaleme alınan Martı adlı kitabı kütüphanede okumaya başladılar ve kitap ile ilgili edindikleri ilk izlenimleri arkadaşlarıyla paylaştılar. Türkçe Zümresi

74 Türkçe Zümresi Ortaokul 4. sınıf öğrencilerimiz, bu hafta "Cümle Çeşitleri" konusunu bitirerek kavrama ve pekiştirme çalışmaları yaptılar. Konu ile ilgili testler çözen öğrencilerimiz TEOGS Türkçe konularını bitirmiş oldular.

75 Matematik Zümresi Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Denk Kesirler konusunu işleyerek konu ile ilgili alıştırmalar yaptık.

76 Matematik Zümresi Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Ondalık Gösterimi Verilen Sayıları Toplama ve Çıkarma konusunu işleyerek konu ile ilgili alıştırmalar yaptık.

77 Matematik Zümresi Ortaokul 3.sınıf öğrencilerimizle bu hafta Kartezyen Koordinat Sistemi konusunu işlemeye devam ettik ve konu ile ilgili alıştırmalar yaptık.

78 Matematik Zümresi Ortaokul 4. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Üçgenler konusunu işlemeye başladık.

79 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 1.sınıf öğrencilerimiz, bu hafta genleşme ve büzülme olaylarını "Gravzant Halkası" deneyi ile gözlemlediler.

80 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 2.sınıf öğrencilerimiz, bu hafta cisimlerin batma ve yüzme koşullarında tek başına kütle ve hacmin etkili olmadığını gözlemlediler.

81 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 3.sınıf öğrencilerimiz, bu hafta konuyu pekiştirici soru çözümleri yaparak atomun tarihçesini ve ilk yirmi elementin sembolleri ile okunuşlarını öğrendiler.

82 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 4. sınıf öğrencilerimiz, Asitler ve Bazlar konusunu öğrendiler. Asit ve bazın tanımını, fiziksel ve kimyasal özelliklerini deneyler eşliğinde öğrenen öğrencilerimiz, Kimyasal Reaksiyonlar konusunda da alıştırmalar yaptılar.

83 Sosyal Bilimler Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, Benim Çevre Kitabım ile ilgili çalışmalarına başladılar ve insanların yeryüzüne verdikleri zararları anlatan son derece anlamlı afişleri ile yeteneklerini ve bakış açılarını ortaya koydular. Öğrencilerimize gösterdikleri özen ve verdikleri emek için teşekkür ediyoruz.

84 Sosyal Bilimler Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz, Anadolu ve Mezopotamya uygarlıklarını Eğlenceli Tarih kitabı ile pekiştirdiler. Doğu ile Batıyı Buluşturan Yol: İpek Yolu konusunu işlediler.

85 Sosyal Bilimler Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz, Osmanlı Devleti nin Kuruluşu konusuna devam ettiler. İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL E. Aybars ŞEHİRTAY Okul Müdürü Okulumuz bahçesinde

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Kar tatilinin hemen ardından zümre ve akademik

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Bu yıl, ortaokul binasının 3 ve 4. katları da dahil olmak üzere yerleşkemizin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımızı heyecanla sürdürmeye

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ Bu hafta anaokulu öğrencilerimiz, Meslekler Söyleşisi nde farklı meslek dallarını tanıdılar. Mesleklerle

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ 4 Mart 2015 Çarşamba günü anaokulu öğrenci velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz İlkokul Tanıtım

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Yaz tatiline gireceğimiz şu günlerde akademik çalışmaların

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılını bugün tamamlamış

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Kurumumuz, eğitim öğretim çalışmalarına

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14. VELİ BÜLTENİ /itubeylerbeyi /itugvo.beylerbeyi.yerleskesi Anaokulu öğrencilerimizin tüm hafta boyunca hazırlandıkları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL TEOGS Komisyonu nca ortaokul 4. sınıf öğrencilerimizden ofis grupları oluşturuldu

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Yıl sonu neredeyse geldi. 4-6.sınıf öğrencilerimize son

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 27. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 27. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 27. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz, 6 Nisan 2016 Çarşamba

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ Ortaokul öğrencilerimiz, VKV Özel Koç Okullarında düzenlenen JMUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansı

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta da yeni konular ve etkinliklerle zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle oldukça yoğun

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 34. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 34. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 34. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Sayın Velimiz, Aylar süren eğitim ve öğretim maratonunun sonuna yaklaşırken

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Sene sonu yaklaşıyor. Aylar süren eğitim ve öğretim maratonunun

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Değerler eğitimi programı kapsamında sorumluluk değeri üzerinde çalışmalarımızı yaptık. SINIF

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz,

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık.

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ PORTFOLYO SUNUMUMUZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ MART AYI ECO

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa.

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 te GÖRSEL SANATLAR sayfa sayfa 13 de 19 da İNGİLİZCE PDR ŞUBAT AYINDA NELER YAPTIK? İkinci döneme Şubat ayı ile heyecanlı bir başlangıç

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımız, tüm hafta boyunca yoğun bir tempoyla devam etti.

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Gezegeni Paylaşma Ana Fikir: Dünyadaki tüm canlılar, karmaşık ve hassas ekosistemlerde, etkileşim halinde yaşarlar. Ünite:

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ŞUBAT AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ ŞUBAT AYI ECO SCHOOL SINIF

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sınıflar EKİM BÜLTENİ Sayın Velilerimiz, Kış mevsimini Şubat ayı ile birlikte uğurladık. Artık bahar günleri başladı. Günlerin uzaması ve aydınlanması

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Bu hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımız planlanan çalışmalar

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 12. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 12. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 12. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Anaokulumuzda 19 Aralık ta gerçekleştirilecek Portfolyo

Detaylı

Oyuncak Yap, Mutluluk Kap Enerji Tasarrufu haftasın OGİS Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Erk in Gizli Hazineler KÜTÜPHANE

Oyuncak Yap, Mutluluk Kap Enerji Tasarrufu haftasın OGİS Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Erk in Gizli Hazineler KÜTÜPHANE Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık.

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık. Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Okul Aile Birliğimiz ve Sınıf Temsilcilerimiz tarafından

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ AYAK BASKISI YAPARKEN ÇOK GÜLDÜK SINIF

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta da yeni konular ve etkinliklerle zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle oldukça yoğun

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ ETKİNLİKLERİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

ODTÜ GV. DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ KASIM AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GV. DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ KASIM AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GV. DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ KASIM AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şeklini ve 4,5,6 rakamını öğrendik. Dinlediğimiz müzikte önceden belirlenen kelimeyi her duyduğumuzda,

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA PARTİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Okulumuz 06.09.2017, Çarşamba günü

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ TEMA Kim Olduğumuz ÜNİTE ADI Bütünün Parçasıyım TARİH 28 Ekim 6 Aralık 2013 SORGULAMA HATLARI Ait Olduğumuz Gruplar İnanç ve Değerler İnanç ve Değerlerin Davranış

Detaylı

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı bitkilerin bakımını üstlendik.

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ne ekersen onu biçersin. Karaca ile Yürüyen Köşk KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ  TÜRKÇE Ne ekersen onu biçersin. Karaca ile Yürüyen Köşk KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Bu hafta, planlanan konularımızı kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, sunum ve slaytlardan yararlanarak, bahçedeki yer çizimlerimizi kullanarak işledik. Gelecek hafta ele alacağımız

Detaylı

16 KASIM Ekim 2018

16 KASIM Ekim 2018 16 KASIM 2018 05 Ekim 2018 Merhaba Sevgili velilerimiz, Kasım ayının ortalarına geldik, kış varlığını iyice hissettiriyor artık. Çocuklarımız sabahın erken saatlerinde evden çıktıkları için mutlaka palto

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velimiz, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Fatih ORUÇ İlkokul Müdür Yardımcısı Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümümüz anaokulu,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, İlk karnemizi aldığımız için bugün hepimiz çok mutluyuz. Okulumuzu

Detaylı