SİTE KURALLARI I. GENEL KURALLAR:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SİTE KURALLARI I. GENEL KURALLAR:"

Transkript

1 SİTE KURALLARI I. GENEL KURALLAR: 1. Blok ortak kullanım alanı olan koridor, girişler ve sahanlıklara görüntüyü bozacak ve hareketi engelleyecek şekilde dolap, çocuk arabası, bisiklet, saksı vb. eşyalar koymayınız. 2. Sığınak, çatı aralığı ve yangın merdiven boşluğuna hiçbir malzeme koymayınız. Belirtilen alanlarda bulunan malzemelerin çöp olarak değerlendirileceği ve görevliler tarafından toplanılıp atılacağını unutmayınız. 3. Kapı önlerine kısa bir süre de olsa ayakkabı, terlik, şemsiye gibi eşyaları bırakmayınız. 4. Kapı önlerine çöp toplama saatleri dışında çöp vb. bırakmayınız. 5. Site içinde, koridorlarda gürültü kirliliği yapmamaya özen gösteriniz. Kapıların sert açılıp kapanması, temizlik yaparken eşyaların çekilmesi, özellikle de den sonra komşuları rahatsız edecek gürültüler yapmamaya dikkat ediniz. 6. Blok giriş ve sahanlık duvarlarının temiz tutunuz, ilan vb. şeyler yapıştırmayınız, çocukların duvarları yazı ve resimlerle kirletmelerini önlemek maksadıyla gerekli özeni gösteriniz. 7. Blok giriş kapılarının, devamlı kapalı tutunuz. 8. Balkonlardan dışarı doğru çamaşır asmayınız, balkonlarında çamaşır askılığı dışında bir yöntem kullanmayınız. Pencerelerden, balkonlardan bahçeye halı ve çeşitli kirli örtü silkelemeyiniz. Sigara izmariti ve çöp atmayınız. 9. Dairenizde, siteye zarar verecek arızalar varsa (elektrik-su ve kalorifer boruları sızıntıları korozyon) mutlaka tamir ettiriniz. 10. Eşya taşırken duvarların çizilmemesine özen gösteriniz. 11. Aracınızı, park için ayrılmış çizgiler arasına sığacak biçimde, düzgün park ediniz. Araçlarınızı blok önlerine veya otopark çizgisi olmayan yol kenarlarına, park etmeyiniz. 12. Balkon ve pencere önlerine saksı, anten çanağı vb. malzemeleri koymayınız. 13. Sitemiz içi, bahçesi ve çevresinde olumsuz ve emniyetsiz gördüğünüz her durumu yönetime bildiriniz.

2 14. Sitemizin bakım ve onarım hizmetlerinin düzenli yürütülmesi için, aidat ve diğer ödemelerimizi (varsa birikmiş borçlarımızı) geciktirmeden ödeyiniz. 15. Ödemelerinizde Blok ve Daire numaralarınızı açıklama kısmına mutlaka belirtiniz. 16. Çocuklarınızı, geç saatlere (23.00) kadar, dışarıda, oyun parklarında yalnız bırakmayınız. Çocuklarınızı, gürültü, taşkınlık ve site sakinlerini rahatsız edecek davranışlarda bulunmamaları konusunda sürekli olarak uyarınız. 17. Çatı ve balkonlara anten takmayınız ve bu konularda yönetime talepte bulunmayınız. 18. Bina dış görünümünü etkileyecek herhangi bir değişiklik yapmayınız. Lütfen Balkonlarınızı farklı, renkli camlarla kapattırmayınız. 19. Dairelerde kedi, köpek, kuş ve balık gibi evcil hayvanlar dışında başka hayvan beslemeyiniz. Site içinde hayvan dolaştırmayınız. Hayvanların tuvalet gereksinimleri için site ortak kullanım alanlarını kullanmayınız. 20. Dairelerinizde rahatsız edici duman ve koku çıkaran uygulamalar yapmayınız. 21. Daire içinde yapacağınız tadilatları saat 10:00-18:00 arasında yapınız. Pazar günleri gürültüye neden olacak tadilatlar yapmayınız. 22. Konutunuzda tadilat yaptıracak iseniz, çıkan inşaat atıklarını, poşetler/torbalar içerisine koyulduktan sonra çevrede uzun süre beklemeden site dışarısına çıkarınız. Bu konudaki sorumluluğun kendinizde olduğunu unutmayınız. 23. Güvenliğiniz için yeni aldığınız veya sattığınız araçlarınızın plaka numaralarını en kısa zamanda yönetime mutlaka bildiriniz. HGS alınız. 24. Site içerisinde veya site çevresinde tehlikeli maddeler taşıyan (yanıcı, patlayıcı, kimyasal) araçların park edilmesine kesinlikle izin verilmemektedir. Bu konuda güvenlik görevlilerini uyarınız. 25. Çocuk oyun parkı aletleri alanlarında, 6 yaşından ufak çocuklar yalnız başlarına, refakatsiz bırakmayınız. Emniyet, sağlık, güvenlik, kaza sorumluluğu, ailenindir. Çocuk oyun alanı aletlerini, 12 yaşından büyük çocuklar kullanamaz, Lütfen, çocuklarımıza, gerekli uyarıları yapınız. 26. Konutunuzdan uzun süre ayrılacağınız zaman yönetime bilgi veriniz. 27. Sitede görevlendirilen kişilere, görevleri dışında ve mesai saatleri içerisinde özel işler vermeyiniz. Site görevlileri ile yaşadığınız problemleri yönetime bildiriniz.

3 II. SİTE GİRİŞ KURALLARI: 1. Sitemize, araçla girişlerinizde, Site görevlilerinden giriş, çıkış bariyerlerinin açılmasını talep etmeyiniz. Site görevlileri, kesinlikle bariyerleri açmayacaktır. Lütfen sizlere verilen HGS kartlarını kullanınız, herhangi bir problemde yardım isteyiniz. 2. Ziyaretçi, misafir araçları, siteye alınmayacaktır. 3. Bir öndeki araç giriş yaptıktan hemen sonra, bariyerler açıkken, lütfen kontrolsüz bir şekilde giriş yapmayınız, bariyerin inmesini bekleyiniz. Bariyerlere çarpma dolayısıyla, araçta veya bariyerlerde oluşabilecek hasarlardan site yönetimi sorumlu olmayacaktır. 4. Alışveriş, su, yemek servisleri ve kargo araçları ilgili site sakininin bilgisi dahilinde içeriye alınacaktır. 5. Ticari araçlar site içerisine park edilmeyecektir. (minibüs, midibüs, otobüs, kamyon, kamyonet, iş makinası, traktör vb.) 6. Giriş kapısı Bölgesine (kaldırım üzeri veya kenarı) kesinlikle herhangi bir araç park edilmemelidir. 7. Taksi çağırdıktan sonra, güvenliğe bilgi verin, taksi onayı sizin tarafınızdan verilmeden, siteye alınmayacaktır. III. ZİYARETÇİLERLE İLGİLİ HUSUSLAR: 1. Misafirlerinizi, önceden güvenliğe bildirmeniz, sizlere daha hızlı ulaşım sağlayacaktır. Normal ziyaretçiler ve misafirler; Site sakini tarafından önceden bildirim yapılmadığı takdirde kime geldiği sorulacak, teyit alınarak siteye alınacaktır. 2. Dairenizde yapılacak tüm tadilatlarla ilgili olarak yönetime, güvenliğe bilgi vermeniz, gelecek çalışma ekiplerine giriş ve çıkışlarda kolaylık sağlayacaktır. Tamirat, tadilat, taşeron hizmet vb. nedenlerle gelenler, Site sakininden teyit alınarak ilgili yerlere yönlendirilecektir. 3. Siteye devamlı gelmesi muhtemel birinci derece yakınların veya ev hizmetlisi, çocuk bakıcısı gibi kişilerin önceden bildirilmesi, giriş ve çıkışların sorunsuz olmasını sağlayacaktır. 4. Ziyaretçi araçlarının, site içinde park edilmesi konusunda, güvenlik görevlilerine baskı yapmayınız.

4 IV. POSTA VE KURYE HİZMETLERİ: 1. Ana giriş kapılarında görevli güvenlik personelinin, site sakinlerine gelen posta, kargo ve kurye benzeri evrakı teslim alma görevi yoktur. Bu konuda ısrarcı olunmaması gerekmektedir. 2. Gelen posta ve kuryeden ele teslim edilmesi gerekenler, sakinden teyit alınarak Siteye gönderilecek ve PTT görevlisi kanalıyla yapılan tebligatlar hariç diğer teslimatlar ise ilgili dağıtım personeline eşlik edilerek blok girişlerindeki posta kutularına bırakılacaktır. V. TEMİZLİK HİZMETLERİ: Sitemizin temizlik hizmetleri, 3 kişilik Apartman görevlisi ekibiyle yürütülmektedir. Temizlik ve çöp toplama hizmetleri aşağıdaki şekilde yürütülecektir. 1. Çöp Toplama Saatleri Aşağıdaki gibidir: 18:30-19:30 (Aralık, Ocak, Şubat,) 19:30-20:30 ( Mart, Nisan, Ekim, Kasım ) 20:30-21:30 (Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül ) 2. Blok içlerinin kokmaması ve kötü görüntülere mahal vermemek için; Lütfen, çöp toplama saatleri dışında kapı önlerine çöp bırakmayınız. 3. Lütfen, çöplerinizi sızdırmayan sağlam çöp poşetlerinde, ağzı kapalı olarak kapı önüne bırakınız ya da görevliye teslim ediniz. 4. Otoparklar bölgesine veya blok girişlerine çöp vb. şeyler bırakmayınız. 5. Evden çıkardığınız eski eşyalarınızı veya atılacak büyük ebatta malzemelerinizi siteden siz uzaklaştırınız. 6. Temizlik hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve sitemize yakışır bir görüntü açısından lütfen görevlilere ve yönetime yardımcı olunuz. VI. AİDATLAR: 1. Aidatlarınızı her ayın son gününe kadar ilgili bankanın şubesine veya site yönetimi tarafından ilan edilecek ödeme organlarını kullanarak yatırabilirsiniz. (Gününde ödenmeyen aidatlara kanunda belirtilen

5 gecikme tazminatı ile gecikme faizi uygulanacak ve iki ay ödememe durumunda icra takibi için yasal işlem başlatılacaktır). 2. Ödeme evrakının açıklama kısmına, ad, soyad, blok no, daire no, mutlaka yazınız yazdırınız. VII. DİĞER HUSUSLAR: 1. Güvenlik görevlilerine her türlü emanet, özellikle dairelere ait anahtarları bırakmayınız. 2. Site içerisinde hızlı araç kullanmayınız. 3. Site görevlileri ve güvenlik elemanları ile yaşadığınız problemleri yönetime bildiriniz 4. Dairenizden uzun süreli ayrılışlarda su vanalarınızı kapatınız. 5. Ortak alanlardaki herhangi bir elektrik arızasını gördüğünüzde site görevlilerine bildiriniz. 6. Site içine veya dışına taşınmadan önce mutlaka site yönetimine bilgi veriniz. 7. Taşınma esnasında güvenlik personellerince size bir bilgi formu verilecektir, bu formu tam olarak doldurunuz ve site görevlisine geri teslim ediniz. 8. Taşınma sırasında ortak alanlara verilen zarardan sorumlu olduğunuzu unutmayınız. 9. Taşınma esnasında yeşil alanlara zarar vermeyiniz, bu konuda nakliyecilerinize nezaret ediniz, koli vb. atıkları çevrede bırakmayınız. 10. Araç içindeki çöpler veya küllükleri, sitedeki çöp kutularına boşaltınız. Otopark bölgelerine boşaltmayınız. 11. Araç yıkama, paspas temizliği, yağ değişimi, çevreyi kirletici onarımları site içerisinde yapmayınız. 12. Lütfen, çiçekler ve bitkileri koparmayınız, zarar vermeyiniz. 13. Site yönetiminin bilgisi dışında ortak bahçe alanlarına çiçek, çalı formu, bitki, ağaç fidan dikmeyiniz. 14. Mevcut yeşil alanlardaki bitkiler kişisel düşüncelerle site yönetimine bilgi verilmeden sökmeyiniz. 15. Balkon ve korkuluklara çamaşır havalandırma ve kurutma amaçlı halı kilim vs. asmayınız.

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz.

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz. Kat maliki veya kiracı olarak oturduğunuz konutlarda huzur ve güven içerisinde yaşamanız ve konutlarınızın kıymetinin artmasını istiyorsanız site yönetimi tarafından konulan kurallara mutlaka riayet etmeniz

Detaylı

MARKAEVLERİ 1. ETAP SİTE KURALLARI

MARKAEVLERİ 1. ETAP SİTE KURALLARI MARKAEVLERİ 1. ETAP SİTE KURALLARI 1. Genel Kurallar: a. Blok ortak kullanım alanı olan koridor, girişler ve sahanlıklara görüntüyü bozacak ve hareketi engelleyecek şekilde dolap, çocuk arabası, bisiklet,

Detaylı

Web. www.46528ada org, E-mail :46528ada@gmail.com Tel no:0312-279 15 34, Faks no:0312 279 15 35 Tel no:0312-279 15 34, Faks no:0312 279 15 35

Web. www.46528ada org, E-mail :46528ada@gmail.com Tel no:0312-279 15 34, Faks no:0312 279 15 35 Tel no:0312-279 15 34, Faks no:0312 279 15 35 BİRİNCİ BÖLÜM GENEL KURALLAR 1. Konutunuza taşınmadan ve konutunuzdan taşınmadan önce, taşınma gününüzü Yönetime bildiriniz. 2. Taşınma esnasında asansör ve ortak alanları itinalı kullanınız, ağır eşyalarla

Detaylı

TC. İSTANBUL İLİ BAŞAKŞEHİR İLÇESİ İSTANBUL OYAKKENT 2.ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

TC. İSTANBUL İLİ BAŞAKŞEHİR İLÇESİ İSTANBUL OYAKKENT 2.ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL TC. İSTANBUL İLİ BAŞAKŞEHİR İLÇESİ İSTANBUL OYAKKENT 2.ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL İSTANBUL OYAKKENT 2.ETAP SİTE YAŞAM KURALLARI KİTAPÇIĞI (EKİM 2014 ) TC.

Detaylı

GÜNER&ÜNVER BİZİM BAHÇE SİTESİ GENEL YAŞAM KURALLARI;

GÜNER&ÜNVER BİZİM BAHÇE SİTESİ GENEL YAŞAM KURALLARI; GÜNER&ÜNVER BİZİM BAHÇE SİTESİ GENEL YAŞAM KURALLARI; 1-Öncelikle size telefon,mektup. Veya e-mail ile ulaşmamıza yardımcı olunuz,bilgi formunu doldurarak danışmadaki görevliye teslim ediniz. 2-Kiracınıza

Detaylı

TOPLU YAPIDA YAŞAM KURALLARI

TOPLU YAPIDA YAŞAM KURALLARI TOPLU YAPIDA YAŞAM KURALLARI 2 BEZİRGANBAHÇE KONUTLARI YAŞAM KURALLARI Bir sitede komşuluk ilişkilerinin gelişmesi, ancak ve ancak o sitede yaşayanların, sitelerine ve bloklarına birlikte sahip çıkmaları

Detaylı

SEÇKİN ATASAYANLAR SİTESİ YAŞAM REHBERİ

SEÇKİN ATASAYANLAR SİTESİ YAŞAM REHBERİ SEÇKİN ATASAYANLAR SİTESİ YAŞAM REHBERİ Değerli sakinlerimiz ve misafirlerimiz, Sitemize giriş ve çıkışlarda mutlaka kurallara uyunuz. GİRİŞ KURALLARI A.GENEL KURALLAR a. Araç Girişleri: 1. Sitede oturan

Detaylı

ANKA NATURA SİTE YÖNETİMİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

ANKA NATURA SİTE YÖNETİMİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR l ANKA NATURA SİTE YÖNETİMİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR AMAÇ 02 Ocak 2014 Sitemizde uyulması gereken kurallar; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi

Detaylı

MİARKO SİTESİ YÖNETİM PLANI

MİARKO SİTESİ YÖNETİM PLANI MİARKO SİTESİ YÖNETİM PLANI 2014 ( içindekiler ) Maddeler Sayfaa ---------------------------------------------------------------------------- YÖNETİM PLANI YAŞAM KURALLARI TALİMATI ( EK-1 ) Madde-1 ( Genel

Detaylı

DUMANKAYA TREND EKSTRA RESIDENCE YAŞAM REHBERİ

DUMANKAYA TREND EKSTRA RESIDENCE YAŞAM REHBERİ DUMANKAYA TREND EKSTRA RESIDENCE YAŞAM REHBERİ 1 İÇİNDEKİLER A. ÖNSÖZ... 3 Vizyonumuz... 4 Misyonumuz... 4 Değerlerimiz... 4 B. DUMANKAYA TREND EKSTRA RESIDENCE HAKKINDA... 5 1. Dumankaya Trend Ekstra

Detaylı

Sayın site sakinimiz ;

Sayın site sakinimiz ; Sayın site sakinimiz ; Projemizde yaşamaya başlayacak siz sakinlerimizin, daha güvenli, huzurlu ve rahat bir ortamda yaşamanız için gerekli olan güvenlik, temizlik, teknik, muhasebe hizmetleri MPLUS GRUP

Detaylı

LOTUS EVLERİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

LOTUS EVLERİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR LOTUS EVLERİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR AMAÇ 01 Ocak 2013 Sitemizde uyulması gereken kurallar; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi olmalıdır. Sitemize

Detaylı

Bu rehberde belirtilen kurallara uyulması halinde bu amacımıza ulaşabileceğimiz inancıyla sizlere sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.

Bu rehberde belirtilen kurallara uyulması halinde bu amacımıza ulaşabileceğimiz inancıyla sizlere sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz. Site vb. yerlerde toplu halde yaşamının, düzeni sağlamak, tesislerin devamlılığını ve sürdürülebilir bir yaşam kalitesine ulaşabilmek için belli kurallarının olması ve bu kurallara yaşayanların uyması

Detaylı

Müşterek Yaşam Bilgileri

Müşterek Yaşam Bilgileri Müşterek Yaşam Bilgileri Siteye/ Siteden Taşınma 1. Siteye / Siteden yeni taşınacak daire sahiplerinin taşınmayı gerçekleştirmeden en az 3 gün önce EVONAPARK SİTE YÖNETİMİNE bilgi vermesi gerekmektedir.

Detaylı

EGE FLORA KONUTLARI SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

EGE FLORA KONUTLARI SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR EGE FLORA KONUTLARI SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR AMAÇ Sitemizde uyulması gereken kurallar; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi olmalıdır. Sitemize

Detaylı

SİTE YAŞAM REHBERİ YÖNETİM VE ORGANİZASYON: Sayın Site Sakinlerimiz,

SİTE YAŞAM REHBERİ YÖNETİM VE ORGANİZASYON: Sayın Site Sakinlerimiz, SİTE YAŞAM REHBERİ Sayın Site Sakinlerimiz, Değeri hızla yükselen, konumu nedeni ile her gün değer kazanan, çağdaş yaşamın gerektirdiği koşulların hızla oluşturulmaya çalışıldığı bir bölgede yaşamaktayız.

Detaylı

AKÇAKENT 3. ADA YAŞAM KURALLARI

AKÇAKENT 3. ADA YAŞAM KURALLARI AKÇAKENT 3. ADA YAŞAM KURALLARI 1- GENEL KURALLAR A- Blok ortak alanı olan koridor, girişler ve sahanlıklara görüntüyü bozacak, temizliği ve hareketi engelleyecek şekilde malzeme, eşya, bisiklet, paspas

Detaylı

MAHALLE İSTANBUL ORTAK YAŞAM KURALLARI

MAHALLE İSTANBUL ORTAK YAŞAM KURALLARI ORTAK YAŞAM KURALLARI 1. Genel Kurallar 1.1. Sitenin mimari ve doğal karakterini korumak için lütfen ortak alanları özenli kullanınız. 1.2. Dairelerinizi oluşturan, binanızın dış elemanlarının genel görünümünde

Detaylı

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI A. DOSYA YERİ Dizin\Dosya adı Ortak Alan\Soyak Göztepe Sitesi Temizlik Ekibi Görev Tanımı B. DEĞİŞİKLİK TARİHÇESİ Versiyon Tarih Değişiklik Özeti Değişikliği

Detaylı

Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz.

Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz. Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz. Teknik donatılar: 7 ad. Asansör, su tankı, hidrofor, jeneratör,

Detaylı

[YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU]

[YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU] [YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU] OCAK MART 2016 DÖNEMİ SERMİNA LİFE SİTESİ YÖNETİM RAPORUDUR İçindekiler Yönetim Kurulu Faaliyetleri... 2 Yürütülen Faaliyetler:... 3 Site İstatistikleri... 5 Doğalgaz Tüketim

Detaylı

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Rings İstanbul Sitesinin; 1. İnsan sağlığına zarar verebilecek tüm etmenlerden arındırılmasını,

Detaylı

MAVİŞEHİR MODERN SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI

MAVİŞEHİR MODERN SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI 2-Personelin işe geliş - bildirilecektir. 1-Site Güvenlik binasında her vardiya görevlisi nöbetine 5 dakika önce gelerek devir- teslim yapacaklardır. Devir teslim defteri tutularak imzalanacaktır. gidiş

Detaylı

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU VİAPORT HOUSES & SUİTES Raporda mart ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almakta ve planlanan faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Tel: 0216 222 01 71 Mail:

Detaylı

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU TRAFİK KURALLARI VE UYGULAMALARINA YÖNELİK USUL VE ESASLAR

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU TRAFİK KURALLARI VE UYGULAMALARINA YÖNELİK USUL VE ESASLAR ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU TRAFİK KURALLARI VE UYGULAMALARINA YÖNELİK USUL VE ESASLAR 1. AMAÇ VE GENEL ESASLAR 1.1. Trafik kuralları ve uygulamalarının amacı Kampus ta trafik kazalarını önlemek, park etme

Detaylı

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM SAYFA : 1/12 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 21 ARALIK 2016-11 OCAK 2017 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813 ve 944 ada 16.parsel

Detaylı

1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR.

1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. OYAK YAMAÇEVLER SİTESİNDE ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETLERİ 1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. 2. ÇÖPLERİN ALINMASI

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

SİTE YAŞAM KURALLARI. SİTE YAŞAM KURALLARI 1. Araç giriş-çıkışı, hız sınırı, araç park kuralları, otopark

SİTE YAŞAM KURALLARI. SİTE YAŞAM KURALLARI 1. Araç giriş-çıkışı, hız sınırı, araç park kuralları, otopark SİTE YAŞAM KURALLARI AMAÇ Çengelköy de Mesa Sitesi sakinlerinin, güvenlik ve huzurunun sürekliliğini sağlamak, daha güzel ve yaşanabilir mekânlar elde edebilmek amacıyla uyulması gereken temel kuralların

Detaylı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Birlik Parkı Birlik Parkı Değerli hemşehrilerim, Çiçek Gibi Bir Konya sloganıyla Konya genelinde yaptığımız yeşil alan çalışmalarımız kapsamında 2005 yılında hizmete sunduğumuz Birlik Parkı, kısa sürede

Detaylı

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ 1 2.ETAP SİTE SAKİNLERİ Kıymetli Komşularımız, Binalarımızda artık, yaşlanmaya bağlı olarak bir çok yerinde eskimeler ve yıpranmalar oluşmuştur. Sıhhi tesisat ve alt yapıda birçok sorunlar ortaya çıkmaktadır.

Detaylı

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 NİSAN 2017-30 NİSAN 2017 1. SİTE TANITIMI, VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813

Detaylı

BAġKENT TERAS EVLER SĠTESĠ SAKĠNLERĠNĠN UYMASI GEREKEN YAġAM KURALLARI

BAġKENT TERAS EVLER SĠTESĠ SAKĠNLERĠNĠN UYMASI GEREKEN YAġAM KURALLARI DEĞERLĠ KAT MALĠKLERĠMĠZ/SĠTE SAKĠNLERĠMĠZ; Başkent Teras Evler Sitesi 2013 Ağustos ayından itibaren Site Yönetimine geçmiştir. Site içinde tüm sakinlerimizin birlikte uyması gereken kurallardan bazıları

Detaylı

Sardun Yalı Evleri. Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012

Sardun Yalı Evleri. Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012 Sardun Yalı Evleri Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012 Sitemizde Yaşama İlişkin İyi bir siteyiz, İyi komşuluk ilişkilerine sahibiz, Sorunlarımız var, çözüm odaklı değerlendiriyoruz, Birbirimize karşı

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ UYARI LEVHALARI KATALOĞU

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ UYARI LEVHALARI KATALOĞU MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ UYARI LEVHALARI KATALOĞU Levha No Levha Temsili Resim Levha Boyutları (cm) Yükseklik x En UL-001 Makine, Alet ve Malzemelerinizi Özenli Kullanınız UL-002 Dikkat Tüpleri Bağlı Tut

Detaylı

2017 TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 TEMMUZ 2017-31 TEMMUZ 2017 FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi

Detaylı

i Bina Yönetmeliği 1. Gürültüden Kaçınma

i Bina Yönetmeliği 1. Gürültüden Kaçınma i Bina Yönetmeliği Sayın Site Sakinleri, İçlerinde yaşadığımız binalar ve evler hem bizlerin hem de ailelerimizin yaşamlarının merkezini oluşturmaktadır. Bina yönetmeliği bireysel alanlarımızın korunmasına

Detaylı

İşitme Engelli Öğrenciler için Tek Kart Resimler ile Kelime Çalışması. Hazırlayan Engin GÜNEY Özel Eğitim Öğretmeni

İşitme Engelli Öğrenciler için Tek Kart Resimler ile Kelime Çalışması. Hazırlayan Engin GÜNEY Özel Eğitim Öğretmeni İşitme Engelli Öğrenciler için Tek Kart Resimler ile Kelime Çalışması Hazırlayan Özel Eğitim Öğretmeni gökkubbede hoş bir seda bırakmak adına ÖNSÖZ İşitme engelli öğrencilerin kelime dağarcıklarının yetersizliği

Detaylı

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI 2016 / 02 İLGİ; (a) 634 Sayılı Kat Mülkiyet Kanunu (b) 1774 Sayılı Kimlik Bildirim Kanunu (c) Mashattan Sitesi Yönetim Planı GENEL: İlgi kanunların gerektirdiği

Detaylı

*** İLKE KARARLARI *** YÖNETİM PLANI BROŞÜRÜ

*** İLKE KARARLARI *** YÖNETİM PLANI BROŞÜRÜ TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR İSTANBUL YAŞAM KURALLARI *** İLKE KARARLARI *** YÖNETİM PLANI BROŞÜRÜ HAZIRLAYAN / DERLEYEN ; TYYK BAŞKANLIĞI ( TEMMUZ 2014 ) Sy. 1 1. BÖLÜM 1. GENEL ; a. 1096+24

Detaylı

Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası

Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası Kat mülkiyeti kanununu önemseyen her yöneticinin bütçe ayırması gereken bir poliçe Ortak alanları olan tüm siteler ve hasar sorumluluğu almak istemeyen objektif

Detaylı

SERMİNA LİFE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERMİNA LİFE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU SERMİNA LİFE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU OCAK HAZİRAN 2016 İçindekiler YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ... 2 YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER:... 3 SİTE GELİR GİDER İSTATİSTİKLERİ... 5 AİDAT BİLGİSİ...

Detaylı

Bilgilendirme ve Onay Hakkı

Bilgilendirme ve Onay Hakkı Hizmetlerden Yararlanma Hakkı * Hastanemize başvuran her birey, dil, din, ırk veya mezhep ayrımı yapılmaksızın tüm hizmetlerden yararlanma hakkına sahiptir. * Hastalarımız, hastanemizin sunduğu tanı ve

Detaylı

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH NURSAN KONAKLARI 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Kafkas Cd., 34528 olarak kayıtlı,

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönergenin amacı, can ve mal güvenliği yönünden; Karabük Üniversitesinin yönetimi altındaki alanlar içinde trafik düzeninin sağlanması

Detaylı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Tarih :30.01.2016, Saat : 19.00 Yer :Site Toplantı Salonu Toplantı No: 2016-1 Çakmak Sitesinin Olağan Genel Kurul una katılmak için gelen üyelerimiz,

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam..

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. HAKKIMIZDA 2004 YILINDA BAŞLANAN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ AYT GROUP ileri teknoloji odaklı yönetim anlayışı ve güçlü mühendislik altyapısıyla 1O

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

DÜZCE MEMUR SEN EVLERİ SİTE YÖNETMELİĞİ

DÜZCE MEMUR SEN EVLERİ SİTE YÖNETMELİĞİ DÜZCE MEMUR SEN EVLERİ SİTE YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanım ve Geçerlilik Amaç Madde 1 Memur Sen Evleri sakinlerinin, güvenlik ve huzurunun sürekliliğini sağlamak amacıyla uyulması gereken

Detaylı

APARTMANLAR KONTROL FORMU

APARTMANLAR KONTROL FORMU SORU E H ÖNERİ 1. Apartmanın sokak numarası gece ve gündüz görülebilecek durumda mı? 2. Apartman dairelerinin numaraları var mı? 3. Apartmana giren kişiler için geçiş kontrolü var mı? 4. Apartman, site

Detaylı

Hausordnung, türkische. Konut Yönetmenli[gcaron]i

Hausordnung, türkische. Konut Yönetmenli[gcaron]i Konut Yönetmenli[gcaron]i 1979 Metni Bir binada mü[scedil]terek bir [scedil]ekilde ya[scedil]amak, tüm konut sakinlerinin kar[scedil][inodot]l[inodot]kl[inodot] olarak birbirlerinin haklar[inodot]na riayet

Detaylı

YANGINLARA KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER:

YANGINLARA KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER: YANGIN TALİMATI YANGINLARA KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER: 1.Elektrik tesisatına ek yük getiren yangın riski yüksek cihazları kullanmayınız. 2.Elektrik tesisatında gerekli ilave veya onarımı mutlaka Teknik elemanlara

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERİ 01 TEMMUZ 2017 31 TEMMUZ 2017 YILLIK FAALİYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir toplu yapı

Detaylı

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ KLAVUZU

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ KLAVUZU ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ KLAVUZU 35/2008 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu nda (ODTÜ KKK) İSG uygulamaları yürütülmektedir. Yasa kapsamında,

Detaylı

Ziyaret. Adabı. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek, Anadolu nda, İstiklâl uğrunda, namus yolunda Can veren Mehmed in yattığı yerdir.

Ziyaret. Adabı. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek, Anadolu nda, İstiklâl uğrunda, namus yolunda Can veren Mehmed in yattığı yerdir. Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Ziyaret GELİBOLU TARİHÎ ALAN'I Adabı Bu ıssız, gölgesiz yolun

Detaylı

HASTANE TEMİZLİK PLANI

HASTANE TEMİZLİK PLANI Sayfa 1 / 7 ZAMANI KURALLARI MALZEMELERİ YÜKSEK YOĞUN BAKIM VE İZOLASYON ODALARI AMELİYATHANE Günde iki defa (her ameliyat öncesi ilgili ameliyat odası temizlenir Tuvalet temizliği günde iki defa yapıldıktan

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI YENİ İÇ HATLAR TERMİNALİ VE ÇOKKATLI OTOPARK PROJESİ. İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ ve ÇEVRE ZİYARETÇİ SAHA GİRİŞ EĞİTİMİ

İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI YENİ İÇ HATLAR TERMİNALİ VE ÇOKKATLI OTOPARK PROJESİ. İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ ve ÇEVRE ZİYARETÇİ SAHA GİRİŞ EĞİTİMİ İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI YENİ İÇ HATLAR TERMİNALİ VE ÇOKKATLI OTOPARK PROJESİ İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ ve ÇEVRE ZİYARETÇİ SAHA GİRİŞ EĞİTİMİ HOŞGELDİNİZ İŞ KAZALARI Önlenebilir nedenlere bağlı olarak

Detaylı

Soru 1: Sitemizde kaç aydır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 245 kişi cevap vermiştir.)

Soru 1: Sitemizde kaç aydır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 245 kişi cevap vermiştir.) Soru 1: Sitemizde kaç aydır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 245 kişi cevap vermiştir.) Soru 2: Oturduğunuz konutun mülkiyeti kime aittir? (245 kişi cevap vermiştir) Soru 3: Site yönetmeliğini okudunuz mu?

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

CHEMPARK DORMAGEN E HOŞ GELDİNİZ

CHEMPARK DORMAGEN E HOŞ GELDİNİZ CHEMPARK DORMAGEN E HOŞ GELDİNİZ Powered by Güvenlik uyarıları Lütfen CHEMPARK a giriş yapmadan önce güvenlik uyarılarını okuyunuz - ve burada bulunduğunuz süre boyunca bu kurallara uyunuz! Teşekkürler!

Detaylı

MARKO STES YAAM KURALLARI ( içindekiler )

MARKO STES YAAM KURALLARI ( içindekiler ) MARKO STES YAAM KURALLARI ( içindekiler ) Maddeler Sayfa -------------------------------------------------------------------------------- Madde-1 ( Genel Kurallar ) 2 Madde-2 ( Sosyal Alan Kuralları )

Detaylı

Yangın güvenliği özet bilgileri

Yangın güvenliği özet bilgileri Yangın güvenliği özet bilgileri Güvenliğiniz en ileri önceliğimizdir. Bu broşür konutunuzda bir yangın olursa, ne yapmanızı açıklayan bir kılavuz dahil olmak üzere, yangından nasıl güvenli kalabilmenizi

Detaylı

MASHATTAN SİTESİ OTOPARK VE TRAFİK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM

MASHATTAN SİTESİ OTOPARK VE TRAFİK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM MASHATTAN SİTESİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler Amaç ve Dayanak: Madde 1-3194 sayılı İmar Kanununun 37nci ve 44üncü maddelerine ve tapuda tasdikli S.S. Mashattan Sitesi Yönetim Planının 4.2.3.7.1/m, 4.2.3.7.1/e,

Detaylı

DENETLENEN TOPLU YAPININ

DENETLENEN TOPLU YAPININ DENETLENEN TOPLU YAPININ Adı Yerleşim Yeri Adresi : GÖKSUPARK KONUTLARI : ERYAMAN ANKARA Kat Maliki Sayısı : 844 Denetimin Kapsadığı Dönem : 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 Denetim Raporu Hazırlama Tarihi

Detaylı

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu İTÜ Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu Doğum Yeri ve Yılı: TC Kimlik No: Öğrenci No: Kan Grubu: Statüsü: FOTOĞRAF REFERANSLAR Çalıştığı Birim/Unvanı: Çalıştığı Birim/Unvanı: Not (1): Misafir ve misafir öğrenci

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

2. İDARİ FAALİYETLER. Asansörlere blok kat daire planları yazıları yaptırılmıģ ve yerlerine konulmuģtur. MART 2017 AYI FAALİYET RAPORU

2. İDARİ FAALİYETLER. Asansörlere blok kat daire planları yazıları yaptırılmıģ ve yerlerine konulmuģtur. MART 2017 AYI FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 MART 2017-31 MART 2017 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM ORGANİZASYONU VE DOLULUK ORANLARI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet

Detaylı

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit çizelgesini uygulamak, 2-Öğretmenlerin derslere zamanında

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN 2017 30 NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

DUMANKAYA E VİZYONDA YAŞAM. Yıl:2013 Sayı :1

DUMANKAYA E VİZYONDA YAŞAM. Yıl:2013 Sayı :1 V İ Z Y O N S DUMANKAYA İ T E VİZYONDA YAŞAM Y Ö N E T İ M İ Yıl:2013 Sayı :1 DUMANKAYA Vİ ZYONDA YAŞAM Değerli Site Sakinlerimiz, Dumankaya Vizyon için çıkarılan E-Bülten in ilk sayısını okuyorsunuz.

Detaylı

1Yaşam Kılavuzu. Elysium Fantastic Bomonti Sitesinde Yaşam

1Yaşam Kılavuzu. Elysium Fantastic Bomonti Sitesinde Yaşam 1 Elysium Fantastic Bomonti Sitesinde Yaşam Hoşgeldiniz Elysium Fantastic Bomonti Sitesine Hoşgeldiniz... Elysium Fantastic Bomonti Sitesi, siz sakinlerimize ister yeşillikler içindeki bol teraslarında,

Detaylı

DÜZCE MEMURSEN EVLERİ ŞUBAT 2017 YAŞAM MEMNUNİYETİ ANKET DEĞERLENDİRME RAPORU

DÜZCE MEMURSEN EVLERİ ŞUBAT 2017 YAŞAM MEMNUNİYETİ ANKET DEĞERLENDİRME RAPORU DÜZCE MEMURSEN EVLERİ ŞUBAT 2017 YAŞAM MEMNUNİYETİ ANKET DEĞERLENDİRME RAPORU Soru 1: Sitemizde ne kadar zamandır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 305 kişi cevap vermiştir.) 18% 0-12 AY 43% 2-3 YIL 17% 4-5

Detaylı

Tüm Blok iç merdivenleri trabzanlarında 125 adet civarında eksik ahşap topuzlar tespit edilmiştir.

Tüm Blok iç merdivenleri trabzanlarında 125 adet civarında eksik ahşap topuzlar tespit edilmiştir. Geçici süreli bahçıvan 02 Mart-30 Haziran 2010 tarihleri arasında sitemizde hizmet vermiş olup, düzenleme çalışması öncesi durum aşağıda olduğu gibidir. (B13 blok girişi) Tüm blok önleri benzer şekilde

Detaylı

KORUPARK EVLERİ SİTESİ

KORUPARK EVLERİ SİTESİ KORUPARK EVLERİ SİTESİ 1. KISIM YAŞAM KİTAPÇIĞI Korupark Evleri Sitesi 1. Kısım Site Yaşam Kuralları Değerli Sitemiz Sakinleri, İyi komşuluk ilişkileri içinde, kaynakları israf etmeden, birbirimize ve

Detaylı

NEW CITY İSTANBUL EVLERİ YAŞAM KURALLARI REHBERİ

NEW CITY İSTANBUL EVLERİ YAŞAM KURALLARI REHBERİ NEW CITY İSTANBUL EVLERİ YAŞAM KURALLARI REHBERİ Bu rehber sitemizde yaşayan/yaşayacak sakinlerimize daha güvenli, huzurlu ve rahat bir ortam oluşturmak için, 13.09.2009 tarihinde yapılan Genel Kurul da

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 9.547.77 9.547,77 Devir 9.547.77 9.547.77

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 NİSAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURLU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH KAVAKLI KONAKLARI SİTESİ 01 31 TEMMUZ 2017 AYLIK 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi No 42 üzerinde

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU ACADEMIA APARTMENTS 01/01/2018-31/12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1 2. SİTE YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI ACADEMİA APARTMENTS YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Zuhal Perver Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Pehlivan

Detaylı

Ç.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EK ODALAR TEMİZLİK TALİMATI

Ç.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EK ODALAR TEMİZLİK TALİMATI DOKÜMAN NO: TY-TL-9 YAYIN TARİHİ : AĞUSTOS 2014 REVİZYON TARİHİ : 00 REVİZYON NO:00 SAYFA 1 / 8 1.Amaç: Fakültenin klinik ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek için hasta, hasta yakını ve

Detaylı

*Bu sunu, sadece Koç Ortaokulu ve Koç İlkokulu na özgü koşullar için hazırlanmıştır.

*Bu sunu, sadece Koç Ortaokulu ve Koç İlkokulu na özgü koşullar için hazırlanmıştır. *Bu sunu, sadece Koç Ortaokulu ve Koç İlkokulu na özgü koşullar için hazırlanmıştır. NEDEN ÖĞRENCİ GÜVENLİĞİ PROJESİ? Sevgili öğrenciler, okulumuzda sizlerin güvenliği ile ilgili bir olumsuzluk yaşanmaması,

Detaylı

TARİH: 06.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/13 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK FAALİYET RAPORU

TARİH: 06.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/13 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/13 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK GARDENYA SİTESİ 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Ünverdi Sokak üzerinde

Detaylı

Vezin Sirküler

Vezin Sirküler Vezin Sirküler 2017 002 Sirkülerimizin konusunu Yargı Kararı Işığında Konutlarda uygulanacak KDV oranı ve KDV İadesi Sürecinde 150 m2 lik Net Alan Tespitinde Son Durum oluşturmaktadır. KAPSAM : Danıştay

Detaylı

LED-Çalışma masası lambası

LED-Çalışma masası lambası LED-Çalışma masası lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82458AS5X5V 2015-07 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sa hiptir. Buna rağmen güvenlik

Detaylı

İTFAIYENIZ BILGILENDIRIYOR

İTFAIYENIZ BILGILENDIRIYOR Türkisch Türk İTFAIYENIZ BILGILENDIRIYOR Yangından korunma ve yangın durumunda yapılması gerekenler. İnsanlarla ülkem insanları için. Önsöz Detlef Radtke Bölge İtfaiye Amiri İtfaiyeler ülkemizdeki güvenlik

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI. : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu

TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI. : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI KARAR TARİHİ : 20.10.2010 KARAR SIRA NO : 10 KARAR KONUSU : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu İlgi : (a) İzmir İli-Karşıyaka İlçesi İzmir Yamaçevler

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU GÖREV/İŞ TANIMI FORMU Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı /Genel Hizmetler Birimi/Barınma Hizmetleri Bürosu BEKÇİ BEKÇİ Genel Hizmetler Birimi Şefi, Genel Hizmetler Birimi Şube Müdürü, Daire Üst yönetim

Detaylı

İTÜ Beden Eğitimi Bölümü Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu

İTÜ Beden Eğitimi Bölümü Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu İTÜ Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu Doğum Yeri ve Yılı: TC Kimlik No: Öğrenci No: Kan Grubu: Statüsü: FOTOĞRAF REFERANSLAR Çalıştığı Birim/Unvanı: Çalıştığı Birim/Unvanı: Not (1): Referanslarda İTÜ de

Detaylı

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal faaliyetleri yapabileceği tesisleri tercih etmektedirler. Bu

Detaylı

J^r-" B-İDARİ YÖNDEN YAPILAN İNCELEIVIE: 1. Yönetim Kurulu karar defteri ve diğer defterlerin usulüne uygun olarak tutulduğu,

J^r- B-İDARİ YÖNDEN YAPILAN İNCELEIVIE: 1. Yönetim Kurulu karar defteri ve diğer defterlerin usulüne uygun olarak tutulduğu, Yukarıda mali dökümü olan listede belirtilen gelir gider harcamalann evraklannin mevcut olduğu görülmüştür. Bütün harcamaların usule uygun yapıldığı kasa defterlerinin, gelir gider ve tahsilat makbuzlann,

Detaylı

Değerli Mavişehir Modern 3 Site Sakinleri

Değerli Mavişehir Modern 3 Site Sakinleri Değerli Mavişehir Modern 3 Site Sakinleri Sitemizde toplu halde yaşamanın düzenini sağlamak, tesislerin devamlılığını ve sürdürülebilir bir yaşam kalitesine ulaşabilmek için belli kurallarının olması ve

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual KART YUVASI Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin hayatını kolaylaºtırmak için özel

Detaylı