Nadir Petler. HıDıR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Nadir Petler. HıDıR"

Transkript

1 2011 Nadir Petler HıDıR

2 Sayfa 2 Olağan Petler Elinizde bulunan bu doküman yeni gelen pet birleştirme sistemide dahil edilerek hazırlanmıştır. Eski rehberdeki hatalarda düzeltilmiştir. Hata olan bölümleri yazarsanız düzeltmeleri yapabiliriz. Ama Foruma abuk sabuk Yok bu wikiadan alıntı yazacaksanız bişey yazmayın. Teşekkür edecekseniz. Bir zahmet edeceğiniz kişiyi doğru seçin. Gm benim petimi çaldılar ne yapacam diyecekseniz. Buradan açılacak linki Okuyunuz. Gm canım sıkıldı seni meşgul etmem lazım yada Gm sağol teşekkürler güzel bir çalışmanız olmuş diyecekseniz Buradan yazabilirsiniz. (Hazırlayan benim (HıDıR) ama forumda teşekkürler Gme gittiği için Linki vereyimde direk Gm lere teşekkür etsinller) Epik 7 İhtirasla gelen henüz bug mı sistem değişikliğimi belli olmayan pet düşürme sistemi burada belirtilmemiştir. Şuanda varolan durum herhangi bir zindandan herhangi bir peti düşürebilirsiniz. Nadir önce ortak yetenekleri ve bu ortak yeteneklerin yaratığa kattığı özellikleri inceleyeceğiz. Bu özellikler tüm petler için ortak fakat verdiği statlar farklıdır. Bunu bir örnekle açıklamak gerekirse Hücum uyanışı bir temel pet için +5 atak verirken olağan pet için +7 atak verir. Bunu açıkladıktan sonra şimdi sihirlendirilmiş petler ve özelliklerini açıklayalım sonrasında da Petlerimizin özelliklerine geçelim. Rappelz topraklarının nadide varlıklarıdır onlar! Her oyuncunun yanında gezdirmek isteyeceği türden ulaşılması ve elde edilmesi zor yaratıklardır. Yaratık kalkanı var olmasına rağmen hala çok sayıda olmayan bu yaratıklar değerli bir o kadarda yaralıdırlar. Nadir Petler Diriliş Güncellemesi ile Cadı Görevlerinin Bitiminde Görev itemi olarak alınabilmektedir.

3 Sayfa 3 Eimus Melek Sentor Tafari Kainen Joker

4 Sayfa 4 Yaratık Sihirlendirme Sistemi Yaratık Geliştirme Uzmanı NPC yaratık kartı sihirlendirmesi hakkında her türlü ayrıntıyı içerir. Sihirlendirmeye bağlı yeni ürünleri içerir. (Ruh Yakalayıcı, Ruh Yörüngüleyici, Ruh Karışıtıcısı) Yaratık geliştirme Uzmanı ona getireceğiniz dinçlik eşyalarını yaratıklarınız için sihirli esere dönüştürecektir. Aynı türden iki evcilleştirilmiş yaratığı birleştirerek sihirlendirilmiş bir yaratık elde edebilirler. Sihirlendirilmiş yaratıklar sistemine süreklilik sistemi vardır. Yaratık kartı sihirlendirme sistemi Dolu yaratık kartı + dolu yaratık kartı + ruh karıştırıcısı = sihirlendirilmiş dolu yaratı kartı Yaratık kartları aynı yaratığa ait olmalı, iki panter kartını birleştirebilirsiniz ancak bir panter ve kırmızı peri kartını birleştiremezsiniz. Birleştirmede yaratığın OB (overbreed) olmasının hiçbir etkisi yoktur. Birleştirmede kullanacağınız yaratık kartlarında bulunan yaratığın en az bir kere çağrılmış olması gerekmektedir. Sihirlendirme başarısız olduğu takdirde, iki karttan sadece bir tanesi yanar, ana mevkide bulunan korunmuş olur, diğer ürünlerse tüketilir. Başarısız sihirlendirmelerde düşük bir oranda Joker kartı elde edilebilir. Joker kartı aktif yeteneği olmayan sadece pasif yenetenekleri olan tek görünüşlü bir yaratıktır, seviyesi artırılabilir ve geliştirilebilir. Joker kartı yaratık birleşimlerinde sihirlendirme şansının artırılması için tasarlanmıştır ve bunda etkili olan bir pasif yeteneğe sahiptir. Birleşimin başarı oranı kullanılan yaratıkların seviyesinin yüksekliğine göre orantılı olarak artar. Sihirlendirme başarılı olduğu takdirde yaratığın seviyesi 1 olacaktır. Elde edilebilecek en yüksek sihirlendirme seviyesi +5 tir. Sihirlendirmiş yaratık kartı hakkında ayrıntılar Yaratığın görünüşü değişecektir, her istatistiği +1 artacaktır, ekstra donanım mevkisi açılacaktır. +1 olduğunda aksesuar yeri eklenecektir olduğundan Sihirli eser yeri eklenecektir. +1 olduğunda 8 ekstra CP puanı eklenecektir. Birlik ve yetenek kartı seviyesi (pasif yetenek) artacaktır. Yeni yetenekler kazanacaktır. Yaratık kartı birleşim denklemleri +1 sihirlendirilmiş yaratık kartı formülü: dolu yaratı kartı (ana mevki) + dolu yaratı kartı + ruh karıştırıcısı +2 sihirlendirilmiş yaratık kartı formülü: +1 sihirlendirilmiş yaratık kartı (ana mevki) + +1 sihirlendirilmiş yaratık kartı + ruh karıştırıcısı aynı şekilde devam ederek kartlar elde edilir. Yaratık kartı süreklilik sistemi Yaratığın sürekliliği sadece ölüm durumda azalır. Maceracılar sürekliliği Yaratık Geliştirme Uzmanından alacakları Ruh Yörüngüleyicisi sayesinde doldurabilir. Süreklilik geri doldurma formülü: Sihirlendirilmiş yaratık kartı (ana mevki) + o yaratığın boş yaratık kartı + Ruh Yörüngüleyicisi Yaratık ne kadar sihirlendirilmişse, maksimum süreklilik oranı bir o kadar düşüktür.

5 Sayfa 5 Dinçlik ve Sihirli Eser eşyaları Maceracılar Yaratık Geliştirme Uzmanında dinçlik eşyalarını sihirli eserlere dönüştürebilirler. Sihirli eserler karaktere bağlıdır, takas edilemez, bankaya konulamaz, düşürülemez. Her yaratığın dinçlik eşyaları kendilerine eş tür canavarlardan düşer. Ork dinçlik eşyaları, Ork lardan düşer. Karbuncle dinçlik eşyası Ayılar İni Mağazasında bulunur. Sihirli eserler +3 sihirlendirilmiş yaratıkların sihirli eser donamım yerine donatılır. Sihirli eserler sürekliliğe tabidir ve diğer süreklilik ürünleri gibi doldurulur. Süreklilik tükendiği takdirde diğer süreklilik yüzünden kırılmış eşyalar gibi tamir edilir. Yaratık Eşyaları Sihirli Eserler *Yaratık+ : Kıvraklık Sihirli Eseri *Yaratık+ : Koruma Sihirli Eseri *Yaratık+ : Çabukluk Sihirli Eseri *Yaratık+ : Keskin Bakış Sihirli Eseri *Yaratık+ : Keskin Vuruş Sihirli Eseri *Yaratık+ : Mana Sihirli Eseri *Yaratık+ : Keskinlik Sihirli Eseri *Yaratık+ : Büyü Ustalığı Sihirli Eseri *Yaratık+ : Ruhsal Koruma Sihirli Eseri *Yaratık+ : Kavrayış Sihirli Eseri *Yaratık+ : Rejenerasyon Sihirli Eseri

6 Sayfa 6 Bu Bölümdeki Skiller sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılabilir. Doğanın Gücü Doğanın Gücü Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Atak Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Melek, Ruh ve Ölümlülere saldırıldığında atağı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır. Doğanın Direnişi Doğanın Direnişi Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Defans Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Melek, Ruh ve Ölümlülerin saldırısına uğradığında defansı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır.

7 Sayfa 7 Kaos Gücü Kaos Gücü Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Atak Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Ejderha insani ve hayvanlara saldırdığında yaratığın atağı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır. Kaos Direnişi Kaos Direnişi Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Defans Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Ejderha insani ve hayvanların saldırısına uğradığında defansı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır.

8 Sayfa 8 Düzenli Güç Düzenli Güç Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Atak Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Hortlak şeytani ve Mekanikler saldırdığında yaratığın atağı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır. Düzenli Direniş Düzenli Direniş Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Defans Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Hortlak şeytani ve Mekanikler in saldırısına uğradığında defansı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır.

9 Sayfa 9 Nadir Petlerin ORTAK ÖZELLİKLERİ Hücum Uyanışı Hücum Uyanışı Ortak Pasif 1 Cp Seviye 1 Seviye Atak Başlangıç seviyesi Evo 1 için 1 Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Her arttırıldığında yaratığa +10 atak ekler. Toplamda +300 Atak Gücü Verir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Hücum Uyanışı Yaratığınızın Atak Gücünü Arttıran Pasif Bir Yetenektir. Bu Yetenek Sayesinde Yaratığınızın Vuruş Gücü artar. Atak Yaratığınızın Türüne Göre sihirli ya da fiziksel olabilir.

10 Sayfa 10 Müdafaa Uyanışı Müdafaa Uyanışı Temel Pasif 1 Cp Seviye 1 Seviye Defans Başlangıç seviyesi Evo 1 için 1 Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Her arttırıldığında yaratığa +10 savunma ekler Toplamda +300 Defans Verir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Müdafa Uyanışı Yaratığınızın fizksel yada Sihirli defansını arttıran pasif Bir Skilldir. Bu skill sayesinde yaratığınızın defansı artar. Defans Yaratığın Türüne Göre sihirli yada fiziksel Olabilir.

11 Sayfa 11 Yaratık Eşya Eksperi Yaratık Eşya Eksperi Ortak Pasif 1 Cp Seviye 1 Başlangıç seviyesi 1 dir. Eşyanın %90 performansı yaratığa işlenir. Sihirlendirmelerin %100 ü yaratığa işlenir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Yaratıklarda ayni oyuncular gibi oyunda bulunan bütün eşyaları kullanabilir. Ama Yaratığın bir eşyayı kullanabilmesi için Tüccarda satılan Eşya Kartıyla ile eşyayı birleştirmesi gerekmektedir. Eşya kartı ile birleştirilen eşyaların görünümü farklı olur ve sadece yaratıklar tarafından kullanılabilir. Eğer daha sonra eşyayı tekrardan oyuncular tarafından kullanılabilir hale getirmek istenirse. Yine Tüccarda satılan Toparlanma Tomurcuğu ile eşyayı birleştirmek yeterli olacaktır. Yaratıklar ayni tür eşyadan iki tane kullanamazlar. Yaratıkların üzerinde 2 adet eşya kutusu bulunmaktadır. Mesela 2 tane silah veya 2 tane ayni tür zırh kullanamazlar. Yaratıkların kullandığı eşyaları da aynı kendi eşyalarınız gibi geliştirmeyi ihmal etmeyin.

12 Sayfa 12 Tahrikçi Hava Tahrikçi Hava Ortak Aktif 1 Cp Seviye 15 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Tehdit Artışı Seviye Tehdit Artışı Seviye Tehdit Artışı 1 40% 6 65% 11 90% 2 45% 7 70% 12 95% 3 50% 8 75% % 4 55% 9 80% % 5 60% 10 85% % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 15 Evo 2 için 65 Evo 3 için 115 dir. Temel Atakların oluşturduğu Tehdit Seviyesini Arttırır. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir. Gölge İllüzyonu Gölge İllüzyonu Ortak Aktif 1 Cp Seviye 15 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Tehdit Azalması Seviye Tehdit Azalması Seviye Tehdit Azalması 1 40% 6 65% 11 90% 2 45% 7 70% 12 95% 3 50% 8 75% % 4 55% 9 80% % 5 60% 10 85% % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 15 Evo 2 için 65 Evo 3 için 115 dir. Yanıltıcı illüzyonlar yaratıp yaratığın tehdit seviyesini azaltır. Geri Dolma Süresi: 1 saniyedir.

13 Sayfa 13 Vücut Kuvvetlendirmesi Vücut Kuvvetlendirmesi Ortak Pasif 1 Cp Seviye 20 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Hp Seviye Hp Seviye Hp Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Her arttırıldığında yaratığa +150 Hp ekler Toplamda yaratığa Hp verir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur.

14 Sayfa 14 Ruhsal Kuvvetlendirme Ruhsal Kuvvetlendirme Ortak Pasif 1 Cp Seviye 20 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Hp Seviye Hp Seviye Hp Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Her arttırıldığında yaratığa +150 Mp ekler Toplamda yaratığa Mp verir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur.

15 Sayfa 15 Meditasyon Meditasyon Ortak Pasif 1 Cp Seviye Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Her arttırıldığında yaratığa +15 Hp Restorasyonu ekler Toplamda yaratığa +225 Hp Restorasyonu ekler Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Aydınlık Aydınlık Ortak Pasif 1 Cp Seviye 30 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Hp Rest. Seviye Hp Rest. Seviye Hp Rest Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Her arttırıldığında yaratığa +15 Mp Restorasyonu ekler Toplamda yaratığa +225 Mp Restorasyonu ekler Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur.

16 Sayfa 16 Gelişmiş Bakış Gelişmiş Bakış Ortak Pasif 2 Cp Seviye 45 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye İsabet Seviye İsabet Seviye İsabet Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. İsabeti artırır. Güç Kutsaması Güç Kutsaması Temel Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Güç Seviye Güç Seviye Güç Başlangıç seviyesi Evo 1 için 50 Evo 2 için 100 dür. Yaratığın Gücünü arttırır.

17 Sayfa 17 Zindelik Kutsaması Zindelik Kutsaması Temel Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Zindelik Seviye Zindelik Seviye Zindelik Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın zindeliğini arttırır.

18 Sayfa 18 Çeviklik Kutsaması Çeviklik Kutsaması Temel Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Çeviklik Seviye Çeviklik Seviye Çeviklik Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Çevikliğini artırır.

19 Sayfa 19 Zekâ Kutsaması Zekâ Kutsaması Temel Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Zekâ Seviye Zekâ Seviye Zekâ Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Zekâsını artırır.

20 Sayfa 20 Beceriklilik Kutsaması Beceriklilik Kutsaması Temel Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Beceri Seviye Beceri Seviye Beceri Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Becerikliliğini arttırır.

21 Sayfa 21 Bilgelik Kutsaması Bilgelik Kutsaması Temel Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Bilgelik Seviye Bilgelik Seviye Bilgelik Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Bilgeliğini Arttırır. Cennet Kutsaması Cennet Kutsaması Ortak Pasif 2 Cp Seviye 150 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Statlar Seviye Statlar Seviye Statlar Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Yaratığın bütün istatistiklerini arttırır.

22 Sayfa 22 Eimus Eimus Asker Eimus Şef Eimus Eimus saldırıları engellemeye odaklanmış Nadir Bir Yaratıktır. Eimus kartları 120 seviye üstü yaratıklardan Düşebilir. Yaratığın Özellikleri Eimus Asker Eimus Şef Eimus Güç 37 Güç 85 Güç 124 Zindelik 41 Zindelik 99 Zindelik 156 Beceri 32 Beceri 70 Beceri 102 Zekâ 19 Zekâ 54 Zekâ 58 Bilgelik 23 Bilgelik 60 Bilgelik 69 Çeviklik 28 Çeviklik 66 Çeviklik 85 Şans 10 Şans 20 Şans 30

23 Sayfa 23 Kasırga Kasırga Özel Aktif 1 Cp Seviye 10 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 10 Evo 2 için 60 Evo 3 için 110 dur. Santrifüj Bir Kuvvet Kullanıp Hedefte Hasarlara Yol Açar. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir.

24 Sayfa 24 Kalkan Yanması Kalkan Yanması Özel Aktif 1 Cp Seviye 20 Aktivasyon Seviye Mp Maliyeti Oranı Hasar Yansıtma % 2% % 4% % 6% % 8% % 10% % 12% % 14% % 16% % 18% % 20% % 22% % 24% % 26% % 28% % 30% Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Fiziksel, Sihir ve Yetenek (Skill) Hasarlarının Bir Bölümünü Geri Yansıtma Özelliği Vardır. Geri Dolma Süresi: 5 dakikadır.

25 Sayfa 25 Haykırış Haykırış Özel Aktif 2 Cp Seviye 25 Seviye Mp Maliyeti Korku Level Evo s s s s s s s s s s s s s s s Başlangıç seviyesi Evo 1 için 25 Evo 2 için 75 Evo 3 için 125 dir. Hedefi korku etkisine tabi tutup onu ürkütür. Geri Dolma Süresi: 3 dakikadır.

26 Sayfa 26 Zihinsel Kontrol Saldırısı Zihinsel Kontrol Saldırısı Özel Aktif 2 Cp Seviye 30 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Hedefte ağır hasarlar meydana getirip onu Hareketsiz kılmak için ruhunu kontrol etmeyi hedefleyen bir saldırıdır. Geri Dolma Süresi: 1 dakikadır.

27 Sayfa 27 Savaşçı Zırhı Savaşçı Zırhı Özel Pasif 2 Cp Seviye 40 Seviye Mp Maliyeti Hp Level Evo 1-14% 40 1 Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 dır. Bir Savaşçı zırhıyla Donatıldığı zaman yaratığın Toplam hp sini artırır. Kart Zindelik, Block Kart Zindelik Özel Pasif 2 Cp Seviye 40 Mp Seviye Maliyeti Sihirklendirme Zindelik Blokaj Level Evo % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 Evo 2 için 90 dir. Yaratık kemerinize donatıldığı zaman Zindelik ve Blokaj statı artar. Seviye 40 da Zindelik seviye 90 da Blokaj kemeri Olarak adlandırılır.

28 Sayfa 28 Birlik: Eimus Birlik: Eimus Özel Aktif 2 Cp Seviye 45 Seviye Mp Mp Maliyeti Tüketimi Sihirlendirme Blokaj % Blokaj Atak Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. Sizin ve yaratığınızın Atak ve Blokaj ve Blokaj %sini Arttırır.

29 Sayfa 29 Yaratım: Eimus Yelesi Yaratım: Eimus Yelesi Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Eimus Asker Eimus Şef Eimus Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 dir. Eimus iksiri için gerekli Eimus Yelesini yaratır. Geri Dolma süresi 12 saattir. Şamanik Ayin Şamanik Ayin Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Eimus Asker Eimus Şef Eimus Hp Hp Hp Seviye Süresi Seviye Süresi Seviye Süresi Rejenerasyonu Rejenerasyonu Rejenerasyonu % 20sn 2 50% 30sn Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Seviye 1 de Maksimum HP nin 25%i Seviye ikide maksimum Hpnin 50% si geri toplanır. Etkili menzili 30 metredir. Geri Dolma süresi : 20 Dakikadır.

30 Sayfa 30 Soğuk Kanlı Nefes Soğuk Kanlı Nefes Temel Sadece Sihirlendirilmiş petlerde 2 Cp Seviye 50 Seviye Mp Etki Sihirlendirme İsabet Kritik Hız Maliyeti Süresi Level Evo ,12 Dak ,24 Dak ,36 Dak ,48 Dak Dak ,12 Dak ,24 Dak ,36 Dak ,48 Dak Dak Seçilmiş hedefi sakinleştirir bu şekilde düşmana daha isabetli vuruşlar gerçekleştirir fakat aşırı konsantrasyon sebebiyle hız düşer. Sadece Sihirlendirilmiş Petlerde Kullanılabilir. Dürtme : Zindelik Dürtme : Zindelik Özel Aktif 2 Cp Seviye 85 Seviye Mp Maliyeti Zindelik Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 85 Evo 3 için 135 dir. Kullanıcı ve etrafındaki grup üyelerinin zindeliğini arttırır. Geri Dolma süresi 20 dakikadır. Etkili Menzili 10 m.

31 Sayfa 31 Ekspertiz : Çatışma silahı Ekspertiz : Çatışma Silahı Özel Pasif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Hp Level Evo 1-14% 40 1 Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 dır. Bir Çatışma silahı donatıldığı zaman yaratığın atağını arttırır. Hızlı Nefesler Hızlı Nefesler Özel Aktif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 Evo 3 için 140 dır. Ard arda 3 Atakla ağır hasarlar yaratır. Geri Dolma Süresi 3 dakikadır. Yaratım : Eimus İksiri Yaratım : Eimus İksiri Özel Aktif 2 Cp Seviye 100 Seviye Mp Maliyeti Blokaj % Blokaj Atak Level Evo % Başlangıç seviyesi Evo 3 için 100 dür. Eimus iksiri yaratır. Boş iksir şişesi gerekir. Etkisi: 1 Saatliğine Birlik Eimus seviye 10 etkisi verir. Geri Dolma süresi: 1 saattir.

32 Sayfa 32 Hp Restorasyonunu Uyanışı Hp Restorasyonunu Uyanışı Özel Pasif 2 Cp Seviye 140 Eimus Asker Eimus Şef Eimus Seviye Hp Rest. Seviye Hp Rest. Seviye Hp Rest Başlangıç seviyesi Evo 3 için 140 dır. Yaratığın Hp Restorasyonunu arttırır. Stres Fırtınası Stres Fırtınası Özel Aktif 2 Cp Seviye 150 Seviye Mp Maliyeti Atak İsabet debuff Level Evo % -30.1% Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Ağır hasarlar yaratıp hedefin isabetini azaltan uzun mesafeli bir atak. Debuff İsabet Özelliği Vardır. Geri Dolma Süresi 5 dakikadır.

33 Sayfa 33 Melek Melek Baş Melek Serafin Melek Rappelz zindan partilerinde destek pet olarak kullanılan melez bir pettir. Açıklamak gerekirse Meleğin iyileştirme özelliği vardır amaç şifa yeteneğini kullanmaksa Mavi peri daha güçlü bir şifacıdır.zaten var oluş amacı şifadır. Ayriyeten Mavi perinin yakalanması daha zahmetsiz ve daha ucuzdur. Meleğin hasar skillleri de var fakat bunlar Kırmızı periye göre etkisiz denebilecek düzeydedir. Teorik olarak Melek tank özelliklerine sahiptir ancak bu yüksek lvllerde imkânsız bir hal alıyor. Çünkü meleğin hasar düzeyi düşüktür bu nedenle kolaylıkla agroo kaybeder. Yüksek lvllerde meleğin agroo çektiği çok nadiren görülür. Melek hiç bir konuda iyi değildir. İyi bir şifacı değil, iyi bir hasar peti değil, oyundaki iyi tanklardan biri değil ama Melek partiye destek yapabilen ender petlerdendir. Düşük lvllerde soloda da yararlı bir pettir. Yaratığın Özellikleri Melek Baş Melek Serafin Güç 19 Güç 45 Güç 58 Zindelik 53 Zindelik 124 Zindelik 160 Beceri 28 Beceri 67 Beceri 87 Zekâ 43 Zekâ 101 Zekâ 131 Bilgelik 28 Bilgelik 68 Bilgelik 88 Çeviklik 19 Çeviklik 45 Çeviklik 58 Şans 10 Şans 20 Şans 30

34 Sayfa 34 Kutsal Işık Kutsal Işık Özel Aktif 1 Cp Seviye 10 Seviye Mp Maliyeti S.Atak Hp% +Hp Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 10 Evo 2 için 60 Evo 3 için 110 dur. Hedefin bir kısım Hpsini restore eder. Şema Biraz anlaşılabilir olmadı açıklamak gerekirse 15. Seviye için yaratığın S.Atağının 110% u Hp restore edilir. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir.

35 Sayfa 35 Son Yargı Işığı Son Yargı Işığı Özel Aktif 1 Cp Seviye 20 Seviye Mp Maliyeti Atak S. Atak Debuff Defans Debuff Level Evo % -7.5% -7.5% % -8.0% -8.0% % -8.5% -8.5% % -9.0% -9.0% % -9.5% -9.5% % -10% -10% % -10.5% -10.5% % 11% 11% % -11.5% -11.5% % -12% -12% % -12.5% -12.5% % -13% -13% % -13.5% -13.5% % -14% -14% % -14.5% -14.5% Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Konsantre bir atakla hedefte ağır sihirli hasarlar yaratıp onun atak ve defans güçlerini azaltabilir. Debuff Atak ve Defans Özelliği Vardır. Geri Dolma Süresi: 30 saniyedir.

36 Sayfa 36 Körelten Vuruş Körelten Vuruş Özel Aktif 2 Cp Seviye 25 Seviye Mp Maliyeti Körlük Level Evo s s s s s s s s s s s s s s s Başlangıç seviyesi Evo 1 için 25 Evo 2 için 75 Evo 3 için 125 dir. Hedefi kısa süreliğine kör eder. Geri Dolma Süresi: 3 dakikadır.

37 Sayfa 37 Ruh Şoku Ruh Şoku Özel Aktif 2 Cp Seviye 30 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Kuvvetli Bir atakla Hedefi Bayıltır. Bayılma etkisi 2 sn.dir. Geri Dolma Süresi: 1 dakikadır.

38 Sayfa 38 Savaşçı Zırhı Savaşçı Zırhı Özel Aktif 2 Cp Seviye 40 Seviye Mp Maliyeti Hp Level Evo 1-14% 40 1 Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 dır. Bir Savaşçı zırhıyla Donatıldığı zaman yaratığın Toplam hp sini artırır. Kart: Zindelik Zekâ Kart: Zindelik Zekâ Özel Aktif 2 Cp Seviye 40 Mp Seviye Maliyeti Sihirklendirme Zindelik, Zekâ Savunma, S. Atak Level Evo 1-0 7% % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 Evo 2 için 90 dır. Seviye 40 da Zindelik, Zekâ seviye 90 da Sihirli Hücum ve Fiziksel Defans Kemeri Olarak adlandırılır.

39 Sayfa 39 Birlik: Melek Birlik: Melek Özel Aktif 2 Cp Seviye 45 Seviye Mp Mp Maliyeti Tüketimi Sihirlendirme S.Atak Defans Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. Sizin ve yaratığınızın defansını ve Sihirli Atağını arttırır. Yaratım: Melek Tüyü Yaratım: Melek Tüyü Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Melek Baş Melek Serafin Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 dir. Melek iksiri için gerekli Melek Tüyünü yaratır. Geri Dolma süresi 12 saattir.

40 Sayfa 40 Koruyucu Melek Koruyucu Melek Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Seviye Hasar Azaltma Süresi Seviye Hasar Azaltma Süresi Seviye Hasar Azaltma Süresi % 20sn 2 30% 30sn Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Seviye 1 de Alınan Hasarlar 15 % oranında Seviye 2 de Alınan Hasarlar 30 % oranında azalır. Etkili menzili 30 metredir. Geri Dolma süresi : 20 Dakikadır. Dayanıklı Ruh Melek Ahengi Temel Sadece sihirlendirilmiş petler 2 Cp Seviye 55 Mp Seviye Sihirklendirme Atak Etki Süresi Level Evo Maliyeti Seçilmiş kişi veya partinin 15 saniye boyunca her iki saniyede bir hplerini restore eder. Sadece sihirlendirilmiş petler için kullanılabilir.

41 Sayfa 41 Dürtme : Zindelik, Zekâ Dürtme: Zindelik Zekâ Özel Aktif 2 Cp Seviye 85 Seviye Mp Maliyeti Zindelik, Zekâ Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 85 Evo 3 için 135 dir. Kullanıcı ve etrafındaki grup üyelerinin zindelik ve Zekâsını arttırır. Geri Dolma süresi 20 dakikadır. Etkili Menzili 10 m. Ekspertiz : Topuz Degnek Ekspertiz : Topuz Degnek Özel Aktif 2 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo 1-14% 90 2 Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 dır. Bir Topuz Ya da Değnekle donatıldığı zaman yaratığın atağını arttırır.

42 Sayfa 42 Melek Rüzgârı Melek Rüzgârı Özel Aktif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 Evo 3 için 140 dır. Hedef Üzerinde 3 kez ağır sihirli hasarlar yaratan Kuvvetli bir atak. Geri Dolma Süresi 3 dakikadır. Yaratım : Melek İksiri Yaratım : Melek İksiri Özel Aktif 2 Cp Seviye 100 Seviye Mp Maliyeti Defans S.Atak Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 3 için 100 dür. Melek iksiri yaratır. Boş iksir şişesi gerekir. 1 Saatliğine Birlik Melek etkisi verir. Geri Dolma süresi: 1 saattir.

43 Sayfa 43 Hp Rejenerasyonu Uyanışı Hp Rejenerasyonu Uyanışı Özel Pasif 2 Cp Seviye 140 Melek Baş Melek Serafin Başlangıç seviyesi Evo 3 için 140 dır. Yaratığın Hp Restorasyonunu arttırır. Işık Fırtınası Işık Fırtınası Özel Aktif 2 Cp Seviye 150 Seviye Mp Maliyeti Atak S.Atak Debuff Defans Debuff Level Evo % -16% -16% Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Hedefi Önemli hasarlara Maruz Bırakıp onun atak ve defansını azaltır. Debuff Sihirli Atak ve Fiziksel Defans etkisi vardır. Geri Dolma Süresi 5 dakikadır.

44 Sayfa 44 SENTOR Sentor Yetişkin Sentor Kentauros Etkili Bir Fiziksel Hücum Gücüne Sahip Nadide Bir Yaratık! Sentor kartları seviyesi 120 veya daha yüksek herhangi bir canavardan düşebilir Yaratığın Özellikleri Sentor Yetişkin Sentor Kentauros Güç 55 Güç 130 Güç 168 Zindelik 41 Zindelik 95 Zindelik 124 Beceri 19 Beceri 45 Beceri 58 Zekâ 28 Zekâ 67 Zekâ 87 Bilgelik 28 Bilgelik 67 Bilgelik 87 Çeviklik 19 Çeviklik 45 Çeviklik 58 Şans 10 Şans 20 Şans 30

45 Sayfa 45 Kesintisiz Atak Kesintisiz Atak Özel Aktif 1 Cp Seviye 10 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 10 Evo 2 için 60 Evo 3 için 110 dur. Ard arda iki fiziksel saldırıyla hasarlar yaratır. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir.

46 Sayfa 46 Güven Güven Özel Aktif 1 Cp Seviye 20 Seviye Mp Maliyeti Atak Atak Debuff Level Evo % -13% % -14% % 15% % -16% % -17% % -18% % -19% % -20% % -21% % -22% % -23% % -24% % -25% % -26% % -27% Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Belirli bir noktada bir güç yoğunlaştırıp hedefte ağır hasarlar yaratıp onun atak gücünü azaltır. Debuff atak özelliği vardır. Geri Dolma Süresi: 30 saniyedir.

47 Sayfa 47 Körelten vuruş Körelten Vuruş Özel Aktif 2 Cp Seviye 25 Seviye Mp Maliyeti Körlük Level Evo s s s s s s s s s s s s s s s Başlangıç seviyesi Evo 1 için 25 Evo 2 için 75 Evo 3 için 125 dir. Hedefi Kısa Bir Süreliğine Kör Yapar. Geri Dolma Süresi: 3 dakikadır.

48 Sayfa 48 Sentor Şoku Sentor Şoku Özel Aktif 2 Cp Seviye 30 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Kuvvetli bir atakla hedefi bayıltır. Sersemleme etkisi 2 sn.dir. Geri Dolma Süresi: 1 dakikadır. Savaşçı Zırhı Savaşçı Zırhı Özel Pasif 2 Cp Seviye 40 Seviye Mp Maliyeti Hp Level Evo 1-14% 40 1 Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 dır. Bir Savaşçı zırhıyla Donatıldığı zaman yaratığın Toplam hp sini artırır.

49 Sayfa 49 Kart Güç/Atak Kart Güç/Atak Özel Pasif 2 Cp Seviye 40 Mp Seviye Maliyeti Sihirklendirme Güç Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 Evo 2 için 90 dir. Yaratık kemerinize donatıldığı zaman Güç ve Atak statı artar. Seviye 40 da Güç seviye 90 da Hücum kemeri Olarak adlandırılır.

50 Sayfa 50 Birlik: Sentor Birlik: Sentor Özel Aktif 2 Cp Seviye 45 Mp Seviye Maliyeti Mp Tüketimi Sihirlendirme Defans Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. Sizin ve yaratığınızın Atağını arttırır.

51 Sayfa 51 Yaratım: Sentor Kuyruğu Yaratım: Sentor Kuyruğu Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Sentor Yetişkin Sentor Kentauros Seviye Sentor Kuyruğu Seviye Sentor Kuyruğu Seviye Sentor Kuyruğu Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 dir Sentor iksiri için gerekli Sentor Kuyruğunu yaratır Geri Dolma süresi 12 saattir. Hayatı Onurlandırma Hayatı Onurlandırma Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Sentor Yetişkin Sentor Kentauros Hp Hp Hp Seviye Süresi Seviye Süresi Seviye Süresi Rejenerasyonu Rejenerasyonu Rejenerasyonu % 20sn 2 50% 30sn Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Seviye 1 de Maksimum HP nin 25%i Seviye ikide maksimum Hpnin 50% si geri toplanır.etkili menzili 30 metredir. Geri Dolma süresi : 20 Dakikadır.

52 Sayfa 52 Kana Susamış Darbe Zamanlı Atak Temel Sadece sihirlendirilmiş petler 2 Cp Seviye 55 Mp Seviye Maliyeti Sihirklendirme İhtimal Etki Süresi Level Evo % 6 Dak. 12s % 6 Dak. 24s % 6 Dak. 36s % 6 Dak. 48s % 7 Dak. 00s % 7 Dak. 12s % 7 Dak. 24s % 7 Dak. 36s % 7 Dak. 48s % 8 Dak. 00s Daha iyi bir açı arayıp saldırıda bulunur. Etkisinin ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok üzgünüm Sadece sihirlendirilmiş petler için kullanılabilir. Dürtme : Güç Dürtme : Güç Özel Aktif 2 Cp Seviye 85 Seviye Mp Maliyeti Zindelik Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 85 Evo 3 için 135 dir. Kullanıcı ve etrafındaki grup üyelerinin Gücünü arttırır. Geri Dolma süresi 20 dakikadır. Etkili Menzili 10 m.

53 Sayfa 53 Ekspertiz : Çatışma silahı Ekspertiz Çatışma silahı Özel Pasif 2 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo 1-14% 90 2 Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 dır. Bir Çatışma silahı donatıldığı zaman yaratığın atağını arttırır. Deli Sentor Deli Sentor Özel Aktif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 Evo 3 için 140 dır. 3 kez Düşmanın zayıf noktasından vurup ağır hasarlar yaratan bir ataktır. Geri Dolma Süresi 3 dakikadır.

54 Sayfa 54 Yaratım : Sentor İksiri Yaratım : Sentor İksiri Özel Aktif 2 Cp Seviye 100 Seviye Mp Maliyeti Güç Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 3 için 100 dür Sentor iksiri yaratır. Boş iksir şişesi gerekir. 1 Saat Boyunca Sentor Birlik Özelliği verir. Geri Dolma süresi: 1 saattir. Hp Rejenerasyonu Uyanışı Hp Rejenerasyonu Uyanışı Özel Pasif 2 Cp Seviye 140 Sentor Yetişkin Sentor Kentauros Seviye Hp Restorasyonu Seviye Hp Restorasyonu Seviye Hp Restorasyonu Başlangıç seviyesi Evo 3 için 140 dır Yaratığın Hp Restorasyonunu arttırır. Harabe Fırtınası Harabe Fırtınası Özel Aktif 2 Cp Seviye 150 Seviye Mp Maliyeti Atak Atak Debuff Level Evo % -30% Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Hedefte önemli fiziksel ve sihirli hasarlara yol açıp onun atağını azaltır. Debuff Fiziksel Defans Özelliği Vardır. Geri Dolma Süresi 5 dakikadır.

55 Sayfa 55 TAFARİ Yılan Kadın Tafari Toprağın Kraliçesi Tafari Kırmızı perinin Yükseltme versyonudur. Kırmızı perinin aksine toprak büyüleri kullanır ve daha yüksek sihirli defansa sahiptir. Tafari kartları 120 seviye üstü yaratıklardan Düşebilir. Yaratığın Özellikleri Yılan Kadın Tafari Toprağın Kraliçesi Güç 32 Güç 73 Güç 98 Zindelik 27 Zindelik 65 Zindelik 92 Beceri 20 Beceri 56 Beceri 74 Zekâ 51 Zekâ 117 Zekâ 172 Bilgelik 31 Bilgelik 71 Bilgelik 94 Çeviklik 19 Çeviklik 53 Çeviklik 64 Şans 10 Şans 20 Şans 30

56 Sayfa 56 Sonik Dalga Sonik Dalga Özel Aktif 1 Cp Seviye 10 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 10 Evo 2 için 60 Evo 3 için 110 dur. Hedeflemiş olduğu düşmanda hasarı gururluca kuyruğunu sarsarak yaratığı sonik dalga ile yaratır. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir.

57 Sayfa 57 Düşen Taş Düşen Taş Özel Aktif 1 Cp Seviye 20 Seviye Mp Maliyeti Atak Defans Debuff S.Defans Debuff Level Evo % -7.5% -7.5% % -8.0% -8.0% % -8.5% -8.5% % -9.0% -9.0% % -9.5% -9.5% % -10% -10% % -10.5% -10.5% % 11% 11% % -11.5% -11.5% % -12% -12% % -12.5% -12.5% % -13% -13% % -13.5% -13.5% % -14% -14% % -14.5% -14.5% Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Düşmanın başının üzerine bir taş çağırarak hasar yaratıp hedefin defans ve sihirli defansını azaltır. Geri Dolma Süresi: 30 saniyedir.

58 Sayfa 58 Savaş Çığlığı Savaş Çığlığı Özel Aktif 2 Cp Seviye 25 Seviye Mp Maliyeti Korku Level Evo s s s s s s s s s s s s s s s Başlangıç seviyesi Evo 1 için 25 Evo 2 için 75 Evo 3 için 125 dir. Hedefi Korku etkisine tabi tutup onu ürkütür. Geri Dolma Süresi: 3 dakikadır.

59 Sayfa 59 Dikili Taş Dikili Taş Özel Aktif 2 Cp Seviye 30 Seviye Mp Maliyeti Atak Taşlaştırma Debuff Level Evo % 1.8 sn % 2.1 sn % 2.4 Sn % 2.7 Sn % 3.0 Sn % 3.3 Sn % 3.6 Sn % 3.9 Sn % 4.2 Sn % 4.5 Sn % 4.8 Sn % 5.1 Sn % 5.4 Sn % 5.7 Sn % 6 Sn. Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Tafari tek bir bakışla hedefine Yoğunlaşır ve onu taşlaştırır. Debuff Taşlaştırma Özelliği Vardır. Geri Dolma Süresi: 1 dakikadır. Büyücü Zırhı Büyücü Zırhı Özel Pasif 2 Cp Seviye 40 Seviye Mp Maliyeti Hp Level Evo 1-14% 40 1 Bir Savaşçı zırhıyla Donatıldığı zaman yaratığın Toplam hp sini artırır.

60 Sayfa 60 Zekâ Kemeri Zekâ/S.Atak Özel Pasif 2 Cp Seviye 40 Mp Seviye Maliyeti Sihirklendirme Zekâ S. Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 Evo 2 için 80 dir. Yaratık kemerinize donatıldığı zaman Zekâ ve Sihirli Hücum statı artar. Seviye 40 da Zekâ seviye 90 da Sihirli Hücum kemeri Olarak adlandırılır.

61 Sayfa 61 Birlik: Tafari Birlik: Tafari Özel Aktif 2 Cp Seviye 45 Seviye Mp Maliyeti Mp Tüketimi Sihirlendirme S.Atak Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. Sizin ve yaratığınızın Sihirli Atağınızı Arttırır.

62 Sayfa 62 Yaratım: Tafari Pulu Yaratım Tafari Pulu Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Yılan Kadın Tafari Toprağın Kraliçesi Seviye Tafari Pulu Seviye Tafari Pulu Seviye Tafari Pulu Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 dir. Tafari iksiri için gerekli Tafari Pulunu yaratır. Geri Dolma süresi 12 saattir. Perisel Kutsama Perisel Kutsama Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 MP MP MP Seviye Süresi Seviye Süresi Seviye Süresi Rejenerasyonu Rejenerasyonu Rejenerasyonu sn sn Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Mp Restorasyonunu oldukça arttır. Etkili menzili 30 metredir. Geri Dolma süresi : 20 Dakikadır.

63 Sayfa 63 Mana Hortumu Mana Hortumu Temel Aktif 2 Cp Seviye 55 Mp Seviye Maliyeti Sihirlendirme Mana Restorasyonu Level Evo Karakterin seçilen hedefin manasını restore eder. Sadece sihirlendirilmiş petlerde kullanılabilir. Sonik Bakış Sonik Bakış Özel Aktif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Sonik Görüş Etkisi Level Evo sn sn sn sn sn sn sn sn sn sn. Başlangıç seviyesi Evo 2 için 85 Evo 3 için 135 dir. Bu Kutsama ses dalgaları sayesinde kısa süreliğine saklı düşmanlarınızı görmenizi sağlar. Geri Dolma süresi 20 dakikadır. Etkili Menzili 7 m.

64 Sayfa 64 Ekspertiz : Topuz Değnek Ekspertiz : Topuz Değnek Özel Aktif 2 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo 1-14% 90 2 Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 dır. Topuz ya da Değnek ile donatıldığı zaman yaratığın atağını arttırır. Toprak Kucaklaması Toprak Kucaklaması Özel Aktif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo sn sn sn sn sn sn sn sn sn sn. Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 Evo 3 için 140 dır. Toprağın gücünü çekerek etraftaki düşmanları uyutmak için kullanır. Geri Dolma Süresi 3 dakikadır.

65 Sayfa 65 Yaratım : Tafari İksiri Yaratım : Tafari İksiri Özel Aktif 2 Cp Seviye 100 Seviye Mp Maliyeti S. Atak Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 3 için 100 dür. Tafari iksiri yaratır. Boş iksir şişesi gerekir. 1 saat Boyunca Birlik Tafari etkisi verir. Geri Dolma süresi: 1 saattir. Hp-Mp Resterosyon Uyanışı Hp-Mp Restorosyon Uyanışı Özel Aktif 2 Cp Seviye 140 Yılan Kadın Tafari Toprağın Kraliçesi Seviye Hp- Mp Restore Seviye Hp- Mp Restore Seviye Hp- Mp Restore Başlangıç seviyesi Evo 3 için 140 dır. Yaratığın Hp-Mp Restorasyonunu arttırır. Yükselen Taş Yükselen Taş Özel Aktif 2 Cp Seviye 150 Seviye Mp Maliyeti Hasar Dönüşümü Debuff Level Evo % 50% Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Düşmanlara saldırmak için belirli bir çapta toprak püskürtür ve onların hareket hızını azaltır. Debuff Hareket hızı özelliği vardır. Geri Dolma Süresi 5 dakikadır.

66 Sayfa 66 Kainen Buz Mücevher Freesia Kainen Oyuna İhtirasla gelen yeni pettir. S. Atak üzerine yoğunlaşmış bir pettir. Kainen kartları görev itemi olarak dolu verilir. Yaratığın Özellikleri Yılan Kadın Tafari Toprağın Kraliçesi Güç 19 Güç 52 Güç 63 Zindelik 27 Zindelik 57 Zindelik 82 Beceri 20 Beceri 65 Beceri 91 Zekâ 56 Zekâ 127 Zekâ 189 Bilgelik 38 Bilgelik 81 Bilgelik 89 Çeviklik 19 Çeviklik 53 Çeviklik 63 Şans 10 Şans 20 Şans 30

67 Sayfa 67 Buz İğnesi Buz İğnesi Özel Aktif 1 Cp Seviye 10 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 10 Evo 2 için 60 Evo 3 için 110 dur. İğneler fırlatarak hedefte sihirli hasarlar meydana getirir. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir.

68 Sayfa 68 Öldürücü Fragman Öldürücü Fragman Özel Aktif 1 Cp Seviye 20 Seviye Mp Maliyeti Atak Hız Debuff Level Evo % -9% % -10% % -11% % -12% % -13% % -14% % -15% % -16% % -17% % -18% % -19% % -20% % -21% % -22% % -23% Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Sihir saldırısıve ince keskin buz parçaları atarak hareket hızını azaltır. Geri Dolma Süresi: 30 saniyedir.

69 Sayfa 69 Savaş Çığlığı Savaş Çığlığı Özel Aktif 2 Cp Seviye 25 Seviye Mp Maliyeti Korku Level Evo s s s s s s s s s s s s s s s Başlangıç seviyesi Evo 1 için 25 Evo 2 için 75 Evo 3 için 125 dir. Hedefi Korku etkisine tabi tutup onu ürkütür. Geri Dolma Süresi: 3 dakikadır.

70 Sayfa 70 Buz Parçaları Buz Parçaları Özel Aktif 2 Cp Seviye 30 Seviye Mp Maliyeti Atak Taşlaştırma Debuff Level Evo % 1.8 sn % 2.1 sn % 2.4 Sn % 2.7 Sn % 3.0 Sn % 3.3 Sn % 3.6 Sn % 3.9 Sn % 4.2 Sn % 4.5 Sn % 4.8 Sn % 5.1 Sn % 5.4 Sn % 5.7 Sn % 6 Sn. Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Çağırılan buz parçaları hedefi vurur ve sersemletebilir. Geri Dolma Süresi: 1 dakikadır. Büyücü Zırhı Büyücü Zırhı Özel Pasif 2 Cp Seviye 40 Seviye Mp Maliyeti Hp Level Evo 1-14% 40 1 Bir Savaşçı zırhıyla Donatıldığı zaman yaratığın Toplam hp sini artırır.

71 Sayfa 71 Zekâ/S.Atak Zekâ/S.Atak Özel Pasif 2 Cp Seviye 40 Mp Seviye Maliyeti Sihirklendirme Zekâ S. Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 Evo 2 için 80 dir. Yaratık kemerinize donatıldığı zaman Zekâ ve Sihirli Hücum statı artar. Seviye 40 da Zekâ seviye 90 da Sihirli Hücum kemeri Olarak adlandırılır. Kırmızı ile gösterilmiş bölüm sadece sihirlendirilmiş petler için kullanılabilir.

72 Sayfa 72 Birlik: Kainen Birlik: Kainen Özel Aktif 2 Cp Seviye 45 Mp Seviye Mp Maliyeti Tüketimi Sihirlendirme S. Atak S. Hız Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. Sizin ve yaratığınızın Sihirli Atağınızı Arttırır.

73 Sayfa 73 Yaratım Kainen in Gözyaşları Yaratım Kainen in Gözyaşları Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Buz Mücevher Freesia Kainen Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 dir. Tafari iksiri için gerekli Tafari Pulunu yaratır. Geri Dolma süresi 12 saattir. Peri Kutsaması Peri Kutsaması Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 MP MP MP Seviye Süresi Seviye Süresi Seviye Süresi Rejenerasyonu Rejenerasyonu Rejenerasyonu sn sn Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Mp Restorasyonunu oldukça arttır. Etkili menzili 30 metredir. Geri Dolma süresi : 20 Dakikadır.

74 Sayfa 74 Buz Kraliçesi Buz Kraliçesi Temel Aktif 2 Cp Seviye 55 Mp Seviye Maliyeti Sihirlendirme Donma Defans S. Defans Level Evo % % % % % % % % % % Donma etkisi şansı tanır. Donma etkisi 10 sn. Sadece sihirlendirilmiş petlerde kullanılabilir. Dürtme: Zekâ Bilgelik Dürtme: Zekâ Bilgelik Temel Aktif 2 Cp Seviye 85 Seviye Mp Maliyeti Zekâ Bilgelik Level Evo % 6% % 8.5% % 11% % 13.5% % 16% % 18.5% % 21% % 23.5% % 26% % 28.5% Başlangıç seviyesi Evo 2 için 85 Evo 3 için 135 dir. Kullanıcı ve etrafındaki grup üyelerinin Zekâ ve Bilgeliğini arttırır. Geri Dolma süresi 20 dakikadır. Etkili Menzili 7 m.

75 Sayfa 75 Ekspertiz : Topuz Değnek Ekspertiz : Topuz Değnek Özel Aktif 2 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo 1-14% 90 2 Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 dır. Topuz ya da Değnek ile donatıldığı zaman yaratığın atağını arttırır. Buz Mızrağı Buz Mızrağı Özel Aktif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 Evo 3 için 140 dır. Buz mızrağı ile çift vuruş gerçekleştirir. Geri Dolma Süresi 1,30 dakikadır.

76 Sayfa 76 Yaratım : Kainen İksiri Yaratım : Kainen İksiri Özel Aktif 2 Cp Seviye 100 Seviye Mp Maliyeti S. Atak Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 3 için 100 dür. Kainen iksiri yaratır. Boş iksir şişesi gerekir. 1 saat Boyunca Birlik Kainen etkisi verir. Geri Dolma süresi: 1 saattir. Hp-Mp Resterosyon Uyanışı Hp-Mp Restorosyon Uyanışı Özel Aktif 2 Cp Seviye 140 Seviye Hp- Mp Restore Seviye Hp- Mp Restore Seviye Hp- Mp Restore Başlangıç seviyesi Evo 3 için 140 dır. Yaratığın Hp-Mp Restorasyonunu arttırır. Özgür Yürek Özgür Yürek Özel Aktif 2 Cp Seviye 150 Bu skill Buz iğnesi, Ölümcül fragman, buzul parçaları, buz mızrağı skilleri 2 seviye daha güçlü olur. Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Düşmanlara saldırmak için belirli bir çapta toprak püskürtür ve onların hareket hızını azaltır. Debuff Hareket hızı özelliği vardır. Geri Dolma Süresi 5 dakikadır.

Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011

Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011 2011 Efsanevi Petler Hıdır 24.06.2011 Sayfa 2 Efsanevi PETLER Adları neden efsanevidir tahmin etmek zor değil. Onlar Rappelzin En eski serverlarında bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan ulaşılmazlar

Detaylı

Eşsiz Petler. Hıdır

Eşsiz Petler. Hıdır 2011 Eşsiz Petler Hıdır 27.06.2011 Sayfa 2 Eşsiz PETLER Evet, geldik Oyunumuzun en üst seviye petlerine bunlardan ötesi yok oyunun son seviyesi hayalin gerçeğe dönüştüğü ulaşılması en zor olan EN BABA

Detaylı

Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi

Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi Petin Ana Özelliği : LAMBANIN CİNİ (Güçlü, Savaşçı Tank Pet); Lambanın Cini güçlü vuruşları olan, dayanaklıklı ve görünüşüyle kendine

Detaylı

RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg

RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Cikoritta / Serafin Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg Olağan; Ork: İnsani türden olup yakın dövüş ustasıdır. Fiziksel saldırı ve savunma yetenekleri ile

Detaylı

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması 1 SALAMANDRA REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Salamandra; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel kategorisinde bir pettir. Olağan özel petler içerisinde en ucuza alabileceğiniz

Detaylı

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler;

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler; Hazırlayan=Thelater Server=Fenix Klan=Alissium Rappelz:Yeti Rehberi İçindekiler; Giriş 1 Petin(Hayvanın)Ana Özellikleri.2 Petin Giyebileceği Silahlar Ve Zırhlar..3 Pete takılabilecek Ruh Taşları.4 Peti

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Yazar:RealDetay Server:Fenix Mavi Peri; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Petler kategorisinde bir pettir. Olağan petler içerisinde tank petlerden

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix Beyaz Unicorn; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir. Olağan Özel petler içerisinde hem binek olarak kullanılabilmesi hem

Detaylı

EIMUS REHBERI. E i m u s R e h b e r i Sayfa 1

EIMUS REHBERI. E i m u s R e h b e r i Sayfa 1 EIMUS REHBERI E i m u s R e h b e r i Sayfa 1 ÖNSÖZ MERHABALAR ARKADAġLAR; Eimus rehberini bu peti uzun süredir kullanmamdan dolayı yazıyorum.umarım birçok kutsal Ģövalyenin rüyalarını süsleyen bu peti

Detaylı

KARA UNİCORN REHBERİ

KARA UNİCORN REHBERİ KARA UNİCORN REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Kara Unicorn; Rappelz Pet Sistemine Resurrection güncellemesi ile eklenmiştir ve Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir.

Detaylı

Harpi (Evo1) Level 1 Statları. Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik Beceri Şans Harpi (Evo 1) Level Statları

Harpi (Evo1) Level 1 Statları. Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik Beceri Şans Harpi (Evo 1) Level Statları HARPİ REHBERİ Harpi hakkında merak edilen tüm sorulara cevap bulabilceginiz bir rehber hazırladım.umarım beğenirsiniz... Evo1 Evo2 Evo3 Harpi (Evo1) Level 1 Statları Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik

Detaylı

KIRMIZI PERİ REHBERİ

KIRMIZI PERİ REHBERİ 1 KIRMIZI PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek

Detaylı

YETİ REHBERİ. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

YETİ REHBERİ. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 YETİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh Taşları..3 Petin

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

MAVİ PERİ REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh

Detaylı

ŞAHİN ADAM REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

ŞAHİN ADAM REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 ŞAHİN ADAM REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ

BEYAZ UNİCORN REHBERİ 1 BEYAZ UNİCORN REHBERİ Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh Taşları..3 Petin Kendine Özgü Birlik

Detaylı

Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması İçindekiler İçindekiler...1 Önsöz....2 Petin Ana Özellikleri.....2 Pete takılabilecek silahlar ve zırhlar, silah ve zırha eklenebilecek ruh taşlar...3

Detaylı

KARA UNİCORN REHBERİ

KARA UNİCORN REHBERİ 1 KARA UNİCORN REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek

Detaylı

Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi

Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi http://rappelzonline.net/ Katkılarıyla Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi ĐÇĐNDEKĐLER: Giriş Kırmızı Peri nin Ana Özellikleri Kırmızı Peri nin Takabileceği Silahlar ve Zırhlar Kırmızı Peri nin Silah

Detaylı

I sk e le t p e t i nin ö z e ll ik le r i H a z ı r l a y a n :I t a m i S e r v e r : S e r a f i n İ ç i n d e k i l e r I s k e l e t p e t i n i n g e n eö l z e l l i k l e r i 2 I s k e l e t i

Detaylı

Mağaza Kullanım Rehberi

Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi İçindekiler Mağaza nedir? Mağazaya nasıl ulaşılır? Mağaza genel açıklaması. Mağaza eşyaları nelerdir? Gp alımında yaşanan sıkıntılar da ne yapılmalıdır?

Detaylı

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat RAPPELZ EL KASSIA 120. SEVİYE GÖREVLERİ Chygrynyskyy - Fenix 1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat Görevi veren NPC: Tüccar Ake [Rondo] Görev Hedefi: Paketi Kara Orman Muhafız Noktasında bulunan Muhafız

Detaylı

Rappelz: Çaylak Maceracı Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory (Fenix)

Rappelz: Çaylak Maceracı Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory (Fenix) İçindekiler İçindekiler...1 Giriş...3 Oyunda Fare Kontrolü...4 Oyunda Klavye Kontrolü...4 Irklar ve Sınıflar, Sınıf Seviyesi (SSev) ve CP...5 Zırhlar ve Diğer Eşyalar...15 Silahlar...15 Silah ve Zırhların

Detaylı

Rappelz: Eğitmen/Ruhların Efendisi Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory [Fenix]

Rappelz: Eğitmen/Ruhların Efendisi Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory [Fenix] İçindekiler Giriş... 2 Genel bilgiler... 2 Oyun tarzı... 3 Silahlar & Zırh... 3 Diğer eşyalar... 4 Ruh taşları... 5 Yüzükler, küpeler & kolyeler... 6 Evcil hayvanlar... 6 Yetenekler... 9 Çift çağrı...

Detaylı

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz mmorpg oyunumuzun en yüksek seviyeli canavarlara ve boss una sahip olan

Detaylı

Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız.

Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız. Sizlere oyunun ilk seri görevleri olan Kırmızı Çiftlik ve Muhteşem Cadı görevlerini anlatacağım. Umarım bu rehber size görevleri daha kolay yapmanızda yardımcı olur. Başlarken: Kesmemiz gereken yaratıklar,

Detaylı

İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n p a r t i d e k i r o l ü.3 K r a k e n k u l l a n

İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n p a r t i d e k i r o l ü.3 K r a k e n k u l l a n K r a k e n p e t i ni n ö z e l lki le r i H a z ı r l a y a n : It a m i S e r v e r : S e r a f i n İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n

Detaylı

2.Görev: 3. Görev: Ödül : R3 Eldiven

2.Görev: 3. Görev: Ödül : R3 Eldiven ÖNEMLİ Kırmızı çiftlik görevlerini (1'den 11'e kadar) yapabilmeniz için 50 lvl veya üzeri bir karakter, cadı fanatikleri ve diğer cadı görevlerini (11'den 29'a kadar) yapabilmeniz için 70 lvl veya üzeri

Detaylı

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ El KASSIA ZİNDAN REHBERİ Fides / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz oyunumuzun en çok kullanılan zindanlarından biri olan El Kassia zindanını tanıtacağım.

Detaylı

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle.

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. Bölüm-1 İÇİNDEKİLER Bölüm-2 Rappelz nedir? Nasıl kayıt

Detaylı

Server: Fenix Karakter adı: Yayking. Bu bir ork tanıtımı.

Server: Fenix Karakter adı: Yayking. Bu bir ork tanıtımı. Server: Fenix Karakter adı: Yayking Bu bir ork tanıtımı. İlk olarak Rappelz Online de pet sistemi çok harika.bu konuda birinci olduğunu duymuştum.hatırlamadığımdan dolayı özür dilerim. Orkun genel görünüşü

Detaylı

Kara Pençe Mağarası Zindan Rehberi

Kara Pençe Mağarası Zindan Rehberi 1 İçindekiler Kara Pençe Mağarası Zindanına Nasıl Gidilir?... 1 Kara Pençe Mağarası Nasıl Bir Yer?... 2 Kara Pençe Mağarasına Kimler Gitmeli?... 3 Kara Pençe Mağarasının Boss u Hangisi?... 4 Kara Pençe

Detaylı

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir?

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? İÇİNDEKİLER Giriş MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? Rappelz deki Coğrafik Bölgeler Irklar ve Sınıflar Seviye Alma Petler ve Genel Özellikleri Evcilleştirme

Detaylı

Kristal Vadi Zindan Rehberi

Kristal Vadi Zindan Rehberi İçindekiler Zindan Nedir?... 2 Kristal Vadi Zindanlarına Nasıl Gidilir?... 3 Kristal Vadi Zindanlarına Kimler Gitmeli?... 3 Kristal Vadi Zindanlarında Hangi Boss lar Vardır?... 4 Kristal Vadi Zindanlarına

Detaylı

RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX

RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ 2011 HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX İçindekiler İçindekiler 1 Giriş..2 Görevin alt yapısını hazırlayan hikaye nedir? Görev dizisi bize oyunda hangi gerçekleri

Detaylı

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Öncelikle zindan nedir bunu bir inceleyelim. Zindan oyuncuların genellikle toplu olarak(8 kişiye kadar) parti kurup

Detaylı

MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Mehtap Tapınağı Zindan Rehberi Giriş: İyi oyunlar Rappelz oyuncuları. Karşınıza Mehtap Tapınağı ile ilgili birçok yararlı bilginin yer aldığı zindan rehberiyle bulunmaktayım. Eksikleri olabilir fakat birçok

Detaylı

Sürüm Notları. I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler

Sürüm Notları. I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler Sürüm Notları I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler Pers ırkının bonusları: - +%10 Daha fazla Demir üretimi - %10 Daha ucuz Okçu eğitimi - %10 Daha hızlı Kuşatma Makinesi üretimi - %20 Daha fazla Sefer

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 8. Ticaret.31 Mısır Çarşısı..31 Açık Arttırma 34 Pazar Kurmak 36

İÇİNDEKİLER. 8. Ticaret.31 Mısır Çarşısı..31 Açık Arttırma 34 Pazar Kurmak 36 İÇİNDEKİLER 1. Önsöz..3 2. Hafif Bir Başlangıç 4 3. Oyuna Giriş ve Karakter Açma..5 4. Arabirim.10 5. Ne Nereden Alınır?...11 6. Sınıf Seçimi 15 7. Şehirler...17 Laksi.17 Katan.20 Ufuk..23 Rondo 26 8.

Detaylı

Palmir Tapınakları Zindan Rehberi

Palmir Tapınakları Zindan Rehberi İçindekiler İçindekiler 1 Palmir Tapınağı na Kısa Bir Bakış 2 Palmir Tapınağı Zindanlarına Nasıl Ulaşılır? 3 Kimler Palmir Tapınağı Zindanlarına Gitmeli? 4 Palmir Tapınağı Boss ları 4 Palmir Tapınağı Zindanlarında

Detaylı

HAN SAVAŞLARI 7: Kan ve Şöhret Çıkış Notları

HAN SAVAŞLARI 7: Kan ve Şöhret Çıkış Notları HAN SAVAŞLARI 7: Kan ve Şöhret Çıkış Notları Seçeneklerin Yenilenmesi Bütün menüler ve Seçenekler menüsünün bütün özellikleri açılabilir bir pencereye yeni bir görsel ve açıklama ile taşındı. Savaş Simülatörü

Detaylı

Ters Faz Koruması RS485 Bilgisayar Bağlantısı Ara Birimi. Kalibrasyon Butonu Kullanıcı dostu bağlantı şemaları

Ters Faz Koruması RS485 Bilgisayar Bağlantısı Ara Birimi. Kalibrasyon Butonu Kullanıcı dostu bağlantı şemaları LTB1 (Üretici Firma Teknolojik değişiklikler nedeniyle, ürünün gelişimi ile ilgili Ürün özelliklerini önceden haber verilmeksizin değişiklikler yapabilir.) TOU 01 EPC akıllı kontrol panosu Dalgıç Pompa,

Detaylı

2010 DÖNEMİ 1996 İL KARMALARI TOPLANTISI 08 ARALIK 2009

2010 DÖNEMİ 1996 İL KARMALARI TOPLANTISI 08 ARALIK 2009 2010 DÖNEMİ 1996 İL KARMALARI TOPLANTISI 08 ARALIK 2009 İL KARMALARINDAN BEKLENTİLER Üst düzey bir takımın oluşturulması Dünya çapındaki elit takımların performans analizleri gösteriyor ki erkek ve bayanlarda

Detaylı

American Airborne (Ruhi) vs Soviet Strelkovy Batalon (Batuhan) 1750 pts & Mid-War Pincer

American Airborne (Ruhi) vs Soviet Strelkovy Batalon (Batuhan) 1750 pts & Mid-War Pincer American Airborne (Ruhi) vs Soviet Strelkovy Batalon (Batuhan) 1750 pts & Mid-War Pincer 7 Şubat 2013 Perşembe Brifing: Savunan ve saldıran tarafların olduğu bir senaryo Pincer. Bu senaryoda masa boylamasına

Detaylı

Siber Güvenlik Ülkemizde Neler Oluyor?

Siber Güvenlik Ülkemizde Neler Oluyor? SOME Siber Olaylara Müdahele Ekibi Siber Güvenlik Ülkemizde Neler Oluyor? Türkiye dünya genelinde siber saldırıya uğrayan ve siber saldırı başlatan ülkeler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Siber

Detaylı

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ Hafta 2 Yrd. Doç. Dr. Semra BORAN Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi ne aittir. "Uzaktan Öğretim" tekniğine uygun olarak hazırlanan

Detaylı

Y N G. Kris Burm G I P F

Y N G. Kris Burm G I P F ris Burm G I P F Bir birleşimin ürünü Son söz: GIPF projesinin yedinci oyunu. 2 oyuncu için. GIPF projesi başlarken 6 oyundan oluşması planmış olsa da yedinci oyun olan LYNG, projenin bir sentezi olarak

Detaylı

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI DİKKAT: Beklenmeyen arıza ve istenmeyen durumlarla karşılamamak için cihazı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice

Detaylı

Ürün Görünümü ve Ölçüler

Ürün Görünümü ve Ölçüler Ürün Özellikleri Fonksiyon şalteri değişik uygulamalarda kullanılabilir. Seviye flatörlü,sıvı seviye elektrotlu sistemlerde uygulanır. Basınç şalterli ve genleşme tanklı Hidrofor sistemlerinde uygulanır.

Detaylı

Sürat Antrenmanı. Dr.Ali KIZILET

Sürat Antrenmanı. Dr.Ali KIZILET Sürat Antrenmanı Bu antrenmanlar sürat ve çabukluk çeviklik gelişimi için antrenörler için temel kaynaktır.özel bir sürat antrenmanını takiben gevşeme egzersizleri her zaman kullanılmalıdır. Sürat antrenmanları

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

İÇERİK. Rappelz: Cadı Görev Dizi Rehberi. Giriş Genel Bilgiler Görevin Hikâyesi Kırmızı Çiftlik Görevleri Cadı Görevleri Tüyolar Son

İÇERİK. Rappelz: Cadı Görev Dizi Rehberi. Giriş Genel Bilgiler Görevin Hikâyesi Kırmızı Çiftlik Görevleri Cadı Görevleri Tüyolar Son İÇERİK Giriş Genel Bilgiler Görevin Hikâyesi Kırmızı Çiftlik Görevleri Cadı Görevleri Tüyolar Son Başlıklar gözünüze az olarak gözükmüş olabilir fakat bunlar sadece ana başlıklar. Sizi rehberin tamamını

Detaylı

Chromium B.S.U. 'Gelene Vur Gidene Vur' Oyunu. Doruk Fişek (dfisek@fisek.com.tr)

Chromium B.S.U. 'Gelene Vur Gidene Vur' Oyunu. Doruk Fişek (dfisek@fisek.com.tr) Chromium B.S.U. 'Gelene Vur Gidene Vur' Oyunu Doruk Fişek (dfisek@fisek.com.tr) Toz ve Gaz Bulutu 2000 yılının Temmuz'unda, oyunun müstakbel yazarı Mark B. Allan, LinuxGames sitesinde eski bir DOS "gelene

Detaylı

POZİSYON ALMA TOPU KARŞILAMA HIZLI ADIMLAMA YERDEN VE HAVADAN GELEN TOPLARA SAHİP OLMA TOPA UZANARAK DOKUNMA KOORDİNASYON VE ADIMLAMA YERDEN VE

POZİSYON ALMA TOPU KARŞILAMA HIZLI ADIMLAMA YERDEN VE HAVADAN GELEN TOPLARA SAHİP OLMA TOPA UZANARAK DOKUNMA KOORDİNASYON VE ADIMLAMA YERDEN VE POZİSYON ALMA TOPU KARŞILAMA HIZLI ADIMLAMA YERDEN VE HAVADAN GELEN TOPLARA SAHİP OLMA TOPA UZANARAK DOKUNMA KOORDİNASYON VE ADIMLAMA YERDEN VE HAVADAN GELEN TOPLARA AYAK İLE MÜDAHALE İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...

Detaylı

Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası

Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası Sınav kaygısı, öğrenilen bilgilerin, sınav sırasında etkili biçimde kullanılmasına engel olarak başarısızlığa yol açıyor. Sınavın bir ölüm-kalım olayı olarak

Detaylı

Oyun Tasarımı. 10. Ders

Oyun Tasarımı. 10. Ders Oyun Tasarımı 10. Ders Geçtiğimiz haftalar 1. Lens: Öz Deneyim 2. Lens: Şaşırtma 3. Lens: Eğlence 4. Lens: Merak 5. Lens: Endojen 6. Lens: Problem Çözme 7. Lens: Temel Eleman Dörtlüsü 8. Lens: Hologra

Detaylı

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Bazaar Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Ç NDEK LER 1. Bazaar a Hoflgeldiniz! 5 2. Temel Bilgiler 7 3. AVM 9 AVM Listesi 9 AVM Listesini Sıralamak 9 AVM Bilgi Sayfası 9 AVM İletişim Sayfası 10 AVM İşlev Menüsü

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I AD SOYAD: Hüseyin LÜLECİ-120805022 Kerim KARABACAK-120805006 OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyunumuzun Senaryosu ve Amacı Hedef Kitle Oyuncular Oyunla Nasıl Etkileşim Kuracaklar Oyunun Aşamaları Oyunun ismi

Detaylı

UNUTULMUŞ MADENLER ZİNDAN REHBERİ RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

UNUTULMUŞ MADENLER ZİNDAN REHBERİ RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Merhabalar ZİNDAN NEDİR? Zindanlarda daha hızlı lvl ve parti sistemi sayasinde daha hızlı arkadaş edinebilirsiniz ayrıca zindan mobları exp cp oranları yüksektir örnek vermek gerekirse zindan içerisinde

Detaylı

Araç Takip Sistemi DIT Paket

Araç Takip Sistemi DIT Paket Araç Takip Sistemi DIT Paket FiloWay Araç Takip Sistemleri, sürekli gelişen teknolojiyi, rekabetçi fiyat ve eksiksiz destek hizmeti ile sunmaktadır. FiloWay in sunduğu en önemli maliyet avantajı entegre

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: oksijenli ferdi kurtarıcılar Dräger Oxy 3000 ve 6000 MK II, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri

Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri Maksimum enerji tasarrufu ve satışta pozitif etki LUXAR LED Ürünlerinin Avantajları Düşük Enerji Tüketimi Düşük Enerji Tüketimi - Yüksek Verim İçerdikleri son teknoloji

Detaylı

Two Fighter To Fight

Two Fighter To Fight Two Fighter To Fight BCO623 Oyun Tasarım Belgesi Version 1 Nail Yalçın 0 İÇİNDEKİLER GENEL Oyunun Amacı 02 Hedef Kitle 02 Oyun Türü 02 Oyun Platformu 02 OYUN YAPISI Kamera 03 Oyun Mekanikleri 03 Kontroller

Detaylı

V = g. t Y = ½ gt 2 V = 2gh. Serbest Düşme NOT:

V = g. t Y = ½ gt 2 V = 2gh. Serbest Düşme NOT: Havada serbest bırakılan cisimlerin aşağı doğru düşmesi etrafımızda her zaman gördüğümüz bir olaydır. Bu düşme hareketleri, cisimleri yerin merkezine doğru çeken bir kuvvetin varlığını gösterir. Daha önceki

Detaylı

Talebin fiyat esnekliği talep edilen miktarın malın kendi fiyatındaki değişimine olan hassasiyetini ifade eder.

Talebin fiyat esnekliği talep edilen miktarın malın kendi fiyatındaki değişimine olan hassasiyetini ifade eder. 21 Bölüm 4: ESNEKLİKLER 1.Talebin fiyat esnekliği 2. Talebin gelir esnekliği 3. Talebin çapraz esnekliği 4. Arzın fiyat esnekliği Talebin fiyat esnekliği talep edilen miktarın malın kendi fiyatındaki değişimine

Detaylı

Renklerin insan davranışını ve psikolojisini önemli ölçüde etkilediği bugün kesinleşmiştir. Kanada'da bir okulda yapılan deneyde, odaların renk ve

Renklerin insan davranışını ve psikolojisini önemli ölçüde etkilediği bugün kesinleşmiştir. Kanada'da bir okulda yapılan deneyde, odaların renk ve Renklerin insan davranışını ve psikolojisini önemli ölçüde etkilediği bugün kesinleşmiştir. Kanada'da bir okulda yapılan deneyde, odaların renk ve ışık düzenlerinin değiştirilmesi ile bazı öğrencilerin

Detaylı

- GSP 3 Gaz Dedektörü - GSP3-flex

- GSP 3 Gaz Dedektörü - GSP3-flex SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH - GSP 3 Gaz Dedektörü - GSP3-flex Kullanıcı Kılavuzu Kullanmadan önce kılavuzu okuyun! Tüm güvenlik talimatlarına uyun! Daha sonrası için kılavuzu muhafaza edin!

Detaylı

ADC Devrelerinde Pratik Düşünceler

ADC Devrelerinde Pratik Düşünceler ADC Devrelerinde Pratik Düşünceler ADC nin belki de en önemli örneği çözünürlüğüdür. Çözünürlük dönüştürücü tarafından elde edilen ikili bitlerin sayısıdır. Çünkü ADC devreleri birçok kesikli adımdan birinin

Detaylı

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz.

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz. Kasları çalıştırmak ve sırt bölgesindeki ağrıları engellemek için Walkmaxx Yürüyüş ve Fitness Ayakkabıları Günümüzün büyük kısmında ayakkabı kullanırız. Peki, kullandığımız ayakkabıların kaslarımızı güçlendirmesi,

Detaylı

Çığır açıcı doğum yatağı kolaylık ve güvenlik için tasarlanmıştır.

Çığır açıcı doğum yatağı kolaylık ve güvenlik için tasarlanmıştır. Çığır açıcı doğum yatağı kolaylık ve güvenlik için tasarlanmıştır. Affinity 4 Doğum Yatağı Gereksinim duyacağınız tek doğum yatağı. Affinity 4 Doğum Yatağı Affinity 4 doğum yatağı hoş ve klinik açıdan

Detaylı

1. Saha dört eşit parçaya bölünmüş durumdadır.ancak oyuncular bu bölumlerin sadece üçünü kullanabilirler.

1. Saha dört eşit parçaya bölünmüş durumdadır.ancak oyuncular bu bölumlerin sadece üçünü kullanabilirler. DAR ALAN OYUNU (4 BÖLGELİ GEÇİŞ OYUNU) YAŞ GURUBU: 10-14 1. Saha dört eşit parçaya bölünmüş durumdadır.ancak oyuncular bu bölumlerin sadece üçünü kullanabilirler. 2. Takımlar pozisyonlarına göre sahayı

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

A.Ü. GAMA MYO. Elektrik ve Enerji Bölümü GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKTRİK ÜRETİMİ 10. HAFTA

A.Ü. GAMA MYO. Elektrik ve Enerji Bölümü GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKTRİK ÜRETİMİ 10. HAFTA A.Ü. GAMA MYO. Elektrik ve Enerji Bölümü GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKTRİK ÜRETİMİ 10. HAFTA İçindekiler FV Güneş Pili Karakteristikleri FV GÜNEŞ PİLİ KARAKTERİSTİKLERİ Bir Fotovoltaj güneş pilinin elektriksel

Detaylı

Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri.

Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri. Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri www.aselsan.com.tr Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS) ASELSAN, Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri alanında dünyadaki lider firmalardan biridir. Kara ve deniz platformlarına

Detaylı

Bilgisayar Oyunları ve Matematiksel Fonsiyonlar

Bilgisayar Oyunları ve Matematiksel Fonsiyonlar Bilgisayar Oyunları ve Matematiksel Fonsiyonlar Dora TÜTÜNCÜ Danışman: Bilgen EGE ÖZALKAN İÇİNDEKİLER Önsöz 3 Final Fantasy 4 Hasar Fonksiyonları 5 Büyü Fonksiyonları 8 Sonuçlar ve Tartışma, Oyun Fikiri

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

Sanal Antrenör düğmesine basıp tüm bu işleri senin için özel antrenörümüzün yapmasını da sağlayabilirsin!

Sanal Antrenör düğmesine basıp tüm bu işleri senin için özel antrenörümüzün yapmasını da sağlayabilirsin! ONLINE OYUN NASIL OYNANIR? Online maçlara başlamak için aşağıdaki adımları takip etmen yeterli. Bir kere başlayınca ne kadar kolay ve pratik olduğunu göreceksin: 0. FORMANI VE RENKLERİNİ BELİRLE Oyunun

Detaylı

Alınan Yol Geçen Zaman Sürat. m (metre) s (saniye) m/s (metre/saniye) km (kilometre) h (saat) km/h(kilometre/ saat

Alınan Yol Geçen Zaman Sürat. m (metre) s (saniye) m/s (metre/saniye) km (kilometre) h (saat) km/h(kilometre/ saat Hareket Bir cismin sabit kabul edilen bir noktaya göre zamanla yer değiştirmesine hareket denir. Bir cisim çevresindeki varlıklara göre sürekli yer değiştiriyorsa o cisim hareketlidir diyebiliriz. Bir

Detaylı

Klasik Çalışma Modeli

Klasik Çalışma Modeli Klasik Çalışma Modeli Stok miktarı Nasıl Bir Üretim Modeli? Üretim planına gerek duyulmadan Kısa reaksiyon süreli Talep edildiği kadar üretilen FIFO ya uygun sürekli malzeme akışlı Sabit stok seviyeli

Detaylı

TEKRAR. Genç Brezilyalılar topla yatıp topla kalkar. Kazanmak için yaşarlar. Köklerine inerek orijinal futsal hız hareketlerinin bazılarını öğren.

TEKRAR. Genç Brezilyalılar topla yatıp topla kalkar. Kazanmak için yaşarlar. Köklerine inerek orijinal futsal hız hareketlerinin bazılarını öğren. Genç rezilyalılar topla yatıp topla kalkar. Kazanmak için yaşarlar. Köklerine inerek orijinal futsal hız hareketlerinin bazılarını öğren. antrenman DRILE D VÇ 360 ELÁSTICO lambreta TEKRR Çözene kadar Çözene

Detaylı

Sosyal Etki Teorisi. Sunan: M.Benan YAZICIOĞLU Sunum Tarihi: 27.02.2014

Sosyal Etki Teorisi. Sunan: M.Benan YAZICIOĞLU Sunum Tarihi: 27.02.2014 Sosyal Etki Teorisi Sunan: M.Benan YAZICIOĞLU Sunum Tarihi: 27.02.2014 Sosyal Etki ve Uyma Davranışı Sosyolojinin, toplumun bütününü kapsayan kanunu insan toplum hayatı yaşar kanunudur. İnsan bir toplumda

Detaylı

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkürler. Bu el kitabının tamamını okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz.

Detaylı

BÜRO ERGONOMİSİ. Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü

BÜRO ERGONOMİSİ. Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü BÜRO ERGONOMİSİ Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü BÜRO ERGONOMİSİ AÇISINDAN NE DURUMDAYIZ? Çalıştığınız büro YETERİNCE büyük mü? Çalıştığınız büro YETERİNCE aydınlık mı?

Detaylı

Euro (Mart EU6H8) YURT DIŞI VADELİ PİYASALAR GÜNLÜK BÜLTENİ 2 Ocak 2018 Euro Altın Petrol Tarım Ekonomik Takvim

Euro (Mart EU6H8) YURT DIŞI VADELİ PİYASALAR GÜNLÜK BÜLTENİ 2 Ocak 2018 Euro Altın Petrol Tarım Ekonomik Takvim Euro (Mart EU6H8) Destekler: 1.2050, 1.2030, 1.198 Dirençler: 1.21, 1.213, 1.215 Yorum: Aralık ayının ikinci yarısında başlayan yukarı hareket yeni yılda da devam ediyor. 1.2050 kritik direnç noktasını

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

YARA VE YARA ÇEŞİTLERİ. Öğr. Gör. Nurhan BİNGÖL

YARA VE YARA ÇEŞİTLERİ. Öğr. Gör. Nurhan BİNGÖL YARA VE YARA ÇEŞİTLERİ Öğr. Gör. Nurhan BİNGÖL YARA VE YARA ÇEŞİTLERİ Travma; ani olarak dıştan mekanik bir etki sonucu meydana gelen, sağlığı tehdit eden, fiziksel ve ruhsal hasarlara yol açan bir olaydır.

Detaylı

American Tank Company (Ruhi) vs Afrika Schützenkompanie (Levent) 1750 pts & Mid-War Hold the Line

American Tank Company (Ruhi) vs Afrika Schützenkompanie (Levent) 1750 pts & Mid-War Hold the Line American Tank Company (Ruhi) vs Afrika Schützenkompanie (Levent) 1750 pts & Mid-War Hold the Line 25 Ağustos 2013 Pazar Brifing: Görev isminden de anlaşılacağı gibi hattı tutan bir birliğe bir diğerinin

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

Euro (Aralık EU6Z7) YURT DIŞI VADELİ PİYASALAR GÜNLÜK BÜLTENİ 30 Ekim 2017 Euro Altın Petrol Tarım Ekonomik Takvim

Euro (Aralık EU6Z7) YURT DIŞI VADELİ PİYASALAR GÜNLÜK BÜLTENİ 30 Ekim 2017 Euro Altın Petrol Tarım Ekonomik Takvim Euro (Aralık EU6Z7) Destekler: 1.16, 1.1555, 1.15 Dirençler: 1.168, 1.173, 1.175 Yorum: Perşembe günkü Avrupa Merkez bankası toplantısının ardından düşmeye başlayan Aralık vadeli Euro, Cuma günü 1.1604

Detaylı

Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri.

Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri. Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri www.aselsan.com.tr UZAKTAN KOMUTALI SILAH SISTEMLERI (UKSS) ASELSAN, Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri alanında dünyadaki lider firmalardan biridir. Kara ve deniz platformlarına

Detaylı

Ocak 1995: Nehri yüzerek geçen Çeçen gerillalar Rus tankını imha etti

Ocak 1995: Nehri yüzerek geçen Çeçen gerillalar Rus tankını imha etti Ocak 1995: Nehri yüzerek geçen Çeçen gerillalar Rus tankını imha etti Birinci Çeçen Savaşı'nda, Grozni kuşatması esnasında gerçekleştirilen saldırı ve başarılı askeri taktik, ABD ordusu kitaplarında okutuluyor.

Detaylı

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU MİNİ ROBOT R 200 Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș MİNİ ROBOT R 200 Mutfak Robotu muzu seçtiğiniz için

Detaylı

Aracınız Kışa Hazır mı? -Sonax kışlık ürünler ile kışında sürüş keyfini yaşayın

Aracınız Kışa Hazır mı? -Sonax kışlık ürünler ile kışında sürüş keyfini yaşayın Aracınız Kışa Hazır mı? -Sonax kışlık ürünler ile kışında sürüş keyfini yaşayın Metanol içerikli cam sularına dikkat! Cam suyu deyip geçmeyin. Metanol içeren cam suları sağlığınızı ciddi anlamda tehlikeye

Detaylı

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Özet PGRT

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Özet PGRT Özet Özet Bu belgede, bir aracın yakıt tüketimini etkileyen faktörler özetlenip açıklanmaktadır. Bir aracın yakıt tüketimini etkileyen çeşitli faktörler vardır. Lastikler Ekonomik sürüş Araç durumu 03:60-02

Detaylı

ISI TRANSFERİ. Doğal Taşınım

ISI TRANSFERİ. Doğal Taşınım ISI TRANSFERİ Doğal Taşınım 1 HEDEFLER Bu bölümü çalışmayı bitirdiğiniz zaman aşağıdakileri yapabileceksiniz: Doğal taşınımın fiziksel mekanizmalarının anlaşılması, Doğal taşınımın korunum denkleminin

Detaylı

EMDR GÖZ HAREKETLERİ İLE SİSTEMATİK DUYARSIZLAŞTIRMA VE YENİDEN İŞLEME. (Eye Movement Desensitization and Reprossesing)

EMDR GÖZ HAREKETLERİ İLE SİSTEMATİK DUYARSIZLAŞTIRMA VE YENİDEN İŞLEME. (Eye Movement Desensitization and Reprossesing) EMDR GÖZ HAREKETLERİ İLE SİSTEMATİK DUYARSIZLAŞTIRMA VE YENİDEN İŞLEME (Eye Movement Desensitization and Reprossesing) Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Panik Atak ve Sınav Kaygısı ndan Kısa Sürede Kurtulmanın

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER 1.WEB PANELE GİRİŞ www.okuladı.meb.k12.tr/mebpanel Resim1: Okul Web Siteleri Yönetim Paneli [MebWeb] Giriş Ekranı AÇIKLAMA: Okulunuzun web

Detaylı