Eşsiz Petler. Hıdır

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Eşsiz Petler. Hıdır"

Transkript

1 2011 Eşsiz Petler Hıdır

2 Sayfa 2 Eşsiz PETLER Evet, geldik Oyunumuzun en üst seviye petlerine bunlardan ötesi yok oyunun son seviyesi hayalin gerçeğe dönüştüğü ulaşılması en zor olan EN BABA PETLER Bunlardır. Karbuncle (Koala) Beyaz Ejder Tiran

3 Eşsiz Petler Sayfa 3 Elinizde bulunan bu doküman yeni gelen pet birleştirme sistemide dahil edilerek hazırlanmıştır. Eski rehberdeki hatalarda düzeltilmiştir. Hata olan bölümleri yazarsanız düzeltmeleri yapabiliriz. Ama Foruma abuk sabuk Yok bu wikiadan alıntı yazacaksanız bişey yazmayın. Teşekkür edecekseniz. Bir zahmet edeceğiniz kişiyi doğru seçin. Gm benim petimi çaldılar ne yapacam diyecekseniz. Buradan açılacak linki Okuyunuz. Gm canım sıkıldı seni meşgul etmem lazım yada Gm sağol teşekkürler güzel bir çalışmanız olmuş diyecekseniz Buradan yazabilirsiniz. (Hazırlayan benim (HıDıR) ama forumda teşekkürler Gme gittiği için Linki vereyimde direk Gm lere teşekkür etsinller) Epik 7 İhtirasla gelen henüz bug mı sistem değişikliğimi belli olmayan pet düşürme sistemi burada belirtilmemiştir. Şuanda varolan durum herhangi bir zindandan herhangi bir peti düşürebilirsiniz. Efsanevi petlerin önce ortak yetenekleri ve bu ortak yeteneklerin yaratığa kattığı özellikleri inceleyeceğiz. Bu özellikler tüm petler için ortak fakat verdiği statlar farklıdır. Bunu bir örnekle açıklamak gerekirse Hücum uyanışı bir temel pet için +5 atak verirken olağan pet için +7 atak verir. Bunu açıkladıktan sonra şimdi sihirlendirilmiş petler ve özelliklerini açıklayalım sonrasında da Petlerimizin özelliklerine geçelim. Rappelz topraklarının efsaneleridir onlar! Her oyuncunun yanında gezdirmek isteyeceği türden ulaşılması ve elde edilmesi zor yaratıklardır. Yaratık kalkanı var olmasına rağmen hala çok sayıda olmayan bu yaratıklar değerli bir o kadarda yaralıdırlar.

4 Sayfa 4 Yaratık Sihirlendirme Sistemi Yaratık Geliştirme Uzmanı NPC yaratık kartı sihirlendirmesi hakkında her türlü ayrıntıyı içerir. Sihirlendirmeye bağlı yeni ürünleri içerir. (Ruh Yakalayıcı, Ruh Yörüngüleyici, Ruh Karıştırıcısı) Yaratık geliştirme Uzmanı ona getireceğiniz dinçlik eşyalarını yaratıklarınız için sihirli esere dönüştürecektir. Aynı türden iki evcilleştirilmiş yaratığı birleştirerek sihirlendirilmiş bir yaratık elde edebilirler. Sihirlendirilmiş yaratıklar sistemine süreklilik sistemi vardır. Yaratık kartı sihirlendirme sistemi Dolu yaratık kartı + dolu yaratık kartı + ruh karıştırıcısı = sihirlendirilmiş dolu yaratı kartı Yaratık kartları aynı yaratığa ait olmalı, iki panter kartını birleştirebilirsiniz ancak bir panter ve kırmızı peri kartını birleştiremezsiniz. Birleştirmede yaratığın OB (overbreed) olmasının hiçbir etkisi yoktur. Birleştirmede kullanacağınız yaratık kartlarında bulunan yaratığın en az bir kere çağrılmış olması gerekmektedir. Sihirlendirme başarısız olduğu takdirde, iki karttan sadece bir tanesi yanar, ana mevkide bulunan korunmuş olur, diğer ürünlerse tüketilir. Başarısız sihirlendirmelerde düşük bir oranda Joker kartı elde edilebilir. Joker kartı aktif yeteneği olmayan sadece pasif yetenekleri olan tek görünüşlü bir yaratıktır, seviyesi artırılabilir ve geliştirilebilir. Joker kartı yaratık birleşimlerinde sihirlendirme şansının artırılması için tasarlanmıştır ve bunda etkili olan bir pasif yeteneğe sahiptir. Birleşimin başarı oranı kullanılan yaratıkların seviyesinin yüksekliğine göre orantılı olarak artar. Sihirlendirme başarılı olduğu takdirde yaratığın seviyesi 1 olacaktır. Elde edilebilecek en yüksek sihirlendirme seviyesi +5 tir. Sihirlendirmiş yaratık kartı hakkında ayrıntılar Yaratığın görünüşü değişecektir, her istatistiği +1 artacaktır, ekstra donanım mevkisi açılacaktır. +1 olduğunda aksesuar yeri eklenecektir olduğundan Sihirli eser yeri eklenecektir. +1 olduğunda 8 ekstra CP puanı eklenecektir. Birlik ve yetenek kartı seviyesi (pasif yetenek) artacaktır. Yeni yetenekler kazanacaktır. Yaratık kartı birleşim denklemleri +1 sihirlendirilmiş yaratık kartı formülü: dolu yaratı kartı (ana mevki) + dolu yaratı kartı + ruh karıştırıcısı +2 sihirlendirilmiş yaratık kartı formülü: +1 sihirlendirilmiş yaratık kartı (ana mevki) + +1 sihirlendirilmiş yaratık kartı + ruh karıştırıcısı aynı şekilde devam ederek kartlar elde edilir. Yaratık kartı süreklilik sistemi Yaratığın sürekliliği sadece ölüm durumda azalır. Maceracılar sürekliliği Yaratık Geliştirme Uzmanından alacakları Ruh Yörüngüleyicisi sayesinde doldurabilir. Süreklilik geri doldurma formülü: Sihirlendirilmiş yaratık kartı (ana mevki) + o yaratığın boş yaratık kartı + Ruh Yörüngüleyicisi Yaratık ne kadar sihirlendirilmişse, maksimum süreklilik oranı bir o kadar düşüktür.

5 Sayfa 5 Dinçlik ve Sihirli Eser eşyaları Maceracılar Yaratık Geliştirme Uzmanında dinçlik eşyalarını sihirli eserlere dönüştürebilirler. Sihirli eserler karaktere bağlıdır, takas edilemez, bankaya konulamaz, düşürülemez. Her yaratığın dinçlik eşyaları kendilerine eş tür canavarlardan düşer. Ork dinçlik eşyaları, Ork lardan düşer. Karbuncle dinçlik eşyası Ayılar İni Mağazasında bulunur. Sihirli eserler +3 sihirlendirilmiş yaratıkların sihirli eser donamım yerine donatılır. Sihirli eserler sürekliliğe tabidir ve diğer süreklilik ürünleri gibi doldurulur. Süreklilik tükendiği takdirde diğer süreklilik yüzünden kırılmış eşyalar gibi tamir edilir. Yaratık Eşyaları Sihirli Eserler *Yaratık+ : Kıvraklık Sihirli Eseri *Yaratık+ : Koruma Sihirli Eseri *Yaratık+ : Çabukluk Sihirli Eseri *Yaratık+ : Keskin Bakış Sihirli Eseri *Yaratık+ : Keskin Vuruş Sihirli Eseri *Yaratık+ : Mana Sihirli Eseri *Yaratık+ : Keskinlik Sihirli Eseri *Yaratık+ : Büyü Ustalığı Sihirli Eseri *Yaratık+ : Ruhsal Koruma Sihirli Eseri *Yaratık+ : Kavrayış Sihirli Eseri *Yaratık+ : Rejenerasyon Sihirli Eseri

6 Sayfa 6 Bu Bölümdeki Skiller sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılabilir. Doğanın Gücü Doğanın Gücü Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Atak Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Melek, Ruh ve Ölümlülere saldırıldığında atağı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır. Doğanın Direnişi Doğanın Direnişi Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Defans Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Melek, Ruh ve Ölümlülerin saldırısına uğradığında defansı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır.

7 Sayfa 7 Kaos Gücü Kaos Gücü Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Atak Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Ejderha insani ve hayvanlara saldırdığında yaratığın atağı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır. Kaos Direnişi Kaos Direnişi Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Defans Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Ejderha insani ve hayvanların saldırısına uğradığında defansı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır.

8 Sayfa 8 Düzenli Güç Düzenli Güç Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Atak Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Hortlak şeytani ve Mekanikler saldırdığında yaratığın atağı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır. Düzenli Direniş Düzenli Direniş Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Defans Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Hortlak şeytani ve Mekanikler in saldırısına uğradığında defansı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır.

9 Sayfa 9 Efsanevi Petlerin ORTAK ÖZELLİKLERİ Hücum Uyanışı Hücum Uyanışı Ortak Pasif 1 Cp Seviye 1 Seviye Atak Başlangıç seviyesi Evo 1 için 1 Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Her arttırıldığında yaratığa +13 atak ekler. Toplamda +390 Atak Gücü verir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Hücum uyanışı yaratığınızın Sihirli Atak Gücünü arttıran pasif Bir Yetenektir. Bu yetenek sayesinde yaratığınızın vuruş gücü artar.

10 Sayfa 10 Müdafaa Uyanışı Müdafaa Uyanışı Ortak Pasif 1 Cp Seviye 1 Seviye Defans Başlangıç seviyesi Evo 1 için 1 Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Her arttırıldığında yaratığa +13 savunma ekler Toplamda +390 Defans Verir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Müdafa Uyanışı Yaratığınızın fizksel defansını arttıran pasif bir skilldir. Bu skill sayesinde yaratığınızın defansı artar.

11 Sayfa 11 Yaratık Eşya Eksperi Yaratık Eşya Eksperi Ortak Pasif 1 Cp Seviye 1 Başlangıç seviyesi 1 dir. Eşyanın %90 performansı yaratığa işlenir. Sihirlendirmelerin %100 ü yaratığa işlenir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Yaratıklarda aynı oyuncular gibi oyunda bulunan bütün eşyaları kullanabilir. Ama Yaratığın bir eşyayı kullanabilmesi için Tüccarda satılan Eşya Kartıyla ile eşyayı birleştirmesi gerekmektedir. Eşya kartı ile birleştirilen eşyaların görünümü farklı olur ve sadece yaratıklar tarafından kullanılabilir. Eğer daha sonra eşyayı tekrardan oyuncular tarafından kullanılabilir hale getirmek istenirse. Yine Tüccarda satılan Toparlanma Tomurcuğu ile eşyayı birleştirmek yeterli olacaktır. Yaratıklar ayni tür eşyadan iki tane kullanamazlar. Yaratıkların üzerinde 2 adet eşya kutusu bulunmaktadır. Mesela 2 tane silah veya 2 tane ayni tür zırh kullanamazlar. Yaratıkların kullandığı eşyaları da aynı kendi eşyalarınız gibi geliştirmeyi ihmal etmeyin.

12 Sayfa 12 Tahrikçi Hava Tahrikçi Hava Ortak Aktif 1 Cp Seviye 15 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Tehdit Artışı Seviye Tehdit Artışı Seviye Tehdit Artışı 1 50% 6 75% % 2 55% 7 80% % 3 60% 8 85% % 4 65% 9 90% % 5 70% 10 95% % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 15 Evo 2 için 65 Evo 3 için 115 dir. Temel atakların oluşturduğu tehdit seviyesini arttırır. Yaratığın sizi tanklaması için kullanılır. Yaratığınız hedefi üzerine çeker. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir Gölge İllüzyonu Gölge İllüzyonu Ortak Aktif 1 Cp Seviye 15 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Tehdit Azalması Seviye Tehdit Azalması Seviye Tehdit Azalması 1 45% 6 70% 11 95% 2 50% 7 75% % 3 55% 8 80% % 4 60% 9 85% % 5 65% 10 90% % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 15 Evo 2 için 65 Evo 3 için 115 dir. Yanıltıcı illüzyonlar yaratıp yaratığın tehdit seviyesini azaltır. Geri Dolma Süresi: 1 saniyedir.

13 Sayfa 13 Vücut Kuvvetlendirmesi Vücut Kuvvetlendirmesi Ortak Pasif 1 Cp Seviye 20 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Hp Seviye Hp Seviye Hp Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Her arttırıldığında yaratığa +180 Hp ekler Toplamda yaratığa Hp verir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Yaratığınızın Max. HP miktarını belirler. Yaratığa çok faydası olan pasif Bir skilldir. Ruhsal Kuvvetlendirme Ruhsal Kuvvetlendirme Ortak Pasif 1 Cp Seviye 20 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Mp Seviye Mp Seviye Mp Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Her arttırıldığında yaratığa +180 Mp ekler Toplamda yaratığa Mp verir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Yaratığınızın Max. MP miktarını belirler. Yaratığa Çok Faydası Olan Pasif Bir skilldir.

14 Sayfa 14 Meditasyon Meditasyon Ortak Pasif 1 Cp Seviye 30 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Hp Rest. Seviye Hp Rest. Seviye Hp Rest Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Her arttırıldığında yaratığa +18 Hp Restorasyonu ekler Toplamda yaratığa +270 Hp Restorasyonu ekler Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Aydınlık Aydınlık Ortak Pasif 1 Cp Seviye 30 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Mp Rest. Seviye Mp Rest. Seviye Mp Rest Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Her arttırıldığında yaratığa +18 Mp Restorasyonu ekler Toplamda yaratığa +270 Mp Restorasyonu ekler Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur.

15 Sayfa 15 Gelişmiş Bakış Gelişmiş Bakış Ortak Pasif 2 Cp Seviye 45 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye İsabet Seviye İsabet Seviye İsabet Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. Yaratığın İsabetini artırır. İsabet Artışı Yaratığınızın kendinden yüksek yaratıklara karşı ıska atmamasını sağlar. Eğitmen ya da Ruhların efendisiyseniz petinizle birlikte savaştığınız için önemli bir yetenektir.

16 Sayfa 16 Güç Kutsaması Güç Kutsaması Ortak Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Güç Seviye Güç Seviye Güç Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Gücünü arttırır.

17 Sayfa 17 Zindelik Kutsaması Zindelik Kutsaması Ortak Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Zindelik Seviye Zindelik Seviye Zindelik Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın zindeliğini arttırır.

18 Sayfa 18 Çeviklik Kutsaması Çeviklik Kutsaması Ortak Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Çeviklik Seviye Çeviklik Seviye Çeviklik Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Çevikliğini artırır.

19 Sayfa 19 Zekâ Kutsaması Zekâ Kutsaması Ortak Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Zekâ Seviye Zekâ Seviye Zekâ Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Zekâsını artırır.

20 Sayfa 20 Beceriklilik Kutsaması Beceriklilik Kutsaması Ortak Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Beceri Seviye Beceri Seviye Beceri Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Becerikliliğini arttırır.

21 Sayfa 21 Bilgelik Kutsaması Bilgelik Kutsaması Ortak Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Bilgelik Seviye Bilgelik Seviye Bilgelik Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Bilgeliğini Arttırır. Cennet Kutsaması Cennet Kutsaması Ortak Pasif 2 Cp Seviye 150 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Statlar Seviye Statlar Seviye Statlar Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Yaratığın bütün istatistiklerini arttırır.

22 Sayfa 22 BEYAZ EJDER Genç: Beyaz Ejder Yetişkin: Beyaz Ejderha Elit: Bahamut Büyü atak ve fiziksel savunma konusunda uzman bir yaratık. Oyunun Son Noktası Tüm Oyuncuların Rüyası ona sahip olmak ama en çokta tamecilerin rüyası onu tamelemek. Yaratığın Özellikleri Beyaz Ejder Beyaz Ejderha Bahamut Güç 36 Güç 83 Güç 108 Zindelik 48 Zindelik 111 Zindelik 144 Beceri 21 Beceri 50 Beceri 64 Zekâ 67 Zekâ 56 Zekâ 20 Bilgelik 33 Bilgelik 78 Bilgelik 101 Çeviklik 21 Çeviklik 50 Çeviklik 65 Şans 10 Şans 20 Şans 30

23 Sayfa 23 Buzlu Nefes Buzlu Nefes Özel Aktif 1 Cp Seviye 10 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 10 Evo 2 için 60 Evo 3 için 110 dur. Hedefte Ardı ardına çift saldırıyla sihirli hasarlara yol açar. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir.

24 Sayfa 24 Buz Oku Buz Oku Özel Aktif 1 Cp Seviye 20 Seviye Mp Maliyeti Atak S. Atak Debuff Defans Debuff Level Evo % -9.5% -9.5% % -10.0% -10.0% % -11.5% -11.5% % 12.0% 12.0% % -12.5% -12.5% % -13.0% -13.0% % -13.5% -13.5% % -14.0% -14.0% % -14.5% -14.5% % -15.0% -15.0% % -15.5% -15.5% % -16.0% -16.0% % -16.5% -16.5% % 17.0% 17.0% % -17.5% -17.5% Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Hedefte önemli sihirli hasarlar yaratıp onun sihirli defansıyla atağını azaltır. Geri Dolma Süresi: 30 saniyedir.

25 Sayfa 25 Gürleme Gürleme Özel Aktif 2 Cp Seviye 25 Seviye Mp Maliyeti Korku Level Evo s s s s s s s s s s s s s s s Başlangıç seviyesi Evo 1 için 25 Evo 2 için 75 Evo 3 için 125 dir. Hedefi Korkutur. Geri Dolma Süresi: 3 dakikadır.

26 Sayfa 26 Ruhsal Travma Ruhsal Travma Özel Aktif 2 Cp Seviye 30 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Kuvvetli bir şokla hedefi bayıltır. Bayılma etkisi 2 sn.dir. Geri Dolma Süresi: 1 dakikadır. Savaşçı Zırhı Savaşçı Zırhı Ortak Pasif 2 Cp Seviye 40 Seviye Mp Maliyeti Hp Level Evo 1-18% 40 1 Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 dır. Bir Savaşçı zırhıyla Donatıldığı zaman yaratığın Toplam hp sini artırır.

27 Sayfa 27 Kart Zindelik, Zekâ Kart Zindelik, Zekâ Ortak Pasif 2 Cp Seviye 40 Mp Seviye Maliyeti Sihirklendirme Zindelik, Zekâ Savunma S.Atak Level Evo 1-0 9% % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 Evo 2 için 90 dir. Yaratık kemerinize donatıldığı zaman Zindelik, Zeka ve Savunma ve Sihirli Hucum statları Artar. Seviye 40 da Zindelik Zeka seviye 90 da Sihirli Savunma ile Hucum Kemeri Olarak adlandırılır. Kırmızı ile gösterilmiş bölüm sadece sihirlendirilmiş petler için kullanılabilir.

28 Sayfa 28 Birlik: Beyaz Ejderha Birlik: Beyaz Ejderha Özel Aktif 2 Cp Seviye 45 Mp Seviye Mp Maliyeti Tüketimi Sihirlendirme S.Atak Defans Level Evo İsabet Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. Sizin ve yaratığınızın Sihirli atağını ve Defansını arttırır. Kırmızı ile gösterilmiş bölüm sadece sihirlendirilmiş petler için kullanılabilir. Yaratım: Beyaz Ejderha Pulu Yaratım: Beyaz Ejderha Pulu Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Beyaz Ejder Beyaz Ejderha Bahamut Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 dir. Ejderha iksiri için gerekli Ejderha Pulunu Yaratır. Geri Dolma süresi 12 saattir.

29 Sayfa 29 Ejderha Koruması Ejderha Koruması Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Hp Hp Hp Seviye Süresi Seviye Süresi Seviye Süresi Rejen. Rejen. Rejen sn sn Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Fiziksel atakların Yarattığı hasarları azaltır. Etkili menzili 30 metredir. Geri Dolma süresi : 20 Dakikadır. Mana Kalkanı Mana Kalkanı Temel Sadece Sihirlendirilmiş petlerde 2 Cp Seviye 50 Seviye Mp Hasar Yerine Mp Sihirlendirme Maliyeti Tüketimi Etki Süresi Level Evo % 6,12 Dak % 6,24 Dak % 6,36 Dak % 6,48 Dak % 7 Dak % 7,12 Dak % 7,24 Dak % 7,36 Dak % 7,48 Dak % 8 Dak Kendisini manadan ördüğü duvar iel korur. Maruz kalınacak hasar yerine mana tüketir. Sadece Sihirlendirilmiş Petlerde Kullanılabilir.

30 Sayfa 30 Dürtme : Zindelik Zekâ Dürtme : Zindelik Zekâ Özel Aktif 2 Cp Seviye 85 Seviye Mp Maliyeti Zindelik Zekâ Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 85 Evo 3 için 135 dir. Kullanıcı ve etrafındaki grup üyelerinin zindelik ve Zekâlarını arttırır. Geri Dolma süresi 20 dakikadır. Etkili Menzili 10 m. Ekspertiz : Topuz, Değnek Ekspertiz : Topuz, Değnek Ortak Pasif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo 1-18% 90 2 Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 dır. Topuz ya da Değnek donatıldığı zaman yaratığın atağını arttırır.

31 Sayfa 31 Buz Şoku Buz Şoku Özel Aktif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti S.Atak Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 Evo 3 için 140 dır. 3 kez düşmanı zayıf noktalarından vuran ağır sihirli hasarlar yaratan Kuvvetli bir ataktır. Geri Dolma Süresi 3 dakikadır. Yaratım : Beyaz Ejderha iksiri Yaratım : Beyaz Ejderha iksiri Özel Aktif 1 Cp Seviye 100 Seviye Mp Maliyeti S.Atak Defans Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 3 için 100 dür. Ejderha iksiri yaratır. Boş iksir şişesi gerekir. Ejderha İksiri size 1 saat boyunca Ejder Birliği LvL 10 Kadar Güç verir. Geri Dolma süresi: 1 saattir.

32 Sayfa 32 Mp, Hp Rejenerasyonu Uyanışı MP,HP Rejenerasyonu Uyanışı Özel Pasif 1 Cp Seviye 140 Beyaz Ejder Beyaz Ejderha Bahamut Seviye Hp-Mp Rest. Seviye Hp-Mp Rest. Seviye Hp-Mp Rest % Başlangıç seviyesi Evo 3 için 140 dır. Yaratığın Hp Mp Restorasyonunu arttırır. Buz Nefesi Buz Nefesi Özel Aktif 1 Cp Seviye 150 Seviye Mp Maliyeti Atak S.Defans Debuff Defans Debuff Level Evo % -16% -16% Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir Güçlü Ataklar sayesinde hedefte hasara yol açıp onun defans ve s.defansını azaltır. Geri Dolma Süresi 5 dakikadır. Yaratığa Biniş Yaratığa Biniş Özel Aktif 1 Cp Seviye 150 Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir Yaratığın Üzerine Binmenizi Sağlar.

33 Sayfa 33 KARBUNCLE Genç: Krunch Yetişkin: Şanslı Krunch Elit: İnanılmaz Krunch Karbuncle yüksek savunma gücü ve yetenekleri ile benzersiz bir hayvandır. Karbuncle kartı Ayılar ini Magazasından ayılar ini puanı karşılığında alınabilir. Ayrıca küçük bir şansda olsa Kral Ayı Hediye kutusu ya da Prens ayı Hediye Kutusundan çıkma ihtimali vardır.bu evcilleştirme gerektirmeyen 2 petten biridir. Yaratığın Özellikleri Krunch Şanslı Krunch İnanılmaz Krunch Güç 41 Güç 95 Güç 124 Zindelik 51 Zindelik 121 Zindelik 160 Beceri 23 Beceri 53 Beceri 66 Zekâ 28 Zekâ 67 Zekâ 87 Bilgelik 28 Bilgelik 67 Bilgelik 87 Çeviklik 19 Çeviklik 50 Çeviklik 58 Şans 10 Şans 20 Şans 30

34 Sayfa 34 Komple Dönüş Komple Dönüş Özel Aktif 1 Cp Seviye 10 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 10 Evo 2 için 60 Evo 3 için 110 dur. Hedefe Maksimum kuvvetle vurur. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir.

35 Sayfa 35 Zar Atışı Zar Atışı Özel Aktif 1 Cp Seviye 20 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Konsantre bir atakla hedefte ağır hasarlar yaratıp onun hareket hızını azaltabilir. Sersemletme Etkisi: 3 sn. Geri Dolma Süresi: 30 saniyedir.

36 Sayfa 36 Körelten vuruş Sinsi Baskın Özel Aktif 2 Cp Seviye 25 Seviye Mp Maliyeti Körlük Level Evo s s s s s s s s s s s s s s s Başlangıç seviyesi Evo 1 için 25 Evo 2 için 75 Evo 3 için 125 dir. Hedefi Köreltip size saldırmasını engeller. Geri Dolma Süresi: 3 dakikadır.

37 Sayfa 37 Dev Vuruş Dev Vuruş Özel Aktif 2 Cp Seviye 30 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Hedefi bayıltan kuvvetli bir fiziksel ataktır. Bayılma Etkisi 3n. Boyunca. Geri Dolma Süresi: 1 dakikadır. Savaşçı Zırhı Savaşçı Zırhı Temel Pasif 2 Cp Seviye 40 Seviye Mp Maliyeti Hp Level Evo 1-18% 40 1 Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 dır. Bir Savaşçı zırhıyla Donatıldığı zaman yaratığın Toplam hp sini artırır.

38 Sayfa 38 Kart: Şans Kart: Şans Temel Pasif 2 Cp Seviye 40 Mp Seviye Maliyeti Sihirklendirme Şans Kritik Oranı Level Evo % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 Evo 2 için 90 dır. Yaratık kemerinize donatıldığı zaman Şans ve Kritik statı artar. Kırmızı ile gösterilmiş bölüm sadece sihirlendirilmiş petler için kullanılabilir.

39 Sayfa 39 Birlik: Karbuncle Birlik: Karbuncle Özel Aktif 2 Cp Seviye 45 Mp Seviye Mp Maliyeti Tüketimi Sihirlendirme Kritik Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % , Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. Sizin ve yaratığınızın Kritik Oranını arttırır. Kırmızı ile gösterilmiş bölüm sadece sihirlendirilmiş petler için kullanılabilir.

40 Sayfa 40 Yaratım: Koala Kürkü Yaratım: Koala Kürkü Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Genç: Krunch Yetişkin: Şanslı Krunch Elit: İnanılmaz Krunch Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 dir. Koala iksiri için gerekli Koala Kürkünü yaratır Geri Dolma süresi 12 saattir. Hayatı Onurlandırma Hayatı Onurlandırma Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Hp Hp Hp Seviye Süresi Seviye Süresi Seviye Süresi Rejen. Rejen. Rejen % 20sn 2 50% 30sn Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Seviye 1 de Maksimum HP nin 25%i Seviye ikide maksimum Hpnin 50% si geri toplanır. Etkili menzili 30 metredir. Geri Dolma süresi : 20 Dakikadır.

41 Sayfa 41 Şeytanın Zarı Şeytanın Zarı Temel Aktif 2 Cp Seviye 55 Rupi tüketerek daha yüksek oranda rupi kazanma şansı tanır. (Yaklaşık 10m. Kadar gitti 1 kuruş kazanamadım ) Sadece sihirlendirilmiş petlerde kullanılabilir. Dürtme : Güç, Zindelik Dürtme : Güç, Zindelik Özel Aktif 2 Cp Seviye 85 Seviye Mp Maliyeti Güç Zindelik Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 85 Evo 3 için 135 dir. Kullanıcı ve etrafındaki grup üyelerinin Güç ve zindeliğini arttırır. Geri Dolma süresi 20 dakikadır. Etkili Menzili 10 m.

42 Sayfa 42 Ekspertiz : Çatışma silahı Ekspertiz : Çatışma silahı Temel Pasif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo 1-18% 90 2 Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 dır. Bir Çatışma silahı donatıldığı zaman yaratığın atağını arttırır. İyi Şans Yoncası İyi Şans Yoncası Özel Aktif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Şans Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 Evo 3 için 140 dır. 30 Dakika Boyunca Drop Oranını arttırır. Sadece Karbuncle ölümcül vuruşu gerçekleştiğinde etkilidir. Geri Dolma Süresi 3 dakikadır.

43 Sayfa 43 Yaratım : Karbuncle iksiri Yaratım : Karbuncle iksiri Özel Aktif 1 Cp Seviye 100 Seviye Mp Maliyeti Kritik Level Evo % Başlangıç seviyesi Evo 3 için 100 dür. Karbuncle iksiri yaratır. Boş iksir şişesi gerekir. 1 saat Boyunca %5 Kritik Oranını arttırır. Geri Dolma süresi: 1 saattir. MP, Hp Restorasyonu Uyanışı MP, Hp Restorasyonu Uyanışı Özel Pasif 1 Cp Seviye 140 Genç: Krunch Yetişkin: Şanslı Krunch Elit: İnanılmaz Krunch Hp-Mp Hp-Mp Hp-Mp Seviye Seviye Seviye Restorasyonu Restorasyonu Restorasyonu Başlangıç seviyesi Evo 3 için 140 dır. Yaratığın Hp-Mp Restorasyonunu arttırır. Megaton Vuruş Megaton Vuruş Özel Aktif 1 Cp Seviye 150 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Alan İçindeki Bütün düşmanları bayıltabilen bir alan atağıdır. Sersemletme 3 sn. Geri Dolma Süresi 5 dakikadır.

44 Sayfa 44 Ölüm Süvarisi Genç: Canlı Zırh Yetişkin: Ölüm Habercisi Elit: Ölüm Süvarisi Tiran Epic 7 İhtiras ile oyunumuza katılmış bir pettir. Yüksek seviyede hasar ve atak hızı odaklı pettir. Yaratığın Özellikleri Canlı Zırh Ölüm Habercisi Ölüm Süvarisi Güç 41 Güç 95 Güç 124 Zindelik 51 Zindelik 121 Zindelik 160 Beceri 23 Beceri 53 Beceri 66 Zekâ 28 Zekâ 67 Zekâ 87 Bilgelik 28 Bilgelik 67 Bilgelik 87 Çeviklik 19 Çeviklik 50 Çeviklik 58 Şans 10 Şans 20 Şans 30

45 Sayfa 45 Dağıtıcı Ruh Dağıtıcı Ruh Özel Aktif 1 Cp Seviye 10 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 10 Evo 2 için 60 Evo 3 için 110 dur. Ruhu Parçalayan bir atak gerçekleştirir. Küçük bir oranla düşmanın çürümesine neden olur. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir.

46 Sayfa 46 Geri Dönen Saldırı Geri Dönen Saldırı Özel Aktif 1 Cp Seviye 20 Seviye Mp Maliyeti Atak Defans Debuff Level Evo % -19% % -20% % -21% % -22% % -23% % -24% % -25% % -26% % -27% % -28% % -29% % -30% % -31% % -32% % -33% Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Düşmana verilen hasarın belli bir yüzdesi Hp olarak emilir. Defansı azaltır. Geri Dolma Süresi: 30 saniyedir.

47 Sayfa 47 Sinsi Baskın Sinsi Baskın Özel Aktif 2 Cp Seviye 25 Seviye Mp Maliyeti Körlük Level Evo s s s s s s s s s s s s s s s Başlangıç seviyesi Evo 1 için 25 Evo 2 için 75 Evo 3 için 125 dir. Hedefi Köreltip size saldırmasını engeller. Geri Dolma Süresi: 3 dakikadır.

48 Sayfa 48 Sura Kılıcı Sura Kılıcı Özel Aktif 2 Cp Seviye 30 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Uzun menzilli bu atak düşmanı uçan bir kılıçla vurur. Bayılma Etkisi 3n. Boyunca. Geri Dolma Süresi: 1 dakikadır. Savaşçı Zırhı Savaşçı Zırhı Temel Pasif 2 Cp Seviye 40 Seviye Mp Maliyeti Hp Level Evo 1-18% 40 1 Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 dır. Bir Savaşçı zırhıyla Donatıldığı zaman yaratığın Toplam hp sini artırır.

49 Sayfa 49 Kart: Şans Kart: Şans Temel Pasif 2 Cp Seviye 40 Mp Seviye Maliyeti Sihirklendirme Güç Atak Atak Hızı Level Evo % % % % % % % 9.5% % 10.0% % 10.5% % 11.0% % 11.5% % 12.% Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 Evo 2 için 90 dır. Yaratık kemerinize donatıldığı zaman Şans ve Kritik statı artar. Kırmızı ile gösterilmiş bölüm sadece sihirlendirilmiş petler için kullanılabilir.

50 Sayfa 50 Birlik: Ölüm Süvarisi Birlik: Ölüm Süvarisi Özel Aktif 2 Cp Seviye 45 Mp Seviye Mp Maliyeti Tüketimi Sihirlendirme Atak Atak Hızı Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. Sizin ve yaratığınızın Atak ve atak hızını arttırır. Kırmızı ile gösterilmiş bölüm sadece sihirlendirilmiş petler için kullanılabilir.

51 Sayfa 51 Yaratım: Geri Dönenin Kararı Yaratım: Geri Dönenin Kararı Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Canlı Zırh Ölüm Habercisi Ölüm Süvarisi Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 dir. Geri Dönenin Kararı yaratır. Geri Dolma süresi 12 saattir. Kan İntikamı Kan İntikamı Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Hp Hp Hp Seviye Süresi Seviye Süresi Seviye Süresi Rejen. Rejen. Rejen % 20sn 2 30% 30sn Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Oyuncunun verdiği hasarın belli bir yüzdesini Hp olarak geri alır. Etkili menzili 30 metredir. Geri Dolma süresi : 20 Dakikadır.

52 Sayfa 52 Ayin (Ahin) Ayin Temel Aktif 2 Cp Seviye 55 Mp Düşman Seviye Sihirlendirme Maliyeti Hpsi Olasılık Level Evo % 6% % 7% % 8% % 9% % 10% % 11% % 12% % 13% % 14% % 15% Savaştan bezmiş ölü ruhları hortlaklardan veya cesetlerden toplar. Sadece sihirlendirilmiş petlerde kullanılabilir. Mutlak Haysiyet Mutlak Haysiyet Özel Aktif 2 Cp Seviye 85 Seviye Mp Maliyeti Sersemleme Level Evo sn sn sn sn sn sn sn sn sn sn. Başlangıç seviyesi Evo 2 için 85 Evo 3 için 135 dir. Sınırlı çapın içerisinde bulunan düşmanları hareketsizleştirmek için kullanılır. Geri Dolma süresi 20 dakikadır. Etkili Menzili 10 m.

53 Sayfa 53 Ekspertiz : Çatışma silahı Ekspertiz : Çatışma silahı Temel Pasif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo 1-18% 90 2 Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 dır. Bir Çatışma silahı donatıldığı zaman yaratığın atağını arttırır. Hükümdar Öfkesi Hükümdar Öfkesi Özel Aktif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Şans Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 Evo 3 için 140 dır. Öfkeyle 4 kere vurur. Geri Dolma Süresi 3 dakikadır.

54 Sayfa 54 Yaratım : Tiran iksiri Yaratım : Tiran iksiri Özel Aktif 1 Cp Seviye 100 Seviye Mp Maliyeti Atak Atak Hızı Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 3 için 100 dür. Tiran iksiri yaratır. Boş iksir şişesi gerekir. 1 saat Boyunca Tiran birlik özelliği verir. Geri Dolma süresi: 1 saattir. MP, Hp Restorasyonu Uyanışı MP, Hp Restorasyonu Uyanışı Özel Pasif 1 Cp Seviye 140 Canlı Zırh Ölüm Habercisi Ölüm Süvarisi Hp-Mp Hp-Mp Hp-Mp Seviye Seviye Seviye Restorasyonu Restorasyonu Restorasyonu Başlangıç seviyesi Evo 3 için 140 dır. Yaratığın Hp-Mp Restorasyonunu arttırır. Hükümdar Emri : Fiziksel Uyanış Hükümdar Emri : Fiziksel Uyanış Özel Aktif 1 Cp Seviye 150 Seviye Mp Maliyeti Bütün Aktif Fiziksel Skiller Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Efendisini kabullenerek ona tam yetki tanır. Efendisinin pasif yetenekleri haricinde diğer fiziksel yeteneklerinin seviyesini 1 arttırır. Sersemletme 3 sn. Geri Dolma Süresi 5 dakikadır.

55 Sayfa 55 Hükümdar Emri : Ruhsal Uyanış Hükümdar Emri : Ruhsal Uyanış Özel Aktif 1 Cp Seviye 150 Seviye Mp Maliyeti Bütün Aktif Sihir Skiller Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Efendisini kabullenerek ona tam yetki tanır. Efendisinin pasif yetenekleri haricinde diğer sihirli yeteneklerinin seviyesini 1 arttırır. Sersemletme 3 sn. Geri Dolma Süresi 5 dakikadır.

Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011

Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011 2011 Efsanevi Petler Hıdır 24.06.2011 Sayfa 2 Efsanevi PETLER Adları neden efsanevidir tahmin etmek zor değil. Onlar Rappelzin En eski serverlarında bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan ulaşılmazlar

Detaylı

Nadir Petler. HıDıR

Nadir Petler. HıDıR 2011 Nadir Petler HıDıR 23.06.2011 Sayfa 2 Olağan Petler Elinizde bulunan bu doküman yeni gelen pet birleştirme sistemide dahil edilerek hazırlanmıştır. Eski rehberdeki hatalarda düzeltilmiştir. Hata olan

Detaylı

Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi

Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi Petin Ana Özelliği : LAMBANIN CİNİ (Güçlü, Savaşçı Tank Pet); Lambanın Cini güçlü vuruşları olan, dayanaklıklı ve görünüşüyle kendine

Detaylı

RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg

RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Cikoritta / Serafin Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg Olağan; Ork: İnsani türden olup yakın dövüş ustasıdır. Fiziksel saldırı ve savunma yetenekleri ile

Detaylı

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler;

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler; Hazırlayan=Thelater Server=Fenix Klan=Alissium Rappelz:Yeti Rehberi İçindekiler; Giriş 1 Petin(Hayvanın)Ana Özellikleri.2 Petin Giyebileceği Silahlar Ve Zırhlar..3 Pete takılabilecek Ruh Taşları.4 Peti

Detaylı

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması 1 SALAMANDRA REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Salamandra; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel kategorisinde bir pettir. Olağan özel petler içerisinde en ucuza alabileceğiniz

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Yazar:RealDetay Server:Fenix Mavi Peri; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Petler kategorisinde bir pettir. Olağan petler içerisinde tank petlerden

Detaylı

Harpi (Evo1) Level 1 Statları. Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik Beceri Şans Harpi (Evo 1) Level Statları

Harpi (Evo1) Level 1 Statları. Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik Beceri Şans Harpi (Evo 1) Level Statları HARPİ REHBERİ Harpi hakkında merak edilen tüm sorulara cevap bulabilceginiz bir rehber hazırladım.umarım beğenirsiniz... Evo1 Evo2 Evo3 Harpi (Evo1) Level 1 Statları Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix Beyaz Unicorn; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir. Olağan Özel petler içerisinde hem binek olarak kullanılabilmesi hem

Detaylı

KARA UNİCORN REHBERİ

KARA UNİCORN REHBERİ KARA UNİCORN REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Kara Unicorn; Rappelz Pet Sistemine Resurrection güncellemesi ile eklenmiştir ve Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir.

Detaylı

EIMUS REHBERI. E i m u s R e h b e r i Sayfa 1

EIMUS REHBERI. E i m u s R e h b e r i Sayfa 1 EIMUS REHBERI E i m u s R e h b e r i Sayfa 1 ÖNSÖZ MERHABALAR ARKADAġLAR; Eimus rehberini bu peti uzun süredir kullanmamdan dolayı yazıyorum.umarım birçok kutsal Ģövalyenin rüyalarını süsleyen bu peti

Detaylı

KIRMIZI PERİ REHBERİ

KIRMIZI PERİ REHBERİ 1 KIRMIZI PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek

Detaylı

YETİ REHBERİ. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

YETİ REHBERİ. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 YETİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh Taşları..3 Petin

Detaylı

ŞAHİN ADAM REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

ŞAHİN ADAM REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 ŞAHİN ADAM REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

MAVİ PERİ REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ

BEYAZ UNİCORN REHBERİ 1 BEYAZ UNİCORN REHBERİ Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh Taşları..3 Petin Kendine Özgü Birlik

Detaylı

Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması İçindekiler İçindekiler...1 Önsöz....2 Petin Ana Özellikleri.....2 Pete takılabilecek silahlar ve zırhlar, silah ve zırha eklenebilecek ruh taşlar...3

Detaylı

KARA UNİCORN REHBERİ

KARA UNİCORN REHBERİ 1 KARA UNİCORN REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek

Detaylı

Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi

Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi http://rappelzonline.net/ Katkılarıyla Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi ĐÇĐNDEKĐLER: Giriş Kırmızı Peri nin Ana Özellikleri Kırmızı Peri nin Takabileceği Silahlar ve Zırhlar Kırmızı Peri nin Silah

Detaylı

I sk e le t p e t i nin ö z e ll ik le r i H a z ı r l a y a n :I t a m i S e r v e r : S e r a f i n İ ç i n d e k i l e r I s k e l e t p e t i n i n g e n eö l z e l l i k l e r i 2 I s k e l e t i

Detaylı

Mağaza Kullanım Rehberi

Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi İçindekiler Mağaza nedir? Mağazaya nasıl ulaşılır? Mağaza genel açıklaması. Mağaza eşyaları nelerdir? Gp alımında yaşanan sıkıntılar da ne yapılmalıdır?

Detaylı

İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n p a r t i d e k i r o l ü.3 K r a k e n k u l l a n

İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n p a r t i d e k i r o l ü.3 K r a k e n k u l l a n K r a k e n p e t i ni n ö z e l lki le r i H a z ı r l a y a n : It a m i S e r v e r : S e r a f i n İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n

Detaylı

Rappelz: Çaylak Maceracı Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory (Fenix)

Rappelz: Çaylak Maceracı Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory (Fenix) İçindekiler İçindekiler...1 Giriş...3 Oyunda Fare Kontrolü...4 Oyunda Klavye Kontrolü...4 Irklar ve Sınıflar, Sınıf Seviyesi (SSev) ve CP...5 Zırhlar ve Diğer Eşyalar...15 Silahlar...15 Silah ve Zırhların

Detaylı

Rappelz: Eğitmen/Ruhların Efendisi Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory [Fenix]

Rappelz: Eğitmen/Ruhların Efendisi Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory [Fenix] İçindekiler Giriş... 2 Genel bilgiler... 2 Oyun tarzı... 3 Silahlar & Zırh... 3 Diğer eşyalar... 4 Ruh taşları... 5 Yüzükler, küpeler & kolyeler... 6 Evcil hayvanlar... 6 Yetenekler... 9 Çift çağrı...

Detaylı

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz mmorpg oyunumuzun en yüksek seviyeli canavarlara ve boss una sahip olan

Detaylı

MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Mehtap Tapınağı Zindan Rehberi Giriş: İyi oyunlar Rappelz oyuncuları. Karşınıza Mehtap Tapınağı ile ilgili birçok yararlı bilginin yer aldığı zindan rehberiyle bulunmaktayım. Eksikleri olabilir fakat birçok

Detaylı

Server: Fenix Karakter adı: Yayking. Bu bir ork tanıtımı.

Server: Fenix Karakter adı: Yayking. Bu bir ork tanıtımı. Server: Fenix Karakter adı: Yayking Bu bir ork tanıtımı. İlk olarak Rappelz Online de pet sistemi çok harika.bu konuda birinci olduğunu duymuştum.hatırlamadığımdan dolayı özür dilerim. Orkun genel görünüşü

Detaylı

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ El KASSIA ZİNDAN REHBERİ Fides / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz oyunumuzun en çok kullanılan zindanlarından biri olan El Kassia zindanını tanıtacağım.

Detaylı

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle.

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. Bölüm-1 İÇİNDEKİLER Bölüm-2 Rappelz nedir? Nasıl kayıt

Detaylı

Kristal Vadi Zindan Rehberi

Kristal Vadi Zindan Rehberi İçindekiler Zindan Nedir?... 2 Kristal Vadi Zindanlarına Nasıl Gidilir?... 3 Kristal Vadi Zindanlarına Kimler Gitmeli?... 3 Kristal Vadi Zindanlarında Hangi Boss lar Vardır?... 4 Kristal Vadi Zindanlarına

Detaylı

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat RAPPELZ EL KASSIA 120. SEVİYE GÖREVLERİ Chygrynyskyy - Fenix 1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat Görevi veren NPC: Tüccar Ake [Rondo] Görev Hedefi: Paketi Kara Orman Muhafız Noktasında bulunan Muhafız

Detaylı

Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız.

Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız. Sizlere oyunun ilk seri görevleri olan Kırmızı Çiftlik ve Muhteşem Cadı görevlerini anlatacağım. Umarım bu rehber size görevleri daha kolay yapmanızda yardımcı olur. Başlarken: Kesmemiz gereken yaratıklar,

Detaylı

RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX

RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ 2011 HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX İçindekiler İçindekiler 1 Giriş..2 Görevin alt yapısını hazırlayan hikaye nedir? Görev dizisi bize oyunda hangi gerçekleri

Detaylı

Sürüm Notları. I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler

Sürüm Notları. I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler Sürüm Notları I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler Pers ırkının bonusları: - +%10 Daha fazla Demir üretimi - %10 Daha ucuz Okçu eğitimi - %10 Daha hızlı Kuşatma Makinesi üretimi - %20 Daha fazla Sefer

Detaylı

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir?

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? İÇİNDEKİLER Giriş MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? Rappelz deki Coğrafik Bölgeler Irklar ve Sınıflar Seviye Alma Petler ve Genel Özellikleri Evcilleştirme

Detaylı

Kara Pençe Mağarası Zindan Rehberi

Kara Pençe Mağarası Zindan Rehberi 1 İçindekiler Kara Pençe Mağarası Zindanına Nasıl Gidilir?... 1 Kara Pençe Mağarası Nasıl Bir Yer?... 2 Kara Pençe Mağarasına Kimler Gitmeli?... 3 Kara Pençe Mağarasının Boss u Hangisi?... 4 Kara Pençe

Detaylı

HAN SAVAŞLARI 7: Kan ve Şöhret Çıkış Notları

HAN SAVAŞLARI 7: Kan ve Şöhret Çıkış Notları HAN SAVAŞLARI 7: Kan ve Şöhret Çıkış Notları Seçeneklerin Yenilenmesi Bütün menüler ve Seçenekler menüsünün bütün özellikleri açılabilir bir pencereye yeni bir görsel ve açıklama ile taşındı. Savaş Simülatörü

Detaylı

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Öncelikle zindan nedir bunu bir inceleyelim. Zindan oyuncuların genellikle toplu olarak(8 kişiye kadar) parti kurup

Detaylı

Palmir Tapınakları Zindan Rehberi

Palmir Tapınakları Zindan Rehberi İçindekiler İçindekiler 1 Palmir Tapınağı na Kısa Bir Bakış 2 Palmir Tapınağı Zindanlarına Nasıl Ulaşılır? 3 Kimler Palmir Tapınağı Zindanlarına Gitmeli? 4 Palmir Tapınağı Boss ları 4 Palmir Tapınağı Zindanlarında

Detaylı

American Airborne (Ruhi) vs Soviet Strelkovy Batalon (Batuhan) 1750 pts & Mid-War Pincer

American Airborne (Ruhi) vs Soviet Strelkovy Batalon (Batuhan) 1750 pts & Mid-War Pincer American Airborne (Ruhi) vs Soviet Strelkovy Batalon (Batuhan) 1750 pts & Mid-War Pincer 7 Şubat 2013 Perşembe Brifing: Savunan ve saldıran tarafların olduğu bir senaryo Pincer. Bu senaryoda masa boylamasına

Detaylı

UNUTULMUŞ MADENLER ZİNDAN REHBERİ RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

UNUTULMUŞ MADENLER ZİNDAN REHBERİ RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Merhabalar ZİNDAN NEDİR? Zindanlarda daha hızlı lvl ve parti sistemi sayasinde daha hızlı arkadaş edinebilirsiniz ayrıca zindan mobları exp cp oranları yüksektir örnek vermek gerekirse zindan içerisinde

Detaylı

BCO652 - Oyun Prototipleme

BCO652 - Oyun Prototipleme Ders 2 - Fiziksel Prototipler Hacettepe Üniversitesi October 13, 2016 Farklı prototipleme yöntemleri mevcuttur: Fiziksel Görsel Video Yazılım Bir oyun için birden fazlasına ihtiyacınız olabilir Fiziksel

Detaylı

Two Fighter To Fight

Two Fighter To Fight Two Fighter To Fight BCO623 Oyun Tasarım Belgesi Version 1 Nail Yalçın 0 İÇİNDEKİLER GENEL Oyunun Amacı 02 Hedef Kitle 02 Oyun Türü 02 Oyun Platformu 02 OYUN YAPISI Kamera 03 Oyun Mekanikleri 03 Kontroller

Detaylı

Oyun Tasarımı. 8. Ders

Oyun Tasarımı. 8. Ders Oyun Tasarımı 8. Ders Geçtiğimiz haftalar 1. Lens: Öz Deneyim 2. Lens: Şaşırtma 3. Lens: Eğlence 4. Lens: Merak 5. Lens: Endojen 6. Lens: Problem Çözme 7. Lens: Temel Eleman Dörtlüsü 8. Lens: Hologra k

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 8. Ticaret.31 Mısır Çarşısı..31 Açık Arttırma 34 Pazar Kurmak 36

İÇİNDEKİLER. 8. Ticaret.31 Mısır Çarşısı..31 Açık Arttırma 34 Pazar Kurmak 36 İÇİNDEKİLER 1. Önsöz..3 2. Hafif Bir Başlangıç 4 3. Oyuna Giriş ve Karakter Açma..5 4. Arabirim.10 5. Ne Nereden Alınır?...11 6. Sınıf Seçimi 15 7. Şehirler...17 Laksi.17 Katan.20 Ufuk..23 Rondo 26 8.

Detaylı

Oyun Tasarımı. 10. Ders

Oyun Tasarımı. 10. Ders Oyun Tasarımı 10. Ders Geçtiğimiz haftalar 1. Lens: Öz Deneyim 2. Lens: Şaşırtma 3. Lens: Eğlence 4. Lens: Merak 5. Lens: Endojen 6. Lens: Problem Çözme 7. Lens: Temel Eleman Dörtlüsü 8. Lens: Hologra

Detaylı

2010 DÖNEMİ 1996 İL KARMALARI TOPLANTISI 08 ARALIK 2009

2010 DÖNEMİ 1996 İL KARMALARI TOPLANTISI 08 ARALIK 2009 2010 DÖNEMİ 1996 İL KARMALARI TOPLANTISI 08 ARALIK 2009 İL KARMALARINDAN BEKLENTİLER Üst düzey bir takımın oluşturulması Dünya çapındaki elit takımların performans analizleri gösteriyor ki erkek ve bayanlarda

Detaylı

Ters Faz Koruması RS485 Bilgisayar Bağlantısı Ara Birimi. Kalibrasyon Butonu Kullanıcı dostu bağlantı şemaları

Ters Faz Koruması RS485 Bilgisayar Bağlantısı Ara Birimi. Kalibrasyon Butonu Kullanıcı dostu bağlantı şemaları LTB1 (Üretici Firma Teknolojik değişiklikler nedeniyle, ürünün gelişimi ile ilgili Ürün özelliklerini önceden haber verilmeksizin değişiklikler yapabilir.) TOU 01 EPC akıllı kontrol panosu Dalgıç Pompa,

Detaylı

POZİSYON ALMA TOPU KARŞILAMA HIZLI ADIMLAMA YERDEN VE HAVADAN GELEN TOPLARA SAHİP OLMA TOPA UZANARAK DOKUNMA KOORDİNASYON VE ADIMLAMA YERDEN VE

POZİSYON ALMA TOPU KARŞILAMA HIZLI ADIMLAMA YERDEN VE HAVADAN GELEN TOPLARA SAHİP OLMA TOPA UZANARAK DOKUNMA KOORDİNASYON VE ADIMLAMA YERDEN VE POZİSYON ALMA TOPU KARŞILAMA HIZLI ADIMLAMA YERDEN VE HAVADAN GELEN TOPLARA SAHİP OLMA TOPA UZANARAK DOKUNMA KOORDİNASYON VE ADIMLAMA YERDEN VE HAVADAN GELEN TOPLARA AYAK İLE MÜDAHALE İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...

Detaylı

Y N G. Kris Burm G I P F

Y N G. Kris Burm G I P F ris Burm G I P F Bir birleşimin ürünü Son söz: GIPF projesinin yedinci oyunu. 2 oyuncu için. GIPF projesi başlarken 6 oyundan oluşması planmış olsa da yedinci oyun olan LYNG, projenin bir sentezi olarak

Detaylı

BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER 06.11.2014 Tasarım Belgesi Snowball

BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER 06.11.2014 Tasarım Belgesi Snowball BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER 06.11.2014 Tasarım Belgesi Snowball Yahya İLTÜZER 2014 Version 1.0 İçindekiler Oyuna Genel Bakış... 4 Oyun Odağı... 4 Oyunun Hikayesi... 5 Tür...

Detaylı

Ürün Görünümü ve Ölçüler

Ürün Görünümü ve Ölçüler Ürün Özellikleri Fonksiyon şalteri değişik uygulamalarda kullanılabilir. Seviye flatörlü,sıvı seviye elektrotlu sistemlerde uygulanır. Basınç şalterli ve genleşme tanklı Hidrofor sistemlerinde uygulanır.

Detaylı

Talebin fiyat esnekliği talep edilen miktarın malın kendi fiyatındaki değişimine olan hassasiyetini ifade eder.

Talebin fiyat esnekliği talep edilen miktarın malın kendi fiyatındaki değişimine olan hassasiyetini ifade eder. 21 Bölüm 4: ESNEKLİKLER 1.Talebin fiyat esnekliği 2. Talebin gelir esnekliği 3. Talebin çapraz esnekliği 4. Arzın fiyat esnekliği Talebin fiyat esnekliği talep edilen miktarın malın kendi fiyatındaki değişimine

Detaylı

2.Görev: 3. Görev: Ödül : R3 Eldiven

2.Görev: 3. Görev: Ödül : R3 Eldiven ÖNEMLİ Kırmızı çiftlik görevlerini (1'den 11'e kadar) yapabilmeniz için 50 lvl veya üzeri bir karakter, cadı fanatikleri ve diğer cadı görevlerini (11'den 29'a kadar) yapabilmeniz için 70 lvl veya üzeri

Detaylı

EMDR GÖZ HAREKETLERİ İLE SİSTEMATİK DUYARSIZLAŞTIRMA VE YENİDEN İŞLEME. (Eye Movement Desensitization and Reprossesing)

EMDR GÖZ HAREKETLERİ İLE SİSTEMATİK DUYARSIZLAŞTIRMA VE YENİDEN İŞLEME. (Eye Movement Desensitization and Reprossesing) EMDR GÖZ HAREKETLERİ İLE SİSTEMATİK DUYARSIZLAŞTIRMA VE YENİDEN İŞLEME (Eye Movement Desensitization and Reprossesing) Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Panik Atak ve Sınav Kaygısı ndan Kısa Sürede Kurtulmanın

Detaylı

HAYVANLAR ÂLEMİ. Nicholas Blechman. Hazırlayan Simon Rogers. Çeviren Egemen Özkan

HAYVANLAR ÂLEMİ. Nicholas Blechman. Hazırlayan Simon Rogers. Çeviren Egemen Özkan HAYVANLAR ÂLEMİ Nicholas Blechman Hazırlayan Simon Rogers Çeviren Egemen Özkan 180 HAYVANLAR ÂLEMI Nicholas Blechman 8 17 TÜRLER 18 25 DUYULAR 26 35 REKORTMENLER 36 45 YİYECEK VE İÇECEK 46 55 AİLE 56 63

Detaylı

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 30.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I AD SOYAD: Hüseyin LÜLECİ-120805022 Kerim KARABACAK-120805006 OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyunumuzun Senaryosu ve Amacı Hedef Kitle Oyuncular Oyunla Nasıl Etkileşim Kuracaklar Oyunun Aşamaları Oyunun ismi

Detaylı

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI DİKKAT: Beklenmeyen arıza ve istenmeyen durumlarla karşılamamak için cihazı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

American Tank Company (Ruhi) vs Afrika Schützenkompanie (Levent) 1750 pts & Mid-War Hold the Line

American Tank Company (Ruhi) vs Afrika Schützenkompanie (Levent) 1750 pts & Mid-War Hold the Line American Tank Company (Ruhi) vs Afrika Schützenkompanie (Levent) 1750 pts & Mid-War Hold the Line 25 Ağustos 2013 Pazar Brifing: Görev isminden de anlaşılacağı gibi hattı tutan bir birliğe bir diğerinin

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilgisayar Öğretim ve Eğitim Teknolojileri Eğitimi Bölümü. BTÖ Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilgisayar Öğretim ve Eğitim Teknolojileri Eğitimi Bölümü. BTÖ Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilgisayar Öğretim ve Eğitim Teknolojileri Eğitimi Bölümü BTÖ 422 - Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Oyun İnceleme Raporu Ders Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr. Selay

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KURUMLARARASI GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL VE YURTDIŞI KONTENJANI İÇİN MÜRACAAT EDEN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖZEL YETENEK

Detaylı

Oyun Kurallarında Temel Değişiklikler

Oyun Kurallarında Temel Değişiklikler Oyun Kurallarında Temel Değişiklikler Bariz Gol Şansının Engellenmesi - DOGSO Kural 12 - BGŞ Bir bariz gol şansının engellenmesi Elle oynama (Nerede olduğu önemli değil): kırmızı kart Ceza alanı dışında

Detaylı

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi ÖN MALİYET Siparişin üretiminden önceki verilerle hesaplanan ilk maliyetidir. Wintex ön maliyet modülü tüm maliyet etkenlerinin doğru ve hızlı girilebilmesine olanak

Detaylı

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ www.fnss.com.tr M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI 62 GENEL BAKIŞ FNSS nin modernizasyon ve ömür uzatma çözümleri, tüm M113 Araç Ailesinin;

Detaylı

1. Saha dört eşit parçaya bölünmüş durumdadır.ancak oyuncular bu bölumlerin sadece üçünü kullanabilirler.

1. Saha dört eşit parçaya bölünmüş durumdadır.ancak oyuncular bu bölumlerin sadece üçünü kullanabilirler. DAR ALAN OYUNU (4 BÖLGELİ GEÇİŞ OYUNU) YAŞ GURUBU: 10-14 1. Saha dört eşit parçaya bölünmüş durumdadır.ancak oyuncular bu bölumlerin sadece üçünü kullanabilirler. 2. Takımlar pozisyonlarına göre sahayı

Detaylı

Sonuçlanmamış bir cephede rakibinizin dilediğiniz bir birlik kartını alın ve kendi tarafinıza geçirerek istediğiniz bir cepheye yerleştirin.

Sonuçlanmamış bir cephede rakibinizin dilediğiniz bir birlik kartını alın ve kendi tarafinıza geçirerek istediğiniz bir cepheye yerleştirin. İçerİk: Sonuçlanmamış bir cephede rakibinizin dilediğiniz bir birlik kartını alın ve kendi tarafinıza geçirerek istediğiniz bir cepheye yerleştirin. 60 Birlik Kartı 10 Taktik Kartı 9 ahşap Cephe Piyonu

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU EĞİTİM YETENEK TESPİTİ. İzleyici Antrenörlük ve Yetenek Tespiti (SCOUTING)

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU EĞİTİM YETENEK TESPİTİ. İzleyici Antrenörlük ve Yetenek Tespiti (SCOUTING) TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU EĞİTİM YETENEK TESPİTİ İzleyici Antrenörlük ve Yetenek Tespiti (SCOUTING) BU KONU BİZE NE KAZANDIRACAK Genç futbolculardaki Yeteneği Keşfetmek ile ilgili önemli etkenler konusundaki

Detaylı

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Özet PGRT

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Özet PGRT Özet Özet Bu belgede, bir aracın yakıt tüketimini etkileyen faktörler özetlenip açıklanmaktadır. Bir aracın yakıt tüketimini etkileyen çeşitli faktörler vardır. Lastikler Ekonomik sürüş Araç durumu 03:60-02

Detaylı

Rappelz sadece bir oyun değil. Bir aile dir arkadaşlar. Bunu bildiğinizi umarak Çaylak Rehberi ni hazırlamaya başlıyorum.

Rappelz sadece bir oyun değil. Bir aile dir arkadaşlar. Bunu bildiğinizi umarak Çaylak Rehberi ni hazırlamaya başlıyorum. Önsöz: Rappelz sadece bir oyun değil. Bir aile dir arkadaşlar. Bunu bildiğinizi umarak Çaylak Rehberi ni hazırlamaya başlıyorum. Kırmızı ile gösterilmiş yazılar konu başlığı, Mavi ile gösterilmiş yazılar

Detaylı

Sürat Antrenmanı. Dr.Ali KIZILET

Sürat Antrenmanı. Dr.Ali KIZILET Sürat Antrenmanı Bu antrenmanlar sürat ve çabukluk çeviklik gelişimi için antrenörler için temel kaynaktır.özel bir sürat antrenmanını takiben gevşeme egzersizleri her zaman kullanılmalıdır. Sürat antrenmanları

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

ŞİDDET NEDİR? ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ

ŞİDDET NEDİR? ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ ŞİDDET NEDİR? ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ ŞİDDET NEDİR? ŞİDDET NEDİR? ŞİDDET; Özel ya da toplumsal yaşamda Fiziksel,cinsel,psikolojik olarak herhangi bir zarar ve üzüntü sonucunu ortaya

Detaylı

Tasarım Araçlarını Tasarlamak. BCO 623 Mehmet Han ALGEN

Tasarım Araçlarını Tasarlamak. BCO 623 Mehmet Han ALGEN Tasarım Araçlarını Tasarlamak BCO 623 Mehmet Han ALGEN GENEL BAKIŞ İyi bir oyun geliştirmenin püf noktası oyun için ilgi çekici bir içerik oluşturmaktır. Oyun geliştiren bir takımsa ilgi çekici bir içerikten

Detaylı

Anksiyete ve gerginlik veya endişe. Eminim bunu son zamanlarda hepimiz yaşıyoruz.

Anksiyete ve gerginlik veya endişe. Eminim bunu son zamanlarda hepimiz yaşıyoruz. Rüyalar genellikle en saçma göründüklerinde en derindedir. Sigmund Freud Anksiyete ve gerginlik veya endişe. Eminim bunu son zamanlarda hepimiz yaşıyoruz. Anksiyete: kendinize kötü bir şey olacağını ve

Detaylı

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği Görüntülü Kapı Zili Kayıt ve izleme özelliği SD kart kullanabilme özelliği Türkçe Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu AYP223BE Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz!! Genel Özellikler Görüntülü kapı

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

DENEY 12 SCR ile İki yönlü DC Motor Kontrolü

DENEY 12 SCR ile İki yönlü DC Motor Kontrolü DENEY 12 SCR ile İki yönlü DC Motor Kontrolü DENEYİN AMACI 1. Elektromanyetik rölelerin çalışmasını ve yapısını öğrenmek 2. SCR kesime görüme yöntemlerini öğrenmek 3. Bir dc motorun dönme yönünü kontrol

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ KOORDİNASYON PARKURU

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ KOORDİNASYON PARKURU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ KOORDİNASYON PARKURU 1. İstasyon: Çıkış çizgisinden parkura başladıktan sonra aday

Detaylı

Araç Takip Sistemi DIT Paket

Araç Takip Sistemi DIT Paket Araç Takip Sistemi DIT Paket FiloWay Araç Takip Sistemleri, sürekli gelişen teknolojiyi, rekabetçi fiyat ve eksiksiz destek hizmeti ile sunmaktadır. FiloWay in sunduğu en önemli maliyet avantajı entegre

Detaylı

Sanal Antrenör düğmesine basıp tüm bu işleri senin için özel antrenörümüzün yapmasını da sağlayabilirsin!

Sanal Antrenör düğmesine basıp tüm bu işleri senin için özel antrenörümüzün yapmasını da sağlayabilirsin! ONLINE OYUN NASIL OYNANIR? Online maçlara başlamak için aşağıdaki adımları takip etmen yeterli. Bir kere başlayınca ne kadar kolay ve pratik olduğunu göreceksin: 0. FORMANI VE RENKLERİNİ BELİRLE Oyunun

Detaylı

08.12.2012. Es Es'i geçemediler

08.12.2012. Es Es'i geçemediler Es Es'i geçemediler Beşiktaş Futbol Takımı, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleden galip çıkmayınca Beşiktaş galibiyet serisine son verdi. Karakartallar ligde kalan

Detaylı

ANTRENMAN BİLGİSİ. Dayanıklılık ve Dayanıklılık Antrenmanı. Doç.Dr. Ertuğrul GELEN. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

ANTRENMAN BİLGİSİ. Dayanıklılık ve Dayanıklılık Antrenmanı. Doç.Dr. Ertuğrul GELEN. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ANTRENMAN BİLGİSİ Dayanıklılık ve Dayanıklılık Antrenmanı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Dayanıklılığın Önemi Dayanıklılık; yoğun ve geniş kapsamlı antrenmanları yürütebilmesi için

Detaylı

GEPA BAR-24X2 24 V AKÜ REDRESÖR GRUBU

GEPA BAR-24X2 24 V AKÜ REDRESÖR GRUBU 1. Genel GEPA BAR-24X2 24 V AKÜ REDRESÖR GRUBU GEPA BAR-24X2 Akü Redresör Grubu trafo merkezleri, fabrikalar, acil aydınlatma sistemleri ve 24V DC gerilime ihtiyaç duyulabilecek alanlarda kullanılmak üzere

Detaylı

BÜRO ERGONOMİSİ. Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü

BÜRO ERGONOMİSİ. Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü BÜRO ERGONOMİSİ Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü BÜRO ERGONOMİSİ AÇISINDAN NE DURUMDAYIZ? Çalıştığınız büro YETERİNCE büyük mü? Çalıştığınız büro YETERİNCE aydınlık mı?

Detaylı

Klasik Çalışma Modeli

Klasik Çalışma Modeli Klasik Çalışma Modeli Stok miktarı Nasıl Bir Üretim Modeli? Üretim planına gerek duyulmadan Kısa reaksiyon süreli Talep edildiği kadar üretilen FIFO ya uygun sürekli malzeme akışlı Sabit stok seviyeli

Detaylı

AOS TESTİ UYGULAMA PROSEDÜRÜ

AOS TESTİ UYGULAMA PROSEDÜRÜ AOS TESTİ UYGULAMA PROSEDÜRÜ AOS saha içi değerlendirme prosedüründe, kursiyerlerin tenis oynama becerilerine bakılarak, aşağıdaki konu başlıklarıyla ilgili olarak değerlendirmeleri yapılacaktır. 1. Yer

Detaylı

İstatistik, genel olarak, rassal bir olayı (ya da deneyi) matematiksel olarak modellemek ve bu model yardımıyla, anakütlenin bilinmeyen karakteristik

İstatistik, genel olarak, rassal bir olayı (ya da deneyi) matematiksel olarak modellemek ve bu model yardımıyla, anakütlenin bilinmeyen karakteristik 6.SUNUM İstatistik, genel olarak, rassal bir olayı (ya da deneyi) matematiksel olarak modellemek ve bu model yardımıyla, anakütlenin bilinmeyen karakteristik özellikleri (ortalama, varyans v.b. gibi) hakkında

Detaylı

Fizik 203. Ders 6 Kütle Çekimi-Isı, Sıcaklık ve Termodinamiğe Giriş Ali Övgün

Fizik 203. Ders 6 Kütle Çekimi-Isı, Sıcaklık ve Termodinamiğe Giriş Ali Övgün Fizik 203 Ders 6 Kütle Çekimi-Isı, Sıcaklık ve Termodinamiğe Giriş Ali Övgün Ofis: AS242 Fen ve Edebiyat Fakültesi Tel: 0392-630-1379 ali.ovgun@emu.edu.tr www.aovgun.com Kepler Yasaları Güneş sistemindeki

Detaylı

V = g. t Y = ½ gt 2 V = 2gh. Serbest Düşme NOT:

V = g. t Y = ½ gt 2 V = 2gh. Serbest Düşme NOT: Havada serbest bırakılan cisimlerin aşağı doğru düşmesi etrafımızda her zaman gördüğümüz bir olaydır. Bu düşme hareketleri, cisimleri yerin merkezine doğru çeken bir kuvvetin varlığını gösterir. Daha önceki

Detaylı

Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri.

Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri. Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri www.aselsan.com.tr Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS) ASELSAN, Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri alanında dünyadaki lider firmalardan biridir. Kara ve deniz platformlarına

Detaylı

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI M113 62 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI MEVCUT M113 FILOSU NEDEN MODERNIZE EDILMELI? M113 araç ailesinin, pek çok orduda uzun yıllar kullanımda kalacak olması Hizmet ömrünü uzatmak, performansını

Detaylı

Statik ve dinamik işleri kan dolaşımı ve oksijen tüketimi yönünden iş örneklemeleri ile değerlendiriniz.

Statik ve dinamik işleri kan dolaşımı ve oksijen tüketimi yönünden iş örneklemeleri ile değerlendiriniz. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ OREN 008 ERGONOMİ VE İŞ ETÜDÜ DERSİ ARASINAV LARI 8.04.017 15:00 Süre : 90 Dakika Öğrenci No Adı Soyadı : : İmza : Aldığı

Detaylı

YENİ HANDİCAP ALACAK OYUNCULAR İÇİN KURAL SORULARI

YENİ HANDİCAP ALACAK OYUNCULAR İÇİN KURAL SORULARI YENİ HANDİCAP ALACAK OYUNCULAR İÇİN KURAL SORULARI 1. Bir oyuncunun çantasında bulunan yedek toplar o oyuncunun ekipmanı olarak değerlendirilir. 2. Bir oyuncu saha sınırları içerisinde bulunan topuna saha

Detaylı

WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63

WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63 WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63 08 wnt-tr@wnt.com www.wnt.com Efsanevi performans Dragonskin

Detaylı

Siber Güvenlik Ülkemizde Neler Oluyor?

Siber Güvenlik Ülkemizde Neler Oluyor? SOME Siber Olaylara Müdahele Ekibi Siber Güvenlik Ülkemizde Neler Oluyor? Türkiye dünya genelinde siber saldırıya uğrayan ve siber saldırı başlatan ülkeler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Siber

Detaylı

Diğer platformda yeterince iyi hissediyorum. Her şey bana uygun. Neden Abyss ye kayıt olmalıyım?

Diğer platformda yeterince iyi hissediyorum. Her şey bana uygun. Neden Abyss ye kayıt olmalıyım? Diğer platformda yeterince iyi hissediyorum. Her şey bana uygun. Neden Abyss ye kayıt olmalıyım? Abyss diğer platformların sunduğu tüm özelliklere sahiptir. Ama bunun dışında, Abyss üzerinde arkadaşlarını

Detaylı

PSK 271 Öfke Yönetimi (2015-2016 Güz Dönemi) Yrd. Doç. Dr. Nilay PEKEL ULUDAĞLI. Öfke Yönetimi: Duyguları İfade Edebilmek ve Duygularla Başa Çıkmak

PSK 271 Öfke Yönetimi (2015-2016 Güz Dönemi) Yrd. Doç. Dr. Nilay PEKEL ULUDAĞLI. Öfke Yönetimi: Duyguları İfade Edebilmek ve Duygularla Başa Çıkmak PSK 271 Öfke Yönetimi (2015-2016 Güz Dönemi) Yrd. Doç. Dr. Nilay PEKEL ULUDAĞLI Öfke Yönetimi: Duyguları İfade Edebilmek ve Duygularla Başa Çıkmak Öfkenin Gerçek Nedeni Ne? ÖFKE kıskançlık, üzüntü, merak,

Detaylı

Futbolda Dar ( Küçük) Alan Oyunları Fizyolojisi ve Antrenmana Çıkarımlar. Yusuf Köklü

Futbolda Dar ( Küçük) Alan Oyunları Fizyolojisi ve Antrenmana Çıkarımlar. Yusuf Köklü Futbolda Dar ( Küçük) Alan Oyunları Fizyolojisi ve Antrenmana Çıkarımlar Yusuf Köklü Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu 5. Antrenman Bilimi Kongresi 2-4 Temmuz 2013 Beytepe/

Detaylı