Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi"

Transkript

1 Katkılarıyla Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi ĐÇĐNDEKĐLER: Giriş Kırmızı Peri nin Ana Özellikleri Kırmızı Peri nin Takabileceği Silahlar ve Zırhlar Kırmızı Peri nin Silah ve Zırhına Eklenebilecek Ruh Taşları Kırmızı Peri yi Kullanabilecek Irk ve Sınıflar Kırmızı Peri nin Petin Üstlenebileceği Roller Kırmızı Peri nin Üstleneceği Role Uygun CP Dağılımı Kırmızı Peri nin Kendine Özgü Saldırı, Buff ve Debuff Yetenekleri Kırmızı Peri nin Kendine Özgü Birlik ve Kemer Özellikleri Son Söz

2 GĐRĐŞ Merhaba arkadaşlar. Bu hazırladığım rehberde Rappelz in Olağan Petler türünden olan Kırmızı Peri yi detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Ufak bir başlangıç yaparsak Kırmızı Peri sihirsel atak yapan bir pet (Evcil Hayvan) türüdür. Bu yüzden Büyücü sınıfları için bu en uygun petlerden biridir. Đlerleyen sayfalarda daha detaylı olarak petimizi inceleyeceğiz. Eğer Bu Kırmızı Peri nasıl bir pettir? diye kendinize soruyorsanız, biraz daha sabırlı olmanınız önerebilirim. Rehber öncesinde küçük bir atıştırma yaptıktan sonra, ana yemeğe yani rehberimizi detaylı incelemeye geçebiliriz. Umarım rehberi beğenirsiniz

3 Kırmızı Perinin Ana Özellikleri Kırmızı Peri Sihirsel Atak a dayalı bir pet türüdür. Sihirsel Atak ı fazla olup bir o kadar da Fiziksel Atak ı çok düşüktür. Yine aynı şekilde Sihirsel Defans ı fazla olup Fiziksel Defans ı çok kötüdür. Bir Kırmızı Peri canavara sahibi ile veya tek başına Fiziksel Atak olarak saldırırsa bu hücumdan pek verim alınamaz. Ancak yine bir Kırmızı Peri sahibiyle ya da tek başına bir canavara Sihirsel Atak olarak yani büyü ile saldırıyorsa çok büyük hasarlara yol açılabilir. Fakat düşük seviye bir Kırmızı Peri nin kendi seviyesindeki bir canavara büyük hasarlar vermesi beklenemez. Kırmızı Peri petlerin Büyücü sınıfı olarak sayılabilir. Ancak bu sınıfta tek başına değildir. Buna Örnek Olarak Melek i Örnek Verebiliriz. Yazdıklarımı kısaca özetlersek Kırmızı Peri Büyücü sınıflarını petidir. Gerektiğinde yüksek bir şekilde Sihirsel Atak yapabilir. Fiziksel Atak ı zayıftır. Tıpkı tüm Büyücü sınıflarında olduğu gibi Sihirsel Defans ı fazla olup Fiziksel Defans ı çok düşüktür. Ancak yüksek oranda hasar verebilmesi Fiziksel Defans açığını kapatmaktadır. Sırada Kırmızı Peri nin Takabileceği Silahlar ve Zırhlar konusu var.

4 Kırmızı Peri nin Takabileceği Silahlar ve Zırhlar Kırmızı Periler kesinlikle çift elli asa ve büyücü zırhı giymelidir. Çift elli asa tercih edilmelidir çünkü Kırmızı Periler Sihirsel Atağa dayalı pet olduklarından çift elli asa donatıldığı zaman ekstra sihirli atak kazanacaklardır. Büyücü zırhı tercih edilmeli çünkü seviye 40 olduğunda açılacak olan Büyücü Zırhı yeteneği ile Büyücü zırhı donatıldığında +%10 MP (Mana Puanı) kazancımız olacaktır. Bu yetenek pasif yetenektir ve açılması için 2 CP gerekir. Başka bir tercih ise Tek elli asa + Kalkan olacaktır. Tek elli asa sayesinde bir miktar Sihirli Atak artacak, kalkan sayesinde ise Blokaj ve Defans artacaktır. Ancak maalesef petlerimize sadece 2 adet eşya takmak durumunda olduğumuzdan dolayı petimiz zırh giyemeyip +%10 MP kazancından mahrum olacaktır. Bu yüzden size her zaman Çift elli asa + Büyücü Zırhı kombinasyonunu tercih etmenizi öneririm. Đşte bu tabloda petimize takabileceğimiz Çift elli asaları görüyorsunuz. R1: R2: R3: R4: R5: R6: R7: 90. seviyede açılan Büyücü Donanımı: Asa skill i bize +%10 S.Atak verecek. Bu yüzden Perimize Asa donatılması bizim için ekstra yarar sağlayacaktır.

5 Bu tabloda ise perimize giydirebilmemiz için Büyücü Zırhlarını görmekteyiz. GENEL ASURA DEVA GAİA R3 GENEL ASURA DEVA GAİA R4 GENEL GENEL R5 GENEL R6 Lv 150 Lv 155 Lv 160 R7

6 Bu eşyaları canavarlardan drop olarak yada NPC den satın alarak elde edebilirsiniz. Bu eşyaları perimize giydirmemiz için perimizin seviyesi ile zırhın donatılmak istendiği seviye aynı olmalı. Örneğin 50. Seviyeye ulaşmış bir peri 80 Seviyelik bir zırh giyemez. Bu eşyalar elinizde var. Perinize donatmak istiyorsunuz ama olmuyor. Hemen bir Tüccar a gidip 500R ye Eşya Kartı Satın Alıyoruz. Çantamızın sol alt köşesinden Birleştir penceresini açıyoruz. Donatmak istediğimiz eşya ile Eşya Kartı nı koyuyoruz ve ardından Onayla diyoruz. Artık petimiz için eşyamız çantamızda durmakta. Peki bu eşyayı nasıl takacağım? diyorsanız eğer. Alt+P (varsayılan) yaptıktan sonra karşımıza bir pencere çıkacaktır. Petimizin olduğu kısma doğru donatmak istediğimiz eşyayı sürükledikten sonra artık petimiz donanmış olacaktır. Eğer Eşya Kartı ile birleştirilmiş bir donanımı çıkartmak istersek yine aynı şekilde Tüccar dan 1.000R ye Toparlanma Tomurcuğu alıyoruz ve Eşya Kartı ile birleştirilmiş donanımı Birleştirme penceresine koyuyoruz ve ardından Onayla diyoruz. Donanım artık normal halini almıştır.

7 Kırmızı Peri nin Silah ve Zırhına Eklenebilecek Ruh Taşları Kırmızı Perinin eşyalarına koyulacak en uygun ruh taşları şunlardır ; - Zeka (Sihirli Atak + Mana Puanı) - Bilgelik (Sihirsel Defans + Mana Puanı + Sihirsel Đsabet) - Sihirli Atak - Sihirli Defans yada Fiziksel Defans Bu ruh taşları Kırmızı Peri nin eşyalarına koyulacak en uygun taşlardır. Bildiğiniz gibi Çift elli silahlarda 4 adet boş ruh taşı yeri ve zırhlarda 2 adet boş ruh taşı yeri bulunur. Benim önerim Kırmızı Peri nin eşyalarından olan Çift elli asa ya 2 adet yüksek ölçüde Zeka veren taş ve 2 adet yüksek ölçüde Bilgelik veren taş konulmalı. Zırha ise 1 adet yüksek ölçüde Sihirli Atak, 1 adet de Sihirli Defans taşları konulmalıdır. Fiziksel Defans bence tercih edilmemeli çünkü bir Kırmızı Perinin defansa ihtiyacı olmaz nedeni ise partilerde tanklık yapmaz ve Gölge Đlizyonu yeteneği ile tehdit seviyesini oldukça azaltır. Eğer benim Perimin defansı çok az diyorsanız Fiziksel Defans veren ruh taşını kullanabilirsiniz. Ruh taşlarını yerleştirdikten sonra gözle görülür bir şekilde Perimizin statları artacaktır. Eğer yazdığım gibi 2 adet Zeka, 2 adet Bilgelik, 1 adet Sihirli Atak, 1 adet de Sihirli Defans taşları yerleştirdiğimizde Perimizin ; Sihirli Atağı Mana Puanı Sihirli Defansı Sihirli Đsabeti oldukça artacaktır. Ruh taşlarını eşyaya, bir Ruh Taşı Ustası na giderek yerleştirebilirsiniz. Ruh Taşı Ustası size gereken bilgileri verir. Yerleştirilen ruh taşı çıkarılamaz ancak yerine başka ruh taşı konulabilir.

8 Kırmızı Peri yi Kullanabilecek Irk ve Sınıflar Kırmızı Peri Sihirli Atak yapan sınıfları için ideal bir pettir. Sebebi ise verdiği yüksek derecede Sihirli Atak Birliği ile Sihirli Atağınızı oldukça arttırmaktadır. Kırmızı Peri kullanacak olan sınıfları listelersek ; Büyücü Çağrıcı Mistik Eğitmen Rahip tir. Eğitmen ve Çağrıcı sınıflarında dikkat edilmesi gereken önemli husus ise Kırmızı Peri kullanan Eğitmen veya Çağrıcı nın asa kullanması gerektiğidir. Yazdığım gibi Kırmızı Peri ekstra Sihirli Atak verir. Bu yüzden Fiziksel Atak yapan karakterlerin kullanmaması önerilir. Bu sınıflardan en çelişkilisi Rahip tir. Evet! Rahip partilerde Mavi Peri kullanmalı, PvP de (Player versus Player-Oyuncuya Karşı Oyuncu) ise Kırmızı Peri tercih etmeli. Çünkü PvP ler bir nevi güç gösterisi olduğundan dolayı Kırmızı Peri tercih edilerek karşı tarafa verilen Sihirsel Atağı arttırabiliriz bu da bizim yararımıza işlerken karşı tarafın zararına olur. Sözün kısası Kırmızı Peri yi Sihirli Atak yapan tüm karakterler kullanabilir ve beraber mükemmel bir ikili olabilirsiniz. Ancak Kırmızı Peri yi Fiziksel Atak yapan bir karakterin kullanmasını hiç ama hiç tavsiye etmiyorum çünkü size pek bir yararı olmayacaktır.

9 Kırmızı Peri nin Üstlenebileceği Roller Arkadaşlar önceden yazığım gibi Kırmızı Peri, Sihirsel Atak ı güçlü, Fiziksel Defans ı çok düşük olduğundan dolayı kesinlikle partilerde Tanklık yapamaz. Ayrıca başka bir oyuncuya yada pete HP (Can Puanı) veremediğinden dolayı partilerde Kırmızı Peri ye rahip muamelesi yapmak çok yanlış olur. Rahip gibi davranacağımız pet Mavi Peri olmalı. Mavi Peri yi bir sonraki rehberimde inceleyebilirsiniz. Peki diyorsunuz Kırmızı Peri partilerde ne işe yarar?. Kırmızı Peri ler partilerin Sihirsel Atakçısı dır. Karşı canavara yüksek oranda hasar verdiğinden dolayı Kırmızı Peri yi her yerde Sihirsel Atakçı olarak kullanılması önerilir. Partilerde pet olarak Kırmızı Peri nin olma zorunluluğu yoktur ancak bir partide iyi bir Kırmızı Peri varsa canavarın ölüm hızında gözle görülür çok iyi bir azalma olur. Eğer daha açık bir dille anlatırsak oyundaki her pet aslında bir sınıfı teşkil eder. Örneğin; Yeti>Kutsal Şövalye Kırmızı Peri>Kaos Büyücüsü gibi. Bu sınıflardan Kaos Büyücüsü bir grubun Sihirsel Atakçısı olduğundan dolayı Kırmızı Peri de bir grubun petleri arasında çok yüksek hasar veren bir Sihirsel Atakçı dır Ayrıca Kemer yeteneğini açtığımız zaman ve kemerimize Periyi donattığımız zaman değişiminin 1. kısmında +%10 zeka kazancı, değişiminin 2. kısmında +%10 Sihirli Atak kazancı elde etmiş oluruz. Sözün kısası ve özü bir Kırmızı Peri bir partinin Sihirli Atakçısı olarak görev alır ve partiye çok yararı dokunur.

10 Kırmızı Peri nin Üstleneceği Role Uygun CP Dağılımı Kırmızı Peri için en uygun CP dağılımlarını görelim. Sihirli Atak için: Lv Aktif Pasif 1 1. Seviyede Aktif Skill Mevcut Değildir Bu yetenek kesinlikle açılmalıdır. Eşya donatıldığı zaman performansları %90 yaratığa işler. + S.Atak verir. Kesinlikle fullenmelidir. Açılmasını tavsiye etmem çünkü K. Peri tanklık yapmaz. 10 İkiz Küreler yeteneği fullenmelidir. 2 adet ateş topu gönderir. Çok büyük hasarlara yol açar. 15 Yüksek atak yüzünden tehditi üzerine çekebilir Gölge İlizyonu yeteneği tercihe bağlı olarak sev3 te bırakılabilir. 20 Ateş Küresi yeteneği fullenmelidir. Canavara alev topu gönderir hasara yol açar ve zaman üstünde hasar bırakır. HP ye pek ihtiyaç duyulmadığından tercihe göre açılabilir. MP ye çok ihtiyaç duyduğumuzdan kesinlikle fullenmelidir. + MP verir. 25 Savaş Çığlığı yeteneği elinizde imkan var ise yükseltebilirsiniz. Partilerde 2. canavara korku atarak azda olsa başınızdan savabilirsiniz. 30 Mana Şok yeteneği sev1 de bırakılabilir az hasar verip çok kısa süre hedefi sersemletme şansı yaratır. Dediğim gibi önerim sev1 de bırakılması. HP rejenerasyonunu artırır. Açılmasına gerek yoktur. MP rejenerasyonunu arttırır. Fullenmesi gerekir. Çünkü çok Peri çok MP tüketir. 40 Aktif Skill Mevcut Değil Açılması gerekir. Büyücü zırhı donatıldığı zaman +%10 MP verir. Peti Atakçı olarak kullandığımızdan dolayı açmıyoruz. 45 Evet. En önemli skillmize geldik. Birlik yeteneği kesinlikle fullenmelidir. Birli yeteneği sayesinde ekstra Sihirli Atak kazanırız. Açılması gereksizdir. Ben tavsiye etmiyorum. Sihirli isabeti arttırır. 51 Aktif Skill Mevcut Değil Açılmasına gerek yoktur. Açılmasına gerek yoktur. Olabildiğince yüksek tutulmalıdır. + Zeka verir. Olabildiğince yüksek tutulmalıdır. + Bilgelik verir. Gereksizdir. Açılmasına gerek yoktur.

11 Overbreed yaptıktan sonra petimiz +10 eksta CP kazanacaktır. Lv Aktif Pasif 50 Bu yetenek tercihe göre açılabilir. Eğer lazım olur diyorsanız tabi ki. Ancak açmamanızı tavsiye ederim. Eğer Yaratım yeteneğini açtıysanız bunu da açmalısınız. Çünkü ikisi beraber iş görür.diğer yeteneği açmadıysanız bunu da açmayın. Eğer önceki Sihirli Ataktan memnun değilseniz biraz yükseltebilirsiniz veya fulleyebilirsiniz. Benim önerim biraz yükseltilmeli böylece CP tasarrufu yapmış oluruz. Perimizin Sihirli Defansa pek ihtiyaç duymadığından dolayı Sev0 da bırakabilirsiniz. Eğer memnun değilseniz yükseltebilirsiniz. 60 Değişim 1. de İkiz Küreler yeteneği full ise bu yeteneği de arttırabilirsiniz. Önerim fullenmesinden yanadır. 65 Gölge İlizyonu yeteneğini bir önceki gibi sev3 te bırakabilirsiniz. Yani hiç oynamayın. 70 İkiz Küreler yeteneğinde olduğu gibi bu yetenekte fullenmelidir. HP ye pek ihtiyaç duyulmaz açılmasını tavsiye etmem. MP ye çok ihtiyaç duyulduğundan dolayı 2-3 seviye yükseltebilirsiniz veya fulleyebilirsiniz. 75 Eğer bir önceki değişimde açmadıysanız ancak ihtiyaç duyuyorsanız açın ancak benim tavsiyem açmamanızdan yana. 80 Eğer PvP ye önem veriyorsanız bu yeteneği biraz yükseltebilirsiniz ancak fullemeyin. Açılmasını tavsiye etmiyorum. Yazdığım gibi HP rejenerasyonunu arttırır. Yükseltilmeli. Perimiz çok MP harcadığından dolayı MP rejenarasyonuna ihtiyacımız olacaktır. 85 Bu yetenek periye + Zeka ve Sihirli Atak verir. Sev2 de bırakılabilir. 90 Yetenek fullenmelidir. Yetenek açılmalı. Asa veya topuz donattığımızda +%10 S. Atak verir. Petimizi kemere takmadığımızdan açmıyoruz. 95 Birlik yeteneği kesinlikle fullenmelidir Sihirli Atak verir. Açılması gereksizdir. Sihirli isabeti arttırır. 101 Açılmasına gerek yoktur. Önceki şekilde kalabilir. Aktif Skill Mevcut Değil Açılmasına gerek yok. Önceki şekilde kalabilir. Gereksizdir. Açılmasına gerek yok.

12 Bu sefer Overbreed yaptıktan sonra petimiz +15 ekstra CP kazanacak. Lv Aktif Pasif 100 Eğer ihtiyaç duyuyorsanız açın ancak açmamanızı tavsiye ederim çünkü sık kullanacağınız bir yetenek olmayıp CP den tasarruf etmeliyiz. Eğer Yaratım yeteneğini açtıysanız bunu da açmalısınız. Çünkü ikisi beraber iş görür. Diğer yeteneği açmadıysanız bunu da açmayın. Eğer önceki Sihirli Ataktan memnun değilseniz biraz yükseltebilirsiniz veya fulleyebilirsiniz. Benim önerim biraz yükseltilmeli böylece CP tasarrufu yapmış oluruz. Perimizin Sihirli Defansa pek ihtiyaç duymadığından dolayı Sev0 da bırakabilirsiniz. Eğer memnun değilseniz yükseltebilirsiniz. 110 İkiz Küreler yeteneği kesinlikle fullenmelidir. Çok büyük hasarlara yol açacaktır. 115 Eğer periniz daha çok tehdidi üzerine çekiyorsa Gölge İlizyonu yeteneğini 1. Değişimden sev5 yapabilirsiniz. 120 Ateş Küresi yeteneği her zamanki gibi fullenmelidir. HP ye pek ihtiyaç Yükseltilmeli. Perimiz çok duyulmaz açılmasını tavsiye MP harcadığından dolayı daha etmem. Ancak tercihe bağlı fazla MP ye ihtiyacımız olarak verebilirsiniz. olacaktır. 125 Bir önceki değişimde ki gibi bırakılabilir. Eğer ihtiyaç duyuyorsanız açabilirsiniz veya yükseltebilirsiniz. 130 Biraz daha yükseltebilirsiniz. Yükseltilmeli. Perimiz çok Açılmasını tavsiye MP harcadığından dolayı MP etmiyorum. Yazdığım gibi rejenarasyonuna ihtiyacımız HP rejenerasyonunu arttırır. olacaktır. 135 Sev4-5 yapabilirsiniz. Bu sizin için ideal olur. CP den tasarruf etmiş oluruz. Veya bu yeteneğe ihtiyaç duyuyorsanız fulleyebilirsiniz. 140 Tabi ki bu yetenek de fullenmelidir. Yetenek açılabilir + MP Rejenere verir. 145 Birlik her zaman ki gibi ne olursa olsun fullenmelidir.+210 S.Atak verir. Artık PvP ler sizin için değer kazandıysa en baştan bu yeteneği yükseltebilirsiniz.sev5 yapmanız sizin için idealdir. 150 Yetenek açılabilir. Yetenek fullenebilir. Tüm statlara + kazandırır. *Overbreed: Overbreed, yaratığınız + Cp kazanmasını sağlar 50 leveldan 60 levela kadar yaratığı değişime uğratmaz iseniz +10 Cp kazanır. Aynı Şekilde 95 leveldan 105 levela kadar değişime uğratmaz iseniz +15 Cp Kazanır. Ancak overbreed yaptıktan sonra değişimi unutmayın aksi halde değişim bir daha olmayacaktır.

13 Kırmızı Peri nin Kendine Özgü Saldırı, Buff ve Debuff Yetenekleri Saldırı Yetenekleri: Đkiz Küreler: Hedefe 2 adet alev küresi fırlatır. Geri dolma süresi 10sn dir. Büyücü nün Alevli Oklar yeteneği ile çok iyi birlik olur. Ancak bu başka sınıfların bu yeteneği kullanmaması anlamına gelmez. En sık kullanacağımız 2 yetenekten biridir. Ateş Küresi: Hedefe 1 adet ateş topu fırlatır ve büyük hasar bırakır aynı zamanda zaman üstüne hasar bırakır. Mistik in debuffları ile birlikle canavara açı çektirerek öldürebilirsiniz. Önce büyük hasar, ardından hasarlar yağmuru çok hoş bir görüntü oluşturur. En sık kullanacağımız 2 yetenekten biriside budur. Çünkü geri dolma süresi 15sn kadar azdır. Savaş Çığlığı: Hedefi belli bir süreliğine Korku ya tabi tutar. Partilerde 2. canavarı başınızdan savmak için kullanabilirsiniz. Tıpki Katil in Kafatası Kıran yeteneği gibi. Geri dolma süresi 3dk gibi uzun bir süredir. Bu yüzden her zaman kullanmanızı önermem. Mana Şoku: Hedefe sersemletme şansı ile bir vuruş yapar azda olsa hasar verir. Partilerde zor durumlarda yada PvP lerde uygun zamanlarda kullanılabilir. Geri dolma süresi normaldir, 1dk dır. Zor durumlarda kullanabilirsiniz. Yaygaracı Alevler: Hedefe 3 Sihirli Atak ile saldırır ve çok büyük hasarlara neden olur. Gerekli durumlarda kullanılmasını tavsiye ederim. Çünkü 90sn geri dolum süresi vardır. Partilerde atağı arttırmak ve PvP lerde düşmana ağır hasar vermek için kullanılabilir.

14 Buff Yetenekleri: Gölge Đlizyonu: Perimizin tehdit seviyesini düşürür ve bu kutsama aktif iken devamlı MP tüketir. Zindan partilerinde kullanılması gerekir. Böylece üstüne canavar çekme olasılığı düşer. Devamlı aktif bir kutsamadır. Aynı yetenek Mavi Peri de de mevcuttur. Birlik-Kırmızı Peri: Hem kendimize hem de perimize etki eden kutsamadır. Son seviyede +210 Sihirli Atak verir. Kutsama süresince devamlı MP tüketir. Kırmızı Peri nin en iyi kutsaması Birlik tir ve devamlı aktif bir kutsamadır. Peri Kutsaması: Bu yeteneğin kullanılması için Yaratım: Peri Sıcaklığı yeteneğinin açık olması gerekir. Bu yetenekleri kullandığımız zaman 20 saniye boyunca MP Restor +500 Artar. PvP lerde ve Partilerde Mp niz bittiğinde kullanabilirsiniz. Ancak geri dolum süresi 20dk gibi çok uzun bir süredir. Ancak Yaratım: Peri Sıcaklığı yeteneğinin geri dolma süresi 12 saat gibi çok uzun bir süredir ve beraber çalıştıkları için 12 saat sonra tekrar kullanabiliriz. Dürtme: Zeka: Bu yetenek aktif edildiğinde kısa süreliğine % olarak Zekamızı arttıracaktır. PvP lerde kullanmanızı öneririm çünkü çok sık kullanan bir yetenek değildir 10sn boyunca Zekanız artar ve 20dk geri dolum süresi vardır.

15 Debuff Yetenekleri: Savaş Çığlığı: Hedefi belli bir süreliğine Korku ya tabi tutar. Partilerde 2. canavarı başınızdan savmak için kullanabilirsiniz. Tıpki Katil in Kafatası Kıran yeteneği gibi. Geri dolma süresi 3dk gibi uzun bir süredir. Bu yüzden her zaman kullanmanızı önermem. Mana Şoku: Hedefe sersemletme şansı ile bir vuruş yapar azda olsa hasar verir. Partilerde zor durumlarda yada PvP lerde uygun zamanlarda kullanılabilir. Geri dolma süresi normaldir, 1dk dır. Zor durumlarda kullanabilirsiniz. Arkadaşlar dikkat ettiğiniz gibi yukarıdaki yetenekler hem Saldırı Yetenekleri hem de Debuff Yetenekleri kısmındalar nedeni malum. Aynı zamanda hem Debuff verip aynı zamanda da hasar yarattıkları için.

16 Kırmızı Peri nin Kendine Özgü Birlik ve Kemer Özellikleri Birlik-Kırmızı Peri: Hem kendimize hem de perimize etki eden kutsamadır. Son seviyede +210 Sihirli Atak verir. Kutsama süresince devamlı MP tüketir. Kırmızı Peri nin en iyi kutsaması Birlik tir ve devamlı aktif bir kutsamadır. Zeka Kemeri: Eğer bu yetenek açık ise petimizi kemerimize taktığımız zaman +%10 Zeka Kazancımız Olur. Bu Değişim1 için geçerlidir. Sihirli Atak Kemeri: Eğer bu yetenek açık ise petimizi kemerimize taktığımız zaman +%10 Sihirli Atak kazancımız olacaktır. Ve Karşınızda Kırmızı Perinin Evo (Değişim) Halleri: Evo1 Evo2 Evo3

17 Son Söz Arkadaşlar size öncelikle bu rehberimi okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Umarım ki rehber anlaşılır bir şekilde olmuştur ve yine umarım ki rehberimi beğenmişsinizdir. Dürüst olayım bu rehberimi günde 6 saat çalışarak 2 günde yaptım yani toplam 12 saat. Umarım ki bu 12 saat çalışmama değer bir rehber olmuştur sizin gözlerinizde. Şimdi huzurlarınızdan saygıyla ayrılıyorum bir sonraki rehberde görüşmek üzere sağlıcakla kalın. Đyi Oyunlar Rude ve Perileri *Bu rehberin tarafımca iznim olmadan rappelzonline.net ve gpotato Kuruluşu hariç hiçbir yerde kullanılmasına izin verilmemektedir. Eğer izinsiz kopyalanıp herhangi bir yerde yakalanırsa kısa sürede cezai işlemlere başvurulur.

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması 1 SALAMANDRA REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Salamandra; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel kategorisinde bir pettir. Olağan özel petler içerisinde en ucuza alabileceğiniz

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Yazar:RealDetay Server:Fenix Mavi Peri; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Petler kategorisinde bir pettir. Olağan petler içerisinde tank petlerden

Detaylı

Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi

Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi Petin Ana Özelliği : LAMBANIN CİNİ (Güçlü, Savaşçı Tank Pet); Lambanın Cini güçlü vuruşları olan, dayanaklıklı ve görünüşüyle kendine

Detaylı

RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg

RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Cikoritta / Serafin Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg Olağan; Ork: İnsani türden olup yakın dövüş ustasıdır. Fiziksel saldırı ve savunma yetenekleri ile

Detaylı

KARA UNİCORN REHBERİ

KARA UNİCORN REHBERİ KARA UNİCORN REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Kara Unicorn; Rappelz Pet Sistemine Resurrection güncellemesi ile eklenmiştir ve Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir.

Detaylı

KIRMIZI PERİ REHBERİ

KIRMIZI PERİ REHBERİ 1 KIRMIZI PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix Beyaz Unicorn; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir. Olağan Özel petler içerisinde hem binek olarak kullanılabilmesi hem

Detaylı

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler;

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler; Hazırlayan=Thelater Server=Fenix Klan=Alissium Rappelz:Yeti Rehberi İçindekiler; Giriş 1 Petin(Hayvanın)Ana Özellikleri.2 Petin Giyebileceği Silahlar Ve Zırhlar..3 Pete takılabilecek Ruh Taşları.4 Peti

Detaylı

YETİ REHBERİ. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

YETİ REHBERİ. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 YETİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh Taşları..3 Petin

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

MAVİ PERİ REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh

Detaylı

ŞAHİN ADAM REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

ŞAHİN ADAM REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 ŞAHİN ADAM REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh

Detaylı

EIMUS REHBERI. E i m u s R e h b e r i Sayfa 1

EIMUS REHBERI. E i m u s R e h b e r i Sayfa 1 EIMUS REHBERI E i m u s R e h b e r i Sayfa 1 ÖNSÖZ MERHABALAR ARKADAġLAR; Eimus rehberini bu peti uzun süredir kullanmamdan dolayı yazıyorum.umarım birçok kutsal Ģövalyenin rüyalarını süsleyen bu peti

Detaylı

Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011

Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011 2011 Efsanevi Petler Hıdır 24.06.2011 Sayfa 2 Efsanevi PETLER Adları neden efsanevidir tahmin etmek zor değil. Onlar Rappelzin En eski serverlarında bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan ulaşılmazlar

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ

BEYAZ UNİCORN REHBERİ 1 BEYAZ UNİCORN REHBERİ Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh Taşları..3 Petin Kendine Özgü Birlik

Detaylı

KARA UNİCORN REHBERİ

KARA UNİCORN REHBERİ 1 KARA UNİCORN REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek

Detaylı

Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması İçindekiler İçindekiler...1 Önsöz....2 Petin Ana Özellikleri.....2 Pete takılabilecek silahlar ve zırhlar, silah ve zırha eklenebilecek ruh taşlar...3

Detaylı

Nadir Petler. HıDıR

Nadir Petler. HıDıR 2011 Nadir Petler HıDıR 23.06.2011 Sayfa 2 Olağan Petler Elinizde bulunan bu doküman yeni gelen pet birleştirme sistemide dahil edilerek hazırlanmıştır. Eski rehberdeki hatalarda düzeltilmiştir. Hata olan

Detaylı

Harpi (Evo1) Level 1 Statları. Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik Beceri Şans Harpi (Evo 1) Level Statları

Harpi (Evo1) Level 1 Statları. Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik Beceri Şans Harpi (Evo 1) Level Statları HARPİ REHBERİ Harpi hakkında merak edilen tüm sorulara cevap bulabilceginiz bir rehber hazırladım.umarım beğenirsiniz... Evo1 Evo2 Evo3 Harpi (Evo1) Level 1 Statları Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik

Detaylı

Eşsiz Petler. Hıdır

Eşsiz Petler. Hıdır 2011 Eşsiz Petler Hıdır 27.06.2011 Sayfa 2 Eşsiz PETLER Evet, geldik Oyunumuzun en üst seviye petlerine bunlardan ötesi yok oyunun son seviyesi hayalin gerçeğe dönüştüğü ulaşılması en zor olan EN BABA

Detaylı

I sk e le t p e t i nin ö z e ll ik le r i H a z ı r l a y a n :I t a m i S e r v e r : S e r a f i n İ ç i n d e k i l e r I s k e l e t p e t i n i n g e n eö l z e l l i k l e r i 2 I s k e l e t i

Detaylı

Mağaza Kullanım Rehberi

Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi İçindekiler Mağaza nedir? Mağazaya nasıl ulaşılır? Mağaza genel açıklaması. Mağaza eşyaları nelerdir? Gp alımında yaşanan sıkıntılar da ne yapılmalıdır?

Detaylı

Rappelz: Çaylak Maceracı Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory (Fenix)

Rappelz: Çaylak Maceracı Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory (Fenix) İçindekiler İçindekiler...1 Giriş...3 Oyunda Fare Kontrolü...4 Oyunda Klavye Kontrolü...4 Irklar ve Sınıflar, Sınıf Seviyesi (SSev) ve CP...5 Zırhlar ve Diğer Eşyalar...15 Silahlar...15 Silah ve Zırhların

Detaylı

Rappelz: Eğitmen/Ruhların Efendisi Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory [Fenix]

Rappelz: Eğitmen/Ruhların Efendisi Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory [Fenix] İçindekiler Giriş... 2 Genel bilgiler... 2 Oyun tarzı... 3 Silahlar & Zırh... 3 Diğer eşyalar... 4 Ruh taşları... 5 Yüzükler, küpeler & kolyeler... 6 Evcil hayvanlar... 6 Yetenekler... 9 Çift çağrı...

Detaylı

İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n p a r t i d e k i r o l ü.3 K r a k e n k u l l a n

İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n p a r t i d e k i r o l ü.3 K r a k e n k u l l a n K r a k e n p e t i ni n ö z e l lki le r i H a z ı r l a y a n : It a m i S e r v e r : S e r a f i n İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n

Detaylı

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir?

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? İÇİNDEKİLER Giriş MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? Rappelz deki Coğrafik Bölgeler Irklar ve Sınıflar Seviye Alma Petler ve Genel Özellikleri Evcilleştirme

Detaylı

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz mmorpg oyunumuzun en yüksek seviyeli canavarlara ve boss una sahip olan

Detaylı

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Öncelikle zindan nedir bunu bir inceleyelim. Zindan oyuncuların genellikle toplu olarak(8 kişiye kadar) parti kurup

Detaylı

EŞLİ 101 TURNUVASI OYUN KURALLARI I-TAKIMLARIN OTURMA DÜZENİ :

EŞLİ 101 TURNUVASI OYUN KURALLARI I-TAKIMLARIN OTURMA DÜZENİ : EŞLİ 101 TURNUVASI OYUN KURALLARI I-TAKIMLARIN OTURMA DÜZENİ : 1. Oturma düzenin belirlemek için oyuncular kendi aralarında karar veremez ise; zar atmak suretiyle oturma düzeni belirlenir. Büyük zar atan

Detaylı

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ El KASSIA ZİNDAN REHBERİ Fides / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz oyunumuzun en çok kullanılan zindanlarından biri olan El Kassia zindanını tanıtacağım.

Detaylı

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat RAPPELZ EL KASSIA 120. SEVİYE GÖREVLERİ Chygrynyskyy - Fenix 1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat Görevi veren NPC: Tüccar Ake [Rondo] Görev Hedefi: Paketi Kara Orman Muhafız Noktasında bulunan Muhafız

Detaylı

American Airborne (Ruhi) vs Soviet Strelkovy Batalon (Batuhan) 1750 pts & Mid-War Pincer

American Airborne (Ruhi) vs Soviet Strelkovy Batalon (Batuhan) 1750 pts & Mid-War Pincer American Airborne (Ruhi) vs Soviet Strelkovy Batalon (Batuhan) 1750 pts & Mid-War Pincer 7 Şubat 2013 Perşembe Brifing: Savunan ve saldıran tarafların olduğu bir senaryo Pincer. Bu senaryoda masa boylamasına

Detaylı

MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Mehtap Tapınağı Zindan Rehberi Giriş: İyi oyunlar Rappelz oyuncuları. Karşınıza Mehtap Tapınağı ile ilgili birçok yararlı bilginin yer aldığı zindan rehberiyle bulunmaktayım. Eksikleri olabilir fakat birçok

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Adı Soyadı : TAYFUN KARACA OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacınıda belirtiniz: Oyunda bulunan karakterimizin adı mörfi, oyunda bir robosikletin içinde olduğu için

Detaylı

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle.

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. Bölüm-1 İÇİNDEKİLER Bölüm-2 Rappelz nedir? Nasıl kayıt

Detaylı

Kristal Vadi Zindan Rehberi

Kristal Vadi Zindan Rehberi İçindekiler Zindan Nedir?... 2 Kristal Vadi Zindanlarına Nasıl Gidilir?... 3 Kristal Vadi Zindanlarına Kimler Gitmeli?... 3 Kristal Vadi Zindanlarında Hangi Boss lar Vardır?... 4 Kristal Vadi Zindanlarına

Detaylı

RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX

RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ 2011 HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX İçindekiler İçindekiler 1 Giriş..2 Görevin alt yapısını hazırlayan hikaye nedir? Görev dizisi bize oyunda hangi gerçekleri

Detaylı

Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız.

Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız. Sizlere oyunun ilk seri görevleri olan Kırmızı Çiftlik ve Muhteşem Cadı görevlerini anlatacağım. Umarım bu rehber size görevleri daha kolay yapmanızda yardımcı olur. Başlarken: Kesmemiz gereken yaratıklar,

Detaylı

MATRİKS TRADER GRAFİK ÜZERİNDEN EMİR GÖNDERİMİ

MATRİKS TRADER GRAFİK ÜZERİNDEN EMİR GÖNDERİMİ MATRİKS TRADER GRAFİK ÜZERİNDEN EMİR GÖNDERİMİ Versiyon 7.1.5 01.02.2016 Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. GRAFİK ÜZERİNDEN EMİR GÖNDERİM UYGULAMASI Merhaba. Matriks Veri terminali programı içinde

Detaylı

UZAYLIYLA SOHBET. Kedi kuklasını silip bu kuklalardan birini seçin ve projenize başlayın.

UZAYLIYLA SOHBET. Kedi kuklasını silip bu kuklalardan birini seçin ve projenize başlayın. 1 Bugün bizimle konuşan bir uzaylı karakter, yaratacağız. Projeye başlamadan önce şunlara karar vermelisiniz. Karakterinizin adı ne? Nerede yaşıyor? Nası bir karakter? Mutlu mu? Ciddi mi? Komik mi? 2 Kedi

Detaylı

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan Harita Güncelleme Bu broşür DAİİCHİ marka Navigasyon ünitesine sahip olan Hyundai modellerimizin, Navigasyon programındaki haritanın güncelleme işleminin nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirme amacıyla

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Adı-Soyad-No: Özlem Kuşcu - 140805027 OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacınıda belirtiniz: Denizaltı arka planlı oyunda ana karakter olan sarı balık ile yemleri toplayıp

Detaylı

Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ. EXCEL de Pivot Tablo Tıkla ve Analiz Et!

Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ. EXCEL de Pivot Tablo Tıkla ve Analiz Et! Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ EXCEL de Pivot Tablo Tıkla ve Analiz Et! Lütfen Dikkat! Bu kitapta herhangi bir şekilde adı geçen ürün, marka veya şirket isimleri sahiplerine aittir. Kitapta yer alan

Detaylı

Sürüm Notları. I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler

Sürüm Notları. I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler Sürüm Notları I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler Pers ırkının bonusları: - +%10 Daha fazla Demir üretimi - %10 Daha ucuz Okçu eğitimi - %10 Daha hızlı Kuşatma Makinesi üretimi - %20 Daha fazla Sefer

Detaylı

TRIBALIZM FC GU2011 ANTRENMAN-TAKTİKSEL VE YÜZEYSEL E- BİLGİ KİTAPÇIĞI

TRIBALIZM FC GU2011 ANTRENMAN-TAKTİKSEL VE YÜZEYSEL E- BİLGİ KİTAPÇIĞI TRIBALIZM FC GU2011 ANTRENMAN-TAKTİKSEL VE YÜZEYSEL E- BİLGİ KİTAPÇIĞI BİLGİNİZE(**): Kariyer 24. seviyede açılacak olan ''Spor okullu antrenman merkezi'' yaptırdıktan sonra minimum 50+ antrenör ile 3+3+1

Detaylı

Chromium B.S.U. 'Gelene Vur Gidene Vur' Oyunu. Doruk Fişek (dfisek@fisek.com.tr)

Chromium B.S.U. 'Gelene Vur Gidene Vur' Oyunu. Doruk Fişek (dfisek@fisek.com.tr) Chromium B.S.U. 'Gelene Vur Gidene Vur' Oyunu Doruk Fişek (dfisek@fisek.com.tr) Toz ve Gaz Bulutu 2000 yılının Temmuz'unda, oyunun müstakbel yazarı Mark B. Allan, LinuxGames sitesinde eski bir DOS "gelene

Detaylı

AKS SOFT V4.0 KULLANMA KILAVUZU. Geçiş Kontrol Yönetimi Personel Tanımlama Geçiş Kontrol Raporları Ziyaretçi Yönetimi

AKS SOFT V4.0 KULLANMA KILAVUZU. Geçiş Kontrol Yönetimi Personel Tanımlama Geçiş Kontrol Raporları Ziyaretçi Yönetimi AKS SOFT V4.0 KULLANMA KILAVUZU Geçiş Kontrol Yönetimi Personel Tanımlama Geçiş Kontrol Raporları Ziyaretçi Yönetimi Masaüstünde AKS SOFT V4.0 kısa yolu oluşur. Bu kısa yol kullanılarak program çalıştırılır.

Detaylı

Şekil1. Tüm berileri projeme indirip ilgili tabakalara yerleştirdim.

Şekil1. Tüm berileri projeme indirip ilgili tabakalara yerleştirdim. NETCAD ĐLE MADEN OCAĞI ÜRETĐM RAPORU HAZIRLAMA Bilindiği gibi maden ocaklarında üretim yapan maden mühendisleri, şirketleri adına her yıl Migem e bazı raporlar verirler. Bu raporlar genelde yıllık üretim,

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacınıda belirtiniz: Oyunumda ana karakter olarak bir arabamız vardır ve bu arabayı hedef konuma ulaştırmamız gerekmektedir. Ama engellere

Detaylı

Server: Fenix Karakter adı: Yayking. Bu bir ork tanıtımı.

Server: Fenix Karakter adı: Yayking. Bu bir ork tanıtımı. Server: Fenix Karakter adı: Yayking Bu bir ork tanıtımı. İlk olarak Rappelz Online de pet sistemi çok harika.bu konuda birinci olduğunu duymuştum.hatırlamadığımdan dolayı özür dilerim. Orkun genel görünüşü

Detaylı

2.Görev: 3. Görev: Ödül : R3 Eldiven

2.Görev: 3. Görev: Ödül : R3 Eldiven ÖNEMLİ Kırmızı çiftlik görevlerini (1'den 11'e kadar) yapabilmeniz için 50 lvl veya üzeri bir karakter, cadı fanatikleri ve diğer cadı görevlerini (11'den 29'a kadar) yapabilmeniz için 70 lvl veya üzeri

Detaylı

ÖRNEK. a=1 yazdığımızda ar k 1 sayısı a harfi olmuştur. Aynı şekilde b=2 dediğimizde 2 sayısı b. Diyagramımıza başlıyoruz. Başla

ÖRNEK. a=1 yazdığımızda ar k 1 sayısı a harfi olmuştur. Aynı şekilde b=2 dediğimizde 2 sayısı b. Diyagramımıza başlıyoruz. Başla ALGORİTMAYA GİRİŞ 11 Bu akış diyagramlarını kullanarak bilgisayarlarımızla basit programlar üretebiliriz. Aynı okula nasıl giderim örneğindeki gibi bilgisayara adım adım ne yapacağını belirtebiliriz. Bilgisayar

Detaylı

Çevreci motorlar için 10 adım

Çevreci motorlar için 10 adım Otomobilleri Yeşil Yapın kampanyasının amacı, araçların çevreye verdiği zararları azaltmak ve sürücülerin çevreye daha duyarlı bir biçimde araç kullanmalarını teşvik etmektir. Çevreci motorlar için 10

Detaylı

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz.

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz. BLOG PROJE ÖDEVİ BLOG NASIL AÇILIR? 1.Adım: Kayıt Olma Üst menüde yer alan Kaydol butonuna basarak kayıt işlemini başlatın. Diğer bir seçenek ise Web Sitesi Oluştur butonuna basmak. İki butonda aynı yere

Detaylı

Zed-FULL KASIM 2016 BÜLTENİ

Zed-FULL KASIM 2016 BÜLTENİ Zed-FULL KASIM 2016 BÜLTENİ Zed-FULL GÜVENLİK ŞİFRESİ Değerli kullanıcılarımız Zed-FULL cihazınızda izniniz dışında işlem yapılmasını engellemek için açılış ekranında pin kodu ile giriş sağlayabilirsiniz.

Detaylı

Can kardeş Rehberlik ve Psikolojik Danışma Birimi Nisan Ayı Rehberlik Bülteni Can Velimiz ;

Can kardeş Rehberlik ve Psikolojik Danışma Birimi Nisan Ayı Rehberlik Bülteni Can Velimiz ; Can kardeş Rehberlik ve Psikolojik Danışma Birimi Nisan Ayı Rehberlik Bülteni Can Velimiz ; Anne babalar için çocuklarının ilk kelimelerini duymak heyecan verici bir deneyimdir. Duyduğu yeni kelimeleri

Detaylı

if (ad == "Sabri") Console.WriteLine("Merhaba Sabri. Ne zamandır gözükmüyodun...");

if (ad == Sabri) Console.WriteLine(Merhaba Sabri. Ne zamandır gözükmüyodun...); Koşul İfadeleri ve Akış Kontrolü Koşul ifadeleri ve akış kontrolleri programlama dillerinde her zaman en önemli yeri tutmaktadır. Yazdığımız uygulamanın hangi koşulda nasıl davranacağını belirterek bir

Detaylı

DYNED RECORDSMANAGER RESİMLİ KULLANIM KILAVUZU (GRUP VE EĞİTMEN ŞİFRELERİ)

DYNED RECORDSMANAGER RESİMLİ KULLANIM KILAVUZU (GRUP VE EĞİTMEN ŞİFRELERİ) DYNED RECORDSMANAGER RESİMLİ KULLANIM KILAVUZU (GRUP VE EĞİTMEN ŞİFRELERİ) GRUP ve EĞİTMEN ŞİFRELERİ NEDİR? Grup ve Eğitmen şifreleri,4,5,6,7 ve 8. sınıfların İngilizce dersine giren öğretmenler tarafından,sınıflarına

Detaylı

Microsoft Word 2010 ara yüzündeki bölümler aşağıda gösterilmiştir.

Microsoft Word 2010 ara yüzündeki bölümler aşağıda gösterilmiştir. Başlangıç Bu dersin amacı, öğrencilerin çalışma hayatlarında Microsoft Word programını daha etkili ve verimli kullanmalarını sağlamak ve karşılaştıkları sorunların çözümlerine ulaşma konusunda deneyim

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Adı-Soyad : Meliha ERTEN-Nuriye TUNÇ-Erkan ERKAN-Yunus ÖZKÖK OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ Oyunun amacını belirtiniz: Yapılacak olan oyunun amacı; Oyunda başkarakterimiz

Detaylı

Usta Aritmetik Bayi Kontrol Programı Kullanım Kılavuzu (V.1.3.0)

Usta Aritmetik Bayi Kontrol Programı Kullanım Kılavuzu (V.1.3.0) Usta Aritmetik Bayi Kontrol Programı Kullanım Kılavuzu (V.1.3.0) A. Öğretmen Girişi a b c d B. Ana Menü a. Kullanıcı bilgisi : Bu alana yazılacak bilgiyi size Usta Aritmetik firması sağlamaktadır. b. Şifre

Detaylı

Soğuk Havaların Kalp Krizine Olumsuz Etkisi

Soğuk Havaların Kalp Krizine Olumsuz Etkisi Soğuk Havaların Kalp Krizine Olumsuz Etkisi Soğuk Havaların Kalp Krizine Olumsuz Etkisi yazımızda soğuğa maruz kalan kalbimizin kriz geçirme olasılığının yükselmesi ve kalbimize olan zararlı etkilerini

Detaylı

Y N G. Kris Burm G I P F

Y N G. Kris Burm G I P F ris Burm G I P F Bir birleşimin ürünü Son söz: GIPF projesinin yedinci oyunu. 2 oyuncu için. GIPF projesi başlarken 6 oyundan oluşması planmış olsa da yedinci oyun olan LYNG, projenin bir sentezi olarak

Detaylı

Kara Pençe Mağarası Zindan Rehberi

Kara Pençe Mağarası Zindan Rehberi 1 İçindekiler Kara Pençe Mağarası Zindanına Nasıl Gidilir?... 1 Kara Pençe Mağarası Nasıl Bir Yer?... 2 Kara Pençe Mağarasına Kimler Gitmeli?... 3 Kara Pençe Mağarasının Boss u Hangisi?... 4 Kara Pençe

Detaylı

BMRD.exe dosyası ile yapılır (BMDE.EXE kurulumunda c:\byte\entegre\bmrd:exe olarak gelir.)

BMRD.exe dosyası ile yapılır (BMDE.EXE kurulumunda c:\byte\entegre\bmrd:exe olarak gelir.) Dizaynlar ; BMRD.exe dosyası ile yapılır (BMDE.EXE kurulumunda c:\byte\entegre\bmrd:exe olarak gelir.) Kurulum dosyasında içerisinde fatura.xml ve tahsilat.xml olarak yer alan dizaynlar BMRD.EXE ile değiştirilir

Detaylı

http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads

http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads Visual Studio 2012'nin kurulumunu, Visual Studio'nun kullanımını ve Windows Store'da basit bir proje hazırlanmasını anlatacağım. Hepsinden önce Visual Studio ortamından biraz bahsedelim. Visual Studio

Detaylı

UNUTULMUŞ MADENLER ZİNDAN REHBERİ RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

UNUTULMUŞ MADENLER ZİNDAN REHBERİ RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Merhabalar ZİNDAN NEDİR? Zindanlarda daha hızlı lvl ve parti sistemi sayasinde daha hızlı arkadaş edinebilirsiniz ayrıca zindan mobları exp cp oranları yüksektir örnek vermek gerekirse zindan içerisinde

Detaylı

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş Model: KD-050/50-100 PARMAK İZLİ KİLİT Kullanma Kılavuzu CE İÇİNDEKİLER Ürün Bilgileri 1.1 Ürün modeli ve özellikleri 1.2 Fonksiyonlar 1.3 Kilit parçaları ve özellikleri 1.4

Detaylı

Bu Metatrader rehberi, sizin programı kurarken ve kullanırken daha kolay hareket etmeniz amacıyla hazırlanmıştır.

Bu Metatrader rehberi, sizin programı kurarken ve kullanırken daha kolay hareket etmeniz amacıyla hazırlanmıştır. Sayın Yatırımcı, Bu Metatrader rehberi, sizin programı kurarken ve kullanırken daha kolay hareket etmeniz amacıyla hazırlanmıştır. Dosyayı yükledikten sonra RUN (ÇALIŞTIR) tuşuna tıklayınız. Gelen pencerede

Detaylı

Scratch 2.0 GOL OYUNU

Scratch 2.0 GOL OYUNU Scratch 2.0 GOL OYUNU Algoritma: 1. Sahneye top sahası dekoru ekleyelim. 2. 3. Sahneye kütüphaneden top kuklası ekleyelim. 4. Top kuklasına komut olarak: - Topa tıklandığında hareket et, - Eğer kırmızı

Detaylı

Fantazya (Dört-el-açık) Okan Zabunoğlu

Fantazya (Dört-el-açık) Okan Zabunoğlu Fantazya (Dört-el-açık) Okan Zabunoğlu Aşağıdaki dört-el-açık problemleri, 1983 yılında Kırkağaç ta askerlik yaptığım sırada mektuplaştığım üniversiteden arkadaşım Serdar Başar bazı mektuplarının sonuna

Detaylı

Oyun Tasarımı. 10. Ders

Oyun Tasarımı. 10. Ders Oyun Tasarımı 10. Ders Geçtiğimiz haftalar 1. Lens: Öz Deneyim 2. Lens: Şaşırtma 3. Lens: Eğlence 4. Lens: Merak 5. Lens: Endojen 6. Lens: Problem Çözme 7. Lens: Temel Eleman Dörtlüsü 8. Lens: Hologra

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 8. Ticaret.31 Mısır Çarşısı..31 Açık Arttırma 34 Pazar Kurmak 36

İÇİNDEKİLER. 8. Ticaret.31 Mısır Çarşısı..31 Açık Arttırma 34 Pazar Kurmak 36 İÇİNDEKİLER 1. Önsöz..3 2. Hafif Bir Başlangıç 4 3. Oyuna Giriş ve Karakter Açma..5 4. Arabirim.10 5. Ne Nereden Alınır?...11 6. Sınıf Seçimi 15 7. Şehirler...17 Laksi.17 Katan.20 Ufuk..23 Rondo 26 8.

Detaylı

Zar Falı - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Zar Falı - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Zarlar aracılığı ile kehanette bulunmanın kökeni antik çağlara kadar dayanmaktadır. Gelecekten haber verme sanatının burada anlatılan şekli değişik bir eğlence şekli olarak da kabul edilebilir. İsabet

Detaylı

HAN SAVAŞLARI 7: Kan ve Şöhret Çıkış Notları

HAN SAVAŞLARI 7: Kan ve Şöhret Çıkış Notları HAN SAVAŞLARI 7: Kan ve Şöhret Çıkış Notları Seçeneklerin Yenilenmesi Bütün menüler ve Seçenekler menüsünün bütün özellikleri açılabilir bir pencereye yeni bir görsel ve açıklama ile taşındı. Savaş Simülatörü

Detaylı

Şunu unutmayın asla 750 liralık anakart 1 milyarlık işlemci de alsanız ekran kartınız kötü oldukça oyunlarda verim elde edemezssiniz.

Şunu unutmayın asla 750 liralık anakart 1 milyarlık işlemci de alsanız ekran kartınız kötü oldukça oyunlarda verim elde edemezssiniz. Geçenlerde oyunculara yönelik 10 ekran kartı ve 10 işlemci seçmiştik. Şimdi de bilgisayarlarımızın en önemli bileşeni olan anakartlardan 10 tane seçiyoruz. Intel Sandy Bridge destekli anakartlarında bir

Detaylı

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ Amaç ve Kapsam Bölüm öğrencilerimizin Ara Sınav, Final ve Bütünleme dışında Kısa Sınav, Ödev, Proje, Deney Raporu değerlendirme notu gibi notları

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA Planlı Çalışma Nedir? Amacımıza ulaşmak için hangi dersi ne kadar

Detaylı

SORUMLU BAHIS KONUSUNDA YANINIZDAYIZ

SORUMLU BAHIS KONUSUNDA YANINIZDAYIZ SORUMLU BAHIS KONUSUNDA YANINIZDAYIZ RISK-IN-SAFE-HANDS.COM KUMAR BAĞIMLILIĞININ ÖNLENMESİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER KUMAR VE BAHİS, ÇEŞİTLİ DAVRANIŞ BOZUKLUĞU RİSKLERİ DOĞURUR ŞU TAVSİYELERİMİZE DİKKAT

Detaylı

1:1 netbook senaryosu, Nº3

1:1 netbook senaryosu, Nº3 1:1 netbook senaryosu, Nº3 Bir yabancı dil dersinde nanoteknolojinin etik yönlerini tartışma Konular: yabancı dil, bilim, etik Seviye: Ortaöğrenim Süre: +/-120 dakika sınıf çalışması; +/-30 dakika evde

Detaylı

Yeni konularla ilgili test çözerken kolaydan zora doğru bir yol izlenmelidir

Yeni konularla ilgili test çözerken kolaydan zora doğru bir yol izlenmelidir Yeni konularla ilgili test çözerken kolaydan zora doğru bir yol izlenmelidir Öğrenilen her konu ile ilgili yeterince soru çözülmelidir. Mümkün olduğunca farklı kaynaklardan yararlanılmalı; fakat amaca

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ KOORDİNASYON PARKURU

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ KOORDİNASYON PARKURU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ KOORDİNASYON PARKURU 1. İstasyon: Çıkış çizgisinden parkura başladıktan sonra aday

Detaylı

EĞİTİM KOÇLUĞU SERTİFİKA PROGRAMI. 22-23 ve 29-30 KASIM 2014 TARİHLERİNDE CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ NDE

EĞİTİM KOÇLUĞU SERTİFİKA PROGRAMI. 22-23 ve 29-30 KASIM 2014 TARİHLERİNDE CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ NDE EĞİTİM KOÇLUĞU SERTİFİKA PROGRAMI 22-23 ve 29-30 KASIM 2014 TARİHLERİNDE CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ NDE Eğitim Koçluğu Sertifika programı öğrencilerin okul, aile ve özel yaşamındaki

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacını da belirtiniz: Oyunum 4 elementle başlayıp elementlerin birbiri ile etkileşime girmesi sonucu element sayısı çoğalacak; Böylelikle

Detaylı

Yıldızını Bul Ödüllendir

Yıldızını Bul Ödüllendir Yıldızını Bul Ödüllendir Global ölçekte çalışan, takdir ve ödüllendirme platformu BIGGSTARS Biggstars, çalışan takdir ve sosyal ödüllendirme uygulamasında, şirket çalışanları kurum değerleri çerçevesinde

Detaylı

Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Değerli Katılımcılar, Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Uzaktan eğitim sistemimiz size bazı konularda bilgilendirme e-postaları gönderecektir, lütfen

Detaylı

BİLGİ GÜVENLİĞİ. Bu bolümde;

BİLGİ GÜVENLİĞİ. Bu bolümde; Bilgi Güvenliği Bu bolümde; Bilgi güvenliğinin önemini açıklayacak, Bilgi güvenliğine yönelik tehditleri kavrayacak, Sayısal dünyada kimlik yönetimi konusunda güvenlik acısından yapılması gerekenleri listeleyecek,

Detaylı

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 30.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı

Detaylı

VİZE SINAVLARINA NASIL DAHİL OLABİLİRİM?

VİZE SINAVLARINA NASIL DAHİL OLABİLİRİM? VİZE SINAVLARINA NASIL DAHİL OLABİLİRİM? RIHLE İslamî İlimler Akademisi 2016 Güz Dönemi RIHLE Uzaktan eğitim merkezi olarak sizlere Vize ve Final sınavlarına nasıl giriş yapabileceğinize dair yardım makalesi

Detaylı

Ad-Soyad- No: Emine Hatun AVŞAR-Leyla TABAK / 120805061-120805060 OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

Ad-Soyad- No: Emine Hatun AVŞAR-Leyla TABAK / 120805061-120805060 OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Ad-Soyad- No: Emine Hatun AVŞAR-Leyla TABAK / 120805061-120805060 OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacını da belirtiniz. Oyun tek kişiliktir. Diğer oyuncuları bilgisayar

Detaylı

OYUNLAR TEORİSİNİN MADEN ARAMALARINA UYGULANMASI

OYUNLAR TEORİSİNİN MADEN ARAMALARINA UYGULANMASI OYUNLAR TEORİSİNİN MADEN ARAMALARINA UYGULANMASI Hüsnü KALE Maden Tetkik ve Arama Enstitüsü, Ankara GİRİŞ İki rakip satranç masası başına oturduğu zaman, her ikisi de kendi kullandıkları taktiklere karşı,

Detaylı

Sanal Antrenör düğmesine basıp tüm bu işleri senin için özel antrenörümüzün yapmasını da sağlayabilirsin!

Sanal Antrenör düğmesine basıp tüm bu işleri senin için özel antrenörümüzün yapmasını da sağlayabilirsin! ONLINE OYUN NASIL OYNANIR? Online maçlara başlamak için aşağıdaki adımları takip etmen yeterli. Bir kere başlayınca ne kadar kolay ve pratik olduğunu göreceksin: 0. FORMANI VE RENKLERİNİ BELİRLE Oyunun

Detaylı

Microsoft FrontPage 2003. Web Sitesi Hazırlama. Ögr.Gör.N.Nilgün Çokça

Microsoft FrontPage 2003. Web Sitesi Hazırlama. Ögr.Gör.N.Nilgün Çokça Microsoft FrontPage 2003 Web Sitesi Hazırlama Ögr.Gör.N.Nilgün Çokça Microsoft FrontPage 2003 Web Sitesi Hazırlama Ikinci Bölüm İçindekiler İçindekiler i Microsoft FrontPage 2003 2 Atlama Menüsü Eklemek:

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Adı-Soyad-No: Şeyma ORUÇ - 140805020 OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacını da belirtiniz: Oyun; ana karakter, ana karakter değdiğinde sorular soran engeller, soruların

Detaylı

Sosyal Ajan. Melek mi Şeytan mı? ÖYKÜ. Marka Uzmanı GİZEM. Kokusunda Davet var ÖZKAN

Sosyal Ajan. Melek mi Şeytan mı? ÖYKÜ. Marka Uzmanı GİZEM. Kokusunda Davet var ÖZKAN Sosyal Ajan Marka Uzmanı GİZEM Melek mi Şeytan mı? ÖYKÜ Kokusunda Davet var ÖZKAN Y eni yepyeni bir dergiyle karşınızdayız. Sosyal medyada tanımanız gereken, takip etmeniz gereken kişileri mercek altına

Detaylı

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 Kullanım Kılavuzu 31889 Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun. Bu uyarıya uymamak ciddi yaralanmalara neden olabilir. Taşınabilir Çok Fonksiyonlu

Detaylı

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu 2013 Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab: Speakout öğrenci kayıt işlemini inceleyeceğiz. Kayıt işlemi her bir erişim kodu için bir kez yapılmaktadır. Kayıt

Detaylı

Microsoft FrontPage 2003. Web Sitesi Hazırlama. Ögr.Gör.N.Nilgün Çokça

Microsoft FrontPage 2003. Web Sitesi Hazırlama. Ögr.Gör.N.Nilgün Çokça Microsoft FrontPage 2003 Web Sitesi Hazırlama Ögr.Gör.N.Nilgün Çokça Microsoft FrontPage 2003 Web Sitesi Hazırlama Birinci Bölüm Microsoft FrontPage 2003 i Yeni Web Sitesi Oluşturmak 2 Dosyanın Kaydedilmesi

Detaylı

Yangın güvenliği özet bilgileri

Yangın güvenliği özet bilgileri Yangın güvenliği özet bilgileri Güvenliğiniz en ileri önceliğimizdir. Bu broşür konutunuzda bir yangın olursa, ne yapmanızı açıklayan bir kılavuz dahil olmak üzere, yangından nasıl güvenli kalabilmenizi

Detaylı

Akıllı ve Çevreci Hastane Yatırımları

Akıllı ve Çevreci Hastane Yatırımları AKILLI VE ÇEVRECİ BİNA ÇÖZÜMLERİ HABERORTAK.com Mayıs 2015 Sayı: 02 Akıllı ve Çevreci Hastane Yatırımları Mimar Serter Karataban Danışman Cemil Yaman DANIŞMANDAN l CEMİL YAMAN 6 Biz Danışmanlar, Yatırımcıyı

Detaylı

Final Sınavı. Güz 2005

Final Sınavı. Güz 2005 Econ 159a/MGT 522a Ben Polak Güz 2005 Bu defter kitap kapalı bir sınavdır. Sınav süresi 120 dakikadır (artı 60 dakika okuma süresi) Toplamda 120 puan vardır (artı 5 ekstra kredi). Sınavda 4 soru ve 6 sayfa

Detaylı