Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız."

Transkript

1 Sizlere oyunun ilk seri görevleri olan Kırmızı Çiftlik ve Muhteşem Cadı görevlerini anlatacağım. Umarım bu rehber size görevleri daha kolay yapmanızda yardımcı olur. Başlarken: Kesmemiz gereken yaratıklar, yeni gelen güncelleme ile mini haritada gözüküyor. Oradan takip etmeniz işinizi kolaylaştırabilir. 70 görevlerinin son görevi olan Cadı Avı Görevinde, Birlik Tüyü ne ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Kesmeniz gereken Komutanların, normal fanatiklerden daha güçlü olduğunu, Hektor un ve Küçük Cadı nın, küçük boss olarak adlandırılan yaratıklardan olduğunu ve Muhteşem Cadı nın big boss olarak adlandırılan yaratık olduğunu unutmayın. Fanatik görevlerinde, fanatiklerin sürekli olarak Kanama attığını bunun da canınızı azaltacağını unutmayın. Fanatiklerden birine vurduğunuzda yanındaki tüm Fanatiklerin size saldıracağını unutmayın. Rupi karşılığı görevlerinize yardım ederim diyenlerden kesinlikle uzak durun. Biraz sabır ve düzgün bir üslupla yardım isterseniz, size yardımcı olacak oyuncular bulabilirsiniz.

2 Kırmızı Çiftlik Görevlerine başlayabilmek için seviyenizin 50 olması gerekli. İlk görev serimiz olan Kırmızı Çiftlikte toplam 10 görev bulunmaktadır. Bu görevlere 50. seviyede başlarsanız tüm görevler sonunda 52. seviyeye ulaşırsınız. Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız. İlk görevi Rondo Klanlar Sorumlusu Resha'dan alıyoruz. Fakat burada görev gözükmüyor. Resha ile konuşmamız gerekli. Bunun için Resha'nın üzerine tıklayıp Kırmızı saçlı kızı soru seçmemiz ve bundan sonra da sürekli ısrar etmemiz lazım. En sonunda bize görevleri başlatacak olan ilk görevimizi verecek. 1. Görev: Geleceği gören kız Bu görev için Rondo Batı Kapısı'ndan çıkıp Kırmızı Çiftlik'teki, Kırmızı Çiftlik Jucci'yle konuşmamız gerekli. Exp: 59,800 CP: 11,959 Sonraki görev Jucci'nin yanındaki Fenrir Reinke'de 2. Görev: Reinke'ye yemek 7 adet Kaplumbağa Eti toplamamız gerekli. Bunun için Kırmızı Çiftlikte bulunan kaplumbağaları kesip onlardan görev eşyası olan Kaplumbağa Etlerini toplamamız lazım. Kesmemiz gereken kaplumbağaların seviyeleri: Görev eşyalarını toplayıp Fenrir Reinke'ye teslim ediyoruz. Exp: - CP: - R: - p: - Hediye: 3 adet Çiğ Kaplumbağa Eti Görevi teslim ettikten sonra Reinke'nin üzerine tıklıyoruz. Yemek ver diyoruz. Daha sonra Hançeri çıkart diyoruz. Tam bu esnada can havli ile Reinke bize Hareketsizleştirme skilini kullanıyor. Bu esnada hızlı olup Jucci'ye tıklamamız ve Hançeri çıkart dememiz lazım. Daha sonra gelen adımları takip ederek görevimizi alıyoruz. 3. Görev: Güçlü Bacaklar Bu görevi yapabilmemiz için bize verilen süre 5 dakika. 5 dakika içinde Kırmızı Çiftlikte bulunan Boyutsal Ruh Taşlarından, Elohim Nişanlarını toplamamız gerek. Toplamda 3 Boyutsal Ruh Taşı var. Bunların üzerine çift tıkladığımızda Elohim Nişanlarını bu taşlardan çıkartıyoruz. Bu taşlar havada asılı duruyor. Bu taşların yeri ise Kırmızı Çiftlikte bulunan 3 tarlada. Her bir tarlada 1 adet Boyutsal Ruh Taşı bulunmaktadır.

3 Boyutsal Ruh Taşları'nın 5 dakika içinde yok olacağını, binek üzerindeyken bu taşlarda arama yapamayacağınızı unutmayın. Exp: 239,198 CP: 47,839 Hediye: İsabet Eldivenleri veya Vuruş Eldivenleri nden birini seçebilirsiniz. 4. Görev: Elohim Sınavları: Buz Gözler Bu görevde Elohim Kolyesi ni bulmamız gerekli. Bu kolye Periler Ormanında bulunmaktadır. Fakat oraya kendi imkânlarımızla değil de Elohim Boyut Kapıları yardımı ile gitmemiz gerekiyor. Bu kapılardan 1.si Kırmızı Çiftlikte bulunuyor. Bu kapılara tıklayarak aktivite etmemiz gerekli. Bu görev biraz can sıkıcı olabilir. Tamamen deneme yanılma yöntemi ile doğru kapıyı bulabiliyorsunuz. 2. geleceğimiz yer: Seher Yemiş Bahçesi. Teleportasyon Kapıları, batımızda bulunmaktadır. 3. geleceğimiz yer: Deniz Kızları Adası. Kapı, doğuda tepedeki harabenin önünde bulunmaktadır. 4. ve son geleceğimiz yer, Periler Ormanı. Batımızda bulunan küçük bir yarım ada var. Burada bulunan Boyutsal Ruh Taşı'nın içinde bulunmaktadır. Taş üzerinde arama yaparak Elohim Kolyesi ni bulabilirsiniz. Bunun sonunda bizi tekrar kırmızı çiftliğe ışınlıyor, görevi teslim ediyoruz. Exp: 298,998 CP: 59,799

4 Hediye: Dövüş Ayakkabıları, Gölge Ayakkabıları, Plakalı Botlar, İpek Ayakkabılar'dan birini seçebilirsiniz. 5. Görev: Elohim Sınavları: Uyanık Ruh Bu görevi yapabilmemiz için bize verilen zaman 10 dakika. 10 dakika içinde Kırmızı Çiftlikte, görevi alınca ortaya çıkan Mavi Perileri kesmemiz lazım. Mavi Perilerden düşen Ruhsal Işıkları toplamamız gerek. Toplamda 14 adet Ruhsal Işık'a ihtiyacımız vardır. Kesmemiz gereken Mavi Perilerin seviyesi: 53 Exp: 298,998 CP: 59,799 Hediye: Öfke Üçgenleri, Theurgie Spiralleri, Nova Topları, Spiritizm Uçları, Hoyratlık Diskleri, Kötülük Dişleri küplerinden birini seçebilirsiniz. 6. Görev: Elohim Sınavları: Cesur Kalp Bu görevde yapmamız gereken, 8 adet Pusucu Fanatik kesmek. Eğer yanınızda defansı iyi yaratığınız yoksa yardım istemenizde fayda var. Fanatikler için, Kırmızı Çiftlik'in batısından çıkın. Yeşillik alana gelince dümdüz ilerleyin, dağın eteklerine geldiğinizde fanatikleri orada bulabilirsiniz. Görevi teslim ettiğimizde 5 dakikalığına Kanama etkisi altında kalıyoruz. Kesmemiz gereken Fanatiklerin seviyesi: 53 Exp: 298,998 CP: 59,799 Hediye: Boş Kurt Kartı 7. Görev: Kıtanın Geçmişi: Kanlı Günler Eğitmen Jena ile konuşmamız gerekli. Görevi kabul edince bizi otomatikman Jena'nın yanına ışınlıyor. Görevi teslim ettiğimizde tekrar Kırmızı Çiftliğe ışınlanıyoruz. Exp: 179,399 CP: 35,879

5 8. Görev: Kıtanın Geçmişi: Cadı Avı Çöl Muhafızı Elano ile konuşmamız gerekli. Görevi kabul edince bizi otomatikman Elano'nun yanına ışınlıyor. Görevi teslim ettiğimizde tekrar Kırmızı Çiftliğe ışınlanıyoruz. Exp: 179,399 CP: 35, Görev: Kıtanın Geçmişi: Fanatikler Siahpe ile konuşmamız gerekli. Görevi kabul edince bizi otomatikman Siahpe'nin yanına ışınlıyor. Görevi teslim ettiğimizde tekrar Kırmızı Çiftliğe ışınlanıyoruz. Exp: 179,399 CP: 35, Görev: Kırmızı Çiftlik Bu görevde yapmamız gereken, 2 adet Pusucu Fanatikler Komutanı ve 12 adet Pusucu Fanatik kesmemiz isteniyor. Fanatikler az önce kestiklerimizin aynısı. Fakat bu sefer Komutanlarını da kesmemiz gerekli. Görevi teslim ettiğimizde kısa süreliğine sersemletme etkisine maruz kalıyoruz. Exp: 298,998 CP: 59,799 Hediye: Nişan Sahibi, Direnç yüzüğü, Belirlilik Gözü, Rüzgar Yarası, Derin Mavi Yüzüğü, Ruhsal Dalha yüzüklerinden birini seçebilirsiniz. Görevlerimiz şimdilik bitmiştir. 70. seviyeye gelince görüşmek üzere.

6 Muhteşem Cadı Görevlerine başlayabilmek için seviyenizin 70 olması ve Kırmızı Çiftlik Görevlerini bitirmeniz gerekli. 2. görev serimiz olan Muhteşem Cadı'da toplam 19 görev bulunmaktadır. Bu görevlere 70. seviyede başlarsanız tüm görevler sonunda 90. seviyeye ulaşırsınız. Bu görevlerin sonunda; 153,883,892 EXP 28,497,105 CP Ayılar İni Puanı 3,064,000 Rupi 80. seviye, 100. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Nadir Kartı kazanacaksınız. Katan, Laksi ve Ufuk'tan aldığınız fanatik görevlerindeki fanatiklerin aynı fanatikler olduğunu ve herhangi bir şehirde kesebileceğinizi unutmayın. Fakat üçünü de aynı anda alamıyoruz. Bu yüzden tek tek alıp yapmamız gerekli. Bu görevler için yardım almanızda fayda var. İlk görevi alabilmek için Katan'a gitmemiz gerekli. İlk konuşacağımız kişi Katan Klanlar Sorumlusu Leviathan. 1. Görev: Fanatik Katili : Katan Bu görevi tamamlayabilmek için 1 adet Zülümcü Ölümsüz Fanatikler Komutanı ve 3 adet Zülümcü Ölümsüz Fanatik kesmemiz gerekiyor. Katan Doğu Kapısı'ndan çıkıp yolunuza devam edin. Messi Gölü'nün Kuzey Batı'sında bulabilirsiniz. Kesmemiz gereken Fanatiklerin seviyesi: 73 Exp: 1,265,820 CP: 234,411 Hediye: Onur Eldivenleri, Suikastçı Eldivenleri, Koruma Eldivenleri'nden birini seçebilirsiniz. Sonraki durağımız Ufuk. 2. Görev: Fanatik Katili : Ufuk Ufuk Klanlar Sorumlusu Oveli'den alacağımız bu görevi tamamlayabilmek için 1 adet Zülümcü Fanatikler Komutanı ve 2 adet Zülümcü Ölümsüz Fanatikler Komutanı kesmemiz gerekiyor. Fanatikler, Ufuk Kuzey Kapısının önünde bulunmaktadır.

7 Kesmemiz gereken Fanatiklerin leveli: 73 Exp: 1,265,820 CP: 234,411 Hediye: Onur Ayakkabıları, Suikastçı Botları, Baskın Ayakkabıları'ndan birini seçebilirsiniz. Sonraki durağımız Laksi. 3. Görev: Fanatik Katili : Laksi Laksi Klanlar Sorumlusu Ces den alacağımız bu görevi tamamlayabilmek için 1 adet Zülümcü Fanatikler komutanı ve 2 adet Zülümcü Fanatik kesmemiz gerekiyor. Fanatikler, Antik Harabeler'in güneyinde bulunmaktadır. Kesmemiz gereken Fanatiklerin seviyesi: 73 Exp: 1,265,820 CP: 234,411 Hediye: Barbar Dişleri, Ruhun Çığlığı, Mermer Kırıntısı, Şans Çemberi, Öfke Çemberleri, Kanlı Dişler küpelerinden birini seçebilirsiniz. Sonraki durağımız Rondo. 4. Görev: Fanatik Katili : Rondo Rondo Klanlar Sorumlusu Resha'dan alacağımız bu görevi tamamlayabilmek için 1 Zülümcü Ölümsüz Elit Fanatikler Komutanı, 8 Zülümcü Ölümsüz Fanatik, 8 Zülümcü Fanatik kesmemiz gerekiyor.

8 Fanatikler, Rondo Kuzey, Güney ve Doğu kapılarından çıkınca bulunmaktadır. Kesmemiz gereken Fanatiklerin seviyeleri: Exp: 1,265,820 CP: 234,411 Hediye: Valknot, Dayanıklı Yüzük, Kin Skullpell, Kutsal Işık İzi, Dâhi Yüzüğü, Kasırga Yüzüğü. Bu yüzüklerden birini seçebilirsiniz. 5.Görev: Kutsal Lider Bu görevimiz oldukça basit. Tapınak Şövalyeleri Karargâhına gidip Kutsal Lider Lucian ile konuşmamız gerekli. Oraya teleportasyon ile gidebilmek için Laksi - Laksi Bölgesi - Deniz Kızları Adası'nı seçebilirsiniz. Daha sonra haritayı kontrol ederek kuzeye doğru çıkınca Lucian'ı görebilirsiniz. Exp: 759,492 CP: 140,646 Hediye: Deneyimli Savaşçı Komutan Zırhı, Deneyimli Avcı Komutan Zırhı, Deneyimli Savaşçı Büyücü Zırhı, Deneyimli Çağrıcı Komutan Zırhı. Bu zırhlardan birini seçebilirsiniz. Zırhı sınıfınıza göre seçmeyi unutmayın. Zırhımızı aldıktan sonra tekrar Lucian ile konuşuyoruz. 6. Görev: Eğitmen Banski Görevimiz basit, Banski ile konuşmak. Görevi kabul edince bizi Banski'nin yanına ışınlıyor. Exp: 759,492 CP: 140,646 Eğitmen Banski ile konuşup görevi teslim ettikten sonra yeni görevimizi tekrar Banski'den alacağız. 7. Görev: Cadının İzi : Sirag Harabeleri Görevimizi alınca Sirag Harabelerinde yeni yaratıklar belirecek. 8 adet Gezgin Ruh ve 5 adet Lanetli Gölge kesmemiz gerekli. Kesmemiz gereken Gezgin Ruhların ve Lanetli Gölgelerin seviyesi: 73 Exp: 1,573,342 CP: 291,359 R: 150,000 p: 248 Hediye: 100. seviye için Luna Baskını Eldivenleri Görevi teslim edip yeni görevi alıyoruz. 8. Görev: Eğitmen Heingel Walker Tekrar konuşma görevi. Görevi kabul edince bizi Heingel Walher'ın yanına ışınlıyor. Exp: 759,492 CP: 140,646

9 9. Görev: Cadının İzi : Sihir Deneme Alanı Göreve başlamadan önce: Görevi kabul edince, herhangi bir süre yazmasa da bu fanatikler bir süre sonra kayboluyor, çabuk olmanızda yarar var. 4 adet Eleyici Elit Fanatikler Komutanı ve 9 adet Eleyici Elit Fanatik kesmemiz gerekli. Kesmemiz gereken Komutanların ve Fanatiklerin seviyeleri: 85 Bu Fanatikler, Sihir Deneme Alanında bulunan 5 adet gölün içinde bulunmaktadır. Exp: 2,361,634 CP: 437,339 R: 160,000 p: 264 Hediye: 100. seviye için Luna Baskını Botları Sonraki görevimiz tekrar Eğitmen Heingel Walker'dan alıyoruz. 10. Görev: Cadının Dirilişi Bu görevde yapmamız gereken Sihir Deneme Alanının Kuzeyinde bulunan Cadı'yı kesmek. Oyunda aldığınız görevlerde sürekli adını duyduğunuz Cadı bu değil. Bu görevi tek başınıza yapamazsanız. Bu yüzden yardım istemenizde fayda var. Yardım isterken "Sihir Deneme Alanı'ndaki Cadı" demeyi unutmayın. Kesmemiz gereken Cadı'nın seviyesi: 76 Exp: 13,116,115 CP: 2,428,910 R: 152,000 p: Görev: Cadının Dirilişini Rapor Edin Görevi kabul edince sizi tekrar Kutsal Lider Lucian'ın yanına ışınlıyor. Lucian ile konuşup görevi tamamlayın. Exp: 1,416,980 CP: 262,403 R: 160,000 p: Görev: Fanatiklere Karşı Savaş İlanı Görevi kabul edince sizi Eleme Birliği komutanı Penant'ın yanına ışınlıyor. Penant ile konuşup görevi teslim edin. Exp: 1,416,980 CP: 262,403 R: 160,000 p: Görev: Fildişi Kulesi Fanatiklerini Eleme Bu görevde 1 adet Eleyici Fanatikler Komutanı, 1 adet Eleyici Ölümsüz Fanatikler Komutanı ve 12 adet Eleyici Fanatik kesmemiz gerekli. Kesmemiz gereken Fanatiklerin ve Komutanların seviyesi: 81

10 Exp: 3,306,287 CP: 612,275 R: 160,000 p: 264 Hediye: Neşe Küpeleri, Su Perisi Küpeleri, Rüzgâr Perisi Küpeleri, Salamandra Küpeleri, Bahar Küpeleri, Aman Küpeleri. Bunlardan birini seçebilirsiniz. Penant'a görevi teslim edip yeni görevimizi alıyoruz. 14. Görev: Katiller Klanına Destek Görevi kabul edince sizi Eleme Birliği Komutanı Richard'ın yanına ışınlıyor. Richard ile konuşup görevi tamamlayın. Exp: 1,416,980 CP: 262,403 R: 160,000 p: Görev: Katiller Klanı Fanatiklerini Eleme Bu görevde 2 adet Eleyici Elit Fanatikler Komutanı, 15 adet Eleyici Elit Fanatik, 12 adet Eleyici Ölümsüz Elit Fanatik kesmemiz gerekli. Bu fanatikler, Katiller Klanının içinde bulunmaktadır. Kesmemiz gereken Fanatiklerin ve Komutanların seviyesi: 85 Exp: 4,010,369 CP: 742,660 R: 170,000 p: 281 Hediye: Şövalye Yüzüğü, Bakus Yüzüğü, Önceki Hayat Yüzüğü, Ay Tutulması, Nimblementis Yüzüğü, Duacı Ruhu. Bu yüzüklerden birini seçebilirsiniz. 16. Görev: Katiller Klanı Zaferi Görevi kabul edince sizi tekrar Kutsal Lider Lucian'ın yanına ışınlıyor. Lucian ile konuşup görevi tamamlayın. Exp: 1,718,729 CP: 318,283 R: 170,000 p: 281

11 17. Görev: Hektor'u Çağırma Göreve başlamadan önce: Bu görevde kesmemiz gereken Hektor önceki fanatik görevleri gibi bir süre sonra kayboluyor. Görevi kabul etmeden önce görevinize yardımcı olacak oyuncuları bulmanızda fayda var. Bu oyuncu yada oyuncular Odunluk Alanına gittiklerinde size haber versinler siz daha sonra görevi kabul edin. Görevi kabul edince sizi Odunluk Alanına ışınlıyor. Etrafta dolaşınca Hektor ortaya çıkıyor. Kesmemiz gereken Kahraman Hektorun seviyesi: 86 Exp: 23,768,304 CP: 4,401,537 R: 172,000 p: 284 Hediye: Boş Melek, Sentor, Eimus veya Tafari kartlarından birini seçebilirsiniz. Görevi bitirdiğinizde tekrar Tapınak Şövalyeleri Karargâhına gidip Kutsal Lider Lucian'a teslim etmemiz gerekli. 18. Görev: Cadı Avına Destek Görevi kabul edince sizi Yaşayan Efsane Hektor'un yanına ışınlıyor. Hektor ile konuşup görevi tamamlayın. Exp: 1,718,729 CP: 318,283 R: 170,000 p: Görev: Cadı Avı Görevi alınca sizi Cadının Sunağına ışınlıyor. En başta söylediğim Birlik Tüyünü kullanma vakti geldi. Kesmemiz gereken Cadının seviyesi: 104 Göreviniz yardımseverler sayesinde bitti. Hektor a gidip görevi teslim ediyoruz. Exp: 90,718,208 CP: 16,799,668 R: 300,000 p: 11,220 Hediye: Tecrübeli Savaşçı Komutan Zırhı, Tecrübeli Avcı Komutan Zırhı, Tecrübeli Büyücü Komutan Zırhı, Tecrübeli Çağrıcı Komutan Zırhı. Görevlerimiz burada bitmiştir. Herkese hayırlı olsun. Görevlerle ilgili herhangi bir sorunuz, sorununuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Rappelz Türkiye Fenix antired

2.Görev: 3. Görev: Ödül : R3 Eldiven

2.Görev: 3. Görev: Ödül : R3 Eldiven ÖNEMLİ Kırmızı çiftlik görevlerini (1'den 11'e kadar) yapabilmeniz için 50 lvl veya üzeri bir karakter, cadı fanatikleri ve diğer cadı görevlerini (11'den 29'a kadar) yapabilmeniz için 70 lvl veya üzeri

Detaylı

İÇERİK. Rappelz: Cadı Görev Dizi Rehberi. Giriş Genel Bilgiler Görevin Hikâyesi Kırmızı Çiftlik Görevleri Cadı Görevleri Tüyolar Son

İÇERİK. Rappelz: Cadı Görev Dizi Rehberi. Giriş Genel Bilgiler Görevin Hikâyesi Kırmızı Çiftlik Görevleri Cadı Görevleri Tüyolar Son İÇERİK Giriş Genel Bilgiler Görevin Hikâyesi Kırmızı Çiftlik Görevleri Cadı Görevleri Tüyolar Son Başlıklar gözünüze az olarak gözükmüş olabilir fakat bunlar sadece ana başlıklar. Sizi rehberin tamamını

Detaylı

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Öncelikle zindan nedir bunu bir inceleyelim. Zindan oyuncuların genellikle toplu olarak(8 kişiye kadar) parti kurup

Detaylı

KARA UNİCORN REHBERİ

KARA UNİCORN REHBERİ KARA UNİCORN REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Kara Unicorn; Rappelz Pet Sistemine Resurrection güncellemesi ile eklenmiştir ve Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir.

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Yazar:RealDetay Server:Fenix Mavi Peri; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Petler kategorisinde bir pettir. Olağan petler içerisinde tank petlerden

Detaylı

Kara Pençe Mağarası Zindan Rehberi

Kara Pençe Mağarası Zindan Rehberi 1 İçindekiler Kara Pençe Mağarası Zindanına Nasıl Gidilir?... 1 Kara Pençe Mağarası Nasıl Bir Yer?... 2 Kara Pençe Mağarasına Kimler Gitmeli?... 3 Kara Pençe Mağarasının Boss u Hangisi?... 4 Kara Pençe

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix Beyaz Unicorn; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir. Olağan Özel petler içerisinde hem binek olarak kullanılabilmesi hem

Detaylı

Kristal Vadi Zindan Rehberi

Kristal Vadi Zindan Rehberi İçindekiler Zindan Nedir?... 2 Kristal Vadi Zindanlarına Nasıl Gidilir?... 3 Kristal Vadi Zindanlarına Kimler Gitmeli?... 3 Kristal Vadi Zindanlarında Hangi Boss lar Vardır?... 4 Kristal Vadi Zindanlarına

Detaylı

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat RAPPELZ EL KASSIA 120. SEVİYE GÖREVLERİ Chygrynyskyy - Fenix 1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat Görevi veren NPC: Tüccar Ake [Rondo] Görev Hedefi: Paketi Kara Orman Muhafız Noktasında bulunan Muhafız

Detaylı

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz mmorpg oyunumuzun en yüksek seviyeli canavarlara ve boss una sahip olan

Detaylı

MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Mehtap Tapınağı Zindan Rehberi Giriş: İyi oyunlar Rappelz oyuncuları. Karşınıza Mehtap Tapınağı ile ilgili birçok yararlı bilginin yer aldığı zindan rehberiyle bulunmaktayım. Eksikleri olabilir fakat birçok

Detaylı

RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX

RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ 2011 HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX İçindekiler İçindekiler 1 Giriş..2 Görevin alt yapısını hazırlayan hikaye nedir? Görev dizisi bize oyunda hangi gerçekleri

Detaylı

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ El KASSIA ZİNDAN REHBERİ Fides / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz oyunumuzun en çok kullanılan zindanlarından biri olan El Kassia zindanını tanıtacağım.

Detaylı

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması 1 SALAMANDRA REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Salamandra; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel kategorisinde bir pettir. Olağan özel petler içerisinde en ucuza alabileceğiniz

Detaylı

Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi

Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi Petin Ana Özelliği : LAMBANIN CİNİ (Güçlü, Savaşçı Tank Pet); Lambanın Cini güçlü vuruşları olan, dayanaklıklı ve görünüşüyle kendine

Detaylı

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler;

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler; Hazırlayan=Thelater Server=Fenix Klan=Alissium Rappelz:Yeti Rehberi İçindekiler; Giriş 1 Petin(Hayvanın)Ana Özellikleri.2 Petin Giyebileceği Silahlar Ve Zırhlar..3 Pete takılabilecek Ruh Taşları.4 Peti

Detaylı

Rappelz: Çaylak Maceracı Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory (Fenix)

Rappelz: Çaylak Maceracı Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory (Fenix) İçindekiler İçindekiler...1 Giriş...3 Oyunda Fare Kontrolü...4 Oyunda Klavye Kontrolü...4 Irklar ve Sınıflar, Sınıf Seviyesi (SSev) ve CP...5 Zırhlar ve Diğer Eşyalar...15 Silahlar...15 Silah ve Zırhların

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Adı Soyadı : TAYFUN KARACA OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacınıda belirtiniz: Oyunda bulunan karakterimizin adı mörfi, oyunda bir robosikletin içinde olduğu için

Detaylı

Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011

Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011 2011 Efsanevi Petler Hıdır 24.06.2011 Sayfa 2 Efsanevi PETLER Adları neden efsanevidir tahmin etmek zor değil. Onlar Rappelzin En eski serverlarında bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan ulaşılmazlar

Detaylı

Nadir Petler. HıDıR

Nadir Petler. HıDıR 2011 Nadir Petler HıDıR 23.06.2011 Sayfa 2 Olağan Petler Elinizde bulunan bu doküman yeni gelen pet birleştirme sistemide dahil edilerek hazırlanmıştır. Eski rehberdeki hatalarda düzeltilmiştir. Hata olan

Detaylı

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle.

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. Bölüm-1 İÇİNDEKİLER Bölüm-2 Rappelz nedir? Nasıl kayıt

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 8. Ticaret.31 Mısır Çarşısı..31 Açık Arttırma 34 Pazar Kurmak 36

İÇİNDEKİLER. 8. Ticaret.31 Mısır Çarşısı..31 Açık Arttırma 34 Pazar Kurmak 36 İÇİNDEKİLER 1. Önsöz..3 2. Hafif Bir Başlangıç 4 3. Oyuna Giriş ve Karakter Açma..5 4. Arabirim.10 5. Ne Nereden Alınır?...11 6. Sınıf Seçimi 15 7. Şehirler...17 Laksi.17 Katan.20 Ufuk..23 Rondo 26 8.

Detaylı

UNUTULMUŞ MADENLER ZİNDAN REHBERİ RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

UNUTULMUŞ MADENLER ZİNDAN REHBERİ RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Merhabalar ZİNDAN NEDİR? Zindanlarda daha hızlı lvl ve parti sistemi sayasinde daha hızlı arkadaş edinebilirsiniz ayrıca zindan mobları exp cp oranları yüksektir örnek vermek gerekirse zindan içerisinde

Detaylı

Mağaza Kullanım Rehberi

Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi İçindekiler Mağaza nedir? Mağazaya nasıl ulaşılır? Mağaza genel açıklaması. Mağaza eşyaları nelerdir? Gp alımında yaşanan sıkıntılar da ne yapılmalıdır?

Detaylı

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir?

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? İÇİNDEKİLER Giriş MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? Rappelz deki Coğrafik Bölgeler Irklar ve Sınıflar Seviye Alma Petler ve Genel Özellikleri Evcilleştirme

Detaylı

Asker hemen komutanı süzerek cevap vermiş; 1,78! Komutan şaşırmış;

Asker hemen komutanı süzerek cevap vermiş; 1,78! Komutan şaşırmış; Yemek Temel, Almanya'dan gelen arkadaşı Dursun'u lokantaya götürür. Garsona: - Baa bi kuru fasulye, pilav, üstüne de et! der. Dursun: - Baa da aynısından... Ama üstüne etme!.. Ölçüm Bir asker herkesin

Detaylı

RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg

RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Cikoritta / Serafin Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg Olağan; Ork: İnsani türden olup yakın dövüş ustasıdır. Fiziksel saldırı ve savunma yetenekleri ile

Detaylı

Eşsiz Petler. Hıdır

Eşsiz Petler. Hıdır 2011 Eşsiz Petler Hıdır 27.06.2011 Sayfa 2 Eşsiz PETLER Evet, geldik Oyunumuzun en üst seviye petlerine bunlardan ötesi yok oyunun son seviyesi hayalin gerçeğe dönüştüğü ulaşılması en zor olan EN BABA

Detaylı

CEV ÇİZGİ HAKEMLİĞİ TALİMATLARI 2014

CEV ÇİZGİ HAKEMLİĞİ TALİMATLARI 2014 CEV ÇİZGİ HAKEMLİĞİ TALİMATLARI 2014 GİRİŞ Resmi oyun kurallarına göre (27); 27.1 çizgi hakemlerinin yerlerini, 27.2 ise sorumluluklarını belirler. Kural 28.2 ise resmi bayrak işaretlerini şekil 12 de

Detaylı

Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar

Detaylı

ESKİŞEHİR İLİ DOĞA TURİZMİ MASTER PLANI

ESKİŞEHİR İLİ DOĞA TURİZMİ MASTER PLANI gibidir. Sakarya başı nda turizm hareketliliğine cevap verebilecek konaklama, balık lokantaları, çay bahçeleri, günübirlik piknik ve mesire alanları ve doğal yüzme havuzu vardır. Sakarya Başı Sulak alanında

Detaylı

EIMUS REHBERI. E i m u s R e h b e r i Sayfa 1

EIMUS REHBERI. E i m u s R e h b e r i Sayfa 1 EIMUS REHBERI E i m u s R e h b e r i Sayfa 1 ÖNSÖZ MERHABALAR ARKADAġLAR; Eimus rehberini bu peti uzun süredir kullanmamdan dolayı yazıyorum.umarım birçok kutsal Ģövalyenin rüyalarını süsleyen bu peti

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

MAVİ PERİ REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh

Detaylı

TMO Hububat Alımı Randevu Sistemi 2016 - Randevu Alma İşlemi

TMO Hububat Alımı Randevu Sistemi 2016 - Randevu Alma İşlemi TMO Hububat Alımı Randevu Sistemi 2016 - Randevu Alma İşlemi Çiftçilerimizin 1 yıllık emeğinin karşılığını alma zamanı yani hasat zamanı geldi. Ürünlerini Toprak Mahsulleri Ofisi ne satmak isteyen üreticiler

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

Palmir Tapınakları Zindan Rehberi

Palmir Tapınakları Zindan Rehberi İçindekiler İçindekiler 1 Palmir Tapınağı na Kısa Bir Bakış 2 Palmir Tapınağı Zindanlarına Nasıl Ulaşılır? 3 Kimler Palmir Tapınağı Zindanlarına Gitmeli? 4 Palmir Tapınağı Boss ları 4 Palmir Tapınağı Zindanlarında

Detaylı

Akademinizin web sitesinde uzaktan eğitim butonuna tıkladıktan sonra açılacak sayfa burasıdır.

Akademinizin web sitesinde uzaktan eğitim butonuna tıkladıktan sonra açılacak sayfa burasıdır. Akademinizin web sitesinde uzaktan eğitim butonuna tıkladıktan sonra açılacak sayfa burasıdır. Bu sayfada sol tarafta gördüğünüz gibi E-Mail adresi ve Şifre bölümümüz var. Üst tarafta ise ANA SAYFA, DERSLER,

Detaylı

Einstufungstest / Seviye tespit sınavı

Einstufungstest / Seviye tespit sınavı Einstufungstest / Seviye tespit sınavı Dil: Türkçe Seviye: A1/A2 1. Günaydın, benim adım Lavin, soyadım Çeşme. (a) Günaydın ben adım Lavin, soyadım Çeşme. Günaydın benim ad Lavin, soyad Çeşme. 2. Ben doktorum,

Detaylı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Rappelz sadece bir oyun değil. Bir aile dir arkadaşlar. Bunu bildiğinizi umarak Çaylak Rehberi ni hazırlamaya başlıyorum.

Rappelz sadece bir oyun değil. Bir aile dir arkadaşlar. Bunu bildiğinizi umarak Çaylak Rehberi ni hazırlamaya başlıyorum. Önsöz: Rappelz sadece bir oyun değil. Bir aile dir arkadaşlar. Bunu bildiğinizi umarak Çaylak Rehberi ni hazırlamaya başlıyorum. Kırmızı ile gösterilmiş yazılar konu başlığı, Mavi ile gösterilmiş yazılar

Detaylı

Haydi Deniz Kıyısına! Şimdi okuyacağınız hikâye Limonlu Bayır

Haydi Deniz Kıyısına! Şimdi okuyacağınız hikâye Limonlu Bayır 1. Bölüm Haydi Deniz Kıyısına! Şimdi okuyacağınız hikâye Limonlu Bayır Savaşı nın hikâyesidir. Diğer adıyla ona Akşam Yemeği Savaşları da diyebiliriz. Aslında Hayalet Avcıları III de diyebiliriz, ama açıkçası

Detaylı

Okul günüm. Anne-babalar ve çocuklar için için okula başlama rehberi. Niedersächsisches Kultusministerium

Okul günüm. Anne-babalar ve çocuklar için için okula başlama rehberi. Niedersächsisches Kultusministerium Derste biraz önce resim yaptık. Şimdi öğretmen resimlere bakıp neyi daha iyi yapabiliriz diye bize öneride bulunuyor. Öğlenleri okulumuzun yemekhanesinde yemek yiyorum. Yemekler çoğunlukla lezzetli ve

Detaylı

KIRMIZI PERİ REHBERİ

KIRMIZI PERİ REHBERİ 1 KIRMIZI PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek

Detaylı

SEVGİ IŞINI. (LOVE LİGHT) Ders Notları

SEVGİ IŞINI. (LOVE LİGHT) Ders Notları SEVGİ IŞINI (LOVE LİGHT) Ders Notları Sevgi Işını Özel bir sevgi frekansıdır. Bu enerjinin kullanımı Reiki kullanımına benzer. Sevgi Işını ile yaptığınız enerji araçları özellikle suyu şarj etmek için

Detaylı

ONLINE İNGİLİZCE PLACEMENT (SEVİYE BELİRLEME) SINAV TALİMATI

ONLINE İNGİLİZCE PLACEMENT (SEVİYE BELİRLEME) SINAV TALİMATI ONLINE İNGİLİZCE PLACEMENT (SEVİYE BELİRLEME) SINAV TALİMATI BİLGİSAYARDAN İLK DEFA GİRİLDİĞİNDE BU İŞLEMLERİN SIRASIYLA YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. AYNI BİLGİSAYARDA DAHA SONRAKİ GİRİŞLERDE BU YÜKLEMELERE

Detaylı

Windows 7 Format Atma ve Kurulumu (Resimli Anlatım)

Windows 7 Format Atma ve Kurulumu (Resimli Anlatım) www.anasayfa.xyz Kasım 1, 2015 Windows 7 Format Atma ve Kurulumu (Resimli Anlatım) by www.anasayfa.xyz Bu yazımda windows 7 format atma işlemini detaylı bir şekilde anlatacağım. Ben format işlemini tüm

Detaylı

Kim okulda en çok hangi dersi seviyor?

Kim okulda en çok hangi dersi seviyor? Kim okulda en çok hangi dersi seviyor? Beş öğrenci en sevdikleri dersleri konuşuyorlardı. İpuçlarını kullanarak kimin en çok hangi dersi sevdiğini bulabilir misin? Doğru olmayan kutulara X koy. Cevabı

Detaylı

ÖZEL SAMANYOLU LĐSELERĐ

ÖZEL SAMANYOLU LĐSELERĐ ÖZEL SAMANYOLU LĐSELERĐ ANKARA ĐLKÖĞRETĐM MATEMATĐK YARIŞMASI 2011 / NĐSAN 5. SINIF A KĐTAPÇIĞI Bu sınav çoktan seçmeli 40 Test sorusundan oluşmaktadır. Süresi 100 dakikadır. Sınavla Đlgili Uyarılar Cevap

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

Kara El. Hiç kimse bu loncaya nasıl üye olunacağını ve nasıl yeni üye seçtiklerini bilmez.

Kara El. Hiç kimse bu loncaya nasıl üye olunacağını ve nasıl yeni üye seçtiklerini bilmez. Amon Amon Diğer bir ismi büyücü katilleri olan bu lonca temel olarak güçlerini Talons gezegeninden alırlar. Efsayene göre çok uzun yıllar önce Talons gezegeninden dünyamıza bir parça düşmüş. Bunu merak

Detaylı

. K U L L A N I M T A L I M A T L A R I

. K U L L A N I M T A L I M A T L A R I . K U L L A N I M T A L I M A T L A R I İÇİNDEKİLER I. İLK YÜKLEME TALİMATI... 1 II. DERS İŞLEME TALİMATI... 7 III. SEVİYE BELİRLEME SINAVI TALİMATI... 15 İLK YÜKLEME TALİMATI BİLGİSAYARDAN İLK DEFA GİRİLDİĞİNDE

Detaylı

Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacını da belirtiniz:

Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacını da belirtiniz: Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacını da belirtiniz: Oyunda bir yapbozun ters çevrilmiş hali verilmiştir. Oyuncu her bir parçaya tıkladığında karşısına bir soru çıkıyor. Eğer doğru yanıt verirse

Detaylı

YETİ REHBERİ. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

YETİ REHBERİ. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 YETİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh Taşları..3 Petin

Detaylı

AREL KOLEJİ Spor Salonu 7-8 Ekim 2017

AREL KOLEJİ Spor Salonu 7-8 Ekim 2017 AREL KOLEJİ Spor Salonu 7-8 Ekim 2017 ARELMEDSpor Festivali 2017 ile dünden bugüne Arel Eğitim Kurumlarından mezun olmuş tüm mezunlarımızı, ailelerini ve arkadaşlarını keyifli bir hafta sonu etkinliğine

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

Zar Falı - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Zar Falı - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Zarlar aracılığı ile kehanette bulunmanın kökeni antik çağlara kadar dayanmaktadır. Gelecekten haber verme sanatının burada anlatılan şekli değişik bir eğlence şekli olarak da kabul edilebilir. İsabet

Detaylı

Bilgilendirme Rehberi

Bilgilendirme Rehberi Bilgilendirme Rehberi Ankara 2015 Bilgilendirme Rehberi Sevgili mesi, rehberlik hizmetleri siz lilerle desteklen- gibi birden fazla Sizlerin akademik olarak kadar psikolojik olarak da kendinizi hissetmeniz,

Detaylı

BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER 06.11.2014 Tasarım Belgesi Snowball

BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER 06.11.2014 Tasarım Belgesi Snowball BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER 06.11.2014 Tasarım Belgesi Snowball Yahya İLTÜZER 2014 Version 1.0 İçindekiler Oyuna Genel Bakış... 4 Oyun Odağı... 4 Oyunun Hikayesi... 5 Tür...

Detaylı

Pi Sayısıyla Oyun Oynayalım

Pi Sayısıyla Oyun Oynayalım Pi, hiç bitmeyen basamaklarıyla pek çok insanın ilgisini çekmiş bir sayı. Bir oyunla pi sayısının ilk basamağını tanımak ister misiniz? Oyunun Kuralları 1. Oyun kişiyle oynanır.. Oyunu oynamak için buradaki

Detaylı

Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika Sınavı

Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika Sınavı Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika Sınavı Sınav Bilgileri Tarih: 28 Mayıs 2018 Saat: 10:00 Sınav 80 soru 100 dakikadır. Her soru 1,25 puan (toplam 100 puan) dır. Her soruda 5 adet şık bulunmaktadır.

Detaylı

TED ALANYA KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI 8. SINIF YAZ DÖNEMİ ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED ALANYA KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI 8. SINIF YAZ DÖNEMİ ÇALIŞMA TAKVİMİ Ağustos 2016 Eylül 2016 TED ALANYA KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI 8. SINIF YAZ DÖNEMİ ÇALIŞMA TAKVİMİ 5 DERS SAATİ 23 5 DERS SAATİ 24 5 DERS SAATİ 25 5 DERS SAATİ 26 5 DERS SAATİ 29 30 AĞUSTOS

Detaylı

Kayıt Ol menüsüne tıklayınız.

Kayıt Ol menüsüne tıklayınız. Özel Yetenek Sınavı Sistemi Kılavuzu Yeni Online Başvuru Sistemini kullanarak hatasız bir şekilde başvuru yapabilmeniz için aşağıda adımları izleyiniz. 1. Adım : Tarayıcınızın adres kısmına ozelyetenekbasvuru.uludag.edu.tr

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ

BEYAZ UNİCORN REHBERİ 1 BEYAZ UNİCORN REHBERİ Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh Taşları..3 Petin Kendine Özgü Birlik

Detaylı

&[1Ô A w - ' ",,,, . CiN. ALl'NIN. HiKAYE. KiTAPLAR! SERiSiNDEN BAZILARI Rasim KAYGUSUZ

&[1Ô A w - ' ,,,, . CiN. ALl'NIN. HiKAYE. KiTAPLAR! SERiSiNDEN BAZILARI Rasim KAYGUSUZ .... CiN. ALl'NIN. HiKAYE. KiTAPLAR! SERiSiNDEN BAZILARI 1 - Cin Ali'nin Atı 2 - Cin Ali'nin Topu 3 - Cin Ali'nin Topacı 4 - Cin Ali'nin Karagözlü Kuzusu 5 - Cin Ali'nin Oyuncakları 6 - Cin Ali Okula Başlıyor

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara kullanıcı adı

Detaylı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

American Tank Company (Ruhi) vs Afrika Schützenkompanie (Levent) 1750 pts & Mid-War Hold the Line

American Tank Company (Ruhi) vs Afrika Schützenkompanie (Levent) 1750 pts & Mid-War Hold the Line American Tank Company (Ruhi) vs Afrika Schützenkompanie (Levent) 1750 pts & Mid-War Hold the Line 25 Ağustos 2013 Pazar Brifing: Görev isminden de anlaşılacağı gibi hattı tutan bir birliğe bir diğerinin

Detaylı

DynEd. Kayıt Yöneticisi (Records Manager)

DynEd. Kayıt Yöneticisi (Records Manager) DynEd Kayıt Yöneticisi (Records Manager) Records Manager tüm eğitim kayıtlarının kontrol ve takip sistemidir. Records Manager yazılımı, tüm DynEd yazılımları gibi DynEd Klasörü nün içindedir. DynEd Klasörü

Detaylı

Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi

Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi http://rappelzonline.net/ Katkılarıyla Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi ĐÇĐNDEKĐLER: Giriş Kırmızı Peri nin Ana Özellikleri Kırmızı Peri nin Takabileceği Silahlar ve Zırhlar Kırmızı Peri nin Silah

Detaylı

GOBUSTAN KAYALIKLARI VE İLK SANATÇILAR

GOBUSTAN KAYALIKLARI VE İLK SANATÇILAR GOBUSTAN KAYALIKLARI VE İLK SANATÇILAR En azından sanatla ilgisi olanlar, dünya tarihinin en eski çizimlerin, İspanya daki Altamira Mağarası ile Fransa daki Lasque Mağarası duvarına yapılmış hayvan resimleri

Detaylı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Chromium B.S.U. 'Gelene Vur Gidene Vur' Oyunu. Doruk Fişek (dfisek@fisek.com.tr)

Chromium B.S.U. 'Gelene Vur Gidene Vur' Oyunu. Doruk Fişek (dfisek@fisek.com.tr) Chromium B.S.U. 'Gelene Vur Gidene Vur' Oyunu Doruk Fişek (dfisek@fisek.com.tr) Toz ve Gaz Bulutu 2000 yılının Temmuz'unda, oyunun müstakbel yazarı Mark B. Allan, LinuxGames sitesinde eski bir DOS "gelene

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara TC kimlik numaranızı

Detaylı

EKİM AYI BÜLTENİ YARATICI DÜŞÜNME ATÖLYESİ (3 YAŞ) 2-6 EKİM

EKİM AYI BÜLTENİ YARATICI DÜŞÜNME ATÖLYESİ (3 YAŞ) 2-6 EKİM EKİM AYI BÜLTENİ YARATICI DÜŞÜNME ATÖLYESİ (3 YAŞ) - Boynumuz zürafa boynu kadar uzun olsa şimdi yapabildiğimiz işleri yapabilir miydik? Sorusu üzerinden eğlenceli bir sohbet başlatıyoruz. - Ormanlar kralı

Detaylı

Bahar Ateşi Evet! Hayır! Belki? Ne? Merhaba.

Bahar Ateşi Evet! Hayır! Belki? Ne? Merhaba. 1. Bölüm Bahar Ateşi Evet! Hayır! Belki? Ne? Merhaba. Bütün bu insanın kafasını şişiren karmaşa, çok ama çok masum bir günde başladı. O gün çok şirin, çok masumdu. O gün öyle muhteşem, öyle harika ve öyle

Detaylı

B2B Sistemi Kullanımı Hakkında Bilgiler

B2B Sistemi Kullanımı Hakkında Bilgiler B2B Sistemi Kullanımı Hakkında Bilgiler Merhabalar, Bu dökümandaavm/cadde mağazalarının sipariş oluşturup, ilgili bölge yöneticisinin onayından geçmesini ve ardından siparişin hazırlanarak sevk edilip,

Detaylı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

kural tanımayan cafer Adı-Soyadı:...

kural tanımayan cafer Adı-Soyadı:... ilkok Adı-Soyadı:... kural tanımayan cafer Cafer evden çıkmayı pek sevmeyen, gürültücü ve hareketli bir çocuktu. Annesini ve babasını sürekli üzüyordu. Kardeşi Elif ile durmadan kavga ediyorlardı. Elif'in

Detaylı

Diyabet ve egzersiz TÜRKİYE ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA DERNEĞİ DİABETES MELLİTUS ÇALIŞMA VE EĞİTİM GRUBU

Diyabet ve egzersiz TÜRKİYE ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA DERNEĞİ DİABETES MELLİTUS ÇALIŞMA VE EĞİTİM GRUBU TÜRKİYE ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA DERNEĞİ DİABETES MELLİTUS ÇALIŞMA VE EĞİTİM GRUBU TEMD DİABETES MELLİTUS ÇALIŞMA VE EĞİTİM GRUBU HASTA EĞİTİM KİTAPÇIKLARI SERİSİ 02 Diyabet ve egzersiz Diyabetli bireyler

Detaylı

IELTS sınavına kayıt kılavuzu

IELTS sınavına kayıt kılavuzu IELTS sınavına kayıt kılavuzu Bu kılavuzda, British Council'ın yeni ve gelişmiş kayıt portalını kullanarak IELTS sınavına nasıl kaydolacağınızı adım adım anlatacağız. 1. Adım: Girmek istediğiniz IELTS

Detaylı

Konu: Kadim Diller ve Yazılar. İran da Ön-Türkler

Konu: Kadim Diller ve Yazılar. İran da Ön-Türkler Konu: Kadim Diller ve Yazılar Yazı: 74 İran da Ön-Türkler Doç. Dr. Haluk BERKMEN Milattan binlerce yıl önce Ön-Türk toplumlarının dağ keçisini kutsal kabul ettiklerini ve binlerce dağ keçisi figürünü Altay

Detaylı

BİZE KATILIR MISINIZ? ŞARKILAR

BİZE KATILIR MISINIZ? ŞARKILAR BİZE KATILIR MISINIZ? ŞARKILAR RESİMDEKİ ATATÜRK Gözlerin mavi mavi, Saçların sarı sarı, Candan severler seni. Bütün Türk çocukları, Karanfil, zambak, mine, Senin için toplarız. Öpücükler yollarız, Sınıftaki

Detaylı

Kültür - Sanat Kültür - Sanat Kültür - Sanat Kültür - Sanat Kültür - Sanat

Kültür - Sanat Kültür - Sanat Kültür - Sanat Kültür - Sanat Kültür - Sanat Kültür - Sanat Kültür - Sanat Kültür - Sanat Kültür - Sanat Kültür - Sanat Tarih / Terra Cotta Savaşçıları, Çin Halk Cumhuriyeti Kitap / Türkan Röportaj / Doç. Dr. Okan Gülbahar El Sanatları / Geleneksel

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLİM OLİMPİYATLARI 2018 SINAVI

İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLİM OLİMPİYATLARI 2018 SINAVI ÖGRENCİNİN ADI SOYADI : T.C. KİMLİK NO : OKULU / SINIFI : SINAVA GİRDİĞİ İLÇE: SINAVLA İLGİLİ UYARILAR: İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLİM OLİMPİYATLARI 2018 SINAVI Kategori: Matematik 4 Soru Kitapçık

Detaylı

MACERA AKADEMİSİ. Anneciğim ve Babacığım,

MACERA AKADEMİSİ. Anneciğim ve Babacığım, BARBAR YARATIKLAR İÇİN KURNAZLIK OKULU ZOR İŞÇİLER İÇİN BAŞKANLAR: SAYIN BAŞKÖTÜ KURT SAYIN KÜÇÜK KURT VE SAYIN BAĞIRTKAN KURT Lütfen lütfen lütfeeeen gelip buraya taşının, taşınacağınızı söylemiştiniz.

Detaylı

Çocuklar için Kutsal Kitap. sunar. Yeşu Yetkiyi Alıyor

Çocuklar için Kutsal Kitap. sunar. Yeşu Yetkiyi Alıyor Çocuklar için Kutsal Kitap sunar Yeşu Yetkiyi Alıyor Yazarı: Edward Hughes Resimleyen: Janie Forest Uyarlayan: Ruth Klassen Tercüme eden: Nurcan Duran Üreten: Bible for Children www.m1914.org 2007 Bible

Detaylı

Fantazya (Dört-el-açık) Okan Zabunoğlu

Fantazya (Dört-el-açık) Okan Zabunoğlu Fantazya (Dört-el-açık) Okan Zabunoğlu Aşağıdaki dört-el-açık problemleri, 1983 yılında Kırkağaç ta askerlik yaptığım sırada mektuplaştığım üniversiteden arkadaşım Serdar Başar bazı mektuplarının sonuna

Detaylı

ŞAHİN ADAM REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

ŞAHİN ADAM REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 ŞAHİN ADAM REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh

Detaylı

Ebeveynler için bilgi

Ebeveynler için bilgi Ebeveynler için bilgi Sevgili Ebeveynler, Burada yer alan bilgilerle sizleri, Oldenburglu çocuklar için sunulan bakım hizmetleri ve bu hizmetlerin kuralları hakkında genel olarak bilgilendirmek istiyoruz.

Detaylı

Bir gün insan virgülü kaybetti. O zaman zor cümlelerden korkar oldu ve basit ifadeler kullanmaya başladı. Cümleleri basitleşince düşünceleri de basitleşti. Bir başka gün ise ünlem işaretini kaybetti. Alçak

Detaylı

KAYACIK KÖYÜ HAKKINDA GENEL BİLGİLER. Kayacık Köyü nün isminin kaynağı hakkında iki rivayet bulunmaktadır. Bunlar şöyle açıklanabilir.

KAYACIK KÖYÜ HAKKINDA GENEL BİLGİLER. Kayacık Köyü nün isminin kaynağı hakkında iki rivayet bulunmaktadır. Bunlar şöyle açıklanabilir. Araştırmanın Yapıldığı Kayacık Köyü Hakkında Genel Bilgiler KAYACIK KÖYÜ HAKKINDA GENEL BİLGİLER KAYACIK İSMİNİN KAYNAĞI Kayacık Köyü nün isminin kaynağı hakkında iki rivayet bulunmaktadır. Bunlar şöyle

Detaylı

Gülmekten Öldüren Fıkralar - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Gülmekten Öldüren Fıkralar - Genç Gelişim Kişisel Gelişim AMİN Çok iyi giyimli bir iş adamı Vatikan'a gelir papayla görüşmek istediğini söyler. Kendisini bir Kardinal'e götürürler. Adam ısrar eder. - Sizinle değil, doğrudan Papa ile ve yalnız görüşmek istiyorum.

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ANTALYA BAROSU Meltem Mah. 3822 Sok. Baro Han 2.KAT MERKEZ / ANTALYA Tel : 0 242 238 61 55 Faks : 0 242 237 10 73 İnternet:http://www.antalyabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

Detaylı

EĞLENCELİ EV ÇALIŞMALARI FASİKÜLÜ 1

EĞLENCELİ EV ÇALIŞMALARI FASİKÜLÜ 1 BENİM ÇALIŞMAM EĞLENCELİ EV ÇALIŞMALARI FASİKÜLÜ 1 Öğrenci Adı Soyadı... Resim Köşesi Kontrol Edenin Adı... İmzası. Hazırlayan: Yunus KÜLCÜ ŞİFRELİ ALFABE ÇALIŞMASI Aşağıda verilen her bir sayı alfabemizde

Detaylı

YANIT S ANIT S YF ARI

YANIT S ANIT S YF ARI YANIT SAYFALARI DOLDUR DOLDURABİLİRSEN Şekildeki boş kutulara öyle sayılar yazın ki soldan sağa ve yukarıdan aşağıya dört işlem yaptığınızda sonuçlar dışındaki sayıyı versin. 28 + 1-10 =4 8 + 10-22 =2

Detaylı

Üst bilgi alanı / www.olcaybuyukcapar.com

Üst bilgi alanı / www.olcaybuyukcapar.com ETKİNLİK 004 MERDİVEN Bu etkinlikte merdiven modeli tasarlayacağız. Öğrencilerimizin görünümler araç çubuğunu açmalarını ve diğer yardım pencerelerini (eğitmen, eğitim merkezi) kapatmalarını sağladıktan

Detaylı

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport eğitim portalı firmamız bünyesinde aldığınız veya almanız gereken eğitimlerinizin takibini sağlayabileceğiniz aynı zamanda sizin için hazırlanan ve sisteme

Detaylı

Hayatta ya da ev işlerinde daha iyi organize olmak için, profesyonellerin önerdiği bu 20 yolu deneyebilirsiniz.

Hayatta ya da ev işlerinde daha iyi organize olmak için, profesyonellerin önerdiği bu 20 yolu deneyebilirsiniz. Organize Olmanın 20 Kolay Yolu Hayatta ya da ev işlerinde daha iyi organize olmak için, profesyonellerin önerdiği bu 20 yolu deneyebilirsiniz. 1. Depolama alanları açın Evinizde rahatça hareket edebilmeniz

Detaylı