C 12 ve C 11 blok UYDU SANTRALLERİ abone sayısı artırılarak yenilendi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "C 12 ve C 11 blok UYDU SANTRALLERİ abone sayısı artırılarak yenilendi."

Transkript

1 S.N TARİH FAALİYET AÇIKLAMALAR Bütün bloklardaki asansör kuyularındaki aydınlatma için kullanılan florasan lambalar yönerge gereği muhafazalı olanlarla site imkanları ile değiştirildi. Asansör odaları ve boşluklarındaki tüm aydınlatma lambaları site imkanları ile tamir edildi ve faal hale getirildi. Güvenlikte bulunan TV MONİTÖR arızası servise götürülerek tamir edildi C 12 ve C 11 blok UYDU SANTRALLERİ abone sayısı artırılarak yenilendi. Asansör elektrik panolarında bulunan üçlü PAKO ŞALTER yönerge gereği beşlisiyle yenilendi. A kapıda bulunan TOTEM lambaları led ampullere çevrildi B10,B14,C10,D10,D11 blok yöneticileri seçildi C 11 blok 3 nolu daire ve üzeri C12 blok 4 nolu daire üzerindeki dairelerin ayrıca D10B blok 3 nolu dairenin diyafon arızaları giderildi SİTEMİZDEKİ TÜM BİNALARIN ENERJİ KİMLİK BELGELERİ ALINDI Bütün asansör odaları(13 Adet) site imkanlarıyla boyandı A araç kapısının rayları tamir edildi. C11 ve B15 blok asansörlerinde aydınlatmaları led ampul yapıldı B11,B12,B13,B15,C11,C12, blok yöneticileri seçildi. B10 ve B15 bloklardaki yerlerinden çıkan yağmur olukları site imkanları ile yerlerine takıldı Site yönetimi seçimleri yapıldı, yönetim ve denetim kurulu yeniden seçildi B10,11,12,14,C10,11 bloklardaki asansör kurtarma panolarındaki arızalar SERVOSAN şirketinden eleman getirtilerek giderildi. Asansör denetlemeleri başladı. B11 blok arkasındaki rögar tıkanıklığı site imkanları ile giderildi. C11 blok 5. kattaki arızalı ışıldak aküsü değişti. C11 blok taki arızalı panik bar tamir edildi C12 bloktaki arızalı sensör değişti. A ve B Araç kapılarındaki motor kartı arızaları giderildi B10 blok arkasındaki rögar tıkanıklığı site imkanları ile giderildi. ASANSÖR DENETLEMERİMİZ BİTTİ. ASANSÖRLERİMİZ YEŞİL ETİKET ALDI. C10 blok kapısındaki kilit arızası giderildi. B15 blok kapısındaki kilidin butonu değişti. C11 ve D11B blok ilan panosu kilitleri yenilendi C araç kapısı yaya giriş kapısındaki hidrolik arızası sebebiyle değişti B11 blokta 2 adet sensör değişti. C10 blok kapısındaki kilit göbek mili değişti bütçesi kabul edilip onaylandı. C araç kapısı rulmanları değişti C 12 blok arkasındaki rögar tıkanıklığı giderildi. Bütçe toplantı sonuçları kat maliklerine gönderildi.

2 B otoparkdaki arızalı aydınlatma direği tamir edildi D10B blokta 3 adet arızalı sensör değişti.r B araç girşindeki yaya giriş kapı kilidinin motoru değişti D10B blokta 1 adet sensör değişti. Bütün bloklardaki koku spreyleri değişti Bütün asansör kapılarının stoperleri değişti. C10 bloktaki bodrum kat sensörü değişti. D11A 7. kat sensörü değişti. B12,C11,12,D11B blok giriş kapılarındaki fırçalar değişti bütün bloklardaki su ve doğalgaz boru izalasyonları tamir edildi. D bloklardaki zemin yangın çıkışlarına hidrolik takıldı. D10B blok yangın çıkışına panik bar takıldı. D11A blok ana su borusundaki sızıntı arızası site imkanları ile giderildi Bütün bloklardaki İLAN PANOSU yenilendi. Sitemizdeki güllerin budaması yapıldı C11 blok giriş kapısındaki hidrolik arızası giderildi. Site içerisindeki bulunan bütün bank,kamelya masaları,piknik masaları boyandı cilalandı tamir edildi B kapı yanındaki tel örgü tamir edildi. B10 blokaki kırılan yangın ikaz camı yenilendi B14 bloktaki (36 nolu daire üstü) çatı akıntısı giderildi. Site içerisindeki bdur bitki ve güllerin dip çapalaması yapıldı. C12 blok önündeki geri dönüşüm konteyner kapağı tamiri yapıldı. C10 blok 7. kat sensörü değişti Site içindeki ağaçlar budandı Tüm asansör yağları değişti. A parkı yürüyüş yolları tamiri kapsamında yürüyüş yollarındaki bordörler sökülüp yan bir şekilde toprağa gömülerek üzerine kilit taşı döşenecek şekilde zemin düzenlemesi site imkanları ile yapılıyor. D 11 blok yanı yürüyüş yolu tamiri kapsamında yürüyüş yollarındaki bordörler sökülüp yan bir şekilde toprağa gömülerek üzerine kilit taşı döşenecek şekilde zemin düzenlemesi site imkanları ile yapılıyor. B araç kapısı C12 blok arası yürüyüş yolu tamiri kapsamında yürüyüş yollarındaki bordörler sökülüp yan bir şekilde toprağa gömülerek üzerine kilit taşı döşenecek şekilde zemin düzenlemesi site imkanları ile yapılıyor. D11B blok yanındaki sulama sistemine ait patlak boru tamir edildi. C11 bloktaki şafttaki borunun su sızıntı arızası tamir ettirildi. D10B blok 5. kattaki panik bar arızası yapıldı. Seyirtepe kapısındaki kilit arızası yapıldı.

3 Site içinde kullanılan oturma banklarının alt demir bağlantısı yapıldı A parkında bulunan Bir adet kamelyanın bozulan zemini 1 metre öne çekilerek yeniden beton atılıp site imkanları ile düzenlendi. C11 blok 4 nolu dairenin banyosunu gece yarısı su basması neticesinde oluşan arıza site görevlilerince site imkanlarıyla giderildi. Site içerisindeki A parkında,d11 blok yanında ve,c12 blok tan B kapıya iniş istikametindeki daha önceden site imkanları ile yapılmış yaya yolları mümkün olduğunca genişleterek yeniden kilit taşı ve bordör döşenerek yeniden yapıldı. Metro kapı merdivenleri site imkanlraı ile yapıldı. A parkındaki bütün oyun aletleri sökülüp yeniden çocuk parkı içine site imkanları ile konuldu. A parkındaki çocuk oyun alanı tümüyle kum dolduruldu. D11A bloktaki UPS arızası site imkanları ile giderildi A parkdaki su deposundaki su kaçağı Hidrafor bağlantı contası değiştirilerek su kaçağı arızası site imkanları ile giderildi. B11 blok asansör dairesi sensör (değiştirilerek) arızası site imkanları ile giderildi Güvenlik kulübesi kilit (değiştirilerek) arızası site imkanları ile giderildi. C10 blok Görevli dairesi su sayacındaki su kaçağı arızası site imkanları ile giderildi. Sayaçtan önceki su çıkışına kör tapa takıldı. C10 yanı piknik masası altı,c10,c12 ve D blokların yanına ilave bisikletlikler için ( beton zemin) kalıp tahtaları site imkanlarıyla çakıldı D10A blok girişindeki yangın butonun kırık camı yenisiyle değişti. D11B blok 7. kat arızalı sensör yenisiyle değiştirildi. B10 blok giriş kapındaki kilit arızası site imkanları ile giderildi Site bahçesindeki aydınlatma lambalarından yanmayan beş adet lamba değiştirildi. B çocuk parkının giriş ve çıkışına engelli ve bebek arabaları için rampa yapıldı A araç kapı arızası giderildi. C10 yanı piknik masası altı,c10,c12 ve D blokların yanına ilave bisikletlikler için beton atıldı. C10 yanındaki piknik masasına yaya yolu yapıldı. A parkına bebek arabası ve engelli arabası için rampa yapıldı D11 Blok yanına bebek arabası ve engelli arabası için rampa yapıldı. C12 Blok önüne bebek arabası ve engelli arabası için rampa yapıldı. B13 Blok ile B14 Blok arasına bebek arabası ve engelli arabası için rampa yapıldı A kapı yaya yolu üzerine bebek arabası ve engelli arabası için rampa yapıldı. Site içerisindeki 11 adet kamelya bank ve masaları dahil site imkanlarıyla boyandı. C çocuk park zeminine ilave kum serildi. Temsilciler kurulu toplantısında eski C11 Blok yöneticisi tarafından gündeme getirilen C 10 Araç parkındaki yağmur su gideri pimaş borularla rögar'a bağlandı. A parkındaki yeni yapılan kamelyaların masalarının boyları kısaltıldı. Bütün blokların mutfak çıkış rögarlarına tıkanmalara karşı yağ çözücü döküldü B15 Blok da 4 ve 6 katlarda kırılan yangın alarm buton camları değişti Asansör halat değişiminde çıkan eski halatlar tutanakla hurdacıya satıldı. D11 B sığınak girişi site imkanları ile boyandı.

4 A ve C araç kapı kameraları yenilendi. D10A blok yangın vanası arızasından dolayı değiştirildi. D11A blok bodrum kat yangın dolabında bulunan vana arızasından dolayı değiştirildi C10 blok görevli dairesi su sayacı yanında bulunan arızalı basınç düşürücü site imkanları ile değiştirildi C10 blok 3. kat 15 nolu dairenin su sayacından öncesi su kaçağı arızası site imkanları ile giderildi. C 12 Blok 2. kat ta bulunan su sayaçları öncesindeki su kaçağı arızası site imkanları ile giderildi. B 14 Blok çocuk parkı yanındaki ana sulama borusundaki su kaçağı arızası site imkanları ile giderildi. A,B,C Otoparklarında zemindeki çöken kısımlardaki kilit taşları yenilenerek yeniden düzenlendi. Çevre sulama borularındaki patlak ve vana arızaları site imkanları ile giderildi. Site içerisindeki birinci çim biçme işlemi tamamlandı. B 15 Blok 33 nolu dairedeki çatı akıntısı çatı yan duvar saçları değiştirilerek tamir edildi. C 10 blokda 45 ve 48 nolu daire C 11 Blokda 48 nolu dairelerin mutfak bacalarının çatıda kapalı olan çıkışları bulunarak çatı üstlerine çıkışları site imkanları ile sağlanmıştır. D10 B blok 8.kattaki arızalı sensör değiştirildi. B 15Bloktaki eski 16'lı uydu santrali yetersiz kaldığından yeni 32 si ile değiştirildi C11 Blok markiz sensör arızası site imkanları ile giderildi. B15 Blok da 2 adet yangın otomatiği,2 adet yangın alarımı kornası ve 1 adet yangın ikazı arızasından dolayı değişti. B 13 Bloktaki Doğalgaz kaçağı arızaları giderildi.uzman yetkili şirkete bina topraklaması yaptırıldı. B10 Blok önü yaya yolu,b 15 Blok önü yaya yolu ve C12 blok tan B kapıya giden yol kenarına demir korkuluk yapıldı. C araç kapısındaki arızalı rulman site imkanlarıyla değiştirildi Çim biçme makineleri (3 tırpan 4 makine) bakımı yaptırıldı. B13 Blok,C10,11 Blok ve D10B Bloklardaki doğalgaz kaçağı arızaları yaptırıldı Tüm blokların DOĞAL GAZ BORULARI TOPRAKLAMASI YETKİLİ FİRMAYA yönerge gereği yaptırıldı. Yetkili doğalgaz şirketiyle ve Camcı ile anlaşılarak tüm blok ortak alanlardaki SİTE YÖNETİMİNCE sayaç sonrası ve daire içi kaçaklar ABONELERCE yaptırıldı B15 blok ve C11 Blok önündeki B11 Blok arkasındaki tıkalı rögarlar site imkanlarıyla açıldı. B15 Blok 35 nolu daire önü sensör değişti B 13 blok 4. kat ışıldak aküsü değişti SİTE İÇERİSİNDE YAPILAN 3 ADET YENİ BİSİKLETLİK PLATFORMLARININ ÜZERLERİNE TOPLAM 80 ADET YENİ BİSİKLETLİK YAPILDI. Tüm bloklardaki YANGIN SÖNDÜRME TÜPLERİNİN Yıllık kontrolleri yetkili firma tarafından yapıldı. Sitedeki tüm LÜGÜSTÜRÜM VE MAZI Budaması site imkanları ile yapıldı Sitemiz bahçesindeki sarmaşık güllerinin destek direkleri yenilendi. C10 Blok Markizindeki yağmur akıntısı tamiri yapıldı

5 2017 yılı ASANSÖR denetlenmesinde gelecek yıllar için istenen; SPERATÖR SACI AĞIRLIK KASNAK KORUMASI KABİN ÜSTÜ KORKULUKLARI yaptırılmıştır. Yönetim girişindeki kamera AHD KAMERA ile değiştirilmiştir B15 Blok 2. kat sensörü değiştirildi Güvenlik ve yönetimdeki TV lerin arızalarının tamirleri Yetkili servislerce yapıldı. Site içerisindeki Rögar tıkanıklıklarına müdahale için 20 Metre uzunluğunda çelik spiral yaptırıldı. C10 Blok küçük Asansör kuyu dibi seperatör sacı yenisiyle değişti. Site içerisindeki Kamelyaların aydınlatma lambaları yenilendi D11 A 8.kat panik bar değişti C11 Blok Markizinden 4 nolu daire balkonuna sızan yağmur suyu kaçağı site imkanları ile yapıldı. Site yönetimi ve Görevli Daireleri yönetmenlik gereği Yetkili Doğal gaz firması tarafından tüm eksikler giderildi.(bunlar: çelik ocak hortumu,kombi spiral hortum,mutfak pencere menfez,daire giriş dirsek yenilendi.) Yoğun yağış ve fırtınalar sonrası çatı akıntıları oluşmuştur bunların tamiri yaptırılmıştır. TAMİRİ YAPILAN BLOKLAR B11 BLOKTA :2 DERE 1 BACA,B12 BLOKTA: 2 DERE 1 BACA,B13 BLOKTA:1 DERE 1 BACA,B15 BLOKTA: 2 DERE 1 BACA,C11 BLOKTA: 2 DERE C10 BLOKTA: 1 DERE C kapı Rulmanı arızasından dolayı değişti Site içerisindeki ikinci çim biçimi yapıldı kalan az bir kısıma bayram ertesi devam edilecek. B11,C10 ve C12 bloklarda yerlerinden çıkan yağmur olukları VİNÇ getirtilerek yerine takıldı. Seyirtepe kapı arızası site imkanları ile giderildi Site içerisindeki tüm güller ilaçlandı Blokların tümü ilaçlandı B11 blokta diyafon arızası 2 adet güç kaynağı değiştirilerek giderildi. B13 Bloktaki digiturk yayınlarının düzeltilmesi için yükseltici takıldı Geçen yıl dikilen bodur bitkilerin dipleri Kadın işçi tutularak çapalandı Site çevre tel örgü kenarlarındaki toprak kaymalarını önlemek için site çevresine (yaklaşık 300 metre) bordür döşendi. B10 8. kat, B12 2. kat, B14 3. kat arızalı panik bar'lar site imkanları ile değişti B13 blok kapı kilit aküsü değişti. B15 4. kat sensörü değişti C10 blok arkasındaki rogar tıkanıklığı site imkanları ile giderildi. D10A ve C10 blokların market arabalarının kırılan parçaları kaynatıldı. C11 10.kat panik bar değişti.

6 B13 blok pis su gider borusu bodrumdaki dirsek tıkanma sebebiyle (inşaat artıkları tıkamış) site imkanlarıyla değiştirildi. B10 ve B15 blok larının önündeki yeni yapılan korkuluklar boyandı Geçen yıl dikilen bodur bitkilere site imkanları ile damlama yapıldı (yaklaşık 1000 metre) B12 bloktaki gaz kaçağı arızası yaptırıldı Site içerisindeki tüm beton ve demir (rogar,t Telekom,Superonline vb.) kapaklar yeşile boyandı. B10 blok ana su bor hattındaki su kaçağı arızası site imkanları ile giderildi D11A blok girişindeki sökülen dekoratif taşlar tamir edildi. A parkında bulunan iki adet tribün oturma yeri yenilendi. A ve C çocuk parkındaki bordürler gök kuşağı renginde boyandı D11B ve B13 blokların çevresindeki sulama hattındaki su kaçak arızası giderildi. B15 blok ta ana içme su borusundaki arıza giderildi. B15 blok 25 nolu daire saati öncesindeki su borusundaki arıza giderildi. Tüm bloklar 2. defa ilaçlandı Site içerisindeki ayrık otları ilaçlandı. A parkındaki sulama borusundaki patlak tamir edildi. Sitemizde bulunan tüm sarmaşık güllerin destek çıtaları yenilendi Sitemizin A,B,C girişlerindeki bordürler SARI-BEYAZ boyandı B14 blok önündeki kamelyaya site imkanları ile masa yapıldı. Site araç kapı girişlerine ATAKENT ADA AŞİYAN SİTESİ A B C GİRİŞ yazıları yaptırıldı. A Araç giriş kapı motoru arızadan dolayı değişti. Site güvenliğine bakan görevliler rapor aldı Site içerisindeki geri dönüşüm konteynerleri boyandı. B14 blok kapısı akıllı kilit aküsü değişti C otopark C12 blok yanına çöp kovası yerleştirildi. Site güvenlik şirketi üç gündür güvenlik personeli göndermedi, Tutanak tutularak Güvenlik şirketine İHTARNAME çekildi. D10A büyük asansör aydınlatma led'leri değiştirildi B13 blok girişteki sensör arızadan dolayı değiştirildi. Çit biçme makinasına bakım yaptırıldı. B otoparkta Yeni bir direk dikilerek kamera yeri değiştirildi. B12 blok girişteki sensör arızadan dolayı değiştirildi D11B 4. kat sensörü arızadan dolayı değiştirildi. B14 önündeki rogar tıkanıklığı site imkanları ile giderildi Cbloklar bölgesindeki ot biçimi yapıldı C10 ve A parkı bölgesindeki su patlağı arızası giderildi.

7 B12,D10A,D11A blok kapılarının kilit ayrları yapıldı. D10 ved11 bölgesindeki su patlağı giderildi. B11 blok uydu santrali 40 lık olarak yenilendi(eskisi yetersiz kaldı). B13 bölgesindeki rogar tıkanıklığı giderildi. A parkındaki kırılan kamelya bankları tamir edildi D11A arkasındakiş tıkalı rogar açıldı. B15 blok giriş kapı menteşeleri arızadan dolayı değişti. B12 blok giriş kapı kilit trafosu değişti Sitemizdeki lüküstürümler budandı. Üçüncü göz firmasıyla sözleşme feshedildi. B14 blok giriş ve bodrum sensörleri değişti D11B 5. kat panik bar değişti C12 blok giriş ve 11. kat sensörü değişti SİTE GÜVENLİĞİ İÇİN METROPOL GÜVENLİK ŞİRKETİ İLE ANLAŞILDI C12 blok 46,C11 blok 23, B10 blok 3,11,15 deki diyafon arızaları giderildi D10 ile D11 blok yanındaki bahçe sulama hattı yenilendi. C12 blok yanındaki çevre aydınlatma lambalarındaki arıza giderildi. Tel örgü çevresindeki taşan güller budandı. B15-8,C11-7,C10-7 katlardaki sensör arızaları değiştirilerek giderildi. B14 blok yanındaki bahçe sulama hattındaki su kaçağı arızası giderildi. C10 blok arkasındaki rögar tıkanıklığı giderildi. D10A blok 1 numara tarafındaki mutfak ana giderdeki boru çatlağı tamir edildi. C11 blok 4 kat koridordaki su kaçağı arızası kat maliki tarafından yaptırıldı,kırılan bölgeler site yönetimince onarıldı C10 blokda arızalanan yangın merdiveninin otomat değiştilerek arızası giderildi B15 blok ana giriş kapısındaki akıllı kilit arızası giderildi. D10A blok ana giriş kaıpısındaki akıllı kilit arızası UPS sigortası değiştirilerek giderildi. A parkındaki sulama hattı boru patlağı arızası giderildi D11A blok yangın çıkışı kapısı önündeki çökme düzeltildi. B15 blok bahçe merdiveni önündeki çökme düzeltildi B15 blok yanında bahçe sulama hattındaki su kaçağı tamir edildi C11 blok önünde B otoparka doğru olan toprak kaymasını önlemek amacıyla 20 adet bordür döşendi. B 11,12,13,14 blok çevrelerindeki sıva çatlağı,dökülme ve çökmeler yeniden sıvanarak tamir edildi. D10A,B D11A,B C,10,11 blok çevrelerindeki sıva çatlağı,dökülme ve çökmeler yeniden sıvanarak tamir edildi C12 blok kapı akıllı kilit UPS aküsü değişti B otoparkdaki logarın kırık olan mahrutisi değiştirildi C araç giriş kapısı kamyon çarpması sonucu arızalandı düzeltilemediği için değiştirildi. C11 blok şaft'ında kırılan pis su borusu borusu tamir edildi.

8 A araç kapısı önündeki otoparkın görüntüsü almak için kamera yerleştirildi Site içerisinde yeni yapılan yaya yollarına mazı dikimi için yerler kazıldı. A araç kapısının ön solunu gören kamera takıldı Site içerisine aydınlatmalara ilave olarak 16 adet ana aydınlatma ve 16 adet küçük aydınlatma direği dikildi. A araç kapı girişine park eden araçları önlemek için 7 adet delinatör takıldı. A parkındaki su deposu çevresine tel örgü çekildi.(20 metre) B bloklar tarafındaki çevre aydınlatma arızası giderildi. Yeni yapılan yaya yollarına mazı ve eksik olan yerlere mavi ladin,sedir dikimi yapıldı. B 14 blok yanındaki su kaçağı arızası giderildi B10 blok 7. kat sensörü arızadan dolayı değişti. C10 blok yazısı lamba sensörü arızadan dolayı değişti Tüm bloklarımızın çatı üstleri ve olukları temizlendi. A otopark 2 kamera hattı kablosu değişti Site içindeki kamera direkleri ile kamera gövdesi arası yalıtımı yapıldı Kış hazırlıkları çerçevesinde bahçelerde bulunan bank,masa,hortum toplatılıp depoya kaldırıldı. B10 ve C12 bloklarda yerinden çıkan yağmur olukları vinç getirilerek yerlerine monte edildi. B10 blok arkasındaki rögar tıkanıklığı giderildi. B14 blokta 1 numara üzeri tıkanan mutfak gideri açıldı C10 bloktaki sığınak havalandırmasındaki elektrik arızası giderildi. B bölgesindeki çocuk parkında bulunan salıncağa ait kopan zincirin tamiri yapıldı. Su deposunun arızalanan motorunun sargıları yeniden yapılarak faaliyeti sağlandı B10 bloktaki yerinden çıkan yağmur oluğu yerine yerleştirildi B13 blok kapı kilit dişlisi tamir edildi. Site bahçe bakım işleri için çit biçme,ağaç budama,yaprak toplama ve ilaçlama makinesi alındı demirbaş kaydı yapıldı. C11 ve B15 bloklara bakan görevlinin kırılan çöp arabası yenisiyle değişti. B11 blok 2. kat panik bar değişti B11 blok 3. nolu daire çıkışı mutfak gideri yeniden döşendi B12 blok dış yangın vanası tamir edildi,dışarıda kalan kısım toprak altına alındı Site bahçe aydınlatmalar temizlenip tümü LED lambalara dönüştürüldü. D10A ve D11B blokların asansörlerin arızalı kurtaranları (Hakon) yeni(servosan)sistemle değişti B13,B15 ve D11A asansörlerin arızalı kurtaranları faal edildi.

S.N TARİH 2015 YILI TAMAMLANAN FAALİYETLER AÇIKLAMALAR D11 giriş logar tıkanıklığı giderilmiştir. Tamamlandı

S.N TARİH 2015 YILI TAMAMLANAN FAALİYETLER AÇIKLAMALAR D11 giriş logar tıkanıklığı giderilmiştir. Tamamlandı S.N TARİH 2015 YILI TAMAMLANAN FAALİYETLER AÇIKLAMALAR 1 02.02.2015 D11 giriş logar tıkanıklığı giderilmiştir. 2 02.02.2015 C12 blok arka bahçe aydınlatması yenilenmiştir. 3 03.02.2015 B15 kapı butonu

Detaylı

S.N TARİH FAALİYET AÇIKLAMALAR

S.N TARİH FAALİYET AÇIKLAMALAR S.N TARİH FAALİYET AÇIKLAMALAR 1 09.01.2016 2 10.01.2016 3 11.01.2016 4 13.01.2016 5 15.01.2016 2016 yılı blok yönetici seçimleri yapıldı,çoğunluk sağlayan B10, B11, B12, B14 Bloklarımız 2016 yılında görev

Detaylı

SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 OCAK HAZİRAN FAALİYETLERİ

SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 OCAK HAZİRAN FAALİYETLERİ SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 OCAK HAZİRAN FAALİYETLERİ A.SOSYAL TESİS: 1 Sosyal tesis hamam-sauna katındaki sedir sökülerek yerine 5 adet şezlong ve minder konuldu. 2 Sosyal tesis hamam-sauna

Detaylı

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU VİAPORT HOUSES & SUİTES Raporda mart ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almakta ve planlanan faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Tel: 0216 222 01 71 Mail:

Detaylı

Tüm Blok iç merdivenleri trabzanlarında 125 adet civarında eksik ahşap topuzlar tespit edilmiştir.

Tüm Blok iç merdivenleri trabzanlarında 125 adet civarında eksik ahşap topuzlar tespit edilmiştir. Geçici süreli bahçıvan 02 Mart-30 Haziran 2010 tarihleri arasında sitemizde hizmet vermiş olup, düzenleme çalışması öncesi durum aşağıda olduğu gibidir. (B13 blok girişi) Tüm blok önleri benzer şekilde

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI FAALİYETLERİ

SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI FAALİYETLERİ SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI FAALİYETLERİ A.SOSYAL TESİS: 1 Sosyal tesis hamam-sauna katındaki sedir sökülerek yerine 5 adet şezlong ve minder konuldu. 2 Sosyal tesis hamam-sauna katı boyandı.

Detaylı

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH NURSAN KONAKLARI 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Kafkas Cd., 34528 olarak kayıtlı,

Detaylı

01 MAYIS 31 MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU

01 MAYIS 31 MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA AVM 01 MAYIS 31 MAYIS 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

ATAKENT-1 AŞİYAN SİTESİ 46534 ADA TOPLU YAPI DENETLEME KURULU BAŞKANLIĞI ERYAMAN-ETİMESGUT-ANKARA

ATAKENT-1 AŞİYAN SİTESİ 46534 ADA TOPLU YAPI DENETLEME KURULU BAŞKANLIĞI ERYAMAN-ETİMESGUT-ANKARA ATAKENT-1 AŞİYAN SİTESİ 46534 ADA TOPLU YAPI DENETLEME KURULU BAŞKANLIĞI ERYAMAN-ETİMESGUT-ANKARA SAYI : 2015-5 09 OCAK 2016 KONU : Yıllık Faaliyet Raporu (İbra) TEMSİLCİLER KURULU BAŞKANLIĞI NA 1. 01

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

01 NİSAN 30 NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU

01 NİSAN 30 NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA AVM 01 NİSAN 30 NİSAN 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA 01 HAZİRAN 30 HAZİRAN 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi

Detaylı

J^r-" B-İDARİ YÖNDEN YAPILAN İNCELEIVIE: 1. Yönetim Kurulu karar defteri ve diğer defterlerin usulüne uygun olarak tutulduğu,

J^r- B-İDARİ YÖNDEN YAPILAN İNCELEIVIE: 1. Yönetim Kurulu karar defteri ve diğer defterlerin usulüne uygun olarak tutulduğu, Yukarıda mali dökümü olan listede belirtilen gelir gider harcamalann evraklannin mevcut olduğu görülmüştür. Bütün harcamaların usule uygun yapıldığı kasa defterlerinin, gelir gider ve tahsilat makbuzlann,

Detaylı

EVONAPARK SİTESİ FAALİYET RAPORU

EVONAPARK SİTESİ FAALİYET RAPORU EVONAPARK SİTESİ SİTE YÖNETİMİ NCE 01 ŞUBAT 2016 30 Aralık 2016 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER 1) Tüm teknik ekipmanlar (hidrafor-jeneratör-asansör-merkezi ısıtma) ve bahçe havuz pest

Detaylı

1. MUTFAK LAVABO GİDER KOKULARI Çatı içerisinde bulunan havalandırma boruları açık havaya verilerek pis kokular giderilmiştir.

1. MUTFAK LAVABO GİDER KOKULARI Çatı içerisinde bulunan havalandırma boruları açık havaya verilerek pis kokular giderilmiştir. 1. MUTFAK LAVABO GİDER KOKULARI Çatı içerisinde bulunan havalandırma boruları açık havaya verilerek pis kokular giderilmiştir. 2. AĞAÇ VE GÜLLERİN BUDANMASI Bahar mevsiminin gelmesiyle sitemiz bünyesinde

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM SAYFA : 1/12 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 21 ARALIK 2016-11 OCAK 2017 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813 ve 944 ada 16.parsel

Detaylı

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25 SAYFA : 1/25 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK EVLERİ SİTESİ 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul İli, Bağcılar ilçesi, 3303 Ada, 10 No lu parsel numaralarında tapuya kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen

Detaylı

01 MART 31 MART 2017 FAALİYET RAPORU

01 MART 31 MART 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA AVM 01 MART 31 MART 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi No:

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

Ana su hattından 2B bloğa giren su borusunun patlaması nedeniyle tüm gün 6 bloğu susuz bırakan arıza uzun çabalar sonucunda giderilmiştir.

Ana su hattından 2B bloğa giren su borusunun patlaması nedeniyle tüm gün 6 bloğu susuz bırakan arıza uzun çabalar sonucunda giderilmiştir. Bazı bloklarda zemin çökmesi nedeniyle logara giren pis su borusunun kırılmasından oluşan arıza sebebiyle zemindeki birkaç daire içini su basmıştır. Bu sebeple tüm bloklarda tadilat ve pimaş içi temizlik

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

FOLKART NARLIDERE SİTE YÖNETİMİ AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALİYET RAPORU

FOLKART NARLIDERE SİTE YÖNETİMİ AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALİYET RAPORU FOLKART NARLIDERE SİTE YÖNETİMİ AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALİYET RAPORU Folkart Narlıdere Ağustos 2013 Faaliyet Raporu 1 İÇİNDEKİLER 1. YÖNETİM FAALİYELERİ 1.1. GENEL 1.2. YKS DENETLEME FAALİYETLERİ 2. TEKNİK

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERİ 01 TEMMUZ 2017 31 TEMMUZ 2017 YILLIK FAALİYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir toplu yapı

Detaylı

H blok 10. kat esenjör hattı bağlantılarından su kaçağı

H blok 10. kat esenjör hattı bağlantılarından su kaçağı DURUM RAPORU H blok 10. kat esenjör hattı bağlantılarından su kaçağı H blok 10. kat taşıyıcı kolsollar bayasız H blok 10.kat su kaçakları sonuçu paslanma ve su eksilmesi H blok 3. bodrum kat hidrofor odaları

Detaylı

TARİH: 06.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/13 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK FAALİYET RAPORU

TARİH: 06.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/13 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/13 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK GARDENYA SİTESİ 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Ünverdi Sokak üzerinde

Detaylı

APARTMANLAR KONTROL FORMU

APARTMANLAR KONTROL FORMU SORU E H ÖNERİ 1. Apartmanın sokak numarası gece ve gündüz görülebilecek durumda mı? 2. Apartman dairelerinin numaraları var mı? 3. Apartmana giren kişiler için geçiş kontrolü var mı? 4. Apartman, site

Detaylı

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Rings İstanbul Sitesinin; 1. İnsan sağlığına zarar verebilecek tüm etmenlerden arındırılmasını,

Detaylı

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH İSPARTAKULE KOZA EVLERİ 2015 ARALIK AYI FAALİYET 1. GİRİŞ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesinde kain 630 ada, 1 numaralı parselde kayıtlı ana gayri menkul üzerinde

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 NİSAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURLU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU ACADEMIA APARTMENTS 01/01/2018-31/12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1 2. SİTE YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI ACADEMİA APARTMENTS YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Zuhal Perver Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Pehlivan

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/11

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/11 SAYFA: 1/11 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MART 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/16

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/16 SAYFA : 2/16 2. YÖNETİM KURULU KARARLARI Yönetim Kurulu Toplantısında alınan 2016/10 numaralı kararda; Hukuki işlemlerin site adına yürütülmesi amacıyla Avukat Fatma ÜNAL ın yetkilendirilmesi kararı alınmıştır.

Detaylı

Bursa`nın en hızlı değer kazanan bölgesinde hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir proje hızla yükseliyor.

Bursa`nın en hızlı değer kazanan bölgesinde hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir proje hızla yükseliyor. Bursa`nın en hızlı değer kazanan bölgesinde hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir proje hızla yükseliyor. Ana arterlere kolay ulaşım imkanı olan, ekonomik değeri yüksek bir yaşam kompleksi. ARKAT YAPI

Detaylı

2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU RİNGS İSTANBUL TOPLU YAPILAR YÖNETİMİ Raporda AĞUSTOS ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almaktadır. Tel: 0216 290 07 77 Web:www.apsiyon.com https://www.apsiyon.com/dashboard.aspx

Detaylı

SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2017 YILI BÜTÇESİ İBRA TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. HAZIRLAYAN Abdullah HARMANCI MUHASİP / SAYMAN

SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2017 YILI BÜTÇESİ İBRA TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. HAZIRLAYAN Abdullah HARMANCI MUHASİP / SAYMAN SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2017 YILI BÜTÇESİ İBRA TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. HAZIRLAYAN Abdullah HARMANCI MUHASİP / SAYMAN GÜNDEM MADDELERİ 1.AÇILIŞ VE SAYGI DURUŞU 2.DİVAN BAŞKANI VE KATİP ÜYENİN

Detaylı

2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CĠTY RESĠDENCE 2017 OCAK AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Esenyurt Ġlçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1992 Sokak 1239

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CĠTY RESĠDENCE 2017 NĠSAN FAALĠYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Esenyurt Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde kurulu tekbir toplu yapı

Detaylı

FAALİYET RAPORU 1. GİRİŞ

FAALİYET RAPORU 1. GİRİŞ PROJE ADI KONU ve TARİH VİTRİN KONUTLARI 2017 MART AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1. GİRİŞ İstanbul ili, Sultangazi İlçesi, Yunus Emre mahallesi 1626.Sokak üzerinde kurulu tekbir toplu yapı niteliğinde

Detaylı

01 ŞUBAT 28 ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU

01 ŞUBAT 28 ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA 01 ŞUBAT 28 ŞUBAT 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi No:

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS 2017 30 MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339)

Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339) Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339) MADDE 1 26/5/2005 tarihli ve 25826 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Millî Emlâk Genel Tebliği (Sıra No:

Detaylı

KRİZ İLETİŞİMİ ÇALIŞMALARI

KRİZ İLETİŞİMİ ÇALIŞMALARI KRİZ İLETİŞİMİ ÇALIŞMALARI UP HİLL COURT PROJESİ DEVİR ALINDIĞINDA A7 2 KAZAN DAİRESİ GENEL GÖRÜNÜM A7 KAZAN DAİRESİ GENEL DURUM KABLO, İZALASYON, ARIZALI PANEL VE MOTORU OLMAYAN 3 YOLLU VANA A7-2 HİDRAFOR

Detaylı

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Modern mimari anlayışı, son teknolojiyle kurulmuş alt yapısı, sosyal donatıları, kaliteli hizmet anlayışıyla değer yaratarak manzarası güzel, nefes alan,

Detaylı

2. Teksis firması ile Yangın Alarm Sistemleri yıllık sözleşmesi yenilenmiştir.

2. Teksis firması ile Yangın Alarm Sistemleri yıllık sözleşmesi yenilenmiştir. SOYAK MAVİŞEHİR A BÖLGESİ OCAK 2015 FAALİYET RAPORU A.GENEL 1. Minimak firması ile yıllık asansör bakım sözleşmesi yenilenmiştir. 2. Teksis firması ile Yangın Alarm Sistemleri yıllık sözleşmesi yenilenmiştir.

Detaylı

KILIÇOĞLU 1-2 SĠTESĠ 2012 YILI 4. DÖNEM YILLIK FAALĠYET RAPORU

KILIÇOĞLU 1-2 SĠTESĠ 2012 YILI 4. DÖNEM YILLIK FAALĠYET RAPORU KILIÇOĞLU 1-2 SĠTESĠ 2012 YILI 4. DÖNEM YILLIK FAALĠYET RAPORU 2012 YILI TOPLAM GELİRLER: 170.678,35 2011 DEN DEVİR:8.003,35 AİDAT: 140.695,00 AVANS:21.980.00 2012 DEN ALINAMAYAN AĠDAT VE AVANS MĠKTARI:

Detaylı

Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 03.2016-12.2017 Öncelikle, 06.03.2016 Tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul da bize güvenerek göreve getiren Genel Kurul Üyelerine teşekkür ediyoruz. Görev

Detaylı

01 TEMMUZ 31 TEMMUZ 2017 FAALİYET RAPORU

01 TEMMUZ 31 TEMMUZ 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA 01 TEMMUZ 31 TEMMUZ 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi No:

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2016 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2016 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU ACADEMIA APARTMENTS 01/01/2016-31/12/2016 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1 2. SİTE YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI ACADEMİA APARTMENTS YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Metin Derici Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akça

Detaylı

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI:

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI: Bu doküman, Ege Yapı Ltd. Şti İz Park Projesi nin mahal listesini tanımlanmaktadır. Mahal listesi; A blok a ait genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

EK-A AĞAOĞLU MY SKY TOWERS SİTESİ YÖNETİM KURULU 01 OCAK 31 ARALIK 2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

EK-A AĞAOĞLU MY SKY TOWERS SİTESİ YÖNETİM KURULU 01 OCAK 31 ARALIK 2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU EK-A AĞAOĞLU MY SKY TOWERS SİTESİ YÖNETİM KURULU 01 OCAK 31 ARALIK 2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. TAMAMLANAN FAALİYETLER: a. Site ortak alanlarındaki akkor flemanlı ampuller 18.04.2007 tarih ve 5627 sayılı

Detaylı

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ Mahal Listesi, Tuzla Çınarlı Bahçe Konutları nda uygulanacak sistemlerin genel tasarım kriterlerini belirlemek ve kullanılacak malzemeleri tariflemek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

ARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İYET RAPORU

ARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İYET RAPORU YAZI PARK İŞLERİ VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2006 ARK VE BAHÇELER GÖREVİ Şehrimizde bulunan park ve bahçelerin genel ve periyodik bakımı (sulama, gübreleme, çim biçimi, mevcut bitkilerde budama, dip

Detaylı

STARLAND İLETİŞİM. Alev Çolak. Temizlik 1 2. Temizlik 2 3. Temizlik 3 4. Teknik 5. Peyzaj 6. Yol ayrımı çalışması 7. Yapılması planlanan işler

STARLAND İLETİŞİM. Alev Çolak. Temizlik 1 2. Temizlik 2 3. Temizlik 3 4. Teknik 5. Peyzaj 6. Yol ayrımı çalışması 7. Yapılması planlanan işler STARLAND İLETİŞİM Eylül 2014 Sayı 1 Bu sayıda: Temizlik 1 2 Temizlik 2 3 Temizlik 3 4 Teknik 5 Peyzaj 6 Değerli Starland Sitesi Sakinleri, 1 Eylül 2014 tarihinden itibaren Site Müdürü görevini üstlenmiş

Detaylı

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ 1 2.ETAP SİTE SAKİNLERİ Kıymetli Komşularımız, Binalarımızda artık, yaşlanmaya bağlı olarak bir çok yerinde eskimeler ve yıpranmalar oluşmuştur. Sıhhi tesisat ve alt yapıda birçok sorunlar ortaya çıkmaktadır.

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü.

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü. İkebana Evleri FARKLI KONUT SEÇENEKLERİ Farklı bloklarda, 63 m2 ile 197 m2 arasında, 1+1 den 4+1 e farklı konut seçenekleri Daha geniş konut tercih edenler için 245 m2 ile 313 m2 arasında değişen özel

Detaylı

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH TOYA MODA SİTESİ 2017 HAZİRAN AYI YÖNETİM HİZMETLERİ 1. SİTE TANITIMI VE ORGANİZASON ŞEMASI İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:33 adres

Detaylı

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer Tarih: 26.12.2016 637 Ada / 3 Parsel Toplam İnşaat m² 2.310 m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı 14 adet Toplam İnşaat Maliyeti 2.305.167 TL Yüzde İlk Ödemeler 4,6 % 105.000 TL İş makinesi 0,5 % 10.934 TL Ödemeler

Detaylı

2016 YILI TEMSİLCİLER KURULU BÜTÇE TOPLANTISI

2016 YILI TEMSİLCİLER KURULU BÜTÇE TOPLANTISI 2016 YILI TEMSİLCİLER KURULU BÜTÇE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ 1. AÇILIŞ VE SAYGI DURUŞU 2. DİVAN BAŞKANI VE KATİP ÜYENİN SEÇİMİ 3. 2016 YILI İÇİN PLANLANAN PROJELER VE TEKLİF EDİLECEK İLAVE PROJELERİN

Detaylı

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME Bu dokümanda Mall Of İstanbul projesinin ofis bloğunun teknik şartnamesi tanımlanmaktadır. Teknik Şartname genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını tariflemektedir.

Detaylı

A-)ASANSÖR 1-)2016 Yılı Haziran ve Temmuz aylarında, asansörlerle ilgili yoğun şikayetler vardı. Yüksek bedellerle parça değişimi ve işçilik

A-)ASANSÖR 1-)2016 Yılı Haziran ve Temmuz aylarında, asansörlerle ilgili yoğun şikayetler vardı. Yüksek bedellerle parça değişimi ve işçilik A-)ASANSÖR 1-)2016 Yılı Haziran ve Temmuz aylarında, asansörlerle ilgili yoğun şikayetler vardı. Yüksek bedellerle parça değişimi ve işçilik ücretinin tespit edilmesi üzerine Yaprak asansör firmasının

Detaylı

Belediyeye bağlı hizmet eden Türkan Saylan Kültür Merkezi, Bahadır Erdoğdu Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi, İdealtepe Spor Tesisleri ve

Belediyeye bağlı hizmet eden Türkan Saylan Kültür Merkezi, Bahadır Erdoğdu Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi, İdealtepe Spor Tesisleri ve Yetki ve Sorumluluk Müdürlüğümüz; Maltepe Belediyesine bağlı işletme ve iştiraklerin mal ve hizmet taleplerini 4734 sayılı kamu ihale kanunu, ilgili mevzuat çerçevesinde yer alan hükümler doğrultusunda

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

[YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU]

[YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU] [YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU] OCAK MART 2016 DÖNEMİ SERMİNA LİFE SİTESİ YÖNETİM RAPORUDUR İçindekiler Yönetim Kurulu Faaliyetleri... 2 Yürütülen Faaliyetler:... 3 Site İstatistikleri... 5 Doğalgaz Tüketim

Detaylı

2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU

2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEġLĠ PARK GARDENYA SĠTESĠ 2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE SİTE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Bağcılar Ġlçesi, Bağlar Mahallesi Mimar Sinan

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları 7.1. İnşaat Faaliyetleri 7.1.1. Bölgemiz Yollarının Genişletilmesi 7 Bölgemiz yollarının artan taşıt sayısı ile taşıt trafiği yoğunluğundan dolayı yetersiz kalması ve

Detaylı

www.akinlargroup.com

www.akinlargroup.com www.akinlargroup.com Yaşamın ta kendisi... Gözlerinizi açtığınızda yemyeşil bir dünyaya uyandığınızı hayal edin... Muhteşem peyzajı ve bol oksijeniyle sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam Akın Park ta sizleri

Detaylı

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL ADI 1 Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları Projenin içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. Projeye uygun Fitness Salonu Site içi

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI PERFORMANS RAPORU STRATEJİK AMAÇ/ 1-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Park ve Yeşil alanlarda;

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ YILLIK FAALİYET RAPORU DÖNEMİ

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ YILLIK FAALİYET RAPORU DÖNEMİ ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ YILLIK FAALİYET RAPORU 01.01.2016 31.12.2016 DÖNEMİ Site yönetimi 1 Ağustos 2015 tarihinden itibaren kat malikleri tarafından yönetilmektedir. Site yönetimi tarafından yapılan

Detaylı

7. Site içinde kat sakinlerimize unlu mamul satışı yapılabilmesi için Karşıyaka belediyesi ile görüşmeler yapılmaktadır.

7. Site içinde kat sakinlerimize unlu mamul satışı yapılabilmesi için Karşıyaka belediyesi ile görüşmeler yapılmaktadır. SOYAK MAVİŞEHİR A BÖLGESİ ŞUBAT 2015 FAALİYET RAPORU A.GENEL 1. İzmir İtfaiye Denetim ve Önleme şubesinden çöp bacalarının durumu ve alınması gereken önlemler konusunda inceleme talep edilmiş ve raporu

Detaylı

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER Sayın Leyla Hanım, İnşaatı devam etmekte olan Trabzon Marin City Projesi nde 2. parsel de bulunan B blok etabıyla ilgili güncel ilerleme raporunu bilgilerinize rica ederiz. Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki;

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; TEBLİĞAT Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; 1. 13-20 Aralık 2015 tarihlerinde Kat Malikleri Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 5 ÜNİKENT 1 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 3&6 5&8 4&7 ( 3-6-5-8 ) ( 4-7 ) B A D C E ÜNİKENT 1 İNŞAAT GENEL ÖZELLİKLERİ Çatılara

Detaylı

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH VETROCITY 2018 YILI HAZİRAN AYI 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak

Detaylı

ASANSÖRLER Yapı Denetçisinin Görev Kapsamı İçine Giren Konular

ASANSÖRLER Yapı Denetçisinin Görev Kapsamı İçine Giren Konular ASANSÖRLER Yapı Denetçisinin Görev Kapsamı İçine Giren Konular ASANSÖRÜ OLUŞTURAN PARÇALAR VE İŞLEVLERİ Asansörler yüzlerce elemandan oluşmaktadır. Bu elemanların bazıları seri güvenlik elemanlarıdır;

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş. ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İÇ TESİSAT BİLGİLENDİRME AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş.

AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş. ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İÇ TESİSAT BİLGİLENDİRME AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş. AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İÇ TESİSAT BİLGİLENDİRME AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş. 15.03.2014 SUNUM AKIŞI NASIL ABONE OLABİLİRİM? ABONE BAĞLANTI BEDELİ. TESİSATÇI FİRMA SEÇİMİ. TESİSATÇI FİRMA YÜKÜMLÜLÜKLERİ.

Detaylı

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Sizi hayalini kurduğunuz eve davet ediyoruz... Değerli dostlarımız. ZEYKO İNŞAAT A.Ş. güvencesiyle Köşk te ilk projemiz olan Zeytinkent Sitesine siz değerli

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor!

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor! Hayat de güzel! Cadde Yaşamı Huzurla Buluşuyor! Aile Boyu Mutluluk Yüksekoba Cadde sakini olmanın, belki de yaşamınıza katacağı en önemli güzelliklerden biri, birlikte yaşama kültürünü benimsemiş seçkin

Detaylı

ACİL DURUM ASANSÖRÜ ( İTFAİYE ASANSÖRÜ ) M. KEREM FETULLAHOĞLU MAKİNE MÜHENDİSİ

ACİL DURUM ASANSÖRÜ ( İTFAİYE ASANSÖRÜ ) M. KEREM FETULLAHOĞLU MAKİNE MÜHENDİSİ ACİL DURUM ASANSÖRÜ ( İTFAİYE ASANSÖRÜ ) M. KEREM FETULLAHOĞLU MAKİNE MÜHENDİSİ Acil durum asansörü nedir? Acil durum asansörü; bir yapı içinde yangına müdahale ekiplerinin ve bunların kullandıkları ekipmanın

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH KAVAKLI KONAKLARI SİTESİ 01 31 TEMMUZ 2017 AYLIK 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi No 42 üzerinde

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

DOĞAL GAZ YAKITLI KALORİFER KAZANI KULLANMA TALİMATI

DOĞAL GAZ YAKITLI KALORİFER KAZANI KULLANMA TALİMATI DOĞAL GAZ YAKITLI KALORİFER KAZANI KULLANMA TALİMATI Doğal gaz yakıtlı kazanlarda her bölgenin ana yetkili doğal gaz dağıtım müdürlüklerinin talimatları alınmalı ve kazancıya eğitimi verilmelidir. Kazan

Detaylı