ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 11. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 11. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 11. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Tarih: Yer: Çobanyıldızı 1 Blok Toplantı Salonu Gündemin 1. maddesine göre; Açılış konuşmasını, Site Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Çiçek yapmıştır. Yapılan yoklama sonucunda 33 asil ve 35 vekalet olmak üzere 68 kişinin hazır bulunduğu ve Genel Kurulun yapılması için, yasal çoğunluğun sağlandığı anlaşıldığından toplantıya başlanılmıştır. Gündemin 2. maddesine göre; Toplantıyı yönetecek Divan Başkanı ve Divan Üyelerinin seçimine geçildi. - Zafer Ateş Divan Başkanlığına aday oldu, başka da aday çıkmadığından oylamaya geçildi, yapılan oylama sonucunda Divan Başkanlığına Zafer Ateş oybirliği ile seçildi. - Divan Üyeliklere Melek Çiçek ve Onur Kanbur aday oldu, başka da aday çıkmadığından oylamaya geçildi, yapılan oylama sonucunda oybirliği ile Divan Üyeliklerine seçildiler. - Divan Başkanı ve Divan Üyelerinin toplantı sonunda tutanakları imzalama yetkisi oylamaya sunuldu ve oylama sonucunda oybirliği ile kabul edildi. Gündemin 3 ve 4 maddesine göre; Divan Başkanı Zafer Ateş 2017 yılı faaliyet raporunu okumuştur. Ardından Divan Başkanı Zafer Ateş denetleme kurulu raporunu okumuştur. - Faaliyet ve Denetim raporu oylamasına geçilmeden önce Şevket Doğrukalp ile Harun Barlaz söz alarak site görevlilerinin tazminatı için ayrılan tutarın ayrı bir hesapta durup durmadığını ve bu tutarın sadece görevlilerin tazminatı karşılığında kullanılması adına ne gibi tedbir alındığını sordular. Yönetim Kurulu adına Ertan Çiçek söz alarak tazminat karşılığı tutarın Akbank da ayrı bir hesapta tutulduğunu ve yönetim kurulu oy birliği ile karar vermeden çekilemediğini belirtti.

2 - Onur Kanbur söz alarak asansörlerin güvenliği ile ilgili bilgi talep etti. Ertan Çiçek söz alarak Kapaklı Belediyesinin denetim firmasını değiştirdiğinden dolayı asansörlerde Aralık 2017 tarihinde yapılan denetimde tekrar eksiklikler tesbit edildiği ve kırmızı etiket vurulduğu, açıklayıcı olması bakımından bu eksiklikler ile ilgili raporu kısmen okudu, nihayetinde yapılan çalışmalar sonucunda Şubat 2018 tarihinde tekrar mavi etiket alındığını söyledi. - İhsan Salih Gümüşler ve Adem Yıldırım söz alarak asansörlerde zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını belirttiler. Ertan Çiçek söz alarak mavi etiket alma çalışmaları nedeniyle son zamanlardaki müdaheleler nedeniyle bu sıkıntıların yaşandığını ancak güncel durum itibarıyla sıkıntı olmadığını söyledi. - Serdar Yılmaz ve Zafer Ateş söz alarak sıkıntıların tabi ki olabileceğini, sonuçta bahsi geçen ekipmanların mekanik olduğunu, önemli olan yasalara ve güvenliğe uygunluk ile bakımlarının zamanında yapılması olduğunu söylediler. Gündemin 5. maddesine göre; Yönetim ve Denetim Kurullarının faaliyet raporlarının görüşülerek ibrasına geçildi. Yapılan işlem ve faaliyetlerde herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmadığı belirtilerek oylamaya geçilmiştir. Yönetim ve Denetim Kurullarının ibrası için yapılan oylamada ; - Yönetim faaliyet raporu oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. - Denetim raporu oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 6. maddesine göre; Yeni dönem bilançosunun okunması ve oylanmasına geçildi. Divan Başkanı Zafer Ateş 2018 yılı tahmini bilançoyu madde madde okudu. - Site Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Çiçek söz alarak gider artışlarının TEFE/TÜFE oranlarına göre yapıldığını, asgari ücrette ve buna bağlı SGK primlerinde son iki yılda ciddi oranda artış olduğunu ve bunun da bütçeye ek yük getirdiğini belirtti. - Fehmi Taban söz alarak site görevlilerinin ve yöneticilerinin aylık maaşlarının tutarını sordu. Ertan Çiçek söz alarak site görevlilerinin aylık asgari ücret olan TL maaş, ilave olarak 100 er TL iyileştirme farkı, yılda iki defa Ramazan ve Kurban bayramlarında da 250 şer TL bayram ikramiyesi aldıklarını söyledi. Site yönetimi olarak da sadece yönetim kurulu başkanının aylık 800 TL huzur hakkı aldığını belirtti.

3 - Gülderen Evgin söz alarak elektrik, doğalgaz ve su giderlerinin açılımını sordu. Sıtkı Kerse söz alarak site görevlilerinin doğalgaz, elektrik ve su giderlerinin yönetim tarafından karşılandığını, ortak gider olarak da elektriğin içinde aydınlatma ve asansörün pay aldığını, su giderlerinde bahçe sulama ve temizliğin pay aldığını, doğalgazın ise ortak gider olarak yer almadığını söyledi. - Adem Özyıldırım söz alarak arıtmanın çalışıp çalışmadığını sordu ve zaman zaman suların çok kirli geldiğini belirtti. Ömer Kılıç söz alarak aynı yönde şikayette bulundu ve kombisinin kirli gelen bu sular yüzünden bozulduğunu ifade etti. Site Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Çiçek söz alarak arıtmaların çalıştığını ve bakımlarının düzenli olarak yapıldığını, arıtmadan dairelere verilen suyun kalitesi ve temizliğinin ölçüldüğü ve iyi olduğunun saptandığı, kirli suyun binaların ana su borularının galvaniz olmasından kaynaklandığını ve özellikle su kesintilerinde bu sorunun yaşandığını, çözümün ise galvaniz boruları plastik sıhhi borular ile değiştirmek olduğunu ancak bunun maliyetli olacağını ve demirbaş toplanmadan yapılamayacağını söyledi. Fehmi Taban söz alarak bununla ilgili tekliflerin alınmasını ve maliyetin tesbit edilmesini istedi. - Hidayet Bahar söz alarak tadilat sonrasında kendi dairesine su sızıntısı yaşadığını, aynı zamanda kombi havalandırmalarından da zaman zaman yağmur suyu geldiğini belirtti. Sıtkı Kerse söz alarak bina dış cephelerinde gerekli tamirat ve bakımların yapıldığını, suyun muhtemelen daireden daireye geçtiğini, tesbit için bir usta yönlendirebileceğini belirtti. Aynı zamanda kombi havalandırmalarının da kapaklı olduğunu ve ancak ters rüzgar estiğinde daireye su girişi olabileceğini söyledi. - Fehmi Taban söz alarak sitemizin bölgede örnek bir site olduğunu, ancak hala yapılabilecek şeyler olduğunu, çocuk oyun parkının eskidiğini ve eksiklikler olduğunu, bunun yenilenmesini talep etti. Mustafa Uzun söz alarak oyun parkındaki kumun yenilenmesini veya yumuşak zemin yapılmasını talep etti. Ertan Çiçek söz alarak hava durumu düzelince kumun yenileneceğini, oyun parkı için de belediye nezdinde girişimlerinin olacağını, belediye destek vermez ise kendi imkanları ile oyun parkının yenileneceğini söyledi. - Fehmi Taban tekrar söz alarak ağaç budama için tecrübeli kişilerden hizmet alınmasını, ayrıca kamelyaların zeminlerinin beton yerine betopan yapılmış olmasını temenni ettiğini söyledi. Sıtkı Kerse söz alarak sitemizde zaten yeterince yeşil alan olduğunu, kamelyaların zemininin çamur olmaması ve daha dayanıklı olması açısından beton yapıldığını belirtti.

4 Yeni dönem tahmini bilanço hakkında başka söz alan olmadığından dolayı 2018 yılı yeni dönem bilançosu oylamasına geçildi; Yapılan oylama sonucunda 2018 yılı yeni dönem bilançosu oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 7. maddesine göre; Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyeliklerinin seçimine geçildi, yeni yönetim adayları belirlendi. Adem Özyıldırım ve İhsan Salih Gümüşler söz alarak en çok oyu alan kişinin site yönetim başkanı olmasını talep ettiler. Sıtkı Kerse, Ertan Çiçek, Ümit Özgüven söz alarak bu şekilde olamayacağını, Genel Kurulun yönetim kurulu üyelerini seçmesi gerektiğini, en çok oy alan üç kişinin yönetim kurulunu oluşturacağını, daha sonra yönetim kurulunun kendi aralarında görev dağılımı yapması gerektiğini, tüzel kişiliklerde kanunen de bunun usülünün bu şekilde olduğunu belirttiler. Yönetim Kurulu için Fehmi Taban, Haruz Barlaz, Ertan Çiçek, Zafer Ateş ve Tülay Yılmaz adaylıklarını açıkladılar. Yönetim Kurulu için başka da aday çıkmadığından dolayı oylamaya geçildi, yapılan oylama sonucunda; Ertan Çiçek Zafer Ateş Tülay Yılmaz Fehmi Taban Haruz Barlaz 63 kabul oyu 62 kabul oyu 45 kabul oyu 32 kabul oyu 31 kabul oyu oy almıştır. Oylama sonucunda Ertan Çiçek, Zafer Ateş ve Tülay Yılmaz yeni dönem Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçilmişlerdir. Denetim Kurulu için Şevket Doğrukalp ve Haruz Barlaz adaylıklarını açıkladılar. Denetim Kurulu için başka da aday çıkmadığından dolayı oylamaya geçildi, yapılan oylama sonucunda; Şevket Doğrukalp Haruz Barlaz 68 kabul oyu (oybirliği ile) 68 kabul oyu (oybirliği ile) ile yeni dönem Denetim Kurulu Üyeliklerine seçilmişlerdir.

5 Gündemin 8. maddesine göre; Dilek ve Temenniler bölümüne geçildi; - Fehmi Taban söz alarak sitemiz önündeki yoldan hafriyat kamyonlarının çok hızlı geçtiğini, her ankazaya ve can kaybına yol açabileceğini ve bunun için gerekirse diğer siteler ile birleşip bir dilekçe ile ilgili kurumlara şikayette bulunulmasını önerdi. Zafer Ateş söz alarak bununla ilgili gerekli girişimlerin başlatılacağını söyledi. - Şengül Polat söz alarak salon camından daireye su girdiğini ve bundan dolayı rutubet sorunu yaşadığını, ayrıca banyo havalandırma camının önünün çalı çırpı ile dolu olduğunu ve bunları kendi imkanları ile temizleyemediğini belirtti. Ertan Çiçek söz alarak daire dış cephesinin ilgili ustaya kontrol ettirileceğini, ayrıca eskiden bacaların etrafının tel ile çevrili olmadığı dönemlerde buradan kuşların çalı çırpı getirip banyo havalandırma boşluklarına doldurduğunu, bunların temizlenmesi için dışarıdan hizmet alınacağını söyledi. - Hüseyin Güre söz alarak blokların önüne sürekli araç park edildiğini ve blok girişinin kapatıldığı konusunda şikayetçi olduğunu belirtti. Zafer Ateş söz alarak site sakinlerine gerekli uyarıların tekrar yapılacağını ve blok önlerine park edilmemesi için gerekirse dubalar ile engelleme yapılacağını söyledi. - Nuray Taşçeviren söz alarak çocuk oyun parkındaki demir aksamların kaldırılmasını, yerine plastik ürünler kullanılmasını talep etti. Ertan Çiçek söz alarak zaten oyun parkının yenilenmesinin gündemde olduğunu belirtti. - Kadriye Mermer ve Sibel Tokabüyük söz alarak komşu sitelerden şahısların sitemiz bahçesine köpek getirdiğini ve gezdirdiğini, bundan rahatsız olduklarını belirttiler. Ertan Çiçek söz alarak konu ile ilgili gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi. - Seda Yüksel söz alarak site girişine kartlı giriş sisteminin kurulmasını, böylece siteye yabancıların girişinin engellenebileceğini söyledi. Ertan Çiçek söz alarak siteye kargo görevlileri, postacıların, su, yemek siparişi getirenlerin engelleneceğini, bunun sorunlara yol açacağını ve konunun daha detaylı değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. - Hakan Yıldırım söz alarak çocuk oyun parkında düzenleme ve yenileme talep ettiğini, ayrıca Digitürk yayınında sorun olduğunu söyledi. Ertan Çiçek söz alarak Digitürk tesisatının ilgili servis sağlayıcı firma sorumluluğunda olduğunu, ayrıca çocuk oyun parkının yenilenmesinin gündemde olduğunu belirtti.

6 - Muhammet Öztürk söz alarak otoparkta yer bulmakta sorun yaşandığını, bu nedenle otopark çizgilerinin reflektör ve dubalar ile desteklenmesi gerektiğini belirtti. Zafer Ateş söz alarak konunun değerlendirileceğini ve önlem alınacağını söyledi. - Sibel Tokabüyük söz alarak kargaların balkonunu kirletmemesi için önlem alınmasını talep etti, Ertan Çiçek söz alarak bu konuda yapılabilecek fazla bir şey olmadığını söyledi. - Mustafa Uzun söz alarak blok girişindeki alüminyum korkuluklara bir şerit daha atılmasını, mevcut durumun çocuklar için tehlike arz ettiğini söyledi. Sıtkı Kerse söz alarak bu korkulukların standartlara göre yapıldığını, ama firmaya tekrar sorulacağını söyledi. - Kadriye Mermer, Sibel Tokabüyük söz alarak sitede evcil hayvan sahibi olanların kendi hayvanlarına ait artıkları kendileri toplaması gerektiğini söylediler. Başka söz alan olmadığından Divan Başkanı Zafer Ateş toplantıyı iyi dilek ve temennilerle sona erdirdi.

ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 10. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 10. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 10. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Tarih: 05.03.2017 Yer: Çobanyıldızı 1 Blok Toplantı Salonu Gündemin 1. maddesine göre; Açılış konuşmasını,

Detaylı

ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 9. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 9. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÇERKEZKÖY YILDIZKENT 319 ADA ÇOBANYILDIZI SİTESİ 9. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Tarih: 28.02.2016 Yer: Çobanyıldızı 1 Blok Toplantı Salonu Gündemin 1. maddesine göre; Açılış konuşmasını,

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI 22.01.2017 Gündemin 1. Maddesi; Açılış ve yoklama Academia Sitesi Olağan Kat Malikleri Kurulu tebliğ edilmiş olan gündem maddelerini

Detaylı

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ KURULUNUN OLAĞAN İLK TOPLANTISI 05.11.2017 TARİHİNDE Saat 12:00 da COUNTRY PLUS VİTRİN Satış Ofisi nde yapılmaya başlanmıştır.

Detaylı

MARMARA UYUMKENT SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI

MARMARA UYUMKENT SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 1 MARMARA UYUMKENT SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 20.07.2014 Tarihinde saat 11.00 de, Kongre Salonunda gündemi görüşmek üzere Toplu Yapı Temsilciler

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Erenler Mahallesi 1085 Sokakta Bulunan Parka İsim

Detaylı

3- Aidatların konutların metrekare ölçüsüne göre belirlenmesi hakkında önerge verildi, oy birliği ile gündeme alınması kabul edildi.

3- Aidatların konutların metrekare ölçüsüne göre belirlenmesi hakkında önerge verildi, oy birliği ile gündeme alınması kabul edildi. MARMARA UYUMKENTSİTE YÖNETİMİ 2017 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 20.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 09.07.2017 tarihinde yeterli çoğunluğun olmaması nedeniyle ertelenen Marmara Uyumkent 20. Olağan

Detaylı

Tespitler sonrası toplantı yeter sayısının oluştuğu anlaşılarak diğer gündem maddelerine geçildi.

Tespitler sonrası toplantı yeter sayısının oluştuğu anlaşılarak diğer gündem maddelerine geçildi. KÖRFEZ TERMAL DEVREMÜLK TES İSLERİ SİTE YÖNETİCİLİĞİ 16.12.2018 TARIHINDE YAPILAN 2018 YILI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI KÖRFEZ TERMAL DEVREMÜLK TESİSLERİ SİTE YÖNETİMİ 'nin Kat Malikleri

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ T U T A NA K Karar Tarihi : 01.08.2016 Divan Hakan Recep AYKUT, H.Osman ÖVÜÇ, Ömer PINAR, Belediye Meclisi 01.08.2016 Pazartesi günü saat 16.00 da 2016 dönemi 8 inci Toplantı 1 inci oturumunu yapmak üzere

Detaylı

POLAT TOWER RESIDENCE 28.02.2015 TARİHLİ KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

POLAT TOWER RESIDENCE 28.02.2015 TARİHLİ KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI POLAT TOWER RESIDENCE 28.02.2015 TARİHLİ KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi : 28/02/2015 Toplantı Saatleri : 11:05-13:00 Toplantı Yeri : Polat Tower Residence Toplantıya İştirak Eden

Detaylı

MARMARA UYUMKENT SİTESİ 12. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI

MARMARA UYUMKENT SİTESİ 12. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI MARMARA UYUMKENT SİTESİ 12. OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 24.05.2009 tarihinde yeterli çoğunluğun olmaması nedeniyle ertelenen Marmara Uyum Kent 12. Olağan Kat Malikleri Genel Kurulu 01.06.2009

Detaylı

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU Çakmak Sitesi Yönetim Kurulu, 01 Ocak -31 Aralık 2016 dönemi içerisinde Genel Kurulun verdiği yetki ve toplantıda alınan kararlar doğrultusunda

Detaylı

Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı

Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı Beyaz Nokta Gelişim Vakfı 14. Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Vakfın 2007 yılı faaliyetlerine ilişkin, 23/04/2007 tarihinde

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

Sayı:2016/ Konu:10.Olağan Genel Kurul Duyurusu. DEĞERLİ KAT MALİKLERİ

Sayı:2016/ Konu:10.Olağan Genel Kurul Duyurusu. DEĞERLİ KAT MALİKLERİ YENİ ATA BİLGE SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI Alacaatlı Mahallesi 5072 Cad. Kazan Apt 7D No:59 Çayyolu-Çankaya 06810 Ankara Tel:(312) 217 41 71 Faks : (312) 217 41 72 Sayı:2016/66 21.12.2016 Konu:10.Olağan

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 15 Temmuz 2009 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2008 28 Şubat 2009 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ.

SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. GÜNDEM MADDELERİ 1.AÇILIŞ VE SAYGI DURUŞU 2.YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN GÜRSEL KUDAT IN AÇILIŞ KONUŞMASI 3.DİVAN BAŞKANI VE

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

BADUR BOĞAZİÇİ EVLERİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

BADUR BOĞAZİÇİ EVLERİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ BADUR BOĞAZİÇİ EVLERİ 23 OCAK 30 OCAK 2010 OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI DAVET MEKTUBU SAYIN.. İstanbul, 07 OCAK 2010 1. Badur Boğaziçi Evleri Site Yönetimi, Yönetim Planı madde 11 uyarınca 23

Detaylı

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NUMARASI : 07 Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi uyarınca 2014 yılı Nisan ayı toplantısı için Belediye Hizmet binası, Başkanlık odasında toplandı. Toplantı başında yapılan

Detaylı

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ 1 2.ETAP SİTE SAKİNLERİ Kıymetli Komşularımız, Binalarımızda artık, yaşlanmaya bağlı olarak bir çok yerinde eskimeler ve yıpranmalar oluşmuştur. Sıhhi tesisat ve alt yapıda birçok sorunlar ortaya çıkmaktadır.

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1-2014 Yılına Ait Denetim Komisyonu Raporu 2- Seçimlerin

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI. : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu

TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI. : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI KARAR TARİHİ : 20.10.2010 KARAR SIRA NO : 10 KARAR KONUSU : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu İlgi : (a) İzmir İli-Karşıyaka İlçesi İzmir Yamaçevler

Detaylı

GENEL MEKTUP İstanbul, 4 Temmuz 2017

GENEL MEKTUP İstanbul, 4 Temmuz 2017 GENEL MEKTUP İstanbul, 4 Temmuz 2017 NO: 37 KONU: 16.06.2017 Tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı Vakfımızın 16 Haziran 2017 tarihinde İstanbul da yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin Tutanak

Detaylı

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki;

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; TEBLİĞAT Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; 1. 13-20 Aralık 2015 tarihlerinde Kat Malikleri Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

ZEMİN MEKANİĞİ VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ 1. OLAGAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. 16 Eylül 2014

ZEMİN MEKANİĞİ VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ 1. OLAGAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. 16 Eylül 2014 ZEMİN MEKANİĞİ VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ 1. OLAGAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16 Eylül 2014 Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Derneği 1. Olağan genel Kurul Toplantısı 16. Eylül 2014

Detaylı

Sırasıyla söz alanlar ve verilen cevaplar:

Sırasıyla söz alanlar ve verilen cevaplar: MARMARA UYUMKENTSİTE YÖNETİMİ 2015 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 18.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 12.07.2015 Tarihinde saat 11.00 de yoklama yapıldı ve Kongre salonunda gündemi görüşmek üzere Toplu

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARI KARAR TARİHİ: KARAR NO: NOLU MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI

BELEDİYE MECLİS KARARI KARAR TARİHİ: KARAR NO: NOLU MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI Açılış Yoklama 36. 2017 Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 37. Meclis 2. Başkan Vekili Seçimi 38. Osman DEMİR in Encümen Üyeliğinden istifasının Görüşülmesi 39. Encümen Üyesi Seçimi 40. Yozgat İli Katı Atık

Detaylı

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. TOPLANTI TARİHİ : 06/02/2015 Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi uyarınca 2015 yılı Şubat ayı toplantısı için Belediye Hizmet binası, Başkanlık odasında toplandı. Toplantı başında

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 03.2016-12.2017 Öncelikle, 06.03.2016 Tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul da bize güvenerek göreve getiren Genel Kurul Üyelerine teşekkür ediyoruz. Görev

Detaylı

Ana Sözleşme Değişikliğini İçeren Örnek Genel Kurul Toplantısı Gündem ve Tutanağı

Ana Sözleşme Değişikliğini İçeren Örnek Genel Kurul Toplantısı Gündem ve Tutanağı Sirküler No : 2013-18 Ana Sözleşme Değişikliğini İçeren Örnek Genel Kurul Toplantısı Gündem ve Tutanağı Tarih: 21032013 Bilindiği üzere sermaye şirketleri yeni TTK kapsamında esas (ana) sözleşmelerini

Detaylı

MEMUR-SEN KONFEDERASYONU SAĞLIK-SEN AKDENİZ GAZETESİ

MEMUR-SEN KONFEDERASYONU SAĞLIK-SEN AKDENİZ GAZETESİ SAYI : KONU : Gazete İlanı../.. 2014 AKDENİZ GAZETESİ Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikamızın () Osmaniye şubesi 3 Olağan Şube Genel Kurul Toplantısı çoğunluk sağlandığı takdirde 28/09/2014tarihinde

Detaylı

TOPLANTI GÜNDEMİ VE ALINAN KARARLAR

TOPLANTI GÜNDEMİ VE ALINAN KARARLAR KAYSERİ KOCASİNAN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI İli/İlçesi Okulu Öğretim Yılı : Kayseri/Kocasinan : 2015-2016 Toplantının Tarihi ve Saati Yeri

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

www.akinlargroup.com

www.akinlargroup.com www.akinlargroup.com Yaşamın ta kendisi... Gözlerinizi açtığınızda yemyeşil bir dünyaya uyandığınızı hayal edin... Muhteşem peyzajı ve bol oksijeniyle sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam Akın Park ta sizleri

Detaylı

2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU RİNGS İSTANBUL TOPLU YAPILAR YÖNETİMİ Raporda AĞUSTOS ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almaktadır. Tel: 0216 290 07 77 Web:www.apsiyon.com https://www.apsiyon.com/dashboard.aspx

Detaylı

J^r-" B-İDARİ YÖNDEN YAPILAN İNCELEIVIE: 1. Yönetim Kurulu karar defteri ve diğer defterlerin usulüne uygun olarak tutulduğu,

J^r- B-İDARİ YÖNDEN YAPILAN İNCELEIVIE: 1. Yönetim Kurulu karar defteri ve diğer defterlerin usulüne uygun olarak tutulduğu, Yukarıda mali dökümü olan listede belirtilen gelir gider harcamalann evraklannin mevcut olduğu görülmüştür. Bütün harcamaların usule uygun yapıldığı kasa defterlerinin, gelir gider ve tahsilat makbuzlann,

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU Ataman Karina Site Yönetiminin 01.01.2016-30.06.2016 tarihleri arasındaki Altı aylık döneme ait çalışmaları ve faaliyetleri denetlenmiş

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Zaman Özer Mustafa Uluç Özen

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Zaman Özer Mustafa Uluç Özen TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 25 Haziran 2008 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2007 29 Şubat 2008 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

EVONAPARK SİTESİ FAALİYET RAPORU

EVONAPARK SİTESİ FAALİYET RAPORU EVONAPARK SİTESİ SİTE YÖNETİMİ NCE 01 ŞUBAT 2016 30 Aralık 2016 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER 1) Tüm teknik ekipmanlar (hidrafor-jeneratör-asansör-merkezi ısıtma) ve bahçe havuz pest

Detaylı

Çayırova Cam Sanayii A.Ş Yılı Faaliyet Raporu. 39. Yıl

Çayırova Cam Sanayii A.Ş Yılı Faaliyet Raporu. 39. Yıl Çayırova Cam Sanayii A.Ş 2010 Yılı Faaliyet Raporu 39. Yıl Çayırova Cam Sanayii A.Ş. Sermaye : 9.397.297 YTL Merkez : İstanbul İçindekiler - Yönetim Kurulu Raporu - Denetçiler Raporu - Bilanço ve Gelir

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU ACADEMIA APARTMENTS 01/01/2018-31/12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1 2. SİTE YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI ACADEMİA APARTMENTS YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Zuhal Perver Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Pehlivan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ Sakarya İli, Hendek İlçesi, Akova Mahallesi nde bulunan Maya Evleri Sitesi Yönetimi nin 01/07/2015 01/07/2016 dönemi işletme projesi aşağıdaki

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 10 Ağustos 2011 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2010 28 Şubat 2011 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ATTİLA TÜRKER 2 ALİ NURİ TÜRKER YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ

Detaylı

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇ BİLDİRGESİ HK. Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [HITIT] İlgili Fonlar

Detaylı

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz.

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz. Kat maliki veya kiracı olarak oturduğunuz konutlarda huzur ve güven içerisinde yaşamanız ve konutlarınızın kıymetinin artmasını istiyorsanız site yönetimi tarafından konulan kurallara mutlaka riayet etmeniz

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

MARMARA UYUMKENT SİTE YÖNETİMİ 2013 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 16. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI

MARMARA UYUMKENT SİTE YÖNETİMİ 2013 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 16. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI - 1- MARMARA UYUMKENT SİTE YÖNETİMİ 2013 YILI TOPLU YAPI TEMSİLCİLER 16. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI 14.07.2013 Tarihinde saat 11.00 de, Kongre salonunda gündemi görüşmek üzere toplu yapı temsilciler

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 03 Mart 2017 Cuma günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 31 NCİ DÖNEM (01 ARALIK 2014 28 ŞUBAT 2015 ) DENETLEME RAPORU 1 04/03/2015 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

Sayı : 2015/06 Tarih : Konu : 2015 Yılı Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Olağan Toplantısı Kararları.

Sayı : 2015/06 Tarih : Konu : 2015 Yılı Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Olağan Toplantısı Kararları. Batıkent İnönü Mahallesi 60. Yıl Sitesi Kat Malikleri Toplu Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı (Ġnönü Mahallesi 1695. Cadde 1782. Sokak 60. Yıl Sitesi 16181 Ada 3. Blok Daire No: 9 Batıkent ANKARA Ostim Vergi

Detaylı

T.C DURAĞAN BELEDİYESİ

T.C DURAĞAN BELEDİYESİ Karar No: 50..:5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.Maddesi gereği Belediyemiz Meclisi 05.09.2011 Pazartesi günü saat 14.00.de gündeminde bulunan konuları karara bağlamak üzere Belediye Başkanlığında Belediye

Detaylı

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş.

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. TUZLA 1.ETAP 2.KISIM EMLAK KONUTLARI 01.01.2016 31.12.2016 ORTAK GİDER AİDAT ve İŞLETME BÜTÇESİ ( TOPLAM 8 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR. ) AİDAT BÜTÇESİ 2.719.245,00 GİDERLER

Detaylı

DÜZCE MEMURSEN EVLERİ ŞUBAT 2017 YAŞAM MEMNUNİYETİ ANKET DEĞERLENDİRME RAPORU

DÜZCE MEMURSEN EVLERİ ŞUBAT 2017 YAŞAM MEMNUNİYETİ ANKET DEĞERLENDİRME RAPORU DÜZCE MEMURSEN EVLERİ ŞUBAT 2017 YAŞAM MEMNUNİYETİ ANKET DEĞERLENDİRME RAPORU Soru 1: Sitemizde ne kadar zamandır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 305 kişi cevap vermiştir.) 18% 0-12 AY 43% 2-3 YIL 17% 4-5

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] 24.02.2016 11:08:34 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ERİM ÖZMAN 2 ALİ NURİ TÜRKER ŞİRKET PERSONELİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ TÜRKER

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No :05

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No :05 MECLİS TUTANAĞI Gündem : 01 Karar No :05 1-Abdullah KOÇAK ın dilekçesinin görüşülmesi. Belediye Başkanlığınca gündeme getirilen konu meclisin bilgisine sunuldu. Konu tartışıldı. Söz alan olup olmadığı

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-30.06.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-30.06.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 11/08/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

Sardun Yalı Evleri. Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012

Sardun Yalı Evleri. Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012 Sardun Yalı Evleri Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012 Sitemizde Yaşama İlişkin İyi bir siteyiz, İyi komşuluk ilişkilerine sahibiz, Sorunlarımız var, çözüm odaklı değerlendiriyoruz, Birbirimize karşı

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. Çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 2: 2015 Yılı Mart ayı meclis karar özetlerinin

Detaylı

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM SAYFA : 1/12 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 21 ARALIK 2016-11 OCAK 2017 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813 ve 944 ada 16.parsel

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.12.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH NURSAN KONAKLARI 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Kafkas Cd., 34528 olarak kayıtlı,

Detaylı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 08 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Başkan üyelerin tamamının mevcut olduğunu açıklayarak, 2009 yılı döneminin 4.toplantısının

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Modern mimari anlayışı, son teknolojiyle kurulmuş alt yapısı, sosyal donatıları, kaliteli hizmet anlayışıyla değer yaratarak manzarası güzel, nefes alan,

Detaylı

10/Eylül/ Dönem içinde ;

10/Eylül/ Dönem içinde ; TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 23 NCÜ DÖNEM (01 HAZİRAN 2013 31 AĞUSTOS 2013 ) DENETLEME RAPORU 10/Eylül/2013 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2009 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2009 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2009 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2009 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul toplantısı, ekte sunulan gündem maddelerini görüşüp

Detaylı

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYKONAKLAR 2017 YILI HAZİRAN AYI 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi üzerinde

Detaylı

Çayırova Cam Sanayii A.Ş Yılı Faaliyet Raporu. 38. Yıl

Çayırova Cam Sanayii A.Ş Yılı Faaliyet Raporu. 38. Yıl Çayırova Cam Sanayii A.Ş 2009 Yılı Faaliyet Raporu 38. Yıl Çayırova Cam Sanayii A.Ş. Sermaye : 9.397.297 YTL Merkez : İstanbul İçindekiler - Yönetim Kurulu Raporu - Denetçiler Raporu - Bilanço ve Gelir

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

DENETLENEN TOPLU YAPININ

DENETLENEN TOPLU YAPININ DENETLENEN TOPLU YAPININ Adı Yerleşim Yeri Adresi : GÖKSUPARK KONUTLARI : ERYAMAN ANKARA Kat Maliki Sayısı : 844 Denetimin Kapsadığı Dönem : 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 Denetim Raporu Hazırlama Tarihi

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Rings İstanbul Sitesinin; 1. İnsan sağlığına zarar verebilecek tüm etmenlerden arındırılmasını,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 01/10/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 01/10/2015 Perşembe günü

Detaylı

TYAYS Derneği nin 38. Genel Kurulu nun

TYAYS Derneği nin 38. Genel Kurulu nun TYAYS Derneği nin 38. Genel Kurulu nun İlk Ayağı Gerçekleşti Haber: Kemal Akyer / Fotograflar: Yurdakul Kayacan Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği nin 38. Genel Kurulu 9 / 10 Haziran

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 05/04 /2010 Toplantı Dönemi : 2010 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 04 Birleşim No : 04 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2010

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2010 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul toplantısı, ekte sunulan gündem maddelerini görüşüp

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-31.03.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-31.03.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 27/04/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı