Hayallerinizi gerçe e dönüfltürün. 9 mm. Hem üstten hem alttan eflit kumafl beslemesi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hayallerinizi gerçe e dönüfltürün. 9 mm. Hem üstten hem alttan eflit kumafl beslemesi."

Transkript

1 O riji na l Hayallerinizi gerçe e dönüfltürün PFA FF 9 mm. ler! fl i k i d Hem üstten hem alttan eflit kumafl beslemesi.

2 Hayallerinizi gerçe e dönüfltürün ve dikifl dikmenin yeni bir boyutunu keflfedin Yeni keflifler, yüksek dikifl dikme kolayl ve modern teknoloji aray fl içinde misiniz? Bunlar n tümünü ve daha fazlas n yeni PFAFF expressiontm serisi dikifl makinelerinde bulacaks n z. Onun bir dikifl severin rüyas oldu unu anlamak için tek yapman z gereken, eflsiz tasar m - na bir göz atmakt r. Geçmiflten gelen Alman gelene i, PFAFF dikifl makinelerinin yeni nesline mükemmel uyum sa lar. PFAFF ad n n ne ifade etti inin keyfini ç karmaya haz r olun. Genifl.En zengin dikifl alan ve en uzun serbest kol, her ebattaki projeyi kolayca dikmenizi sa lar. Parlak.Mükemmel bir flekilde ayd nlat lan dikifl alan ve sezgisel, aç k grafik ekran, çal flma sürecinizi en uygun hale getirir. Kusursuz.Orijinal IDT sistemi, üstten ve alttan kesinlikle eflit kumafl beslemesini garanti eder. Mükemmel bir flekilde dikilmifl, yüksek kaliteli 9 mm. dikifllerin eflsiz seçimi, size yeni fikirleriniz için ilham verecek. Herbiri ola anüstü özelliklere sahip bu üç model, sizin taraf n zdan keflfedilmek üzere haz r bekliyor. Bu heyecan verici yeni dikifl dünyas, sizi büyüleyecek. Sadece bir dü meye basmakla herfleyi mümkün k l n.

3 Genifl. Parlak. Kusursuz. * PFAFF expression serisi dikifl makineleri, expression 2.0, 3.0 ve kapitone dikifl ihtiyaçlar için tasarlanan quilt expression 4.0 içermektedir. (PFAFF quilt expression 4.0 dikifl makinesine ait bilgiler ayr bir broflürde yer almaktad r.) Tüm özelliklerin karfl laflt rmas sayfa 8 de ve sitesinde bulunmaktad r. Yetkili PFAFF bayiniz, size özel bir tan t m yapmaktan mutluluk duyacakt r.

4 Kiflisel tarz n z keflfedin. Sizi harekete geçirir. Büyüleyici 9 mm. yüksek kaliteli dikifller Dikti iniz her proje benzersiz bir flekilde size ait olur. Çift yönlü fl klar - gölge yok Ifl klar aç n. Parlakl k gözünüzü kamaflt racak.

5 Kendi tarz n z yaratma lüksünün fark na var n Giysi modellerinizi yaratmak, kifliselleflmenin arzu edilecek bir fleklidir. Sofistike kumafllar ve yarat c unsurlar, en küçük detay na kadar mükemmellik gerektirir. Yeni PFAFF expression serisi, en üst düzeyde olmak için tasarlanm flt r. PFAFF expression dikifl makinesini çal flt r n ve gücünüzün fark na var n... Çift yönlü fl klar çal flma alan n z n tamam n herhangi bir gölge olmadan ayd nlat r. Kapakta tan t lan standart ve dekoratif dikifllerin genel tan t m na bir göz at n - düflledi iniz herfleyi bulacaks - n z. stedi iniz dikifli kolayca seçmek için direkt seçim dü melerini kullan n. Büyük, ayd nlat lm fl grafik ekran, seçilen dikifli, önerilen ayarda ve gerçek ebad nda size gösterir. Her ayar, küçük ad mlarla de ifltirebilir ve yeni ayarlar, daha sonra kullanmak üzere dikifl makinesinin haf zas na kal c olarak kaydedebilirsiniz (sadece 3.0 modelinde). PFAFF expression dikifl makinesi, h zl ve kolay bir bitifl için her dikifl yerinin bafl nda ve sonunda otomatik kesme özelli i sunar. likte mükemmelli i keflfedin... Eflsiz, Sensörmatik lik Aya n kullan rken mükemmel ilikler de dahil, mükemmel sonuçlara ulafl rs - n z. Her ili in her iki taraf da, profesyonel görüntü - ve her defas nda eflit ilikler - için ayn yönde dikilir! Bireysel yarat c etkiler ayarlay n... Yüksek kaliteli PFAFF 9 mm. dikifllerin büyüleyici seçimine dal n... Bu dikiflleri, eflsiz süslemeler yaratmak için kullan n. Dikiflleri de ifltirin, yans t n ve birlefltirin - tamamen yeni dikifl kombinasyonlar, gözünüzün önünde an nda belirecek... Fikirlerinizi makinenin haf zalar ndan birine kaydedin ve tüm serileri bir ad mda dikin (sadece 3.0 modelinde). Hepsi bu de il Orijinal 40 y l aflk n bir süredir sadece PFAFF tan! Mükemmel dikiflte gelinen en son nokta! Üstten ve alttan kesinlikle eflit kumafl beslemesi. nce kumafllarla veya çok katla çal fl rken herfley yerinde kal r. Perdeler gibi uzun kumafl parçalar n dikerken, her iki kat da uzunlu un tamam boyunca eflit olarak besler. Çizgi desenleri olan kumafllar her zaman eflleflir. Bir çok dikifl çeflidi Ayd nlat lm fl Grafik Ekran Dikifl, harf (sadece 3.0 modelinde) ve ilik çeflitleri aras ndan seçiminizi yap n. Bir bak flta tüm bilgiler herfley o kadar aç k ki

6 Her detay n kiflili inizi nas l yans tt n n fark na var n Evinizi sizin yaratt n z aksesuarlarla güzellefltirmekten keyif al r m - s n z? O zaman, kendi bireysel tarz n z ifade etmeyi seviyorsunuz. Expression serisi dikifl makineleri, kumafl ve renklerle birfleyler yaratmay gerçek bir keyfe dönüfltüren tüm özel ekstralarla ve en son noktadaki dikifl kolayl yla sizi flafl rtacak. Geniflli in yeni bir boyutunu deneyimleyin... Perdeler, masa örtüleri, yatak örtüleri, yorganlar - büyük ebatl kumafllar dikmek için daha çok yer gerekir. PFAFF expression serisi dikifl makineleri, i nenin sa taraf nda size ola anüstü hareket özgürlü ü ve inan lmaz bir alan veren mükemmel düflünülmüfl tasar - m yla sizi etkileyecek (250 mm / 10"). Kumafl katlar n ve yorganl k pamu u bask aya n n alt na yerlefltirin, flafl rt - c alan art fl n hemen fark edeceksiniz. Dairesel fleklinde parçalar dikmekten hofllan yor musunuz? Sektördeki en uzun ince serbest-kol sayesinde sorun yok! Kusursuzlu un ne anlama geldi inin fark na var n Düz dikifl için mevcut olan 37 farkl dikifl pozisyonuyla, her dikifli, tam olarak nereye dikmek isterseniz oraya dikebilirsiniz. Dikifl dikmeyi durdurdu unuz zaman i nenin afla pozisyonunu seçin. Eksen üzerinde kolay dönüfl için i ne, kumafl n içinde kalacakt r. Ekstra genifl dikifl plakas, do ru aral k b rakma ve mükemmel dikifl sonuçlar n garantilemek için, i nenin solunda ve sa nda dikifl yeri iflaretlerine sahiptir. Elektronik i ne delme gücü sayesinde mükemmel flekildeki düzenli dikifller garanti edilmifltir. Sadece hafif bir ayak kontrolü vurufluyla, i nenin yukar da veya afla da durmas n ayarlayabilirsiniz. Tüm yarat c olanaklar n z deneyin... PFAFF 9 mm. yüksek kaliteli dikifl listesi, sizi çok hofl detaylar ve göz al c efektler yaratmaya davet ediyor. Ola anüstü efektler yaratmak ve dikifllerin geniflli ini aflamal olarak art rmak veya azaltmak için Tapering (eksiltme) fonksiyonunu seçin (sadece 3.0 modelinde). Bir çift i ne tak n (sadece 3.0 modelinde), ebad girin, PFAFF expression dikifl makinesi dikifl geniflli ini otomatik olarak ayarlar. Sonuçlardan çok memnun kalacaks n z. Projenizi tamamlamak için, harflerden biriyle, kendi markan z yaratabilirsiniz (sadece 3.0 modelinde). Dikifl dikmek daha nas l daha harika, daha yarat - c, daha heyecan verici olabilir ki? Hayal etti iniz her fleyi size sunan yepyeni bir dikifl makinesinin gücünün fark na var n: yenilikçi özellikler, modern dikifl dikme kolayl ve size yepyeni fikirler veren bir dikifl listesi. PFAFF expression serisi - PFAFF bayinizde - sizi bekliyor. Tapering (eksiltme) ile ola anüstü efektler fi k, serbest hareketli dikifl dikme Yeni efektler yaratmak için dikifllerin geniflli ini aflamal olarak art rabilir veya azaltabilirsiniz. Sadece bask aya n serbest hareket pozisyonuna ayarlay n ve bafllay n.

7 Genifl dikifl alan n keflfedin art k sadece kapitoneciler için olmayan bir hayal! PFAFF expression serisi dikifl makinelerinin çok iyi tasarlanm fl flekli, büyük ebatlardaki kumafllarla çal flmak için 250 mm lik (10'') inan lmaz bir alan sunar. Kapitone yapmay seviyor musunuz? Öyleyse PFAFF quilt expression 4.0 dikifl makinesi - birçok ek kapitone dikifli özellikleri sunan modelimiz - hakk nda daha fazla bilgiyi keflfedin. Bu kapitone tasar ml yast k hakk ndaki bilgiler ve dikifl aç klamalar n sitesinde bulabilirsiniz. Yüksek bask aya fi k detaylar Kal n kumafllar veya birçok kat dikmek için bir çok alan. Kapitone, sadece size ait efli olmayan bir tasar ma dönüflür.

8 nan lmaz efektler yaratmak için, PFAFF kenar bast rma aya (ayr olarak bulunabilir) gibi sofistike aksesuarları kullan n. Özel PFAFF tasar ml yast k hakk ndaki dikifl aç klamalar n sitesinde bulabilirsiniz. Eflsiz dikiflli yüzeyler ya rat n! Eflsiz dikiflli bir yüzey yaratmak için makinenin önünde bulunan besleme difllilerini alçalt n, Serbest hareket pozisyo nunu seçin ve seçmifl oldu unuz kumafl hareket ettirin.

9 PFAFF expression serisinin size sundu u sahip oldu u gücün fark na var n. PFAFF expression serisinde, eflsiz özellikler ve aksesuarlara sahip üç farkl model vard r. Sizin için hangisinin en iyi oldu una karar verebilmek için üç modeli karfl laflt rabilir ve PFAFF bayinizle görüflebilirsiniz. Orijinal IDT sistemi sadece PFAFF tan! Üstten ve alttan kesinlikle eflit kumafl besleme. Genifl dikifl alan. nenin sa ndaki dikifl alan, büyük projeleri dikmek için çok büyük ebattad r. Çok çeflitli güzel dikifller, standart dikiflleri, dü me iliklerini, 9 mm lik dekoratif dikiflleri, çapraz dikiflleri, kenar dikifllerini ve kapitone dikiflleri kapsar. Yenilikçi üstün Alman tasar m. Dikifl dikmeyi kolaylaflt rmak ve dikiflseverlerin istedi i profesyonel sonuçlar elde etmek için üretilmifltir. Çift fl k. En uygun hale getirilmifl parlak fl klar, çal flma alan n n tamam n gölge yapmadan ayd nlat r. Ayd nlat lm fl grafik ekran. Aç k, sezgisel ekran, dikifli önerilen ayarda ve gerçek boyutunda, tüm bilgilerle birlikte gösterir. Serbest hareketli dikifl. Kolayca kapitone yapmak ve güzel, serbest hareketli nak fl için. D fltan alçalt lan besleme difllisi. Besleme difllilerinin makinenin önünden alçalt lmas için daha rahat konum. Stippling (nokta) desen yapma, serbest hareketli nak fl veya yama iflleri için ideal. Bask aya n n daha fazla yükseltilmesi. Kal n kumafllar veya birçok katl bask aya n n alt na kolayca yerlefltirmek için, bask aya n en yüksek pozisyonuna yükseltin. Dikifl pozisyonlama. Tüm dikifller için i ne pozisyonunun de ifltirilmesini mümkün k lar. Kolay eriflimli Dikifl Seçimi. Do rudan Seçme Dü meleriyle h zl ve kolay dikifl seçimi. Otomatik Tie-off (kesme). H zl ve kolay bitifl için, dikifl yerinin bafl nda ve sonunda ipli i otomatik olarak kesin. nenin yukar da/afla da durmas. nenin, yukar da veya eksen etraf nda döndürülmesi, aplike ve daha fazlas için, afla da kumafl içinde otomatik olarak durmas n sa layacak olan i neyi ayarlamak üzere bir dü meye dokunun. H z Aral klar. Özel iplikler veya teknikler için dikifl h z n ayarlay n. Ayna görüntüsü. Daha yarat c olas l klar için dikifli çevirin. Bilgi Dü mesi. Sadece Bilgi Dü mesine dokunun, önemli dikifl önerileri ayd nlat lm fl ekranda görünsün. 37 i ne pozisyonu. Kusursuz üst dikifl için de iflken i ne pozisyonlar. Kapitone yapmak ve fermuarlar dikmek için mükemmel. Entegre ne iplik Geçirici. Her defas nda i ne deli ine kolay iplik geçirme. Genifl dikifl plakas. nenin soluna veya sa na mükemmel yönlendirme için dikifl yeri iflaretleri gösterir. 2 model 2 çeflit Sensörmatik dü me ili i. Özel, Sensörmatik dü me ili i aya, her kumaflta profesyonel dü me ilikleri açman z garanti eder. Kusursuz bir dikifl kalitesi için her dü me ili inin iki taraf ayn yönde dikilir. Her dü me ili i, her defas nda, ayn uzunlukta dikilir. Dikifl serileme ve haf zalar. Dikiflleri ve/veya harfleri birlefltirin ve bir haf zada saklay n tekrar tekrar tek ad mda dikin. Kiflisel dikifl ayarlar. çinde mevcut tüm dikifllerin ayarlar n kiflisel zevkinize göre de ifltirin. Kiflisel dikifl haf zan za kaydedin. Program serileme emirleri. Program durdurma, Tie off (Kesme) ve çok daha fazlas, bir dikifl serisinde. Mevcut dikifl alfabesi. Mevcut dikifl alfabesiyle kiflisel dokunufllar kat n. Tüm 9 mm. dekoratif dikifllerde gittikçe azalma. Geniflli i, herhangi bir dikiflin bafl nda ve/veya sonunda aflamal olarak art r n veya azalt n. Daha yarat c olanaklar için farkl aç lar seçebilirsiniz. Çift i ne program. nenin k r lmas n önlemek için dikifl geniflli ini otomatik olarak ayarlar. Dikifl geniflli i güvenli i. Düz dikifl i nesi plakas ve/veya düz dikifl aya kullan rken i nenin k r lmas n önlemek üzere, i neyi düz dikifle ortalamak için dikifl geniflli ini s n rlar. Dikifli tekrar bafllatma. Seçti iniz dikifl veya serinin bafl na an nda geri döner. plik Makaslar. Üst ve bobin ipliklerini otomatik olarak keser. Dü me iliklerinin ard ndan otomatik kesim yapar. Seriler halindeki kesimleri programlayabilirsiniz. Otomatik bask aya yükseltici. ne, afla da veya bir dikifl yerinin sonunda durmak üzere ayarland nda, ipli in kesilmesinden hemen sonra bask aya n kald r r. Elektronik iplik tansiyonu. Dikifli basitlefltirir. Farkl dikifller ve teknikler için en iyi tansiyon elektronik olarak ayarlan r. Elektronik Diz Yükseltici. Kolay bir hareketle bask aya n kald r r. Bobin ipli i sensörü. Bobin ipli i azald nda sizi uyar r.

10 Keflfedilecek daha çok fley var! Olas l klar n z, do ru aksesuarlarla geniflletin. Bir PFAFF expression dikifl makinesi ald n zda, 80 sayfal k yeni bir aksesuarlarla katalo u da hediyemiz! Her sayfas nda, yarat c dikifl fikirleri, profesyonel dikifller ve kapitone sonuçlar n yaratmak için ihtiyac n z olan her fleyi bulacaks n z. Daha fazla bilgi için, yetkili PFAFF bayinizi veya internet sitemizi ziyaret edin VSM Group AB, sveç. Tüm haklar sakl d r. Tüm ifadeler bask tarihinde geçerlidir. sveç te, çevre dostu ka da bas lm flt r. PFAFF, IDT, EXPRESSION ve QUILT EXPRESSION, VSM Group AB nin münhas r ticari markalar d r PFAFF bayiniz: Kendiniz yap n! sitesinde, çeflitli PFAFF dikifl projeleri ve dekoratif süslemeler için detayl aç klamalar bulabilirsiniz. DauthKaun Werbeagentur

Baflka bir dünyaya ad m at n.

Baflka bir dünyaya ad m at n. Baflka bir dünyaya ad m at n. Çünkü büyük fikirler nak flla ifllenir. www.pfaff.com Baflka bir dünyaya ad m at n. Dikifle tutku duyan ve daima yeni ilhamlar arayan herkes için PFAFF creative 2.0 dikifl

Detaylı

Hayallerinizin gerçek oldu u an

Hayallerinizin gerçek oldu u an Hayallerinizin gerçek oldu u an Her fleyin mümkün oldu u and r. Eflsiz fikirlerinizle birleflen modern teknolojinin heyecan verici deneyimini hissedin. Detayl nak fllar sizi büyüleyecek... Sonsuz olanaklar

Detaylı

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z!

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! SoloTel elero Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! elero GmbH Antriebstechnik Linsenhofer Str. 59 63 D-72660 Beuren info@elero.de www.elero.com 309400 Nr. 18 101.5401/0305 çerik Güvenlik

Detaylı

P-1 Anatomik Boyun Yast Büyük. P-2 Anatomik Boyun Yast Küçük. Anatomik Yast klar. P-3 Anatomik Boyun Yast Çocuk

P-1 Anatomik Boyun Yast Büyük. P-2 Anatomik Boyun Yast Küçük. Anatomik Yast klar. P-3 Anatomik Boyun Yast Çocuk P-1 Anatomik Boyun Yast Büyük Sürekli elastik ve fleklini koruyabilen poliüretan köpükten üretilen yast k özel tasarlanan ergonomik flekliyle omuz ve boyun bölgesinin gevflemesini sa lar. Fermuarl, kolayl

Detaylı

... hoflgeldiniz. Pfaff n yarat c dikifl dünyas na ve genifl aksesuar çeflitlerine... www.pfaff.com

... hoflgeldiniz. Pfaff n yarat c dikifl dünyas na ve genifl aksesuar çeflitlerine... www.pfaff.com Yarat c l k, mükemmellikle bulufluyor. Aksesuar Katalo u Tüm bask ayaklar için aç klamalar dahil! ... hoflgeldiniz. Pfaff n yarat c dikifl dünyas na ve genifl aksesuar çeflitlerine... Yetkili Pfaff bayiniz,

Detaylı

ile evler renkleniyor!

ile evler renkleniyor! ile evler renkleniyor! 1 ASTAŞ İŞ MERKEZİ Çatalca Serbest Bölgesi / İstanbul Türk hazır giyim sektöründe, uzun yıllardır her konuda hizmet vermekte olan Astaş ın; İstanbul Güneşli de bulunan merkez binasının

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL 1 4 6 5 3 7 2 Küçük panolar Dünya çapında onaylı ve çok sayıda standart ölçülerde stoklarımızda mevcut. Pratik sistem aksesuarları, KL terminal kutularını yaygın

Detaylı

SERV S KILAVUZU Orijinal bask : Nisan, 2005 Revizyon: Temmuz, 2005

SERV S KILAVUZU Orijinal bask : Nisan, 2005 Revizyon: Temmuz, 2005 SERV S KILAVUZU Orijinal bask : Nisan, 2005 Revizyon: Temmuz, 2005 Ç NDEK LER Bölüm 1 Kapaklar n sökülmesi...1-8 Bölüm 2 Test modu...9-11 Bölüm 3 Kumafl difllisi yüksekli inin ayarlanmas...12 Bölüm 4

Detaylı

yap elemanlar Hayal gücünüz flekilleniyor products

yap elemanlar Hayal gücünüz flekilleniyor products yap elemanlar Hayal gücünüz flekilleniyor products Ravboard Dow Chemical firmas n n ekstrüde polistren sert köpük markas Styrofoam dan üretilmifltir. yap elemanlar Styrofoam un her iki yüzeyi cam elyaf

Detaylı

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği durumlar dışında,

Detaylı

Zihinden fllem Yapal m, Yuvarlayal m, Tahmin Edelim

Zihinden fllem Yapal m, Yuvarlayal m, Tahmin Edelim 3.2 Zihinden fllem Yapal m, Yuvarlayal m, Tahmin Edelim Zihinden Toplayal m ve Ç karal m 1. Afla da verilen ifllemleri zihinden yaparak ifllem sonuçlar n yaz n z. 50 YKr + 900 YKr = 300 + 300 = 998 100

Detaylı

Konveyörler NP, NI Serisi

Konveyörler NP, NI Serisi NP, NI Serisi NP Serisi T-Max konveyörleri, üretim şartlarınıza uygun olarak, Avrupa da, optimum verimde çalışacak şekilde imal edilmiştir. Alüminyum konstrüksiyon kasası, yüksek sıcaklığa dayanıklı bant

Detaylı

Portatif Benzinli Jeneratörler

Portatif Benzinli Jeneratörler Portatif Jeneratörler HT YACA UYGUN JENERATÖR SEÇ M Jeneratörünüzü sat n almadan önce mutlaka besleyece iniz cihazlara göre güç tespiti yap lmal d r. Jeneratörden beslenecek cihazlar n tüm girifl güçleri

Detaylı

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA Bağcılar ın seçkin semtlerinden Kirazlı da sizi hayal ettiğiniz yaşama davet ediyoruz. Ulaşımı, konforu, kalitesi, estetiği ve

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

CO RAFYA. DÜNYA NIN fiekl N N VE HAREKETLER N N SONUÇLARI ÖRNEK 1 :

CO RAFYA. DÜNYA NIN fiekl N N VE HAREKETLER N N SONUÇLARI ÖRNEK 1 : CO RAFYA DÜNYA NIN fiekl N N VE HAREKETLER N N SONUÇLARI ÖRNEK 1 : K rk nc paralel üzerindeki bir noktan n hangi yar mkürede yer ald afla dakilerin hangisine bak larak saptanamaz? A) Gece-gündüz süresinin

Detaylı

S-1 Silikon Tabanl k 3/4. S-2 Silikon Tabanl k 4/4 nce. Silikon Ürünler. S-3 Silikon Tabanl k 4/4 Mavi Noktal

S-1 Silikon Tabanl k 3/4. S-2 Silikon Tabanl k 4/4 nce. Silikon Ürünler. S-3 Silikon Tabanl k 4/4 Mavi Noktal S-1 Silikon Tabanl k 3/4 Yüksek kaliteli silikondan üretilen 3/4 tabanl k ark takviyesi destekli olup fazla ayakta kalan kifliler ve a r l ayaklar için ayakkab içine kolayl kla tak lmas için yar m tabanl

Detaylı

Aç ve Aç Ölçüsü. Üçgen, Kare ve Dikdörtgen. Geometrik Cisimler. Simetri. Örüntü ve Süslemeler

Aç ve Aç Ölçüsü. Üçgen, Kare ve Dikdörtgen. Geometrik Cisimler. Simetri. Örüntü ve Süslemeler MTEMT K ç ve ç Ölçüsü Üçgen, Kare ve ikdörtgen Geometrik Cisimler Simetri Örüntü ve Süslemeler Temel Kaynak 4 ç ve ç Ölçüsü ÇI VE ÇI ÖLÇÜSÜ ç lar n dland r lmas C Resimde aç oluflturulan yerlerin baz lar

Detaylı

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM Meta Trader 4 mobil işlem platformunu cihazınıza kurmak için öncelikle uygulama marketine giriş yapmanız gerekmektedir. Girişin ardından

Detaylı

6. SINIF MATEMAT K DERS ÜN TELEND R LM fi YILLIK PLAN

6. SINIF MATEMAT K DERS ÜN TELEND R LM fi YILLIK PLAN SAYLAR Do al Say lar Parças ve fl n 6. SNF MATEMAT K DERS ÜN TELEND R LM fi YLLK PLAN Süre/ KAZANMLAR Ders AÇKLAMALAR 1. Do al say larla ifllemler yapmay gerektiren problemleri çözer ve kurar. Do al say

Detaylı

Bölgeler kullanarak yer çekimini kaldırabilir, sisli ortamlar yaratabilirsiniz.

Bölgeler kullanarak yer çekimini kaldırabilir, sisli ortamlar yaratabilirsiniz. Bölge (Zone) Bölge nesnesi kullanılarak tapınak çevresinde gölgeli, ürpertici bir ortam yaratılmış. Yine bölge nesnesi kullanılarak mağara ortamının karanlık olması sağlanmış. Bu da ortamının gerçekliği

Detaylı

Tablo 3.3. TAKV YES Z KANAL SAC KALINLIKLARI (mm)

Tablo 3.3. TAKV YES Z KANAL SAC KALINLIKLARI (mm) 3. KANAL KONSTRÜKS YONU Türk Standart ve fiartnamelerinde kanal konstrüksiyonu üzerinde fazla durulmam flt r. Bay nd rl k Bakanl fiartnamesine göre, bas nç s - n fland rmas na ve takviye durumuna bak lmaks

Detaylı

Benzersiz Kamera ve Ifl n Teknolojisi BFH 2000. Lastik-Jant Ar za Tespit ve Balans Makinas

Benzersiz Kamera ve Ifl n Teknolojisi BFH 2000. Lastik-Jant Ar za Tespit ve Balans Makinas Benzersiz Kamera ve Ifl n Teknolojisi BFH 2000 Lastik-Jant Ar za Tespit ve Balans Makinas BFH 2000 Lastik-Jant Ar za Tespit ve Balans Makinas Müflteri memnuniyeti Otomotiv teknolojisindeki sürekli geliflim,

Detaylı

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için atezer i seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU NOT PRC 100 KULLANIM KLAVUZU 12 2 11 NOT PROGRAM AYARLARI Ç NDEK LER POWER BUTON 1- Ç NDEK LER... 3 GÖSTERGE Power buton ON konumuna getirildi inde ekranda

Detaylı

Kullan m K lavuzu. ve Parça Listesi

Kullan m K lavuzu. ve Parça Listesi Kullan m K lavuzu eaçüueçt ve Parça Listesi Yüksek H zl Kilit Dikifl Düz Makine 191D70 / 20 / 20C 30 / 30C 70C Singer, Singer Limited fiirketinin veya ba l flirketlerin tescilli bir ticari markas d r.

Detaylı

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ 1 A. Önemli Güvenlik Uyarıları ve Kullanım Önerileri Mini Kondisyon Bisikletinizi kullanmadan önce bu kılavuzdaki bütün talimatları okuyunuz. Kullanım öncesi bütün uyarı

Detaylı

1. Yukar daki çubuk makarna afla dakilerden hangisinin modelidir? Yukar daki rakamlardan kaç tanesinde dikey do ru modeli vard r?

1. Yukar daki çubuk makarna afla dakilerden hangisinin modelidir? Yukar daki rakamlardan kaç tanesinde dikey do ru modeli vard r? Ad : Soyad : S n f : Nu. : Okulu : 1. Yukar daki çubuk makarna afla dakilerden hangisinin modelidir? Do ru Düzlem Nokta 5. MATEMAT K TEST 19 Ifl n Do ru Do ru parças 2. Afla daki hangi do runun çizgi modeli

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw 360 görüş alanı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

Kullan m K lavuzu. ve Parça Listesi. Elektronik ve Direct Drive Zig-zag Dikifl Makinesi 457K

Kullan m K lavuzu. ve Parça Listesi. Elektronik ve Direct Drive Zig-zag Dikifl Makinesi 457K Kullan m K lavuzu eaçüueçt ve Parça Listesi Elektronik ve Direct Drive Zig-zag Dikifl Makinesi 457K 910L 910M Singer, Singer Limited fiirketinin veya ba l flirketlerin tescilli bir ticari markas d r. 2010

Detaylı

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 23 YASAL BİLGİLER Telif Hakkı 2014 ZTE CORPORATION. Tüm hakları saklıdır. Bu yayının hiçbir bölümü ZTE Corporation'ın önceden yazılı izni olmadan fotokopi

Detaylı

HAUTAU ATRIUM HKS. sistemi.... ve Kap lar kolayl kla sürülür.

HAUTAU ATRIUM HKS. sistemi.... ve Kap lar kolayl kla sürülür. vasistas sürme HAUTAU ATRIUM HKS sistemi... ve Kap lar kolayl kla sürülür. İşi bilenler için mükemmel sistem: HAUTAU ATRIUM HKS Aksesuarlar kolayl kla monte edilebilir! Avantajlar Form Fonksiyon oluşturur

Detaylı

Etkili Canlandırma. Kalp masajı ve ventilasyon. www.animax-cpr.de. Ideen bewegen mehr

Etkili Canlandırma. Kalp masajı ve ventilasyon. www.animax-cpr.de. Ideen bewegen mehr Etkili Canlandırma Kalp masajı ve ventilasyon www.animax-cpr.de Ideen bewegen mehr Kalbin durması halinde, bir insanın hayatını kurtarmak için çabuk ve etkili canlandırma yapılması hayati önem taşır. Animax

Detaylı

CO RAFYA KONUM. ÖRNEK 2 : Afla daki haritada, Rize ile Bingöl il merkezlerinin yak n ndan geçen boylam gösterilmifltir.

CO RAFYA KONUM. ÖRNEK 2 : Afla daki haritada, Rize ile Bingöl il merkezlerinin yak n ndan geçen boylam gösterilmifltir. CO RAFYA KONUM ÖRNEK 1 : Aralar nda 1 lik fark bulunan iki paralel aras ndaki uzakl k de iflmezken, aralar nda 1 lik fark, bulunan iki meridyen aras ndaki uzakl k Ekvator dan kutuplara gidildikçe azalmaktad

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com Hayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media oynatıcılara

Detaylı

Farkl alanlarda çal flmalar n sürdüren firmam z n bafll ca faaliyet alanlar ;

Farkl alanlarda çal flmalar n sürdüren firmam z n bafll ca faaliyet alanlar ; FARK n zolsun Bir DPAK Prestij Torbalar DPAK File Torbalar DPAK Bantl Torbalar Etiketler Etiketli Çuvallar Rulo Etiketler Üzüm Torbalar Sebze Torbalar Koliler Tüp File ve Extrude File çeflitleri Hakk m

Detaylı

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ : HİSTORY LTD STİ. AYAZ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. Www.ayazshop.com bilgi@ayazshop.com Tel: +90 212 6909894 avcılar

Detaylı

Torna, Freze, Bohrwerk, Tafllama, Erozyon vb. tezgâhlar için.

Torna, Freze, Bohrwerk, Tafllama, Erozyon vb. tezgâhlar için. Energy & Control Systems Dijital Koordinat Okuyucular Basic 110, 210, 310 Serileri Torna, Freze, Bohrwerk, Tafllama, Erozyon vb. tezgâhlar için. Energy & Control Systems BASIC Serisi nin Genel Özellikleri

Detaylı

standartlar Standartlar ve Sertifikalar sertifika

standartlar Standartlar ve Sertifikalar sertifika standartlar Standartlar ve Sertifikalar sertifika Standartlar ve Sertifikalar.1. Genel Önceki bölümlerde paslanmaz çeliklere ait pek çok özellikler, standartlar ve karfl l klar hakk nda baz bilgiler verilmiflti.

Detaylı

B02.8 Bölüm Değerlendirmeleri ve Özet

B02.8 Bölüm Değerlendirmeleri ve Özet B02.8 Bölüm Değerlendirmeleri ve Özet 57 Yrd. Doç. Dr. Yakup EMÜL, Bilgisayar Programlama Ders Notları (B02) Şimdiye kadar C programlama dilinin, verileri ekrana yazdırma, kullanıcıdan verileri alma, işlemler

Detaylı

Olas l k hesaplar na günlük yaflam m zda s k s k gereksiniriz.

Olas l k hesaplar na günlük yaflam m zda s k s k gereksiniriz. Olas l k Hesaplar (I) Olas l k hesaplar na günlük yaflam m zda s k s k gereksiniriz. Örne in tavla ya da kâ t oyunlar oynarken. ki kap ya üstüste birkaç kez gele atmayan tavlac görmedim hiç. fianss zl

Detaylı

L K Ö R E T M. temel1 kaynak MUTLU. Matematik Türkçe Hayat Bilgisi

L K Ö R E T M. temel1 kaynak MUTLU. Matematik Türkçe Hayat Bilgisi temel1 kaynak MUTLU Matematik Türkçe Hayat Bilgisi L K Ö R E T M Muhsin ÇET N Ayfle ÇET N Kitab n Ad : Temel Kaynak Kitab 1 Yazar : Muhsin ÇET N - Ayfle ÇET N Her hakk sakl d r. Mutlu Yay nc l k a aittir.

Detaylı

ÜN TE II L M T. Limit Sa dan ve Soldan Limit Özel Fonksiyonlarda Limit Limit Teoremleri Belirsizlik Durumlar Örnekler

ÜN TE II L M T. Limit Sa dan ve Soldan Limit Özel Fonksiyonlarda Limit Limit Teoremleri Belirsizlik Durumlar Örnekler ÜN TE II L M T Limit Sa dan ve Soldan Limit Özel Fonksiyonlarda Limit Limit Teoremleri Belirsizlik Durumlar Örnekler MATEMAT K 5 BU BÖLÜM NELER AMAÇLIYOR? Bu bölümü çal flt n zda (bitirdi inizde), *Bir

Detaylı

5.2 CEPHE PANEL 5.2.1 K YÜZÜ METAL M NERAL YÜN YALITIMLI SANDV Ç PANEL. 5.2.1.1 DÜfiEY CEPHE PANEL UYGULAMASI

5.2 CEPHE PANEL 5.2.1 K YÜZÜ METAL M NERAL YÜN YALITIMLI SANDV Ç PANEL. 5.2.1.1 DÜfiEY CEPHE PANEL UYGULAMASI 5.2 CEPHE PANEL Resim 5.16 Mineral yün cephe paneli 5.2.1 K YÜZÜ METAL M NERAL YÜN YALITIMLI SANDV Ç PANEL Is, su, ses yal t m ve yang n güvenli i özelliklerini bünyesinde bar nd ran mineral yün yal t

Detaylı

GARANTİÖTESİ. Çok düşük bir bedel karşılığında. Ekstra Güvence

GARANTİÖTESİ. Çok düşük bir bedel karşılığında. Ekstra Güvence GARANTİÖTESİ Çok düşük bir bedel karşılığında Ekstra Güvence Gönül rahatlığıyla keyfini çıkarın! Dürüst olmak gerekirse, yeni bir elektronik cihaz bizim için çok değerli değil midir? Uzun süre arayıp fiyatları

Detaylı

11. SINIF KONU ANLATIMLI. 2. ÜNİTE: KUVVET ve HAREKET 4. KONU AĞIRLIK MERKEZİ - KÜTLE MERKEZİ ETKİNLİK ÇÖZÜMLERİ

11. SINIF KONU ANLATIMLI. 2. ÜNİTE: KUVVET ve HAREKET 4. KONU AĞIRLIK MERKEZİ - KÜTLE MERKEZİ ETKİNLİK ÇÖZÜMLERİ 11. SINIF KNU ANLATIMLI 2. ÜNİTE: KUVVET ve HAREKET 4. KNU AĞIRLIK MERKEZİ - KÜTLE MERKEZİ ETKİNLİK ÇÖZÜMLERİ 2 2. Ünite 4. Konu 3. A rl k Merkezi - Kütle Merkezi A nn Çözümleri su 1. BM fiekil I fiekil

Detaylı

F Z K OPT K. Kavram Dersaneleri 6. Çözüm: ÖRNEK 1 : Karanl k bir ortamda, küresel bir X fl k kayna n n önüne flekil I deki gibi Y topu konulmufltur.

F Z K OPT K. Kavram Dersaneleri 6. Çözüm: ÖRNEK 1 : Karanl k bir ortamda, küresel bir X fl k kayna n n önüne flekil I deki gibi Y topu konulmufltur. F Z OT ÖRNE 1 : fiekil I L M aranl k bir ortamda, küresel bir fl k kayna n n önüne flekil I deki gibi topu konulmufltur fiekil II Ifl kl bölge fiekil III ayna a, L, M noktalar n n birinden bak ld nda,

Detaylı

Albatros2 Grafiksel Kullanıcı Arayüzü UI400 Hızlı Kullanım Rehberi

Albatros2 Grafiksel Kullanıcı Arayüzü UI400 Hızlı Kullanım Rehberi Albatros2 Grafiksel Kullanıcı Arayüzü UI400 Hızlı Kullanım Rehberi CE1C2348tr 2014-04-23 Building Technologies Hoşgeldiniz! Hoşgeldiniz! Hem QAA74 oda ünitesi hem de AVS74 operatör ünitesini çalıştırmak

Detaylı

Mak-204. Üretim Yöntemleri II. Vida ve Genel Özellikleri Kılavuz Çekme Pafta Çekme Rayba Çekme

Mak-204. Üretim Yöntemleri II. Vida ve Genel Özellikleri Kılavuz Çekme Pafta Çekme Rayba Çekme Mak-204 Üretim Yöntemleri II Vida ve Genel Özellikleri Kılavuz Çekme Pafta Çekme Rayba Çekme Kubilay ASLANTAŞ Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğt. Bölümü Üretim Yöntemleri 1

Detaylı

N-3 Diz Sabitleyici (Posterior Sheel)

N-3 Diz Sabitleyici (Posterior Sheel) N-3 Diz Sabitleyici (Posterior Sheel) Laminasyon tekni i ile kaplanm fl 1 cm lik özel süngerli kumafltan yap lan dizli in sa ve sol yanlar nda 1'er adet arkada ise 3 adet cep içine yerlefltirilmifl sert

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda monitörler için kumanda Masaüstü TFT piyasada standart bulunan TFT'lere göre, zorlu endüstriyel ortamlarda dahi sürekli olarak sorunsuz çalışırlar.

Detaylı

GÜVENL K TAL MATLARI Evlerde kullan lan bu diki makinesi IEC/EN 60335-2-28 standartlar na uygun olarak tasarlanm t r.

GÜVENL K TAL MATLARI Evlerde kullan lan bu diki makinesi IEC/EN 60335-2-28 standartlar na uygun olarak tasarlanm t r. Kullanma K lavuzu GÜVENL K TAL MATLARI Evlerde kullan lan bu diki makinesi IEC/EN 60335-2-28 standartlar na uygun olarak tasarlanm t r. Elektrik ba lant s Bu diki makinesinin elektrik voltaj platenin alt

Detaylı

Yoga. Beden Ruh ile Bulufluyor

Yoga. Beden Ruh ile Bulufluyor Beden Ruh ile Bulufluyor Düzenli bir flekilde Yoga Hareketleri (Asanalar) yapan bir insan sadece her bir kas n esnetip güçlendirmekle kalmaz ayn zamanda daha iyi uyur metabolizmas n gelifltirir ve ideal

Detaylı

içinde seçilen noktan n birinci koordinat birincinin geldi i saati, ikinci koordinat ysa

içinde seçilen noktan n birinci koordinat birincinin geldi i saati, ikinci koordinat ysa Tuhaf Bir Buluflma O las l k kuram ilkokullarda bile okutulabilecek kerte basit ve zevklidir. ABD de kimi okullarda 9 yafl ndaki çocuklara bile okutuluyor olas l k kuram. Basit olas l k kuram n anlamak

Detaylı

Kullan m K lavuzu ve Parça Listesi. Zig-zag Dikifl Makinesi

Kullan m K lavuzu ve Parça Listesi. Zig-zag Dikifl Makinesi Kullan m K lavuzu ve Parça Listesi Zig-zag Dikifl Makinesi 20U 109 / 109C 112 / 112C 309 20E 910 Singer, Singer Limited fiirketinin veya ba l flirketlerin tescilli bir ticari markas d r. 2010 Telif Hakk

Detaylı

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım ELEKTRĐKLĐ OCAK TR Kurulum Kullanım Bakım Sayın Müşterimiz! Size teşekkür eder, yaptığınız seçimden dolayı da tebrik ederiz. Dikkatle tasarlanmış, en yüksek kaliteye sahip malzemelere göre imal edilmiş

Detaylı

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız Konya nın son dönemlerde en hızlı gelişen bölgesinde, DEKOR inşaatın 30 yılı aşkın tecrübesinin yansıması, yakından tanıdığınız yaşamınıza kalite kazandıran felsefesiyle MERAM PARK VİLLARI hayata geçiyor.

Detaylı

www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar

www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar Kazand ran Güç Mercedes-Benz orijinal ya lar arac n z üreten uzmanlar taraf ndan, gelifltirilmifltir. Mercedes-Benz in dilinden en iyi Mercedes-Benz

Detaylı

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5 Ekmek K zartma Makinas Kullanma K lavuzu BKK 09 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ. EXCEL de Etkin Kullanım için Kısayollar

Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ. EXCEL de Etkin Kullanım için Kısayollar Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ EXCEL de Etkin Kullanım için Kısayollar Lütfen Dikkat! Bu kitapta herhangi bir şekilde adı geçen ürün, marka veya şirket isimleri sahiplerine aittir. Kitapta yer alan

Detaylı

Türkçe PG191. LCD Monitör. H zl Bafllatma K lavuzu

Türkçe PG191. LCD Monitör. H zl Bafllatma K lavuzu PG191 LCD Monitör H zl Bafllatma K lavuzu Güvenlik Bilgisi Monitörü ayarlamadan önce, paket ile birlikte gönderilen tüm belgeleri dikkatlice okuyunuz. Yang n veya elektrik çarpmas riskini önlemek için,

Detaylı

HAVAYOLU TEDAV S. Eriflkinler için Ventilatör Devreleri. Ventilatör Devre Seti. Ventilatör Devre Seti

HAVAYOLU TEDAV S. Eriflkinler için Ventilatör Devreleri. Ventilatör Devre Seti. Ventilatör Devre Seti Eriflkinler için Ventilatör Devreleri Eriflkinler için ventilatör devreleri Hudson RCI eriflkin ventilatör devreleri çeflitli konfigürasyonlarda, materyallerde ve stillerde mevcuttur. Müflteri konvansiyonel

Detaylı

Ö ÜN YAYINLARI. ÜN TELEND R LM fi YILLIK PLAN

Ö ÜN YAYINLARI. ÜN TELEND R LM fi YILLIK PLAN 009-010 Ö ÜN YINLARI 1. SINIF MATEMAT K DERS ÜN TELEND R LM fi YILLIK PLAN EK M 05 EK M - 09 EK M EYLÜL - EK M 8 EYLÜL - 0 EK M 1 1. Rakamlar okur ve yazar. [!] Rakamlar n yaz l fl yönlerine dikkat ettirilir.

Detaylı

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h)

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h) VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi / ısıtıcı Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Düşük Sıcaklık Kazanı Vitopend 100-W,

Detaylı

OBO: Bir taflla iki kufl! GEK-K Rapid 45 ve GEK-K 80 lik kanal kapa

OBO: Bir taflla iki kufl! GEK-K Rapid 45 ve GEK-K 80 lik kanal kapa OBO: Bir taflla iki kufl! Rapid 45 ve 80 lik kanal kapa OBO Top Modeller LFS Kablo Kanal Sistemleri K saca: çok daha fazla yer Rapid 45 Rapid 45 tipi kablo kanal, üst düzey bir esneklik sunmaktad r; çünkü

Detaylı

Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri

Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri Conergy ile güvende Conergy, yenilenebilir enerji alanında dünyadaki en başarılı şirketlerden biridir. Çünkü Conergy tüm bileşenleri tek bir elden çıkan

Detaylı

Yukar daki kare ve dikdörtgene göre eflitlikleri tan mlay n z. AB =... =... =... =...

Yukar daki kare ve dikdörtgene göre eflitlikleri tan mlay n z. AB =... =... =... =... Üçgen, Kare ve ikdörtgen MTEMT K KRE VE KÖRTGEN Kare ve ikdörtgenin Özellikleri F E Kare ve dikdörtgenin her kenar uzunlu u birer do ru parças d r. Kare ve dikdörtgenin kenar, köfle ve aç say lar eflittir.

Detaylı

Düzlem - Do ru - Nokta - Aç - Üçgen - Kare - Dikdörtgen - Çember - Simetri - Örüntü ve Süslemeler

Düzlem - Do ru - Nokta - Aç - Üçgen - Kare - Dikdörtgen - Çember - Simetri - Örüntü ve Süslemeler Geometri Düzlem - Do ru - Nokta - Aç - Üçgen - Kare - Dikdörtgen - Çember - Simetri - Örüntü ve Süslemeler ncele, bul flekilleri Çemberleri, üçgenleri, Resimdeki kareleri. Dikdörtgen hangileri? C S MLER

Detaylı

Kılavuz Çekmek. Üretim Yöntemleri 15

Kılavuz Çekmek. Üretim Yöntemleri 15 Kılavuz Çekmek Kılavuz çekme işlemlerinde kullanılan takımlar genellikle Yüksek Hız Çeliklerinden (HSS) yapılırlar. Bununla birlikte son zamanlarda kaplamalı(tin) kılavuz takımları da üretilmeye başlanmıştır.

Detaylı

Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1

Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1 Deomed Medikal Yay nc l k Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1 Birinci bask Deomed, 2009. 62

Detaylı

@. BÖLÜM. Çalışma bölümü

@. BÖLÜM. Çalışma bölümü @. BÖLÜM Çalışma bölümü İÇİNDEKİLER @. Çalışma bölümü. ÇALIŞMA PANELİNİN HER BÖLÜMÜNÜN ADI... @- () Gövde... @- () Genel olarak kullanılan düğmeler... @-. DİKİŞ MAKİNESİNİN TEMEL ÇALIŞMASI... @- 3. BAĞIMSIZ

Detaylı

B-6 Yün Elastik Dirseklik

B-6 Yün Elastik Dirseklik B-6 Yün Elastik Dirseklik Elastik kumafltan yap lan dirsekli in tak ld bölgeyi s cak tutarak tedaviye yard mc olmas sa lan r. Dirseklik vücut ölçülerine uyum sa layacak flekilde 5 de iflik ölçüde imal

Detaylı

HAF F T CAR ARAÇ LAST KLER ÜRÜN KATALO U

HAF F T CAR ARAÇ LAST KLER ÜRÜN KATALO U KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DE LD R www.pirelli.com.tr HAF F T CAR ARAÇ LAST KLER ÜRÜN KATALO U 2008 Hafif ticari araç geliflimi Hafif ticari araç kategorisi çok genifl yelpazedeki araçlar kapsamaktad r: Ticari

Detaylı

206 Sedan. Peugeot. Peugeot'yu seçmek, bir tasar m ya da teknolojiden fazlas n seçmek demek. Güzellik. Tutku. Güven. Zeka.

206 Sedan. Peugeot. Peugeot'yu seçmek, bir tasar m ya da teknolojiden fazlas n seçmek demek. Güzellik. Tutku. Güven. Zeka. 206 Sedan Peugeot Peugeot'yu seçmek, bir tasar m ya da teknolojiden fazlas n seçmek demek. Peugeot yu seçmek. Modellerimizde bulunan dört de eri; estetik, dinamizm, güvenilirlik ve yenili i yaflam biçimi

Detaylı

Yol (km) a) 50 cm 2 m b) 140 km 1040 m c) 8000 m 8 km

Yol (km) a) 50 cm 2 m b) 140 km 1040 m c) 8000 m 8 km .2 Uzunluklar Ölçme Kilometre 1. Grafik: Servis Arac n n Ald Yollar 1. Yandaki grafik, okul servis arac n n bir hafta boyunca ald yolu (km) göstermektedir. Grafi e göre afla daki sorular cevaplay n z.

Detaylı

2007 YILI VE ÖNCES TAR H BASKILI HAYVANCILIK B LG S DERS K TABINA L fik N DO RU YANLIfi CETVEL

2007 YILI VE ÖNCES TAR H BASKILI HAYVANCILIK B LG S DERS K TABINA L fik N DO RU YANLIfi CETVEL 2007 YILI VE ÖNCES TAR H BASKILI HAYVANCILIK B LG S DERS K TABINA L fik N DO RU YANLIfi CETVEL NOT: Düzeltmeler bold (koyu renk) olarak yaz lm flt r. YANLIfi DO RU 1. Ünite 1, Sayfa 3 3. DÜNYA HAYVAN POPULASYONU

Detaylı

Matkaplar Kar flt r c lar Elektrikli tornavidalar Darbeli somun s kmalar

Matkaplar Kar flt r c lar Elektrikli tornavidalar Darbeli somun s kmalar Matkaplar Kar flt r c lar Elektrikli tornavidalar Darbeli somun s kmalar DARBES Z MATKAP D 6SH 6.5 mm / 240 W 6.5mm mandren kapasitesi yüksek delme h z ; 4500 dev/dak. kompakt yap tümü ile izoleli yap

Detaylı

Türk nflaat sektörünün deneyimli ve yenilikçi firmalar ndan Reskon nflaat olarak, iki y ld r üzerinde çal flt m z Maritza Evleri projesiyle gelece i infla etmeye devam ediyoruz. Geçmiflten günümüze, hayata

Detaylı

D fl güzel, içi kaliteli OBO WDK Kablo Döfleme Kanallar, her zaman, her yere uyar

D fl güzel, içi kaliteli OBO WDK Kablo Döfleme Kanallar, her zaman, her yere uyar D fl güzel, içi kaliteli OBO Kablo Döfleme Kanallar, her zaman, her yere uyar OBO Top Modeller LFS Kablo Kanal Sistemleri Her ölçüde çekici Kablo Döfleme Kanal YEN Gelifltirilmifl ürün kalitesi VDE Belgeli

Detaylı

Basit Elektrik Devresi FEN VE TEKNOLOJ

Basit Elektrik Devresi FEN VE TEKNOLOJ Basit Elektrik Devresi FEN VE TEKNOLOJ Temel Kaynak 5 Yaflam m zdaki Elektrik BAS T ELEKTR K DEVRES Devrede Ampullerin n Nas l De ifltirebiliriz? Basit bir elektrik devresinde pil ampul anahtar ba lant

Detaylı

GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP DESIGNER ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU

GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP DESIGNER ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP DESIGNER ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU SAATL RADYO KULLANIM KILAVUZU Ayd nlatmal Gösterge Alarm veya Radyo AM/FM Radyo Al c s Erteleme fonksiyonu (5 dakika daha uyumak

Detaylı

Kendimiz Yapal m. Yavuz Erol* 16 Sütunlu Kayan Yaz

Kendimiz Yapal m. Yavuz Erol* 16 Sütunlu Kayan Yaz Kendimiz Yapal m Yavuz Erol* 16 Sütunlu Kayan Yaz Bu yaz da 8 sat r, 16 sütundan oluflan LED li kayan yaz projesi anlat l yor. Projenin en önemli özelli i gerek donan m gerekse yaz l m olarak basit olmas.

Detaylı

1.1 GEOMETR YE YOLCULUK 1. ÜN TE. Çevremizde Geometri. Kare, Dikdörtgen ve Üçgen

1.1 GEOMETR YE YOLCULUK 1. ÜN TE. Çevremizde Geometri. Kare, Dikdörtgen ve Üçgen 1. ÜN TE GEOMETR YE YOLCULUK 1.1 Çevremizde Geometri Kare, Dikdörtgen ve Üçgen 1. Kitab n z n sonundaki noktal kâ d ço altarak üçgen, kare ve dikdörtgenler çizerek bunlar isimlendiriniz. 2. Çevrenizde

Detaylı

Tepetarla Mahallesi Demiryolu Mevkii Sar mefle Beldesi zmit - Kocaeli / TURKEY Tel: 00 90 262 371 57 00 Fax: 00 90 262 371 57 01 montel@montel.com.

Tepetarla Mahallesi Demiryolu Mevkii Sar mefle Beldesi zmit - Kocaeli / TURKEY Tel: 00 90 262 371 57 00 Fax: 00 90 262 371 57 01 montel@montel.com. Tepetarla Mahallesi Demiryolu Mevkii Sar mefle Beldesi zmit - Kocaeli / TURKEY Tel: 00 90 262 371 57 00 Fax: 00 90 262 371 57 01 montel@montel.com.tr www.montel.com.tr kullan m k lavuzu users manual onderhoudsvoorschrift

Detaylı

Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1

Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1 Deomed Medikal Yay nc l k Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1 Birinci bask Deomed, 2009. 142

Detaylı

Planya Z mparalar Frezeler

Planya Z mparalar Frezeler Planya Z mparalar Frezeler PLANYA P 20SA2 82 mm / 720 W h zl kesim için güçlü motor 720 W pürüzsüz yüzey için alüminyum alafl m taban lamba ölçüsü 25 mm kolay kullan m için D-Tip sap Kesme geniflli i Kesme

Detaylı

C. MADDEN N ÖLÇÜLEB L R ÖZELL KLER

C. MADDEN N ÖLÇÜLEB L R ÖZELL KLER C. MADDEN N ÖLÇÜLEB L R ÖZELL KLER 1. Patates ve sütün miktar nas l ölçülür? 2. Pinpon topu ile golf topu hemen hemen ayn büyüklüktedir. Her iki topu tartt n zda bulaca n z sonucun ayn olmas n bekler misiniz?

Detaylı

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah.

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah. Akülüler AKÜLÜ DELME V DALAMA DS 12DVF3A, 2.0 Ah / 26 Nm 2.0 Ah, 2.0 Ah Ni-Cd akü tork + delme kademesi - tork kademesi; 1-6 Nm tork aral - delme kademesi; 26 Nm max. tork 10 mm anahtars z mandren, sa

Detaylı

HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI

HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI 1.YENİ MÜŞTERİ EKLE Müşteri bilgilerini bu bölümde gireriz. Müşterilerinizi gruplamak isterseniz sağ tarafta bulunan butona tıklayarak açılan pencere grup ekle diyerek

Detaylı

4 Cihaz n Park Edilmesi > 7. 5 Bak m ve Temizlik > Tüketici Hizmetleri > 10. Güvenlik Uyar lar > 2 > 3 >4-6.

4 Cihaz n Park Edilmesi > 7. 5 Bak m ve Temizlik > Tüketici Hizmetleri > 10. Güvenlik Uyar lar > 2 > 3 >4-6. Elektrikli Süpürge Kullanma K lavuzu BKS 2520 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

F İ R M a. Herşey Bir Kaynaktan. Düz profillerin ve baraların işlenmesinde uzman

F İ R M a. Herşey Bir Kaynaktan. Düz profillerin ve baraların işlenmesinde uzman F İ R M a Düz profillerin ve baraların işlenmesinde uzman EHRT ürün yelpazesi, busbarların komple işlemlerini (kesme, zımbalama ve büküm) içerir. Çalıştığımız firmalar genellikle elektrik endüstrisine

Detaylı

VERG NCELEMELER NDE MAL YET TESP T ED LEMEYEN GAYR MENKUL SATIfiLARININ, MAL YET N N TESP T NDE ZLEN LEN YÖNTEM

VERG NCELEMELER NDE MAL YET TESP T ED LEMEYEN GAYR MENKUL SATIfiLARININ, MAL YET N N TESP T NDE ZLEN LEN YÖNTEM VERG NCELEMELER NDE YET TESP T ED LEMEYEN GAYR MENKUL SATIfiLARININ, YET N N TESP T NDE ZLEN LEN YÖNTEM Fatih GÜNDÜZ* I-G R fi Son y llarda ekonomide meydana gelen olumlu geliflmelerle gayrimenkul piyasas

Detaylı

modern dokunufllar aras nda 18. yüzy l Paris rüyas

modern dokunufllar aras nda 18. yüzy l Paris rüyas AntikDekor056-064.qxp 8/22/11 1:37 PM Page 56 Girifl holünün duvar ndaki bordür ünlü sanatç Joan Miro taraf ndan 1940 l y llarda yap lm fl ve evin en önemli detaylar ndan birini oluflturuyor. 1770 li y

Detaylı

ENDOBUTTON CL ULTRA. Etkili Polyester örgülü sutür (#5 lead and #2 flipping) kullan lm flt r

ENDOBUTTON CL ULTRA. Etkili Polyester örgülü sutür (#5 lead and #2 flipping) kullan lm flt r ENDOBUTTON CL ULTRA Daha geliflmifl güç ve sa laml k sa layan ENDOBUTTON CL ULTRA sistemi en kuvvetli femoral tespiti sa lamaktad r. Anatomik veya geleneksel Ön Çapraz Ba rekonstrüksiyonlar için idealdir

Detaylı

Albatros2 Grafiksel Kullan c Arayüzü UI400

Albatros2 Grafiksel Kullan c Arayüzü UI400 Albatros2 Grafiksel Kullan c Arayüzü UI400 H zl Kullan m Rehberi CE1C2348tr 2014-03-31 Bina Teknolojileri 2 Bir bak ta en önemli özellikler Enerji tasarrufu Otomatik mod kullan m. Konfor ayar de eri ayar

Detaylı

KUDOS. Laboratuvar Cihazları. 195 www.sahinlerkimya.com Tel: (0212) 659 54 00 pbx ULTRASON K SU BANYOLARI

KUDOS. Laboratuvar Cihazları. 195 www.sahinlerkimya.com Tel: (0212) 659 54 00 pbx ULTRASON K SU BANYOLARI Laboratuvar Cihazları ULTRASON K SU BANYOLARI en yüksek kalite ultrasonic temizleyicileri dünya çap na sunmaktan gurur duyar. Ultrasonik teknoloji bir lider üreticisi olarak, Kudos yenilikçi ve patent

Detaylı

Motorin ve Hafif Ya lar çin. S v Yak tl Brülörler. GARANTi

Motorin ve Hafif Ya lar çin. S v Yak tl Brülörler. GARANTi Motorin ve Hafif Ya lar çin S v Yak tl Brülörler ALM Serisi 0.06 GARANTi leri Teknoloji Motorin brülörleri uzun süreli testler sunucunda s v yak tlar konusunda deneyimli uzmanlar taraf ndan gelifltirildi.

Detaylı

Kablo Kanal Sistemleri

Kablo Kanal Sistemleri Schneider Electric Kablo Kanal Sistemleri Katalog Sistem kanalları Yapısal kablolamada uzman çözümler PKS Ultra Yeni tasar m ile daha estetik daha fazla kablo tafl ma kapasitesi (11x0) ve çevreye sayg

Detaylı

Balans Vanalar Termostatik Radyatör Vanalar. www.gedikdokum.com

Balans Vanalar Termostatik Radyatör Vanalar. www.gedikdokum.com www.gedikdokum.com Balans Vanalar Termostatik Radyatör Vanalar Is tma sistemlerinin balanslanmas sayesinde tüm sisteme do ru zamanda, gerekli miktarda debi ve dolay s yla gereken s her koflulda sa lanabilir.

Detaylı