ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

2 EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde kullanmak üzere tasarlanm t r. Lütfen, amac d nda kullanmay n z. Aksi taktirde amac d nda kullan m nedeni ile garanti kapsam d nda kalacakt r. 2. Ko u band n z sadece k lavuzda tarif edildi i ekilde kullan n z. 3. Ko u band n z sadece düz ve kuru zeminde kullan n z. Güne te veya nemli ortamda b rakmay n z. Motor kapa n n üstüne oturmay n z, basmay n z. 4. Çal rken rahat ve ter emici giysiler ve spor ayakkab s giyiniz. Bu size ekstra bir emniyet ve konfor sa layacakt r. Çal rken metal tak takmay n z. 5. Çal maya ve diyet program n za ba lamadan önce mutlaka doktorunuza ba vurunuz. 6. Çal maya ba lamadan önce, mutlaka s nma ve çal ma sonras nda da so uma hareketleri yap n z. 7. Ba lang ç çal ma program n z hafif tutman zda, belirli bir performans seviyesinden sonra egzersiz derecesini artt rman zda yarar vard r. 8. Çal ma esnas nda çarp nt, s k nt, gö üs a r s, mide spazm hissederseniz çal may keserek en k sa sürede doktorunuza ba vurunuz. 9. Çal ma esnas nda nabz n z s k s k ölçünüz, nefesinizi tutmay n z, bol bol su içiniz, çal ma öncesi ve sonras nda ise fazla yemek yemeyiniz. 10. Çal ma ortam n n bol oksijen içermesi ve havadar olmas gerekmektedir. 11. Ar zal cihazla çal may n z. Ar za halinde mutlaka yetkili teknik servise ba vurunuz. 12. Montaj esnas nda; - Vida ve somun di lerinin yalama olmamas na dikkat ediniz, - Vida, pul ve somunlar n do ru yerde kullan ld ndan emin olunuz. - Kablolar n ezilmemesine dikkat ediniz, - Plastik sünger ve malzemelerin y rt lmamas na dikkat ediniz. 13. Çal ma esnas nda dönen ve hareket eden mekanizmalara dokunmay n z. 14. Gösterge, nikelaj ve metal bölümleri darbeden koruyunuz. 15. Çocuklar n, sakatlar n ve a r kilolular n kullanmas sak ncal d r (Doktorunuza dan n z) 16. Cihaz n devrilmemesine dikkat ediniz. Kulland ktan sonra elektrik fi ini prizden çekiniz. 17. Kazay önlemek için, ko u band na binerken ve inerken el tutacaklar ndan tutunun ve banda basmadan önce yan platformlara bas n ve banda en dü ük h zda bininiz. 18. Bu ko u band 1,75 HP sürekli motor gücüne sahip olup, maksimum kullan c a rl yakla k 110 kg d r. Kilosu bu a rl n üzerinde olan ki ilerin cihaz kullanmalar sak ncal d r. 19. Cihaz n z mutlaka 220 Voltluk toprakl prizde kullan n. 20. Ürünün elektrik tüketimi yakla k 1.3KW/saat tir

3 KURULUM TAL MATLARI Ad m 1: Ko u band n z tamamen kurulu hale gelene kadar koliden ç kartmay n. Koliyi düz bir zemine yerle tirin ve yan taraflar n kurulumdan önce katlay n. PARÇA AÇIKLAMA ADET A Ana gövde & gösterge 1 B Vida 6 C Vida 4 D Rondela 4 E Rondela 2 F Alyan Anahtar 1 G Tornavida 1 H Güvenlik Anahtar 1 I Gövde Yan Kapa 2

4 Ad m 2: Yan direkleri yukar ya kald r n ve vida (B) ile rondela (D,E) kullanarak alt taraftan sabitleyin. Ad m 3: Gösterge panelini ön tarafa do ru çevirin ve rondela (D) ile vida (B) kullanarak sabitleyin.

5 Ad m 4: Yan kapaklar gövdenin alt taraf na vida (C) kullanarak sabitleyin. Ad m 5: Bant e iminin de i tirilmesi: Zemini hafifçe kald rarak ön taraf nda bulunan e im aya n ön veya arka tarafa katlayarak e imi de i tirebilirsiniz.

6 Ürünün Katlanmas : Zemini arka taraf ndan tutun ve yukar ya do ru, sa tarafta bulunan katlama pimi yuvas na oturana kadar, kald r n. Zeminin sabitlenmesi için pimden gelen klik sesini duydu unuzdan emin olun. Zemini tekrar açmak için zemini yine arka taraf ndan tutun ve sa pimi çekerek zemini hafifçe a a do ru çekin. Zemin a a do ru inmeye ba lay nca zemini a a ya do ru inmesi için b rakabilirsiniz. Ürününüz amortisörlü güvenli aç lma sistemine sahip olup, aç lma i lemi s ras nda güvenli bir ekilde yere yava ça inecektir. Ürünün Hareket Ettirilmesi: Ürün katl durumdayken ürünü tutunma kollar ndan tutarak ileriye ya da geriye do ru hareket ettirebilirsiniz.

7 UYARI **A r bir elektrik yüklemesi durumunda ürün otomatik olarak kapanacakt r. Bu durumda: A. Elektrik kablosunu motor kapa n n arka taraf nda bulunan yuvas ndan ç kart n. B. Güvenlik sigortas n itin. C. Elektrik kablosunu motor kapa n n arkas nda bulunan yuvas na yeniden tak n. *Elektrik kablosunu yuvas ndan ç kartmadan önce güvenlik sigortas n kesinlikle itmeyin.

8 D J TAL GÖSTERGE PANEL KULLANIMI GÜVENL K ANAHTARI: Güvenlik anahtar n gösterge panelinin üzerinde bulunan yuvas na yerle tirmeden ko u band n çal t rman z mümkün de ildir. Güvenlik anahtar n n klipsini egzersiziniz boyunca k yafetinize tak l tutun. BA LAMADAN ÖNCE: Ürününüzü kullanmak için motor kapa n n arkas nda bulunan güç anahtar n aç n ve güvenlik anahtar n yuvas na tak n. Yan ç talar n üzerine ç k n ve START/STOP tu una bast ktan sonra SPEED + tu una basarak ürünü çal t r n. Bant en dü ük h zdayken band n üzerine ç k n ve kendinizi rahat hissetti iniz anda bant h z n artt rabilirsiniz. Band durdurmak için START/STOP tu una tekrar basman z yeterlidir. START/STOP: Egzersize ba lamak veya egzersizinizi sonland rmak için kullan l r. SELECT : 1. Egzersiz esnas nda bu tu u kullanarak gösterge penceresi fonksiyonlar n de i tirebilirsiniz. (Pulse, Calorie, Speed, Distance) 2. Bu dü meye 2 saniye bas l tutarak gösterge de erlerini s f rlayabilirsiniz. ENTER: Belirledi iniz gösterge fonksiyonu de erini veya seçti iniz program onaylamak için kullan l r. SPEED + : 0.8~13 km/saat aras nda h z artt rmak için kullan l r. SPEED - : 0.8~13 km/saat aras nda h z azaltmak için kullan l r. PROGRAMDA EGZERS Z: Ürünü açt ktan ve güvenlik anahtar n yuvas na takt ktan sonra ekranda P1 yan p sönecektir. SPEED + ve SPEED tu lar n kullanarak P2~P5 aras nda program seçebilirsiniz. SELECT tu u ile program onaylad ktan sonra START/STOP tu una basarak egzersize ba layabilirsiniz.

9 NABIZ ÖLÇÜMÜ: Tutunma kollar üzerinde bulunan nab z sensörlerini tutarak egzersiziniz s ras nda nab z de erinizi görüntüleyebilirsiniz. Görüntülenen nab z de eri referans de er olup, t bbi amaçl kullan m için yeterli olmayabilir. VÜCUT YA ORANI ÖLÇÜMÜ: Mode tu una basarak P6 vücut ya oran ölçüm program n ayarlay n z. Data giri ine ba lamak için ENTER tu una bas n z. PULSE/CAL ekran nda SPEED+/- tu lar na basarak ya n z ayarlay n ve onaylamak için ENTER tu una bas n. Cinsiyet, boy ve kilo de erlerinizi girmek için de ayn i lemleri tekrarlay n. Girdi iniz de erleri onaylamak için ENTER tu una bas n. Ya oran ölçümünü ba latmak için START/STOP tu una bas n z. Bu i lemleri tamamlad ktan sonra 30 sn. boyunca nab z sensörlerini tutunuz; TIME ekran nda vücut ya oran ölçümünüz görüntülenecektir.

10 EGZERS Z ÖNER LER Is nma ve So uma : Ba ar l bir egzersiz program, s nma, aerobik egzersiz ve so umay içerir. Haftada en az iki, tercihen üç kez, antrenmanlar n z aras nda bir gün dinlenerek program yap n z. Birkaç ay sonra çal malar n z haftada dört veya be e ç karabilirsiniz. Is nma antrenman n z n önemli bir parças d r ve her turda ba lamal d r. Is nma, s y artt rarak daha etkili egzersizler için vücudunuzu haz rlar ve kaslar n z s k la t r r, dola m ve nab z oran n z artt r r ve de tüm kaslar n za daha fazla oksijen ula t r r.antrenman sonunda, çe itli kas a r lar n azaltmak için egzersizleri tekrar ediniz. A a daki sayfalarda s nma ve so uma hareketleri önerdik: Ayak parmak uçlar n za dokunma: Belinizden öne do ru yava ça e ilin, ayak parmaklar n za uzan rken s rt n z ve omuzlar n z gev etmelisiniz. E ilebildi iniz kadar a a ya uzan n ve 15 e kadar say n. Omzunuzu kald rmak: Sa omzunuzu kula n za do ru bir kez kald r n. Daha sonra sa omzunuzu indirirken, sol omzunuzu bir kez kald r n. ç bald rlar n gerilmesi: Dizlerinizi d a k v r p, ayak tabanlar n z bir araya getirerek ba da kurup oturun. Ayaklar n z kas klar n za do ru mümkün oldu unca çekin. Dizlerinizi yava ça yere do ru itin. 15 e kadar say n.

11 Yana esneme: Kollar n z yana aç n ve ba n z n üstüne kadar kald rmaya devam edin. Sa kolunuzu bir defa tavana do ru en üst noktaya kadar yükseltin. Bu hareketi sol kolunuzla da tekrar ediniz. Bald rlar Esnetme: Sol aya n z sa aya n z n önünde duracak ekilde duvara do ru yaslan n ve kollar n z öne uzat n. Sa baca n z düz tutunuz ve sol aya n z yerden kald rmay n, daha sonra sol baca n z bükünüz ve kalçalar n z duvara do ru hareket ettirerek ileriye yaslay n. Daha sonra di er taraf için de 15 kez tekrarlay n. Boynunuzu çevirmek: Ba n z sa a do ru bir kez yat r n, boynunuzu sola do ru kald r n. Daha sonra ba n z geriye do ru bir kez yat r n, çenenizi tavana do ru kald r n. Ba n z bir kez sola yat r n ve son olarak ba n z bir kez gö sünüze do ru e in.

12 BANT AYARI Uyar : Ko u band n z mutlaka düz ve dengeli bir zeminde kullan n. Aksi taktirde bant, ko u band n n dü ük oldu u yöne do ru kayma yapacakt r. Bant gerginli inin ayarlanmas : Band n kullan ld kça esnemesi nedeniyle, band n ara s ra gerginli inin ayarlanmas gerekebilir. E er bant olmas gerekenden daha gev ekse, motor dönerken band n kaç rma yapt n hissedebilirsiniz. Ayn ekilde band n gere inden fazla gergin olmas da motorun ve merdanelerin y pranmas na neden olabilir. Band n gerginli ini kontrol etmenin en pratik yolu band yan taraf ndan kald rmakt r. Bant e er 5~7,5 santim kald r labiliyorsa, gerginlik yeterli demektir. Band s k la t rmak için; ko u band n z n kolisinden ç kan aylan anahtar n kullanarak, zeminin ön taraf nda bulunan her iki kö e plasti inin içindeki ayar vidalar n 1 tur saat yönünde çevirin. Daha sonra gerginli i tekrar kontrol edin. Do ru gerginli i bulana kadar vidalar gerekti i kadar çevirin. Band n fazla gergin oldu unu hissederseniz, saat yönünün ters istikametinde küçük turlar çevirerek do ru ayar bulabilirsiniz. Bant gerginlik ayar n bitirdi iniz zaman, band n her iki taraf n n da ayn gerginlikte oldu undan emin olun. Band n ortalanmas : Band n periyodik olarak ortalanmas gerekebilir. Aksi taktirde bant yan ç talar n alt na girerek zarar görebilir. Band ortalamak için öncelikle bant gerginli inin do ru oldu undan emin olun. Ko u band n z 4 km/saat h zda çal t r n. Bant sa a kaym sa; sa taraftaki kö e plasti inin içinde bulunan ayar vidas n ¼ tur saat yönünde çevirin. Bant tam olarak ortalanana kadar ¼ lük turlar çevirerek i leme devam edin. Bant sola kaym sa; sol taraftaki kö e plasti inin içinde bulunan ayar vidas n ¼ tur saat yönünde çevirin. Bant tam olarak ortalanana kadar ¼ lük turlar çevirerek i leme devam edin. Bu i lemi bitirdikten sonra ko u band n z çal t rmaya 3-5 dakika daha devam ederek band n ortaland ndan ya da di er yöne kaymad ndan emin olun.

13 PARÇA L STES

14 KO U BANDININ BAKIMI UYARI: KO U BANDINIZA HERHANG B R BAKIM VEYA TEM ZLEME LEM YAPMADAN ÖNCE GÜÇ KABLOSUNU MUTLAKA ELEKTR K PR Z NDEN ÇEK N Ko u band n n temizlenmesi: Ko u band n n genel olarak temiz muhafaza edilmesi, performans n artt racak ve ömrünü uzatacakt r. En basit yönüyle, ko u band n z n tozunu alarak, kritik aksamlar nda toz birikmesini engelleyebilirsiniz. Bunun yan s ra, band n üzerinde biriken tozun, motor bölümünde birikmemesi için band n üst yüzeyini çok hafif nemli deterjanl bir bezle silmeniz do ru olacakt r. Bu i lemi yaparken, band n alt taraf n n slanmamas na dikkat edin. Zamanla motor kapa n n içinde biriken toz, motor için zararl olaca ndan dolay, motor kapa n senede bir kez açarak içinde biriken tozu elektrik süpürgesi ile alman z faydal olacakt r. Bu i lemi yapmadan önce güç kablosunu mutlaka elektrik prizinden çekin. Ko u band n n ya lanmas : Zeminin düzenli olarak ya lanmas, ko u band n z n ömrünü uzatt gibi, egzersiz konforunuzu da artt racakt r. Zemin, fabrikada ya lanmaktad r ancak yine de band n periyodik olarak haftada bir ya lanmas gerekmektedir. Ko u band n z silikon sprey ile ya lamak isterseniz band, motor kapa n n yakla k 30 santim önünden hafifçe kald rarak, silikon spreyi her iki taraftan da s k n ve ko u band n dakika çal t rarak ya n band n alt na tamam yla da lmas n sa lay n.

15 PROBLEMLER N ÇÖZÜMÜ UYARI: HERHANG B R ONARIM YAPMADAN ÖNCE ÜN TEY KAPATINIZ VE ELEKTR K KABLOSUNU PR ZDEN ÇIKARTINIZ. Gösterge Bo sa E er AÇMA/KAPAMA dü mesini açt n zda hiçbir k yanm yorsa: 1. Güç kablosunun duvardaki toprakl prize güvenli bir ekilde tak lm oldu undan emin olun. 2. Ünitenin ön taraf nda bulunan açma kapama dü mesinin aç k pozisyonda bulundu undan emin olun. Açma kapama dü mesinin üzerinde k yan yor olacakt r. 3. E er açma kapama dü mesinde hiç k yoksa ve gösterge bo sa, sigortan n de i tirilmesi gerekmektedir. UYARI: S GORTAYI DE T RMEDEN ÖNCE KO U BANDININ F N N ÇEK LM OLDU UNDAN EM N OLUNUZ. 7 amper(100v-120v) / 5 amper(200v-240v) l k sigorta makinenin ön taraf nda bulunmaktad r. Sigortay de i tirmeden önce bulundu unuz bölgedeki standart voltaj n ne kadar oldu unu ö reniniz. Sigortay de i tirmeden önce sigorta dü mesine bas n z. Hasar görmü olan eski sigortay ç kart p yeni bir sigorta yerle tiriniz, sigortay ve sigorta dü mesini içeri do ru itiniz. ( ekil 9) Yukar da bahsedilen ad mlar tamamlad ktan sonra gösterge hala bo sa lütfen daha fazla bilgi için yetkili servise ba vurunuz. Activa Fitness & Leisure Merkez Servis:

AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde

Detaylı

AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde

Detaylı

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti

Detaylı

AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band kullan c lar n n tüm uyar ve önlemlere

Detaylı

AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band kullan c lar n n tüm uyar ve önlemlere

Detaylı

AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AZAM KULLANICI A IRLI I: 110 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a okuyunuz: daki güvenlik talimatlar n 1. Ko u band kullan

Detaylı

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta

Detaylı

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1- Bu kondisyon aleti

Detaylı

COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI Activa-Colorado motorlu ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen talimatlar dikkatlice okuyunuz. Activa-Colorado modeli

Detaylı

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekânlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU MAKS MUM KULLANICI A IRLI I: 120kg GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda,

Detaylı

AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, Ko u Band n z a a daki uyar lar okuyunuz. kullanmadan önce 1- Bu kondisyon

Detaylı

ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU

PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Egzersize yatay bisiklet ile ba lamadan önce, talimatlar dikkatlice okuyun. Onar m durumunda ve yedek parça da l m için, kurulum talimatlar

Detaylı

VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI AC6150 motorlu ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen a a talimatlar dikkatlice okuyunuz. daki AC6150 modeli sadece evde

Detaylı

AC 9020 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9020 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9020 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AZAM KULLANICI A IRLI I: 120 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a okuyunuz: daki güvenlik talimatlar n 1. Ko u band kullan

Detaylı

ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan önce aşağıdaki uyarıları

Detaylı

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ 1 A. Önemli Güvenlik Uyarıları ve Kullanım Önerileri Mini Kondisyon Bisikletinizi kullanmadan önce bu kılavuzdaki bütün talimatları okuyunuz. Kullanım öncesi bütün uyarı

Detaylı

ACTIVA AC-1250 MOTORLU 10 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-1250 MOTORLU 10 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-1250 MOTORLU 10 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan

Detaylı

AC 9030 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9030 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9030 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU MAKS MUM KULLANICI A IRLI I: 130 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band

Detaylı

AC-415 MF ÇOK FONKSİYONLU MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-415 MF ÇOK FONKSİYONLU MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-415 MF ÇOK FONKSİYONLU MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU 1 ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan önce aşağıdaki uyarıları okuyunuz.

Detaylı

ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU Emniyet Talimatlar Activa-Iceberg Ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen talimatlar dikkatlice okuyunuz. Activa-Iceberg modeli sadece evde

Detaylı

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu 2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya baģlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. Ġleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU AYRINTILI DİAGRAM PARÇA LİSTESİ PARÇA NO. AÇIKLAMA ADET 1 Ağırlık koltuk profili-sağ 1 2 Ağırlık koltuk profili-sol 1 3 Destek barı 1 4 Ana ayak 1 5 Orta destek

Detaylı

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz.

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

ACTIVA AC PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-6250 18 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan

Detaylı

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER VOLTAJ GİRİŞ GÜCÜ DEVİR HIZI MAX. BETON DELME ÇAPI UÇ TİPİ 230V-50HZ 1700W 900-1900d/dk 50mm SDS MAX CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SDS UÇ

Detaylı

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

ACTIVA AC-7250 OTOMATİK EĞİM AYARLI, PROGRAMLI MOTORLU KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-7250 OTOMATİK EĞİM AYARLI, PROGRAMLI MOTORLU KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-7250 OTOMATİK EĞİM AYARLI, PROGRAMLI MOTORLU KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI 1 ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak

Detaylı

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz.

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını saklı tutunuz.

Detaylı

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. Tanıtım Oto güvenlik koltuğu vücut anatomisine uygun tasarımı ve fonksiyonları ile çocuğunuz içindeyken maksimum güvenlik ve konfor sağlar. BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto güvenlik

Detaylı

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ : HİSTORY LTD STİ. AYAZ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. Www.ayazshop.com bilgi@ayazshop.com Tel: +90 212 6909894 avcılar

Detaylı

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Cihazı kullanmadan önce lütfen talimatları okuyunuz. 2. Cihazı kullanmaya başlamadan önce evinizdeki voltaj değeri ile cihazda belirtilen voltaj değerini kontrol ediniz.

Detaylı

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance MD8562/8562D 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma

Detaylı

VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu 1 Kurulum Seçenekleri Aşağıdaki kısım farklı kurulum seçeneklerini tanımlamktadır. Not: Kurulum sırasında kurulum deliklerini kapatmayınız ve VSG nin ön ve arka

Detaylı

MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Aleti kullanmadan önce bu kılavuzu iyice okuyunuz. UYARI: Egzersize başlamadan önce doktorunuza danışınız. Özellikle daha önce düzenli

Detaylı

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım ELEKTRĐKLĐ OCAK TR Kurulum Kullanım Bakım Sayın Müşterimiz! Size teşekkür eder, yaptığınız seçimden dolayı da tebrik ederiz. Dikkatle tasarlanmış, en yüksek kaliteye sahip malzemelere göre imal edilmiş

Detaylı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE Tel. : +90 (212) 671 18 30 (pbx) Faks : +90 (212) 549 18 13 www.enerjielektrikcihazlari.com

Detaylı

BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri

BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri 6-1 DENEY 6-1 Düz Kompunt Motorun Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ Testler tamamland ktan sonra DC Düz kompunt motorun ba lant s ve motorun devir yönü kontrolü konusunda

Detaylı

Emzirirken Bebe imi Nas l Tutmal m?

Emzirirken Bebe imi Nas l Tutmal m? DO RU EMZ RME TEKN KLER Memenizi ba parmak tepede ve dört parmak a da J eklinde tutarak destekleyin. Parmaklar z areolan n gerisinde olmal r. lk günlerde ya da gö üsler çok büyük ise tüm emzirme boyunca

Detaylı

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 23 YASAL BİLGİLER Telif Hakkı 2014 ZTE CORPORATION. Tüm hakları saklıdır. Bu yayının hiçbir bölümü ZTE Corporation'ın önceden yazılı izni olmadan fotokopi

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir

Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir falcon a type Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA TEMİZ SU DALGIÇ POMPA MODEL RTM860 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ HORTUM BAĞLANTISI POMPA EMİŞ TABANI ELEKTRİK KABLOSU ÇALIŞTIRMA ANAHTARI Teknik Özellikler Ana voltaj 230 V Frekans 50

Detaylı

Ö nemli Güvenlik Bilgileri

Ö nemli Güvenlik Bilgileri Ö NEMLİ BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE LÜTFEN BU KILAVUZU İYİCE OKUYUNUZ! Ö nemli Güvenlik Bilgileri Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.bu kılavuzu iyice okuyunuz ve her zaman yanınızda bulundurunuz.

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 511 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 511 testo kısa kullanım kılavuzu 511 1. Koruma kapağı:

Detaylı

UZ 964 SerVac KULLANIM TALİMATI

UZ 964 SerVac KULLANIM TALİMATI UZ 964 SerVac KULLANIM TALİMATI CE 822 9311 000 Edisyon 9905 NA1 İÇİNDEKİLER İngilizce 6-7 Elektrik bağlantıları, sadece İngiltere için 8-9 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Bu elektrikli süpürge ticari amaçlı

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36F3/BGEF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı...

Detaylı

1 Semboller. 3 Kurallara Uygun Kullanım. 4 Önceden Görülebilen Hatalı Kullanım Şekli. 2 Emniyet ve Tehlikeler. 1.1 İkaz Bilgileri. 1.

1 Semboller. 3 Kurallara Uygun Kullanım. 4 Önceden Görülebilen Hatalı Kullanım Şekli. 2 Emniyet ve Tehlikeler. 1.1 İkaz Bilgileri. 1. A 1 2 B 3 G H 4 C 7 5 6 I J D 8 9 10 11 12 13 12 13 K 14 E F 1 Semboller 1.1 İkaz Bilgileri İkaz bilgileri, tehlikenin niteliğine bağlı olarak aşağıda belirtilen terimlerle ifade edilmektedir: Dikkat,

Detaylı

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU TEKNİK VERİLER 1. Çalışma voltajı: 3V ±0,2V (DC) 2. Yük Akımı: 5 A 3. Hassasiyet: ± 0,5 ºC 4. Sıcaklık ayar aralığı: 10ºC - 30ºC 5. Zamanlama Hatası: 1%

Detaylı

ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ

ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ 14.11.2013 ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksek Okulu Makine Resim ve Konstrüksiyon Programı Ders içeriği El Aletleri KAYNAKÇA El Aletleri İle Çalışmada İş Sağlığı

Detaylı

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1 1. Ürün Açıklaması Testo 417 Testo 416 Pervane Prob Ekran Kontrol tuşları Pil kompartmanı Servis kompartmanı Cihazı açma /

Detaylı

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANMA KILAVUZU 45 W 1 BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ 1 2 3 1. Yumuşak Dokulu Ana gövde 2. Titanyum Seramik Kaplı düzleştirici plakalar 3. Açma/Kapama

Detaylı

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu 2 1 İçindekiler 1 İçindekiler...3 2 Güvenlik ve çevre...4 2.1. Doküman hakkında...4 2.2. Güvenliği sağlama...4 2.3. Çevreyi koruma...5

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde)

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari

Detaylı

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Kurulum 2.1. Bağlantı Şeması 2.2. Gidon Elemanlarının Montajı 2.3. Magicpie4 Arka Teker Montajı 2.4. Smartpie4 Ön Teker Montajı 2.5.

Detaylı

RTX6_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda

RTX6_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda RTX6_LRN Kod öğrenmeli Uzaktan kumanda delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel:026-348 65 2 Genel amaçlı, 6 Röle çıkışlı toggle (buton tip) geçici hafızalı (momentary) ve latch olarak çalışabilen alıcı,verici

Detaylı

IBM System Storage. EXN4000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri

IBM System Storage. EXN4000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri IBM System Storage EXN4000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri TM Bu belge, IBM System Storage EXN4000 depolama genişletme birimine ilişkin kuruluş ve ayar yönergelerini içerir. EXN4000 ürününe ilişkin ek bilgileri

Detaylı

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürünün Parçaları: 1-

Detaylı

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkürler. Bu el kitabının tamamını okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz.

Detaylı

DENEY 6-3 DC Düz Kompunt Motorun Devir Say s Kontrolü

DENEY 6-3 DC Düz Kompunt Motorun Devir Say s Kontrolü DENEY 6-3 DC Düz Kompunt Motorun Devir Say s Kontrolü AMAÇ Testler tamamland ktan sonra DC Düz kompunt motorun devir say s kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir. GEREKL TEÇH ZAT Adet

Detaylı

HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU

HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU MAKİNENİN MONTE EDİLMESİNDEN VE ÇALIŞTIRILMASINDAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ UYARILARA DİKKAT EDİNİZ. 1) Makineyi kitapçıkta bulunan tarifle birebir aynı olacak

Detaylı

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W HP2500W HP1000W hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W İÇİNDEKİLER Güvenlik Tedbirleri... 4,5,6 Elektrikli Ocağın Hotplate kullanımı... 7 Önemli Uyarılar... 8,9 Sorunlar ve Çözüm Önerileri... 10 Bakım ve Temizlik...

Detaylı

DENEY Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ GEREKL TEÇH ZAT

DENEY Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ GEREKL TEÇH ZAT DENEY 14-1 Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ Deneyler tamamland ktan sonra üç fazl ç k k kutuplu senkron motorunun ba lant s ve motorun devir yönü kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir.

Detaylı

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7. 7. GELĠġMĠġ ÖZELLĠKLER

ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7. 7. GELĠġMĠġ ÖZELLĠKLER ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7 AMAÇ ÖĞRENME FAALĠYETĠ 7 Bu faaliyette verilen bilgiler ile hazırlamıģ olduğunuz belgeye uygun baģvuruları (Ġçindekiler Tablosu, Dipnot/sonnot, Ģekil tablosu, resim yazısı vb.) hatasız

Detaylı

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat ÖZELLİKLER ÜRÜN SPEFİKASYONU UYGULAMA T8400C, T8401C standart termostatları ile 24V AC ısıtma-soğutma sistemlerinin tek-kademe kontrolu sağlanır. Isıtma-soğutma

Detaylı

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016 Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe VTE-1016 7025693 1 Artık başlayabiliriz! Kontrol cihazınızı PlayStation TV sisteminize bağlama PS TV sisteminizle birlikte DUALSHOCK 3 veya DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızı

Detaylı

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği durumlar dışında,

Detaylı

XG18819 İtmeli Bisiklet Kullanım Kılavuzu

XG18819 İtmeli Bisiklet Kullanım Kılavuzu XG18819 İtmeli Bisiklet Kullanım Kılavuzu Kontrollü bisikletinizi monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma

Detaylı

Testler tamamland ktan sonra DC seri motorun devir say s kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir.

Testler tamamland ktan sonra DC seri motorun devir say s kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir. DENEY 4-3 Devir Say s Kontrolü AMAÇ Testler tamamland ktan sonra DC seri motorun devir say s kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir. GEREKL TEÇH ZAT Adet Tan m Katalog No 1 DC Seri Makine

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8 Kullanım Kılavuzu İçindekiler İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3 MONTAJ o Koşullar 4 o Musluğa su bağlantısının yapılması 4 Kullanım o Kuru buhar ile temizleme

Detaylı

Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1

Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1 Deomed Medikal Yay nc l k Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1 Birinci bask Deomed, 2009. 62

Detaylı

FİERCE AR 173 KIYMA KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG AR 173 MEAT AR 173 HACKFLEISCH

FİERCE AR 173 KIYMA KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG AR 173 MEAT AR 173 HACKFLEISCH FİERCE AR 173 KIYMA M A K İ N E S İ AR 173 MEAT G R I N D E R AR 173 HACKFLEISCH M A S C H I N E KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 16 17 FİERCE AR 173 KIYMA MAKİNESİ 1- Ana gövede

Detaylı

: WEST SOUND : TKS 207 S WEST SOUND TKS 207 S PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI:

: WEST SOUND : TKS 207 S WEST SOUND TKS 207 S PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: MARKA : WEST SOUND MODEL : TKS 207 S ÜRÜN CİNSİ : PROGRAMLI OKUL SAATİ WEST SOUND TKS 207 S PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: Okullar, Dershaneler, Fabrikalar, Halı sahalar vb. alanlarda kullanılmaktadır.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Kupalı Anemometre PCE-A 420

Kullanım Kılavuzu Kupalı Anemometre PCE-A 420 Kupalı Anemometre PCE-A 420 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish

Detaylı

D-Link DSL-2640U Kablosuz N ADSL2+ Router (D-SmartNet Kullan c lar için) KOLAY KURULUM KILAVUZU

D-Link DSL-2640U Kablosuz N ADSL2+ Router (D-SmartNet Kullan c lar için) KOLAY KURULUM KILAVUZU D-Link DSL-2640U Kablosuz N ADSL2+ Router (D-SmartNet Kullan c lar için) KOLAY KURULUM KILAVUZU PAKET ÇER * DSL-2640NRU ADSL2+ Router * Güç Adaptörü *Ay r c (Splitter) * CD-ROM ve Kullan m K lavuzu * ADSL

Detaylı

7 nci Hava Kuvvet Komutanlığı. Eğitim Dökümanları

7 nci Hava Kuvvet Komutanlığı. Eğitim Dökümanları 7 nci Hava Kuvvet Komutanlığı Eğitim Dökümanları 1. Hafta Eğitimleri 1.7. İnişler Sayfa 1 İniş, her uçuşun sonunda mutlaka gerçekleşecektir. Harika geçen bir görevin sonunda, inişte yapılacak ufak bir

Detaylı

AL-5000 ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU

AL-5000 ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU AL-5000 ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU 1 ÖNEMLİ BİLGİLER - LÜTFEN OKUYUNUZ.. Herhangi bir egzersiz proğramına başlamadan önce doktorunuza danışınız.doktorunuzu mevcut form seviyenizi değerlendirip

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? DİKKAT. Model No. PETL80910.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki. Seri Numarası Etiketi

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? DİKKAT. Model No. PETL80910.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki. Seri Numarası Etiketi Model No. PETL8090.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. KULLANICI KILAVUZU Seri Numarası Etiketi SORULAR? Sorularınız veya hasarlı veya eksik parçalar için, lütfen ürünü satın

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Toprak PH Metre Ölçer

Kullanım Kılavuzu Toprak PH Metre Ölçer Toprak PH Metre Ölçer PH- 220S 17.02.2016 İçindekiler 1 Önsöz... 3 2 Güvenlik Bilgileri...3 3 Özellikler...3 4 Sistem Açıklaması...3 5 Geri Dönüşüm...3 6 İletişim...3 2 1 Önsöz PCE Teknik Cihazları ndan

Detaylı

Yoga. Beden Ruh ile Bulufluyor

Yoga. Beden Ruh ile Bulufluyor Beden Ruh ile Bulufluyor Düzenli bir flekilde Yoga Hareketleri (Asanalar) yapan bir insan sadece her bir kas n esnetip güçlendirmekle kalmaz ayn zamanda daha iyi uyur metabolizmas n gelifltirir ve ideal

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31373899 Sürüm 1.0 Parça No. 31373890 Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot (R-design)- 31373899 - V1.0 Sayfa 1 / 67

Detaylı

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık "L1", "L2" ve "L3" olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık L1, L2 ve L3 olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir Kontaktörler Röle kontakları üzerinden büyük bir miktar elektrik gücü anahtarlamak için kullanıldığında kontaktör terimi ile adlandırılır.. Kontaktörler tipik olarak çoklu kontaklara sahiptir ve kontakları

Detaylı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı Ürün bilgileri Alıcı Fare Miniklavye A: Gösterge B: Bağlantı düğmesi Kurulum C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı H: Pil yuvası I: Bağlantı

Detaylı

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 HAMARAT P1500 KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrik Süpürgemizi

Detaylı

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA Hazırlayan: Öğr. Gör. Tuğberk ÖNAL MALATYA 2016 SUPAP SİSTEMLERİ 1. KÜLBÜTOR MEKANİZMASI Eksantrik milinden aldığı hareketle silindirlerde emme ve egzoz zamanlarının

Detaylı

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu 4P359542-2G Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Montaj Kılavuzu Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Kurulum Kılavuzu Ana sayfa: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com Özellikler, ayar

Detaylı

Dell PowerVault MD3400/3420/3800i/3820i/3800f/3820f Depolama Dizileri Başlangıç Kılavuzu

Dell PowerVault MD3400/3420/3800i/3820i/3800f/3820f Depolama Dizileri Başlangıç Kılavuzu Dell PowerVault MD3400/3420/3800i/3820i/3800f/3820f Depolama Dizileri Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E03J and E04J Series Resmi Tip: E03J001 and E04J001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT:

Detaylı

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyunuz ve doğru seçeneği işaretleyiniz. 1. Aşağıdakilerden hangisi alçı dekorasyon ve kartonpiyer yapma araçlarından biri değildir? A) Mala

Detaylı

Doç. Dr. Orhan YILMAZ

Doç. Dr. Orhan YILMAZ Yazar Ad 151 Doç. Dr. Orhan YILMAZ İnsanda iletişimin en önemli araçlarından biri olan ses, kişinin duygusal yapısını yansıtan bir olaydır. Yaş ilerledikçe tüm organlarda görülebilen yaşlanma konuşma

Detaylı

TEKNOLOJİ VE TASARIM

TEKNOLOJİ VE TASARIM TEKNOLOJİ VE TASARIM YAPIM KUŞAĞI SINIFLAR ODAK NOKTALARI 7. SINIF Üretiyoruz 8. SINIF Üretelim Tanıtalım Öğrencinin: Adı Soyadı: Aslı KARTAL Sınıf, No: 7/C, 2729 Yahya KARAKURT Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni

Detaylı