Oturum Açma. kullanın. Settings menüsündeki Services bölümünden takip etmek istediğiniz diğer hesapları da ekleyebilirsiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Oturum Açma. kullanın. Settings menüsündeki Services bölümünden takip etmek istediğiniz diğer hesapları da ekleyebilirsiniz."

Transkript

1 Kılavuz ve Rehber

2 Oturum Açma Listening PRO kullanmaya başlamak için lütfen Facebook ya da Twitter hesabınızla oturum açın. Bu hesabınız Listening PRO ile ilişkilendirilecek olduğundan lütfen sonraki ziyaretlerinizde de aynı hesabı kullanın. Settings menüsündeki Services bölümünden takip etmek istediğiniz diğer hesapları da ekleyebilirsiniz.

3 Uygulama Yerleşim Düzeni Oturum açmanızın ardından takip etmekte olduğunuz marka, anahtar kelimeler ya da konuları çevreleyen bahsetmelerin gösterildiği Listening PRO ana sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu açtığınız ilk oturum olduğunda sayfa boş görünecektir. İlginiz çeken iletileri takip etmeye başlamak için lütfen Settings sekmesinden kilit sözcükler ve konular ekleyin. Listening PRO uygulaması ekranın üst kısmındaki bir menü ve ekranın sol tarafındaki bir menü ile düzenlenmiştir.

4 Üst Menü Üst menü dört ana bölüme ayrılmıştır: Mentions: Bahsetme akışının görüntülendiği varsayılan açılış sekmesidir. Dashboard: Listening PRO verilerinin kapsamlı grafik v e şekillerle görüntülendiği ana görüntüleme sekmesidir. Setting: Bu sekmeden genel hesap ayarları yapılır ve takip edilecek anahtar kelimeler ve konular belirlenir. Exports: Hesap tabloları, şekiller ya da grafiklerin dışa aktarılması için kullanılır.

5 Sol Menü Soldaki menü raporlamayı aşağıdakilere göre ayırmanızı sağlar: Sources: Takip etmekte olduğunuz anahtar kelimeler ve çöp kutusuna atılmış eski anahtar kelimeler. Topics: Belirli bir konunun takip edilmesi için bir dizi anahtar kelimenin raporlanması. Publication Date: Raporlamayı bugün, dün, son 7 gün, son 30 gün, tüm zamanlar ya da özelleştirilebilir bir zaman aralığına göre filtreleyin. Sentiment: Pozitif, nötr, negatif ya da eksik olarak işaretlemiş olduğunuz bahsedilmeleri görüntüleyin. Notes: Belirli bahsetmeleri inceleyin, haklarında notlar alın.

6 Anahtar kelimeler Öncelikle takip etmek istediğiniz anahtar kelimeleri tanımlamalısınız. 1. Menünün üst kısmındaki Settings e tıklayın. 2. Sol menüden Keywords e tıklayın. 3. Add e tıklayın.

7 Anahtar kelimeler Aşağıdaki ekrandan anahtar kelimeleri ve arama ifadelerini belirleyebilirsiniz. Arama sorgusu parametreleri Gogole aramalarına oldukça benzerdir. Ek olarak aramanızı yakın eşleşmeler, tam eşleşmeler ya da terimleri hariç tutarak daha da kesinleştirebilirsiniz. İlgisiz sonuçlar elde edilmesini azaltmak ve arama etkinliğini arttırmak için arama sorgusu ipuçları na göz atın. 4. Anahtar kelimeyi yazın ve arama sorgusunu belirtin. 5. Anahtar kelime ve arama sorgusunun ayarlanmasının ardından Save e basın. Birkaç dakika içinde anahtar kelimeler oluşturulacaktır. Bir anahtar kelimeyi değiştirmek ya da silmek istiyorsanız anahtar kelime listesindeki Edit ya da Delete e basın.

8 Anahtar Kelimelerin Konularda Toplanması Çok fazla sayıda anahtar kelime takip ediyorsanız, bu anahtar kelimelerin daha fazla belirli konularda düzenlenmesi gereklidir. Bunu yaparak bir konu hakkında çok daha geçerli düşünceler, dışa aktarma için daha iyi düzenlenmiş veriler ve daha açıkça tanımlanmış görselleştirme ölçümleri elde etmiş olursunuz. 1. Settings e gidin 2. Topics e tıklayın ve ardından Add e tıklayın. 3. Konu adını girin 4. Bir araya getirmek istediğiniz Anahtar kelimeleri etiketleyin 5. Kaydedin Aynı anahtar kelimeyi birden fazla onu için kullanabileceğinizi unutmayın.

9 Bahsetmeler Mentions menüsü sosyal medya kullanıcılarının takip etmekte olduğunuz anahtar kelimelere ve arama sorgularına referansla yapmış oldukları gönderileri görüntüler. Anahtar kelimeleriniz ve arama sorgularınızın belirlenmesinin ardından grafiklerinizi aşağıdakilere benzer bir şekilde görüntülenir.

10 Bahsetmeler Bahsetmeler sayfasının üst kısmında şunu görürsünüz: Bahsetmeler sayfasının en üst kısmında bir arama çubuğu yer almakta olup belirli anahtar kelime ya da bahsetmeye özel verilerin kolayca bulunabilmesini sağlar. Arama çubuğunun altında X ekseni ile tarihi ve Y ekseni ileyse genel ileti büyüklüğünü gösteren bir grafik yer alır. Bu grafik özellikle belirli bir olayın sosyal iletilerde keskin bir artışa neden olup olmadığının tespit edilmesi için önemlidir.

11 Bahsetmeler Bahsetme sayfasının üst kısmında şunu görürsünüz: Dönüşüm büyüklüğü grafiğinin alt kısmında Sources, Topics ve Sentiment adlı üç grafik yer alır. Sources adlı halka grafik bahsetme kaynağının Facebook (kırmızı) mu yoksa Twitter (mavi) mı olduğunu gösteriri. Topics başlıklı çubuk grafik ise takip etmekte olduğunuz tüm konulardan bahsetme elde etmiş konuların yüzdesini gösteriri. Sentiment grafiği ise pozitif, negatif, nötr ya da eksik duyuşa sahip bahsetme yüzdesini gösteriri. Son olarak Top 5 Authors ile bir anahtar kelime ya da ifadeden en sık bahseden kullanıcıları görebilirsiniz.

12 Bahsetmeler: Akış Bahsetmeler akışı, bir sosyal arama kaynaklı tüm bahsetmeleri görüntüler. Sol üst köşede Hide higlights seçeneği yer alırken sağ üst köşede ise kaydedilen tüm bahsetmelere karşı görüntülenen bahsetme sayısı yer alır. Daha fazla bahsetmenin görüntülenmesini istiyorsanız sayfanın sonuna gidin ve Load Next 25 Results a tıklayın.

13 Bahsetmeler: Açıklama ve Araçlar Kaydedilmiş her bahsetme için ek veri mevcuttur. Facebook için yazar adı ve gönderi dilini görebilirsiniz. Twitter için ek olarak takipçi sayısı ve kullanıcının takip ettiği kişi sayısını görebilirsiniz. Her bahsetmenin alt kısmında şu seçeneklere sahip olursunuz: İlk üç simge bahsetmeyi manüel olarak negatif, nötr ya da pozitif olarak işaretlemenizi sağlar. Eğer bahsetme etiketlenmediyse, grafikte eksik olarak görüntülenir. Mektup simgesine tıkladığınızda bahsetmeyi e-posta ile iletebilirsiniz. Bu özellikle Listening PRO yı bir müşteri destek ya da marka şöhret aracı olarak kullandığınız durumlarda yararlıdır. Kalem simgesine tıklayarak bahsetme hakkında not ekleyebilirsiniz. Çöp kutusu simgesine tıklayarak bir bahsetmeyi silebilirsiniz. Silinmiş tüm bahsetmeler Çöp kutusu bölümünde bulunabilir.

14 Bahsetmeler: Kaynağa Bakma Özgün gönderiyi ve bu gönderiye verilmiş yanıtları okumak için bir bahsetmenin başlığına tıklayın. Facebook için yorum ve beğenileri görebilirsiniz. Twitter için yanıtları, retweet leri ve favorileri görebilirsiniz.

15 Panel: Genel Bakış Üst menüdeki Dashboard a tıklayarak bir arama hakkında ek bilgiler ve grafiklere ulaşabilirsiniz. Burada toplam bahsetme sayısı, günlük bahsetme sayısı görüntülenir ve arama çubuğunu kullanarak bahsetmeleri filtreleyebilirsiniz. Üstteki grafik ile bahsetmeler Kaynak (Source), Konu (Topic) ya da Duyuşa (Sentiment) göre belirli bir zaman aralığında gösterilir. Sol menüdeki Publication Date e tıklarsanız takip etmekte olduğunuz belirli bir konu dahilindeki eğilimi tespit edebilirsiniz. Aşağıdaki grafikler bahsetmelerin kaynağa göre (Facebok ya da Twitter) yüzdesini, konuya göre toplam bahsetmeyi görselleştirme ve bahsetmelerin pozitif, nötr, negatif ya da eksik duyuş yüzdelerini tespit edebilmenizi sağlar.

16 Panel: Genel Bakış Aşağıdaki Top 30 Authors grafiği hangi sosyal medya kullanıcılarının sizin belirlemiş olduğunuz anahtar kelimeleri en sık kullandığını gösterir. Bu grafikte kullanıcı adı, bu kullanıcının bahsetmelerinin sizin toplam bahsetmelerinize yüzdesi ve anahtar kelimelerinizi içeren gönderilerinin sayısı yer alır. Bir kullanıcı adına tıklayarak ilgili kullanıcının etkinliklerini zaman, kaynak ya da duyuşa göre görüntüleyebilirsiniz.

17 Listening PRO ile Hizmetlerin Bağlanması Facebook ya da Twitter hesabınızı Listening PRO hesabınız ile ilişkilendirmek için: 1. Settings e gidin 2. Services bölümüne girin 3. Enable düğmesine tıklayın ve istediğiniz Facebook ya da Twitter hesabını ekleyin 4. Bağlantıyı yetkilendirmek için bu hesap ile Listening PRO da oturum açın. Ek bir hesap eklendiğinde Listening PRO bu hesaptan bahsetmeleri alabilecektir. Listening PRO hesabınızı kurmak üzere kullandığınız hesap ile oturum açmaya devam edebileceğinizi lütfen unutmayın. Eğer bir Facebook ya da Twitter hesabının bağlanması işlemini geri almak istiyorsanız Disable düğmesine tıklayın.

18 Kullanıcı Eklemek ve Kaldırmak Listening PRO hesabınıza kullanıcı eklemek ya da kaldırmak istiyorsanız: 1. URL altındaki Not defteri simgesine tıklayın. 2. URL yi bir e-posta ya da Facebook mesajına yapıştırarak eklemek istediğiniz kişi işe paylaşın. 3. İlgili kişi URL ye tıkladığında Listening PRO ya yeni bir kullanıcı olarak katılması istenecektir. Hesaptan bir kullanıcıyı kaldırmak için Services e gidin ve silmek istediğiniz kişinin yanında yer alan Remove from account düğmesine tıklayın. Oturum açmış durumda olan bir kullanıcıyı ya da hesaba son erişen kullanıcıyı silemeyeceğinizi lütfen göz önünde bulundurun.

19 Listening PRO Planınıza Abonelik Uygulama içinden kolayca bir Listening PRO aylık planına abone olabilirsiniz. Bunun için: 1. Settings Menüsüne gidin. 2. Subscription bölümüne tıklayın. 3. Dilediğiniz aylık planı seçin ve subscribe a tıklayın. Ardından güvenli ödeme sayfamıza yönlendirilirsiniz. 1. Kredi kartı bilgilerinizi girin 2. Promosyon Kuponu Kodunuzu girin (mevcutsa). 3. Subscribe a tıklayın. 4. Ödemenin gerçekleşmesinin ardından bir uyarı e-postası alırsınız.

20 Uyarıların Kurulumu 1. Insira a palavra-chave ou tópico desejado para o qual pretende receber notificações de alerta. 2. Sayfanın sağ alt kısmındaki Create Alert e tıklayın. 3. Settings menüsünün Alert bölümüne yönlendirilirsiniz. Create alert düğmesine tıklayarak belirli filtreler ya da anahtar kelimeler ile ifadelerin birlikte geçtikleri durumlar için düzenli uyarılar oluşturun. Bu düğmenin sadece uyarı ile ilişkilendirilecek bir arama sorgusu seçmenizin ardından görüntüleneceğini dikkate alın.

21 Uyarıların Kurulumu 1. Artık uyarının adını ya da ifadesini değiştirebilirsiniz. Ayrıca uyarının gönderilmesini istediğiniz alıcıların e-posta adreslerini de girebilirsiniz. 2. Uyarı için Zaman aralığı ve Eşik değerlerini girin. 3. Kaydete tıkladığınızda uyarınız oluşturulur. 4. Artık belirtilen zaman aralığında bahsetme sayısı eşik değeri aştığında uyarının tüm alıcılarına e-posta bildirimi gönderilecektir. Settings ve ardından Alert e giderek uyarıları düzenleyebilir ya da silebilirsiniz.

22 Verilerin Dışa Aktarılması Arama sonuçlarınızı kolayca dışarı aktarabilirsiniz: Bunun için: 1. Listelenmiş bahsetmelerin en üst kısmına gidin. 2. Dışa aktarılmak üzere dilediğiniz formatı seçin (CSV, XLSX, HTML ya da DOCX). 3. Export displayed mentions düğmesine tıklayın. 4. Tüm verilerin işlenmesinin ardından raporu üst menünün Exports bölümünde bulabilirsiniz. Download a tıklayarak raporu indirebilirsiniz. Raporu dışa aktarma bölümünden kaldırmak için Delete e tıklayın.

23 Umarız Listening PRO uygulamamızdan memnun kalırsınız. Herhangi bir sorunuz olması durumunda lütfen bize ulaşın. Destek ekibimize adresinden ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgi için: listening.socialbakers.com

YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU

YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU ARACI TANIMLA Microcat Live tarafından desteklenen Nissan EPC en üst düzey parça satış sistemi sunar. Başlamak için, ana ekranlara göz atın. Araç Arama Araç

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Emerald insight tan en iyi şekilde yararlanma rehberiniz

Emerald insight tan en iyi şekilde yararlanma rehberiniz Emerald insight tan en iyi şekilde yararlanma rehberiniz Aşağıdaki başlıklarda adım adım rehberlik: Bir hesap oluşturma - Emerald Insight için kendi kullanıcı hesabınızın oluşturulması Arama ve gözden

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için iphone veya ipad'inizi ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Amway Türkiye Grup Haritası Aracı. Grup Haritası Aracı. www.amway.com.tr, infotr@amway.com. Her hakkı saklıdır.

Amway Türkiye Grup Haritası Aracı. Grup Haritası Aracı. www.amway.com.tr, infotr@amway.com. Her hakkı saklıdır. Grup Haritası Aracı www.amway.com.tr, infotr@amway.com. Her hakkı saklıdır. İçindekiler: Giriş sayfa 1 Grup Haritası Erişim sayfa 2 Grup Haritasını Görüntüleme sayfa 3 Araç Çubuğu Simgeleri sayfa 5 Sütunlar

Detaylı

VHOPE ve VHOPE kitaplık dosyalarını kurma

VHOPE ve VHOPE kitaplık dosyalarını kurma VHOPE ve VHOPE kitaplık dosyalarını kurma Adım 1, VHOPE'yi kurma Bu USB sürücüsündeki sunum materyalini kullanabilmeniz için öncelikle VHOPE uygulamasının bilgisayarınıza yüklenmesi gerekir. Volvo Kurumsal

Detaylı

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Android telefonunuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı EndNote Web Hızlı Başvuru kartı THOMSON SCIENTIFIC Web öğrencilere ve araştırmacılara çalışmalarını yazarken yardımcı olacak şekilde tasarlanmış Web tabanlı bir servistir. ISI Web of Knowledge, EndNote,

Detaylı

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTARIMIZ 2018 MUHTARIMIZ SİSTEMİNE NASIL KAYIT OLABİLİRİM? muhtarimiz.com anasayfasında üstteki menüde bulunan KAYIT OL butonuna tıklayınız. Butona tıkladığınızda

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu

e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu Genel Açıklama Ders ve çalışma alanı sekmeleri Ulaşmak istediğiniz dersin sekmesine tıklamanız yeterlidir. Aktif olan diğerlerinden farklı olarak öne çıkar. Ekranda yer

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Giriş Ekranı Programı ilk defa kurduysanız kullanıcı adınız ve şifreniz palmiye dir. Server a bağlanmak için server yazan kutuya tıklayınız. IP Numarası olarak Server IP Numarası

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım

Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım Erişim adresi www.emeraldinsight.com Dergileri inceleme Journals & Books sekmesine tıklayarak dergi ve kitapları görebilirsiniz Dergileri inceleme

Detaylı

Boğaziçi Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi. Web Yönetimi Birimi. Drupal Kullanım Kılavuzu

Boğaziçi Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi. Web Yönetimi Birimi. Drupal Kullanım Kılavuzu Boğaziçi Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi Web Yönetimi Birimi Drupal Kullanım Kılavuzu KONULAR 1. Kullanıcı Girişi Yapma 2. Ana Menüyü Düzenleme 3. Site Logosunu Düzenleme 4. Yeni Sayfa Ekleme / Düzenleme

Detaylı

2) Hesabınıza Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza gelir.

2) Hesabınıza Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza gelir. MEB.K12.TR Uzantılı E-Posta Hesabının Kullanımı 1) http://mail.meb.k12.tr internet adresinden e-posta hesabına giriş yapılır. Kullanıcı Adı : KURUM KODUNUZ (meb.k12.tr kısmını yazmayınız.) Şifre : Hesabınıza

Detaylı

MyEnglishLab. Öğrenci Kullanım Kılavuzu

MyEnglishLab. Öğrenci Kullanım Kılavuzu MyEnglishLab Öğrenci Kullanım Kılavuzu 1 MyEnglishLab: Giriş Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab öğrenci kullanımını inceleyeceğiz. MyEnglishLab platformunda henüz bir hesap oluşturmadıysanız, MyEnglishLab

Detaylı

MyEnglishLab: Speakout Öğretmen Kullanım Kılavuzu

MyEnglishLab: Speakout Öğretmen Kullanım Kılavuzu MyEnglishLab: Speakout Öğretmen Kullanım Kılavuzu 2013 Speakout: Giriş Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab: Speakout öğretmen arayüzünü inceleyeceğiz. MyEnglishLab: Speakout, tüm tarayıcılarla ve tablet

Detaylı

Yönetici rehberi. Emerald Insight araştırma platformunun kurumsal yönetim alanının kullanımına yönelik hızlı başvuru rehberi.

Yönetici rehberi. Emerald Insight araştırma platformunun kurumsal yönetim alanının kullanımına yönelik hızlı başvuru rehberi. Yönetici rehberi Emerald Insight araştırma platformunun kurumsal yönetim alanının kullanımına yönelik hızlı başvuru rehberi www.emeraldinsight.com Emerald, işletme ve yönetim alanlarında önde gelen bir

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Temel Arama. help.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. Temel Arama. help.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu Temel Arama help.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

İçerik: B ş a l ş an a gıç ç o lar a a r k a inform r a m w a orl r d Nasıl yen Nasıl y en bir inf in o f r o maw o ld hesab

İçerik: B ş a l ş an a gıç ç o lar a a r k a inform r a m w a orl r d Nasıl yen Nasıl y en bir inf in o f r o maw o ld hesab İçerik: Başlangıç olarak informaworld Nasıl yeni bir informaworld hesabı açabilirim? Şifremi unutursam ne yapmalıyım? Kurumumum herhangi bir dergiye abone değil, buna rağmen informaworld u kullanabilir

Detaylı

Söz konusu arama kutusuna ilgilendiğiniz terimi girip ara düğmesine tıklayarak sonuçların gösterileceği sayfaya ulaşmanız mümkündür.

Söz konusu arama kutusuna ilgilendiğiniz terimi girip ara düğmesine tıklayarak sonuçların gösterileceği sayfaya ulaşmanız mümkündür. Summon keşif hizmeti, kütüphanenizin abone olduğu içerikleri çok kolay bir şekilde aramanızı mümkün kılmaktadır. Söz konusu arama kutusuna ilgilendiğiniz terimi girip ara düğmesine tıklayarak sonuçların

Detaylı

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

Resim 7.20: Yeni bir ileti oluşturma

Resim 7.20: Yeni bir ileti oluşturma F İLETİLER Konuya Hazırlık 1. E-posta adresinden yeni bir ileti nasıl oluşturulur? 1. İLETI GÖNDERME a. Yeni bir ileti oluşturma: Yeni bir ileti oluşturmak için Dosya/Yeni/E-posta iletisi seçilebileceği

Detaylı

Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım

Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım Emerald Publishing Emerald Group Publishing Limited 1967 de İngiltere de kurulan uluslararası bir yayınevidir 305 elektronik dergi, 1650 ekitap

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ E-POSTA YARDIM BELGESİ

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ E-POSTA YARDIM BELGESİ Zimbra Webmail GENEL ÖZELLİKLER Zimbra yüksek performanslı bir e-posta programı olup, e-posta, adres defteri, takvim, görev listeleri ve web dokümanları gibi özelliklere sahip bir uygulamadır. e-posta

Detaylı

Posta Arşivi. Kullanım ve Yardım Rehberi

Posta Arşivi. Kullanım ve Yardım Rehberi Posta Arşivi Kullanım ve Yardım Rehberi 50 GB yüksek kapasiteli disk alanı ile yüzbinlerce iletiyi ve eklerini arşivleyerek, tek noktadan tüm e-posta hesaplarının yazışma trafiğini izleyebilirsiniz. Posta

Detaylı

E-Posta Hesabı Oluşturma

E-Posta Hesabı Oluşturma E-Posta Hesabı Oluşturma Elektronik Posta (E-posta) Nedir? Elektronik posta (e-posta) internet ortamından gönderilen dijital (elektronik) mektuptur. Bir başkasına e-posta gönderebilmemiz için öncelikle

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi

İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi Duyurular Nasıl Girilir? Duyuru girmek için ilk olarak İKÇ yönetim panelinden; 1-Kullanıcı adınızı

Detaylı

Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir.

Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir. Gmail(Google Mail) Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir. Burada Gmail bağlantısını(linki) tıklayıp

Detaylı

e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013

e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013 e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013 ANKARA Versiyon : 1.0 1/24 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Uygulama ve Veri Yönetimi Daire Başkanlığı (I) Versiyon : 1.0 2/24 Versiyon Yayım Tarihi Eklenen/Silinen/Değişen

Detaylı

FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ.

FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. VEBIAN V1.5 TANITIM VE YARDIM DOKÜMANI 08.02.2015 İçindekiler Amaç ve Kapsam... 2 Vebian Studio... 3 Veri Kaynakları... 3 Paneller... 8 Tablolar...

Detaylı

WEB SHIPPING SİSTEMİNE HOŞ GELDİNİZ KULLANICI KILAVUZU

WEB SHIPPING SİSTEMİNE HOŞ GELDİNİZ KULLANICI KILAVUZU Online Gönderi WEB SHIPPING SİSTEMİNE HOŞ GELDİNİZ KULLANICI KILAVUZU webshipping.dhl.com SEYAHATTE VEYA OFİSTE, WEB SHIPPING YANINIZDA. Vakti az olan küçük ölçekli işletmelerin sahipleri, ofis yöneticileri

Detaylı

ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİNİN PROFİLİNDEN MY CLASSROOM (SINIFIM) SINIF KODU EKLEME Öğrenciler sınıf kodu eklenerek bir sınıfa atanabilirler. Öğrenci My Classroom (Sınıfım) sekmesi içerisindeyken

Detaylı

Emerald Insight dan en iyi şekilde yararlanma rehberi

Emerald Insight dan en iyi şekilde yararlanma rehberi Emerald Insight Emerald Insight dan en iyi şekilde yararlanma rehberi Adım adım kullanım rehberleri: Hesap açma Emerald Insight için kendi kullanıcı hesabınızı oluşturma Tarama ve gözden geçirme Emerald

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 İçindekiler Flow nedir? Bir Flow hesabı oluşturmak Oturum açmak Flow Hesabınız Genel Görünüm Flow Hesabınız Kullanım + Add (ekle butonu) Bibliography (Künye/Atıf butonu)

Detaylı

Bildiri Gönderimi için Önemli Tarihler

Bildiri Gönderimi için Önemli Tarihler 18. IFOAM Dünya Organik Kongresi Ana Bölüm, Uygulayıcı Bölümü, Atölye Çalışmaları ve Bilimsel Bölüm / 4. ISOFAR Bilimsel Konferansı 2014 için Organic eprints e bildiri gönderimi talimatları Organic eprints

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğretim Elemanı Yeni 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem mebis.medipol.edu.tr adresine girdiğinizde sol alt tarafta bulunan seçeneklerden "Muzem

Detaylı

AB CAD CAM SİSTEMLERİ

AB CAD CAM SİSTEMLERİ Autodes Account Kullanıcı Yönetimi Autodesk hesabı kullanıcı yönetimine erişmek için: 1. https://accounts.autodesk.com/logon linkine girin Autodesk hesabınızda oturum 2. Ürünlerinizin görüntülemek ve yönetmek

Detaylı

Outlook 2010 a geçiş

Outlook 2010 a geçiş Bu Kılavuzda Microsoft Microsoft Outlook 2010 un görünüşü çok farklı olduğundan, öğrenme çabasını en aza indirmede size yardımcı olmak amacıyla bu kılavuzu hazırladık. Yeni arabirimin önemli bölümlerini

Detaylı

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz?

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz? Vision Link te yeni kullanıcı hesabı oluşturmak çok kolay, dilediğiniz çalışanınıza yeni hesap oluşturabilir, kullanılmayan hesapları silebilir, çalışanlarınızın Vision Link i en son ne zaman giriş yaptığını

Detaylı

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Windows Phone'unuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI

LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI İçindekiler LUCA Yeni Arayüz Uygulaması... 1 Fiş Listesi Kullanımı... 3 Yeni Fiş... 7 KDV Hesapları... 16 KDV Hesapları Örnek Uygulamalar... 17 Fiş Ayarları... 21 Kısa Yollar...

Detaylı

ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi...

ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi... ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi... 3 İndirme... 3 Sunucu yazılım kurulumu... 3 Kurulum sayfası çıkacaktır...

Detaylı

MEB (K12) e-posta Sistemi Kullanımı

MEB (K12) e-posta Sistemi Kullanımı 1. Giriş Bilindiği üzere Bakanlığımız tarafından tüm kurumlarımıza POP3 destekli e-posta hesabı tahsis edilmiştir. Bu hesabı web tabanlı olarak kullanabileceğiniz gibi Outlook vb. gibi e-posta istemci

Detaylı

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu support.ebsco.com Önemli Gelişmiş Arama ekran özelliklerini, sınırlayıcı ve genişleticileri, Aramalarınızı Kaydetme özelliğini, Arama ve Dergi Hatırlatma

Detaylı

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr Capture Pro Yazılımı Başvuru Kılavuzu A-61640_tr Kodak Capture Pro Yazılımı'na Başlarken Bu kılavuz, kısa sürede başlamak için, Kodak Capture Pro Yazılımı'nın yüklenmesi ve başlatılmasına yönelik basit

Detaylı

WEB E-POSTA AYARLARI. Outlook 2003 Ayarı ( Resimli Anlatım )

WEB E-POSTA AYARLARI. Outlook 2003 Ayarı ( Resimli Anlatım ) WEB E-POSTA AYARLARI Outlook 2003 Ayarı Outlook 2007 Ayarı Outlook 2010 Ayarı Gmail Ayarı Hotmail Ayarı Tüm Ayarlar İçin Gelen posta sunucusu (POP3) ve giden posta sunucusu (SMTP) ye bnposta.bingol.edu.tr

Detaylı

Guideline for invited suppliers GW e-sourcing-plattform İçin kılavuz

Guideline for invited suppliers GW e-sourcing-plattform İçin kılavuz GW e-sourcing-plattform İçin kılavuz version:.2 Inhaltsverzeichnis. Giriş 3 2. esourcing platformuna giriş yapma 3 3. Tedarikçi portalı 4 3.. Tedarikçi öz değerlendirme oluşturma 4 3.2. Tedarikçinin öz

Detaylı

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu 2012

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu  2012 MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu www.myenglishlab.com/speakout 2012 Tarayıcınızın adres çubuğuna www.myenglishlab.com/speakout yazarak açtığınız sayfada Login butonuna tıklayınız. Daha önceden

Detaylı

Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz

Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Giriş ve Genel Bakış AdWords sizin sayenizde büyüdü. 2005 yılından beri, reklamverenlerimizin AdWords'ü

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Access 2013 önceki sürümlerden farklı görünmektedir, dolayısıyla öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Ekran boyutunu değiştirme

Detaylı

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 S: Haritayı kullanarak nasıl uçuş bulabilirim? Bir arama başlatmak için harita üzerinde bir noktaya Ardından uçuş bilgilerini görüntülemek için ekrandaki menüden tercih

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

WEB ÜZERİNDEN KİTAP SÜRESİ UZATMA VE AYIRTMA KULLANICI KILAVUZU

WEB ÜZERİNDEN KİTAP SÜRESİ UZATMA VE AYIRTMA KULLANICI KILAVUZU WEB ÜZERİNDEN KİTAP SÜRESİ UZATMA VE AYIRTMA KULLANICI KILAVUZU GENEL BİLGİLER Üye Girişi menüsünden Oturum açarak (Kullanıcı adı (T.C. Kimlik Numarası) ve şifreli giriş yaparak) şahsi bilgilerim, üzerimdekiler,

Detaylı

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. http://maltepe.meb.gov.tr/mebpanel adresine giriniz.

Detaylı

Conficy 2014. Efficy 2014 Kullanıcı Kılavuzu. Oturum Açma. Ana Ekran. Alan Ekleme. Formlar

Conficy 2014. Efficy 2014 Kullanıcı Kılavuzu. Oturum Açma. Ana Ekran. Alan Ekleme. Formlar Conficy 04 Efficy 04 Kullanıcı Kılavuzu Oturum Açma Ana Ekran Alan Ekleme 4 Formlar Oturum açma İnternet tarayıcınızı açınız ve Conficy e ait web adresini tuşlayınız. Bu adresi bilmiyorsanız, Favoriler

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

CEPIS e-yetkinlik Karşılaştırması Kullanım Kılavuzu

CEPIS e-yetkinlik Karşılaştırması Kullanım Kılavuzu CEPIS e-yetkinlik Karşılaştırması Kullanım Kılavuzu İçindekiler: 1 Giriş 3 2 Nasıl Kayıt Olunur 3 3 Belirlenen Parolanızı Kullanarak İlk Giriş 5 4 Kıyaslamanın Kullanımı 6 4 Kişisel Sonuçlarınız 9 6 Parola

Detaylı

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kullanım Kılavuzu

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kullanım Kılavuzu MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kullanım Kılavuzu 2013 Speakout: Kullanım Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab: Speakout öğrenci kullanımını inceleyeceğiz. Eğer henüz bir hesap oluşturmadıysanız, burayı

Detaylı

Quick Installation Guide. Central Management Software

Quick Installation Guide. Central Management Software Quick Installation Guide English 繁 中 簡 中 日 本 語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska Central Management Software Ambalajın İçindekileri Kontrol Edin Yazılım CD

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

Microsoft Outlook (Sürüm 8.5 ve Üstü) için Cisco ViewMail 2

Microsoft Outlook (Sürüm 8.5 ve Üstü) için Cisco ViewMail 2 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Outlook (Sürüm 8. ve Üstü) için Cisco ViewMail Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Outlook (Sürüm 8. ve Üstü) için Cisco ViewMail Microsoft Outlook için Cisco ViewMail

Detaylı

AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı

AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı Emre GÜLCAN IT Responsible & Web Admin AEGEE-Eskişehir emregulcan@gmail.com e_gulcan@hotmail.com 0535 729 55 20 1 1. YÖNETİM PANELİNE

Detaylı

E-Posta Arşivi Kolay Kurulum ve Kullanım Kılavuz. 3 Adımda Hızlı ve Pratik Kurulum

E-Posta Arşivi Kolay Kurulum ve Kullanım Kılavuz. 3 Adımda Hızlı ve Pratik Kurulum E-Posta Arşivi Kolay Kurulum ve Kullanım Kılavuz 3 Adımda Hızlı ve Pratik Kurulum 1.Adım http://www.natro.com/postaarsivi/ adresine giderek Natro E-posta arşivi hizmetini satın alıyoruz. Satın alma işlemini

Detaylı

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- freedcamp.com internet üzerinde online olarak proje yönetimini sağlayan bir sistemdir. Kullanıcılara değişik yetkilerin verilebildiği, görevler atanabildiği, dosya paylaşımının ve tartışma ortamlarının

Detaylı

Profilinizi Nasıl Güncellersiniz?

Profilinizi Nasıl Güncellersiniz? SteelOrbis Çelik Firma Rehberi Profilinizi Nasıl Güncellersiniz? BİRKAÇ DAKİKADA YEPYENİ TİCARİ ORTAKLIKLAR EDİNİN! Bu kısa kılavuz SteelOrbis üye ve abonelerine şirket profillerini tamamlamalarına yardımcı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM Erzurum 2012-2013 ÖNSÖZ Bu kitapçık Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince uzaktan eğitim verecek Öğretim elemanlarının ders içeriklerini

Detaylı

ASTM (American Society for Testing and Materials)

ASTM (American Society for Testing and Materials) ASTM (American Society for Testing and Materials) ASTM Standards Metaller, İnşaat, > 61.000 standards Boyalar, Petrol ürünleri, IHS Standards Expert Plastikler, Tekstil, lastik ve elektrik yalıtım malzemeleri,

Detaylı

5.0. Alcatel U5 5044Y - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ön kamera LED göstergesi. Flaş. Ses açma/ kısma. Güç tuşu.

5.0. Alcatel U5 5044Y - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ön kamera LED göstergesi. Flaş. Ses açma/ kısma. Güç tuşu. Alcatel U5 5044Y - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Flaş Ön kamera LED göstergesi 1 Arka kapağın çıkarılması ya da takılması. Ses açma/ kısma 2 Pilin takılması ya da çıkarılması.

Detaylı

11 SÜRÜM İLE EKLENEN ÖZELLİKLER/DEĞİŞİKLİKLER ( V7 (B1554) )

11 SÜRÜM İLE EKLENEN ÖZELLİKLER/DEĞİŞİKLİKLER ( V7 (B1554) ) 11 SÜRÜM İLE EKLENEN ÖZELLİKLER/DEĞİŞİKLİKLER ( V7 (B1554) ) Evrak dağıtımlarında oluşan PDF içerisinde alt kısımda gösterdiğimiz ek listesi, evrak meta alanlarından ek metin kutusu ile manuel olarak girildiğinde,

Detaylı

JLR EPC. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. İçidekiler. Turkish Version 2.0. Adım Adım Kılavuz Ekran Kılavuzu

JLR EPC. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. İçidekiler. Turkish Version 2.0. Adım Adım Kılavuz Ekran Kılavuzu JLR EPC Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçidekiler Adım Adım Kılavuz......2-7 Ekran Kılavuzu.....8-11 Turkish Version 2.0 JLR EPC Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Uygulamaya Giriş İnternet tarayıcınızı açıp https://epc.jlr-apps.com/

Detaylı

Blogcu Kullanma Kılavuzu

Blogcu Kullanma Kılavuzu Blogcu Kullanma Kılavuzu İnternet tarayıcınıza www.blogcu.com adresini yazın ve görüntüleyin. 1 İki adımda basit olarak Web günlüğü oluşturabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki adımları takip edin. Adım 1 : Sayfa

Detaylı

Hootsuite. Hızlı Başlangıç. Rehberi. Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0

Hootsuite. Hızlı Başlangıç. Rehberi. Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0 Hootsuite Hızlı Başlangıç Rehberi Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0 Copyright Zeynel Abidin Çift - Samsun, Ekim 2015 Bu kitabın tüm hakları Zeynel Abidin Çift'e aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi KNet Veli Yardım Kılavuzu KNet e Erişim KNet Erişim Bilgilerini Güncelleme KNet te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme KNet Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme KNet te

Detaylı

MEKAN TAKİP UYGULAMASI

MEKAN TAKİP UYGULAMASI Imona Technologies Ltd. www.imona.com ITU Ayazaga Kampusu, Teknokent ARI-3, No: B204-2, 34469, Maslak, Istanbul, Turkey Tel: +90 212 366 57 46 Fax: +90 212 366 5802 MEKAN TAKİP UYGULAMASI Sosyal Görüntü

Detaylı

Quick Installation Guide ST7501. Video Management Software

Quick Installation Guide ST7501. Video Management Software Quick Installation Guide English 繁 中 簡 中 日 本 語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska ST7501 Video Management Software İçindekiler Tablosu ST7501 Kurulumu 92 ST7501

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 AMAÇ Bilgisayar ve elektronik tablolama yazılımı sağlandığında elektronik tablolama yazılımı çalışma alanı düzenlemelerini yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA Güncel olarak

Detaylı

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Ana sayfa açıldığında istediğiniz dili sağ tarafta olduğu gibi seçebilirsiniz. Arama çubuğundan istediğiniz yayın için arama yapabilirsiniz. Çıkan sonuç listesinden kitabın

Detaylı

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kluzem Panel Kullanımı Öğrenci Sürümü 2 Hazırlayan: Uzman Süleyman ASLAN Uzaktan Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri Kluzem Müdürü Yrd.

Detaylı

KEP Sistemi Webmail Kullanım Kılavuzu

KEP Sistemi Webmail Kullanım Kılavuzu KEP Sistemi Webmail Kullanım Kılavuzu İçindekiler A. Türkkep Webmail e Giriş... 3 B. Webmail Menüleri... 7 C. Kullanıcı İşlemleri... 8 1. Bireysel Rehber Sorgulama... 9 2. Kurumsal Rehber Sorgulama...

Detaylı

WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler

WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler 1. Başlarken 2. Blogunuzu gösterme 3. Yaz ekranındandaki öğeler ve yeni kayıt ekleme 4. Resim ekleme 5. Video ekleme 6. Yeni sayfa ekleme 7. Bağlantı ekleme

Detaylı

HCT BİLİŞİM MASS SENDER KULLANIM KILAVUZU

HCT BİLİŞİM MASS SENDER KULLANIM KILAVUZU HCT BİLİŞİM MASS SENDER KULLANIM KILAVUZU Versiyon Tarihçesi Versiyon No Güncelleme Tarihi Güncelleyen V 01 29.12.2015 İlk Versiyon Resul Takak Sistem Gereksinimleri Linux/Windows Apache Sunucu Php 5 veya

Detaylı

GoFeed Kullanıcı Arayüzü

GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed temel olarak yayıncıların, reklamverenlerin ürün/fırsat bilgilerine ulaşabildiği feed sistemidir. Yayıncılar oluşturdukları feedler ile kullanıcıları ürünlerin/fırsatların

Detaylı

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ]

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ] 1. Kurulum Tam ekranda iken MENU tuşuna basın ve menüye girin. [ / ] tuşlarına basarak Kurulum, Kanal Düzenleme, Sistem Ayarları ve Medya Merkezi menülerine geçiş yapabilirsiniz. Kurulum menüsü altından

Detaylı

Sık Sorulan Sorular TR.MYHERBALIFE.COM'DAN SİPARİŞ TÜRKİYE, 14 Kasım 2014

Sık Sorulan Sorular TR.MYHERBALIFE.COM'DAN SİPARİŞ TÜRKİYE, 14 Kasım 2014 Cevabını görüntülemek için aşağıdaki sık sorulan sorulardan herhangi birine tıklayın. Sorunuzun cevabını bulamıyorsanız Pazartesi - Cuma günleri 08:30 ile 17:30 arasında arasında +90 216 542 75 90 numaralı

Detaylı

Web sayfalarında yapılan her çalışma ve düzenleme tablolar aracılığı ile yapılır. Dolayısıyla çoğu web sayfalarında tablo kullanmak zorunluluktur.

Web sayfalarında yapılan her çalışma ve düzenleme tablolar aracılığı ile yapılır. Dolayısıyla çoğu web sayfalarında tablo kullanmak zorunluluktur. Yazı Tipi Stili HTML kodları 47 Kalın İtalik Altı Çizili 9.2.6 Metin yükseltme veya alçaltma 1. Sayfa görünümünde, belge penceresinin altındaki Tasarla düğmesini tıklatın. 2.

Detaylı

AİLE İÇİ PAYLAŞIM AYARLARINI AÇMA

AİLE İÇİ PAYLAŞIM AYARLARINI AÇMA AİLE İÇİ PAYLAŞIM AYARLARINI AÇMA Aile İçi Paylaşım özelliği; ailedeki bireylerin itunes, ibooks ve App Store'dan satın alınan ürünlerin aile içinde tek bir Apple ID üzerinden paylaşabilmesini sağlar.

Detaylı

UNICO JIRA DASHBOARD OLUŞTURMA

UNICO JIRA DASHBOARD OLUŞTURMA UNICO JIRA DASHBOARD OLUŞTURMA JIRA DA KENDİ PANELİMİ NASIL OLUŞTURURUM? 1. «Kontrol Panelleri» butonuna tıklanır. 2. Açılan listede en aşağıda bulunan «Kontrol Panellerini Yönet» seçeneğine tıklanır.

Detaylı