Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler"

Transkript

1 Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler

2 Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden taksilere kadar birçok sektörün ihtiyacını karşılayan Vodafone Akıllı Bas Konuş, bugün yüzlerce kuruma hizmet vermektedir. Farklı sektörlerden olan firmalar kendi ihtiyaçlarını Vodafone Akıllı Bas Konuş sayesinde karşılıyor, taleplerine yönelik geliştirmeler ile işini bir adım daha öne taşıyor.

3 Aynı Servis, Farklı Sektörler, Mutlu Müşteriler Mağazacılık Taksi Lojistik Güvenlik Turizm Vodafone Akıllı Bas Konuş İnşaat Kargo/Kurye Ulaşım Nakliye Kamu Üretim Tesisleri Madencilik

4 Her Sektörün İhtiyacına Uygun Çözümler Mağazacılık sektöründe mağazalar arası hızlı bilgi aktarımı ve anlık haberleşme amacıyla kullanılmaktadır. Taksi ve ulaşımda çoğunlukla kullanılan sesli anonslar ile şoförler kendi aralarında ve merkez ile iletişim kurmaktadırlar. Ayrıca merkezi yönetim ekranlarından araçları harita üzerinden de anlık takip edebilmektedirler. Güvenlik sektöründe kayıt altına alınan anonslar sayesinde güvenli haberleşme sağlanmaktadır. Kamu firmaları, dış alanda çalışan personel ile iletişimi Vodafone Akıllı Bas Konuş ile sağlamakta, gerekli durumlarda kurumsal mesajlaşma ile bilgi aktarımı yapmaktadır. Kargo ve kurye sektörü sesli anonslar ile iletişim kurarken, iş emirleri atamaları ile kuryeleri adreslere yönlendirmektedirler. Lojistik firmaları araçların yük alma bırakma, yol durumu, merkeze giriş çıkış saatlerini şoförlerin hızlı bir iletişim yolu ile bildirmeleri için bu servisi tercih ediyorlar.

5 Referanslarımız - Kamu

6 Referanslarımız - Firmalar

7 Referanslarımız - Firmalar

8 Referanslarımız - Firmalar

9 Referanslarımız Taksi & Ulaşım ALTIYOL TAKSİ CEM TAKSİ UYGUN TAKSİ KUTLUAŞ TAKSİ ATRİUM TAKSİ METROPOL TAKSİ GÖNEN TAKSİ IŞIKLAR TAKSİ YEŞİL TAKSİ ARIKAN TAKSİ TRABZON HAVAALANI DOLMUŞ DURAĞI

10 EVKUR ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ EVKUR Bilgi İşlem Uzmanı : «Mağazalarımız arasındaki her türlü iletişimi önceden kullandığımız sistem yerine daha akıllı ve kullanılabilir olan Vodafone Akıllı Bas Konuş ile sağlıyoruz. Kurumsal mesajlaşma ile anında bilgi paylaşıyor, hasarlı ürün resimlerini çekip sorunları görselleri ile birlikte ilgili birime aktarıyor, Office dosyaları göndererek tüm mağazaları anında bilgilendiriyoruz. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile bilgilenen mağazalarımızdaki 1500 e yakın kullanıcı, hiçbir güncel haberden geri kalmıyor.»

11 YEŞİLIRMAK ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. YEŞİLIRMAK Operasyon Müdürü: «Ofisteki mühendislerimizden sahadaki teknisyenlerimize kadar tüm ekibimizin haberleşmesini anlık sesli anonslar ile sağlıyoruz. Haberleşmenin şifreli bir şekilde kaydedilebilir olması bizim için en önemli noktalardan biri. Ayrıca merkezden Web Yönetim ekranları ile dilediğimiz kadar grup oluşturabiliyor, tüm kullanıcıların konum takiplerini yapabiliyor, yetkilendirmelerini verebiliyoruz. Acil durumlarda mesaj gönderen sistem ise bizim için hayat kurtarıcı. 500 den fazla kullanıcı, tüm iletişimini Vodafone Akıllı Bas Konuş ile sağladığı için çok mutluyuz.»

12 MAMAK BELEDİYESİ MAMAK BELEDİYESİ Zabıta İşleri Yetkilisi: «Telsiz, bakım ve röle masraflarından kurtulmak için uzun zamandır aradığımız çözümü Vodafone Akıllı Bas Konuş ile bulduk. Anonsları tekrar dinlemek, ekiplerimizi haritadan takip etmek ayrıca faydalandığımız özellikler. Belediye olarak yeni teknolojiler ile birlikte %100 güvenli haberleşiyor ve masraflarımızı düşürüyoruz.»

13 Mamak Belediyesi Zabıta İşleri, Telsiz Yerine VABK kullanarak.. başardı Zabıta Müdürü sahadaki ekiplerine anons ederek iletişimini sağlamaktadır. Zabıta Amiri VABK yönetim sayfasından konum özelliğini kullanarak zabıta memurlarının görev yelerini kontrol etmektedir. Zabıta Operasyon Sorumlusu tüm zabıta kullanıcılarının hangi haklarda anons yapıp dinleyeceğini, grupları istediği an değiştiriyor. Ekibi kolayca yönetiyor. Zabıta Memuru anons yaparak durum kontrol bilgisini iletmektedir.

14 BETAŞ ELEKTRİK İNŞ. MAK.PRO.TAAH.TİC.SAN.LTD.ŞTİ BETAŞ Operasyon Müdürü: «Sayaç açma/kapama işlerinden sorumlu teknik ekip ile anlık haberleşme bizim için çok önemli. Kapatılan sayaçların hızlıca açılması ve işin tamamlanması adına sahada dağınık halde bulunan personele anons yaparak görev atıyoruz. Anonsu kaçıran personelimiz, Vodafone Akıllı Bas Konuş un geçmiş anons dinleme özelliği ile kaçırdığı anonsu tekrar dinliyor ve görev yerine ulaşarak işini tamamlıyor. Bu sayede işimize ivme katarak daha iyi hizmet veriyoruz.»

15 Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) KASKİ Bilgi İşlem Uzmanı : «Saha ekiplerimizin haberleşmesini Vodafone Akıllı Bas Konuş ile sağlamamızın yanında, görev atama ve olay yeri tespiti için sesli haberleşmenin ötesinde olan İş Emirleri özelliğini kullanıyor ve personelimizi hızlı bir şekilde görevlendiriyoruz. Ayrıca bilgisayar uygulamasıyla ile merkezden koordinasyonu sağlamak, iş takibimiz açısından büyük bir fayda sağladı.»

16 FATİH KIRAL MOBİLYA FATİH KIRAL MOBİLYA Muhasebe Sorumlusu: «Fatih Kıral olarak uzun zamandır böyle bir haberleşme çözümü arıyorduk. 18 kişilik sevkiyat departmanımızda hızlı haberleşme ve konum takibi ile araç kontrolü amacıyla Vodafone Akıllı Bas Konuş servisini kullanıyoruz.»

17 POSTACI İLETİŞİM VE LOJİSTİK HİZMETLERİ POSTACI İLETİŞİM VE LOJİSTİK HİZMETLERİ Operasyon ve IT Müdürü : «Gün içinde dağınık lokasyonlarda bulunan kuryelerimize anlık yönlendirmeler yapmak bizim için çözüme kavuşamamış bir konuydu. Vodafone Akıllı Bas Konuş un İş Emirleri özelliği ile kuryelerimize gün içinde paket alınacak veya teslim edilecek noktaları kendi kurum sistemimiz üzerinde anında yönlendirebiliyor, işin tamamlanma sürecini adım adım takip edebiliyoruz.»

18 SETUR SERVİS TURİSTİK A.Ş. SETUR IT Müdürü: «Sabiha Gökçen Havalimanı Freeshop da ürünlerimizin satışını yaptığımız standlarımız dağınık halde ve birbirinde uzak noktalarda bulunuyor. Standlarda görevli olan satış personelimizin aralarında anlık ve hızlı haberleşmelerini Vodafone Akıllı Bas Konuş ile sağlıyoruz. Bu büyük ve gürültülü ortamda kulaklık kullanımı ile konforlu bir haberleşme ile bilgi paylaşımını yapıyoruz.»

19 DRK LOJİSTİK HİZMET VE TAŞIMACILIK DRK LOJİSTİK Satın alma Müdürü : «İstanbul içinde taşıma yapan 130 aracımız var. Yoğun İstanbul trafiğinde şoförlerin birbiri ile daha hızlı iletişim kurması ve araç yönlendirmeleri için Vodafone Akıllı Bas Konuş u tercih ettik, zamandan fazlasıyla tasarruf ettik.»

20 ULUSAL ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ ULUSAL ÖZEL GÜVENLİK İdari İşler Müdürü: «3 projemizde aynı anda Vodafone Akıllı Bas Konuş ile çalışıyoruz. Uzaklıktan dolayı telsiz kullanımı mümkün değil, ancak Vodafone un kapsama alanı içinde olan her yerden iletişim kurmamız mümkün oluyor. Ayrıca yüksek telsiz bedelleri yerine ayda uygun bir sabit ücret ödeyerek hizmet alıyoruz.»

21 KADAK ÖZEL GÜVENLİK KADAK ÖZEL GÜVENLİK Şirket Ortağı: «Gümrük Bakanlığı na bağlı çalışan özel güvenlik projesinde haberleşmeyi sağlamak için telsizleri bırakıp, Vodafone Akıllı Bas Konuş u tercih ettik. Bu sayede birimlerimiz kendi aralarında güvenli bir şekilde sesli haberleşme sağlayabiliyorlar. Üstelik tüm anonslar kayıt altında tutuluyor.»

22 GEBZELİLER ULUSLARARASI TURİZM GEBZELİLER ULUSLARARASI TURİZM Merkez Amiri: «80 tane minibüsümüz var ve hepsi Vodafone Akıllı Bas Konuş ile haberleşmeyi sağlıyor. Yol yapım çalışmalarından trafik durumuna, polis noktalarından durağa varış sürelerine kadar her şeyi anlık anonslar sayesinde hızlı bir şekilde birbirlerine bildiriyorlar.»

23 AKÇAY HAFRİYAT AKÇAY HAFRİYAT Muhasebe Yöneticisi: «Taşımacılık yapan 26 şoförünün anında sesli haberleşmesini Vodafone Akıllı Bas Konuş sistemi ile sağlıyoruz. Bu sistem iletişimimize büyük ölçüde ivme kazandırdı. Aynı zamanda araçlarımızı harita üzerinden takip ederek anlık konumlarını gözlemliyoruz.»

24 ÇEVİKLER NALBURİYE PEYZAJ ÇEVİKLER NALBURİYE PEYZAJ Yetkilisi: «Firmamızda çalışan 7 tır şoförünün iletişimi için bu çözüme başvurduk. Yük alma bırakma, fabrikaya giriş çıkış haberlerini anlık olarak birbirlerine hızlı bir şekilde iletebiliyorlar.»

25 BOSTANCI TAŞIT KİRALAMA BOSTANCI TAŞIT KİRALAMA Muhasebe Müdürü: «Firmamızın hafriyat tarafındaki şoförlerin sesli haberleşmesini sağlamak için kullanıyoruz. Eski bas konuş servisimizden akıllı telefonlara geçerek iletişimimizi yeni teknoloji ile sağlıyoruz.»

26 Ödüllerimiz Biotekno, bugüne kadar geliştirmiş olduğu ürünler ve hizmetlerde göstermiş olduğu performansın sonucu olarak, Türkiye de ve Dünya da birçok ödül kazanarak başarısını tescillemiştir. InterproMedya Bilişim500 Ödüllerinde : Deloitte Technology Fast Ödüllerinde : 2007 "2006 yılında En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Son Üç Yılın En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2009 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2010 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2011 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Son Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2013 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2013 Son 3 Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2014 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2015 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü Capital Dergisi : 2012 İstanbul sıralamasında 308, Türkiye sıralamasında 551. sırada TOBB & TEPAV: 2015 Türkiye nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi 2009 "Teknoloji Fast 50 Türkiye-Winner & Birincisi" Ödülü 2009 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Birincisi" Ödülü 2010 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner 2010 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Dördüncüsü" Ödülü 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner" 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star" - Üçüncüsü" Ödülü 2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner«2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star - Birincisi" Ödülü 2014 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)" Ödülü Fortune 500 : 2012 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 426. sırada 2013 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 299. sırada 2014 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 434. sırada

27 Teşekkürler Bizi takip edin

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden taksilere kadar birçok sektörün ihtiyacını

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden ulaşım sektörüne

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması Savox BTR-155 Nedir? Savox BTR-155 cihazı, Savox markası tarafından üretilen, Bluetooth özelliği ile telefonlara

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI

Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI VABK Satışı Yapılabilecek SEKTÖRLER TAKSİ KURYE TAŞIMACILIK ÜRETİM TESİSLERİ LOKAL TAŞIMACILIK TEMİZLİK HAFRİYAT AVM GÜVENLİK OTEL TURİZM FİRMALARI DERNEK ZİNCİR

Detaylı

MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. powered by Biotekno

MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım.  powered by Biotekno MailtoSMS Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım MailtoSMS Sadece E-mail gönderebilen ticari yazılımların, gönderdiği mail içeriklerini SMS olarak iletmek MailtoSMS çözümü ile mümkün hale gelmektedir.

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

JetSMS Direct Çözümü

JetSMS Direct Çözümü JetSMS Direct Çözümü Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS Direct Nedir? JetSMS Direct gelişkin özellikleri ile güvenilir ve stabil çözümler sağlar JetSMS Direct son derece kapsamlı bir SMS yönetim

Detaylı

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Ücretlendirme Ön Ödemeli Toplu SMS Paketleri Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil - Yıllık)

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler

Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler Vodafone Mobil Form ile Çözümler Turizmden güvenliğe, lojistikten inşaata, FMCG sektöründen hizmet sektörüne kadar birçok sektörün ihtiyacını karşılayan Vodafone Mobil

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Kurumsal Haberleşme Platformu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. Kurumsal Haberleşme Platformu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Akıllı Bas Konuş Kurumsal Haberleşme Platformu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, Sesli Haberleşme, Gelişmiş Mesajlaşma, Konum

Detaylı

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu Arama Çözümleri Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu Arama Çözümleri Digitone, içeriğini ve süresini sizin belirlediğiniz bir ses kaydının belirttiğiniz sabit veya cep telefonlarına, istediğiniz

Detaylı

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket

Detaylı

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Akıllı Bas Konuş VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, Sesli Haberleşme, Gelişmiş

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Akıllı Bas Konuş VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, tek tuşla bir veya birden

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu İnteraktif SMS Nedir? İlk SMS in müşteri tarafından firmaya gönderilmesiyle başlayan ve firma tarafından otomatik olarak geri bir cevap SMS i gönderilerek tamamlanan SMS

Detaylı

Sorgulama Servisleri. powered by Biotekno

Sorgulama Servisleri.  powered by Biotekno Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket güvenlik önlemlerini arttırıcı

Detaylı

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi Toplu SMS Hizmeti JetSMS, kurumların SMS tabanlı, mobil çözüm ihtiyaçlarını "En Hızlı, En Kolay, En Güvenilir" şekilde karşılayan toplam mobil çözüm platformudur.

Detaylı

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno Çözüm Kataloğu Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu SMS Toplu SMS, kurumlar için geleneksel iletişim yöntemleriyle karşılaştırıldığında hızlı, ekonomik, etkili ve güvenilir bir iletişim ortamı

Detaylı

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno Çözüm Kataloğu Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu SMS Toplu SMS, kurumlar için geleneksel iletişim yöntemleriyle karşılaştırıldığında hızlı, ekonomik, etkili ve güvenilir bir iletişim ortamı

Detaylı

ARTIK EKİPLERİNİZLE. SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA

ARTIK EKİPLERİNİZLE. SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA ARTIK EKİPLERİNİZLE İ İ İ HABERLEŞME SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA GELİŞMİŞ BİR ŞEKİLDE... Teksernet, geleneksel telsiz sistem ihtiyaçlarını karşılayan ve üzerine eklediği multimedya özellikleri

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı

MOBIDI Mobil Ekiplerin Yönetimi ve İzlenmesi

MOBIDI Mobil Ekiplerin Yönetimi ve İzlenmesi MOBIDI Mobil Ekiplerin Yönetimi ve İzlenmesi MOBIDI, saha ekiplerinin akıllı telefonlarında ve tabletlerinde çalışan bir veri toplama ve analiz uygulamasıdır. Veriler; ses, fotoğraf, video ve notlar şeklinde

Detaylı

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 Bugrahan Adamhasan bugrahan_a@yahoo.com Ders Öğretim Görevlileri Dr. İzzet Gökhan ÖZBİLGİN Mustafa

Detaylı

OMSAN Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerin entegre biçimde sağlanması Sayfa 3 2012

OMSAN Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerin entegre biçimde sağlanması Sayfa 3 2012 OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonu olup 1961 yılında kurulmuştur. Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. Otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton, tarım

Detaylı

İletişimin Yeni Yolu

İletişimin Yeni Yolu Referanslar İletişimin Yeni Yolu Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Gelişen dünyada sabit hatlar iletişim azalmaktadır. GSM altyapısı ile iletişim azalmaktadır. İnternet üzerinden sağlanan iletişim

Detaylı

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi 1 / Slayt Adedi Türkiye 35 milyon internet kullanıcısı ile, Avrupa daki en büyük beşinci, dünyadaki en büyük 13. internet toplumunu temsil ediyor. Türkiye de 9 milyon online alışveriş kullanıcısı varken,

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

1. 25 yılı aşkın tecrübe, 2. 12.000 i aşkın referans, sadece 5 yılda Türk Telekom, T.C. Merkez Bankası, T.C. Ziraat Bankası, T.C.

1. 25 yılı aşkın tecrübe, 2. 12.000 i aşkın referans, sadece 5 yılda Türk Telekom, T.C. Merkez Bankası, T.C. Ziraat Bankası, T.C. Biz Kimiz 1. 25 yılı aşkın tecrübe, 2. 12.000 i aşkın referans, sadece 5 yılda Türk Telekom, T.C. Merkez Bankası, T.C. Ziraat Bankası, T.C. İş Bankası, MAN, Renault, BMC, TÜVTURK, BP, Shell, POAŞ, THYOPET,

Detaylı

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi OtelCrm.net En son teknolojik gelişmeleri ve sosyal gelişmeleri

Detaylı

2014 Ericsson ConsumerLab

2014 Ericsson ConsumerLab 2014 Ericsson ConsumerLab TÜRKİYE MOBİL GENİŞBANT KULLANICI ARAŞTIRMASI Ericsson ConsumerLab 2014 Türkiye Mobil Genişbant Çalışması 19.09.2014 Page 1 ARAŞTIRMA METOD VE KAPSAMI Örneklem 3G mobil interneti

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

İnnova Kiosk Çözümleri

İnnova Kiosk Çözümleri 1 İnnova Kiosk Çözümleri Özlem ÖZKAN Satış Öncesi Danışman 2 ajanda 01 02 03 04 05 06 07 08 Hakkımızda Türkiye de Kiosk Pazarının Durumu Kiosklarımız Bir Başarı Hikayesi - KAPHİB Projesi Örnek Projeler

Detaylı

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Avea İletişimdekiengelleri kaldırıyor! Engelli müşterilerimize özel tarifeler ve uygulamalarımızla iletişim artık

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

Oerlikon Secos. Superior E-commerce Services

Oerlikon Secos. Superior E-commerce Services Oerlikon Secos Superior E-commerce Services Oerlikon SECOS Superior E-Commerce Services Hız SECOS, zaman kaybı olmadan devreye giren tedarik sürecini, hızlı ve otomatik akışlarla garantilemektedir. ½ 24

Detaylı

Deytek Bilişim, yazılım ve bilişim üzerine faaliyet gösteren bir Ar-Ge inovasyon şirketidir.

Deytek Bilişim, yazılım ve bilişim üzerine faaliyet gösteren bir Ar-Ge inovasyon şirketidir. Deytek Bilişim, yazılım ve bilişim üzerine faaliyet gösteren bir Ar-Ge inovasyon şirketidir. Servis Grubu -Sunucu Otomasyon ve İzleme -Web Hosting -Bulut Bilişim Alt Yapı -Bulut Bilişim Servis Çözümleri

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCELL, velilerin belirlediği mesafe doğrultusunda, okul servis aracının geldiğini, veli telefonlarına sesli arama ile haber veren, öğrencilerin

Detaylı

SAP FORUM İSTANBUL Digital Business

SAP FORUM İSTANBUL Digital Business SAP FORUM İSTANBUL Digital Business Tüm Makbuzlar Elektronikleşiyor! Kenan AÇIKELLİ / Foriba 12 Ekim 2017, Perşembe Foriba Çalışmalarına 1999 yılında başlayan FIT Solutions ve 2002 yılında kurulan ISIS

Detaylı

E-Devlet Kapısı Uygulamaları

E-Devlet Kapısı Uygulamaları E-Devlet Kapısı Uygulamaları SUNUM İÇERİĞİ Belediyemizin Sunduğu Hizmetler E-Devlet ve E-Devlet Kapısı Nedir? Yapmış Olduğumuz E-Devlet Projeleri E-Devlet Kapısından Sağlanan Kazanımlar Yapmayı Planladığımız

Detaylı

Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli?

Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli? Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli? İçindekiler 3 GİRİŞ 4 MALİYET SİSTEM GEREKSİNİMİ 6 ÜRETİM ve PLANLAMA SİSTEM GEREKSİNİMİ 8 GÜVENLİK GEREKSİNİMLERİ 9 ÜLKE KOŞULLARINA

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal

Detaylı

eofis hizmetleri içeriği

eofis hizmetleri içeriği Alternatif çalışma alanları Elektrik, ısınma, soğutma, internet, bina aidatı, stopaj, temizlik, güvenlik, otopark giderlerini düşünmenize gerek yok! eofis size şimdilik Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy de,

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

Dış Ticaret Danışmanlık Sunumu

Dış Ticaret Danışmanlık Sunumu Dış Ticaret Danışmanlık Sunumu Proxima nerede? 6 Ülke.. Proxima kimdir? 7 Ofis 9 Millet Proxima kimdir? 19 Çalışan Sahin Ozcan Muslum Ozsonmez Murad Dbeys Nilgün Kahraman Helen Yu Ray Chandler ( Yu Xan

Detaylı

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç - Önceki müşteri tekliflerine nasıl ulaşabilirim? - Servisim kaçta nereden kalkıyor? - Bilgisayarım bozuldu kim onarabilir? - Bu dosyanın çıktısını

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

Profesyonel Ticari Tecrübe. Çevik Problem Çözme Kabiliyeti. Analiz ve Programlama Dinamizmi

Profesyonel Ticari Tecrübe. Çevik Problem Çözme Kabiliyeti. Analiz ve Programlama Dinamizmi Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız hizmeti; en hızlı, en güvenilir, en kolay ve ekonomik

Detaylı

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu LOGOBI LOGOBI İş Zekası Platformu İnternet veya intranet ortamlarda

Detaylı

Konu: İletişim Araçları. Aydın MUTLU İstanbul

Konu: İletişim Araçları. Aydın MUTLU İstanbul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 6.Sınıf Konu: İletişim Araçları 5.Hafta-6.Hafta Aydın MUTLU 2016 - İstanbul SORU Bildiğiniz en eski iletişim aracı nedir? Geçmişten günümüze doğru iletişim

Detaylı

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur.

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. OYAK, Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. OYAK ın otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton,

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal yaşantıda ve kriz/afet durumunda vatandaştan

Detaylı

SAP FORUM İSTANBUL Digital Business

SAP FORUM İSTANBUL Digital Business SAP FORUM İSTANBUL Digital Business e-irsaliye de Bizi Neler Bekliyor! Kenan AÇIKELLİ / Foriba 12 Ekim 2017, Perşembe Foriba Çalışmalarına 1999 yılında başlayan FIT Solutions ve 2002 yılında kurulan ISIS

Detaylı