DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ"

Transkript

1 01/10/ :00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/10/2015 TARİHİ, SAAT 10:00 'E/A KADAR EN SON FİYAT TEKLİFLERİNİ İÇEREN KAPALI TEKLİFLERİNİ GETİRMELERİ VEYA AŞAĞIDAKİ NUMARAYA FAKSLA BİLDİRMELERİ RİCA OLUNUR. İŞLETME MÜDÜRÜ ALIM KONUSU MALZEMELER MİKTAR 1 ETIL ALKOL(96 DERECE)LT. LİTRE 2 GLISERIN(1 LT LIK AMB.) 60 3 OUTION 40E EFOR KAGIDI NST KAGIDI KRANZBUHLER (PHILPS AVALON FETAL MONITOR 20/30,40/ ICIN) 80 5 PIPET STERIL 5 ML. LIK 6 FILTRESIZ PIPET UCU (96'LIK) 7 TUP STERIL 14 ML DIBI YUVARLAK (0LUK) GAZ RULO SARGI 5 X CRYOVIALS POLYPROPLENE VIALS, STER.2 ML LAM TASIMA KABI TEKLİF NO : NOT : ODEME 360GUN İLGİLİ KİŞİ TEL : BELMA ÇELEK FAX : *Teklif No belirtilmeyen teklifler değerlendirilmeyecektir. FORM NO: MYS_0072 1/10

2 01/10/ :00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/10/2015 TARİHİ, SAAT 10:00 'E/A KADAR EN SON FİYAT TEKLİFLERİNİ İÇEREN KAPALI TEKLİFLERİNİ GETİRMELERİ VEYA AŞAĞIDAKİ NUMARAYA FAKSLA BİLDİRMELERİ RİCA OLUNUR. İŞLETME MÜDÜRÜ ALIM KONUSU MALZEMELER MİKTAR 11 %25 GLUTERALDEHIT (2 CC) 2 12 ERISKIN KOL BANDI (BAYAN-ERKEK) ICSI MIKROPIPET 14 EKMEK KASASI POSETI EKG JELİ PETRI KUTUSU 60 X15 MM HIDROFILIK YUZEY KARBONDIOKSIT ABSORBANI (LİTRE) LİTRE TEKLİF NO : NOT : ODEME 360GUN İLGİLİ KİŞİ TEL : BELMA ÇELEK FAX : *Teklif No belirtilmeyen teklifler değerlendirilmeyecektir. FORM NO: MYS_0072 2/10

3 TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu Teknik Şartname ile birlikte aşağıdaki malzeme(ler) alınacaktır ETIL ALKOL(96 DERECE)LT. LİTRE GLISERIN(1 LT LIK AMB.) OUTION 40E EFOR KAGIDI NST KAGIDI KRANZBUHLER (PHILPS AVALON FETAL MONITOR 20/30,40/ PIPET STERIL 5 ML. LIK FILTRESIZ PIPET UCU (96'LIK) TUP STERIL 14 ML DIBI YUVARLAK (0LUK) GAZ RULO SARGI 5 X CRYOVIALS POLYPROPLENE VIALS, STER.2 ML LAM TASIMA KABI %25 GLUTERALDEHIT (2 CC) ERISKIN KOL BANDI (BAYAN-ERKEK) ICSI MIKROPIPET EKMEK KASASI POSETI EKG JELİ PETRI KUTUSU 60 X15 MM HIDROFILIK YUZEY KARBONDIOKSIT ABSORBANI (LİTRE) LİTRE 1.GENEL ÖZELLİKLER DETAY JENERIK ÖZELLİKLER Detay özellikleri bulunan malzemeler aşağıda belirtilmiştir. (5427) EKMEK KASASI POSETI Α κλαµα : EKMEK KASASI POSETI 1. Ağırlığı en az 40 gram olmalıdır. 6X1000 ±2 mm uzunluğunda olmalıdır. Torba ağız çapı 66 ±2 mm olmalıdır. Şeffaf renk olmalıdır. İçerisine toz, hava vs almayacak şekilde plastik torba içinde 600 lük paketler halinde teslim edilmelidir. Tarım ve Köy işleri Bakanlığı izni ile üretilmiş olacaktır. Üretim izni teslim anında belgelenecektir. Ürün ambalajı üzerine ürünün nerde üretildiği, üretim tarihi, adres ve irtibat bilgileri, tescilli markası olacaktır. Tüm yüzeyler pürüzsüz ve düz olmalıdır. Herhangi bir kabarıklık, üretim hatası içermemelidir. Kenarlarında kesim yerlerinde(uç noktalarında) çapak olmamalıdır. LDPE malzemeden imal edilmiş olmalıdır.

4 Gıda ürünlerinin saklanmasına uygun olmalıdır. Desensiz düz formda olmalıdır. (4799) FILTRESIZ PIPET UCU (96'LIK) Α κλαµα : FILTRESIZ PIPET UCU (96'LIK) 1. Pipet ucu ul hacimlerde çalışabilmelidir. Uçlar her biri tek tek paketlenmiş şerit halinde olmalı ve bir pakette 100 adet olmalıdır. Teklif edilecek uçlar önceden laboratuvarda kullanılacak pipetlerde uygunluk testi almalıdır. Uçların steril özellikleri; DNA, DNase, RNase, ATP, Pyrogen free özelliklerini taşımalıdır. Firmalar teklif ettikleri pipet uçlarının özellikleri konusunda orijinal katalogları üzerinden teknik şartnamaye madde madde cevap vereceklerdir. Verdikleri cevaplar orijinal katalogları üzerinde görünmeyen firmaların verdikleri teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. (4293) LAM TASIMA KABI Α κλαµα : LAM TASIMA KABI 1. Polipropilenden üretilmiş, şeffaf olmalı, içindeki lamların kolay görünmesine olanak sağlamalı, kapakları sıkı kapanmalıdır. Çok sayıda lamı taşıma-saklama özelliğinde olmalıdır. Ürün ambalajı (kutu/poşet) olmalıdır. Ürün ambalajı üzerinde barkod basılmış olmalıdır. Üretici firma laboratuvarda denenmek ve şahit numune olarak saklamak için numune temin etmelidir. (3740) ERISKIN KOL BANDI (BAYAN-ERKEK) Α κλαµα : ERISKIN KOL BANDI (BAYAN-ERKEK) 1. Yumuşak PVC'den imal edilmiş olmalıdır,kenarları tahriş edici olmalalıdır. Kol bandının uzunluğu 26 cm olmalıdır. Barkodlu kağıdın konulacağı cepli kısmın uzunluğu 4-6X 1,5-2,5 cm olmalıdır. Barkodun yapıştrılacağı kağıdın ebadı 5x2 cm olmalıdır. Kayıtların okunabilmesi için hasta kol bandının cebinin üst kısmı şeffaf olmalıdır. Tek kullanımlık olmalı,çıtçıtları kilitlendikten sonra açılmamalıdır. Hastanenin istediği renklerde imal edilmelidir. Su geçirmeyen özellikte olmalı, alkol, tiner, solvent gibi maddelerle silinip değiştirilmemelidir.

5 1. 1 Üretici firma ISO belgesine sahip olmalıdır. Numune olarak bırakılan ürünler hastanemizde denenerek uygunluk kararı verilecektir.bu nedenle herbir numaradan en az 15 adet numune bırakılmalıdır. Baskılı kağıt parametresi aşağıdaki gibi olmalıdır. adı soyadı T.C. Nosu Doğum tarihi,cinsiyeti Protokol no Hasta no Paket üzerinde barkod bulunmalıdır. (4307) EKG JELİ Α κλαµα : EKG JELİ 1. Ürün suda çözünür, kokusuz ve kolay temizlenir olmalıdır. Ürün nontoksik, hipoalerjenik olmalı; yağlı madde veya Formaldehit içermelidir. Ekg çekimlerinde ve defibrillasyon işlemleri için geliştirilmiş olmalıdır. Jel yüksek iletken özelliğine sahip olmalıdır. Ürün +70 C stabil kadar saklanabilmelidir; ph nötr olmalıdır. Ürün orjinal ambalajında ve kutusunda olmalıdır. Ürün CE kalite belgesine sahip olmalıdır. Ürünün akredite kuruluştan dermatolojik testleri yapılmış olmalıdır. (5473) TUP STERIL 14 ML DIBI YUVARLAK (0LUK) Α κλαµα : TUP STERIL 14 ML DIBI YUVARLAK (0LUK) 1. Volümü 14 ml. olmalıdır. Yüksekliği 100 mm. olmalıdır. Çapı 17 mm. olmalıdır. Kapak iki aşamada kapanmalıdır. İlk kapama hava girişine olanak vermeli ikinci kapamada ise hava girişi olmamalıdır. Polistirenden yapılmış olmalıdır. Steril bir şekilde tek tek paketlenmiş olmalıdır. Gamma irradyasyonla sterilize edilmiş olmalıdır.

6 Dibi yuvarlak olmalıdır. RCF ratingi 1400 olamalıdır. Nonpirojenik olmalıdır. İştirek edecek firmalar ihale öncesi numuneleri getirip uygunluk belgesi alacaklardır. (5643) CRYOVIALS POLYPROPLENE VIALS, STER.2 ML Α κλαµα : CRYOVIALS POLYPROPLENE VIALS, STER.2 ML 1. Tüpler delinmeye ve kırılmaya karşı korumalı malzemeden ekstra ince duvarlı olarak üretilmelidir. Üzerinde yazı yazmaya olanak sağlayan bir alan ve derecelendirme mevcut olmalıdır. Dnase, Rnase serbest olmalıdır. Tüpler vida kapaklı olmalıdır. Tüplerin üzerinde katalog numaraları belirtilmelidir Ürün ambalajlı (kutu/poşet) olmalı, ambalaj içindeki ürün adeti üzerinde belirtilmelidir. Ürün ambalajı üzerinde barkot basılmış olmalıdır. Üretici firma laboratuarda denenmek ve şahit numune saklamak için 10 adet numune temin etmelidir. (132) ETIL ALKOL(96 DERECE)LT. Α κλαµα : ETIL ALKOL(96 DERECE)LT. 1. İhaleye teklif verecek olan firmanın "Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkiler Piyasası Düzenleme Kurumu'nca "Etil Alkol dağıtımına yetkilendirilmiş firma veya tarihli resmi gazetede yayınlanan; "Etil Alkolün Piyasaya arzı" hakkında tebliğ'in maddesinin c fıkrasına göre ecza depoları, eczane gibi özel dağıtım kanalları olması gerekmektedir. İhaleye, tarihli resmi gazetede yayınlanan; "Etil Alkolün Piyasaya arzı" hakkında tebliğ'in maddesinin c fıkrasına göre ecza deposu, eczane gibi özel dağıtım kanalı olarak teklif veren firmanın, ithalatçı firmanın "Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkiler Piyasası Düzenleme Kurumu'nca verilen "Etil Alkol İthalatçı Dağıtım Yetki Belgesi'ni ibraz etmesi gerekmektedir. Alkol dansimetresiyle ölçüldüğünde dansimetre değeri 96'nın altında olmamalıdır. Herhangi bir katkı maddesi içermemelidir. Berrak ve tortusuz olmalıdır. Su ile karıştırıldığında bulanıklık oluşmamalıdır. 5 litre'lik bidonlarda teslim edilmelidir. Metil içermemelidir. Ambalajlar üzerinde ürünün kimyasal özelliklerini içeren bir etiket olmalıdır.

7 Ürünün üretim yerindeki analiz raporu ve Hıfzısıhha Enstitüsünce yapılmış Türk Kodeksine ve TSE'ye uygun olduğuna dair raporu ibraz edilmelidir. Üretici firma laboratuvarda denemek ve şahit numune olarak saklamak için numune temin etmelidir. (5883) GLISERIN(1 LT LIK AMB.) Α κλαµα : GLISERIN(1 LT LIK AMB.) 1. Ürün safiyeti % aralığında olmalıdır. Görünümü renksiz olmalıdır. Ağır metal toplamı 5 ppm?yi geçmemelidir. Rutubet içeriği en fazla %0,60 olmalıdır. Sülfatlanmış kül içeriği en fazla %0,01 olmalıdır. Toplam CL değeri en fazla 10 ppm olmalıdır. Patojen bakteri sayımı negatif olmalıdır ml?lik ambalajlarda olmalıdır. Ürün ambalajı polietilen materyalden kırılmaz özelliğe sahip olmalıdır. Tüm ürün bilgileri ambalaj üzerindeki etiketlerde net ve açıklayıcı olarak belirtilmiş olmalıdır. Ambalaj üzerinde imal ve son kullanma tarihi yazılı olmalı, teslim edilen malın son kullanma tarihi en az 2 yıl olmalıdır. (5924) PIPET STERIL 5 ML. LIK Α κλαµα : PIPET STERIL 5 ML. LIK 1. Pipet serolojik ya da mohr tipte derecelendirilmiş olmalıdır. Tek kullanımlık ve steril olmalıdır. Ürün tek tek ambalajlı olmalıdır. Ürünlerin standart üretimi CE/ISO ile ile belgelendirilmiş olmalıdır. 5 ml olmalıdır. Ürün üzerinde (steril,son kullanma tarihi vb) bilgiler olmalıdır. Ürün ambalajı üzerinde barkod basılmış olmalıdır. Üretici firma laboratuvarda denemek ve şahit numune olaral saklamak için 20 adet numune temin etmelidir.

8 (3712) ICSI MIKROPIPET Α κλαµα : ICSI MIKROPIPET 1. Mikropipetler borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma irradyasyonla sterilize edilmiş olmalıdır Mikropipetler onluk kutular içinde her biri ayrı ayrı tüpler içinde ambalajlanmış olmalıdır. Mikropipetlerin ucu 30 derecelik açıyla dirsek yapılmış olmalıdır. Mikropipetlerin ucu dirsekten itibaren en uca kadar 1.0 mm uzunluğa, 6-7 mikrometre dış çap, 5-6 mikrometre iç çapa sahip olmalıdır. Mikropipetlerin yumurtaya giren en uç kısmı 35 derece uç keskinlik açısına sahip olmalıdır. Mikropipetlerin yumurtaya giren en uç kısmının açıklığı mikrometre olmalıdır. Ürünler yumurta içine girmesini kolaylaştırma amacıyla uç kısmında bir dikene sahip olmalıdır. Ürünler embriyo toksisitesi için tek hücreli fare embriyo testinden geçirilmiş olmalıdır. Bu test için kabul edilen geçerlilik alt sınırı %70 blastosist oranı olmalıdır. Ürün endotoksin testi için LAL testi kullanılmış olmalıdır. LAL testi için kullanılan yöntem jel pıhtılaşma yöntemi olmalıdır. LAL - jel pıhtılaşması tekniği için kullanılan geçerlilik kriteri 20 ve altı olmalıdır. Üretici firma CE onayına sahip olmalıdır. Üretici firma FDA onayına sahip olmalıdır. Üretici firma ISO onayına sahibi olmalıdır. Üretici firma Amerikan menşei olmalıdır. İştirak edecek firmalar ihale öncesi numunelerini getirip uygunluk belgesi alacaklardır. (5947) OUTION 40E EFOR KAGIDI Α κλαµα : OUTION 40E EFOR KAGIDI QUINTON Q40, Q710 cihazları ile uyumlu olmalıdır. 210xx218 mm ebatlarında olmalıdır. Cihazın termal yazıcılarına zarar vermemelidir. Kağıt üzerinde görüntüler en az 5 yıl boyunca saklanabilmeli ve görüntüler silinmemelidir. Z katlamalı olmalıdır. Bir pakette 200 sayfa olmalıdır. Paketler hava ve nem almayacak şekilde shirink ile ambalajlanmış olmalıdır. Hastanemizde denenmek için iki adet numune temin edilmelidir. UBB kaydı yapılmış olup Sağlık Bakanlığınca onaylanmış olmalıdır. Sayfa aralarında SD görüntülemeye engel olan beyaz boşlukların bulunmaması gerekmektedir. Sayfa arkasındaki optik işaret, sayfa kenarına bitişik olmamalıdır.

9 1 Paketin bitmesine yakın sayfa altlarında, kağıdın bittiğine dair uyarı işareti bulunmalıdır. (3317) GAZ RULO SARGI 5 X 15 Α κλαµα : GAZ RULO SARGI 5 X Pamuk ipliğinden dokunmuş olmalıdır Gaz rulo sargıda kullanılan gaz bezi TS 14079'a uygun olmalıdır. Apreli olmamalı, herhangi bir boya içermemeli, kirli görünmemelidir. Gaz kompres (tampon) kasarlanmış, beyaz, temiz ve kokusuz olmalıdır. Gaz bezinin atkı-çözgü teli sayısı değerleri; çözgü teli sayısı cm başına (en az) 10, atkı sayısı cm başına(en az)10 olmalıdır. Atkı ve çözgüler arasındaki uzaklık eşit olup, bezin homojen bir görünümü olmalıdır. Birim alan kütlesi en az 27 gr/m2 olmalıdır. Kopma mukavemeti (çözgü yönünde) (en az) kgf 8 olmalı, ameliyat esnasında ekartörde kopmamalıdır. Eni 5cm, 10cm, 15cm, 20cm, boyu ise 5 metre olmalıdır. Her boy rulonun kenarları atmayacak şekilde örgülü olmalıdır. Parmak ile basınç uygulandığında gazlı bezin dokuması bozulmamalı, birbirinden ayrılmamadır. El ile koparılabilmeli ve koparıldıktan sonra koparılan bölümlerde dokuma bozukluğu ya da liflenme olmamalıdır. Gaz rulo sargıda buhar sterilizasyon işlemi sonrası form bozukluğu görülmemelidir. Non? steril olmalıdır. Teklif edilen ürün T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TİTUBB) kayıtlı olmalıdır. Belgesi sunulmalıdır. Her bir rulo nemden ve sudan etkilenmeyi engelleyecek naylon ambalaj/koruyucu kılıf içerisinde olmalıdır. Bu paketler taşımaya uygun sayılarda karton ambalajlarda teslim edilmelidir. Ürün kolileri üzerinde aşağıdaki bilgiler okunaklı ve silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır. Firmanın ticari ünvanı adresi ve/veya tescilli markası, Hidrofil olduğu, Anma boyutları ve adedi, Üretim tarihi, Atkı-çözgü teli sayısı, Standardın işaret ve numarası(ts 14079), Seri ve parti numarası. barkodu Her bir ürün poşetinin üzerinde de aşağıdaki bilgiler okunaklı ve şekilde basılı olmalıdır.

10 Firmanın ticari ünvanı adresi ve/veya tescilli markası, Hidrofil olduğu, Standardın işaret ve numarası(ts 14079), Seri ve parti numarası./ barkodu Değerlendirme için her boydan, ürün üzerinde lot numarası, firma ve ürün bilgisi bulunan en az 10 adet gaz rulo sargı numune olarak bırakılmalıdır. Muayene komisyonun gerek görmesi halinde Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliğine yeterli sayıda numune analiz için gönderilebilecek, analiz üretici/satıcı firmaya ait olacaktır. Yüklenici firmanın depoya teslim edeceği ürünler numuneler ile aynı özelliği taşıyor olmalıdır. (6173) PETRI KUTUSU 60 X15 MM HIDROFILIK YUZEY Α κλαµα : PETRI KUTUSU 60 X15 MM HIDROFILIK YUZEY 1. Ürünün mikroskop altında optik inceleme yapabilmek amacıyla saydam ve düzgün bir yüzeyi olmalıdır. 1 Ürünün yüzeyi, hücre yapışmasını ve büyümesini kolaylaştırmak amacıyla önceden modifikasyona tabi tutulmuş olmalıdır. Ürün yüksek kalite optically-clear polystyrene malzemeden imal edilmiş olmalı ve ürünlerde renklenme, yarı çatlak ve hava kabarcığı gibi görünüş kusurları bulunmamalıdır. Ürün kapaklı olmalıdır. Embriyo kültürüne uygun gama ışınları ile sterilize edilmiş olmalıdır. Ürünün 21.5 cm²?lik hücre kültür alanı bulunmalıdır. Ürünün çalışma alanı 5 ml olmalıdır. Ürünün hava geçirgenliği bulunmalıdır. Ürünün dış boyutları 60 x 15 mm olmalıdır. Üretici firmanın ISO kalite standartlarına uyumlu çalıştığı belgelenmelidir. Numune olarak bırakılan ürünler hastanemizde denenerek uygunluk kararı verilecektir. Bu sebeple 10 adet numune bırakılmalıdır. Şartnameye uymayan ürünler değerlendirmeye alınmayacaktır.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/10/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016138 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/10/201 TARİHİ, SAAT 17:00 'E/A

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20117496 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/12/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166430 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20116520 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/10/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/08/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20165297 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/08/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20161584 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/05/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20153150 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 20/05/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 24/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20172023 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/03/2017 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/12/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20157791 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/12/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171166 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019100 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 10/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/01/019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 0191 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/019 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166420 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186414 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/05/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20122939 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/05/2012 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20121134 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2012 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019103 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 10/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186718 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 10/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/03/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181408 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/03/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20156066 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2015 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019162 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, oositi zarar vermeden tutma işleminde kullanılmaya uygun 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/10/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20156056 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/10/2015 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/07/203 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2036356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/07/203 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/10/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015051 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/1/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/10/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20138476 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/10/2013 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 11/06/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20134896 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/06/2013 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/06/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20135373 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 01/07/2013 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/0/0 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 079 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/0 TARİHİ, SAAT :00 'E/A

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173923 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 09/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171622 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/09/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20137415 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/09/2013 TARİHİ,

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/11/13 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 139127 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/11/13 TARİHİ, SAAT 17:00 'E/A

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20/04/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20112665 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/04/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/04/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20152252 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/04/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/06/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20153965 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/06/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/11/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2013937 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 1/11/2013 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/09/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20115893 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/09/2011 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019641 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171597 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/03/2017 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/12/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20117707 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/12/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/06/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015357 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/06/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/06/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183209 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171164 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 26/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166971 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/11/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171977 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20192778 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/05/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 3/0/016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 016130 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 6/0/016 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/10/2010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20106291 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/10/2010 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019172 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/02/2019 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/05/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163478 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/05/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186048 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019832 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/11/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20139020 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/11/2013 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/06/0 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 04414 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN /06/0 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/11/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20139372 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/11/2013 TARİHİ, SAAT 10:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185647 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/0/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163142 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/2016 TARİHİ,

Detaylı

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE T.C. Adana Valiliği Sayı Konu : ~..r(, : Yaklaşık Maliyet Halk Sağlığı Müdürlüğü ADANA ı$. /Ç}~ / 2012 VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM... MÜESSESESiNE Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve

Detaylı

42) orta kuyucuklu kültür kabı (center well)

42) orta kuyucuklu kültür kabı (center well) 42) orta kuyucuklu kültür kabı (center well) 1. Kap havalandırma özelliğine sahip olmalıdır. 2. Kabın materyali polistiren olmalıdır. 3. Dış ölçüleri SSx16 mm olmalıdır. 4. 3 ml orta rezervuara sahip olmalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20151475 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/03/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018384 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171075 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162127 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019400 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20/10/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20156479 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/10/2015 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171976 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna 145 MiKRON(!-lm) DENUDP.SYON pipeti TEKNiK Ş.~RTNAMESi 1. ICSI'den önce oositten kümülüs kümesini soymak, fertilizasyon kontrolü, oositin manipulasyonu. ernbr ivolar, blastokistler ve blastomerler için

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/06/06 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 064084 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/06/06 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 26/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016622 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/02/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 3//03 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 039378 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 5//03 TARİHİ, SAAT :00 'E/A KADAR TEKLİFLERİNİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/11/13 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 139064 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/11/13 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20191251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018649 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181951 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/05/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/07/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183881 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/07/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ //205 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 205695 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN //205 TARİHİ, SAAT 0:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/12/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20167809 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/12/2016 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184942 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162270 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/04/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/0/016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 016835 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/0/016 TARİHİ, SAAT

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HÜCRE YIKAMA TORBA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HÜCRE YIKAMA TORBA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HÜCRE YIKAMA TORBA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER MADDE 1 İHALENİN KONUSU 3 MADDE 2 HÜCRE YIKAMA KAN TORBA SİSTEMİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 MADDE 3 İHALE

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2012 00:00:00 Teklif No 20121699 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/03/2012 TARİHİ, SAAT 14:00 'E/A KADAR

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20191034 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/09/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201794 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/09/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186726 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185751 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/10/2018 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/10/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20156154 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2015 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/03/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201192 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/03/201 TARİHİ, SAAT

Detaylı