YENİ NESİL SERİ 6.30

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YENİ NESİL SERİ 6.30"

Transkript

1 YENİ NESİL SERİ 6.30 Genel Tanımlar - Tanımları sayfasına Dosyası varsayılan değerlenin tanımlanabilmesi ve mail gönderim işlemi esnasında bu pencerenin sorulup sorulmaması özellikleri eklendi. - Program dili İngilizce seçildiğinde Ana Menü ekranında Türkçe ifadeler geliyordu, gerekli değişiklikler yapıldı. - Liste tanımlarına, Listelerde Filtreler Liste alınırken sor gelsin / gelmesin parametresi eklendi. Kullanıcı Alan Tanımları - Alan boyuna database uzunluğundan büyük bir değer girilmemesi sağlandı. Kullanıcı Tanıtımı - Referans Kodu alanı eklendi.programa girerken eğer kullanıcı kodu on karakterden uzunsa aşağıda görünen mesaj ekrana gelir.

2 Referans Kodunun tanımlanabilmesi için bu mesaja onay verilir ve aşağıdaki pencere ekrana getirilir. Referan Kodu bilgisi girildikten sonra kayıt düğmesiyle kaydedilir. Anamenü ekranını alt kısmında yer alan durum çubuğunda kullanıcı kodunun tamamı ve parantez içerisindede referans kodu bilgisi gösterilir. Referans Kodu bilgi girişlerinde Kullanıcı Kodu olarak kabul edilir ve sisteme Giren/Son Değiştiren kullanıcı bilgisi olarak kayıt edilir. Yeni Şirket Hazırlama - Yedek alırken sıkıştırma işleminin yapılması için Yedek Dosyasını = Sıkıştır / Sıkıştırma parametresi eklendi. - Yönetici Şifresi = İlk İşlemde Sorulsun / Her İşlemde Sorulsun parametresi eklendi. İlk İşlemde Sorulsun, ilk işlemde sa şifresi sorulur. Sonraki işlemlerde sorulmaz. Her İşlemde Sorulsun, her işlemde sa şifresi sorulur. Çok Amaçlı Bilgi Transferi - Stok Hareket,Cari Hareket ve Muhasebe Fişi bilgi transfer işleminde, transfer parametrelerine "Dosyada Mevcut Olmayan Alan Öndeğerleri" tanımları eklendi.bu kısımda yer alan alanlar aktarılacak dosyada olmasa bile burada tanımlanarak transfer işlemi gerçekleştirilir.

3 Çok Amaçlı Form Tasarımı - Genel sayfasına Baştan Boş Satır parametresi eklendi. Baştan Boş Satır Bırakma seçilirse herhangi bir işlem yapılmaz. Baştan Boş Satır Bırak seçilmişse yan tarafta açılan satır sayısı alanına girilen değer kadar her sayfada baştan satır eklenerek döküm alınır.bu şekilde form tasarımında tüm satırları aşağı kaydırmak yerine bu özellik kullanılabilir.baştan Boş Satır Sil seçilmişse yan tarafta yer alan satır sayısı alanına girilen değer kadar her sayfada satır eksiltilerek döküm alınır.bu şekilde tüm tanımlar aynı satır sayısında yukarı çekilmek istenirse yani satır sayısı eksiltilmek istenirse bu özellik kullanılabilir.

4 - Dizayn sayfasında yer alan dizayn araç çubuğuna Sola Hizala, ve Sağa Hizala düğmeleri eklendi.control tuşuyla hizalanması istenen alanlar işaretlenerek Sola Hizala veya Sağa Hizala komutuyla ilk işaretlenen (Siyah Renkle gösterilir, sonra işaretlenenler kırmızı renkle gösterilir) alana göre hizalanır. - Alacak Senet Çek Sistemi Özel Alanlara; Son Verildiği Yer, Son Verildiği Yer Ünvan-1, Son Verildiği Yer Ünvan-2, Son Verildiği Yer Adres-1, Son Verildiği Yer Adres-2 ve Son Verildiği Yer Adres-3 alanları eklendi.

5 - Alan Özelliklerine 'Basılmasın' onay kutusu eklendi.bu tanım seçilerek döküm alındığında alanın değeri basılmaz. Diğer Program Tanımları - Yeni Nesile bağlı çalışan (örn. Çok Amaçlı.Net ve Finansal Muhasebe Analizi gibi) veya farklı programların kısayol tanımları oluşturularak Ana Menüde bu başlık altından çalıştırılmasını sağlar.

6 Tanım ekranı; Yeni Nesil İşlemler\Sistem Tanımları\Diğer Program Tanımları seçeneğinden girilir - Program adı yazıldıktan sonra ekle düğmesine basılır.gelen ekrandan çalıştırılacak program dosyası seçilerek sol kısımda yer alan seçenekler listesine eklenir.seçenekler listesinden bir seçeneği çıkarmak istersek ilgili seçeneğin üzerine konumlanıp düğmesine basılır. Alt ve üst yön tuşlarıyla seçeneklerin sırası değiştirilebilir.mevcut seçeneğin adını güncellemek için seçeneğin üzerine konumlandıktan sonra Program Adı değiştirilerek düğmesine basılarak seçenek adı güncellenir.yapılan işlemlerin kaydeilmesi için araç çubuğunda yer alan Kaydet düğmesiyle kaydedilir. Yine araç çubuğunda yer alan Tümünü Sil düğmesi ile tüm kayıtlar toplu halde silinebilmektedir.

7 Çok Amaçlı Listeler - Filtre özelliklerine Filtre Değerinin liste başlığında basılması özelliği eklendi. Basılmasın, seçildiğinde Filtre bilgisi rapor başlığında basılmaz. Rapor Başlığından Sonra Basılsın, Rapor Başlığının alt satırında yazılır Alan Başlıklarından Önce Basılsın, Alan başlıklarının üst satırında yazılır - Excele alınan listede 2.ve 3. liste başlıklarınında basılması sağlandı. - Personel listelerinde işyeri detayı listelensin seçilerek excele liste alındığında, ilk işyeri bilgileri kolon başlıklarından sonra basılıyordu, önce basılması sağlandı. - Cari Hareket Dosyası e-fatura alanlarının isimleri daha anlaşılır olması için yeniden düzenlendi. - Toplu değer değişikliğinde sorulan onay mesajının öndeğeri "Hayır" olarak değiştirildi. Yeni Nesil Çok Amaçlı Listeler - Gruplama alanı özelliği eklenerek çalışması sağlandı. - Kayıtlı rapor farklı isimle kayıt edildiğinde Filtrenin de yeni isimle kayıt edilebilmesi sağlandı. - Genel Tanımlarda sistem dili İngilizce seçildiğinde bazı açıklamalarda Türkçe ifadeler geliyordu, gerekli değişiklikler yapıldı. - Rapor ekranında kolon genişliklerinde yapılan değişikliklerin kaydedilmesi sağlandı. Ynmaster Veritabanı - Yedek alma işleminde şifre sorulmaması sağlandı.

8 MUHASEBE SİSTEMİ Çalışma Parametreleri / Değişiklik / İptal İşlemleri - Kontrol Şekli parametresi eklendi.geriye Dönük parametresi "Verilen Günden Öncesine Kadar İşlem Yapılsın" seçilmişse bu parametrede yapılan tanıma göre kontroller çalışır. Verilen Tarih veya Güne göre; Mevcut durum tarih veya gün girilir Bir Önceki ayın verilen günü; Gün girilir.güne 25 girildiyse bir önceki ayın 25'inden önceye kayıt girilemez ve değişiklik yapılamaz. Bir önceki ayın son günü; Bir önceki ayın son günü 28,30 veya 31 olabilir aya göre kontrol yapılır İki önceki ayın verilen günü; Gün girilir.güne 25 girildiyse bir önceki ayın 25'inden önceye kayıt girilemez ve değişiklik yapılamaz İki önceki ayın son günü; İki önceki ayın son günü 28,30 veya 31 olabilir aya göre kontrol yapılır

9 Çalışma Parametreleri / Genel Parametreler - Fiş Girişinde Fiş No Parametresine "Hergün 1'den Başlasın (AAGG00001)" parametre tanımı eklendi.bu parametre seçili olduğunda muhasebe fişinde fiş numarasına günün tarihine göre formatlama yapılarak otomatik değer set edilir.örnek, Fiş tarihine girilmişse ve bu tarihte fiş mevcut değilse Fiş Numarası şeklinde değer alır.bu fiş kaydedildikten sonra yeni fişe geçiş yapıldığında Fiş numarası şeklinde gelir.fiş tarihi değiştirildiğinde fiş numarası yine girilen tarihe uygun şekilde değer alır. Çalışma Parametreleri / Entegrasyon Parametreleri - Entegrasyon İşleminde Fiş No Parametresine "Hergün 1'den Başlasın (AAGG00001)" parametre tanımı eklendi.bu parametre seçili olduğunda enttegrasyon işleminde muhasebe fişinin fiş numarasına günün tarihine göre formatlama yapılarak otomatik değer set edilir.örnek; tarihinde entegrasyon işlemi gerçekleşiyorsa ve bu tarihteki ilk fiş ise Fiş Numarası şeklinde değer alır.aynı güne ikinci fiş entegre olurken bu sefer değerini alır ve bu şekilde artarak devam eder.tarih değiştiğinde yine o günde fiş varmı bakılır yoksa 1 den başlanarak aynı mantıkla işleme devam edilir.

10 Alt Hesap Planı - Vergi Hesap Numarasında eş zamanlı pencere açılması sağlandı. Muhasebe Fişi - Mevcut Muhasebe Fişinin Geçici fiş olarak kaydedilmesi özelliği eklendi. Fiş Numaralarını Düzenleme - Kayıt sayısı fazla olan şirketlerde yavaşlık vardı, hızlandırma yapıldı Mizan - Ana Hesapların Mavi renkte listelenmesi sağlandı. Mal ve Hizmet Alımları Bildirimi (Form Ba) - Listeleme Şekli= Tutar sahasına göre sıralı / Ünvan sahasına göre sıralı parametresi eklendi Tutar sahasına göre sıralı parametresi mevcut listeleme şeklidir.form Bs kayıtları Tutara göre büyükten küçüğe sıralı şekilde listelenir. Ünvan sahasına göre sıralı parametresi seçildiğinde Form Bs kayıtları Ünvana göre sıralı şekilde listelenir. - Excele listeleme işleminde Vergi Hesap No ve TC Kimlik No alanlarının ayrı kolonlarda listelenmesi sağlandı. Mal ve Hizmet Satışları Formu (Form Bs) - Listeleme Şekli= Tutar sahasına göre sıralı / Ünvan sahasına göre sıralı parametresi eklendi Tutar sahasına göre sıralı parametresi mevcut listeleme şeklidir. Form Bs kayıtları Tutara göre büyükten küçüğe sıralı şekilde listelenir. Ünvan sahasına göre sıralı parametresi seçildiğinde Form Bs kayıtları Ünvana göre sıralı şekilde listelenir. - Excele listeleme işleminde Vergi Hesap No ve TC Kimlik No alanlarının ayrı kolonlarda listelenmesi sağlandı. Demirbaş - Muhasebe Entegrasyonu - Aylık amortisman takibi yapılan şirketlerde, Aylık Amortisman entegrasyonunun yapılabilmesi sağlandı.dönem bilgisinin yanında o döneme ait ayların bilgisi gösterilir.ay bilgisi seçilerek, seçilen aya ait amortisman bilgileri entegre edilir.

11 PERSONEL SİSTEMİ İşyeri Kartı - Adres alanlarının boyu 40 haneye çıkarıldı. Personel Kartı - Adres alanlarının boyu 40 haneye çıkarıldı. - Mevcut Personel Kartı üzerinden yeni kart açıldığında SGK yıllık bilgilerin yeni karta taşınması sağlandı. Transferi (IBAN a göre) - İşbankasına Maaş Transferine Excele Transfer özelliği eklendi. Diğer Bildirimler\İhbar ve Fesih Bildirimi Tebligatı - İhbar ve Fesih Bildirimi Tebligatı seçeneği eklendi. İş akdine işveren tarafından son verilecek olan personele verilmesi gereken İhbar ve Fesih Bildirimi Tebligatı dökümünün alınmasını sağlar.

12 Diğer Bildirimler\ Muhtasar Beyannamesi Listesi - Muhtasar Beyannamesi Listesi seçeneği eklendi.muhtasar Beyannameye eklenen İşyeri Bilgilerine ait dökümün alınmasını sağlar. TFRS Kıdem Tazminatı Yükümlülüğü - Kıdem Tazminatı Karşılığı - Listelenen bilgilerin CTRL_E tuşu ile excele listelenmesi sağlandı.

13 FATURALAMA SİSTEMİ Parametreler\Döviz Parametreleri - İrsaliyeleşen/Faturalaşan Sipariş/İrsaliye hareketleri pamaetresindeki Döviz Kuru ifadesi Döviz Bilgileri olarak değiştirildi. Parametreler\Sistem Parametreleri ve Öndeğerleri - Sipariş, İrsaliye ve Fatura Parametreleri seçeneklerinin 2.sayfasına, Son Evrak Seri No ve Tarih Kontrolü parametresi eklendi. Uyarı Mesajı Versin, uyarı mesajı verilir ve işleme devam edilir. İşleme İzin Vermesin, uyarı mesajı verir işlem durdurulur. Yapma, seçilmişse Kontrol işlemi yapılmaz.

14 Parametreler\Sistem Parametreleri ve Öndeğerleri\Fatura Parametreleri\Parametreler - "Faturalaşan İrsaliye Tarih Kontrolü" parametresi eklendi.fatura tarihi ile faturalaştırlan irsaliyelerin tarihleri karşılaştırılır. Eğer irsaliye tarihi fatura tarihinden büyük olan kayıt varsa kontrol işlemi çalışır.eğer 'Yapma' tanımı seçilmişse Kontrol işlemi yapılmaz.'uyarı Mesajı Versin' seçilmişse uyarı mesajı verilir ancak işleme devam edilir.'işleme İzin Vermesin' seçilmişse uyarı verir ve işlem durdurulur. Online Entegrasyon Parametreleri - E-Alım Faturası seçeneği eklendi.seçenek işaretlenirse E-Alım Faturası transferinde kayıt işlemi esnasında fiş bilgileri penceresi gelir. Alım Faturası - İthalat Numarası alanında, İthalat Dosya Kartında açılan kayıtların F9 arama penceresinde gösterilmesi ve seçilebilmesi sağlandı.

15 Ödeme Kaydedici Cihaz Alım Fişi - Ödeme Kaydedici Cihaz Alım Fişi evrağının girilebilmesi için eklenmiştir.kullanım şekli satış faturaları menüsünde yer alan Ödeme Kaydedici Cihaz Fişi seçeneğiyle aynıdır. Fatura - Döviz Birim Fiyatı alanında stok kartı döviz fiyatlarının seçilebilmesi sağlandı. - Mal kalemleri kolon düzeninde stok kartı Mal Kodu -2 alanının seçilebilmesi sağlandı.eş zamanlı pencereden ve F9 arama penceresinden arama yapılabilmesi sağlandı. Satış Faturası - Fatura Öndeğerleri sayfasına İhracat Numarası alanı eklendi.ihracat Dosya Kartında açılan kayıtların F9 arama penceresinde gösterilmesi ve seçilebilmesi sağlandı.

16 E-Alım Faturası Transferi - Genel Tanımlar sekmesi eklendi.tanımların hepsi tek ekranda toplandı. - Genel Tanımlar / Genel sekmesine Vergi Kimlik No ve Müşteri Numarasına göre arama yapılsın tanımı eklendi. Fatura görüntülenmek istendiğinde e-fatura sisteminden gelen vergi hesap no ve müşteri no bilgilerine uygun olan cari hesap kartı getirilir. - Öndeğerler sayfasına Açıklama,Açıklama-2,Masraf Merkezi Kodu ve İthalat Numarası alanları eklendi. - Mal kalemlerine Açıklama,Açıklama-2,Masraf Merkezi Kodu, Karşı Muhasebe Kodu ve Kod-1 'den 12 ye kadar kod alanları eklendi ve bilgi girilebilmesi sağlandı. - Hesap Kodu alanında F5 tuşuyla Cari Hesap Kartına gidilmesi sağlandı - Mal Kodu alanındayken F5 tuşuyla stok kartına gidilmesi sağlandı. - Kaydedilen e-alım faturlarının Orjinal halinin görüntülenebilmesi için kayıtlı faturaların listelendiği alt bölümde en son sütüna Gib logosu kolonu eklendi.gib logosu fare ile tıklandığında orjinal fatura görüntülenir. - İthalat Numarası alanında, İthalat Dosya Kartında açılan kayıtların F9 arama penceresinde gösterilmesi ve seçilebilmesi sağlandı.

17 - Öiv' li faturalarda Öiv bilgilerinin kaydedilmesi sağlandı - Genel Tanımlar ekranında Genel sayfasına Posta Kutusu Etiketini Filtreden Çıkar parametresi eklendi.bu parametre seçilmemişse eskisi gibi çalışır.yani e-alım Faturaları listelenirken yeni nesil şirketi firma tanıtımı e-fatura bilgilerinde yazan posta kutusu etiketine uyan kayıtlar listelenir.eğer bu parametre seçilirse posta kutusu etiketine uyan uymayan tüm kayıtlar listelenir. - Genel Tanımlar ekranına 'ÖTV'li Fatura' sekmesi eklendi.shell firması gibi bazı firmalardan ÖTV Tutarı ve İskonto Tutarı mal bedeline dahil olan ÖTV`li Faturalar gelebilmektedir.bu şekilde gelen faturaların sistemede bu şekliyle kaydedilebilmesi için bu parametre tanımları eklenmiştir.faturayı kesen firmaya göre bu uygulama değiştiği için Vergi Kimlik Numarasına göre tanım yapılması sağlandı.ilgili firmanın Vergi Kimlik Numarası girilerek ÖTV' li Faturalarda Ötv ve İskonto tutarlarının dahil olması isteniyorsa onay kutularına işaret konularak düğmesiyle tanım eklenir.ekli bir tanım silinmek isteniyorsa VKN numarası işaretlenip düğmesiyle çıkarılır.tüm bu değişikliklerin geçerli olması için düğmesiyle kaydedilmesi gerekmektedir.

18 Karşılaştırmalı örnek e-alım Fatura görüntüsü

19 İthalat / İhracat Dosyası - İthalat Dosya Kartı ve İhracat Dosya Kartı Seçenekleri eklendi.ithalat ve İhracat Dosyalarına ait bilgi girişi bu seçeneklerde yapılır. - İthalat Dosya Kartında girilen kayıtlar Alım Faturası İthalat Numarasında açılan F9 arama pencerelerinde listelenir. - İhracat Dosya Kartında girilen kayıtlar Satış Faturası İhracat Numarasında açılan F9 arama pencerelerinde listelenir. Not: İthalat / İhracat Dosyası seçeneğine ilişkin detaylı bilgi YNS097_KSM.pdf (Asgari Kayıt Saklama Modülü) döküman dosyasında yer almaktadır.

20 STOK TAKİP SİSTEMİ Parametreler / Son Evrak Numaraları - Son Üretim Evrak Seri No alanı eklendi.en son yapılan üretim işleminde kaydedilen Evrak Seri Numarası buraya yazılır. Stok Takip Kartı - Son Alım/Satış Fatura Bilgileri sayfasına KDV Muafiyet Nedeni alanı eklendi.kalemde KDV uygulanan faturalarda Kdv Muafiyet Nedenine öndeğer olarak getirilir. Stok Hareket Girişi - Mal Seri no alanı 30 haneye çıkarıldı

21 Dövizli Stok Ekstresi - Özel alanlara Döviz Net Tutarı alanı eklendi. Stoktaki Mal Maliyeti Listesi - Excele alınan dökümde maliyet tarihininde listelenebilmesi sağlandı. Satılan Mal Maliyeti Listesi - Liste Basım Alanları varsayılan alanlara Birim Maliyet alanı eklendi. Üretim Modülü / Entegre Mamül Hareketi - Sayfa 2' ye Hammadde Mamül Kodu alanı eklendi.alanda açılan listede yer alan kod alanlarından hangisi seçilmişse Hammadde çıkış hareketlerinde seçilen kod alanına üretimi yapılan Mamülün Kodunun set edilmesi sağlanır. - Üretim işlemine otomatik Evrak Seri No takibi yapılması sağlandı.parametrelerde Son Evrak Numaraları seçeneğinde Son Üretim Seri No bir artırılarak Giriş ve Çıkış Evrak Seri No alanlarına getirilir. - Sayfa 3' e Alternatif Mal Kullanımı = Tümü alternatif maldan kullanılsın / Eksik kalan miktar alternatif maldan kullanılsın parametresi eklendi. Tümü alternatif maldan kullanılsın seçildiğinde mevcut sistemdeki gibi çalışır. Eksik kalan miktar alternatif maldan kullanılsın seçildiğinde stok miktarı sıfırlanana kadar mevcut hammaddeden kalan kısım alternatif maldan kullanılır.

22 Üretim Modülü / Mamül Maliyet Raporu - Sayfa 2' ye Alternatif Mal Kullanımı = Tümü alternatif maldan kullanılsın / Eksik kalan miktar alternatif maldan kullanılsın parametresi eklendi. Tümü alternatif maldan kullanılsın seçildiğinde mevcut sistemdeki gibi çalışır. Eksik kalan miktar alternatif maldan kullanılsın seçildiğinde stok miktarı sıfırlanana kadar mevcut hammaddeden kalan kısım alternatif maldan kullanılır.

23 CARİ HESAP SİSTEMİ Cari Hesap Kartı - Fatura Öndeğerleri sayfasına KDV' den Muaf Cari Hesap onay kutusu eklendi.onaylı olan cari hesaplara satış faturası girilirken KDV satırının hesaplanmaması sağlandı. - Fatura Öndeğerleri sayfasında İrsaliye ve Fatura Form Tasarım Adı alanlarında F9 tuşuyla arama özelliği eklendi. Havale/EFT Girişi - E-Defter Bilgileri Onay kutusu eklendi.e-defter Bilgileri Belge Tipi Boş veya Diğer seçilebilir. Onay kutusu işaretli gelir ve Öndeğer olarak Belge Tipi = Diğer, Belge Tipi Açıklama = Havale/EFT Fişi, Ödeme Yöntemi = Banka, Belge Tarihi = Fişin Tarihi ve Belge No= Fiş No şeklinde getirilir. İstenirse değiştirilebilir. Onay kutusu işaretli olduğunda e-defter bilgileri fiş içerisinde girilen tüm satırlara otomatik olarak kaydedilir. Onay kutusu işaretlenmez ise o zaman satıra girilirken e-defter penceresi sorulsun seçilmişse e-defter bilgileri penceresi gelir.

24 Cari Hesap Ekstresi - Stoklu Cari Hesap Ekstresinde Stok Kartı Birim-1 sahasının listelenebilmesi sağlandı. Fatura Listesi - Kdv matrahı yuvarlamadan dolayı hatalı olabiliyordu, stok hareketlerinde kontrol edilerek Kdv matrahının doğru listelenmesi sağlandı. Dövizli Cari Hesap Ekstresi - Hesap Toplamlarının altında, Hareket detaylarında yer alan Döviz Cinslerine göre Toplam Tutarların gösterilmesi sağlandı Fatura Listesi - Prametreler sayfasında yer alan Ayrı Kolonlarda Listelenecek İskonto ve KDV Bilgileri bölümüne Hesaplanan KDV alanı eklendi. Faturaya ait Hesaplanan Toplam KDV Tutarı gösterilir.kdv Tevkifatlı Faturalarda bu alanın listelenmesine ihtiyaç duyuluyordu. Genel Borç/Alacak Listesi - Liste Basım Alanlarına Bak. Ort. Vadesi (Gün) alanı eklendi.bakiyenin Ortalama Gün bilgisini gösterir.

25 Masraf Fişi - Masraf Fişi seçeneği eklendi.masraf hareketlerinin bir fiş içerisinde toplu olarak tek bir evrak bazında veya detaylı şekilde girilebilmesini sağlar.masraf hareketi tek satırda KDV Dahil veya Hariç olarak girilebilir.fişte tek hareket gisterilir ancak Cari harekete Gider ve Gider KDV işlem tipleriyle ayrı satır olarak kaydedilir.aşağıda örnek kayıt girişi yer almaktadır. - Masraf Fişi onay kutusu işaretlenerek giriş yapıldığında fiş içerisinde e-defter Bilgilerine uğramaz ve başlıkta seçilen değerler otomatik kayıt edilir.bu şekilde girilen masraf fişleri entegrasyon tablosunda uygun olan aktarma şekli seçimine bağlı olarak aynı fişe yazılır. - Masraf Fişi onay kutusu işaretlenmez ise başlık bilgilerindeki e-defter alanları pasif olur.fiş içerisindeki e-defter alanlarına bilgi girilebilir hale gelir.satır bazında e-defter bilgileri farklı girilebilir.bu kayıtların muhasebe fişleri belge bazında ayrı fiş olacak şekilde oluşturulur. - Çok Amaçlı Form Tasarımı kullanılarak döküm alınabilir. Masraf Fişi onay kutusu işaretlenerek giriş yapıldığında Örnek :

26 Bu kaydın sonunda oluşan cari hareket bilgileri ise şu şekildedir. Muhasebe Fiş kaydı ise aşağıdaki gibidir.

27 Masraf Fişi onay kutusu işaretlenmeden giriş yapıldığında Örnek : Bu kaydın sonunda oluşan cari hareket bilgileri ise şu şekildedir.

28 Muhasebe Fiş kayıtları ise aşağıdaki gibi belge bazında ayrı ayrı oluşmaktadır.

29 SENET ÇEK SİSTEMİ Borç Çekleri Çıkış Bordrosu - Banka bilgileri Ünvan-2 alanından getiriliyordu, banka bilgilerinden getirilmesi sağlandı.

30 DEMİRBAŞ SİSTEMİ Genel - Demirbaş Kartı, Satış Girişi, Aktifleşmeden Önce Yapılan Harcamalar ve Gider Girişi seçeneklerinde Evrak Seri No alanı 16 karaktere çıkarıldı

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 da e-fatura ile ilgili Yapılan Değişiklikler 1. Cari Hesap Sistemi Parametreler; Cari Hesap Sistemi\Parametreler menüsünde yer alan

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün :

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün : Taksitli Satış Đşlemleri Taksitli Satış sistemi adı üzerinde tüm taksitle satış yapan firmalarda kullanılabilir. Bunun yanısıra peşin fiyatı belirli ancak vadeli fiyatı ve taksit sayısı bilinmeyen tüm

Detaylı

Konu : 2017 Yılına, Yılsonu Devir İşlemleri

Konu : 2017 Yılına, Yılsonu Devir İşlemleri Bilgi Konu : 2017 Yılına, Yılsonu Devir İşlemleri Presto Plus da iki farklı tip devir yapılabilir. İhtiyaca göre bu iki devir programından birisi tercih edilerek devir işlemi yapılmalıdır. Devir işlemlerinden

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/21/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.17 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Ürün Resimlerinin Malzeme (Sınıfı) Listesi ve İlgili Sipariş Raporlarında

Detaylı

YENİ NESİL 720 SÜRÜMÜ

YENİ NESİL 720 SÜRÜMÜ YENİ NESİL 720 SÜRÜMÜ YENİ NESİL İŞLEMLER Genel Tanımlar - Güncelleme Klasörü tanımı eklendi.çok kullanıcılı sistemlerde Kurulum programı ortak bir klasöre çekilir ve tüm kullanıcılarda bu ortak klasör

Detaylı

YENİ NESİL 720 SÜRÜMÜ e-irsaliye DEĞİŞİKLİKLERİ

YENİ NESİL 720 SÜRÜMÜ e-irsaliye DEĞİŞİKLİKLERİ YENİ NESİL 720 SÜRÜMÜ e-irsaliye DEĞİŞİKLİKLERİ FATURA SİSTEMİ Parametreler\Son Fatura, İrsaliye ve Sipariş Bilgileri E-İrsaliye Geçiş Tarihi, Geçici Kağıt İrsaliye Kesilsin parametreleri eklendi. e-irsaliye

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Mart - 2014 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

START İçindekiler Kasa 2/17

START İçindekiler Kasa 2/17 Kasa LOGO Ocak 2012 İçindekiler Kasalar... 3 Kasa Bilgileri... 4 Kasa Hesap Özeti... 5 Hesap Özeti Grafiği... 5 Kasa Ekstresi... 6 Kasa İşlemleri... 7 Kasa İşlem Türleri... 8 Kasa Cari Hesap İşlemleri...

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Cari Hesap Listesi ekranındaki üst görsel menüden, yeni, değiştir, izle, sil, kopya butonları kullanıldığında cari hesap tanım ekranı açılmaktadır. D M H Cari kod listesi ekranında, mevcut seçili kayıt

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ YENİLİK CTRL+F3 Adres Kartları ekranında, bakiyesi olan firma kartının kullanım dışı yapılamaması için parametrik düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 95946) Bu özelliğin devreye alınması için; 0372 numaralı,

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları LKS2 Kredi Kartı Uygulamaları LOGO Kasım 2006 İçindekiler LKS2 Kredi Kartı Uygulamalarında kullanılan parametreler... 3 Banka Hesabı Kayıt Türleri... 3 Geri Ödeme Planları... 4 Geri Ödeme Plan Bilgileri...

Detaylı

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI Sürüm 1.3.5 Ağustos 2013 TegsoftCC Supervisor (Yetkili Kullanıcı) Kampanya Yönetimi Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 14 İÇİNDEKİLER A. SES KAMPANYASI

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş listelerinden de hatırlanacağı gibi pull down menüden fiş menü tercihleri veya görsel butonlardan Yeni, Değiştir, İzle, Sil, Kopyala ile kasa tahsilat ödeme ekranı açılır. Kasa tahsilat ve ödeme fişleri

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri :

1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri : İÇİNDEKİLER 1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri :... 2 1.1. Gelir İdaresinin Belirlediği Fatura Tipleri :... 2 2. Tiger ve Go Ürün Gruplarından Gönderilebilen e-fatura ve e-arşiv Faturası Türleri :... 8 2.1.

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

Fatura FiĢ GiriĢi ĠÇERĠK

Fatura FiĢ GiriĢi ĠÇERĠK Doküman Kodu : FSG004 İlk Yayın Tarihi : Ocak 2017 Revizyon Tarihi : Ocak 2017 Revizyon No : 1 ĠÇERĠK Genel Bilgi Fatura Girişleri Fatura Başlığı Fatura Detayı Alım Fatura Girişi Satış Fatura Girişi Fatura

Detaylı

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ Hesap işlemleri modülü İşletmelerde dönem içersinde gerçekleşen tüm hesap işlemlerini kayıt altına almak Bu modül 4 bölümden oluşur.(banka, Kasa, Çek,Senet) Banka Modülü, Bankalar

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ MALİYE SGB..net TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ 1 Taşınır Mal Yönetimi Taşınır Mal Yönetimi ile ilgili işlemlere Kaynak Yönetimi menüsü altındaki Taşınır Mal alt menüsünden ulaşıyoruz. Bu menünün seçenekleri

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ 1. Muhasebenin Tanımı ve İşlevleri... 1 2. Muhasebe Türleri... 2 2.1. Genel Muhasebe... 2 2.2. Maliyet Muhasebesi... 3 3. Muhasebe ile İlgili Taraflar...

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.14 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Defter - i Kebir Raporunda Borç Bakiye ve Alacak Bakiye Alanları Defter-i

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/21/2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.17 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Ürün Resimlerinin Malzeme (Sınıfı) Listesi ve İlgili Sipariş Raporlarında

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Bordro Denetimi ekranında İşlemler menüsüne Toplu Puantaj seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 202403) İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Personel İzin Bilgileri

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Kasım - 2013 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

LKS2. Sabit Kıymetler

LKS2. Sabit Kıymetler LKS2 Sabit Kıymetler LOGO Ocak 2007 içindekiler Sabit Kıymetler...3 Sabit Kıymet Kartları...3 Sabit Kıymet Bilgileri...4 Sabit Kıymet Kayıt Bilgileri...6 Amortisman ve Değerleme Tabloları...7 Başlangıç

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/18/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.18 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlerde Sipariş Hareketi Aktarımında Sipariş Satır Açıklamasına Göre Filtreleme

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ

YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ PERSONEL SİSTEMİ Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Listesi Yeni Nesil Muhasebe Sisteminde ve Güneş Sisteminde yer alan Muhtasar Beyannamelerine

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV1 BEYANNAMESİ KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen

Detaylı

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 İçindekiler Tablosu ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Elektra Fatura Aktarım Modülü.5 2.2. Mahsup Fişi Modülü.7 2.3. Bavel Fatura XML Modülü.9 2 ELEKTRA LOGO AKTARIM

Detaylı

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur.

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. 15xx versiyonu 06.04.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. Bilançoda aktif 296, pasif 525

Detaylı

Datasoft Yazılım Personel Bordrosu Programında Yapılan Güncellemeler Kullanıcı Kılavuzu ( )

Datasoft Yazılım Personel Bordrosu Programında Yapılan Güncellemeler Kullanıcı Kılavuzu ( ) İçindekiler Tahakkuk İşlemleri... 2 Personel Bordrosu Muhasebe Entegrasyonu... 3 Muhasebe Fişi Parametreleri... 3 Muhtasar Beyannamede Belirtilen Türlere Uygun Olarak, Gelir Vergisi Kesintilerinin Tanımlanması...

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

Doğrudan Borçlanma Sistemi

Doğrudan Borçlanma Sistemi Doğrudan Borçlanma Sistemi DOĞRUDAN BORÇLANDIRMA SİSTEMİ Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS), ana firmanın elektronik ortamda bankaya gönderdiği fatura bilgilerine göre fatura tarihlerinde müşteri hesaplarından

Detaylı

Ücret Bütçe Simülasyonu

Ücret Bütçe Simülasyonu DESTEK DOKÜMANI Ürün Bölüm : Bordro Plus : Ücret Bütçe Simülasyonu Ücret Bütçe Simülasyonu İnsan Kaynakları Ücret Simülasyonu Genel bütçeye hazırlık için IK bölümlerinin ücret ve bordro maliyetlerini senaryolaştırabileceği

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 9/23/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.21 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. İşyeri Bazında Mahsup Fişleri İşyerleri farklı olan ambarlar arasında kesilen

Detaylı

GO Plus Sabit Kıymet LOGO Kasım 2014

GO Plus Sabit Kıymet LOGO Kasım 2014 GO Plus Sabit Kıymet LOGO Kasım 2014 İçindekiler Sabit Kıymet Hareketleri... 4 İşlemler... 5 Toplu Amortisman/Değerleme Hesaplamaları... 5 Enflasyon Muhasebesi Parametre Güncelleme... 6 Alternatif Enflasyon

Detaylı

AGSoft Okul Aidat Takip Programı Kullanım Kılavuzu

AGSoft Okul Aidat Takip Programı Kullanım Kılavuzu Giriş: Program ilk açıldığında karşımıza çalışmak istediğimiz İşletme Çalışma Yılı ve Aidat Dönemi seçim bölümü gelir. İşletme Çalışma Yılı: İşletme defterinin yılı bu bölümden seçilir. Eğer kayıt yapılmamış

Detaylı

Dövizli Kullanım LOGO KASIM 2011

Dövizli Kullanım LOGO KASIM 2011 Dövizli Kullanım LOGO KASIM 2011 İçindekiler Dövizli Kullanım... 3 Kavramlar... 3 Döviz Türleri... 4 Satır bilgilerinin silinmesi... 4 Tüm tablonun silinmesi... 4 Sistemde yer alan ilk tanımlara ulaşım...

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.14 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Cari Hesap Ekstresi Rapor Tasarımlarında İşlem Dövizi Borç, İşlem Dövizi

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Karma Koli

DESTEK DOKÜMANI. Karma Koli Karma Koli Malzemeler alış/satış yöntemlerine ve şekillerine göre de farklılıklar gösterir. Karma koli bir satış yöntemidir. Firmanın elindeki ürünleri birleştirerek yeni bir sepet, paket oluşturmasıdır.

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş listelerinde anlatıldığı gibi pull down menüden fiş menü tercihleri veya görsel menüden Yeni, Değiştir, İzle, Sil, Kopyala butonları kullanılırsa fiş giriş ekranı açılır. Fiş giriş ekranları kullanıldığı

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 5/13/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.19 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Cari Hesap Hareket Aktarımı Cari hesaba ait hareketlerin bir başka cari hesaba

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Haziran 2012 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Muhasebe Bağlantı Kodları. Ürün : Go Plus/ Tiger Plus / Tigerenterprise Bölüm : Muhasebe Bağlantı Kodları

DESTEK DOKÜMANI. Muhasebe Bağlantı Kodları. Ürün : Go Plus/ Tiger Plus / Tigerenterprise Bölüm : Muhasebe Bağlantı Kodları Muhasebe Bağlantı Kodları Muhasebe bağlantı kodları bölümü ile muhasebe entegrasyonu için gerekli olan hesap kodlarının ilgili kart ve fişlere otomatik olarak atanması ve muhasebe fişi entegrasyonun kolay

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : GO PLUS / TIGER PLUS / TIGER ENTERPRISE Bölüm : Genel Muhasebe / E-Beyannameler 1/18

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : GO PLUS / TIGER PLUS / TIGER ENTERPRISE Bölüm : Genel Muhasebe / E-Beyannameler 1/18 YÜKLENİLEN KDV LİSTESİ E-Beyannameler başlığında yer alan ve birlikte verilen beyannameler Yüklenilen KDV Listesi,İndirilecek KDV listesi ve Satış Faturaları GÇB Listesidir. Yüklenilen KDV Listesi iki

Detaylı

GO Plus Muhasebeleştirme

GO Plus Muhasebeleştirme GO Plus Muhasebeleştirme LOGO Kasım 2012 İçindekiler Muhasebeleştirme... 3 Muhasebe Bağlantı Kodları... 4 Muhasebe kodlarının kartlar üzerinden girilmesi... 4 Muhasebe bağlantı kodları seçeneği ile...

Detaylı

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-01.04.2016-2015 dönemi için verilecek Kurumlar Vergisi, 2016/1 dönemi ve sonrasında verilecek Kurum Geçici - Gelir Geçici ve KDV1 beyannamelerine ait

Detaylı

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve Yazılım paket programlarından, e-fatura gönderim ve alım işlemlerinin yapılabilmesi için iki farklı e-fatura paketi mevcuttur. 1- Zirve e-fatura Entegratör

Detaylı

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Mart - 2014

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Mart - 2014 Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri Mart - 2014 Yeni Nesil 6.10 da e-fatura ile ilgili Yapılan Değişiklikler 1. Cari Hesap Sistemi Parametreler; Cari Hesap Sistemi\Parametreler menüsünde yer alan Firma

Detaylı

Bakım Yönetimi Logo Nisan 2016

Bakım Yönetimi Logo Nisan 2016 Bakım Yönetimi Logo Nisan 2016 İçindekiler Bakım Yönetimi... 4 Bakım Yönetimini Etkileyen Öndeğer ve Parametreler... 4 Tanımlar... 5 Bakım Parametreleri... 5 Parametre Bilgileri... 6 Arıza Kodları... 8

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

Muhasebeleştirme LOGO Haziran 2008

Muhasebeleştirme LOGO Haziran 2008 Muhasebeleştirme LOGO Haziran 2008 İçindekiler LOGO-GO Muhasebeleştirme...3 Muhasebe Bağlantı Kodları...4 Muhasebe kodlarının kartlar üzerinden girilmesi...4 Muhasebe bağlantı kodları seçeneği ile...4

Detaylı

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır.

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. 15xx versiyonu 12.08.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. Bu

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Fabrika ve Ambar Parametrelerinin

Detaylı

GO Plus Muhasebeleştirme

GO Plus Muhasebeleştirme GO Plus Muhasebeleştirme LOGO Mart 2012 İçindekiler İçindekiler... 2 Muhasebeleştirme... 3 Muhasebe Bağlantı Kodları... 4 Muhasebe kodlarının kartlar üzerinden girilmesi... 4 Muhasebe bağlantı kodları

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Cari hesap, Stok, Hizmet, Kasa, Banka, Vergi, Döviz, Çek&Senet vb. master tanımlarda yeni kayıt girişi, değişiklik, izleme, silme ve kopya oluşturma ekranları kod tanım ekranı olarak adlandırılır. Kod

Detaylı

Borç / Alacak Yönetimi

Borç / Alacak Yönetimi Borç / Alacak Yönetimi Logo Eylül 2014 İçindekiler Logo J-Guar Borç Tanımları... 4 Borç Tanım Bilgileri... 5 Alacak Tanımları... 7 Alacak Tanım Bilgileri... 8 Borç Talepleri... 10 Borç Talep Bilgileri...

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

LKS2. Muhasebeleştirme

LKS2. Muhasebeleştirme LKS2 Muhasebeleştirme LOGO Ocak 2007 İçindekiler Muhasebeleştirme...3 Muhasebe Bağlantı Kodları...4 Muhasebe kodlarının kartlar üzerinden girilmesi...4 Muhasebe bağlantı kodları seçeneği ile...4 Bağlantı

Detaylı

Teminatlar LOGO Haziran 2008

Teminatlar LOGO Haziran 2008 Teminatlar LOGO Haziran 2008 içindekiler LOGO-GO Teminatlar...3 Teminat Bilgileri...4 Teminat mektubu türündeki teminatlar için Teminat Detay Bilgileri...6 İpotek Türü Teminatlar için İpotek Detay Bilgileri...8

Detaylı

GO Plus Teminatlar LOGO Kasım 2012

GO Plus Teminatlar LOGO Kasım 2012 GO Plus Teminatlar LOGO Kasım 2012 İçindekiler Teminatlar... 3 Teminat Bilgileri... 4 Teminat mektubu türündeki teminatlar için Teminat Detay Bilgileri... 6 İpotek Türü Teminatlar için İpotek Detay Bilgileri...

Detaylı

GO Plus Teminatlar LOGO Mart 2013

GO Plus Teminatlar LOGO Mart 2013 GO Plus Teminatlar LOGO Mart 2013 İçindekiler Teminatlar... 3 Teminat Bilgileri... 4 Teminat mektubu türündeki teminatlar için Teminat Detay Bilgileri... 6 İpotek Türü Teminatlar için İpotek Detay Bilgileri...

Detaylı

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi.

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi. Özet Tanım Ürün Adi Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına yeni alanlar Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu

Detaylı

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU ŞUBAT - 2014 PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA GELİŞTİRME VE DESTEK ŞUBESİ 1 İçindekiler GİRİŞ......3 1. HARCAMA BİRİMLERİNCE YAPILACAK İŞLEMLER..3 1.1.

Detaylı

FATURA ŞABLONU TASARLAMA KILAVUZU

FATURA ŞABLONU TASARLAMA KILAVUZU FATURA ŞABLONU TASARLAMA KILAVUZU Şubat 2015 FATURA ŞABLONLARI Alıcının faturalarını istediğiniz formatta görüntüleyebilmesi için hazırlamanız gereken şablonu Yönetim Şirket Tanımları Fatura Şablonları

Detaylı

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-Mikro Yazılım olarak, e-fatura Özel Entegratörlük yönteminde, Veriban Firması ile Ocak 2016 itibariyle sözleşmemiz sona ermiş olmasına rağmen, devam

Detaylı

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır.

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. BA&BS MUTABAKAT PROGRAMI Kurulumu 1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. 3. Server ayarlarının yapılacağı pencere açılır. 3.1 Server Adı\instance

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. FORM Ba ve Bs

DESTEK DOKÜMANI. FORM Ba ve Bs FORM Ba ve Bs Bilanço esasına göre defter tutan mükelleflerin mal ve hizmet alımları ile mal ve hizmet satışlarının 2005 yılı ve müteakip yıllarda bildirilmesinde uygulanacak usul ve esaslar ile bildirim

Detaylı

GMS.NET 3.2.2 Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı

GMS.NET 3.2.2 Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı GMS.NET 3.2.2 Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı HESAP PLANINA HESAP TİPİ BİLGİSİ EKLENDİ Hesap Planı giriş formlarına eklenen Hesap Tipi bilgisinin amacı, Fiş Girişi sırasında tipi Alacaklı

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

ĠÇERĠK GENEL BĠLGĠ. Doküman Yönetimi

ĠÇERĠK GENEL BĠLGĠ. Doküman Yönetimi Doküman Kodu : NAS002 İlk Yayın Tarihi : Şubat 2017 Revizyon Tarihi : Şubat 2017 Revizyon No : 1 ĠÇERĠK GENEL BĠLGĠ Doküman Grid Yapısı Aç DeğiĢtir Yeni Listeden Kaldır EK ĠġLEMLER Vio Adımlarında Doküman

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/21/2013 2.17 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Ürün Resimlerinin Malzeme (Sınıfı) Listesi ve İlgili Sipariş

Detaylı

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL 24 Mart 2011 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer ETA:V.8-SQL ve ETA:SQL ile HUGIN POS CİHAZI ARASINDA VERİ TRANSFERİ Süpermarket, benzin istasyonu, market ve çeşitli

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

GMS.NET 3.0.0 Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı

GMS.NET 3.0.0 Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı GMS.NET 3.0.0 Sürümündeki Değişikliklerle İlgili Tanıtım Dokümanı FİŞ GİRİŞ FORMUNA EKLENEN TCK/VKN KOLONU Fiş Giriş formuna, satır bazında T.C. Kimlik No veya Vergi Kimlik No. bilgisinin girilebileceği

Detaylı

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura 23 Haziran 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Dış Ticaret, E-Fatura, Stok, Cari, Fatura İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÜZENLENMESİ 01 Temmuz 2017 tarihi itibari ile e-fatura

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI MALĐ KONSOLĐDASYON

DESTEK DOKÜMANI MALĐ KONSOLĐDASYON Bölüm MALĐ KONSOLĐDASYON Mali tablolar, bir işletmenin belirli bir dönemdeki faaliyetlerinin finansal özetini ilgililere aktarmak ve böylece ilgililerin işletme hakkında ayrıntılı bir bilgiye sahip olmasını

Detaylı

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi Sistemi) Programında Müşteri Kira Bilgilerinin Tanımlanması, Muhasebe, Đşletme Defteri ve BBS Programında Entegre Kira Kaydı Oluşturması Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi

Detaylı

Satınalma LOGO Ocak 2013

Satınalma LOGO Ocak 2013 Satınalma LOGO Ocak 2013 İçindekiler Satınalma... 7 Ana Kayıtlar... 9 Alınan Hizmetler... 9 Alınan Hizmet Bilgileri... 10 Alınan Hizmet Muhasebe Hesapları... 12 Alınan Hizmet Ambar Detay Bilgileri... 13

Detaylı

KATEGORİ MİZANI BAŞLARKEN KATEGORİ NEDİR? NEDEN N İHTİYAÇ DUYULUR?

KATEGORİ MİZANI BAŞLARKEN KATEGORİ NEDİR? NEDEN N İHTİYAÇ DUYULUR? KATEGORİ MİZANI Doküman Kodu : RNT-02 Açıklama : Vio Kategori Mizanı Kullanımı Kapsam : Vio Nitelikleri Revizyon No : 2 Yayın Tarihi : Aralık 2012 BAŞLARKEN SKOR YAZILIM tarafından geliştirilen ticari

Detaylı

Banka Hesap Tanımı ĠÇERĠK

Banka Hesap Tanımı ĠÇERĠK Doküman Kodu : MST005 İlk Yayın Tarihi : Ocak 2017 Revizyon Tarihi : Ocak 2017 Revizyon No : 1 ĠÇERĠK GENEL BĠLGĠ BANKA HESAP TANIMI Genel Sekmesi Diğer Sekmesi GeliĢmiĢ Sekmesi EK ĠġLEMLER Banka Hesap

Detaylı

Ücret Simülasyonu LOGO

Ücret Simülasyonu LOGO Ücret Simülasyonu LOGO KASIM 2011 İçindekiler Ücret Bütçe Simülasyonu...3 Senaryo Kanun Parametreleri...4 Senaryo Kanun Parametresi Bilgileri...5 Senaryo Sanal Sicil Kartları...7 Sanal Sicil Bilgileri...8

Detaylı

Hesapların Belirlenmesi Bölümünde Kayıtlı Gelen Entegrasyon Tablosu Dosyaları Listesi

Hesapların Belirlenmesi Bölümünde Kayıtlı Gelen Entegrasyon Tablosu Dosyaları Listesi 22 Ekim 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Bordro BORDRO MUHASEBE ENTEGRASYONU Bordro modülünü kullanan müşterilerimiz bordroya ait bilgileri otomatik olarak Muhasebe modülüne

Detaylı