11. Ambalaj üzerinde sterilizasyon ve son kullanma tarihi, üretim parti seri (LOT) numarası belirtilmiş olmalıdır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "11. Ambalaj üzerinde sterilizasyon ve son kullanma tarihi, üretim parti seri (LOT) numarası belirtilmiş olmalıdır."

Transkript

1 26)Döllcnme Medyumu (20 ml) Teknik Şartnamesi 1. Bikarbonat tamporrlu medium.fertilizasyon işlemi esnasında hem sperm hemde oosit için en uygun çevrenin sağlanması için dizayn edilmiştir. ') Mediumglukozca zengin bir yapıya sahip olmalıdır. 3. Medium,glukoz. antioxidantlar, non-essentialamino asit içermelidir. 4. HIV, Hepatitis B. Heparisis C. Syphilis ve diğer patojenler için test edilmiş olmalıdır. 5. HSA içermelidir sonradan herhangi bir protein ilavesine ihtiyaç duymamalıdır. Antibiyotik olarak Gentamisin içermelidir. 6. MEA ( Fare ernbryo testi) testi yapılmış olmalıdır ve testten %80 oranında geçmiş olmalıdır. 7. Ürün steril ve 20 rnliik cam şişelerde olmalıdır. 8. Ozmolaritearnhğı mosm / kg. olmalıdır. 9. pl+aralığ: olmalıdır. 10. Endotoksin oranı 0.4 EU/ml olmalıdır. 11. Ambalaj üzerinde sterilizasyon ve son kullanma tarihi, üretim parti seri (LOT) numarası belirtilmiş olmalıdır. 12. Son kullanma tarihi. üretim tarihinden başlamak üzere en az 8 hafta olmalıdır. 13. Teklifedilen ürün. T.c. ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TITUBB) kayıtlı ve T.c. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. 14. Üretici, ithalarç. veya bayi olarak TITU BB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olduğuna dair belge ibraz edilmelidir.

2 28)Gamete-Oosit Yıkaımı Solüsyonu Teknik Şartnamesi 1. Tüm garnetler için kullanılabilir olmalıdır. 2. HEPES tamponlu oosit ve spermin e02'siz ortamda hazırlanması için kullanılır olmalıdır. 3. Oositleri kümülüs hücrelerinden arındırma ve ıesı işlemi esnasında kullanılır olmalıdır. 4. HEPES tamporılu tuz çözelti non-essenıial arnino asit ve Human Serum Albumin içermelidir. Sonradan herhangi bir protein ilavesine ihtiyaç duymamalıdır. 5. HIV, Hepatitis B, Hepatisis e, Syphilis ve diğer patojenler için test edilmiş olmalıdır. 6. HSA içermelidir sonradan herhangi bir protein ilavesine ihtiyaç duymamalıdır. Antibiyotik olarak Gentamisin içermelidir. 7. MEA ( Fare embryo testi) testi yapılmış ve ;;>80 oranında testten geçmiş olmalıdır. 8. Ozrnolarite aralığı mosm / kg olmalıdır. 9. ph aralığı olmalıdır. LO. Endotoksin oranı 0.4 EU/mL den az olmalıdır. 11. Steril 50 ml'lik cam şişelerde olmalıdır. 12. Ambalaj üzerinde sıerilizasyon ve son kullanma tarihi. üretim parti seri (LOT) numarası belirtilmiş olmalıdır. 13. Son kullanma tarihi. üretim tarihinden başlamak üzere en az 8 hafta olmalıdır. 14. Teklif edilen ürün. T.c. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası 'na (TITUBB) kayıtlı ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. 15. Üretici, ithalarcı veya bayi olarak TITU BB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olduğuna dair helge ibraz edilmelidir.

3 32)STERİL DİsTİLE SU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Türk kodeksine uygun olmalıdır derece arası oda ısısında saklanabilmelidir. 3. En az 18 ay saklanabilme ömrü olmalıdır. 4. Teknik şartnamenin tüm maddelerine tek tek cevap vermelidir. 5. Teslimat sipariş tarihinden itibaren en geç 20 gün içinde olmalıdır. 6. Sterilolmalıdır. 7. Distile olmalıdır. 8. i lt canı şişede olmalıdır.

4 36)SPERM BOY AMA SOLÜSYONU KİTi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Androloji laboratuvarında. spermin diferansiyel boyama yöntemiyle morfolojik olarak incelenmesi amacıyla hazırlanmış optimize bir ürün olmalıdır. 2. Kit içeriğinde; 1. ve 2. boyama solüsyonu olarak kullanıma hazır 2 adet boyama solüsyonu ve 1 adet fiksatif solüsyonu bulunmalıdır. 3. Boyama solüsyorıu içcıiğinde ; Sodyum Azide içeren, 100% P.D.C., 1.25 gliitre Xanthene dye bulunmalıdır. (Eozin solüsyorıu) 4. Boyama solüsyoııu içcriğinde; Thiazine dye karışımı bulunmalıdır.(azure solüsyonu) 5. Fiksatif solüsyonu iceriğinde; 99% 'dan fazla oranda metil alkol bulunmalıdır. 6. Solüsyorılar 15 ila 30 derece santigratta depolanabilmelidir. 7. Her bir solüsyon 500 milik ambalajda olmak üzere Kit içeriği 3x500 ml'lik olmalıdır

5 37)SPERM TOPLAMA KABı TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Polistyren'den imal edilmiş olmalıdır. 2. Non-toksik özellikte olmalıdır. 3. Vidalı kapaklı olmalıdır. 4. Ortalama 4cm çapında. 6.5 cm boyunda olmalıdır. 5. Tek tek steril paketlerde paketlenmiş olmalıdir.

6 38)DÜZ SANTRİFÜJ TÜPÜ 14 ml TEKNİK ŞARTNAMESİ i. IVF Laboratuarlarında çalışmaya uygun olmalıdır...., Embriyo toksisite testleri yapılmış olmalıdır. :l. Transparan ve polistiren yapıda olmalıdır. -lo Yuvarlak tabanlı, 17x 100 mm boyutlarında. 1'den 14 mlye kadar ölçü işaretleri ile şekillendirilmiş olmalıdır. :>. Garnma radyasyon sterilizasyonu olmalıdır.

7 c::: _ = 39)DÜZ SANTRİFÜJ TÜPÜ 5 ML TEKNİK ŞARTNAMESİ i. IVF Laboratuarlarında çalışmaya uygun olmalıdır. 2. Embriyo toksisite testleri yapılmış olmalıdır. 3. Transparan ve polistiren yapıda olmalıdır. 4. Yuvarlak tabanlı, 12x75 mm boyutlarında. 1'den 5 mi' ile şekillendirilmiş olmalıdır. 5. Garnma radyasyon sıerilizasyonu olmalıdır.,,

8 42) orta kuyuculdu kültür kabı (center well) 1. Kap havalandırma özelliğine sahip olmalıdır. 2. Kabın materyali polistiren olmalıdır. 3. Dış ölçüleri SSx16 mm olmalıdır ml orta rezervuara sahip olmalıdır. 5. Düz yüzey mikroskopta kolay bakılabilmelidir. 6. Kapların optik kalitesi yüksek olmalıdır. 7. Kaplar non pirojenik ve non toksik olmalıdır. 8. Kapların non-toksik olduğu LAL testi ile ve non-pirojenik olduğu resinde USP class Vi testi ile sertifikalıolmalıdır. 9. Gama radyasyon steril edilmiş olmalıdır ve Sterilite Güvence seviyesi (SAL) 10-6 olmalıdır. 10. Kaplar tekli steril paketlerde ve kapaklı olmalıdır. 11. Kaplar 120 adetlik kutularda satışa sunulmalıdır. 12. Ürünlerin non-pirojenik olduğu LAL (Limolous Amebosyte Lysate) testi ile belirlenmiş olmalı ve testin geçerlilik üst sınırı gereç başına 20 endotoksin birimi ve altı olmalıdır. 13. Ürünün non-embriyotoksik olduğu tek hücreli MEA (Mouse Embryo Assay- Fare Embriyo Testi) ile belirlenmiş olmalı ve testin geçerlilik alt sınırı %80 ve daha yüksek blastosist oluşumu olmalıdır. 14. Ürün CE (MDD 93/42/EEC) kriterlerine uygun olarak üretilmiş olmalıdır. Bu yeterlilik doğrultusunda steril, non-pirojenik ve non-embriyotoksik olduğu kanıtlanmış olmalıdır.

9 [ 43) IVF PETRi KABı 1. Kap havalandırma özelliğine sahip olmalıdır. 2. Kabın materyali polistiren olmalıdır. 3. Dış ölçüleri 3Sx io mm olmalıdır. 4. Kap 8,8 cm? alana sahip olmalıdır. 5. Düz yüzey hücre kültürüne uygun UV işlemi görmüş olmalıdır. 6. Düz yüzey mikroskopta kolay bakılabilmelidir. 7. Kapların optik kalitesi yüksek olmalıdır. 8. Kaplar non pirojenik ve non toksik olmalıdır. 9. Kapların non-toksik olduğu LAL testi ile ve non-pirojerıik olduğu resinde USP class vı testi ile sertifikalı olmalıdır. io. Kapların plastik yüzeyi ankor-deperıdent hücrelerin tutunmasını proliferasyonunu kolaylaştırmak için gamma radyasyonla işleme tabi tutulmuş ve hidrofilik hale getirilmiş olmalıdır. ii. Kaplar ıo'iuk steril paketlerde ve kapaklı olmalıdır. 12. Kapbır 400 adetlik kutularda satışa sunulmalıdır.

10 j' 44) PETRi KABı ı. Kap havalandırma özelliğine sahip olmalıdır. 2. Kabın materyali polistiren olmalıdır. 3. Dış ölçüleri Slx9 mm olmalıdır. 4. Düz yüzey mikroskopta kolay bakılabilmelidir. 5. Kapların optik kalitesi yüksek olmalıdır. 6. Kaplar non pirojenik ve non toksik olmalıdır. 7. Kapların non-toksik olduğu LAL testi ile ve non-pirojenik olduğu resinde USP class Vi testi ile sertifikalıolmalıdır. 8. Gama radyasyon steril edilmiş olmalıdır ve Sterilite Güvence seviyesi (SAL) 10-6 olmalıdır. 9. Kaplar tekli steril paketlerde ve kapaklı olmalıdır. 10. Kaplar 120 adetlik kutularda satışa sunulmalıdır 11. Ürünlerin non-pirojenik olduğu LAL (Limolous Amebosyte Lysate) testi ile belirlenmiş olmalı ve testin geçerlilik üst sınırı gereç başına 20 endotoksin birimi ve altı olmalıdır. 12. Ürünün non-embriyotoksik olduğu tek hücreli MEA (Mouse Embryo Assay- Fare Embriyo Testi) ile belirlenmiş olmalı ve testin geçerlilik alt sınırı %80 ve daha yüksek blastosist oluşumu olmalıdır. 13. Ürün CE (MDD 93/42/EEC) kriterlerine uygun olarak üretilmiş olmalıdır. Bu yeterlilik doğrultusunda steril, non-pirojenik ve non-embriyotoksik olduğu kanıtlanmış olmalıdır.

11 45) PETRi KABı 1. Kap havalandırma özelliğine sahip olmalıdır. 2. Kabın materyali polistiren olmalıdır. 3. Dış ölçüleri 60x ı5 mm olmalıdır. 4. Kap 2 1,5 cm? alana sahip olmalıdır. 5. Düz yüzey hücre kültürüne uygun UV işlemi görmüş olmalıdır. 6. Düz yüzey mikroskopta kolay bakuabilmelidir. 7. Kapların optik kalitesi yüksek olmalıdır. 8. Kaplar non pirojcnik ve non toksik olmalıdır. 9. Kapların non-toksik olduğu LAL testi ile ve non-pirojenik olduğu resinde USP class vı testi ile seni tıkalı olmalıdır. ıo. Kapların plastik yüzeyi ankor-dependent hücrelerin tutunmasını proliferasyonunu kolaylaştırmak için gamrna radyasyonla işleme tabi tutulmuş ve hidrofilik hale getirilmiş olmalıdır. ı1. Kaplar 1OIuk steril paketlerde ve kapaklı olmalıdır. 12. Kaplar 400 adetlik kutularda satışa sunulmalıdır.

12 46) PETRİ KABı 1. Ürünün mikroskop altında optik inceleme yapabilmek amacıyla saydam ve düzgün bir yüzeyi olmalıdır. 2. Ürün polistiren malzemeden yapılmış olmalıdır. 3. Ürün kapaklı olmalıdır. 4. Ürün sterilize edilmiş olmalıdır. 5. Ürünün 56,7 cm2'lik hücre kültür alanı bulunmalıdır. 6. Ürünün hava geçirgenliği bulunrnalıdır 7. Ürünün dış boyutları 92 x 17 mm olmalıdır. 8. Ürün kullanılarak 12.5 ml hacminde çalışılabilmelidir. 9. Tek Hücre Fare Embryo Testi 'nden (MEA) %80 üzeri başarı ile geçmiş olmalıdır. 10. Sterilite güvence seviyesi 1O c) olmalıdır. 11. Norı-pirojen testi USP sınıf Vi test ile belirtilmiş olmalıdır.

13 47) CAM PASTÖR PiPET ŞARTNAMESi cm uzunluğunda olmalıdır. 2. IVF laboratuarı kullanımı için üretilmiş olmalıdır. 3. Pamuk tıkaca sahip olmalıdır. 4. Endotoksinlerin uzaklaştırılması amacıyla ısı ve geniş çaplı temizlik işlemlerine tabi tutulmuş olmalıdır. 5. Kuru ısıyla sıerilize edilmiş olmalıdır. 6. Fare Ernbryosu ve I.Al. testlerinden geçmiş olmalıdır. 7. ı kutuda J'lLi poşerler halinde 90 adet sıcril pipet bulunmalıdır. Prof.Dr. Tayfıuı.'''' Kad ın H astafıkları ve' 0ze", D - -' -,,--, Dip, No;' 65~ıum '- ':nıa; Tescıı No: (\ Il \\

14 i' 48} CAM PASTÖR PiPET TEKNil< ŞARTNAMESi cm uzunluğunda olmalıdır. 2. IVF laboratuarı kullanımı için üretilmiş olmalıdır. 3. Pamuk ııkaca sahip olmalıdır. 4. Endotoksinlerin uzaklaştırılması amacıyla ısı ve geniş çaplı temizlik işlemlerine tabi tutulmuş olmalıdır. 5. Kuru ısıyla sterilize edilmiş olmalıdır. 6. Fare Embryosu ve LAL testlerinden geçmiş olmalıdır kutuda Yili pesetler halinde 90 adet srcril pipet bulunmalıdır../.'

15 49) ıml DISPOSABLE PIPET ŞARTNAMESi ı. Pipetler steril ve tıpalı olmalıdır. 2. Pipetin malzemesi polystrene olmalıdır. 3. Pipet ı ml taşıma hacmine sahip olmalıdır. 4. Pipetler üzerinde rahatlıkla okunabilir skala olmalıdır. 5. Sarı renkli tekli paketlerde olmalıdır. 6. Non-projerıik ve non-toksik sertifikalı olmalıdır. 7. Pipetler 1000 adetlik kutularda satışa sunulmalıdır.

16 [ 50) 5 ml DISPOSABLE PIPET ŞARTNAMESi I. Pipetler steril ve tıpalı olmalıdır. 2. Pipetin malzemesi polystrerıe olmalıdır. 3. Pipet 5 ml taşıımı hacmine sahip olmalıdır. 4. Pipetler üzerinde rahatlıkla okunabilir skala olmalıdır. 5. Mavi renkli tekli paketlerele olmalıdır. 6. Norı-projenik ve non-toksik sertifıkalı olmalıdır. 7. Pipetler 200 adetlik kutularda satışa sunulmalıdır.

17 51) 10 ml DISPOSABlE PIPET ŞARTNAMESi 1. Pipetler steril ve tıpalı olmalıdır. 2. Pipetin malzemesi polystrerıe olmalıdır. 3. Pipet 10 ml taşıma hacmine sahip olmalıdır. 4. Pipetler üzerinde rahatlıkla okunabilir skala olmalıdır. 5. Turuncu renkli tekli paketlerde olmalıdır. 6. Non-projenik ve non-toksik sertifikalı olmalıdır. 7. Pipeıler 200 adetlik kutularda satışa sunulmalıdır.

18 54)NONSTERİL LATEKS ANTİALLERJİK ELOİvEN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Nonsteril olmalı, 2. Antialerjik, pudrasız olmalı, 3. Yüzer adetlik kullanuru kolay paketlerde ve 8 numara olmalı, 4. Dayanıklı olmalı. vutılmamahdır.

19 S6)EMBRYO BIOPSY MEDIUIVI Ürün, implantasyondan önce genetik teshiste blastomerleri ayırma işleminde kullanılmalıdır. Ürün kullanıımı hazır olmalıdır. Ürün ve iyonları içermelidir. Ürün protein bileşeni olarak Smg/ml I-ISA içermelidir. Ürün antibiyotik bileşeni olarak iomg/ml Gentamisin Sülfat içermelidir. Ürünün tamponlama sistemi HEPES ve Sodyum Bikarbonat bileşiminden oluşmalıdır. Ürün içeriğinde rekorubinant insan insülini bulunmamalıdır. Ürünün tüm lotları Fare Embriyo Testi (MEA) ile biyouyumluluk, Limulus Amebosit Lizat (LAL) metodoloj isi ile endotoksin ve güncel USP Sterilite Testi ile sterilite testlerinden ge~l11iş olmalıdır. Tüm sonuçlar lot bildirilerek analiz sertifikası almış olmalıdır. Ürünün stcriliıe güvence düzeyi (S/-\L) 10-3 olmalıdır. Ürünü saklama koşulları 2 _8 C sıcaklıkları arasında olmalıdır. Ürün 2x20 ml.tik ambalajda olmalıdır.

20 55)DENÜDASYON PiPET UCU (300 um) TEKNİK ŞARTNAMESi 1. Pipetler yardırncı üreıne tekniklerinde denlıdasyon işleminde kullanmaya uygun olarak üretilmiş olmalıdır. 2. Gama sterilizasyonu kullanılarak steril edilmiş olmalıdır. 3. Endotoksin testi ve fare enıbriyo testi yapılmış olmalıdır. 4. Pipetler esnek ve kırılmaz olmalıdır.

42) orta kuyucuklu kültür kabı (center well)

42) orta kuyucuklu kültür kabı (center well) 42) orta kuyucuklu kültür kabı (center well) 1. Kap havalandırma özelliğine sahip olmalıdır. 2. Kabın materyali polistiren olmalıdır. 3. Dış ölçüleri SSx16 mm olmalıdır. 4. 3 ml orta rezervuara sahip olmalıdır.

Detaylı

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna 145 MiKRON(!-lm) DENUDP.SYON pipeti TEKNiK Ş.~RTNAMESi 1. ICSI'den önce oositten kümülüs kümesini soymak, fertilizasyon kontrolü, oositin manipulasyonu. ernbr ivolar, blastokistler ve blastomerler için

Detaylı

ıo. Urünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren i yıl olmalıdır.

ıo. Urünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren i yıl olmalıdır. 12)VİTRİFİKASYON KİT TEKNİK ŞART AMESİ I. Oosit, Embryo ve Blastosistlerin Vitrifikasyon yöntemi ile dondurulması amacı ile kullaru lmalıd ır. 2. Ürün Equilihrnıion Solution - ES (white cap) i x 1 ml.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019832 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/06/06 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 064084 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/06/06 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 3/0/016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 016130 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 6/0/016 TARİHİ, SAAT

Detaylı

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, oositi zarar vermeden tutma işleminde kullanılmaya uygun 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/0/016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 016835 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/0/016 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/10/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016138 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/10/201 TARİHİ, SAAT 17:00 'E/A

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 3//03 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 039378 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 5//03 TARİHİ, SAAT :00 'E/A KADAR TEKLİFLERİNİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ //205 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 205695 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN //205 TARİHİ, SAAT 0:00

Detaylı

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, oositi zarar vermeden tutma işleminde kullanılmaya uygun olmalıdır. 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185858 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/11/2018 TARİHİ, SAAT 10:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166430 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016430 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/01/2016 TARİHİ, SAAT 10:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20117496 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/12/2011 TARİHİ,

Detaylı

KHD AD DOÇ.DR.BERRİN AVCI 08.09.2014

KHD AD DOÇ.DR.BERRİN AVCI 08.09.2014 FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 49 Malzeme Kodu : JENL1443 ENJEKTOR EMBRIYO TRANSFERI ICIN YESIL IGNESIZ SATINALMA BÝLGÝSÝ (ÞARTNAME) (* 39995 KHD AD TÜP BEBEK MERKEZ LAB Düzenleme Tarihi : 08/09/2014

Detaylı

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 47 Malzeme Kodu : JENL1431 TUTUCU (HOLDING) PIPET SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 28280 KHD AD TÜP BEBEK MERK LAB Düzenleme Tarihi : 09/01/2013 1. Mikropipetler

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/08/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20165297 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/08/2016 TARİHİ,

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 51 Malzeme Kodu : JENL1415 INSAN SERUM ALBUMINI (1 ML) SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 23531 KHD AD. TÜP BEBEK MERKEZ LAB. Düzenleme Tarihi : 09/05/2012 İnsan

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20161584 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 54 Malzeme Kodu : JENL1125 STERIL TEK KULLANIMLIK PIPET (10 ML) SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 26994 KHD AD. TÜP BEBEK MERKEZ LAB Düzenleme Tarihi : 03/12/2012

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/07/203 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2036356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/07/203 TARİHİ,

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20116520 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/10/2011 TARİHİ,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Alınacak kimyasallar ve biyolojik sarflar için şu hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir:

TEKNİK ŞARTNAME. Alınacak kimyasallar ve biyolojik sarflar için şu hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir: TEKNİK ŞARTNAME Alınacak kimyasallar ve biyolojik sarflar için şu hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir: Diethylether For Analysis Emsure 100921.1000 Solubility 69 g/l Melting point -116.3 C Density

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173923 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

Talep Edilen Kalemler. Sıra No. Adı Miktarı. 1 Otomatik Pipet ucu 1 kutu. 2 Mikrosantrifüj tüpü 2.0 ml 4 paket. 3 Mikrosantrifüj tüp standı 5 paket

Talep Edilen Kalemler. Sıra No. Adı Miktarı. 1 Otomatik Pipet ucu 1 kutu. 2 Mikrosantrifüj tüpü 2.0 ml 4 paket. 3 Mikrosantrifüj tüp standı 5 paket Talep Edilen Kalemler Sıra No. Adı Miktarı 1 Otomatik Pipet ucu 1 kutu 2 Mikrosantrifüj tüpü 2.0 ml 4 paket 3 Mikrosantrifüj tüp standı 5 paket 4 Mikrosantrifüj tüp saklama kutusu 5 adet 5 Eldiven pudrasız

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/03/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181408 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/03/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/05/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20122939 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/05/2012 TARİHİ,

Detaylı

T.C. Adana Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğüğü. YAKLAŞıK MALİYETE ESAS FORM ... MÜ ESSESESİN E

T.C. Adana Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğüğü. YAKLAŞıK MALİYETE ESAS FORM ... MÜ ESSESESİN E Sayı Konu : Yaklaşık Maliyet. :.s::3 T.C. Adana Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğüğü YAKLAŞıK MALİYETE ESAS FORM ADANA Q./ /2012 4734... MÜ ESSESESİN E Müdürlüğ~müzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

BEHER PP BEHER PP KULPLU BÜRET PENS PP BÜRET PENS PP HUN PP

BEHER PP BEHER PP KULPLU BÜRET PENS PP BÜRET PENS PP HUN PP BEHER PP Mat Kal p Üzerine Bask l. Propilen kal pta bas lan bu ürünler; net, otoklavlanabilir ve kimyasallara karfl dayan kl d r. 11110 25 11111 50 11112 100 11113 250 11114 500 11115 1000 11116 2000 11117

Detaylı

1. AFLATOXİN M1 LOW MATRİX ELISA TEKNİK ŞARTNAMESİ a. Kit süt,süt tozu, ve peynirde competitive enzyme immunoassay yöntemi ile kantitatif olarak

1. AFLATOXİN M1 LOW MATRİX ELISA TEKNİK ŞARTNAMESİ a. Kit süt,süt tozu, ve peynirde competitive enzyme immunoassay yöntemi ile kantitatif olarak 1. AFLATOXİN M1 LOW MATRİX ELISA TEKNİK ŞARTNAMESİ a. Kit süt,süt tozu, ve peynirde competitive enzyme immunoassay yöntemi ile kantitatif olarak Aflatoxin M1 ölçümü yapabilmelidir. b. Kit 96 testlik orijinal

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186414 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HÜCRE YIKAMA TORBA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HÜCRE YIKAMA TORBA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HÜCRE YIKAMA TORBA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER MADDE 1 İHALENİN KONUSU 3 MADDE 2 HÜCRE YIKAMA KAN TORBA SİSTEMİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 MADDE 3 İHALE

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/0/0 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 079 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/0 TARİHİ, SAAT :00 'E/A

Detaylı

AŞI NAKİL ÇANTALARI. www.tamkanlab.com 1 96 LİTRE TEKERLEKLİ AŞI NAKİL SANDIĞI 114 LİTRE TEKERLEKLİ AŞI NAKİL SANDIĞI STOKTAYOK

AŞI NAKİL ÇANTALARI. www.tamkanlab.com 1 96 LİTRE TEKERLEKLİ AŞI NAKİL SANDIĞI 114 LİTRE TEKERLEKLİ AŞI NAKİL SANDIĞI STOKTAYOK AŞI NAKİL ÇANTALARI 114 LİTRE TEKERLEKLİ AŞI NAKİL SANDIĞI 96 LİTRE TEKERLEKLİ AŞI NAKİL SANDIĞI 1. Aşı taşıma sandığı kapasitesi 114 Litre 2. Dış Ölçüler, 99.7 x 45 x 45 cm 3. UV ışınlarını geçirmeyen

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171977 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4119 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE8VBZTC3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/01/019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 0191 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/019 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186048 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Sayı : B.30..GÜN.0.H1-73/ Konu : ĐLGĐLĐ FĐRMALARA : KONU : DOĞRUDAN TEMĐN Đlan No : 1 Tarih: 1/07/01 Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezimiz

Detaylı

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ Bir takım Bikarbonatlı Hemodiyaliz Solüsyon Takımı: Bikarbonat A:6- io litrelik Asidik bikarbonat solüsyonu ve

Detaylı

Örnek Hazırlama. Laboratuvar Araç ve Gereçleri. Hortum, Kırmızı Doğal Kauçuk. Hortum, Teflon PTFE. Hortum, Perbunan. Hortum, Bütil

Örnek Hazırlama. Laboratuvar Araç ve Gereçleri. Hortum, Kırmızı Doğal Kauçuk. Hortum, Teflon PTFE. Hortum, Perbunan. Hortum, Bütil Hortum, Kırmızı Doğal Kauçuk Esneme katsayısı yüksek, yıpranmalara karşı dayanıklıdır. Yüksek sıcaklıklara karşı hassastır. Alkalilere dayanıklı, asitlere dayanıksızdır. F00 F00 6. F0 8 F0 9 F0 6 9. F0

Detaylı

YTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Mikrobiyolojisi 1 Laboratuarı

YTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Mikrobiyolojisi 1 Laboratuarı UYGULAMA 1- MİKROBİYOLOJİDE KULLANILAN MALZEME VE CİHAZLAR 1. İnkübatör (Bakteriyolojik Etüv) Mikroorganizmalar kültür ortamlarına ekildikten sonra çoğalmalarını temini için, muayyen bir ısı derecesinde

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/12/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20157791 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/12/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171164 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

MEROCEL Ear Wicks, Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ MEROCEL , Ear Wick Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ

MEROCEL Ear Wicks, Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ MEROCEL , Ear Wick Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ MEROCEL 400141 Ear Wicks, Pope 1- Yapısında lif bulunmamalıdır. 2- Kendi ağırlığının yaklaşık 25 katı kadar sıvı absorbe edebilmelidir. 3- Kullanım sırasında sıvı ilaç verilmesi gereken durumlarda ürün,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/06/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015357 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/06/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER MADDE 1 TEDARİK EDİLECEK KAN IŞINLAMA ETİKETLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 MADDE 2 İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

Bu listedeki fiyatlar değişmiş olabilir. Lütfen mail ile teyit alınız... altanlab@altanlab.com

Bu listedeki fiyatlar değişmiş olabilir. Lütfen mail ile teyit alınız... altanlab@altanlab.com Marka Model Ürün Adı ve Açıklaması Özellikleri Amba laj Mikta rı Liste Fiyatı Miktar Birimi Vitlab 1620506 Dijital Elektronik Büret - E Model 25 ml 1 607,11 Adet Vitlab 1620507 Dijital Elektronik Büret

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : MGG Quick Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5024-100, 5024-500T, 5024-1000, 5024-2000T 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Vücut sıvılarındaki hücrelerin

Detaylı

VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ BİRİM DEĞERİ TALEP EDİLEN MİKTAR

VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ BİRİM DEĞERİ TALEP EDİLEN MİKTAR VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ Sıra No HALK SAĞLIĞI LABORATUVARI SARF MALZEME İHTİYAÇ LİSTESİ TALEP EDİLEN MİKTAR BİRİM DEĞERİ 1 VDRL(SİFİLİZ) 3 500 ADET 2 Anti-A 8 000

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/10/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20156056 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/10/2015 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

VARİSTİM TEKNİK ŞARTNAMESİ

VARİSTİM TEKNİK ŞARTNAMESİ VARİSTİM 1- Direkt sabit akım veren stimulatör olmalıdır. 2- Akım kurguları 0,5-1,0 ve 2,0mA a kadar ayarlanabilmelidir. Bu akım şiddetleri malzeme üzerine yazılı olmalıdır ve beyaz işaret bu eğerlere

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/06/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20135373 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 01/07/2013 TARİHİ,

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ağrı ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Patnos ilçe Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ağrı ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Patnos ilçe Devlet Hastanesi T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ağrı ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Patnos ilçe Devlet Hastanesi KONU 8 (SEKİZ) KALEM TIBBİ SARF VE M ALZEM E ALIM İŞİ 31.05.2016

Detaylı

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE T.C. Adana Valiliği Sayı Konu : ~..r(, : Yaklaşık Maliyet Halk Sağlığı Müdürlüğü ADANA ı$. /Ç}~ / 2012 VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM... MÜESSESESiNE Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20121134 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2012 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/06/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20153965 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/06/2015 TARİHİ,

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İHTİYAÇ FORMU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İHTİYAÇ FORMU GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İHTİYAÇ FORMU BİRİMİ ve BÖLÜMÜ PROJE YÖNETİCİSİNİN ADI SOYADI TARİHİ NO Yaşam Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yaşam Bilimleri Uygulama ve Araştırma

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Rose Quick Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5027-100, 5027-500, 5027-1000 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Sperm morfolojisinin hızlı boyama

Detaylı

KİNİN SÜLFAT TABLET TEKNİK ŞARTNAMESİ

KİNİN SÜLFAT TABLET TEKNİK ŞARTNAMESİ KİNİN SÜLFAT TABLET TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. SATIN ALINACAK İLACIN İSMİ VE AÇIK FORMÜLÜ Her tablet; Dünya Sağlık Örgütümün (DSÖ) ya da yürürlükteki İngiliz Farmakopesi (BP) veya Amerikan Farmakopesi (USP)

Detaylı

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MEVCUT LABORATUVAR OLANAKLARI

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MEVCUT LABORATUVAR OLANAKLARI IĞDIR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MEVCUT LABORATUVAR OLANAKLARI Iğdır Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda kurulan Teknoloji sınıfında; Bebek maketi pediatrik bakım,

Detaylı

ULUSAL BİYOÇEŞİTLİLİĞİNİN VE GEN KAYNAKLARININ KORUNMASI HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA BÜYÜK MEMELİ TÜRLERİNİN ARAŞTIRILMASI, KORUNMASI VE YÖNETİMİ

ULUSAL BİYOÇEŞİTLİLİĞİNİN VE GEN KAYNAKLARININ KORUNMASI HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA BÜYÜK MEMELİ TÜRLERİNİN ARAŞTIRILMASI, KORUNMASI VE YÖNETİMİ ULUSAL BİYOÇEŞİTLİLİĞİNİN VE GEN KAYNAKLARININ KORUNMASI HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA BÜYÜK MEMELİ TÜRLERİNİN ARAŞTIRILMASI, KORUNMASI VE YÖNETİMİ Örnekleme Çalışmaları: Önemli Noktalar DNA ÇALIŞMASI Projenin

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20192778 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/05/2019 TARİHİ,

Detaylı

VİTLAB ÜRÜN LİSTESİ. Ürün Adı ve Açıklaması

VİTLAB ÜRÜN LİSTESİ. Ürün Adı ve Açıklaması 1 1620506 Dijital Elektronik Büret - E model 25 ml 1 2 1620507 Dijital Elektronik Büret - RS model 50 ml 1 3 1600003 Classic model dispenser, Ayarlanabilir hacim 0,5 2,5 ml 1 4 1600004 Classic model dispenser,

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı 1 örfiyi? Sayı : Konu: Kati Teklif vermeye davet (2015/188) Kurumumuz ihtiyacı olan 6 Kalem malzeme 4734 sayılı ihale kanununu 22/d maddesi

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 15/02/2017-E.2754 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3R61B* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/ /../201. Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik, Anti

Detaylı

www.tamkanlab.com 1 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 68 ADET KÜÇÜK KAN TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

www.tamkanlab.com 1 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 68 ADET KÜÇÜK KAN TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 1. Rahat taşıma yapılabilmesi için üstten kulplu olmalıdır 2. Taşıma çantasının rengi mavi kırmızı veya turuncu 3. Soğuz zincir

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Grocott Methenamin Gümüş Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5058-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Mantarların ışık mikroskobisi ile incelenmesi

Detaylı

BEHER PP BEHER PP KULPLU BÜRET PENS PP BÜRET PENS PP HUN PP

BEHER PP BEHER PP KULPLU BÜRET PENS PP BÜRET PENS PP HUN PP BEHER PP Mat Kal p Üzerine Bask l. Propilen kal pta bas lan bu ürünler; net, otoklavlanabilir ve kimyasallara karfl dayan kl d r. 11110 25 11111 50 11112 100 11113 250 11114 500 11115 1000 11116 2000 11117

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/10/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015051 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/1/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

ÜNİTAY Laboratuar A.Ş. DN - Biosigma Ürün Listesi 2014

ÜNİTAY Laboratuar A.Ş. DN - Biosigma Ürün Listesi 2014 F111030 Silikon Hortum, 0,5x2,5 mm D&N 5 Mt. F111070 Silikon Hortum, 1x1,8 mm D&N 5 Mt. F111090 Silikon Hortum, 1x3 mm D&N 5 Mt. F111110 Silikon Hortum, 1x4 mm D&N 5 Mt. F111130 Silikon Hortum, 1x6 mm

Detaylı

BRCA 1/2 DNA Analiz Paneli

BRCA 1/2 DNA Analiz Paneli FAST-BRCA Sequencing Kit BRCA 1/2 DNA Analiz Paneli Dizi Analizi Amaçlı Kullanım İçin KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ... 3 2 KİT İÇERİĞİ... 3 3 SAKLAMA... 3 4 GEREKLİ MATERYAL VE CİHAZLAR... 3 5

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ. Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ. Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1 TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1 İÇİNDEKİLER MADDE 1 TANIMLAR..... 3 MADDE 2 İHALENİN KONUSU....

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Alkali Fosfataz Lökosit Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5057-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Kan, kemik iliği veya doku numunelerinde

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Alsiyan Mavisi ph: 2,5 Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5053-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Doku kesitlerinde asit mukopolisakkaridlerin

Detaylı

FULLMOON MEDİCAL TIBBİ LABORATUVAR PLASTİK GRUBU ÜRÜNLERİ

FULLMOON MEDİCAL TIBBİ LABORATUVAR PLASTİK GRUBU ÜRÜNLERİ FM SAĞLIK VE TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. www.fullmoonmedical.com info@fullmoonmedical.com Firmamız, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıtlıdır. Ürünlerimizin; UBB kayıtları

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Evrak Tarih ve Sayısı: 27/09/2018-3052 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Sayı : 98060365-934.01.11- Konu : Teklif Mektubu İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz

Detaylı

KİMYASALLAR İÇİN TEKNİK ŞARTNAME g/mol

KİMYASALLAR İÇİN TEKNİK ŞARTNAME g/mol KİMYASALLAR İÇİN TEKNİK ŞARTNAME 1. ASETİK ASİT Kalem No: 1 Lineer formül CH 3 CO 2 H 60.05 g/mol 2.07 (vs air) 1.049 g/ ml (25 C)(lit.) Tutuşma sıcaklığı 800 F Görünüm Fiziksel hali Sıvı, renksiz /Donma

Detaylı

ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P

ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P www.ardiccam.com.tr www.ardickimya.com ARD 500 Yapısal İzolasyon Camları İçin Çift Kompenantlı Dolgu Silikonu TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ ARD500

Detaylı

TEKLİF. Özel Tek Kompenant Dolgulu Yapıştırıcı Dahil..(1 M/ TÜL)..8 TL+KDV T.C.BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A

TEKLİF. Özel Tek Kompenant Dolgulu Yapıştırıcı Dahil..(1 M/ TÜL)..8 TL+KDV T.C.BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/./0.../2013 Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/06/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183209 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

ERLAB L I M I T E D LABORATUVAR CAM ÜRÜNLERİ

ERLAB L I M I T E D LABORATUVAR CAM ÜRÜNLERİ L I M I T E D LABORATUVAR CAM ÜRÜNLERİ w w w. e r l a b l i m i t e d. co m MİSYON VE VİZYONUMUZ ; Elektrik ve bilişim dallarında faaliyet gösteren grup şirketimizden ayrılarak, sektöre yeni bir soluk

Detaylı

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ STERİLİZASYON SİSTEMLERİ Ürün kodu için seçeneklerine bakınız. 110 LT TEK KAPILI PLAZMA STERiLiZASYON CiHAZI Düşük ışılı hidrojen peroksit (H2O2) plazma sterilizasyon cihazı Diğer düşük ısılı cihazlara

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

Enjektörler, İğneler Ve Kanüller

Enjektörler, İğneler Ve Kanüller BÖLÜM 1 ler, İğneler Ve Kanüller MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 1 SAYFA 5 SET INJECT Tek Kullanımlık ler Steril tekli ambalaj içerisinde bulunmaktadır. 2 Parçalı 2 cc Yeşil 16 (kısa uç) 5 cc

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/05/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20153150 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 20/05/2015 TARİHİ,

Detaylı

Malzemenin Adı Özelliği Miktarı Birimi. Isıya ve kimyasallara dayanıklı Borosilikat 3.3 camdan üretilmiş, DIN standartına

Malzemenin Adı Özelliği Miktarı Birimi. Isıya ve kimyasallara dayanıklı Borosilikat 3.3 camdan üretilmiş, DIN standartına Sayfa 1 / 16 KİT-ARGEM kapsamında yapılacak çalışmalarda kullanılacak aşağıda adı, özelliği ve miktarı belirtilen cam ve sarf malzemelerle ilgili verilecek tekliflerde mutlaka, marka, kod numarası ve ambalaj

Detaylı