1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI"

Transkript

1 1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, oositi zarar vermeden tutma işleminde kullanılmaya uygun olmalıdır. 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma ışınlarıyla steril edilmiş olmalıdır. 3. Ürün tek tek koruyucu ambalaj içerisinde ve dış sterilizasyon paketinde steril olmalıdır. Toplu halde paket içerisinde steril olmamalıdır. 4. Mikropipet ucu 30 derecelik açıyla dirsek yapılmış olmalıdır. 5. Mikropipet ucu dirsekten itibaren en uca kadar 650 um mesafeye sahip olmalıdır. 6. Mikropipet 120 mikrometre dış açıklık ve 20 mikrometre iç açıklığa sahip olmalıdır. 7. Her paket üzerinde üretici fırma ismi, sterilizasyon şekli ve zamanı, son kullanma tarihi bulunmalıdır. 8. Gamma ışınlarıyla steril edilmiş ve sterilizasyon paketi içindeki ürünlerin minimum 2 yıl mlyadı olmalıdır. 9. Endotoksin ve embriyo testleri yapılmış olmalıdır. 10. Ürünün CE belgesi ve üreticinin ISO ı3485 belgesi olmalıdır ~ ~ ~7

2 2)ICSI PIPET TEK IK SARTNAMES} I. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, ICSI işleminde spermi oosit içerisine en az travmayla transferine uygun üreilmiş olmalıdır. 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma ışınlarıyla steril edilmiş olmalıdır. 3. Ürün tek tek koruyucu ambalaj içerisinde ve dış sterilizasyon paketinde steril olmalıdır. Toplu halde paket içerisinde steril olmamalıdır. 4. Mikropipet ucu 30 derecelik açıyla dirsek yapılmış olmalıdır. 5. Mikropipet ucu dirsekten itibaren en uca kadar 550 Ilm mesafeye sahip olmalıdır. 6. Mikropipet 7 mikrometre dış açıklık ve 5 mikrometre iç açıklığa sahip olmalıdır. 7. Mikropipet oosit içerisine penetrasyonu kolaylaştıracak şekilde ucu dikenli (spike) olmalıdır. 8. Her paket üzerinde üretici fırma ismi, sterilizasyon şekli ve zamanı, son kullanma tarihi bulunmalıdır. 9. Gamma ışınlarıyla steril edilmiş ve sterilizasyon paketi içindeki ürünlerin minimum 2 yıl miyadı olmalıdır. io. Endotoksin ve embriyo testleri yapılmış olmalıdır. 11. Ürünün CE belgesi ve üreticinin ISO belgesi olmalıdır.

3 3)BLASTOMER BİYOPSİ MiKRO PİPET TEKNİK ŞART AMESİ ı. BlastomerAspirasyon Pipetleri 30 o 'lik mevcut açılarla üretilmelidir. 2. Bu pipetler blastomerlerin genetik düzensizliğin pre-implantasyorı tarusı aspirasyonunda kullanılmalıdır. 3. MEA (Fare embryo testi) testi yapılmış olmalıdır. 4. Pipetlere MEA testinin yanı SUa LAL kalite kontrol testi de yapılmış olmalıdır. 5. Blastomer Aspirasyon Pipetleri düzgün aspirasyonu kolaylaştıracak paralel duvarlara ve 30 veya 351.l11ı'likiç çapa sahip olmalıdır. 6. Fare embıiyo testi için fuıııa tarafından kullamlan kriterler kontrol gruplannda %80 ve üstü, ve deney grubunda kontrol ile arasındaki fark % io 'u aşmamalıdır. 7. Peel-open ile paketlerımiş, gaına radyasyon ile steril edilmiş olmalıdır. 8. Tek kullanım için tasarlanmış olmalıdır. 9. Orijinal aınbalajında üretici firma ismi, üretim parti seri (LOT) numarası, son kullanma tarihi ve oorkod rumarası yazmalıdır. ıo. Firma üretici firmadan aldığı tek yetkili distribütörlük belgesine olmalıdır. ı1. Teklif edilen ürün, 'LC. ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na cntijbb) kayıtlı ve TC, Sağlık BakanlığJtarafindanonaylıolmalıdır. i2. İthalatçı olarak TITUBB da kayıtlı olmalı ve kayıtlı oiunduğunadair belge ibraz edilmelidir.

4 145 MiKRON(~!m) DEr~UD.':;SYON pipeti TEKNiK ŞARTNAMESi.L. ıesi'den önce oositten kürnulüs kümesini soymak, fertilizasyon kontrolü, oositin manipulasyonu. ernbr ivolar, blastokistler ve blastomerler için kullanılmalıdır. 2. Pipetler esnek polikarbonattan üretilmiş olmalıdır. 3. Pipetlerin iç çapı 145 um olmalıdır. 4. Kullanım sırasında koruyucu kılıf handleın arkasına takılarak rahat bir kullanım sağlamalıdır. S. Pipet kendinden handlelı ve tek kullanım iık olmalıdır. 6. rv1e.u,(fare embryo testi) testi yapılmış olmalıdır. 7. Gamma radyasyon ile steril edilip paketlenmiş olmalıdır. 8. Steril ve orijinal anı balajlarmda olup ve ambalaj üzerinde sterilizasyon ve son kullanma tarihi. üretim parti seri (LOT) numarası belirtilmiş olmalıdır. 9. Son kullanma tarihi, teslim tarihinden başlamak üzere en az 2 yıl olmalıdır. ıo. Teklif edilen urün, T.C. Ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TITUBB) kayıtlı ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. ıl. Üretici, ithalatçı veva bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna dair belge ibraz edilmelidir. 12. Onayllı ürün (Barkod) numaraları teklif ile birlikte sunuımalı ve onaylı ürün numarası ihale sıra numarası ile mutlaka kalemler bazından ilişkilendirilmelidir. 13. Ürüne ait marka adı, onaylı ürün (barkod) numarası, üretici firma adı varsa model, firrıaya aıt rnalz er-ıe kodu bilgileri ürün tesliminde yazılı olarak sunulmalıdır.

5 170 l'v1ikron(~lmj DENUD.D..SYON pipeti TEKNiK ŞARTNAMESi 1. ICSI'den önce oositten kümülüs kümesini soymak, fertilizasyon kontrolü, oositin manipulasyonu. embriyolar, blastokistler ve blastomerler için kullanılmalıdır. 2. Pipetler esnek polikarbonattan üretilmiş olmalıdır. 3. Pipetlerin iç çapı 2.70 um olmalıdır. 4. Kullanım sırasında koruyucu kılıf handleın arkasına takılarak rahat bir kullanım sağlamalıdır. 5. Pipet kendinden handlelı ve tek kullanımlık olmalıdır. 6. r\/lea (Fare embryo testi) testi yapılmış olmalıdır. 7. Gamma radyasyon ile steril edilip paketlenmiş olmalıdır. 8. Steril ve orijinal ambalajlarında olup ve ambalaj üzerinde sterilizasyon ve son kullanma tarihi, ur etirn parti seri (LOT) numarası belirtilmiş olmalıdır. 9. Son kullanma tarihi. teslim tarihinden başlamak üzere en az 2 yılalmalıdır. 10. Teklif edilen ürün, T.e. ilaç v,e Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TITUBB) kayıtlı ve T.e. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. ll. Üretici, ithalatçı veya bayi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna dai r belge ibr az ed il melidi r. 12. Onayllı ürün (Barkod) numaraları teklif ile birlikte sunuımalı ve onaylı ürün numarası ihale sıra numarası ile mutlaka kalemler bazından ilişkilendirilmelidir. 13. Ürüne ait Marka adı. orıavlı ur ün (barkod) numarası, üretici firma adı varsa model, f irr-ı ava aıt malz e r-ie kodu bilgileri ur ün tesliminde yazılı olarak sunulmalıdır.

6 7)YÜZEY TEMİzLİK SOLÜSYONU 2 LITRE TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Ürün IVF laboratuarında yer ve yüzey temizliği ve dezenfeksiyonunda kullanıma uygun olmalıdır. 2. Non-toksik olmalıdır ve non-toksikliği ürün üzerinde belirtilmiş olmalıdır. 3. Ürün MEA testi yapılmış olmalı ve ürünün IVF laboratuvarı kullanımına uygunluğu test raporuyla kanıtlanmış olmalıdır. 4. Ürün konsantre olmalı ve 1: ı00 oranında suyla karıştırılıp kullanılabilir olmalıdır. 5. Ürün bakterisid, fungisid, algisid ve virüsid olmalıdır. 6. Ürün kanı çözüp temizleyebilir özellikte ve ortama hiçbir VOC yaymayan özellikte olmalıdır. 7. Ürün aynı zamanda metal, lastik. plastik ve tahta materyallerin de temizliğinde kullanıma uygun olmalıdır litrelik özel ambalajında olmalıdır. 9. Ürün kesinlikle civa, formaldehit, fenol ve alkol içerrnernelidir.

7 8)İNKÜBATÖR TEMizLİK SOLÜSYONU 5 LITRE TEKNİK ŞART AMESİ 1. Ürün IVF laboratuarında C02 İnkübatörlerinin ve laminar flow kabinlerin temizliği kullanırnma uygun olmalıdır. 2. Non-toksik olmalıdır ve non-toksikliği ürün üzerinde belirtilmiş olmalıdır. 3. Kullanımı kolay olmalıdır. Direkt uygulanıp silinebilmelidir. 4. Kesinlikle su ve benzeri herhangi bir sıvıyla karıştırılmaya, dilüe edilmeye gerek kalmadan direkt kullanıma uygun olmalıdır. 5. Hücre kültür inkübatörleri içerisinde oluşabilecek mantar, bakteri, vb. istenmeyen mikroorganizmaları öldürüp temizleme özelliğine sahip olmalıdır litrelik özel ambalajında olmalıdır. 7. Ürün MEA testinden geçmiş ve [VF laboratuvarında kullanıma uygunluğu kanıtlanmış olmalıdır. 8. Ürün içeriğinde aktifkomponentler n-ositil, elimetil, benzil, amonyumklorid ve benzetenolumklorid, pasif komponentleri 1.2 propanediyol, sodyum nitrit ve su olmalıdır. 9. Ürün kesinlikle civa, formaldehir. ferıol ve alkol içermemelidir.

8 9)KRİYO VIAL TEKNİK ŞARTNAMESi 1. Vialler -196 Oc kriyojenik ısıya dayanıklı olmalıdır. 2. Vialler içten kapaklı olmalıdır. 3. Vialler 100 adetlik steril poşetlerde olmalıdır. 4. Vialler 12.5 x 48 mm en x boy ölçülerinde ve 2 ml hacminde olmalıdır. 5. Sıvı nitrojen tankları içinde canelerle beraber kullanılmaya uygun olmalıdır. 6. Viallerin yüzey üzerinde dik durabilmesi için yuvarlatılmış tabanında tutucu ayaklar olmalıdır 7. Sterilizasyon şekli Gama ışını metodu olmalıdır.

9 IO)CRYOTOP (VİTRİFİKASYON STRAW TEKNİK ŞARTNAMESİ) 1- Vitrifikasyon işlemlerinde oosit ve/veya ernbriyo yüklemek için kullanıma uygun olmalıdır. 2- Straw iç straw ve dış ( koruyucu) straw olmak üzere 2 parça olmalıdır. 3- Straw dış ( koruyucu) straw takılıyken 130 mm boyunda, etiketleme (tutarnak )kısmı 30 mm boyunda olmalıdır. 4- 'Açık sistem' vitrifıkasyon straw sistemi olmalıdır ( dondurulmak üzere gerece yüklenen embriyolar/oositler sıvı nitrojenle direk temas ederek donmalıdır.) 5- İç straw'un uç kısmı (embriyo/oositlerirı yüklendiği kısım), düz olmalıdır ve çok ince bir materyalden yapılmış olmalıdır. Bu ince materyal oositin çok hızlı donmasını sağlamal ıd ir. 6- İç straw'un Oosit ve/veya embriyo yüklenen kısmının ucunda siyah bir alan olmalı ve böylelikle iç strawu dış koruyucu straw içine koyarken sıvı azot buharında rahat gözükınesini sağlamalıdır. 7- Ürün Kullanıcıya tekli steril paket halinde io'lu ambalaj şeklinde sunulmalıdır. 8- Straw CE belgesine sahip olmalıdır. 9- Ürünü sağlayan firmanın distrübütörlük belgesini ibraz etmesi gerekmektedir.

10 12)VİTRİFİKASYON KİT TEKNİK ŞARTNAMESi 1. Oosit, Embryo ve Blastosistlerin Vitrifıkasyon yöntemi ile dondurulması amacı ile kullanılmahd ır. 2. Ürün Equilibrauon Solution - ES (white cap) 1 x 1 ml. Vials içermelielir 3. Vitrificaıion Solution - VS (blue cap) 2 x 1 ml, Vials içermelidir. 4. Amibiyotik olarak gemamycin içermelidir. 5. Equilibration solusyonu protein kaynağı olarak Dextran Serum Suplemerıt içennelidir. 6. Vitrifikasyorı solusyonu proteinkaynağı olarak Dextran Serum Supleınent içermelidir 7. Ürünün endotoxin LAL testi yapılmış olmalıdır. 8. Sterilite seviyesi (SAL) i 0-3 olmalıdır. 9. Ürün 2-8 derece arasında saklanmalıdır. io. Ürünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren i yıl olmalıdır.

11 13)ViTRİFİKASYON ÇÖZME THA W TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Vitrifikasyon yöntemi ile dondurulan Oosit, Embryo ve Blastosistlerin çözdürülmesi amacı ile kullanılmaktadır. / Ürün Çözme Solusyorıu.seyreltme solusvonu ve Yıkama solusyonlarından oluşmaktadır. 3. Ürün hepes buffer içermelidir. 4. Antibiyotik olarak gentamycin içermelidir. 5. Protein kaynağı olarak Dextran Serum Suplement içermelidir. 6. Ürünün endotoxin LAL testi yapılmış olmalıdır. 7. Sterilite seviyesi (SAL) i0-3 olmalıdır. 8. Ürün 2-8 derece arasında saklanmalıdır. 9. Ürünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren i yıl olmalıdır.

12 14)SPERM FREEZE KİT TEKNİK ŞART AMESİ 1. Ürün test yolk buffer,gentamycin ve gliserol içermelidir. 2. Ürün içeriğinde 12% oranında gliserol olmalıdır. 3. Ürün 20 x 5 ml 'lik ambalajlarda olmalıdır. 4. Ürün -l O derece sıcaklıkta saklanmalıdır. 5. Ürünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren 2 yıl olmalıdır.

13 15) ZOR EMBRİvO TRANSFER KATATERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Plastik dış koruyucu kılıf, iç kateter, ve dış kateter olmak üzere 3 parçadan oluşmalıdır. 2. İç kateterin üzerine tutaç bitim noktasından itibaren mm uzunluğunda paslanmaz çelikten üretilmiş bir destekleyici kaplanmış olmalıdır. 3. Transfer kateter 2.8 FR çapında, cm uzunluğunda ve proksimalde 4 adet marker olmalıdır. 4. Guiding kateter 6.6 FR çapında. 16,7- ı7.3 cm aralığında, ucu açılı ve bulb (ampul) şeklinde olmalıdır. 5. Dış katater önceden şekillerıdirilmiş olmalıdır ve tekrar şekil verilme özelliğine sahip olmalıdır. 6. Dış kataterin uç kısmı serviks geçişinde endometrial travmayı engellemek için ısı ile şekil verilmiş bulp tipte olmalıdır. Kataterin uç kısmı yapıştırma olmamalıdır. 7. MEA ( Fare embryo testi) testi yapılmış olmalıdır. 8. EO (Etilen oksit) ile steril edilip paketlenmiş olmalıdır. 9. Steril ve orijinal ambalajlarında olup ve ambalaj üzerinde sterilizasyon ve son kullanma tarihi. üretim parti seri (LOT) numarası belirtilmiş olmalıdır. i O. Son kullanma tarihi, teslim tarihinden başlamak üzere en az 2 yıl olmalıdır. 1 J. Teklif edilen ürün. T.c. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TITUBB) kayıtlı ve T.c. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. ı2. Üretici. ithalaıçı veya bayi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna dair belge ibraz edilmelidir. 13. Onaylı ürün (barkod) numaraları teklif ile birlikte sunuımalı ve onaylı urun numarası ihale sıra numarası ilc mutlaka kalemler bazında ilişkilendirilmelidir. ı4. Ürüne ait marka adı. onaylı ürün (barkod) numarası, üretici fırma adı varsa model, firmaya ait malzeme kodu bilgileri ürün tesliminde yazılı olarak sunulmalıdır.

14 16)OOSİT ASPİRASYON İCNESİ (ÇİFT LÜMEN) TEKNİK ŞARTNAMESi 1. İğne 17 gauge çapında ve kateter 35 cm uzunluğunda ve iki lümenli olmalıdır. 2. İğrıe paslanmaz çelik ve keskin uçlu olmalıdır, dış çapı 1.47 mm olmalıdır. 3. Aspirasyon iğnesinin uç kısmında ultrasonic echo veren marker, ergonomik tutma yeri, translucent tubing, yıkama kanalı, vakum kanülü, ve silikon sabitleyici olmalıdır. 4. MEA ( Fare ernbryo testi) testi yapılmış olmalıdır. 5. EO (Etilen ok sit) ile steril edilip paketlenmiş olmalıdır. 6. Steril ve orijinal ambalajlarında olup ve ambalaj üzerinde sterilizasyon ve son kullanma tarihi, üretim parti seri (LOT) numarası belirtilmiş olmalıdır. 7. Son kullanma tarihi, teslim tarihinden başlamak üzere en az 3 yıl olmalıdır. 8. Teklif edilen ürün, T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TITUBB) kayıtlı ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. 9. Firmamız; üretici, ithalaıçı veya bayi olarak TITUBB da kayıtlıdır ve kayıtlı olduğuna dair belgeyi ibraz eder. 10. Onaylı ürün (barkod) numaraları teklif ile birlikte sunulur ve onaylı ürün numarası ihale sıra numarası ile mutlaka kalemler bazında ilişkilendirilir. ll. Firmamız; ürüne ait marka adı, onaylı ürün (barkod) numarası, üretici fırma adı varsa model, firmaya ait malzeme kodu bilgilerini ürün tesliminde yazılı olarak sunar. 12. Firmamız, ürüne yönelik uygunluk değerlendirilmesi yapılacağından ürün numunelerini ihale saatinden önce teslim eder.

15 17)OOSİT KUMULUS HÜCRE TEMİzLEME ENZİMİ (Hyaluronidase Solution) 1. Ürün HSA 'lıtamponlanmış HTFmedium ile birlikte kullanılmalıdır 2. Ürün 1Oug/ml gerıtamicinsulfate içermelidir ve 5 mg/ml HSA ie kullanılmalıdır 3. Ürün 80 lu/ml Hyaluronidase enzimi içermelidir. 4. Ürün kullanıma hazır olmalıdır. 5. Her ürün lotu analiz sertifikası içermelidir. 6. Ürünün enzim aktiviteleri kontrol edilmiş olmalıdır. 7. Ürün üretim tarihinden itibaren 2-8 derecede 9 ay saklanabilmelidir. 8. Ürün 2-8 derecede transport yapılabilmelidir 9. Ürün 5x ı.oml, arnbalajda olmalıdır

16 18)Sperm Immobilizasyon Solusyonu 1. Ürün sperm immobilizasyonu için 10% PVP içermelidir. 2. Ürün 5 mg/ml (0.5%) human serum albumin içermelidir. 3. Ürünün endotoxin LAL testi yapılmış olmalıdır. 4. Sterilite seviyesi (SAL) i0-3 olmalıdır. 5. Ürün 2-8 derece arasında saklanmalıdır. 6. Ürünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren 6 ayalmalıdır. 7. Ürün 5xO.5 ml ambalajda olmalıdır. L

17 19)DIŞ ORTAM MEDİuMU 1. Ürün atmosferik ortamda garnet ve ernbryonun mikromanipilasyon işlemlerine olanak sağlamalıdır. 2. Co2 inkubatör kullanımı gerektirmemelidir. 3. Ürün içeriğinde tamponlama için 21 mm hepes ve 4 mm sodyum bikarbonat kullanılmalıd ır. 4. Ürün antibiyotik olarak gentamycin içermelidir. 5. Ürünün endotoxin LAL testi yapılmış olmalıdır. 6. Tek hücreli MEA testi olmalıdır. 7. Sterilite seviyesi (SAL) i 0-3 olmalıdır. 8. Ürün 2-8 derece arasında saklanınalıdır. 9. Ürünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren ı80 gün olmalıdır. ıo. Ürün ı00 ml ve 500 ml ambalajcia olmalıdır.

18 20)EMBRİYO KÜLTÜR MEDİlJMU i. Ürün embriyonun fertitizasyon aşamasından 5/6. Güne kadar gelişimine olanak sağlamalıdır. 2. Ürün içeriğinde tamponlama için sodıuınbicarbonat kullanılmış olmalıdır. 3. Ürün fertilizasyonaşamasından.cleavage aşaması ve Blastosist aşamasında em br iyon un gelişimini sağlayacak kornplex bir medtum olmalıdır. 4. C02 İnkubatöründe kullanılmak için dizayn edilmiştir. 5. Ürünün tüm ürün lotları MEA,Endotoxin seviyesi ve steril testlerinden geçmiş olmalıdır. 6. Tüm sonuçlar lot bildirilerek analiz sertifikası almış olmalıdır. 7. Ürün içeriğinde glukoz, alanyleglutamin (stabil alanyleglutamin), temel ve temel olmayan arnino asitler ve antieksidan olarak sitrik asit içerir. 8. Üretim tarihinden itibaren 90 gün raf örnrü olmalıdır. 9. Saklaımı koşulları 2-8 derece olmalıdır. ıo. Ürün 60 ml'lik ambalajda olmalıdır i i. Ürün antibiyotik olarak gentamycin içermelidir. i2. Protein ilave edilebilmelidir.

19 21 )OOSİT ASPİRASYON MEDYUM U 1. Hücre kültürü çalışmalarına uygun bir medyum olmalıdır. 2. L-Glutamin içermelidir mm HEPES içermelidir. 4. Fenol kırmızısı içermelidir ml'lik şişelerde ambalajlı olması gereklidir. 6. Depolama şekli karanlıkta 2-8 ( arasında olmalıdır. 7. Raf ömrü üretimden sonra iki yılalmalıdır.

20 22)MEDYUM KAPLAMA YAGI 1. Ürünün endotoxin LAL testi yapılmış olmalıdır. 2. Tek hücreli MEA testi olmalıdır. 3. Sterilite seviyesi (SAL) 10-3 olmalıdır. 4. Kullanıma hazır olmalıdır. 5. Ürün derece arasında saklanmalıdır. 6. Ürünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren 2 yıl olmalıdır. 7. Ürün 100 ml ve 500 ml ambalajcia olmalıdır. 8. Ürün kullanıma hazır olmalı ve yıkama gerektirmemelidir

21 23) i SAN SERUM ALBUMiNİ SOLUSYO U TEKNiK ŞARTNAMESİ 1. Ürün 84% oranında HSA ve 16%0 ranı nda Alpha ve Beta Globulin içermelidir. 2. Ürünün endotoxin LAL testi yapılmış olmalıdır. 3. Tek hücreli MEA testi olmalıdır. 4. İnsan kaynaklı kullanılan matatyeller FDA kriterlerine uygun olmalıdır. 5. Sterilite seviyesi (SAL) i 0-3 olmalıdır. 6. Ürün üretimden itibaren 2 yıl raf öınrüne sahip olmalıdır. 7. Ürün 2-8 derece sıcaklıkta saklanmalıdır.

22 24 )Blastosist Evresi Kültür Medyumu (20 ml) Teknik Şartnamesi 1. Bikarbonat tamporrlu medium, erken ernbriyonun blastosite gelişimini sağlamak için kullanılmak üzere dizayn edilmiş yüksek glükoz konsantrasyon lu olmalıdır. 2. Blastositrnedium kompleks mediurndur, essential ve norı-essentialamino asit, glukoz ve human serum albumin içermelidir. 3. Düşük oksijen konsantrasyonunda kullanmak için uygun olmalıdır. 4. HIV, Hepatitis B, Heparisis C, Syphilis ve diğer patojenler için test edilmiş olmalıdır. 5. HSA içermelidir sonradan herhangi bir protein ilavesine ihtiyaç duymamalıdır. Antibiyotik olmak Gentamisin içermelidir. 6. MEA ( Fare embryotesti) testi yapılmış olmalıdır ve testten %80 oranında geçmiş olmalıdır. 7. Ozmolaritearalığı mosm / kg olmalıdır. 8. %6 Karbondioksitli ortamda pl-iarahğı olmalıdır, karbondioksitsiz ortamda ph aralığı olmalıdır. 9. Endotoksin oranı 0.4 EU/ml olmalıdır. LO. Ürün steril ve 20 mllik cam ambalajda olmalıdır. II. Ambalaj üzerinde sterilizasyon \'e son kullanma tarihi, üretim parti seri (LOT) numarası belirtilmiş olmalıdır. 12. Son kullanma tarihi. üretim tarihinden başlamak üzere en az 8 hafta olmalıdır. 13. Teklif edilen ürün. T.c. ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası 'na (TITUBB) kayıtlı ve T.c. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. 14. Üretici, ithalaıçı veya bayi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olduğuna dair belge ibraz edilmelidir.

23 2S)Bölünme Evresi Kültür Medyuruu (20 ml) Teknik Şartnamesi I. Bölünme Evresi Kültür Medyumu, bikarbonat tamponlu ye embriyonun zigot aşamasından 8 hücreli aşamaya gelinceye kadar gelişimi için özelolarak dizayn edilmiş olmalıdır. 2. Glukoz oranı düşük pirüvat oranı yüksek olarak dizayn edilmesi sayesinde erken embriyo gelişimini optimize etmelidir. 3. HIV, Hepatitis B, Heparisis C Syplıilis ye diğer patojenler için test edilmiş olmalıdır. 4. HSA içermelidir sonradan herhangi bir protein ilayesine ihtiyaç duymarnalıdır. Antibiyotik olarak Gentamisin içermelidir. 5. MEA ( Fare embryo testi) testi yapılmış olmalıdır ye testten %80 oranında geçmiş olmalıdır. 6. Ozmolaritearalığı mosm / kg olmalıdır. 7. %6 Karbondioksitli ortamda pl-iaralığı olmalıdır, karbondioksitsiz ortamda ph aralığı olmalıdır. 8. Endotoksin oranı 0.4 EU/mL olmalıdır. 9. Steril ve 20 mllik cam şişelerde olmalıdır. io. Ambalaj üzerinde sterilizasyon ye son kullanma tarihi, üretim parti seri (LOT) numarası belirtilmiş olmalıdır. i i. Son kullanma tarihi. üretim tarihinden başlamak üzere en az 8 hafta olmalıdır. 12. Teklifedilen ürün. T.c. ilaç \'e Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TITUBB) kayıtlı ve T.c. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. 13. Üretici. ithalaıçı veya bayi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ye kayıtlı olduğuna dair belge ibraz edilmelidir,

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, oositi zarar vermeden tutma işleminde kullanılmaya uygun 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma

Detaylı

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna 145 MiKRON(!-lm) DENUDP.SYON pipeti TEKNiK Ş.~RTNAMESi 1. ICSI'den önce oositten kümülüs kümesini soymak, fertilizasyon kontrolü, oositin manipulasyonu. ernbr ivolar, blastokistler ve blastomerler için

Detaylı

ıo. Urünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren i yıl olmalıdır.

ıo. Urünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren i yıl olmalıdır. 12)VİTRİFİKASYON KİT TEKNİK ŞART AMESİ I. Oosit, Embryo ve Blastosistlerin Vitrifikasyon yöntemi ile dondurulması amacı ile kullaru lmalıd ır. 2. Ürün Equilihrnıion Solution - ES (white cap) i x 1 ml.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019832 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 3/0/016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 016130 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 6/0/016 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/06/06 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 064084 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/06/06 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ //205 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 205695 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN //205 TARİHİ, SAAT 0:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 3//03 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 039378 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 5//03 TARİHİ, SAAT :00 'E/A KADAR TEKLİFLERİNİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/0/016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 016835 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/0/016 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016430 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/01/2016 TARİHİ, SAAT 10:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185858 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/11/2018 TARİHİ, SAAT 10:00

Detaylı

KHD AD DOÇ.DR.BERRİN AVCI 08.09.2014

KHD AD DOÇ.DR.BERRİN AVCI 08.09.2014 FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 49 Malzeme Kodu : JENL1443 ENJEKTOR EMBRIYO TRANSFERI ICIN YESIL IGNESIZ SATINALMA BÝLGÝSÝ (ÞARTNAME) (* 39995 KHD AD TÜP BEBEK MERKEZ LAB Düzenleme Tarihi : 08/09/2014

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20117496 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/12/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/10/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016138 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/10/201 TARİHİ, SAAT 17:00 'E/A

Detaylı

42) orta kuyucuklu kültür kabı (center well)

42) orta kuyucuklu kültür kabı (center well) 42) orta kuyucuklu kültür kabı (center well) 1. Kap havalandırma özelliğine sahip olmalıdır. 2. Kabın materyali polistiren olmalıdır. 3. Dış ölçüleri SSx16 mm olmalıdır. 4. 3 ml orta rezervuara sahip olmalıdır.

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 51 Malzeme Kodu : JENL1415 INSAN SERUM ALBUMINI (1 ML) SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 23531 KHD AD. TÜP BEBEK MERKEZ LAB. Düzenleme Tarihi : 09/05/2012 İnsan

Detaylı

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 47 Malzeme Kodu : JENL1431 TUTUCU (HOLDING) PIPET SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 28280 KHD AD TÜP BEBEK MERK LAB Düzenleme Tarihi : 09/01/2013 1. Mikropipetler

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/06/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015357 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/06/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ Bir takım Bikarbonatlı Hemodiyaliz Solüsyon Takımı: Bikarbonat A:6- io litrelik Asidik bikarbonat solüsyonu ve

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

11. Ambalaj üzerinde sterilizasyon ve son kullanma tarihi, üretim parti seri (LOT) numarası belirtilmiş olmalıdır.

11. Ambalaj üzerinde sterilizasyon ve son kullanma tarihi, üretim parti seri (LOT) numarası belirtilmiş olmalıdır. 26)Döllcnme Medyumu (20 ml) Teknik Şartnamesi 1. Bikarbonat tamporrlu medium.fertilizasyon işlemi esnasında hem sperm hemde oosit için en uygun çevrenin sağlanması için dizayn edilmiştir. ') Mediumglukozca

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166430 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/08/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20165297 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/08/2016 TARİHİ,

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171977 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20161584 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171164 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 54 Malzeme Kodu : JENL1125 STERIL TEK KULLANIMLIK PIPET (10 ML) SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 26994 KHD AD. TÜP BEBEK MERKEZ LAB Düzenleme Tarihi : 03/12/2012

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173923 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20116520 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/10/2011 TARİHİ,

Detaylı

AŞI NAKİL ÇANTALARI. www.tamkanlab.com 1 96 LİTRE TEKERLEKLİ AŞI NAKİL SANDIĞI 114 LİTRE TEKERLEKLİ AŞI NAKİL SANDIĞI STOKTAYOK

AŞI NAKİL ÇANTALARI. www.tamkanlab.com 1 96 LİTRE TEKERLEKLİ AŞI NAKİL SANDIĞI 114 LİTRE TEKERLEKLİ AŞI NAKİL SANDIĞI STOKTAYOK AŞI NAKİL ÇANTALARI 114 LİTRE TEKERLEKLİ AŞI NAKİL SANDIĞI 96 LİTRE TEKERLEKLİ AŞI NAKİL SANDIĞI 1. Aşı taşıma sandığı kapasitesi 114 Litre 2. Dış Ölçüler, 99.7 x 45 x 45 cm 3. UV ışınlarını geçirmeyen

Detaylı

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Sayı : B.30..GÜN.0.H1-73/ Konu : ĐLGĐLĐ FĐRMALARA : KONU : DOĞRUDAN TEMĐN Đlan No : 1 Tarih: 1/07/01 Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezimiz

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186726 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/06/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183209 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhateNo İlgili Birim İşin Adı 2013/838 AMELİYATHANE

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HÜCRE YIKAMA TORBA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HÜCRE YIKAMA TORBA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HÜCRE YIKAMA TORBA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER MADDE 1 İHALENİN KONUSU 3 MADDE 2 HÜCRE YIKAMA KAN TORBA SİSTEMİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 MADDE 3 İHALE

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER MADDE 1 TEDARİK EDİLECEK KAN IŞINLAMA ETİKETLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 MADDE 2 İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019162 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ. Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ. Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1 TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1 İÇİNDEKİLER MADDE 1 TANIMLAR..... 3 MADDE 2 İHALENİN KONUSU....

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166420 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu T.Ü. M alzem e Kodu K R 1083 K C T 0 0 0 0 1 4 REKANALİZASYON AMAÇLI 0.014 STEERABLE GUIDEWIRE 1. Guidewire vascüler girişimsel işlemlerde kullanılan malzemeye gereken extra desteği verecek şekilde özel

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171976 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20121134 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2012 TARİHİ,

Detaylı

VARİSTİM TEKNİK ŞARTNAMESİ

VARİSTİM TEKNİK ŞARTNAMESİ VARİSTİM 1- Direkt sabit akım veren stimulatör olmalıdır. 2- Akım kurguları 0,5-1,0 ve 2,0mA a kadar ayarlanabilmelidir. Bu akım şiddetleri malzeme üzerine yazılı olmalıdır ve beyaz işaret bu eğerlere

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162127 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir

ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir TeD Trokar Kateter (Abse) Drenaj Seti Teknik Şartnamesi ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir kateter, gövde için bir metal sertleştirici ve bir delici

Detaylı

BİYOTEKNOLOJİ NEDİR? Canlılar aracılığı ile ürün ve hizmet üretmektir

BİYOTEKNOLOJİ NEDİR? Canlılar aracılığı ile ürün ve hizmet üretmektir BİYOTEKNOLOJİ NEDİR? Canlılar aracılığı ile ürün ve hizmet üretmektir Reprodüktif Biyoteknolojinin Amacı Canlılarda in vivo ve in vitro koşullarda gen kaynaklarının uzun süreli korunması ve daha fazla

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/07/203 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2036356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/07/203 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20192778 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/05/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/01/019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 0191 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/019 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/10/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015051 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/1/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 405 Malzeme Kodu : JENS424 ABSORBAN STICK SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 38889 GÖZ HASTALIKLARI AD. Düzenleme Tarihi : 11/07/2014 1. Orijinal ambalajında olacaktır.

Detaylı

Sterilizasyon ünitesine yönelik fiziki düzenleme yapılmalıdır.

Sterilizasyon ünitesine yönelik fiziki düzenleme yapılmalıdır. Sterilizasyon ünitesine yönelik fiziki düzenleme yapılmalıdır. Sterilizasyon Ünitesi kirli, temiz ve steril alan olmak üzere üç alandan oluşmalıdır. Kirli, temiz ve steril alanlar arasındaki geçiş noktalarında

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20182194 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/04/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018642 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Deney Laboratuvarı Tıbbi Ürünler (serebrospinal sıvı ile temas edenler hariç ), derişik hemodiyaliz çözeltileri, seyreltme suları, ilaçlar Tıbbi Ürünler (Serebrospinal

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/10/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20156056 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/10/2015 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ - Orijinal ambalajında olmalıdır. - Kuru hava, otoklav ve kimyasal solüsyon sterilizasyonuna dayanıklı olmalıdır. Aşınmamalı ve paslanmamalıdır. - Aletin üzerinde katalog

Detaylı

MEROCEL Ear Wicks, Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ MEROCEL , Ear Wick Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ

MEROCEL Ear Wicks, Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ MEROCEL , Ear Wick Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ MEROCEL 400141 Ear Wicks, Pope 1- Yapısında lif bulunmamalıdır. 2- Kendi ağırlığının yaklaşık 25 katı kadar sıvı absorbe edebilmelidir. 3- Kullanım sırasında sıvı ilaç verilmesi gereken durumlarda ürün,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/03/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181408 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/03/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 26/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016622 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/02/2016 TARİHİ,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Alınacak kimyasallar ve biyolojik sarflar için şu hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir:

TEKNİK ŞARTNAME. Alınacak kimyasallar ve biyolojik sarflar için şu hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir: TEKNİK ŞARTNAME Alınacak kimyasallar ve biyolojik sarflar için şu hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir: Diethylether For Analysis Emsure 100921.1000 Solubility 69 g/l Melting point -116.3 C Density

Detaylı

TopiVAC MultiDRESS O 2 /O 3 Yıkamalı Yara Kapama Pansuman Setleri Teknik Özellikler / Datasheet / Teknik Katolog

TopiVAC MultiDRESS O 2 /O 3 Yıkamalı Yara Kapama Pansuman Setleri Teknik Özellikler / Datasheet / Teknik Katolog TopiVAC MultiDRESS O 2 /O 3 Yıkamalı Yara Kapama Pansuman Setleri Teknik Özellikler / Datasheet / Teknik Katolog Sayfa 1 / 5 8697400830010 MultiDRESS TPVHS 8697400830034 MultiDRESS TPVHA TopiVAC MultiDRESS

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/12/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20157791 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/12/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186414 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

STERİLİZASYON Sterilizasyon: Bir üründeki tüm yaşayan mikroorganizmaların ve sporları ile virüslerin öldürülmesi veya uzaklaşerılmasıdır.

STERİLİZASYON Sterilizasyon: Bir üründeki tüm yaşayan mikroorganizmaların ve sporları ile virüslerin öldürülmesi veya uzaklaşerılmasıdır. STERİLİZASYON 1 STERİLİZASYON Sterilizasyon: Bir üründeki tüm yaşayan mikroorganizmaların ve sporları ile virüslerin öldürülmesi veya uzaklaşerılmasıdır. Hücre kültüründe; kullanılan besi yeri, malzeme,

Detaylı

ERCP KATETER Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır.

ERCP KATETER Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır. ERCP KATETER 1-0.035 Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared olmalıdır. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır. 4-Distal uçta en az üç adet marker işareti bulunmalıdır. 5-Kateter

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/0/0 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 079 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/0 TARİHİ, SAAT :00 'E/A

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20191251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/05/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163478 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/05/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162270 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/04/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/05/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20122939 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/05/2012 TARİHİ,

Detaylı

SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) TEKNİK ŞARTNAMESİ

SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) TEKNİK ŞARTNAMESİ SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) 1- Materyali fluoroplastikten imal edilmiş Bu özellik paket üzerinde yazılı 2- İç çapı 1.14mm, inter flanş çapı 2.4mm İç çap ölçüsü paket üzerinde yazılı 3- Timpanik

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE T.C. Adana Valiliği Sayı Konu : ~..r(, : Yaklaşık Maliyet Halk Sağlığı Müdürlüğü ADANA ı$. /Ç}~ / 2012 VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM... MÜESSESESiNE Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185647 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20151475 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/03/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi TEKLİFLERDE MARKA VE UBB KODU BELİRTİLMELİDİ Bu Teknik Şartname ile birlikte aşağıdaki malzeme(ler) alınacaktır. 23002000 OYNAR BASLIKLI LINEER STAPLER (30- MM) 23004000 DAIRESEL STAPLER 21 23008000 PURSE

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018649 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

Suni Tohumlama Ekipmanları

Suni Tohumlama Ekipmanları BÖLÜM 12 Suni Tohumlama Ekipmanları MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 12 SAYFA 333 SUNİ TOHUMLAMA ÜRÜNLERİ Suni vajina boğa Ø57 mm X 330 mm V0284 Suni vajina koç Ø41 mm X 150 mm V0650 Suni vajina

Detaylı

ÖZ DEĞERLENDİRME SORU LİSTESİ

ÖZ DEĞERLENDİRME SORU LİSTESİ T.C TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BURSA İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORHANELİ İLÇE DEVLET HASTANESİ VE RAPORU STERİLİZASYON HİZMETLERİ ÖZDEĞERLENDİRME SORU LİSTESİ TARİH: Doküman Kodu

Detaylı

STERİLİZASYON DERSİ 5. HAFTA DERS NOTLARI. Yrd. Doç. Dr. Kadri KULUALP

STERİLİZASYON DERSİ 5. HAFTA DERS NOTLARI. Yrd. Doç. Dr. Kadri KULUALP STERİLİZASYON DERSİ 5. HAFTA DERS NOTLARI Yrd. Doç. Dr. Kadri KULUALP Kimyasal Maddelerle 1) ETİLEN OKSİT (EO) Sterilizasyon 2) HİDROJEN PEROKSİT 3) PERASETİK ASİT 4) OZON 5) KLORİN DİOKSİT (ClO2) 6) DÜŞÜK

Detaylı

1. AFLATOXİN M1 LOW MATRİX ELISA TEKNİK ŞARTNAMESİ a. Kit süt,süt tozu, ve peynirde competitive enzyme immunoassay yöntemi ile kantitatif olarak

1. AFLATOXİN M1 LOW MATRİX ELISA TEKNİK ŞARTNAMESİ a. Kit süt,süt tozu, ve peynirde competitive enzyme immunoassay yöntemi ile kantitatif olarak 1. AFLATOXİN M1 LOW MATRİX ELISA TEKNİK ŞARTNAMESİ a. Kit süt,süt tozu, ve peynirde competitive enzyme immunoassay yöntemi ile kantitatif olarak Aflatoxin M1 ölçümü yapabilmelidir. b. Kit 96 testlik orijinal

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/09/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201794 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/09/2017 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir.

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir. Sayfa : 1 2000433 HEMOVAC ÇİFTLİ NORMAL BOY 2.000,00 ADET : 23769 HEMOVAC DREN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Hemovac dren seti cerrahi girişimlerden sonra biriken sıvıların düşük negatif basınç ile drenajını sağlamalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 11/12/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201334 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/12/2013 TARİHİ, SAAT 12:00 'E/A KADAR

Detaylı

Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın alınacaktır.

Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın alınacaktır. T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü Sayı : 161.42.545.930/ 27/11/2015 Konu : Teklif İLGİLİ MAKAMA Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/06/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20153965 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/06/2015 TARİHİ,

Detaylı

Envirocheck Contact plates; Yüzey Testi için 09.01

Envirocheck Contact plates; Yüzey Testi için 09.01 Envirocheck Contact plates; Yüzey Testi için 09.01 Mikrobiyel açıdan temiz olması gereken tüm yüzeylerde mikrobiyel kontaminasyonun belirlenmesinde kullanılan basit ve etkili bir araçtır. Plastik Petri

Detaylı