Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür"

Transkript

1 Merhaba, Bana giriģ yazısı için bülten taslağını gönderdiklerinde bu yılın ikinci bülteni ne kadar da çabuk geldi diye düģündüm. Yine zaman çok hızlı geçiyor. Yine önemli projelerden bahsediyoruz bu bültenimizde. KuzeyKıbrıs Turkcell deki çağrı merkezi sistemlerimizi ciddi bir çalıģma sonucunda tümüyle IP ye geçirdik.doğtaģ Mobilya yı müģterilerimiz arasına ekledik. LBT Varlık ise tüm santral altyapısını IP ye dönüģtürdü ve Wave IP2500 ü seçti. Bunlar bizim açımızdan güzel geliģmeler, ancak bu bültende size vereceğim en önemli haber veri depolama çözümleri konusunda dünyadaki lider firmalardan NetApp ile yaptığımız iģ ortaklığı olacak. Veri depolama çağrı merkezlerinin olmazsa olmazı. Her çağrı merkezinde kalite değerlendirme ve güvenlik amaçlı ses ve bir çoğunda da ekran kayıtları tutulmakta. Bugüne kadar biz müģterilerimize sadece kapasite ve teknoloji konusunda tavsiyelerde bulunmakta idik. Ancak gerek bazı müģterilerimizden gelen talepler, gerekse de bu alanda gördüğümüz potansiyel bizi NetApp ile iģortaklığı yapmaya götürdü. Umarım bu iģ ortaklığı bize, NetApp a ve müģterilerimize hayırlı olur.. Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

2 Kuzey Kıbrıs Turkcell Çağrı Merkezi ni IP ye Geçirdi 2005 yılında ilk çağrı merkezini SYS ile kuran, kurulduğu günden bu yana mobil iletiģim dünyasındaki yenilikleri, dünyayla eģ zamanlı olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ne getiren ve abonelerine hayatı kolaylaģtıran, zaman kazandıran, bilgiye kolay eriģim sağlayan hizmet ve ürünler sunmayı amaçlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, altyapı geliģtirme çalıģmalarını bu yönde devam ettirmektedir. Teknolojik geliģmeleri yakından takip eden KKTCELL tüm alyapısını IP Tabanlı yapıya geçirerek teknolojik geliģimine bir taģ daha ekledi. Bu Ģekilde hızla geliģen/büyüyen Ģirketler için gerekli olan IP sistemler, birçok ünlü ve büyük Ģirket tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell in Televantage IP Tabanlı Çağrı Merkezi ne geçiģ yapmasının en büyük nedenlerinden biri de IP yapının basit bir Ģekilde geniģletilebilir olmasıdır. Ayrıca donanımdan bağımsız bir yapı olduğu için, Ģirket donanımdan kaynaklanan sıkıntılardan kurtulmuģ oluyor. Televantage IP tabanlı çağrı merkezi yazılımı ile anlık, günlük veya istedikleri bir süre aralığı içerisinde agent(müģteri temsilcisi) performans raporlarını alabildikleri gibi telefon üzerinden satıģ operasyonlarında en önemli noktalardan biri olan ses kayıtlarını arģivleyerek geriye dönük kayıtlara ulaģabilmektedirler. Ġlgili çağrı merkezi takım lideri anlık görüģmelere dahil olup Televantage ın sufle, monitor ve coaching özellikleri sayesinde eğitim sürecindeki müģteri temsilcilerine gerekli talimatları hatta canlı bağlanıp sesli olarak ulaģtırabilmeleri, iģ öğrenme sürecini minimum seviyeye indirmektedir. SYS IP tabanlı Çağrı Merkezi Çözümüne geçerek sisteminde tüm bu özelliklere sahip olan müģterimiz Kuzey Kıbrıs Turkcell hizmet kalitesini daha da arttırarak teknolojisini yenilemiģ oldu. Kuzey Kıbrıs Turkcell Hakkında: Kuzey Kıbrıs Turkcell, 3 Ağustos 1999 tarihinde Turkcell ĠletiĢim Hizmetleri A.ġ'nin 4. dıģ iģtiraki olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde abonelerine hizmet vermeye baģladı. Abonelerine sunduğu mobil ses ve veri iletiģimine dayalı hizmetlerin çeģitliliğini, kalitesini ve buna bağlı olarak abone sayısını da artırarak geliģimini yıllar içerisinde sürdürdü. Kuzey Kıbrıs Turkcell'in 2010 Mart ayında abone sayısı 336 binin üzerine ulaģtı.

3 Mobilya Sektörünün de Çağrı Merkezi Televantage 2011 yılında mobilya sektöründe 39 yılını geride bırakan DOĞTAġ ailesi; satıģ sonrası destekle müģteri memnuniyetini maksimum seviyelere çıkarmanın önemli adımlarından biri olan çağrı merkezi teknolojisinde SYS IP Televantage Çağrı Merkezi ni tercih etti. DoğtaĢ çağrı merkezinde; müģterilere ürünler ve özellikleri, yetkili satıcılar ve mağaza adresleri hakkında bilgi verilmekte ve müģterilerin satıģ sonrası servis taleplerini, müģteri memnuniyeti ve Ģikayetlerini ilgili birimlere iletebilmeleri sağlanmaktadır. Televantage ın bir diğer özelliği olan ses kayıt özelliğiyle de yapılan bütün görüģmeler kayıt altına alınıp, yetkili kiģiler tarafından kayıtlar kontrol edilip analiz edilebilmektedir. Ayrıca yapılan görüģmeler ve bilgi hattında yapılan tüm iģlemler IP Tabanlı Televantage Çağrı Merkezi nin Raporlama sistemi üzerinde anlık, günlük, haftalık, vb. grafiksel ve data bazlı izlenebilmektedir. Perakende sektöründe en çok karģılaģılan ürün iadesi ve değiģimi sorularına, ürün montaj taleplerine en hızlı Ģekilde cevap verebilmeyi sağlayan Televantage çağrı merkezi, firmanın müģteri karģısındaki güvenini ve hizmet kalitesini de üst düzeylere çıkarmıģ olmakta ve çağrı merkezi ile müģterilere verilen satıģ sonrası hizmet sayesinde DoğtaĢ, sattığı ürünlerin arkasında durduğunu da vurgulamıģ olmaktadır yılında Fortune dergisi tarafından en büyük 500 sanayi kuruluģu arasında gösterilen, Ekonomist dergisi tarafından Anadolu da en büyük 269. Sanayi kuruluģu olarak değerlendirilen DoğtaĢ ta; Televantage çağrı merkezi kurulumuyla çağrılara cevap verilme oranı ve süresi hakkında memnuniyet arttırılmıģ ve arayanların oluģturduğu çağrı trafiği büyük ölçüde hafifletilmiģ oldu. Doğtaş Hakkında: 1972 yılında Hacı Ali Baba tarafından kurulan DoğtaĢ Doğan Mobilya adıyla hizmet vermeye baģladı yılında mobilya sektöründe 39 yılını geride bırakan DOĞTAġ ailesi uluslararası kalite standartlarında üretilen modelleri ve fonksiyonellikle Ģıklığı birleģtiren ürünleriyle artık evin her odasında. Oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından tamamlayıcı aksesuarlara, yatak odalarından ülkemizin ilk CE medikal sınıfı belgeli yataklarına kadar geniģ ürün gamıyla DOĞTAġ, yuvalarımızın dört bir yanında yılında ĠSO belgesi alındı. Yurt içinde seçkin semt ve pazarlarda 3000 m2 ortalamalı 100 e yakın franchise ve konsept mağazası açıldı.

4 LBT Varlık ın Tercihi, Yeni Nesil Tam Entegre Tümleşik İletişim Platformu Wave IP Tahsili gecikmiģ alacakların finansal kurumlardan (banka, katılım bankaları ve diğer mali kurumlar) satın alınması amacıyla, Lehman Brothers tarafından 01 ġubat 2008 tarihinde TL sermaye ile kurulan LBT Varlık Yönetim A.ġ., santral sistemi, ses kayıt ve raporlama hizmetlerini karģılamak amacıyla SYS nin, tam entegre ve tüm komünikasyon uygulamalarını tek bir sistemde toplayan IP PBX iletiģim platformu Wave IP yi tercih etti. Wave IP, all-in-one bir çağrı merkezi olmasının yanı sıra LBT Varlık ta kurum santrali olarak kullanılacaktır. Tüm aboneler, santral sistemine IP olarak bağlanmakta ve yapılan görüģmeler kayıt altına alınmaktadır. Ayrıca Wave IP nin raporlama özelliği sayesinde; ses kayıt raporlarını da alabilen LBT Varlık, bu özelliklerle müģterilerine daha kaliteli ve güvenli hizmet verilmesini sağlamaktadır. Vertical'ın Wave IP ĠletiĢim Platformu, her büyüklükteki iģletmenin (tek Ģubeli küçük iģletmelerden birden fazla Ģubeye sahip büyük iģletmelere kadar) çalıģanlarının verimini arttırmasına ve iģletme masraflarını azaltmasına katkıda bulunabilen bir iletiģim platformudur. Wave IP, ses iletiģimiyle masaüstü ve kurumsal uygulamaları etkin, yönetilmesi ve kullanımı kolay ve tek bir sistemde kullanımınıza sunuyor. Wave IP sadece bir telefon sistemi değil, Applications Inside (all in one) mimarisi sayesinde, tek bir sistemde ihtiyaç duyulan tüm iletiģim uygulamalarını barındıran bir iģ ve iletiģim platformudur. Wave IP Applications Inside mimarisi, yüksek değerli ses uygulamalarını VoIP telefonlar ile entegre ederek tek bir sistem olarak sunmaktadır.

5 LBT Varlık Hakkında: LBT Varlık Yönetim A.ġ. tahsili gecikmiģ alacakların finansal kurumlardan (banka, katılım bankaları ve diğer mali kurumlar) satınalınması amacıyla, Lehman Brothers tarafından 01 ġubat 2008 tarihinde TL sermaye ile kurulmuģtur. Lehman Brothers Holding in ABD de iflas etmesi ile baģlayan sürecin sonunda Ģirket hisselerinin tamamı Vector Holdings S.A.R.L. tarafından 26 Haziran 2009 da satın alınmıģtır. Varlık yönetim Ģirketlerinin ( VYġ ) faaliyetleri Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ("BDDK") tarafından Bankalar Kanunu çerçevesinde düzenlenmekte ve denetlenmektedir. Yeni Teknoloji Ortağımız Dünya nın Önde Gelen Veri Depolama Çözümleri Şirketi Dünya nın önde gelen veri depolama ve veri yönetim çözümleri Ģirketi NetApp, 1993 yılında kurulmuģ bir Amerikan Ģirketidir yılından bu yana da Türkiye de aktif olarak faaliyet göstermektedir. Faaliyet alanı tamamen veri depolama ve bunu tamamlayan çözümleri olmasıyla beraber, bu çözümler sadece donanımlardan ibaret değil, aksine NetApp ı rakiplerinden ciddi anlamda farklı kılan yazılımlar ve fonksiyonlarıdır. SYS olarak çağrı merkezine yönelik satmıģ olduğumuz ürünler, sektöre bağlı olarak uyulması gereken yasal zorunluluklar çerçevesinde yapılan tüm görüģmeleri kayıt etmesi gerekiyor. Bu süre sektöre göre 6 ay ile 10 yıl arasında değiģebiliyor. Bazı çağrı merkezlerinde müģteri temsilcilerinin bilgisayarlarında yapmıģ olduğu iģlemleri takip etmek için ses kayıtlarına paralel olarak ekran kayıtları da alınmaktadır. Bu durumda gerekli olan kayıt arģiv alanı ihtiyacı daha da artmaktadır. Ses ve ekran kayıtlarının saklanma süresi uzadıkça gerekli olan kayıt alanı ihtiyacı ve yönetimi firmalar için bir süre sonra problem oluģturmaya baģlıyor. Bu zamana kadar müģterilerimize sadece çözüm üretmeleri aģamasında danıģmanlık yaptık. Ancak son zamanlarda gerek bazı projelerimizde veri depolama çözümü sunan ürünlerden kaynaklanan problemlerden dolayı, gerekse sürekli kontak halinde olduğumuz IT yöneticilerinin sanallaģtırma ve benzeri diğer veri depolama ihtiyaçları için bizden çözüm talep etmeleri sebebiyle müģterilerimize veri depolama konusunda çözüm üretecek ürünler sunmaya karar verdik. Yaptığımız araģtırmalarda veri depolama alanında çok baģarılı olan ve birçok konuda benzersiz özellikler sunan NetApp ürünlerinin, ürün portföyümüz içersinde olması gereken en uygun ürün olduğuna karar verip iģ birlikteliğimize baģladık. SYS nin sektördeki deneyimi, müģteri portföyü ve NetApp ın veri depolama çözümleri ile birlikte ortaya çıkan iģ birlikteliği, özellikle müģterilerimiz ve kullandıkları çağrı merkezine yönelik ürünler üzerinde büyük kolaylık ve avantaj sağlayacağı görülmektedir. NetApp Hakkında:

6 1992 yılında kurulan ve sahip olduğu teknolojiler ile; veri depolama ve yönetme, iģ sürekliliği, felaket kurtarma, arģiv ve güvenlik çözümlerini; sunduğu donanım ve yazılım çözümleri sayesinde yüksek performans, yönetim kolaylığı ve düģük toplam sahip olma maliyeti ile sunan NetApp, den fazla çalıģanı, dünya genelinde 130 bölge ofisi ile veri depolama alanının lider Ģirketlerindendir. NetApp Fortune 1000, S&P 500, NASDAQ 100 ün parçasıdır ve veri depolama alanında en hızlı büyüyen Ģirketlerden biridir. Bayilerimizle İş Birliğimiz Devam Ediyor AKEL ELEKTRONĠK HaberleĢme ĠletiĢim sektöründe faaliyet göstermek için 1985 yılında kuruldu. ĠletiĢimin ilk yaygınlaģmaya baģladığı 1985 yılında Sıemens ġef Sekreter ve Goldstar santralleri satıģ, montaj ve satıģ sonrası hizmetlerinde desteği ile bir deyimle ilk adımı atmıģ oldu. YapmıĢ olduğu iģinin kalitesi ve güvenirliğiyle Adana ve çevre illerinde Devlet Daireleri, Hastaneler, Kamu KuruluĢları ve Özel sektörde faaliyet gösteren firmalar tarafından tanınmaya ve olumlu izlenim bırakmaya baģladı. MüĢterilerin olumlu referansları ile AKEL, iģ kollarını çoğaltarak daha farklı kollarda hizmet vermeye baģlamıģ ve birçok distribütörlüğe sahip olmuģtur. AKEL iģ ortamı, aile ortamı gibi olup çalıģmayı daha huzurlu bir Ģekilde sürdürmektedir. ÇalıĢan uzman teknik kadrosunu belirli periyodiklerle eğitim ve seminerlere gönderip hepsinin yetkili teknik personel sertifikalarını almalarını sağlamıģtır. Bünyesinde çalıģtırdığı personel sayısı 11 kiģidir yılından bu yana;telesis,karel Telefon Santralleri, AUDIO Kapı KonuĢma Cihazları, Analog Telsiz Sistemleri, Dijital Telsiz Sistemleri, SYS Sesli Yanıt Sistemleri, Siren Anons Cihazları, Tepe Lambaları, Kenwood Araç ve El telsizleri, Araç Takip Sistemleri, Alıcı-Verici Cihazları, Digipan Kayan Yazı, Makelsan Güç Kaynakları satıģ ve satıģ sonrası hizmetleri olarak desteğini sürdürmektedir. AKEL ELEKTRONĠK SANAYĠ TĠCARET LTD.ġTĠ Adres :Çınarlı Mah. 8.Sokak ZiyapaĢa Bulvarı ġan ĠĢ Hanı No:1/E Seyhan/ADANA Bülent SAN Tel : Fax : Mail : info@akeltelefon.com

7 Müşterilerimizi Tanıyoruz Bu ayki müģteri köģemizde Trendyol.com Çağrı Merkezi Müdürü Handan Parmaksız ağırlıyoruz. Fatma Handan Parmaksız, 1978 yılında Adıyaman da dünyaya gelmiģtir. Anadolu Üniversitesi ĠletiĢim Bilimleri Fakültesi, Ġngilizce ĠletiĢim bölümü mezunudur. Profesyonel iģ hayatına Konica Dökümantasyon Sistemleri nde Kurumsal SatıĢ alanında baģlamıģtır. Çağrı Merkezi sektörüne 2002 de, Global-Bilgi de, VIP müģterilere hizmet veren ekipte yer alarak geçiģ yaptı. Global bilgi yolculuğu sırasıyla, Turkcell Vas/First Class/First Class Backoffice departmanlarında devam etti. Sonrasında, MüĢteri Hizmetleri Yöneticisi, GoldaĢ E-Ticaret/Sanal Mağazalar Sorumlusu ve Çağrı Merkezi Kanal Yöneticiliği, Ürün Müdürü ve Connect Çağrı Merkezi Proje Yönetimi-Eğitim ve Kalite Yöneticisi olarak devam etti. Ekim 2010 dan bu yana Trendyol.com ailesine MüĢteri Hizmetleri Müdürü göreviyle katıldı. E-ticaret sektöründe edindiği tecrübelere göre; internet üzerinden alıģveriģ yapan müģterilerin, telefon ile aradıklarında da karģılarında cevap alabilecekleri, ihtiyaçlarına hızlı bir Ģekilde cevap veren bir ekibin olması firmanın güvenirliliğini artırmaktadır. F. Handan Parmaksız, MüĢteri Deneyimi yolculuğunda; Trendyol.com markasının private shopping sektöründe, Mükemmel MüĢteri Memnuniyeti yaģatabilmeyi hedeflemektedir. Trendyol.com Çağrı Merkezi; inbound çağrı ve yanıtlayan bir ekip tarafından MüĢteri Mutluluğu yaratmak için hizmet vermektedir.

Önümüzdeki dönemde iki konu özellikle ön plana çıkacak görünüyor. Bunların ilki Speech Analytics, diğeri de Desktop Process Analysis teknolojileri.

Önümüzdeki dönemde iki konu özellikle ön plana çıkacak görünüyor. Bunların ilki Speech Analytics, diğeri de Desktop Process Analysis teknolojileri. Merhaba, Geçtiğimiz ay Verint in her yıl düzenlediği iş ortakları toplantısına katıldık. Ürünlerde yapılan geliştirmeler ve yeni fonksiyonalitenin gündemi oluşturduğu bu toplantılarda genel olarak teknolojinin

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Uzun yıllardır çalıştığımız Vertical firmasının yeni All-in-one sistemi Wave in geçtiğimiz yıl Türkiye lansmanını yapmıştık. Geçtiğimiz aylarda WaveIP nin sektörün en önemli kuruluşlarından TMC

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Verint I360 WFO(İş gücü Optimizasyonu)

Verint I360 WFO(İş gücü Optimizasyonu) Çağrı merkezlerinin hizmet kalitesini arttıran çözümler: Verint I360 WFO(İş gücü Optimizasyonu) Bugünün rekabetçi ortamında kurumların; sosyal medya kanalları, e-posta, telefon ve metin mesajları aracılığıyla

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET ÖDEME ARAÇLARI

ELEKTRONİK TİCARET ÖDEME ARAÇLARI DERS NOTU - 2 ELEKTRONİK TİCARET ÖDEME ARAÇLARI Ġnternet üzerinden güvenli bir Ģekilde ödeme yapılabilmesi için pek çok araç geliģtirilmiģtir. Kredi Kartı Elektronik Para Elektronik Çek Diğer Ödeme Araçları

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK YURTİÇİ KARGO

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK YURTİÇİ KARGO ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK YURTİÇİ KARGO ALĠ ARIMAN:2008463007 OSMAN KARAKILIÇ:2008463066 MELĠK CANER SEVAL: 2008463092 MEHMET TEVFĠK TUNCER:2008463098 ŞİRKET TANITIMI 1982 yılında Türkiye'nin ilk

Detaylı

Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim.

Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim. Merhaba, Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim. Öncelikle 2009 yılı Türkiye ve dünya açısından ciddi bir kriz ortamında

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

GÜNEġĠN EN GÜZEL DOĞDUĞU ġehġrden, ADIYAMAN DAN MERHABALAR

GÜNEġĠN EN GÜZEL DOĞDUĞU ġehġrden, ADIYAMAN DAN MERHABALAR GÜNEġĠN EN GÜZEL DOĞDUĞU ġehġrden, ADIYAMAN DAN MERHABALAR ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAġARILI YÖNETĠMDE ĠLETĠġĠM Hastane İletişim Platformu Hastane ĠletiĢim Platformu Nedir? Bu

Detaylı

Merhaba, Önümüzdeki dönemde de yeni projeler ve haberler ile görüşmek dileği ile, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Önümüzdeki dönemde de yeni projeler ve haberler ile görüşmek dileği ile, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Bu sayıda sizlere vereceğimiz en önemi haber, yeni telefon numaramız olacak. Eski şirket numaralarımız ile birlikte artık iş ortaklarımız ve müşterilerimiz bize 444 1234 den de ulaşabilecekler.

Detaylı

Memorial Hastanesi Çağrı Merkezinde IP Ugrade

Memorial Hastanesi Çağrı Merkezinde IP Ugrade Memorial Hastanesi Çağrı Merkezinde IP Ugrade 2004 yılında SYS tarafından kurulan Vertical TeleVantage Çağrı Merkezi nin IP tabanlı sisteme geçirilmesi kararı alındı.. Memorial Sağlık Grubu nun, Çağrı

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

ÇELĠK TEKNE SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. Ticari Gizlidir

ÇELĠK TEKNE SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. Ticari Gizlidir ÇELĠK TEKNE SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. Ticari Gizlidir KURULUġ Çelik Tekne San. ve Tic.A.ġ. 1972 yılında kurulmuģtur Ġlk olarak Haliç Sütlüce mevkiinde faaliyete geçmiģ ve 1980 yıllarına kadar bu bölgede faaliyetine

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS.

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS. Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? 1 Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Bulutfon yüksek tutarlı telefon faturalarınıza daha uygun çözümler sağlamaktadır. Faturalarınızı

Detaylı

Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür

Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür Merhaba; Geçtiğimiz 5 Nisan da Swiss Hotel de Microsoft un Tümleşik Iletişim Zirvesi ne Gold Sponsor olarak katılarak vizyonumuzu katılımcılar ile paylaştık. Bir süredir geleceğin iletişim platformu olarak

Detaylı

E-İmza Paketi Teklifi Sayfa 1 / 7 12.08.2014 GİZLİDİR

E-İmza Paketi Teklifi Sayfa 1 / 7 12.08.2014 GİZLİDİR E-ĠMZA PAKETĠ TEKLĠFĠ E-İmza Paketi Teklifi Sayfa 1 / 7 12.08.2014 1. YÖNETĠCĠ ÖZETĠ: Bu doküman Mersis Projesi için hazırlanan e-imza paketi teklifimizi içermektedir. E-imza Paketi; Ürün / Hizmet E-GÜVEN

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

KoçSistem. İK Uygulaması

KoçSistem. İK Uygulaması KoçSistem İK Uygulaması 444 0 262 www.kocsistem.com.tr İK Uygulaması nedir? İnsan kaynakları ekiplerinin işe alım sürecinden başlayarak, tüm insan kaynakları fonksiyonlarında uçtan uca çözüm üretebilen

Detaylı

Özgörkey Otomotiv Yetkili Satıcı ve Yetkili Servisi

Özgörkey Otomotiv Yetkili Satıcı ve Yetkili Servisi Özgörkey Otomotiv Yetkili Satıcı ve Yetkili Servisi Grup ÇekoL : Ebru Tokgöz Gizem Şimşek Özge Bozdemir Emel Sema Tarihçe Temelleri 1951 yılında, Gruba ismini veren Erdoğan Özgörkey tarafından atılan

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

AR&GE BÜLTEN 2010 ġubat EKONOMĠ ĠZMĠR FĠNANS ALTYAPISI VE TÜRKĠYE FĠNANS SĠSTEMĠ ĠÇĠNDEKĠ YERĠ

AR&GE BÜLTEN 2010 ġubat EKONOMĠ ĠZMĠR FĠNANS ALTYAPISI VE TÜRKĠYE FĠNANS SĠSTEMĠ ĠÇĠNDEKĠ YERĠ ĠZMĠR FĠNANS ALTYAPISI VE TÜRKĠYE FĠNANS SĠSTEMĠ ĠÇĠNDEKĠ YERĠ Erdem ALPTEKĠN Türk finans sistemi incelendiğinde en büyük payı bankaların, daha sonra ise sırasıyla menkul kıymet yatırım fonları, sigorta

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

Daima Çözüm Ortağınız!!!

Daima Çözüm Ortağınız!!! Ses3000 CNC Neden Ses3000 CNC? Daima Çözüm Ortağınız!!! Ses3000 CNC, isminin getirdiği sorumluluk ile SatıĢ, Eğitim ve Servis hizmetlerini kurulduğu 1994 yılından beri siz değerli sanayicilerimize sağlamayı

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

2010 yılında bir önceki yıla göre ciro bazında %100 e yakın bir büyüme gerçekleştirdik.

2010 yılında bir önceki yıla göre ciro bazında %100 e yakın bir büyüme gerçekleştirdik. Merhaba, Yeni bir yılın bu ilk bülteninde tüm müşteri, iş ortağı ve dostlarımızın geçtiğimiz yıldan çok daha iyi bir sene geçirmesi dileklerimi sunarak yazıma başlamak istiyorum. 2010 yılı bizim açımızdan

Detaylı

11.04.2014 CARİ İŞLEMLER DENGESİ

11.04.2014 CARİ İŞLEMLER DENGESİ 11.04.2014 CARİ İŞLEMLER DENGESİ ġubat ayı cari iģlemler açığı piyasa beklentisi olan -3,1 Milyar doların hafif üzerinde ve beklentilere yakın -3,19 milyar dolar olarak geldi. Ocak-ġubat cari iģlemler

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

ULUSAL Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ KONSEYĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç ve kapsam

ULUSAL Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ KONSEYĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç ve kapsam ULUSAL Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ KONSEYĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Ulusal ĠĢ Sağlığı ve Güvenliği Konseyinin kuruluģ amacını,

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI SESLİ YANIT SİSTEMLERİ Ses teknolojisinde uzman yaklaşım! SYS Sesli Yanıt Sistemleri Kuruluş:1992 Çalışan sayısı:38 Ofisler: Yıldız Teknopark Ankara Ürünler ve

Detaylı

Hukuk Büro Yönetimi. Hukuk Büroları için Komple Yönetim Yazılımı

Hukuk Büro Yönetimi. Hukuk Büroları için Komple Yönetim Yazılımı Hukuk Büro Yönetimi Hukuk Büroları için Komple Yönetim Yazılımı Firma Tanıtımı Türkiye nin En Eski BiliĢim Firmalarından Biri 27 Yıldır Bilgisayar Sektöründe (KuruluĢ: 1983) ÇalıĢan Sayısı : 45 Departmanlar

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

E-DEVLET ÇALIġMALARI VE TÜRKSAT TA Ġġ SÜREKLĠLĠĞĠ ÇALIġMALARI MUSTAFA CANLI

E-DEVLET ÇALIġMALARI VE TÜRKSAT TA Ġġ SÜREKLĠLĠĞĠ ÇALIġMALARI MUSTAFA CANLI E-DEVLET ÇALIġMALARI VE TÜRKSAT TA Ġġ SÜREKLĠLĠĞĠ ÇALIġMALARI MUSTAFA CANLI GĠRĠġ 1. Özet 2. E-Devlet Nedir? 3. ĠĢ Sürekliliği Ve FKM ÇalıĢmalarının E-Devlet Projelerindeki Önemi 4. ĠĢ Sürekliliği Planlaması

Detaylı

2010 I. DÖNEM GEBZE EĞİTİM PROGRAMLARI

2010 I. DÖNEM GEBZE EĞİTİM PROGRAMLARI 2010 I. DÖNEM GEBZE EĞİTİM KuruluĢumuz ilgili Devlet KuruluĢları tarafından devlet destekleri kapsamındaki eğitim ve danıģmanlık faaliyetlerinde yetkilendirilmiģ bulunmaktadır. 1 STRATEJĠK PLANLAMA EĞĠTĠM

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

tarihi itibarı ile ġirketin sermayesi TL. olup tamamı ödenmiģtir. ġirketin ortaklık yapısı aģağıda gösterildiği gibidir:

tarihi itibarı ile ġirketin sermayesi TL. olup tamamı ödenmiģtir. ġirketin ortaklık yapısı aģağıda gösterildiği gibidir: A- Şirket Hakkında Şirketin Kuruluşu ve Tarihsel Gelişimi Endüstriyel ve ticari Ģirketlere faktoring hizmeti sunmak amacıyla 2 Haziran 2000 tarihinde kurulan Ekspo Faktoring A.ġ. yurtiçinde ve yurtdıģında

Detaylı

2018 FUAR SONUÇ RAPORU

2018 FUAR SONUÇ RAPORU 12-14 Nisan 2018 Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center 2018 FUAR SONUÇ RAPORU BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞĠ TOBB (TÜRKĠYE ODALAR VE BORSALAR BĠRLĠĞĠ) DENETĠMĠNDE DÜZENLENMEKTEDĠR. www.expoheritage.com

Detaylı

e-fatura e-arşiv e-defter

e-fatura e-arşiv e-defter e-fatura e-arşiv e-defter Şirket Profili Veriban, Özel entegratör statüsü ile e-fatura ve ilgili hizmetleri hızlı, güvenilir ve etkin bir şekilde şirketlerin kullanımına sunabilmek amacıyla 2013 yılında

Detaylı

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ. SÜREKLĠ EĞĠTĠM UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ FAALĠYET RAPORU

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ. SÜREKLĠ EĞĠTĠM UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ FAALĠYET RAPORU HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ FAALĠYET RAPORU 2012 ĠÇĠNDEKĠLER ÜST YÖNETĠCĠ SUNUġU I- GENEL BĠLGĠLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- Ġdareye

Detaylı

Ġnternet ve Harekât AraĢtırması Uygulamaları

Ġnternet ve Harekât AraĢtırması Uygulamaları Ġnternet ve Harekât AraĢtırması Uygulamaları Cihan Ercan Mustafa Kemal Topcu 1 GĠRĠġ Band İçerik e- Konu\ Mobil Uydu Ağ Genişliği\ e- e- VoIP IpV6 Dağıtma Altyapı QoS ticaret\ Prensip Haberleşme Haberleşme

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ

MUSTAFA KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ MUSTAFA KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Mustafa Kemal Üniversitesi

Detaylı

Kurumsal Sunum Şubat 2016

Kurumsal Sunum Şubat 2016 Şubat 2016 Ġçindekiler Biz Ne Yapıyoruz? Misyonumuz ve Vizyonumuz Tarihçemiz SatıĢ Rakamları Organizasyon ġeması MüĢterilerimiz Ar-Ge Teknik Servis Ürünlerimiz Sertifikalarımız Sayfa 2 Biz Ne Yapıyoruz?

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

Bu ayki bültenimizde sizlere yeni logomuzu tanıtıyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Bu ayki bültenimizde sizlere yeni logomuzu tanıtıyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Merhaba, Bu ayki bültenimizde sizlere yeni logomuzu tanıtıyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Sesli Yanıt Sistemleri, Çağrı Merkezi Sistemleri, Ses Kayıt Sistemleri, Çağrı Merkezi Yönetim Sistemleri

Detaylı

www. gelecege dokun.com

www. gelecege dokun.com www. gelecege dokun.com Rekabetçi ve yenilikçi çalışma anlayışı ile her geçen gün büyüyen Anitec yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 20 yılı aşkın süredir teknolojik sistemler alanında faaliyet gösteren

Detaylı

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... satis@testteknoloji.com.tr www.testteknoloji.com.tr 1996 yılından itibaren Çağrı Raporlama

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ANADOLU HASTANELERİ GRUBU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI DR.AHMET CÖMERT

ÖZEL ANTALYA ANADOLU HASTANELERİ GRUBU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI DR.AHMET CÖMERT ÖZEL ANTALYA ANADOLU HASTANELERİ GRUBU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI DR.AHMET CÖMERT 1 ĠLETĠġĠM İki ya da daha fazla kiģinin düģünce ve fikir alıģveriģidir KonuĢma, hareket yada mimikler ile gerçekleģir. Bizim

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

İçindekiler: ELS Kimdir? Servis Verdiği Ürün Grupları ELS ve BSH İlişkisi Hizmet Verdiği Markalar Organizasyon Yapısı Avantajları Eğitim İş Akış

İçindekiler: ELS Kimdir? Servis Verdiği Ürün Grupları ELS ve BSH İlişkisi Hizmet Verdiği Markalar Organizasyon Yapısı Avantajları Eğitim İş Akış İçindekiler: ELS Kimdir? Servis Verdiği Ürün Grupları ELS ve BSH İlişkisi Hizmet Verdiği Markalar Organizasyon Yapısı Avantajları Eğitim İş Akış Süreci ELS Kimdir? Yaygın servis ağına sahip, bağımsız bir

Detaylı

01 OCAK EYLÜL 2011 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. I. Giriş. 1- Raporlama Dönemi :

01 OCAK EYLÜL 2011 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. I. Giriş. 1- Raporlama Dönemi : 01 OCAK 2011-30 EYLÜL 2011 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I. Giriş 1- Raporlama Dönemi : 01.01.2011-30.09.2011 2- Ortaklığın Unvanı : İş Portföy Yönetimi AŞ Şirket Hakkında Genel Bilgi ĠĢ

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS 2017 30 MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

Enstitü Müdürlüğü ile müģteriler arasındaki tüm iliģkileri ve faaliyetleri kapsar.

Enstitü Müdürlüğü ile müģteriler arasındaki tüm iliģkileri ve faaliyetleri kapsar. 1. AMAÇ Bu prosedür, müģterilerin taleplerin yerine getirilmesi, yapılan iģlemlerle ilgili laboratuar uygulamalarının izlenmesi, müģteri ve enstitü arasındaki iletiģim Ģekillerinin belirlenmesi, müģterilerden

Detaylı

1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU

1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU TURKISH BANK A.ġ. 1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU A-BANKAMIZDAKĠ GELĠġMELER 1-ÖZET FĠNANSAL BĠLGĠLER Bankamızın 2008 yıl sonunda 823.201 bin TL. olan aktif büyüklüğü

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.ġ. YÖNETĠM KURULU EYLÜL 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.ġ. YÖNETĠM KURULU EYLÜL 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.ġ. YÖNETĠM KURULU EYLÜL 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU I. SUNUġ 1. Tarihsel GeliĢim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı DeğiĢimleri Merrill Lynch Menkul Değerler

Detaylı

ġġrket TANITIMI VĠZYON 10 yıl içinde 10 önemli ülkede markalaģarak gerçek bir dünya markası olmak.

ġġrket TANITIMI VĠZYON 10 yıl içinde 10 önemli ülkede markalaģarak gerçek bir dünya markası olmak. ġġrket TANITIMI VĠZYON 10 yıl içinde 10 önemli ülkede markalaģarak gerçek bir dünya markası olmak. MĠSYON Jean e meydan okumaktalar.günlük giyimin en Ģık ve rahat tasarımlarını 365 gün en uygun fiyatlarla

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Hep Beraber, Hep Birlikte... Güven ve konfordan ödün vermeden süratli hizmetin adresi olan firmamızın araç filosu tüm Dünya koşullarında kendilerini ispatlamış, güvenlik ve konforda otomotiv

Detaylı

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi!

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi! Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk Liderlerin tercihi! ÜRÜNLER ARAÇ TAK P PAKET Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'ni 3 farkl hizmet paketi ile sunan FiloTürk, Süresiz ve Koşulsuz Garanti

Detaylı

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Neden Unify Çözümleri? Global Pazar payında 3# USA de 6.2 milyon son kullanıcı Latin America 1# (18%) Almanya da 1# (40%) Avrupa da 1# (19%) Hindistan

Detaylı

Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48

Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48 Küresel Düşün, Profesyonel Hareket Et fcc@fcc.com.tr www.fcc.com.tr Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48 Fagelviksvagen 9c

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

AKZO NOBEL KEMĠPOL KĠMYA SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ.

AKZO NOBEL KEMĠPOL KĠMYA SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. AKZO NOBEL KEMĠPOL KĠMYA SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. Tarihçe 1982 Kemipol A.ġ. %100 Türk sermayeli bir Ģirket olarak Otomotiv ve Sanayi Boyaları alanında faaliyet göstermek üzere Ġzmir de kuruldu. Genel Sanayi

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN 2017 30 NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

SCADA VE RAPORLAMA SĠSTEMLERĠ

SCADA VE RAPORLAMA SĠSTEMLERĠ SCADA VE RAPORLAMA SĠSTEMLERĠ SCADA (Supervisory Control And Data Your Acquisition Slide ) Title RAPORLAMA SİSTEMİ Kapsamlı ve entegre bir Veri Tabanlı Kontrol ve Gözetleme Sistemi (SCADA) sayesinde, bir

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

ORTAKLIK YAPISI (%1'den fazla iģtiraki olanlar)

ORTAKLIK YAPISI (%1'den fazla iģtiraki olanlar) A. GiriĢ TEB PORTFÖY YÖNETĠMĠ ANONĠM ġġrketġ 1 OCAK 2011 30 EYLÜL 2011 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU TEB Portföy Yönetimi A.ġ. ( ġirket ), 2 Kasım 1999 tarih ve 428025-375607 sicil numarası ile Ana SözleĢmesi

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) 2016 YILI PROSES PLANLAMASI

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) 2016 YILI PROSES PLANLAMASI EĞT-PRS-02 SAT-PRS-01 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) Sayfa No 1/10 PRS. KODU PROSES ADI HİZMET TANIMI PROSES SORUMLUSU KULLANILACAK CİHAZLAR ÖLÇÜLECEK DEĞERLER PERFORMANS HEDEFİ PROSES HEDEFI Satın alma

Detaylı

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017 KURUMSAL TANITIM Kasım 2017 KISACA TESLAKOM... TESLAKOM KİMDİR? (*) Ref: Tubisad, Deloitte 2017 ELEKTRONİK HABERLEŞME 15 B USD İLETİŞİM TEK. DONANIM 6,4 B USD TÜRKİYE BİLGİ ve İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜ

Detaylı

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014 Mikro MBA Sertifika Eğitim Fiyatları 1. Kategori Perfect Eğitim Paketi (10 Eğitim) 279,00 TL! 2. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim) 159,00 TL! 3. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim) 109,00TL! 4.

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Tarihçemiz yılında Gestetner Holding PLC. firmasının aldığı bir karar ile; Bilar, yerel sermayeye devir edilmiştir.

Tarihçemiz yılında Gestetner Holding PLC. firmasının aldığı bir karar ile; Bilar, yerel sermayeye devir edilmiştir. Tarihçemiz Bilar, 1974 yılında Koç Holding bünyesinde kurulmuştur. 1993 yılına kadar RICOH marka büro makinalarının Türkiye distribütörlüğünü sürdürmüş, 1993 yılında Koç Holding in sektörel çalışma stratejisi

Detaylı

NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA

NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN 20.01.2011 TARIHINDE ONAYLANAN 26.01.2011 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı

ÜCRET SĠSTEMLERĠ VE VERĠMLĠLĠK DERSĠ. EKOTEN TEKSTĠL A.ġ.

ÜCRET SĠSTEMLERĠ VE VERĠMLĠLĠK DERSĠ. EKOTEN TEKSTĠL A.ġ. ÜCRET SĠSTEMLERĠ VE VERĠMLĠLĠK DERSĠ EKOTEN TEKSTĠL A.ġ. HAZIRLAYANLAR 2008463084 Gizem Özen 2008463055 Tuğba Gülseven 2009463097 Huriye Özdemir 2007463066 Raziye Sinem Sağsöz SUN GRUBU ŞİRKETLERİ SUN

Detaylı

Denetçi, neden bu görevi üstlendiğini ve bu raporun hazırlanıģ amacını içerecek Ģekilde, denetim amaçlarını açık ve net olarak ifade eder.

Denetçi, neden bu görevi üstlendiğini ve bu raporun hazırlanıģ amacını içerecek Ģekilde, denetim amaçlarını açık ve net olarak ifade eder. ÖDEME HĠZMETLERĠ VE ELEKTRONĠK PARA ĠHRACI ĠLE ÖDEME KURULUġLARI VE ELEKTRONĠK PARA KURULUġLARI HAKKINDA YÖNETMELĠĞĠN 8 ĠNCĠ MADDESĠNĠN 1 ĠNCĠ FIKRASININ (Ç) BENDĠ UYARINCA BAĞIMSIZ DENETĠM ġġrketlerġnce

Detaylı

Hedef Kalite olarak sizlere;

Hedef Kalite olarak sizlere; Hedef Kalite olarak sizlere; Yönetim Sistemleri (ISO) Danışmanlığı TSE Standartları için Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Hizmetleri Belgelendirme Hizmetleri Marka & Patent Tescil Hizmetleri Web Sayfası Tasarımı

Detaylı

OKTAY ÖNCEL. Kendisinden hem Avnet hem de Türkiye de son dönemde gerçekleştirilen teknoloji yatırımlarına dair bilgiler aldık.

OKTAY ÖNCEL. Kendisinden hem Avnet hem de Türkiye de son dönemde gerçekleştirilen teknoloji yatırımlarına dair bilgiler aldık. OKTAY ÖNCEL OT/VT sektörünün yakından tanıdığı bir ismi ağırlıyoruz bu sayıda VecTime da; Avnet Technology Solutions Türkiye nin Kurumsal Çözümler Bölümü Yöneticisi Oktay Öncel. Kendisinden hem Avnet hem

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Free, Open Access, Medical Education Serbest,Açık Erişimli Tıp Eğitimi Kısaca FOAM adı verilen ve Free, Open Acess, Medical Education manasına gelen

Free, Open Access, Medical Education Serbest,Açık Erişimli Tıp Eğitimi Kısaca FOAM adı verilen ve Free, Open Acess, Medical Education manasına gelen Free, Open Access, Medical Education Serbest,Açık Erişimli Tıp Eğitimi Kısaca FOAM adı verilen ve Free, Open Acess, Medical Education manasına gelen ve ICEM 2012 Konferansı esnasında Dublin de baģlayan

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket!

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital dönüşüme ayak uyduran şirketler yoğun rekabet ortamında zaman, maliyet ve iş gücü avantajı elde etmektedir. eplatform ile dijital dönüşümde güvenilir alt yapı, uzman

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Bizim için bu yıl son derece hızlı geçiyor. Bir çok yeni proje nin yanında, iş geliştirme anlamında önem verdiğimiz projelerin başında Verint ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Speech Analytics

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY M AG GERMANY simkan.net simkanteknoloji.com mag-germany.com gbpservice.com mk-parts.com Dünyanın önde gelen markalarına a t ürünler n thalat, hracat, loj st k ve satış sonrası h zmetler n müşter ler m

Detaylı

Tanıtım Dokümanı 2016

Tanıtım Dokümanı 2016 Tanıtım Dokümanı 2016 Nedir? Klasik santrallerin üstlendiği görevlerin tamamını başarıyla gerçekleştiren ve klasik santrallerden daha fazla işleve sahip olan, bulut sunucularına kurulan sanal (yazılımsal)

Detaylı

TOBB VE MESLEKĠ EĞĠTĠM

TOBB VE MESLEKĠ EĞĠTĠM TOBB VE MESLEKĠ EĞĠTĠM Esin ÖZDEMİR Avrupa Birliği Daire Başkanlığı Uzman 15 Ocak 2010, Ankara 1 ĠÇERĠK Türk Eğitim Sisteminin Genel Yapısı Sorunlar Türkiye de Sanayi/Okul ĠĢbirliği TOBB ve Eğitim Oda

Detaylı