Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür"

Transkript

1 Merhaba; Geçtiğimiz 5 Nisan da Swiss Hotel de Microsoft un Tümleşik Iletişim Zirvesi ne Gold Sponsor olarak katılarak vizyonumuzu katılımcılar ile paylaştık. Bir süredir geleceğin iletişim platformu olarak gördüğümüz ve Microsoft un MS Office den sonra ofisleri etkileyecek en önemli şey dediği MS Lync platformu için ürün geliştirmeye odaklanmış ve var olan bir çok ürünümüzü Lync le uyumlu hale getirmiş idik. Bu kapsamda Türkiye de Microsoft Lync 15 Developer Tap Program a dahil olan tek firma olarak Microsoft Silver Communication partner i da olduk. SYS nin tescilli markası olan Viases markası altında topladığımız Viases Recorder, Viases PostOffice, Viases IVR ve Viases Contact Center ile MS Lync de eksik olan tüm bileşenleri sağlar duruma geldik. En kısa zamanda Lync üzerinde gerçekleştirdiğimiz ilk projelerimizi duyurmaktan mutlu olacağım. Son bir senedir ürün geliştirme ve AR-GE faaliyetlerine ağırlık vererek kadromuzu ciddi anlamda genişletmiş idik. Bu ay başında AR-GE grubunu Davutpaşa daki Yıldız Teknopark a taşıdık. Kısa zaman içinde öncelikle Viases ürün ailesinin zenginleştirilmesi ve var olan ürünlerin geliştirme faaliyetlerine devam edecek olan AR- GE ve yazılım geliştirme ekibimiz SYS olarak bizim çağrı merkezleri ve ses teknolojileri konusunda en kapsamlı ürün ve hizmet sunan şirket konumumuzu güçlendirmeye devam edecektir. Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

2 5 Nisan da Swiss Hotel de yapılan Microsoft Birleşik İletişim Zirvesi ne Gold sponsor olarak katıldık. Bu etkinlikte Microsoft Lync iş ortağı ve development partner'i olarak; Microsoft'un "ofisleri MS Office'den sonra etkileyecek en büyük şey" dediği MS Lync UC platformu ile entegre çalışan Viases Recorder, Viases Postoffice, Viases IVR ve Viases Contact Center ın yetkinliklerinden ve entegrasyonlarından detaylarıyla bahsettik. Viases Postoffice; Microsoft Lync ile entegre çalışan sesli karşılama sistemidir. Viases IVR; Microsoft Lync ile entegre çalışan, randevu hatırlatma, telefon bankacılığı ve veri tabanı sorgulama işlemlerini yapabileceğiniz etkileşimli sesli yanıt sistemidir. Viases Contact Center; Microsoft Lync ile entegra çalışan, predictive dialer, scripting, kampanya yönetimi, tasarlanabilir ve gerçek zamanlı raporlama işlemlerini tek bir sistem üzerinden yapabileceğiniz bir çağrı merkezidir. Viases Recorder; Microsoft Lync ile entegre çalışan, ses kayıt, çağrı analizi, çağrı yönelim analizi ve kalite performans yönetimi yeteneklerine sahip IP ses kayıt sistemidir. Viases platformları ile ilgili detaylı bilgi ve Microsoft Lync etkinliğinde yapılan sunumlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

3 SYS, Microsoft un Silver Communication Partner ı oldu SYS, Microsoft un Silver Communication Partner ı oldu. Microsoft ile entegre çalışan Viases ürünlerinin geliştirilerek Microsoft Lync in son sürümleriyle entegre çalışabilmesi ve sürekliliğin sağlanabilmesi için SYS, Microsoft Lync 15 Developer Tap Program a dahil oldu. Bu program sayesinde Microsoft Lync tarafında geliştirilen son sürümlerle entegre çalışabilecek ürünleri sunabiliyor olacağız. SYS, Türkiye de Microsoft Lync 15 Developer Tap Programı na dahil olan ilk ve tek firma olma özelliğine sahip. Vertical çağrı merkezini tercih eden Gezinomi ye Emitt ten ödül Yurt içi ve yurt dışı tur, cruise ve otel tatillerinizi yapabileceğiniz sizlere 7/24 her türlü tatil ürünlerini sunan Gezinomi çağrı merkezinde sizleri Vertical sistemleriyle karşılıyor. Dünya nın en büyük 5. Turizm fuarı olan Emitt tarafından Gezinomi ye 2012 Sempati ödülü verildi. Gezinomi çağrı merkezi üzerinden tüm tatil rezervasyon ve alımlarınızı yapabilir, tatilinizle iligili şikayet, istek ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Çağrı merkezinde yapılan görüşmeleriniz Vertical ın ses kayıt sistemleri ile kayıt altına alınarak, sizlerle yapılan görüşmelerde daha kaliteli hizmet verebilmek açısından incelenmektedir.

4 İncelemeler sonucu gerek çağrı merkezi çalışanları, gerek sunulan hizmetler açısından iyileştirme ve geliştirmeler yapılmaktadır. Ses kayıt sistemlerinde bankaların tercihi Verint Audiolog Finans sektöründeki yeni müşterimiz West LB bankası ses kayıtlarını güvence altına almak için Verint in Audiolog ses kayıt sistemini tercih etti. West LB bankasında müşterilerle yapılan görüşmeler ses kayıt altına alınarak, sonrasında yetkili kişiler tarafından dinlenmektedir. Yetkili kişiler tarafından kayıtlar üzerinde incelemeler yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda şikayet, istek ve diğer tüm soru, sorunlara karşı müşteri temsilcisinin yaklaşımı ele alınabiliyor ve müşterilere verilen hizmetin üst düzeylere çıkarılması için yapılması gerekenler belirleniyor. Verint, çözümlerin değerlendirilmesi ve multi-medya kayıtın kullanım kolaylığı, performansıyla teknoloji alanında tek başına liderliğe adım atmıştır yılında kurulan Verint, bu tarihten itibaren, mükemmel açık mimari yapısı ile çağrı merkezleri için çözüm alanında liderliğe ulaştı. Verint i farklılaştıran güçlü yanları bünyesindeki mühendislik ile daha az server, maksimum çağrı hacmi ile bütünleşmiş, daha büyük bağlantılar içeren ve tüketiciye kullanım kolaylığı sağlayan teknolojiyi getirmiş olmasıdır. West LB bankasında kurulmuş olan Verint ses kayıt sistemi yapılan görüşmeleri kayıt altına alarak çağrı merkezinin işletimsel etkinliğinin artmasına yardım etmekte ve müşterilere verilen hizmet kalitesinin arttırılmasını sağlamaktadır. West LB Hakkında: Türkiye de WestLB, 20 yılı aşkın deneyime sahip bir şube ile Istanbul da temsil edilmektedir. Banka, ilk olarak 1990 yılında Standard Chartered Bank Plc, Londra nın İzmir ve İstanbul da yerleşik şubelerini alarak Westdeutsche Landesbank Europa A.G. Merkezi Düsseldorf İstanbul Türkiye Merkez Şubesi ve Westdeutsche Landesbank Europa A.G., Merkezi Düsseldorf İzmir Şubesi adları altında faaliyete başlamıştır.

5 Medipol Bağcılar Hastanesi nin çağrı merkezi Vertical Medipol Hastanesi Avrupa nın en büyük 2. Hastanesi olan yeni şubesini Bağcılar da hizmete açtı. Medipol Bağcılar Hastanesi çağrı merkezi sistemlerinde diğer şubelerinden sonra burda da Vertical sistemlerini tercih etti. Medipol Bağcılar Hastanesi nin santralini de çok yakın çalıştığımız bayilerimizden Şahin Telekom sağladı. Şahin Telekom un teknik ve danışmanlık hizmet çerçevesinde hat tahsis / takip, kablolama / dağıtım paneli projelendirmesi ve saha/bina keşfi aşamalarında uzman personeli ile vermiş olduğu destek ile sistemi devreye aldık. Medipol Bağcılar Hastanesine gelen çağrılar çağrı merkezinde karşılanarak çağrı merkezini arayan hastalara doktorların uygun günleri kontrol edilerek randevu verilmektedir. Vertical çağrı merkezinin bir diğer özelliği olan ses kayıt özelliği ile de çağrı merkezinde yapılan tüm görüşmeler kayıt altına alınmaktadır. Medipol Koşuyolu Hastanesi nde uygulanan sistem de, Randevu Hatırlatma Sistemi. Bu sistem ile randevusu olan hastalar aranarak randevularına gelip gelmeyecekleri soruluyor ve telefon tuşlama yardımı ile randevularını onaylamaları isteniyor. Bu sayede randevuya gelmeyecek hastaların yerlerine başka hastalara radevu verilebiliyor ve hastaların randevularını unutmaları engellenmiş oluyor. Vertical çağrı merkezi çözümü sayesinde yapılan görüşmeleri kayıt altına almakla beraber çağrı merkezinizi kendi network ünüzü yönetir gibi kolayca yönetebilirsiniz. Yapılan tüm görüşmeleri ve bilgi hattında yapılan tüm işlemleri Vertical çağrı merkezi nin Raporlama sistemi üzerinde anlık, günlük, haftalık, vb. grafiksel ve data bazlı izleyebilirsiniz. Sahip olduğu müşteri portföyü ve sunduğu hizmetler ile her hastaneye özel geliştirilen uygulamalar ile sağlık sektörünün çağrı merkezi teknolojileri kanalında tartışmasız tercih edilir olduk. Medipol Hastanesi Hakkında: 21. yüzyılın getirdiği sistem ve yönetim anlayışını uygulayan; daha kaliteli hizmet, daha memnun hasta, daha mutlu sağlık çalışanına ulaşma hedefiyle yeniden yapılanan; tıp bilimindeki yeni bilgi ve uygulamaları yakından takip eden; modern teknolojinin son gelişmelerini bünyesinde barındıran Medipol, bugün gelinen noktada adeta 'yeniden doğan' bir kuruluş olmuştur.

6 Müşterilerimizi Tanıyoruz Bu ayki müşteri köşemizde Gezinomi Çağrı merkezi sorumlusu Serap Yadigar ı ağırlıyoruz İstanbul doğumlu Serap YADİGAR, turizm sektörüne 2005 yılında ETS ile giriş yaptı yılları arasında ETS de acente satış alanında çalışmalar yürüttü tarihleri arasında Odeon Tours bünyesinde call center ve operasyon alanlarında görev aldı. Operasyon ve cağrı merkezi alanında 8 yıllık deneyimin ardından Ağustos 2011 yılında Türkiye nin önder kuruluşlarından Ercan Şirketler Topluluğu bünyesinde kurulan Gezinomi.com da çağrı merkezi takım lideri olarak görevine başlayan Serap YADİGAR, müşteri memnuniyetinde optimizasyon ve kalite süreçlerin sürekli geliştirme çalışmaları ile ilerlemekte.

Merhaba, Önümüzdeki dönemde de yeni projeler ve haberler ile görüşmek dileği ile, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Önümüzdeki dönemde de yeni projeler ve haberler ile görüşmek dileği ile, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Bu sayıda sizlere vereceğimiz en önemi haber, yeni telefon numaramız olacak. Eski şirket numaralarımız ile birlikte artık iş ortaklarımız ve müşterilerimiz bize 444 1234 den de ulaşabilecekler.

Detaylı

Memorial Hastanesi Çağrı Merkezinde IP Ugrade

Memorial Hastanesi Çağrı Merkezinde IP Ugrade Memorial Hastanesi Çağrı Merkezinde IP Ugrade 2004 yılında SYS tarafından kurulan Vertical TeleVantage Çağrı Merkezi nin IP tabanlı sisteme geçirilmesi kararı alındı.. Memorial Sağlık Grubu nun, Çağrı

Detaylı

Yılın ilk SYTEL projesi, April Genç Sigorta çağrı merkezinde..

Yılın ilk SYTEL projesi, April Genç Sigorta çağrı merkezinde.. Yılın ilk SYTEL projesi, April Genç Sigorta çağrı merkezinde.. SYS olarak; yılın ilk projesini April Group'un Türkiye'deki ortaklığından doğan April Genç Sigorta ile gerçekleştirdik. Müşterilerine maliyet

Detaylı

Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür

Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür Merhaba; Çağrı merkezlerinin sadece müşterilere yönelik hizmet ve temas noktası olarak kullanımının ötesinde müşterilere doğrudan ulaşarak tele satış, tahsilat takibi ve anket gibi amaçlarla outbound kampanyalarda

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Uzun yıllardır çalıştığımız Vertical firmasının yeni All-in-one sistemi Wave in geçtiğimiz yıl Türkiye lansmanını yapmıştık. Geçtiğimiz aylarda WaveIP nin sektörün en önemli kuruluşlarından TMC

Detaylı

Önümüzdeki dönemde iki konu özellikle ön plana çıkacak görünüyor. Bunların ilki Speech Analytics, diğeri de Desktop Process Analysis teknolojileri.

Önümüzdeki dönemde iki konu özellikle ön plana çıkacak görünüyor. Bunların ilki Speech Analytics, diğeri de Desktop Process Analysis teknolojileri. Merhaba, Geçtiğimiz ay Verint in her yıl düzenlediği iş ortakları toplantısına katıldık. Ürünlerde yapılan geliştirmeler ve yeni fonksiyonalitenin gündemi oluşturduğu bu toplantılarda genel olarak teknolojinin

Detaylı

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... satis@testteknoloji.com.tr www.testteknoloji.com.tr 1996 yılından itibaren Çağrı Raporlama

Detaylı

2010 yılında bir önceki yıla göre ciro bazında %100 e yakın bir büyüme gerçekleştirdik.

2010 yılında bir önceki yıla göre ciro bazında %100 e yakın bir büyüme gerçekleştirdik. Merhaba, Yeni bir yılın bu ilk bülteninde tüm müşteri, iş ortağı ve dostlarımızın geçtiğimiz yıldan çok daha iyi bir sene geçirmesi dileklerimi sunarak yazıma başlamak istiyorum. 2010 yılı bizim açımızdan

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI SESLİ YANIT SİSTEMLERİ Ses teknolojisinde uzman yaklaşım! SYS Sesli Yanıt Sistemleri Kuruluş:1992 Çalışan sayısı:38 Ofisler: Yıldız Teknopark Ankara Ürünler ve

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Bizim için bu yıl son derece hızlı geçiyor. Bir çok yeni proje nin yanında, iş geliştirme anlamında önem verdiğimiz projelerin başında Verint ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Speech Analytics

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Geçtiğimiz ay 25-26 Ekim de bu yıl altıncısı düzenlenen IMI Çağrı Merkezi Konferans ve Fuarına katıldık. Bizim açımızdan oldukça verimli geçen bu fuarda, çözümlerimizi ziyaretçilerimizle buluşturma

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI ICONTAX NEDİR? IP tabanlı güçlü iletişim altyapısına sahip yeni jenerasyon iletişim çözümümüz olan icontax, katma değerli hizmetleri tek bir sunucu içerisinde verebilen ve açık mimari yapısı ile üçüncü

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

Verint I360 WFO(İş gücü Optimizasyonu)

Verint I360 WFO(İş gücü Optimizasyonu) Çağrı merkezlerinin hizmet kalitesini arttıran çözümler: Verint I360 WFO(İş gücü Optimizasyonu) Bugünün rekabetçi ortamında kurumların; sosyal medya kanalları, e-posta, telefon ve metin mesajları aracılığıyla

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım Hakkımızda LOGOBI Yazılım A.Ş. iş zekası alanında faaliyet gösteren, Türkiye de sahip olduğu yüzlerce müşterinin

Detaylı

AZERBAYCAN IN EN KAPSAMLI BANKA ÇAĞRI MERKEZĐ SYS DEN

AZERBAYCAN IN EN KAPSAMLI BANKA ÇAĞRI MERKEZĐ SYS DEN Merhaba, 2008 sonlarına doğru yaşanan global krizin etkisini 2009 yılında telekom sektöründe az da olsa hissettik ve pazarda ufak bir daralma görüldü. Diğer taraftan firmalar durgun geçen bu sürede müşteri

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim.

Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim. Merhaba, Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim. Öncelikle 2009 yılı Türkiye ve dünya açısından ciddi bir kriz ortamında

Detaylı

3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme

3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme 3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme 3CX IP Santral Sisteminin lisans politikası kanal ve sürüm bilgisine dayanmaktadır. Müşterinizin

Detaylı

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Neden Unify Çözümleri? Global Pazar payında 3# USA de 6.2 milyon son kullanıcı Latin America 1# (18%) Almanya da 1# (40%) Avrupa da 1# (19%) Hindistan

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Çağrı Merkezi Nedir?

Çağrı Merkezi Nedir? Çağrı Merkezi Nedir? Call Center (Çağrı Merkezi), kurumların temasta oldukları kişi veya kurumlarla olan iletişimlerini yürüttükleri, yazılım, donanım, insan kaynakları ve iş akışlarından oluşan etkileşim

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup.

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup. Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz Yetkili : Yaşar TÜRKMEN Ofis Tel : 0212 482 11 99 Direkt : 0533 414 50 37

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir.

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir. Elektrik Tesisatı konusunda projelendirme, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri ile kapsamlı bir mühendislik tasarım firması olarak, teknik bilgiye, müşteri ihtiyaçlarına, gelişen teknolojiye odaklı

Detaylı

Çağrı Merkezi, geleneksel ve en basit tanımıyla işletmelerin; müşterileri, tedarikçileri, bayileri ve diğer üçüncü partilerden gelen çağrıları

Çağrı Merkezi, geleneksel ve en basit tanımıyla işletmelerin; müşterileri, tedarikçileri, bayileri ve diğer üçüncü partilerden gelen çağrıları Çağrı Merkezi, geleneksel ve en basit tanımıyla işletmelerin; müşterileri, tedarikçileri, bayileri ve diğer üçüncü partilerden gelen çağrıları yanıtlayan, gerektiğinde çağrı neticesinde ihtiyaç doğan işlemleri

Detaylı

HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ

HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ - 0 507 151 50 06 MÜŞTERİLERİMİZE NELER KATTIK? Vestel'in Türkiye çapındaki 350 servisinin ve 400 kişilik çağrı merkezinin gelen ve giden çağrıları AloTech bulutuna

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Kamuda BT Yönetişimi ve Endüstri 4.0 Teknoloji Platformu. 21 Şubat 2017 Sheraton Hotel Convention Center

SONUÇ BİLDİRGESİ. Kamuda BT Yönetişimi ve Endüstri 4.0 Teknoloji Platformu. 21 Şubat 2017 Sheraton Hotel Convention Center Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. Kamuda BT Yönetişimi ve Endüstri 4.0 Teknoloji

Detaylı

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Turizm sektörü birikimi ve tecrübesiyle, 2009 Haziran ayı içerisinde Platinyum Turizm A.Ş. ünvanlı kurduğumuz firmayla çalışma hayatına başladık. Çeşitli Kamu Kurumları

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Özel Kadıköy Şifa Hastanesi Televantage Çağrı Merkezini IP ye Geçirdi

Özel Kadıköy Şifa Hastanesi Televantage Çağrı Merkezini IP ye Geçirdi Merhaba, Çağrı Merkezi sektörü bu yıl da hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Rekabetin artması ve teknolojinin daha erişilebilir olması eskiden küçük-orta ölçekli çağrı merkezleri için maliyet açısından

Detaylı

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu. www.izibiz.com.tr

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu. www.izibiz.com.tr Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu www.izibiz.com.tr 1 Telekom alan ndaki tecrübemizi, gücümüzü, enerjimizi ve yenilikçi ye il dostu kirlerimizi E-Dönü üm Platformunda lider servis sa lay c olmak üzere

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Đş Gücü Optimizasyon Sistemleri ile Tümleşik Çağrı Merkezi Yönetimi Yöneticiler Zirvesi SYS-Verint Systems Đşbirliği ile, Çağrı Merkezi yöneticilerini

Detaylı

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli Etkin Kaynak Yönetimi Kolay İş Planlaması Verim ve Karlılık ITIL v3 Standartlarında Hizmetler

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı APSİYON Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, toplu yaşam alanları için geliştirilmiş bulut tabanlı yönetim sistemidir. Bu dairenin sahibi kim? Dairede kimler yaşıyor? 500TL üzeri borcu olan kimler

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Geçtiğimiz ay 26-27 Ekim de bu yıl beşincisi düzenlenen IMI Çağrı Merkezi Konferans ve Fuarına katıldık. Bizim açımızdan son derece başarılı geçen bu fuarda çözümlerimizi ziyaretçilerimize tanıtma

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir.

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir. Elektrik Tesisatı konusunda projelendirme, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri ile kapsamlı bir mühendislik tasarım firması olarak, teknik bilgiye, müşteri ihtiyaçlarına, gelişen teknolojiye odaklı

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

KoçSistem. İK Uygulaması

KoçSistem. İK Uygulaması KoçSistem İK Uygulaması 444 0 262 www.kocsistem.com.tr İK Uygulaması nedir? İnsan kaynakları ekiplerinin işe alım sürecinden başlayarak, tüm insan kaynakları fonksiyonlarında uçtan uca çözüm üretebilen

Detaylı

Müşteri gözüyle firma performansının izlenmesi Gizli Müşteri Araştırmaları

Müşteri gözüyle firma performansının izlenmesi Gizli Müşteri Araştırmaları Müşteri gözüyle firma performansının izlenmesi Gizli Müşteri Araştırmaları Fraktal Benzer parçalardan oluşan formlar bütünü Fraktal, parçalanmış, kırılmış anlamına gelen Lâtince frāctus kelimesinden gelmiştir.

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

Plaka Tanıma Sistemi

Plaka Tanıma Sistemi BAŞARI HİKAYESİ Plaka Tanıma Sistemi Müşteri Savronik Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1986 yılında faaliyete başlayan, Türk Savunma Sanayiinin elektronik cihaz ve sistem gereksinimlerine, üstün temel

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler 60+ deneyimli çalışan 2.000+ yerel & küresel müşteri 6 ofis SmartMessage Marketing Platform Müşterilerinize ulaştığınız dijital kanallardan maksimum fayda almanızı

Detaylı

Birey Okulları Office 365

Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Microsoft ile Office 365 Exchange Plan 1 anlaşması sağlamıştır. Peki Office 365 nedir? Birey Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta (adsoyad@bireyokullari.com)

Detaylı

Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü

Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü IIİ,c Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü TegsoftCC TEGSOFT NİSAN, 2014 Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü TEGSOFT, uzun yıllardır telekomünikasyon sektöründe edindiği bilgi birikim ve deneyimlerini, tamamen Türk mühendisliği

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Bankacılıkta İçerik Yönetimine Bütünsel Yaklaşım. Gürkan Budak Proje Yöneticisi Bilgi Birikim Sistemleri

Bankacılıkta İçerik Yönetimine Bütünsel Yaklaşım. Gürkan Budak Proje Yöneticisi Bilgi Birikim Sistemleri Bankacılıkta İçerik Yönetimine Bütünsel Yaklaşım Gürkan Budak Proje Yöneticisi Bilgi Birikim Sistemleri AJANDA Turkland Bank Bilgi Birikim Sistemleri Turkland Bank İçerik Yönetim Projesi IBM ECM Sorular,

Detaylı

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir!

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! MasterFi İş Analitiği Çözümleri Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! Hiç Bir Şey Tesadüf Değildir! MasterFi Mobil IntelliFi MasterFi Web MasterFi, pazar araştırması yapmak isteyen şirketlerinin

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

Türkiye Mükemmellik Ödülleri

Türkiye Mükemmellik Ödülleri Türkiye Mükemmellik Ödülleri EFQM Tanıma Programı nın Önemli Bir Aşamasıdır EFQM 2012 2 EFQM Tanıma Programı Tüm paydaşlarının beklentilerini karşılayan ya da aşan üstün bir performans gerçekleştiren ve

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. SONUÇ BİLDİRGESİ 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

24.05.2011 Sevil Şengül

24.05.2011 Sevil Şengül 24.05.2011 Sevil Şengül ATA FİNANS GRUBU Ata Finans Grubu bünyesinde ve Ata Yatırım dahil, farklı alanlara odaklanmış 5 finans kuruluşu bulunmaktadır. Farklılaştıran Unsurlar En iyi yerel uygulama Çok

Detaylı

amonra Fact-Sheet www.amonra.com.tr 1

amonra Fact-Sheet www.amonra.com.tr 1 amonra Fact-Sheet 1 Size Lazım Olan Sadece AmonRa İşletmenizin büyüklüğü veya konsepti ne olursa olsun AmonRa, tek bünyede tüm yazılım ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Her Büyüklükte, Her Bölgede Size

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi SESLİ MESAJ HİZMETİ Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi Sayın Yetkili; Müşterilerinizle ve hedef kitlelerinizle hızlı haberleşmenizi, sağlayacak olan projemiz aşağıda

Detaylı

2006 yılında Türksat A.Ş. nin çağrı merkezini kurup, 5 yıl süreyle işlettik.

2006 yılında Türksat A.Ş. nin çağrı merkezini kurup, 5 yıl süreyle işlettik. Biz Kimiz Faaliyetlerimize 2002 yılında çok şubeli şirketlerin merkez ve şubeleri arasındaki telefon görüşmelerinin ücretsiz yapmasını sağlayan altyapı projeleri gerçekleştirerek başladık. Süreç içerisinde

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Etkin Proje Ar-Ge projelerinin yönetimi ve finansmanı konularında uçtan uca kaliteli hizmet prensibi hizmet veren danışmanlık firmasıdır

Etkin Proje Ar-Ge projelerinin yönetimi ve finansmanı konularında uçtan uca kaliteli hizmet prensibi hizmet veren danışmanlık firmasıdır AR- GE DESTEKLERİ Etkin Proje Ar-Ge projelerinin yönetimi ve finansmanı konularında uçtan uca kaliteli hizmet prensibi hizmet veren danışmanlık firmasıdır 1 2 3 1 Merkez İstanbul 2 Şube Gebze GOSB Teknokent

Detaylı

Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları. İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz

Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları. İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz OTI HOLDING OTI Holding, yenilikçi vizyonu ve kalite odaklı yönetimi ve turizm

Detaylı

JetSMS Direct Çözümü

JetSMS Direct Çözümü JetSMS Direct Çözümü Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS Direct Nedir? JetSMS Direct gelişkin özellikleri ile güvenilir ve stabil çözümler sağlar JetSMS Direct son derece kapsamlı bir SMS yönetim

Detaylı

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ PlusPBX, analog santrallerin yerini alan yeni nesil IP PBX santral sistemidir. Dünyanın neresinden olursa olsun ip ağında olan tüm dahilileriniz santralinize bağlanarak ofis içindeymiş gibi ücretsiz görüşebilir,

Detaylı

Yüz Yüze Projesi Sorumlusu Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi

Yüz Yüze Projesi Sorumlusu Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Yüz Yüze Projesi Sorumlusu Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Uluslararası Af Örgütü insan haklarına saygı gösterilmesi, insan hakları ihlallerinin engellenmesi ve bu hakların korunması için çalışan

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Bugün, Pro-aktif Müşteri Yönetimi Çok Önemlidir.

Bugün, Pro-aktif Müşteri Yönetimi Çok Önemlidir. Müşteri etkileşim yetkinliği her başarılı organizasyonun merkezinde yer almaktadır. Bugün, Pro-aktif Müşteri Yönetimi Çok Önemlidir. Müşteriniz kurumunuzla iletişime geçtiğinde; onu karşılayan satış yetkilisi,

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik 13.12.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik 13.12. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik 13.12.2011 2008470068-Osman Gökay ÖNOL 2008470105-Ezgi YENİSÖZ 2008470061-Fatmagül

Detaylı

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş Biz Kimiz? Destek, bilişim sektöründe; danışmanlık, tasarım, satış, kuruluş, network, dış kaynak, teknik ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine

Detaylı

Kurumsal Sunum. 2016v1

Kurumsal Sunum. 2016v1 Kurumsal Sunum 2016v1 Gündem Bulutistan, Teknolojide Yol Arkadaşınız İş Ortaklarımız Ürün ve Hizmetlerimiz Veri Merkezlerimiz ve Altyapımız Referanslarımız ve Başarı Hikayelerimiz Bulutistan Kimdir? Teknolojide

Detaylı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı Güvenli İnternet Teknolojileri Kurumsal Şirket Tanıtımı - Hakkımızda - Vizyon & Misyon - Tarihçe INDEX - Faaliyetlerimiz - Marka - Hizmetlerimiz - Sistem Destek ve Uzmanlıklarımız - Kurumsal Danışmanlıklarımız

Detaylı

KALİTE YOLCULUĞU. Prof.Dr. Muzaffer ELMAS Sakarya Üniversitesi Rektörü. www.sakarya.edu.tr. EFQM KAZANANLAR KONFERANSI (WINCO) 19 Şubat 2014, İstanbul

KALİTE YOLCULUĞU. Prof.Dr. Muzaffer ELMAS Sakarya Üniversitesi Rektörü. www.sakarya.edu.tr. EFQM KAZANANLAR KONFERANSI (WINCO) 19 Şubat 2014, İstanbul KALİTE YOLCULUĞU Prof.Dr. Muzaffer ELMAS Sakarya Üniversitesi Rektörü EFQM KAZANANLAR KONFERANSI (WINCO) 19 Şubat 2014, İstanbul 1970 : Sakarya Mühendislik ve Mimarlık Yüksekokulu 1971 : Sakarya Devlet

Detaylı

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017 KURUMSAL TANITIM Kasım 2017 KISACA TESLAKOM... TESLAKOM KİMDİR? (*) Ref: Tubisad, Deloitte 2017 ELEKTRONİK HABERLEŞME 15 B USD İLETİŞİM TEK. DONANIM 6,4 B USD TÜRKİYE BİLGİ ve İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜ

Detaylı

04.10.2013. Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür

04.10.2013. Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür 04.10.2013 Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür Sigortayeri Kimdir? Önde gelen sigorta şirketlerinin ürünlerini müşteri ihtiyaçlarına göre şekillendirerek, Alternatif Dağıtım

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ

AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI KAMPANYA TÜRK LİRASI FİYAT, TÜRK LİRASI VADE! 1 PEŞİN 6 TAKSİT SEÇENEĞİYLE

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

profesyonellerin tercihi www.bagisturizm.com.tr

profesyonellerin tercihi www.bagisturizm.com.tr profesyonellerin tercihi www.bagisturizm.com.tr profesyonellerin tercihi HAKKIMIZDA Firmamız 1998 yılında Personel Taşımacılığı sektöründe hizmet vermeye başlamış olup Türkiye nin gözde, özel ve kamu kuruluşlarının

Detaylı