Akıllı Tesis Yönetimi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Akıllı Tesis Yönetimi"

Transkript

1 APFM-HELPDESK.com Akıllı Tesis Yönetimi Herkes için veri tabanı

2 APFM-HELP DESK.com Şeffaf, etkili ve akıllı tesis yönetimi Elektronik tesis yönetimi sistemimizle, gayri menkullerinizin bakım ve tamirat işlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Tesis yönetimi daima profesyonellik, coşku ve özenle alakalıdır. Bu günümüzde hala geçerlidir, ancak koşullar değişmiştir. Mekanik sistemlerdeki teknik gelişmeler, çalışma süreçlerini değiştirmiştir. Veri ve belge miktarı artmıştır ancak daha az personel ile yönetilmesi gerekmektedir. Bu nedenle, verimlilik şu anda tesis yönetimini yürütüyor. Müşterileriniz sizden, daha az maliyetle ve daha kısa sürede daha çok üretmenizi istiyor. Özellikle gereksiz yönetimler için harcanmışsa yada boşa geçen zamana neden oluyorsa; kaybedilen zaman kaybedilen paradır. Verimli çalışıyor musunuz? Görevlerinizi mümkün olan en kısa süre içerisinde tamamlayabiliyor musunuz? Kötü alışkanlıklarınızı kaybedin! Teknik yeniliklerin görmezden gelinmesi verimliliğin en büyük düşmanıdır. Bundan yıl önceki ile aynı şekilde çalışıyorsanız, o zaman 10 yada 20 yıl önce kullandığınız zaman ve çalışana ihtiyacınız olacak. Bunu gerçekten göze alabiliyor musunuz? Neyse ki, artan fiyat rekabeti teknik yeniliklere eşlik etmekte ve böylece bu yeni sorunları çözmek için yeni araçlar var. Elektronik hesap çizelgelerinin hesaplamayı nasıl değiştirdiğini yada günlük ihtiyaçlarınız için interneti nasıl kullandığınızı düşünün. Ürün ve hizmet sayısındaki patlama, hesaplama için hesaplama yazılımının olması gibi her şey için bir çözüm olduğu anlamına gelir ve tesis yönetim gereksinimleri için doğru bir çözüme ihtiyacınız var! Sistem apfm-helpdesk.com, yalnızca profesyonel tesis ve gayrimenkul yönetim şirketi için bir 21.yüzyıl aracı değildir aynı zamanda kendi tesisinizi-konut,ofis, ticari yada endüstriyel-yönetmenize de yardımcı olur. Can sıkıcı ve hata eğilimli hesap çizelgelerini unutun ve apfm-helpdesk.com'un tüm analitik işlerinizi yapmasına izin verin. Unutmayın: çözüm apfm-helpdesk.com! Bir yönetici olarak, farklı gereksinimleri karşılamak zorundayım.:müşteriler her şeyi hemen öğrenmek istiyor; ortak çalışanlar tam bir görev çizelgesine sahip olmak istiyor, ve denetçilerim sorunlarla hızlıca başa çıkmamı bekliyorlar. Ve bu üçü arasında bir bağlantıya ihtiyacım var. Gereksiz işleri ve iletişimi önlemek için bir araç olması harika olurdu. Tüm katılımcıların bilgiye erişmesine, görevlerini kontrol etmesine ve birbirleriyle doğrudan ve otomatik olarak iletişim kurmalarına imkan veren bir program harika olurdu.

3 YALNIZCA İNTERNETİN GEREKLİ OLDUĞU BASİT BİR ÇÖZÜM: GERÇEK ÇÖZÜM İÇİN VERİMLİ BİR SİSTEM interneti olan her hangi bir bilgisayarda yapılabilir yükleme gerekmez yalnızca kullandığınız kadarı için ödeme yapın bir hizmet olarak yazılım, sermaye harcaması olmayan bir gider anlamına gelir tablet ve akıllı telefonlarda çalışır internetten sinema bileti almak kadar kolay anında bilgilendirme öğrenmek yalnızca 15 dakika alır. temel görevlere odaklanmanıza imkan veren idareye harcanan zamanı azaltır dosya ve leri aramadan istediğiniz zaman verilere erişin sağladığınız büyük hizmeti düzgün bir şekilde belgeleyerek SLA cezalarını önler BASİT VERİMLİ APFM-HELP DESK.com GÜVENİLİR PROFESYONEL VERİLERİNİZİ GÜVENLİ TUTAN GÜVENİLİR BİR SİSTEM PROFESYONELLER İÇİN PROFESYONEL BİR SİSTEM! sunucular uzmanlar tarafından 7/24 çalıştırılır düzenli ve sık yedekleme tüm veriler SSL bağlantıları üzerinden gönderilir Avrupalı sunucularımız büyük tedarikçilerden bağımsız çalışır sektör profesyonelleri tarafından hizmetin kapsamlı beta testi Sistemimiz son on yıldan fazladır, sektör profesyonelleri için geliştirilmiş müşteri yazılımına dayanmaktadır. Biz sağlam çözüm sağlayıcısıyız, harekete geçiren değil. 10 müşteriden 9'unu her hangi bir değişim olmadan memnun eden çözümlerimiz var yardımımızla yöneticilerinizi bir sihirbaza yada rehberlere dönüştürün Gayrimenkul Yönetimi Yöneticisi olarak, her gün sayısız karar almak ve pek çok sorunu çözmek zorundayım. Başarılı olmak için, meslektaşlarımızın hızlı ve bağımsız çalışması önemlidir bu nedenle onlara verimli araçlar vermemiz gerekir. Çalışanlarımın ve kendimin günlük işlerini kolaylaştıran, görevleri kolayca işleten ve yöneten bir çözüme ihtiyacım var.

4 Yardım masası ve görev yönetimi: apfm-helpdesk.com apfm-helpdesk.com'un temel işlevi, kiracı istekleri, çağrılar, garanti ve sigorta talepleri ve iş emirlerini tutmaktır içindir. Kiracılar, müşteriler (sahipler) ve yönetim kadrosunun tümü talepler üretebilir. Bu bildirimler kaybolamaz yada silinemez: tüm bildirimlerin tek bir ID numarası vardır ve her bir faaliyet izlenebilir. Her kullanıcı yoluyla bilgilendirilir (ancak lerin kaydedilmesi gerekmez). Dosya ve belgeler, her bir işlemin kapanması sırasında ve sonrasında eklenebilir. Her yazılım paketi, anlaşılması kolay işlevlerle sade ve şeffaf şablonlar içerir. Bildirimler, yönetim kadrosu yada bir kiracı tarafından yapılabilir Yönetim personeli gözlemleri ve tamamlanmış maddeleri bildirebilir. Görevi yönetimi: her bir olayı benzersiz bir şekilde yönetir PC, tablet yada akıllı telefonunuzdan erişilebilir otomatik oluşturulan bildirimleri tüm kullanıcıları döngüde tutar görevin kapatılmasından sonra onay için seçenek dosyaları ekleyebilme imkanı Sistem, görevleri yıllık planınıza göre otomatik olarak programlar. Belirli bir personele atanmış benzersiz bakım faaliyetlerini görüntüler. Dış alt yükleniciler ve yerinde personele önceden otomatik olarak zamanlanmış görevlerin hatırlatması gönderilebilir. Görevler, kaydınıza bağlı olarak ekipmanlara atanabilir. Dış alt yüklenicilerin, alt yüklenicilerin modülünü kullanarak sisteminize sınırlı erişimine izin verir. Bakım ve ekipman modülü Optimum paket, bakımın planlamasını ve programlanmasını ve etkili bir şekilde depolanmasını ve tüm belge ve bakım günlüklerini almayı kolaylaştırır. Olaylar ve görevler ekipmana doğrudan bağlanabilir, böylece ekipman günlüğünüzde tam bir geçmiş olur. Alt yüklenici modülü Harici sunucular kullanıyorsanız ve bunların bildirimlerini almak ancak veri tabanınıza erişimin sınırlı olmasını istiyorsanız Gold paketi seçin. Ayrı (özel) bir sunucu, özelleştirilmiş (şirket yada binaya özel) görünüm, ve özelleştirilmiş raporlama kullanımı mümkündür.

5 Paketlerdeki ek modüller Doğru hizmet yada çözüm seçimi, kullandığınız bilginin çeşidi ve türüne bağlıdır. Çeşitli paketler çeşitli hizmetler sunar: kesin gereksinimlerinizi yerine getirmek için onları karıştırın ve eşleştirin. Malzeme yönetim modülü Zaman ve malzemeyi gerçekleştiği anda doğrudan kaydedin; daha sonra gerektiğinde analiz yapın. Ek hesap çizelgelerini yada listeleri unutun. Analiz modülü Analiz ve raporlamalar oluşturun: AHD' de tüm bilgiler mevcut, bunu neden bir veri kaynağı olarak kullanmıyorsunuz? Standart Paket Çalışma saatlerini ve kullanılan malzemeleri kaydedin. Standart Paket Veri Excel formunda yüklenebilir ve açılabilir. Optimum Paket Önceden ayarlanan listeleri kullanarak, çalışma saatlerini ve kullanılan malzemeleri kaydedin; emlak envanterini yönetin. Optimum Paket Yüklenebilir yada ile gönderilebilir sektör standardı çizelge ve tablolarına erişin.(raporlar, apfm-helpdesk üzerinden müşterilerinize doğrudan gönderilebilir). Gold Paket Zaman ve malzeme bilgisi satıcılar ve müşteriler/kiracılar için, izinleri otomatik olarak işaretleme imkanı vererek ayrı ayrı işlenebilir. Gold Paket Yüklenebilir yada otomatik olarak iletilebilir Excel yada PDF raporlarını bireysel olarak kurun. Özel talepleri karşılayın Apfm-helpdesk.com ve paketleri kapalı sistemler değildir: gereksinimleriniz değişince, paket ve modüllerimizi kullanın.spesifik bir gereksiniminiz varsa, lütfen iletişime geçin. Aynı zamanda veri girişi ve veri analizi gereksinimlerini kalıcı yada geçici bir zeminde işlemekteyiz. Kendinizi özel hissedin ve size yardımcı olmamıza izin verin!

6 SADE VE GÜVENİLİR ETKİLİ VE PROFESYONEL İlk olarak 2004'te geliştirilen yardım masası sistemimiz sade ve şeffaftır, tüm görevleri yönetir ve ilgili tüm kişilere otomatik hatırlatmalar gönderir. Kullanıcılar görev durumunu görüntüleyebilir ve zaman ve malzeme bilgilerini kaydedebilir. Bu bizim standart sistemimizdir: bildirim yönetimli ve malzeme kayıtlı bir web ara yüzü. Standart Paketteki tüm özellikleri içerir, ancak bina ekipmanını da kaydetme ve yönetme imkanı verir. Optimum paketler bakımın planlanmasını ve programlanmasını, etkili bir şekilde depolanmasını ve tüm belge ve bakım günlüklerine yeniden erişimi kolaylaştırır. Paket aynı zamanda, günlük bakım denetim ve görevlerinin yanı sıra bina envanterini de idare eder. Otomatik programlama olmadan bir kaç yerde görev yönetimi için sade bir ara yüze ihtiyacınız varsa, bu paketi seçin! Planlanmış faaliyetleri görüntüleme ve envanterleri yönetmeniz gerekiyorsa, size bu paketi öneriyoruz! STANDARD OPTIMUM Standart paket aşağıdakileri içerir: tamamen işlevsel yardım masası sistemi 100 müşteri (kiracı) ve 20 yöneticiye kadar kapasite 10 madde yada müşteriye kadar kapasite her yıl için 1 GB'a kadar yükleme (2-3,000 görev için yeterli) 3 kullanıcıya kadar olan kullanıcı,yetki, özellik, öncelik ve problem türlerini yönetmek için yönetici. Sistem müşterileri, kiracıları ve yönetim kadrosunu yoluyla doğrudan bilgilendirir. zaman ve malzeme bilgileri kaydedilebilir tüm mevcut verileri Excel içerisinde sınırsız listeleme ve yükleme Optimum paket aşağıdakileri içerir: aşağıdaki farklılıklarla Standart pakete dahil olan her şey 200 müşteri(kiracı) ve 50 yöneticiye kadar kapasite 20 madde yada müşteriye kadar kapasite her yıl için 5GB'a kadar yükleme(10-15,000 görev için yeterli) 10 kullanıcıya kadar yönetici düzeyi bakım planlama ve görüntüleme modülü kullanılan malzemeler ve çalışma saatleri, aylık envanter raporu ve envanter modifikasyonu kaydedilebilir. otomatik oluşturma ve raporları yoluyla dağıtabilme olasılığı

7 BÜYÜK DÜŞÜNMEK! Şubenizin bölgesel/ulusal bir ağını yönetiyorsanız ve/veya alt yüklenicilerin yardımıyla sorunları ele alıyorsanız, o halde özel gereksinimleriniz olduğunu biliyorsunuz. Pek çok sayıda veri, yüklenen görüntü ve hesap çizelgelerini ele alan özel ve hızlı bir sunucuya ihtiyacınız var. Gold paket yalnızca işlerini görebildikleri alt yükleniciler için ekstra bir giriş sağlar (sınırlı erişimle). ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ! Az çalışanlı olduğunuzda, kısa süreli bir toplantı yardımına ihtiyacınız olduğunda yada dış kaynaktan idari görevler için güvenilir bir ortak aradığınızda VIP servisimizle irtibata geçin. Profesyonellerimiz, temel yetkinliklerinize konsantre olmanıza izin vermek adına idari yüklerinizi hafifletebilir. Profesyonellerden büyük düşünenlere: bu sistem 1,000'den fazla çalışanı aynı anda idare edebilir. Bir VIP hayatı yaşayın, ve paketlerimize iltifat için özelleştirilmiş hizmetler talep edin! GOLD Gold paket şunları içerir: VIP VIP hizmetlerimizden bazıları: tam Optimum paket İhtiyaçlarınıza göre yüklenen dosyaların yanı sıra kullanıcı, tamirci ve özellik sayısı spesifik gereksinimlerinize göre yedekli özelleştirilmiş sunucu alt yüklenici modülü: kiracı ve yönetim kadrosu erişimi ile birlikte, alt yükleniciler sisteme giriş yapabilir ve kendilerine atanan görevleri idare edebilir. işaretleri etkin bir şekilde ele almanıza izin veren zaman ve malzeme bilgisi ayrı ayrı ele alınabilir. Özelleştirilmiş metin mesajı bildirimleri( bildirimlerine ek olarak) manuel veri girişi (örneğin çalışma kağıtlarının yüklenmesi vs.) özelleştirilmiş analizler, grafikler ve danışmalar denetim servisleri uzmanlarımız tarafından bina ekipmanı ve makine araştırması Ekipman üreticilerinin önerilerine göre bakım programının hazırlanması ve görüntülenmesi müşteriler (kiracılar) ve yönetim kadrosu için eğitim Sistemin potansiyel müşterilere tanıtımı(kiracı yada kat maliki)

8 İLGİLİ HİZMETLER Oscar: PM-Destek Yazılımı Maksimum özenle veri kaydetme APFM-Sistemleri; gayrimenkullerinizin tam kontrolünü size vererek tüm faturalarınızı, dosyalarınızı ve yazışmalarınızı tek bir yerde toplayan bir gayrimenkul yönetim çözümü olan Oscar'ı yarattı. İşletim yada hizmet ücretleri analizleri kolaylıkla oluşturulabilir; tüm ihtiyacınız olan faturaların kodudur. Oscar, elektrik faturaları gibi tüm yeniden ödenebilir kalemleri otomatik olarak hesaplayabilir. Çalışma günlerinizi geri istiyor musunuz ve yönetimle ilgili zamandan tasarruf etmek istiyor musunuz? O halde Oscar'a ihtiyacınız var! Ücretleriniz düşerken, raporlama ve idari gereksinimleriniz artıyor mu? Çalışanlarınıza aşırı mı yüklenildi yada ekstra bir yöneticiye mi ihtiyacınız var? Profesyonel yöneticilerimiz, gerekirse güvenilir veri kaydı ve analizi sağlayabilir. Şirketinizin otomatikleştirilebilen yada dışarıdan yaptırılabilen görevleri varsa, bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin! APFM-Sistemleri- Bizimle çok daha kolay! APFM-Sistemleri gayrimenkul yönetimi ve idaresi Herkes için veri tabanı APFM-Systems Kft. İletişim: ile ilgili tüm işlerde, deneyimli,profesyonel ve güvenilir yöneticiler ile destek sağlar. Modern sistemlerimiz, size verilerinizin idaresini daha şeffaf ve yönetilir yapma imkanı sunar. Amacımız, günden güne operasyonlarını iyileştiren şirketler için güvenli, verimli ve özelleştirilmiş çözümler sunmaktır. Zaman,para ve enerjiden tasarruf etmek için bizi seçin!

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın.

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. Yammer Kullanım Örneği Kataloğu Yammer, güncelleştirmeleri paylaşmanızı,

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici Şeffaf İnsan Kaynakları Aktif personel Etkin yönetici HR-WEB ile Fark Yaratacak uygulamalar! HR-WEB İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetimi çözümümüz, uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz ve iş dünyasının

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5.

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5. Versiyon 2.5 Page 1 Kapsamlı Bir Veri Denizini Temel Zekaya Dönüştürün Operasyonel verilerinizi temel KPIlar a dönüştürün, karar vermenize yardımcı olacak raporları oluşturun ve ATS Intelligence sayesinde

Detaylı

Altasoft kolay anlaşılan, kolay uygulana ve yalın bir yazılımdır.

Altasoft kolay anlaşılan, kolay uygulana ve yalın bir yazılımdır. Yönetim Sistemlerinin uygulanmasında ve sürdürülmesinde çok önemli sıkıntılar ve kayıplar yaşanmaktadır. Altasoft bu sıkıntıları ve kayıpları en aza indiren çözümleri içeren bir yazılımdır. Çok sayıda

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 17.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 Doğrudan Temin Sistemi (DTS) Hakkında Doğrudan Temin Sistemi Nedir? Üniversitemiz harcama birimleri tarafından yapılan doğrudan temin alımlarının

Detaylı

ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ sys.gtu.edu.tr

ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ sys.gtu.edu.tr ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ sys.gtu.edu.tr Sistemin Amacı Sistem üniversitemizde, TSE ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sisteminin etkin bir şekilde yönetilmesi amacıyla şikâyetlerin kayıt altına

Detaylı

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Operasyon Yönetim Sistemi Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi 1.ADIM ÇAĞRI KAYIT YÖNETİMİ ISO 10002 Müşteri Memnuyeti Yönetim Sisteminin Uygulanması Çağrı Kayıt Yönetimi Müşteri talep

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

ATS Pro. Araç Filo Yönetimi Yazılımı. www.orjin.net

ATS Pro. Araç Filo Yönetimi Yazılımı. www.orjin.net ATS Pro Araç Filo Yönetimi Yazılımı www.orjin.net Orjin Yazılım Hakkında Orjin Yazılım Hakkında ORJIN Yazılım 10 Yıllık Tecrübemize Ortak Olun... 1998 yılında, bilişim sektöründe tecrübeli ve dinamik bir

Detaylı

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Bu dokümanda Aktif24 Software Solutions a ait E- Ticaret Sistemi teknik ayrıntılarla detaylı olarak anlatılmıştır. Aktif24 Software Solutions İçindekiler E-Ticaret

Detaylı

Kablo Üretim Çizelgeleme Paketi. dinamo Kablo GANT. dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası

Kablo Üretim Çizelgeleme Paketi. dinamo Kablo GANT. dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası dinamo Kablo GANT dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası KABLO Üretim Planlama ve Maliyetlendirme Yazılımı dinamo Kablo GANT Kimin İçin? dinamo Kablo GANT, kablo üretimi yapan,

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide DHL EXPRESS 1 DHL IntraShip User Guide IntraShip Uygulamasının Genel Özellikleri; WEB tabanlı olup kurulum gerektirmez Internet erişimi ve çıktı almak için bir yazıcı yeterli Ortak veri tabanı vasıtası

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0 Sistem Kataloğu İ N F O S E T S E S K A Y I T S İ S T E M İ V 2. 0 Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad.Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon 216 379 81

Detaylı

Belge, ABYSIS içinde kullanılan, kayıt, fiş, fatura, hesap kartı gibi bir tanımı veya bir işlemi ifade eden kayıt veya evraklardır.

Belge, ABYSIS içinde kullanılan, kayıt, fiş, fatura, hesap kartı gibi bir tanımı veya bir işlemi ifade eden kayıt veya evraklardır. Belge, ABYSIS içinde kullanılan, kayıt, fiş, fatura, hesap kartı gibi bir tanımı veya bir işlemi ifade eden kayıt veya evraklardır. ROBO Framework içinde uygulanan tüm belgeler aynı yapıdan miras yolu

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

gururluyuz! YAZILIM SİSTEMLERİ

gururluyuz! YAZILIM SİSTEMLERİ YAZILIM SISTEMLERI YAZILIM SİSTEMLERİ yazılım paketlerimiz GOLD Pet Klinikleri ve Hastaneler İçin SİLVER Belediyeler ve Hayvan Barınakları İçin BRONZ Büyükbaş Klinik ve Hastaneleri İçin ÜNİVERSİTE Vet.Fak.

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur.

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. twitter.com/microdestek facebook.com/microdestek İş ve Dava Takibi daha kolay! KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. Tek bir programla ofisinizin tüm işlemlerini

Detaylı

SAP FORUM İSTANBUL Digital Business

SAP FORUM İSTANBUL Digital Business SAP FORUM İSTANBUL Digital Business e-irsaliye de Bizi Neler Bekliyor! Kenan AÇIKELLİ / Foriba 12 Ekim 2017, Perşembe Foriba Çalışmalarına 1999 yılında başlayan FIT Solutions ve 2002 yılında kurulan ISIS

Detaylı

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın.

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. arias yatırım yönetim sistemi ne hoşgeldiniz. arias yatırım yönetim sistemi modern, yenilikçi ve pratik bir proje yatırım takip ve kontrol sistemidir

Detaylı

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup,

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, EDM KURUMSAL SUNUM Şirketimiz EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, Güçlü sermaye yapısı, GİB E-Fatura, E-Defter ve E-Arşiv Lisansları BTK E-İmza ve KEP Kayıt Makamı Yetkisi İstanbul ve Ankara da iki

Detaylı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı asiston.com.tr 7/24 Bilgisayarcınıza nasıl ulaşırsınız? Telefon ile ara Bizi telefonla arayabilir, 0850 532 0 100 7/24 Bilgisayarcım hattında 1 i Tuşlayarak destek

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk yazılımınızı satın alma yönteminiz değişiyor Autodesk, kademeli olarak yazılımlarının sadece Abonelik seçenekleri ile satın alınabileceği bir modele geçiyor.

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

Al Haibah Boya ve MacunÜretim Şirketi

Al Haibah Boya ve MacunÜretim Şirketi (Başarı Hikayesi) Al Haibah Boya ve MacunÜretim Şirketi Cidde - Suudi Arabistan Anlatan Mühendis Fahmi Almasa bi Şirket Yöneticisi Başarımız: Onyx Pro Sistemleri ile işimizin bilgisayarlaştırılması Al

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

BSOFTefat E-FATURA ÇÖZÜMÜ

BSOFTefat E-FATURA ÇÖZÜMÜ Gelir idaresine yapılan başvuruya göre POROSefat e-fatura alım/gönderim işlemlerinde kullanıcılara iki farklı seçenek sunulmaktadır. 1. E-Fatura GİB Dosya Aktarım modülü: Gelir idaresinden sadece e-fatura

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı

Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı Hayal edin tam esnekliğin yüksek kapasiteye bağlandığını Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı Bağlanın, başlayın Şimdi sayfaları çevirmek kadar kolay Tissue-Tek FilmTM Kapama Cihazı Otomasyonun ikinci

Detaylı

EMARSYS SMS VERİYLE TETİKLENEN SMS LERİ ÇOK KANALLI STRATEJİNİZE EKLEYİN. ÜSTELİK ENTEGRASYON İÇİN ZAMAN HARCAMADAN.

EMARSYS SMS VERİYLE TETİKLENEN SMS LERİ ÇOK KANALLI STRATEJİNİZE EKLEYİN. ÜSTELİK ENTEGRASYON İÇİN ZAMAN HARCAMADAN. EMARSYS SMS VERİYLE TETİKLENEN SMS LERİ ÇOK KANALLI STRATEJİNİZE EKLEYİN. ÜSTELİK ENTEGRASYON İÇİN ZAMAN HARCAMADAN. EMARSYS SMS SMS Pazarlamasını Çok Kanallı Stratejinize Ekleyin Emarsys SMS: SMS Pazarlamasını

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren özel ve kamu sektöründeki çalışanlar Otomatik Katılım uygulaması ile birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi ne

Detaylı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı ONLINE BA/BS SİSTEMİ Tanıtım Dokümanı Sayfa 0 Online BA/BS Sistemi Günümüz Maliye politikaları gereği aylık 5000 TL (KDV hariç) üstündeki fatura üzerinden ilerleyen tüm ticari ilişkilerde her iki tarafın

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR UZAKTAN OKUMA IDSpecto.collector Farklı Üreticilerin Sayaçlarını Online Olarak Okuma Sayaç markası ne olursa olsun IDSpecto. collector modülü enerji marketinde ihtiyaç duyulan tüm değerleri güvenilir bir

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

w w w. a n k a r a b t. c o m

w w w. a n k a r a b t. c o m Şirket Profili w w w. a n k a r a b t. c o m AnkaraBT, yazılım geliştirme alanında faaliyet gösteren ve uzman kadrosuyla Türkiye'nin önde gelen kurumsal çözümlerini üreten %100 Türk sermayeli bilgi teknolojisi

Detaylı

Aidat & Tahsilat Yönetimi

Aidat & Tahsilat Yönetimi Aidat & Tahsilat Yönetimi Her işin uzmanlığı farklıdır Aidat tahsilatındaki sorunlar Aidat tahsilatı uzmanlık gerektirdiği için yöneticiler, düzenli olarak aidatların tahsil edemiyor. Sitelerden kooperatiflere,

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu Otomatik Katılım kapsamında Ziraat Emeklilik olarak işverenlerin ve temsilcilerinin operasyonel iş süreçlerini kolaylaştıran kurumsal internet

Detaylı

SİGORTACILIK İÇİN FARKLI BİR GELECEK TASARIMI

SİGORTACILIK İÇİN FARKLI BİR GELECEK TASARIMI Bilgi Teknolojileri A.Ş. Digital Acente Olmanın Yolu Buradan Geçiyor! SİGORTACILIK İÇİN FARKLI BİR GELECEK TASARIMI UCUZ Fiyat.. NeoConnect NEDİR? Acentelerin çalıştığı Sigorta Şirketlerinin sistemlerine

Detaylı

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın Kurumunuzun yarınını belirleyecek kararları verirken en iyi iş zekası araçlarını kullanın. *BUSINESS INTELLIGENCE İş Zekası Çözümleri

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi; içerisinde online olarak 360 Dereceye kadar Performans Yönetimi, Anket Yönetimi ve Öneri Yönetimi yapabileceğiniz pratik, esnek ve

Detaylı

E-MEB. Doküman Yönetimi, Yazışma ve İstatistik Sistemi

E-MEB. Doküman Yönetimi, Yazışma ve İstatistik Sistemi E-MEB Doküman Yönetimi, Yazışma ve İstatistik Sistemi E-MEB FAYDALARI Kağıt İsrafını Önler Yazışma Sürecini Hızlandırır Diğer Yazılımlar = 5-20 Dk. E-MEB = 1-7 Dk. Çevreyi Korur Bilgisayarınız Formatlandığında

Detaylı

Bilgisayar, tablet, akıllı telefon, televizyon kısacası internete bağlanabildiğiniz her yerden kullanabileceğiniz gerçek bir internet uygulamasıdır.

Bilgisayar, tablet, akıllı telefon, televizyon kısacası internete bağlanabildiğiniz her yerden kullanabileceğiniz gerçek bir internet uygulamasıdır. Apsiyon Nedir? Yeni Yönetim Asistanınız Apsiyon, apartman site yöneticisinin yeni assistanı olarak hizmet veren online bir platformdur. Sitenizin finansal durumundan, site sakinleri ile iletişim kurmaya

Detaylı

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş 10.Y IL sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş sidrateknikservis arıza takip yazılımı NEDİR? Sidra Teknik Servis ve Arıza Takip Yazılımı arıza takibi yapan firmalar için geliştirilmiştir.

Detaylı

Yazılım Mühendisliği 1

Yazılım Mühendisliği 1 Yazılım Mühendisliği 1 HEDEFLER Yazılım, program ve algoritma kavramları anlar. Yazılım ve donanım maliyetlerinin zamansal değişimlerini ve nedenleri hakkında yorum yapar. Yazılım mühendisliği ile Bilgisayar

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi PlaceCam Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi 2014 Telif Hakkı: Bu doküman kısmın veya tamamen kopyalanamaz. İçindeki fikirler ve iş modeli paylaşılamaz. İletişim: Bilgin Yazar, bilginyazar@etgigrup.com,

Detaylı

E-DÖNÜŞÜM ÇÖZÜMLERİ Gelir İdaresi Direk Entegrasyon Sistemi

E-DÖNÜŞÜM ÇÖZÜMLERİ Gelir İdaresi Direk Entegrasyon Sistemi e-fatura e-arşiv Fatura e-defter e-irsaliye E-DÖNÜŞÜM ÇÖZÜMLERİ Gelir İdaresi Direk Entegrasyon Sistemi E-ARŞİV FATURA E-İRSALİYE E-FATURA E-DEFTER Müşteri kendi bilgisayar sistemi ile Gelir İdaresi sistemini

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz Başarılı firmaları rakiplerinden ayıran en önemli özelliği belirli bir sürede daha fazla müşteriye ulaşabilmeleridir. Günümüzde

Detaylı

Doküman No:KEP01 07.11.2014 Rev No: 00.01 Sayfa No: 1/18

Doküman No:KEP01 07.11.2014 Rev No: 00.01 Sayfa No: 1/18 Rev No: 00.01 Sayfa No: 1/18 Table of Contents 1. GİRİŞ... 3 2. KULLANICI GİRİŞ EKRANI... 4 3. YÖNETİM... 5 3.1. Kimlik Bilgilerim... 5 3.2. Adres ve iletişim bilgilerim... 6 3.3. Rehber Bilgilerim...

Detaylı

UZ GAYRİMENKUL GYS MUHASEBE İŞ AKIŞ SÜRECİ DOKÜMANI

UZ GAYRİMENKUL GYS MUHASEBE İŞ AKIŞ SÜRECİ DOKÜMANI UZ GAYRİMENKUL GYS MUHASEBE İŞ AKIŞ SÜRECİ DOKÜMANI /Uz Yatırım A.Ş. 2014 Küçükbakkalköy Mahallesi, Serdar Sokak No: 2 Kat: 2-3 ATAŞEHİR / İSTANBUL Sayfa 1 / 13 İçindekiler: 1. M U H A S E B E İ Ş A K

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI

LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI ÇEKME BASMA TEST CİHAZLARI KAPASİTE SEÇENEKLERİ EKSTENSOMETRE DENEY ÇENELERİ TEST PROGRAMI İHTİYAÇA GÖRE ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ ÇEKME BASMA TEST CİHAZLARI 0.5 / 1,2 / 5 KN

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir?

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? DERS NOTU - 1 ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? Ticaret ifadesi kavramsal olarak mal veya hizmetin satın alınması ve satılması işlemlerini kapsamaktadır. Bu sürecin elektronik ortamda

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu!

İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu! İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu! Netoloji Hakkında Operasyonel faaliyetlerini İstanbul Ataşehir, Ar-Ge faaliyetlerini Ankara Üniversitesi Teknopark ta yürüten Netoloji, tüm Türkiye de yetkin iş ortakları

Detaylı

uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony MVS ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun.

uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony MVS ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun. uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony MVS ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun. MVS Resim Masaları için Servis ve Destek Servis ve Destek Sony MVS

Detaylı

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş... 2 1.1 DocPlace e-fatura Portalı Nedir?... 3 1.2 Sistem Gereksinimleri... 4 2. Başlarken... 5 2.1 Uygulamanın Başlatılması... 6 2.2 DocPlace e-fatura

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

My EBSCOhost Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com

My EBSCOhost Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com My EBSCOhost Kullanım Kılavuzu support.ebsco.com Kullanıcılara, geçerli oturumlarının ötesinde EBSCOhost arama sonuçlarının kullanım alanını genişletmesine olanak tanıyan, ücretsiz kişiselleştirme (My

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

Master Tanıtım Sunumu

Master Tanıtım Sunumu Master İstanbul, 08/09/2015 INNOTE NEDiR? INNOTE NASIL ÇALISIR? NEDEN INNOTE? INNOTE ÖZELLiKLERi? INNOTE EKRAN GÖRÜNTÜLERi INNOTE NEDiR? Web tabanlı online bir sistemdir. Fikir yönetiminin daha hızlı

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

Hoş Geldiniz! Yandex.Disk aracılığıyla neler yapabileceğiniz konusunda açıklamaları bu dosyada bulabilirsiniz:

Hoş Geldiniz! Yandex.Disk aracılığıyla neler yapabileceğiniz konusunda açıklamaları bu dosyada bulabilirsiniz: Hoş Geldiniz Yandex.Disk ile dosyalar hep yanınızda. Dünyanın her yerinde, internet bağlantısı olan tüm cihazlardan fotoğraf, video ve dökümanlarınıza erişebilirsiniz. Yandex.Disk aracılığıyla neler yapabileceğiniz

Detaylı

Öğr.Gör. Gökhan TURAN www.gokhanturan.com.tr. Gölhisar Meslek Yüksekokulu

Öğr.Gör. Gökhan TURAN www.gokhanturan.com.tr. Gölhisar Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Gökhan TURAN www.gokhanturan.com.tr Gölhisar Meslek Yüksekokulu Bilgisayarın Yapısı Donanım (Hardware): Bir bilgisayara genel olarak bakıldığında; Kasa, Ekran, Klavye, Fare, Yazıcı, Hoparlör,

Detaylı

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA 1996 yılında bilişim dünyasına adım atmış olan Analiz Bilişim, kuruluşundan bu yana gelişim ve ilerlemeyi hedeflemiştir. Geliştirdiğimiz Jetra Raporlama Programı bu kurumsal çabanın

Detaylı

ZİRVE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ZİRVE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ZİRVEDRİVE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ZİRVE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ZİRVEDRİVE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ZİRVE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ZİRVEDRİVE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZirveDrive otomatik yedekleme sistemine giriş: Zirve programı içerisinden Yedekle butonu ile ZirveDrive otomatik

Detaylı

AHMET YESEVİ ÜNİVERSİTESİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ LİSANS DÖNEM ÖDEVİ

AHMET YESEVİ ÜNİVERSİTESİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ LİSANS DÖNEM ÖDEVİ AHMET YESEVİ ÜNİVERSİTESİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ LİSANS DÖNEM ÖDEVİ TBIL-40-0 Nesneye Yönelik Sistem Çözümleme ve Tasarım HAZIRLAYAN 22325 Fahri DÖNMEZ DANIŞMAN

Detaylı