AKADEMİK PERSONEL CV HAZIRLAMA FORMU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AKADEMİK PERSONEL CV HAZIRLAMA FORMU"

Transkript

1 AKADEMİK PERSONEL CV HAZIRLAMA FORMU Akademik Bilgi Sistemine ilk girişte; Kullanıcı Adı : T.C kimlik no, Şifre : Kurum Sicil No, olarak giriş yapıp daha sonra Yönetici ekranından Kullanıcı Adı ve Şifrenizi değiştirebilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra; Bilgilerinizi - Kişisel Bilgiler - Eğitim Bilgileri - Akademik Bilgiler başlıkları altında düzenleyebilirsiniz. CV nizi akademik çalışmalar ve web sayfalarınızda kullanılabilmek üzere sağ üst köşedeki Pdf ikonuna tıklayarak bilgisayarınıza download edebilirsiniz. Pdf formatındaki CV lerinizi alttaki örnek kod yardımıyla web sayfalarınızın içine gömebilirsiniz. <object classid="clsid:ca8a d-11cf-a24d " width="760" height="805"> <param name="src" value=" /> <embed src=" type="application/pdf" pluginspage=" WEBMASTERLAR İÇİN : Ana sayfadayken adres satırında yazmaktadır. Örneğin arama kutusuna Halit Öztekin yazıp bulunan CV yi görüntülemek için tıkladığımızda, adres satırında yazmaktadır. Burada id verisi 1495 olmuştur. Yukarıdaki kodu Html sayfalarınızda kullanırken id yi CV nize göre uyarlamanız gerekir.

2 BAP ONLINE BAŞVURU FORMU Bap proje başvurularınızı bu sekmeyi kullanarak yapabilir, mevcut projeleriniz durumlarını, bütçelerini, harcamalarınızı, kalan tutarlarınızı görebilirsiniz.

3 PERSONEL İZİN TALEP FORMU Bu programla İzin alma işlemlerini hızlıca diğer birimleri aramadan yapabilir, uygun formatlı çıktıları alabilir, geçmiş döneme ait izinlerinizi ve kalan izin süresinizi sorgulayabilirsiniz. İzin talep formuna abis.bozok.edu.tr linkinden giriş yaptıktan sonra aşağıda da görüldüğü üzere İzin Talep Formu linkinden erişebilirsiniz. Çalıştığınız birim, otomatik çıkacaktır, gerektiğinde bölüm değişikliği işlemlerini de açılan menüden yapabilirsiniz. İzin bilgilerinde eğer varsa bir önceki yıldan kalan izninizi, bu seneki izninizi ve mazeret izninizi görebilmektesiniz. Ayrıntılı Görüntüle butonuna tıkladığınızda geçmiş dönemde kullandığınız izinlerin tarihleri ve süreleri görüntüleyebilirsiniz. Kullanılacak İzin Türünüz için ok işaretini kullanarak - Yıllık İzin - Mazeret İzni - Yurt Dışı İzin Seçeneklerinden uygun olanı işaretleyebilirsiniz. İzin Süresi girildikten sonra izin başlama tarihi için çıkan takvimden seçebilir veya manuel girebilirsiniz. Tarih girildikten sonra Göreve Başlangıç Tarihi izin süresine göre

4 otomatik gelecektir. Eğer mevcut izin hakkınızdan fazla izin talep ederseniz, sistem otomatik olarak uyaracaktır. İzinde kullanacağınız adres ve İletişim Telefonunuzu yazmanız gerekmektedir. Birim Amiri ve Görevi kısmına idari personel için birim Daire Başkanı, akademik personel içinse bölüm başkanı yazılmalıdır. Bu alanlara hangi tür bilgilerin yazılacağı açılan uyarı balonuyla örneklendirilmiştir. Üst Amir ve Görevi Kısmı için idari personel için kullanılmazken, Akademik personel için fakülte Dekanı yazılmalıdır. Onay Mail Adresi kısmına Fakültenizde veya biriminizde talep ettiğiniz izinleri Personel Bilgi Sistemine ( PEYOSİS ) eklemeye yetkili personelin mail adresi yazılmalıdır. İlgili personel imzalanmış izin talep formlarınızı sisteme onay maili aracılığıyla, tek bir tıklamayla, işleyecektir.bu kısım izinleri personel sistemine göndermeden önce son bir denetleme kısmı olarak kullanılmaktadır.girilen bilgiler direk sisteme aktarılmamakta,ara bir kısımda bekletilmekte,onay mailine tıklandıktan sonra sisteme aktarımı gerçekleştirilmektedir. Böylece sonradan vazgeçilen veya iptal edilen izinler bu kısım sayesinde onay mailine tıklanmadığı sürece asıl sistemlere yansıtılmamaktadır.

5 Gönder butonuna basıldıktan sonra sistemin size sunduğu Excel formu çıktısı alınarak imzalatıldıktan sonra birimizdeki izin takip eden memura iletmeniz gerekmektedir. DOSYA YÜKLEME Akademik personelimiz öğrencilerle paylaşacakları ders notlarını bu kısımdan yayınlayabilirler. Dosya yüklemek için, üstteki Dosya Seç butonuna tıklayıp, açılan ekrandan dosyayı seçiniz. Dosyanın yayında kalacağı süreyi ( Süresiz için 0 ) seçersiniz o tarih geldiğinde otomatik olarak yayından kaldırılacaktır.0 olması durumunda ise siz dosyayı silene kadar yayında kalacaktır. Yüklenen dosyalar cv sayfanızda uzmanlık alanları kısmının altında belirecek olan link aracılığıyla indirilebilmektedir.

6 EK DERS Akademik Personellerimiz Abis e giriş yaptıktan sonra Ek Ders butonuna tıklayarak girdikleri Ders Sayısını ve Ücretlerini görebilmektedirler. Farklı renkteki(sarı) ücretler, ilgili fakültedeki mutemet tarafından hesaplanan ancak onayı verilmemiş ve henüz bordronuza yansıtılmamış değerlerdir. Kurumumuz maaşları say2000 sistemi üzerinden hesaplanmaktadır. Maliye Bakanlığı nın bu sistemi üzerindeki maaşınızı görmek isterseniz Net Maaş Bordrosu linkine tıklayabilirsiniz. Buradan açıklacak olan linkte sorulacak bilgiler, sayfanın üst kısmındaki Emekli Sicil No ve Sicil No kısmında verilmiştir.

7 BURS Öğretim yılı içinde açılan Burslar için Bölüm Başkanları, Abis ten bölümlerindeki öğrencilerin sistem üzerinden yaptıkları burs Başvurularını ve Sonuçlarını görebilmektedirler. Sistem üzerinden öğrenci için hesaplanan puanlar görüntülenebilmekte, ek olarak birimde puanlar verebilmekte, bu puanlara bağlı olarak öğrencilerin nihai puanları hesaplanmaktadır. Başvuru formları çıktılarının alınması ve gerekli belgeleri takibi yine sistem üzerinden yapılabilmektedir. Etkileşimli formlar kullanılarak en basit şekilde verilerin takibi ve depolanması amaçlanmıştır.

8 SKS ÖĞRENCİ ÜCRET OTOMASYONU Fakülteler ve Birimlerde çalıştırılan Kısmi Zamanlı Öğrenciler için ücret cetveli ve çalışan listesi, talep toplanması, puantajların hazırlanması, işe giriş çıkış onayları, verilen kontenjan sayıları buradan takip edilebilmektedir. Puantajları doldurmayan birimlerin görüntülenmesi ve topluca uyarılması fonksiyonları da mevcuttur.

9 SMS MODÜLÜ Üniversitemiz bünyesinde çalışan personellerimize bayram, tebrik, doğum günü vs mesajların sistem tarafından otomatik gönderilmesi veya fakülte, bölüm bazında toplu mesaj gönderimini sağlayan programımızdır. Telefon görüşme ücretlerini azaltmayı ve zamandan tasarrufu hedeflemektedir. Sistem üzerinde gerçek zamanlı sms iletim raporlarına bağlı olarak raporlama kullanılmaktadır.

10 İSTATİSTİKLER Üniversitemiz bünyesinde çalışan akademik personelimizin yaptıkları makale - bildiri sayılarını CV lerinde doldukları yıllara göre ayıklayıp istatistiki bilgiler sunan modülümüzdür. Ana sayfamızdaki istatistik sayılarına tıklandığında bu sayıların nasıl oluştuğunu gösteren ayrıntılı veriler görüntülenmektedir.

11 STRATEJİ VE GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ÖDEME EVRAKLARI TAKİP SİSTEMİ Strateji ve Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından kullanılan gelen ve iade edilen ödeme emirlerinin takibinin yapıldığı bilgi sistemidir. İade edilen evraklar hakkında hem Strateji ve Geliştirme Daire Başkanlığı web sayfasından hem de anında Sms yoluyla ilgili birim bilgilendirilmektedir. Böylece ödemelerin aksamaması ve daha hızlı yapılması hedeflenmektedir.

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörlüğü 2013 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP

Detaylı

AKBİM TERCİH ROBOTU 2015 KULLANIM KILAVUZU

AKBİM TERCİH ROBOTU 2015 KULLANIM KILAVUZU AKBİM TERCİH ROBOTU 2015 KULLANIM KILAVUZU İLK OLARAK YENİ TERCİH BUTONUNA TIKLIYORUZ Öğrenci bilgilerini ( ad, soyadı, okul türü, puanları vb..) 2 şekilde girebilirsiniz 1.Ekrana açılan sonuç al bölümüne

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı

Perculus online sohbet ders platformuna http://www.etoplanti.sakarya.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz.

Perculus online sohbet ders platformuna http://www.etoplanti.sakarya.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz. Perculus online sohbet ders platformuna http://www.etoplanti.sakarya.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz. NOT: Sizler giriş yaptığınızda aşağıdaki ekran görüntülerinde görünen bazı alanlar çıkmayacaktır.

Detaylı

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1.Bölüm:............................ Programın Amacı ve Size Katacakları 2.Bölüm:........................... Programın Genel Özellikleri 3.Bölüm:............................

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ANKARA BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:5 SIHHİYE/ANKARA Telefon : 4167200 Fax : 3092237 Internet : www.ankarabarosu.org.tr E-mail : ankarabarosu@ankarabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

Sözleşmeyi Buraya Tıklayarak indirebilirsiniz.

Sözleşmeyi Buraya Tıklayarak indirebilirsiniz. OKS (OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ) DES (DİJİTAL EKO SİSTEM) LUCA BES ENTEGRASYONU Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım sistemine dahil olan çalışanların DES sistemi ve Luca entegrasyonu ile Sigorta Firmalarına

Detaylı

DES (dijital eko sistem) online sözleşme için tıklayınız. (Sözleşme Mükellef adına doldurulacaktır)

DES (dijital eko sistem) online sözleşme için tıklayınız. (Sözleşme Mükellef adına doldurulacaktır) OKS (OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ) DES (DİJİTAL EKO SİSTEM) LUCA BES ENTEGRASYONU Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım sistemine dahil olan çalışanların DES sistemi ve Luca entegrasyonu ile Sigorta Firmalarına

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ PUANTAJ YAZILIMI KULLANICI KILAVUZU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ PUANTAJ YAZILIMI KULLANICI KILAVUZU ANKARA ÜNİVERSİTESİ PUANTAJ YAZILIMI KULLANICI KILAVUZU EYLÜL 2018 İçindekiler 1. GENEL BİLGİLER... 4 2. ÖĞRETİM ELEMANI İŞLEMLERİ... 5 2. 1. Ders Girişinin Yapılması... 9 2. 1. 1. Teorik ve uygulama derslerinin

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ESKİŞEHİR BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ESKİŞEHİR BAROSU ESKİŞEHİR BAROSU Adliye Sarayı Kat:3 No:346 ESKİŞEHİR Telefon : (0222) 240 14 00 Fax : (0222) 240 71 70 Internet : www.eskisehirbarosu.org.tr E-mail : info@eskisehirbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) RİZE BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) RİZE BAROSU RİZE BAROSU Adalet Sarayı Kat : 2 Merkez / Rize Telefon : (0464) 217 24 80 Faks : (0464) 217 24 04 Internet : www.rizebarosu.org.tr E-mail : info@rizebarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

EK DERS SİSTEM İŞLEYİŞ

EK DERS SİSTEM İŞLEYİŞ EK DERS SİSTEM İŞLEYİŞ A OKULU Mutemet Yardımcısı B OKULU Mutemet Yardımcısı C OKULU Mutemet Yardımcısı D OKULU Mutemet Yardımcısı E OKULU Mutemet Yardımcısı İl / ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mutemet Muhasebe

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Sayfa 1

İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Sayfa 1 İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Sayfa 1 İçindekiler 1. PERSONEL DEVAM KONTROL SİSTEMİ (PDKS)... 3 1.1. PDKS ye Giriş... 3 1.2. Şifre Değiştirme... 4 1.3. Duyurular... 6 2. KULLANICI MENÜLERİ...

Detaylı

HIZLI VE KOLAY TEKLİF OLUŞTURMA ADIMLARI

HIZLI VE KOLAY TEKLİF OLUŞTURMA ADIMLARI HIZLI VE KOLAY TEKLİF OLUŞTURMA ADIMLARI /bimsabiz /bimsa bilgi@bimsa.com www.bimsa.com YARDIM DOKÜMANI İÇERİK SİSTEME GİRİŞ... 1 PAZARLIĞA GİRİŞ... 2 PAZARLIK BİLGİLERİ... 2 TEKLİF GİRİŞİ... 4 Önizleme

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MERSİN BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:2 MERKEZ/MERSİN Telefon : 03242313127 Fax : 03242382959 Internet : www.mersinbarosu.org.tr E-mail : info@mersinbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MARDİN BAROSU 13 Mart mah. İl müftülüğü arkası 48. Sok. No:8 Yenişehir/MARDİN Telefon : 04822136043 Fax : 04822121876 Internet : www.mardinbarosu.org.tr E-mail : info@mardinbarosu.org.tr CMK Asistan Atama

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ISPARTA BAROSU FATİH MH. YENİ ADLİYE SARAYI KAT:3 MERKEZ/ISPARTA Telefon : 02462285410-11 Fax : 02462285412 Internet : http://www.ispartabarosu.org.tr E-mail : ispartabarosu@gmail.com CMK Asistan Atama

Detaylı

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU HSD KARAS Yazılım Arge Ve Danışmanlık Ticaret A.Ş. YTÜ Teknopark B2 Blok No:124 Esenler / İSTANBUL 0 212 483 74 64 www.uzmanvergi.com www.twitter.com/uzmanvergi www.facebook.com/uzmanvergi

Detaylı

Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MŞÜUZEM)

Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MŞÜUZEM) Sisteme Nasıl Girebilirim? Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemine lms.alparslan.edu.tr adresinden giriş yapılacaktır. Sisteme girildiğinde, kullanıcı adı ve parolanızı girebileceğiniz bir

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

21 23 ŞUBAT 2018 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ

21 23 ŞUBAT 2018 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ 21 23 ŞUBAT 2018 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ Daha önce e-mail adresinize gönderilen giriş bilgilerinizi yazıp (E-mail - Şifre), «Giriş Yap» butonuna tıklayınız. Visitor HB

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- na Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4-Portföy Ekranı 5-Zincir Emir 6-Alarm Hazırlama 7-Ayarlar 1- TradeAll TR Mobil Uygulamasına Giriş TradeAll TR mobil uygulamasına giriş yapmak

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ANTALYA BAROSU Meltem Mah. 3822 Sok. Baro Han 2.KAT MERKEZ / ANTALYA Tel : 0 242 238 61 55 Faks : 0 242 237 10 73 İnternet:http://www.antalyabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) Adalet Sarayı Zemin Kat ANTAKYA/HATAY Telefon : 0326 215 18 77 Fax : 0326 214 30 96 http:\\www.hataybarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İçindekiler Baronet Giriş 3 CMK İşlemleri

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğretim Elemanı Yeni 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem mebis.medipol.edu.tr adresine girdiğinizde sol alt tarafta bulunan seçeneklerden "Muzem

Detaylı

1. BAP OTOMASYONU İLE NELER YAPILABİLİR?

1. BAP OTOMASYONU İLE NELER YAPILABİLİR? Namık Kemal Üniversitesi BAP OTOMASYONU KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1.BAP otomasyonu ile Neler Yapabilirim? 2.BAP Otomasyonuna Nasıl Giriş Yapabilirim? 3.Proje Başvurusunu Nasıl Yapabilirim? 4.Yürüyen

Detaylı

(Form No: EK-003; Revizyon Tarihi: - ; Revizyon No: 00)

(Form No: EK-003; Revizyon Tarihi: - ; Revizyon No: 00) 1 1. GİRİŞ EKRANI VE ŞİFRE İŞLEMLERİ... 4 2. ANA SAYFA EKRANI... 6 3. KİŞİSEL BİLGİLER... 6 3.1. GENEL BİLGİLER EKRANI... 6 3.2. NÜFUS BİLGİLERİ EKRANI... 7 3.3. ADRES BİLGİLERİ EKRANI... 7 3.4. TELEFON

Detaylı

TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır.

TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır. TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır. Bu ekranda görüldüğü gibi butonlara basarak işlem yapabilirsiniz. Yeni Kayıt Ekleme Yeni Servis-Kalibrasyon

Detaylı

Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine, BİRİNCİ BÖLÜM KAYIT İŞLEMİ NASIL YAPILACAK?

Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine, BİRİNCİ BÖLÜM KAYIT İŞLEMİ NASIL YAPILACAK? Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine, Bu kılavuz staj yapacak öğrencilerin ÖBİSİS teki yeni staj modülünü kullanarak online işlem yapabilmeleri için hazırlanmıştır. İlk aşama olarak online kayıt işlemi

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

KASA MODÜLÜ TEKNOMAX MUHASEBE YAZILIMLARI-TİCARİ İÇİNDEKİLER KASA MODÜLÜ

KASA MODÜLÜ TEKNOMAX MUHASEBE YAZILIMLARI-TİCARİ İÇİNDEKİLER KASA MODÜLÜ İÇİNDEKİLER... 1 Kasa Listesi... 2 Kasa Listesi işlem Düğmeleri... 2 Kasa Hesabı ekleme ve düzenleme... 3 Kasa Giriş (Tahsilat)... 4 Kasa Çıkış (Tediye)... 7 Kasa Hesapları Arasında Virman... 10 Vergi

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU

Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU ARALIK - 2012 SİSTEME GİRİŞ http://kbs.muhasebat.gov.tr/index.html linkine tıklanır. Açılan sayfada KBS GİRİŞ butonuna tıklanır.

Detaylı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE WEB PORTAL KULLANICI KILAVUZU V1.0 Genel Tanıtım Ar-Ge Web Portal Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde bulunan Bilim

Detaylı

T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU

T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU ARALIK - 2012 SİSTEME GİRİŞ http://kbs.muhasebat.gov.tr/index.html linkine

Detaylı

Bilimsel Araştırma Projeleri Otomasyon Sistemi

Bilimsel Araştırma Projeleri Otomasyon Sistemi Bilimsel Araştırma Projeleri Otomasyon Sistemi Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz, Bilimsel Araştırma Projelerini Otomasyon Sistemi üzerinden nasıl yönetebileceğiniz hakkında yönergeler içermektedir. Yeni otomasyon

Detaylı

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Ana sayfa açıldığında istediğiniz dili sağ tarafta olduğu gibi seçebilirsiniz. Arama çubuğundan istediğiniz yayın için arama yapabilirsiniz. Çıkan sonuç listesinden kitabın

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Adres : Sanayi Karşısı, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dahili: 3412 ya da 3418 E-Mail

Detaylı

MerlonErasmus Otomasyon Sistemi

MerlonErasmus Otomasyon Sistemi MerlonErasmus Otomasyon Sistemi MerlonErasmus Modülleri Öğrenci Hareketliliği Gelen Gelen Öğrenim Formu Gelen Staj Formu Giden Giden Öğrenim/Staj Formu Personel Hareketliliği Gelen Personel Formu Giden

Detaylı

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI Personel Yazılım ve Uygulama Dairesi KASIM -2014 I - VEKALET AYLIĞI FİHRİST 1. Bölüm : Vekalet İşlemleri Bilgi Girişi 1.1. Vekalet Bilgi

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU

BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI EYLÜL 2016 1 Bu kılavuzda yazılı bilgiler Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Bilgi İşlem Otomasyonu dahilinde kullanılan

Detaylı

16 18 MART 2016 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR - ICEC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ

16 18 MART 2016 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR - ICEC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ 16 18 MART 2016 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR - ICEC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ Daha önce e-mail adresinize gönderilen giriş bilgilerinizi yazıp (E-mail - Şifre), «Giriş Yap» butonuna

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI AYLIK PUANTAJ YAZILIMI KULLANIM KLAVUZU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI AYLIK PUANTAJ YAZILIMI KULLANIM KLAVUZU GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI AYLIK PUANTAJ YAZILIMI KULLANIM KLAVUZU NİSAN 2011 GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI AYLIK PUANTAJ YAZILIMI Mühendislik Fakültesi tarafından geliştirilen ve Mühendislik

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Hazırlık Öğrencisi) v1.1 (09.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS), öğrencilere öğrenme materyali, ödev, forum, sınav gibi farklı etkinlikler sunan ve

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MANİSA BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MANİSA BAROSU MANİSA BAROSU Uncubozköy Mah. Adalet Sarayı A Blok Kat: 2 MANİSA Tel : 444 45 25 Faks : 0 236 236 06 11 Internet : http://www.manisabarosu.org.tr E-mail : info@manisabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi

Detaylı

FAZLA ÇALIŞMA MODÜLÜ UYGULAMA KILAVUZU

FAZLA ÇALIŞMA MODÜLÜ UYGULAMA KILAVUZU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FAZLA ÇALIŞMA MODÜLÜ UYGULAMA KILAVUZU NİSAN-2009 BİM PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA DESTEK ŞUBESİ Kamuda farklı kanunlara tabi olarak, -Memur -Kadro karşılığı

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış Otomasyon Erişimi Menüler ve İçerikleri Ana Ekran Unsurları Sorular Çıkış Otomasyona nasıl ulaşılabilir? Kullanıcı Adı İlk Şifre Oluşturma Otomasyon Sistemi Otomasyon Sistemine nasıl ulaşılabilir? Üniversitemiz

Detaylı

E-PERFORMANS SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

E-PERFORMANS SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU İÇİNDEKİLER Referans No: İKD.1-KK-001 İlk Yayım Tarihi: 09.09.2015 Revizyon Tarihi / No: 01.07.2016/01 Doküman Sahibi Departman: Ücret Yönetimi ve Raporlama Bölümü Yayımlayan Departman: Organizasyon ve

Detaylı

4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları

4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları 4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları ADIM 1: Ana Sayfadayken sol sekmede bulunan Başvuru sekmesine tıklayınız. Projelerinizi ve Sonuç Bilgilerinizi girmek için karşınıza çıkan

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

PERSONEL KAYMAKAM ADAYLIĞI MODÜLÜ

PERSONEL KAYMAKAM ADAYLIĞI MODÜLÜ PERSONEL KAYMAKAM ADAYLIĞI MODÜLÜ (PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAYMAKAM ADAYLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KULLANICI KLAVUZU Eylül 2011 Havva Yıldırım İçindekiler 1 AMAÇ... 4 2 GİRİŞ... 4 3 KAYMAKAM ADAYLARI... 6 3.1.STAJ

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ E-POSTA KULLANIM ÖZELLİKLERİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ E-POSTA KULLANIM ÖZELLİKLERİ ORDU ÜNİVERSİTESİ E-POSTA KULLANIM ÖZELLİKLERİ E-posta sunucusuna erişmek için http://posta.odu.edu.tr/ adresini kullanınız. E-posta giriş ekranında adınıza tanımlanan kullanıcı adı (@odu.edu.tr uzantısı

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğrenci 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem Seçili haftaya öğretim elemanının eklediği bir canlı ders varsa dersin başlığı üzerine tıklayınız açılan

Detaylı

Kalite Sistem Laboratuarları Extranet Uygulaması El Kitabı. Versiyon 1.0

Kalite Sistem Laboratuarları Extranet Uygulaması El Kitabı. Versiyon 1.0 Kalite Sistem Laboratuarları Extranet Uygulaması El Kitabı Versiyon 1.0 2009 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1 Giriş... 4 2 Sisteme Giriş... 5 3 Şifre Hatırlatma... 6 4 Ana sayfa... 7 5 Tekliflerim... 8 6

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

ÇELEBİ SUCCESS PERFORMANS YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÇELEBİ SUCCESS PERFORMANS YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÇELEBİ SUCCESS PERFORMANS YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER SİSTEM KULLANIMI... 3 1. Sisteme Giriş ve Ana Sayfa:... 3 2. Şifre Değiştirme:... 4 3. Sistem Dilini Değiştirme:... 4 4. Performans

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İZMİR BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İZMİR BAROSU İZMİR BAROSU 1456 Sokak, No: 14, Alsancak / İZMİR Tel: 0 (232) 463 00 14 Faks: 0 (232) 463 66 74 Internet : www.izmirbarosu.org.tr E- Mail: info@izmirbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi Firma Yönetim Paneli

Uzaktan Eğitim Sistemi Firma Yönetim Paneli Uzaktan Eğitim Sistemi Firma Yönetim Paneli Firmalar için hazırlanmış yönetim panelinin kullanma kılavuzu Giriş Sistemde Kullanıcı Arama Eğitim Atamalarının Yönetilmesi Kullanıcıya Ders Atanması Kullanıcıya

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI AYLIK PUANTAJ YAZILIMI MUTEMET KULLANIM KLAVUZU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI AYLIK PUANTAJ YAZILIMI MUTEMET KULLANIM KLAVUZU GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI AYLIK PUANTAJ YAZILIMI MUTEMET KULLANIM KLAVUZU NİSAN 2011 1 GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI AYLIK PUANTAJ YAZILIMI Mühendislik Fakültesi tarafından geliştirilen ve

Detaylı

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport eğitim portalı firmamız bünyesinde aldığınız veya almanız gereken eğitimlerinizin takibini sağlayabileceğiniz aynı zamanda sizin için hazırlanan ve sisteme

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

MERSİN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KLAVUZU

MERSİN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KLAVUZU Kurumumuz bu seneden itibaren Usta Öğretici olarak çalışacak arkadaşlarımızın başvurularını internet üzerinden alacaktır. Başvuru esnasında sizlerden hiçbir evrak istenmeyecektir. Bununla birlikte görev

Detaylı

TradeAll TR Tablet&Web Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Tablet&Web Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- Uygulamaya Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4- Portföy Ekranı 5- Zincir Emir 6- Teknik Analiz 7- Ayarlar 1. Uygulamaya Giriş TradeAll TR Tablet Uygulamasına Giriş TradeAll TR tablet

Detaylı

İZMİR BUCA 1. ve 2. ETAP KONUT PROJELERİNDEN ARTAN 138 KONUT PROJESİ TERCİH SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

İZMİR BUCA 1. ve 2. ETAP KONUT PROJELERİNDEN ARTAN 138 KONUT PROJESİ TERCİH SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU İZMİR BUCA 1. ve 2. ETAP KONUT PROJELERİNDEN ARTAN 138 KONUT PROJESİ TERCİH SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Şekil 1: Online Üye Hizmetleri Ana Sayfa OYAK WEB Sayfası ONLINE ÜYE HİZMETLERİ Bölümünün altında yer

Detaylı

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler GİRİŞ... 2 KULLANIM KILAVUZU... 3 Kullanıcı Arayüzü;... 3 Full sürümde yer alan modüller;... 4 Finans Modülü... 5 Yeni Cari hesap nasıl eklenir?... 5 Cari Hesap Fişi Nasıl Oluşturulur?... 8

Detaylı

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel 1. Portala Giriş Masraf beyanı portalına girmek için http://www.agmasraf.com adresine girilir. Sistem sizi tanıyarak girişi gerçekleştirir, şifre sorması durumunda Kullanıcı adı kısmına; sicil numarası,

Detaylı

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014 Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin 2014 İzlenecek yol Sistemi nasıl kullanıırm? 1 2 Üye ol Profil oluştur 3 Mobil ödeme yap 4 Puanına uygun tercih kriterlerini belirle 5 Tercih grubunu oluştur

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU AÇILIŞ Programa giriş yaptığınızda karşınıza destek sayfamız gelecektir. Buradan program kullanımı ve olası hatalar hakkında bilgiler alabilir, güncellemeler ve gerekli programların

Detaylı

T.C. istanbul ÜNiVERSiTESi ÖĞRENCi BiLGi SiSTEMi. ÖĞRETiM ELEMANI KULLANIM KILAVUZU

T.C. istanbul ÜNiVERSiTESi ÖĞRENCi BiLGi SiSTEMi. ÖĞRETiM ELEMANI KULLANIM KILAVUZU T.C. istanbul ÜNiVERSiTESi ÖĞRENCi BiLGi SiSTEMi ÖĞRETiM ELEMANI KULLANIM KILAVUZU 1 1. Sisteme Giriş Nokta Üniversite Otomasyonu sistemini kullanabilmek için öncelikle Windows işletim sisteminde bulunan

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

BAROLAR WEB SİTESİ EĞİTİMİ

BAROLAR WEB SİTESİ EĞİTİMİ BAROLAR WEB SİTESİ EĞİTİMİ HAZIRLAYAN HÜSEYİN SARI 23 MART 2011 ANKARA - İÇERİK YÖNETİM PANELİ - İÇERİK EKLEME İçerik eklerken öncelikle içeriği hangi kayıt tipinde ekleleyeceğimizi belirliyoruz. Tarih

Detaylı

İçindekiler T.C. BAŞBANAKLIK ATATÜRK KÜLTÜR DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU

İçindekiler T.C. BAŞBANAKLIK ATATÜRK KÜLTÜR DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU İçindekiler Yayım Takip Sistemi (YAYSİS)... 2 https://yaysis.ayk.gov.tr... 2 I. Sisteme Kayıt... 2 II. Üye Giriş... 4 III. Eser/Makale Başvurusu... 4 IV. Başvuru Takibi... 7 V. Hakemden Gelen Düzeltmeler...

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi K12Net Veli Yardım Kılavuzu K12Net e Erişim K12Net Erişim Bilgilerini Güncelleme K12Net te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme K12Net Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme

Detaylı

Sitesini açıp sağ köşede bulunan Giriş kısmını kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Sitesini açıp sağ köşede bulunan Giriş kısmını kullanarak giriş yapabilirsiniz. 1 Sisteme Giriş Yapmak Yeni sisteme giriş için; http://www.iletisimmakinesi.com Sitesini açıp sağ köşede bulunan Giriş kısmını kullanarak giriş yapabilirsiniz. Boş alanları doldurarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

Detaylı

KAMU MEVZUATI TAKĠP DERNEĞĠ DÖNER SERMAYE EK ÖDEME OTOMASYON PROĞRAMI KULLANIM KLAVUZU

KAMU MEVZUATI TAKĠP DERNEĞĠ DÖNER SERMAYE EK ÖDEME OTOMASYON PROĞRAMI KULLANIM KLAVUZU Kamu Mevzuatı Takip Derneği İktisadi İşletmesi KAMU MEVZUATI TAKĠP DERNEĞĠ DÖNER SERMAYE EK ÖDEME OTOMASYON PROĞRAMI KULLANIM KLAVUZU 2011NİSAN 1 KAMU MEVZUATI TAKİP DERNEĞİ DÖNER SERMAYE EK ÖDEME OTOMASYON

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır.

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. Arabulucu Portalı Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. 2017 yılı sonu itibariyle UYAP Arabulucu Portal

Detaylı

Bu kılavuz, ders kaydınızı nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Kontrol listesi:

Bu kılavuz, ders kaydınızı nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Kontrol listesi: Ders seçimi yapmadan önce, GSIS kullanıcı adınızı ve şifrenizi kayıt yaptırmış olduğunuz bölümden şahsen 1 temin etmelisiniz. (Öğrenci numaranız kaydınızı yapan görevli tarafından size kayıt esnasında

Detaylı

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS Bulut Sistemi Üye şirketlerimizden anket yoluyla toplanmakta olan bilgilerin online bulut sistemi üzerinden hatasız, düzenli, kontrol edilebilir ve

Detaylı