3- Camikebir mahallesi, Yeni mahalle ve Kayacık Mahallesine m 2 kitli parke taģı döģeme iģi tamamlanmıģtır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "3- Camikebir mahallesi, Yeni mahalle ve Kayacık Mahallesine m 2 kitli parke taģı döģeme iģi tamamlanmıģtır."

Transkript

1

2 1- Kasaba içi imar yolları kanalizasyon çalıģmaları sonucu kullanılamaz hale geldiğinden, bu yolların tam amı mıcır hafriyatı ile doldurup sulama ve sıkıģtırma iģlemi yapılarak asfalt yapılacak hale getirildi. 2- Camikebir mahallesi, Yeni mahalle, Kayacık mahallesi ve YeĢilyurt Mahallesine ,00 m 2 stabilize yol çalıģması yapılarak asfaltlanacak hale getirilmiģtir. 3- Camikebir mahallesi, Yeni mahalle ve Kayacık Mahallesine m 2 kitli parke taģı döģeme iģi tamamlanmıģtır.

3 4- Kayacık mahallesindeki eski ve çürümüģ olan ve yıkılmaya yüz tutmuģ olan ayaklı su deposu yerinden kaldırılarak boģ olan arazisine park alanı yapılacaktır. 5- Atık su projesi için Çevre ve ġehircilik Bakanlığı ve Ġller Bankasına Müracaat edilmiģ olup, Maliye Bakanlığı nda m² arazi tahsis edilmiģtir. Atık su arıtma projelendirme çalıģmaları ihale edilerek çalıģmalara baģlanmıģtır. 6- Ġller Bankası ile yaptığımız Protokol ile 540 KW lık GES (güneģ enerjisi ile elektrik üretme) Projesi için MEDAġ a lisanssız elektrik üretimi baģvurusu yapılmıģ olup baģvuru onayı beklenmektedir.

4 tarihinde GENÇLĠK VE SPOR BAKANLIĞI Spor Toto TeĢkilat BaĢkanlığı ile yapmıģ olduğumuz protokol çerçevesinde ,10 TL+ KDV ödenek alınarak 1 adet sentetik çim yüzeyli halı sahanın ihalesi yapılmıģ olup, Ġlgili firma halı sahayı yaparak, Kasaba halkının hizmetine sunulmuģtur. 8- Çevre ve Ģehircilik Bakanlığı nda 100 adet çöp konteynırı Belediye BaĢkanlığımıza hibe edilmiģtir.

5 9- Çevre ve Ģehircilik Bakanlığı ndan yol süpürme aracı Belediye BaĢkanlığımıza hibe edilmiģtir. 10- Türkiye Belediyeler Birliği Tarafından Belediye BaĢkanlığımıza 1 adet Kazıyıcı ve Yükleyici aracı Belediye BaĢkanlığımıza hibe edilmiģtir. 11- Çevre ve ġehircilik Bakanlığına ihtiyacımız olan 1 adet vidanjör aracı için müracaat edilmiģtir. Araç 2017 yılı içerisinde teslim edilecektir.

6 12- Aksaray Belediye BaĢkanlığı tarafından Belediye BaĢkanlığımıza 1 adet Ģahin marka otomobil hibe edilmiģtir. 13- Belediyemiz bütçesinden Belediye BaĢkanlığımıza 1 adet hizmet aracı alınmıģtır. 14- Belediyemizde Cenaze yıkama ve morg aracı olmadığından dolayı Belediye Envanterine kayıtlı ve atıl durumda olan 1993 model (ısuzu) marka aracı cenaze yıkama ve morg aracına çevrilmiģtir.

7 15- Belediyemizde içme suyu arıza ve bakım aracı olmadığından dolayı Belediye Envanterine kayıtlı ve atıl durumda olan 1993 model (ısuzu) marka içme suyu arıza ve bakım aracına çevrilmiģtir. 16- Belediyemizde kar kürüme aracı olmadığından dolayı Belediye Envanterine kayıtlı olan 2000 model (fatih) marka Kamyonun ön kısmına aparat takılarak kar kürüme aracına çevrilmiģtir. 17- Kasabamızda çocuk oyun alanları kısıtlı olduğundan ve Kasabamızda spor tesisi bulunmadığından 5 adet çocuk parkı ve spor aletlerinin olduğu parklar Belediyemizin çeģitli mahallelerine kurulmuģ olup, Park ve bahçe alanları yeģillendirilerek çiçek ve ağaç dikimi iģlemleri yapılmıģtır.

8 18- Kayacık mahallesine 1 adet 6.832,00 m2 lik yürüyüģ-dinlenme alanı ve çocuk parkı yapılmıģtır. 19- Beldemizdeki Camilerimize kamelya kurulumu yapılıp. Park ve bahçe alanları yeģillendirilerek çiçek ve ağaç dikimi iģlemleri yapılmıģtır. 20- Ġçme suyu Ģebekesi yenilenmesi için Ayaklı Su Deposu Projesi ihalesi yapılmıģtır yılı içerisinde ayaklı su deposu yapılacaktır.

9 21- Belediye Hizmet Binası Bahçe Duvarı ve araç parkı için kapalı garaj yapılmıģtır. 22- Belediyemizin kendi bütçesinden Kasabamızda 800 adet su abonesinin, arıza ve bakım iģlemi yapılıp vatandaģların hizmetine sunulmuģtur. 23- Kasabamızda su sayaçlarının okuma iģlemi manuel olarak defter karalama sistemi yapılırken el terminali sistemi kurularak aylık okuma sistemine geçilmiģtir.

10 24- Ġlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile varılan anlaģma çerçevesi içerisinde EĢmekaya Liseli yanına 8 derslik ek bina 2017 yatırım programına alınmıģtır. 25- EĢmekaya Ġlköğretim Okulu için Aksaray Valiliğine 1 adet spor salonu için müracaat edilmiģ olup, spor salonunun temeli atılmıģtır. 26- Kasabamızdaki emekliler için ve kasabamıza gelen konuklar için Emekli ve Konuk Evi yapılmıģtır.

11 27- Eski karakol binasının alanı düzenlenerek çim ekimi, ağaç dikimi ve kamelya kurulumu yapılmıģtır. 28- Kayacık Mahallesine yeni yapılan Uhud camisinin avlu duvarı, tuvaletleri, elektrik iģleri ve bahçe düzenlemesi Belediyemiz tarafından yaptırılmıģtır. 29- Yeni Mahallemizdeki Yavuz Sultan Selim (merkez) caminin Ģadırvanı ve sıhhi tesisat iģleri yenilenmiģtir.

12 30- Belediyemizde Emekli olan 2 adet personele Ġller Bankasında kredi çekilerek Emeklilik ikramiyeleri ödenmiģtir. 31- Yeni su depomuzun ve Süleymencik Yaylasındaki yatay su depomuzun etrafı temizlenerek tel örgü ile çevrilmiģtir. 32- Beldemizde bulunan Pazar alanındaki umumi tuvalet ve lavaboların bakımı yapılıp yenilenmiģtir.

13 33- Belediye Binamızın yıllardır yapılmayan bakımı; güçlendirme çalıģmaları yapılmıģtır. Belediye Hizmet Binamızın tamirat ve boya iģlemleri yapılmıģtır. 34- Belediye binası giriģindeki lavabolar yenilenerek sağlıklı hale getirilmiģtir. 35- Meclis toplantı salonu yeniden düzenlenerek, meclis toplantılarına halkında katılımı sağlanmıģtır.

14 36- Belediye Hizmet Binasındaki Eski ve çürümüģ evrak dolapları yenisi ile değiģtirilmiģ olup, arģiv odası yenilenmiģtir. 37- Bay ve bayanlara yönelik Çanakkale ġehitlerini ve ġehit Ömer HALĠSDEMĠR i ziyaret gezileri düzenlenmiģtir. 38- Konya-Aksaray devlet kara yolu kenarında bulunan ağaçları sulama amacıyla 1 adet derin kuyu açılmıģtır. Yer altı borular döģenerek damlama sistemi ile sulama iģlemi gerçekleģmiģtir.

15 39- Beldemiz içerisindeki kullanılmayan yıkılmaya yüz tutmuģ evler tamamen yıkılmıģtır yılları arasında 200 öğrencimize kıģlık kaban-mont yardımında bulunulmuģtur yılları arasında 500 ihtiyaç sahibi vatandaģımıza gıda yardımı yapılmıģtır.

16 yılları arasında aģure ayı sebebiyle düzenli olarak kasaba halkımızla birlik ve beraberliğimizi sağlamak ve kaynaģma amacıyla aģure dağıtımı yapılmaktadır. 43- Uygulamalı GiriĢimcilik Eğitimi, giriģimcilik kültürünü yaygınlaģtırmak ve giriģimcileri iģ planı kavramı ile tanıģtırarak baģarılı iģletmelerin kurulmasını sağlamak amacı ile KOSGEP, Aksaray Ticaret Borsası ve EĢmekaya Belediye BaĢkanlığı iģbirliği ile NĠSAN 2016 tarihleri arasında GĠRĠġĠMCĠLĠK kursu verildi.

17 44- Beldemizde Belediyemiz ve Eskil ilçe Halk Eğitim Merkezi tarafından Katı Yakıt Kalorifer AteĢçisi kursu, Geleneksel El NakıĢları kursu, Masa Tenisi kursu, Futbol kursları verilmiģ olup, Geleneksel El NakıĢları kursu ve Futbol kursumuz devam etmektedir yılı içerisinde 15 Temmuz sonrası, birlik ve beraberliğimizin pekiģmesi, milli manevi duygularımızın artması için kiģi için yemek verildi.

18 46- EĢmekaya belediyesi tarafından çevre bilincini artırmak amacıyla EĢmekaya ĠLK/ORTA okulu Öğrencilerine yönelik eğitim ve Ödüllü yarıģma sempozyumu gerçekleģtirildi Yılı Küçük Sanayi Sitesi ihalesi yapılmıģ olup, Ġller bankası destekli olan bu ihale 2017 yılının son aylarına bitmesi planlanmaktadır.

3- Camikebir mahallesi, Yeni mahalle ve Kayacık Mahallesine m 2 kitli parke taģı döģeme iģi tamamlanmıģtır.

3- Camikebir mahallesi, Yeni mahalle ve Kayacık Mahallesine m 2 kitli parke taģı döģeme iģi tamamlanmıģtır. 1- Kasaba içi imar yolları kanalizasyon çalıģmaları sonucu kullanılamaz hale geldiğinden, bu yolların tam amı mıcır hafriyatı ile doldurup sulama ve sıkıģtırma iģlemi yapılarak asfalt yapılacak hale getirildi.

Detaylı

ĠVRĠNDĠ ĠLÇESĠ KÖYLERE HĠZMET GÖTÜRME BĠRLĠĞĠ BAġKANLIĞI 2013 YILI FAALĠYET RAPORU

ĠVRĠNDĠ ĠLÇESĠ KÖYLERE HĠZMET GÖTÜRME BĠRLĠĞĠ BAġKANLIĞI 2013 YILI FAALĠYET RAPORU ĠVRĠNDĠ ĠLÇESĠ KÖYLERE HĠZMET GÖTÜRME BĠRLĠĞĠ BAġKANLIĞI 2013 YILI FAALĠYET RAPORU 1- Birliğimizin 2013 Yılı Gelir ve Gider Bütçesi meclisimizce 1.958,00.TL.sı olarak kabul edilip yürürlüğe girmiģtir.

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TALAS BELEDİYESİ 2016 FAALİYET RAPORU 71-78 1- Faaliyet ve Proje Bilgileri Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2016 yılı içerisinde 4734 sayılı

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS 2017 30 MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

Fatih Ortaokulu. Brifing Dosyası

Fatih Ortaokulu. Brifing Dosyası Fatih Ortaokulu Brifing Dosyası 2012 2013 1. Bölüm OKULUN ADI : Fatih Ortaokulu Müdürlüğü ADRESĠ : Merkez Mahallesi Ġstiklal Caddesi No: 81 AkkuĢ/ORDU WEB SĠTESĠ : www.akkusfatih.k12.tr POSTA : 743298@meb.gov.tr

Detaylı

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU PERSONEL DURUMU : - 4 Adet Memur - 4 Adet Kadrolu İşçi - 1 Adet Sözleşmeli Personel 9 Adet Personelle hizmet vermekteyiz. ARAÇ DURUMU : - 2 Adet Hizmet

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERİ 01 TEMMUZ 2017 31 TEMMUZ 2017 YILLIK FAALİYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir toplu yapı

Detaylı

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLĠFE CĠTY KONUTLARI YÖNETĠCĠLĠĞĠ 01 NĠSAN 2017-30 NĠSAN 2017 FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi üzerinde

Detaylı

T.C. RĠZE BELEDĠYE BAġKANLIĞI Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü Mimari Estetik Komisyonu Toplantı Kararları

T.C. RĠZE BELEDĠYE BAġKANLIĞI Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü Mimari Estetik Komisyonu Toplantı Kararları T.C. RĠZE BELEDĠYE BAġKANLIĞI Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü Mimari Estetik Komisyonu Toplantı ları Tarih : 16.10.2015 No : 2015-10-16 Toplantı Yeri : Rize Belediyesi Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü Toplantı

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 3 01. Personel Giderleri...

Detaylı

SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI

SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ 2009-2017 HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI İÇİNDEKİLER 1-Tarihçe 2-İdari Yapı 3-Hizmet Birimleri 4-Sosyal Yatırımlar 5-Çevresel Yatırımlar 6-Kültürel Yatırımlar 7-Altyapı

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 01.12.2016 Sayısı 70 İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 nolu parselde bulunan Spor Sahasının Spor Genel Müdürlüğüne tahsisi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Gündemin

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ Bilindiği gibi Kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verebilirliği ve malî saydamlığı sağlamak

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :164 KARAR 164 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 08 Mayıs 2015 Cuma günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :163 KARAR 163 : Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün

Detaylı

Bin TL yatırım yaptı.

Bin TL yatırım yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 2014-2015 Yılında Muğla ya 247 Milyon 454 Bin TL yatırım yaptı. 2016 Yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 410 Milyon 218 Bin TL yatırım yapacak. 2 FEN İŞLERİ

Detaylı

2017 YILI MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYKONAKLAR 2017 YILI MAYIS AYI 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi üzerinde

Detaylı

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYKONAKLAR 2017 YILI HAZİRAN AYI 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi üzerinde

Detaylı

TOPLUM YARARINA PROGRAM KATILIMCI DUYURUSU

TOPLUM YARARINA PROGRAM KATILIMCI DUYURUSU ACIGÖL BELEDİYESİ Acıgöl Belediyesi Mücavir Alan Sınırları İçerisinde TYP Katılımcı Sayısı 17 Başvuru Tarihleri 04.10.2014-14.10.2014 İkamet: Nevşehir İli Acıgöl İlçesi nde ikamet etmek gerekmektedir.

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- Ġlçemize bağlı Kalabak mahallesi 61.65.71.117.125.136.140

Detaylı

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2010 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2010 YILI FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2010 YILI FAALİYET RAPORU PERSONEL DURUMU : - 4 Adet Memur - 10 Adet Kadrolu İşçi TOPLAM 14 Adet Personelle hizmet vermekteyiz. ARAÇ DURUMU : 2010 yılında 1 işçi personel emekli

Detaylı

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR 1-2012 YILI GENEL BÜTÇELİ YATIRIM PROGRAMINDA OLAN İŞLER; Yalova Bayındırlık ve İskan Hizmet Binası işinin sözleşmesi yapıldı. Yapım aşamasında. Altınova

Detaylı

T.C. BALIKESĠR ĠLĠ KÖRFEZ BELEDĠYELER BĠRLĠĞĠ 2014 MALĠ YILI FAALĠYET RAPORU

T.C. BALIKESĠR ĠLĠ KÖRFEZ BELEDĠYELER BĠRLĠĞĠ 2014 MALĠ YILI FAALĠYET RAPORU T.C. BALIKESĠR ĠLĠ KÖRFEZ BELEDĠYELER BĠRLĠĞĠ 2014 MALĠ YILI FAALĠYET RAPORU 0 T.C. BALIKESĠR ĠLĠ KÖRFEZ BELEDĠYELER BĠRLĠĞĠ 2014 YILI FAALĠYET RAPORU Birliğimiz tüzüğü gereği üye Belediyelerin 5393 sayılı

Detaylı

YAZI ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 FAALĠYET RAPORU

YAZI ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 FAALĠYET RAPORU YAZI ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER I. GENEL BĠLGĠLER A.Misyon ve Vizyon B.Yetki, Görev ve Sorumluluklar C.Ġdareye ĠliĢkin Bilgiler 1. Fiziksel Yapı 2. Örgüt Yapısı 3. Bilgi ve Teknolojik

Detaylı

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2 0 1 5 Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2016 Yılı Gider Bütçe fişleri, tüm müdürlüklerden toplanarak konsolide edilip İdare Bütçesi hazırlanmıştır. 2016 Yılı Performans Esaslı Analitik Bütçe Taslağı

Detaylı

T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO

T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO BRİFİNG DOSYASI 2015 1. BÖLÜM KURULUŞUN GENEL TANIMI KURUMUN ADI Atabey : Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü KURUMUN ADRESİ Yeni Mahalle : Hastahane cad. TELEFON

Detaylı

Encümene giren zabıt sayısı...833. Encümende ihtar verilen zabıt sayısı... 353. Encümende ceza çıkan zabıt sayısı...480

Encümene giren zabıt sayısı...833. Encümende ihtar verilen zabıt sayısı... 353. Encümende ceza çıkan zabıt sayısı...480 Müdürlüğümüz Personeli 1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiseri 1 Zabıta Trafik Komiseri 1 Veteriner Hekim 21 Zabıta Memuru 6 Yardımcı Zabıta 2 Köpek Toplama Personeli 2 Kalem Yardımcı personel

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ARALIK AYI 1. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 110: Gündemin birinci maddesi; Yapılan müzakere ve oylamada;

Detaylı

2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı TeĢkil edenlerin 2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden

Detaylı

ĠZMĠR ĠLĠ ÇĠĞLĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

ĠZMĠR ĠLĠ ÇĠĞLĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI ĠZMĠR ĠLĠ ÇĠĞLĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI Karar Tarihi:04.08.2017 Karar Sayısı: 84516765-301-05/47 Meclis BaĢkanı: ĠnĢ. Müh. Hasan ARSLAN Belediye BaĢkanı MECLĠS TOPLANTISINA KATILAN ÜYELER: SEMRA AKSU,

Detaylı

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU

2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEġLĠ PARK GARDENYA SĠTESĠ 2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE SİTE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Bağcılar Ġlçesi, Bağlar Mahallesi Mimar Sinan

Detaylı

MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU

MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1 MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1 PLANLAMA ALANI Planlama Alanı Konya-Manavgat Karayolu

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ Bartın Fatih Ortaokulu- Okullar Hayat Olsun Projesi Fatih Ortaokulu Kurum Kodu: 721829 Telefon:

Detaylı

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ MAKİNE PARKI ve EKİPMANLARI Bu yıl içinde belediyemiz elektrik işlerinde ve ağaç budamada kullanılan 1 adet bomlu platform, 3 adet Kamyonet, 1 adet Kamyon, 1 adet Tanker, 1 adet

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :93 KARAR 93 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Mart ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Mart 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Sarnıç Mahallesi meydanında bulunan kapalı

Detaylı

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2013 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2013 YILI FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2013 YILI FAALİYET RAPORU PERSONEL DURUMU : - 5 Adet Memur - 4 Adet Kadrolu İşçi TOPLAM 9 Adet Personelle hizmet vermekteyiz. ARAÇ DURUMU : - 2 Adet Hizmet otosu - 1 Adet Kazıyıcı

Detaylı

İL ÖZEL İDARESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI. Bütçe Yılı 2011 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ

İL ÖZEL İDARESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI. Bütçe Yılı 2011 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ KURUMSAL 44.11.01. İL Sİ Sayfa No 1 BİRİMİ 10 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET TÜRÜ 4 LER VE HİZMETLER FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ÖDENEK ( TL ) TESVİYE ( YENİ LER ) 1. 06 5 7 08

Detaylı

ALKENT İCRA KOMİTESİ 2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. 2011 görev dönemi için oluģturulan Merkez Yönetim Kurulu ve Ġcra Kurulu Üyeleri;

ALKENT İCRA KOMİTESİ 2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. 2011 görev dönemi için oluģturulan Merkez Yönetim Kurulu ve Ġcra Kurulu Üyeleri; ALKENT İCRA KOMİTESİ 2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 2011 görev dönemi için oluģturulan Merkez Yönetim Kurulu ve Ġcra Kurulu Üyeleri; ALKENT Ġcra Komitesi BaĢkanı ALKENT Ġcra Komitesi Üyesi ALKENT Ġcra Komitesi

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ YATIRIM ve İNŞAAT MÜDÜRLÜĞÜ İhale Birimi Marangoz Atölye Birimi Yapı Denetim Birimi Yazı İşleri ve Arşiv Birimi YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI - Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul İnşaat Bakım ve

Detaylı

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi.

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. Karar No : 41850698.301.05-31 Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza havale edilen, Bosna Hersek Kütüphanemizin bulunduğu Bosna Hersek Halit Eroğlu

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ. Yatırım İzleme ve Değerlendirme Raporu

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ. Yatırım İzleme ve Değerlendirme Raporu NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ Yatırım İzleme ve Değerlendirme Raporu Ocak 2016 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 1 1.1. KURULUŞUN YATIRIMLARININ FİNANSMAN KAYNAKLARI... 1 1.2. KURULUŞUN MEVCUT

Detaylı

2017 YILI NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI

2017 YILI NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI PROJE ADI KONU ve TARİH OTOPORT OTOMOBİL AVM 01 NİSAN 2017 30 NİSAN 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul Ġli, Esenyurt Ġlçesi,Turgut Özal Mahallesi 68. Sokak No: 46 adresinde

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016 Karar No : 2016/11-1 (109) Gündem maddesi gereğince; Temizlik İşleri Müdürlüğü nün 25/11/2016 tarih ve 32341 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı Çevre Koruma ve

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Hüseyinbeşeler mahallesi musluk cami yanı sokak

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN 2017 30 NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

MALAZGİRT BELEDİYESİNE AİT 2004 YILI ÇALIŞMA RAPORUDUR

MALAZGİRT BELEDİYESİNE AİT 2004 YILI ÇALIŞMA RAPORUDUR MALAZGİRT BELEDİYESİNE AİT 2004 YILI ÇALIŞMA RAPORUDUR İnsan Gücümüz ve Personel Durumu Belediyemizde mevcut 72 kadro bulunmaktadır. Mevcut kadrolardan 29 dolu ve 43 kadromuz münhal bulunmaktadır. 2004

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

Karaköprü Belediyesi Meclis BaĢkanlığına;

Karaköprü Belediyesi Meclis BaĢkanlığına; BAŞKANIN SUNUŞU Karaköprü Belediyesi Meclis BaĢkanlığına; Karaköprü, ġanlıurfa ilimizin yeni yapılaģan ve kentleģme sürecini devam ettiren bir beldesidir. ÇağdaĢ ve modern imar planıyla gecekondusu olmayan,

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 130 Oturum : 1 Konusu : Devir BaĢkanlık Makamından havaleli ĠĢletme ve ĠĢtirakler Dairesi BaĢkanlığı ibareli 14.03.2017 tarih ve 23817205-301.01-E.687 sayılı yazı Belediye Meclisinin 14.03.2017

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI PERFORMANS RAPORU STRATEJİK AMAÇ/ 1-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Park ve Yeşil alanlarda;

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ

AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ HAKKINDA Çevre Hizmetleri Birliği 09.12.2005 tarih ve 26018 Sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak kurulmuştur. Afyonkarahisar Merkez Belediyesi

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

TÜRK SPOR TEġKĠLATINI MEYDANA GETĠREN KURUM VE KURULUġLAR (5) DOÇ.DR.HAKAN SUNAY A.Ü.SBF

TÜRK SPOR TEġKĠLATINI MEYDANA GETĠREN KURUM VE KURULUġLAR (5) DOÇ.DR.HAKAN SUNAY A.Ü.SBF TÜRK SPOR TEġKĠLATINI MEYDANA GETĠREN KURUM VE KURULUġLAR (5) DOÇ.DR.HAKAN SUNAY A.Ü.SBF Türk Spor TeĢkilatını Meydana Getiren Kurum ve KuruluĢlar Ülkemizdeki spor kuruluşlarını hizmet ve faaliyetleri

Detaylı

MECLİS KARARLARI: Karar Tarihi : Kara Numarası : 2017/08 Toplantı Tipi : Olağan : Yetki Verilmesi.

MECLİS KARARLARI: Karar Tarihi : Kara Numarası : 2017/08 Toplantı Tipi : Olağan : Yetki Verilmesi. MECLİS KARARLARI: Kara Numarası : 2017/08 : Yetki Verilmesi. KARAR : Kullanımı belediyemize ait olan Cihanbeyli Göletindeki vana odaları ve vanalarına uzun zamandır bakım ve onarımı yapılmadığı için deforme

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı

TORTUM ĠLÇESĠ KÖYLERE HĠZMET GÖTÜRME BĠRLĠĞĠ 2008 FAALĠYETLERĠ

TORTUM ĠLÇESĠ KÖYLERE HĠZMET GÖTÜRME BĠRLĠĞĠ 2008 FAALĠYETLERĠ TORTUM ĠLÇESĠ KÖYLERE HĠZMET GÖTÜRME BĠRLĠĞĠ 2008 FAALĠYETLERĠ KÖYDES FAALĠYETLERĠ: Tortum Ġlçesine bağlı (47) köy bulunduğu, bu köylerin muhtelif alt yapı sorunları için; (2008) yılı içinde ( 11) adet

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu. Banaz Belediye Başkanlığı. 243 Gün. Liste (Mülakat Yöntemi) Banaz Belediye Başkanlığı

Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu. Banaz Belediye Başkanlığı. 243 Gün. Liste (Mülakat Yöntemi) Banaz Belediye Başkanlığı Banaz Belediye Başkanlığı Kamusal Alt Yapının Yenilenmesi-Çevre Temizliği TYP Katılımcı Sayısı 10 Banaz Belediye Başkanlığı Banaz Belediye Başkanlığı tarafından toplum yararına programlar kapsamında ilçede

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 26 : Geçici ĠĢçi ÇalıĢtırma Vizesinin Verilmesi Belediyelerde istihdam edilecek geçici iģçi pozisyon vizesinin verilmesi, mevcut mevzua hükümleri çerçevesinde belediye meclisi

Detaylı

DENETİM KURULU RAPORU

DENETİM KURULU RAPORU DENETİM KURULU RAPORU 1- GİRİŞ 1-1 KONU Denetleme Kurulu olarak Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 01.03. 31.01. döneminde, Federasyon Ġdari iģlemler, sportif faaliyetler ile ilgili iģlem ve harcamalara

Detaylı

PAMUKOVA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREV DAĞILIMI

PAMUKOVA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREV DAĞILIMI PAMUKOVA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREV DAĞILIMI A) TEMEL EĞİTİM : Okul öncesi eğitimi yaygınlaģtıracak ve geliģtirecek çalıģmalar yapmak, Ġlköğretim öğrencilerinin maddi yönden desteklenmesini

Detaylı

T.C. Sağlıklı Kentler Birliği. 2008 Faaliyet Raporu

T.C. Sağlıklı Kentler Birliği. 2008 Faaliyet Raporu T.C. Sağlıklı Kentler Birliği 2008 Faaliyet Raporu SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ FAALİYETLERİ MECLĠS TOPLANTILARI EĞĠTĠM ÇALIġMALARI KONFERANSLAR DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ AVRUPA SAĞLIKLI ġehġrler ULUSAL AĞLARI ÇALIġMALARI

Detaylı

İL GENEL MECLİSİNİN 2015 YILI EKİM AYI TOPLANTISI GENEL GÜNDEMİ (Valilik Toplantı Salonu 05,06,07,08,09/10/2015 tarihleri arası) G Ü N D E M

İL GENEL MECLİSİNİN 2015 YILI EKİM AYI TOPLANTISI GENEL GÜNDEMİ (Valilik Toplantı Salonu 05,06,07,08,09/10/2015 tarihleri arası) G Ü N D E M 1. Yoklama. İL GENEL MECLİSİNİN 2015 YILI EKİM AYI TOPLANTISI GENEL GÜNDEMİ (Valilik Toplantı Salonu 05,06,07,08,09/10/2015 tarihleri arası) G Ü N D E M 2. Geçen birleģime ait tutanak özetinin okunması

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH KAVAKLI KONAKLARI SĠTESĠ 2017 AĞUSTOS AYI FAALĠYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 16.10.2015 2015/571 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği teklifi ile ilgili Hukuk 16.10.2015 2015/572

Detaylı

T.C GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN KARARI KARAR TUTANAĞI. 5 Üye Mehmet Nuri BALCI 6 Üye Mehmet Abbas POLAT

T.C GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN KARARI KARAR TUTANAĞI. 5 Üye Mehmet Nuri BALCI 6 Üye Mehmet Abbas POLAT I N Karar No 20 1 Birlik Başkanı Av. Osman BAYDEMĠR Karar Tarihi 26.07.2010 2 Üye Oylama Şekli 3 Üye Oturum Sayısı 4 Üye 5 Üye 6 Üye 8 Üye İ Ç E R İ Ğ İ : Birlik BaĢkanlığı nın 21.07.2010 tarih ve 336

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.03.2017 Karar No : 41850698.301.05-39 : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile

Detaylı

Isparta Kule Koza Evleri Yönetim Kurulu tarihinde Yönetim ofisinde toplanıp aģağıdaki kararı almıģlardır.

Isparta Kule Koza Evleri Yönetim Kurulu tarihinde Yönetim ofisinde toplanıp aģağıdaki kararı almıģlardır. SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERİ 1 OCAK 2017 01 MART 2017 YILLIK FAALİYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir toplu

Detaylı

ĠMAR ÇALIġMALARI. 1/5.000 LİK ve 1/1.000 LİK HALİHAZIR HARİTA 1/50.000 LİK ÇEVRE DÜZENİ PLANI 1/25.000 LİK ve 1/5.000 LİK NAZIM İMAR PLANLARI

ĠMAR ÇALIġMALARI. 1/5.000 LİK ve 1/1.000 LİK HALİHAZIR HARİTA 1/50.000 LİK ÇEVRE DÜZENİ PLANI 1/25.000 LİK ve 1/5.000 LİK NAZIM İMAR PLANLARI KOCAELĠ DEN SAĞLIKLI PLANLAMA ĠMAR ÇALIġMALARI 1/5.000 LİK ve 1/1.000 LİK HALİHAZIR HARİTA 1/50.000 LİK ÇEVRE DÜZENİ PLANI 1/25.000 LİK ve 1/5.000 LİK NAZIM İMAR PLANLARI ĠMAR ÇALIġMALARI Gebze Planlama

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ- / DENİZLİ Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu 1 SUNUŞ..3 I-OCAK- HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 4 A. Bütçe Giderleri 4 01. Personel

Detaylı

T.C. KIRġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI MECLĠS KARARI

T.C. KIRġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI MECLĠS KARARI TOPLANTI TARĠHĠ : 04/01/2018 SAATĠ : 14:00 OTURUM : 1 BĠRLEġĠM : 1 MECLĠS BAġKAN V. : Veli ġahġn T.C. 1-AÇILIġ : Belediye Meclisi, Belediye BaĢkan Yardımcısı Veli ġahġn BaĢkanlığında 04/01/2018 PerĢembe

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/10-1 (102) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24.10.2018 tarih ve 33152 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Deliminnet Mahallesi 1960

Detaylı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti. Odamız tarafından Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu na Fethiye sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili; Fethiye Körfezi nin Temizlenmesi,

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2014 / 8 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2014 / 8 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2014 / 8 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Koruma ve Güvenlik Hizmeti Alımı. Komisyonumuza havale edilen Zabıta Müdürlüğü nün 05/05/2014 tarih ve 14956 sayılı teklifi üzerinde

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALİ YILI FALİYET RAPORU GERÇEKLEŞTİRİLEN İHALELER: nce yılında gerçekleştirilen ihalelere ait liste aşağıda verilmiştir. 2/419 110 luk Sabit Aksamlı Kırma Eleme Tesisi Mal Alımı 2/66262

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 56 : Meclis üyeliği hk. T.C. BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Kasım ayı toplantısının 13.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 07/10/2013 ve 11/10/2013

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH OTOPORT OTOMOBİL AVM 01 TEMMUZ 2017 31 TEMMUZ 2017 1. AVM TANITIMI, YÖNETİM VE DENETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul Ġli, Esenyurt Ġlçesi,Turgut Özal Mahallesi 68. Sokak

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK

BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK 85 MUSTAFA AKÇAY BEYAĞAÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN ZOLAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 1 2 MUSTAFA AKÇAY KARDEŞİMLE DEV PROJELERE İMZA ATACAĞIZ Değerli hemşehrim; Denizlimiz

Detaylı

YUNUSEMRE (MANİSA) TİCARET ALANI

YUNUSEMRE (MANİSA) TİCARET ALANI YUNUSEMRE (MANİSA) KEÇİLİKÖY MAHALLESİ, 2687 ADA 6 PARSEL E AİT TİCARET ALANI NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ A Ç I K L A M A R A P O R U H AZI RLAYAN DENGE PLAN ġehġr PLANLAMA OFĠSĠ Hakan ORHAN ġehir Plancısı

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

PLAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

PLAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU Tarih : 04 / 01 / 2017 Sayı : 03 03.01.2017 tarih ve 03 sayılı karar ile komisyonumuza incelenmek ve tetkik edilmek üzere havale edilen Denetim Komisyonu nun uzman çalıştırılıp çalıştırmayacağı, çalışma

Detaylı

YATIRIMLAR 2003-2010 FAALİYETLER. Bursa İl Özel İdaresi 2011 BURSA. Mali İşler Daire Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğü

YATIRIMLAR 2003-2010 FAALİYETLER. Bursa İl Özel İdaresi 2011 BURSA. Mali İşler Daire Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğü YATIRIMLAR FAALİYETLER 2003-2010 T.C. Bursa İl Özel İdaresi nin 2003 ve 2010 Yılları Arasında Gerçekleştirdiği Yatırımlar; Köy-İlçe, Sektör-İlçe ve Sektör-Bursa İli Bazında Verilmiştir. Bursa İl Özel İdaresi

Detaylı

YER TESLİM TARİHİ SÖZLEŞM E TARİHİ

YER TESLİM TARİHİ SÖZLEŞM E TARİHİ Köy İçme Suları S. N O PROJENİN ADI ÖDENEK YAKLAŞIK MALİYETİ İHALE BEDELİ FARK İHALE TÜRÜ SÖZLEŞM E TARİHİ YER TESLİM TARİHİ İŞİN BİTİRİLECE Ğİ TARİH İŞİN BİTİRİLDİ Ğİ TARİH GEÇİCİ KABUL TEKNİK PERSONEL

Detaylı

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU PERSONEL DURUMU : - 4 Adet Memur - 11 Adet Kadrolu İşçi TOPLAM 15 Adet Personelle hizmet vermekteyiz. ARAÇ DURUMU : 2009 yılında 1 memur 2 işçi personel

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı 2014 Yılı Faaliyet Raporu 2015 YILI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma Şube Müdürlüğü ve Emlak Yönetimi

Detaylı

2. İDARİ FAALİYETLER. Asansörlere blok kat daire planları yazıları yaptırılmıģ ve yerlerine konulmuģtur. MART 2017 AYI FAALİYET RAPORU

2. İDARİ FAALİYETLER. Asansörlere blok kat daire planları yazıları yaptırılmıģ ve yerlerine konulmuģtur. MART 2017 AYI FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 MART 2017-31 MART 2017 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM ORGANİZASYONU VE DOLULUK ORANLARI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet

Detaylı