YURT İÇİ PAKET TUR SÖZLEŞMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YURT İÇİ PAKET TUR SÖZLEŞMESİ"

Transkript

1 1 - ) Taraflar ve Konusu YURT İÇİ PAKET TUR SÖZLEŞMESİ Bir tarafta MAÇAHEL TURİZM SEYAHAT. LTD.ŞTİ Bu sözleş ede kısa a A e ta di e a ıla aktır. diğer tarafta tüketi i arası da urt içi ve urt dışı gezileri ko usu da iş u sözleş e addolu uştur. ) Seyahat Acentesi MAÇAHEL TURİZM SEYAHAT LTD.ŞTİ Telefon bilgi@macaheltur.com Tüketici Telefon 2 - ) Sözleş e Bedeli 2.1 Sözleş e edeli KDV dâhil TL 2.2 Bu edele, tur ve a otel rezervas o elgesi VOUCHER da elirtile tü hiz etler dâhildir. Otel giriş çıkış tarihler i, süreler, ulaşlı deta ları, pa si o duru u i e Vou her elgesi de elirtildiği gi idir Bu lar hari i deki turlar ve hiz etler ekstra ücrete tabidir. Gidile ek ülkeleri evzuatları a göre turistlerde alı ası gereke vergi, resi, harç ve e zeri ka usal öde eler ile döviz kurları da ka akla a fi at değişiklikleri tüketi i e a sıtılır. Bu duru tüketi i e derhal ildirilir. Tüketici bildirimden sonra herhangi bir taz i at öde ede sözleş ede dö e ilir ahut apıla değişiklikleri ve fi at üzeri deki etkisi i elirtile ek sözleş e i ka ul eder. 3 - ) Ödemeler 3.1 : Bu for u i zala ası la Ma ahel Turiz Seyahat Ltd Şti ' ı tur şartları ı ka ul et iş sa ılırsı ız. For u i zala ası da so ra turu iptal duru u da; öde e iz saklı kalıp aşka ir tarihte a ı tura ve a uadili ir tura katıla ilirsi iz ve a turu hareket gü ü e 30 gü de fazla iptallerde ta a ı, gü arası iptallerde % 50 si, 15-8 gü arası iptallerde % 25 i, 7 gü de daha az kala za a ada ise hiç ir geri öde e apıl az ve alı a ü ret Ma ahel turiz Seyahat Ltd Şti ne irad kaydedilir. Kalan tüm taksitler muaccel hale gelir ve tahsil edilir. Tura katıla ak kişilerde iri ve a irkaçı ı gel e esi duru u da ukardaki koşullar göz ö ü e alı arak ua el taksitleri kredi kartları da tahsil edilir. Turun Ma ahel Turiz Seyahat Ltd Şti tarafı da iptali duru u da apıla tü tahsilâtlar üşteri e iade edilir. Bu for da ola öde eler dışı da Ma ahel Turiz Se ahat Ltd Şti adı geçe kredi kartı ı ve ilgileri i hiç ir şekilde kulla a az. Macahel Turiz Seyahat Ltd Şti u for daki ilgileri gizli tut ak zoru dadır. Taraflar herha gi ir a laş azlık duru u da Macahel Turiz Seyahat Ltd Şti ka ıtları ı kesi delil olarak ka ul ederler. Bu sözleş ede doğa ile ek u uş azlıklarda Rize İli ahke eleri ve i ra daireleri yetkilidir.

2 3.2 İ diri li hiz et satı ala tüketi i, hiz et edeli i ta a ı ı rezervas o tarihi de ödemekle yükümlüdür. 3.3 Özel ürü ve Erke Rezervas o i diri li hiz etlerde aki e i, hiz eti aşla ası da en geç 60 gün önce ödenmesi gerekmektedir. 4 - ) İptal ve Devir 4.1 A e te, gerekli tü öze i göster iş ol ası a rağ e gezi i aşla ası a veya deva ı a e gel teşkil ede ; gerekli ol u sa ısı kadar kesi ka dı oluş a ası ve/ve a olu suz hava koşulları, ol e geli, grev, terör, sis, savaş ihti ali, ö görüle ez tek ik hususlar ve tü ü ir se eplerde dola ı gezi i iptal ve a tehir ede ilir. Bu durumda tüketi i i taz i at hakkı oktur. 4.2 Tüketi i, hiz eti aşla ası a 5 gü kala a kadar iptal talep ettiği de ödediği edeli ta a ı ke disi e iade edilir. i diri li, özel ürü ler ve Erke Rezervas o dö e i de apıla rezervasyonlar hariç) 4.3 Tüketi i i, ke disi ve a iri i dere e akra aları ı gü lük utat iştigali e e gel ola rahatsızlıkları ve a ölü leri i ta teşekküllü devlet hasta esi de alı a ak res i kurul raporu ile hiz eti aşla ası da ö e azılı i razı, iptal/devir maddeleri i istis asıdır. 4.4 Tüketici, hizmetin aşla ası a ta 7 gü ö esi e kadar turu istediği kişi e devrede ilir. Devrala, aki e ve devir se e i le doğa tü asraflarda devrede ile era er sorumludur. Tüketici, tüm İptal/devir talepleri i azılı olarak hiz eti aşla gı ı da evvel acentesine sunmakla yükümlüdür. 4.5 Tüketi i i aşla gı ı ı kaçırdığı hiz ete iştirak ede eği i azılı olarak ildir e esi duru u da; A e te tüketi i adı a apıl ış tü rezervas o ve hizmetleri 24 saat sonra iptal et e hakkı a sahiptir. Bu gi i iptallerde tüketi i e herha gi ir ü ret iadesi apıl az. 4.6 A e te gerekli gördüğü duru larda Tüketi i e ildir ek ka dı la ila ettiği ve a ka ıt aldığı turları hiz eti aşla ası da evvel kıs e ve a ta a e iptal ede ilir. A ı sürede ve a hiz et sırası da a e te hiz et kapsa ı daki otel isi leri i, ulaşı araçları ile u ları hareket erleri i, progra da elirtil iş ve gezile ek er olarak gösteril iş erleri zi aret sıraları ı değiştire ilir. Tüketi i u değişiklilik ve iptalleri haklı ede lerle ka ul et ediği takdirde, rezervas o u u iptal edip, tüketil e e hiz et edelleri i iade al a hakkı a sahiptir. 5 - )Turun Süresi, Yeme ve İç e: Vou her (kişi, ko akla a ve tur detayları) da Belirtildiği gibidir. 6 - ) Hareket Saatleri Uçak, vapur, tre, oto üs v. ulaşı araçları ı hareket saatleri sözleş e i apıldığı tarihte geçerli ola saatlerdir. Daha so ra taşı ı ı şirketleri apa ağı tarife değişiklikleri de a e ta

3 soru lu değildir. Sözleş edeki uçak, vapur, tre, oto üs, v. ulaşı araçları ı hareket eri saat ve sefer sa ıları gezide ö e a e tede ko trol edil elidir. Herha gi ir se epte dola ı ulaşı araçları a ağlı olarak ve a ol a a se eplerde değişiklik apıla ilir. Acenta ız tur hareket deta ları ı ol ulara ildir ekle irlikte ol uları ızda u deta ları öğre ekle ükü lüdür. Bu tura ait hareket saatleri vou her ko akla a ve tur deta ları elgesi de elirtildiği gi idir. DURAKLAMA YERLERİ: Ya lız a oto uslü turlarda, dakika ı geç e e ek şekilde, ol güzergahı üzeri deki di le e tesisleri de ihti aç olası verilir. Di le e tesisi, e kadar sıklıkla ola verile eği gi i a rı tılar, kapta şoförleri izi i isi atifi dedir. Mola erleri, Hava, ol ve ge el şartlara ağlı olarak değişiklik göstere ilir. Af o 'da Kola lı di le e tesisleri de durulur 7 - ) Bagaj 7.1 Tura katıla tüketi i i her türlü gezide 5 7 e atları da ü ük ol a ak ka dı ile bir valiz uçaklı se ahatlerde ise kg. agaj götür e ve getir e hakkı vardır. Bagajları içi de para, kı etli evrak ve e zeri değerli zi et eş aları ulu durul a alıdır. Ka ola agaj içi deki kı etli eş ada a e ta soru lu tutul az. Bizi ö eri iz taşı a kola lığı açısı da u uşak ku aş apılı sekil ala ilir özellikte valiz ve a ça taları getiril esi. 7.2 Kokan, akan, a ı ı ve a patla ı ı vasıfları ola ve a çevresi e rahatsızlık vere eş alar ile kesici delici ve ateşli silahlar ve her çeşit ha va, a e ta ı a rı a ve açıkça azılı izi ol ada taşıt araçları a ve ko akla a ak tesislere alı azlar. 7.3 A e ta perso eli i ağır kusuru da ka akla a agaj ka ı ve a hasarı duru u da ka ola ve a hasar göre agajı içi de ulu a eş aları addi ve a evi değer ile sair vasıf ve özellikleri gözetil eksizi gezi i topla edeli içi de ulaşı a isa et ede kıs ı ı ½si ka ola eş a sahi i e öde ir. A e ta tüketi i tarafı da ke disi e azılı olarak kı etleri ile irlikte deklare edilerek tesli edil iş eş a ı her türlü ka ı da, hasarı da ve çalı ası da en çok gezinin bedeli kadar sorumludur. 8 - ) Vize İşle leri Gür ista turları da vize ve pasaport iste e esi e karşı so raki ka u değişiklikleri ile iste esi duru u da; Gür ista turları da Vize pasaport işle leri tüketi i e aittir. A ak gezi i aşla ası da a ö e gerekli tü elgeleri eksiksiz olarak a e ta a tesli edil esi hali de ü reti uka ili de vize işle leri takip edile ilir. a lık sürede ve a daha so ra vize içi tesli edile pasaportla ilgili olarak, vize işle leri ta a e ko soloslukları inisiyatifinde olduğu da acentenin vize alı a a ası da dola ı herha gi ir soru luluğu oktur. Vize alı ası o ülke e giriş gara tisi ver ediği de, ülke e ka ul edil e e ler açısı da a e ta ı hiç ir soru luluğu oktur. Ve u se eple herha gi bir iade veya tazminat ödemez. 9 - ) REHBER ÜCRETİ: Reh er ü reti, reh er olduğu elirtile turlarda tur edeli e dâhildir.

4 10 - ) Genel Hükümler 10.1 Se ahat sigortası hiz eti satı ala ve a se ahat sigortası se ahat paketi i içi de ulu a tüketi ileri eksik ve a a ıplı ifa, hasar, zarar ve ka ıpları ile ilgili te i atı kapsa ı u hiz eti su a sigorta fir ası ı poliçesi le elirle iştir. A e ta u te i atları içeriği, kapsa ları ve a u gula a şekilleri ile ilgili herha gi ir soru luluk taşı a aktadır. Tüketi i seha at sigortası ı kapsa ı ı satış te sil isi de al ak ile ükü lüdür Tüketi i i, aşladığı turu, hiz eti kusurlu olduğu da bahisle terk etmesi halinde, turu terk ettiği i a e ta etkilisi e ve ko akladığı otele se epleri ile irlikte azılı olarak ildir ek zoru dadır. Aksi halde tüketi i turu terk et iş sa ıl ış ve hiz eti alıp kulla ış addolunur Tüketicinin şikâ etçi olduğu hususları hiz eti ifası sırası da azılı olarak etkili e ildir esi i i i etli tüketi i i öze or udur. Tüketi i i şikâ etçi olduğu halde hiz eti so u a kadar kulla ası şikâ etçi olduğu hususlar ile ilgili ika e hiz et ve edel iadesi gi i taz i at hakları ı ortada kaldırır Sözleş ede i zası ulu a a a ak sözleş e e ko u gezi e katıla tüketi i ler de ke di adları a ka ıt aptır akla görevle dirdikleri tüketi i ler u sözleş e i oku up ka ul ve taahhüt et iş sa ılırlar. Bu a rağ e, sözleş ede izzat i zaları ı ol adığı gerekçesi le gezi e katıla tüketi i ler i a e ta ale hi e ve katıl ış oldukları gezi ile ilgili dava ve takipler ve a e ta ı tüketi i e u sözleş ede azılı hususlar dışı da ir edel a da tazminat ödemek zoru da kal ası hali de a e ta ı sözleş ede i zası ulu a tüketi i ler e öde iş olduğu fazla iktar içi rü u hakkı ahfuzdur. Bu gezi e katıla tüketi iler i zala ış ol asalar dahi taraflar arası da geçerli ola ak u sözleş e şartları ı katalog ve ila lar ede i ile öğre iş, gezi e u sözleş e şartları da katıl a ı taahhüt et işlerdir Sözleş e i tüketi ide kala kop ası ile a e tada kala kop ası arası da çelişki olursa a e tada kala kop a ka ıtları esas alı a aktır Tüketici, rehber, tesis, acente ve ulaşı ara ı etkilileri i satı alı a hiz etle ilgili ildirdiği kurallara u a ağı ı;.kişileri can, mal ve huzuru a sa gı du a ağı ı aksi takdirde hiz eti haklı ede le ala a a ağı ı ve iade hakkı ı ulu adığı ı ka ul eder Bu sözleş ede doğa u uş azlıkları çözü ü içi Tüketici, isterse ikametgâh adresindeki mahkemelerde de dava açabilir ) Zoru lu Seyahat Sigortası sa ılı asa ı 12.maddesi u arı a; paket tur hiz eti satı alı dığı takdirde paket turun eksik yâda hiç verile e esi halleri sigorta ile te i at altı a alı ıştır. Te i at kapsa ı paket tur edeli kadardır Zoru lu se ahat sigortası paket turlarda tüm tuketi elere tarafı ızda apıl aktadır. LÜTFEN SİGORTA POLİÇENİZİ SATIŞ TEMSİLCİNİZDEN İSTEYİNİZ.

5 11.3 Paket Turlar dışı da kala hiz etlerde, Tüketi i dilerse ko akla a hiz eti aşla ada evvel; kaza ve hastalık hali de çıkış oktası a dö üş asrafları ile her türlü kazada doğa zarar ile tedavi asrafları ı sigortalata ilir Bu sözleş e Vou her ko akla a deta ları da dâhil sa fada oluş aktadır. Vouh er da adı geçe tü kişiler adı a Sözleş e i ir üshası ı tesli aldı. TUR KATILIMCILARINA ULAŞILAMADIĞI OLASI BİR ACİL DURUMDA İRTİBAT KURULABİLECEK KİŞİNİN BİLGİLERİ Adı so adı E-Posta Adresi Cep tel No Sözleş e i okudu. Bir sureti i tesli aldı. TÜKETİCİ ACENTE YETKİLİSİ Serdar GALİPOĞLU İMZA Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi İLETİŞİM BİLGİLERİ Ardeşe Rize Turkey bilgi@macaheltur.com

HİZMET SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye

HİZMET SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye MADDE 1 - KONU: HİZMET SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye www.zinyaturizm.com.tr internet sitesinden elektronik ortamda satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen

Detaylı

iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eg.gov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik tescil birimlerinden randevu alabileceklerdir.

iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eg.gov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik tescil birimlerinden randevu alabileceklerdir. SÜRÜCÜ BELGESİ İŞLEMLERİ Ye i tip sürü ü elgesi al ak, değiştir ek ve e ile ek iste e vata daşlar, / / tarihi de iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eggov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik

Detaylı

Ek1 de detayı verilen hizmetlerin toplam fiyatına tüm vergiler dahildir. 1. Rezervasyon anında kredi kartı ile veya

Ek1 de detayı verilen hizmetlerin toplam fiyatına tüm vergiler dahildir. 1. Rezervasyon anında kredi kartı ile veya KONAKLAMA TRANSFER- REHBER PAKET TUR HİZMETİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1- ) TARAFLAR : Bir tarafta BAŞARI TURİZM İTH.İHR.SAN VE TİC.A.Ş.(Bu sözleşmede kısaca SEYAHAT ACENTASI diye anılacaktır.) diğer tarafta bu

Detaylı

Türk Borçlar Kanunu. Kira Sözleşmesi. Güncellenme Tarihi:

Türk Borçlar Kanunu. Kira Sözleşmesi. Güncellenme Tarihi: Türk Borçlar Kanunu Kira Sözleşmesi 1 Güncellenme Tarihi: 01.06.2014 Temmuz öncesinde kira ilişkilerine sayılı Gayrimenkul Kiraları Hakkında Kanun ile bu kanunda d zenlenmeyen konularda Eski Borçlar Kanunu

Detaylı

Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e Bilgileri

Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e Bilgileri Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e Bilgileri Dos a İçeriği Bu dos a Oka Ü iversitesi tarafı da orga ize edile 8 Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e ilgileri i içerir.

Detaylı

YURT DIŞI PAKET TUR MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

YURT DIŞI PAKET TUR MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ YURT DIŞI PAKET TUR MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1-)TARAFLAR VE KONUSU: İş bu sözleşme bir tarafta YEDİ YİRMİDÖRT TÜMDÜNYA TURİZM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ( Bu sözleşmede kısaca ACENTE Diye anılacaktır.)

Detaylı

Yurt Dışı Turları Sözleşmesi. I. TARAFLAR ve SÖZLEŞMEKONUSU

Yurt Dışı Turları Sözleşmesi. I. TARAFLAR ve SÖZLEŞMEKONUSU Yurt Dışı Turları Sözleşmesi I. TARAFLAR ve SÖZLEŞMEKONUSU İş bu sözleşme, bir tarafta Alsancak Turizm Seyahat Acentesi adına satış acentesi / temsilcisi, diğer tarafta alt kısımda adı ve imzası bulunan

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR... . BİREYSEL BAŞVURU NASIL YAPILIR?...

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR... . BİREYSEL BAŞVURU NASIL YAPILIR?... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR.... BİREYSEL BAŞVURU NEDİR?..... Bire sel aş uru u diğer hak ara a olları da farkı..... Bire sel aş uru olu u a a asal e asal da a akları.... BİREYSEL BAŞVURU

Detaylı

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR EVİMİZDE YAPILACAK HAZIRLIKLAR ÇANTA VE VALİZLERE İSİM - ADRES BİLGİLERİ Valiz e ça taları üzeri e isim adres ve telefon bilgileri yazıl alıdır. Kay ol a duru u da eşya ı

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... V İÇİNDEKİLER... VII

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... V İÇİNDEKİLER... VII İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... V İÇİNDEKİLER... VII......... İŞ YAŞAMINDA ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİ ÖZEL GÜVENLİK İŞVERENLERİ UYGULAMA REHBERİ Yargı Kararı İçerikli SORU CEVAP Özel Gü e lik Hiz etleri e Dair Ka u

Detaylı

Paket Tur Sözleşmesi

Paket Tur Sözleşmesi Paket Tur Sözleşmesi BRIGHT TRAVEL SEYAHAT ACENTASI YURT İÇİ VE YURTDIŞI PAKET TUR SÖZLEŞMESİ I-ÖDEMELER 1) Kayıt anında rezervasyon bedelinin en az % 35 i, bakiyesinin ise gezinin başlamasından en geç

Detaylı

YUKSEK YARGI KALEM HİZMETLERİ DERSİMİZE HOŞGELDİNİZ.

YUKSEK YARGI KALEM HİZMETLERİ DERSİMİZE HOŞGELDİNİZ. Bölge idare Mahke eleri Kuruluş ve Yapısı Türkiye'deki ölge idare ahke eleri, Türkiye'de idari yargı kolu u içinde yer alan mahkemelerden biridir. Ge el idari yargı düze i de ilk dere e idare ahke eleri

Detaylı

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 25.04.2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketi izi Olağa Ge el Kurul topla tısı, aşağıdaki gü de addeleri i görüş

Detaylı

*Üst menü muhasebe bölümü seçilir. *Çalışıla ak para iri i eur,usd v. seçilir.

*Üst menü muhasebe bölümü seçilir. *Çalışıla ak para iri i eur,usd v. seçilir. Nasıl Dövizli ipariş F Vere iliri? *Cari hesap kartları(f2) ölü ü de ilgili ari hesap kartı açılır. *Üst menü muhasebe bölümü seçilir. *Çalışıla ak para iri i eur,usd v. seçilir. *Çalışıla ak para iri

Detaylı

İÇİNDEKİLER İKİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... V ÖNSÖZ... VII KISALTMALAR... XVII BİRİNCİ KİTAP YENİLEME KADASTROSU. . Giriş:...

İÇİNDEKİLER İKİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... V ÖNSÖZ... VII KISALTMALAR... XVII BİRİNCİ KİTAP YENİLEME KADASTROSU. . Giriş:... İÇİNDEKİLER İKİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... V ÖNSÖZ... VII KISALTMALAR... XVII BİRİNCİ KİTAP YENİLEME KADASTROSU Giriş:... Ge el olarak kadastro:... İki i kadastro asağı:... İki i kadastro asağı ı a rık halleri:...

Detaylı

FHS TURİZM ( GEZGİN DAMAKLAR ) YURT DIŞI TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ

FHS TURİZM ( GEZGİN DAMAKLAR ) YURT DIŞI TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ .../.../ 2014 FHS TURİZM ( GEZGİN DAMAKLAR ) YURT DIŞI TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR VE KONUSU Bir tarafta Tatil Merkezi Turizm Org. Ltd. Şti. / FHS TURİZM / Gezgin Damaklar ( Bu sözleşmede kısaca

Detaylı

REZERVASYON / KONAKLAMA MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

REZERVASYON / KONAKLAMA MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ REZERVASYON / KONAKLAMA MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 / TARAFLAR: 1.1. İşbu sözleşme bir tarafta Sığacık Mah. Akkum Cad. No 175 Seferihisar İzmir adresinde yerleşik, 0232 745 74 55 telefon numarası

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

Görevi /Pozisyonu... Staj Yapılacak Kurumun; Adı :... Açık Adresi :... Tel.:...Faks:...E-posta:... Sektörü :... Faaliyet Konusu :...

Görevi /Pozisyonu... Staj Yapılacak Kurumun; Adı :... Açık Adresi :... Tel.:...Faks:...E-posta:... Sektörü :... Faaliyet Konusu :... FORM 1. STAJYER KABUL FORMU Avrasya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu... Programı öğrencilerinden...no.lu,... n...-... tarihleri arasında kurumumuzda 30 iş günü stajyer olarak görev almasını

Detaylı

. Türki e Tur u ası, 2015 Kurallı Klas a Lise Grubu O u açıkla ası, Kurallar, Pua la dır a ve Masa Kurulumu. Dağ ılık. Son güncelleme: 05.07.

. Türki e Tur u ası, 2015 Kurallı Klas a Lise Grubu O u açıkla ası, Kurallar, Pua la dır a ve Masa Kurulumu. Dağ ılık. Son güncelleme: 05.07. Dü a Ro ot Oli pi atı/wro World Ro ot Ol piad. Türki e Tur u ası, 2015 Kurallı Klas a Lise Grubu O u açıkla ası, Kurallar, Pua la dır a ve Masa Kurulumu Dağ ılık Son güncelleme: 05.07.2015 İçi dekiler

Detaylı

ÖNSÖZ... KISALTMALAR... İFLÂS HUKUKU. İflâs Hukuku a Giriş . GENEL BİLGİLER...

ÖNSÖZ... KISALTMALAR... İFLÂS HUKUKU. İflâs Hukuku a Giriş . GENEL BİLGİLER... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR... İFLÂS HUKUKU İflâs Hukuku a Giriş. GENEL BİLGİLER... A- Cüzî e Küllî İ ra... B- Takipli e Takipsiz İflâs... I- Takipli iflâs... II- Takipsiz iflâs...

Detaylı

2015 SEZONU GENEL KURALLAR

2015 SEZONU GENEL KURALLAR 2015 SEZONU GENEL KURALLAR İçi dekiler A. TURNUVA KATEGORİLERİ... 2 B. GRUP TANIMLARI... 2 C. TAKIM TANIMI... 2 D. KOÇLAR... 3 E. GENEL KURALLAR KURALLI KLASMAN... 4 1 A. TURNUVA KATEGORİLERİ Dü ya Ro

Detaylı

3.SÖZLEŞME KONUSU HİZMET VE FİYAT BİLGİLERİ

3.SÖZLEŞME KONUSU HİZMET VE FİYAT BİLGİLERİ FHS TURİZM (Gezgin Damaklar) Mesafeli SATIŞ İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 27866 sayılı resmi gazetede yayınlanan Mesafeli Sözleşmelere dair Yönetmelik ( Yönetmelik ) gereği internet ve sair iletişim

Detaylı

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş TARİHLİ

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş TARİHLİ BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 23.12.2015 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketi izi Olağa üstü Ge el Kurul topla tısı, aşağıdaki gü de addeleri

Detaylı

Gü ven ce He sa b Mü dü rü

Gü ven ce He sa b Mü dü rü Güvence Hesabı nın dünü, bugünü, yarını A. Ka di r KÜ ÇÜK Gü ven ce He sa b Mü dü rü on za man lar da bi lin me ye, ta nın ma ya S baş la yan Gü ven ce He sa bı as lın da ye - ni bir ku ru luş de ğil.

Detaylı

HÜRRİYETİ KISITLAYAN KORUMA TEDBİRLERİ YAKALAMA GÖZALTINA ALMA TUTUKLAMA VE ADLİ KONTROL

HÜRRİYETİ KISITLAYAN KORUMA TEDBİRLERİ YAKALAMA GÖZALTINA ALMA TUTUKLAMA VE ADLİ KONTROL HÜRRİYETİ KISITLAYAN KORUMA TEDBİRLERİ YAKALAMA GÖZALTINA ALMA TUTUKLAMA VE ADLİ KONTROL İÇİNDEKİLER ÜÇÜNCÜ BASIYA ÖNSÖZ...VII ÖNSÖZ... IX İÇİNDEKİLER... XI GİRİŞ... YAKALAMA - I. ÖNLEME VE KORUMA TEDBİRİ

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

YILI MALİ TATİL UYGULAMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

YILI MALİ TATİL UYGULAMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YILI MALİ TATİL UYGULAMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA Değerli Üye iz, Bili diği üzere ali tatili düze leye sayılı ka u.. tarih ve sayılı Res i Gazete'de yayı la arak ay ı tarih iti ariyle yürürlüğe gir iştir...

Detaylı

* Çocuk indirimi ebeveyn ile aynı odada kalmak şartı ile uygulanır.

* Çocuk indirimi ebeveyn ile aynı odada kalmak şartı ile uygulanır. TUR SÖZLEŞMESİ Sözleşme Tarihi: Tur Tarihi / Süresi: Paket Tur Adı: Tur Fiyatı: Toplam Alınan Ödeme / Ödeme Şekli: Tur Güzergâhı: Güzergahımız üzerinde... ve... bölgelerinde mola / duraklama yapacağız

Detaylı

3.SÖZLEŞME KONUSU HİZMET VE FİYAT BİLGİLERİ

3.SÖZLEŞME KONUSU HİZMET VE FİYAT BİLGİLERİ FHS TURİZM (Gezgin Damaklar) SATIŞ 1.TARAFLAR FHS Turizm( Gezgin Damaklar) Koşuyolu Mh. Koşuyolu Cd. No:142 34718 İSTANBUL (Acenta olarak anılacaktır) ve bu sözleşmeyi onaylayarak, hizmeti alan kişi de

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Anasayfa...4 Güncellemeler Sekmesi...4 Yazılar Menüsü...4 Tüm Yazılar Sekmesi...5

İÇİNDEKİLER. Anasayfa...4 Güncellemeler Sekmesi...4 Yazılar Menüsü...4 Tüm Yazılar Sekmesi...5 İÇİNDEKİLER WordPress kullanım kılavuzu...3 WordPress Kılavuzu : WordPress Nasıl Kurulur?...3 Cpanel üzerinden tek tıkla wordpress kurulumu...3 WordPress Kılavuzu : WordPress Yönetici Paneli...3 Başlangıç

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Konfeksiyon İhra atçılar Birliği atı al a Portalı. Tedarik Profili Kulla ı ı

Konfeksiyon İhra atçılar Birliği atı al a Portalı. Tedarik Profili Kulla ı ı İsta ul Tekstil ve Konfeksiyon İhra atçılar Birliği atı al a Portalı Tedarik Profili Kulla ı ı Dökü a ı İÇİNDEKİLER 1. SATIN ALMA PORTALINA KAYIT OLMA 03 1.1. Tedarikçi Kayıt/Gü elle e 04 1.1.1.Genel Bilgiler

Detaylı

E-Dö üşü Merkezi Müşteri özleş esi Sayfa 1 / 13

E-Dö üşü Merkezi Müşteri özleş esi Sayfa 1 / 13 1. TARAFLAR 1.1....... Adres : Telefon : Fax : E-mail : Yukarıda açık adresi, telefo, fa e e-mail i bulunan...... u da so ra MÜŞTE İ olarak a ıla aktır. 1.2.

Detaylı

ÖNSÖZ... ALTINCI BASININ ÖNSÖZÜ... BEŞİNCİ BASININ ÖNSÖZÜ... DÖRDÜNCÜ BASININ ÖNSÖZÜ...

ÖNSÖZ... ALTINCI BASININ ÖNSÖZÜ... BEŞİNCİ BASININ ÖNSÖZÜ... DÖRDÜNCÜ BASININ ÖNSÖZÜ... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... ALTINCI BASININ ÖNSÖZÜ... BEŞİNCİ BASININ ÖNSÖZÜ... DÖRDÜNCÜ BASININ ÖNSÖZÜ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR... SAYILI TEBLİGAT KANUNU NDA DEĞİŞİKLİK YAPAN KANUNLAR... I. BÖLÜM TEBLİGAT

Detaylı

I. GENEL OLARAK Kulüpleri spor ulara kestiği para ezaları ı e şekilde kesile eği federasyo ları

I. GENEL OLARAK Kulüpleri spor ulara kestiği para ezaları ı e şekilde kesile eği federasyo ları SPOR HUKUKUNDA PARA CEZASI I. GENEL OLARAK Kulüpleri spor ulara kestiği para ezaları ı e şekilde kesile eği federasyo ları yö et elikleri de düze le iştir. Para ezası, spor u u sözleş ede kay aklı ola

Detaylı

GSM Nu arası. Acil Durumda Aranacak Telefo Nu arası. Elektronik Posta Adresi VERİLECEK Hİ)MET TÜRÜ

GSM Nu arası. Acil Durumda Aranacak Telefo Nu arası. Elektronik Posta Adresi VERİLECEK Hİ)MET TÜRÜ EK:2 TAŞINMA) GENEL BİLGİLERİ Adı Jeoter al A o e Nu arası So adı Tüzel Kişi-Site- Kuru Adı Mahalle Isı a Ala ı ² Tah i i Bi a Dış Yüze Ala ı (m2) Bina Tipi (Konut - İş eri - Resmi Kurum- Otel) Cadde/Sokak

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM ÇÖZÜMLÜ PRATİK ÇALIŞMALARI

BİRİNCİ BÖLÜM ÇÖZÜMLÜ PRATİK ÇALIŞMALARI İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... VII İÇİNDEKİLER... IX BİRİNCİ BÖLÜM ÇÖZÜMLÜ PRATİK ÇALIŞMALARI PRATİK ÇALIŞMA -... Adi şi ket E ek se a e PRATİK ÇALIŞMA -... Adi şi ket Se a e tü le i PRATİK ÇALIŞMA -... Kollektif

Detaylı

İHALE DOSYASI İNCELEME RAPORU

İHALE DOSYASI İNCELEME RAPORU İHALE DOSYASI İNCELEME RAPORU Örnek İncelenen İhale dosyası bilgileri: 20 OCAK 2015 Tarihinde ilana çıkan İdareye Telefonla İhale Dosyasında yapmış oldukları hatalar İHALE UZMANI Tarafından sözlü olarak

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

GİRİŞ CÜMLESİ. Giriş ü lesi, ko uya girişi yapıldığı, ko u u ta ıtıldığı ü ledir.

GİRİŞ CÜMLESİ. Giriş ü lesi, ko uya girişi yapıldığı, ko u u ta ıtıldığı ü ledir. PARAGRAF TAMAMLAMA GİRİŞ CÜMLESİ Giriş ü lesi, ko uya girişi yapıldığı, ko u u ta ıtıldığı ü ledir. Paragrafı konusu u ü lede ortaya atılır. Tü de geli ge elde özele yö te i i uygula dığı paragraflarda

Detaylı

Rekabet Kurumu İle İlişkilerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Kılavuz

Rekabet Kurumu İle İlişkilerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Kılavuz Rekabet Kurumu İle İlişkilerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Kılavuz Reka et Kuru u, Sayılı Reka eti Koru ası Hakkı da Ka u "Ka u " ile kendisine verilen görevleri yerine getirirke çeşitli

Detaylı

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017 CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: 23-26 KASIM 2017 Tur Tarihi: 22-27 KASIM 2017 Ibis Alger Aeroport Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Mercure Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Hilton

Detaylı

İÇİNDEKİLER... SUNUŞ... İKİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... BİRİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... TABLOLAR VE ŞEKİLLER LİSTESİ... KISALTMALAR LİSTESİ...

İÇİNDEKİLER... SUNUŞ... İKİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... BİRİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... TABLOLAR VE ŞEKİLLER LİSTESİ... KISALTMALAR LİSTESİ... İÇİNDEKİLER SUNUŞ... İKİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... BİRİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... TABLOLAR VE ŞEKİLLER LİSTESİ... KISALTMALAR LİSTESİ... BİRİNCİ BÖLÜM PARLAMENTO HUKUKU: KAVRAM, KAYNAKLAR VE TARİHSEL

Detaylı

DALOĞLU TURİZM YURT İÇİ / YURT DIŞI PAKET TUR SÖZLEŞMESİ

DALOĞLU TURİZM YURT İÇİ / YURT DIŞI PAKET TUR SÖZLEŞMESİ DALOĞLU TURİZM YURT İÇİ / YURT DIŞI PAKET TUR SÖZLEŞMESİ İş bu sözleşme Meşrutiyet Mah. Uzun Mehmet Cad. Çemberci İşhanı Kat: 2 No: 23/9 67000 Zonguldak, Daloğlu Turizm Taşımacılık İnş. Madencilik Petrol

Detaylı

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI EXPOLAND TOUR TG EXPO FUARCILIK A.Ş RESMİ SEYAHAT ACENTESİDİR. ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI 29 Ocak- 01 Şubat 2018 Giriş:27 Ocak 2018 - Çıkış:02 Şubat 2018 PAKET PROGRAM (Uçak bileti,

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı ITMA BARCELONA 20-26 Haziran 2019 İTMA Barcelona Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1 : TK 1 Türk HavaYolları ile 19 23 Haziran Gidiş Dönüş Barcelona / 4 gece 5 gün (4 gece Barcelona)

Detaylı

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER:

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER: ULUDAĞ KAYAK KAMPI 2 gece - 3 gün TUR PROGRAMI: 1.GÜN: Sabah saat 07:00 da okuldan hareket. Öğlen otele varış. Öğle yemeği, odalara yerleşme ve yarım gün kayak yapma imkanı, akşam yemeği ve konaklama.

Detaylı

Çift Anadal & Yandal-Bölümlerarası Yatay geçiş

Çift Anadal & Yandal-Bölümlerarası Yatay geçiş Çift Anadal & Yandal-Bölümlerarası Yatay geçiş T.C. AVRA YA ÜNİVER İTE İ ÇİFT ANADAL PROGRAMI BAŞVURU KOŞULLARI ÇİFT ANADAL PROGRAMINA İLİŞKİN GENEL E A LAR. Öğre i iki i a adal diplo a progra ı a, a adal

Detaylı

İÇİNDEKİLER. SORU - CEVAP VE İÇTİHATLI İŞ MEVZUATI REHBERİ İşçi e İş ere Ki e De ir? İş İlişkisi Nedir?...

İÇİNDEKİLER. SORU - CEVAP VE İÇTİHATLI İŞ MEVZUATI REHBERİ İşçi e İş ere Ki e De ir? İş İlişkisi Nedir?... İÇİNDEKİLER......... SORU - CEVAP VE İÇTİHATLI İŞ MEVZUATI REHBERİ İşçi e İş ere Ki e De ir? İş İlişkisi Nedir?... İşçi i Öze e Sadakat Bor u Nedir?... İşçi i Sadakat Yükü lülüğü e Yö elik Yargı Kararı

Detaylı

LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN

LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN Süleyman Demirel Üniversitesi Ulusal ve Uluslararası Araştır a Proje Koordi atörlüğü LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2209/A - Araştır a Projeleri Destek Progra ı Bilgilendirme Semineri (2015/2. Dönem) 15 Ekim

Detaylı

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 1.GÜN 22.00 Okul önünden hareket ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 2.GÜN 08.00 Antalya ya varış ve Düden Şelalesi gezisi, 09.00 Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı gezisi, 10.00 Expo fuar alanına varış, 12.00 Öğle

Detaylı

YURT DIŞI TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR VE KONUSU

YURT DIŞI TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR VE KONUSU YURT DIŞI TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR VE KONUSU İş bu sözleşme Yıldız Posta Caddesi Emekli Subay Evleri 39/10 adresinde mukim ROTADIŞI GEZGİNLER markasının sahibi TOPKATOURS INTERNATIONAL TURIZM A.Ş.

Detaylı

HABER BÜLTENİ. XX Sayı 16. Ko ya ı imalat sanayi 17 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor:

HABER BÜLTENİ. XX Sayı 16. Ko ya ı imalat sanayi 17 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor: HABER BÜLTENİ XX.08.2015 Sayı 16 Ko ya a ayi Odası (KSO ve Türkiye Eko o i Politikaları Araştır a Vakfı TEPAV iş irliği de gerçekleştirile Konya İ alat Sa ayi Güven Endeksi Anketi, Türkiye i, yerel düzeyde

Detaylı

-İşçileri özlük dos aları oluşturul a ıştır. İşvere çalıştırdığı her işçi içi ir özlük dosyası düze ler. İşvere u

-İşçileri özlük dos aları oluşturul a ıştır. İşvere çalıştırdığı her işçi içi ir özlük dosyası düze ler. İşvere u 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelikler gereği İŞYERLERİNDE GENEL OLARAK ALINMASI GEREKLİ ÖNLEMLER (Son Güncelleme: 27.04.2013)427 -İşçileri özlük dos aları oluşturul a ıştır.

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR... BİRİNCİ BÖLÜM TAZMİNAT İSTEMİ, KOŞULLARI VE YARGILAMA USULÜ I. GENEL BİLGİLER...

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR... BİRİNCİ BÖLÜM TAZMİNAT İSTEMİ, KOŞULLARI VE YARGILAMA USULÜ I. GENEL BİLGİLER... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR... BİRİNCİ BÖLÜM TAZMİNAT İSTEMİ, KOŞULLARI VE YARGILAMA USULÜ I. GENEL BİLGİLER... A. Taz i at Ka ra ı e Koru a Ted irleri... B. Koru a Ted irleri Nede

Detaylı

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN Tur programı 09 Kasım 2016 Çarşamba 04.50- Okuldan Hareket 06.30- Sabiha Gökçen Hava Limanına varış 06.30-07.00 - Bilet ve bagaj işlemlerini gerçekleştirme 08.05- Pegasus Hava

Detaylı

TÜRK TELEKOM BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI Ticari Faaliyetler Müdürlüğü-Ticaret Yönetimi Turizm ve Seyahat Acenteliği

TÜRK TELEKOM BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI Ticari Faaliyetler Müdürlüğü-Ticaret Yönetimi Turizm ve Seyahat Acenteliği 1-) SÖZLEŞMENİN TARAFTARLARI; İş bu satış sözleşmesinin tarafları; Neyzen Tevfik Sokak No:39 Maltepe/ ANKARA adresinde yerleşik Bys Telekom İnşaat ve Turizm ve Tic.Aş.( Bu sözleşmede kısaca Bys Turizm

Detaylı

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 25137 sayılı resmi gazetede yayınlanan mesafeli sözleşmeler uygulama usul ve esasları hakkında yönetmelik gereği internet-telefon ve

Detaylı

HABER BÜLTENİ. xx Sayı 10. Ko ya ı imalat sanayi 11 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor:

HABER BÜLTENİ. xx Sayı 10. Ko ya ı imalat sanayi 11 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor: HABER BÜLTENİ xx.02.2015 Sayı 10 Ko ya a ayi Odası (KSO ve Türkiye Eko o i Politikaları Araştır a Vakfı TEPAV iş irliği de gerçekleştirile Konya İ alat Sa ayi Güven Endeksi Anketi, Türkiye i, yerel düzeyde

Detaylı

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı)

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) 1.GÜN 03.45 06.00 İstanbul Denizli Uçuşu 07.30 Denizli hava Limanına Varış 08.00 Hava Limanında otobü ile buluşma 09.00 Hierapolis Antik Kenti, (Sütunlu

Detaylı

LİXİL 5. ULUSLAR ARASI ÜNİVERSİTELER MİMARLIK YARIŞMASI

LİXİL 5. ULUSLAR ARASI ÜNİVERSİTELER MİMARLIK YARIŞMASI LİXİL 5. ULUSLAR ARASI ÜNİVERSİTELER MİMARLIK YARIŞMASI İ.T.Ü. MİMARLIK FAKÜLTESİ EKİBİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK YARIŞMA. Yarış a ı ko usu ve kapsa ı : LIXIL Corporation Research Institute ve Shinkenchiku-sha

Detaylı

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün 1.GÜN 06:00 Okul önünden Hareket 13:00 Öğle yemeği 14:30 Anıtkabir Kurtuluş Müzeleri gezisi, 17:00 Otele varış ve odalara yerleşme 19:30 Akşam yemeği 22:30 Uyku saati 2.GÜN

Detaylı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı İ Saloni Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1: TK 1 Türk HavaYolları ile 09 13 Nisan Gidiş Dönüş Milano uçuşu / 4 gece 5 gün (4 gece Milano) GİDİŞ uçağı : İstanbul MILANO TK 1873

Detaylı

EDİRNE GEZİSİ Günübirlik

EDİRNE GEZİSİ Günübirlik EDİRNE GEZİSİ Günübirlik TUR PROGRAMI 06:30 Okul önünden Edirne ye hareket. 08:15 İhtiyaç molası 09:30 Osmanlı Devleti ne başkentlik yapmış olan Edirne ye varış. 09:45 Mimar Sinan ın ustalık eserim dediği,

Detaylı

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER LÜKS MODEL WORLD-TUR & ETS TUR OTOBÜSLERİ İLE SEYAHAT

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER LÜKS MODEL WORLD-TUR & ETS TUR OTOBÜSLERİ İLE SEYAHAT İZNİK YALOVA Günübirlik PROGRAM 07.00 Okul önünden İznik e hareket 07.30 Araçta kahvaltı paketi ikramı 09.00 İznik e varış ve Ayasofya Camii gezisi, İznik Şehir surları, Yeşil Camii, Murat hamamı gezileri

Detaylı

ULUSLARARASI KURULUŞLARIN TAM LİSTESİ VE MADDELERLE AÇIKLAMALARI

ULUSLARARASI KURULUŞLARIN TAM LİSTESİ VE MADDELERLE AÇIKLAMALARI ULUSLARARASI KURULUŞLARIN TAM LİSTESİ VE MADDELERLE AÇIKLAMALARI BM Birleş iş illetler BM kurul ası çalış aları Ağustos tarihli Atla tik ildirisi ile aşla ış, ihai kuruluş i zası Nisa de i zala ıştır.

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

T.C. EDREMİT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. EDREMİT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. EDREMİT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA SUNULAN NO HİZMET 1 U u i Ko trollerde halkı Sağlığı ile ilgili yerlerde yapıla de eti lerde Ge el )a ıta Yö et eliği

Detaylı

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax :

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax : BALIKESİR - EDREMİT 2 GECE - 3 GÜN 1.Gün ; 05.30 Bahçeköy Açı Lisesi Buluşma 05.40 Okuldan hareket 07.00 Yenikapı-Bandırma Feribot 09.30 Feribottan iniş 11.30 Öğle Yemeği (Eti Maden İşletmeleri) 12.45

Detaylı

Serka Ha ıö eroğlu. Sosyal Medya Müdürü. Merkez: Ar-Ge: İTÜ Tek oloji Geliştir e Bölgesi Arı B - D Maslak İsta

Serka Ha ıö eroğlu. Sosyal Medya Müdürü. Merkez: Ar-Ge: İTÜ Tek oloji Geliştir e Bölgesi Arı B - D Maslak İsta Serka Ha ıö eroğlu Sosyal Medya Müdürü E-Çözü Elektro ik Ti aret Hiz etleri Yaz. a.ti.ltd.şti. Merkez: Ortaklar Cd. Bahçeler k. / Me idi ekö İsta ul Ar-Ge: İTÜ Tek oloji Geliştir e Bölgesi Arı B - D Maslak

Detaylı

ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR...

ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR... BİRİNCİ BÖLÜM KAVRAMLAR I. ANAYASA HUKUKU... A. A a asa Hukuku u Ta ı ı... B. A a asa Hukuku u Ko usu... II. ANAYASA KAVRAMI... A. Te i oloji... B. A

Detaylı

KAYIT FORMU VE KATILIM SÖZLEŞMESİ

KAYIT FORMU VE KATILIM SÖZLEŞMESİ KAYIT FORMU VE KATILIM SÖZLEŞMESİ Adı-Soyadı : Erkek Bayan Doğum Tarihi : / / T.C. Kimlik No : Mezun Olduğu Okul : Çalıştığı Kurum : Pasaport No : Pasaport Türü : Genel Yeşil Kırmızı Cep Telefon No : Ev

Detaylı

-gi de ra yak- se ve bi lir sin... Öl mek öz gür lü ğü de ya şa mak öz gür lü ğü de önem li dir. Be yoğ lu nda ge zer sin... Şöy le di yor du ken di

-gi de ra yak- se ve bi lir sin... Öl mek öz gür lü ğü de ya şa mak öz gür lü ğü de önem li dir. Be yoğ lu nda ge zer sin... Şöy le di yor du ken di -gi de ra yak- se ve bi lir sin... Öl mek öz gür lü ğü de ya şa mak öz gür lü ğü de önem li dir. Be yoğ lu nda ge zer sin... Şöy le di yor du ken di ne: Sen gü neş li so kak lar da do laşı yor sun, is

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

YURT İÇİ/YURT DIŞI OTEL KONAKLAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR:

YURT İÇİ/YURT DIŞI OTEL KONAKLAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: YURT İÇİ/YURT DIŞI OTEL KONAKLAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: Bir tarafta Noyan Golf Emlak Turizm (Bu sözleşmede kısaca ACENTE diye anılacaktır.) diğer tarafta aşağıda bilgileri yer alan TÜKETİCİ/LER

Detaylı

CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik

CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik PROGRAM 06.00 Okul önünden Cumalıkızık a hareket 09.00 Bursa ya varış ve Cumalıkızık köyü gezisi,serpme Köy Kahvaltısı 10:15 Uludağ a Hareket 12:30 Öğle Yemeği 15:00

Detaylı

ÇANAKKALE & GELİBOLU (Günübirlik)

ÇANAKKALE & GELİBOLU (Günübirlik) ÇANAKKALE & GELİBOLU (Günübirlik) TUR PROGRAMI Saat 02:00 da okul önünden hareket. Sabah 07:00 da Gelibolu Yarımadası na varış. Kahvaltı sonrasında Kabatepe Tanıtma Merkezi ve Müzesi, Mehmetçiğe Saygı

Detaylı

SAĞLIĞIN KORUNMASI, GELİŞTİRİLMESİ VE SAĞLIK POLİTİKASI. Doç.Dr. Gülbiye YENİMAHALLELİ YAŞAR

SAĞLIĞIN KORUNMASI, GELİŞTİRİLMESİ VE SAĞLIK POLİTİKASI. Doç.Dr. Gülbiye YENİMAHALLELİ YAŞAR SAĞLIĞIN KORUNMASI, GELİŞTİRİLMESİ VE SAĞLIK POLİTİKASI Doç.Dr. Gülbiye YENİMAHALLELİ YAŞAR . Sağlık Güve esi Yolu da Sosyal Güvenlik Kavra ı Sosyal güve lik teri i, sosyal risk olarak adla dırıla ki i

Detaylı

Başla gıç Ar-Ge Projeleri Destekle e Progra ı

Başla gıç Ar-Ge Projeleri Destekle e Progra ı TÜBİTAK ARDEB : Başla gıç Ar-Ge Projeleri Destekle e Progra ı ARDEB Progra ları; Bugün; :Başla gıç Ar-Ge Projeleri Destekle e Progra ı Elektro ik aş uru Sürekli açık Basılı kopya so tarih Elektronik aş

Detaylı

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmaktadır.

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmaktadır. 07/03/2018 37295093-749.1-E.2630 Ekonomik İlişkiler Milano ISaloni Fuarı İş Seyahati Hk. Sayın Üyemiz, Odamız Mobilya Sanayi Meslek Komitesi nin 2018 Ocak Ayı Olağan Toplantısı nda, 17-22 Nisan 2018 tarihleri

Detaylı

MELİKGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU EK-1. Hizmetten yararlananlar

MELİKGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU EK-1. Hizmetten yararlananlar MELİKGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU EK-1 Sıra No Kurum Kodu Sta dart dosya pla ı kodu Hiz eti Adı Hiz eti Ta ı ı Hiz eti daya ağı evzuatı adı adde u arası Hizmetten yararlananlar Hizmeti

Detaylı

YURT İÇİ-YURTDIŞI KONAKLAMA VE PAKET TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ

YURT İÇİ-YURTDIŞI KONAKLAMA VE PAKET TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ YURT İÇİ-YURTDIŞI KONAKLAMA VE PAKET TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: İşbu Yurt İçi ve Yurt Dışı Paket Tur Sözleşmesi, bir tarafta, aşağıda bilgileri yer alan CLUB MED tescilli markasını kullanmaya

Detaylı

PARAGRAFTA YARDIMCI DÜŞÜNCE

PARAGRAFTA YARDIMCI DÜŞÜNCE PARAGRAFTA YARDIMCI DÜŞÜNCE PARAGRAFTA YARDIMCI DÜŞÜNCE A a düşü eyi destekleye, u görüşü okuru kafası da etleş esi i sağlaya yardı ı yargılara yardı ı düşü e de ektedir. Yardı ı düşü eyi ul aya yö elik

Detaylı

02 Sayılı Yeni Tüketici Kanunu na Genel Bakış. Son Güncelleme: Haziran, 2014

02 Sayılı Yeni Tüketici Kanunu na Genel Bakış. Son Güncelleme: Haziran, 2014 02 Sayılı Yeni Tüketici Kanunu na Genel Bakış 1 Son Güncelleme: Haziran, 2014 Hazırlık sürecinde birçok tartış aya konu olan 6502 sayılı Tüketicinin Koru ası Hakkı da Kanun Ye i Ka u 28 Mayıs 2014 tarihinde

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

Yanma ve Yangın Vize Soruları - Cevapları 25.04.2015

Yanma ve Yangın Vize Soruları - Cevapları 25.04.2015 Yanma ve Yangın Vize Soruları - Cevapları 25.04.2015 1 )A il yö le dir e ve aydı lat a ar atürleri yerleşi kuralları ile ilgili aşağıdakilerde ha gisi veya ha gileri doğrudur? I- Yö le dir e işaretleri,

Detaylı

Euro2016 Türkiye-İspanya Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-İspanya Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-İspanya Maçı Break FRANSA Nice&Cannes, 16 18 Haziran, 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İkinci Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Yaz aylarında canlanan Nice, Euro2016 ile daha

Detaylı

LED-SIGNEXPO FUARI TUR PROGRAMI TAHRAN-İRAN Fuar Tarihleri: 17-19 Kasım 2016 Tur Tarihleri: 16-20 Kasım 2016

LED-SIGNEXPO FUARI TUR PROGRAMI TAHRAN-İRAN Fuar Tarihleri: 17-19 Kasım 2016 Tur Tarihleri: 16-20 Kasım 2016 LED-SIGNEXPO FUARI TUR PROGRAMI TAHRAN-İRAN Fuar Tarihleri: 17-19 Kasım 2016 Tur Tarihleri: 16-20 Kasım 2016 Evin Hotel Homa Hotel Laleh Hotel Azadi Hotel Fuar alanına 7 km Fuar alanına 6 km Fuar alanına

Detaylı

SİRKÜLER: 2014/023 BURSA, 16.04.2014. Konu: E-Fatura Uygulamasını GİB Portal Yöntemiyle Kullanan Mükellefler Hakkında

SİRKÜLER: 2014/023 BURSA, 16.04.2014. Konu: E-Fatura Uygulamasını GİB Portal Yöntemiyle Kullanan Mükellefler Hakkında SİRKÜLER: 2014/023 BURSA, 16.04.2014 Konu: E-Fatura Uygulamasını GİB Portal Yöntemiyle Kullanan Mükellefler Hakkında Sayın Mükellefimiz, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından www.efatura.gov.tr internet

Detaylı

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU * Lütfen, tüm soruları yanıtlayınız Gerekli durumda ek kağıt kullanabilirsiniz * Tüm fatura asılları ve medikal belgeleri forma ekleyiniz Poliçe No: Başlangıç

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

FERIA INTERCIONAL DE BOGOTA 2016 Fuar Tarihleri: 26-30 Eylül Tur Tarihleri: 24 Eylül- 01 Ekim

FERIA INTERCIONAL DE BOGOTA 2016 Fuar Tarihleri: 26-30 Eylül Tur Tarihleri: 24 Eylül- 01 Ekim FERIA INTERCIONAL DE BOGOTA 2016 Fuar Tarihleri: 26-30 Eylül Tur Tarihleri: 24 Eylül- 01 Ekim ESTELAR DE LA FERİA HOTEL Fuar alanına 2 km MOVICH BURO HOTEL Fuar alanına 8 km İki kişilik oda kişi başı AF1391

Detaylı

SHKS- Hastane KURUM AL Hİ)MET YÖNETİMİ

SHKS- Hastane KURUM AL Hİ)MET YÖNETİMİ SHKS- Hastane KURUM AL Hİ)MET YÖNETİMİ Revizyon Dikey Boyut Bölü No Standart No Değerle dir e Ölçütü Yatay Boyut STANDARTLAR 01 01 KURUM AL Hİ)MET YÖNETİMİ 01 01 01 YÖNETİM Hİ)METLERİ 950 00 01 01 01 00

Detaylı

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar: Bir yanda Yakut Sok. Balkır İş Hanı. Kat 3, No. 58, Bakırköy-İstanbul adresinde mukim yuresgroup Yurtdışı Eğitim Servisi ile diğer yanda adresinde

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

MATEMATİK KÖYÜ KAMPI ŞİRİNCE-EFES-MERYEMANA GEZİLERİ 2 Gece 3 Gün

MATEMATİK KÖYÜ KAMPI ŞİRİNCE-EFES-MERYEMANA GEZİLERİ 2 Gece 3 Gün 1. GÜN: 23.30 Okul önünden İzmir Şirinceye hareket, 2. GÜN: 08.00 Kampa varış ve kahvaltı, 10.00 12.00: Tanışma, tanıtım ve yerleşme 13.00 15.00: Ders 15.00 19.00: Şirince Gezisi 19.00 20.00: Aksam yemeği

Detaylı