Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1 Yapý Kataloðu

2 den bugüne AK-ÝZO Yalýtým Sistemleri San. ve Tic. A.Þ yýlýnda AKTAÞ GROUP bünyesinde kurulan bir þirkettir yýlýnda küçük bir lastik tamir atölyesi ile temelleri atýlan Aktaþ Group, 2011 yýlý baþýnda holdingleþme sürecini tamamlayarak AKTAÞ HOLDÝNG olarak yeniden yapýlanmýþtýr. Aktaþ Holding Ulaþým, Yapý ve Yeþil Enerji grubu olarak üç ana iþ kolunda toplam 12 þirket 25 bin metrekare kapalý alan ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Bugün itibariyle; Türkiye, Bulgaristan, Brezilya ve Çin'deki üretim tesislerinde üretilen hava süspansiyon körükleri Aktaþ Holding Ulaþým Grubu, ayný zamanda Almanya ve Amerika'daki lojistik merkezlerine sahiptir. Aktaþ Holding hava süspansiyon körüðü sektöründe dünyada da ilk üç firma arasýnda yer almaktadýr. Aktaþ Holding Yapý Grubu altýnda yer alan AK-ÝZO Yalýtým Sistemleri San. ve Tic. A.Þ. tarafýndan ülkemizin ilk ve tek EPDM Membran üretimi ve satýþý gerçekleþtirilmektedir. AK-ÝZO Yalýtým Sistemleri tarafýndan üretilen Lineflex EPDM Membranlar ile gerçekleþtirdiðimiz projelerle su yalýtým sektöründe güvenilir bir marka oluþturulmuþtur. AK-ÝZO Yalýtým Sistemleri olarak yurtiçinde yakalanan baþarýnýn ardýndan ürünün Avrupa'da da satýþ ve pazarlamasýný gerçekleþtirmek için 2010 yýlýnda Almanya'da "Lineflex Deutschland GmbH" þirketimiz kurulmuþtur. AK-ÝZO Yalýtým Sistemleri olarak; Lineflex markamýz ile hem yurtiçinde hem de yurtdýþýnda dünya standartlarýnda ürün üreterek su yalýtým alanýnda yenilikçi çözümler üreterek uluslararasý bir marka olmayý hedefliyoruz. Uluslararasý kalite sertifikalarý ile garanti altýna aldýðýmýz üretim sistemi, yönetim süreçleri ve yüksek kalite standartlarý ile müþterilerimize hizmet vermekteyiz. Lineflex EPDM Membranlar CE belgesine sahip olup Avrupa TS EN 13956,TS EN 13859, TS EN 13967, TS EN 13361, TS EN 13362, TS EN 13491, TS EN 13492, TS EN 13493, TS EN normlarýna uygunluðu belgelenmiþtir.

3 Üstün Teknik Özellikler Atmosfer ve Çevre Þartlarýna Karþý Üstün Direnç Ýçeriðindeki elastomer yapýsý ve polimerler sayesinde, atmosferik ozon gazýna, güneþin UV ýþýnlarý ile oluþan yaþlanmaya karþý üstün direnç gösterir. -40 o C ile +120 o C ye kadar oluþan ani sýcaklýk deðiþimlerinde dahi hiçbir özelliðini kaybetmez. Bitki köklerine, toprak ve su da bulunan tuz ve birçok kimyasala karþý dayanýklýdýr. Su Yalýtýmýnda Tek Baþýna, Uzun Ömürlü ve Ekonomik Çözüm Yapýlan yaþlandýrma testlerinde, minimum otuz yýl uygulama yerinde bozulmadan durabileceði kanýtlanmýþtýr. Bu özelliði ile neredeyse, hiç bakým gerektirmeyerek kullanýcýsýna ekonomik yalýtým çözümü sunmaktadýr. Üstün Fiziksel ve Mekanik Özellikler Deðiþik coðrafya koþullarýna uygun olarak, -40 O C gibi çok soðuk hava þartlarýnda bile esneme özelliðini kaybetmez. %300 den fazla uzama kabiliyeti bulunmaktadýr. Beton yüzeylerin genleþmesinden doðan her türlü yapýsal harekete karþý, ekstra yapýsal önleme gerek olmadan yýllarca hizmet vermeye devam eder. Lineflex EPDM Membran Test Sonuçlarý Özellik Parametre Sývý Su Geçirmezlik W1 Statik Yük Dayanýmý min. 15 kg Çekme Dayanýmý Donatýsýz Plaka min. 6,00 Mpa Donatýlý Plaka min. 6,00 Mpa Yaþlandýrma Su Geçirmezlik Dayanýmý W1 Darbe Dayanýmý Method A :300 mm / No Leakage Detected Method B :1000 mm / No Leakage Detected Yýrtýlma Dayanýmý ( Çivi ) Donatýsýz Plaka min. 200,0 N/mm Donatýlý Plaka min. 50,0 N/mm Yanma Özelliði E Ek Yeri Dayanýmý min. 3,50 N/mm Ürün Çeþitliliði ve Uygulama Alanlarý Lineflex EPDM membranlar, 0,5 mm 2,5 mm kalýnlýk aralýðýnda 1,8 m geniþliðinde, 25 ve 50 m lik rulolar halinde üretilip pazarlanmaktadýr. Ýsteðe baðlý olarak, proje bazýnda geniþ paneller halinde üretilebilir. Böylece azaltýlmýþ ek sayýsý ile zamandan tasarruf saðlanýr. Lineflex EPDM Membranlar; Teras ve kubbe yapýlý çatýlarda, kiremit altýnda Metal çatýlarda Yeþil (Bahçe) çatýlarda Bina temel ve yan perde yalýtýmýnda Giydirme cephelerde Aç kapa tünel inþaatlarýnda Göletlerin tabanýnda, peyzaj ve bahçe göletlerinde Dilatasyon olan yapýlarda Arýtma tesislerinde tek kat su yalýtým örtüsü olarak kullanýlýr.

4 EPDM ve Butil Bantlar EPDM membranlarý, tüm aksesuar ve yardýmcý malzemeleri ile komple bir yalýtým sistemi sunmaktadýr. Yapýlarýnýzýn ihtiyacý olabilecek su yalýtým uygulamalarý için gerekli tüm ihtiyaç, Lineflex EPDM Membran sistemlerinde mevcuttur. EPDM Membran Lineflex EPDM membranlar, siyah ve renkli, tekstüre desenli, donatýlý ve donatýsýz olmak üzere 0,5 mm-2,5 mm kalýnlýk aralýðýnda üretilmektedir. Membran rulolarý cm eninde olup 25 ve 50 m boyundadýr. Dilatasyon Bandý Her türlü yapýda dilatasyon bölgelerinin su yalýtýmýnda kullanýlmaktadýr. UV dayanýmlý, %300 den fazla esneyebilen, uzun ömürlü bir malzemedir. 1,2-2 mm kalýnlýk aralýðýndaki EPDM membrandan üretilmiþtir. Her iki tarafý 3 cm þeritli delikle iþlenmiþ cm eninde 25 m lik rulolar halinde kullanýma sunulmaktadýr. Butil Alüminyum Bant Alüminyum folyo üzerine butil yapýþtýrýcý lamine edilmiþtir. Kendinden yapýþkanlý bir bant olup bir çok materyale kolay ve hýzlýca yapýþýr. UV dayanýmý yüksek, asit vb. kimyasallara dirençli, yüksek ve düþük ýsýlarda bile iyi netice verir. Her türlü eski ve yeni çatýlarda, giydirme cephe panellerinin ek ve bitiþ yerlerinde kullanýlýr. Çeþitli ebat ve boylarda rulo halinde kullanýma sunulmuþtur. Telalý Bant Tekstüre dokulu tela kumaþýna butil yapýþtýrýcý lamine edilmiþtir. Esnek, kendinden yapýþkanlý ve boþluklarý doldurma özelliðine sahiptir. Kritik noktalarýn su sýzdýrmazlýðýnda (ýslak zemin köþe detaylarý, pencere kör kasa altlarý, çatý kapaðý kasasý etrafý vb.) kullanýlýr. 10 cm eninde 30 m boyunda rulo halinde kullanýma sunulmuþtur. EPDM Keçeli Membran Lineflex EPDM Keçeli membranlar bir yüzüne 250/m 2 geotekstil keçe lamine edilmiþ olup, 1-1,5 mm kalýnlýk aralýðýnda üretilmektedir. Memebran rulolarý 180 cm eninde ve 25m boyundadýr. EPDM Butilli Bant EPDM membran yüzeyine butil yapýþtýrýcý lamine edilmiþ, kendinden yapýþkanlý bir banttýr. Hemen hemen tüm yüzeylere iyi bir þekilde yapýþýr. Son derece esnek yapýda olup harekete uyum saðlar. Çatý sacý, baca kenarlarý birleþim yerleri, cephe paneli ek yerlerinde vb. her türlü yapýda oluþan derzlerin su, nem ve toza karþý izolasyonunda mükemmel sonuç verir. 1 mm kalýnlýðýnda, 10 cm eninde ve 30 m boyunda rulo halinde kullanýma sunulmuþtur. EPDM Fitil Bant Doðrama ve giydirme cephelerin yapý ile olan baðlantý noktalarýnda su yalýtým bariyeri olarak kullanýlmaktadýr. UV dayanýmlý esnek ve uzun ömürlü bir malzemedir. Çeþitli ebat ve boylarda kullan ma sulunmuþtur. Çift Tarafý Yapýþkanlý Butil Bant Çift tarafý kendinden yapýþkanlý bir bant olup bir çok materyale kolay ve hýzlýca yapýþýr. UV dayanýmý yüksek, asit vb. kimyasallara dirençli, yüksek ve düþük ýsýlarda bile iyi netice verir. Her türlü eski ve yeni çatýlarda, giydirme cephe panellerinin ek ve bitiþ yerlerinde kullanýlýr. Çeþitli ebat ve boylarda rulo halinde kullanýma sunulmuþtur.

5 Yapýþtýrýcý ve Mastik KNT Yapýþtýrýcýsý EPDM membranýn duvar, ahþap, metal gibi EPDM harici muhtelif yüzeylere yapýþtýrýlmasýnda kullanýlýr. Neopren bazlý kontak bir yapýþtýrýcýdýr. Uygulama alaný her zaman temiz ve rutubetsiz olmalýdýr. Ortalama sarfiyat miktarý 500 gr/m 2 olup, her iki yüzeye de sürüldükten sonra hava þartlarýna göre dakika beklendikten sonra baský uygulanarak yapýþtýrýlýr. EPDM Mastikler EPDM esaslý olup beton, metal, ahþap ve PVC yüzeylere mükemmel yapýþan elastikiyet özelliði yüksek bir üründür. EPDM mastikler, membran bini yerlerinde tamir amaçlý, baský çýtasý ile membraný sabitlediðimiz yüzey arasýnda dolgu ve sýzdýrmazlýk mastiði olarak kullanýlýr. Giydirme cephe sistemlerinde, metal çatýlarda ve alüminyum doðrama sistemlerinde EPDM membranýn yüzeye yapýþtýrýlmasýnda kullanýlýr. Poliüretan, Silikon Mastik ve Silikon Yapýþtýrýcýlar Poliüretan, silikon mastik ve silikon yapýþtýrýcýlar 310ml. kartuþ ve 600ml. sosis þeklinde bütün kullaným alanlarýna uygun ve özel iþlevli ürünlerdir. Epoksi yapýþtýrýcýsý Dilatasyon bandý uygulamalarýnda, dilatasyon bandýný betona sabitlemek için kullanýlmaktadýr. Solvent içermez, kullanýmý kolaydýr. Mekanik dayanýmý yüksektir, su geçirimsizdir. Betona ve çeliðe mükemmel yapýþýr. Baðlantý ve Yardýmcý Elemanlar Baský Çýtasý EPDM membranýn bitiþleri için kullanýlýr. Uzunluðu cm aralýðýndadýr mm geniþliðinde 1,2-3 mm kalýnlýðýnda alüminyum veya galvanizli metalden lamalar halinde hazýrlanýr. Raptet, Vida ve Dübeller Raptet galvanizli metalden üretilmiþ, EPDM membranýn mekanik tespitinde kullanýlan metal plakadýr. Vida ve dübeller baský levhasý, raptet ve muhtelif baðlantý elemanlarýnýn alt zemine tespiti için kullanýlýr. Detay Parçalarý Tüm detay parçalarý EPDM esaslý malzemeden üretilmiþ olup foksiyonlarýna göre özel dizayn edilmiþtir. Detay aprçalarýnýn EPDM membrana baðlantýsý termik kaynak veya yapýþtýrma þeklinde yapýlýr. Baþlýca detay parçalarý iç köþe, dýþ köþe, dik boru iniþ, yan parapet çýkýþ, anten baðlantý detaylarýndan oluþmaktadýr. Linefix Mekanik Sabitleme Aparatý Linefix mekanik sabitleme aparatý, metal çatýlarda EPDM membraný çatýyý delmeden sabitlemek için kullanýlan plastik aparattýr. Membran Kaynak Makineleri Membran uygulamalarýnda kullanýlan HERZ marka kaynak makinelerinin Türkiye distiribütörlük ve teknik servis hizmeti verilmektedir.

6 Çatýlar Teras Çatýlar Tam Yapýþtýrma Mekanik sabitlemenin uygun olmadýðý çatýlarda EPDM membran yüzeyin tamamýna yapýþtýrýlarak sabitlenir. Bu sistemde çatýya ayrýca yük gelmez. Sýradýþý, þekilsiz ve kubbe gibi çok eðimli çatýlarda tam yapýþtýrma sistemi daha uygundur. Üst yüzeyi yapýþtýrmaya uygun olan ýsý yalýtým malzemeleri kullanýlmalýdýr. Membran uçlarý termik bantlarla kaynak yapýlarak veya EPDM yapýþtýrýcýsý ile birleþtirilir. Yapýþtýrýcý kullanýldýðý taktirde bini geniþliði minimum 10cm olmalýdýr. Isý izolasyon malzemesi olarak perlit levha, taþ yünü veya polistren levha kullanýlabilir.

7 Balastlý Sistem Bina teras çatý yalýtýmýnda en ekonomik yöntem balastlý çatý sistemidir. Bu sistem deðiþik çatý þekillerinde rahatlýkla kullanýlýr. Sistemin uygulamasýnda EPDM membranlar, yan yana sýralanýp 4 cm bindirilerek kaynak makineleri ile birbirlerine yapýþtýrýlýr. Özel durumlarda binilerde yapýþtýrýcý da kullanýlabilir. Bu durumda bini geniþliði minimum 10 cm olmalýdýr. Çatý parapetleri, boru ve yaðmur suyu giderleri ve benzeri detaylar EPDM membrandan üretilmiþ detay parçalarý ile çözülür. Isý yalýtým malzemesi olarak perlit levha, poliüretan levha, taþ yünü veya polistren levha kullanýlabilir. EPDM membranýn üzerine koruma amaçlý geotekstil serilir. Geotekstil üzerine yalýtým malzemesinin rüzgar etkisiyle uçmasýný önlemek için 50 kg/m 2 dere çakýlý serilir. Çakýllarda keskin ve sivri köþeler bulunmamalýdýr. Çakýl boyutlarý mm arasýnda olmalýdýr. Kýrma taþ çakýl kullanýldýðý takdirde minimum 200 gr/m 2 özellikte geotekstil kullanýlmalýdýr. Yürünen çatýlarda minimum 50 mm kalýnlýðýnda beton plaklar döþenir.

8 Yeþil Çatý ( Bahçe Çatý ) Isý yalýtýmlý teraslarda LINEFLEX EPDM membran üzerine Bahçe Çatý uygulamasý. Bahçe Çatýlar 1 Bitki Örtüsü 2 Bitkisel Toprak 3 Geotekstil 4 Drenaj 5 Geotekstil 6 Lineflex EPDM Geomembran 7 Isý Yalýtýmý 8 Buhar Kesici 9 Betonarme Beton yýðýnlarý haline dönüþen kentlerde, çevrecilik hareketlerinin de artmasýyla, gerek yeþil alan saðlanabilmesi, gerekse doðal dengenin korunabilmesi amacý ile özellikle Batý Avrupa da bir çok teras çatý bahçe çatý olarak tasarlanmakta veya sonradan bahçe çatýya dönüþtürülmektedir.bahçe teraslarda su yalýtýmýnda en kritik nokta,bitki köklerinin susuz kalmalarý durumunda derinlere doðru geliþerek su yalýtým malzemesinin zedelemeleridir. Bu nedenle bitki köklerine dayanýklý Lineflex EPDM Membran kullanýlmasý kullanýcýsýna bahçe çatýlarýn yalýtýmýnda kesin ve garantili çözüm saðlar. Ters Çatý Bu çatý sisteminde adýndan da anlaþýldýðý gibi membran, düz çatýlardakinin tam tersine ýsý yalýtýmýnýn altýna serilir. Ayrýca mekanik sabitlemeye veya tam yapýþtýrmaya gerek yoktur. Zemine serbest serilen membranlarýn üzerine ýsý yalýtým levhalarý dizilir, ardýndan levhalarýn üstüne 200 gr/m 2 geotekstil keçe serilir. Son olarak rüzgarýn kaldýrma kuvvetini engellemek için keçe üzerine minimum 50 kg/m 2 yoðunlukta dere çakýlý serilir veya 50 mm kalýnlýðýnda beton plaklar döþenir. Çakýl boyutlarý minimum mm aras nda olmalýdýr. Koruma Þapý Geotekstil Polistiren Lineflex Eðim Þapý Betonarme Döþeme

9 Metal Çatýlar Mekanik Sabitleme Mekanik Sabitleme Lineflex Taþ Yünü Buhar Kesici Çelik Trapez Döþeme Çelik Profil Statik olarak ilave bir yüke izin verilmeyen hafif düz çatýlarda membran mekanik olarak raptet ve özel vidalarla yapýya sabitlenir. Trapez sac üzerine döþenen taþ yünü tabakasý Lineflex membran ile örtülür. Membran þeridi, kaynak bandý olmayan kenarýndan mekanik sabitleme yoluyla taþ yünü ile birlikte trapez saca sabitlenir. Mekanik olarak sabitlenen memban kenarý bir sonraki membran þeridi ile 15 cm bini geniþliði ile kapatýlýr. Biniler sýcak hava ile kaynak yapýlýr. Bini termik kaynak þeridi olmayan membran uçlarý termik bantlarýyla veya özel yapýþtýrýcýsýyla birleþtirilir. Linefix LINEFIX Sabitleme Lineflex membran Linefix sistemi ile delinmeden mekanik olarak çatýlara sabitlenir. Linefix mekanik sabitleme sistemi genel olarak trapez saçtan imal edilmiþ çatýlarda ve eski çatýlarýn ýslah edilmesinde kullanýlmaktadýr. Lineflex Taþ Yünü Buhar Kesici Çelik Trapez Döþeme Çelik Profil

10 Eski Çatýlarýn Islahý Bitümlü membranlarla su yalýtýmý yapýlmýþ eski teras veya metal çatýlarýn ýslah edilmesi Lineflex EPDM membranla saðlanýr. Uygulamada kullanýlacak Lineflex membranlarýn alt yüzeyi geotekstil keçe ile kaplýdýr. Geotekstil keçe sayesinde mevcut bitümlü yerine þalama ile eritilip alttaki eski kaplamaya yapýþtýrýlýr. Özellikle eski binalarýn çatý onarým iþinde, binanýn durumunu ve yapýlacak uygulamanýn analizini sektörde edindiðimiz tecrübe sayesinde tam ve doðru olarak yapýp en doðru çözümü kullanýcýya sunmaktayýz. Çatýnýn akýp ciddi þekilde zarara yol açmasýndan önce alýnacak önlemler kullanýcýya zaman ve maddi tasarruf saðlar. Lineflex EPDM membran üstün fiziksel özellikleri dýþýnda eski çatýlarýn onarýmýnda kullanýcýya þu avantajlarý saðlamaktadýr: Her türlü teras ve çatý yüzeyine uygulanabirlik. Eski terasta ve çatýlarda mevcutta bulunan yalýtým uygulamasý,lineflex EPDM membran ile örtülebileceði için eski çatý uygulamalarýný çoðunlukla sökmek gerekmediðinden ayrýca bir maliyet oluþmayacaktýr. Ahþap, beton ve metal yüzeylere kolayca uygulanabilir.

11 Çatý Konfeksiyon Uygulamalarý Ak-Ýzo Yalýtým Sistemleri, çoklu çatý uygulamalarýnda (birden çok benzer çatý kaplamalarýnda) projeye göre fabrikada model kalýplar hazýrlanmaktadýr. Bu kalýplarda çatýlarýn ölçülerine ve detaylarýna göre hazýrlanan ürünler paketlenerek inþaat sahasýna gönderilir. Bu þekilde çatýnýn geometrisi ölçülerinde hazýrlanan çatý paneli direkt olarak çatýya giydirilir. Böylece, þantiyede çatýlarýn Lineflex EPDM membran ile kaplama iþçilikleri en aza indirilmesi saðlanmaktadýr.

12 Giydirme Cepheler Giydirme cephe arkasýnda oluþan terleme veya cepheye çarpan yaðmur tanelerinden oluþan neme karþý, pencere kasasý ile yapý arasýnda kalan boþluk Lineflex EPDM membran kullanýlarak sýzdýrmaz hale getirilir. Uygulamada 0,5mm 1 mm kalýnlýk aralýðýndaki EPDM membranlar 150 cm veya istenilen geniþlikteki þeritler halinde kullanýlýr. Aksesuar olarak astar, yapýþtýrma mastiði ve baský çýtasý kullanýlýr.

13 Temel ve Perde Yalýtýmý Bohçalama Bohçalama su yalýtýmý; bina temeli ve bodrum perdelerini yeraltý suyunun zararlý etkilerine ve yeraltý suyu olmayan zeminlerdeki sülfat vb. etkilere karþý korumak üzere yapýlýr. Temel bohçalamasý yapýlmýþ binalarýn ömrü uzun olur. Depremlerde en çok temelleri zayýflayan binalar yýkýlmýþtýr. Yüksek performanslý Lineflex EPDM membran bina temellerini bina ömrü boyunca topraktaki su, tuz, asit ve alkali gibi kimyasallardan korur. Bohçalama uygulamasý, toprakla temas eden bina temeli ile yan perdelerin Lineflex EPDM membran ile kaplanmasý ile yapýlýr.

14 Dilatasyon Dilatasyon Bandý Her türlü yapýda dilatasyon bölgelerinin su yalýtýmýnda kullanýlmaktadýr. UV dayanýmlý, %300'den fazla esneyebilen, uzun ömürlü malzemedir. 1,0-2,0 mm kalýnlýk aralýklarýnda EPDM membranlardan üretilmektedir. Lineflex EPDM dilatasyonlar iki tarafý delikli veya iki tarafý keçeli olarak iki ayrý türde üretilmektedir. Delikli dilatasyonlar epoksi ile beton yüzeylere yapýþtýrýlarak kullanýlmaktadýr. Bitümlü yapýlarýn dilatasyon çözümleri için, keçeli dilatasyon bandý önerilir. Bitümlü malzeme þalama ile eritilip direkt keçeye lamine edilerek dilatasyon saðlanmaktadýr. Termik Kaynak Termik Kaynak Lineflex EPDM membranlarýnýn her iki kenarý da 4 cm lik TL bantlarla kaplýdýr. Bu bantla iki membran kenarý birbirine sýcak hava ile termik kaynak yapýlýr.

15 mbh

EPDM Membrane www.lineflex.com ÝÇERÝK Sayfa Hakkýmýzda 02 Üstün Teknik Özellikler 03 EPDM ve Butil Bantlar 04 Yapýþtýrýcý ve Mastik, Baðlantý ve Yardýmcý Elemanlar 05 Kullaným Alanlarý Çatýlar 06 Yeþil

Detaylı

ClimaTech Yaþam ve bütçe konforu için... 142 Subasman Baþlangýç Profili Alüminyum Subasman Profili Alüminyumdan mamül (0,6 mm et kalýnlýðý) damlalýklý subasman baþlangýç profilidir. Üzerine inþa edilecek

Detaylı

ClimaTech Yaþam ve bütçe konforu için... 142 ClimaTech FX 120 Sistem Yapýþtýrýcýsý Çevre dostu katký maddeleri ve polimer ile takviye edilerek hazýrlanmýþ, suya ve neme karþý dayanýklý, tüm ýsý yalýtým

Detaylı

Doðru tercihler çözüme ulaþtýrýr... www.epsa.com.tr AMBALAJ VE DÝÐER SEKTÖRLERDE KULLANIMI Dayanýklý Tüketim Mallarý Deniz Ürünleri Et Ürünleri Meyve-Sebze Kasalarý Çiçekcilik Seracýlýk AMBALAJ VE DÝÐER

Detaylı

aram zdan su s zmaz EPDM MEMBRAN

aram zdan su s zmaz EPDM MEMBRAN EPDM MEMBRAN LineFlex Nedir Yeni Nesil S zd rmaz Membran LineFLEX Dünyada lastik sanayisinin sürekli geliflmesi lasti in kullan m alan n artt rm flt r. Günümüzde pek çok yerde kullan lan lasti in en önemli

Detaylı

ÜRÜNLER ClimaTech EPS F40 ClimaTech EPS F32 Taným Kullanýldýðý Yerler Cephe uygulamalarýnda, Enerji tasarruf sistemlerinde. Cephe uygulamalarýnda, Ene

ÜRÜNLER ClimaTech EPS F40 ClimaTech EPS F32 Taným Kullanýldýðý Yerler Cephe uygulamalarýnda, Enerji tasarruf sistemlerinde. Cephe uygulamalarýnda, Ene ClimaTech Yaþam ve bütçe konforu için... 142 ÜRÜNLER ClimaTech EPS F40 ClimaTech EPS F32 Taným Kullanýldýðý Yerler Cephe uygulamalarýnda, Enerji tasarruf sistemlerinde. Cephe uygulamalarýnda, Enerji tasarruf

Detaylı

YALITIM SÝSTEMLERÝ SAN. ve TÝC. A.Þ. Temelden çatýya kesin çözüm... Multiplan Vertriebs GmbH Multiplan Yalýtým Sistemleri A.Þ., Türk sanayicisi ve inþaat sektörünün talep ettiði yüksek kaliteli ürünlerini,

Detaylı

ÜRÜNLER CeraBest Bronze CeraBest Silver CeraBest Gold Taným Seramik Yapýþtýrýcýsý Seramik Yapýþtýrýcýsý Fleks Seramik Yapýþtýrýcýsý Kullanýldýðý Yerler Ýç mekanlarda, Zeminlerde. Yatayda ve düþeyde. Yatayda

Detaylı

4 star - 2011 ÜCRETSÝZ DANIÞMA HATTI: 0800 34 11 111 - DANIÞMA HATTI: (0222) 444 4 595 www.kyk.com.tr - www.mantotherm.com.tr Mantotherm Dýþ Cephe Isý Yalýtým Sistemleri Isý Yalýtým Levhasý Yapýþtýrma

Detaylı

Teknolojisi nedir? Teknolojisi, 1970'lerin sonunda Japonya'da geliþtirilmiþ, 25 yýldan fazla bir geçmiþe ve tecrübeye sahiptir. Avrupa'da ilk defa 1986'da BOSTÝK tarafýndan kullanýlmýþtýr. Solvent, silikon,

Detaylı

YHB Vida. Birim Fiyat Birim Fiyat TL 217,95 TL/kutu. 16.000 Adet/Kutu. 142,14 TL/kutu. 9.000 Adet/Kutu. 15,58 TL/kutu. 18,90 TL/kutu.

YHB Vida. Birim Fiyat Birim Fiyat TL 217,95 TL/kutu. 16.000 Adet/Kutu. 142,14 TL/kutu. 9.000 Adet/Kutu. 15,58 TL/kutu. 18,90 TL/kutu. Vida - Dübel - Bant 16.000 Adet/Kutu 9.000 Adet/Kutu SU Vida 3,5 x 45 SU Vida 3,5 x 55 141254 141255 51290 51291 51292 5397 Birim Fiyat TL 217,95 TL/kutu 142,14 TL/kutu 15,58 TL/kutu 18,90 TL/kutu 23,98

Detaylı

21 (+0,5) Kalýnlýk: 1,0 (±0.05) 21 (+0,5) Ekstrüzyon için Polystrol >95%, diger katkýlar < 5% Cam elyafý < 80%, Reçine >17%, diger katkýlar >3% / Mavi / Turuncu 23 ºC sýcaklýkta 1,05 gr/cm 3 Birim Aðýrlýk:

Detaylı

ValFoam Valfli PU Köpük Bostik ValFoam, nemle genleþen ve kürleþen tek komponentli, mekanik valfi sayesinde kullaným öncesi ve sonrasý asla týkanmayan aerosol poliüretan köpüktür. Elektrik tesisatlarýnýn

Detaylı

hem kapalý, hem deðil... esnek, þeffaf, pratik çözümler...

hem kapalý, hem deðil... esnek, þeffaf, pratik çözümler... hem kapalý, hem deðil... esnek, þeffaf, pratik çözümler... "pvc perde kapýlar" mekanlarý ayýrmanýn iþlevsel yolu... Özellikleri, Avantajlarý PVC Perde kapýlar, þeffaff PVC bantlardan oluþan, çalýþma alanlarýnda

Detaylı

Sealants and Adhesives

Sealants and Adhesives Sealants and Adhesives Mutfak Ve Banyo Silikonu BONDİT MUTFAK VE BANYO SİLİKONU, mutfak ve banyo gibi rutubetli ortamlardaki sızdırmazlık ve dolgu uygulamalarında kullanılabilen yüksek kaliteli %100 silikondur.

Detaylı

TÜRKÝYE / Fabrika SWITZERLAND. Tel : ( 0090 ) 246 281 29 29 - ( 0090 ) 246 281 29 30 Fax : ( 0090 ) 246 281 29 31 Gönen / ISPARTA

TÜRKÝYE / Fabrika SWITZERLAND. Tel : ( 0090 ) 246 281 29 29 - ( 0090 ) 246 281 29 30 Fax : ( 0090 ) 246 281 29 31 Gönen / ISPARTA TÜRKÝYE / Fabrika Tel : ( 0090 ) 246 281 29 29 - ( 0090 ) 246 281 29 30 Fax : ( 0090 ) 246 281 29 31 Gönen / ISPARTA SWITZERLAND Tel : ( 0041 ) 56 610 48 43 Cep Natel : ( 0041 ) 79 605 72 93 E-mail : tuerkel@dplanet.ch

Detaylı

Bütün talepleri karþýlýyacak en optimal ürünler: Seramik döþemesi için ARDEX.

Bütün talepleri karþýlýyacak en optimal ürünler: Seramik döþemesi için ARDEX. Bütün talepleri karþýlýyacak en optimal ürünler: Seramik döþemesi için ARDEX. Sorunlar yok: Sadece çözümler var! Yüksek kalitedeki özel-yapý malzemeleri ile ilgili ARDEX ilk adresinizdir. Ürün yelpazesi

Detaylı

Metapan Metal Panel DOGRUSAL TAVANLAR

Metapan Metal Panel DOGRUSAL TAVANLAR Metapan Metal Panel DOGRUSAL TAVANLAR Asma tavan çözümleri arasýnda fonksiyonel ve esnek bir alternatif olarak yer alan lineer tavan, hem iç mekan hem de dýþ mekan kullanýmýna uygun özellikleriyle, uzun

Detaylı

ÜRÜNLER SH Q SH QC SH C Taným Zemin Sertleþtirici - Kuvars Agregalý Zemin Sertleþtirici Kuvars ve Korund Agregalý Zemin Sertleþtirici - Korund Agregalý Kullanýldýðý Yerler Sürtünmeye maruz kalan zeminlerde.

Detaylı

ISI YALITIMI SU YALITIMI SES YALITIMINDA KESÝN ÇÖZÜM POLYURETHANE SIVA. E rt A AS ÝNÞAAT TURÝZM ORGANÝZASYON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ

ISI YALITIMI SU YALITIMI SES YALITIMINDA KESÝN ÇÖZÜM POLYURETHANE SIVA. E rt A AS ÝNÞAAT TURÝZM ORGANÝZASYON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ ISI YALITIMI SU YALITIMI SES YALITIMINDA KESÝN ÇÖZÜM POLYURETHANE SIVA E rt A AS ÝNÞAAT TURÝZM ORGANÝZASYON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ Neden Sprey Poliüretan? Sprey poliüretan sert köpük, reaksiyon süresi hýzlandýrýlmýþ

Detaylı

ÜRÜNLER AquaRoll PU Mono AquaRoll Easy AquaRoll Saniter AquaRoll Bitumy Taným Poliüretan Esaslý Su Yalýtým Kaplamasý Likit Membran Likit Membran Bitüm Emülsiyon Kullanýldýðý Yerler Sadece pozitif tarafta,

Detaylı

YALITIM & izolasyon POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK POLYUREA POLİÜRETAN ENJEKSİYON HİZMET KATALOĞU

YALITIM & izolasyon POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK POLYUREA POLİÜRETAN ENJEKSİYON HİZMET KATALOĞU YALITIM & izolasyon POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK POLYUREA POLİÜRETAN ENJEKSİYON HİZMET KATALOĞU 2018 POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK Ýki ana bileþen Poliol ve ýzosiyanatýn belirli sýcaklýk ve yüksek basýnç koþullarýnda

Detaylı

Metapan Metal Panel CLIP-IN TAVANLAR

Metapan Metal Panel CLIP-IN TAVANLAR Metapan Metal Panel CLIP-IN TAVANLAR Clip-In (gizli) tip taþýyýcý sistemlerde taþýyýcý sistem görünür deðildir. Sistem, ana taþýyýcýlar, bunlara dik açýyla kenetlenen clip-in profilleri ile tüm kenarlardan

Detaylı

MEÝSTER 178 Meister MY Mantolama Yapýþtýrýcýsý Çevre dostu katký maddeleri ve polimer ile takviye edilerek hazýrlanmýþ, su geçirmeyen, suya ve neme karþý dayanýklý, EPS ve XPS ýsý yalýtým plakalarýnýn

Detaylı

PANEL YAPIÞTIRMA TEKNOLOJÝSÝ SIMSON PANELTACK Simson PanelTack Simson FoamTape Simson Primer PanelTack Panel Yapýþtýrýcýsý Çift Taraflý Yapýþkan Köpük Bant Astar SAYFA NO 174 175 176 Simson PanelTack Panel

Detaylı

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler MEMBRAN ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Yapı kimyasalları sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına hizmet veren firmamız, 2011 yılından itibaren hedefini

Detaylı

ÇATI VE TERASTA SU YALITIMI

ÇATI VE TERASTA SU YALITIMI ÇATI VE TERASTA SU YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI VE TERASTA SU YALITIMI Genel olarak eğimi % 5

Detaylı

simplan www.standartizolasyon.com

simplan www.standartizolasyon.com simplan www.standartizolasyon.com Kalite Politikamız Kalite ve başarının temelini, doğru proje, doğru altyapı, doğru ürün ile doğru uygulamanın oluşturduğuna inanan ve bu doğrultuda sektörüne alternatif

Detaylı

Kalite Güvence Sistemi Belgesi.... Sulamada dünya markasý.

Kalite Güvence Sistemi Belgesi.... Sulamada dünya markasý. Kalite Güvence Sistemi Belgesi... Sulamada dünya markasý. Borular Sulama Borularý & Spagetti Borular Aþýndýrýcý sývýlara karþý yüksek derecede dayanýklýdýr. Güneþin UV ýþýnlarýna karþý dayanýklý ve esnektir.

Detaylı

Uygulama Kýlavuzu 06/2004 Knauf Vidipan Sistemleri Uygulama Kýlavuzu Knauf Vidipan Alçý harcý ile selülozun mükemmel kombinasyonu ile oluþturulan sert, dayanýklý ve en iyi fiziksel yapý deðerlerine sahip

Detaylı

Metapan Metal Panel HOOK-ON TAVANLAR

Metapan Metal Panel HOOK-ON TAVANLAR Metapan Metal Panel HOOK-ON TAVANLAR Hook-on tavan sistemi, esnekliði sayesinde deðiþik tasarýmlar yaratýlmak istenildiðinde en uygun çözüm olarak önerilmektedir. Çeþitli ebatlardaki plakalarýn birarada

Detaylı

LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ

LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ - ISIPAN ISIPAN PRM LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ 1 ODE ISIPAN ODE ISIPAN DT/ BD 0,03-0,03 W/mK lik ısı iletkenlik katsayısına, 0-0 kpa basma dayanımına, Bünyesine su almayan yapıda ve optimum

Detaylı

W362 Vidipan Bölme Duvar

W362 Vidipan Bölme Duvar W362 Bölme Duvar DC Profili Knauf Artfix Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban

Detaylı

W 611 - W624 - W631 Alçıpan Kuru Sıva

W 611 - W624 - W631 Alçıpan Kuru Sıva W 611 - W624 - W631 Alçıpan Kuru Sıva W624 Kuru Sıva (Alçıpan + Taşyünü) W631 Kuru Sıva (Alçıpan + Polistren) W611 Sisteminde Alçıpan, Knauf Yapıgips yapıştırma alçısı ile duvara yapıştırılır. Aynı yöntem

Detaylı

PANEL YAPIÞTIRMA TEKNOLOJÝSÝ SIMSON PANELTACK Simson PanelTack Simson PanelTack HM Simson FoamTape Simson Primer PanelTack Simson Primer MSP Simson Primer M Panel Yapýþtýrýcýsý Panel Yapýþtýrýcýsý Çift

Detaylı

2,40 TL/m². 2,47 TL/m². 3,21 TL/m²

2,40 TL/m². 2,47 TL/m². 3,21 TL/m² lar Flex (FX) Flex 9,5 1010951225 2.500 2,40 TL/m² 7-8 kg/m 2 60 Adet/Palet PK 1010951226 1010951227 KK 1010951228 1010951229 YYK 1010951230 Flex 12,5 1010121225 2.500 2,47 TL/m² 8-9 kg/m 2 50 Adet/Palet

Detaylı

W362 Vidipan Bölme Duvar

W362 Vidipan Bölme Duvar W362 Vidipan Bölme Duvar DC Profili Knauf Artfix Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Vidipan Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde

Detaylı

QS 2 Kuvars Kumu Bostik Kuvars Kumu QS 2, yýkanmýþ, elenmiþ ve kurutulmuþ doðal kuvars kumudur. 0,2-0,8 mm boyutlarýndadýr. Yýkanmýþtýr. Elenmiþtir. Kurutulmuþtur. Granülometri (mm) Kuru 0,2-0,8 ~ 1,5

Detaylı

PÝS SU BORU VE EK PARÇALARI TEKNÝK BOYUTLAR KANALÝZASYON BORULARI

PÝS SU BORU VE EK PARÇALARI TEKNÝK BOYUTLAR KANALÝZASYON BORULARI PÝS SU BORU VE EK PARÇALARI TEKNÝK BOYUTLAR KANALÝZASYON BORULARI PÝLSA KANALÝZASYON BORULARI MEM TEK MUFLU AnmaÇapý (mm) Dýþ Çap S 2 S 4 S 8 d1 (mm) S1 (mm) S1 (mm) S1 (mm) Muf Ýç Çapý d2 (mm) Conta Yuvasý

Detaylı

FBE Kelebek Tip Dairesel Yangýn Damperi

FBE Kelebek Tip Dairesel Yangýn Damperi Taným tipi yangýn damperleri, ateþ ve dumanýn diðer bölümlere yayýlmasýný engellemek için havalandýrma sistemlerindeki dairesel kanallarda kullanýlmak üzere tasarlanmýþlardýr. Özellikler Ateþe dayaným

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

Y A P I L A R A H A Y A T V E R E N Ç Ö Z Ü M L E R

Y A P I L A R A H A Y A T V E R E N Ç Ö Z Ü M L E R Y A P I L A R A H A Y A T V E R E N Ç Ö Z Ü M L E R sentetik membran Sentetik membran Polyplan sentetik membranları Yapıların temelden çatıya suyun zararlı etkilerine karşı korunması, yapının ekonomik

Detaylı

Universal Genel Amaçlý Silikon Bostik Universal, polisiloksan esaslý, tek bileþenli, hava ile sertleþen, genel amaçlý, %100 silikon ihtiva eden, asetik bir sýzdýrmazlýk malzemesidir. Cam / cam, cam / alüminyum

Detaylı

W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi

W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Knauf TU Profili Knauf TU Profiller tavana dübel+vida ile monte edilir. i ler agraflara sabitlenerek tavan ve taban U Profillere geçirilir. Alçıpan Kaplama Alçıpan knauf

Detaylı

MS POLÝMERLER 2720 MS 2730 MS 2750 MS SuperFix SuperTrans SuperGrip 5075 SÝLÝKONLAR Universal Construction 1200 C ForeverSaniter 1 Hour Shower Aquarium Çekomastik 801 Çekomastik 802 Çekomastik 803 Çekomastik

Detaylı

BDA. Perfore Menfez E B E1 B1. Taným BDA tipi menfezler tavan ve duvar uygulamalarý için tasarlanmýþlardýr. Toplayýcý sistemlerde kullanýlýrlar.

BDA. Perfore Menfez E B E1 B1. Taným BDA tipi menfezler tavan ve duvar uygulamalarý için tasarlanmýþlardýr. Toplayýcý sistemlerde kullanýlýrlar. BDA BDA Taným BDA tipi menfezler tavan ve duvar uygulamalarý için tasarlanmýþlardýr. Toplayýcý sistemlerde kullanýlýrlar. Özellikler Standart olarak perfore delik çaplarý 6 mm ve delikler arasý mesafe

Detaylı

1 MALZEME 2 CEPHE KAPLAMASI 5 KORUMA VE BAKIM ANKRAJ 3.1 / KESME 3.2 / DELME 4.4 / UYGUN YERDE DEPOLAMA

1 MALZEME 2 CEPHE KAPLAMASI 5 KORUMA VE BAKIM ANKRAJ 3.1 / KESME 3.2 / DELME 4.4 / UYGUN YERDE DEPOLAMA PANELLER 1 SI 1 / ANKRAJ / 3 / 31 / KESME 3 / DELME 41 / 4 / 44 / UYGUN YERDE DEPOLAMA 5 KORUMA VE BAKIM IVANKA paneller, zengin desen grafik ve ince beton ve sert kaba ve zengin dokulu kadar bir sahiptir

Detaylı

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ Yeşil çatılar için ideal sistem! DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ DELTA -FLORAXX Yeşil Çatı Sistemi, DELTA -FLORAXX TOP KEÇE filtrasyon jeotekstil tabaka, DELTA -FLORAXX drenaj levhası, DELTA -FLORAXX

Detaylı

ISO 9001 CERTON N.008/02. SAIT Abrasivi S.p.A.

ISO 9001 CERTON N.008/02. SAIT Abrasivi S.p.A. C TIFIE D ER ISO 9001 CERTON N.008/02 SAIT Abrasivi S.p.A. 1953 yýlýnda kurulmuþ olan SAIT ABRASIVI, üstün kaliteli aþýndýrýcý imalatýnda lider firmadýr. Torino fabrikasý ve Piozzo Fabrikasý tamamen otomatik

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

UYGULAMA EL KİTABI LINEFLEX EPDM MEMBRAN

UYGULAMA EL KİTABI LINEFLEX EPDM MEMBRAN UYGULAMA EL KİTABI LINEFLEX EPDM MEMBRAN LINEFLEX ÖRTÜ SİSTEMİ UYGULAMA EL KİTABI 1. GİRİŞ 2. NAKLİYE /DEPOLAMA /MEMBRANLARIN SERİLMESİ 3. BALASTLI SİSTEM 4. MEKANİK SABİTLEME 5. TAM YAPIŞTIRMA 6. BAHÇE

Detaylı

Master Panel 1000 R5M Çatı

Master Panel 1000 R5M Çatı Master Panel 1000 R5M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli sac), üst yüzeyi ise PVC membranlı veya TPO membranlı olarak üretilir. Böylece şantiyede

Detaylı

Master Panel 1000 R7M Çatı

Master Panel 1000 R7M Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R7M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli

Detaylı

UYGULAMA DETAYLARI. 7 Ahşap çatı detayı. 8 Soğuk hava deposu detayı.

UYGULAMA DETAYLARI. 7 Ahşap çatı detayı. 8 Soğuk hava deposu detayı. UYGULAMA DETAYLARI 1 Cephe mantolama, denizlik bölgesi detayı. 2 Cephe mantolama, doğrama üstü detayı. 3 Cephe yalıbaskı detayı. 4 Üzerinde gezilmeyen çatı detayı. 5 Üzerinde gezilen çatı detayı. 6 Bahçe

Detaylı

Agraflı Duvar Giydirme Sistemi

Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Agraflı Duvar Giydirme Sistemi TU Profili TU Profiller tavana dübel+vida ile monte edilir. TC Profili TC Profiller agraflara sabitlenerek tavan ve taban U Profillere geçirilir. Alçıpan Kaplama Alçıpan

Detaylı

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha W118 Bölme Duvar W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5 sac levha W118 WK3 _ Her iki yüzünde üç kat Diamant ve çift kat 0,5 sac levha Tek dikmeli 5075/100 duvar Duvar C veya M Profili

Detaylı

PVC ATIK SU BORULARI VE EKLEME PARÇALARI

PVC ATIK SU BORULARI VE EKLEME PARÇALARI PVC ATIK SU BORULARI VE EKLEME PARÇALARI ATIK SU BORULARI Hakan MAGIC PIPE 0 hakan plastik product catalogue 7 Hakan Plastik üretim kataloðu Hakan Plastik PVC Atýk su boru ve ekleme parçalarý TS 2- EN

Detaylı

AQUA BLOCKER Solvent içermez Bitüm içermez Silikon içermez Yüksek elastikiyet özelliðine sahiptir Ýþçilikten tasarruf saðlar Rulo ile rahatça sürülebilir 10 mm ye kadar çatlak köprüleme özelliði vardýr

Detaylı

ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde

ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde kullanılan ve sistemi tamamlayan profil çeşitleri markasıdır.

Detaylı

Master Panel NOVA 5TM Çatı

Master Panel NOVA 5TM Çatı Master Panel NOVA 5TM Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen binalarda güvenle kullanılırken beş hadveli formuyla geniş açıklıkların güvenle geçilmesini

Detaylı

ÜRÜNLER 0 20 L Taným Duvarda ve zeminde Yatayda ve düþeyde. Kullanýldýðý Yerler Özellikler Suya dayanýklýdýr. Hava þartlarýna mukavimdir. mm ye kadar uygundur. Suya dayanýklýdýr. Hava þartlarýna mukavimdir.

Detaylı

SU YALITIM TEKNOLOJÝLERÝ MS POLÝMER ESASLILAR AquaBlocker AquaBlocker Liquid RenoGrund PU ÇÝMENTO ESASLILAR CemenTech C1 CemenTech C1 Duo CemenTech Sulfat CemenTech C2 CemenTech C2 Combi CemenTech C2 Extra

Detaylı

TÜRKIYE NIN SEÇKIN PROJELERININ TERCIHI

TÜRKIYE NIN SEÇKIN PROJELERININ TERCIHI Mükemmel Kiremit Mükemmel Çatı FİYAT LİSTESİ Liste No. 2017-02 Başlangıç Tarihi 1 Aralık 2017 TÜRKIYE NIN SEÇKIN PROJELERININ TERCIHI Kasaba Evleri / İstanbul Kiremitler Aksesuar Kiremitler Kılıçoğlu 1

Detaylı

HAKKIMIZDA NEDEN BAŞAT?

HAKKIMIZDA NEDEN BAŞAT? HAKKIMIZDA Firmamız uzun yıllardır DAMLA LAMİNASYON adı altında tekstil sektöründe hizmet vermektedir. Yüksek kalitede hizmet vermeyi ilke edinen firmamız yapmış olduğu AR-GE araştırmaları sonucu izolasyon

Detaylı

AQUAPANEL Uygulama Kýlavuzu Knauf USG Systems, yapý malzemeleri ve sistemleri üretiminde lider iki uluslararasý firma olan Knauf ve USG'nin ortak giriþimiyle kurulmuþtur. Misyonu, Avrupa tüketici ve mesleki

Detaylı

SERAMÝK YAPIÞTIRICILARI CeraBest Bronze CeraBest Silver CeraBest Gold CeraBest Profi CeraBest Saniter CeraBest Ultra CeraBest UniBond CeraBest WPM DERZ DOLGULARI CeraBest Fuga 0 CeraBest Fuga 20 CeraBest

Detaylı

Rezistans termometreler endüstride hassas sýcaklýk ölçümü istenilen yerlerde kullanýlmaktadýr. Ýletkenin elektriksel direncinin sýcaklýða baðlý olarak deðiþim temeline dayanýr. Ýletken olarak emaye, cam

Detaylı

2 Taným tipi yangýn damperleri havalandýrma sistemlerinde kullanýlmak üzere yangýna dayanýklý olarak tasarlanmýþtýr. yangýn damperi DIN 4102 de belirl

2 Taným tipi yangýn damperleri havalandýrma sistemlerinde kullanýlmak üzere yangýna dayanýklý olarak tasarlanmýþtýr. yangýn damperi DIN 4102 de belirl F 01.03 TR.00 H A V A K O N T R O L S i S T E M L E R i 2 Taným tipi yangýn damperleri havalandýrma sistemlerinde kullanýlmak üzere yangýna dayanýklý olarak tasarlanmýþtýr. yangýn damperi DIN 4102 de belirlenmiþ

Detaylı

SIVI YALITIM MALZEMELERİ

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SIVI YALITIM MALZEMELERİ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi SIVI YALITIM MALZEMELERİ 1. Bitüm 2. Asfalt 3. Sika 4.

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

UYGULAMA EL KİTABI LINEFLEX EPDM MEMBRAN

UYGULAMA EL KİTABI LINEFLEX EPDM MEMBRAN UYGULAMA EL KİTABI LINEFLEX EPDM MEMBRAN GİRİŞ Bu kılavuz Lineflex EPDM Membranın uygulama esaslarını içerir. İlk bölümde Lineflex EPDM Membran uygulama alanları ve uygulaması yapılacak bölgenin hazırlanmasına

Detaylı

shingle nedir? Kullanım alanları

shingle nedir? Kullanım alanları SHINGLE MEMBRAN hakkımızda Veratek Yapı Ürünleri, ticari hayatına 1935 yılında başlayan Topaç Metal in tecrübesinden faydalanarak 2016 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Çatı ve izolasyon konularında

Detaylı

Ýzolasyon, zemin kaplama ve yapýþtýrýcý dünyasýnda öncü!

Ýzolasyon, zemin kaplama ve yapýþtýrýcý dünyasýnda öncü! Ýzolasyon, zemin kaplama ve yapýþtýrýcý dünyasýnda öncü! 2003 yýlýnda kurulan POLYMEKS KÝMYA LTD. ÞTÝ. sektör tecrübesi ile Türkiye de izolasyon yapýþtýrýcý ve zemin kaplama alanýnda üretim yapan öncü

Detaylı

HPB Hepa Filtre Kutusu

HPB Hepa Filtre Kutusu HPB Hepa iltre Kutusu H P B ltre Kut u Hepa i us Taným HPB filtre kutularý hijyenik ortamlarda kullanýlmak üzere tavan uygulamalarý için dezenfeksiyon kolaylýðý saðlayacak biçimde tasarlanmýþtýr. Standart

Detaylı

Ne-Ka. Grouptechnic ... /... / 2008. Sayýn Makina Üreticisi,

Ne-Ka. Grouptechnic ... /... / 2008. Sayýn Makina Üreticisi, ... /... / 2008 Sayýn Makina Üreticisi, Firmamýz Bursa'da 1986 yýlýnda kurulmuþtur. 2003 yýlýndan beri PVC makineleri sektörüne yönelik çözümler üretmektedir. Geniþ bir ürün yelpazesine sahip olan firmamýz,

Detaylı

ÇATILARDA UZUN ÖMÜRLÜ ESTETİK GÖRÜNÜM

ÇATILARDA UZUN ÖMÜRLÜ ESTETİK GÖRÜNÜM Mükemmel Kiremit Mükemmel Çatı FİYAT LİSTESİ Liste No. 2018-02 Başlangıç Tarihi 8 Eylül 2018 ÇATILARDA UZUN ÖMÜRLÜ ESTETİK GÖRÜNÜM GRANADA KİREMİT Kiremitler Aksesuar Kiremitler Kılıçoğlu 1 Türkiye nin

Detaylı

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI.

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI. DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) ISI

Detaylı

P 27 I P 27 B P 27 S P 32 I P 32 B P 31 IMB

P 27 I P 27 B P 27 S P 32 I P 32 B P 31 IMB P 27 I P 27 B P 27 S P 32 I P 32 B P 31 IMB PCB içermez 3-4 5-8 9 10 13 Rev. 05.02.08 Davlumbazýnýzýn Davlumbazýnýzýn davlumbazýnýzý davlumbazýnýzý Davlumbazýnýz Davlumbazýnýzýn bükülme Davlumbazýnýzý

Detaylı

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK)

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) 1. Genel Altı yaşam alanı ve üzeri otopark (veya üzerinde mekanik etkiler olan tüm alanlar) olarak kullanılan yapıların su yalıtımı ve kaplama sistemi olarak

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe GROUP ENERJI SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master

Detaylı

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM Projede belirtilen yerlerde aşağıda teknik özellikleri verilen Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılacaktır. 2. GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe

Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel in en büyük avantajı panel bağlantı elemanlarının, panel birleşim noktasını örten

Detaylı

Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe Faydalı Eni Minimum boy Maksimum boy 1000 mm 3 metre Nakliye Koşullarına Bağlıdır Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel

Detaylı

SERAMÝK YAPIÞTIRICILARI CeraBest Bronze CeraBest Silver CeraBest Gold CeraBest Profi CeraBest Saniter CeraBest Ultra CeraBest UniBond CeraBest WPM DERZ DOLGULARI CeraBest Fuga 105 CeraBest Fuga 120 CeraBest

Detaylı

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Çatı kaplaması için kullanılan malzemeler şunlardır.

Detaylı

AYVAZOĞLU METAL İZOLASYON İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ

AYVAZOĞLU METAL İZOLASYON İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ Firmamız 2006 yılında Remzi AYVAZ tarafından Ayvazoğlu Sac Demir Profil adıyla kurulmuştur. Zaman içerisinde müşteri taleplerini karşılamak için Çatı İzolasyon, Ferforje ve Alçı Ürünleri satışını portföyüne

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

PLASTÝK ENJEKSÝYON VE ÝNÞAAT MALZEMELERÝ SAN. TÝC. Hakkýmýzda KAMÝ GRUP 2007 yýlýnda Ýstanbul Topçularda, Sn. Baþak Kami tarafýndan kurulmuþtur. 2007 yýlýndan bu yana geliþimciliði ilke edinen firmamýz,

Detaylı

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 yapısında solvent ve uçucu bileşen içermeyen 2 kompenantlı 3:1 oranında kullanılan derz, dilatasyon noktaları ve beton çatlakları için tasarlanmış

Detaylı

Hasyiğit Isıcam Malzemeleri 2013 Katalogu

Hasyiğit Isıcam Malzemeleri 2013 Katalogu Hasyiğit Isıcam Malzemeleri 2013 Katalogu Adres: Doğu Sanayi Sitesi 83. Sokak No:88 Kocasinan Kayseri PRIMER MASTİK (BUTİL) Son derece düşük nem buhar geçiş hızına sahip olan ve cam, alüminyum, galvanize

Detaylı

ENERJÝ TASARRUF TEKNOLOJÝLERÝ YAPIÞTIRICILAR ClimaTech FX 120 ClimaTech PanoFix ClimaTech UniFix ClimaTech BituFix SIVALAR ClimaTech PL 206 ClimaTech PlanEx ClimaTech UniPlast PLAKALAR ClimaTech EPS -

Detaylı

DİLATASYON SU YALITIMI

DİLATASYON SU YALITIMI DİLATASYON SU YALITIMI 1. Genel Farklı yapısal hareketlerin karşılanabilmesi için yapılar arasında bırakılan dilatasyon derzlerinin su yalıtımı büyük önem taşımaktadır. Yapılarda meydana gelen kaçakların

Detaylı

FÝYAT LÝSTESÝ 2015-1 Doðru tercihler çözüme ulaþtýrýr... www.epsa.com.tr Not: Ürün Kataloðu üzerinde belirtilmiþ bütün öneri ve talimatlar genel olarak kendi deney ve tecrübelerimizin sonuçlarýdýr. Ürün

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS 31,68 kg.co 2 /m². safe fire 4. by efectis

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS 31,68 kg.co 2 /m². safe fire 4. by efectis D_TI_100_40AKS (BX + DC100 + BX + CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ TEK İSKELET DIŞ CEPHE SİSTEMİ (İLAVE YALITIMLI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40 RÜZGAR YÜKÜ

Detaylı

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 AQUAPANEL UNIVERSAL 8mm PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 2 A- SİSTEM TANIMI: Mevcut duvar sistemlerinin

Detaylı

Mantolama Harçları ve Sistem Bileşenleri

Mantolama Harçları ve Sistem Bileşenleri Mantolama Harçları ve Sistem Bileşenleri Mantolama Harçları Yapýcement Ürün sý Ürün No. Yapýcement 25 kg/torba 140175 12,40 TL/torba Isı yalıtım plaka yapıştırıcısı ve tamir harcı olarak kullanılır. Satencement

Detaylı

Yapýlara estetik, kente kimlik. Y apý estetiði ve izolasyonunda Strotaþ ürünleri çeþitliliði ve üretim kalitesi ile modern mimariye estetik kazandýrýrken, kentsel dönüþüm, restorasyon ve renovasyon uygulamalarýnda

Detaylı

TAMÝR HARÇLARI SRM - H Yapýsal Tamir Harcý SRM - T Yapýsal Tamir Harcý 410 HP Beton Tamir Harcý 410 Flex Elyaflý Kalýn Tamir Harcý 410 Kalýn Tamir Harcý 205 Ýnce Tamir Harcý DÜZELTME MACUNLARI VE HARÇLAR

Detaylı