Kullaným Talimatlarý COOKER HOOD. Ýçindekiler. Montaj, 3. Elektrik Baðlantýsý, 5. Davlumbazýn Tanýtýmý, 6. Ýþleyiþ, 7. Bakým, 8.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kullaným Talimatlarý COOKER HOOD. Ýçindekiler. Montaj, 3. Elektrik Baðlantýsý, 5. Davlumbazýn Tanýtýmý, 6. Ýþleyiþ, 7. Bakým, 8."

Transkript

1 Kullaným Talimatlarý COOKER HOOD Türkçe, 1 HDF 90.1 IX/HA Ýçindekiler Montaj, 3 Elektrik Baðlantýsý, 5 Davlumbazýn Tanýtýmý, 6 Ýþleyiþ, 7 Bakým, 8 Uyarýlar, 10

2 ! Aþaðýdaki metinde geçen harflerle ilgili olarak ön sayfalardaki çizimlere baþvurunuz.! Bu kullaným kýlavuzunda belirtilen kurallarý tamamen uygulayýnýz. Kýlavuzdaki talimatlara uyulmamasýndan kaynaklanacak herhangi bir hasar ile ilgili sorumluluk kabul edilmeyecektir.! Davlumbaz elektrikli ýsýtýcýlardan minimum 50 cm, gazlý ya da karma ýsýtýcýlardan ise minimum 65 cm yüksekliðe kurulmalýdýr. Eðer cihaz daha fazla uzaklýk gerektiren bir gazlý ýsýtýcýnýn üzerine kurulacaksa, bu uzaklýðý dikkate alýnýz. Davlumbazý döþemeyin, sýva ile montaj yapmayýn, silicon ile duvara yapýþtýrmayýn. Sadece belirtildiði gibi duvara monte edin.! Davlumbaz buharýn dýþarý çýkmasý için B üst hava çýkýþý ile donatýlmýþtýr. (bacalý kullaným-egzoz borusu ve boru sabitleme mengeneleri bulunmamaktadýr) Piþirmeden kaynaklanan buhar ve dumaný tahliye etmek mümkün olmadýðýnda davlumbaz aktif karbon filtre ve G dirseði üstündeki F deflektörüyle filtreli kullaným durumunda olacaktýr. Duman ve buhar, üst hava çýkýþý B'ye baðlý egsoz ve deflector F'e monte edilmiþ boru ile H üst ýzgarasýnda sirküle edilerek G dirseðine gelir (egzoz borusu ve menteþeler cihazla saðlanmamaktadýr).! Emme motoru olmayan modeller sadece bacalý kullaným içindir ve dýþtan emme aracýna baðlanmalýdýr (cihazla saðlanmamaktadýr).

3 Montaj Davlumbazin montaji için ön bilgilendirme Kurulum sirasinda ana salterleri indirerek davlumbazin elektrik baglantisini kesiniz. Davlumbazi birçok duvar/tavana monte edebilmek için çesitli fisler bulunmaktadir. Ancak bunlarin duvar/tavanla uygunlugunu yetkili bir teknisyen onaylamalidir. Duvar/tavan davlumbazin agirligini tasiyabilecek saglamlikta olmalidir. Cihazinizi dogrudan duvara kiremit ya da silikonla tutturmayiniz, sadece yüzey montaji uygundur. Çok kolay çikarilabilir olmadikça baca borusunu mobilya ya da üstten geçen raflara monte etmeyiniz. Yag toplama panellerini çikariniz. Yag filtrelerini çikariniz Cihazinizi dogrudan duvara kiremit ya da silikonla tutturmayiniz, sadece yüzey montaji uygundur. Çok kolay çikarilabilir olmadikça baca borusunu mobilya ya da üstten geçen raflara monte etmeyiniz.

4 Montaj Baca destegini monte etmek (3 parça): Üç parça 4 vida ile sabitlenmelidir, destek uzantisi ayarlanabilir ve teleskopik baca borusunun eniyle uyumlu ölçüde olmalidir. Deflektörü monte etmek (sadece 3 parçadan olusan deflektörler için bulunmaktadirdeflektör sadece filtreli versiyon için olmalidir): Üç parça 2 adet vidayla sabitlenmelidir, deflektör uzantisi ayarlanabilir ve daha sonra baglanacagi baca borusunun eniyle uyumlu olmalidir. Hava emme parçasini düz bir yüzeye koyun ve davlumbazýn alt kýsmýný bu parçaya geçirin. Ýki parça arasýndaki elektrik baðlantýlarýný baðlayýn. Ýki parçayý vidalayarak birbirine sabitleyin 4. Davlumbazý yerine asýn. 5. Davlumbazýn duvardan uzaklýgýný ayarlayýn. 6. Davlumbazýn yatay pozisyonunu ayarlayýn. 7. Kursun kalem kullanarak emis ünitesindeki kalýcý davlumbaz deliklerini isaretleyin. 8. Davlumbazý yerinden çýkartýn. 9. Ýsaretli yerleri matkapla delin. (8 mm- 7. isleme bakýnýz) 10. Bir adet duvar çivisini yerlestirin. 11. G baca destegini tavana degecek sekilde yerlestirin. Destegi sablon gibi kullanýn (destegin üzerindeki küçük yarýk duvara çizilen çizgiyle çakýsmalýdýr - islem 1) ve 2 deligi kursun kalemle isaretleyin, delikleri matkapla delin (8 mm), iki adet duvar çivisini yerlestirin. 12. Baca destegini duvara iki adet 5x45mm.lik vida kullanarak sabitleyin. 13. Davlumbazý alttaki destege asýn. 14. Davlumbazý duvardaki son pozisyonuna göre sabitleyin(kesýnlýkle GEREKLÝDÝR) 15. Emis motorunun üstündeki baglantý halkasýna bacayý baglayýnýz (baca ve menteseler saglanmamýstýr, ayrýca temin edilmeleri gerekir). Bacalý kullanýmda, bacanýn diger ucu dumaný tahliye edecek bir aygýta baglanmalýdýr. Filtreli kullanýmda F deflektörünü G baca destegine sabitleyerek bacanýn diger ucunu deflektörün üstündeki baglantý halkasýna baglayýnýz. 16. Elektrik baglantýlarýný yapýnýz. 17. Bacayý G baca desteginin üst tarafýna (17b) 2 adet vida (17a) kullanarak sabitleyiniz. 18. Bacanýn alt ucunu davlumbazýn üzerindeki yuvaya tamamen yerlestiriniz. Yag filtrelerini ve yag toplama ünitelerini yerlestirin ve davlumbazýn düzgün olarak çalýstýgýný kontrol ediniz. 1. Bir kursun kalem kullanarak tavana kadar uzanan, ortalayabileceginiz bir çizgi çizin. Bu montajý kolaylastýracaktýr. 2. Sablonu duvara koyun: sablonun ortasýndaki dikey çizgi ile duvara çizdiginiz çizgi üst üste gelmelidir, sablonun alt ucu ise davlumbazýn alt ucu ile çakýsmalýdýr: montaj bittiginde davlumbazýn elektrikli ýsýtýcýlardan minimum 50 cm, gazlý ýsýtýcýlardan ise minimum 65 cm. yukarýda olmasý gerektigini unutmayýnýz. 3. Baca destek dirsegini sablonun üzerindeki noktalý dikdörtgene denk gelecek sekilde yerlestirin, dýstaki iki deligi isaretleyin ve matkapla delin. Sablonu kaldýrýn ve deliklere duvar çivilerini sokarak davlumbaz destegini 5x45mm.lik vidalarla yerine sabitleyin.

5 Elektrik Baðlantýsý Elektrik akýmý davlumbazýn iç kýsmýndaki levhada belirtilen akýmla uyumlu olmalýdýr. Fiþi kolay ulaþýlabilen ve standartlara uygun bir elektrik saðlayýcýsýna takýnýz. Fiþ donanýmý olmadýðýnda (direkt elektrik baðlantýsý yapýlacaðý zaman) standartlara uygun tek kutuplu bir anahtarý baðlantýlardan en az 3 mm uzaklýða monte ediniz.

6 Davlumbazin tanitimi Kontrol Paneli Yag filtresi Lamba Buhar ekrani Teleskopik baca Hava çikisi (sadece filtreli kullanimda

7 Ýþleyiþ 1. Lamba AÇIK/KAPALI düðmesi 2. Motor AÇIK/KAPALI düðmesi ve kademe 1 seçimi Kademe 2 seçimi Kademe 3 seçimi Yüksek emiþ gücünü mutfakta yoðun buhar olduðunda kullanýnýz. Davlumbazýn piþirme baþlamadan 5 dakika önce açýlýp piþirme süresince ve piþirmeden sonraki 15 dakika boyunca açýk tutulmasý önerilir. Davlumbaz düzgün çalýþmadýðý zaman elektrik baðlantýsýný kesin ve cihazý yaklaþýk 5 saniye kadar fiþini çekili tutun. Teknik Servis çaðýrmadan önce tekrar prize takarak çalýþtýrmayý deneyin.

8 Bakým! Herhangi bir bakým iþleminden önce cihazýn elektrik baðlantýsýnýn kesilmiþ olduðundan emin olunuz. Temizlik Davlumbaz içten ve dýþtan düzenli olarak temizlenmelidir. Temizlik için nötr sývý deterjanla nemlendirilmiþ bir bez kullanýnýz. Aþýndýrýcý deterjanlar kullanmaktan kaçýnýnýz. Uyari: Davlumbazýn temizlenmesi ve filtrelerin çýkarýlmasý için kurallara uyulmamasý yangýn risklerine yol açabilir. Bu yüzden ekli talimatlara uymanýzý öneriyoruz. Yag Filtresi Ayda bir kere yumuþak deterjanlar kullanýlarak, elde ya da düþük sýcaklýk ve kýsa devre ayarlanmýþ bulaþýk makinesinde temizlenebilir. Bulaþýk makinesinde temizlendiðinde filtrenin rengi biraz açýlabilir ama bu çalýþma kapasitesi etkilemez. Yað filtresini çýkarmak için gevþetme kulpunu çekiniz. (f) (Þekil 1) Karbon filtre (sadece filtreli kullanim) Piþirmeden kaynaklanan kötü kokularý emer. Karbon filtre iki ayda bir, elde sýcak su ve deterjanla, ya da bulaþýk makinesinde 65 derecede (makineyi uzun programda ve baþka bulaþýk olmadan çalýþtýrarak) yýkanabilir. Filtreye zarar vermeden üzerindeki sularý silkeleyin. Daha sonra plastik kýlýf içindeki þilteyi 10 dakika boyunca 100 derece sýcaklýktaki fýrýnda kurutunuz. Þilteyi 3 yýlda bir ve yýprandýðý zaman deðiþtiriniz. Filtre tutucunun çerçevesini (g) düðmesini 90 derece çevirerek bacayý davlumbaza baðlayan yerden ayýrabilirsiniz. (þekil 2) Karbon pedi (i) çerçeveye takarak (h) yuvasýna geri takýnýz (j).

9 Bakým Lambalari degistirmek Uyari! Ampullere dokunmadan önce soguduklarindan emin olunuz. 1. Lambanin kapagini tornavida ya da benzer bir aletle çikarin. 2. Eski lambayi çikarin ve yanma degeri ayni olan (20 W max- G4) yenisiyle degistirin. Lambalara çiplak elle dokunmayin. 3. Lamba kapagini yerine takin. Degistirdiginiz lambalar yanmiyorsa, teknik servis çagirmadan önce ampullerin yuvalarina tam olarak oturdugundan emin olun.

10 Uyarýlar! Cihazin küçük çocuklar ya da dogru kullanim konusunda bilgili olmayan kisiler tarafindan kullanilmamasi, çocuklarin cihazla oynamamalari için gözetilmeleri gerekmektedir. DÝKKAT- Herhangi bir elektrik çarpmasini önlemek için cihazin lambalarini degistirmeden önce elektrik baglantisinin kesildiginden emin olun. Cihazi düzgün monte edilmedigi durumlarda kullanmayin! Davlumbazin hava çikis borusu elektrik disinda bir güçle çalisarak duman tahliye eden cihazlarla ayni bacaya verilmemelidir. Davlumbaz elektrik disinda bir enerjiyle çalisan cihazlarla ayni anda kullanildiginda ortam yeterince havalandirilmalidir. Davlumbaz altinda hiçbir sekilde alevli pisirme yapilmamalidir. Alevler filtrelere zarar verebilir, yangina sebep olabilir, bu yüzden bu islemden kaçinilmalidir. Kizartma yapilirken yag siçramalarinin yanmaya neden olmamasi için dikkat edilmelidir. Kirli hava ve duman tahliyesi yerel yönetmelikler, güvenlik kurallari ve teknik gereklilikler uyarinca yapilmalidir.

Hotpoint Ariston HZV 9 IX/HA. Davlumbaz. Türkçe Kullanma ve Tanıtma Kılavuzu

Hotpoint Ariston HZV 9 IX/HA. Davlumbaz. Türkçe Kullanma ve Tanıtma Kılavuzu Hotpoint Ariston HZV 9 IX/HA Davlumbaz Türkçe Kullanma ve Tanıtma Kılavuzu Montaj TR! Bu kitapçýðý rehber olarak saklamanýz önemlidir. Cihazýn satýlmasý ya da el deðiþtirmesi durumunda cihazla birlikte

Detaylı

Hotpoint Ariston HR 60 IX/HA. Davlumbaz. Türkçe Kullanma ve Tanıtma Kılavuzu

Hotpoint Ariston HR 60 IX/HA. Davlumbaz. Türkçe Kullanma ve Tanıtma Kılavuzu Hotpoint Ariston HR 60 IX/HA Davlumbaz Türkçe Kullanma ve Tanıtma Kılavuzu TR Ön sayfalarda bulunan alfabetik sýrayla verilmiþ þekilleri referans olarak kullanýnýz. Bu kýlavuzdaki talimatlarý dikkatli

Detaylı

P 27 I P 27 B P 27 S P 32 I P 32 B P 31 IMB

P 27 I P 27 B P 27 S P 32 I P 32 B P 31 IMB P 27 I P 27 B P 27 S P 32 I P 32 B P 31 IMB PCB içermez 3-4 5-8 9 10 13 Rev. 05.02.08 Davlumbazýnýzýn Davlumbazýnýzýn davlumbazýnýzý davlumbazýnýzý Davlumbazýnýz Davlumbazýnýzýn bükülme Davlumbazýnýzý

Detaylı

HES60 IX HES90 IX HL60.2 IX HL90.2 IX. Davlumbaz Montaj ve Kullaným Talimatlarý

HES60 IX HES90 IX HL60.2 IX HL90.2 IX. Davlumbaz Montaj ve Kullaným Talimatlarý HES60 IX HES90 IX HL60.2 IX HL90.2 IX Davlumbaz Montaj ve Kullaným Talimatlarý Montaj Uyarý! Aský noktalarýnýn (5 Dikdörtgen ufak delikler) veya zorunlu baðlama noktalarýnýn (8 yuvarlak matkap delikler)

Detaylı

Hotpoint Ariston HDMC 90 IX/HA. Davlumbaz. Türkçe Kullanma ve Tanıtma Kılavuzu

Hotpoint Ariston HDMC 90 IX/HA. Davlumbaz. Türkçe Kullanma ve Tanıtma Kılavuzu Hotpoint Ariston HDMC 90 IX/HA Davlumbaz Türkçe Kullanma ve Tanıtma Kılavuzu Bir Ariston ürününü seçtiðiniz için teþekkür ederiz. Kullanýmý kolay ve emniyetli bir cihaza sahipsiniz. Öncelikle cihazýnýzýn

Detaylı

Duvar Tipi Davlumbaz Kullanma Kýlavuzu ADV 5150 ADV 5150 B ADV 5150 S ADV 5170 I ADV 5300

Duvar Tipi Davlumbaz Kullanma Kýlavuzu ADV 5150 ADV 5150 B ADV 5150 S ADV 5170 I ADV 5300 Duvar Tipi Davlumbaz Kullanma Kýlavuzu ADV 5150 ADV 5150 B ADV 5150 S ADV 5170 I ADV 5300 PCB içermez 3-4 5-9 10 11 14 Rev. 05.02.08 Davlumbazýnýzýn Davlumbazýnýzýn davlumbazýnýzý davlumbazýnýzý Davlumbazýnýz

Detaylı

DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HCT 60 1/X HCT 90 1/X

DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HCT 60 1/X HCT 90 1/X DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HCT 60 1/X HCT 90 1/X 1 2 3 4 5-1 - 6 7 8 9 10-2 - 11 12 14 13 15-3 - 16 17 A B C D E 18 19 20 04307553/1N - KB170s.n. - 4 - KURULUM VE KULLANIM TALIMATLARI TANIMLAMA

Detaylı

HB 6 HB 9 HBD 9 F. Davlumbaz Kullaným ve Bakým Kýlavuzu

HB 6 HB 9 HBD 9 F. Davlumbaz Kullaným ve Bakým Kýlavuzu HB 6 HB 9 HBD 9 F Davlumbaz Kullaným ve Bakým Kýlavuzu ÝÇÝNDEKÝLER Bir Ariston ürününü seçtiðiniz için teþekkür ederiz. Kullanýmý kolay ve emniyetli bir cihaza sahipsiniz. Öncelikle cihazýnýzýn kalitesini

Detaylı

1 C B F E F A H 2 min 650 mm 3 205 335 G 90 600 / 900

1 C B F E F A H 2 min 650 mm 3 205 335 G 90 600 / 900 1 C B F H A E F 2 min 650 mm 3 205 90 G 335 600 / 900 4 a 5 M o 150 K b C B 6 7 1 L 0 2 1L 3 2L 3L 8 250 270 max 1050 150 min 580 349 95 600 / 900 420 KULLANMA VE BAKIM KILAVUZU Sayın müşterimiz, bizim

Detaylı

IT Istruzioni di montaggio e d'uso DE Montage- und Gebrauchsanweisung EN Instruction on mounting and use FR Prescriptions de montage et mode d emploi

IT Istruzioni di montaggio e d'uso DE Montage- und Gebrauchsanweisung EN Instruction on mounting and use FR Prescriptions de montage et mode d emploi IT Istruzioni di montaggio e d'uso DE Montage- und Gebrauchsanweisung EN Instruction on mounting and use FR Prescriptions de montage et mode d emploi NL Montagevoorschriften en gebruiksaanwijzingen ES

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz ZANUSSI ZKF661LX

Kullanım kılavuzunuz ZANUSSI ZKF661LX Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya ZANUSSI ZKF661LX için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki ZANUSSI ZKF661LX tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Tanıtım Ve Kullanım Kılavuzu. HVE 93 X Davlumbaz

Tanıtım Ve Kullanım Kılavuzu. HVE 93 X Davlumbaz Tanıtım Ve Kullanım Kılavuzu HVE 93 X Davlumbaz maks. 90 cm Şek. 1 Şek. 2 Şek. 3 Şek. 4 Şek. 5 Şek. 6 Şek. 7 Şek. 9A Şek. 8 Şek. 9B Şek. 10 Şek. 11 TÜRKÇE TR GENEL Aşağıdaki montaj güvenliği ve bakımla

Detaylı

Ürünün Tanýmý. 3 Spd Dijital Ürünün Kullanýmý. Standart Aksesuarlar ve Davlumbazýn Montajý. Lambalarýn Deðiþimi ve Karbon Filtre Deðiþimi

Ürünün Tanýmý. 3 Spd Dijital Ürünün Kullanýmý. Standart Aksesuarlar ve Davlumbazýn Montajý. Lambalarýn Deðiþimi ve Karbon Filtre Deðiþimi Cihazýnýzýn T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý Tüketicinin Korunmasý ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüðü nce tespit ve ilan edilen kullaným ömrü (cihazýn fonksiyonlarýný yerine getirebilmesi için gerekli

Detaylı

Hotpoint-Ariston HDAI DSI HFI HDA HDS HF HFD. Davlumbaz Türkçe Kullanım Klavuzu

Hotpoint-Ariston HDAI DSI HFI HDA HDS HF HFD. Davlumbaz Türkçe Kullanım Klavuzu Hotpoint-Ariston TR HDAI DSI HFI HDA HDS HF HFD Davlumbaz Türkçe Kullanım Klavuzu TR Bir Hotpoint-Ariston ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kullanımı kolay ve emniyetli bir cihaza sahipsiniz. Öncelikle

Detaylı

Tel: 44 44 789 E-posta: vmh@vestel.com.tr

Tel: 44 44 789 E-posta: vmh@vestel.com.tr Tel: 44 44 789 E-posta: vmh@vestel.com.tr İçindekiler İçindekiler 2 Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler 3 Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları 4 Ürün Tanıtımı 5 Anahtar Seti Kullanımı 6 Bakım ve Temizlik 7-8

Detaylı

Kullaným Talimatlarý DAVLUMBAZ. Ýçindekiler. Kurulum, 2-3 Montaj. Teknik bilgi, 4 Elektrik baðlantýsý Teknik veri

Kullaným Talimatlarý DAVLUMBAZ. Ýçindekiler. Kurulum, 2-3 Montaj. Teknik bilgi, 4 Elektrik baðlantýsý Teknik veri Kullaným Talimatlarý DAVLUMBAZ Türkçe, 1 Ýçindekiler Kurulum, 2-3 Montaj Teknik bilgi, 4 Elektrik baðlantýsý Teknik veri Tanýtým, 5 Filtreleme versiyonu Kanal versiyonu Ýþleyiþ, 6 Kontroller Bakým, 7 Davlumbazýn

Detaylı

Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK. Ýçindekiler

Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK. Ýçindekiler Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK Türkçe, 1 Ýçindekiler Montaj, 13-16 Yerleþim Elektrik baðlantýsý Gaz baðlantýsý Veri tablosu Gaz beki ve hortum baþý özellikleri Cihazýn tanýtýmý, 17 Genel görünüm Çalýþtýrma

Detaylı

ADX-6010 ADX-9010 ADB-6004 ADX-6005 ADX-6007 ADX-9007 ADW-6007 ADB-6007 ADB-9007

ADX-6010 ADX-9010 ADB-6004 ADX-6005 ADX-6007 ADX-9007 ADW-6007 ADB-6007 ADB-9007 Cihazýnýzýn T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý Tüketicinin Korunmasý ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüðü nce tespit ve ilan edilen kullaným ömrü (cihazýn fonksiyonlarýný yerine getirebilmesi için gerekli

Detaylı

Tel: 44 44 789 E-posta: vmh@vestel.com.tr

Tel: 44 44 789 E-posta: vmh@vestel.com.tr Tel: 44 44 789 E-posta: vmh@vestel.com.tr İçindekiler İçindekiler 2 Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler 3 Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları 4 Ürün Tanıtımı 5 Bakım ve Temizlik 6 Lamba değişimi 7 Push Buton

Detaylı

Tel: 44 44 789 E-posta: vmh@vestel.com.tr RAD 640 PX

Tel: 44 44 789 E-posta: vmh@vestel.com.tr RAD 640 PX Tel: 44 44 789 E-posta: vmh@vestel.com.tr RAD 640 PX İçindekiler İçindekiler...2 Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler... 3 Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları... 4 Ürün Tanıtımı... 5 Push Buton Anahtar Seti

Detaylı

ADX-9017 ADX-9013 ADX-9014 ADB-9017

ADX-9017 ADX-9013 ADX-9014 ADB-9017 Cihazýnýzýn T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý Tüketicinin Korunmasý ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüðü nce tespit ve ilan edilen kullaným ömrü (cihazýn fonksiyonlarýný yerine getirebilmesi için gerekli

Detaylı

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Davlumbaz Modelleri DA 5960 W, DA 5990 W, DA 5990 W EXT tr-tr Davlumbazý kurmadan ve çalýþtýrmadan önce mutlaka Kullanma Kýlavuzunu okuyunuz. Böylece hem kendinizi

Detaylı

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur.

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur. Decoser CTP Duvar ve Tavan Kaplama Levharı Montaj Detayları Decoser levhalar sadece sert duvar yüzeylerine kaplanmalıdır ( ahşap, alçı levhalar, ince sıva vs ). Duvar yüzeyleri temiz, düz, kuru ve düzgün

Detaylı

Montaj. Duvara montaj. Tavana montaj. U Plakalý (cam pencere) Açýsal Plakalý Civatalý (cam pencere)

Montaj. Duvara montaj. Tavana montaj. U Plakalý (cam pencere) Açýsal Plakalý Civatalý (cam pencere) Genel Özellikler Hava perdeleri yüksek debili ve ince formlu hava akýmý saðlamak amacýyla üretilmiþlerdir. Kullanýlýþ amacý birbirinden farklý sýcaklýk deðerlerine sahip iki ortamý hareket serbestisi saðlayacak

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana asılı tip FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE Bu Daikin klimayı aldığınız için teşekkür

Detaylı

DANIÞMA MERKEZi: ADM-6011 ADM-9011 DAVLUMBAZ KULLANMA KILAVUZU

DANIÞMA MERKEZi: ADM-6011 ADM-9011 DAVLUMBAZ KULLANMA KILAVUZU DANIÞMA MERKEZi: ADM-6011 ADM-9011 DAVLUMBAZ KULLANMA KILAVUZU Cihazýnýzýn Sanayi Bakanlýðý tarafýndan tespit ve ilan edilen kullaným ömrü (cihazýn fonksiyonlarýný yerine getirebilmesi için gerekli yedek

Detaylı

Web: Web: http://www.vestel.com.tr/destek

Web: Web: http://www.vestel.com.tr/destek Cihazýnýzýn T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý Tüketicinin Korunmasý ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüðü nce tespit ve ilan edilen kullaným ömrü (cihazýn fonksiyonlarýný yerine getirebilmesi için gerekli

Detaylı

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür.

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür. Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

Installationsanvisning J Köksfläkt DIPQ10/DIPQ13 Frihängande fläktar Driftsätt: Frånluft/återcirkulation

Installationsanvisning J Köksfläkt DIPQ10/DIPQ13 Frihängande fläktar Driftsätt: Frånluft/återcirkulation Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

KULLANIM KITAPÇIĞI EFV55465OK EFV80465OK

KULLANIM KITAPÇIĞI EFV55465OK EFV80465OK TR KULLANIM KITAPÇIĞI EFV55465OK EFV80465OK 2 3 4 5 6 7 8 9 2 x 16 17 18 10 K 5010 Ø 120 125 mm Ø 150 mm Ø 125 Ø 120 19 2x Ø 2,9x6,5 20 21 11 TEKNİK ÖZELLİKLER Filtre ile kullanımda min./maks. yükseklik:

Detaylı

ANKASTRE DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HVMI XTK

ANKASTRE DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HVMI XTK ANKASTRE DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HVMI XTK ÜRÜNÜN TANITIMI 1 2 270 280 3 4 5 6 Min 510 Max 970 475 20 80 475 50 450 650 56 500 650 900 1) Ýç Baca 2) Dýþ Baca 3) Ocak Aydýnlatma 4) Alüminyum

Detaylı

ADV 5160I ADV5160B ADV5160S ADV 5310I ADV5260I

ADV 5160I ADV5160B ADV5160S ADV 5310I ADV5260I Davlumbaz Kullanma Kilavuzu BEKO Davlumbaz ýn, kullanma kýlavuzunda gösterildiði þekilde kullanýlmasý ve Beko nun yetkili kýldýðý Servis elemanlarý dýþýndaki þahýslar tarafýndan bakým, onarým veya baþka

Detaylı

: Davlumbaz, hava çıkışı ve dolaşımlı hava. : Davlumbaz her zaman ocakların ortasına. : Ocak üzerindeki yerleştirme yeri ile

: Davlumbaz, hava çıkışı ve dolaşımlı hava. : Davlumbaz her zaman ocakların ortasına. : Ocak üzerindeki yerleştirme yeri ile TR Montaj kılavuzu Montaj kılavuzu: Önemli uyarılar : Eski cihazlar değersiz çöpler değildir. Çevre dostu biçimde imha edildiklerinde, değerli hammaddeler yeniden kullanılabilir. Eski cihazları imha

Detaylı

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Davlumbaz Modelleri DA 396-5 DA 399-5 DA 399-5 EXT tr-tr Davlumbazý kurmadan ve çalýþtýrmadan önce mutlaka Kullanma Kýlavuzunu okuyunuz. Böylece hem kendinizi ve hem

Detaylı

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Davlumbaz Modelleri DA 5330 W tr-tr Davlumbazý kurmadan ve çalýþtýrmadan önce mutlaka Kullanma Kýlavuzunu okuyunuz. Böylece hem kendinizi ve hem de cihazýnýzý meydana

Detaylı

Kullanma Kýlavuzu SETÜSTÜ OCAK. Ýçindekiler

Kullanma Kýlavuzu SETÜSTÜ OCAK. Ýçindekiler Kullanma Kýlavuzu SETÜSTÜ OCAK Türkçe, 1 Ýçindekiler Kurulum, 2-6 Makinenin Yerleþtirilmesi Elektrik Baðlantýsý Gaz Baðlantýsý Bilgi Plakasý Bek ve Boru Aðzý Özellikleri Cihazýn Tanýtýmý, 7 Genel Bakýþ

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI FRİTÖZ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

ÝÇÝNDEKÝLER. 1 Davlumbaz Genel görünüm Teknik özellikler. 2 Uyarilar. Genel Güvenlik Güvenlik talimatlari Eger evinizde çocuk varsa

ÝÇÝNDEKÝLER. 1 Davlumbaz Genel görünüm Teknik özellikler. 2 Uyarilar. Genel Güvenlik Güvenlik talimatlari Eger evinizde çocuk varsa 4 . i Bu ürün,çevreye saygýlý modern tesislerde doðaya zarar vermeden üretilmiþtir. ÝÇÝNDEKÝLER 1 Davlumbaz Genel görünüm Teknik özellikler 2 Uyarilar 4 4 5 7 Genel Güvenlik 7 Güvenlik talimatlari 7 Eger

Detaylı

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Davlumbaz Modelleri DA 2250, DA 2250 EXT DA 2270, DA 2270 EXT DA 2210 tr-tr Davlumbazý kurmadan ve çalýþtýrmadan önce mutlaka Kullanma Kýlavuzunu okuyunuz. Böylece

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

PÝSUVARLAR ÝÇÝN FOTOSELLÝ PÝLLÝ YIKAMA SÝSTEMÝ

PÝSUVARLAR ÝÇÝN FOTOSELLÝ PÝLLÝ YIKAMA SÝSTEMÝ PÝSUVARLAR ÝÇÝN FOTOSLLÝ PÝLLÝ YIKAMA SÝSTMÝ www.vitra.com.tr czacýbaþý Yapý Gereçleri San. ve Tic. A.Þ. P.K. 6 34860 Kartal, Ýstanbul INTMA Büyükdere Cad. No: 185 34394 Levent, Ýstanbul Tel: (212) 371

Detaylı

BENZÝNLÝ JENERATÖR KULLANIM KILAVUZU

BENZÝNLÝ JENERATÖR KULLANIM KILAVUZU BENZÝNLÝ JENERATÖR KULLANIM KILAVUZU ÝÇÝNDEKÝLER 1.JENERATÖR EMNÝYETÝ...2 2.MOTORUN ÇALIÞTIRILMASI...4 3.KULLANIM ÖNCESÝ KONTROL...6 4.MOTORUN ÇALIÞTIRILMASI...9 5.JENERATÖR KULLANIMI...10 6.MOTORUN DURDURULMASI...15

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Davlumbaz DX ISLA

Kullanım Kılavuzu Davlumbaz DX ISLA Manual_DX_ISLA_TURCO.qxd 21/07/2003 13:51 PÆgina 1 Kullanım Kılavuzu Davlumbaz DX ISLA Manual_DX_ISLA_TURCO.qxd 21/07/2003 13:51 PÆgina 2 Sayın Müşterimiz, Yaptığınız seçimden ötürü sizi tebrik ederiz.

Detaylı

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Davlumbaz Modelleri DA 249-4, DA 249-4 EXT, DA 249-4 Alu, DA 249-4 Alu EXT tr-tr Davlumbazý kurmadan ve çalýþtýrmadan önce mutlaka Kullanma Kýlavuzunu okuyunuz. Böylece

Detaylı

ANKASTRE DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HBM65XTK/HBM95XTK/HVM65XTK HVM95XTK/HVM65BTK/HGM65XTK HGM95XTK/HGM65BTK/HGM95BTK

ANKASTRE DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HBM65XTK/HBM95XTK/HVM65XTK HVM95XTK/HVM65BTK/HGM65XTK HGM95XTK/HGM65BTK/HGM95BTK ANKASTRE DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HBM65TK/HBM95TK/HVM65TK HVM95TK/HVM65BTK/HGM65TK HGM95TK/HGM65BTK/HGM95BTK 500 1 2 3 4 5 6 400 80 25 20 20 262 250 400 80 20 ÜRÜNÜN TANTIMI Min 635 Max 1015

Detaylı

Nokia Mini Hoparlör MD-4

Nokia Mini Hoparlör MD-4 Nokia Mini Hoparlör MD-4 9252824/2 TÜRKÇE Bu küçük stereo hoparlörler Nokia telefonunuzda veya ses cihazinizda müzik veya radyo dinlediðinizde yüksek ses kalitesi saðlar. Hoparlörlerin 3.5-mm'lik stereo

Detaylı

KULLANIM ALANLARI. Sýcak su yeniden sirkülasyonu. Brülör besleme. TEKNÝK ÖZELLÝKLER

KULLANIM ALANLARI. Sýcak su yeniden sirkülasyonu. Brülör besleme. TEKNÝK ÖZELLÝKLER Sýcak suyun yeniden sirkülasyonu için yüksek etkili sirkülatörler KULLANIM ALANLARI KONUTSAL. UYGULAMALAR Sýcak su yeniden sirkülasyonu. Brülör besleme. EB (V) Serisi TEKNÝK ÖZELLÝKLER POMPA Debi: 1 m

Detaylı

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli

Detaylı

Levent 199 Büyükdere Cad. No:199 34394 Þiþli/ÝSTANBUL-TÜRKÝYE

Levent 199 Büyükdere Cad. No:199 34394 Þiþli/ÝSTANBUL-TÜRKÝYE Levent 199 Büyükdere Cad. No:199 34394 Þiþli/ÝSTANBUL-TÜRKÝYE 2 3 3 Ürünün Tanımı Standart Aksesuarlar Ada Davlumbaz Montajı Lambaların Değişimi Karbon Filtre Değişimi Dokunmatik Buton Kullanımı Push Buton

Detaylı

Ürünün Tanýmý. Standart Aksesuarlar ve Davlumbazýn Montajý. Lambalarýn Deðiþimi. Karbon Filtre Bakýmý. Karbon Filtre Deðiþimi

Ürünün Tanýmý. Standart Aksesuarlar ve Davlumbazýn Montajý. Lambalarýn Deðiþimi. Karbon Filtre Bakýmý. Karbon Filtre Deðiþimi Cihazýnýzýn T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý Tüketicinin Korunmasý ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüðü nce tespit ve ilan edilen kullaným ömrü (cihazýn fonksiyonlarýný yerine getirebilmesi için gerekli

Detaylı

Levent 199 Büyükdere Cad. No:199 34394 Þiþli/ÝSTANBUL-TÜRKÝYE

Levent 199 Büyükdere Cad. No:199 34394 Þiþli/ÝSTANBUL-TÜRKÝYE Levent 199 Büyükdere Cad. No:199 34394 Þiþli/ÝSTANBUL-TÜRKÝYE 2 3 3 Ürünün Tanımı 3 Spd Dijital Ürünün Kullanımı Standart Aksesuarlar ve Davlumbazın Montajı Lambaların Değişimi ve Karbon Filtre Değişimi

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

ÜRÜNÜN TANITIMI. 1) Ýç sac baca 2) Dýþ sac baca 3) Kumanda paneli

ÜRÜNÜN TANITIMI. 1) Ýç sac baca 2) Dýþ sac baca 3) Kumanda paneli ÜRÜNÜN TANITIMI 1 2 3 270 280 475 475 20 79,3 Min 560 Max 1020 80 50 659,6 898 1) Ýç sac baca 2) Dýþ sac baca 3) Kumanda paneli 2 *Bu ürün evde kullanýlmak üzere tasarlanmýþtýr. UYARI VE EMNÝYET TEDBÝRLERÝ

Detaylı

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Davlumbaz Modelleri DA 428-4 DA 428-4 EXT DA 429-4 DA 429-4 EXT tr-tr Davlumbazý kurmadan ve çalýþtýrmadan önce mutlaka Kullanma Kýlavuzunu okuyunuz. Böylece hem kendinizi

Detaylı

Tel: E-posta:

Tel: E-posta: Tel: 44 44 789 E-posta: vmh@vestel.com.tr Ýçindekiler Ýçindekiler... 2 Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler... 3 Montaj Öncesi Güvenlik Kurallarý... 4 Ürün Tanýtýmý... 5 Davlumbaz montajý... 6-7-8 Lamba

Detaylı

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle kullanın. Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli

Detaylı

BENZÝNLÝ JENERATÖR KULLANIM KILAVUZU

BENZÝNLÝ JENERATÖR KULLANIM KILAVUZU BENZÝNLÝ JENERATÖR KULLANIM KILAVUZU 9. SORUN GÝDERME MOTOR ÇALIÞMIYOR 2.Yakýtý kontrol edin. 1.Motor sivicini açýn. 3.Motor yaðýný kontrol edin ÝÇÝNDEKÝLER 1.JENERATÖR EMNÝYETÝ...2 2.MOTORUN ÇALIÞTIRILMASI...4

Detaylı

ULTRASONÝK SEVÝYE ÖLÇER ULM-53 Açýk veya kapalý tanklarda, çukurlarda, açýk kanal vb. yerlerde, sývýlarýn (kirli olsa bile), partikül ve yapýþkan ürünlerin sürekli seviye ölçümünde kullanýlýr. Ölçüm aralýðý

Detaylı

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Davlumbaz Modelleri DA 249-4, DA 249-4 EXT, DA 249-4 Alu, DA 249-4 Alu EXT tr-tr Davlumbazý kurmadan ve çalýþtýrmadan önce mutlaka Kullanma Kýlavuzunu okuyunuz. Böylece

Detaylı

Sayın Müşterimiz, Güvenlik Talimatları

Sayın Müşterimiz, Güvenlik Talimatları Sayın Müşterimiz, Yaptığınız seçimden ötürü sizi tebrik ederiz. En kaliteli malzemelerle üretilmiş bu modern, fonksiyonel ve pratik cihazın ihtiyaçlarınızı tamamıyla karşılayacağından eminiz. Cihazınızdan

Detaylı

Oda Termostatý RAA 20 / AC. Montaj ve Kullaným Kýlavuzu

Oda Termostatý RAA 20 / AC. Montaj ve Kullaným Kýlavuzu Oda Termostatý RAA 20 / AC Montaj ve Kullaným Kýlavuzu Alarko Carrier Eðitim ve Dokümantasyon Merkezi Haziran 2008 Oda Termotatý RAA 20 / AC Kullaným Kýlavuzu ÝÇÝNDEKÝLER GARANTÝ ve SERVÝS GÝRÝÞ Kullaným

Detaylı

TRANSFER. 1. Daðýtma öncesi,transferin dýþýný buharlý temizleyici veya temizlik çözeltisi ile boydan boya temizleyin.

TRANSFER. 1. Daðýtma öncesi,transferin dýþýný buharlý temizleyici veya temizlik çözeltisi ile boydan boya temizleyin. ... J3-1 ÖNLEM... J3-1 TRANSFER ELEMANININ DAÐITILMASI... J3-2 ÖN TAHRÝK DÝÞLÝ ELEMANININ DAÐITILMASI/ TOPLANMASI... J3-4 TRANSFER ÇIKIÞ MÝLÝ ELEMANININ DAÐITILMASI TOPLANMASI... J3-5 TRANSFER ELEMANININ

Detaylı

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu P 125 TACI

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu P 125 TACI Davlumbaz Kullanma Kılavuzu P 125 TACI Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Arçelik ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek kalite ve teknoloji ile üretilmiş olan ürününüzün

Detaylı

LED sarkıt lamba. Montaj talimatı 91709HB54XVII

LED sarkıt lamba. Montaj talimatı 91709HB54XVII LED sarkıt lamba tr Montaj talimatı 91709HB54XVII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

D06F. Kurulum Kılavuzu. Basınç Düşürme Vanası

D06F. Kurulum Kılavuzu. Basınç Düşürme Vanası D06F Kurulum Kılavuzu Basınç Düşürme Vanası Güvenlik Kılavuzu: 1. Kurulum talimatlarına uyunuz. 2. Cihazı: Kullanım amacına uygun olarak İyi durumda iken Güvenliğe ve tehlike riskine ilişkin yapılması

Detaylı

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Davlumbaz Modelleri DA 5590 W tr-tr Davlumbazý kurmadan ve çalýþtýrmadan önce mutlaka Kullanma Kýlavuzunu okuyunuz. Böylece hem kendinizi ve hem de cihazýnýzý meydana

Detaylı

SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU

SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU ARKİTERMO PARÇALARI RESİM KOD AÇIKLAMA BTR-01 SICAK SU BATARYASI (1 BOY 2,5 MT.) APK-01 ALUMİNYUM PANEL KAPAK (1 BOY 2,5 MT.) BBE-DR 90 DİRSEK BBE-SN 180 SONLANDIRMA BBE-PS 180

Detaylı

Avize. Montaj talimatı 88448HB11XVII

Avize. Montaj talimatı 88448HB11XVII Avize tr Montaj talimatı 88448HB11XVII 2016-09 335 755 Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları ve hasarları

Detaylı

MC37,40 KULLANMA KILAVUZU

MC37,40 KULLANMA KILAVUZU MC7,40 KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER!. TEKNİK VERİLER VE ÖZELLİKLER... @. BİLEŞENLERİN MONTAJI VE İŞLEYİŞİ.... MC40 bağlantı kolunun montajı.... Bağlantı kolu hava vanası MC40 in ayarlanması.... Kumaş

Detaylı

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli Müşterimiz, Hedefimiz, modern tesislerimizde, dikkatli bir şekilde üretilen, özel olarak test edilen, beklentilerinizin de ötesinde kaliteli ürünler üretmektir. Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak

Detaylı

Cihazýnýzýn T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý Tüketicinin Korunmasý ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüðü nce tespit ve ilan edilen kullaným ömrü (cihazýn

Cihazýnýzýn T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý Tüketicinin Korunmasý ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüðü nce tespit ve ilan edilen kullaným ömrü (cihazýn Uyumluluk Bilgileri TS EN ISO15502 standartlarýna göre Tropikal sýnýf 16 C ile 43 C arasýndaki ortam sýcaklýklarý için tanýmlanmýþtýr. Ürün EN15502,IEC60335-1 / IEC60335-2-24, 2004/10B/EC standartlarýna

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana monteli kaset tipi Köşe modeli FXK25LVE FXKQ25MVE FXKQ25MAVE FXK32LVE FXKQ32MVE FXKQ32MAVE FXK40LVE FXKQ40MVE FXKQ40MAVE FXK63LVE FXKQ63MVE FXKQ63MAVE

Detaylı

DAVLUMBAZ (ADA) KULLANMA KILAVUZU

DAVLUMBAZ (ADA) KULLANMA KILAVUZU GARANTÝ BELGESÝ Bu garanti belgesinin kullanýmýna; 4077 sayýlý kanun ile bu kanuna dayanýlarak düzenlenen TRKGM-95/116-117 sayýlý tebliði uyarýnca T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlýðý, Tüketici ve Rekabetin

Detaylı

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ 1. BÜTÜN NOTLARI DİKKATLE OKUYUN. 2. SICAK METAL YÜZEYE DOKUNMAYIN. SAPINDAN TUTMALISINIZ. 3. ELEKTRİK ÇARPMASINI ÖNLEMEK İÇİN,

Detaylı

Kullanma Kılavuzu HBT 66 X ASPİRATÖR

Kullanma Kılavuzu HBT 66 X ASPİRATÖR Kullanma Kılavuzu HT 66 X ASPİRATÖR Fig.2 max 80 cm 258 135 6 31.5 12 440 Fig.1A 43.5 513 / 813 22 22 43.5 31 120 65 31 131 270 600 / 900 Fig.2 A P L P - 2 - Fig.3 Fig.4 Fig.5 650 mm 440 440 Fig.6 Fig.7

Detaylı

Levent 199 Büyükdere Cad. No:199 34394 Þiþli/ÝSTANBUL-TÜRKÝYE

Levent 199 Büyükdere Cad. No:199 34394 Þiþli/ÝSTANBUL-TÜRKÝYE Levent 99 Büyükdere Cad. No:99 34394 Þiþli/ÝSTANBUL-TÜRKÝYE İçindekiler İçindekiler Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler 2 Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları 3 Bakım ve Temizlik Öncesi Güvenlik Kuralları

Detaylı

Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler 2. Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları 3. Bakım ve Temizlik Öncesi Güvenlik Kuralları 3. Davlumbazın Kullanımı 4

Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler 2. Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları 3. Bakım ve Temizlik Öncesi Güvenlik Kuralları 3. Davlumbazın Kullanımı 4 ADW-9015 İçindekiler İçindekiler 1 Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler 2 Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları 3 Bakım ve Temizlik Öncesi Güvenlik Kuralları 3 Davlumbazın Kullanımı 4 Bakım ve Temizlik 5 Karbon

Detaylı

240 Serisi Motorlu Kontrol Vanasý Tip 3241/3374 Glob Vana Tip 3241 Motorlu Kontrol Vanasý Tip 3244/3374 Üç Yollu Vana Tip 3244

240 Serisi Motorlu Kontrol Vanasý Tip 3241/3374 Glob Vana Tip 3241 Motorlu Kontrol Vanasý Tip 3244/3374 Üç Yollu Vana Tip 3244 240 Serisi Motorlu Kontrol Vanasý Tip 3241/3374 Glob Vana Tip 3241 Motorlu Kontrol Vanasý Tip 3244/3374 Üç Yollu Vana Tip 3244 Uygulama Çok yönlü kullanýlan kontrol vanalarý,tek oturtmalý glob veya üç

Detaylı

VL414110. 400 Serisi Vario Gömme aspiratör. Paslanmaz çelik Tezgah havalandırma elemanı

VL414110. 400 Serisi Vario Gömme aspiratör. Paslanmaz çelik Tezgah havalandırma elemanı Mevcut renk seçenekleri Setüstü ocaklarda yüksek verimli havalandırma sistemi Bir emme motoruna 4 adet cihaz bağlanabilir ve bir adet AA 490 kumanda düğmesi ile kontrol edilebilir. Esnek emiş yönlendirmesi,

Detaylı

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N LED spot lamba tr Montaj talimatı 96241FV05X02VIII 2018-04 Değerli Müşterimiz! Yeni spot lambanızın 4 LED spotu esnek şekilde ayarlanabilir, bu sayede istediğiniz noktayı aydınlatabilirsiniz. Sabit entegre

Detaylı

Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler 2. Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları 3. Bakım ve Temizlik Öncesi Güvenlik Kuralları 3. Davlumbazın Kullanımı 4

Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler 2. Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları 3. Bakım ve Temizlik Öncesi Güvenlik Kuralları 3. Davlumbazın Kullanımı 4 ADX-4513 İçindekiler İçindekiler 1 Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler 2 Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları 3 Bakım ve Temizlik Öncesi Güvenlik Kuralları 3 Davlumbazın Kullanımı 4 Bakım ve Temizlik 5 Karbon

Detaylı

Cam Seramik -Ocaklar KM 6220 / 6223 / 6224 / 6226 KM 6227 / 6229 / 6230

Cam Seramik -Ocaklar KM 6220 / 6223 / 6224 / 6226 KM 6227 / 6229 / 6230 Montaj Talimatý Cam Seramik -Ocaklar KM 6220 / 6223 / 6224 / 6226 KM 6227 / 6229 / 6230 tr-tr Makineyi kurmadan ve çalýþtýrmadan önce Kullanma Kýlavuzunu mutlaka okuyunuz. Böylece kendinizi ve cihazýnýzý

Detaylı

Kullanma Kılavuzu HMB 60 X HMB 90 X DAVLUMBAZ

Kullanma Kılavuzu HMB 60 X HMB 90 X DAVLUMBAZ Kullanma Kılavuzu HMB 60 X HMB 90 X DAVLUMBAZ A B Fig.1 Fig.2 Fig.3 Fig.4-3 - Fig.5 Fig.6 Fig.7 A B C D E F A B C D E Fig.9 A G B C D E A Fig.8 Fig.9 B Fig.10 HMB 60 X, 60 cm dir. HMB 90 X, 90 cm dir.

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91594HB54XVII L N

Tavan lambası. Montaj talimatı 91594HB54XVII L N Tavan lambası L N tr Montaj talimatı 91594HB54XVII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek

Detaylı

MAK-TES DOĞAL GAZ ISI SİSTEMLERİ HERMETİK BACA MONTAJ KILAVUZU

MAK-TES DOĞAL GAZ ISI SİSTEMLERİ HERMETİK BACA MONTAJ KILAVUZU MAK-TES DOĞAL GAZ ISI SİSTEMLERİ HERMETİK BACA MONTAJ KILAVUZU Hermetik baca montajında yanmış gazın çıkmasını ve taze havanın içeriye alınmasını sağlayan ve rüzgâra karşı (kuşluk) emniyet koruyucusu bulunan

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI Su giriş bağlantıları Tahliye bağlantısı Gerektiği durumlarda uzun su giriş hortumu / uzun tahliye hortumu (İlk 30 gün içerisinde) ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ Musluk temini ve montajı Temiz su

Detaylı

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý

Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Kullanma Kýlavuzu ve Montaj Talimatý Davlumbaz Modelleri DA 3160 DA 3190 DA 3160 EXT DA 3190 EXT tr-tr Davlumbazý kurmadan ve çalýþtýrmadan önce mutlaka Kullanma Kýlavuzunu okuyunuz. Böylece hem kendinizi

Detaylı

Nokia Müzik Hoparlörü MD-3

Nokia Müzik Hoparlörü MD-3 Nokia Müzik Hoparlörü MD-3 TÜRKÇE MD-3 stereo hoparlörler Nokia telefonunuzda veya ses cihazýnýzda müzik veya radyo dinlediðinizde yüksek ses kalitesi saðlar. Hoparlörlerin 3,5 mm'lik stereo ses fiþi vardýr

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

TÜRKÇE APW-896/IP-420 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

TÜRKÇE APW-896/IP-420 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TÜRKÇE APW-896/IP-420 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARI : ❶ ❷ ❶ ❷ ❸ ❸ ❶ ❷ ❸ TÜRKÇE i GÜVENLIK ÖNLEMLERI - ii TÜRKÇE iii iv APW-896 daha güvenli şekilde kullanmak için alınması gereken önlemler 1. Elektrik şokunun

Detaylı

OPERATION MANUAL. SYSTEM Inverter Air Conditioners FXAQ15PAV1 FXAQ20PAV1 FXAQ25PAV1 FXAQ32PAV1 FXAQ40PAV1 FXAQ50PAV1 FXAQ63PAV1

OPERATION MANUAL. SYSTEM Inverter Air Conditioners FXAQ15PAV1 FXAQ20PAV1 FXAQ25PAV1 FXAQ32PAV1 FXAQ40PAV1 FXAQ50PAV1 FXAQ63PAV1 OPERATION MANUAL SYSTEM Inverter Air Conditioners English Deutsch MODELS Wall-mounted type FXAQ15PAV1 FXAQ20PAV1 FXAQ25PAV1 FXAQ32PAV1 FXAQ40PAV1 FXAQ50PAV1 FXAQ63PAV1 Français Español Italiano ÅëëçíéêÜ

Detaylı

-1- MUTFAK ASPÝRATÖRÜNÜN TANIMI

-1- MUTFAK ASPÝRATÖRÜNÜN TANIMI MUTFAK ASPÝRATÖRÜNÜN TANIMI Deðerli Müþterimiz Beklentilerinizin üzerinde ürün sunmayý amaç edinen firmamýz en son teknolojik yenilikleri içeren ürünleri kullanýmýnýza sunmaktadýr. Aspiratörünüzü kullanmadan

Detaylı

Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler 2. Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları 3. Bakım ve Temizlik Öncesi Güvenlik Kuralları 3. Davlumbazın Kullanımı 4

Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler 2. Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları 3. Bakım ve Temizlik Öncesi Güvenlik Kuralları 3. Davlumbazın Kullanımı 4 ADX-6003 İçindekiler İçindekiler 1 Tüketici Hizmetleri, Genel Bilgiler 2 Montaj Öncesi Güvenlik Kuralları 3 Bakım ve Temizlik Öncesi Güvenlik Kuralları 3 Davlumbazın Kullanımı 4 Bakım ve Temizlik 5 Karbon

Detaylı

A Sýnýfý Yüksek verimli deðiþken hýzlý sirkülatörler. EA Serisi (Ecocirc Otomatik)

A Sýnýfý Yüksek verimli deðiþken hýzlý sirkülatörler. EA Serisi (Ecocirc Otomatik) A Sýnýfý Yüksek verimli deðiþken hýzlý sirkülatörler EA Serisi (Ecocirc Otomatik) KULLANIM ALANLARI KONUTSAL. UYGULAMALAR Isýtma ve iklimlendirme sistemlerinde su sirkülasyonu. Mevcut sistemlerin yenilenmesi

Detaylı

SİSTEM İnverter Klimalar

SİSTEM İnverter Klimalar KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana monteli Kanal tipi FXM40LVE FXMQ40MVE FXMQ40MAVE FXMQ200MAV7 FXM50LVE FXMQ50MVE FXMQ50MAVE FXMQ250MAV7 FXM63LVE FXMQ63MVE FXMQ63MAVE FXM80LVE

Detaylı

Istanbul Merkez Orta Mah. Topkapi-Maltepe Cad. Silkar Plaza No.: 6 Kat : 3 Bayrampasa. / ISTANBUL Tel : 0 212 484 48 00 Faks : 0 212 481 40 08

Istanbul Merkez Orta Mah. Topkapi-Maltepe Cad. Silkar Plaza No.: 6 Kat : 3 Bayrampasa. / ISTANBUL Tel : 0 212 484 48 00 Faks : 0 212 481 40 08 334. Istanbul Merkez Orta Mah. Topkapi-Maltepe Cad. Silkar Plaza No.: 6 Kat : 3 Bayrampasa. / ISTANBUL Tel : 0 22 484 48 00 Faks : 0 22 48 40 08 ) Ýç baca 4 2) Sac baca 3) Kumanda paneli 4) Cam 5) Kenardan

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. ÇALIŞTIRMA ANAHTARI 3. DEVİR AYARI 4. SAĞ SOL MANDALI 5. ANAHTAR KİLİTLEME BUTONU 6. HAVALANDIRMA ARALIKLARI TEKNİK

Detaylı

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI İÇİNDEKİLER İNGİLİZCE 8 VERİ 13 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Elektrikli bir cihazı kullanırken, aşağıdakiler dahil temel önlemleri daima alın : CİHAZI KULLANMADAN

Detaylı

Davlumbaz Kullanma kılavuzu

Davlumbaz Kullanma kılavuzu Davlumbaz Kullanma kılavuzu P 14 YCES P 15 YCEB Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı