İlk Arkadaşım... ÜRÜN KATALOĞU 2016

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İlk Arkadaşım... ÜRÜN KATALOĞU 2016"

Transkript

1 ÜRÜN KATALOĞU 2016

2 İÇİNDEKİLER 6. Eğitici Oyuncaklar 26. Peluş Oyuncaklar 42. Ahşap Oyuncaklar 58. Yenidoğan 68. Banyo ve Eğlence Oyuncakları 74. Pusetler / Bebek Arabaları

3 HAKKIMIZDA Çocuk ürünlerinin öncü markası olarak tanınan, 1949 yılında Almanya'da kurulan Dünya markası KANZ, 2015 yılı itibariyle Türkiye oyuncak sektöründe faliyetlerine başladı! Ürünlerinde Alman teknolojisini, kalitesini ve estetik anlayışını bir araya getiren KANZ Oyuncak, çocukların her geçen gün değişen ihtiyaçları doğrultusunda kendisini sürekli geliştirmekte ve bu gelişimi ürün çeşitliliğine yansıtmaktadır. KANZ ürünleri bugün; dünya genelinde 35 i aşkın ülkede annelerin, babaların ve çocukların tercih ettiği bir "dünya markası"dır. KANZ Oyuncak, Enfal Oyuncak ile yaptığı işbirliği sonucunda geniş bir yelpazede geliştirdiği oyuncakları, Türkiye de çocukların ve anne-babaların beğenisine sunmuştur. Hem ithalat, hem de yerli üretim yoluyla Türkiye pazarındaki yerini hızla sağlamlaştıran KANZ oyuncak, 'Sağlıklı bebekler için Sağlıklı Oyuncak' sloganıyla, uluslararası standartlarda üretilmiş, yenilikçi, sağlıklı ve miniklerin güvenle oynayabilecekleri ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmuştur. Hızla gelişen Türkiye oyuncak sektörüne, 60 yılı aşkın Alman tecrübesiyle yeni bir soluk getiren KANZ Oyuncak, sektörün köklü ve lider firmalarndan Enfal Oyuncak ile yürüttüğü işbirliği sayesinde dönüştürücü ve yön belirleyici lider firma rolünü üstlenmeye taliptir. VİZYONUMUZ Kaliteyi kurumsal felsefesi olarak benimsemiş, köklü bir kuruluş olmanın getirdiği tecrübeyle ve değişime olan bağlılığıyla istikrarlı bir büyüme hedefleyen KANZ Oyuncak, yalnızca ülkemizin değil, bölge coğrafyasının tüm çocuklarına sağlıklı, kaliteli ve yenilikçi oyuncaklar ulaştırmayı arzulamaktadır. MİSYONUMUZ Kanz Oyuncak, Uluslararası Oyuncak piyasasındaki yenilikleri takip ederek ailelere kaliteli ve sağlıklı ürünler sunmak için çalışır. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine yardımcı olan, yaşamsal becerilerini geliştiren, yaratıcılığı teşvik eden ve öğrenmeyi eğlenceli kılan oyuncaklarla, ebeveynlerin mutlu ve özgüvenli bireyler yetiştirmesine yardımcı olmak misyonunu üstlenen KANZ Oyuncak, miniklerin hayal gücünün sınırlarını keşfedip genişletme ve sonsuz potansiyellerini adım adım gerçek kılma serüvenlerinde, onların en yakın yol arkadaşlarından biri olmayı amaçlar.

4 EĞİTİCİ OYUNCAKLAR

5 EĞİTİCİ BONCUKLU TOP Topun üzerindeki çeşitli boncuklar ve ayna bebeğinizin ilgisini çeker ve bebeğinizin oyuncağı incelemesini sağlar. RENKLİ IŞIKLI KAPLUMBAĞA Birbirinden renkli, sevimli 4 halkadan oluşan bu harika oyuncak bebeklere sıraya koymayı ve koordinasyonu öğretir. Halkalar 4 farlı karakterden oluşur ve aynı zamanda bebeğinizin renkleri tanımasına yardımcı olur. 3 Ay+ 18 Ay+ : KNZ-929 : KNZ-HJ-8012 BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLARI SEVİMLİ ZIP ZIP CİVCİVLER Oyuncağın üst kısmına bastığınızda zıplayan sevimli civcivler bebeğinizin ilgisini çeker ve onun için eğlenceli bir hal alır. RENKLİ KULE Minikler için özel tasarlanmış rengarenk şekiller bebeklerin kavram geliştirici, el-göz koordinasyonunu destekleyen aktivite oyuncağıdır. Renkli kuleler çocukların gelişimi için tasarlanmıştır. Bebeğinizin renkleri ve şekilleri tanımasına yardımcı olur. BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLARI 6 Ay+ : KNZ Ay + : KNZ-HJ-9001 Koli İçi Adedi :

6 EĞLENCELİ KAMYON Miniklerin eğlenerek oynayabilecekleri aynı zamanda da bebeklerin emeklemesine katkı sağlayan bir oyuncaktır. Çocuğunuzun el ve göz koordinasyonunu geliştirir. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Eğlenceli kamyon bebeğinizin keyifli zaman geçirmesini sağlar. Minikler kamyonun içindeki bloklar ile şekiller yapabilir. İLK GİTARIM Üzerindeki renkli tuşlara bastıkça ses çıkarır. Ortadaki mavi tuşa basıldığında farklı sesler çalar. Salladıkça oyuncak içerisindeki boncuklar çarparak ses çıkarır, ışıkları yanıp söner. Çocuğunuzun görme, hissetme ve işitsel gelişimini destekler. 18 Ay + 6 Ay + BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ-969-K03 Asorti : 2 Koli İçi Adedi : 4 MÜZİKLİ EĞİTİCİ AKTİVİTE MASASI Nota tuşlarından 3 farklı tonda ses çıkarır. Zil tuşunda 12 farklı müzik çalar. Pencere altındaki tuşu çevirdiğinizde gündüz horoz, gece baykuş ve cırcır böceği sesi çıkarır. Eğitici aktivite masası çocuklarınızın görme, duyma becerilerinin gelişmesine katkıda bulunacaktır. : KNZ MÜZİK ARKADAŞLARIM Üzerindeki renkli tuşlara bastıkça ses çıkarır. Nota tuşuna basıldığında farklı müzikler çalar. Salladıkça oyuncak içerisindeki boncuklar çarparak ses çıkarır, ışıkları yanıp söner. Çocuğunuzun görme, hissetme ve işitsel gelişimini destekler. BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLARI 18 Ay Ay : KNZ-WD3629 : KNZ Asorti : 2 8 9

7 İlk Arkadaşım...

8 NEŞELİ TREN EĞLENCELİ KELEBEK Üzerinde hayvan figürü olan tuşlara basıldığında hayvan sesleri çıkararak bebeğinizin hangi hayvanın hangi sesi çıkarttığına dair hayvanları tanımasına yardımcı olur. Üzerinde bulunan diğer tuşlara basıldığında çeşitli sesler çıkartır, trenin ışıkları yanar. Bebeğinizin renk, ses, nesne ve hayvanlara duyarlılığını arttırır onları tanımasına yardımcı olur. 18 Ay + 18 Ay + BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ-WD3635 SESLİ SEVİMLİ HAYVANLAR İlginç müzikler ve sesler bebeğinizin seslere duyarlılığını arttırır. : KNZ-WD3619 Koli İçi Adedi : 18 EĞİTİCİ KELEBEK Şekiller ve renklerle oynayarak bebeğinize sayı saymayı öğretir. BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLARI 18 Ay + 18 Ay + : KNZ-WD3610 : KNZ-WD

9 EĞLENCELİ EĞİTİCİ PİYANO NEŞELİ MANTAR EVİM Çocuğunuzun müzik seslerini duyma ve hissetme ile görme yeteneğini geliştirir. İçerisinde bulunan farklı şekilleri üzerinde bulunan şekillere uygun deliklerden geçirmesi bebeğinizin şekilleri tanımasına yardımcı olur. Bebeklerinizin zeka gelişimine katkıda bulunmak için uygun bir oyuncaktır. 18 Ay + : KNZ-WD Ay + BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLARI NEŞELİ TIRTIL Tırtılı çektikçe üzerindeki toplar yuvarlanır ve içerisindeki boncuklar ses çıkarır. Bebeğinizin işitsel ve motor gelişimine katkıda bulunur. : KNZ-WD3636 MÜZİKLİ HAREKETLİ ÇİÇEK Alt kısmında bulunan vakum sayesinde düz zeminlere sabitlenebilir. Kuş, arı, kelebek ve kanat sesleri ile müzikler bebeğinizin eğlencesi haline gelecektir. Bebeğinizin işitsel ve motor gelişimine katkıda bulunur. BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLARI 18 Ay + 18 Ay + : KNZ-2212 : KNZ-WD3696 Koli İçi Adedi :

10 EĞİTİCİ EĞLENCELİ KSİLAFON Çekiç ile tuşlara vurulduğunda farkı tonlarda ses çıkarır. Toplara vurulduğunda düşer ve yine farklı tonlarda ses çıkarır. Dokunma ve duyma hissini algılar. Vurma hareketleri el, göz, kulak koordinasyonunu geliştirir. NEŞELİ MEYVELER Çeşitli ve hoş müzikler bebeğinizin mutlu bir bebek olmasını sağlar. Bebeğinizin duyma, görme ve hissetme duyusuna katkı sağlar. 18 Ay + 18 Ay + : KNZ-856 : KNZ-WD3692ABCD Asorti : 4 Koli İçi Adedi : 18 BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLARI NEŞELİ BÖCEKLER Çeşitli ve hoş müzikler bebeğinizin mutlu bir bebek olmasını sağlar. Bebeğinizin duyma, görme ve hissetme duyusuna katkı sağlar. MÜZİKLİ NEŞELİ HAYVANLAR Çeşitli ve hoş müzikler bebeğinizin mutlu bir bebek olmasını sağlar. Bebeğinizin duyma, görme ve hissetme duyusuna katkıda bulunur. İki kademeli ses ayarı ile düşük veya yüksek ses ayarlanabilir. BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLARI 18 Ay + : KNZ-WD3623 : KNZ B Asorti : 3 Asorti :

11 Güvenilir Markalardan Doğru Oyuncaklar Çocuklarınız için oyuncak seçerken öncelikli tercihiniz güvenilir markaların güvenilir oyuncakları olmalıdır. Çocuğunuzun sadece beraber oynadığı değil; birlikte uyuduğu, birlikte banyo yaptığı, birlikte yemek yediği, hatta kimi zaman ağzına götürdüğü; hayal dünyasında yaşadığı her anı paylaştığı oyun arkadaşlarının ona zararlı olabilecek bir madde içermediğinden emin olmalısınız. Bu konuda aklınızda soru işareti bırakmayacak tek yöntem güvenilir markaları tercih etmektir. Bilinirliği yüksek markalar, ürünlerini üretirken çocukların sağlığını ön planda tutarlar. Bilinçli bir tercih için siz anne babalar, oyuncak seçiminde ürünün Avrupa standartlarına uygunluğundan, yetkili bakanlıkça verilen onay ve kalite belgelerine kadar her standardı göz önünde bulundurmalısınız.

12 İLK ANAHTARLIĞIM YÜRÜME ARKADAŞIM Çeşitli ve hoş müzikler bebeğinizin mutlu bir bebek olmasını sağlar. Bebeğinizin duyma, görme ve hissetme duyusuna katkı sağlar. : KNZ B Asorti : 2 Bebeğiniz ilk adımlarını Kanz Yürüme Arkadaşım ile atacak. Bebeğinizin yürümesine yardımcı olurken hem eğlenecek hem de öğrenecek. Işıklı, müzikli tuşlar görme ve işitme duyularını, renkli ve şekilli bloklar el ve göz koordinasyonunu arttırarak hareket becerilerinin gelişmesine destek olur. Ön panelde bulunan bloklar ve abaküs sayesinde bebeğiniz şekilleri, harfleri, renkleri ve sayıları öğrenir. BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLARI NEŞELİ ANAHTAR Çeşitli ve hoş müzikler bebeğinizin mutlu bir bebek olmasını sağlar. Bebeğinizin duyma, görme ve hissetme duyusuna katkı sağlar Ay : KNZ Asorti : 2 Koli İçi Adedi : 2 BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ B Asorti :

13 HAYVANLI RENKLİ HALKALAR 5 halkadan oluşan bu harika oyuncak bebeklere, sıraya koymayı ve koordinasyonu öğretir. EĞİTİCİ YUMUŞAK BLOKLAR Eğitici yumuşak bloklarla çocuklar yaratıcılıklarını destekleyen, el becerilerinin gelişmesine yardımcı bloklu yapım oyuncağıdır. 6 Ay + : KNZ : KNZ Asorti : 4 Koli İçi Adedi : 6 BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI EĞİTİCİ YUMUŞAK KÜPLER Küplerin üzerinde bulunan resimleri bebeğiniz keşfetmeye çalışırken çok eğlenecek. Bebeğiniz resimleri keşfettikçe merakı artacak. HAYDİ YUVARLA HAYDİ Bebeğiniz, renkli topları dönerek aşağı koyarken çok eğleniyor. Topları alıp yeniden kaydırırken el-göz koordinasyonu ve kas gelişimini güçlendiriyor. BANYO EĞİTİCİ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI 6 Ay + : KNZ : KNZ

14 PELUŞ OYUNCAKLAR

15 NEŞELİ ÇINGIRAK Minik eller için özel tasarlanmış birbirinden renkli ve sevimli çıngıraklar bebeğinize keyifli zaman geçirmesini sağlar. Bebeğiniz salladıkça ses çıkaran bu sevimli arkadaşlara bayılacak. Her yerde onlara arkadaşlık edecek. Bebeğin rahatça dokunması ve keyif alması için yumuşak materyallerden üretilmiştir. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. LET S GO ARAÇLAR Birbirinden renkli ve sevimli Let s Go Araçlar bebeğinize keyifli zaman geçirmesini sağlar. Bebeğiniz bu sevimli arkadaşlara bayılacak. Her yerde onlara arkadaşlık edecek. Bebeğin rahatça dokunması ve keyif alması için yumuşak materyallerden üretilmiştir. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. BANYO PELUŞ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI : KNZ Asorti : 3 İLK KİTABIM Kolay taşınabilen bu kitapların her sayfasında bebeğinizi bir sürpriz bekler. Hayvan ve doğa temalı yumuşak kitaplar, bebeğinizin ilk yıllarda alması gereken bilgileri öğrenmesine yardımcı olur. Farklı renk ve desenler barındıran bu sevimli yumuşak kitaplar bebeğinizin ilgisini çeker, bebeklerin renkleri ve farklı desenleri öğrenmesine yardımcı olur. Bebeklerin dokunma duyusunu geliştirir. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. : KNZ Asorti : 2 NEŞELİ AHTAPOT Sevimli ve sürprizlerle dolu Neşeli Ahtapot bebeğinize keyifli zaman geçirmesini sağlar. Bebeğiniz Neşeli Ahtapota bayılacak. Her yerde ona arkadaşlık edecek. Ahtapotun kolları bebeğinizin hoşuna gidecek çıngıraklı, hışır, ve boncuklu aktivitelerle dolu. Ahtapotun arkadaşı Balık oyuncağın kulpunu çekince titrer. Bebeğin rahatça dokunması ve keyif alması için yumuşak materyallerden üretilmiştir. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. BANYO PELUŞ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI 6 Ay + : KNZ Asorti : 3 Koli İçi Adedi : 18 : KNZ

16 SOFT AKTİVİTE KÜPLER Rengarenk 6 farklı Soft Aktivite Küpler bebeklerin kavram geliştirici, el-göz koordinasyonunu destekleyen aktivite oyuncağıdır. Bebeklerin şekilleri, renkleri, sayıları ve hayvanları tanıması için tasarlanmıştır. Minikler bu oyuncaklarla oynarken hem çok eğleniyor hem de şekilleri, renkleri, sayıları ve hayvanları öğretilmesinde kolaylık sağlıyor. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. 6 Ay + KIVRIK ARKADAŞIM ZÜRAFA Sevimli peluş karakterlerden oluşan Kıvrak Arkadaşım Zürafa ile bebeğiniz çok eğlenecek. Anakucağı, beşik ve pusetler için tasarlanmıştır. Kolca monte edilir. Pusetlerin ön barına kolayca monte olur ve bebeklere her yerde arkadaşlık eder. Üzerinde bulunan ayna ile kendini keşfetmeye çalışır yumuşak oyuncaklar ve çıngıraklar motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. BANYO PELUŞ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI : KNZ SEVİMLİ SOFT KULE Sevimli Soft Aktivite Kule bebeklerin kavram geliştirici, el-göz koordinasyonunu destekleyen aktivite oyuncağıdır. Dört parçadan oluşan bu sevimli kuleler bebeklere sıraya koymayı öğretir. Üst kısımda bulunan hayvan figürleri bebeklerin hayvanları tanıması yardımcı olur aynı zamanda farklı renkli halka ve üçgen bebeklerin şekilleri ve renkleri tanıması için fayda sağlar. Minikler bu oyuncaklarla oynarken çok eğleniyor. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. : KNZ KIVRIK ARKADAŞIM MAYMUN Sevimli peluş karakterlerden oluşan Kıvrak Arkadaşım Maymun ile bebeğiniz çok eğlenecek. Anakucağı, beşik ve pusetler için tasarlanmıştır. Kolca monte edilir. Pusetlerin ön barına kolayca monte olur ve bebeklere her yerde arkadaşlık eder. Üzerinde bulunan ayna ile kendini keşfetmeye çalışır yumuşak oyuncaklar ve çıngıraklar motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. BANYO PELUŞ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI 6 Ay + : KNZ : KNZ Asorti :

17 MİNİK DOSTLAR Minik Dostlar ile bebeğiniz çok eğlenecek. Minik Dostlar taşıma halkası ile oyun minderlerine, oto koltuklarına ve bebek arabalarına rahatlıkla takılabilir. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. EĞİTİCİ SOFT KULELER Minikler için özel tasarlanmış, rengarenk 4 farklı Eğitici Soft Kuleler bebeklerin kavram geliştirici, el-göz koordinasyonunu destekleyen aktivite oyuncağıdır. Eğitici Soft Kuleler, çocukların gelişimi için her zaman ebeveynler tarafından en çok tercih edilen ürünlerden birisi olmuştur. Bebeklerin şekilleri, renkleri, sayıları ve hayvanları tanıması için tasarlanmıştır. Minikler bu oyuncaklarla oynarken hem motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. BANYO PELUŞ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI : KNZ Asorti : 5 İLK ARKADAŞIM MİNİ BATTANİYEM İlk Arkadaşım Mini Battaniyem ile bebeğiniz çok eğlenecek. Minik ellere uygun bu sevimli sarılası mini battaniyecik mini boyutlarıyla bebeğinize göre. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. Doğumdan itibaren kullanımıma uygundur. 6 Ay + : KNZ İLK EĞİTİCİ ARKADAŞIM 5 farklı Eğitici Aktivite bulunan İlk Eğitici Arkadaşım miniklerin kavram geliştirici, el-göz koordinasyonunu destekleyen aktivite oyuncağıdır. Çocuklara fermuar açıp - kapatmayı, cırt cırtları açmayı, düğme iliklemeyi, bağcık bağlamayı ve kemer bağlanması gibi bazı temel öğretileri tanıması için tasarlanmıştır. Minikler bu oyuncaklarla oynarken çok eğlenecek.motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. BANYO PELUŞ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI : KNZ : KNZ Asorti : 2 Koli İçi Adedi : 18 Asorti :

18 Eğitici Öğretici Güvenli Çocuklarınızın hayata en iyi şekilde başlayabilmeleri ve hayata başladıkları andan itibaren sağlıklı bir gelişim gösterebilmeleri için kaliteli, güvenli ve yenilikçi ürünler tercih edilmelidir. Gelişen teknoloji ile oyuncak seçenekleri de çoğaldı... Konuşan, şarkı söyleyen, hareketli, ışıklı hatta eğiten ve öğreten Seçtiğiniz oyuncağın çocuğunuzu eğlendirmenin yanı sıra gelişimine de katkıda bulunması gerekir. Bu konulara dikkat ederek yapacağınız oyuncak seçimi, miniğinizin kendisine ve çevresine dair keşif sürecini daha eğlenceli kılacağı gibi, gelişiminin sağlıklı olmasına da önemli bir katkı sağlayacaktır.

19 NEŞELİ TOPLAR Sevimli toplar bebeğin rahatça dokunması ve keyif alması için yumuşak materyallerden üretilmiştir. Neşeli hayvan figürleri bebeğinizin keyifle oynamasını sağlayacak. Her yerde onlara arkadaşlık edecek. Bu sevimli toplar aynı zamanda bebeğinizi emeklemeye teşvik eder. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Fiziksel gelişimine katkıda bulunur. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. AY DEDE DÖNENCE Ay Dede Dönence bebeğinizi eğlendirirken aynı zamanda sakinleştirir ve uykuya dalmasını sağlar. Yumuşak melodilerle bebeğinizin ses ve müzik algısını geliştirir. Müzik kutusunu kurduğunuzda 4 sevimli karakter müzikle beraber dönmeye başlar. Dönme hareketleriyle bebeğin odaklanmasını sağlar, gözleriyle takip yeteneğini geliştirir. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. BANYO PELUŞ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI 6 Ay + : KNZ Asorti : 2 Koli İçi Adedi : 18 UYKU VAKTİ IŞIKLI DÖNENCE Uyku Vakti Dönence bebeğinizi eğlendirirken aynı zamanda duvara ve tavana geçit yaparak yansıyan ışıklı ve keyifli dönen şekiller gösterisi ile bebeğinizi sakinleştirir ve uykuya dalmasını sağlar. Yumuşak melodilerle bebeğinizin ses ve müzik algısını geliştirir. Müzik kutusunu kurduğunuzda 3 sevimli karakter müzikle beraber dönmeye başlar. Dönme hareketleriyle bebeğin odaklanmasını sağlar, gözleriyle takip yeteneğini geliştirir. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. : KNZ NEŞELİ AKTİVİTE ZÜRAFA ARKADAŞIM Neşeli Aktivite Zürafa Arkadaşım ile bebeğiniz çok eğlenecek. Neşeli Aktivite Zürafa Arkadaşım oyun halkaları, ayna, hışırtı sesi çıkaran yumuşak doku ve rahatlatan diş kayıcı sayesinde minikler daha eğlenceli oyun zamanı geçirecekler. Bebeğiniz bu sevimli arkadaşına bayılacak. Her yerde onlara arkadaşlık edecek. Ayna sayesinde bebekler kendini keşfeder. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. BANYO PELUŞ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI 6 Ay + : KNZ : KNZ Koli İçi Adedi :

20 ÇINGIRAK ARKADAŞIM Çıngırak Arkadaşlar ile bebeğiniz çok eğlenecek. Yuvarlanan boncuklu çıngırak, plastik halkalar ve rahatlatan diş kayıcı sayesinde minikler daha eğlenceli oyun zamanı geçirecekler. Minik Dostlar taşıma halkası ile oyun minderlerine, oto koltuklarına ve bebek arabalarına rahatlıkla takılabilir. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. MÜZİKLİ ORMAN ARKADAŞIM Müzikli Orman Arkadaşlar bebeğinizi eğlendirirken aynı zamanda yumuşak melodilerle bebeğinizin ses ve müzik algısını geliştirir. Kordonu çekince müzik çalar. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. BANYO PELUŞ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI : KNZ Asorti : 2 İLK AKTİVİTE TOPU Birbirinden renkli, sevimli ve sürprizlerle dolu İlk Aktivite Topu bebeğinizi hareketlendirmek için tasarlanmıştır. Topun etrafında bulunan halka çıngırak ve hayvan figürlerine bayılacak. Her yerde ona arkadaşlık edecek. Bu sevimli toplar aynı zamanda bebeğinizi emeklemeye teşvik eder. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Fiziksel gelişimine katkıda bulunur. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. 6 Ay + : KNZ Asorti : 2 HAYVANLAR ALEMİ JİMNASTİK MERKEZİ OYUN HALISI Hayvanlar Alemi Jimnastik Merkezi Oyun Halısı birbirinden renkli ve sevimli peluş karakterlerden oluşan orman hayvanları ve üzerinde bulunan çeşitli aktivite oyuncakları ile bebeğiniz eğlenceli saatler geçirecek bir oyun alanı sağlamaktadır. İstenildiği zaman kapanan kenarları ile bebeğin yuvarlanmasını önler. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Kol ve bacak kaslarını hareketlendirir. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olurken aynı zamanda sebep-sonuç arasındaki ilişkiyi kavramasına yardımcı olur. BANYO PELUŞ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI : KNZ : KNZ Koli İçi Adedi :

21 EĞLENCELİ ÇİFTLİK JİMNASTİK MERKEZİ OYUN HALISI EĞLENCELİ OKYANUS JİMNASTİK MERKEZİ OYUN HALISI BANYO PELUŞ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI Birbirinden renkli ve sevimli peluş karakterlerden oluşan çiftlik hayvanları ve üzerinde bulunan çeşitli aktivite oyuncakları ile bebeğiniz eğlenceli saatler geçirecek. Asılı oyuncaklar bebeğin dikkatini çeker onun başını kaldırması baş ve boyun kaslarını güçlendirir. Aynada kendini keşfetmeye çalışır. Rahatlatan diş kaşıyıcı, kedicik halka çıngırak, sincap plastik halkalar,inek çıngırak ve ayna. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olur. : KNZ Koli İçi Adedi : 6 PİYANOLU NEŞELİ ORMAN JİMNASTİK MERKEZİ OYUN HALISI Piyanolu Neşeli Orman Jimnastik Merkezi Oyun Halısı birbirinden renkli ve sevimli peluş karakterlerden oluşan orman hayvanları ve üzerinde bulunan çeşitli aktivite oyuncakları ile bebeğiniz eğlenceli saatler geçirecek bir oyun alanı sağlamaktadır. Bebeğiniz sırt üstü oyun modunda ayaklarıyla piyano tuşlarını tekmelerken, bir yandan da oyuncak barındaki oyuncaklarla oynar. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olurken aynı zamanda sebep-sonuç arasındaki ilişkiyi kavramasına yardımcı olur. Eğlenceli Okyanus Jimnastik Merkezi Oyun Halısı birbirinden renkli ve sevimli peluş karakterlerden oluşan okyanus hayvanları ve üzerinde bulunan çeşitli aktivite oyuncakları ile bebeğiniz eğlenceli saatler geçirecek bir oyun alanı sağlamaktadır. Bebeğiniz sırt üstü oyun modunda oyuncak barındaki oyuncaklarla oynar, asılı oyuncaklar bebeğin dikkatini çeker onun başını kaldırması baş ve boyun kaslarını güçlendirir. Motor becerilerinin gelişimini destekler. Kol ve bacak kaslarını hareketlendirir. Görsel ve işitsel duyularının sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. El-göz koordinasyonunun gelişimine destek olurken aynı zamanda sebep-sonuç arasındaki ilişkiyi kavramasına yardımcı olur. : KNZ BANYO PELUŞ VE EĞLENCE OYUNCAKLAR OYUNCAKLARI : KNZ Koli İçi Adedi :

22 AHŞAP OYUNCAKLAR Ürünler doğal ahşaptan üretilmiştir.

23 AHŞAP ÇINGIRAK Miniklerin eğlenerek oynayabilecekleri aynı zamanda da bebeklerin emeklemesine katkı sağlayan bir oyuncaktır. Kolayca kavranabilir, yumuşak kenarlı, dayanıklı ve faydalı bir oyuncaktır. Minikler çıngırağı salladığı zaman içinde bulunan topcuğun dönmesi ile çıkan sesler bebeklerin dikkatini çekerek algı gelişimine katkı sağlar. AHŞAP GÖKKUŞAĞI İTMELİ ÇINGIRAK Yeni yürümeye başlamış çocuklar için tasarlanmış ideal bir oyuncaktır. Minikler Kanz Gökkuşağı İtmeli Çııngırak oyuncağı ile oynarken bir yandan denge koordinasyonu ile motor gelişimine katkıda bulunuyor bir yandan da çocuklar eğleniyor ve koşturuyor. 3 Ay + BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ Asorti : 6 Koli İçi Adedi : 18 AHŞAP RENGARENK GEOMETRİK ŞEKİLLER Miniklerin temel geometrik şekilleri ve temel renkleri öğrenmesi için özel tasarlanmış eğitici bir settir. Miniklerin el, göz koordinasyonunun gelişimine yardımcı olur aynı zamanda problem çözme yeteneğinin de gelişimine katkı sağlar. : KNZ Asorti : 2 AHŞAP SEVİMLİ GEMİ VE HAYVANLAR ALEMİ Minikler için tasarlanmış hem eğlenceli bir gemi hem de, çocukların hayvanları tanımasına ve öğrenmesine katkı sağlayan ve eğlenerek oynayabileceği bir oyuncak setidir. Bebeğiniz için eğlenceli rengarenk aktivite, zeka oyuncağı, aynı zamanda bir şekil eşleştirme oyuncağıdır. Figürleri uygun alanlardan geçirerek gemiye sokmaya çalışırken sebep-sonuç ilişkisi kurmasına katkı sağlar. BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ Ay + : KNZ Koli İçi Adedi :

24 AHŞAP EĞİTİCİ BULTAK KÜP Bebeğiniz için eğlenceli rengarenk aktivite, zeka oyuncağı, aynı zamanda bir şekil eşleştirme oyuncağıdır. Üçgen, daire, kare, yıldız gibi geometrik şekilleri uygun alanlardan geçirerek küpün içine sokmaya çalışırken sebep-sonuç ilişkisi kurmasına katkı sağlar. Eğitici Bultak Küp miniklerin ince motor ve kaba motor gelişimine katkı sağlar, zeka gelişimine yardımcı olur. 50 PARÇA MULTİ EĞİTİCİ AHŞAP BLOKLAR Blok oyuncaklar, çocukların gelişimi için her zaman ebeveynler tarafından en çok tercih edilen ürünlerden birisi olmuştur. Minikler için tasarlanmış birbirinden renkli eğitici multi bloklar; harfleri, sayıları, resimdeki nesneleri, şekilleri, hayvanları öğretir aynı zamanda da yan yana getirilerek basit kelimelerin yazılışlarını ve basit işlemleri öğretir. 24 Ay + BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ PARÇA AHŞAP ALFABE BLOKLAR Blok oyuncaklar, çocukların gelişimi için her zaman ebeveynler tarafından en çok tercih edilen ürünlerden birisi olmuştur. Eğitici bloklar miniklerin el-göz koordinasyonlarını geliştirir hem de hayal gücünü ve duyu-hareket gelişimini teşvik eder. Binalar ve kuleler inşaa ederek ince motor becerilerini geliştirir bu sayede eğlenirken öğrenmiş olurlar. : KNZ Koli İçi Adedi : 8 AHŞAP SEVİMLİ FİL ABAKÜS Minikler için özel tasarlanmış, birbirinden renkli eğitici ahşap boncuklar sayesinde; sayı sayma, basit matematik işlemlerinin ve renklerin öğretilmesinde kolaylık sağlar. Çocukların düşünce yeteneklerini geliştirir ve aynı zamanda matematik zekasını geliştirir. BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ : KNZ Koli İçi Adedi : 6 Koli İçi Adedi :

25 AHŞAP SEVİMLİ BONCUKLU HAYVANLAR Minikler için özel tasarlanmış, bu sevimli arkadaşlar tekerlekleri sayesinde iterek oynadıkları beraber eğlenceli zaman geçirdikleri aktivitedir. Minikler bu oyuncaklarla oynarken hem çok eğleniyor hem de serimizde bulunan dört farklı hayvan fil, kaplan, hipo ve zürafa sayesinde hayvanların, öğretilmesinde kolaylık sağlıyor. Kas gelişimine destek olurken onların el-göz koordinasyonunu da güçlendiriyor. AHŞAP SEVİMLİ BONCUKLU HAYVANLAR Minikler için özel tasarlanmış, bu sevimli arkadaşlar tekerlekleri sayesinde iterek oynadıkları beraber eğlenceli zaman geçirdikleri aktivitedir. Minikler bu oyuncaklarla oynarken hem çok eğleniyor hem de serimizde bulunan dört farklı hayvan fil, kaplan, hipo ve zürafa sayesinde hayvanların, öğretilmesinde kolaylık sağlıyor. Kas gelişimine destek olurken onların el-göz koordinasyonunu da güçlendiriyor. BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ Asorti : 4 AHŞAP SEVİMLİ BONCUKLU HAYVANLAR Minikler için özel tasarlanmış, bu sevimli arkadaşlar tekerlekleri sayesinde iterek oynadıkları beraber eğlenceli zaman geçirdikleri aktivitedir. Minikler bu oyuncaklarla oynarken hem çok eğleniyor hem de serimizde bulunan dört farklı hayvan fil, kaplan, hipo ve zürafa sayesinde hayvanların, öğretilmesinde kolaylık sağlıyor. Kas gelişimine destek olurken onların el-göz koordinasyonunu da güçlendiriyor. : KNZ Asorti : 4 AHŞAP SEVİMLİ BONCUKLU HAYVANLAR Minikler için özel tasarlanmış, bu sevimli arkadaşlar tekerlekleri sayesinde iterek oynadıkları beraber eğlenceli zaman geçirdikleri aktivitedir. Minikler bu oyuncaklarla oynarken hem çok eğleniyor hem de serimizde bulunan dört farklı hayvan fil, kaplan, hipo ve zürafa sayesinde hayvanların, öğretilmesinde kolaylık sağlıyor. Kas gelişimine destek olurken onların el-göz koordinasyonunu da güçlendiriyor. BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ Asorti : 4 : KNZ Asorti :

26 ABC / 123 EĞİTİCİ AHŞAP ABAKÜS Minikler için özel tasarlanmış, çok fonksiyonlu eğitici ahşap abaküs bir tarafında bulunan alfabe, diğer tarafında bulunan sayılar, hayvanlar ve nesneleri öğrenmesine yardımcı olan eğitici bir aktivitedir. Eğitici Ahşap Abaküs; renkleri, hayvanları, nesneleri, sayıları ve basit matematik işlemlerinin öğretilmesinde kolaylık sağlar. Çocukların düşünce yeteneklerini geliştirir ve aynı zamanda Matematik zekasını geliştirir. AHŞAP EĞİTİCİ ÜÇGEN AKTİVİTE MERKEZİ Minikler için özel tasarlanmış, birbirinden renkli eğitici ahşap boncuklar ve şekiller sayesinde; sayı sayma, basit matematik işlemlerinin ve renklerin öğretilmesinde kolaylık sağlar. Çocukların düşünce yeteneklerini geliştirir ve aynı zamanda matematik zekasını geliştirir. 24 Ay + BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ Koli İçi Adedi : 6 AHŞAP MİNİK ORMAN LABİRENT Minikler için özel tasarlanmış, ahşap sağlam bir zemin üzerindeki tellerde hareket ettirilebilen iri boncuklar bebekler ve ufak çocuklar için hem eğlenceli hem de gelişime fayda sağlayan mükemmel bir aktivite oyuncağıdır. Minik Orman Labirent üzerindeki sevimli hayvanlar yol boyunca kayarak hareket ediyor. Zihinsel gelişimi destekler. Çocuklar renk, şekil kavramlarını öğrenirken el-göz koordinasyonlarını, ince motor becerilerini ve konsantrasyonları gelişir. : KNZ Koli İçi Adedi : 4 AHŞAP EĞİTİCİ BULTAK EV Bebeğiniz için eğlenceli rengarenk aktivite, zeka oyuncağı, aynı zamanda bir şekil eşleştirme oyuncağıdır. Sayıları uygun alanlardan geçirerek evin içine sokmaya çalışırken sebep-sonuç ilişkisi kurmasına katkı sağlar. Çocukların düşünce yeteneklerini geliştirir ve aynı zamanda matematik zekasını geliştirir BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI 18 Ay + : KNZ : KNZ Koli İçi Adedi : 6 Koli İçi Adedi :

27 TAŞITLAR PUZZLE Minikler için özel tasarlanmış, rengarenk taşıtlar puzzle çocukların kavram geliştirici, el-göz koordinasyonunu destekleyen aktivite oyuncağıdır. Çocuğunuzun hangi taşıtı hangi alana yerleşmesi gerektiğini düşünerek çocukların düşünce yeteneklerini geliştirir. AHŞAP KOLAY KAVRANABİLİR FİL PUZZLE Minikler için özel tasarlanmış, bu sevimli hayvan figürlü puzzle büyük parçalardan oluştuğundan kolay kavranabilir. Bebeklerin hayvanları tanıması için tasarlanmıştır. Minikler bu oyuncaklarla oynarken hem çok eğleniyor hem de hayvanların öğretilmesinde kolaylık sağlıyor. Çocukların düşünce yeteneklerini ve zekasını geliştirir. BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ AHŞAP KOLAY KAVRANABİLİR ASLAN PUZZLE Minikler için özel tasarlanmış, bu sevimli hayvan figürlü puzzle büyük parçalardan oluştuğundan kolay kavranabilir. Bebeklerin hayvanları tanıması için tasarlanmıştır. Minikler bu oyuncaklarla oynarken hem çok eğleniyor hem de hayvanların öğretilmesinde kolaylık sağlıyor. Çocukların düşünce yeteneklerini ve zekasını geliştirir. : KNZ AHŞAP KOLAY KAVRANABİLİR BALIK PUZZLE Minikler için özel tasarlanmış, bu sevimli hayvan figürlü puzzle büyük parçalardan oluştuğundan kolay kavranabilir. Bebeklerin hayvanları tanıması için tasarlanmıştır. Minikler bu oyuncaklarla oynarken hem çok eğleniyor hem de hayvanların öğretilmesinde kolaylık sağlıyor. Çocukların düşünce yeteneklerini ve zekasını geliştirir. BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ : KNZ

28 AHŞAP PUZZLE VAHŞİ HAYVANLAR 10 PARÇA AHŞAP PUZZLE GEOMETRİK ŞEKİLLER Minikler için özel tasarlanmış, bu sevimli hayvan figürlü puzzle büyük parçalardan oluştuğundan kolay kavranabilir. Bebeklerin hayvanları tanıması için tasarlanmıştır. Minikler bu oyuncaklarla oynarken hem çok eğleniyor hem de hayvanların öğretilmesinde kolaylık sağlıyor. Çocukların düşünce yeteneklerini ve zekasını geliştirir. Minikler için özel tasarlanmış, rengarenk 8 farklı geometrik şekiller bebeklerin kavram geliştirici, el-göz koordinasyonunu destekleyen aktivite oyuncağıdır. Çocuğunuzun hangi şekli hangi alana yerleşmesi gerektiğini düşünerek çocukların düşünce yeteneklerini geliştirir. BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ Asorti : 4 AHŞAP PUZZLE ORMAN HAYVANLARI 5 PARÇA Minikler için özel tasarlanmış, bu sevimli hayvan figürlü puzzle büyük parçalardan oluştuğundan kolay kavranabilir. Bebeklerin hayvanları tanıması için tasarlanmıştır. Minikler bu oyuncaklarla oynarken hem çok eğleniyor hem de hayvanların öğretilmesinde kolaylık sağlıyor. Çocukların düşünce yeteneklerini ve zekasını geliştirir. : KNZ D ABC PUZZLE Minikler için özel tasarlanmış, rengarenk alfabe puzzle çocukların kavram geliştirici, el-göz koordinasyonunu destekleyen aktivite oyuncağıdır. Çocuğunuzun hangi harfi hangi alana yerleşmesi gerektiğini düşünerek çocukların düşünce yeteneklerini geliştirir. BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI 36 Ay + : KNZ : KNZ Asorti :

29 AHŞAP MÜZİK SETİ SEVİMLİ TAMİR SETİ Çocuklar için özel tasarlanmış, rengarenk 3 ( Flüt, tef ve marakas ) parçadan oluşan müzik aletleri ile çocuklar kendi müziğini oluşturarak çok eğlenecek. Hayal gücünün gelişimine katkı sağlar. Algı ve duyguların harekete geçmesini teşfik eder. 36 Ay + : KNZ Minikler için özel tasarlanmış, birbirinden sevimli tamir araçlarıyla çocukların kavram geliştirici, el-göz koordinasyonunu destekleyen aktivite oyuncağıdır. Çocukların el becerilerini geliştirmesi için tasarlanmıştır. Çocukların düşünce yeteneklerini geliştirir. Dikkat eksikliğinin giderilmesini sağlar. Hayal gücünün gelişimine faydalıdır. Organizasyon yeteneğini geliştirir. Takım çantası sayesinde kolayca taşınabilmektedir. 36 Ay + : KNZ BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI BANYO AHŞAP VE EĞLENCE OYUNCAKLARI 54 55

30 YENİDOĞAN

31 ÇINGIRAK & KELEBEK DİŞLİK TIRTIL DİŞLİK : KNZ : KNZ Ay BANYO VE EĞLENCE YENİDOĞAN OYUNCAKLARI MEYVE DİŞLİK : KNZ AYICIK DİŞLİK : KNZ BANYO VE EĞLENCE YENİDOĞAN OYUNCAKLARI ÇINGIRAK & PAPATYA DİŞLİK ELMA DİŞLİK : KNZ : KNZ

32 IŞIKLI ÇINGIRAK AHAHTARLIK MARAKAS ÇINGIRAK : KNZ : KNZ BANYO VE EĞLENCE YENİDOĞAN OYUNCAKLARI ŞEKER ÇINGIRAK : KNZ AHTAPOT ÇINGIRAK : KNZ BANYO VE EĞLENCE YENİDOĞAN OYUNCAKLARI ÇINGIRAK TOP ÇINGIRAK : KNZ : KNZ

33 NOTA ÇINGIRAK KELEBEK ÇINGIRAK : KNZ : KNZ Ay BANYO VE EĞLENCE YENİDOĞAN OYUNCAKLARI TELEFON ÇINGIRAK : KNZ TEF ÇINGIRAK : KNZ BANYO VE EĞLENCE YENİDOĞAN OYUNCAKLARI TROMPET ÇINGIRAK TIRTIL TOP ÇINGIRAK : KNZ : KNZ

34 SEVİMLİ HAYVANLAR Ortadaki mavi düğmeye basıldığında önce hayvan sesi çıkarır, sonra müzik çalar ve ışıklar yanıp sönmeye başlar. DÖNENCE (TATLI RÜYALAR MİNİK ARKADAŞIM) 6 Ay + : KNZ-WD3726ABCD Yenidoğan bebeğin hergün 18 saatten fazla uyuması gerekir. Her uyuma süresi yaklaşık 45 dakikadır. Bebekler uyuyarak büyür. Dolayısıyla iyi kalitede bir uyku bebeğinizin gelişimini olumlu yönde etkiler. Buna göre, bu dönence bebeğinizin kaliteli uykusu için geliştirilmiştir. BANYO VE EĞLENCE YENİDOĞAN OYUNCAKLARI Asorti : 4 : KNZ Koli İçi Adedi : 6 BANYO VE EĞLENCE YENİDOĞAN OYUNCAKLARI 64 65

35 BANYO VE EĞLENCE OYUNCAKLARI

36 SEVİMLİ ARABALAR Minikler yumuşak ve eğlenceli Sevimli Arabalar ile banyoda ve evde eğlenceli zaman geçirebilir.miniklerin rahatça tutabileceği şekilde tasarlanmıştır. ÖRDEK / KURBAĞA AİLESİ BANYO OYUNCAĞI Bebeğinizin banyoları artık kanz banyo oyuncakarı ile daha rahat ve keyifli olacak. Yumuşak ve eğlenceli banyo arkadaşları ile banyoda daha güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Minik banyocuların rahatça tutacağı şekilde tasarlanmıştır. 6 Ay + BANYO VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ Koli İçi Adedi : 16 BANYO OYUNCAKLARIM Bebeğinizin banyoları artık kanz banyo oyuncakarı ile daha rahat ve keyifli olacak. Yumuşak ve eğlenceli banyo arkadaşları ile banyoda daha güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Özel saklama çantası içinde 4 farklı sevimli banyo arkadaşı bir arada minik banyocuların rahatça tutacağı şekilde tasarlanmıştır. : KNZ Asorti : 2 KAPLUMBAĞA OYUN MATI Kaplumbağa oyun matı ile çocuklar güvende olacak. Rahat su doldurulabilen alt zemin sayesinde bebeğiniz rahat ve güvende oynar. Üzerinde bulunan sevimli karakterler dikkatini çeker ve oyun matının üzerinde keyifli zaman geçirir. BANYO VE EĞLENCE OYUNCAKLARI 6 Ay + 6 Ay + : KNZ : KNZ Asorti : 3 Koli İçi Adedi :

37 EĞLENCELİ OYUN MATI Eğlenceli oyun matı ile çocuklar güvende olacak. Rahat doldurulabilen alt zemin sayesinde bebeğiniz rahat ve güvende oynar. Üzerinde bulunan sevimli karakterler dikkatini çeker ve oyun matının üzerinde keyifle eğlenir. 6 Ay + ÖRDEK TOP HAVUZU Bebeğinizin oynayabileceği bu sevimli alan yazın balkonda, bahçede veya evin içinde güvenle oynayabileceği bir ortam sağlamakatdır. Minik ellerin kolayca kavrayabileceği yumuşak toplar bebeğinizin dokunma duyusunu ve ince motor becerilerinin gelişimine yardımcı olur. Kanz top havuzu bebeğinizin kol ve bacak kaslarının gelişiminde yardımcı olur. 20 adet topu ve pompası kutuya dahildir. BANYO VE EĞLENCE OYUNCAKLARI : KNZ KURBAĞA HACI YATMAZ Minikler için tasarlanmış güzel bir oyun ve eğlenceli bir oyuncaktır. Bu sevimli kurbağayı bebeğiniz ne kadar uğraşırsa uğraşsın yere yatıramaz. Yüzeyi dayanıklıdır. 36 Ay + : KNZ Koli İçi Adedi : 6 BANYO VE EĞLENCE OYUNCAKLARI 6 Ay + : KNZ

38 PUSET BEBEK ARABALARI

39 EĞLENCELİ BEBEK ARABAM Minikler için özel tasarlanmış kız çocuklarının severek oynayacakları bu sevimli puset miniklerin keyifli zaman geçirmesini sağlar. Katlanabilir özelliği sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilir. Evde, park da ve bahçede kolayca oynamalarına olanak sağlar. Minikler oyuncak bebekleriyle gezintiye çıkabilirler, eşyalarını ve diğer oyuncaklarını rahatlıkla taşıyabilirler. METAL BASTON PUSET Minikler için özel tasarlanmış kız çocuklarının severek oynayacakları bu sevimli puset miniklerin keyifli zaman geçirmesini sağlar. Katlanabilir özelliği sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilir. Evde, park da ve bahçede kolayca oynamalarına olanak sağlar. Minikler oyuncak bebekleriyle gezintiye çıkabilirler, eşyalarını ve diğer oyuncaklarını rahatlıkla taşıyabilirler. 36 Ay + 36 Ay + BANYO PUSET VE EĞLENCE BEBEK ARABALARI OYUNCAKLARI : KNZ Koli İçi Adedi : 8 CİCİ BEBEK ARABAM Minikler için özel tasarlanmış kız çocuklarının severek oynayacakları bu sevimli puset miniklerin keyifli zaman geçirmesini sağlar. Katlanabilir özelliği sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilir. Evde, park da ve bahçede kolayca oynamalarına olanak sağlar. Tentesi rahatlıkla açılıp kapanabilir. Tutma yeri ayarlanabilir bu sayede miniklere kullanım açısından kolaylık sağlar. : KNZ İLK MAMA SANDALYEM Minikler için özel tasarlanmış kız çocuklarının severek oynayacakları bu sevimli mama sandalyesi miniklerin keyifli zaman geçirmesini sağlar. Kanz Oyuncak kalitesiyle son derece güvenle oynayabilecekleri eğlenceli bir oyuncaktır. Katlanabilir özelliği sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilir. Minikler için yemek yemek daha eğlenceli, yemek yerken bebeğinde seninle birlikte yiyebilir, artık kendine ait özel bir mama sandalyen var. BANYO PUSET VE EĞLENCE BEBEK ARABALARI OYUNCAKLARI 36 Ay + 36 Ay + : KNZ : KNZ Koli İçi Adedi :

40

41 İTHALATÇI FİRMA: ENFAL OYUNCAK DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. İstoç Tic. Merkezi 25. Ada No:1-3 Bağcılar - İstanbul / Türkiye T: info@kanzoyuncak.com /kanzoyuncak /kanzoyuncak /kanzoyuncak

YÜRÜME ARKADAŞIM RENKLİ IŞIKLI KAPLUMBAĞA EĞİTİCİ YUMUŞAK BLOKLAR RENKLİ KULE Ay. 18 Ay+ EĞİTİCİ OYUNCAKLAR

YÜRÜME ARKADAŞIM RENKLİ IŞIKLI KAPLUMBAĞA EĞİTİCİ YUMUŞAK BLOKLAR RENKLİ KULE Ay. 18 Ay+ EĞİTİCİ OYUNCAKLAR RENKLİ IŞIKLI KAPLUMBAĞA YÜRÜME ARKADAŞIM Birbirinden renkli, sevimli 4 halkadan oluşan bu harika oyuncak bebeklere sıraya koymayı ve koordinasyonu öğretir. Halkalar 4 farlı karakterden oluşur ve aynı

Detaylı

ENFAL OYUNCAK A.Ş., KANZ ILE KALITESINI TAÇLANDIRIYOR

ENFAL OYUNCAK A.Ş., KANZ ILE KALITESINI TAÇLANDIRIYOR OYUNCAK KATALOĞU Oyuncak / Toys ENFAL OYUNCAK A.Ş., KANZ ILE KALITESINI TAÇLANDIRIYOR Hızla gelişen ve büyüyen oyuncak sektörüne 25 yıl önce adım atan Enfal Oyuncak A.Ş. dinamik yapısıyla bugün sektörün

Detaylı

Ak ll anneler, mutlu bebekler

Ak ll anneler, mutlu bebekler Ak ll anneler, mutlu bebekler www.todizoo.com Facebook/ TONTON ARAÇLAR ailesinin yeni üyesi Tonton Araçlar şirinlikleri ile herkesin kalbini fethedecek. Lisanslı birbirinden sevimli modelleri miniklerin

Detaylı

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar Ahşap Eğitici Oyuncaklar Hem eğlenceli, hem eğitici! Yenilikçi tasarımlar, canlı renkler, eğlenceli grafikler. El göz koordinasyonu, ince motor becerileri, Görsel algılama ve sosyal beceriler, Erken dönem

Detaylı

big world for littles

big world for littles big world for littles Bondigo 2014 Katalo u Copyright 2010 - Bondigo. All Rights Reserved. Specifications are subject to change without notice. Trademarks are the property of Bondigo or their respective

Detaylı

Patilerim. Kim Zoopy Bebekler gibi bir arkadaşı olsun istemez ki? ZOOPY BEBEKLER

Patilerim. Kim Zoopy Bebekler gibi bir arkadaşı olsun istemez ki? ZOOPY BEBEKLER Kim Zoopy Bebekler gibi bir arkadaşı olsun istemez ki? ZOOPY BEBEKLER Bu şirin bebekler, miniğinizin istediği zaman sarılması, oynaması ve birlikte uyuması için yanında. Yumuşacık tüyleri tam da minik

Detaylı

RESİMLİ FİYAT LİSTESİ FİYATLARIMIZA K.D.V DAHİL DEĞİLDİR NS-327 EBAT 65*30*42 CM NS-328 EBAT 60*30*31 CM NS-329 EBAT 60*30*30 CM

RESİMLİ FİYAT LİSTESİ FİYATLARIMIZA K.D.V DAHİL DEĞİLDİR NS-327 EBAT 65*30*42 CM NS-328 EBAT 60*30*31 CM NS-329 EBAT 60*30*30 CM NİSAN EĞİTİM ARAÇLARI PARK VE BAHÇE EKİPMANLARI Hasanpaşa Mah.Söğütlüçeşme Cad.186/12 Kadıköy/İSTANBUL 0 216 418 17 41-0533 224 98 65-0533 639 17 74 www.anaokuluatolyesi.com anaokuluatolyesi@gmail.com

Detaylı

KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013

KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013 KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013 Eğitici Oyuncak Dr. Özlem ALKAN ERSOY Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında Öğretim Üyesi Eğitici oyuncak, çocuk için hem oyuncak hem de oyun anlamına gelmektedir. Çocuk, oyuncağı

Detaylı

big world for littles

big world for littles big world for littles 2016 Bondigo 2016 Katalo u Copyright 2010 - Bondigo. All Rights Reserved. Specifications are subject to change without notice. Trademarks are the property of Bondigo or their respective

Detaylı

Pop It Up Bebek Evi Oyun Çadırı - Kolay Kurulum

Pop It Up Bebek Evi Oyun Çadırı - Kolay Kurulum 2017 Ürün Kataloğu Pop It Up Bebek Evi Oyun Çadırı - Kolay Kurulum Oyun çadırının tabanı oyun evi olarak tasarlanmıştır, Hem de bu çadırı kurmak ve toplamak çok kolay. 30 saniyede çadırı kurabilir ve

Detaylı

HOŞGELDİN BEBEK. Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogta sunuyoruz.

HOŞGELDİN BEBEK. Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogta sunuyoruz. KATALOG 2016 HOŞGELDİN BEBEK Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogta sunuyoruz. BABY MAX ürünlerinde güvenin yanısıra konfor ve ekonomik özellikleri bulabilirsiniz. BABY MAX

Detaylı

ANAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİ VELİ BÜLTENİ KASIM 2011 ÇOCUĞUN GELİŞİMİ İÇİN OYUNCAK SEÇİMİNİN ÖNEMİ

ANAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİ VELİ BÜLTENİ KASIM 2011 ÇOCUĞUN GELİŞİMİ İÇİN OYUNCAK SEÇİMİNİN ÖNEMİ ANAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİ VELİ BÜLTENİ KASIM 2011 ÇOCUĞUN GELİŞİMİ İÇİN OYUNCAK SEÇİMİNİN ÖNEMİ ÇOCUĞUN GELİŞİMİ İÇİN OYUNCAK SEÇİMİNİN ÖNEMİ Oyunun, çocuğun gelişimi üzerindeki

Detaylı

T.C. ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ (Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) Sayı : / 11/05/2017 Konu : Oyuncak Alımı

T.C. ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ (Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) Sayı : / 11/05/2017 Konu : Oyuncak Alımı T.C. ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ (Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) Sayı : 33441611-934.01.03/ 11/05/2017 Konu : Oyuncak Alımı Sayın Üniversitemiz Çocuk Eğitim Merkezleri tarafından kullanılmak

Detaylı

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06 Grandë Taşıma ML1005 Lüx ve Zerafet 0-13 kg arası kullanım Özel Alüminyum tutma kolu Anne kucağı formu Açılır - Kapanır güneşlik Darbe emici gövde 3 noktalı özel emniyet kemeri Darbe emici emniyet kemer

Detaylı

PSİKOMOTOR GELİŞİM - 2

PSİKOMOTOR GELİŞİM - 2 PSİKOMOTOR GELİŞİM - 2 PSİKO-MOTOR GELİŞİMİ DESTEKLEMEYE YÖNELİK ETKİNLİKLER HEDEFLENEN BECERİLER Kendi vücudunu ve yeteneklerini keşfedebilme Duygu ve düşüncelerini psikomotor hareketler yolu ile ifade

Detaylı

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 03.12.2012/05 ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 001 MASAL HAZİNESİ 9789756080603.... 35,00 004 365 DİZİSİ.. 02 İlginç Yönleriyle Hayvanlar 9789756059241 010 DÜNYA DİZİSİ 25,00 03 Çiftlik

Detaylı

Diş Çıkarmak Kolay Değil! Bir Anne Bu Konuda Ne Yapmalı?

Diş Çıkarmak Kolay Değil! Bir Anne Bu Konuda Ne Yapmalı? Diş Çıkarmak Kolay Değil! Bir Anne Bu Konuda Ne Yapmalı? Nereden çıktı bu diş? İşte ilk dişi göründü! Bebeğinizin minik dişi çok tatlı görünse de bu aslında onun için huzursuz bir dönem Dişlerini sürekli

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)serbest

Detaylı

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

GÖKYÜZÜ ADATEPE ANAOKULU 2011-2012 EKİM AYI BÜLTENİ

GÖKYÜZÜ ADATEPE ANAOKULU 2011-2012 EKİM AYI BÜLTENİ GÖKYÜZÜ ADATEPE ANAOKULU 2011-2012 EKİM AYI BÜLTENİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİKLERİ ŞİRİNLER SINIFI:NURDAN ÇALIŞ Türkçe Dil Etkinliği Amacımız: Türkçe dil etkinliklerinde Ailem, Atatürk ve Cumhuriyet Bayramı ile

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde ilk bir haftalık süreçte;

Detaylı

Pop Up özelliği sayesinde Kolay Kurulum çadırlar 40 saniyede kurulabilir ve 40 saniyede katlanıp kaldırılabilir.

Pop Up özelliği sayesinde Kolay Kurulum çadırlar 40 saniyede kurulabilir ve 40 saniyede katlanıp kaldırılabilir. 2017 Pop It Up Bebek Evi Oyun Çadırı Kolay Kurulum Pop It Up Pit Stop Oyun Çadırı Kolay Kurulum Pop Up özelliği sayesinde Kolay Kurulum çadırlar 40 saniyede kurulabilir ve 40 saniyede katlanıp kaldırılabilir.

Detaylı

Öğr. Gör. Özlem BAĞCI

Öğr. Gör. Özlem BAĞCI Öğr. Gör. Özlem BAĞCI Çocuğun kas gelişimini sağlayan, enerjisinin boşalmasına yol açan oyun, arkadaşları ile iletişimi ve işbirliğini de sağlayarak onun dünyasını biçimlendirir. Piaget e göre oyun, çocuğun

Detaylı

MAYIS 2014 BÜLTENİ. Merhaba! Mayıs ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz. bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu. içindeyiz.

MAYIS 2014 BÜLTENİ. Merhaba! Mayıs ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz. bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu. içindeyiz. MAYIS 2014 BÜLTENİ Merhaba! Mayıs ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu içindeyiz. DOĞUM GÜNLERİMİZ Şirinlerden Arda, Elif Sena ve Kerem

Detaylı

2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı

2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı 2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı Dersin Adı: Türkçe Dil Bilgisi Yaş Grubu: 1-3 yaş Ögretmen: İmge Şahin Email: sahin_imge@hotmail.com Değerli Veliler, Bu yıl okul öncesi (1-3 yaş) sınıfını beraber

Detaylı

SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ

SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ Çocukların güne, gün içerisindeki etkinliklere hazırlamalarını sağlamak için serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Serbest zaman etkinlikleri çocuğun yaratıcılığını geliştirme,

Detaylı

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ÇOCUKLAR YARININ BÜYÜKLERİDİR. GELECEĞİN YÖNETİCİSİ VE GÜVENCESİDİRLER. BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI, KIZILAY HAFTASI, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ,

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Kasım ayı temamız; Benim Hakkımda Her şey TÜRKÇE DİL Haftanın Alışkanlığı ; Paylaşıyorum Mutluyum, Lütfen, teşekkür ederim diyorum

Detaylı

Matematik ile İlgili Ne Öğrenmek İstiyoruz? Ege S. : Matematik işaretlerinin nasıl kullanıldığını öğrenmek Göksun Deniz T. : Labirent çalışmalarının n

Matematik ile İlgili Ne Öğrenmek İstiyoruz? Ege S. : Matematik işaretlerinin nasıl kullanıldığını öğrenmek Göksun Deniz T. : Labirent çalışmalarının n Matematik ile İlgili Ne Biliyoruz? Ege S. : Nesnelerle toplama yapmayı biliyorum. Göksun Deniz T. : 20 ye kadar saymayı biliyorum. Meliha Melis Y. : Şekillerin yönlerini biliyorum. Efe Yağız K. : Sayıları

Detaylı

ANA SINIFI KREŞ-YUVA ve PARK DONANIMLARI

ANA SINIFI KREŞ-YUVA ve PARK DONANIMLARI ANA SINIFI KREŞ-YUVA ve PARK DONANIMLARI Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm. Kod; 8660 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 420 x 480 cm. Kod; 8666 Ahşap Oyun Grubu Çift Kuleli, Tünelli

Detaylı

TÜRKÇE DİL ETKİNLİKLERİ

TÜRKÇE DİL ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİKLERİ ŞİİR Gördün mü anneciğim Yatağımı düzelttim Sen bana öğrettikçe Çok işler yapacağım PARMAK OYUNLARI Sar sar sar makarayı Çöz çöz çöz makarayı On kilo pekmez Yala yala bitmez Ayşe,Fatma,boncuk

Detaylı

05/09/2015 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN

05/09/2015 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN 05/09/2015 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK *Dünya Çocuk Gününü kutladık,dünyamızda bizden başka çocuklarda olduğu ve bütün çocukların birbirinden farklı ve özel

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Öğrenme merkezlerinde eğitici oyuncak, evcilik, blok, müzik, sanat, kitap,

Detaylı

OCAK AYINDA NELER YAPTIK?

OCAK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Okula gelişlerde, etkinlik aralarında ve eve dönmeden önce serbest zaman etkinliklerine yer verildi.. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

ÇOCUĞUNUZLA BİRLİKTE OYNAMANIN YARARLARI

ÇOCUĞUNUZLA BİRLİKTE OYNAMANIN YARARLARI ÇOCUĞUNUZLA BİRLİKTE OYNAMANIN YARARLARI Çocuğunuzla oyun oynamak anne babalara neler kazandırır? Ondaki değişimleri ve gelişimleri gözlemleyebilir, Oyun yoluyla çocuğundaki sınır ve kuralların oluşmasına

Detaylı

Okul Öncesi Eğitim Seti

Okul Öncesi Eğitim Seti Okul Öncesi Eğitim Seti Degerli Egitimciler Okul öncesi eğitim; çocukların gelişim düzeylerine ve bireysel özelliklerine uygun, zengin uyarıcı çevre olanakları sağlayan; onların bedensel, zihinsel, duygusal

Detaylı

CAN KARDEŞ KREŞİ REHBERLİK SERVİSİ

CAN KARDEŞ KREŞİ REHBERLİK SERVİSİ CAN KARDEŞ KREŞİ REHBERLİK SERVİSİ EKİM 2014 AYLIK REHBERLİK BÜLTENİ Çocuğumla Nasıl Oyun Oynayacağım? Oyun nedir? Oyun, çocukların dünyayı algılamalarını, hayal ile gerçek dünya arasında köprü kurmalarını

Detaylı

Ege: Kağıtları, plastikleri ve camları geri dönüşüm kutusuna atarız.

Ege: Kağıtları, plastikleri ve camları geri dönüşüm kutusuna atarız. 08.01.2016 DENİZATI SINIFI NDAN HERKESE MERHABA; Bu hafta Geri dönüşüm ve Tasarruf konumuz ile ilgili çalışmalarımıza başladık. Değerler eğitimi konumuz olan Birlikte yaşam ve Dostluk konumuza da giriş

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Ocak ayında kış mevsimi, Şubat ayında taşıtlar temalarımızı işledik.hava, deniz ve kara taşıtlarıyla ilgili

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

OYUN VE OYUNCAK SEÇİMİ 0-6 YAŞ

OYUN VE OYUNCAK SEÇİMİ 0-6 YAŞ OYUN VE OYUNCAK SEÇİMİ 0-6 YAŞ 0-6 YAŞ OYUNUN ÇOCUK İÇİN ÖNEMİ Oyun, çocukların dış dünyayı keşfetmesini, doğal ve aktif şekilde öğrenmesini sağlayan, taklit becerilerini geliştiren, günlük yaşantısı,

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

HAZİRAN 2014/2015 ANASINIFI BÜLTENİ. Haziran 2015 Bülten

HAZİRAN 2014/2015 ANASINIFI BÜLTENİ. Haziran 2015 Bülten HAZİRAN 2014/2015 ANASINIFI BÜLTENİ * YAZ MEVSİMİ Yaz mevsimi aylarını öğrenme. Yaz mevsimi panosu hazırlama. Yaz mevsiminde meydana gelen değişiklikleri söyleme. Yaz mevsiminin meyve ve sebzelerini tanıma.

Detaylı

OYUN AKADEMİSİ. İlkbahar-Yaz 2015. Çocukları mutlu eden, eğiten ve eğlendiren. en güzel oyuncaklar!

OYUN AKADEMİSİ. İlkbahar-Yaz 2015. Çocukları mutlu eden, eğiten ve eğlendiren. en güzel oyuncaklar! OYUN AKADEMİSİ İlkbahar-Yaz 2015 Çocukları mutlu eden, eğiten ve eğlendiren en güzel oyuncaklar! Her şey sizin ve bebeğiniz için! Bebeğiniz dünyaya geldikten sonra onunla birlikte birbirinden mutlu anlar

Detaylı

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00 Spor ve eğlencenin bir arada olduğu, keyifli ve hijyenik bir ortamda doyasıya spor dolu bir yaz programı Çocuklarımızın çeşitli spor branşları ile gelişimlerine katkı sağlamakta,farklı program konseptiyle

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ 5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ FEN VE DOĞA ETKİNLİĞİ DRAMA Araştırma ve problem çözme becerilerini Arkadaş ilişkilerini geliştirmek,akıcı geliştirmek konuşmalarını kendine güvenmelerini - Öğrenmeyi

Detaylı

30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR ġubat 2017 BÜLTENĠ 30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESĠ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIġMALAR Büyük küçük 1 2 3 sayıları bulalım. CD den hikaye dinleyelim Sevimli dostlarımız OKULA GETĠRECEKLERĠMĠZ

Detaylı

www.foratoys.com e-mail : foratoys@hotmail.com Tel : 0312 353 07 06 Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm.

www.foratoys.com e-mail : foratoys@hotmail.com Tel : 0312 353 07 06 Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm. Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm. Kod; 3695 Çok Fonksiyonlu Ahşap Aktivite Seti Kurulum alanı; 800 x 700 cm. 1 Kod; 8656 Ahşap Oyun Grubu 2 Kuleli, 2 Kaydıraklı Kurulum alanı; 500

Detaylı

Mini Aktivite Doğa ile Doğal Oyun E- Kitabı. Mini Aktivite Anne Çocuk Etkinlik Merkezi

Mini Aktivite Doğa ile Doğal Oyun E- Kitabı. Mini Aktivite Anne Çocuk Etkinlik Merkezi Mini Aktivite Doğa ile Doğal Oyun E- Kitabı Mini Aktivite Anne Çocuk Etkinlik Merkezi www.miniaktivite.com info@miniaktivite.com 0216 527 0060 Doğa ile Doğal Oyun Sonbaharın bize getirdiklerini bir bütün

Detaylı

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz mum tekniği ile sihirli boya yaparak çiçek oluşturdular. Devamı.. 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz bu ay ressam Van Gogh u tanıdılar ve ayçiçeği

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;10.10.2016-14.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

ÖZEL VEGA OKULLARI ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ ÖZEL VEGA OKULLARI ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMALARI KENDIMIZI İFADE ETME BIÇIMIMIZ: Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri keşfetme

Detaylı

HANGİ OYUNCAK ÇOCUKTA HANGİ ÖZELLİĞİ GELİŞTİRİYOR

HANGİ OYUNCAK ÇOCUKTA HANGİ ÖZELLİĞİ GELİŞTİRİYOR Oyun Nedir? Oyun çocuğun hiç kimseden öğrenemeyeceği konuları, kendi deneyimleriyle öğrenmesi yöntemidir. Çocuklar için oyun sonucu düşünülmeden, zevk almak, eğlenmek amacıyla girişilen bir etkinliktir.

Detaylı

Evet evet yanlış duymadınız, Haydi matematik oynayalım... Bugünlerde. birçok çocuğun ağzından dökülen cümle bu, diğer birçok çocuğun aksine bu

Evet evet yanlış duymadınız, Haydi matematik oynayalım... Bugünlerde. birçok çocuğun ağzından dökülen cümle bu, diğer birçok çocuğun aksine bu 'HAYDİ MATEMATİK OYNAYALIM' Evet evet yanlış duymadınız, Haydi matematik oynayalım... Bugünlerde birçok çocuğun ağzından dökülen cümle bu, diğer birçok çocuğun aksine bu çocuklar için matematik, problem

Detaylı

O Oyunların vazgeçilmez öğeleri olan oyuncaklar çocuğun bilişsel, bedensel ve psikososyal gelişimlerini destekleyen, hayal gücünü ve yaratıcılığını

O Oyunların vazgeçilmez öğeleri olan oyuncaklar çocuğun bilişsel, bedensel ve psikososyal gelişimlerini destekleyen, hayal gücünü ve yaratıcılığını EĞİTİCİ OYUNCAKLAR O Oyunların vazgeçilmez öğeleri olan oyuncaklar çocuğun bilişsel, bedensel ve psikososyal gelişimlerini destekleyen, hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştiren en değerli araçlardır.

Detaylı

Veli Mektupları MyLittle Island 1

Veli Mektupları MyLittle Island 1 Veli Mektupları MyLittle Island Unit My Little Island ın ilk ünitesine hoş geldiniz. Bu ünite çocuğunuzu programla tanıştırır. Bu Hoş geldin ünitesinde çocuklar ada macerasıyla ve kitabın ana karakterleri

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Ocak ayında yaptığımız etkinliklerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını baz alarak planladık ve uyguladık. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemini siz değerli

Detaylı

TAA PRESCHOOL İŞLETME EL KİTABI 2014

TAA PRESCHOOL İŞLETME EL KİTABI 2014 2.3.5. TAD KIDS SINIFLARINDA ARANAN MIN. FİZİKİ STANDARTLAR VE GEREKLİ TEÇHİZAT GİRİŞ - 1 Adet Banko - 1 Adet Ahşap Galoşluk - 1 adet Ahşap bank 100x40 3 Yaş Grubu Sınıfı: - 8 Çocuk için Min: 16m2 Alan

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

OYUNLARLA EBEVEYİNLİK

OYUNLARLA EBEVEYİNLİK OYUNLARLA EBEVEYİNLİK Oyun, çocuğun zihinsel, bedensel ve sosyal gelişimini hızlandıran en önemli faaliyetlerden bir tanesidir. Oyun hem eğlenceli hem de eğitseldir. Çocuk, oyun aracılığıyla duygularını

Detaylı

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir.

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. MAYIS 2017 BÜLTENİ 01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. SALI Çiftçi çukurda oyunu oynuyoruz. Çamurlara

Detaylı

DÜT DÜT ARABALAR KUZUCUK KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR KÜÇÜK PERİLER. Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı!

DÜT DÜT ARABALAR KUZUCUK KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR KÜÇÜK PERİLER. Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı! KUZUCUK DÜT DÜT ARABALAR KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı! KÜÇÜK PERİLER Üstelik hepsi, tüm aksesuarları ile tam takım. Odada uçusan

Detaylı

PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI

PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI T.C. ÇUKUROVA İLÇE BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI / /2014 İdaremizce 4734 sayılı K.İ.K.'nun 22.maddesine göre aşağıda cinsi,özellikleri ve miktarı yazılı malzemeler satın alınacaktır, /

Detaylı

NÖROMOTOR GELİŞİM Prof. Dr. Sevin Altınkaynak. Prenatal motor gelişim-1: Prenatal motor gelişim-3. Prenatal motor gelişim-2

NÖROMOTOR GELİŞİM Prof. Dr. Sevin Altınkaynak. Prenatal motor gelişim-1: Prenatal motor gelişim-3. Prenatal motor gelişim-2 NÖROMOTOR GELİŞİM Prof. Dr. Sevin Altınknak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Prenatal motor gelişim-1: İlk hareketler, gebeliğin 7.-8. haftasında uyarıya konturlateral kaba fleksiyon şeklinde olur. 9. haftada

Detaylı

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz 1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR ODTÜ Geliştirme Vakfı görsel sanatlar zümresi olarak yaz okulu sürecinde ahşap üzerine akrilik boya ile öğrencilerimizin

Detaylı

09.10.2015. Denizyıldızı Sınıfı ndan Merhaba;

09.10.2015. Denizyıldızı Sınıfı ndan Merhaba; 09.10.2015 Denizyıldızı Sınıfı ndan Merhaba; Geçen hafta giriş yaptığımız Hayvanlar konusunu bu hafta da işlemeye devam ettik. Mini minnacık örümcek adlı parmak oyunumuzu ve Hayvanlar Ne İster? şarkımızı

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ Mart Ayında Temamız HAYVAN DOSTLARIM Mart ayına Hayvanlar teması ile giriş yaptık. Hayvanlar ile ilgili çeşitli sunumlar izledik. Videolarla hayvanların seslerini

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

27 ŞUBAT 03 MART OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

27 ŞUBAT 03 MART OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR MART 2017 BÜLTENĠ 27 ŞUBAT 03 MART OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIġMALAR OKULA GETĠRECEKLERĠMĠZ PAZARTESĠ Sabah sporumuzu yapalım. Hikaye zamanı Puzzle tamamlıyoruz. Afiyet olsun

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU 1.HAFTA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU Kasım Ayı Bülteni (4 YAŞ) DEĞERLER EĞİTİMİ: TOPLUMSAL DUYARLILIK-PAYLAŞIM (02.11.2015) KAYBOLAN ŞEKİLLER SANAT VE OYUN SUDOKU MATEMATİK BU NE İŞE YARAR?

Detaylı

BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI (BEP) FORMU

BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI (BEP) FORMU BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI (BEP) FORMU PROGRAMIN ADI : ZİHİNSEL ENGELLİ BİREYLER DESTEK EĞİTİM PROGRAMI BEP BAŞLAMA TARİHİ: ÖĞRENCİNİN ADI VE SOYADI : BEP BİTİŞ TARİHİ : ÖĞRENCİNİN ŞU ANKİ PERFORMANS

Detaylı

N6861. www.fisher-price.com

N6861. www.fisher-price.com N6861 Önemli bilgiler içerdiği için daha sonra bakmak üzere lütfen bu talimat sayfasını saklayın. Üç adet C (LR14) tipi alkalin pille çalışır (piller dahil değildir). Kurulum bir yetişkin tarafından yapılmalıdır.

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 13 NİSAN PAZARTESİ Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 13-17 NİSAN 2015 SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ: Çocuklarla selamlaşıldı ve istedikleri ilgi köşelerinde evden getirdikleri oyuncaklarla

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 08.12.2014-12.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

PROJE BİLGİLERİ. Proje Adı Projenin Amacı. Başlangıç ve Bitiş Tarihi : Katılımcı Listesi. : Çöpe Atmadık Oyuncak Yaptık

PROJE BİLGİLERİ. Proje Adı Projenin Amacı. Başlangıç ve Bitiş Tarihi : Katılımcı Listesi. : Çöpe Atmadık Oyuncak Yaptık PROJE BİLGİLERİ Proje Adı Projenin Amacı : Çöpe Atmadık Oyuncak Yaptık : Artık Materyalleri Kullanarak; - Çocukların Hayal Güçlerini Geliştirmek - Sınıflarda Etkili Vakit Geçirmek - Eğlenerek Öğrenmeyi

Detaylı

Dil Gelişimine Uygun Etkinlikler

Dil Gelişimine Uygun Etkinlikler DİL GELİŞİMİ-2 Dil Gelişimine Uygun Etkinlikler O Çocukların dil gelişimlerinin desteklenmesi onların dil kazanımlarını hızlandırmak, çeşitlendirmek ve akıcı olmalarını sağlamak açısından önemli olmaktadır.

Detaylı

ÇOCUKLAR NEDEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI OYNAMALI? 1- Bilinç altında; tanıma, kavrama, kıyaslama gibi terimleri pekiştirerek öğrenir.

ÇOCUKLAR NEDEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI OYNAMALI? 1- Bilinç altında; tanıma, kavrama, kıyaslama gibi terimleri pekiştirerek öğrenir. ÇOCUKLAR NEDEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI OYNAMALI? 1- Bilinç altında; tanıma, kavrama, kıyaslama gibi terimleri pekiştirerek öğrenir. 2- Bazen grupla bazen bireysel etkinlikler sırasında sürekli kendini yenileyerek

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSiTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILARI

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSiTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILARI KÜÇÜK KURBAĞA Küçük kurbağa,küçük kurbağa Kulağın nerede? Kulağım yok Kulağım yok yüzerim derede Ku vak vak vak ku vak vak vak Kuvak kuvak kuvak ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSiTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU KASIM

Detaylı

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU BRANŞ DERSLERİMİZ ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU eğitiminde uygulanan programda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve öğretim müfredatında yer alan çalışmalar ve bu çalışmalara ek olarak çağın gerekleri

Detaylı

GELİŞİM DÖNEMİ VE ÖZELLİKLERİ

GELİŞİM DÖNEMİ VE ÖZELLİKLERİ GELİŞİM DÖNEMİ VE ÖZELLİKLERİ 3-6 yaş arasını kapsayan ve okul öncesi dönem adını verdiğimiz süreç çocukların gelişimi açısından oldukça önemlidir. Okul öncesi dönem çocukta büyümenin ve gelişimin en hızlı

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

Bazı araştırmacılar, zihinsel engelli olan ve olmayan çocukların oyun türü ve düzeylerini karşılaştırmışlardır.

Bazı araştırmacılar, zihinsel engelli olan ve olmayan çocukların oyun türü ve düzeylerini karşılaştırmışlardır. Engelli Çocuklar Ve Oyun Zihinsel Engelli Çocuklar Zihinsel Engel Doğum öncesinde, doğum anında ve sonrasında çeşitli nedenlere bağlı olarak merkezi sinir sisteminde, daha doğrusu beyinde meydana gelen

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

Reklam Ürünleri Satış Müdürümüz Aydın ALTUN ile Söyleşi Gerçekleştirdik.

Reklam Ürünleri Satış Müdürümüz Aydın ALTUN ile Söyleşi Gerçekleştirdik. Eylül 2015 - Sayı 14 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). İkizler Oto Boya Nuri Yurtsever ile Söyleşi Gerçekleştirdik. MxS markası geçmişten bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler ışığında bizlere

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ Nisan Ayında Temamız SİHİRLİ TOHUMLAR Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

İçindekiler 5 6-10 11-21 22-25 26-27 28 29-31. Hangi Ay, Hangi Oyuncak. Bebek Gelişimi Oyuncakları. Asılabilir Oyuncaklar. Aktivite Oyuncakları

İçindekiler 5 6-10 11-21 22-25 26-27 28 29-31. Hangi Ay, Hangi Oyuncak. Bebek Gelişimi Oyuncakları. Asılabilir Oyuncaklar. Aktivite Oyuncakları Playgro TM Hakkında Misyonu bebeklerin gelişim sürecinde eğlenerek öğrenme prensibini ön plan da tutarak üretim yapmak olan Playgro TM dünyanın başta gelen oyuncak markalarından biridir. İçindekiler Hangi

Detaylı

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler TANITIM DOSYASI 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi 2. Bölüm: Dahi Merkezlerinde Verilen Hizmetler 3. Bölüm: Franchise Şartları 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler 5. Bölüm: Rakamlarla Dahi Merkezi

Detaylı

İstek Kemal Atatürk Anaokulu Matematik ile ilgili neler biliyoruz? Emir N.: Matematik sessiz ve dikkatli olarak ders yapmaktır. Ertuğrul Y.: 6 + 5 dört demektir. Kubilay B.: Matematik oyun demektir. Can

Detaylı

Doğada İngilizce Öğreniyorum. En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü. verime giden yolda. -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- Doğa.

Doğada İngilizce Öğreniyorum. En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü. verime giden yolda. -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- Doğa. Doğada İngilizce Öğreniyorum Doğa En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü verime giden yolda -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- buluşmaları DOGA En acil olarak; verime giden yolda Dijital uyuşturucudan

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÜYÜME VE ÖĞRENME OYUNLARI O-3 AYLAR

İÇİNDEKİLER BÜYÜME VE ÖĞRENME OYUNLARI O-3 AYLAR İÇİNDEKİLER BÜYÜME VE ÖĞRENME OYUNLARI O-3 AYLAR Bebeği Çevirin... 2 Eğlenceli Ayna...3 Tatlı Kuşum...4 Hareketli Resimler...5 Renklere Bakmak...6 Oh, Ne Güzel...7 Bak, Bak, Bak...8 Evin Etrafında... 9

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU. Psikolojik Danışma & Rehberlik

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU. Psikolojik Danışma & Rehberlik İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU Psikolojik Danışma & Rehberlik 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini bitirmek üzereyiz. Yarıyıl tatilinin çocuklar için hem dinlendirici, hem keyifli, aynı zamanda

Detaylı

Sınıf Defteri Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5,

Sınıf Defteri Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5, MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) 1. Kıpır Kıpır Kuklalar (8 kitap) (Kukla Sincap, Kukla Kirpi, Kukla Kutup Ayısı, Kukla Kaplumbağa, Kukla Pelikan, Kukla Maymun,

Detaylı

yayın no: 147 SİVRİ ZEKA - 2

yayın no: 147 SİVRİ ZEKA - 2 yayın no: 147 SİVRİ ZEKA - 2 Genel yayın yönetmeni: Ergün Ür Yayınevi editörü: Özkan Öze Tashih: Fatma Özlem Aydın - Soner Kotan İç düzen/kapak: Zafer Yayınları Isbn: 978 605 5523 63 3 Sertifika no: 14452

Detaylı