ÇAKILLAR VALİ KEMAL KATITAŞ ORTAOKULU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÇAKILLAR VALİ KEMAL KATITAŞ ORTAOKULU"

Transkript

1 ÇAKILLAR VALİ KEMAL KATITAŞ ORTAOKULU

2 MİSYON : ÇAKILLAR VALİ KEMAL KATITAŞ ORTAOKULU olarak okul-veli-öğrenci işbirliğiyle, kendine güvenen, amaçlarını belirleyip bu doğrultuda sorumluklarını yerine getiren,çağdaş eğitim anlayışının gerektirdiği tüm değerlere bağlı bilgi ve teknolojiyi kullanan,türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda donanımlı bireyler yetiştiren bir okul olmaktır. VİZYON : ÇAKILLAR VALİ KEMAL KATITAŞ ORTAOKULU olarak planlı ve programlı çalışmanın önemini biliriz. Öğrencilere bilgiyi değil bilgiye ulaşmayı ve kullanmayı öğretiriz.

3 YILIN KALİTELİ EKİBİ KATEGORİSİ RAPORU 1. İl / İlçe : KONYA /Akşehir 2. Okul / Kurum Adı : Çakıllar Vali Kemal Katıtaş Ortaokulu 3. Adres : Çakıllar Kasabası Akşehir /KONYA 4. İletişim Kurulacak Kişinin Adı, Soyadı, Telefonu, E-Posta Adresi Süleyman KÖSE suleyman-142@hotmail.com Cep Telefonu : Ekibin Adı : Eğitim Koçluğu Ekibi 6. Ekip Üyelerinin Adı Soyadı, Unvanı Süleyman KÖSE Okul Müdürü Ramazan GÜMÜŞ Müdür Yardımcısı Muhammed ASİLTÜRK Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ali DURUR Türkçe Öğretmeni Kadriye ESER İngilizce Öğretmeni Hakan IRGIN Görsel Sanatlar Öğretmeni Bayram EFE Okul Aile Birliği Başkanı 7. Yaptığı Çalışmanın Adı : Başarı Uzakta Değil Kendimizde Projesi. 8. Seçilen Problemin (İyileştirme Konusunun) Okul/Kurum İçin Önem Derecesi: Çakıllar Vali Kemal Katıtaş Ortaokulu sosyo-kültürel ve eğitim-öğretim seviyesi düşük ailelerin çocuklarının olduğu bir kasaba okuludur. Ders çalışma alışkanlığı kazanmamış, nasıl başarıya ulaşabileceğini bilmeyen, kendi çalışma stratejilerini belirleyip ileriye dönük çalışmaları yerine getiremeyen, potansiyellerinin farkında olmayan öğrencilerimiz var. Aileleri eğitim-öğretim konusunda öğrencilere kısıtlı bilgi ve kültür yapılarından dolayı yeterli rehberlik yapamamaktadır. Bu durum öğrencilerin hedeflerini doğru belirleyemeyip neyi nasıl yapacaklarını bilmedikleri için sınavlarda başarısız olmalarına sebep olmaktadır. Bu durum yapılan değerlendirme sınavlarının sonuçlarından ve vakıa analiz formundan da anlaşılmaktadır. EK:1 (Vakıa Formu)

4 EK: 2 (Değerlendirme Sınavı Sonuçları) DERSLER EKİM AYINDAKİ SINAV ORTALAMLARI(%) TÜRKÇE MATEMATİK 5.85 FEN VE TEKNOLOJİ SOSYAL BİLGİLER İNGİLİZCE Öğrenciler etkili ders çalışma yöntemlerini öğrenerek kendi potansiyellerinin farkına varıp öğrenme düzeylerini üst seviyelere çıkarmalıdırlar. 9. Problemin (İyileştirme Konusunun) Tanımı ve Analizi: 8.sınıf öğrencileri SBS ye hazırlık amaçlı yapılan değerlendirme sınavlarında hızlı karar veremedikleri için zaman yetersizliği ve bilgi eksikliğinden istenen başarıyı gösterememektedir. Yapılan ankette, doğru ve etkili çalışmayı bilmedikleri, sınava yönelik yapmaları gereken çalışmaların yetersiz olduğu, bilinç düzeyinin düşük olduğu görülmüştür. BAŞARISIZLIK NEDENLERİ ANKETİ 44 soruluk başarısızlık nedeni anketi hazırladık. EK:3 (Anket) Ankette en çok işaretlenen nedenler ve yüzdeleri. Ek:4 (Anket Sonuçları) Soru No: Anket Sorusu Yüzdesi(%) 2 Annem bana derslerimde yardımcı olmuyor. 1 3 Babam bana derslerimde yardımcı olmuyor. 2 4 Ayrı bir çalışma odam yok Ailem beni fazla ihmal ediyor, benimle fazla ilgilenmiyor Ailemin verdiği işleri yapmaktan ders çalışmaya vakit bulamıyorum Araştırma yapmak için yeterli vakit bulamıyorum Öğrendiğimi sanıyorum fakat sınavlarda sorulara cevap veremiyorum Maddi durumumuz iyi değil bu durum derslerime yansıyor. 27 (Tablo 1)

5 (Grafik 1) Ankette ortaya çıkan sonuçlara baktığımızda öğrencilere etkili ders çalışma alışkanlığı kazandırmamız gerektiği fikrine vardık. Yapılacak çalışma sonunda öğrencilerin ders çalışma alışkanlıklarında olumlu değişiklikler görülmesi, sınav başarılarının artması beklenmektedir. Balık Kılçığı Metodu (Tablo 2) Öğrencilerin Değerlendirme sınavlarında başarılarının düşük olması Ailelerin Öğrencilerin Eğitim- Öğretimine yardımcı olmamaları Ailenin ekonomik durumunun yetersizliği Evin fiziksel açıdan uygun olmaması Evdeki ağır işlerin öğrencileri etkilemesi Evdeki otorite eksikliği Rehberlik eksikliği Öğrencilerin yetenek ve becerilerini farkında olmaması

6 10.Problem Çözme (İyileştirme) Sürecinin Kısa Özeti GÜÇLÜ YÖNLERİMİZ 1-Okulun fiziki şartlarının öğrenci mevcutlarının eğitim-öğretime uygun olması 2-Okul idaresinin her türlü konuda öğrencilere destek olması. 3-Derslik sayımızın yeterli olması. 4-Öğretmenlerimizin ders dışında da öğrenci ve velilerle iyi iletişim içinde olmaları. 5-Öğrencilerimizin genel olarak olumlu davranışlar sergilemesi. ZAYIF YÖNLERİMİZ 1-Okulumuzun şehir merkezinde olmaması. Kasabada dershane, etüt merkezi gibi tamamlayıcı öğretim hizmeti veren kurumlara uzak olması. 2-Velilerimizin sosyo-kültürel açıdan ve eğitim-öğretim yönünden seviyelerinin düşük olması.ekonomik açıdan da evlerinde öğrenciler için çalışma odası veya çalışma köşesinin bulunmaması. 3-Öğrencilerimizin evlerinde teknolojik araç-gereçlerin olmaması, internet kullanımının sınırlı veya hiç olmaması. FIRSATLARIMIZ 1-Belediya Başkanının okulumuza her konuda maddi manevi destek olması. 2-Velilerimizin öğrencilerinin okumaları ve başarılı olmaları için istekli olması. 3-Velilerimizin değişime ve gelişime açık olması. 4-Bazı kitapevlerinin kaynak kitapları okulumuza hibe etmesi. ÇALIŞMA PLANI: A. ETÜT: Her dersten günlük 2 saat derslerden sonra öğrencilere okulda etüt düzenlenmesi. B. EV ZİYARETLERİ: Ailelerin evlerine ziyaret yapılması, eksikliklerin gözlemlenmesi ve velilere ev ortamını ders çalışmaya uygun hale getirmeleri için yapabilecekleri işlerin anlatılması. Ailelere rehberlik yapılması: Öğrencilere karşı ilgi alakanın sürekli ve arkadaşça olması, ev işlerinin yaptırılmaması, babası il dışında çalışan öğrenciler için otorite boşluğundan dolayı öğrencilerin başıboş bırakılmaması. C- PROJENİN AİLELERE ANLATILMASI: Yapılacak çalışma hakkında velilere bilgi verilmesi.

7 D-DERS ÖĞRETMENLERİNE BİREYSEL OLARAK ÖĞRENCİ ÇALIŞMA TAKİBİ SORUMLULUĞUNUN VERİLMESİ: Her ders öğretmenine öğrencinin çalışmalarının gözlemlenmesi, davranışsal açıdan rehberlik yapılması, eksikliklerinin tamamlanması, ders çalışma bilinci kazanmaları için sürekli kontrol edilmesi için zimmetlenmesi. E-SONUÇLARIN İZLENMESİ F-REHBER ÖĞRETMEN DESTEĞİ: Akşehir RAM dan gelecek Rehber Öğretmenin öğrencilere konuyla ilgili seminer vermesi. ÇALIŞMA PLANININ UYGULANIŞI: A-8.Sınıf öğrencilerini 5 erli,4 erli gruplar halinde branş öğretmenlerine zimmetledik. B-Her öğrenciye hangi öğretmene zimmetlendiğini duyurduk. C-Öğrencilerin her gün yaptığı çalışmayı listeleyip dersler bazında konulara göre doğruyanlışlarını belirleyip ilgili öğretmene eksikliklerini, hatalarını görmeleri gerektiği anlatıldı. EK:5 (Rehber öğretmen ve öğrenci adları) D-Ev ziyaretleri yapıldı, velilere işbirliği içinde çalışmanın önemi ve onlara düşen görevler anlatıldı.

8 11. Elde Edilen Sonuçlar: 1-Öğrencilerin proje öncesine göre birebir destek aldıkları için yapılan sınavlarda ilerleme kaydettikleri gözlendi. EK:6 ( Değerlendirme Sınavları Sonucu) SINAV ORTALAMALARI: DERSLER EKİM AYI(%) MAYIS AYI(%) ARTIŞ(%) TÜRKÇE ,1 MATEMATİK ,5 FEN VE TEKNOLOJİ ,5 SOSYAL BİLGİLER ,2 İNGİLİZCE ,7 2-Öğrencilerin ayrı oda ve ısınma problemleri vardı. Ev ziyaretleri sonucunda ev ortamları ders çalışmaya daha uygun hale getirildiğinden öğrenciler daha rahat ve konsantre olarak çalışabildiklerini, ailelerinin ağır işler için kendilerini zorlamadığını, etkili iletişimle başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdiler. 3-Kaynak eksikliğinin öğretmenler ve idare tarafından tedarik edilmesi, soru çeşitliliğine alışarak daha geniş bir vizyona sahip olmalarını sağladı. Aynı tip sorularda hata yapan öğrenciler bu eksikliklerini tamamlama şansı elde ettiler. 4-Okulda yapılan etütlerde test çözme tekniği, zamanı etkili kullanma, doğru ve hızlı karar verebilme yeteneği geliştirildi. Öğrenciler bire bir tekrarla bireysel eksikliklerini daha rahat dile getirebildiler. 5-Bu iyileşmeler SBS sonucuna da yansımıştır.

9 6-Projede görevli İngilizce Öğretmeni doğum iznine ayrıldığı için İngilizce derslerine Sigortalı Ücretli Öğretmen girdiği için gerekli verim elde edilememiştir. EK: 7 (SBS Sonucu) Uygulama kolaylığı, proje sonucunda ulaşılan nokta değerlendirildiğinde diğer rehber öğretmeni olmayan, yeterli veli desteği bulunmayan öğrencilerin bulunduğu okullarda da uygulanabilir olduğu düşünülmektedir. Toplum geneline sunulması için ilçe değerlendirmesi sonucu okulun web sitesinde yayınlanacaktır.

10 EK:1 ÇAKILLAR VALİ KEMAL KATITAŞ ORTAOKULU VAKIA KAYIT FORMU 1. 8/A Sınıfından Mahmut TIĞLI Türkçe sınavından 23 sorudan 15,33 net yapması. 2. 8/A Sınıfından Neslihan ÖZ Matematik sınavından 20 sorudan 3 net yapması. 3. 8/A Sınıfından Hümeyra DOĞAN ın ev ortamından şikayet etmesi.ancak bunu velisinin duymasını istememesi. 4. 8/A Sınıfından Şule KILIÇ ın evde kardeşine bakmak zorunda olduğu için ders çalışmaya vakit bulamadığını belirtesi. 5. 8/A Sınıfından Kübra YALÇIN ın derslerde anlamadığı noktaları soramadığını ifade etmesi. 6. 8/A Sınıfından Canan ÜNAL ın yeterli ders çalışma materyali ve kaynak kitabının olmadığını belirtmesi. Muhammet ASİLTÜRK 8/A Şube Rehber Öğretmeni

11 EK:2

12 EK:3 BAŞARISIZLIK NEDENLERİ ANKETİ AÇIKLAMA : Bu liste;derslerinizden düşük not alma sebeplerinizi tespit ederek sizlere yardımcı olabilmek amacıyla hazırlanmıştır. Sizden aşağıdaki ifadelerden ders notlarınızın düşük olmasına sebep olanları ve ders çalışmanızı engelleyen nedenleri işaretlemeniz istenmektedir. Çünkü ; ( ) 1- Ailem çok kalabalık. ( ) 2- Annem derslerimde bana yardımcı olmuyor. ( ) 3- Babam derslerimde bana yardımcı olmuyor. ( ) 4- Ayrı bir çalışma odam yok. ( ) 5- Ailemden ayrı kalıyorum. ( ) 6- Ailem bana kardeşlerimden farklı bir muamelede bulunuyor. ( ) 7- Babam beni sık sık döver. ( ) 8- Ailem ders çalışmam için gereksiz baskı yapıyor. ( ) 9- Ailem beni küçük bir çocukmuşum gibi görüyor. ( )10- Ailem fazla otoriter,istediğim gibi hareket etmeme izin vermiyorlar ( )11- Ailem beni fazla ihmal ediyor,benimle fazla ilgilenmiyorlar. ( )12- Kardeşlerim sık sık kavga ediyor,ben de bu durumdan etkileniyorum. ( )13- Ailem ile akrabalarım arasında sık sık kavga olur buda beni etkiliyor. ( )14- Öğretmenimin anlattıklarını anlamıyorum. ( )15- Dikkatimi devamlı olarak derse veremiyorum. ( )16- Sınıfta öğreniyorum fakat hemen unutuyorum. ( )17- Öğrendiklerimi uygulamaya imkan bulamıyorum. ( )18- Okuduğumu anlamıyorum. ( )19- Bildiklerimi yazı ile anlatamıyorum. Yazılılardan devamlı olarak zayıf alıyorum. ( )20- Bildiklerimi sözle anlatamıyorum. Sözlülerden devamlı olarak zayıf alıyorum. ( )21- Başarılı olduğum zaman mükafatımı (ödülümü) alamıyorum ( )22- Bu derslere ilgi duymuyorum. ( )23- Arkadaşlarımla iyi geçinemiyorum. ( )24- Sınıfımız çok kalabalık bu yüzden dersleri iyi takip edemiyorum. ( )25- Kendime iyi bir arkadaş bulamadım. ( )26- Bu derste verilen bilgiler benim işime yaramıyor. ( )27- Çalışmaya fazla zaman ayıramıyorum. ( )28- Oyun oynamayı çok seviyorum. ( )29- Ailemin verdiği işleri yapmaktan ders çalışmaya vakit bulamıyorum. ( )30- Sağlığım pek iyi değil. ( )31- Araştırma yapmak için yeterli kaynak bulamıyorum. ( )32- Kaynakları nereden bulabileceğimi bilemiyorum. ( )33- Öğretmenlerim çok fazla ödev veriyorlar yetiştiremiyorum. ( )34- Ödevlerim çok ağır geliyor. ( )35- Ders çalışırken başka şeyler düşündüğümden dolayı kendimi derse veremiyorum. ( )36- Öğrendiğimi sanıyorum fakat sınavlarda sorulara cevap veremiyorum. ( )37- Sınıfta oturduğum yer dersleri takip etmemde uygun bir yer değil. ( )38- Öğretmenimden gerekli ilgiyi göremiyorum. ( )39- Ders çalışmayı sevmiyorum. ( )40- Derslerde iyi not tutamıyorum. ( )41- Derslere beraber çalışacağım arkadaş grubum yok. ( )42- Maddi durumumuz iyi değil bu durum derslerime yansıyor. ( )43- Arkadaşlarımla beraber devamlı olarak gezip ve eğleniyoruz. ( )44- Okul dışında gittiğim spor faaliyetleri (herhangi bir faaliyet) beni etkiliyor.

13

14 EK:5 Eğitim Koçluğu Yapan Öğretmen Ali DURUR Sorumlu Olduğu Öğrenci 1.Canan ÜNAL 2.Mahmut TIĞLI 3.Melike SAĞ 4.Gürcan SUBAY 5.Bilal DİNÇ 1.Neslihan ÖZ 2.Lale TOKMAK Zeliha KARAKOÇ 3.Ahmet ŞEKERLİ 4.Aykut SUBAY 5.Tuncay ZEREN 1.Kübra YALÇIN Muhammed ASİLTÜRK 2.Şerife CEYLAN 3.Hüseyin DADAK 4.Emre DADAK 1.Şinasi ÜSTÜNDAĞ Kadriye ESER 2.Kaan SUBAY 3.Şule KILINÇ 4.Salih CEYLAN 1.Hümeyra DOĞAN Hakan IRGIN 2.Gürcan SUBAY 3.Ali DİLMEÇ 4.Kadir BALCI

15 EK:6

16 EK:7 ÖĞRENCİ ADI KAZANDIĞI OKUL Canan ÜNAL Kübra YALÇIN Şinasi ÜSTÜNDAĞ Neslihan ÖZ Hümeyra DOĞAN Mahmut TIĞLI Emine EFE ILGIN SAĞLIK MESLEK LİSESİ AKŞEHİR ANADOLU LİSESİ SEYYİT MAHMUT HAYRANİ ANADOLU LİSESİ SEYYİT MAHMUT HAYRANİ ANADOLU LİSESİ SEYYİT MAHMUT HAYRANİ ANADOLU LİSESİ SEYYİT MAHMUT HAYRANİ ANADOLU LİSESİ ANADOLU KIZ MESLEK LİSESİ

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAV İLKÖĞRETİM OKULU 8/B SINIFI SENE BAŞI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAV İLKÖĞRETİM OKULU 8/B SINIFI SENE BAŞI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAV İLKÖĞRETİM OKULU 8/B SINIFI SENE BAŞI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi:30.10.2010 Toplantı Yeri Öğretmenler odası Toplantı Saati:15.00 Toplantıya

Detaylı

T.C. KURUCAŞİLE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARININ ADI BİZ PROJESİ

T.C. KURUCAŞİLE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARININ ADI BİZ PROJESİ T.C. KURUCAŞİLE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARININ ADI BİZ PROJESİ 2015-2016 T.C. KURUCAŞİLE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM

Detaylı

xxxxxxx ÖĞRENME RİSK FAKTÖRLERİ RAPORU

xxxxxxx ÖĞRENME RİSK FAKTÖRLERİ RAPORU xxxxxxx ÖĞRENME RİSK FAKTÖRLERİ RAPORU Test, Yrd. Doç. Dr. Oktay Aydın tarafından geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve kullanılamaz. OKUL EV VE AİLE KİŞİSEL ÖĞRENME

Detaylı

ANKET SONUÇLARI. Anket -1 Lise Öğrencileri anketi.

ANKET SONUÇLARI. Anket -1 Lise Öğrencileri anketi. ANKET SONUÇLARI Anket -1 Lise Öğrencileri anketi. Bu anket, çoğunluğu Ankara Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Meslek Lisesi öğrencisi olmak üzere toplam 130 öğrenci üzerinde gerçekleştirilmiştir. Araştırmaya

Detaylı

TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONLARI KILAVUZU

TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONLARI KILAVUZU 2016-2017 TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONLARI KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1.TERCİH DANIŞMANLIĞI... 5 1.1.Tercih Danışmanlığı Komisyonlarının Amaçları... 5 2. KOORDİNASYON KURULLARININ OLUŞTURULMASI VE GÖREVLERİ...

Detaylı

T.C. GERMENCİK KAYMAKAMLIĞI. Ortaklar Lisesi

T.C. GERMENCİK KAYMAKAMLIĞI. Ortaklar Lisesi T.C. GERMENCİK KAYMAKAMLIĞI 2012-2013 YARIN SİZDEYİZ PROJESİ PROJE EKİBİ Adı Soyadı Unvanı E-mail Adresi a) Vahap HATİPOĞLU Okul Müdürü vahaphatipoglu@hotmail.com b) Selahattin ÇOLAK Müdür Yardımcısı scolak09@mynet.com

Detaylı

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ġemsettġn GÜNEġ ĠMAM HATĠP ORTAOKULU DERS VE DENEME SINAVI BAġARISININ YÜKSELTĠLMESĠ OKUL EYLEM PLANI SORUMLULAR

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ġemsettġn GÜNEġ ĠMAM HATĠP ORTAOKULU DERS VE DENEME SINAVI BAġARISININ YÜKSELTĠLMESĠ OKUL EYLEM PLANI SORUMLULAR 2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ġemsettġn GÜNEġ ĠMAM HATĠP ORTAOKULU DERS VE DENEME SINAVI BAġARISININ YÜKSELTĠLMESĠ OKUL EYLEM PLANI SIRA NO 1. 2. 3. 4. FAALĠYET *Okul Destekleme ve Yetiştirme kurslarının

Detaylı

TERCİH DANIŞMANLIĞI KILAVUZU

TERCİH DANIŞMANLIĞI KILAVUZU 2018 TERCİH DANIŞMANLIĞI KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1.TERCİH DANIŞMANLIĞI... 5 1.1.Tercih Danışmanlığı Komisyonlarının Amaçları... 5 2. KOORDİNASYON KURULLARININ KURULMASI VE GÖREVLERİ... 5 2.1. İl Koordinasyon

Detaylı

HACI BEKTAŞ-I VELİ ORTAOKULU STRATEJİK PLANI ( 2015-2019 )

HACI BEKTAŞ-I VELİ ORTAOKULU STRATEJİK PLANI ( 2015-2019 ) HACI BEKTAŞ-I VELİ ORTAOKULU STRATEJİK PLANI ( 2015-2019 ) 1.1. STRATEJİK PLANIN AMACI Okulumuzda, toplumdan gelen talepleri dikkate alan, katılımcılığı önemseyen, hedeflerini netleştirmiş, hesap veren,

Detaylı

.. ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

.. ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE .. ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE. Pazartesi günü saat 11:00 de öğretmenler odasında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 5/.. sınıfı şube öğretmenler kurulu toplantısı yapılacaktır. Gereğini arz ederim.....

Detaylı

FATİH İLKOKULU 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

FATİH İLKOKULU 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI FATİH İLKOKULU 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI AY: EKİM KONU LER UYG. Görev: Fatih İlkokulu müdürünün himayesinde, okul Eğitim öğretim kalitesini eğitim öğretim kalitesini

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ATAKENT ORTAOKULU 8/ A SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR.

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ATAKENT ORTAOKULU 8/ A SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR. Toplantı No : 2 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ATAKENT ORTAOKULU 8/ A SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR. Toplantı Tarihi : 17/02/2016 Toplantı Saati : 12.00 Toplantı Yeri : Müdür

Detaylı

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ Öğretim Çalışmaları: Öğretim Çalışmaları: 5-6-7 ve 8.sınıflarda kazanımlara ulaşma düzeyini ölçmek için 3 adet ölçme yapılarak, sonuçları

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. ORTAOKULU 7/A SINIFI 2.DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. ORTAOKULU 7/A SINIFI 2.DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. ORTAOKULU 7/A SINIFI 2.DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi : Toplantı Yeri : Öğretmenler Odası Toplantı Saati : 12:30 Toplantıya Katılanlar :

Detaylı

Microsoft Yenilikçi Öğretmenler ğ Programı 2008 Türkiye Forumu

Microsoft Yenilikçi Öğretmenler ğ Programı 2008 Türkiye Forumu Microsoft Yenilikçi Öğretmenler ğ Programı 2008 Türkiye Forumu Sınıf Kitaplıkları Kitap Okumak Kitap Okutmaktır Ankara Yenimahalle Emin Sağlamer İlköğretim Okulu 8-10 Ekim, İstanbul İçindekiler Proje Gurubu

Detaylı

BAŞARISIZLIK NEDENLERİ ANKETİ SONUÇ DEĞERLENDİRME

BAŞARISIZLIK NEDENLERİ ANKETİ SONUÇ DEĞERLENDİRME T.C SORGUN KAYMAKANLIĞI SORGUN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ BAŞARISIZLIK NEDENLERİ ANKETİ SONUÇ DEĞERLENDİRME Hazırlayanlar : Erdal SOYDAŞ Zafer BAYRAKER SORGUN 26 1 GİRİŞ Eğitim ve öğretim etkinliklerinin

Detaylı

T.C. Kaymakamlığı. Milli Eğitim Müdürlüğü...Lisesi BİRESELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI DOSYASI. ÖĞRENCİNİN Doğum Tarihi Numarası Ev Telefonu

T.C. Kaymakamlığı. Milli Eğitim Müdürlüğü...Lisesi BİRESELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI DOSYASI. ÖĞRENCİNİN Doğum Tarihi Numarası Ev Telefonu T.C. Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğü....Lisesi BİRESELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI DOSYASI Adı Soyadı Cinsiyeti Ev Adresi ÖĞRENCİNİN Doğum Tarihi Numarası Ev Telefonu Kaynaştırma Kararına Esas Olan

Detaylı

2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. ORTAOKULU 7.SINIFLAR YIL SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. ORTAOKULU 7.SINIFLAR YIL SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. ORTAOKULU 7.SINIFLAR YIL SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI YERİ : Öğretmenler Odası TOPLANTI SAATİ : 10:30 GÜNDEM : 1-Açılış ve yoklama

Detaylı

2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKÇİN YÖRÜKOĞLU ATİLLA MİLLİK İLKÖĞRETİM KURUMU BRİFİNG DOSYASI

2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKÇİN YÖRÜKOĞLU ATİLLA MİLLİK İLKÖĞRETİM KURUMU BRİFİNG DOSYASI 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKÇİN YÖRÜKOĞLU ATİLLA MİLLİK İLKÖĞRETİM KURUMU BRİFİNG DOSYASI 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKÇİN YÖRÜKOĞLU ATİLLA MİLLİK İLKÖĞRETİM KURUMU BRİFİNG DOSYASI 1 1.BÖLÜM İLİ

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU KALİTE KOMİSYONU VE KİDR RAPORLAMA SÜRECİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU KALİTE KOMİSYONU VE KİDR RAPORLAMA SÜRECİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU KALİTE KOMİSYONU VE KİDR RAPORLAMA SÜRECİ 13.04.2016 ANKARA YÜKSEKÖĞRETİM KALİTE KURULU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU KALİTE KOMİSYONU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU KALİTE KOMİSYONU* MADDE 7 (1) Yükseköğretim

Detaylı

AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda okulumuzun akademik başarısının arttırılmasını esas alır.

AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda okulumuzun akademik başarısının arttırılmasını esas alır. 18 Ekim 2012 15 17 Ekim 2012 ATATÜRK İLKÖĞRETİM KURUMLARI AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PLANI 2012-2013 AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda okulumuzun akademik başarısının arttırılmasını

Detaylı

ONUR KURULU ve GÖREVLERİ. Onur Kurullarının Kurulması ve Çalışması Onur Genel Kurulu

ONUR KURULU ve GÖREVLERİ. Onur Kurullarının Kurulması ve Çalışması Onur Genel Kurulu Onur kurulu nedir? ONUR KURULU ve GÖREVLERİ Bir öğretmenin başkanlığında, kötü davranış ve uyarma gibi cezaları gerektiren küçük disiplin olaylarını incelemek, sonuçlandırmak ve bu konu ile ilgili okul

Detaylı

Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf CEVAP ANAHTARI

Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf CEVAP ANAHTARI Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf Türkçe C C B B A D B D A C A B A C D Matematik C D B D A D C A A D D C B A B Fen Bilimleri C D A B B C A D B C C D A D B Sosyal Bilgiler D C A C B A C D B B D D A B B İngilizce

Detaylı

6-12 Kişilik Sınıflarda Üniversiteye Hazırlık

6-12 Kişilik Sınıflarda Üniversiteye Hazırlık butik akademik lise 6-12 Kişilik Sınıflarda Üniversiteye Hazırlık Kişiye özel programımız ile başarıyı garantileyin. Hangi liseden mezun olduğunuzdan çok hangi üniversiteden mezun olduğunuz önemlidir.

Detaylı

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 6-C SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR GÜNDEM MADDELERİ

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 6-C SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR GÜNDEM MADDELERİ 2012-2013 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 6-C SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR Toplantı no : 2 Toplantı yeri : Öğretmenler odası Toplantı tarihi : 26.02.2013 Toplantı tarihi : 15:00 Toplantıya

Detaylı

T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKULUMUZUN TEŞKİLAT ŞEMASI VE İŞ AKIŞI OKUL İDARESİ Hakan KOÇAR Okul Müdürü Zeki ZENGİN Müdür Yardımcısı Mehtap TOKAT Müdür Yardımcısı Zeki ZENGİN

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : Arpaçsakarlar Ortaokulu İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES :

Detaylı

FATİH PROJESİ OKUL TEKNOLOJİ PLANI

FATİH PROJESİ OKUL TEKNOLOJİ PLANI OKUL TEKNOLOJİ PLANI 1-Liderlik ve Vizyon 2-Öğrenme ve Öğretme 3-Üretkenlik ve Üstlenilen Görevler 4-Destek Yönetim ve İşlemler 5-Değerlendirme 6-Sosyal Yasal ve Etik Konular Kısa Vade Orta Vade Uzun Vade

Detaylı

BAŞİSKELE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 9-10-11.SINIFLAR BAŞARISIZLIK NEDENLERİ ANKETİ SONUÇ RAPORU

BAŞİSKELE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 9-10-11.SINIFLAR BAŞARISIZLIK NEDENLERİ ANKETİ SONUÇ RAPORU 1: BAŞİSKELE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 9-10-11.SINIFLAR BAŞARISIZLIK NEDENLERİ ANKETİ SONUÇ RAPORU HAZIRLAYAN: BAŞİSKELE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ 2: AMAÇ: Bu araştırma ile Başiskele

Detaylı

T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ II. DÖNEM REHBER ÖĞRETMENLER TOPLANTI KARARLARI ALANYA - 2015 ALANYA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA

Detaylı

ÇANKIRI VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ÇANKIRI VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇANKIRI VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012 OKUMA YILI HEDEF 1 YILDA 1 MİLYON KİTAP 2011 2012 1 ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUMAYAN KALMASIN PROJESİ UYGULAMA ESASLARI Projenin Adı: OKUMAYAN

Detaylı

ATATÜRK İLKÖĞRETİM KURUMLARI AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ

ATATÜRK İLKÖĞRETİM KURUMLARI AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ 18 Ekim 2012 15 17 Ekim 2012 ATATÜRK İLKÖĞRETİM KURUMLARI AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ 2012-2013 AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda okulumuzun akademik başarısının arttırılmasını

Detaylı

T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü -2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖSYS YILLIK ÇALIŞMA PLANI SN İL ÇALIŞTAY KONULARI BULANCAK BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 3 4 Okullarda,

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : Osmangazi Ortaokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES

Detaylı

T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI CİZRE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI CİZRE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI CİZRE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BAŞARISIZLIK NEDENLERİ ANKETİ SONUÇ DEĞERLENDİRME Bilime ışık tutmuş atalarının izinden giden bir nesil yetiştirmek umuduyla ÖNSÖZ

Detaylı

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar KUMLUCA CUMHURİYET ORTAOKULU EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI STRATEJİ VE EYLEM PLANI ÇALIŞMA TAKVİMİ ( - 2014 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI) S.N FAALİYETLER EĞİTİM ORTAMI VE ÇEVRESİ GÖSTERGELER

Detaylı

Milli Eğitim Bakanlığı Okullarda Şiddet Olayları ve Riskli Durum Eylem Planı by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer İnönü Üniversitesi / Fırat Üniversitesi / Ardahan Üniversitesi / Siirt Üniversitesi

Milli Eğitim Bakanlığı Okullarda Şiddet Olayları ve Riskli Durum Eylem Planı by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer İnönü Üniversitesi / Fırat Üniversitesi / Ardahan Üniversitesi / Siirt Üniversitesi OKULLARDA ŞİDDET OLAYLARI VE RİSKLİ DURUM EYLEM PLANI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ / FIRAT ÜNİVERSİTESİ / ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ / SİİRT ÜNİVERSİTESİ SEFA SEZER / İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ Türkiye genelinde risk düzeyi

Detaylı

STRATEJİK PLANI

STRATEJİK PLANI NAMIK ELAL ORTAOKULU 2015-2019 STRATEJİK PLANI EKLERİ 1 Ek-1: İstatistiki Veriler 1. Karşılaştırmalı Öğretmen/Öğrenci Durumu 1.1. Okul Öncesi Eğitim Bilgileri Tablo X Okul Öncesi Yıllara Göre Öğretmen,

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu

T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu KUVEYT TÜRK OKULU WEB SİTESİ Kuveyt Türk Okulu Web: http://www.kuveyt.meb.k12.tr/ Twitter: https://twitter.com/kturkishschool Email: 966583@meb.k12.tr 749581@meb.k12.tr

Detaylı

DÖNEM SONU İTİBARİYLE YAPILMASI GEREKENLER

DÖNEM SONU İTİBARİYLE YAPILMASI GEREKENLER DÖNEM SONU İTİBARİYLE YAPILMASI GEREKENLER 1) 4.sınıflar için yazılı sınav ve ders etkinliklere katılım puanları aşağıdaki gibi olmalıdır. ( nin 22. maddesinin 1. Ve 3. fıkraları) Ders Yazılı Sayısı Ders

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

Ders seçimi; öğrencilerin ilgi, yetenek ve yaşamdan beklentilerinin değerlendirilmesini gerektiren zor bir süreçtir.

Ders seçimi; öğrencilerin ilgi, yetenek ve yaşamdan beklentilerinin değerlendirilmesini gerektiren zor bir süreçtir. Değerli Anne ve Babalar, Anne-baba olarak ders seçimi aşamasında etkimiz ne kadar olmalı?, Çocuğumun ilgi ve yeteneklerini nasıl belirlerim?, Çocuğuma uygun meslek grupları nelerdir?, ve Ders seçimi sürecinde

Detaylı

NURCAN TEZER ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU KIRKLARELİ 2008 YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMUNA KATILAN PROJE

NURCAN TEZER ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU KIRKLARELİ 2008 YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMUNA KATILAN PROJE OKULUMU ANLATIYORUM 3/C SINIFI OKULUMUZ Okulumuz 1968 yılında MERKEZ ORTAOKULU adı ile Eğitim-Öğretime açılmıştır. 1988 19891989 Öğretim yılında PUANLI ATLETİZM de Türkiye 1.liği, aynı yıl TÜBİTAK ın yaptığı

Detaylı

Yükseköğretim Kalite Kurulu. 13 Nisan 2016- ANKARA

Yükseköğretim Kalite Kurulu. 13 Nisan 2016- ANKARA 13 Nisan 2016- ANKARA KURUM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU (KİDR) İÇERİĞİ Kurum Kalite Güvence Sistemi Eğitim ve Öğretim Araştırma ve Geliştirme Yönetim Sistemi Kurum Hakkında Bilgiler KİDR Sonuç ve Değerlendirme

Detaylı

GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD. OKUL AİLE BİR. BAŞ. OKUL /KURUM

Detaylı

ANTALYA MUSTAFA ADIYAMAN ORTAOKULU ŞİDDETİ ÖNLEME VE AZALTMA EYLEM PLANI

ANTALYA MUSTAFA ADIYAMAN ORTAOKULU ŞİDDETİ ÖNLEME VE AZALTMA EYLEM PLANI 2013-2014 ANTALYA MUSTAFA ADIYAMAN ORTAOKULU ŞİDDETİ ÖNLEME VE AZALTMA EYLEM PLANI ÇALIŞMA TARİHİ (AYLAR) EKİM KASIM AMAÇ Okulda eylem ekibinin oluşturulması ile ilgili çalışmaların yapılması. Tehlike

Detaylı

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER HEDEF KİTLE

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER HEDEF KİTLE EKİM AYLAR 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MİTHATPAŞA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE HİZMETLERİ OKUL EYLEM PLANI GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER

Detaylı

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DEBİP ZEHRA SUNA MANASIR İLKOKULU / ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ Raportör Müdür Yardımcısı Hasan ALKIN Okul

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MALATYA İLİ 1. EĞİTİM BÖLGESİ İLKOKULLAR 2. SINIF ÖĞRETMENLERİ 2. DÖNEM ZÜMRE BAŞKANLARI KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MALATYA İLİ 1. EĞİTİM BÖLGESİ İLKOKULLAR 2. SINIF ÖĞRETMENLERİ 2. DÖNEM ZÜMRE BAŞKANLARI KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MALATYA İLİ 1. EĞİTİM BÖLGESİ İLKOKULLAR 2. SINIF ÖĞRETMENLERİ 2. DÖNEM ZÜMRE BAŞKANLARI KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Tarih : 14.02.2014 Saat : 15.00 Yer : Cumhuriyet İlkokulu

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 03/10/2016-E.188631 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BEL53CHBE* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Burslar BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP

Detaylı

ÖĞRENCİ BAŞARILARI VE "TEOG" SINAV ANALİZİ

ÖĞRENCİ BAŞARILARI VE TEOG SINAV ANALİZİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM FEN BİLİMLERİ ÖĞRENCİ BAŞARILARI VE "TEOG" SINAV ANALİZİ 2013 / 2014 Eğitim öğretim yılında ilk defa bu yıl 1. yapılan 8. sınıf TEOG sınavlarını öğretmenlerimizle

Detaylı

2013-2014. Türkçe Testi 1-B 2-B 3-C 4-A 5-C 6-C 7-D 8-D 9-A 10-B 11-D 12-A 13-A 14-C 15-A. Matematik Testi (MEB)

2013-2014. Türkçe Testi 1-B 2-B 3-C 4-A 5-C 6-C 7-D 8-D 9-A 10-B 11-D 12-A 13-A 14-C 15-A. Matematik Testi (MEB) A 4. SINIF MERKEZİ SİSTEM YAZILIYA HAZIRLIK SINAVI - 3 kitapçığı 1-B 2-B 3-C 4-A 5-C 6-C 7-D 8-D 9-A 10-B 11-D 12-A 13-A 14-C 15-A Matematik Testi (MEB) 1-C 2-B 3-B 4-D 5-C 6-B 7-A 8-D 9-C 10-D 11-B 12-A

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU 23/08/2013 YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU Rektörlük makamının 03.01.2011 tarih ve 11 no lu Olur u ile oluşturulan Yalova Üniversitesi Bireysel

Detaylı

2015-2016 DESTEK EĞİTİM ODASI METEM REHBERLİK SERVİSİ

2015-2016 DESTEK EĞİTİM ODASI METEM REHBERLİK SERVİSİ 2015-2016 DESTEK EĞİTİM ODASI METEM REHBERLİK SERVİSİ Destek Eğitim Odası Nedir? Destek Eğitim Odası, eğitimleri sırasında desteklenmesi gereken öğrenciler için (Engelli ya da özel yetenekli öğrenciler)

Detaylı

MEB ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK ve DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

MEB ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK ve DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEB ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK ve DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ../. Eğitim-Öğretim Yılı Öğrencinin Adı Soyadı Sınıfı T.C.Kaymakamlığı/ Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü Okulu/Lisesi BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM

Detaylı

Okul Yöneticiliği Meslek Olsun Anket Raporu

Okul Yöneticiliği Meslek Olsun Anket Raporu Okul Yöneticiliği Meslek Anket Raporu Giriş Derneğimiz öncülüğünde yürütülen Okul Yöneticiliği Meslek Kampanyası kapsamında bir dizi anket yapılmaktadır. Anketlerin amacı, okul yöneticiliği görevinin meslekleşmesine

Detaylı

1. BÖLÜM TÜRKÇE KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK ÖĞRENDİM HALA EKSİKLERİM VAR HİÇ ANLAMADIM KONU MATEMATİK KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK KONU

1. BÖLÜM TÜRKÇE KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK ÖĞRENDİM HALA EKSİKLERİM VAR HİÇ ANLAMADIM KONU MATEMATİK KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK KONU 7. SINIF ÖĞRENCİ REHBERLİK FORMU OKUL NO ADI SOYADI VELİSİ TEL Bu rehberlik formunda 1.Derslerden hangi konuyu anlayıp anlamadığı 2.Öğretmenlerine sorduğu haftalık 3.Öğrencilerimizin günlük her dersten

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM T.C PAZARCIK KAYMAKAMLIĞI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI a)

Detaylı

HİSSEDEN ÇOCUKLA BAŞARIYA YOLCULUK KALİTE ÇEMBERİ. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Mersin İlköğretim Okulu

HİSSEDEN ÇOCUKLA BAŞARIYA YOLCULUK KALİTE ÇEMBERİ. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Mersin İlköğretim Okulu HİSSEDEN ÇOCUKLA BAŞARIYA YOLCULUK KALİTE ÇEMBERİ ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Mersin İlköğretim Okulu GENEL BİLGİ 2002-2003 TKY Çalışması 2005 EFQM Mükemmellik Modeli Eğitimi 2009-2010 SWOT Analizi Kalite

Detaylı

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM...4 OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER...4 II. BÖLÜM...5 OKULUN TARİHÇESİ...5 OKULUN/KURUMUN ÖZELLİKLERİ...5 III.BÖLÜM...6

Detaylı

BURHANİYE BALIKESİR BRİFİNG DOSYASI

BURHANİYE BALIKESİR BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 BURHANİYE BALIKESİR N A D İ R T O L U N İ L K O K U L U BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 İÇİNDEKİLER I.BÖLÜM A. OKULUN ADI B. ADRESİ C. İLETİŞİM BİLGİLERİ D. AMAÇLARI E. SEVİYESİ F. ÖĞRENİM ŞEKLİ

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARDIMCI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARDIMCI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARDIMCI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ YARDIMCI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 201-2019 STRATEJİK PLANI YIL SONU FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç : 1 Stratejik

Detaylı

ERZİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 1

ERZİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 1 ERZİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 1 En mühim ve feyizli vazifelerimiz Milli Eğitim işleridir. Milli Eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin kurtuluşu ancak bu suretle

Detaylı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçişte Ortak Sınav Sürecinin tamamlanması ile birlikte 2014-2015 öğretim yılı için ikinci aşama olan Tercih ve

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçişte Ortak Sınav Sürecinin tamamlanması ile birlikte 2014-2015 öğretim yılı için ikinci aşama olan Tercih ve İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ 2014-20152015 TEOG BİLGİLENDİRME SUNUMU İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçişte Ortak Sınav Sürecinin tamamlanması ile birlikte 2014-2015 öğretim yılı için ikinci

Detaylı

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer REHBERLİK SERVİSİ tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer REHBERLİK SERVİSİ tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer REHBERLİK SERVİSİ tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty Çalışma, Başvuru, Sevk Sistem Esasları uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui 28.04.2014

Detaylı

2009 2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ ALAN SEÇME VE SINIF GEÇME, SINAV YÖNETMELİĞİ

2009 2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ ALAN SEÇME VE SINIF GEÇME, SINAV YÖNETMELİĞİ 2009 2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ ALAN SEÇME VE SINIF GEÇME, SINAV YÖNETMELİĞİ ALANLARIN BELİRLENMESİ VE DERS SEÇİMİ Liselerde sınıf geçme yönetmeliğinin 45. Maddesi gereği

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ Birinci dönem 14 EYLÜL 2015 günü başladı ve 22 Ocak 2016 tarihinde sona erdi. Tatillerin normalden fazla olduğu birinci dönemin öğrenci ve

Detaylı

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI MEVCUT DURUM Bilişim Teknolojilerinin amacı dışında kullanımı. Eğitim ve

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır.

Detaylı

2+2 MERKEZİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI SİSTEMİ ÖNERİ RAPORU

2+2 MERKEZİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI SİSTEMİ ÖNERİ RAPORU T.C. SAKARYA İLİ PAZARKÖY İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2011 2012 ÖĞRETİM YILI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ 2+2 MERKEZİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI SİSTEMİ ÖNERİ RAPORU

Detaylı

ÖĞRETMENİMLE EL ELE PROJESİ

ÖĞRETMENİMLE EL ELE PROJESİ ÖĞRETMENİMLE EL ELE PROJESİ 1 T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projenin Adı Projenin Sahibi Projenin Yürütücüsü : ÖĞRETMENİMLE EL ELE : Malatya Valiliği

Detaylı

. ORTAOKULU 2014 / 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6/B SINIFI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU II. DÖNEM TOPLANTI TUTANAĞI GÜNDEM MADDELERİ

. ORTAOKULU 2014 / 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6/B SINIFI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU II. DÖNEM TOPLANTI TUTANAĞI GÜNDEM MADDELERİ . ORTAOKULU 2014 / 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6/B SINIFI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU II. DÖNEM TOPLANTI TUTANAĞI KARAR NO : 2 TOPLANTI TARİHİ : 09./3/2015 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTI SAATİ : 15.40 GÜNDEM

Detaylı

TATİL VAKTİ KISA BİR ARA

TATİL VAKTİ KISA BİR ARA OKAN EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ Lise Veli Bülteni TATİL VAKTİ KISA BİR ARA KISA BİR ARA! Öğrencilerimiz yoğun bir eğitim öğretim dönemini geride bıraktılar. 2 hafta sürecek

Detaylı

T.C. KORGAN KAYMAKAMLIĞI ÇAYIRKENT ÇOK PORGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. KORGAN KAYMAKAMLIĞI ÇAYIRKENT ÇOK PORGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. KORGAN KAYMAKAMLIĞI ÇAYIRKENT ÇOK PORGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ OKUL TEMELLİ ŞİDDETİ ÖNLEME EYLEM PLANI (SALDIRGANLIK, ŞİDDET, ZORBALIK OKUL TEMELLİ ÖNLEME ÇALIŞMALARI BİLEŞENLERİ) Temel Yaklaşım

Detaylı

ÇEŞME REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ

ÇEŞME REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ ÇEŞME REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 201 ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ İLKOKULLAR İÇİN ÇERÇEVE PROGRAMI Bu program Çeşme Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE:

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: DUYURU Tarih: (01.12.2015) ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN (DİKEY VE YATAY GEÇİŞ ÖĞRENCİLERİ DAHİL) YENİ ÖĞRENCİ ANKET FORMU, BİLGİ TOPLAMA ANKETİ VE ÖĞRENCİ TANITIM-İLETİŞİM FORMLARINI

Detaylı

Personel Sayıları ve Alanları posta beyogluanadoluihl@hotmail.com Web Sayfa http://www.beyogluanadoluihl.k12.tr/ Unvanları Erkek Kadın

Personel Sayıları ve Alanları posta beyogluanadoluihl@hotmail.com Web Sayfa http://www.beyogluanadoluihl.k12.tr/ Unvanları Erkek Kadın İli: İSTANBUL İlçesi: BEYOĞLU Okul Adı: BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Kurum BEYOĞLU ANADOLU İMAM Alt Tür Adı Adı/Kodu HATİP LİSESİ Bağlı Olduğu Din Öğretimi Genel Müdürlüğü

Detaylı

8 ilçede 13 adet bilgievi bulunmaktadır. 19.738 adet öğrenci kayıtlı olarak hizmetlerden faydalanmaktadır. Bilgievlerinde Bilgi Destek Programı ve

8 ilçede 13 adet bilgievi bulunmaktadır. 19.738 adet öğrenci kayıtlı olarak hizmetlerden faydalanmaktadır. Bilgievlerinde Bilgi Destek Programı ve 8 ilçede 13 adet bilgievi bulunmaktadır. 19.738 adet öğrenci kayıtlı olarak hizmetlerden faydalanmaktadır. Bilgievlerinde Bilgi Destek Programı ve Kulüp Faaliyetleri yapılmaktadır. Bilgi Destek Programı

Detaylı

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU 24 Mayıs 20 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Heraklitos Okulumuz; Esentepe Mahallesinde 4500m2 arsa üzerine zemin+2 kat olarak inşa edilerek 4

Detaylı

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ PROJENİN TANIMI; Bu proje, bağımlılıkla mücadele alanında paydaşlarımızla etkin bir işbirliği çerçevesinde

Detaylı

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ Çalışma becerileri zaman kullanımı, algılama, bilgiyi düzenleme, motive olma ve sorumluluk alma gibi geniş davranış alanı ve tutumları içerir. Okul başarısı, doğuştan sahip

Detaylı

2. En başarılı olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri? 3. En başarısız olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri?...

2. En başarılı olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri? 3. En başarısız olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri?... ANKET-1 (LİSE) Türk İşaret Dilinde izlemek için tıklayınız. Ad Soyad:. Okul -Sınıfı:. 1. Okul başarınızı nasıl yorumluyorsunuz? Kötü Orta İyi Çok iyi 2. En başarılı olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri?

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

BERGAMALI KADRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI VİZYON BELGESİ

BERGAMALI KADRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI VİZYON BELGESİ BERGAMALI KADRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI VİZYON BELGESİ 208 Yılı Ekim Ayı Kalite Takip Sistemi (KTS) Faaliyet Planları Tablosu İmkânlar b Okullarda

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012- BRİFİNG 2013 DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : 19 Mayıs Ortaokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES :

Detaylı

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA ÖZEL 3 MART AZİZOĞLU İLKÖĞRETİM KURUMU REHBERLİK SERVİSİ BÜLTENİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA VERİMLİ DERS ÇALIŞMA Verimli çalışma, ZAMANI amacımız doğrultusunda planlı ve programlı kullanmaktır. Okula başlamayla

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2017-E.241465 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü *BE5NB9FDF* Sayı : 42100850-304.01 Konu : Elginkan

Detaylı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır. Değerli Sektör Yöneticileri; Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır. Otelcilik sektöründe çalışanların niteliklerini ve uzmanlaşmalarını

Detaylı

2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI. 30 Haziran 2015

2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI. 30 Haziran 2015 2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI 30 Haziran 2015 2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI SAYISAL BİLGİLER 2015-LYS ADAY BİLGİLERİ YGS sonrası herhangi bir LYS ye girmeye hak kazanan aday

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI OKUL BİNASI PANSİYON BİNASI Şehitkâmil Belediyesi Kız Anadolu İmam

Detaylı

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN EYLEM PLANI

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN EYLEM PLANI BUCAK MESLEK VE TEKNK ANADOLU LSES PLAN EYLEM PLANI ZAMANLAMA (FAALYETN BAŞLAYIŞBTŞYILI). Okulumuz u ortaokul son sınıf n leri ne daha iyi tanıtarak okula erişimi kolaylaştır mak. Okulumuz u tercih eden

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu

TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün eşsiz dehasıyla kurulan Cumhuriyetin 92. yıl dönümü TED Kayseri Koleji nde velilerin,

Detaylı

T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 1.BÖLÜM a) OKULUN ADI :AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ b) ADRESİ :Yeni valilik yanı AĞRI c) TELEFON NUMARALARI : 2151536 SANTRAL 2151538

Detaylı