Sağlığı Size Sizi Sağlığa Taşıyoruz ACIBADEM MOBİL SAĞLIK ACİL SAĞLIK PAKETİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sağlığı Size Sizi Sağlığa Taşıyoruz ACIBADEM MOBİL SAĞLIK ACİL SAĞLIK PAKETİ. www.acibademmobil.com.tr"

Transkript

1 Sağlığı Size Sizi Sağlığa Taşıyoruz ACIBADEM MOBİL SAĞLIK ACİL SAĞLIK PAKETİ

2 TÜRK TELEKOM ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

3 ACİL SAĞLIK PAKETİ ABONE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI Katılmış olduğunuz Acıbadem Mobil Sağlık Acil Sağlık Paketi Kampanyası na 12 (on iki) ay boyunca abone olarak kalmaya devam etmeniz ve bu taahhüde uygun davranmanız koşuluyla, Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri A.Ş. tarafından sizler için özel olarak hazırlanan ve aşağıda detayları belirtildiği şekilde sunulacak olan Acıbadem Mobil Sağlık Acil Sağlık Paketi nden abone dahil ailenizden 4 (dört) kişi faydalanabilecektir. Aile fertlerinizin kampanyadan faydalanabilmeleri için kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir. Aile tanımı anne, baba ve çocukları ifade eder. Acıbadem Mobil Sağlık Acil Sağlık Paketi içerisinde yer alan hizmetler diğer sayfalarda tanımlanmıştır.

4 7/24 MEDİKAL KOÇLUK VE 7/24 ACİL AMBULANS HİZMETİ Katılmış olduğunuz Acıbadem Mobil Sağlık Acil Sağlık Paketi Kampanyası na 12 (on iki) ay boyunca Abone olarak kalmaya devam etmeniz ve bu taahhüde uygun davranmanız koşuluyla, Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri A.Ş. tarafından sizler için özel olarak hazırlanan ve aşağıda detayları belirtildiği şekilde sunulacak olan Acıbadem Mobil Sağlık Acil Sağlık Paketi nden faydalanabileceksiniz. Acıbadem Mobil Sağlık Acil Sağlık Paketi nde belirtilen 7/24 Medikal Koçluk, 7/24 Acil Sağlık (Ambulans) Hizmeti, Acil Sağlık Sigortası ve Telefonda Psikolojik Danışmanlık hizmetlerinden abone dahil en fazla ailenizden 4 kişi faydalanabilecektir. Aile fertlerinizin kampanyadan faydalanabilmeleri için kayıt yaptırmış olmanız gerekmektedir. Aile tanımı anne, baba ve çocukları ifade eder. 7/24 Medikal Koçluk: Medikal Çağrı Merkezi Doktorlarımızdan TIP (847) numaralı mobil sağlık hattımızı arayarak 7 gün 24 saat, acil ve acil olmayan sağlık sorunlarınız hakkında bilgi alabilir, yönlendirme talep edebilirsiniz. Acil Sağlık (Ambulans) Hizmeti: Hekim, paramedik, ilkyardım eğitimi almış sürücüsü ile uluslararası standartlarda, yoğun bakım donanımlı ambulanslarımız gelişmiş network ağı ile acil durumlarda ihtiyaç duyduğunuz her an hizmetinizdedir. Acil Sağlık (Ambulans) Hizmeti Kapsamına Giren Durumlar: 1- Şuur Kaybına Neden Olan Her Türlü Durum 2- MI, Aritmi, Hipertansiyon Krizler: Geçirilmekte olan kalp krizi, acil tedavi gerektiren kalp ritmi bozukluğu türleri, kan basıncının beyin kanaması vb. ciddi durumlara yol açabilecek derecede yükselmesi. 3- Zehirlenmeler 4- Ciddi Genel Durum Bozukluğu: Yaşlılık, besin yetersizliği, yetersiz bakım, uzun süren ağır hastalık vb. nedenlerle kişinin sağlığının genel anlamda tehlikeli olabilecek derecede bozulması. 5- Trafik Kazası 6- Ani Felçler 7- Migren ve/veya Kusma, Şuur Kaybıyla Beraber olan Baş ağrıları 8- Astım Krizi, Akut Solunum Problemleri

5 9- Yüksek Ateş: Zehirlenme, enfeksiyon hastalıkları, sıcak çarpması vb. nedenlerle vücut ısısının konvizyona (havale) ya da kalp ritim bozukluklarına yol açabilecek derecede (Ortalama 38,5 C ve üzeridir) yükselmesi. 10- Ciddi Alerji, Anaflaktik Tablolar: Kalp ritminde bozulma, solunum yollarında tıkanmaya yol açabilecek ciddiyette alerji ya da tansiyon düşmesi durumları. 11- Akut Batın: Mide, bağırsak gibi içi boş organların delinmesi, tıkanması ya da düğümlenmesi, iltihaplanması, vb. gibi acil müdahale gerektiren durumlar. 12- Yüksekten Düşme 13- Ciddi iş Kazaları, Uzuv Kopması 14- Menenjit, Ensefalit, Beyin Absesi: Sinir sistemi fonksiyonları dolayısıyla da yaşamsal fonksiyonları etkileyebilecek, beyin ve beyni çevreleyen zarla ilgili iltihabi, infektif hastalıklar. 15- Elektrik Çarpması 16- Ciddi Göz Yaralanmaları 17- Kurşunlanma, bıçaklanma, kavga, terör, sabotaj, vb 18- Renal Kolik: Böbrek taşlarının yol açtığı, ilerlemesi durumunda idrar yolu ya da böbrek hasarına yol açabilecek şiddetli ağrı oluşturan durum. 19- Akut Psikotik Tablolar: Aşırı saldırganlığa yol açan nörolojik ya da psikolojik rahatsızlıklar. 20- Suda Boğulma 21- İntihar Girişimi 22- Donma, Soğuk Çarpması 23- Isı Çarpması 24- Ciddi Yanıklar 25- Yeni Doğan Komaları 26- Başlamış Doğum Faaliyeti (Su Kesesinin Boşalması) 27- Diyabetik ve Üremik Kanama: Diyabet (şeker hastalığı) ve böbrek yetersizliğinin neden olduğu bilinç bulanıklığından başlayıp tam bilinç kaybına (koma) kadar girebilecek durumlar. 28- Genel Durum Bozukluğunun Eşlik Ettiği Diyaliz Hastalığı 29- Akut Masif Kanamalar: Genellikle travma sonucu ortaya çıkan, hayatı tehdit edecek boyutlarda iç veya dış kanamalar. 30- Omurga ve Alt Extremite Kırıkları: Büyük dış veya iç kanamaya yol açan bacak kırıkları ve her türlü omurga kırıkları. 31- Tecavüz 32- Dekompresyon (Dalgıç) Hastalığı: Halk arasında vurgun yemek olarak tabir edilen durum.

6 Acil İlaç ve Sarf Malzeme: Üyelerimizin acil ihtiyaç duyduğu operasyonlar sırasında kullanılan ilaç ve sarf malzemeleri, üyelik ücretinin içinde yer almaktadır. Hastane Organizasyonu: Teknoloji ve hizmet kalitesinin tüm olanakları kullanılarak hastanın durumu değerlendirilmekte ve hasta en uygun sağlık kuruluşuna yönlendirilirken, hastane, ambulans, hasta yakını ve hastanın doktoru arasında iletişim kurulmaktadır. Bu iletişim ağı ile sürekli bilgi akışı sağlanmakta ve hastanın en doğru ve hızlı acil sağlık hizmeti alması sağlanmaktadır. Telefonda Psikolojik Danışmanlık Hizmeti: Yılda iki kez bilgi almak istediğiniz konularda randevu alarak, telefon görüşmesi ile psikologlara merak ettiklerinizi sorabilir, kişisel ve günlük yaşam sorunlarınızdan aile, ilişki ve çocuklarınızla ilgili sorunlarınıza kadar pek çok konuyu danışabilir, yönlendirme talep edebilirsiniz. Acıbadem Acil Sağlık Sigortası: TL limitli sigorta kapsamında; başınıza gelecek acil durumlarda Türkiye genelindeki tüm özel hastanelerde ameliyat, hastane tedavi, oda yemek ve yoğun bakım masraflarınız limitleriniz ve özel şartlar dahilinde Acıbadem Sigorta tarafından karşılanacaktır. Acıbadem Sigorta İndirim Network ü: Anlaşmalı kurumlarımızdan hizmet aldığınızda kartınızı ibraz ederek indirim oranlarından faydalanabilirsiniz. Güncel anlaşmalı sağlık kurumlarının listesine tr ve/veya adresinden ulaşabilirsiniz.

7 ACIBADEM ACİL SAĞLIK SİGORTASI TL Limitli/Yıllık Acıbadem Acil Sağlık Sigortası: Sigorta kapsamında; başınıza gelecek acil durumlarda Türkiye genelindeki tüm özel hastanelerde ameliyat, hastane tedavi, oda yemek ve yoğun bakım masraflarınız limitleriniz ve özel şartlar dahilinde Acıbadem Sigorta tarafından karşılanacaktır. Sigorta Konusu: Bu hizmete ilişkin poliçenin yürürlükte olduğu süre içerisinde, Sağlık Sigortası Genel Şartları ve Poliçe Özel Şartları çerçevesinde tanımlanmış acil sağlık durumları Poliçe Sertifikasında yer alan teminatlar ve limitler doğrultusunda güvence altına alınmaktadır. Aynı aileden maksimum dört kişiyi kapsamakta ve sigortalıların aynı adreste ikamet etmeleri gerekmektedir. Sigorta Süresi ve Geçerlilik: Aksine bir anlaşma yapılmamışsa sigorta süresi bir yıldır. Sigorta, Poliçe Sertifikası üzerinde yazan başlangıç tarihinde öğlen saat de başlar ve bitiş tarihinde öğlen saat de sona erer. Riskin teminat kapsamında olabilmesi için bu riskin poliçenin geçerli olduğu süre içerisinde -poliçede yer alan şartlarla-, sözleşme ve ekleri, sigorta genel ve özel şartlar ile yasal mevzuat kapsamında gerçekleşmiş olması gereklidir. Sigortalanabilecek Kişiler: Bu poliçe ile Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden, yaş aralığındaki kişiler ile ebeveynlerinden en az biriyle sigortalanmak kaydıyla 18 yaşından küçük çocuklar bir poliçede maksimum 4 kişi olacak şekilde sigortalanabilecektir. Sağlık Kurumları Uygulamaları: Anlaşmalı Sağlık Kurumları ile ilgili güncel listeye com.tr adresinden ulaşılabilir. Bu kurumlara başvurulması durumunda Sigortacı tedavi masraflarına yönelik ödemeyi, Poliçe Genel ve Özel Şartları ile Poliçe Sertifikası ndaki teminat tablosu çerçevesinde doğrudan kuruma yapacaktır. Anlaşmasız bir kuruma başvurulması durumunda ise tedavi masrafları öncelikle Sigortalı tarafından ödenecek, faturalar, raporlar ve diğer gerekli belgeler Sigortacı ya ulaştırıldıktan sonra ödeme, Sigortalı nın bildirmiş olduğu banka hesabına yapılacaktır. Anlaşmalı Sağlık Kurumları nda yapılacak tedavilerde hekimlik ücreti her durumda (anlaşmalı olsun ya da olmasın) tedavinin yapıldığı Anlaşmalı Sağlık Kurumu ile Sigortacı arasında belirlenmiş olan tutar kadar olacaktır.

8 Anlaşmasız bir kuruma başvurulması durumunda ise tedavi masrafları öncelikle Sigortalı tarafından ödenecek, faturalar, raporlar ve diğer gerekli belgeler Sigortacı ya ulaştırıldıktan sonra ödeme, Sigortalı nın bildirmiş olduğu banka hesabına yapılacaktır. Anlaşmalı Sağlık Kurumları nda yapılacak tedavilerde hekimlik ücreti her durumda (anlaşmalı olsun ya da olmasın) tedavinin yapıldığı Anlaşmalı Sağlık Kurumu ile Sigortacı arasında belirlenmiş olan tutar kadar olacaktır. İstisnalar: Sağlık Sigortası Genel Şartları Madde 2 de belirtilenlerle birlikte, aşağıda sayılan haller ve bu hallerle ilgili yapılacak sağlık gideri teminat kapsamı dışındadır. Sigortalanmadan önce teşhisi konulmuş olsun ya da olmasın, poliçe başlangıç tarihinizden önce var olan,hastalık ve maluliyetler ile poliçenizin yenilenmesi durumunda önceki poliçe döneminde meydana gelmiş ya da ödenmiş hastalıklar ile ilgili giderler, Poliçe başlangıç tarihinden sonra belirlenmiş olsa dahi skolyozu da içeren doğuştan gelen hastalık ve sakatlıklar, organ eksiklikleri, deformitelere, ilişkin tetkik, tedavi, komplikasyon ve kontrol giderleri, HIV virüsü enfeksiyonları ile ilgili tüm giderler, AİDS ve komplikasyonları, Demansiyel sendromlar (Alzheimer Hastalığı ve bunamalar), psikiyatrik, geriatrik hastalıklar ve psikoterapi gerektiren durumların tetkikleri, tedavileri ve komplikasyonları, Organ nakli ile ilgili tüm giderler ile kan naklinde verici giderleri, Tedavi ile doğrudan ilişkisi olmayan özel hemşire masrafları, telefon, hastane hasta yemekleri haricindeki yiyecekler ve benzeri tüm ekstra harcamalar, suit oda farkı, Sigortalı nın alkolizm ve uyuşturucu madde bağımlılığı ile ilgili her türlü giderleri, alkol zehirlenmesi, alkol kullanımı sonrası olabilecek hastalık ve kazalann gerektirdiği tedavi masrafları, Diş, diş eti, çene eklemi ve ağız çene cerrahisine yönelik tetkik, tedavi ve komplikasyonları, Özel şartlarda tanımlanmış olmakla beraber poliçenin teminat tablosunda belirtilmeyen haller, Motosiklet kullanma, lisanslı ve lisanssız olarak yapılan her türlü spor ile tehlikeli sporlar sonucu meydana gelecek sakatlanma ve yaralanmalar, Ehliyetsiz araç kullanımı sonucu olan kazaların gerektirdiği tedavi masrafları, Teminat Kapsamında olan Acil Tıbbi Durumlar başlığı altında belirtilen durumların dışında olan bir durumdan dolayı gerçekleşen tüm masraflar Teminat Kapsamı dışındadır.

9 Teminat Kapsamı: Aile için yıllık limit TL (Sigortalı ve Aile Fertleri dahil toplam 4 kişi ile sınırlı olacaktır.) Yatarak Tedavi Teminatı: Teminat kapsamı, Sigorta Sözleşmesinin geçerli olduğu süre dahilinde olması kaydıyla, aşağıda belirtilen Acil Tıbbi Durumları kapsar. Sigortalının sağlık durumu stabil hale geldiğinde ise sona erer. Sigortalının sağlık durumu stabil hale geldikten sonra gerçekleşmiş tetkik ve tedaviler, kapsam dışındadır, Teminatlar arasında belirtilmiş olan Acil Tıbbi Durum nedeniyle, hastaneye yatış ile taburcu olunana kadar geçen sürede acil durum ile ilgili aşağıda belirtilen masraflar Poliçe Sertifikası nda belirtilen teminat limiti dahilinde karşılanır: Oda, yemek ve refakatçi masrafları (suit oda hariç) Yoğun bakım ünitelerindeki tedaviler, Hekim ücretleri, Hastane hizmetleri (ameliyat, ameliyathane, anestezi, ilaç, laboratuvar, radyoloji vb.), Tıbbi donanımın (kalp-akciğer pompası vb.) kullanımı, Teminat kapsamındaki rahatsızlıkla doğrudan bağlantılı olan ve yatış süreci içerisinde yapılan tanı amaçlı laboratuvar testleri, röntgen tetkikleri, elektrokardiyogram, bilgisayarlı tomografi vb. tetkikler, Diyaliz masrafları, Teminat Kapsamında Olan Acil Durumlar: Akut Batın : Mide, bağırsak gibi içi boş organların delinmesi, tıkanması ya da düğümlenmesi, iltihaplanması, vb. gibi acil müdahale gerektiren durumlardır. Akut Solunum Problemleri: Astım krizi, tahriş edici gazların solunmasıdır. Akut Masif Kanama, Kan Kaybı: Ani başlayan, müdahale edilmediği taktirde kişinin hemodinamik dengelerinde bozulmaya yol açabilecek miktarda ve hızda kan kaybına yol açan kanamalardır. Ani Şuur Kaybı: Santral sinir sistemi hastalıkları, sıvı ve elektrolit dengesi bozuklukları, endokrin bozukluklar ve kalp ve dolaşım sistemi hastalıkları sonucunda ani bilinç kaybının geliştiği durumlardır. Ani Felçler (Serebrovasküler Olay) : Beyni besleyen damarlarda tıkanma veya darlık nedeniyle beyin kanlanmasının aniden kesilmesi (iskemik) veya beyin damarlarından birinin aniden yırtılması ile kanın çevre

10 doku içine yayılması (kanamalı) sonucunda beyin dokusu ve hücrelerinin zarar görmesiyle ortaya çıkan ağır nörolojik tablodur. Ciddi Alerji, Anaflaktik Tablolar: Kalp ritminde bozulma, solunum yollarında tıkanmaya yol açabilecek ciddiyette alerji ya da tansiyon düşmesi durumlarıdır. Ciddi Göz Yaralanması. Ciddi İş Kazaları ve Uzuv Kopması. Diabetik ve Üremik Koma: Diabet (şeker hastalığı) ve böbrek yetersizliğinin neden olduğu bilinç bulanıklığından başlayıp tam bilinç kaybına (koma) kadar girebilecek durumlardır. Donma, Soğuk Çarpması. Elektrik Çarpması. Hayvan Isırıkları. Kurşunlanma, Bıçaklanma vb. Menenjit, Ensefalit, Beyin Absesi: Beyin ve omuriliği kaplayan zarların enfeksiyonu (menenjit), beyin parankiminin yaygın inflamasyonu (ensefalit), beyin veya beyincik çevresindeki bölgede ensefalit ile seyreden püy birikimi (beyin absesi) olarak tanımlanan durumlardır. Miyokard infarktüsü (MI), Aritmi, Hipertansiyon Krizleri: Geçirilmekte olan kalp krizi, tedavi gerektiren kalp ritmi bozukluğu türleri, kan basıncının beyin kanaması vb. ciddi durumlara yol açabilecek derecede yükselmesidir. Migren ve/veya Kusma, Şuur Kaybıyla Beraber Olan Baş Ağrıları. Renal Kolik: Böbrek taşlarının yol açtığı, ilerlemesi durumunda idrar yolu ya da böbrek deformasyonuna yol açabilecek şiddetli ağrı oluşturan durum. Suda Boğulma. Solunum ve Sindirim Sistemine Yabancı Cisim Kaçması. Tecavüz. Tüm Vücut Kırıkları: Büyük dış veya iç kanamaya yol açan kırıklar, her türlü omurga kırıklarıdır. Tüm Eklem Çıkıkları: Tekrarlayan çıkıklar hariç eklem çıkıklarıdır. Trafik Kazası ve Travmaya Bağlı Yaralanmalar: Dışarıdan gelen bir etkenin darbesine maruz kalınması sonucunda cilt, cilt altı, fasya veya kas dokularını içine alabilen ve cerrahi onarım gerektiren yaralanmalardır. Yanık: Sıcak, soğuk, fiziksel ve kimyasal etkenlere maruz kalınması sonucu oluşan 2. veya 3. derecede olan yanıklardır.

11 Yüksek Ateş: Zehirlenme, enfeksiyon hastalıkları, sıcak çarpması vb. nedenlerle vücut ısısının konvizyona (havale) ya da kalp ritim bozukluklarına yol açabilecek derecede (38,5 C üzerinde) yükselmesi durumudur. Yüksekten Düşme Sonucu Yaralanma. Zehirlenme: Gıda, ilaç veya kimyasal maddelere bağlı tüm zehirlenmelerdir. Önemli Not: Yukarıdaki tanımlamalar oldukça basitleştirilmiş şekilde, yol gösterici olmaları amacıyla yapılmışlardır. Tıbbi bilgisi olmayan kişilerin sadece yukarıdaki bilgilere dayanarak ya da bir sağlık personelinin kendisine telefonda iletilen bilgilere göre aciliyet değerlendirmesi yapması zaman zaman mümkün olmayabilir. Sağlık durumunun aciliyet teşkil edip etmediğinin fiziki muayene esaslı olduğunu unutmayınız. Ek Üye Kayıt Süreci: Kampanyadan faydalanmaya başladıktan sonra, 3 aile ferdini kampanyaya dahil etmek için, Türk Telekom Çağrı Merkezi numarasını aramanız yeterlidir. Sigorta kapsamında, herhangi bir vaka durumunda Acil Sağlık Sigortası teminatından faydalanmanız gerektiğinde, aynı aileden olmadığınız tespit edilirse, teminattan faydalanamaz ve taahhüdünüze aykırı hareket etmiş sayılırsınız. Aile tanımı anne, baba ve çocukları ifade eder. SIKÇA SORULAN SORULAR Bu hizmeti Türk Telekom mu sağlıyor? Kampanya dan faydalanmak için Türk Telekom abonesi olmalı mıyım? Bu hizmeti Türk Telekom sağlamamaktadır. Türk Telekom, abonelerine özel olarak siz ve ailenizin güvende olması için Türkiye nin önde gelen sağlık kurumlarından Acıbadem Mobil Sağlık ın hizmetlerini çok avantajlı fiyat ve şartlarla bu kampanya ile sunuyor. Kampanya dan faydalanmak için Türk Telekom abonesi olmalısınız. Ev telefonu kullanmanın bir başka avantajı da, Acıbadem Mobil Sağlık Hizmeti nin sağlık ve sigorta paketleriyle, özellikle acil durumlarda siz ve aileniz kendinizi daha güvende hissedeceksiniz, sağlıkla ilgili tüm sorularınıza 7 gün 24 saat istediğiniz her an, alanında deneyimli doktorlardan, TIP (847) ı arayarak yanıt alabileceksiniz.

12 7/24 Medikal Koçluk ve Acil Sağlık (Ambulans) Hizmeti hangi illerde veriliyor? Bu hizmetlerden Türkiye nin her yerinden faydalanabilir miyim? Bu hizmetler Türkiye genelinde verilmektedir. Acil Sağlık (Ambulans) Hizmeti, Acıbadem Hastanelerinin bulunduğu (mücavir alanlar hariç) bölgelerde doğrudan ACI- BADEM MOBİL SAĞLIK tarafından sağlanmaktadır. Bu alanlar dışında, ACIBADEM MOBİL SAĞLIK Network listesinde bulunan il ve ilçe merkezlerinde (mücavir alanlar hariç) (Hizmet merkezi ile ilgili güncelleme Medikal Çağrı Merkezi nden öğrenilecektir) meydana gelebilecek taleplerde ise; ACIBADEM MOBİL SAĞLIK tarafından anlaşmalı hekim ve/veya sağlık kuruluşlarına bağlı ambulanslarla hizmet verilecektir. Kampanya dan kaç kişi faydalanabiliyor? Ailem de faydalanabiliyor mu? Onlar için ekstra ücret ödemem gerekiyor mu? Evinizde sizinle birlikte yaşayan 3 aile üyeniz daha ek ücret ödemeden bu kampanyanın hizmetlerinden faydalanabilir. Ek üye kaydı için Türk Telekom Çağrı Merkezi numarasını aramanız yeterlidir. Bu hizmetten faydalanmak için kaç lira ödemeliyim? Türk Telekom faturanıza ek olarak ayda sadece 9,90 TL ödemeniz yeterli. Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri tarafından piyasada 550 TL (KDV dahil) bedelle sunulan bu hizmetten, Türk Telekom müşterisi olmanızın avantajı ile, aylık 9,90 TL (KDV dahil) tutar karşılığında, Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri A.Ş. adına Türk Telekom faturanız üzerinden yapabilirsiniz. Bu tutar faturamda nasıl gözükecek? Türk Telekom müşterilerine özel Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri A.Ş. tarafından sunulan ve tarafınıza fatura edilen bu paketin ödemelerini Türk Telekom faturası aracılığıyla yapıyor olacaksınız. Yani Türk Telekom faturası, bu paketten hem özel fiyatla faydalanmanızı hem de ödemelerinizi kredi kartı, senet vb. koşullar olmadan ödemenizi sağlamaktadır. Bu hizmetten 1 ay faydalanabilir miyim? Taahhüt vermem gerekiyor mu? Türk Telekom un abonelerine çok daha uygun fiyat ve şartlarla sunduğu Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetlerinden faydalanmanız için kampanyaya katılmanız gerekmektedir. Kampanya kapsamında 12 aylık taahhüt vermeniz

13 gerekmektedir. Sadece 1 ay için faydalanıp kampanyadan çıkmak istediğinizde kampanya cezasını ödemeniz gerekecektir. Kampanyadan çıkarsam, hattımı iptal edersem, taahhüdüme uymazsam, ne kadar bedel ödeyeceğim? Kampanyadan 12 aylık taahhüt döneminiz bitmeden çıkış yaptığınız takdirde, Kampanya Ceza Bedeli olan, 118,80 TL yi son faturanızda ödüyor olacaksınız. Ceza bedeli kampanyadan yararlanıldığı ay sayısına göre değişkenlik gösterebilir. (Piyasa bedeli: 118,8 TL- (9,90 x ödenen ay sayısı)) Kampanyadan herhangi bir sebeple çıkış yaptım ve ceza ödeyeceğim. Bu tutarı Türk Telekom faturam üzerinden mi ödeyeceğim? Kampanyadan kendi isteğinizle ya da borçtan iptal sebebi; ya da taahhüdünüze uymadığınız herhangi bir sebepten ötürü çıkış yaptığınızda, son tutar Türk Telekom faturanızda Ödenecek Tutar a ilave olarak eklenecektir. Faturanızı, Hukuki işlem sürecine sokmadan sorunsuz olarak ödediğiniz takdirde, tahsilatınız Türk Telekom tarafından yapılacaktır. Fakat, son faturanızda çıkan Türk Telekom fatura tutarı ve ilave olarak Kampanyadan Çıkış Ceza Bedeli ni ödemediğiniz takdirde, borcunuz Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri A.Ş.ye karşı olacaktır. Tahsilatınız Acıbadem Mobil Sağlık tarafından yapılacaktır. Kampanya dan faydalandığımda TL değerinde Acil Sağlık Sigortası hediye ediliyor, doğru mu? Kampanyadan faydalandığınızda TL değerinde Acil Sağlık Sigortası hediye edilir. Acil Sağlık Sigortası nerelerde geçerli? Hangi masrafları karşılıyor? Ailem de bu hediyeden, acil sağlık sigortasından faydalanabilir mi? Siz, çocuklarınız ve eşiniz toplam 4 kişiye kadar; 1 yıl boyunca istediğiniz an telefonda doktor desteği alacak, acil durumlarda ücretsiz olarak ambulans hizmetinden sınırsız sayıda faydalanabilecek ve yılda TL tutarında acil sağlık sigortası sahibi olacaksınız. Sigorta kapsamında; başınıza gelecek acil durumlarda Türkiye genelindeki tüm özel hastanelerde ameliyat, hastane tedavi, oda yemek ve yoğun bakım masraflarınız limitleriniz ve özel şartlar dahilinde Acıbadem sigorta tarafından karşılanacaktır. Herhangi bir sağlık güvencesinden faydalanıyor olmanız bu çok özel sağlık paketinden faydalanmanıza engel teşkil etmemektedir.

14 Medikal Koçluk hizmetinde sorularım için haftanın hangi günleri, günün hangi saatlerinde arama yapabilirim? Sorularımı kim cevaplayacak, cevaplayacak kişi doktor mu olacak? Sizin ve ailenizin tüm sağlık sorunlarında telefonunuzun ucunda sizi bekleyen ve 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz bir doktorunuz olacaktır. Acil Sağlık (Ambulans) Hizmetinden hangi şartlarda faydalanabilirim? Ücretsiz ambulans hizmetinden faydalanabilmeniz için, Uluslararası standartlarda belirlenmiş 32 parametre yukarıda Acil Ambulans Hizmeti Kapsamına Giren Durumlar başlığı altında belirtilmiştir. Acil Sağlık sigortası hizmetinden hangi şartlarda faydalanabilirim? Acil Sağlık Sigortası teminat kapsamında olan acil şartlar yukarıda Teminat Kapsamında Olan Acil Tıbbi Durumlar başlığı altında belirtilmiştir. Acıbadem Mobil Sağlık Acil Sağlık Paketi Hizmetlerinden faydalanabilmek için yaş sınırı var mıdır? Acil Sağlık Sigortası hizmetinden 64 yaş üzerindeki yakınlarınız, sigorta mevzuatı kapsamında faydalanamamaktadırlar. Dilerseniz ailenizde başkası faydalanabilir. Paket dahilinde, Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri A.Ş. tarafından sunulan Acil Sağlık Sigortası ücretli midir? Paket dahilinde tarafınıza sunulan Acil Sağlık Sigortası, ana hizmet olan Acıbadem Mobil Sağlık Acil Sağlık Paketi ürününe ek olarak, Türk Telekom müşterisi olduğunuz için size hediye edilmektedir. Kampanya ya başvurdum, kayıt oldum. Ne zamandan itibaren doktorumu arayabilirim? Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri nden deneyimli doktorunuzu 7 iş günü sonrasında arayabilir,sizin ve ailenizin sağlık bilgilerini kendisi ile paylaşabilirsiniz. 7 iş günü sonrasında hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Telefonda Psikolojik Danışmanlık Hizmeti nden nasıl faydalanabiliyoruz? TIP (847) Acıbadem Mobil Sağlık Hattı nı arayarak psikologlarımız için randevu alarak faydalanabilirsiniz.

15 Kampanya dahilinde hediye edilen Acil Sağlık Sigortasından hangi şartlarda ve hangi tarihten itibaren faydalanabilirim? Size hediye ettiğimiz Acil Sağlık Sigortasından 7 iş günü sonrasında faydalanabilirsiniz Bu bir sağlık sigortası mıdır? Bu bir Acil Sağlık Sigortası dır. Dünya Sağlık Örgütü tarafından belirlenmiş uluslar arası 27 parametre dahilinde geçerlidir. Durumun acil olduğunu nasıl anlarım? Sağlıkla ilgili bir sorunuz/sorununuz olduğu anda 7/24 hizmet veren TIP (847) Acıbadem Mobil Sağlık Hattı nı arayarak doktorlar tarafından bilgi alabilirsiniz. İstediğim bir zamanda hastaneye gidebilir miyim? Tercihen TIP (847) Acıbadem Mobil Sağlık Hattı nı aramanızı öneririz. Acil bir durum olması durumunda ambulans yönlendirilerek, duruma göre yerinde tedavi olabilirsiniz. Acıbadem Mobil Sağlık Acil Sağlık Paketini satın aldıktan sonra başka ödemem gereken bir tutar var mı? Hayır, sadece Türk Telekom faturanıza yansıyacak olan aylık bedel dışında herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz. Acil Sağlık Sigortasından yılda kaç defa yararlanabilirim? Hizmetimiz TL limitlidir. Yıl içinde TL lik bir limitiniz olmaktadır. Bu hizmetten ne kadar süre için yararlanabilirim? Üyeliğin başlamasından itibaren 1 yıllıktır. Acil Sağlık Sigortası sadece Acıbadem Hastaneleri nde mi geçerlidir? Hayır, tüm anlaşmalı kurumlarda durumunuz acil şartlar dahilinde ise ücretsiz olup, anlaşmalı olmayan kurumlarda ise hizmet sonrasında, hizmet bedelini geri alacak şekilde yararlanabilirsiniz.

16 Yakınlarım bu hizmetten yararlanabilir mi? Kampanya kapsamında Türk Telekom hat sahibimiz ve ailesinden aynı adreste ikamet eden 3 kişi daha bu paketten faydalanabilmektedir. 4 kişilik toplam limitiniz TL dir. Aile tanımı anne, baba ve çocukları ifade eder. Acil Sağlık Sigortası ndan yararlanabilmek için bir yaş sınırı var mıdır? 64 yaş ve üzeri kişiler haricindeki herkese Acil Sağlık Sigortası üyeliği yaptırılabilir TIP (847) Acıbadem Mobil Sağlık Hattı arandığında telefonu doktor mu açıyor? Evet, mobil sağlık hattımızı aradığınızda acil deneyimli mobil sağlık hattı doktorlarımız çağrılarınızı karşılıyor. Ambulans geldiğinde hastaneye gitmemize gerek yoksa, herhangi bir ücret ödeyecek miyiz? Ambulans olay yerine geldiğinde yerinizde tedaviniz yapılabiliyorsa ve durumunuz acil şartlar dahilinde ise herhangi bir bedel ödemeyeceksiniz. Sigortayı her hastalıkta kullanabilecek miyiz? Sigortanızı bilgilendirme formunda belirtilmiş olan durumlarda kullanabiliyorsunuz. Acil durumlar dışında ise anlaşmalı kurumlardan indirimli hizmet alabiliyorsunuz. Aynı zamanda TIP (847) Acıbadem Mobil Sağlık Hattı nı arayarak acil olmayan durumlar ya da merak ettiğiniz sağlık konuları hakkında bilgi alabiliyorsunuz. Anlaşmalı hastaneleri nereden öğrenebilirim? Acıbadem sigorta sayfasında anlaşmalı kurulumlar bölümünden bulunduğunuz il ve ilçeye göre arama yapabilirisiniz.

17 İstediğimiz zaman, istediğimiz kisi için ambulans çağırabilir miyim? Acil durumlarda ücretsiz ambulans hizmetimizden faydalanabilmek için kayıt sırasında bilgilerini verdiğiniz yakınlarınız ve siz bu hakka sahipsiniz. Paketi 1 yıl boyunca kullanmaz isek ödediğimiz ücret iade ediliyor mu? Ücret iadesi yapılmıyor. Benim sigortam var, Acıbadem Mobil Sağlık Acil Sağlık Paketi ne kayıt yaptırdığım takdirde diğer sigortam iptal olur mu? Kayıt yaptırdığınız takdirde var olan diğer sigortanız iptal olmuyor.

18

19

20 TIP(847)

Özel Sağlık Sigortası El Kitabı

Özel Sağlık Sigortası El Kitabı İÇİNDEKİLER 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 4 3. GENEL HÜKÜMLER... 4 3.1. Anlaşmalı Tedavi Merkezlerindeki İşlemler... 4 3.2. Anlaşmasız Tedavi Merkezlerindeki İşlemler... 5 5. TEMİNATLAR... 6 5.1. Yatarak Tedavi

Detaylı

Acil Sağlık Sigortası El Kitabı

Acil Sağlık Sigortası El Kitabı İÇİNDEKİLER 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. GENEL HÜKÜMLER... 4 3.1. Anlaşmalı Tedavi Merkezlerindeki İşlemler... 4 3.2. Anlaşmasız Tedavi Merkezlerindeki İşlemler... 4 4. TEMİNATLAR... 5 4.1. Yatarak Tedavi

Detaylı

AIG ACİL YARDIM ŞARTLARI HİZMET KAPSAMI

AIG ACİL YARDIM ŞARTLARI HİZMET KAPSAMI AIG ACİL YARDIM ŞARTLARI HİZMET KAPSAMI Tıbbi Danışmanlık Acil Sağlık Hizmetleri Acil Kara Ambulansı Hizmeti : AIG Sigorta AŞ sigortalısının Alarm Merkezi ne ulaşan talebi üzerine, MEDLINE hekimleri tarafından,

Detaylı

Dr. Ege Ünalçın Medikal Müdür

Dr. Ege Ünalçın Medikal Müdür Sağlık Turizminde Özel Sağlık ve Seyahat Sigortaları (Provizyon, Risk Değerlendirme, Denetim) Dr. Ege Ünalçın Medikal Müdür AGIS TURKEY : K U R U L U Ş 2 0 0 2 K U R U L U Ş A M A C I 1. H O L L A N D

Detaylı

AVS ACİL VAKALAR SİGORTASI. Başa Dön

AVS ACİL VAKALAR SİGORTASI. Başa Dön AVS ACİL VAKALAR SİGORTASI Başa Dön Teminat Kapsamı Ani bir hastalık veya bedensel yaralanma sonucunda ortaya çıkan ve dolayısıyla geciktirilmesi mümkün olmayacak tıbbi veya cerrahi bakım gerektiren sağlık

Detaylı

TEHLİKELİ SPOR SEYAHAT SİGORTASI

TEHLİKELİ SPOR SEYAHAT SİGORTASI TEHLİKELİ SPOR SEYAHAT SİGORTASI Teminatlar Tüm Dünya EURO Tıbbi Tedavi 30.000 Arama ve Kurtarma 15.000 Tibbi Nakil ve geri dönüş 1.500 Cenaze Nakli Hukuki Danışmanlık Acil Mesajlar Genel Bilgi Limitsiz

Detaylı

Eviniz. görmesin GÜVENLİ HAYAT PAKETİ ABONE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI

Eviniz. görmesin GÜVENLİ HAYAT PAKETİ ABONE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI Eviniz görmesin GÜVENLİ HAYAT PAKETİ ABONE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI D-SMART GÜVENLİ HAYAT PAKETİ ABONE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI Katılmış olduğunuz D-Smart Güvenli Hayat Paketi Kampanyası Acıbadem Mobil

Detaylı

TÜRK TELEKOM & ACIBADEM MOBİL SAĞLIK DESTEK PAKETİ TAHSİLATINA ARACILIK KAMPANYASI ABONE BİLGİLENDİRME FORMU VE ABONE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOM & ACIBADEM MOBİL SAĞLIK DESTEK PAKETİ TAHSİLATINA ARACILIK KAMPANYASI ABONE BİLGİLENDİRME FORMU VE ABONE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOM & ACIBADEM MOBİL SAĞLIK DESTEK PAKETİ TAHSİLATINA ARACILIK KAMPANYASI ABONE BİLGİLENDİRME FORMU VE ABONE TAAHHÜTNAMESİ 1. Türk Telekomünikasyon A.Ş. ( Türk Telekom ) gerçek kişi bireysel aboneleri

Detaylı

TÜRK TELEKOM & ACIBADEM MOBİL ACİL SAĞLIK PAKETİ TAHSİLATINA ARACILIK KAMPANYASI ABONE BİLGİLENDİRME FORMU VE ABONE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOM & ACIBADEM MOBİL ACİL SAĞLIK PAKETİ TAHSİLATINA ARACILIK KAMPANYASI ABONE BİLGİLENDİRME FORMU VE ABONE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOM & ACIBADEM MOBİL ACİL SAĞLIK PAKETİ TAHSİLATINA ARACILIK KAMPANYASI ABONE BİLGİLENDİRME FORMU VE ABONE TAAHHÜTNAMESİ 1. Türk Telekomünikasyon A.Ş. ( Türk Telekom ) gerçek kişi bireysel aboneleri

Detaylı

TÜRK TELEKOM & ACIBADEM MOBİL ACİL SAĞLIK PAKETİ TAHSİLATINA ARACILIK KAMPANYASI ABONE BİLGİLENDİRME FORMU VE ABONE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOM & ACIBADEM MOBİL ACİL SAĞLIK PAKETİ TAHSİLATINA ARACILIK KAMPANYASI ABONE BİLGİLENDİRME FORMU VE ABONE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOM & ACIBADEM MOBİL ACİL SAĞLIK PAKETİ TAHSİLATINA ARACILIK KAMPANYASI ABONE BİLGİLENDİRME FORMU VE ABONE TAAHHÜTNAMESİ 1. Türk Telekomünikasyon A.Ş. ( Türk Telekom ) gerçek kişi bireysel aboneleri

Detaylı

DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta

DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta tarafından belirlenmiş anlaşmalı kurum listesinde yer alan

Detaylı

ACİLİYET NEDİR, FARKINDA MISINIZ? TODUP- E4 GRUP: TRİAJ

ACİLİYET NEDİR, FARKINDA MISINIZ? TODUP- E4 GRUP: TRİAJ ACİLİYET NEDİR, FARKINDA MISINIZ? TODUP- E4 GRUP: TRİAJ ACİL SERVİS NEDİR? Acil servis, insanların yaşamını tehdit eden veya kısa zaman içinde müdahale edilemezse tamiri mümkün olmayan ve/veya zor olan

Detaylı

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası AKDENİZ ŞİFA OLİMPOS MEDİCAL PARK ANTALYA DOĞUM DAHİL ANTALYA ANADOLU HASTANELERİ GRUBU (DOĞUM DAHİL.) ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası Tamamlayıcı sağlık sigortası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından

Detaylı

Poliçe tüm Türkiye de geçerlidir. SGK ile anlaşması olan 63 ilde 345 kurum da poliçemiz kullanılabilmektedir.

Poliçe tüm Türkiye de geçerlidir. SGK ile anlaşması olan 63 ilde 345 kurum da poliçemiz kullanılabilmektedir. SAHRAYICEDİD MAH.MÜMİDERESİ SOK. RÜSTEMOĞLU APT.NO:42 D:12 KADIKÖY/İSTANBUL Tel: (216) 386 19 05 /359 70 70 Fax: (216) 386 19 06 info@oykum.com http:// www.oykum.com Sayın Üyelerimiz Allianz Sigorta yetkili

Detaylı

SABANCI ÜNİVERSİTESİ LİSE YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ GRUP SAĞLIK SİGORTASI TEMİNATLARI (29.06.2014-12.07.2014 / 13.07.2014-26.07.2014)

SABANCI ÜNİVERSİTESİ LİSE YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ GRUP SAĞLIK SİGORTASI TEMİNATLARI (29.06.2014-12.07.2014 / 13.07.2014-26.07.2014) SABANCI ÜNİVERSİTESİ LİSE YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ GRUP SAĞLIK SİGORTASI TEMİNATLARI (29.06.2014-12.07.2014 / 13.07.2014-26.07.2014) SİGORTANIN KONUSU Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu öğrencilerinin, aşağıda

Detaylı

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HANGİ SAĞLIK KURUMLARINDA OLAN TEDAVİ ÖDENİR ALLİANZ İLE VE SGK İLE ANLAŞMALI SAĞLIK KURULUŞU ALLİANZ İLE ANLAŞMASIZ SGK İLE ANLAŞMALI SAĞLIK KURULUŞU SAĞLIK KURULUŞU SGK İLE

Detaylı

FARKSIZ FARK YARATIR

FARKSIZ FARK YARATIR FARKSIZ FARK YARATIR İSTANBUL ANADOLU YAKASI SANAYİ SİTELERİ İstanbul 25.01.2016 Güneşim Tamam Sağlık Sigortası Medikal Destek Sağlık Sigortası Tamamlayıcı / Destekleyici Sağlık Sigortaları Sosyal güvenlik

Detaylı

15 TL ÖZEL HASTANE. Detaylı bilgi için. - Mevcut hastalıklarınız poliçe kapsamında. - Bekleme süresi olmadan hemen kullanılabilir

15 TL ÖZEL HASTANE. Detaylı bilgi için. - Mevcut hastalıklarınız poliçe kapsamında. - Bekleme süresi olmadan hemen kullanılabilir MESS tarafından sağlanan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, SGK ve Anadolu Sigorta TSS anlaşmalı özel hastanelerden sağlık hizmeti almanıza olanak sağlıyor. nlu ruk og ZS m Payı Katılı 15 TL t k hizme ödeyere

Detaylı

SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI ACENTE SATIŞ KILAVUZU İÇİNDEKİLER

SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI ACENTE SATIŞ KILAVUZU İÇİNDEKİLER SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI ACENTE SATIŞ KILAVUZU İÇİNDEKİLER A.ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 1) Sağlığım Tamam Sigortası Nedir? 2) Bu ürünü kimler alabilir? 3) Sağlığım Tamam Sigortası Nasıl Kullanılır? 4) Özel hastanelerde

Detaylı

ACIBADEM MOBİL SAĞLIK HİZMET SERVİSİ ve DORO PHONE EASY 332 GSM CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ( TAAHHÜTNAME )

ACIBADEM MOBİL SAĞLIK HİZMET SERVİSİ ve DORO PHONE EASY 332 GSM CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ( TAAHHÜTNAME ) ACIBADEM MOBİL SAĞLIK HİZMET SERVİSİ ve DORO PHONE EASY 332 GSM CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ( TAAHHÜTNAME ) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Acıbadem Mobil Sağlık Hizmeti Servisinden ( Servis

Detaylı

tam olsun! Tamamlayan Sigorta ile Ray Sigorta nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında fark ödemeden farkı yaşayın.

tam olsun! Tamamlayan Sigorta ile Ray Sigorta nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında fark ödemeden farkı yaşayın. Sağlığınız tam olsun! Ray Sigorta nın yeni sigorta paketi Tamamlayan Sigorta ile Ray Sigorta nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında ürün kapsamında olan işlemlerde fark ödemeden

Detaylı

FARK YOK TAMAMLAYICI SAĞLIK SiGORTASI

FARK YOK TAMAMLAYICI SAĞLIK SiGORTASI FARK YOK TAMAMLAYICI SAĞLIK SiGORTASI Kimler Sigorta Kapsamına Alınabilir? Sadece Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kapsama alınan Genel Sağlık Sigortası olan kişiler bu poliçeyi satın alabilirler. Bu

Detaylı

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0%

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0%

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40%

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI MEDIUM

TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI MEDIUM TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI MEDIUM YATARAK TEDAVİ I KATILIM PAYI LİMİT Ameliyat Tek Kişilik Oda - Yemek Refakatçi Tıbbi Tedavi için Yatış Küçük Cerrahi Müdahaleler Yıllık Yoğun Bakım Koroner Anjiyografi

Detaylı

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40%

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

YMM SERVET KOZAN

YMM SERVET KOZAN ÖZEL SAĞLIK SİGORTALARI VE TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI YMM SERVET KOZAN 24.10.2018 SAĞLIK SİGORTASI KAPSAMI Sağlık sigortası, sigorta başlangıç tarihinden sonra ortaya çıkan hastalıklarına ait muayene,

Detaylı

Öz olarak : ÖNCEDEN YAPILAN KANSER SİGORTASI HASTAYI TEŞHİS ESNASINDA MADDİ KAYGILARDAN ARINDIRMAYA FAYDALI OLACAKTIR.

Öz olarak : ÖNCEDEN YAPILAN KANSER SİGORTASI HASTAYI TEŞHİS ESNASINDA MADDİ KAYGILARDAN ARINDIRMAYA FAYDALI OLACAKTIR. Cilt kanseri hariç her türlü kanser teşhisi (sigorta başlangıç tarihinden önce olmayan ) Sonucu sigortalıya ödeme yapan bir sigorta sistemidir. Aşağıda ilgili sigorta özel şartlarından ilgili hususlar

Detaylı

ACİL TEDAVİ SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

ACİL TEDAVİ SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU ACİL TEDAVİ SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU Bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere, yapılacak sözleşmeye ilişkin hususlarda genel bilgi vermek amacıyla, 28.10.2007 tarih ve 26684

Detaylı

SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER

SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER SAĞLIK ANLAŞMALI KURUMLAR YATIŞSIZ TEDAVİ SÜRECİ SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER ANLAŞMALI KURUMLAR BANKOSUNA GİDEREK ANADOLU SİGORTA LI OLDUĞUNU BEYAN EDER. (SAĞLIK

Detaylı

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI Özel hastanelerin avantajlarından yararlanmak istiyorsunuz, ancak yüksek fark ücretleri sizi endişelendiriyor mu? Muayene ve tetkikler için uzun randevu sürelerini beklemek

Detaylı

Neden Sağlık Sigortası?

Neden Sağlık Sigortası? Neden Sağlık Sigortası? Olası sağlık sorunlarına çağdaş ve kapsamlı çözümler getirir Kişiler, diledikleri doktor veya sağlık kurumunu seçmek özgürlüğüne sahiptir. Kişiler, sağlık sigorta primlerini vergiden

Detaylı

ENERJİM ZAMSIZ- Axa Konut Asistans Hizmeti

ENERJİM ZAMSIZ- Axa Konut Asistans Hizmeti Kimler, Nasıl Yararlanabilir? Sunulan hizmetlerden sadece CK AKDENİZ Elektrik aboneleri, «Enerjim Zamsız» tarifesi kapsamında yararlanabilir. Söz konusu Konut Asistans Hizmeti nden Enerjim Zamsız tarifesi

Detaylı

ACİL SERVİS TRİYAJ TALİMATI

ACİL SERVİS TRİYAJ TALİMATI REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No 07.11.2012 Renk kodlaması yerine (Kırmızı, Sarı, Yeşil) numaratik 01 (1-2-3) triyaj kodlaması olarak belirlendi. Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Yrd.

Detaylı

Başa Dön FERDİ KAZA SİGORTASI

Başa Dön FERDİ KAZA SİGORTASI Başa Dön FERDİ KAZA SİGORTASI Ferdi Kaza Sigortası Nedir? Ferdi Kaza sigortası, Sigortalının sigorta süresi içerisinde kaza sonucu; kalıcı sakatlık, ölüm ve yaralanma durumunda, geleceklerini poliçe üzerinde

Detaylı

Koç Vakfı Kurumsal Sağlık Sigortası Sık Sorulan Sorular

Koç Vakfı Kurumsal Sağlık Sigortası Sık Sorulan Sorular Koç Vakfı Kurumsal Sağlık Sigortası Sık Sorulan Sorular 1- Teminatlarım hakkında detaylı bilgiye, teminat kullanımım ve kalan teminat limitlerim gibi, nasıl ulaşabilirim? Cevap: Poliçelere ait teminat

Detaylı

Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI

Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI 0850 221 15 55 Uluslararası güç Farklı plan alternatifleri Geniş medikal hizmet ağı Bütçenize uygun çözümler Aegon

Detaylı

Kanser Hastalığı (Cilt Kanseri hariç)

Kanser Hastalığı (Cilt Kanseri hariç) Kanser sigortası Kanser Hastalığı (Cilt Kanseri hariç) Kanser Kanser Hastalığı, yeni anormal hücrelerin fokal otonom bir şekilde çoğalarak normal dokulara yayılması olarak tanımlanır. Böyle bir kanser,

Detaylı

Omurga-Omurilik Cerrahisi

Omurga-Omurilik Cerrahisi Omurga-Omurilik Cerrahisi BR.HLİ.017 Omurga cerrahisi, omurilik ve sinir kökleri ile bu hassas sinir dokusunu saran/koruyan omurga üzerinde yapılan ameliyatları ve çeşitli girişimleri içerir. Omurga ve

Detaylı

ACİL HEMŞİRELER DERNEĞİ

ACİL HEMŞİRELER DERNEĞİ ACİL HEMŞİRELER DERNEĞİ İÇERİK Acil nedir? Acil Hasta nedir? Acil hemşireliği nedir? Riskli hasta nedir? Acil serviste riskli hastalar hangileridir? Neler risk düşündürmeli? Ne yapılmalı? ACİL NEDİR? Acil

Detaylı

IBS SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞi A.Ş

IBS SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞi A.Ş ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2010/12152 KONU : GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası yenilenecektir. Teklifler 18

Detaylı

PLATİN MEDIUM TEMİNATLAR PAYI

PLATİN MEDIUM TEMİNATLAR PAYI PLATİN MEDIUM TEMİNATLAR YATARAK TEDAVİ TEMİNATLARI Ameliyat 0 Olay Başına SİZ Oda-Yemek 0 Günlük SİZ Refakatçi 0 Günlük SİZ Tıbbi Tedavi için Yatış 0 Olay Başına SİZ Yardımcı Tıbbi Malzeme 20 Yıllık 750

Detaylı

Rehabilitasyon Hizmetleri

Rehabilitasyon Hizmetleri 14. HAFTA Rehabilitasyon Hizmetleri Hastalık, kaza veya yaralanma sonucu gelişen sınırlanmış fonksiyonel kapasitenin, geçici veya kalıcı yetersizliklerin, hastalığın tedavisi ile birlikte veya tedavi sonrası,

Detaylı

Yıllık Hayat Tehlikeli Hastalıklar Sigortası

Yıllık Hayat Tehlikeli Hastalıklar Sigortası Yıllık Hayat Tehlikeli Hastalıklar Sigortası Önce Sen ÖN KAPAK İÇİ Yıllık Hayat Tehlikeli Hastalıklar Sigortası Yaşamsal risk taşıyan tehlikeli hastalıklarda yanınızdayız! NN Hayat ve Emeklilik, Yıllık

Detaylı

Lokman Hekim Acil Sağlık Sigortası

Lokman Hekim Acil Sağlık Sigortası Lokman Hekim Acil Sağlık Sigortası Yaygın acente ağı ile Türkiye nin her köşesinde hizmet sunan HDI Sigorta, Sigortacılıkta yeni bir döneme imza atıyor. Lokman Hekim Sigortası sağlık hizmetlerini cinsiyet,

Detaylı

Vitalis Sigortası ile kendinizi yurtdışında da evinizde gibi hissedeceksiniz.

Vitalis Sigortası ile kendinizi yurtdışında da evinizde gibi hissedeceksiniz. Vitalis Sigortası ile kendinizi yurtdışında da evinizde gibi hissedeceksiniz. Neden Vitalis Sağlık Sigortası? Yurtdışına kimimiz iş için, kimimiz turistik amaçlı gideriz. Ancak seyahatteyken düşünmek isteyeceğimiz

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

ACİL SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI. Aşağıdaki Özel Şartlar 01 Temmuz 2008 tarihinden itibaren geçerlidir.

ACİL SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI. Aşağıdaki Özel Şartlar 01 Temmuz 2008 tarihinden itibaren geçerlidir. ACİL SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI Aşağıdaki Özel Şartlar 01 Temmuz 2008 tarihinden itibaren geçerlidir. 1- SİGORTA TEMİNATININ KONUSU Ergoİsviçre Sigorta A.Ş. (bundan sonra Sigortacı olarak geçecektir),

Detaylı

OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları (subay, astsubay, istisnai memur, sivil memur, jandarma uzman, uzman erbaş, işçi ve bunların emeklileri)

Detaylı

Özel Sağlık Sigortası

Özel Sağlık Sigortası Kendimizi ne kadar korumaya çalışırsak çalışalım, bazen beklenmedik bir anda hastalık kapımızı çalabiliyor. İşte Allianz, bir sağlık sorunu ile karşılaştığınızda, tetkik ve tedavinizi isteğinize göre yurtiçinde

Detaylı

İLK YARDIMIN TEMEL UYGULAMALARI...1

İLK YARDIMIN TEMEL UYGULAMALARI...1 İÇİNDEKİLER Bölüm I: İLK YARDIMIN TEMEL UYGULAMALARI...1 A. İLK YARDIM İLE İLGİLİ KAVRAMLAR...1 1. İlk Yardım ve Acil Bakımın Özellikleri...2 B. KORUMA...12 1. Olay Yerinin Değerlendirilmesi...12 2. Olay

Detaylı

Allianz özel sağlık sigortası

Allianz özel sağlık sigortası Allianz özel sağlık sigortası Allianz özel sağlık sigortası Gözlük ve diş teminatı olan tek allianz poliçesidir. - Yatarak Tedavi giderlerini anlaşmalı sağlık kurumlarında limitler dahilinde ve %100 -

Detaylı

FERDİ KAZA VE ACİL TIBBİ GİDERLER TEMİNATI POLİÇE ÖZEL ŞARTLARI

FERDİ KAZA VE ACİL TIBBİ GİDERLER TEMİNATI POLİÇE ÖZEL ŞARTLARI FERDİ KAZA VE ACİL TIBBİ GİDERLER TEMİNATI POLİÇE ÖZEL ŞARTLARI Gerekli primin ödenmesi karşılığınca Sigortacı, Sigortalı Kişiyi (Kişileri), burada, Teminat Bölümlerinde açıklandığı şekilde tazmin edecektir.

Detaylı

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2010 ürününün Türk Telekom Faturası içerisinde Taksitli Satış Kampanyası Uygulama Esasları BĠREYSEL PAZARLAMA DĠREKTÖRLÜĞÜ Dikey

Detaylı

DEMİR ACİL SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI

DEMİR ACİL SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI DEMİR ACİL SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI Bu özel şartlar 31/07/2014 tarihi itibariyle tanzim edilmiş Demir Acil Sağlık Sigortası bulunan Sigortalılar için geçerlidir. Demir Hayat Sigorta A.Ş. (bundan

Detaylı

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü. Mesleki Gelişim Programı ALAN ALT ALAN KODU. (Özel)

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü. Mesleki Gelişim Programı ALAN ALT ALAN KODU. (Özel) T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişim Programı ALAN ALT ALAN KODU Yönetim Bilimleri Ġdari Ġşler (Özel) 4.02.02.0.09. ETKĠNLĠĞĠN ADI İş Sağlığı ve

Detaylı

İNME. Yayın Yönetmeni. TND Beyin Yılı Aktiviteleri Koordinatörü. Prof. Dr. Rana Karabudak

İNME. Yayın Yönetmeni. TND Beyin Yılı Aktiviteleri Koordinatörü. Prof. Dr. Rana Karabudak İNME Yayın Yönetmeni Prof. Dr. Rana Karabudak TND Beyin Yılı Aktiviteleri Koordinatörü Türk Nöroloji Derneği (TND) 2014 Beyin Yılı Aktiviteleri çerçevesinde hazırlanmıştır. Tüm hakları TND ye aittir. Kaynak

Detaylı

Organ ve Doku Alınması, Saklanması ve Nakli Hakkında Kanun Tarihi: 29.05.1979 Sayısı: 2238 R.G. Tarihi: 03.06.1979 R.G.

Organ ve Doku Alınması, Saklanması ve Nakli Hakkında Kanun Tarihi: 29.05.1979 Sayısı: 2238 R.G. Tarihi: 03.06.1979 R.G. ACİL TIP İLE İLGİLİ MEVZUAT (Son güncelleme tarihi: 15.12.2006) Anayasa TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI Tarihi: 18.10.1982 Sayısı: 2709 Kanunlar Tababet ve Şuabatı San atlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun

Detaylı

2016 Doğan Medya Grup Sağlık Sigortaları Bilgilendirme Sunumu

2016 Doğan Medya Grup Sağlık Sigortaları Bilgilendirme Sunumu 2016 Doğan Medya Grup Sağlık Sigortaları Bilgilendirme Sunumu 0 ACP Brokerlik Bu yıl ACP Brokerlik desteği ile yenilenen grup sağlık sigortalarınız ile ilgili değişiklikler ve yeni sigortacınız Mapfre

Detaylı

EKSTREM SPORLAR SEYAHAT SİGORTASI POLİÇE KİTAPÇIĞI

EKSTREM SPORLAR SEYAHAT SİGORTASI POLİÇE KİTAPÇIĞI EKSTREM SPORLAR SEYAHAT SİGORTASI POLİÇE KİTAPÇIĞI Bu poliçe ile poliçe üzerinde adı bulunan sigortalının sigorta süresi içinde acil kapsamında olan bir hastalık (Acil hastalıklar listesi Ek1 dedir) neticesinde

Detaylı

KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye İlişkin Yönetmelik

Detaylı

İlgili ürün, 18 yaşından büyük ve 46 yaşından küçük bayanları teminat altına alır.

İlgili ürün, 18 yaşından büyük ve 46 yaşından küçük bayanları teminat altına alır. Hayat Merhaba Sağlık Sigortası Hayata Merhaba Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının TÜRK NİPPON SİGORTA A.Ş. tarafından belirlenmiş Anlaşmalı Kurum listesinde yer alan özel sağlık kuruluşlarından, Hamilelik

Detaylı

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU * Lütfen, tüm soruları yanıtlayınız Gerekli durumda ek kağıt kullanabilirsiniz * Tüm fatura asılları ve medikal belgeleri forma ekleyiniz Poliçe No: Başlangıç

Detaylı

KOBİ SAĞLIK PAKETİ SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

KOBİ SAĞLIK PAKETİ SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU KOBİ SAĞLIK PAKETİ SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere, yapılacak sözleşmeye ilişkin hususlarda genel bilgi

Detaylı

Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu

Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu Allianz dan 1 sigortacılık devrimi! Yeni nesil sigortacılık ürünü; Allianz Modüler Sağlık Sigortası! Değerli Sigortalımız, Tebrikler! Seçim özgürlüğü sağlayan;

Detaylı

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI KAZA SONUCU KAN PARASI OLARAK ADLANDIRILAN MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT TALEPLERİ SINIRSIZ teminat verilebilir. BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Birleşik Kasko Sigortası Genişletilmiş

Detaylı

İLK YARDIM DENEME SINAVI Aşağıdakilerden hangisi yaşam bulgusu değildir? A) Bilinç. B) Solunum ve dolaşım. C) Vücut ısısı kan basıncı

İLK YARDIM DENEME SINAVI Aşağıdakilerden hangisi yaşam bulgusu değildir? A) Bilinç. B) Solunum ve dolaşım. C) Vücut ısısı kan basıncı İLK YARDIM DENEME SINAVI 4 1. Aşağıdakilerden hangisi yaşam bulgusu değildir? A) Bilinç B) Solunum ve dolaşım C) Vücut ısısı kan basıncı D) Boşaltım 2. Aşağıdaki hastalardan hangisine ilk önce ilkyardım

Detaylı

GRUP SAĞLIK SİGORTASI BAŞVURU VE SAĞLIK BEYAN FORMU

GRUP SAĞLIK SİGORTASI BAŞVURU VE SAĞLIK BEYAN FORMU BAŞVURU V SAĞLIK BYAN FORMU Lütfen, Başvuru Formu üzerinde yer alan tüm alanları büyük harf kullanarak okunaklıbir şekilde doldurunuz. Bu form, teklif niteliğinde değildir. Grup Adı / Sigorta ttiren Plan

Detaylı

BİREYSEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

BİREYSEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye İlişkin Yönetmelik

Detaylı

ACIBADEM SİGORTA AVANTAJLARI

ACIBADEM SİGORTA AVANTAJLARI ACIBADEM SİGORTA AVANTAJLARI Değerli Sigortalılarımız, Özel Sağlık Sigortanız sayesinde, poliçe teminatı kapsamındaki tedaviler için elde edeceğiniz avantajların yanısıra, Türkiye nin en kapsamlı sağlık

Detaylı

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI WEB-ARALIK 2015

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI WEB-ARALIK 2015 SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI WEB-ARALIK 2015 Soru-1: Sosyal Güvenlik Kurumu altında sağlık güvencesi olan ve ayrıca AA Sigorta şirketinden 04.05.2015 başlangıç tarihli sağlık sigortası yaptıran Ali Bey, 10.05.2015

Detaylı

İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM: İLKYARDIMIN TEMEL İLKELERİ

İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM: İLKYARDIMIN TEMEL İLKELERİ İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM: İLKYARDIMIN TEMEL İLKELERİ I. İLKYARDIMIN TEMEL UYGULAMALARI...3 A. İLKYARDIM İLE İLGİLİ KAVRAMLAR...3 1. İlkyardımın Tanımı...3 2. Acil Tedavinin Tanımı...3 3. İlkyardım ve

Detaylı

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI EKİM 2017_WEB. Özel Sağlık Sigortası sözleşmelerinin iptaline ilişkin aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur?

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI EKİM 2017_WEB. Özel Sağlık Sigortası sözleşmelerinin iptaline ilişkin aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? Soru 1 SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI EKİM 2017_WEB Özel Sağlık Sigortası sözleşmelerinin iptaline ilişkin aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? A) Sigorta ettiren ve sigortalı sözleşme tanzim tarihinden

Detaylı

C-Ç E-F G-Ğ 248 İLKYARDIM

C-Ç E-F G-Ğ 248 İLKYARDIM İNDEKS A A-B-C, 6 Acil taşıma yöntemleri, 55 Acil tedavi, 3,4 Açık kırık, 177 Akciğer, 41 Akrep sokması, 213 Altın beşik Dört elle altın beşik, 62 Üç elle altın beşik, 64 İki elle altın beşik, 66 Ana damara

Detaylı

TÜRK TELEKOM MOBİL WIFI TARİFEYE EK ÖDEMELİ TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

TÜRK TELEKOM MOBİL WIFI TARİFEYE EK ÖDEMELİ TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: TÜRK TELEKOM MOBİL WIFI TARİFEYE EK ÖDEMELİ TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) Özel Şartlar da belirtilen cihazlara

Detaylı

Türkiyenin neresinde olursanız olun yolculuğunuz sırasında aracınızın arızalanmasından

Türkiyenin neresinde olursanız olun yolculuğunuz sırasında aracınızın arızalanmasından ASİSTANLIK HİZMETLERİ Ful pake t yılda bi se fe r 800 TL Ambulans Hizmeti Bilişim Tek Kart Sahibi nin Dünya Sağlık örgütünün tanımladığı kriterlere göre(32 parametre) ani hastalığı veya yaralanması ve

Detaylı

(ANEVRİZMA) Dr. Dağıstan ALTUĞ

(ANEVRİZMA) Dr. Dağıstan ALTUĞ ANEURYSM (ANEVRİZMA) Arteriyel sistemindeki lokalize bir bölgeye kan birikmesi sonucu şişmesine Anevrizma denir Gerçek Anevrizma : Anevrizma kesesinde Arteriyel duvarların üç katmanını kapsayan Anevrizma

Detaylı

Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler İçin SAĞLIK HİZMETLERİ

Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler İçin SAĞLIK HİZMETLERİ Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler İçin SAĞLIK HİZMETLERİ SORULAR & YANITLAR MÜLTECİLER İÇİN ÜCRETSİZ HUKUKİ DESTEK Şubat 2016 Güncellemesi Türkiye ye sığındım. Sağlık hizmetlerinden ücretsiz

Detaylı

ÇEVİRMEN İHTİYACI Çevirmen gerekli miydi? Evet Hayır Gerekli ise onam sırasında nitelikli bir çevirmen yanınızda var mıydı?

ÇEVİRMEN İHTİYACI Çevirmen gerekli miydi? Evet Hayır Gerekli ise onam sırasında nitelikli bir çevirmen yanınızda var mıydı? Sayfa Sayısı 1 / 5 HASTANIN ADI VE SOYADI: PROTOKOL NO: DOĞUM TARİHİ: YATIŞ TARİHİ: ÇEVİRMEN İHTİYACI Çevirmen gerekli miydi? Evet Hayır Gerekli ise onam sırasında nitelikli bir çevirmen yanınızda var

Detaylı

TRİAJ UYGULAMA TALİMATI

TRİAJ UYGULAMA TALİMATI 1. AMAÇ: Bu talimatın amacı; ciddi yaşamsal tehlikesi olan hastanın zaman geçirmeden değerlendirilmesini ve müdahalesini sağlamak için hastanın ilk değerlendirmesini yaparak hasta akışını sürdürmek, birim

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ EL KİTABI

SAĞLIK HİZMETLERİ EL KİTABI SAĞLIK HİZMETLERİ EL KİTABI Sağlık Hizmetleri ile ilgili detaylı bilgiye ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu websitesi üzerinde Kampusta Yaşam/Sağlık Hizmetleri; Intranet üzerinde Kampusta Yaşam/ Sağlık Hizmetleri

Detaylı

TEMİNATLAR : Kaza ve Hastalık Durumunda Acil Tıbbi Tedavi : İlaç : Acil Diş Tedavisi : Tıbbi Nakil :

TEMİNATLAR : Kaza ve Hastalık Durumunda Acil Tıbbi Tedavi : İlaç : Acil Diş Tedavisi : Tıbbi Nakil : TEMİNATLAR : Kaza ve Hastalık Durumunda Acil Tıbbi Tedavi : Sigortalı'nın, bu poliçe kapsamındaki acil hastalıklardan birinin gerçekleşmesi (acil hastalıklar listesi Ek-1 de sunulmuştur) veya yaralanması

Detaylı

KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye İlişkin Yönetmelik

Detaylı

SAĞLIK SİGORTASI. Temel Sigorta

SAĞLIK SİGORTASI. Temel Sigorta SAĞLIK SİGORTASI Temel Sigorta İsviçre de ikamet eden tüm kişiler hastalık ve kazaya karşı sigorta yaptırmak zorundadırlar. Bu temel sigorta yaş, köken ve ikamet statüsü ne olursa olsun, herkes için zorunludur.

Detaylı

ÇANKIRI GAZİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM YILLIK PLAN

ÇANKIRI GAZİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM YILLIK PLAN MESLEK ESASLARI DERSİ PEKİŞTİRİLECEK KONULAR/BECERİLER/LAR Hasta Odası Hazırlama Hasta odası 3 20 20 Eylül 2017 Çarşamba 22 Eylül 2017 Cuma Hasta yatağı yapımı İçinde hasta olan yatağın yapımı Muayene

Detaylı

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI GENEL ŞARTLARI

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI GENEL ŞARTLARI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI GENEL ŞARTLARI Sigortanın Kapsamı Madde1- Seyahat sağlık sigortası ulaşım yollarından herhangi birisini kullanarak yurt içinde, yurt dışına veya yurt dışından ülkemize seyahat

Detaylı

Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu

Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu Allianz dan 1 sigortacılık devrimi! Yeni nesil sigortacılık ürünü; Allianz Modüler Sağlık Sigortası! Değerli Sigortalımız, Tebrikler! Seçim özgürlüğü sağlayan;

Detaylı

SENSEÇ SAĞLIK PAKET BİLGİLENDİRME FORMU

SENSEÇ SAĞLIK PAKET BİLGİLENDİRME FORMU SENSEÇ SAĞLIK PAKET En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye

Detaylı

ANKARA SİGORTA AS SAĞLIK POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU

ANKARA SİGORTA AS SAĞLIK POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU ANKARA SİGORTA AS SAĞLIK POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer

Detaylı

ULUSAL KAZA YARALANMA VERİTABANI (UKAY)

ULUSAL KAZA YARALANMA VERİTABANI (UKAY) TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ULUSAL KAZA YARALANMA VERİTABANI (UKAY) EĞİTİM MODÜLÜ I Kodlama İlkeleri 1 21-23 Haziran 2012 ANKARA UKAY KAPSAMI Ulusal Kaza Yaralanma

Detaylı

Ekte yer alan Teminat Seçenekleri Tablosu (Bknz. Sayfa 4) yardımıyla seçtiğiniz teminat yapısının kodunu (örneğin H3) aşağıdaki kutucuklara giriniz.

Ekte yer alan Teminat Seçenekleri Tablosu (Bknz. Sayfa 4) yardımıyla seçtiğiniz teminat yapısının kodunu (örneğin H3) aşağıdaki kutucuklara giriniz. BASİDAV & BASİSEN ÜYELERİNE VE EŞ/ÇOCUKLARINA YÖNELİK GRUP SİGORTASI BAŞVURU FORMU A. ÜRÜN SEÇİMİ Ekte yer alan Teminat Seçenekleri Tablosu (Bknz. Sayfa 4) yardımıyla seçtiğiniz teminat yapısının kodunu

Detaylı

TÜRK TELEKOM & ACIBADEM MOBİL HEDİYE MEDİKAL KOÇLUK KAMPANYASI KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOM & ACIBADEM MOBİL HEDİYE MEDİKAL KOÇLUK KAMPANYASI KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOM & ACIBADEM MOBİL HEDİYE MEDİKAL KOÇLUK KAMPANYASI KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ 1. Türk Telekomünikasyon A.Ş. nin ( Türk Telekom ) sabit telefon hizmetinde gerçek kişi bireysel aboneleri ( Abone

Detaylı

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2012/15314 KONU : GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 17 TEMMUZ 2012 SALI Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık

Detaylı

YURTİÇİ SEYAHAT SİGORTASI

YURTİÇİ SEYAHAT SİGORTASI YURTİÇİ SEYAHAT SİGORTASI TEMİNATLAR Teminat Limiti Tıbbi Tedavi Teminatı + Gıda Zehirlenmesi + Sigortalının Tıbbi Nedenlerle Nakli + Geri Dönüş Seyahati + Sigortalının Cenazesinin Nakli Limit: Azami 2.000.-TL

Detaylı

VAKIFKART 7/24 ASİSTANS İLE HANGİ HİZMETLERDEN YARARLANABİLİRSİNİZ? TEKNİK YARDIM

VAKIFKART 7/24 ASİSTANS İLE HANGİ HİZMETLERDEN YARARLANABİLİRSİNİZ? TEKNİK YARDIM VAKIFKART 7/24 ASİSTANS İLE HANGİ HİZMETLERDEN YARARLANABİLİRSİNİZ? TEKNİK YARDIM Aracın Çekilmesi Eğer aracınız arızalandı veya bir kazaya uğradıysa, VakıfKart 7/24 Asistans ile aracınız hareketsiz duruma

Detaylı

TEMEL SIGORTA WEB EKİM 2017

TEMEL SIGORTA WEB EKİM 2017 TEMEL SIGORTA WEB EKİM 2017 SORU 1: Grup Hayat Sigortası yapılabilmesi için aynı tüzel kişiliğe bağlı olarak çalışan sigortalı sayısı aşağıdaki seçeneklerden hangisinde verilmiştir? A) 5 B) 10 C) 15 D)

Detaylı

7- Kamu personeli ve aile fertlerinin katılım payının tahsili 7.1. Birinci basamak sağlık kuruluşlarında muayene katılım payının tahsili

7- Kamu personeli ve aile fertlerinin katılım payının tahsili 7.1. Birinci basamak sağlık kuruluşlarında muayene katılım payının tahsili 18 Eylül 2009 CUMA Resmî Gazete Sayı : 27353 TEBLĐĞ Maliye Bakanlığından: TEDAVĐ KATILIM PAYININ UYGULANMASI HAKKINDA TEBLĐĞ (SIRA NO: 12) 1- Amaç Bu Tebliğin amacı; kapsama dahil kişilerden, ayakta tedavilerinde

Detaylı

HASTA KAYIT, YATIŞ VE TABURCULUK İŞLEMLERİ PROSEDÜRÜ

HASTA KAYIT, YATIŞ VE TABURCULUK İŞLEMLERİ PROSEDÜRÜ Sayfa No 6/1 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Kalite Temsilcisi Kalite Yönetim Direktörü Başhekim 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; Özel Çevre Hastanesi teşhis ve tedavi görecek, yatışına karar verilen hastaların

Detaylı