SMART Security Management Art

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SMART Security Management Art"

Transkript

1 SMART Security Management Art 1

2 2

3 1 SMART Smart; Securitas ın hizmet kalitesini ölçmek ve dolayısıyla artırmak, anlık raporlama sağlamak, sahadan hem hizmet alan tarafa, hem de Securitas a hızlı bilgi akışı ve iletişim kolaylığı sağlamak amacıyla kullanılan ve geliştirilen bir sistemdir. Securitas Türkiye nin geliştirdiği SMART, sektörün ve hizmet verilen kuruluşların ihtiyaçları doğrultusunda gelişimi sürekli devam eden bir operasyonel bilgi bankasıdır. Yürütülen Güvenlik Hizmetleri hakkında anlık veriler toplanmasını ve bu verilerin gerek Securitas içerisinde gerekse hizmet alan kurumlarla paylaşılmasını sağlayan SMART; Kalite kontrol ve hizmet kalitesini artırmayı, Daha hızlı iletişim ve tepki süreçleri oluşturmayı, Verilen hizmeti sayısallaştırarak güvenliği ölçülebilir bir hizmet halinde sunmayı hedefler.

4 2 Smart Kurumsal Portal; Securitas, sahadan toplayıp Smart Operasyonel Veri Tabanına işlediği Denetimleri, Olay Raporları, Tespit Raporları, Görev Atama ve Sonuçları, Personel Bilgileri, Anketleri, Eğitim -Sınav ve Testleri, Özel Olarak Oluşturulmuş Elektronik Formlarla Toplanan Verileri hizmet verdiği kuruluşun temsilcileri ile doğrudan paylaşır. Securitas Türkiye, teknolojiden yararlanarak hizmet kalitesini sürekli artırmak için çalışmaktadır ve bu süreçte yapılan tüm işlemlerde şeffaflığı esas alır. Securitas ın kurumsal hafızasında yer alan kuruluş ile ilgili operasyonel verilerin tamamına, o kuruluşun temsilcileri kurumsal portal üzerinden doğrudan erişebilirler. Böylece Securitas tan hizmet alan kuruluşların temsilcileri hizmet aldıkları birimler hakkındaki her tür bilgiye Securitas ile aynı anda 7/24 erişime sahiptirler. Öte yandan, aynı kullanıcı adı ve şifre kullanılarak tüm bu verilere Blackberry& Iphone/Ipadlere indirilebilen Securitas yazılımları ile de ulaşılabilmektedir. Blackberry Kurumsal Portal yazılımı ile Securitas tarafından hizmet verilen kuruluşlar veya o kuruluşların görevlendirdikleri danışman firma çalışanları, Securitas ın kullanmakta olduğu formlar ile ilgili birimleri denetleyebilir ve Kurumsal Portal üzerinden kendi denetim sonuçlarını Securitas sonuçları ile karşılaştırarak sürecinin objektifliğini gözlemleyebilirler.

5 - Güvenlik şirketinden nasıl bir hizmet alıyorum? görev doğrulanmaktadır. Öte yandan, görevlerin yapılıp yapılmadığı, ne zaman, ne şekilde ve kim tarafından yapıldığı da belgelenmekte ve anlık olarak raporlanmaktadır. Hizmet alan kuruluşlar, Securitas ın gerçekleştirdiği denetim sonuçlarına; Kurumsal Portal, Ipad / Iphone ve Blackberry üzerinden, kendilerine özel açılan firma hesaplarını kullanarak ulaşabilirler.

6 6 - Dağ başındaki tesisimin güvenliği ne durumda? PDA lara atanmış görevler ve rutin kontroller sayesinde, ilgili kişinin görevi başında olduğunu ve görevini zamanında yerine getirdiği bilgisine ulaşılabilir.

7 5 Smart-M PDA Sahada bulunan Securitas güvenlik görevlileri veri girişlerini yapmak ve sistem tarafından gelecek yönlendirmeleri takip etmek için Smart Mobile (Smart-M) PDA ları kullanmaktadırlar. Securitas tarafından sahada yapılan risk analizi çalışmaları ve hizmet alan kuruluş temsilcilerinin istekleri doğrultusunda hazırlanan tüm görevler PDA cihazlarına sistem tarafından gönderilmektedir. Bu görevler genel anlamda devriye veya sahada yapılan kontroller ile ilgili olabileceği gibi, hizmet alan kuruluşun ve ilgili birimin raporlama, kayıt altına alma ihtiyaçlarına yardımcı faaliyetleri de kapsayabilmektedir. Securitas ın kullandığı PDA cihazları suya, toza, darbeye ve şoka dayanıklı endüstriyel sınıfta cihazlardır. Kısa bir eğitim ile güvenlik görevlileri kolayca cihazı kullanıp, sistemi uygular hale gelebilmektedir. Bu sistemin, kullanılan geleneksel EDKS sistemlerinden en temel farkı: kullanıcısını bilgilendirmesi, yönlendirmesi ve görev esnasında karşılaşabileceği öngörülen durumlarda davranış şeklinin ne olması gerektiğini aktararak standart dışı uygulamaları ve insan hatalarını en aza indirmesidir. Bu sürecin tamamının anlık olarak raporlanabilmesi/ yönetilebilmesi de sistemin diğer önemli avantajıdır. Bu sistem ve cihazlar sayesinde, güvenlik görevlisinin görev alanında bulunan barkodları okutması ya da alanın resmini çekmesi ile gerçekleştirilmiş olan görev doğrulanmaktadır. Öte yandan, görevlerin yapılıp yapılmadığı, ne zaman, ne şekilde ve kim tarafından yapıldığı da belgelenmekte ve anlık olarak raporlanmaktadır.

8

9 7 Bir kapının kilitlenmesinin görev olarak atanması durumunda; Bu kapının istenilen zamanda kilitlenmesini sağlayabilir, farklı sebeplerden dolayı kilitlenemiyorsa bu sebeplerin her biri için farklı önlemler alınması konusunda güvenlik görevlisini yönlendirebilir ve bu durumların her biri için farklı kişiler haberdar edilebilir. Kapının kilidi bozuk ise, belirtilen telefon numarası aranarak çilingir çağırılması istenebilir, içeride halen personel çalıştığından kapı kilitlenemiyorsa personel müdürünün otomatik olarak e-posta ile haberdar edilmesini sağlanabilir ve bu görevin zamanında yapılıp yapılmadığının yanı sıra ne zaman yapıldığı da takip edilebilir. Smart-M PDA Olay Tespit Raporları Smart-M PDA sistemi ile hizmet verilen kuruluşlarda güvenlik tehdidi oluşturabilecek durumları, herhangi bir şekilde işletme kurallarına aykırı gelişen olayları, güvenlik görevlileri birden çok resim çekip, ekleyebildikleri olay-durum tespit raporları ile anlık olarak gerek kendi üstlerine gerekse hizmet verilen kurum ilgililerine raporlayabilmektedirler.

10 8 PDA cihazlarına; Anketler gönderilebilir: Securitas, böylece personel ihtiyacı analizini sağlar ve doğru reaksiyonlar alarak personelin çalışma şartlarını iyileştirmek için gereken önlemleri alır. Eğitimler ve sınavlar gönderilebilir: Securitas, sınavlarla personellerin eğitim ihtiyaçlarını belirler ve yine cihazlar üzerinden gönderilen eğitimlerle bu ihtiyaçları en kısa sürede gidermeyi hedefler. Cihazlara bilgi mesajları gönderilebilir: Cihazlara alınması gereken güvenlik tedbirleri ile ilgili bilgilendirme mesajları gönderilerek güvenlik görevlilerine günün ya da görev yapılan birimin hassasiyetleri ile ilgili bilgilendirme yapılabilir. Güvenlik görevlisi, rutine alışma ve mesleki körlükten kurtulabilir: Sistemde güvenlik görevlilerinin Rutine Alışma - Mesleki Körlükten kaynaklanan hatalar yapmasını engellemek için geliştirilmiş özel mekanizmalar, önlemler bulunmaktadır. Bunların arasında; Barkodların karıştırılması, Rastgele kaydırılmış görev zamanlamaları, Listelenmeyen saklı görevler yer almaktadır.

11 - Deponun kapısı kilitlenmiş midir? Securitas, Smart- M PDA sistemini kullanarak sahada yapılması gereken planlanmış işlerin istenilen zamanda ve en doğru şekilde yapılmasını sağlar.

12 - Tesisim gerçekten güvende mi? Kameralar kayıt yapıyor mu? Tel örgüler ne durumda? Securitas Smart-M PDA kullanan güvenlik görevlisi yaşanan olayları, fark ettiği riskleri PDA cihazını kullanarak resimli şekilde kendi üstlerine ve hizmet alan kuruma anlık olarak bildirir.

13 11 Smart ve Denetim Süreçleri Smart üzerinde genel kullanımda olan formların yanı sıra hizmet yerlerine özel denetim formları; Securitas Kalite Risk Departmanı tarafından yapılan risk analizleri ve hizmet verilen kuruluş temsilcilerinin ihtiyaçları/ istekleri doğrultusunda oluşturulmaktadır. Yapılan denetimlerin sonuçları, ayrıntılı bir şekilde ilgili birimlere raporlanmakta olup, birimlerdeki hizmet kalitesinin zaman içerisindeki değişimi hergün izlenebilmektedir. Eksikliklerin belirtildiği raporlar ilgili birim ve kişilerle paylaşılmakta ve bu eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi yolunda Securitas Türkiye sürekli çalışmaktadır. Öte yandan, birimler hakkındaki denetim sonuçları, riskler ve iyileştirme olanaklarına dair bilgilere Smart üzerinden ulaşılabilmekte ve bu bilgiler kullanılıp doğru önlemler alınarak, güvenlik risklerinin en aza indirilmesi hedeflenmektedir. Securitas tarafından hizmet verilen kuruluşlar kurumsal portal üzerinden detaylı raporlara ulaşabilmektedirler.

14 12 Smart-M Blackberry Securitas Türkiye İdari Personeli, Blackberry Akıllı telefonlar ile donatılmıştır. Securitas idari personelleri, ilgili Bölge Müdürlüğü veya Proje Koordinatörlüğü tarafından planlanan denetimleri, Blackberry ile sahada, yerinde ve doğrudan gerçekleştirebilmektedir. Denetimlerin, gerçekleşip gerçekleşmediği ve sonuçları sürekli takip edilebilmektedir. Amaç hizmet verilen birimlerde yaşanabilecek aksaklıkları yaşanmadan önlemek, sahada verilen hizmetin kalitesini sürekli kontrol altında tutmaktır. Yapılan denetimlerin sonucu, denetimin yapıldığı anda otomatik olarak e-posta ile hizmet alan kuruluş temsilcileri ile de paylaşılmaktadır. Securitas personeli, Blackberry platformu üzerinde çalışan özel bir yazılım ile saptadıkları riskleri ve yapılan müşteri görüşmelerini kayıt altına alarak, verilen hizmeti iyileştirme odaklı hareket eder. *Smart-M Dinamik Form; Hizmet verilen kuruluşların veri toplama ihtiyaçlarına destek olunması amacıyla özel olarak tasarlanan formlar dinamik form ile oluşturulmaktadır. Dinamik form ile elde edilen veriler, hizmet verilen kuruluşların isteğine göre özel raporlara dönüştürülebilir. Excel tabloları veya kağıt üzerinde tutulan kayıtların dinamik formlara aktarılarak PDA üzerinden doldurulması sağlanmaktadır. Böylece ihtiyaç duyulan kayıtlara dosyaları karıştırmadan, faks beklemeden Securitas Kurumsal Portal üzerinden kolayca ulaşılmaktadır. * Smart tarafından geliştirilen yeni bir modül olan Smart - M Dinamik Form aktif olarak kullanılmakta.

15 - Acaba bugün Bursa daki fabrikamıza kaç araç giriş yaptı? - Peki geçen ay kaç araç giriş yapmıştı? Securitas Smart-M Dinamik Form kullanılarak PDA cihazları üzerinden istenilen kayıtları, istenilen şekilde tutabilir ve istenilen başlıklar altında raporlanabilir.

16 14 Smart üzerinden oluşturulan formlara; Barkod okuması, fotoğraf, çizim ve fotoğraf üstü açıklayıcı çizimler gibi kağıt üzerinde gerçekleştirilemeyecek dökümanlar eklenebilmektedir. Böylece sadece kağıt üzerindeki formu aktarmakla kalmayarak mevcut formlara değer katılmaktadır. İstenilen sayısal veriler için otomatik toplam alanları oluşturulabilmektedir. Mesela tek birime gün içinde kaç kg hammadde girişi yapıldığını ya da geri kazandırılan ürün bedelinin ne kadar olduğunu ya da x plakalı aracın saat kaçta giriş / çıkış yaptığı sadece birkaç tık ile her zaman her yerden öğrenilebilir. Bu formlarda bulunan her bir veri parçası için sınırsız filtreleme yapabilmekte ve bu sayede aranan bilgiye kolayca ulaşılabilmektedir. Öte yandan, doldurulan her formun bir kopyası istenen adreslerine otomatik olarak gönderilebilmektedir.

17 Securitas, iş süreçlerini optimize etmek, verimli ve hızlı çalışma anlayışı ile hizmet verdiği kuruluşlara daha iyi hizmet sunmak ve kendi kurumsal yapısı içerisinde iş zekasından faydalanmak için Oracle E Business Suite ERP sistemini kullanmaktadır. Ayrıca Securitas, Smart sistemini gerekli bilgiler ile buradan beslemektedir.

18

19

20 Kuzey Amerika da, Avrupa da, Latin Amerika da, Orta Doğu da, Afrika da ve Asya da toplam 50 ülkede, her müşterimizin bireysel gereksinimlerine uygun güvenlik çözümleri sağlamaya odaklanıyoruz. Küçük ve orta ölçekli işletmelerden, havalimanlarına kadar birçok alanda, çalışanımızla hizmette fark yaratıyoruz. Çalışma felsefemizin temelini güvenlik bilgisi oluşturuyor. Securitas Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Ceyhun Atıf Kansu Cad. 112/15-18 Balgat Ankara securitas.com.tr

Resepsiyon Hizmetleri

Resepsiyon Hizmetleri Resepsiyon Hizmetleri 2 31 Hoşgeldiniz Çözüm odaklı resepsiyon görevlileriyle çalışmak kurumun pozitif imaj yaratmak adına atabileceği en büyük adımdır. İmaj kapıda başlar ve ilk izlenimin ikinci bir şansı

Detaylı

ÇEVRE YAZILIMI sayesinde danışmanlık firmaları kendi sorumluklarındaki tesislerin ve danışmanların detaylı yönetimini gerçekleştirebilmektedirler.

ÇEVRE YAZILIMI sayesinde danışmanlık firmaları kendi sorumluklarındaki tesislerin ve danışmanların detaylı yönetimini gerçekleştirebilmektedirler. C EVRE YAZILIMI Çevre Danışmanlık ve Takip Yazılımı Yazılımın Tanımı ÇEVRE YAZILIMI tesislere çevre danışmanlığı hizmeti veren danışmanlık firmalarının her türlü faaliyetlerinin otomasyonunun sağlanması

Detaylı

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Sahayı Bilerek Yönetin Başarsoft, hayatınıza harita tabanlı çözümler sunar. Saha İş Gücü Yönetim Sistemi Nedir? Kurum ve firmaların, saha işlerini

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi METOT EĞİTİM LTD.ŞTİ. / CAMPUSIUMPRO / LMS TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sayfa 1 CampusiumPro Nedir? CampusiumPro 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Türkiye nin İlk Özel İtfaiye Girişimi İtfaiye, Kurtarma ve Çevre Koruma Hizmetleri

Türkiye nin İlk Özel İtfaiye Girişimi İtfaiye, Kurtarma ve Çevre Koruma Hizmetleri Türkiye nin İlk Özel İtfaiye Girişimi İtfaiye, Kurtarma ve Çevre Koruma Hizmetleri 3 Bizim işimiz korumak! Siz ve değerleriniz için tehdit oluşturabilecek her alanda çözüm üretmeyi hedefliyor ve bunun

Detaylı

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 Doğrudan Temin Sistemi (DTS) Hakkında Doğrudan Temin Sistemi Nedir? Üniversitemiz harcama birimleri tarafından yapılan doğrudan temin alımlarının

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi; içerisinde online olarak 360 Dereceye kadar Performans Yönetimi, Anket Yönetimi ve Öneri Yönetimi yapabileceğiniz pratik, esnek ve

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

KAMU HESAPLARI BİLGİ SİSTEMİNDE BÜTÇE VE KESİN HESAP RAPORLARI İÇİN MERKEZ HARCAMA YETKİLİSİ YETKİLENDİRME KILAVUZU

KAMU HESAPLARI BİLGİ SİSTEMİNDE BÜTÇE VE KESİN HESAP RAPORLARI İÇİN MERKEZ HARCAMA YETKİLİSİ YETKİLENDİRME KILAVUZU KAMU HESAPLARI BİLGİ SİSTEMİNDE BÜTÇE VE KESİN HESAP RAPORLARI İÇİN MERKEZ HARCAMA YETKİLİSİ YETKİLENDİRME KILAVUZU MAYIS 2008 KİMLİK YÖNETİMİ ve BİLGİ GÜVENLİĞİ ŞUBESİ İÇİNDEKİLER 1-SİSTEME GİRİŞ... 3

Detaylı

Bilgi Güvenliği Hizmetleri Siber güvenliği ciddiye alın!

Bilgi Güvenliği Hizmetleri Siber güvenliği ciddiye alın! Bilgi Güvenliği Hizmetleri Siber güvenliği ciddiye alın! 2 Securitas ile Bir adım Önde Olun Bir kurumda çalışanlarla ilgili kişisel bilgilerin internette yayınlanması, interaktif bankacılık sistemi kullanıcısının

Detaylı

XWIZ. İthalat işlemleri sizin için hangi aşamadan başlıyor ise Exwiz Uluslararası Ticaret İthalat Modülü de hazır, İŞLEMLER.

XWIZ. İthalat işlemleri sizin için hangi aşamadan başlıyor ise Exwiz Uluslararası Ticaret İthalat Modülü de hazır, İŞLEMLER. 1 2 XWIZ EULUSLARARASI TİCARET İthalat işlemleri sizin için hangi aşamadan başlıyor ise Exwiz Uluslararası Ticaret İthalat Modülü de hazır, ANAMODÜL EXWIZ Ana Modül SATINALMA Satınalma Modülü İŞLEMLER

Detaylı

Bütçelemenin En Kolay Hali!

Bütçelemenin En Kolay Hali! Bütçelemenin En Kolay Hali! LOGO MIND BUDGET, GELİŞMİŞ YAZILIM MİMARİSİ İLE BÜTÇE HAZIRLAYAN KULLANICILARA ESNEK VE GÜVENLİ BİR ÇALIŞMA PLATFORMU SUNUYOR. GÜÇLÜ KONTROL MEKANİZMALARI VE HATAYA YER BIRAKMAYAN

Detaylı

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5.

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5. Versiyon 2.5 Page 1 Kapsamlı Bir Veri Denizini Temel Zekaya Dönüştürün Operasyonel verilerinizi temel KPIlar a dönüştürün, karar vermenize yardımcı olacak raporları oluşturun ve ATS Intelligence sayesinde

Detaylı

ACRON BİLİŞİM. Destek Hizmetleri Sunumu

ACRON BİLİŞİM. Destek Hizmetleri Sunumu ACRON BİLİŞİM Destek Hizmetleri Sunumu ACRON Destek Hizmetleri PARTNER CENTER SAP Portal OF EXPERTISE / Mobile Platform Kişiler Rol Bazlı Eğitim Yüksek Danışman Tecrübesi Destek Danışmanlık Uzmanlığı Süreçler

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi Campusium Nedir? Campusium 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet tabanlı bir yazılımdır. Neler Yapabilirsiniz? Canlı Dersler Sanal sınıflar

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

YEMEKHANE TAKİP SİSTEMİ

YEMEKHANE TAKİP SİSTEMİ YEMEKHANE TAKİP 2.0 YEMEKHANE TAKİP SİSTEMİ 1- PROGRAMIN AMACI : Bu Program Yemekhane Girişlerini Kontrol Altına Almak İçin Tasarlanmıştır. Personellerin Yemekhane Girişlerinde Yapmaları Gereken ( Parmak

Detaylı

Altasoft kolay anlaşılan, kolay uygulana ve yalın bir yazılımdır.

Altasoft kolay anlaşılan, kolay uygulana ve yalın bir yazılımdır. Yönetim Sistemlerinin uygulanmasında ve sürdürülmesinde çok önemli sıkıntılar ve kayıplar yaşanmaktadır. Altasoft bu sıkıntıları ve kayıpları en aza indiren çözümleri içeren bir yazılımdır. Çok sayıda

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici Şeffaf İnsan Kaynakları Aktif personel Etkin yönetici HR-WEB ile Fark Yaratacak uygulamalar! HR-WEB İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetimi çözümümüz, uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz ve iş dünyasının

Detaylı

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başarsoft Su Kalite Bilgi Dokumanı 10.10.2013 İçindekiler 1. SU KALITE SİSTEMİ... 2 1.1 Sistemin Genel Amaçları:... 3 1.2 Kullanılan Bileşen ve Teknolojiler:... 4 2. UYGULAMALARA

Detaylı

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ Depolarını 2008 den günümüze 130 Firma 1.000 Kullanıcı İle Yönetiyor! SmartWM DEPO YÖNETİMİ Çözüm Ortaklarımız SENTIA BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN TİC. LTD.ŞTİ AKTİF PROJE VE DANIŞMANLIK ERBİLİŞİM BİLGİSAYAR

Detaylı

E-Belediye Uygulaması Nedir?

E-Belediye Uygulaması Nedir? E-Belediye Uygulaması Nedir? E-Belediye uygulaması, teknoloji tabanlı kentsel yönetim sürecinin en önemli uygulamalarından bir tanesidir. Cep telefonlarına veya tabletlere yüklenen uygulama sayesinde kullanılan

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. ANKARA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. ANKARA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü Sayı : 72108019/710.01 Konu : e-nabız Kullanımının Teşvik Edilmesi Hk. DAĞITIM YERLERİNE Bakanlığımız, sağlık hizmetlerinden faydalanan hastaların kişisel sağlık

Detaylı

Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. Sözleşme Yönetim Yazılımı

Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. Sözleşme Yönetim Yazılımı Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş Sözleşme Yönetim Yazılımı Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. 2003 Yılında kuruldu. Alışan Group Şirketi ISO 9001 Certified Microsoft Çözüm Ortağı Custom Solutions Competency

Detaylı

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir.

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Opcode Yazılım Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Şirketin çalışma alanları arasında; Nükleer tıp sektörüne yönelik otomasyon yazılımları,

Detaylı

Akademik Veri ve Performans Yönetim Sistemi. Kısa Tanıtım Kılavuzu

Akademik Veri ve Performans Yönetim Sistemi. Kısa Tanıtım Kılavuzu Akademik Veri ve Performans Yönetim Sistemi Kısa Tanıtım Kılavuzu Sistem Hakkında Sisteme Giriş Akademik Çalışmalara Yönelik Veri Alanlarının Detaylı Olarak Tasarlanmasının Nedeni Kişisel Verilerin Girilmesi

Detaylı

HSE RADAR. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016

HSE RADAR. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016 HSE RADAR İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016 Copyright 2016 İçerik 1. HSE RADAR NEDİR? 2. HSE RADAR IN UYGULAMA ALANLARI 3. HSE RADAR

Detaylı

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın.

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. arias yatırım yönetim sistemi ne hoşgeldiniz. arias yatırım yönetim sistemi modern, yenilikçi ve pratik bir proje yatırım takip ve kontrol sistemidir

Detaylı

JetSMS Direct Çözümü

JetSMS Direct Çözümü JetSMS Direct Çözümü Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS Direct Nedir? JetSMS Direct gelişkin özellikleri ile güvenilir ve stabil çözümler sağlar JetSMS Direct son derece kapsamlı bir SMS yönetim

Detaylı

OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI

OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Politika nın Kapsamı 3 3. Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz? 3 4. Bilgileri Ne Zaman ve Hangi Araçlarla Topluyoruz? 4 5. Ne Tür Kişisel

Detaylı

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş 10.Y IL sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş sidrateknikservis arıza takip yazılımı NEDİR? Sidra Teknik Servis ve Arıza Takip Yazılımı arıza takibi yapan firmalar için geliştirilmiştir.

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI. Hazırlayanlar Fatma Didem GÜRKAN Endüstri Mühendisi Ahmet Alper ÇALIŞKAN Endüstri Mühendisi

İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI. Hazırlayanlar Fatma Didem GÜRKAN Endüstri Mühendisi Ahmet Alper ÇALIŞKAN Endüstri Mühendisi İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI Hazırlayanlar Fatma Didem GÜRKAN Endüstri Mühendisi Ahmet Alper ÇALIŞKAN Endüstri Mühendisi Ajanda 1) İş Süreç Yönetimi (BPM) 2) BPM Yazılımları 3) Farklı

Detaylı

Millenicom Bulut Santral Servisi. Bulut Çözümler

Millenicom Bulut Santral Servisi. Bulut Çözümler Millenicom Bulut Santral Servisi Bulut Çözümler Bulut Santral Nedir? Müşteri lokasyonuna kurulu olan fiziksel bir santralin tüm özelliklerini, bulut teknolojisinin faydalarıyla birleştirilerek sunan Kurulum,

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 3 3. BAŞVURULAR... 7 4. SİSTEM KİLİDİNİN

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 3 3. BAŞVURULAR... 7 4. SİSTEM KİLİDİNİN

Detaylı

BAŞARI HİKAYESİ. AVM Kişi Sayım ve Raporlama Yönetim Paneli

BAŞARI HİKAYESİ. AVM Kişi Sayım ve Raporlama Yönetim Paneli BAŞARI HİKAYESİ AVM Kişi Sayım ve Raporlama Yönetim Paneli Müşteri Corio, dünyanın perakende odaklı en büyük gayrimenkul yatırım şirketlerinden biridir. Alışveriş Merkezleri geliştirme, iyileştirme ve

Detaylı

Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları

Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları IIİ,c Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları TEGSOFT Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları TegsoftCC Çağrı Merkezi ürünü, anlık ve geçmişe yönelik detaylı raporları ile Çağrı Merkezi yönetiminizi kolaylaştırmaktadır.

Detaylı

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 www.webrazzi.com 2/16 Rapor Hakkında Bu araştırma Türkiyeʼde mobil internet kullanımı ve 3Gʼnin bilinirliğini ölçmek amacıyla Webrazzi okuyucuları

Detaylı

Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli?

Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli? Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli? İçindekiler 3 GİRİŞ 4 MALİYET SİSTEM GEREKSİNİMİ 6 ÜRETİM ve PLANLAMA SİSTEM GEREKSİNİMİ 8 GÜVENLİK GEREKSİNİMLERİ 9 ÜLKE KOŞULLARINA

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta:

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta: Komple Faks Çözümü Sunucu-İstemci Yapısı Gelen & Giden Fakslar Arşiv Her yerden Erişim E-posta ile gönderim Her türlü doküman Telefon rehberi Toplu Faks Otomatik Faks Antetli fakslar Faks üzerinde değişiklik

Detaylı

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur.

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. twitter.com/microdestek facebook.com/microdestek İş ve Dava Takibi daha kolay! KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. Tek bir programla ofisinizin tüm işlemlerini

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

gururluyuz! YAZILIM SİSTEMLERİ

gururluyuz! YAZILIM SİSTEMLERİ YAZILIM SISTEMLERI YAZILIM SİSTEMLERİ yazılım paketlerimiz GOLD Pet Klinikleri ve Hastaneler İçin SİLVER Belediyeler ve Hayvan Barınakları İçin BRONZ Büyükbaş Klinik ve Hastaneleri İçin ÜNİVERSİTE Vet.Fak.

Detaylı

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir.

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. ENTEGRE ŞERİT ÜRETİM YAZILIMI Octopus BS Entegre Şerit Üretim Yazılımı Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. Ham döküm girişi

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ Genel Merkezi

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ Genel Merkezi MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ Genel Merkezi Tarih :06 / 06 / 2015 Sayı :2015 / 05-348 GENELGE-18 İL BAŞKANLIĞINA 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25.Dönem Milletvekili Genel Seçiminde: Yüksek Seçim Kurulu

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı

Akademi. Denetim Kalite Kontrol. Danışmanlık

Akademi. Denetim Kalite Kontrol. Danışmanlık Akademi GO Denetim Kalite Kontrol Danışmanlık G-SEC Akademi, uzman eğitim kadrosu ile, sınıf eğitimleri gerçekleştirmekte ve bunları, düzenlediği işbaşı ve saha eğitimleri ile desteklemektedir. Güvenlik

Detaylı

ESİS Projesi. Kaynaklar Bakanlığı

ESİS Projesi. Kaynaklar Bakanlığı ESİS Projesi Hem ulusal, hem de uluslararası platformda enerji, bir ülkenin politika üretmesi ve uygulaması gereken en önemli stratejik alanlardan birisidir. Ülkemiz de sahip olduğu kritik jeopolitik konumu

Detaylı

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI İÇİNDEKİLER 1. Giriş...3 2. Politika nın Kapsamı...3 3. Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz?...3 4. Hangi Bilgileri, Ne Zaman ve Hangi Araçlarla

Detaylı

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

e-not Sistemi Adnan Menderes Üniversitesi

e-not Sistemi Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Eğitim Not Sistemi e-not Sistemi Adnan Menderes Üniversitesi Özgür GÜVEN GÜNAY oguven@adu.edu.tr Amaç Nedir? AMAÇ: Tıp Fakültesi eğitim detaylarının güvenli bir ortamda saklanarak

Detaylı

Mobil Çözümler. Uygulamalar: Kullanıcılar: Platformlar: Bor Yazılım 2007 yılından beri mobil yazılım üreten bir ekiptir.

Mobil Çözümler. Uygulamalar: Kullanıcılar: Platformlar: Bor Yazılım 2007 yılından beri mobil yazılım üreten bir ekiptir. Çözdüğü Problemler Mobil Çözümler Uygulamalar: Bor Yazılım 2007 yılından beri mobil yazılım üreten bir ekiptir. 2007 and 2013 yılları arası yaklaşık 40 adet uygulama geliştirilmiştir. Vodafone için 20

Detaylı

Sedna F&B Depo Stok Yönetimi. Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar

Sedna F&B Depo Stok Yönetimi. Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar Sedna F&B Depo Stok Yönetimi Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar Kartlar üzerindeki birim tanımlarını kullanarak tüm stok

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü LOS Energy Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. 2003 Yılında kuruldu. Alışan Group Şirketi ISO 9001 Certified Microsoft Çözüm Ortağı Custom Solutions Competency Data Management

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir.

MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir. Neden MailStore! Hatırlatma : Arşivleme, posta sunucusunda herhangi bir değişiklik gerektirmez MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir.

Detaylı

Toprak Veri Tabanı ve ÇEMobil-BGS nin Tanıtılması. Ahmet KÜÇÜKDÖNGÜL Mühendis (Orman Mühendisi)

Toprak Veri Tabanı ve ÇEMobil-BGS nin Tanıtılması. Ahmet KÜÇÜKDÖNGÜL Mühendis (Orman Mühendisi) Toprak Veri Tabanı ve ÇEMobil-BGS nin Tanıtılması Ahmet KÜÇÜKDÖNGÜL Mühendis (Orman Mühendisi) SUNUM PLANI Toprak Toprak Veritabanı Ulusal Toprak Veritabanı Çalışmaları:ÇEM-Toprak Veritabanı ÇEMobil :

Detaylı

Persono Performans Yönetim Sistemi

Persono Performans Yönetim Sistemi Persono Performans Yönetim Sistemi Performans Değerlendirme, işletmenin stratejik, taktiksel ve operasyonel amaçlarını gerçekleştirmesinde, çalışanların işin nitelik ve gereklerini yerine getirmek için

Detaylı

Belediye Mobil Uygulama

Belediye Mobil Uygulama Belediye Mobil Uygulama Belediye Mobil Uygulama Belediye Mobil Uygulaması ile vatandaşlar belediye hakkındaki gerekli bilgi, haber ve etkinlikleri buradan öğrenebilir, işlemlerini mobil uygulama üzerinden

Detaylı

Qdenetim ve Qdestek (Sistem Danışmanlık) Hakkında

Qdenetim ve Qdestek (Sistem Danışmanlık) Hakkında Qdenetim ve Qdestek (Sistem Danışmanlık) Hakkında Sistem Danışmanlık (http://e-defterdar.com), 2001 yılında faaliyetlerine başlamış olup, müşterilerinin performans ve verimliliklerini arttırmaya yönelik

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Üsküdar EBYS sistemine giriş için, kullanıcı ismi ve şifre gereklidir. Kullanıcı İsmi: Bu alana, EBYS kullanıcı isminizi giriniz. Bu alan, eğer

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Sistemi ve OtelCrm.net Uygulaması

10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Sistemi ve OtelCrm.net Uygulaması 10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Sistemi ve OtelCrm.net Uygulaması OtelCrm.net Nedir? İŞLETMELERDE BİLDİRİM SÜREÇLERİNİN ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILMASINI SAĞLAMAK İÇİN YAZILMIŞ WEB TABANLI BİR UYGULAMADIR.

Detaylı

Bizex Fuar Sipariş Takip Sistemi Kullanım Klavuzu

Bizex Fuar Sipariş Takip Sistemi Kullanım Klavuzu Bizex Fuar Sipariş Takip Sistemi Kullanım Klavuzu Bizex Bizex Fuar Sipariş Takip Yazılımı, yurtiçi ve yurtdışı fuarlarda ürünlerini sergileyen firmaların, fuarlarda veya showroomda müşteri ile görüşme

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1- Biotekno Hakkında... 2 2- Kullanıcı Bilgileri... 3 3- Uygulamanın İndirilmesi... 3 4- Ayarlar... 5 5- SMS Gönderimi... 5 6- Raporlar... 10 7- SMS Kişiselleştirme...

Detaylı

PROFESYONELİNE BIRAKIN! ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ. Eagleye Heat Treatment Quality & Management System

PROFESYONELİNE BIRAKIN! ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ. Eagleye Heat Treatment Quality & Management System Eagleye Heat Treatment Quality & Management System ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ PROFESYONELİNE BIRAKIN! HQM; ısıl işlem tesisinizdeki üretim süreçlerini izler ve hızlandırır Esnek ekran geçişleri

Detaylı

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK www.globaxsoft.com 28.10.2016 1 www.advancity.com.tr HAKKIMIZDA 1999 dan bu yana faaliyet gösteren Advancity uzaktan eğitim ve yazılım çözümleri sunmaktadır. Ofislerimiz:

Detaylı

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım Hakkımızda LOGOBI Yazılım A.Ş. iş zekası alanında faaliyet gösteren, Türkiye de sahip olduğu yüzlerce müşterinin

Detaylı

İLETİŞİM PROSEDÜRÜ. 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi ndeki iletişim yöntemlerini ve sorumlulukları belirlemektedir.

İLETİŞİM PROSEDÜRÜ. 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi ndeki iletişim yöntemlerini ve sorumlulukları belirlemektedir. Sayfa 1/5 Revizyon Takip Tablosu REVİZYON NO TARİH AÇIKLAMA 00 01.03.2012 İlk Yayın 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi ndeki iletişim yöntemlerini ve sorumlulukları belirlemektedir.

Detaylı

ALYANS KULLANIM KILAVUZU. Yayın Tarihi :

ALYANS KULLANIM KILAVUZU. Yayın Tarihi : ALYANS KULLANIM KILAVUZU Yayın Tarihi : 2018.05.07 İçindekiler 1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2. MENÜLER... 3 3. LOGİN... 6 4. KULLANICI MENÜSÜ... 7 5. İÇERİK OLUŞTUR... 8 6. PANELİM... 9 7. PROFİLİM... 10 8. SÜREÇLERİM...

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

e- - ÇED- 1 DOĞAKA Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Eğitim Semineri Yrd. Doç. Dr. Ergün PEHLİVAN 28-29- Mayıs 2014 5/27/14

e- - ÇED- 1 DOĞAKA Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Eğitim Semineri Yrd. Doç. Dr. Ergün PEHLİVAN 28-29- Mayıs 2014 5/27/14 DOĞAKA Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Eğitim Semineri Yrd. Doç. Dr. Ergün PEHLİVAN 28-29- Mayıs 2014 1 Çevrimiçi ÇED Süreci Yöne8mi Projesi 1.Aşama (e- ÇED - 1) 2012 yılı YaGrım Programında yer alan

Detaylı

SECURITAS İTFAİYE, KURTARMA VE ÇEVRE KORUMA HİZMETLERİ

SECURITAS İTFAİYE, KURTARMA VE ÇEVRE KORUMA HİZMETLERİ SECURITAS İTFAİYE, KURTARMA VE ÇEVRE KORUMA HİZMETLERİ Securitas İtfaiye Hizmetleri A.Ş. Ceyhun Atıf Kansu Cad. Cevat Muratal İş Mrk. Kat:2 No: 15 06520 Balgat / Ankara / Türkiye www.securitasitfaiye.com

Detaylı

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu :

Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu : Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu : Global ekonominin, rekabetçi baskısının piyasalarda her geçen gün daha yoğun hissedildiği günümüzde, Mobil Bilişim Uygulamaları toplam

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

Üniversite Öğrenci İşleri Otomasyonu

Üniversite Öğrenci İşleri Otomasyonu Üniversite Öğrenci İşleri Otomasyonu Teknik Alt Yapı Microsoft Visual Studio Asp.Net C# Oracle Veritabanı Framework 2 Genel Özellikler Tamamen Web Tabanlı Modüler yapıya sahip Detaylı yetkilendirme yapılabiliyor

Detaylı