Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması

Benzer belgeler
MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. powered by Biotekno

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea

Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu

JetSMS Direct Çözümü

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Sorgulama Servisleri. powered by Biotekno

Akıllı Bas Konuş. Kurumsal Haberleşme Platformu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım

Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu

MULTİTEK IP MONITOR KOLAY KULLANIM KILAVUZU

MAC İşletim Sistemine Sahip Makineler İçin Elektronik İmza Kurulumu

idealab Kullanım Bilgileri

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. powered by Biotekno

SQL 2005 SQL STUDIO MANAGER ACP YAZILIMI KURULUM KILAVUZU

SABİT REFERANS İSTASYONUNDAN DÜZELTME ALINMASI

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Sanal Sınıf Yazılımı Kullanım Kılavuzu

Akıllı Yetenekler Tanıtım Sunumu

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. powered by Biotekno

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Kullanım Dokümanı Büyük Kurumlar

Akıllı Akü den el terminaline veri aktarımı aşağıda belirtilen basamaklar takip edilerek gerçekleştirilir:

WINDOWS VE PARDUS İÇİN İMZAGER KURULUM TALİMATI

NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA KURULUM AŞAMALARI

NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA KURULUM AŞAMALARI

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Platformları. TradeMasterFX Platformları Kullanıcı Kılavuzu

DANIŞMAN ONAYI. Ön Gereksinimler:

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ

Kullanım Kılavuzu. SeekTech. a Bağlanma. Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU

SLCM - Modül (Ders) Grubu Yaratılması

GSM Kartı. Programlama Butonu

Cisco için Jabra SPEAK 450

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ONLINE EĞİTİM BİRİMİ. Online Derslere Giriş Kılavuzu

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

SPEEDSENSE KONFİGÜRASYON ARACI KULLANIM KILAVUZU

AYNİ BAĞIŞ HİZMET GRUBU EĞİTİM DOKÜMANI

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU

Sorumluluk Sınavlarının Hazırlanması YABİL. Sınav Planlama Programı İş

SLCM - Dönemde Açılan Dersler için Şube Tanımlama

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Ipad,Ipone ve Android Mobil Aygıtlar İçin İş Zekası Mobil Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu

Öğretmenler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı

EFT-POS ÖZELLİKLİ MALİ YAZAR KASA CİHAZ EŞLEŞTİRME İŞLEM AKIŞLARI

Transkript:

Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması

Savox BTR-155 Nedir? Savox BTR-155 cihazı, Savox markası tarafından üretilen, Bluetooth özelliği ile telefonlara bluetooth üzerinden bağlanabilen, Anons yapılabilen ve gelen anonsların sesini dışarı vermeye sağlayan, Ses ayarı yapılarak çok gürültülü ortamlarda bile yüksek ses ile anonsların duyulmasını sağlayan, Bas konuş programları ile uyumlu çalışan bir cihazdır. Gürültülü olmayan ortamlarda dahi ses seviyesi kısılarak anonslar dinlenebilir.

Savox BTR-155 ile Bluetooth Bağlantı Kurmanın Yolları Savox BTR-155 cihazını Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulaması ile eşleştirmenin 2 yolu vardır. 1. Telefon Ayarları menüsü içinden 2. Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulaması içinden Telefon ayarları içinden Bluetooth cihazları görüntülenir ve bağlantı kurulması sağlanır. Uygulama içinden Bluetooth menüsü ile cihazlar görüntülenir ve bağlantı sağlanır.

Savox BTR-155 Cihazının Açılması Telefonda ve uygulamada Bluetooth açılmadan önce Savox BTR-155 cihazının açılması gerekir. 1. Savox cihazının ortasında bulunan tuşa uzunca basılır. 2. Orta tuşun sağ üst tarafındaki ışık önce mor, sonra kırmızı sonra da mavi kırmızı yanıp sönmeye başlar ve sesli uyarı verir. Mavi kırmızı yanıp sönmeye başladığında, cihaz bağlantıya hazır anlamına gelmektedir.

Telefon Ayarları Menüsünden Bağlanma 1 2 3 Telefonun ayarlar menüsünden Bluetooth a girilir, Bluetooth açılır. Telefon ile eşleştirilen tüm cihazlar kaldırılır. Cihazları Ara seçeneğinden Savox BTR-155 bulunur, tıklanır ve bağlantı kurulur.

Vodafone Akıllı Bas Konuş Uygulamasından Bağlanma Telefondan Bluetooth açılır. Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulaması açılır. Sol üst köşedeki logodan ya da menü tuşundan uygulama menüsü açılır ve Bluetooth seçilir.

Bluetooth Cihazının Aranması Daha önce bağlantı kurulmuş cihazlar Bluetooth cihazları aranmaya başlar Savox BTR-155 model cihaz bulunur ve tıklanarak bağlantı kurulur.

Uygulama Üzerinde Bluetooth İşaretinin Seçilmesi Savox BTR-155 ile uygulama bağlantısı kurulduktan sonra, anons ekranında hoparlör işaretine tıklanır. Bu ikon Bluetooth ikonuna döner, böylece gelen anonslar Savox cihazından duyulmaya başlar. Bağlantı kurulduktan sonra cihaz üzerindeki ışık yeşil yanıp sönmeye başlar ve telefon sesli uyarı verir. Not: Bu ikon hoparlör ikonu olarak kalırsa, gelen anonslar telefondan duyulacaktır.

Savox ile Anons Yapılması ve Anons Alınması Sol üstte bulunan tuşa uzun basılarak anons başlatılır. Sol altta bulunan ses tuşları ile ses seviyesi arttırılır veya azaltılır. Hoparlörden gelen anonslar hiçbir işlem yapılmadan dinlenir.

Bluetooth Bağlantısının Koparılması 1 2 Bluetooth bağlantısının koparılması için telefon Bluetooth u bildirim paneli ya da ayarlar menüsü içinden kapatılır. Savox BTR-155 cihazının orta düğmesine uzunca basılır. Yeşil yanan ışık mor ışığa dönerek sesli uyarı verir ve cihaz kapatılmış olur.

Ödüllerimiz Biotekno, bugüne kadar geliştirmiş olduğu ürünler ve hizmetlerde göstermiş olduğu performansın sonucu olarak, Türkiye de ve Dünya da birçok ödül kazanarak başarısını tescillemiştir. InterproMedya Bilişim500 Ödüllerinde : 2007 "2006 yılında En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Son Üç Yılın En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2009 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2010 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2011 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Son Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2013 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2013 Son 3 Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2014 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2015 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü Capital Dergisi : 2012 İstanbul sıralamasında 308, Türkiye sıralamasında 551. sırada TOBB & TEPAV: 2015 Türkiye nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi Deloitte Technology Fast Ödüllerinde : 2009 "Teknoloji Fast 50 Türkiye-Winner & Birincisi" Ödülü 2009 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Birincisi" Ödülü 2010 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner 2010 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Dördüncüsü" Ödülü 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner" 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star" - Üçüncüsü" Ödülü 2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye Winner 2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star - Birincisi" Ödülü 2014 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)" Ödülü Fortune 500 : 2012 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 426. sırada 2013 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 299. sırada

Teşekkürler Bizi takip edin www.facebook.com/biotekno www.twitter.com/bioteknobiz www.linkedin.com/company/biotekno www.vimeo.com/biotekno www.slideshare.net/biotekno www.biotekno.biz/index.php/category/blog/