İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ İŞ AKIŞI AÇIKLAMA SORUMLU KAYIT/DOKUMAN KONTROL ONAY

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ İŞ AKIŞI AÇIKLAMA SORUMLU KAYIT/DOKUMAN KONTROL ONAY"

Transkript

1 İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ GENEL SEKRETERLİK SÜRECİ İŞ AKIŞI AÇIKLAMA SORUMLU KAYIT/DOKUMAN KONTROL ONAY liğe bağlı liğe bağlı birimlerin çalışmaları ile ilgili birim amirleri ile belirli aralıklarla toplantılar yapılarak birimlerin birimlerin, verimli, düzenli daha verimli, düzenli ve uyumlu bir şekilde çalışmaları Birimlerden Gelen Resmi ve uyumlu bir şekilde sağlanır. Bu birimlerin lüğe imzaya sunulacak ı Yazılar ve Ekleri çalışmasını sağlamak, kontrol edilerek paraf edildikten sonra lüğe imzaya sunulur. Üniversite Senatosu ile Üniversite Yönetim Kurulunda oya katılmaksızın Raportörlük görevi yapmak Basın ve Halkla İlişkiler hizmetinin yürütülmesini sağlamak, lüğün yazışmalarının yürütmesini sağlamak, lüğün protokol, ziyaret ve tören işlerini düzenlemek Balıkesir Üniversitesi faaliyetlerini bağlayıcı tüm kanun ve yönetmelikleri sürekli izlemek, mevzuat değişiklikleri konusunda ilgili birimlerin bilgilendirilmesini sağlamak, Üniversitemiz Senato veya Yönetim Kurulu toplantısı kararı alındıktan sonra Yazı İşleri Şube Müdürlüğüne bildirilerek toplantı çağrısı ve gündemle ilgili gerekli yazışmaların yapılması sağlanır. Toplantı günü ilgili toplantıya Raportör olarak katılıp alınan kararlar not edilir. Toplantı bitiminde bu kararlar temize çekilmesi, ilgililere duyurulması ve dosyalanması için gerekli yazışmalar yapılmak üzere Yazı İşleri Şube Müdürlüğüne verilir. Üniversitemiz tarafından yapılan faaliyetlerin Basın ve Yayın organlarına duyurulması ve Üniversitemizi tanıtımı ile ilgili yazışmaların, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılması sağlanır. Üniversitemiz bürokratik ve idari hizmetlere ilişkin yazışmaların Yazı İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmesi sağlanır. Üniversitemiz lüğünün Protokol, Ziyaret ve Tören işlerinin düzenli bir şekilde gerçekleşmesi için gereken planlama ve görevlendirmeler yapılır. Resmi Gazete de yayınlanan Üniversitemiz faaliyetlerini bağlayıcı tüm kanun ve yönetmelikler ile Üniversitelerarası Kurul ve Yükseköğretim Kurulu ının ekinde gelen kurul kararları sürekli takip edilir, Yazı İşleri Şube Müdürlüğü tarafından ilgili birimlere duyurulması sağlanır. -Birimlerden Gelen Resmi Yazılar ve Ekleri -Üyelere Gönderilen Çağrı Yazıları -İmza Sirküleri Basın organlarına yazılan. -Kurumlardan gelen -İlgililere yazılan İlgili Yazışmalar -Resmi Gazete -YÖK ten gelen -Üniversitelerarası Kurul Başkanlığından gelen -Birimlere giden

2 YAZI İŞLERİ SÜRECİ İŞ AKIŞI AÇIKLAMA SORUMLU KAYIT/DOKUMAN KONTROL ONAY Çeşitli kurumlardan gelen konferans, panel vb. etkinliklere ait -Kurumlardan gelen 1- duyurular EBYS Sisteminde hazırlanacak üst yazıyla ilgili Yard. birimlere duyurulur. -Gönderilen 3- Sek. Çeşitli kurumlardan gelen konferans, panel vb. etkinliklerin duyurulması Üniversitemizi ilgilendiren ve yeni yayınlanan mevzuatın duyurulması Resmi Gazetede yayınlanan ve Üniversitemizi ilgilendiren mevzuat ile Yükseköğretim Kurulu ve Üniversitelerarası Kurul Kararları ilgili birimlere bir üst yazı ekinde duyurulur, -Resmi Gazete -YÖK ten gelen -Üniversitelerarası Kurul Bşk. gelen -Birimlere giden 1-3- Sek. Yard. Üniversite Senato İşlemleri Üniversite birimlerinden gelen gündemlerden oluşan taslak e sunulur. ün belirlediği tarih ve saatte Senato Üyeleri için toplantıya davet yazısı çıkarılır. Toplantı günü imza sirküleri, gündem listesi, tutanak, görüşülecek konulardaki dan oluşan dosya hazırlanır. Toplantı sonrasında alınan kararlar 3 er nüsha çıkarılır ve (Raportör) e imzalatılır. İmzanın üzerine mühür basıldıktan sonra ilgili birime üst yazı ile gönderilir. Karar örnekleri ve üst ilgili dosyaya kaldırılır. Bir sonraki toplantıda tüm kararlar Senato Üyelerinin imzasına açılır. İmzaları tamamlanan kararlar mühürlenip Senato Karar Defterine yapıştırılır ve sayfa kenarları mühürlenir. 2- Sek. Üniversite Yönetim Kurulu İşlemleri Üniversite birimlerinden gelen gündemlerden oluşan taslak e sunulur. ün belirlediği tarih ve saatte Kurul Üyeleri için toplantıya davet yazısı çıkarılır. Toplantı günü imza sirküleri, gündem listesi, tutanak, görüşülecek konulardaki dan oluşan dosya hazırlanır. Toplantı sonrasında alınan kararlar 3 er nüsha çıkarılır ve (Raportör) e imzalatılır. İmzanın üzerine mühür basıldıktan sonra ilgili birime üst yazı ile gönderilir. Karar örnekleri ve üst ilgili dosyaya kaldırılır. Bir sonraki toplantıda tüm kararlar Yönetim Kurulu üyelerin imzasına açılır. İmzaları tamamlanan kararlar mühürlenip Yönetim Kurulu Karar Defterine yapıştırılır ve sayfa kenarları da mühürlenir. 2- Sek.

3 Üniversite Disiplin Kurulu İşlemleri Üniversite birimlerinden gelen gündemlerden oluşan taslak e sunulur. ün belirlediği tarih ve saatte Kurul Üyeleri için toplantıya davet yazısı çıkarılır. Toplantı günü imza sirküleri, gündem listesi, tutanak, görüşülecek konulardaki dan oluşan dosya hazırlanır. Toplantı sonrasında alınan kararlar 3 er nüsha çıkarılır ve (Raportör) e imzalatılır. İmzanın üzerine mühür basıldıktan sonra ilgili birime üst yazı ile gönderilir. Karar örnekleri ve üst ilgili dosyaya kaldırılır. Bir sonraki toplantıda tüm kararlar Disiplin Kurulu üyelerinin imzasına açılır. İmzaları tamamlanan kararlar mühürlenip Disiplin Kurulu Karar Defterine yapıştırılır ve sayfa kenarları da mühürlenir. 2- Sek. Üniversite Yayın Komisyonu İşlemleri Üniversite birimlerinden gelen üst yazı ile Yayın Komisyonu Başkanlığına gönderilir. Gündemlerden oluşturulan taslak Yayın Komisyonu Başkanı ( ) na sunulur ve Başkanın belirlediği tarih ve saatte Yayın Komisyonu Üyeleri için toplantıya davet yazısı çıkarılır. Toplantı günü imza sirküleri, gündem listesi, tutanak, görüşülecek konulardaki dan oluşan dosya hazırlanır. Toplantı sonrasında alınan kararlar 3 er nüsha çıkarılır ve Komisyon Başkanına imzalatılır. İmzanın üzerine mühür basıldıktan sonra ilgili yerlere üst yazı ile gönderilir. Karar örnekleri ve üst ilgili dosyaya kaldırılır. Bir sonraki toplantıda tüm kararlar Yayın Komisyonu Üyelerinin imzasına açılır. İmzaları tamamlanan kararlar mühürlenir. 2- Sek. Yard.

4 Ceza Kurulları İşlemleri Eğitim-Öğretim Yılı Faaliyet Raporları Eğitim-Öğretim Yılı Bilimsel Faaliyet Raporları Valilik Makamına Gönderilecek Bilgilerin Hazırlanması Balıkesir Valiliğinin Her Ay Çeşitli konularda istediği Raporların düzenlenmesi Kurul tarafından alınan men-i muhakeme veya lüzum-u muhakeme kararı şikâyetçiye, şüpheliye ve Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilir. Şikayetçi ve şüphelilere gönderilen yazıda Karara karşı tebliğ tarihinden itibaren 10 gün içerisinde Danıştay 1. Dairesi Başkanlığına gönderilmek üzere lüğümüze verilecek bir dilekçe ile itiraz hakkınız bulunmaktadır ibaresi bulunur. İtiraz süresi bitiminde ve tebligat belgeleri geldiğinde; dosyanın onaylı bir sureti, Kurul kararının aslı ve varsa itiraza ilişkin dilekçe resen incelenmek üzere Danıştay 1. Daire Başkanlığına gönderilir. Danıştay 1. Daire Başkanlığının kararı onaması halinde kurul kararı, bozması halinde Danıştay ın vereceği karar geçerlidir ve bu karar tüm ilgililere tebliğ edilerek, Cumhuriyet Başsavcılığına da iadeli taahhütlü olarak bildirilir. Tebligat belgelerinin gelmesi ile birlikte dosya bir üst yazı ekinde Personel Daire Başkanlığına gönderilir. Eğitim-Öğretim Yılının sonunda tüm birimlerden yazı ile faaliyet raporları istenir. Birimlerden gelenler tek bir rapor olarak düzenlenir ve üst yazı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına gönderilir. Eğitim-Öğretim Yılının sonunda tüm birimlerden yazı ile bilimsel faaliyet raporları istenir. Birimlerden gelen raporlar dosyalanır. Valilik Makamınca belirli aralıklarla Üniversitemizden istenilen bilgiler birimlerden toplanıp düzenlenerek dosya halinde postalanmak üzere evrak kayıt bürosuna gönderilir. Balıkesir Valiliğinin İlgili Yazıları ile istenen gizli içerikli konulara ilişkin alınan tedbirlerle ilgili Fakülte ve Yüksekokullardan gelen raporlar doğrultusunda oluşturulan rapor, imzalı bir üst yazı ile Valiliğe gönderilmek üzere evrak kayıt bürosuna verilir. Yazının bir örneği konu ile ilgili açılan dosyada saklanır. -Savcılık görevsizlik kararı -lük ı -Ceza Kurulu kararları Raporlar Raporlar -Valilik Makamının İlgili Yazıları -İlgili Birimlerin Yazıları -Dosya -İlgili Valilik Yazıları -Birimlerden gelen -Rapor -YÖK e gönderilen yazı. 2- Sek. 1-3-Gen. Sek.Yrd. 4- Sek. 5-Rek. Yrd 1-3-Gen. Sek.Yrd. 4- Sek. 5-Rek. Yrd 2- Sek. 2- Sek.

5 Bilgi Edinme Başvuruları Bilgi Edinme nin mail adresi günlük takip edilir. Başvurular kuruma geldiği gün TC kimlik kontrolleri yapıldıktan sonra kayıda alınmak zorundadır. Aynı zamanda kayıt tarihi başvuru tarihidir. Evrak imzaya açılır ve en geç iki gün içerisinde ilgili birime havale edilir. İlgili birim tarafından şahsın isteği üzerine posta yoluyla cevap verilmesi istenen başvuruların cevabı kişinin posta adresine gönderilir. Ayrıca kişiye gönderilen cevabın ebys üzerinden üst yazı ekinde Bilgi Edinme Birimine de gönderilmesi gerekmektedir. E-posta ile cevap isteyen başvurulara ise; birimler şahsa hitaben hazırladıkları cevabi ı ve varsa eklerini ebys üzerinden üst yazı ekinde Bilgi Edinme Birimine gönderirler. Gelen cevaplar kişilerin e-posta adreslerine Bilgi Edinme Birimi tarafından gönderilir. -Bilgi Edinme Başvuruları -Kişilere Yazılan Yazılar Şube Müd. BİMER Başvuruları BİMER web adresi günlük takip edilir. BİMER den 3071 Sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu uyarınca gelen başvuruların cevaplanma süreleri 30 gün, BİMER den 4982 Sayılı Bilgi Edinme Kanunu uyarınca gelen başvuruların cevaplanma süreleri ise 15 iş günü herhangi bir birimden bilgi alınacaksa bu süre 30 iş günü olur. Başvurular ilgili birime üst yazı ekinde gönderilir ve kişiye hitaben hazırlanan cevabi ı varsa ekleri ile birlikte ebys üzerinden lüğümüz Bilgi Edinme Birimine göndermeleri gerektiği belirtilir. Birimlerden gelen cevap ı; BİMER in sayfasından İşlem Yapılmışlar kısmından başvuru sahibinin e- mail adresine düşer aynı zamanda BİMER in sayfasında da cevaplandığı görülür. -Bilgi Edinme Başvuruları -Kişilere Yazılan Yazılar Şube Müd.

6 CİMER Başvuruları Yazıların arşivlenmesi Bilgi Edinme nin mail adresi günlük takip edilir. CİMER den 3071 Sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu uyarınca gelen başvuruların cevaplanma süreleri 30 gün, CİMER den 4982 Sayılı Bilgi Edinme Kanunu uyarınca gelen başvuruların cevaplanma süreleri ise 15 iş günü herhangi bir birimden bilgi alınacaksa bu süre 30 iş günü olur. Başvurular ilgili birime üst yazı ekinde gönderilir ve kişiye hitaben hazırlanan cevabi ı varsa ekleri ile birlikte ebys üzerinden lüğümüz Bilgi Edinme Birimine göndermeleri gerektiği belirtilir. Birimler şahsa hitaben hazırladıkları cevabi ı ve varsa eklerini ebys üzerinden üst yazı ekinde Bilgi Edinme Birimine gönderirler. Gelen cevaplar kişilerin e-posta adreslerine Bilgi Edinme Birimi tarafından gönderilir. Ayrıca cevabi yazının kişinin adresine gönderildiğine dair CİMER in sayfasına kayıt yapılır. Yıl içinde yapılan Bilgi Edinme Başvurularının istatistikleri tutularak Şubat ayının sonuna kadar Bilgi Edinme ve Değerlendirme Kuruluna Gönderilir. Yazı işlerine gelen her türlü evrak gerekli işlem yapıldıktan sonra dosyalama sisteminde belirtilen kodu taşıyan dosyaya kaldırılır, yılsonunda bu dosyalar arşive aktarılır. -Bilgi Edinme Başvuruları -Kişilere Yazılan Yazılar Her Türlü Gelen-Giden evrak Şube Müd. 1-

7 EVRAK KAYIT SÜRECİ İŞ AKIŞI AÇIKLAMA SORUMLU KAYIT/DOKUMAN KONTROL ONAY Gelen Evrakların Ayrılması lüğe gelen bütün evrakların kabulü ve tasnifi. Her Türlü Gelen evrak Gelen Evrakların Kayıt Edilmesi Ayrılan evraklar taranarak EBYS sistemine kaydedilir. Her Türlü Gelen evrak Posta Hazırlanması lük ve rektörlüğe ait birimlerin gönderdiği evrakların nereye gideceğinin listesi hazırlanır. Daha sonra zarfları hazırlanıp pulları yapıştırılır. -Her Türlü Giden evrak -Zarf, Pul -Posta Gönderileri Postanın Gönderilmesi Giden evrakları PTT ye ulaştırılır. -Her Türlü Giden evrak -Posta Gönderileri Postanın Takibi İadeli taahhütlü ya da APS ile gönderilen evrakların gideceği yerlere ulaşıp ulaşmadığı takip edilir. -Her Türlü Giden evrak -Posta Gönderileri KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) Gönderimi Kurum dışına gönderilecek bir belge, KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) adresi olan bir Kamu Kurumuna gideceği zaman birim amirinin imzası sonrası KEP yetkilerinin ekranına düşen belgenin Elektronik imza ile imzalanmasından sonra gönderilmesi. Kurumumuza KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) ile gönderilen evraklarında aynı şekilde kayıt altına alınması. KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) ile Gelen ve Giden evrak.

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası Gündem tekliflerinin alınması Birimlerden gelen teklifler tarafından değerlendirilir ve Rektöre arz edilir. Gelen evrak Gündemin yazılması in incelemesinden

Detaylı

Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci

Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci Personelin her türlü izin işlemlerinin takibi Personelin Özerk Hakları Personelin Özlük Dosyalarının düzenlenmesi takibi Birim İçi Evrak Kayıt n arşivlenmesi Havran

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KAYIT VE DOSYALAMA YÖNERGESİ ( tarih, 350 sayı ve 07 Numaralı Üniversite Senato Kararı)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KAYIT VE DOSYALAMA YÖNERGESİ ( tarih, 350 sayı ve 07 Numaralı Üniversite Senato Kararı) SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KAYIT VE DOSYALAMA YÖNERGESİ (22.07.2010 tarih, 350 sayı ve 07 Numaralı Üniversite Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Sakarya

Detaylı

DOSYALAMA VE ARŞİV. Standart Dosya Planına Göre Tasnif. Birim Arşivini Düzenlemek. İmha Edilecek Evrak Tutanaklarını Hazırlamak

DOSYALAMA VE ARŞİV. Standart Dosya Planına Göre Tasnif. Birim Arşivini Düzenlemek. İmha Edilecek Evrak Tutanaklarını Hazırlamak DOSYALAMA VE ARŞİV Standart Dosya Planına Göre Tasnif Birim Arşivini Düzenlemek İmha Edilecek Evrak Tutanaklarını Hazırlamak Kurum Arşivine Gönderilecek Evrak İşlemlerini Yapmak ANLAŞMA, SÖZLEŞME VE PROTOKOLLERİN

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Niğde Üniversitesi Ömer Halisdemir Üniversitesi Yazışmalar 30 M Müdürlük makamına imzaya sunulmak üzere birimlerden gelen evrak kontrol edilmesi, sıralanması ve imzaya hazır hale getirilmesi. H İmzaya

Detaylı

T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ AKIŞ ŞEMASI. -Rektörlük Özel Kalem Müdürü. -Rektörlük Özel Kalem Sekreteri

T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ AKIŞ ŞEMASI. -Rektörlük Özel Kalem Müdürü. -Rektörlük Özel Kalem Sekreteri T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ AKIŞ ŞEMASI İŞLEM/İŞ AKIŞI Sağlanan doğru randevu akışı ile Rektörün kısıtlı zamanının verimli şekilde değerlendirilmesi SORUMLULAR -Rektörlük

Detaylı

1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci

1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci Aşama 4 1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci Müdür Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Müdür tarafından toplantıya davet edilir. 1. İlgili

Detaylı

Kontrol Eden Gülten DURAN

Kontrol Eden Gülten DURAN ve Not İşleri Birimi Sürecin Adı ve Kodu Disiplin Cezası Alan ler İş Akışı 41-7.4 Her hangi bir suçtan dolayı Dekanlığa bildirilen (kopya vb.) Soruşturma açılması ve not işleri G.Ü. Disiplin Yönetmeliği

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Endüstriyel Hammaddeler ve Yapı Malzemeleri Uygulama ve Araştırma

Ömer Halisdemir Üniversitesi Endüstriyel Hammaddeler ve Yapı Malzemeleri Uygulama ve Araştırma GELEN EVRAK İŞ AKIŞI 2 DAKİKA GELEN EVRAK Kontrol edilmesi Birime gelen evrak Geliş türü Sistem Elden Müdürlüğe gelen evrakın işlem yapılması için ilgili kişiye havalesinin yapılması Evrak üzerinde değerlendirmenin

Detaylı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı Aşama 4 1.1.Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Dekanlık Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Rektörlük Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Dekan tarafından toplantıya davet edilir.

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Prof. Dr. Turhan Nejat Veziroğlu Temiz Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Ömer Halisdemir Üniversitesi Prof. Dr. Turhan Nejat Veziroğlu Temiz Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü GELEN EVRAK İŞ AKIŞI DAKİKA GELEN EVRAK Kontrol edilmesi Birime gelen evrak Geliş türü Sistem Elden Müdürlüğe gelen evrakın işlem yapılması için ilgili kişiye havalesinin yapılması Evrak üzerinde değerlendirmenin

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi %10'a Giren Öğrencilerin Tespiti 3 gün 30 Güz Yarıyılı sonunda bütünleme sınavları yapıldıktan sonra Bahar Yarıyılı sonunda ise Yaz okulu notları girildikten sonra İkinci Öğretim öğrencilerinin yarıyıl

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Ders Muafiyetinden faydalanmak isteyen öğrencilere muafiyet Dilekçelerinin yazımına yardım

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Ders Muafiyetinden faydalanmak isteyen öğrencilere muafiyet Dilekçelerinin yazımına yardım Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Ders Muafiyet İşlemi 16 gün 1 saat 20 dk Öğrenci- Ders Muafiyetinden faydalanmak isteyen öğrencilere muafiyet Dilekçelerinin yazımına yardım Öğrencilerden

Detaylı

KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ

KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ Bu Süreç İçerisinde Tanımlananlar; 4- AKADEMİK-İDARİ PERSONEL MAZERET- YILLIK İZİN ALMA SÜRECİ 5- AKADEMİK PERSONEL ALIMI İŞLEMLERİ SÜRECİ 6- EVRAK AKIŞI İŞLEMLERİ

Detaylı

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ Personel Daire Başkanlığından 2547 sayılı Kanununun 13/b-4 maddesi uyarınca Yüksekokulumuzda /Diğer birimlerde görevlendirilen personelin

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ Kurul Oluşumu Başlat Fakülte Kurulu, Bölüm Başkanları ile Profesörlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 3, Doçentlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 2, Doktor Öğretim

Detaylı

T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Akış Şeması

T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Akış Şeması Gelen Evrak İMİD/001 Harici Evrak Evrakın posta veya elden Başkanlığa gelmesi Evrakın Rektörlük Makamından Başkanlıklarından veya Üniversitenin diğer birimlerinden gelmesi Dahili Evrak Başkanlık Birimlerini

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Bölüm Akademik Kurul Toplantısı İşlemleri Bölüm Akademik Kurul Toplantısı Bölüm Başkanlığı tarafından Bölüm Akademik Kurul Toplantısının gündemi, tarih, saat ve yeri üst yazı ile tüm öğretim elemanlarına

Detaylı

ÜNİVERSİTENİN AÇTIĞI İDARİ DAVALAR

ÜNİVERSİTENİN AÇTIĞI İDARİ DAVALAR ÜNİVERSİTENİN AÇTIĞI İDARİ DAVALAR Davanın açılması Karşı tarafın cevabına cevap verilmesi Yürütmeyi Durdurma Kararı verildi mi? Karar uygulanmak üzere ilgili birime gönderilir Karara itiraz edilir. Mahkeme

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ Başlat Doçentlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 2, Doktor Öğretim Üyelerinin Kendi Aralarından Seçecekleri 1 Öğretim Üyesinden Oluşur. Yazılı Olarak Bildirilerek

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SÜREÇLERİ TANIM FORMU Adı : Gelen Evrak Süreci No / Tarih : 1 / 11.04.2017 SÜREÇ BİLGİLERİ Sorumlular : Paydaşları : Amacı : Sınırları : Yüksekokul Sekreteri, Şef, Bilg. İşletmeni, Memur Yüksekokul

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Merkezi Müdürlüğü

Ömer Halisdemir Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Merkezi Müdürlüğü GELEN EVRAK İŞ AKIŞI DAKİKA GELEN EVRAK Kontrol edilmesi Birime gelen evrak Geliş türü Sistem Elden Merkezi Müdürlüğüne gelen evrakın işlem yapılması için ilgili kişiye havalesinin yapılması Evrak üzerinde

Detaylı

1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci

1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Aşama 4 1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Dekan Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Dekan tarafından toplantıya davet edilir. 1. İlgili öğretim

Detaylı

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu BYS Kullanıcı Talepleri M-ALA-SR-2 Kullanıcıların -posta ile tanımlanması / birim değişikliği / görev değişikliği oluşması durumlarında talep edilen değişiklik Müdürlüğümüzden Rektörlük Yazı İşleri birimine

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI EVRAK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI EVRAK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI EVRAK YÖNETMELİĞİ Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 29 Mart 2012 Karar No : 19 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ve ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ve ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ve ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BÖLÜM 1 GENEL HÜKÜMLER AMAÇ VE KAPSAM MADDE 1- Bu Yönetmelik, Yazı İşleri Müdürlüğü nün Kuruluşu, Görev

Detaylı

İşlev İşlev Sorumlular. Gelen Evrağın, Evrak Kayıt Bürosunda Kayda Alınması. Evrakın 1.sayfasının arka yüzüne kayıt kaşesi vurulması

İşlev İşlev Sorumlular. Gelen Evrağın, Evrak Kayıt Bürosunda Kayda Alınması. Evrakın 1.sayfasının arka yüzüne kayıt kaşesi vurulması DOSYA NO : 90866454-13.1 Gelen Evrakların Kayda Alınması Gelen Evrağın, Evrak Kayıt Bürosunda Kayda Alınması Evrakın 1.sayfasının arka yüzüne kayıt kaşesi vurulması Evrağa, gelen evrak kayıt numarası verilmesi,

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIPFAKÜLTESİ İŞ AKIŞ SÜRECİ

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIPFAKÜLTESİ İŞ AKIŞ SÜRECİ FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIPFAKÜLTESİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Amaç ve Kapsam Tıp si ndeki eğitim-öğretim hizmetlerinin mevcut kanun ve yönetmelikler ile Balıkesir Üniversitesi nin hazırladığı

Detaylı

T.C GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI EVRAK KAYIT, TAKİP, ZİMMET USUL VE ESASLARININ BELİRLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI EVRAK KAYIT, TAKİP, ZİMMET USUL VE ESASLARININ BELİRLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI EVRAK KAYIT, TAKİP, ZİMMET USUL VE ESASLARININ BELİRLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE Sıra No :GMKA/Yönerge/04 Revizyon No : 1 Tarih :25/08/2011 Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci. : Yazı İşleri/Yüksekokul Sekreteri

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci. : Yazı İşleri/Yüksekokul Sekreteri Yayın Tarihi Nisan 2014 Revizyon No / Tarih KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Toplam Sayfa 1/2 Süreç Adı : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci Sürecin Sorumlusu Üst Süreci Sürecin Amacı : Yazı İşleri/Yüksekokul

Detaylı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı 8.1. Gelen Evrak İş Akış Süreci Evrak Gönderen / Teslim Eden Birim / Kişi Evrak Kayıt Birimi Dekanlık İlgili Birim Kişilerden gelen dilekçe ve birimlerden gelen faks, yazı vb. evraklar. İlgili evraklar

Detaylı

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI DİSİPLİN İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI DİSİPLİN İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ DİSİPLİN İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ Disiplin suçu işleyen öğrenci hakkında ilgili Fakülte/Yüksekokullarca karar alır. Öğrenci hakkında disiplin suçuna ilişkin karar öğrenciye tebliğ edilir. Disiplin ceza

Detaylı

Öğrenci İşleri Faaliyetleri İş Akış Şemaları

Öğrenci İşleri Faaliyetleri İş Akış Şemaları CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU İş Akış Şemaları Öğrenci İşleri Faaliyetleri İş Akış Şemaları Öğrenci İşleri Faaliyetlerine İlişkin Başlıca Mevzuat Öğrenci Kayıt, Kayıt

Detaylı

YENİ KAYIT. Danışman kayıt haftası süresince öğrenciler tarafından danışmanına gönderilen derslerin onaylanması

YENİ KAYIT. Danışman kayıt haftası süresince öğrenciler tarafından danışmanına gönderilen derslerin onaylanması YENİ KAYIT Öğrenci İşleri Danışman Yüksekokulumuzu kazanarak bizzat kayda gelen öğrencilerin gerekli evrakların kontrolü yapılarak sistem üzerinden ilk kayıt işleminin gerçekleştirilmesi Danışman kayıt

Detaylı

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI AVANS KREDİ İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ. Hazırlık

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI AVANS KREDİ İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ. Hazırlık T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI AVANS KREDİ İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ Hazırlık Talep Yazılır, Değerlendirmeye Alınır. Harcama Talimatı Hazırlanır. Piyasa

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Akademik Personel Alımı PERSONEL İŞLERİ Akademik Personel Görevlendirmeleri 2547 Sayılı Kanun 40/a-Maddesi Uyarınca Ders Görevlendirme İşlemleri Yükseköğretim kurumlarında öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri

Detaylı

Mal Teslim Alma İş Akış Şeması

Mal Teslim Alma İş Akış Şeması Mal Teslim Alma İş Akış Şeması Fatura ve Muayene Kabul Komisyonu Oluru Satınalma birimi tarafından düzenlenen fatura ve muayene kabul komisyonu olurlarının Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisine gelir Malın

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Avans Kredi İşlemleri 55 dk Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Avans verilecek şahıs ya da kurumun tespiti yapılıp yönetim kurulu kararı alınır. Harcama belgesi tanzim edilir. Yapılacak harcama ya da ödemeye

Detaylı

İÜ Genel Sekreterlik İletişim Prosedürü

İÜ Genel Sekreterlik İletişim Prosedürü lik Sayfa No : 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, İstanbul Üniversitesi ndeki iletişim yöntemlerini ve sorumlulukları belirlemeye, iç ve dış iletişimin nasıl sağlanacağına ve mevcut iletişim ağının sağlıklı

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması. Bölüm Açma İşlemleri 3 gün 40 dk İlgili Öğretim Üyesi Açılması düşünülen Bölüm ile ilgili Yök ün belirlediği kriterlere uygun dosyanın ilgili Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanması ve dosyanın incelenmek

Detaylı

ÜNİVERSİTENİN AÇTIĞI İDARİ DAVALAR

ÜNİVERSİTENİN AÇTIĞI İDARİ DAVALAR ÜNİVERSİTENİN AÇTIĞI İDARİ DAVALAR Davanın açılması Karşı tarafın cevabına cevap verilmesi Yürütmeyi Durdurma Kararı verildi mi? Karar uygulanmak üzere ilgili birime gönderilir Karara itiraz edilir. Mahkeme

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI EVRAK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, kapsam ve tanımlar

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI EVRAK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, kapsam ve tanımlar Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 13 Ekim 2014 Karar Sayısı : 77 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI EVRAK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, kapsam ve tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

EĞİTİM PROSEDÜRÜ EĞİTİM PROSEDÜRÜ

EĞİTİM PROSEDÜRÜ EĞİTİM PROSEDÜRÜ EĞİTİM PROSEDÜRÜ 1.AMAÇ Bu prosedür, Ahi Evran Üniversitesi nde görevli İdari Personelin, Üniversitenin hedeflerine ulaştıracak yetkinlik düzeyine ulaşmalarını ve görevinin gerektirdiği bilgi, beceri ve

Detaylı

Evrakın saklanma değerinin olup olmadığı kontrol edilir.

Evrakın saklanma değerinin olup olmadığı kontrol edilir. Arşivleme İş Akış Şeması Dosyalanan evraklar çeşitlerine göre ayrılır Evrakın saklanma değerinin olup olmadığı kontrol edilir. SAKLANMALI Evrak saklanma süresine göre ayrıştırılır, ilgili dosya arşivlenir.

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yatay geçiş kontenjanı ve takviminin hazırlanması için resmî yazı gelmesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen en

Detaylı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Göreve Başlama

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Göreve Başlama İş Akış Şemaları: Göreve Başlama DOSYA NO : 27668066-8.5 SORUMLULAR Naklen, Tayin, Geçici Görevlendirme Göreve Atama (Başlama) Evrakları Gelir (Hazırlanır). Evrak Kayıt Birimi Personel Kimlik Formu Mal

Detaylı

Hazırlayan Sistem Onayı Yürürlük Onayı Taner BOZKIR Hale SARICI Selma ÇAKIR

Hazırlayan Sistem Onayı Yürürlük Onayı Taner BOZKIR Hale SARICI Selma ÇAKIR Sayfa 1/7 Yatay geçiş kontenjanları ile başvuru ve değerlendirme takvim taslağının hazırlanarak Rektörlük Makamına sunulması Yatay geçiş kontenjanları ile başvuru ve değerlendirme takvim taslağının Senatoda

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak girerek onay verirler.

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak girerek onay verirler. ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI Enstitü, akademik takvimde belirtilen tarihte web sayfasında duyuru yaparak, başvuru formunu aktif hale getirir. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE (1)- Bu yönetmelik Yazı İşleri Müdürlüğü nün görev ve

Detaylı

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: 40-d Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: 40-d Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri İş Akış Şemaları: 40-d Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri DOSYA NO : 49800447-8.1 Sorumlular Dönem Öncesinde lisansüstü programlarında bulunan ve enstitüce verilemeyecek olan derslerin

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ VE İMZA YETKİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ VE İMZA YETKİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ VE İMZA YETKİ YÖNERGESİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar MADDE 1 Bu Yönerge, mevzuat hükümlerine göre Üniversitenin Elektronik

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU SÜREÇ ADI İzin İşlemleri Süreç Kodu : 62-9.6. İzin formu doldurularak Bölüm ya da birime verilir. Bölüm Başkanı ya da birim yetkilisi paraf ve imza ile birlikte formu Dekanlığa gönderir. Personel birimince

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜRECİ

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜRECİ YÜKSEKOKUL SEKRETERLİĞİ Amaç Ve Kapsam BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜRECİ Beden Eğitimi ve Spor u'ndaki eğitim-öğretim hizmetlerinin mevut kanun ve yönetmeikler ile Balıkesir 'nin hazırladığı

Detaylı

T.C. KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI. Elektronik Yazışma ve Belge Yönetim Sistemi Yönergesi

T.C. KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI. Elektronik Yazışma ve Belge Yönetim Sistemi Yönergesi T.C. KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI Elektronik Yazışma ve Belge Yönetim Sistemi Yönergesi Şubat 2015 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM... 1 Amaç, Kapsam, Tanımlar ve Hukuki Dayanak... 1 Amaç... 1 Kapsam... 1 Tanımlar...

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI ŞEMA ADI: Gelen Evrak İş Akış Şeması ŞEMA NO: 01 Harici Evrak Evrak posta veya elden Enstitü ye gelir. Evrak Anabilim Dalı Başkanlıklarından veya Üniversitenin diğer birimlerinden sistem Dahili Evrak Gelen

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YAHYAKAPTAN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YAHYAKAPTAN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YAHYAKAPTAN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ MUHASEBE VE YAZI İŞLERİ Maaş Bilgi sisteminde personel bilgileri kontrol edilir ve güncellenir. Kesintiler girilir, hesaplama işlemi

Detaylı

GENEL SEKRETERLİK BİRİMLERİ SEKRETER TALİMATI SEKRETER TALİMATI

GENEL SEKRETERLİK BİRİMLERİ SEKRETER TALİMATI SEKRETER TALİMATI SEKRETER TALİMATI ANKÜ-GS/TAL.01 SEKRETER TALİMATI - Makam adına gelen evrakı almak, - İmzaya sunulacak dosyaların ilgili Makama sunulmasının sağlanması, - Makam ile görüşme ve kabullerine ait hizmetleri

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (YAZI VE PERSONEL İŞLERİ)

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (YAZI VE PERSONEL İŞLERİ) ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (YAZI VE PERSONEL İŞLERİ) SIRA NO HİZMETİN ADI İŞ AKIŞI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 İzin İşlemleri

Detaylı

Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması

Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması Taleplerin tespiti Talepler doğrultusunda Rektörlüğe kadro sayısı bildirme Akademik ilanın ulusal gazetede yayımlanması Adayların müracaatı Ön

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SEKRETERLİK BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI İşin Adı : Yönetim Kurulu Kararları

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SEKRETERLİK BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI İşin Adı : Yönetim Kurulu Kararları İşin Adı : Yönetim Kurulu Kararları Dekan Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri ile toplanan Fakülte Yönetim Kurulunun birim ve bölümlerden gelen evrakları incelemesi ve gerekli kararları alması Toplantı

Detaylı

GENEL SEKRETERLİK BİRİMLERİ MAKAM SEKRETERİ PROSES ŞEMASI

GENEL SEKRETERLİK BİRİMLERİ MAKAM SEKRETERİ PROSES ŞEMASI MAKAM SEKRETERİ PROSES ŞEMASI ANKÜ- GS/ PŞ.01 MAKAMIN, KURUM İÇİ VE KURUM DIŞI İLETİŞİMİNİN SAĞLANMASI PROTOKOL KARŞILAMA VE AĞIRLAMA MAKAMIN GÜNLÜK PROGRAMININ TALİMAT DOĞRULTUSUNDA DÜZENLENMESİ GİZLİ

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER Üniversitesi T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

MECLİS TOPLANTISI. Meclis salonu toplantıya hazır hale getirilir. Meclis gündemi üyelere dağıtılır ve toplantı akışına göre sunum yapılır.

MECLİS TOPLANTISI. Meclis salonu toplantıya hazır hale getirilir. Meclis gündemi üyelere dağıtılır ve toplantı akışına göre sunum yapılır. MECLİS TOPLANTISI Meclis salonu toplantıya hazır hale getirilir. Meclis gündemi üyelere dağıtılır ve toplantı akışına göre sunum yapılır. Toplantı sırasında gerekli durumlarda Divan üyelerine destek sağlanır.

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ders Muafiyet işlemleri 1 Saat 3 Dk. Bölüm Sekreterliği Öğrenci daha önce öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumunda başarılı olduğu derslerden muafiyetine ilişkin dilekçesini transkript ve ders içerikleri

Detaylı

Memur Bayram KARAKURT. Memur Bayram. Paraf Fakülte Sekreteri Nur SUSOY. İmza Dekan Prof.Dr.Sefa TARHAN

Memur Bayram KARAKURT. Memur Bayram. Paraf Fakülte Sekreteri Nur SUSOY. İmza Dekan Prof.Dr.Sefa TARHAN SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI (20.11.2015) Toplam Süre : gün 3 saat Gerektiğinde Evrak Kayıt ve Yazı İşleri Evrak Kayıt ve Yazı İşleri Evrak Kayıt ve Yazı İşleri 1 saat 1 saat 1 saat Personelin Fakültemize

Detaylı

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 11:00

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 11:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 09/06/2016-14153 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BE5U76EC* Oturum Tarihi 09/06/2016 Oturum Saati 11:00

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO ADI TANIMI DAYANAĞI SUNUM SÜRECİNDE GEREKEN İÇ ELEKTRONİK OLARAK ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ ve SEKRETERYA Üniversitemiz ü, Üniversitemiz

Detaylı

Tarih:26/08/2016 Senato Kararı Karar No:2015/54

Tarih:26/08/2016 Senato Kararı Karar No:2015/54 T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde 1 Bu yönergenin amacı, Yükseköğrenim öğrencilerinin

Detaylı

İLETİŞİM FAKÜLTESİ/ BÖLÜM BAŞKANLIKLARI

İLETİŞİM FAKÜLTESİ/ BÖLÜM BAŞKANLIKLARI 31. MADDE GÖREVLENDİRMELERİ SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI BÖLÜM BAŞKANLIĞI Eğitim Öğretim Yılının İlgili Yarıyılına Ait Ders Planında Öğretim Üye/Elemanı bulunmayan derslerin tespiti Görevlendirme talep eden veya

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İstek Yetkilisinden gelen taşınır istek belgeleri alınarak incelenir. İstenen taşınırlar depoda yeterli miktarda var mı? 5 dk.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İstek Yetkilisinden gelen taşınır istek belgeleri alınarak incelenir. İstenen taşınırlar depoda yeterli miktarda var mı? 5 dk. Taşınır Mal Giriş ve Çıkış İşlemleri (a-taşınır Mal Çıkış İşlemleri) 30 dk. İstek Yetkilisinden gelen taşınır istek belgeleri alınarak incelenir. İstenen taşınırlar depoda yeterli miktarda var mı? Çıkış

Detaylı

İÇ DENETİM FAALİYETİ BİRİM VE SÜREÇ DEĞERLENDİRME FORMU

İÇ DENETİM FAALİYETİ BİRİM VE SÜREÇ DEĞERLENDİRME FORMU İÇ DENETİM FAALİYETİ BİRİM VE SÜREÇ DEĞERLENDİRME FORMU KURUMU AMASYA ÜNİVERSİTESİ BİRİMİ GENEL SEKRETERLİK/YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARİH 5/2/206 Aşağıdaki sorulara vereceğiniz cevaplar iç denetim planı

Detaylı

1. RESMİ YAZIŞMA SÜRECİ

1. RESMİ YAZIŞMA SÜRECİ 2. RESMİ MÜHÜR YAPTIRMA SÜRECİ 1. RESMİ YAZIŞMA SÜRECİ BAŞLAMA Gelen yazının içeriğine göre gerekli cevabı yazıp metnini hazırlamak İlgililerin paraflarını ve imza aşamalarını sağlamak Giden evrak zimmet

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yeni Öğrenci Kabulü Kayıt (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Ömer alisdemir Üniversitesi Öğrenci Ders uafiyeti İşlemi TOPLA SÜR 1 saat 25 İŞ SÜRCİ Öğrencinin ders muafiyeti ile ilgili yazılı müracaatı alınır. 1- Dilekçe 2- Onaylı ders içerikleri (Aslı) 3- Onaylı

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. İDARİ PERSONEL ŞEFLİĞİ ŞEMA ADI AÇIKTAN ATAMA İŞLEMLERİ Akış No: 1

İŞ AKIŞ ŞEMASI. İDARİ PERSONEL ŞEFLİĞİ ŞEMA ADI AÇIKTAN ATAMA İŞLEMLERİ Akış No: 1 ŞEMA ADI AÇIKTAN ATAMA İŞLEMLERİ Akış No: 1 Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından ataması yapılan personelin kararnamesi onaylanarak Fakültemize gönderilir. Teslim alınan kararname ile adı geçen personel

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yatay geçiş kontenjanı ve takviminin hazırlanması için resmî yazı gelmesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen en

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SÜREÇLERİ TANIM FORMU Adı : Gelen Evrak Süreci No / Tarih : 1 / 20.03.2017 SÜREÇ BİLGİLERİ Sorumlular : Paydaşları : Amacı : Sınırları : Yüksekokul Sekreteri, Şef, Bilg. İşletmeni, Memur Yüksekokul

Detaylı

MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI

MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ ANALİZİ ŞEMALARI AVANS VE MAHSUP İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI DESTEK HİZMETLERİ ŞEFLİĞİ DEKANLIK HARCAMA YETKİLİSİ DEKAN YARDIMCILIĞI GERÇEKLEŞTİRME

Detaylı

SATIN ALMA İŞLEMLERİ YAYIN TARİHİ 01.05.2006 PROSEDÜRÜ. REVİZYON NO 02 BİRİM ADI REVİZYON TARİHİ 01.04.2013 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6

SATIN ALMA İŞLEMLERİ YAYIN TARİHİ 01.05.2006 PROSEDÜRÜ. REVİZYON NO 02 BİRİM ADI REVİZYON TARİHİ 01.04.2013 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; hastanenin tüm bölümlerinin malzeme, hizmet, yapım, bakım onarım ve demirbaş taleplerinin satın alma öncesi ön değerlendirmelerinin kontrollü şartlar

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Giresun Üniversitesi öğrencilerinin

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SÜREÇLERİ TANIM FORMU Adı : Gelen Evrak Süreci No / Tarih : 1 / 11.04.2017 SÜREÇ BİLGİLERİ Sorumlular : Paydaşları : Amacı : Sınırları : Yüksekokul Sekreteri, Şef, Bilg. İşletmeni, Memur Yüksekokul

Detaylı

AYIKLAMA VE İMHA İŞLEMLERİ

AYIKLAMA VE İMHA İŞLEMLERİ AYIKLAMA VE İMHA İŞLEMLERİ AYIKLAMA: Arşiv Malzemesi ile cari işlemleri devresinde bir değere sahip olduğu halde, hukuki kıymetini ve bir delil olma vasfını kaybetmiş, ileride kullanılmasına ve muhafazasına

Detaylı

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Toplam Süre : gün 5 saat

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Toplam Süre : gün 5 saat PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI 08.01.2015 Toplam Süre : gün 5 saat Gerektiğinde 1 saat 1 saat 1 saat Personelin Fakültemize naklen veya açıktan atanması, ya da nakil, istifa, emeklilik, ölüm gibi

Detaylı

YAZIŞMALAR DAİRE BAŞKANI ŞUBE MÜDÜRÜ İDARİ BÜRO

YAZIŞMALAR DAİRE BAŞKANI ŞUBE MÜDÜRÜ İDARİ BÜRO YAZIŞMALAR DAİRE BAŞKANI ŞUBE MÜDÜRÜ İDARİ BÜRO Başkanlığımıza gelen yazışmaların ilgili birimlere havale edilmesi Daire Başkanı'ndan gelen araştırma izinleri, anket çalışmaları, pasaport yazışmaları,

Detaylı

KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER

KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Kaş Belediye Başkanlığı Yazı

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI BİLGİ EDİNME HAKKI UYGULAMA YÖNETMELİĞİ. Başkanlık Divanı Karar Tarihi: 22 Ocak 2014 Karar No: 63

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI BİLGİ EDİNME HAKKI UYGULAMA YÖNETMELİĞİ. Başkanlık Divanı Karar Tarihi: 22 Ocak 2014 Karar No: 63 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI BİLGİ EDİNME HAKKI UYGULAMA YÖNETMELİĞİ Başkanlık Divanı Karar Tarihi: 22 Ocak 2014 Karar No: 63 Resmi Gazetede Yayın Tarihi: 18 Şubat 2014 Sayı: 28917 BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ. ÖRNEK Fakülte Kurulu İş Akış Şeması ve Dokümanları. İş Akış Adımları

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ. ÖRNEK Fakülte Kurulu İş Akış Şeması ve Dokümanları. İş Akış Adımları Fakülte Kurulu - 1 - Birim/Kişi Dekanlığa dilekçe ile başvuruda bulunur. ve ilgili ekler Birim/Kişi 2547 Sayılı Kanunun 17.Madde Dekanlık Makamınca incelenir. Fakülte Kurulu gerekli mi? Hayır Birime/Kişiye

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu Ömer alisdemir Üniversitesi Ders Muafiyet İşlemleri TOPLAM SÜR 1 Saat 2 Dk. İŞ SÜRCİ Öğrencinin ders muafiyeti ile ilgili yazılı müracaatı alınır. 1- Dilekçe 2- Onaylı ders içerikleri (Aslı) 3- Onaylı

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI : Yazı İşleri Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan Personel : Nurcan OKUR/Şef Eda DURMUŞ/Memur Murat ÇETİNOĞLU/Memur Yıldız ATMACA/Memur 1. Fakültenin yazışmalarını düzenlemek,

Detaylı

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması. Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması. Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki Yeni Kayıt Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması Müdürlük Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki Müdürlük Kayıt görev sorumlularının belilenmesi Müdürlük

Detaylı

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci BAŞVURU Öğrenciler Kurmak istedikleri topluluğa ait belgeleri teslim ederler. 1-Tüzük 2-Üye isim Listesi 3-Üyeler 4-Geçici Yönetim Kurulu Listesi 5- Danışman

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Raporu biten personelin göreve başlama yazısının hazırlanması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Raporu biten personelin göreve başlama yazısının hazırlanması. Sıhhi İzin Dönüşü 2 Raporu biten personelin göreve başlama yazısının hazırlanması. azırlanan üst yazıya Rektörlük Makamından gelen rapor olurunun ek yapılması. 3 2 azırlanan üst yazı ve ekinin kontrol

Detaylı

LĐSANSLI BÜRO KOMĐSYONUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

LĐSANSLI BÜRO KOMĐSYONUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI LĐSANSLI BÜRO KOMĐSYONUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI Amaç Madde 1- (1) Bu çalışma usul ve esaslarının amacı, Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Yönetmelik gereğince kurulan Lisanslı

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi BİRİM HİZMET STANDARTLARI

TÜRKİYE CUMHURİYETİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi BİRİM HİZMET STANDARTLARI TÜRKİYE CUMHURİYETİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi BİRİM HİZMET STANDARTLARI Sıra No Hizmet Adı İstenen Belgeler-Geçerli Mevzuat-Hükümler 1 Özel Yetenek Sınavları Ön Kayıt işlemleri

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Öğrencinin ders muafiyet isteğinin gerekçeleri ile birlikte yazılı olarak bildirmesi.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Öğrencinin ders muafiyet isteğinin gerekçeleri ile birlikte yazılı olarak bildirmesi. Ders Muafiyet İşlemleri 2 gün 40 Öğrenci Öğrencinin ders muafiyet isteğinin gerekçeleri ile birlikte yazılı olarak bildirmesi. Öğrencilerin dilekçesi kayda alındıktan sonra, muaf olmak istediği derslerin

Detaylı

Üniversitelerin İç ve Dış Yazışmaları Takibi ve Arşivlenmesi

Üniversitelerin İç ve Dış Yazışmaları Takibi ve Arşivlenmesi Sayfa 1 / 9 Üniversitelerin İç ve Dış Yazışmaları Takibi ve Arşivlenmesi 2013 Sayfa 2 / 9 Yazan(lar) : Tarih : Nuray Altunay Yazı İşleri Sorumlusu Nihal Kalaycı Strateji Geliştirme Daire Başkan V. Tarih

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Fakülte Adı : Mühendislik Fakültesi Birim Adı : Öğrenci İşleri Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Fakülte kuruluna girecek evrakların toplanması. Fakülte Kurulu Tarihinin Belirlenerek Fakülte Kurulu Üyelerine Bilgi Verilmesi

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Fakülte kuruluna girecek evrakların toplanması. Fakülte Kurulu Tarihinin Belirlenerek Fakülte Kurulu Üyelerine Bilgi Verilmesi FIRAT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ PERSONEL İ ŞEMA NO FTD.İKS.ŞMA 002/..01 ŞEMA ADI FAKÜLTE KURULU TOPLANMASI VE KARARLARI İŞ AKIŞ ŞEMASI Fakülte Kuruluna ait evrak Fakülte kuruluna girecek evrakların toplanması

Detaylı

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç MADDE 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Yüksekova

Detaylı