MĠLLĠ EĞĠTĠM VAKFI VI. OLAĞAN TEMSĠLCĠLER KURULUNA HOġ GELDĠNĠZ 1 KASIM 2010 KIZILCAHAMAM-ANKARA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MĠLLĠ EĞĠTĠM VAKFI VI. OLAĞAN TEMSĠLCĠLER KURULUNA HOġ GELDĠNĠZ 1 KASIM 2010 KIZILCAHAMAM-ANKARA"

Transkript

1 MĠLLĠ EĞĠTĠM VAKFI VI. OLAĞAN TEMSĠLCĠLER KURULUNA HOġ GELDĠNĠZ 1 KASIM 2010 KIZILCAHAMAM-ANKARA

2 Sayın Bakanım, Vakfımızın Değerli Kurucuları, Temsilciler Kurulunun Saygıdeğer Üyeleri, Değerli Basın Mensupları, Vakfımızın VI. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısına HoĢgeldiniz Temsilciler Kurulu Toplantımızın 18. Milli Eğitim ġurasının ilk gününde, 2023 Milli Eğitim Vizyonunun tartıģılacağı bir atmosferde gerçekleģmesinin tarihsel bir denklikten daha büyük bir anlam ve önem taģıdığını düģünüyorum.

3 Ve biliyorum ki hepimiz, baģta Vakfımızın genel baģkanı Bakanımız, Değerli Kurucularımız, Temsilciler Kurulunun değerli üyeleri bu salonda bulunan herkes Ulu Önder Atatürk ün kurduğu Cumhuriyetimizin 100. yılında, 2023 de çağdaģ, laik, demokratik, özgürlükçü, eģitlikçi; bireyin yaratıcılık ve hayal gücünü geliģtiren; bireysel farklılıkları gözeterek ve değerlendirerek her bireyin özellikleri doğrultusunda en üst düzeyde kendini geliģtirebildiği; kendi özgün öğrenme teknolojilerini yaratmıģ ve kendini yenileme gücüne sahip; öğrenme ve insan odaklı bir eğitim sistemini yerleģtirmek ve bu sisteminin yetiģtirdiği bireylerin yaģadığı bir Türkiye için çalıģıyoruz.

4 Bu çerçeveden bakıldığında, genç bir nüfusa sahip ve çağdaģ dünya ile yarıģta ilk sıralara ulaģmayı hedefleyen ülkemizde eğitim kritik bir önem arzediyor ve en öncelikli konuların baģında geliyor. Kurulduğu günden bu yana hem yurtiçinde hem de yurtdıģında eğitimin nitelik ve nicelik yönünden geliģtirilmesini hedefleyen vakfımız önümüzdeki aylarda 30. yılını kutlamaya hazırlanıyor.

5 Ankara, Ġstanbul ve Ġzmir de kurduğu özel okullar hariç Vakfımız bugüne kadar 950 Milyon TL yi aģan önemli bir kaynağı milli eğitim sistemimizin hizmetine sundu: Vakıf olarak geçtiğimiz 30 yıl içinde; 119 okul, 6 yurt, 4 öğretmenevi ve 1 öğretmen lokali yaptırarak MEB e devrettik. 100 lerce okulun, 384 öğretmenevinin bakım ve onarımını gerçekleģtirdik. MEB Devlet Okullarına öğrenci sırası, öğretmen kürsüsü ve sandalyesi, yazı tahtası temin ettik. Sekiz Yıllık Kesintisiz Ġlköğretim e destek amacıyla MEB e 2,5 milyon TL lik katkı sağladık.

6 Serebral Palsili (beyin felçli) çocukların eğitimi için Ankara da 2,5 milyon TL lik bir kaynağı; 24 derslikli, fizyoterapi üniteli, 480 öğrenci kapasiteli bir ilköğretim okulunu Ankara Valiliği ne devrettik. Okullara 272 adet Atatürk Büstü ve adet Türk Bayrağı dağıttık den fazla öğrenciye karģılıksız burs verdik. Toplam okuma kitabı ve araģtırma kitabı bastırarak okullara gönderdik.

7 Çocuklarımızın zihinsel geliģimlerine katkı sağlamak amacıyla okullara satranç takımı dağıttık. 16 ilde 130 Yatılı Ġlköğretim Bölge Okulu ve Pansiyonlu Ġlköğretim Okulu nun depreme dayanıklılık testlerini yaptırttık. Marmara Depremi nde ve Bingöl Depremi nde hayatını kaybeden öğretmen, öğrencilere ve ailelerine maddi ve manevi destek verdik. Bingöl Ģehir merkezinde 16 derslikli bir ilköğretim okulu kurduk. Bugüne kadar öğrenciyi MEB e bağlı yatılı okullarda tüm masraflarını karģılayarak, eğitimleri süresince destekledik.

8 Ġzmir, Ankara ve Ġstanbul da 4 ayrı kampüste MEV Koleji Özel Okullarını kurdu ve bugüne kadar 60 bine yakın öğrenciye eğitim hizmeti sundu. Bu desteğin kaynağı olana bağıģçılarımıza teģekkürlerimizi sunuyorum.

9 KonuĢmamın bundan sonraki bölümünde tarihleri arasında, son Temsilciler Kurulu Toplantımızdan bu yana yaģanan geliģmeleri özetlemek istiyorum. Faaliyetlere satır baģlıkları ile değindikten sonra sırasıyla hedeflerimizi ve 2010 tahmini bütçemizi Temsilciler Kurulu na sunacağım.

10 SUNUM İÇERİĞİ 1. BÖLÜM : GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ FAALİYETLER ( ) 2. BÖLÜM: VAKIF OLARAK HEDEFLERİMİZ ( ) 3. BÖLÜM : VAKFIN 2010 YILI TAHMİNİ BÜTÇESİ TOPLAM SLAYT SAYISI: AYRAÇLAR HARİÇ 23 SLAYT TOPLAM SÜRE: 20

11 1. BÖLÜM GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ FAALİYETLER

12 -NİTELİKLİ EĞİTİMİN ÜLKE ÇAPINDA YAYGINLAŞTIRILMASINI AMAÇLAYAN VAKFIMIZ, İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE DE BİR KAMPÜSÜ DAHA HİZMETE AÇTI. MODERN BİR OKUL BİNASI OLMANIN ÖTESİNDE OKULUMUZUN, ÇEVRE OKUL İLİŞKİSİNİ HAYATA GEÇİREN FAALİYETLERİN DE PLANLANMASINA İMKAN VEREN OLANAKLARI BULUNMAKTADIR. MEV Koleji Özel Büyükçekmece Ġlköğretim Okulu

13 VAKFIN VERİM VE ETKİLİLİĞİNİ ARTIRMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALAR: -MEVZUAT ÇALIŞMALARI YAPILMIŞ, -VAKFIN ULUSAL ÖLÇEKTE VE ULUSLARARASI KURUM VE KURULUŞLARLA İŞBİRLİĞİ ARTIRILMIŞ, -VAKFIN TANITIM FAALİYETLERİNE HIZ VERİLMİŞ, KURUMSAL KİMLİK ÇERÇEVESİNDE TANITIM MATERYALLERİ ÜRETİLMİŞTİR, -VAKIF VE OKULLARDA SOSYAL MEDYA ARAÇLARININ KULLANILMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR BAŞLATILMIŞTIR.

14 VAKIF ÜNİVERSİTESİ: -YILLARDIR TARTIŞILAN VAKIF ÜNİVERSİTESİ KURMA PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILMIŞ, ANKARA VE İSTANBUL DA YER BELİRLEME VE FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLMEKTEDİR. -ÜNİVERSİTENİN VAKFIN MİSYONUNA UYGUN OLARAK ÖNCELİKLE ÖĞRETMEN YETİŞTİRMESİ HEDEFLENMİŞTİR.

15 MİLLİ EĞİTİM VAKFI KOLEJİ ÖZEL OKULLARI -OKULLARIMIZIN ONARIM VE BAKIM FAALİYETLERİ TAMAMLANMIŞ BÖYLECE OKULLARIMIZIN ÜLKE ÇAPINDA ÖRNEK OKULLAR OLMA NİTELİĞİ PEKİŞTİRİLMİŞ, OKULLARIN TEKNOLOJİK DONANIMLARI YENİLENMİŞTİR, MEV Koleji Özel Ġzmir Okulları

16 VAKIF OKULLARI (DEVAM) -OKULLARDA EĞİTİM KALİTESİNİN ARTIRILMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALARIN YANINDA, 2. YABANCI DİL EĞİTİMİNE BAŞLANMIŞ, BU ÇERÇEVEDE DE YABANCI ÖĞRETMENLER İSTİHDAM EDİLMİŞTİR. -REHBERLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİNE AĞIRLIK VERİLMİŞ, EĞİTİM KOÇLUĞU UYGULAMASINA GEÇİLMİŞTİR, -VAKFIN TÜMÜNDE OLDUĞU GİBİ OKULLARIMIZDA DA PERSONEL POLİTİKASI GELİŞTİRİLMİŞ, ÖZELLİKLE ÖĞRETMEN İSTİHDAMINDA BÜYÜK BİR TİTİZLİK GÖSTERİLEREK, YAZILI VE SÖZLÜ SINAVLAR YAPILMIŞTIR, -ÖZEL OKULLARIMIZDAKİ FİYAT POLİTİKASI GELİŞTİRİLMİŞ, ARZ VE TALEP DENGESİ SAĞLANMIŞTIR. VAKIF OKULLARININ EĞİTİMDE ÖRNEK VE FİYAT POLİTİKASI İLE DENGE UNSURU OLMA NİTELİĞİ ÖNE ÇIKARILMIŞTIR,

17 VAKIF OKULLARI (DEVAM) -MEV KOLEJİ ÖZEL OKULLARINDA BAŞARI ENDEKSLİ BİR ÖDÜL, BURS VE İNDİRİM YÖNETMELİĞİ HAZIRLANMIŞ, OKULLARIN BAŞARI GRAFİKLERİNİN YÜKSELTİLMESİ HEDEFLENMİŞTİR.OKULLARIMIZA BAŞVURAN ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARININ TAMAMI ÜCRETSİZ OLARAK OKUTULMAKTADIR E! "T"M-Ö! RET"M YILINDA M"LL" E! "T"M VAKFI OKULLARINDAK" BURSLU Ö! RENC" SAYILARI MEV KOLEJ" ÖZEL OKULU BURSLU Ö! RENC" SAYISI (TOPLAM) GAZ"-#EH"T ÇOCU! U SAYISI ANKARA "STANBUL "ZM"R !

18 GELİR KAYNAĞI OLARAK TAŞINMAZLARIN DURUMU VE GERÇEKLEŞTİRİLENLER: -TAŞINMAZLARIN EKSPERTİZ ÇALIŞMALARI SONUÇLANDIRILMIŞ VE ÖNEMLİ BİR KISMININ RAYİÇ BEDEL ÜZERİNDEN KİRALANMASI SAĞLANMIŞTIR, -KULLANILMAYAN VE GELİR GETİRMEYEN TAŞINMAZLARIN SATIŞI PROGRAMLANMIŞTIR, -BAZI TAŞINMAZLARIN DA VAKFIN AMAÇ VE İLKELERİ ÇERÇEVESİNDE TAHSİSİ SAĞLANMIŞTIR.

19 VAKFIN GELĠR KAYNAKLARI VE BAĞIġLAR Vakfın TaĢınmazları ( Tarihli) Mesken 69 Gayrimenkul Kira Gelirleri (TL/YIL) Konut Kira Gelirleri ,00 ĠĢ Yeri 82 Arsa 33 Tarla-Bağ-Bahçe 41 Tahsisli 30 BağıĢçının Tasarrufunda 20 Toplam 275 ĠĢ Yeri Kira Gelirleri ,00 Arsa ve Arazi Kira Gelirleri ,00 Diğer Kira Gelirleri ,00 Toplam , YILINDA YAPILAN NAKİT BAĞIŞLAR TOPLAMI : ,48 TL

20 BAĞIŞLAR -GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERİN VAKFIN FAALİYETLERİNE YÖNELİK BAĞIŞLARININ ARTIRILMASI KONUSUNDA PROJELER HAZIRLANMIŞTIR, BURSLAR: KURULUġUNDAN BUGÜNE KADAR VAKFIMIZCA ĠLKÖĞRETĠM, ORTAÖĞRETĠM VE YÜKSEK ÖĞRETĠME DEVAM EDEN 26 BĠN ÖĞRENCĠYE BURS VERĠLMĠġTĠR. BU ÖĞRENCĠLERĠN ÖĞRENĠMLERĠ DEVAM EDENLERĠN EĞĠTĠMLERĠNĠN SONUNA KADAR BURS VERĠLMEYE DEVAM EDĠLECEKTĠR. YENĠ, KARġILIKSIZ BURS VERĠLME UYGULAMASI KALDIRILMIġTIR.

21 BAKANLIĞA VE BAĞLI KURULUŞLARINA YÖNELİK DESTEKLER 2004 TARĠH VE 5072 SAYILI VAKIFLAR HAKKINDA KANUNLA BELĠRLENEN SINIRLAR DOĞRULTUSUNDA ĠL VE ĠLÇE ġubelerġ KAPATILAN VE GELĠR KAYNAKLARI AZALAN VAKFIMIZ, BAġTA ÖĞRETMENEVĠ VE OKUL YAPIMI ĠLE OKULLARIN ONARIM VE DONATIMLARI OLMAK ÜZERE, EĞĠTĠM AMAÇLI ORGANĠZASYONLARIN GERÇEKLEġTĠRĠLMESĠ VB. KONULARDA BAKANLIĞIMIZA DESTEK OLMAYI SÜRDÜRMEKTEDĠR YILLARI ARASINDA BU KAPSAMDA 11 MĠLYON TL. YARDIM YAPILMIġTIR.

22 2. BÖLÜM VAKIF OLARAK HEDEFLERİMİZ

23 ORTA VE UZUN VADELĠ HEDEFLERĠMĠZE GEÇMEDEN, YAKIN VADEDE, TEMSĠLCĠLER KURULU ÇERÇEVESĠNDEKĠ EN ÖNEMLĠ HEDEFĠMĠZ: SİZ SAYIN VALİLERİMİZ, VE SAYIN İL/İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİMİZİ ÇALIŞMALARIMIZDAN HABERDER EDEREK, VAKFIMIZA DESTEK VERMEYE DAVET ETMEKTİR. -ĠL VEYA ĠLÇENĠZDE VAROLAN EĞĠTĠME YATIRIM YAPMAK ĠSTEYEN KURUM,KURULUġ VE KĠġĠLERĠ VAKFA YÖNLENDĠRĠLEBĠLĠR. -ĠL VE ĠLÇE BAZLI PROJELERĠNĠZDE BĠR SĠVĠL TOPLUM KURULUġU OLARAK BĠZĠMLE ĠġBĠRLĠĞĠ YAPABĠLĠR, ÖZETLE YILLARCA SÜREN VE BAġARILI SONUÇLAR ALAN ĠġBĠRLĠĞĠMĠZĠ CANLANDIRABĠLĠRSĠNĠZ. BĠZ DE VAKIF OLARAK BU KONUDA GEREKLĠ ÇABAYI GÖSTERMEYE HAZIRIZ.

24 MĠLLĠ EĞĠTĠM VAKFI HEDEFLERĠ: VAKFIN, EĞĠTĠM KALĠTESĠNĠN YÜKSELTĠLMESĠ AMACIYLA ULUSLARARASI STANDARTLARDA OKUL ÖNCESĠ, ĠLK, ORTA VE YÜKSEK ÖĞRETĠM KURUMLARI AÇILMASI VE ÜLKE DÜZEYĠNDE YAYGINLAġTIRILMASI ÇALIġMALARINA DEVAM EDĠLMESĠ,

25 ULUSAL VE ULUSLARARASI KURUM VE KURULUġLARLA EĞĠTĠM ALANINDA ĠġBĠRLĠĞĠ ÇALIġMALARINI SÜRDÜREREK; PROJE VE PROGRAMLARIN ÖNCELĠKLE YAġAMA GEÇĠRĠLMESĠ, VAKFIN TÜRKĠYE DE EĞĠTĠM ALANINDA ġemsġye BĠR SĠVĠL TOPLUM KURULUġU OLMASININ SAĞLANMASI,

26 EĞĠTĠME YAPILAN YATIRIMIN KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PROJELERĠ OLARAK UYGULANMASI ĠÇĠN YURTĠÇĠ VE DIġINDA ÖZEL SEKTÖR ĠLE ĠġBĠRLĠĞĠ YAPILMASI, VAKFIN KAMUOYUNA TANITIMI AMACIYLA YURTÇAPINDA KAMPANYALAR DÜZENLENMESĠ, VAKFIN GELĠRLERĠNĠ ARTIRMAYA YÖNELĠK SANATSAL VE KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLERĠN DÜZENLENMESĠ,

27 BAġTA MĠLLĠ EĞĠTĠM VAKFI ÜNĠVERSĠTESĠNĠN KURULMASINDAKĠ KAYNAĞIN ARTIRILMASI OLMAK ÜZERE BAĞIġ KAMPANYALARI DÜZENLENMESĠ, EĞĠTĠM KALĠTESĠNĠN VE ÖĞRETMENĠN SOSYAL STATÜSÜNÜN YÜKSELTĠLMESĠ AMACIYLA ÖĞRETMENLERE BAKIM VE DĠNLENME EVĠ KURULMASI PROJESĠNĠN YAġAMA GEÇĠRĠLMESĠ,

28 3. BÖLÜM VAKFIN 2010 TAHMİNİ BÜTÇESİ

29 VAKIF AMAÇLARINI GERÇEKLEġTĠRMEK ÜZERE BĠR ÖNCEKĠ YILDA AYRILAN FON MĠKTARI ĠLE BĠRLĠKTE 2010 YILI BÜTÇESĠNĠN TOPLAM ,00 TL GERÇEKLEġECEĞĠ TAHMĠN EDĠLMEKTEDĠR.

30 2004 YILINA KADAR ġubelerġmġz ARACILIĞIYLA VE SĠZLERĠN ÖNDERLĠĞĠNDE GERÇEKLEġTĠRĠLEN BU FAAYETLERĠN SÜRDÜRÜLMESĠ; ġubelerġmġzġn KAPATILMASINA BAKILMAKSIZIN HER ĠL VE ĠLÇEDE BĠR ġube VARMIġCASINA VAKFIN KUTSAL AMAÇLARININ GERÇEKLEġTĠRĠLMESĠ HUSUSUNDA KATKI, DESTEK VE LĠDERLĠĞĠNĠZĠN SÜRMESĠNE ĠLĠġKĠN ĠNANCIM TAMDIR. VAKFIMIZIN KURULMASINDA, GELĠġMESĠNDE EMEĞĠ GEÇENLERE, KATKIDA BULUNAN HAYIRSEVER KURUM, KURULUġ VE KĠġĠLERE ġükranlarimi SUNUYOR, HEPĠNĠZĠ SAYGIYLA SELAMLIYORUM.

31 MĠLLĠ EĞĠTĠM VAKFI VI. OLAĞAN TEMSĠLCĠLER KURULU

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Güncelleme Tarihi: 26/08/2015 Sıra 1. Eğitim Bölgesi DanıĢma Kurulu Toplantısı

Detaylı

PAMUKOVA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREV DAĞILIMI

PAMUKOVA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREV DAĞILIMI PAMUKOVA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREV DAĞILIMI A) TEMEL EĞİTİM : Okul öncesi eğitimi yaygınlaģtıracak ve geliģtirecek çalıģmalar yapmak, Ġlköğretim öğrencilerinin maddi yönden desteklenmesini

Detaylı

BÜYÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ

BÜYÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ BÜYÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyetlerimiz Okulumuz 1967 yılında Büyükçekmece Lisesi adı ile açılmıģtır. Ġstanbul un önemli okullarından biri olmakla övünmektedir.

Detaylı

ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ 2007 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ 2007 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ 2007 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU 31.07.2007 TÜRKĠYE CUMHURĠYETĠ ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ Strateji GeliĢtirme Daire BaĢkanlığı ÜST YÖNETĠCĠ SUNUġU Kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

SĠNCAN ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. 2014-2015 TEOG (TEMEL EĞĠTĠMDEN ORTAÖĞRETĠME GEÇĠġ) TERCĠH VE YERLEġTĠRME ĠġLEMLERĠ

SĠNCAN ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. 2014-2015 TEOG (TEMEL EĞĠTĠMDEN ORTAÖĞRETĠME GEÇĠġ) TERCĠH VE YERLEġTĠRME ĠġLEMLERĠ SĠNCAN ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 TEOG (TEMEL EĞĠTĠMDEN ORTAÖĞRETĠME GEÇĠġ) TERCĠH VE YERLEġTĠRME ĠġLEMLERĠ 1 TARĠH 31 TEMMUZ 8 AĞUSTOS ĠġLEM YERLEġTĠRME ĠÇĠN TERCĠHLERĠN ALINMASI 22 AĞUSTOS

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

MARMARİS BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

MARMARİS BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MARMARİS BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MARMARĠS BELEDĠYESĠ 2017 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2017 İÇİNDEKİLER I. OCAK HAZİRAN

Detaylı

GALATASARAY ÜNĠVERSĠTESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

GALATASARAY ÜNĠVERSĠTESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU GALATASARAY ÜNĠVERSĠTESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU 7066 sayılı 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 31.12.2017 tarihli ve 30287 Mükerrer sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak

Detaylı

Türkiye de Erken Çocukluk Eğitimi. Temel Eği)m Genel Müdürlüğü. Funda KOCABIYIK Genel Müdür

Türkiye de Erken Çocukluk Eğitimi. Temel Eği)m Genel Müdürlüğü. Funda KOCABIYIK Genel Müdür Türkiye de Erken Çocukluk Eğitimi Temel Eği)m Genel Müdürlüğü Funda KOCABIYIK Genel Müdür 2013 I. Türkiye de Geçmişten Günümüze Erken Çocukluk Eğitimi II. Türkiye de Erken Çocukluk Eğitiminin Yapısı III.

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK YURTİÇİ KARGO

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK YURTİÇİ KARGO ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK YURTİÇİ KARGO ALĠ ARIMAN:2008463007 OSMAN KARAKILIÇ:2008463066 MELĠK CANER SEVAL: 2008463092 MEHMET TEVFĠK TUNCER:2008463098 ŞİRKET TANITIMI 1982 yılında Türkiye'nin ilk

Detaylı

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Kamu kurumlarının gelir-gider bilgilerinin yer aldığı ve kullanımlarına tahsis edilen ödenek tutarlarını gösteren

Detaylı

ESKĠġEHĠR DE ENERJĠ KULLANIMI. HOġGELDĠNĠZ

ESKĠġEHĠR DE ENERJĠ KULLANIMI. HOġGELDĠNĠZ ESKĠġEHĠR DE ENERJĠ KULLANIMI HOġGELDĠNĠZ SUNUM ĠÇERĠĞĠ Kurumsal Bilgi Doğal gazın kullanımı ve yaygınlığı Kentte kullanılan yakıtlar Verimli doğal gaz kullanımı Neden Doğal Gaz; DAHA UCUZ OLMASI ÇEVRE

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU YILLIK ÇALIŞMA PLÂNI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU YILLIK ÇALIŞMA PLÂNI 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU YILLIK ÇALIŞMA PLÂNI E Y L Ü L T a r i h: PLÂNLANAN ÇALIġMALAR: DAYANAK: 01-12 Eylül 2014 Sene başı mesleki çalışmalar yapılması. 04 Eylül 2014

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ - 2016 İÇİNDEKİLER SUNUŞ İ I. OCAK HAZİRAN 2016 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.1

Detaylı

TÜBĠTAK- 114K501 nolu Karadeniz Teknik Üniversitesi nde AraĢtırma Projesi Üretme Potansiyelinin Arttırılmasına Yönelik Eğitim Etkinliği Projesi ile

TÜBĠTAK- 114K501 nolu Karadeniz Teknik Üniversitesi nde AraĢtırma Projesi Üretme Potansiyelinin Arttırılmasına Yönelik Eğitim Etkinliği Projesi ile PROJE DESTEK BĠRĠMĠ TÜBĠTAK- 114K501 nolu Karadeniz Teknik Üniversitesi nde AraĢtırma Projesi Üretme Potansiyelinin Arttırılmasına Yönelik Eğitim Etkinliği Projesi ile ĠĢbirliği FAALĠYETLER A) KTÜ ARDEB

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 6682 sayılı 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 16.03.2016 tarihli ve 29655 Mükerrer sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak

Detaylı

ANKARA ÇOCUK DOSTU ġehġr PROJESĠ UYGULAMA, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

ANKARA ÇOCUK DOSTU ġehġr PROJESĠ UYGULAMA, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç ANKARA ÇOCUK DOSTU ġehġr PROJESĠ UYGULAMA, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Madde 1- Ankara Çocuk Dostu ġehir Projesinin amacı Ankara yı; Çocuk Hakları SözleĢmesini

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI... - 2013 Okul /Kurum Haritası I. BÖLÜM KURUMUN ADI : TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İLİ : MERSİN İLÇESİ : TOROSLAR ADRES : AKBELEN

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU REPORT ON CORPORATE FINANCIAL POSITION AND EXPECTATIONS STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI - TEMMUZ 2013 2013 YILI KURUMSAL MALĠ

Detaylı

Ana Muhalefet Partisinin Seçim Vaatlerinin Mali Etkisi

Ana Muhalefet Partisinin Seçim Vaatlerinin Mali Etkisi Ana Muhalefet Partisinin Seçim Vaatlerinin Mali Etkisi 1 Ana Muhalefet Partisinin Seçim Vaatlerinin Mali yükü 152,4 ila 181,8 milyar TL* Varsayımlar için lütfen ilgili sayfalara bakınız (Ss 3-9). 2 Seçim

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU BİNGÖL Temmuz 2016 11 SUNUġ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GİRİŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde,

Detaylı

İSTANBUL VAKIFLAR 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HIZMET STANDARTLARI

İSTANBUL VAKIFLAR 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HIZMET STANDARTLARI İSTANBUL VAKIFLAR 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HIZMET STANDARTLARI S.NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Muhtaç engelli ve yetimlere aylık bağlanması 1- Başvuru

Detaylı

TÜRKİYE DE KOBİ UYGULAMALARI YMM. NAİL SANLI TÜRMOB GENEL BAŞKANI IFAC SMP (KOBİ UYGULAMARI) FORUMU İSTANBUL

TÜRKİYE DE KOBİ UYGULAMALARI YMM. NAİL SANLI TÜRMOB GENEL BAŞKANI IFAC SMP (KOBİ UYGULAMARI) FORUMU İSTANBUL TÜRKİYE DE KOBİ UYGULAMALARI YMM. NAİL SANLI TÜRMOB GENEL BAŞKANI IFAC SMP (KOBİ UYGULAMARI) FORUMU İSTANBUL 21 MART 2011 HOġ GELDĠNĠZ IFAC in Sayın Başkanı, Kurul Üyeleri, Dünyanın dört bir yanından gelmiş

Detaylı

OSMAN ADĠL DEMĠRCĠOĞLU ĠLE DETAYLI BĠR RÖPORTAJ YAPTIK. BU RÖPORTAJLA ĠLGĠLĠ

OSMAN ADĠL DEMĠRCĠOĞLU ĠLE DETAYLI BĠR RÖPORTAJ YAPTIK. BU RÖPORTAJLA ĠLGĠLĠ HAFTANIN RÖPORTAJI ÇALIġMALARI BAġLATILAN ÖZEL HABERCĠLĠK EKSENLĠ CLUB ÇALIġMALARI HAKKINDA DEMĠRCĠOĞLU MEDYA GRUBU BAġKANI SAYIN OSMAN ADĠL DEMĠRCĠOĞLU ĠLE DETAYLI BĠR RÖPORTAJ YAPTIK. BU RÖPORTAJLA ĠLGĠLĠ

Detaylı

RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI

RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI 1. Amaç Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Gençlik

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI Sıra Hizmet Standardı Olan Birimler Sayı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü 2 İnsan Kaynakları -2 Şube Müdürlüğü 3 3 İnsan Kaynakları -2 Şube

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI Ankara, 2011 SEKTÖR Çocuk geliģimi ve eğitimi alanında sektörün ihtiyacı, okul öncesinin ve özel eğitimin öneminin anlaģılması

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının Toplantısı 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Haziran 2018 GENEL İLKELER

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Haziran 2018 GENEL İLKELER DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 09-22 Haziran 2018 GENEL İLKELER A. PROGRAMIN DAYANAĞI: Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim

Detaylı

Strateji Geliştirme Müdürlüğü Çarşı Mahallesi Neyzen Tevfik Caddesi Bodrum / Muğla T: F: W:

Strateji Geliştirme Müdürlüğü Çarşı Mahallesi Neyzen Tevfik Caddesi Bodrum / Muğla T: F: W: 0 BODRUM BELEDİYESİ 2016 YILI İLK ALTI AYLIK (OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ) BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ 2016 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ Yıllık 2015 2016 Değişim 6 Aylık 6 Aylık Oranı (Ocak- (Ocak-

Detaylı

1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU

1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU TURKISH BANK A.ġ. 1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU A-BANKAMIZDAKĠ GELĠġMELER 1-ÖZET FĠNANSAL BĠLGĠLER Bankamızın 2008 yıl sonunda 823.201 bin TL. olan aktif büyüklüğü

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL DA YENİ BİR ÜNİVERSİTE

DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL DA YENİ BİR ÜNİVERSİTE DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL DA YENİ BİR ÜNİVERSİTE 2 TOPLANTI GÜNDEMİ FATĠH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNĠVERSĠTESĠ TARĠHĠN DERĠNLĠKLERĠNDEN, BĠLĠMĠN VE SANATIN UFUKLARINA 3 TOPLANTI GÜNDEMİ KURULUŞ Fatih Sultan Mehmet

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 15 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ - 15 İÇİNDEKİLER SUNUŞ İ I. OCAK HAZİRAN 15 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.1 A. Bütçe

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire BaĢkanlığı

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire BaĢkanlığı Sayı : B.13.2.SGK.0.15.00.05/178 Konu : Aktüerya ve Fon Yönetimi ĠĢlemleri 24 MART 2011 GENELGE 2011/33 Bilindiği gibi Kurumumuz uygulamalarına yönelik olarak ihtiyaca binaen BaĢkanlığımız tarafından değiģik

Detaylı

TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ

TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ FELSEFESİ,TEMEL İLKELERİ,VİZYONU MEHMET NURİ KAYNAR TÜRKIYE NIN GELECEK VIZYONU TÜRKĠYE NĠN GELECEK VĠZYONU GELECEĞIN MIMARLARı ÖĞRETMENLER Öğretmen, bugünle gelecek arasında

Detaylı

RÜġTÜ AKIN VAKFI BAġKANLIĞI NA ;

RÜġTÜ AKIN VAKFI BAġKANLIĞI NA ; RÜġTÜ AKIN VAKFI BAġKANLIĞI NA ; RÜġTÜ AKIN VAKFI tarafından, maddi desteğe muhtaç, baģarılı Türk gençlerine eğitimde fırsat ve imkan eģitliği vermek ve onların kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeyde yetiģmelerine

Detaylı

HAYATBOYU ÖĞRENME AVRUPA YETERLĠKLER ÇERÇEVESĠ ULUSAL MESLEKĠ YETERLĠLĠKLER SĠSTEMĠ. IATS 11 6th INTERNATIONAL ADVANCED TECHNOLOGY SYMPOSIUM

HAYATBOYU ÖĞRENME AVRUPA YETERLĠKLER ÇERÇEVESĠ ULUSAL MESLEKĠ YETERLĠLĠKLER SĠSTEMĠ. IATS 11 6th INTERNATIONAL ADVANCED TECHNOLOGY SYMPOSIUM HAYATBOYU ÖĞRENME AVRUPA YETERLĠKLER ÇERÇEVESĠ ULUSAL MESLEKĠ YETERLĠLĠKLER SĠSTEMĠ IATS 11 6th INTERNATIONAL ADVANCED TECHNOLOGY SYMPOSIUM Prof. Dr. Mustafa BALCI Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu mustafa.balci@eeas.europa.eu

Detaylı

T.C. EKONOMĠ BAKANLIĞI. Ġhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı

T.C. EKONOMĠ BAKANLIĞI. Ġhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı T.C. EKONOMĠ BAKANLIĞI Ġhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Vizyonumuz Proje ve kümelenme yaklaşımını esas alan yerel dinamiklerin harekete geçirilmesine olanak sağlayarak,

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Mali Durum ve Beklentiler Raporu 1 I-OCAK HAZİRAN 2012 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A.BÜTÇE GİDERLERİ: Üniversitemize 2012

Detaylı

TARĠH VAKFI YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NA

TARĠH VAKFI YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NA TARĠH VAKFI YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NA Ġstanbul, 03.05.2015 Tarih Vakfı ve vakfa bağlı Döner Sermaye ĠĢletmesi hesapları ile ilgili olarak 31.12.2013 ve 31.12.2014 kesitlerinde tespit edilen durum aģağıda

Detaylı

2013 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

2013 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU 2013 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU Kamuda stratejik yönetim anlayıģının temelini oluģturan kaynakların etkili ve verimli bir Ģekilde kullanılması ilkesi çerçevesinde,

Detaylı

2017 MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİ RAPORU

2017 MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİ RAPORU 2017 MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİ RAPORU SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesinde Genel yönetim kapsamındaki idareler bütçelerinin ilk altı

Detaylı

YETKĠ GÖREV VE SORUMLULUKLARI

YETKĠ GÖREV VE SORUMLULUKLARI YETKĠ GÖREV VE SORUMLULUKLARI 1-Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul İnşaat Bakım ve Onarımlarının yapılması ve protokol dâhilinde ödeneklerin Köylere Hizmet Götürme Birliklerine aktarılması 2-Şanlıurfa

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2018 SUNUŞ... 4 I-OCAK HAZİRAN 2018 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 5 A. Bütçe... 5 01. Personel... 7 02. Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi...

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ 2018 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

KONAK BELEDİYESİ 2018 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu KONAK BELEDİYESİ 2018 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu T.C. KONAK BELEDĠYESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠ RAPORU STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ 2018 İÇİNDEKİLER I. OCAK HAZİRAN

Detaylı

www.binnuryesilyaprak.com

www.binnuryesilyaprak.com Türkiye de PDR Eğitimi ve İstihdamında Yeni Eğilimler Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK Türk PDR-DER Başkanı 16 Kasım 2007 Adana Türkiye de Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri Başlangıcından günümüze

Detaylı

SUNUġ. kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını,

SUNUġ. kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, SUNUġ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu; mali yönetim ve kontrol sistemimizi uluslararası standartlar ve Avrupa Birliği uygulamalarıyla uyumlu olarak yeniden yapılandırarak; kalkınma planları

Detaylı

2016 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

2016 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU 2016 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU Kamuda stratejik yönetim anlayıģının temelini oluģturan kaynakların etkili ve verimli bir Ģekilde kullanılması ilkesi çerçevesinde,

Detaylı

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum. ve Beklentiler Raporu

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum. ve Beklentiler Raporu T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ 2012 I. OCAK - HAZİRAN 2011 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A. Bütçe Giderleri Üniversitemize,

Detaylı

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL VAKIF (ÖZEL) Programın Programın Adı ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

2010 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI FAALİYETLERİ (1 Ocak-31 Aralık 2010)

2010 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI FAALİYETLERİ (1 Ocak-31 Aralık 2010) FAALİYETLERİ (1 Ocak-31 Aralık 2010) TRB1 (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) Düzey 2 Bölgesi Eylül 2010 SUNUŞ Fırat Kalkınma Ajansı, 25.01.2006 tarih ve 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu

Detaylı

MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ERZURUM ĠLĠ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI. 2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ERZURUM ĠLĠ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI. 2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ERZURUM ĠLĠ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI 2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ S.N YAPILACAK FAALİYETİN ADI BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ 1 Güzel Sanatlar Spor Liselerine

Detaylı

SAĞLIKLI SÜTTEN, OSTEOPOROZA ULUSAL BOYUTTA YÜRÜTÜLEN KAMPANYALAR

SAĞLIKLI SÜTTEN, OSTEOPOROZA ULUSAL BOYUTTA YÜRÜTÜLEN KAMPANYALAR SAĞLIKLI SÜTTEN, OSTEOPOROZA ULUSAL BOYUTTA YÜRÜTÜLEN KAMPANYALAR Dr.Dyt. Saniye BĠLĠCĠ T.C. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Beslenme ve Fiziksel Aktiviteler Daire BaĢkanlığı 14-15

Detaylı

TEBLİĞ KATILIM BANKALARINCA UYGULANACAK TEKDÜZEN HESAP PLANI. VE ĠZAHNAMESĠ HAKKINDA TEBLĠĞDE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR TEBLĠĞ

TEBLİĞ KATILIM BANKALARINCA UYGULANACAK TEKDÜZEN HESAP PLANI. VE ĠZAHNAMESĠ HAKKINDA TEBLĠĞDE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR TEBLĠĞ 19 Nisan 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28623 TEBLİĞ Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan: KATILIM BANKALARINCA UYGULANACAK TEKDÜZEN HESAP PLANI VE ĠZAHNAMESĠ HAKKINDA TEBLĠĞDE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 211 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 211 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 691 sayılı 211 yılı Merkezi yönetim bütçe kanunu

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GİRİŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde,

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2017 SUNUŞ... 4 I-OCAK HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 5 A. Bütçe... 5 01. Personel... 7 02. Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi...

Detaylı

VEHBİ KOÇ VAKFI EĞİTİM BURSLARI YÖNETMELİĞİ

VEHBİ KOÇ VAKFI EĞİTİM BURSLARI YÖNETMELİĞİ VEHBİ KOÇ VAKFI EĞİTİM BURSLARI YÖNETMELİĞİ Madde 1 : AMAÇ Bu yönetmelik, Vehbi Koç Vakfı Resmi Senedine uygun olarak verilen eğitim burslarının uygulama esaslarını tespit etmek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL YAPISI

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL YAPISI İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL YAPISI Giriş... 1 Türk Eğitim Sisteminin Amaçları... 2 1. Genellik ve eşitlik... 3 2. Bireyin ve toplumun ihtiyaçları... 3 3. Yöneltme... 3 4. Eğitim hakkı...

Detaylı

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Dr. Selahattin DİKMEN Genel Müdür Vekili

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Dr. Selahattin DİKMEN Genel Müdür Vekili OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Dr. Selahattin DİKMEN Genel Müdür Vekili 1 OKUL ÖNCESĠ EĞĠTĠMĠN KAPSAMININ GENĠġLETĠLMESĠ VE KALĠTESĠNĠN ARTTIRILMASI SUNUġ PLANI ĠNSAN HAYATINDA EĞĠTĠMĠN YERĠ VE ÖNEMĠ

Detaylı

Her Okulun Bir Projesi Var

Her Okulun Bir Projesi Var T.C ÇORUM VALİLİĞİ ŞEHİT ALİ KARSLI İMAM HATİP ORTAOKULU Her Okulun Bir Projesi Var Merak Eden Çocuk Saati ÇORUM 2017 Proje Adı: Merak Eden Çocuk Saati Projenin Sahibi: Şehit Ali Karslı İmam Hatip Ortaokulu

Detaylı

2014 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

2014 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU 2014 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU Kamuda stratejik yönetim anlayıģının temelini oluģturan kaynakların etkili ve verimli bir Ģekilde kullanılması ilkesi çerçevesinde,

Detaylı

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI TARAFINDAN SAĞLANAN DİĞER DESTEKLER

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI TARAFINDAN SAĞLANAN DİĞER DESTEKLER BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI TARAFINDAN SAĞLANAN DİĞER DESTEKLER 1. TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIM DESTEK PROGRAMI Ülke ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulması amacıyla,

Detaylı

/Pazartesi

/Pazartesi 28.01.2019/Pazartesi 12. YILINDA SİNOP ÜNİVERSİTESİ Kuruluşundan Bugüne Sinop Üniversitesi Onbirinci Yılını Kutladığımız Sinop Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de Ondokuz Mayıs Üniversitesinden ayrılarak

Detaylı

VAKIF KURULUŞ SENEDİ

VAKIF KURULUŞ SENEDİ MADDE-1. VAKFIN ADI VE MERKEZİ : VAKIF KURULUŞ SENEDİ VAKFIN ADI: ĠSTANBUL EĞĠTĠM VAKFI dır. Merkezi Ġstanbul. Mütevelli Heyet Kararı ile Vakıf merkezi değiģtirilebilir. Ġstanbul un diğer ilçelerinde ve

Detaylı

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ. SÜREKLĠ EĞĠTĠM UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ FAALĠYET RAPORU

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ. SÜREKLĠ EĞĠTĠM UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ FAALĠYET RAPORU HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ FAALĠYET RAPORU 2012 ĠÇĠNDEKĠLER ÜST YÖNETĠCĠ SUNUġU I- GENEL BĠLGĠLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- Ġdareye

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU BİNGÖL Temmuz 2017 11 SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ - 2014 T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

Detaylı

TOHUM Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı ADIMLARIMIZ OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN

TOHUM Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı ADIMLARIMIZ OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN TOHUM Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı ADIMLARIMIZ OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN TOHUM Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı BİZ KİMİZ? TOHUM OTİZM VAKFI Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı,

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 2007 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2007 yılında kullanılmak üzere Üniversitemize Personel Giderleri için

Detaylı

ODAMIZIN AMACI VE YAPISI

ODAMIZIN AMACI VE YAPISI ODAMIZIN AMACI VE YAPISI Hollandalı ve Türkiyeli giriģimcisinin çalıģmalarına öncülük ve liderlik eder. Özel sektörün ihtiyaçları doğrultusunda siyasi güce görüģ ve çözümlerini iletir, Ticari, ekonomik

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek; on yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç dik; yüz yıl sonrasını düşünüyorsan insan yetiştir. Konfüçyüs REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

Detaylı

Ücretli TL Eğitim-Öğretim yılında ücretli kontenjanımıza öğrenci

Ücretli TL Eğitim-Öğretim yılında ücretli kontenjanımıza öğrenci FAKÜLTE / PROGRAM DİLİ SÜRESİ ZORUNLU HAZIRLIK PROGRAMI 2015-2016 -ÖĞRETİM YILI BURS 2015-2016 YILI 2014 LYS SONUÇLARINA GÖRE ORANI TÜRÜ KONTENJAN ÜCRETLER TAVAN EN YÜKSEK BAŞARI SIRASI TABAN EN DÜŞÜK

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PUAN BURS 2015-2016 EĞİTİM YILI TÜRÜ ORANI KONTENJAN. Ücretli

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PUAN BURS 2015-2016 EĞİTİM YILI TÜRÜ ORANI KONTENJAN. Ücretli FAKÜLTE / PROGRAM EĞİTİM DİLİ EĞİTİM SÜRESİ ZORUNLU HAZIRLIK PROGRAMI -16 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PUAN BURS -16 EĞİTİM YILI TÜRÜ ORANI KONTENJAN TAVAN PUAN 14 LYS SONUÇLARINA GÖRE EN YÜKSEK BAŞARI SIRASI TABAN

Detaylı

Gelir getiren çalışmalarımız:

Gelir getiren çalışmalarımız: YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 05/10/2016-04/10/2017 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 23/10/2015-04/10/2016 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

Orta Öğretim Kurumları Mesleki Çalışma Programı.

Orta Öğretim Kurumları Mesleki Çalışma Programı. Orta Öğretim Kurumları Mesleki Çalışma Programı 15 ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 09-22 Haziran 2018 Tarih Çalışma Zamanı BİRİNCİ HAFTA 09-13 Haziran 2018 Katılımcılar Eğitim Görevlileri

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2016 BÜTÇE GERÇEKLEŞME DURUM RAPORU (OCAK 2017)

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2016 BÜTÇE GERÇEKLEŞME DURUM RAPORU (OCAK 2017) YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 16 BÜTÇE GERÇEKLEŞME DURUM RAPORU (OCAK 17) YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 16 MALİ YILI BÜTÇE GİDER GERÇEKLEŞMELERİ (HAZİNE YARDIMI+ÖZ GELİR) BÜTÇE SERBEST ÖDENEK HARCANAN ÖDENEK

Detaylı

Kamu Harcamaları Ġçinde Üniversiteler ve AraĢtırma Bütçelerinin Durumu

Kamu Harcamaları Ġçinde Üniversiteler ve AraĢtırma Bütçelerinin Durumu Kamu Harcamaları Ġçinde Üniversiteler ve AraĢtırma Bütçelerinin Durumu 21 OCAK 2011 Osman ġahġn MALĠYE BAKANLIĞI Yükseköğretim Hizmetleri Daire BaĢkanı SUNUM PLANI Yükseköğretim Kurumları Bütçeleri Ar-Ge

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ 2017 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

KONAK BELEDİYESİ 2017 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu KONAK BELEDİYESİ 2017 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu T.C. KONAK BELEDĠYESĠ 2017 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠ RAPORU STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ 2017 İÇİNDEKİLER I. OCAK HAZİRAN

Detaylı

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Yeteneklerin Geliştirilmesi Grup Başkanlığı

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Yeteneklerin Geliştirilmesi Grup Başkanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Yeteneklerin Geliştirilmesi Grup Başkanlığı Necati BİLGİÇ Grup Başkanı bilgicnecati@meb.gov.tr 1 SUNUM Sunu 4 bölümden oluşmaktadır. 1) Yeniden

Detaylı

KKTC NĠN EKONOMĠK YAPISI VE YATIRIM ALANLARI

KKTC NĠN EKONOMĠK YAPISI VE YATIRIM ALANLARI KKTC NĠN EKONOMĠK YAPISI VE YATIRIM ALANLARI MAKROEKONOMİK GÖSTERGELER ÜLKENİN AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI T.C. KKTC EKONOMİ PROGRAMLARI TEŞVİKLER VE YATIRIM ALANLARI (MĠLYON TL) GSMH CARĠ FĠYATLARLA 8.000

Detaylı

BĠR MESLEK OLARAK ÖĞRETMENLĠK

BĠR MESLEK OLARAK ÖĞRETMENLĠK BĠR MESLEK OLARAK ÖĞRETMENLĠK Meslekleşme ölçütleri Öğretmenlik Mesleğinin Yasal Dayanakları Öğretmenlik Mesleğinin Temel Özellikleri Türkiye de Öğretmenliğin Meslekleşmesi Öğretmenlerin hizmet öncesinde

Detaylı

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. f) 1992 ve daha eski doğumlu erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. f) 1992 ve daha eski doğumlu erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ 2014-2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI DGS KAYIT KILAVUZU KAYIT ĠÇĠN GEREKLĠ BELGELER: a) DGS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı

Detaylı

T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 T.C. ÇORUM VALĠLĠĞĠ Ġl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 43436584/10.06/7504504

Detaylı

Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım..

Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım.. Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım.. Sizlerle tekrar bir arada olmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade ederek, hoş geldiniz diyor; şahsım ve

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 2006 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2006 yılında kullanılmak üzere Üniversitemize Personel Giderleri için

Detaylı

AKSARAY BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ

AKSARAY BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ AKSARAY BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesinde Genel yönetim kapsamındaki idareler

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM BEKLENTİLER RAPORU 6512 Sayılı 2014 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 2010 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2010 yılında kullanılmak üzere Üniversitemize Personel Giderleri için

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2018

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2018 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2018 Personel SGK Devlet Primi Mal ve Hizmet Alımı Cari Transferler Sermaye Etkili, Ekonomik, Verimli Harcama 2018 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu 0 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı TEMMUZ 2018 SUNUŞ Mahalli İdareler, kamu hizmetlerinin vatandaşlara en kaliteli

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ 2013 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ 2013 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ 2013 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU T.C. ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Strateji GeliĢtirme Daire BaĢkanlığı Tarih : / /2013 6363 sayılı 2013 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe

Detaylı

2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Bilindiği üzere, 6260 Sayılı 2012 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 29 Aralık 2011 tarih ve 28157 mükerrer sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış ve 01.01.2012

Detaylı

TÜBĠTAK AraĢtırma Destek Programları BaĢkanlığı (ARDEB) Doç. Dr. M. Necati DEMĠR ARDEB BaĢkan V.

TÜBĠTAK AraĢtırma Destek Programları BaĢkanlığı (ARDEB) Doç. Dr. M. Necati DEMĠR ARDEB BaĢkan V. TÜBĠTAK AraĢtırma Destek Programları BaĢkanlığı (ARDEB) Doç. Dr. M. Necati DEMĠR ARDEB BaĢkan V. 11 Ekim 2011, Koç Üniversitesi TÜBĠTAK ARDEB in PaydaĢları Kamu Ar-Ge Enstitüleri ARDEB Gruplar ve Mali

Detaylı

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 1 SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde yer alan; Genel yönetim kapsamındaki

Detaylı

S. NO İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KİŞİ VE KURULUŞLAR

S. NO İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KİŞİ VE KURULUŞLAR 1 2 DR.FEVZİ-MÜRÜVET UĞUROĞLU ORTAOKULU 2016-2017 / 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILLARI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE EYLEM PLANI Eğitim ortamında ortamlarında uyuģturucu

Detaylı