I NI NAL KULLANICI SO ZLES MESI MADDE: 1 SO ZLES MENI N TARAFLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "I NI NAL KULLANICI SO ZLES MESI MADDE: 1 SO ZLES MENI N TARAFLARI"

Transkript

1 I NI NAL KULLANICI SO ZLES MESI MADDE: 1 SO ZLES MENI N TARAFLARI I s bu I ninal Kullanıcı So zles mesi ( So zles me ); I ninal O deme ve Elektronik Para Hizmetleri A.S ( I ninal )ve Kart Sahibi arasında as ag ıda belirlenen s artlarla imzalanmıs tır. MADDE: 2 SO ZLES MENI N AMACI I s bu So zles me, Provus Bilis im Hizmetleri A.S. ( Provus ), INGBank ( Banka ) ve I ninal O deme ve Elektronik Para Hizmetleri A.S ( I ninal ) tarafından c ıkarılmıs O n O demeli I ninal (MasterCard) Kart ( I ninal Kart - Kart ) kullanıcılarının kart kullanım kos ullarının belirlenmesi amacıyla olus turulmus tur. MADDE: 3 TANIMLAR MASTERCARD: Merkezi Purchase N.Y. Amerika da bulunan; MasterCard markası ile c ıkmıs kartların kullanımı ve bunların u ye is yerlerinde kabulu ile ilgili kuralları belirleyen ve uluslararası alanda MASTERCARD markalı kartlar ile yapılan is lemlerin, ISSUER kurumlar ile ACQUIRER kurumlar arasındaki is lemlerin online bag lantı ile gerc ekles mesini sag layan ve takasını gerc ekles tiren uluslararası Kurum ve Kartlı Sistem Kurulus u. BANKALARARASI KART MERKEZI A.S. (BKM): Tu rkiye dahilindeki Bankalar ve Finans kurumları tarafından kendi markası ile veya ulusal/uluslararası Kartlı Sistem Kurulus ları ndan alacag ı yetkiye dayanarak c ıkartacag ı VISA, MASTERCARD markalı kartların Tu rkiye dahilinde kullanımı ve bunların Tu rkiye dahilindeki is yerlerinde kabulu ile ilgili kuralları belirleyen ve Tu rkiye dahilinde her c es it markalı kart ile yapılan is lemlerin, ISSUER kurumlar ile ACQUIRER kurumlar arasındaki is lemlerin online bag lantı ile gerc ekles mesini sag layan ve takasını gerc ekles tiren sisteme sahip Tu rkiye de mukim Kurulus, Ulusal Kartlı Sistem Kurulus u. ISSUER (KART VEREN KURUM): Kartlı Sistem Kurulus ları nın verdig i yetkiler ve belirledig i kurallara bag lı olarak gerc ek ve tu zel kis iler adına veya onların yetkili kıldıg ı kis ilere kart veren banka, finans kurumları ve dig er yetkili kurulus lar. ACQUIRER (KART ALACAG INI TAKASA GO NDEREN KURUM): Kendisi ile so zles me imzalayarak kart kabul etme yetkisi alan kendi u ye is yerlerinde, ISSUER lar tarafından verilmis kartların kullanılması sonucu olus an alacakları is yerine o deme yaparak takasa go nderen banka, finans kurumları ve dig er yetkili kurulus lar.

2 O N-O DEMELI KART: Banka veya kart c ıkarma yetkisi ile kurulmus s irketlerin, kurdukları sistem c erc evesinde veya yurtic inde ya da yurtdıs ında kartlı sistem kurma veya kart c ıkarma amacı ile kurulmus s irketler ile yaptıkları anlas malara istinaden c ıkardıkları, hamiline/kullanıcısına o nceden karta yu klenen tutar kadar harcamaya imkan veren, kredi limitinin bulunmadıg ı, mal ve hizmet temini ile her tu rlu o demeleri yapma ve/veya ayrıca dog rudan ya da elektronik veya benzeri is lem cihazları aracılıg ıyla nakit c ekme olanag ı sag layan mu lkiyeti kart c ıkaran kurulus a ait olan fiziki olarak basılı kartı veya sanal ortamlarda kullanılabilen fiziki varlıg ı bulunmayan kart numarasını ifade eder. MO/TO IS LEMLERI : Telefon ile c ag rı merkezi u zerinden kart bilgileri verilerek yapılan is lemler. O rneg in, bilet alımı, alıs veris, sigorta, e-ticaret vs. GI B: Gelir I daresi Bas kanlıg ı. MASAK: Mali Suc ları Aras tırma Kurumu. WEB SI TESI PCI DSS Payment Card Industry Data Security Standard MADDE: 4 I NI NAL KART O ZELLI KLERI ve KULLANIM KOS ULLARI a) I ninal Kart, Banka ve I ninal tarafından, I ninal anlas malı u ye is yerlerinden avantajlı alıs veris yapılması ve dig er tu m MasterCard noktalarında kartlı nakit kullanım ic in c ıkartılmıs MasterCard logolu, o n o demeli ve limitler dahilinde tekrar doldurulabilen anonim bir o deme aracıdır. b) Kartlar sanal ya da fiziksel olabilir. c) Kart u zerinde herhangi bir isim ve/veya arkasında herhangi bir kis isel banka hesabı bulunmaz.

3 d) Kartlarla ancak u zerinde yu klu bakiye kadar alıs veris yapılabilir. Bakiye bittig inde/kart sahibi istedig inde karta Banka ATM lerinden, I ninal ın anlas malı oldug u fiziki/sanal is yerlerinden ve perakende noktalarından bakiye dolumu yapılır. Yu kleme noktalarının listesine Web Sitesinden ulas ılabilir. e) Kartın kullanım su resi kartın u zerinde yazıldıg ı gibidir. Kart Sahibi, Kartın son kullanma tarihinde, bakiyesi kalması durumunda bu bakiyenin yeni kartına aktarılmasını talep edebilir. f) Fiziki alıs veris lerde satın alımın gerc ekles mesi ic in kart sahibi o deme terminaline kart s ifresini girmelidir. Kart s ifresi 16 haneli kart numarasının son 4 hanesidir. Kart s ifresi anlas malı banka ATM lerinden deg is tirilebilir. Anlas malı noktalara web sitesinden ulas ılabilir. g) Kart ile MO/TO adı verilen is lemler yapılamaz. h) Kart sahibi, kart u zerinde bulunan bakiyesini hukuki limitler dog rultusunda talep edebilir. Kart sahibi kendisine iadesi ic in gerekli evrakları ( u ru nu n satın alma fis i, son yu kleme makbuzu, kimlik fotokopisi, paranın go nderilmesi istenen IBAN numarası) mu s teri hizmetlerine ibraz etmesi halinde kartın ic inde bulunan bakiye kadar tutarın iadesi belirtilen IBAN numarasın go nderilir. Yo netmelik madde 7 uyarınca kart sahibinden bu is lemin maliyetiyle orantılı bir u cret talep edilebilir. Kart sahibi u cret bilgisine websitesinden ulas abilir. i) Karta yu kleme ve Kartla alıs veris GI B, MASAK vb. du zenleyici kurumlarca belirlenmis ve o n-o demeli kartlar ic in Suc Gelirlerinin Aklanmasının ve Tero ru n Finansmanının O nlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yo netmelik in 6. Maddesi kapsamında kimlik tespitini zorunlu kılmayan azami limitler dahilinde yapılabilir. Du zenleyici kurumların limitleri deg is tirmesi durumunda bu limitler gu ncel rakamlarla revize edilecek olup, ininal kartın s u an ic in limitleri; 750 TL aylık yu kleme ve 300 TL tek seferde bakiye yu kleme olarak belirlenmis tir. Gu ncel limitler web sitesinden takip edilebilir. j) Kart Sahibi kartına ait is lem bilgilerini Web Sitesindeki hesabından takip edebilir. k) Kart Sahibi, kartına 2. kere ve sonrasında bakiye yu klemesi/dolumu yapabilmek ve kartını 3D Secure destekli Internet ve e-ticaret sitelerinde kullanabilmek ic in, kartını TC Kimlik numarası, isim, soyisim, dog um tarihi, GSM numarası, e-posta adresi ve dig er adres bilgileri ile Kart I s lemleri kısmından tanımlaması ve aktive etmesi gerekmektedir. Kart sahibi ininal ve grup s irketlerinin mu s teri ilis kileri yo netimi amacıyla (verileri kaydetmelerini, depolamalarını, deg is tirmelerini, yeniden du zenlemelerini, tasniflemelerini veya dig er s ekillerde is lemelerini de kapsar) ininal hizmetlerini tanıtmak da dahil ancak bununla sınırlı olmayan amac larla ticari elektronik iletiler go ndermesi dahil iletis ime gec mesine onay vermektedir.

4 l) Kart sahibi, tek bir TC Kimlik numarasına en fazla 3 adet I ninal kart tanımlaması yapabilir. m) Kartın c alınması, kaybolması durumunda numaralı mu s teri hizmetlerinden iptal edilmesi gerekmektedir. I ptal is leminden sonra kart sahibi yeni bir kart alabilir. Yeni kart alınması durumunda eski kartın limitleri de yeni kart ic in uygulanmaya devam eder. n) O deme is lemine ilis kin onay, fiziksel alıs veris lerde is lem gerc ekles tirilmeden o nce kart s ifresinin girilmesiyle verilir. Online is lemlerde, is lemin 3D secure o zellikli olması durumunda kart sahibinin web sitesindeki hesabında tanımladıg ı cep telefonuna gelen onay kodunun sisteme girilmesiyle, 3D secure o zellikli olmayan is lemlerde kart bilgisinin verilmesiyle o deme is lemine ilis kin onay verilmis olur. o) Yabancı para birimiyle yapılan alıs veris lerde karta yansıyacak do viz kuru o deme anındaki Merkez Bankası do viz kuruna %7 ilave komisyon eklenmesiyle hesaplanır. Uygulanacak referans do viz kurundaki deg is iklikler derhal gec erli olacaktır. MADDE: 5 I NI NAL KART KULLANIMINDA SORUMLULUK ESASLARI a) Teslim alınan kartın tu m sorumlulug u, kartı teslim aldıg ı an itibari ile Kart Sahibine gec ecektir. b) Kart Sahibi, I ninal Kart ı, Madde 4 te belirtilmis kullanım kos ulları dahilinde kullanacag ını kabul, beyan ve taahhu t eder. Kartın, Madde 4 te belirtilmis kullanım kos ulları dıs ında kullanılmasından dog acak her tu rlu hukuki/cezai sorumluluk ve yu ku mlu lu k kart sahibine aittir. O deme aracının hileli ve yetkisiz kullanımı s u phesini dog uran durumlarda ininal, kartın kullanımını durdurabilir. c) Kart Sahibi, Kartı Banka nın tabi oldug u du zenleyici/denetleyici kurum kuralları ve mevzuatın dıs ında kullanması ve/veya uygun olmayan is yerlerinde kullanması durumlarında, bu kullanımlardan dog acak tu m hukuki/cezai sorumluluk ve yu ku mlu lu g u n kendisinde oldug unu kabul, beyan ve taahhu t eder. d) Kartla yapılan u ru n/mal satın alımlarında kart sahibinin muhatabı u ru n/malı satan U ye I s yeri dir. Kartla alınan u ru n/malda c ıkacak herhangi bir ayıp, stok sıkıntısı vb. sorunda Kart Sahibi, I ninal ı sorumlu tutmayacag ını kabul, beyan ve taahhu t eder. e) Kartın kaybolması veya c alınması durumunda sorumluluk Kart Sahibindedir. Kart Sahibinin kayıp ya da c alınma durumlarında numaralı mu s teri hizmetlerinden kartını iptal etmesi gerekmektedir. Kartta bakiye kalması durumunda:

5 Kis i kendisine iadesi ic in gerekli evrakları ( u ru nu n satın alma fis i, son yu kleme makbuzu, kimlik fotokopisi, paranın go nderilmesi istenen IBAN numarası) mu s teri hizmetlerine ibraz etmesi halinde kayıp/c alıntı bildirimi kartın ic inde bulunan bakiye kadar tutarın iadesi belirtilen IBAN numarasına go nderilir. Kis i yeni bir kart alıp web sitesindeki hesabına aktive ederek mu s teri hizmetlerinden bakiyenin transferini isteyebilir. f) I ninal, so z konusu o n o demeli kart sisteminde, kartın o zelliklerinde, anlas malı u ye is yerlerinde, web sitesi ve sosyal medyadaki u ru n sayfalarında her tu rlu du zeltme ve deg is iklig i yapabilir; u ru nu piyasadan kaldırabilir. Bu durumda I ninal ın Kart Sahibine kars ı hic bir hukui/cezai sorumluluk ve yu ku mlu lu g u bulunmamaktadır. Kart Sahibi, I ninal ın sayılan hakları kullanması halinde, I ninal dan ne nam altında olursa olsun hic bir talepte bulunmayacag ını kabul, beyan ve taahhu t eder. g) Kart Sahibi, I ninal Karta ilis kin u cretlendirmelerde deg is iklik yapma hakkının her daim saklı oldug unu kabul, beyan ve taahhu t eder. Deg is ikliklere ve gu ncel u cretlere Web Sitesinden ulas ılabilir. h) Alıs veris yapılmak istenen Internet ve e-ticaret sitelerinin o deme altyapısından kaynaklanan herhangi bir sorun nedeniyle I ninal Kartın kullanılmamasından dolayı olus abilecek her tu rlu sorun ve s ikayetten o tu ru I ninal sorumlu tutulamaz. i) I s bu so zles me, I ninal Kart Sahibinin Kartını ilgili noktalardan teslim alması ve/veya sanal kartını olus turmasını takiben gec erli olacak ve kart vadesi/son kullanma tarihi dolana kadar gec erlilig ini koruyacaktır. j) İşbu Sözleşme nin imza tarihi itibariyle, Kart Sahibi tarafından İninal a sağlanan Kart Sahibi ne ve sözleşme yetkililerine ilişkin kişisel veriler, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, hukuka uygun, doğru, güncel ve kanunlarda belirlenen süre ile sınırlı olmak üzere işlenecektir. Kişisel veriler, işbu Sözleşme nin ifası, sunulan hizmeti kişiselleştirmek ve geliştirmek amaçlarıyla, İninal iş ortakları ile yalnızca belirtilen amaçlar sınırında aktarılacaktır. Kart Sahibi, işbu madde hükmüne muvafakat ettiğini, kabul, beyan ve taahhüt eder. Anılan Kanun a ilişkin Bilgilendirme Metni, İninal ın web sitesinde yayınlanacaktır. k) Kart Sahibi, I ninal ın is ortakları ile c ıkardıg ı/c ıkaracag ı ortak kartlara dair hassas o deme verisi ve kis isel gu venlik bilgileri haric kullanıcı bilgilerinin, Kart Sahibi ne fayda sag lanması, kis iye o zel kampanya du zenlenmesi ve promosyon c alıs ması yapılması gibi sebeplerle is ortakları ile paylas ılmasına onay vermektedir. I s bu kullanıcı bilgileri, Kart Sahibi nin ortak kart ile yaptıg ı is lem bilgilerini kapsamaktadır. Ayrıca Kart Sahibi, perakende satıs larda veya online satıs larda I ninal Kart kullanmak suretiyle is lem yaptıg ında, kayıt sırasında girmis oldug u kullanıcı bilgilerinin, yasal s artlara ve

6 MasterCard Kurallarına uygun olarak o demenin gerc ekles tirilmesi amacıyla gerekli go ru len o lc u de paylas ılmasına onay vermektedir. l) Kart Sahibi, is bu Kullanıcı So zles mesi uyarınca, I ninal ve Banka tarafından kendisine bilgilendirme, tanıtım ve pazarlama amacıyla ticari elektronik ileti go nderilmesine onay vermektedir. Kart Sahibi, ticari elektronik ileti almak istememesi durumunda verdig i onayı kaldırabilir. Bu deg is iklig in nasıl yapılacag ına ilis kin ayrıntılı bilgi go nderilen bilgilendirme ve tanıtım iletilerinde yer almaktadır. m) Kart kullanıcısı herhangi bir o deme is leminin yetkilendirilmeden veya hatalı gerc ekles tig ini iddia etmesi durumunda bu talebi derhal mu s teri hizmetlerine bildirir. O deme is leminin yetkilendirilmeden veya hatalı gerc ekles tig inin ispatı durumunda ininal o deme is lemine ilis kin tutarı kart sahibine iade eder. n) Kart Sahibi nin kis isel ve hassas o deme verileri I ninal tarafından PCI DSS e uygun olarak saklanmaktadır. MADDE 6 U CRETLER a) Kart Satıs U creti: Anlas malı Satıs Noktalarından ya da Web Sitesi u zerinden alınan Kart ic in belirlenmis satıs fiyatıdır. Anlas malı Satıs Noktalarında kart u cretinin nasıl alınacag ı ilgili nokta bazında deg is ebilir. b) Kart Yu kleme U creti: Kartın ic ine her para yu kleme is leminde, is lem adedi ya da is lem tutarı dog rultusunda alınan u crettir. c) Aylık Kullanım U creti: Kartın kullanım bedeli kars ılıg ı olarak, kart bakiyesinden otomatik du s ecek u crettir. d) Para C ekme U creti: Kartla ATM den gerc ekles tirilen her para c ekme is leminde, is lem bas ına alınan u crettir. Gu ncel u cret bilgisi web sitesinde duyurulmaktadır. MADDE: 7 GENEL HU KU MLER a) Kart Sahibinin, s ifre bilgilerini gizli tutması ve bu bilgilerin bas kaları tarafından kullanılmasına engel olacak o nlemleri alması gerekmektedir. b) Kart Sahibi, Kartını, Banka nın u yesi bulundug u/bulunacag ı uluslararası kart kurulus ları tarafından belirlenen kurallar ve So zles me hu ku mlerine uygun kullanmayı ve bu kurulus ların kurallarına tabi olmayı kabul eder.

7 c) ininal so zles meyi 7(gu n) o nceden ihbar ederek her zaman sona erdirebilir. Mu s teri so zles me kapsamında kullandıg ı kartını iade etmek durumundadır. d) I s bu so zles me kartın kullanıldıg ı su re boyunca gec erlidir. e) ininal ın en az otuz gu n o nce haber vermek kos uluyla so zles mede her tu rlu deg is iklig i yapma hakkı saklıdır. I ninal so zles mede herhangi bir deg is iklik yaptıg ında Kart Sahibine deg is iklig in kapsamını ve yu ru rlu k tarihini bildirir. Kart sahibinin yu ru rlu k tarihine kadar hic bir u cret o demeden so zles meyi fesih hakkı vardır. Yu ru rlu k tarihine kadar itiraz edilmemesi halinde Kart Sahibi deg is iklig i kabul etmis sayılır. f) I s bu So zles me den kaynaklanan her tu rlu hukuki uyuşmazlığın c o zu mu nde I stanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

İNİNAL KULLANICI SÖZLEŞMESİ MADDE: 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI

İNİNAL KULLANICI SÖZLEŞMESİ MADDE: 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İNİNAL KULLANICI SÖZLEŞMESİ MADDE: 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İşbu İninal Kullanıcı Sözleşmesi ( Sözleşme ); İninal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş ( İninal )ve Kart Sahibi arasında aşağıda belirlenen

Detaylı

I=NI=NAL KULLANICI SOE ZLEŞMESI= MADDE: 1 SOE ZLEŞMENI=N TARAFLARI

I=NI=NAL KULLANICI SOE ZLEŞMESI= MADDE: 1 SOE ZLEŞMENI=N TARAFLARI I=NI=NAL KULLANICI SOE ZLEŞMESI= MADDE: 1 SOE ZLEŞMENI=N TARAFLARI I=şbu I=ninal Kullanıcı So zleşmesi ( So zleşme ); I=ninal OE deme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş ( I=ninal )ve Kart Sahibi arasında

Detaylı

Nisan 2015 20.04.2015 1

Nisan 2015 20.04.2015 1 Nisan 2015 20.04.2015 1 ininal nedir? Kısım 1 20.04.2015 2 Ininal, Türkiye nin fiziksel perakende noktalarında satın alınabilen ilk ön ödemeli kartıdır ininal Kart; MasterCard, ING Bank, Provus Bilis im

Detaylı

İninal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. Adres: Harbiye Mah. Asker Ocağı Cad. No: 6 Süzer Plaza K: 2-4 Şişli - Beşiktaş / İstanbul

İninal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. Adres: Harbiye Mah. Asker Ocağı Cad. No: 6 Süzer Plaza K: 2-4 Şişli - Beşiktaş / İstanbul İninal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. Adres: Harbiye Mah. Asker Ocağı Cad. No: 6 Süzer Plaza K: 2-4 Şişli - Beşiktaş / İstanbul Tel: 0850 311 77 01 Email: info@ininal.com İNİNAL KULLANICI SÖZLEŞMESİ

Detaylı

Sigortaladım.com İşlem Rehberi

Sigortaladım.com İşlem Rehberi Sigortaladım.com İşlem Rehberi Sigortaladım.com a Hoş Geldiniz! TDB Sigorta Brokerlik A.Ş. TDB olarak sigortaladım.com alan adlı web sitemiz üzerinden sizlere Türk Patent Enstitüsü nezdinde tescilli sigortaladım.com

Detaylı

Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi

Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi MADDE:1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İşbu sözleşme, AKBANK T.A.Ş'ye (Bundan böyle kısaca "BANKA" olarak anılacaktır) BANKA nın ÖZGÜR BANKACILIK KANALLARI NDAN giriş yaparak

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin) 1. Taraflar Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi nin (

Detaylı

+1TL TEK TELEFON SERVİSİ KAMPANYASI (12 AY) TAAHHÜTNAMESİ

+1TL TEK TELEFON SERVİSİ KAMPANYASI (12 AY) TAAHHÜTNAMESİ ye ( Vodafone ) ve Vodafone Net İletişim Hizmetleri A.Ş. ( Vodafone Net ) tarafından yürütülen ve Ek-1 de detayları belirtilen +1TL Tek Telefon Servisi Kampanyası (12 Ay) dan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz

Detaylı

Kredi ve banka kartlarının sağ alt köşesinde yer alan ve ödeme yöntemi markasını taşıyan bölümde artık bir Türk markası var: Troy

Kredi ve banka kartlarının sağ alt köşesinde yer alan ve ödeme yöntemi markasını taşıyan bölümde artık bir Türk markası var: Troy GO GÜVENLİ ÖDE İLE İNTERNETTE ALIŞVERİŞ Kredi ve banka kartlarının sağ alt köşesinde yer alan ve ödeme yöntemi markasını taşıyan bölümde artık bir Türk markası var: Troy Troy adını Türkiye nin Ödeme Yöntemi

Detaylı

Antalya O Days Yarışları

Antalya O Days Yarışları Antalya O Days Yarışları 25-28 Şubat 2016 Takım - Kulüp - Grup Konaklama Başvuru Formu Lütfen bu formu aşağıda ki iletişim yöntemlerinden birisi ile tarafımıza iletiniz. Adres: Cakmak Mah. Ikbal Cad. No:24/6

Detaylı

logo TURGUT ÖZAL U NI VERSI TESI YENI KURUMSAL LOGO SUNU ARIYOR SON BAŞVURU TARI HI : 08 Mart 2015 BI RI NCI LI K ÖDU LU : 3.000TL

logo TURGUT ÖZAL U NI VERSI TESI YENI KURUMSAL LOGO SUNU ARIYOR SON BAŞVURU TARI HI : 08 Mart 2015 BI RI NCI LI K ÖDU LU : 3.000TL logo TURGUT ÖZAL U NI VERSI TESI YENI KURUMSAL LOGO SUNU ARIYOR tasarımı yarışması SON BAŞVURU TARI HI : 08 Mart 2015 BI RI NCI LI K ÖDU LU : 3.000TL www.turgutozal.edu.tr TURGUT ÖZAL U NI VERSI TESI YENI

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

Yukarıdaki şartları taşıyan Abone, hat başına sadece 1 (bir) adet Dect Telefonu ( Ürün ) için talepte bulunabilir.

Yukarıdaki şartları taşıyan Abone, hat başına sadece 1 (bir) adet Dect Telefonu ( Ürün ) için talepte bulunabilir. TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. KÖY AVANTAJ veya GAP AVANTAJ TARİFELERİNDEN FAYDALANAN YENİ ABONELERE DECT TELEFON KAMPANYASI NIN KATILIM KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ KATILIM KOŞULLARI: Aşağıdaki şartları

Detaylı

HALİÇ U NİVERSİTESİ YURTİÇİ VE YURTDIS I AKADEMİK FAALİYET DESTEĞİ VE İZİN YO NERGESİ

HALİÇ U NİVERSİTESİ YURTİÇİ VE YURTDIS I AKADEMİK FAALİYET DESTEĞİ VE İZİN YO NERGESİ HALİÇ U NİVERSİTESİ YURTİÇİ VE YURTDIS I AKADEMİK FAALİYET DESTEĞİ VE İZİN YO NERGESİ Amac MADDE 1- Bu Yo nerge nin amacı, Haliç U niversitesi o g retim elemanlarının akademik faaliyetlerini destekleme,

Detaylı

... OKULU SOSYAL BİLGİLER DERSİ 5. SINIFLAR ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

... OKULU SOSYAL BİLGİLER DERSİ 5. SINIFLAR ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI ... OKULU SOSYAL BİLGİLER DERSİ 5. SINIFLAR ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI AY EYLÜL EYLÜL 1. (17-23) 2. (24-30) 3. (01-07) 4. (08-14) SB.5.1.1. Sosyal Bilgiler dersinin, Tu rkiye Cumhuriyeti nin etkin

Detaylı

İŞYERİM MOBİL 24 AYAR KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

İŞYERİM MOBİL 24 AYAR KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İŞYERİM MOBİL 24 AYAR KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1-) İşyerim Mobil 24 Ayar Kampanyası ndan ( Kampanya ) Şirketimiz adına AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. ye ( İŞLETMECİ ) taşınması için talepte bulunduğumuz

Detaylı

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı Yurt İçi Seçmen Kaydı Sorgulama KULLANIM KILAVUZU

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı Yurt İçi Seçmen Kaydı Sorgulama KULLANIM KILAVUZU Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı Yurt İçi Seçmen Kaydı Sorgulama KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak, yurt içi seçmen kütüğündeki bilgilerinizi sorgulayabilirsiniz. Ayrıca seçim

Detaylı

Gü nsonu Raporları... 20. Detaylı Kasada İptal Edilen Ü rü nler... 10 Stok bazında DCS raporu... 11 Mağaza bazında DCS raporu...

Gü nsonu Raporları... 20. Detaylı Kasada İptal Edilen Ü rü nler... 10 Stok bazında DCS raporu... 11 Mağaza bazında DCS raporu... İÇ İNDEKİLER GENIUS RAPORLAR... 3 LİSTE RAPORLARI... 4 Gü nsonu Raporları... 5 Ü rü n Listesi... 6 Ü rü n Listesi(DCS)... 6 Yeni Açılan Stok Kartları Raporu... 7 Detaylı Ü rü n Listesi Raporu... 7 GÜ NSONU

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler) Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında imzalanmıştır. Bu Ek Sözleşme, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri

Detaylı

TU RKIẎE GAYRIṀENKUL SEKTO RU GU VEN ENDEKSI ve REIDIN TU RKIẎE GAYRIṀENKUL SEKTO RU FIẎAT BEKLENTI ENDEKSI CȨYREK DO NEM SONUCĻARI OCAK 2017

TU RKIẎE GAYRIṀENKUL SEKTO RU GU VEN ENDEKSI ve REIDIN TU RKIẎE GAYRIṀENKUL SEKTO RU FIẎAT BEKLENTI ENDEKSI CȨYREK DO NEM SONUCĻARI OCAK 2017 TU RKIẎE GAYRIṀENKUL SEKTO RU GU VEN ENDEKSI ve REIDIN TU RKIẎE GAYRIṀENKUL SEKTO RU FIẎAT BEKLENTI ENDEKSI 2017 1. CȨYREK DO NEM SONUCĻARI OCAK 2017 İÇİNDEKİLER REIDIN Tu rkiye Gayrimenkul Sekto rü Gu

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi :22.02.2011 Karar No :2011/DK-10/91 Gündem Konusu :İnternetin Güvenli Kullanımı. KARAR : 5809 sayılı Kanunun 4 üncü 6 ncı ve 50 inci maddeleri

Detaylı

Yolsuzlukla Mücadele Politikası

Yolsuzlukla Mücadele Politikası Yolsuzlukla İçindekiler Amaç 1 1. Kapsam 2 2. Tanımlar 3 3. Görev ve Sorumluluklar 4 3.1. Yönetim Kurulu 4 3.2. Kurumsal Yönetim Komitesi 4 3.3. Çalışanlar 5 3.4. Uygulamaların İzlenmesi ve Politika ile

Detaylı

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 94 İST, 21.10.2013. İade dilekçeleri internet vergi dairesi üzerinden verilecek.

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 94 İST, 21.10.2013. İade dilekçeleri internet vergi dairesi üzerinden verilecek. SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 94 İST, 21.10.2013 ÖZET: İade dilekçeleri internet vergi dairesi üzerinden verilecek. İADE DİLEKÇELERİNİN İNTERNET VERGİ DAİRESİ ÜZERİNDEN VERİLMESİ ZORUNLULUĞU GETİRİLDİ Nakden

Detaylı

PARAM TANITIM SUNUMU

PARAM TANITIM SUNUMU PARAM TANITIM SUNUMU İÇİNDEKİLER Param Hakkında 1 Çözümlerimiz 2 Param POS Çözümleri 3 Param POS Entegrasyonu 5 Param POS Fiyatlandırma Politikası 6 Param Akıllı Kart Çözümleri 7 Ön Ödemeli Kart Alışveriş

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI İC İNDEKİLER 1- Amac, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar 2- Kis isel Verilerin Korunmasına I lis kin I lkeler 3- Kis isel Verilerin Gu venlig inin Sag lanması 4- Veri Sahibinin Haklarının Go zetilmesi;

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYELİK KILAVUZU

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYELİK KILAVUZU KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYELİK KILAVUZU 2011 ÜYELİK Yatırımcılar, e-yönet portalına sicil numaraları ve şifreleriyle üyelik yapabilmektedir. Yatırımcı sicil numarası

Detaylı

Emeklilik Gözetim Merkezi Bireysel Emeklilik Sistemi Devlet Katkısı Kullanım ve Limit Bilgileri Sorgulama KULLANIM KILAVUZU

Emeklilik Gözetim Merkezi Bireysel Emeklilik Sistemi Devlet Katkısı Kullanım ve Limit Bilgileri Sorgulama KULLANIM KILAVUZU Emeklilik Gözetim Merkezi Bireysel Emeklilik Sistemi Devlet Katkısı Kullanım ve Limit Bilgileri Sorgulama KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak bireysel emeklilik sözleşmelerinizin

Detaylı

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Ticari Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) Taraflar ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: 0850 222 0 600 Faks: 0212 286 61 00

Detaylı

GENÇLİK VE BAĞIŞ KÜLTÜRÜ EKİM 2015 Pİ GENÇLİK DERNEĞİ

GENÇLİK VE BAĞIŞ KÜLTÜRÜ EKİM 2015 Pİ GENÇLİK DERNEĞİ EKİM 2015 Pİ GENÇLİK DERNEĞİ İÇİNDEKİLER TABLOSU I çindekiler Ön Bilgilendirme 1 Katılımcı Profili 2 Gençlik Alanında Çalışan Bir STK ya daha önce bağış yaptınız mı ya da yapmayı düşünür müsünüz? 3 Faaliyet

Detaylı

TurkPOS a GENEL BAKIŞ

TurkPOS a GENEL BAKIŞ Turk a GENEL BAKIŞ Turuncu Holding A.Ş. yazılımdan, donanıma, inşaattan eğitime, finanstan finansal teknoloji alanındaki iştirak şirketleri ile güçlü bir yapıya sahiptir. Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri

Detaylı

KESİT TESİR DİYAGRAMLARI YAPI STATİĞİ 1

KESİT TESİR DİYAGRAMLARI YAPI STATİĞİ 1 KESİT TESİR DİYAGRAMLARI YAPI STATİĞİ 1 GİRİŞ Sabit yu klerden meydana gelen kesit tesiri fonksiyonlarından elde edilen grafiklere Kesit Tesir Diyagramları denir. Du zlem c ubuk sistemlerde M, N, T (V)

Detaylı

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU Şirket Adı / Ünvanı: Kartın üzerine basılmasını istediğiniz Şirket Adı: Boşluklar dahil en fazla 21 karakterdir. Şirket Tipi: Adi Şirket Limited Şirket Anonim Şirket Komandit

Detaylı

LG BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

LG BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ LG BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ( TURKCELL ) tarafından 01.07.2013 tarihinden itibaren düzenlemekte olan LG Bireysel

Detaylı

TROY KART ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

TROY KART ÜYELİK SÖZLEŞMESİ TROY KART ÜYELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR Bir taraftan TURK Elektronik Para A.Ş. (işbu Sözleşme de kısaca TURK olarak anılacaktır) diğer taraftan Kart Hamili, Kart ın (TURK tarafından BKM Lisansı ile

Detaylı

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN)

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ 1. AVEA İletişim Hizmetleri nin ( AVEA ) Faturanı Paylaş Modeli uygulamasından ( Uygulama veya Kampanya ) işbu Taahhütname

Detaylı

A R E S TECHNOLOGY & MONEY

A R E S TECHNOLOGY & MONEY Sayfa 1 / 5 A R E S TECHNOLOGY & MONEY FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİ DÜĞÜN SİTESİ İÇİNDİR Sayfa 2 / 5 A T M - ARES TECHNOLOGY MONEY DÜĞÜN PROJESİ İÇİN FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİDİR. 1 - TARAFLAR A) Franchising Veren

Detaylı

Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015

Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015 Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015 Konu: Elektronik Tebligat Uygulaması Zorunluluğu 27 Ağustos 2015 tarih ve 29458 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 456 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile elektronik

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler) 1. Taraflar Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi nin (

Detaylı

12 AY KONTRATLI FATURALI INTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

12 AY KONTRATLI FATURALI INTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Kontratlı Faturalı Mobil Internet Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,... numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Tüketici Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) Taraflar ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: 0850 222 0 600 Faks: 0212 286 61 00

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

İSTANBUL KENT U NİVERSİTESİ O G RENCİ KULU P VE TOPLULUKLARI YO NERGESİ

İSTANBUL KENT U NİVERSİTESİ O G RENCİ KULU P VE TOPLULUKLARI YO NERGESİ İSTANBUL KENT U NİVERSİTESİ O G RENCİ KULU P VE TOPLULUKLARI YO NERGESİ Amac MADDE 1 (1) Bu yo nerge, İstanbul Kent U niversitesi nin o g rencileri nin bilimsel, mesleki, sosyal, ku ltu rel, sportif ve

Detaylı

BLACKBERRY BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

BLACKBERRY BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ BLACKBERRY BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ( TURKCELL ) tarafından 01.07.2013 tarihinden itibaren düzenlemekte olan

Detaylı

Bilgilendirme Politikası

Bilgilendirme Politikası Bilgilendirme Politikası Şirketin bilgilendirme politikası kurumsal internet sitesinde yayınlanmakta olup, bilgilendirme politikası ile ilgili işlerin izlenmesi, gözetimi ve geliştirilmesi sorumluluğu

Detaylı

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ 1-Sözleşmenin Tarafları İşbu PAY2PHONE Ödeme Hizmetleri Sözleşmesi,../../. ( Yürürlük Tarihi ) tarihinde, 19 Mayıs mahallesi 19 Mayıs caddesi UBM Plaza No:37/2 Şişli-

Detaylı

Ekler: Nakit Kredi Taahhütnamesi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu (4 sayfa) Nakit Kredi Uygulama Esasları Hakkında Prosedür

Ekler: Nakit Kredi Taahhütnamesi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu (4 sayfa) Nakit Kredi Uygulama Esasları Hakkında Prosedür .. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil) Bankamız ile.. A.Ş arasındaki kredi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz Nakit Kredi Taahhütnamesinin bir örneği ve bu Taahhütnamenin

Detaylı

TURNA.COM KULLANIM KOŞULLARI. :TRIPENIA Bilişim Turizm Seyahat Acentası ve Tic. A.Ş yi ifade eder.

TURNA.COM KULLANIM KOŞULLARI. :TRIPENIA Bilişim Turizm Seyahat Acentası ve Tic. A.Ş yi ifade eder. TURNA.COM KULLANIM KOŞULLARI 1.TANIMLAR Şirket :TRIPENIA Bilişim Turizm Seyahat Acentası ve Tic. A.Ş yi ifade eder. Adres : Çobançeşme Sanayi Cd. No:44 Nish İstanbul C Blok D:200 Bahçelievler/ İstanbul

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1 Çevrimiçi paylaşım 3.1 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

ÜCRETSİZ DENEME KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

ÜCRETSİZ DENEME KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÜCRETSİZ DENEME KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 10/02/2016 (bu tarih dahil)- 31/08/2016 (bu tarih dahil) tarihleri arasında başvuruda bulunarak Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İşletmeci ) Ücretsiz Deneme

Detaylı

.BANKASI..ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ NE

.BANKASI..ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ NE 1 Teminat mektupları ile ilgili olarak aşağıdaki gibi işlemler yapılmalıdır: ŞUAN TEİAŞ A DUY KAPSAMINDA TEMİNAT MEKTUBU OLANLARIN BANKAYA HİTABEN YAZACAĞI DİLEKCE ÖRNEĞİ.BANKASI..ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ NE Şubenizce

Detaylı

UYARI. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Dayanak

UYARI. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Dayanak UYARI İlgili yasa gereği lütfen aşağıdaki sözleşme metnimizi 16 punto ve koyu fontta print ederek okuyunuz. Ayrıca; internet sitemize üye olan ve alış veriş yapan her müşteri, tarafımızdan düzenlenmiş

Detaylı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı ÇEK - SENET İŞLEM ATM BANKA DIŞI ÖDEME VE TAHSİLAT BİLGİLENDİRME VE HABERLEŞME SERVİS ÇEK SENET (1) ATM Bilgi Fişi Ücreti (kredi kartına ilişkin dönem içi işlem,sonraki dönem taksit 0 0 0,90 planı, hesap

Detaylı

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) İşbu Sözleşme,(a) Vatan Caddesi Midilli Sokak No:4/B Odunpazarı/Eskisehir adresinde mukim Durma Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Detaylı

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. Bir Sözden Daha Fazlası.. 5 Taahhütümüz Değerli müşterimiz, UZMANLIK BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. dünyasına hızlı ve kolay bir biçimde giriş yaparak tüm fırsatlardan

Detaylı

REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÜVEN ENDEKSİ ve REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ FİYAT BEKLENTİ ENDEKSİ CȨYREK DÖNEM SONUCĻARI

REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÜVEN ENDEKSİ ve REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ FİYAT BEKLENTİ ENDEKSİ CȨYREK DÖNEM SONUCĻARI REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÜVEN ENDEKSİ ve REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ FİYAT BEKLENTİ ENDEKSİ 2017 2. CȨYREK DÖNEM SONUCĻARI NİSAN 2017 İÇİNDEKİLER REIDIN Tu rkiye Gayrimenkul Sekto rü

Detaylı

REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖ RÜ GÜVEN ENDEKSİ ve FİYAT BEKLENTİ ENDEKSİ CȨYREK DÖNEM SONUCĻARI TEMMUZ 2017

REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖ RÜ GÜVEN ENDEKSİ ve FİYAT BEKLENTİ ENDEKSİ CȨYREK DÖNEM SONUCĻARI TEMMUZ 2017 REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖ RÜ GÜVEN ENDEKSİ ve FİYAT BEKLENTİ ENDEKSİ 2017 3. CȨYREK DÖNEM SONUCĻARI TEMMUZ 2017 İÇİNDEKİLER REIDIN Tu rkiye Gayrimenkul Sekto rü Gu ven Endeksi & REIDIN Tu rkiye

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

KADI R HAS U NI VERSI TESI O G RETI M U YELERI YURTI ÇI VE YURTDIS I AKADEMI K ETKI NLI K VE ÇALIS MALARA KATILMA DESTEG I VE I ZI N YO NERGESI

KADI R HAS U NI VERSI TESI O G RETI M U YELERI YURTI ÇI VE YURTDIS I AKADEMI K ETKI NLI K VE ÇALIS MALARA KATILMA DESTEG I VE I ZI N YO NERGESI KADI R HAS U NI VERSI TESI O G RETI M U YELERI YURTI ÇI VE YURTDIS I AKADEMI K ETKI NLI K VE ÇALIS MALARA KATILMA DESTEG I VE I ZI N YO NERGESI Amac Madde 1- Bu Yo nerge nin amacı, Kadir Has U niversitesi

Detaylı

FATURANI PAYLAŞ KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ

FATURANI PAYLAŞ KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ FATURANI PAYLAŞ KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ 1. Avea İletişim Hizmetleri nin ( İŞLETMECİ ) Faturanı Paylaş Modeli uygulamasından ( Uygulama veya Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık ÖRNEKTIR. Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3)

Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık ÖRNEKTIR. Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3) KREDİ KARTI / EK HESAP ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 85TL 42.5TL

Detaylı

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2008 Konu : Öneri Toplantı : Nisan Karar Sayısı : 45 Birleşim : 04/04/2008 Karar Tarihi : 04/04/2008 Đl Genel Meclisinin Ocak 2008 tarihli toplantısında

Detaylı

Tahsilat Kolay. POS Ürün ve Portföy Yönetimi 20 Kasım 2015

Tahsilat Kolay. POS Ürün ve Portföy Yönetimi 20 Kasım 2015 Tahsilat Kolay POS Ürün ve Portföy Yönetimi 20 Kasım 2015 Tahsilat Kolay Tahsilat Kolay Nedir? Faydaları Nelerdir? Başvuru Girişinde Nelere Dikkat Edilmelidir? Tahsilat Kolay ile Neler Yapılabilir? Sıkça

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye,

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen A.C.A.İ.P. Akıllı Telefon Kampanyaları-Yeni den ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı adıma kayıtlı ve faturalı GSM hattı

Detaylı

1. Konu. 2. Basitle tirilmi Tedbirler. 2.1. Basitle tirilmi Tedbirlerin Mahiyeti ve S n rlar

1. Konu. 2. Basitle tirilmi Tedbirler. 2.1. Basitle tirilmi Tedbirlerin Mahiyeti ve S n rlar Maliye Bakanl ndan: Mali Suçlar Ara t rma Kurulu Genel Tebli i (S ra No: 5) (Resmi Gazete nin 9 Nisan 2008 tarih ve 26842 say l nüshas nda yay mlanm t r) 1. Konu 9/1/2008 tarihli ve 26751 say l Resmî Gazete

Detaylı

VODAFONE 1 TL YE 1500 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL YE 1500 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 1 TL ye 1500 Esnaf Avantaj Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle... numaralı hattım için.../.../... tarihli imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

KAPSAMLI İÇERİK SADELEŞTİRİLMİŞ ARAMA MOTORU YENİLİKÇİ BİLGİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ PRATİK GÖRÜNTÜLEME ARAÇLARI MOBİL ERİŞİM

KAPSAMLI İÇERİK SADELEŞTİRİLMİŞ ARAMA MOTORU YENİLİKÇİ BİLGİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ PRATİK GÖRÜNTÜLEME ARAÇLARI MOBİL ERİŞİM BAŞLANGIÇ REHBERİ KAPSAMLI İÇERİK SADELEŞTİRİLMİŞ ARAMA MOTORU YENİLİKÇİ BİLGİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ PRATİK GÖRÜNTÜLEME ARAÇLARI MOBİL ERİŞİM LEXPERA Yeni Nesil Hukuk Bilgi Sistemi, hukuki araştırmalarınızı

Detaylı

Tu rkiye C ag rı Merkezi Pazarı 2017 Verileri

Tu rkiye C ag rı Merkezi Pazarı 2017 Verileri Tu rkiye C ag rı Merkezi Pazarı 2017 Verileri ÜYELERİMİZ 2008 yılının Kasım ayında kurulan C ag rı Merkezleri Derneg i, bugu n bu nyesinde bulundurdug u 54 u ye ile sektöru n yu zde 90 ını temsil ediyor!

Detaylı

OFİS 365 ÖĞRENCİ MAİL SİSTEMİ KULLANIM KLAVUZU. Office 365

OFİS 365 ÖĞRENCİ MAİL SİSTEMİ KULLANIM KLAVUZU. Office 365 OFİS 365 ÖĞRENCİ MAİL SİSTEMİ KULLANIM KLAVUZU Office 365 Microsoft Office (Word, Excel vb.) dokümanlarınızı bulut platformuna taşımanızı sağlayan Office 365 ürününe https://portal.office.com/home adresinden

Detaylı

İMKB DE İŞLEM SIRALARI KAPATILAN ŞİRKET HİSSE SENETLERİNİN ALIŞ/SATIŞINA İLİŞKİN ESASLAR BÖLÜM I KAMUYU AYDINLATMA BİLGİ FORMLARI

İMKB DE İŞLEM SIRALARI KAPATILAN ŞİRKET HİSSE SENETLERİNİN ALIŞ/SATIŞINA İLİŞKİN ESASLAR BÖLÜM I KAMUYU AYDINLATMA BİLGİ FORMLARI İMKB DE İŞLEM SIRALARI KAPATILAN ŞİRKET HİSSE SENETLERİNİN ALIŞ/SATIŞINA İLİŞKİN ESASLAR BÖLÜM I KAMUYU AYDINLATMA BİLGİ FORMLARI KAMUYU AYDINLATMA BİLGİ FORMLARININ İSTENMESİ Madde 1 Borsa da işlem gören

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

21. YÜZYIL KÜTÜPHANECİLİĞİ EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBU WEBİNAR SERİSİ-3

21. YÜZYIL KÜTÜPHANECİLİĞİ EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBU WEBİNAR SERİSİ-3 21. YÜZYIL KÜTÜPHANECİLİĞİ EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBU WEBİNAR SERİSİ-3 IFLA ve UNESCO IFLA (Uluslararası Ku tu phane Dernekleri ve Kurumları Federasyonu) UNESCO (Birles mis Milletler Eg itim, Bilim ve Ku ltu

Detaylı

Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın.

Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın. Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın. Multinet in şirketlere yönelik akaryakıt tedarik çözümü Petronet, Shell in Türkiye deki en büyük temsilcisi olmanın gücü ile şirketinizin

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 09.10.2012 tarihinden itibaren düzenlemekte olan Cihaz Taksitli M2M Kampanyası

Detaylı

KARTINIZI ALMAK İÇİN İPTAL TUŞUNA BASINIZ

KARTINIZI ALMAK İÇİN İPTAL TUŞUNA BASINIZ KARTLI İŞLEMLER 1 KARTINIZI ALMAK İÇİN HESAP NUMARANIZ : PARA ÇEKME İPTAL TUŞUNA BASINIZ HESAP BAKİYENİZ : 0 0001-XXXXXXX-5001 KREDİ LİMİTİNİZ : 500.00 TL KULLANILABİLİR BAKİYE : 0 PARA YATIRMA PARA TRANSFERLERİ

Detaylı

İŞ İŞLEM KURALLARI J. İHRAÇCI İŞLEMLERİ J-1 KAYDİLEŞTİRME İŞLEMLERİ. J. 1. 4 - Yatırım Fonları Katılma Payı İhraç İşlemleri

İŞ İŞLEM KURALLARI J. İHRAÇCI İŞLEMLERİ J-1 KAYDİLEŞTİRME İŞLEMLERİ. J. 1. 4 - Yatırım Fonları Katılma Payı İhraç İşlemleri İŞ İŞLEM KURALLARI J. İHRAÇCI İŞLEMLERİ J-1 KAYDİLEŞTİRME İŞLEMLERİ J. 1. 4 - Yatırım Fonları Katılma Payı İhraç İşlemleri 7- FON ihraç işlemleri için aşağıdaki belgelerin MKK ya iletilmesi gereklidir.

Detaylı

Sayfa:1/11 GİZLİLİK POLİTİKASI

Sayfa:1/11 GİZLİLİK POLİTİKASI GİZLİLİK POLİTİKASI I s bu Gizlilik Politikası nın amacı, CENTRA UZMAN I NSAN KAYNAKLARI VE TEKNOLOJI TI CARET A.Ş ( Şirket ) tarafından is letilmekte olan www.sanaluzman.com.tr internet sitesinin ( Site

Detaylı

LİMAN VE TERMİNAL YONETİMİ IV. Yrd. Doç. Dr. Tanzer SATIR

LİMAN VE TERMİNAL YONETİMİ IV. Yrd. Doç. Dr. Tanzer SATIR LİMAN VE TERMİNAL YONETİMİ IV Yrd. Doç. Dr. Tanzer SATIR Liman Ekonomisi Limanların ekonomik o nemi ise, ulusal ve uluslararası ulas tırma sistemleri içindeki bir dag ıtım, bir bag lantı ve bir hizmet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TAAHHÜTNAMESİ İşbu Taahhütname, Kıbrıs Mobile Telekomünikasyon Ltd. den (bundan böyle KKTCELL olarak anılacaktır) EK-1 de belirtilen paket/tarifeden bireysel ve/veya kurumsal

Detaylı

KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Bir tarafta Bir tarafta Büyük İstanbul Otogarı No: 49 / 50 Bayrampaşa / Esenler / İstanbul adresinde mukim İSTANBUL METRO TURİZM SEYAHAT LİMİTED ŞİRKETİ (ki bundan sonra

Detaylı

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı SAYI: B.07.1.GİB.0.05.71/7100-143/95935 24.09.2008 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2008/8

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı SAYI: B.07.1.GİB.0.05.71/7100-143/95935 24.09.2008 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2008/8 T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı SAYI: B.07.1.GİB.0.05.71/7100-143/95935 24.09.2008 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2008/8 VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞINA ĠLGĠ: 30.07.2008 tarih ve B.07.1.GİB.0.05.71/7103-375/75304

Detaylı

KAMU İHALE KURULU KARARI. Toplantıya Katılan Üye Sayısı : 7 : Elektrik ihtiyacının temini.

KAMU İHALE KURULU KARARI. Toplantıya Katılan Üye Sayısı : 7 : Elektrik ihtiyacının temini. Toplantı No : 2011/047 Gündem No : 2 Toplantıya Katılan Üye Sayısı : 7 Gündem Konusu : Elektrik ihtiyacının temini. Elektrik piyasası ve ilgili mevzuatındaki değişiklikler ve gelişmeler sonrasında, 4734

Detaylı

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU T.C. OSMANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.....BÖLÜMÜ Fotoğraf Form 1...PROGRAMI İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU İlgili Makama, Osmaniye Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş

Detaylı

Dış Kurum Entegrasyonları TURKPOS API. Yardım Dokümanı

Dış Kurum Entegrasyonları TURKPOS API. Yardım Dokümanı TURK ELEKTRONİK PARA A.Ş Dış Kurum Entegrasyonları TURKPOS API Yardım Dokümanı Sürüm 1.5 1 / 16 1. SÜRÜM GEÇMİŞİ Sürüm Tarih Hazırlayan Açıklama 1.0 27.05.2015 Hüseyin SARI Doküman oluşturuldu. 1.1 12.10.2015

Detaylı

TURKUAZ KONUTLARI TOPLU YAPI YÖNETİMİ AİDAT ÖDEME OTOMASYONU

TURKUAZ KONUTLARI TOPLU YAPI YÖNETİMİ AİDAT ÖDEME OTOMASYONU TURKUAZ KONUTLARI TOPLU YAPI YÖNETİMİ AİDAT ÖDEME OTOMASYONU 01.04.2016 Tarihinde Piramit Ar-Ne Bilişim Hizmetleri ile yeni bir Site Yönetim Otomasyonuna geçiş yapılacaktır. Bu sistemle birlikte www. turkuazvadisi.com.tr

Detaylı

MEGA VODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

MEGA VODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Mega Vodem Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz ve söz konusu Kampanya koşullarını karşılamamız sebebiyle.../.../... tarihli, Ek 2 de belirtilen

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

İÇİNDEKİLER KAMBİYO HUKUKUNDA UYGULAMALAR l.bölüm

İÇİNDEKİLER KAMBİYO HUKUKUNDA UYGULAMALAR l.bölüm İÇİNDEKİLER KAMBİYO HUKUKUNDA UYGULAMALAR l.bölüm Kambiyo Senetlerine ilişkin Genel Hükümler BONO'NUN ZORUNLU ŞEKİL ŞARTLARINDAKİ EKSİKLİK Sayfa No BONO VE ÇEKTE TARAFLAR Keşideci 16 Lehtar 16 Ciranta

Detaylı

ATM Kullanım Kılavuzu

ATM Kullanım Kılavuzu ATM Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER ATM DEN PARA ÇEKME İŞLEMİ NASIL YAPABİLİRİM ATM Kullanmaya Nasıl Başlayabilirim? ATM Kartsız Giriş Nasıl Yapılır? ATM Kartlı Giriş Nasıl Yapılır? ATM Uyarı Ekranı Nedir

Detaylı

Destekli Proje Başvuru Prosedürü

Destekli Proje Başvuru Prosedürü Destekli Proje Başvuru Prosedürü Teknoloji Transfer Ofisi 2014 Yazan(lar) : Tarih : İlker KÖSE TTO Direktörü Onaylayan(lar) : Tarih : Prof. Dr. Ömer Ceran Genel Sekreter V. Prof. Dr. Sabahattin Aydın Rektör

Detaylı

DEVLET KATKI SİSTEMİ Devlet katkısı nedir? Devlet katkısı başlangıç tarihi nedir? Devlet katkısından kimler faydalanabilir?

DEVLET KATKI SİSTEMİ Devlet katkısı nedir? Devlet katkısı başlangıç tarihi nedir? Devlet katkısından kimler faydalanabilir? DEVLET KATKI SİSTEMİ Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının %25 i oranında devlet tarafından katılımcının emeklilik hesabına ödenen tutardır. Devlet katkısı başlangıç tarihi

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Mini Kampanya Taahhütnamesi Ek Ödeme

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Mini Kampanya Taahhütnamesi Ek Ödeme ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Galaxy S III MINI Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. PAY ALIM TEKLİFİ İŞLEMLERİ PROSEDÜRÜ

İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. PAY ALIM TEKLİFİ İŞLEMLERİ PROSEDÜRÜ İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. PAY ALIM TEKLİFİ İŞLEMLERİ PROSEDÜRÜ DOKÜMAN TARİHÇESİ Ver. No Tarih Hazırlayan/ Değişiklik Yapan Onaylayan Açıklama V1.0 11/08/2017 Serpil CAN/ Gökhan ELİBOL Mahmut

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard)

TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard) DENİZBANK TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard) Kullanım Kılavuzu Denizbank Debit ve Ön Ödemeli Kartlar Bölümü 04.12.2017 1. KAMPÜS KART ÖZELLİKLERİ Kart TED Üniversitesi kimlik kartı olduğu gibi, üniversite

Detaylı

MEHMET ÇEKİÇ ORTAOKULU

MEHMET ÇEKİÇ ORTAOKULU ANKARA MAMAK MEHMET ÇEKİÇ ORTAOKULU 1.2. BİT İN SOSYAL ve KÜLTÜREL KATKILARI Ankara, 2014 Hazırlayan: Mustafa KATLANÇ 2 1.2. BİT İN SOSYAL ve KÜLTÜREL KATKILARI Mehmet Çekiç Ortaokulu Sayfa 1 / 10 Mustafa

Detaylı

*Tarifeye giriş için abonelerin ilgili belgeleri mağaza/ bayilere ibraz etmeleri gerekir.

*Tarifeye giriş için abonelerin ilgili belgeleri mağaza/ bayilere ibraz etmeleri gerekir. Sosyal Destek Tarifesi: * Bu tarife, engellilere, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimlerine ve gazilere özel olarak sunulur. Bu aboneler hattını Vodafone'a son 30 gün içinde taşıyan, yeni hat alan

Detaylı

VODAFONE M2M YAZARKASA SERVİSİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE M2M YAZARKASA SERVİSİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen ve MT Bilgi Teknolojileri ve Dış Ticaret A.Ş. den (kısaca MT ) Yazar Kasa POS cihaz(lar)ı satın almış olan firmalara sunulmakta olan Vodafone İş Ortağım M2M Yazarkasa

Detaylı

www.e-dewlet.com BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI

www.e-dewlet.com BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI www.e-dewlet.com BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar i : 11.11.2013 Karar No : 2013/DK-THD/605 Gündem Konusu : Tüketici Şikâyetlerinin İşletmeciler Tarafından Çözülmesine İlişkin Usul ve

Detaylı