Ofis Müdürü Kullanım Klavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ofis Müdürü Kullanım Klavuzu"

Transkript

1 Ofis Müdürü Kullanım Klavuzu

2 İÇİNDEKİLER 1. Giriş a) Giriş Ekranı b) Ana Görünüm c) Kullanıcı İşlemleri i. Kullanıcı Filtreleme ii. Yeni Kullanıcı Ekleme iii. Kullanıcı Kayıtlarını Taşıma iv. Kullanıcı Bilgilerini Düzenleme v. Kullanıcıları Aktifleştirme & Pasifleştirme 2. Raporlar a) Satış Öncesi Raporlar i. Aday Raporları ii. Arama Raporları iii. Ziyaret raporları b) Satış Sonrası Raporlar i. Müşteri İstatistiği ii. Satış Ziyaretleri iii. GSM Raporları iv. Cihaz Raporları v. Sabit Hat Raporları vi. Kurumsal Hizmetleri vii. Retention Raporları 3. Dosyalar a) Klasör Oluşturma ve Dosya Yükleme 4. Takvim 5. Aday Müşteri ve Firma Veri Tabanı a) Müşteri Adayları i. Yeni Adaylar Firma Ekleme İçeri Aktarım Görüşme Atama Toplu Görüşme Atama Randevu Atama

3 ii. Atanmış Adaylar iii. Taahhüt Yaklaşan iv. Tüm Firmalar b) Aranan Adaylar c) Ziyaret Edilen Adaylar 6. Aramalar a) Planlanan Aramalar i. Bugün Aranacaklar Arama Sonuçlandırma Görüşme Erteleme Toplu Görüşme Erteleme b) Gerçekleşen Aramalar 7. Randevular a) Yeni Randevular i. Atanacak Randevular Randevu Atama Randevu Erteleme ii. Bugünkü Randevular Randevu Sonuçlandırma iii. Geçmiş Randevular iv. İleri Tarihli Randevular v. İptal Edilen Randevular b) Randevu Sonuçları c) Satış Onayı 8. Aktivasyon Aktivasyon 1 ve Aktivasyon 2 9. Retention 10. Mobil Kullanım

4 1. Giriş a) Giriş Ekranı RedCRM sistemine giriş için kullanılacak linkler: PC ve Tabletten Web Ara yüzü Girişi İçin : Mobil Aplikasyon İndirmek İçin : redcrm.vodafone.com.tr/download Mobil Ara yüz Girişi (Herhangi bir cihazdan) : redcrm.vodafone.com.tr/mobile adresine giriş yaptıktan sonra RedCRM yönlendirmesine tıklayınız.

5 Kullanıcı adı/mail kısmına vpro mail adresinizi, şifre kısmına sisteme giriş için tanımlanmış şifrenizi girdikten sonra giriş yap butonuna basınız. b) Ana Görünüm Üstte yer alan kırmızı menüde sol tarafta kullanıcı adı sağ tarafta ise sırasıyla teklif oluşturma aracı, yardım, kullanıcı liste görünümü ve sistemden çıkış yapmaya yarayan simgeler yer almaktadır. Teklif Simgesi; Teklif oluşturmak için kullanılmaktadır. Kurumsal satış, takım lideri ve ofis müdürü profilindeki kullanıcılar bu araç yardımıyla tekliflerini hazırlayıp müşterilerine PDF formatında yollayabilirler. *Teklif verme simgesinin kullanımı için randevular kısmına göz atınız. Yardım simgesi; Yardım için gerekli dokümanların yer aldığı simgedir. Kullanıcı işlemleri simgesi; kullanıcıların profil, sisteme giriş ve genel bilgilerinin düzenlendiği ve sisteme yeni kullanıcı eklemek için kullanılmaktadır. Çıkış simgesi, sistemden çıkış yapmak için kullanılmaktadır.

6 Sol tarafta yer alan Raporlar, Dosyalar, Takvim, Firmalar, Aramalar, Randevular, Aktivasyon (1), Aktivasyon (2) ve Retention modülleri Ofis müdürü profilindeki kullanıcıların yetkisi dahilinde görüntülediği ve işlem yaptığı alanlardır. c) Kullanıcı İşlemleri Üst menüde bulunan simge, tıklandığında kullanıcıların bilgilerinin bulunduğu alana giriş yapılır. i. Kullanıcı Filtreleme Üst menüde yer alan Filtrele tuşu seçilir.

7 Açılan seçim alanından görüntülenmek istenen kullanıcı türü seçilir. Yalnız aktif kullanıcılar görüntülenmek isteniyorsa Aktif yalnız pasif kullanıcılar görüntülenmek isteniyorsa Pasif seçimi yapılır. ii. Yeni Kullanıcı Ekleme Üst menüde yer alan Yeni Ekle tuşu seçilir. Açılan kullanıcı ekleme ekranına kullanıcı bilgilerini yazarak kullanıcı ekle seçeneği seçildiğinde kullanıcı Sistemde tanımlanmış olur.(kullanıcı adı belirtilen adresi olarak sisteme kaydedilir.) iii. Kullanıcı Kayıtlarını Taşıma Üst menüde yer alan Kayıtları Taşı tuşu seçilir. Simge tıklandığında açılan kayıt taşıma ekranından Kaynak kısmında kayıtları taşınacak kullanıcı, Hedef kısmında ise kayıtların aktarılacağı kullanıcı seçilir. Verileri Aktar tuşu tıklandığında kaynak kısmında seçilen kullanıcının kayıtları hedef kısmında seçilen kullanıcıya aktarılmış olur.

8 iv. Kullanıcı Bilgilerini Düzenleme Kullanıcıların sağ tarafında bulunan işlem menüsündeki düzenleme simgesi kullanıcı bilgilerini düzenlemek için kullanılmaktadır. Simge tıklandığında açılan kullanıcı bilgileri ekranından kullanıcı kodu, kullanıcı adı soyadı, kullanıcı telefon ve mail bilgileri, Kullanıcı şifresi ve profili değiştirilebilir.

9 v. Kullanıcıları Aktifleştirmek & Pasifleştirmek Kullanıcıların bulunduğu alanda kullanıcı bilgileri değiştirilebilir, kullanıcıların durumları aktif veya pasif olarak değiştirilebilir. Kullanıcıların sağ tarafında bulunan işlem menüsündeki onay simgesi kullanıcı durumunu aktif yapmak için kullanılmaktadır. Simge tıklandığında açılan ekrandan aktif işlemi onaylanarak kullanıcı aktif yapılır. Kullanıcıların sağ tarafında bulunan işlem menüsündeki pasif simgesi kullanıcı durumunu pasif yapmak için kullanılmaktadır.

10 Simge tıklandığında açılan ekrandan pasif işlemi onaylanarak kullanıcı pasif yapılır. 2. Raporlar Rapor İndirme & Yazdırma Raporlar alanından satış öncesi ve satış sonrası raporlarınızı görüntüleyebilir, indirebilir ve yazdırabilirsiniz.

11 Raporların PDF, Excel formatında bilgisayarınıza kaydedebilir ve yazdırabilirsiniz. PDF formatında kaydetmek için raporun üst kısmında bulunan menüden Excel formatında kaydetmek için raporun üst kısmında bulunan menüden simgesi seçilir. simgesi seçilir. Raporu Yazdırmak için raporun üst kısmında bulunan menüden simgesi seçilir. Filtreleme Raporlarda filtreleme yapmak için rapor görüntüleme alanında yer alan filtreleme alanları kullanılır. Filtre seçim alanlarına yapılmak istenen filtreleme seçenekleri seçildikten sonra filtreleme simgesi tıklanır. Raporlar ve İçerikleri a) Satış Öncesi Raporlar i. Aday Raporları Aday raporları alanında firmalar modülünde KSK kullanıcıların tarafından eklenmiş ve üzerinde görüşme atama, randevu oluşturma şeklinde işlemler yapılmış müşteri adaylarının raporları oluşturulmaktadır.

12 Son Durumuna Göre Müşteri Adayları Raporu Son Durumuna Göre Müşteri Adayları Raporu, Firmalar modülünde KSK kullanıcılarının yeni firma ekleme veya aktarım yoluyla sisteme girişi yaptığı müşteri adaylarının son durumlarının raporudur. Sektöre Göre Müşteri Adayları Raporu Sektöre Göre Müşteri Adayları Raporu sektöre göre müşteri adaylarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Şehrine Göre Müşteri Adayları Raporu Şehrine Göre Müşteri Adayları Raporu şehirlerine göre müşteri adaylarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Bölgesine Göre Müşteri Adayları Raporu Bölgesine Göre Müşteri Adayları Raporu şehir ve ilçesine göre müşteri adaylarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur. ii. Arama Raporları Planlanan Arama Adetleri Raporu Planlanan Arama Adetleri Raporu ; tele satış temsilcisine göre planlanana aramaların durumlarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Arama Sonuçları Raporu Arama Sonuçları Raporu ; tele satış temsilcisine göre gerçekleşen arama sonuçlarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Olumsuzluk Nedenine Göre Arama Adetleri Raporu Olumsuzluk Nedenine Göre Arama Adetleri Raporu ; tele satış temsilcisine göre olumsuz aramaların nedenlerinin sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Tele Satış Randevu Adetleri Raporu Tele Satış Randevu Adetleri Raporu ; tele satış temsilcisine göre randevuya dönüşen aramaların sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Tele Satış Randevu Sonuçları Raporu Tele Satış randevu Sonuçları Raporu ; tele satış temsilcisine göre randevuya dönüşen aramaların randevu sonuçlarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur.

13 Tele Satış-Satışa Dönüşen Randevu Adetleri Raporu Tele Satış-Satışa Dönüşen Randevu Adetler Raporu ; tele satış temsilcisine göre randevuya dönüşen aramaların, randevu sonuçlarının satışa dönüşenlerinin sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Tele Satış- Hat Satış Adetleri Raporu Tele Satış-Hat Satış Adetleri Raporu ; tele satış temsilcisine göre randevuya dönüşen ve satışı gerçekleşen aramaların hat satış adetlerinin sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Tele Satış- Data & ADSL & Toplu SMS Satış Adetleri Raporu Tele Satış-Data&ADSL&Toplu SMS Satış Adetleri Raporu ; tele satış temsilcisine göre randevuya dönüşen ve satışı gerçekleşen aramaların data&adsl&toplu SMS satış adetlerinin görüntülendiği rapordur. Tele Satış-Cihaz Satış Adetleri Raporu Tele Satış-Cihaz Satış Adetleri Raporu ; tele satış temsilcisine göre randevuya dönüşen ve satışı gerçekleşen aramaların cihaz satış adetlerinin görüntülendiği rapordur. Tele Satış-Son Durumuna Göre Müşteri Adayları Raporu Tele Satış-Son Durumuna Göre Müşteri Adayları Raporu ; tele satış aramaları bazında son durumuna göre müşteri adaylarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur. iii. Ziyaret raporları Kapatılmamış Ziyaret Adetleri Raporu Kapatılmamış Ziyaret Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre sonucu sisteme işlenmemiş randevuların sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Planlanan Randevu Adetleri Raporu Planlanan Randevu Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre planlanan, ertelenen, iptal edilen ve sonuçlanan randevuların sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Gerçekleşen Ziyaret Adetleri Raporu Gerçekleşen Ziyaret Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine ve sonuçlarına göre sonuçlandırılmış randevu adetlerinin görüntülendiği rapordur. Son Durumuna Göre Müşteri Adayları Raporu Son durumuna Göre Müşteri Adayları raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre son durumuna göre müşteri adaylarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Olumsuzluk Nedenine Göre Ziyaret Adetleri Raporu Olumsuzluk Nedenine Göre Ziyaret Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine ve olumsuzluk nedenlerine göre randevuların sayısal olarak görüntülendiği rapordur.

14 Hat Satış Adetleri Hat Satış Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre hat satışlarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Cihaz Satış Adetleri Cihaz Satış Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre cihaz satışlarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Data & ADSL & Toplu SMS Satış Adetleri Raporu Data&ADSL&Toplu SMS Satış Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre data& ADSL& Toplu SMS satışlarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Kampanya Satış Adetleri Raporu Kampanya Satış Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre kampanya satışlarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Aktivasyon Durumuna Göre Satış Ziyaretleri Raporu Aktivasyon Durumuna Göre Satış Ziyaretleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre satışların aktivasyon sonuçlarına göre sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Bekleme Nedenine Göre Satış Ziyaret Adetleri Raporu Bekleme Nedenine Göre Satış Ziyaretleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre aktivasyon tarafından beklemeye alınan satışların bekleme nedenlerine göre sayısal olarak görüntülendiği rapordur. İptal Nedenine Göre Satış Ziyaretleri Raporu İptal Nedenine Göre Satış Ziyaretleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre aktivasyon tarafından iptal edilen satışların iptal nedenlerine göre sayısal olarak görüntülendiği rapordur. b) Satış Sonrası Raporlar i. Müşteri İstatistiği Sektöre Göre Aktif Müşteriler Raporu Sektöre Göre Aktif Müşteriler Raporu ; Sektörlerine göre müşterilerin sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Bölgesine Göre Aktif Müşteriler Raporu Bölgesine Göre Aktif Müşteriler Raporu ; Bölgesine göre müşterilerin sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Şehire Göre Aktif Müşteriler Raporu Şehrine Göre Aktif Müşteriler Raporu ; Şehrine göre müşterilerin sayısal olarak görüntülendiği rapordur.

15 ii. Satış Ziyaretleri Satışı Onaylanan Müşteri Adetleri Raporu Satışı Onaylanan Müşteri Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcine göre satışı onaylanan müşterilerin sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Satışı Onaylanan Ziyaret Adetleri Raporu Satışı Onaylanan Ziyaret Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcine göre satışı onaylanan ziyaretlerin sayısal olarak görüntülendiği rapordur. Kampanya Satış Adetleri (Gerçekleşen) Raporu Kampanya Satış Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcine göre satışı onaylanan kampanya satışlarının sayısal olarak görüntülendiği rapordur. iii. GSM Raporları Satış Türüne Göre Hat Satışları Raporu (Satış Tarihine Göre) Satış Türüne Göre Hat Satışları Raporu (Satış Tarihine Göre) ; Kurumsal satış temsilcisi bazında satış tarihine göre satılan hat türlerinin görüntülendiği rapordur. Tarifesine Göre Hat Satışları Raporu (Satış Tarihine Göre) Tarifesine Göre Hat Satışları Raporu (Satış Tarihine Göre) ; Kurumsal satış temsilcisi bazında satış tarihine göre satılan tarifelerin görüntülendiği rapordur. Satış Türüne Göre Hat Satışları Raporu (Vodafone a Geçiş Tarihine Göre) Satış Türüne Göre Hat Satışları Raporu (Vodafone a Geçiş Tarihine Göre) ; Kurumsal satış temsilcisi bazında satış tarihine göre satılan hat türlerinin görüntülendiği rapordur. Tarifesine Göre Hat Satışları Raporu (Vodafone a Geçiş Tarihine Göre) Tarifesine Göre Hat Satışları Raporu (Vodafone a Geçiş Tarihine Göre) ; Kurumsal satış temsilcisi bazında Vodafone a geçiş tarihine göre satılan tarifelerin görüntülendiği rapordur. Hat Kampanya Adetleri Raporu Hat Kampanya Adetleri Raporu Kurumsal satış temsilcisi bazında hat kampanya adetlerinin görüntülendiği rapordur. Vodapara Kampanya Adetleri Raporu Vodapara Kampanya Adetleri Raporu ;Kurumsal satış temsilcisi bazında vodapara kampanya adetlerinin görüntülendiği rapordur. Vodapara Kampanya Tutarları Raporu Vodapara Kampanya Tutaraları Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre vodapara akampanya tutarlarının görüntülendiği rapordur.

16 iv. Cihaz Raporları Kategorisine Göre Cihaz Satış Adetleri Kategorisine Göre Cihaz Satış Adetleri ; Kurumsal satış temsilcisine göre cihaz satış adetlerinin görüntülendiği rapordur. Taahhüt Süresine Göre Cihaz Satış Adetleri Taahhüt Süresine Göre Cihaz Satış Adetleri ; Kurumsal satış temsilcisi bazında taahhüt süresine göre cihaz satış adetlerinin görüntülendiği rapordur. v. Sabit Hat Raporları Pratik Hat Satış Adetleri Raporu Pratik Hat Satış Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre pratik hat satış adetlerinin görüntülendiği rapordur. Pratik Hat Satış Dakika Adetleri Raporu Pratik Hat Satış Dakika Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre pratik hat dakika satış adetlerinin görüntülendiği rapordur. Yıllık Pratik Hat Satış Adetleri Raporu Yıllık Pratik Hat Satış Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre yıllık pratik hat satış adetlerinin görüntülendiği rapordur. Yıllık Pratik Hat Satış Dakika Adetleri Raporu Yıllık Pratik Hat Satış Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisine göre yıllık pratik hat satış dakika adetlerinin görüntülendiği rapordur. Tarifesine Göre ADSL Satış Adetleri Raporu Tarifesine Göre ADSL Satış Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisi bazında tarifesine göre ADSL satış adetlerinin görüntülendiği rapordur. Tarifesine Göre Yıllık ADSL Satış Adetleri Tarifesine Göre Yıllık ADSL Satış Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisi bazında tarifesine göre yıllık ADSL satış adetlerinin görüntülendiği rapordur. Taahhüt Süresine Göre ADSL Satış Adetleri Taahhüt Süresine Göre ADSL Satış Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisi bazında taahhüt süresine göre ADSL satış adetlerinin görüntülendiği rapordur Taahhüt Süresine Göre Yıllık ADSL Satış Adetleri Taahhüt Süresine Göre Yıllık ADSL Satış Adetleri Raporu ; Kurumsal satış temsilcisi bazında taahhüt süresine göre yıllık ADSL satış adetlerinin görüntülendiği rapordur. vi. Kurumsal Hizmetler vii. Retention Raporları

17 3. Dosyalar a) Klasör Oluşturma ve Dosya Yükleme Dosyalar modülü KSK kullanıcıları için ortak dosya alanıdır. Bu alana sadece ofis müdürü profilinde ki kullanıcılar ekleme yapabilmektedir. İhtiyacınız olan sözleşme, tarifeler, cihaz kampanyaları vb. bilgilendirme dokümanlarını dosyalar modülüne yükleyerek ofis çalışanlarınızın ulaşabilmesini sağlayabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz an bu dosyalardan istediğinizi görüntüleyebilir veya indirebilirsiniz. Dosya Yükleme; Öncelikle dosyanın içerisinde bulunacak klasör oluşturulur. Klasör oluşturma üst kısımda yer alan tuşlardan Yeni Klasör tuşu kullanılarak gerçekleştirilir. Klasör oluşturulduktan sonra dosya yükle tuşu kullanılarak bilgisayarda bulunan dosya /dosyalar seçilerek dosya yükleme işlemi gerçekleştirilir. Taşıma Simgesi; dosyaları klasörlerin içerisine taşımak için veya klasörleri klasörlerin içine taşımak için kullanılmaktadır. Dosya Simgesi; dosya ismi veya klasör ismi değiştirilmek için kullanılmaktadır.

18 İndirme Simgesi; dosya indirme işlemi için kullanılmaktadır. Silme Simgesi; dosya silme işlemi için kullanılmaktadır. *Silme işlemi RedCRM sistemi içerisinde yer alan her kayıt için yalnız ofis müdürü profilindeki kullanıcılara açıktır. 4. Takvim Takvim uygulaması günlük randevu adetlerinin görüntülendiği alandır. Ofis müdürü veya takım lideri tarafından saha satış temsilcisine atanmış randevular ve saha satış temsilcisinin aldığı randevular işlendikçe takvim alanından takip edilebilir. Ofis müdürleri takvim alanından kendi randevularını ve saha satış ekiplerinin randevularını takip edebilirler. Takvim modülüne basıldığında açılan ajanda ekranında randevular görüntülenmektedir. Saha satış personellerinin takvimlerini görüntülemek için üst kısımda yer alan seçim alanından takvimi görüntülenmek istenilen kullanıcı seçilir. Geçmiş veya ileri tarihli takvimlerin görüntülenmesi için üst kısımda yer alan seçim alanından ay seçilir.

19 Randevu detaylarını görüntülemek için ajandadan gün seçilimi yapılır. Sağ tarafta açılan randevu listesinden randevunun üstüne tıklandığında randevu durumu ve firma detayları incelenebilir.

20 5. Aday Müşteri ve Firma Veri Tabanı Firmalar alanında sisteme eklediğiniz firmaları görüntüleyebilir veya takibini gerçekleştirebilirsiniz. Firmalar sekmesini tıklandığınızda; Müşteri Adayları Görüşülen Adaylar Ziyaret Edilen Adaylar sekmelerini göreceksiniz. a) Müşteri Adayları i. Yeni Adaylar Kaydını gerçekleştirdiğiniz ya da içeri aktarma yöntemiyle oluşturduğunuz yeni adayların takibini buradan yapabilirsiniz. Ofis Müdürü profilindeki kullanıcılar yeni adaylar alanında tüm ksk kullanıcılarının sisteme girişini yaptıkları firmaları görüntüleyebilirler. Yeni Adaylar liste görünümü açıkken üstteki menüden yeni firma ekleyebilir, toplu data aktarımı yapabilirsiniz. Firma Ekleme Yeni adaylar liste görünümü açıkken üst kısımda yer alan menüde Yeni Ekle seçilir. Firma kartı oluşturulurken Şirket Ünvanı ve firma bilgileri altında yer alan Telefon

21 alanları boş bırakılamaz. İçeri Aktarım İçeri aktarım yapılırken, öncelikle üst menüde yer alan örnek csv dosyası indir tuşu kullanılmalıdır. Örnek csv dosyası bilgisayara indirildikten sonra var olan excel formatındaki müşteri datalarını örnek csv formatındaki formata getirerek veya var olan müşteri veri tabanı exceli örnek csv dosyasının içine aktarılır. Müşteri datası örnek csv dosyasındaki formata getirildikten sonra içeri aktar tuşu kullanılarak bilgisayardan hazırlanmış dosya seçilir ve içeri aktarım yapılır. Dosya seçilerek içeri aktarım başlatıldıktan sonra içeri aktarım yapılan dosyadaki dataların görüntülenebildiği ekran açılmaktadır.

22 Bu ekrandan excel dosyanızdaki sütunların isimlerini gösteren üst kısımdır. Excel dosyanızdaki sütun başlıkları formatta olması gereken sırada değilse aşağıdaki seçim alanından sütun başlıkları eşleştirilir. Açılan ekranda görüntülenen datalarda Türkçe karakter problemi varsa, Karakter setini değiştir kısmındaki seçim menüsünde yer alan karakter setlerinden [ ISO (Türkçe), UTF-8 (Türkçe), WINDOWS-1254 (Türkçe) ] seçim yapılarak karakter uyumsuzluğu giderilir. Sağa doğru içeri aktarım yapılacak dataların kontrolü yapılarak Kayıtları İçeri Aktar tuşuna basılır. Görüşme Atama Ofis Müdürleri Yeni Adaylar alanında bulunan müşteri adaylarını tele satış ekibine arama ataması yapabilirler. Yeni adaylar liste görünümünde arama oluşturulacak firma bulunduktan sonra sağ taraftaki Görüşme Ata simgesi tıklanır.

23 Görüşme Ata simgesi tıklandığında açılan ekrandan arama tarihi, arama saati ve atanacak tele satış personeli seçilir, Görüşme Ata tuşu tıklanarak arama oluşturulur. Toplu Görüşme Atama Sistemde yeni adaylar listesi üzerinden birden fazla arama oluşturulabilir. Toplu arama oluşturmak için öncelikle yeni adaylar listesinde arama oluşturulacak firmalar seçilmelidir.(bir seçimde en fazla 150 kayıt için toplu görüşme oluşturulabilmektedir.)

24 Açılan tarih ekranından tarih zaman ve atanacak tele satış personeli seçilir görüşmeler belirlenen tarih için tele satış personeline atanır.

25 Randevu Atama Ofis Müdürleri Yeni Adaylar alanında bulunan müşteri adaylarını kurumsal satış temsilcilerine randevu atayabilirler. Yeni adaylar liste görünümünde randevu oluşturulacak firma bulunduktan sonra sağ taraftaki Randevu Ata simgesi tıklanır. Randevu Ata simgesi tıklandığında açılan ekrandan randevu tarihi, randevu saati ve atanacak kurumsal satış temsilcisi seçilerek Randevu Ata tuşu tıklanarak randevu atanır.

26 ii. Atanmış Adaylar Atanmış adaylar alanı ofis müdürü veya takım lideri tarafından tele satış ataması yapılmış adayların görüldüğü alandır. iii. Taahhüt Yaklaşan Taahhüt Yaklaşan liste görünümü firma kartları doldurulurken taahhüt bitiş tarihi girilmiş firmalardan taahhüt bitişi yaklaşanların gösterildiği alandır. iv. Tüm Firmalar Tüm Firmalar liste görünümü kullanıcı tarafından sisteme girişi yapılmış tüm firmaların görüntülendiği alandır. b) Aranan Adaylar i. Randevu Alınmış Adaylar Randevu alınmış adaylar tele satışın randevu aldığı ve/veya saha satış temsilcisinin tele satış aramasına gerek duymadan randevu alındı şekline dönüştürdüğü adayların görüntülendiği liste görünümüdür. ii. Tekrar Aranacak Adaylar Tekrar aranacak kısmı tele satışın tekrara aranacak şeklinde sonlandırdığı görüşmelerinin listelendiği alandır. iii. Olumsuz Olumsuz liste görünümü tele satışın arayarak olumsuz olarak kapattığı firmaların listelendiği alandır. c) Ziyaret Edilen Adaylar Ziyaret edilen adaylar alanından, randevuya gidilmiş firmaların son randevu sonuçlarına göre takibi yapılır.

27 6. Aramalar Aramalar alanı tele satış kullanıcılarının arama sonuçlandırdığı ve sonuçlanmış aramalarını takip ettikleri alandır. a) Planlanan Aramalar i. Bugün Aranacaklar Bugün Aranacaklar alanı tele satış personelinin kendine atanmış ve/veya kendi planladıkları aramaları günlük olarak takip edip sonlandırdığı alandır. Bugün aranacaklar alanında arama sonuçlandırmak için aranması gerçekleştirilmiş firma bulunduktan sonra firmanın sağ tarafında yer alan simgelerden sonuçlandır kullanılır. Sonuçlandırmaya basıldığında açılan ekranda sağ tarafta araması sonlandırılacak firmanın kartı, sol tarafta ise arama sonucu gözükmektedir. Firma kartı alanındaki bilgiler güncellenebilir. Arama sonucu alanından seçim yapılır ve görüşme güncellenir. Arama sonucu olarak randevu alındı seçimi yapıldıysa randevu tarihi ve saati seçilerek atanan kullanıcı kısmından atanacak takım lideri seçilir. Bugün Aranacaklar alanında bulunan aramaların en az 24 saat içerisinde sonuçlandırılması gerekmektedir. Tele satış personeli profilindeki kullanıcıların 24 saat içerisinde işlem yapmadığı aramaları düzenleme veya değiştirme yetkisi bulunmamaktadır.(bknz. Kapatılmamış Randevular)

28 Arama erteleme için ertelenecek arama bulunduktan sonra firmaların sağ tarafında yer alan simgelerden ertele seçilir. Arama erteleme hiç aranmamış firmalar için kullanılmalıdır. Araması yapılmış olmasına rağmen görüşmenin çeşitli nedenlerle gerçekleştirilememesi durumunda arama, görüşme sonlandırma seçilerek tekrar aranacak şeklinde sonuçlandırılmalıdır. Arama iptal etmek için firmaların sağ tarafındaki simgelerden iptal simgesi tıklanır. Açılan onaylama ekranından iptal işlemini onaylıyorum seçilerek arama iptal edilir. *Beklemeye alınan ve/veya iptal edilen aramalar ofis müdürü ve varsa tele satış takım liderinin mailine bildirim olarak düşmektedir.

29 İleri Tarihli Aramalar liste görünümü ileri tarihe planlanmış aramaların görüntülendiği alandır. Bu alandaki firmalar üzerinde de arama sonuçlandırma arama erteleme veya arama iptal etme işlemleri gerçekleştirilebilir. Kapatılmamış Aramalar liste görünümü Bugün Aranacaklar alanında 24 saat sonunda sonlandırılmamış aramaların bulunduğu alandır. İptal Edilenler liste görünümü iptal edilen aramaların listelendiği alandır. b) Gerçekleşen Aramalar Gerçekleşen kısmında arama sonuçlarına göre Randevu Alınan, Olumsuz Sonuçlanan, Mevcut Müşteri, Tekrar Aranacak liste görünümlerinden aramalar takip edilebilir. 7. Randevular Randevular alanı kurumsal satış temsilcilerinin randevularını sonuçlandırdırğı ve sonuçlandırılmış randevularını takip ettikleri alandır. a) Yeni Randevular Bu sekmede kurumsal satış temsilcisi, kurumsal satış takım lideri ve ofis müdürlerinin randevuları bulunmaktadır. Saha Satış Ekip Lideri ve Ofis Müdürleri İçin Atanacak Randevular alanı ekip liderlerinin ve/veya ofis müdürlerinin saha satış temsilcilerine randevu atadıkları alandır. Bu alanı sadece saha satış ekip liderleri ve ofis müdürü görüntüleyebilmektedir. Saha satış Personeline randevu atamak için, firmaların sağ tarafında yer alan Randevu Ata simgesi kullanılmaktadır. Simge tıklandığında açılan ekranda, sol tarafta saha satış personelinin listesi sağ kısımda ise personellerin gün içindeki planlı randevularını gösteren takvimleri göreceksiniz. Randevu atanacak personelin takvimindeki uygunluk durumuna göre randevu atayabilirsiniz.

30 i. Bugünkü Randevular Bu kısımda bugün ziyareti gerçekleştirilmesi gereken randevular yer almaktadır.!!! Bu kısımda yer alan randevularınızın 24 saat içerisinde sonuçlandırılması gerekmektedir. Sonuçlandırılmamış randevular Geçmiş Randevular listesine düşmektedir. Gün sonunda ziyaretini gerçekleştirmediğiniz firmalarınızı erteleme yöntemiyle ileri bir tarihe atayabilirsiniz., Erteleme tuşu firmaların sağ tarafında yer almaktadır. Simgeye basıldığında ekranda açılan takvimden ertelemek istediğiniz tarihi seçiniz. Bugünkü randevular alanında randevu sonuçlandırmak için randevuya gidilmiş firma bulunduktan sonra firmaların sağ tarafında yer alan simgelerden sonuçlandır kullanılır. Sonuçlandırmaya basıldığında açılan ekrandan ziyaret sonucu ve nedeni seçilir varsa açıklama yazılarak ziyaret güncellenir. ii. Geçmiş Randevular Bu sekmede zamanında sonuçlandırılmamış randevular tutulmaktadır. Geçmiş randevular alanında yer alan randevulara kurumsal satış temsilcileri müdahale edemezler. iii. İleri Tarihli Randevular Bu kısımda ziyaret tarihi ileri tarihli olan randevular yer almaktadır.!!! İleri tarihli olan bir randevular erken sonuçlandırılabilir. Bu durumda randevu tarihi otomatik olarak sonuçlandırılan güne güncellenecektir. iv. İptal Edilen Randevular Bu sekmede iptal edilen randevularınız yer almaktadır.!!!kullanıcıların iptal ettikleri ve/veya erteledikleri randevular ofis müdürlerine mail olarak bildirilmektedir.

31 b) Randevu Sonuçları Bu sekmede ziyaret sonuçlarına göre Teklif Verilen, Satış Gerçekleşti, Olumsuz, Mevcut Müşteri, Tekrar Ziyaret Edilecek şeklinde sonuçlandırılan randevular yer almaktadır. i. Teklif Verilen Bu kısımda ziyaret sonucu Teklif Verildi (Dönüş Bekleniyor) şeklinde sonuçlandırdığınız firmalar yer almaktadır. ii. Satış Gerçekleşen Bu kısımda ziyaret sonucu Satış Gerçekleşen şeklinde sonuçlandırılan firmalar yer almaktadır. iii. Olumsuz Bu kısımda ziyaret sonucu Olumsuz şeklinde sonuçlandırılan firmalar yer almaktadır.

32 iv. Mevcut Müşteri Bu kısımda, daha çok plansız ziyaretleriniz sonucu Mevcut Müşteri şeklinde sonuçlandırılan firmalar yer almaktadır. v. Tekrar Ziyaret Edilecek Bu kısımda Tekrar Ziyaret Edilecek şeklinde sonuçlandırılan firmalar yer almaktadır. vi. Tüm Ziyaretler Tüm ziyaretler alanından tüm ziyaretler incelenebilir. c) Satış Onayı Satışlarınızı aktivasyon sonuçlarına göre Satış Onayı kısmından takip edebilirsiniz. Aktivasyon ekibinin ekranına düşen satışlarınız eksik evrak yüzünden beklemeye alınması durumunda aktivasyon tarafından belirtilmiş eksik evraklar tarafınıza mail olarak gönderilmektedir. 8. Aktivasyon Aktivasyon 1 ve Aktivasyon 2 Kurumsal satış temsilcilerinin yaptığı satışlar bu alana düşmektedir. Bu alandan firmalara yapılan Welcome aramalarını, satış onaylama, satış beklemeye alma, satış iptal etme işlemlerinizin kayıtlarını takip edebilirsiniz. *Arama alanı her modülde üst kısımda yer almaktadır. Aktivasyon 1 ve Aktivasyon 2 modulu içerisindeki arama alanında firma ismi, hat numarası ve müşteri ID si ile de arama yapılabilir. Aktivasyon 1 ve Aktivasyon 2 ekranından satış destek ekibinin girdiği kampanya, vodapara, hat ve cihaz satışlarının ve teslimat bilgilerinin takibini yapabilirsiniz.

33 9. Retention Retention ekranından kampanyalarının bitiş sürelerine göre firmalar görüntülenebilir. İndirim, dakikaları katla, cihaz, vodapara, adsl, toplu sms kampanyalarının bitişlerine göre ayrı ekranlardan görüntüleme yapılmaktadır. Bu alanda retention takibi yapan personeller kampanya bitiş sürelerine göre firmalara arama ve/veya randevu oluşturabilir. 10. Mobil Kullanım Mobil aplikasyon indirme linki : redcrm.vodafone.com.tr/download Mobil Ara yüz Girişi (Herhangi bir cihazdan) : redcrm.vodafone.com.tr/mobile Mobil aplikasyondan kurumsal satış temsilcileri ofis dışındayken randevularını görüntüleyebilir, sonuçlandırabilir, yeni aday girişi yapabilir. Mobil aplikasyon cihaza indirildikten sonra açılan ekran bulunulan günün randevularının listelendiği ekran açılmaktadır. Eski günlere ait randevuları görüntülemek için ana ekranın üst kısmında yer alan ok işaretçisinden solda yer alan kullanılabilmektedir.

34 Bulunulan güne ait randevular sonuçlandırmak için randevunun üzerine tıklanır. Açılan ekranda firma ve randevu bilgileri yer almakta ve sonuçlandırma erteleme ve iptal simgeleri bulunmaktadır. Randevu sonuçlandırmak için sonuçlandır işaretçisi seçilir ziyaret sonucu nedeni ve varsa açıklama yazılarak ekranın sağ üstünde yer alan kaydetme simgesine basılarak randevu sonuçlandırılır. Randevu sonuçlandır ekranında, açılan firma kartının alt kısmında yer alana Fotoğraf tuşu tıklandığında, firmaya ait evrakların fotoğrafı çekilebilir. Çekilen evrak fotoğrafları Ekle tuşu kullanılarak firma kartına eklenir. Randevu ertelemek için ertelenecek randevu tıklanır. Yönlendirilen ekranda randevu ve firma detayları yer almaktadır. Üst menüden erteleme simgesi tıklanır erteleme yapılacak gün seçildikten sonra ekranın sağ kısmında yer alan kaydet simgesine basılarak erteleme tamamlanır.

Tele Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı

Tele Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı Tele Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aramalar 6. Randevular 1. Giriş Ekranı RedCRM sistemine giriş için kullanılacak linkler: PC

Detaylı

Kurumsal Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı

Kurumsal Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı Kurumsal Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Takvim 5. Firmalar 6. Randevular 7. Mobil Kullanım 1. Giriş Ekranı RedCRM sistemine giriş için kullanılacak

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI Sürüm 1.3.5 Ağustos 2013 TegsoftCC Supervisor (Yetkili Kullanıcı) Kampanya Yönetimi Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 14 İÇİNDEKİLER A. SES KAMPANYASI

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu 2017 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 3. YÖNETİM... 7 3.1 SÜREÇ TANIM...7 3.2 VERİ GİRİŞİ...8 4. DOKÜMAN YÖNETİMİ...

Detaylı

TachoMobile Web Uygulaması v1.00.

TachoMobile Web Uygulaması v1.00. TachoMobile Yönetim Sistemi Proje Destek Dokümanı / Web Uygulaması v1.00.01 İÇİNDEKİLER Web Uygulaması 1. TANIMLAMALAR 1.1 Araçlar 1.2 Sürücüler 2. TAKOGRAF VERİLERİ 2.1 Veri İndirme 2.2 Gelen Kutusu 2.3

Detaylı

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu.

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu. GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI Kullanım Kılavuzu www.gapcotton.org İçindekiler İÇİNDEKİLER GAP COTTON... 1 GAPCOTTON LAB PORTALI... 1 Kullanım Kılavuzu... 1 İçindekiler... 2 A. Sunuş... 4 1. Kayıt İşlemi...

Detaylı

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel 1. Portala Giriş Masraf beyanı portalına girmek için http://www.agmasraf.com adresine girilir. Sistem sizi tanıyarak girişi gerçekleştirir, şifre sorması durumunda Kullanıcı adı kısmına; sicil numarası,

Detaylı

MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir.

MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş, http://mersis.gumrukticaret.gov.tr/ adresinden gerçekleştirilir. İşlem yapabilmek

Detaylı

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI Kasım 2013 Sürüm 1.4.0 Tegsoft Talep Yönetimi Modülü Kullanıcı Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 6 İçindekiler 1. Genel Bilgi... 3 2. Tegsoft Sistemine Giriş...

Detaylı

Mustafa DAKMAz Uyumsoft Mersis Eğitim ve Uygulama Danışmanı

Mustafa DAKMAz Uyumsoft Mersis Eğitim ve Uygulama Danışmanı Mustafa DAKMAz Uyumsoft Mersis Eğitim ve Uygulama Danışmanı MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş, http://mersis.gumrukticaret.gov.tr/

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Kılavuzu 2015 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Kılavuzu GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 DOKÜMAN YÖNETİMİ... 4 3.1 İÇ TETKİK EKRANI...4 İÇ TETKİK... 5 4.1 İÇ TETKİK

Detaylı

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali www.neosinerji.com.tr / www.babonline.com.tr TEKNİK DESTEK e-mail: acentedestek@mapfregenelsigorta.com tel: 212 334 90 90 MAPFRE GENEL SİGORTA SİSTEME

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 2 Tarih: 28.09.2017 1 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 2.1. Geri bildirim oluşturma... 6 3. Denetim Talebi...

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 3 3. BAŞVURULAR... 7 4. SİSTEM KİLİDİNİN

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 3 3. BAŞVURULAR... 7 4. SİSTEM KİLİDİNİN

Detaylı

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI PROGRAM İNDİRME : Beşhekim grup Aybel Yazılım İbys programımızı http://aybelsoft.com/uploads/aybelsoft-ibys.rar linkinden programı indirebilirsiniz.

Detaylı

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ MALİYE SGB..net TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ 1 Taşınır Mal Yönetimi Taşınır Mal Yönetimi ile ilgili işlemlere Kaynak Yönetimi menüsü altındaki Taşınır Mal alt menüsünden ulaşıyoruz. Bu menünün seçenekleri

Detaylı

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 İçindekiler Tablosu ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Elektra Fatura Aktarım Modülü.5 2.2. Mahsup Fişi Modülü.7 2.3. Bavel Fatura XML Modülü.9 2 ELEKTRA LOGO AKTARIM

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ ANASAYFA... 3 3. HİZMET EMRİ ATAMA... 6 4. BAŞVURU SÜRECİ SONLANDIRMA... 14 5.

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ. 1 - GİRİŞ 1 2 - PORTAL / ANA SAYFA 1 2.1 Sisteme Giriş Yapılması 2 İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! SİSTEM YÖNETİMİ 1 - GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Sistem Yönetiminin

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ ANASAYFA... 3 3. HİZMET EMRİ ATAMA... 5 4. BAŞVURU SÜRECİ SONLANDIRMA... 12 5.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 3 3. BAŞVURULAR... 9 4. SİSTEM KİLİDİNİN

Detaylı

PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU

PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU Sürüm 0.0.1 İçindekiler Firma İşlemleri :. 1. Firmalar Firma Kayıt Firma Bilgisi Değiştirme 2. Tesisler Tesis Ekle Tesis Düzenle 3. Bölümler Bölüm Ekle Bölüm Düzenle 4. Birimler

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı HASTA BAŞVURU BİLDİRİM SİSTEMİ (HBBS) KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER (Başlık üzerine CTRL + Mouse sol tıklama ile ilgili sayfaya gidilir.) 1. HASTA BAŞVURU BİLDİRİM SİSTEMİ (HBBS) 3 2. PERSONEL GİRİŞİ/PERSONEL

Detaylı

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU ŞUBAT - 2014 PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA GELİŞTİRME VE DESTEK ŞUBESİ 1 İçindekiler GİRİŞ......3 1. HARCAMA BİRİMLERİNCE YAPILACAK İŞLEMLER..3 1.1.

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU I. İçindekiler 1. PROJE SİSTEMİ WEB ADRESİ... 2 2. GİRİŞ EKRANI... 2 3. KAYIT VE SİSTEME GİRİŞ...

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

ICubes Giriş. adresinden sisteme girilir. Açılan sayfaya kullanıcı adı ve şifre yazılarak platforma giriş yapılır

ICubes Giriş.  adresinden sisteme girilir. Açılan sayfaya kullanıcı adı ve şifre yazılarak platforma giriş yapılır ICUBES ICubes, Ipsos çalışanları ve müşterileri için tasarlanmış, üretim datalarını farklı bir platform üzerinden toplu şekilde görmeye yarayan bir programdır. ICubes Giriş http://ids.ipsos.com.tr/icubes/

Detaylı

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ 1-)Kullanıcı,tarayıcının adres çubuğuna, bağlı bulunduğu ilin sytp linkini yazdığı zaman karşısına ilk olarak sağ taraftaki gibi bir ekran gelir. 2-)Sisteme üye olacak olan eczane kullanıcısı sağ taraftaki

Detaylı

Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek

Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek muayeneye başlanır. Anamnez Toplu Metin sekmesinde kullanıcı

Detaylı

KALİTE YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ UYGULAMA KLAVUZU

KALİTE YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ UYGULAMA KLAVUZU Sayfa 2 / 25 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. GİRİŞ 3 2. QDMS ve ENSEMBLE KULLANICI YETKİLERİ 2.1 lük.. 2.2 Kalite Koordinasyon Birimi. 2.3 Birim Kalite Temsilcisi... 2.4 Birim Kalite Sorumluları.. 2.5 Akademisyen

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörlüğü 2013 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP

Detaylı

Kullanım Kılavuzu RADYOLOJİ MODÜLÜ

Kullanım Kılavuzu RADYOLOJİ MODÜLÜ Kullanım Kılavuzu RADYOLOJİ MODÜLÜ Sarus Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri tarafından geliştirilmiş olan Radyoloji Modülü kullanım fonksiyonlarını içermektedir. TEKNORİTMA MEHMET DEMİRTAŞ 1.09.2016 1 İçindekiler

Detaylı

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ EĞİTİM DOKÜMANI

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ EĞİTİM DOKÜMANI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ EĞİTİM DOKÜMANI Sürüm 1.3.5 Ağustos 2013 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 1 / 15 İçindekiler A. SİSTEME GİRİŞ... 2 1. Sisteme Giriş... 2 B. ÇAĞRI İŞLEMLERİ... 2 1.

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş... 2 1.1 DocPlace e-fatura Portalı Nedir?... 3 1.2 Sistem Gereksinimleri... 4 2. Başlarken... 5 2.1 Uygulamanın Başlatılması... 6 2.2 DocPlace e-fatura

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Listelerim. Sepet. Satın Alma Süreci. Adres Bilgileri. Ödeme Şekli. Kredi / Banka Kartı İle Ödeme. Havale/EFT İle Ödeme

İÇİNDEKİLER. Listelerim. Sepet. Satın Alma Süreci. Adres Bilgileri. Ödeme Şekli. Kredi / Banka Kartı İle Ödeme. Havale/EFT İle Ödeme KULLANIM KİTAPÇIĞI İÇİNDEKİLER İçindekiler Üyelik Şifremi Unuttum Giriş Yapma Anasayfa Kampanyalar Ürün Arama Kategoriler ile Ürün Bulma Kartuş Toner Özellikleri Yazıcı Kaydetme Kartuş & Yazıcı Numarasıyla

Detaylı

Zoru Kolay Yapmak İçin...

Zoru Kolay Yapmak İçin... Zoru Kolay Yapmak İçin... 3308 Mesleki Eğitim Okullarında Öğrenci Takip Programı KURULUM Programı http://www.cetasey.com/userfiles/file/setup.exe adresinden bilgisayarınıza indirip kurun. Daha sonra programın

Detaylı

T. C. KAMU İHALE KURUMU

T. C. KAMU İHALE KURUMU T. C. KAMU İHALE KURUMU Elektronik İhale Dairesi ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMU Doğrudan Temin Kullanım Kılavuzu Sürüm No: 1.0 Yayın Tarihi: 01.01.2016 444 0 545 2014 Kamu İhale Kurumu Tüm hakları

Detaylı

AYDES PROJESİ NAKLİYE HİZMET GRUBU EĞİTİM DOKÜMANI

AYDES PROJESİ NAKLİYE HİZMET GRUBU EĞİTİM DOKÜMANI AYDES PROJESİ NAKLİYE HİZMET GRUBU İÇİNDEKİLER 1. ŞEKİLLER LİSTESİ... 3 2. DOKÜMAN SÜRÜMLERİ... 4 3. NAKLİYE HİZMET GRUBU... 5 3.1 NAKLİYE İŞLEMLERİ SEÇİM... 5 3.1.1 Nakliye Hizmet Grubu Talep - Cevap

Detaylı

ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ sys.gtu.edu.tr

ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ sys.gtu.edu.tr ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ sys.gtu.edu.tr Sistemin Amacı Sistem üniversitemizde, TSE ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sisteminin etkin bir şekilde yönetilmesi amacıyla şikâyetlerin kayıt altına

Detaylı

Chronos Çalışan Kullanım Kılavuzu

Chronos Çalışan Kullanım Kılavuzu Chronos Çalışan Kullanım Kılavuzu Döküman Bilgisi Hazırlayan: Beste Öztamur Ünvan: Proje Yön Döküman versiyonu: 2.2 Versiyon Geçmişi Ver. No. Ver. Tarihi Revize Eden Açıklama 1.0 15.11.2013 Beste Öztamur

Detaylı

EPİAŞ ABONE BİLGİLERİ KAYDI KILAVUZ DOKÜMANI V.2. Kullanıcı. Kapsam. Yasal Dayanak. Veri Kayıt Sorumlusu. Veri kayıt süresi. Ekran Adı.

EPİAŞ ABONE BİLGİLERİ KAYDI KILAVUZ DOKÜMANI V.2. Kullanıcı. Kapsam. Yasal Dayanak. Veri Kayıt Sorumlusu. Veri kayıt süresi. Ekran Adı. EPİAŞ ABONE BİLGİLERİ KAYDI KILAVUZ DOKÜMANI V.2 Kullanıcı Tedarikçiler Kapsam Yasal Dayanak Portföyde yer alan ölçüm noktasındaki tüketici (sözleşme tarafı gerçek/tüzel kişi) bilgilerinin kaydedilmesi,

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi Kullanım Kılavuzu 1 İÇİNDEKİLER 1. ArCloud 3 2. ArCloud Ekranları 3 2.1. Ana Sayfa 3 2.2. Online İzleme 4 2.2.1. MME Operasyon Paneli 4 2.2.2. Kayıp Çağrılar 5 2.2.3.

Detaylı

VET ON KULLANIM KLAVUZU

VET ON KULLANIM KLAVUZU VET ON KULLANIM KLAVUZU TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ Sürüm: Ön İzleme.1 Not: Ön İzleme sürümü için oluşturulmuş dokümandır. Release sürüm notlarını içermez. Zaman içerisinde klavuz içerisinde yer alan bilgiler

Detaylı

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ Hesap işlemleri modülü İşletmelerde dönem içersinde gerçekleşen tüm hesap işlemlerini kayıt altına almak Bu modül 4 bölümden oluşur.(banka, Kasa, Çek,Senet) Banka Modülü, Bankalar

Detaylı

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru)

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru) AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru) 1 AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme)

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme) AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme) 1 AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden

Detaylı

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Nisan 2013 MARM ASSISTANCE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ Yenişehir Mh. Mustafa Akyol Sk. Grup Center İş Mrkz. No:9/158 34912 Kurtköy Pendik/İSTANBUL Tel

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 1 Tarih: 27.11.2016 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 3. Denetim Talebi... 14 4. Kontrol Partisi... 21 5. Görev

Detaylı

Belli İstekliler Arasında İhale Usulü İşlemleri Kullanıcı Kılavuzu

Belli İstekliler Arasında İhale Usulü İşlemleri Kullanıcı Kılavuzu 8 Belli İstekliler Arasında İhale Usulü İşlemleri Kullanıcı Kılavuzu 1 İçindekiler 1. Ön Yeterlik Doküman Satış İşlemleri......3 2. Ön Yeterlik Doküman Alanların Listelenmesi. 6 3. İhale Komisyonu İşlemleri...8

Detaylı

KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

KULLANICI KULLANIM KILAVUZU KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İÇERİK 1. Portal üzerinden kullanım 2. Mobil uygulama üzerinden kullanım 3. E-posta üzerinden kullanım İÇERİK / Portal Kullanımı 1. Sisteme Giriş 2. Kullanıcı Ana Ekranı 3.

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6 İÇİNDEKİLER. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ.... KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6.. YENİ DÖNEM AÇMA... 6.. EĞİTİM DÖNEMLERİ LİSTELE... 7.3. DÖNEME DERS EKLEME/SİLME... 8.4. DERS LİSTELEME... 9.5. DÖNEME KURSİYER EKLEME/SİLME...

Detaylı

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi Oluşturma 02.11.2015 Revizyon: 19.01.2016 Rev. No: 03 Yazan: Süleyman FAKİR Düzenleyen: F. DELİRİ PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi 1) PDKS Kurulumu, Lisans Onaylaması Ve Veri Tabanı Ayarları

Detaylı

Küresel personel takip programı bordro, mesai hesaplama sürenizi ve alacağınız raporları en kısa sürede almanız için hazırlanmıştır.

Küresel personel takip programı bordro, mesai hesaplama sürenizi ve alacağınız raporları en kısa sürede almanız için hazırlanmıştır. Personel Takip Yazılımı Küresel Personel Devam Kontrol Programı Küresel personel takip programı bordro, mesai hesaplama sürenizi ve alacağınız raporları en kısa sürede almanız için hazırlanmıştır. İçindekiler

Detaylı

T.C. Kalite Koordinatörlüğü İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE. Personel Daire Başkanlığı

T.C. Kalite Koordinatörlüğü İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE. Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 04/09/2018-261014 *BEL90ADS4* T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kalite Koordinatörlüğü Sayı :21643679-060.99- Konu :KALİTEPANEL Dokümantasyon Sistemi hk. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Detaylı

AGSoft Okul Aidat Takip Programı Kullanım Kılavuzu

AGSoft Okul Aidat Takip Programı Kullanım Kılavuzu Giriş: Program ilk açıldığında karşımıza çalışmak istediğimiz İşletme Çalışma Yılı ve Aidat Dönemi seçim bölümü gelir. İşletme Çalışma Yılı: İşletme defterinin yılı bu bölümden seçilir. Eğer kayıt yapılmamış

Detaylı

NETRON EĞĐTĐM YÖNETĐM PORTALI KULLANIM KILAVUZU

NETRON EĞĐTĐM YÖNETĐM PORTALI KULLANIM KILAVUZU NETRON EĞĐTĐM YÖNETĐM PORTALI KULLANIM KILAVUZU Page 1 of 20 Contents 1.1. GENEL ĐŞLEMLER...3 1.1.1. Eğitimlerim...3 1.1.2. Duyurular...3 1.1.3 Eğitim Takvimi...3 1.1. 4. Başvuruya Açık Eğitimler...3 1.2.

Detaylı

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU (TİTCK) ELEKTRONİK BAŞVURU YÖNETİMİ (EBS) TALEP BİLDİRİM KULLANICI KILAVUZU

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU (TİTCK) ELEKTRONİK BAŞVURU YÖNETİMİ (EBS) TALEP BİLDİRİM KULLANICI KILAVUZU TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU (TİTCK) ELEKTRONİK BAŞVURU YÖNETİMİ (EBS) TALEP BİLDİRİM KULLANICI KILAVUZU 1 / 14 VERSİYON TARİHÇESİ VERSİYON DEĞİŞİKLİK YAPILAN DEĞİŞİKLİK TANIMI TARİH BÖLÜM/SAYFA

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (EBYS KOORDİNATÖRLÜĞÜ) EBYS SORUMLULARI İÇİN KULLANICI İŞLEMLERİ KILAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (EBYS KOORDİNATÖRLÜĞÜ) EBYS SORUMLULARI İÇİN KULLANICI İŞLEMLERİ KILAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (EBYS KOORDİNATÖRLÜĞÜ) EBYS SORUMLULARI İÇİN KULLANICI İŞLEMLERİ KILAVUZU EBYS birim sorumluları, kendi birimlerinde görev yapan ve EBYS sistemine kayıtlı

Detaylı

1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ

1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ İçindekiler 1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ... 2 1.1.YENİ DERS AÇMA NASIL YAPILIR?... 3 2.ÖĞRENCİ DERS YÖNETİMİ EKRANINDA ÖĞRENCİNİN ÜZERİNE DERS NASIL EKLENİR?... 9 2.1.YENİ DERS EKLEME... 11 1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ

Detaylı

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1- Biotekno Hakkında... 2 2- Kullanıcı Bilgileri... 3 3- Uygulamanın İndirilmesi... 3 4- Ayarlar... 5 5- SMS Gönderimi... 5 6- Raporlar... 10 7- SMS Kişiselleştirme...

Detaylı

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI)

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) INBOUND ÇAĞRI MERKEZİ EĞİTİM DOKÜMANI Sürüm 1.3.5 Ağustos 2013 TegsoftCC Supervisor (Yetkili Kullanıcı) Inbound Çağrı Merkezi Eğitim Dokümanı Sayfa 1 / 24 İÇİNDEKİLER A.

Detaylı

Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri

Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri derslerle ilgili yoklama, not girişi yapabildikleri ve öğrencilerin aldıkları derslerle ilgili bilgileri görebildikleri sistemdir.

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

Sisteme giriş yapıldığında ana sayfa üzerinde işlem menüleri, Hızlı erişim butonları ve mail gönderim istatistikleri yer alır.

Sisteme giriş yapıldığında ana sayfa üzerinde işlem menüleri, Hızlı erişim butonları ve mail gönderim istatistikleri yer alır. Kullanım Kılavuzu 1. Sisteme Giriş... 2 2. JetMail Ana Sayfa... 2 3. Kişi Listesi Ekleme... 3 3.1. Özel Alan Ekleme... 3 3.2. Segment Görüntüleme... 4 3.3. Bounced Kabul Edilen Mailler... 5 4. Kişi Ekleme...

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM HASTANE) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM HASTANE) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM HASTANE) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM HASTANE ANASAYFA....5 3. İLK İZLEM EKLEME... 6 4. İZLEM EKLEME... 11 5. İSTATİSTİKLER... 20 6. RAPORLAR... 21 2

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (İL KOORDİNATÖRÜ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. İL KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 5 4. KULLANICI YETKİLENDİRME... 11 5. İSTATİSTİKLER... 18 5. RAPORLAR... 19 2 1. GİRİŞ

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (İL KOORDİNATÖRÜ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. İL KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 5 4. KULLANICI YETKİLENDİRME... 11 5. İSTATİSTİKLER... 18 5. RAPORLAR... 19 2 GİRİŞ Evde

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ AVUKATLAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 1.1. E-İMZA İLE UETS OTURUM AÇMA... 3 1.2. TC KİMLİK NO İLE UETS OTURUM AÇMA...

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile ilgili her türlü teknik destek için Bilgi İşlem Daire

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1 1 Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez Onaylayan Tarih İmza İDARE 2 Revizyon Takip Tablosu Güncel Revizyon Yayımlanma Tarihi Açıklama 1.0 İlk revizyon 3 İÇİNDEKİLER

Detaylı

Uzaktan Öğretim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Uzaktan Öğretim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu Uzaktan Öğretim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- Sisteme Giriş Yapılması... 2 2- Canlı Derslere Katılma... 4 3- Kaynakları Görüntüleme... 5 4- Ödevleri Görüntüleme... 7 5- Ders Tartışma

Detaylı

Boğaziçi Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi. Web Yönetimi Birimi. Drupal Kullanım Kılavuzu

Boğaziçi Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi. Web Yönetimi Birimi. Drupal Kullanım Kılavuzu Boğaziçi Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi Web Yönetimi Birimi Drupal Kullanım Kılavuzu KONULAR 1. Kullanıcı Girişi Yapma 2. Ana Menüyü Düzenleme 3. Site Logosunu Düzenleme 4. Yeni Sayfa Ekleme / Düzenleme

Detaylı

Coslat Monitor (Raporcu)

Coslat Monitor (Raporcu) Coslat Monitor (Raporcu) Coslat Monitor, Coslat Firewall, Hotspot ve Mirror uygulamalarında oluşturulan zaman damgalı kayıtların analiz edilmesini ve raporlanmasını sağlayan uygulamadır. Coslat Monitor

Detaylı

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1 Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1. Giriş Ekranı Yardım Masası uygulamasına, http://yardimmasasi.anadolusigorta.com.tr linki üzerinden, Self Servis kullanıcı adı ve tek şifre ile giriş yapılmaktadır.

Detaylı

Admin Panel Kullanım Klavuzu

Admin Panel Kullanım Klavuzu Admin Panel Kullanım Klavuzu İÇİNDEKİLER 1.Login Ekranı 2.Anasayfa Ekranı 3.Kullanıcı Ekranı 4.Yeni Kullanıcı Ekleme Ekranı 5.Projeler Ekranı 6.Yeni Proje Ekleme Ekranı 7.Proje Düzenleme Ekranı 8.Proje

Detaylı

SİGORTACILIK İŞLEMLERİ SAYFASI KULLANIM KLAVUZU

SİGORTACILIK İŞLEMLERİ SAYFASI KULLANIM KLAVUZU SİGORTACILIK İŞLEMLERİ SAYFASI KULLANIM KLAVUZU Programa Erişim: http://web.hdisigorta.com.tr adresinden programa erişim sağlanabilecektir. Kullanıcı Adını ve Şifrenizi Giriniz Güvenlik Kodunu Giriniz

Detaylı

İÇİNDEKİLER. ERA Danışmanlık. Ataşehir Soyak Yolu Şehit Burak Kurtuluş Cad. Uğurlu Sok No 140/5 Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE

İÇİNDEKİLER. ERA Danışmanlık. Ataşehir Soyak Yolu Şehit Burak Kurtuluş Cad. Uğurlu Sok No 140/5 Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE ERA e-defter KULLANIM KILAVUZU ERA Danışmanlık Ataşehir Soyak Yolu Şehit Burak Kurtuluş Cad. Uğurlu Sok No 140/5 Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE www.eracs-tr.com İÇİNDEKİLER MİKRONOM MASTER BİLGİSAYAR İncilipınar

Detaylı

YAYINLANAN RAPORLAR FORMU EĞİTİM DOKÜMANI

YAYINLANAN RAPORLAR FORMU EĞİTİM DOKÜMANI YAYINLANAN RAPORLAR FORMU 1905.023.2015 İÇİNDEKİLER 1. DOKÜMAN SÜRÜMLERİ... 4 2. YAYINLANAN RAPORLAR... 5 2.1 Yayınlanan Raporlar Formu Ana Ekranı... 5 2.2 Yayınlanan Raporları Listeleme... 5 2.3 Yayınlanan

Detaylı

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? ASYACALL ASYACALL I. AsyaCall Nedir? II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaCall Uygulamasına Nasıl Giriş Yapabilirim? IV. AsyaCall Menüsünü Nasıl Kullanabilirim? V. AsyaCall dan Hangi İşlemler

Detaylı

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır.

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. BA&BS MUTABAKAT PROGRAMI Kurulumu 1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. 3. Server ayarlarının yapılacağı pencere açılır. 3.1 Server Adı\instance

Detaylı

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Versiyon 1 Güncelleme Tarihi 29 Ocak 2013 Güncelleme Nedeni - PC Uygulaması, Windows platformundaki masaüstü PC ler üzerinde çalışır.

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı Millî Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Grup Başkanlığı tarafından ortak web sitesi tasarım çalışması yapılmıştır. Çalışmanın amacı tüm kurumlarımızın standart bir web sayfasına sahip olmalarını sağlamaktır.

Detaylı

AYAKTAN HASTA İLAÇ MUAFİYET RAPORU

AYAKTAN HASTA İLAÇ MUAFİYET RAPORU S İS O F T S AĞ L I K BİL G İ S İS T E ML E R İ 2019 - ANK AR A 1. SUNUM 1.1. Genel Hususlar İlaç Muafiyet Raporu, hastanın muayenesi sonrasında uzun süreli ilaç kullanımına karar verildiği durumlarda

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2 EBYS KULLANICI MODÜLÜ ÜST MENÜ - GİRİŞ SAYFASI YAZI OLUŞTURMA ADIMLARI

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2 EBYS KULLANICI MODÜLÜ ÜST MENÜ - GİRİŞ SAYFASI YAZI OLUŞTURMA ADIMLARI ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2 EBYS KULLANICI MODÜLÜ ÜST MENÜ - GİRİŞ SAYFASI YAZI OLUŞTURMA ADIMLARI KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 Üst Menü Menü butonlarının,

Detaylı