1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni"

Transkript

1 1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

2 POZITRON, TÜRKİYE MOBİL BANKACILIK PAZARINI GÖSTEREN DETAYLI BİR RAPOR YAYINLADI Pozitron un yayınladığı rapora göre Haziran 2012 de 1,72 milyon olan mobil bankacılık müşteri sayısı, Haziran 2013 te 3,59 milyona yükselmiş. Mobil bankacılık müşterilerinin mobil uygulamalarda en çok tercih ettikleri işlemler ise hesap kontrolü, fatura ödeme, para transferi, promosyon ve kampanya takibi, banka ile iletişim ve hesap açmak şeklinde sıralanıyor. Kullanıcılar mobil platformlarda çalışan bankacılık uygulamalarının en çok - ios da yüzde 21, Android de 17- işlem sayısının az olmasından yakınıyor. Diğer öne çıkan sorunlar ise kullanıcı deneyiminin kötü oluşu, tasarım ve yazılımsal hatalar sonucu uygulamaların donması/kapanması. Bu arada uygulamalara yorum olarak bırakılan şikayetler arasında da işlem sayısının yetersizliği fazlasıyla dikkat çekiyor.

3 POZITRON, TÜRKİYE MOBİL BANKACILIK PAZARINI GÖSTEREN DETAYLI BİR RAPOR YAYINLADI Kullanıcıların mobil bankacılık uygulamalarında bulunmasını beklediği özellikler aşağıdaki grafikteki gibidir.

4 NESNELERİN İNTERNETİ 2018 DE AKILLI TELEFON PAZARINDAN DAHA BÜYÜK BİR PAZAR OLACAK Nesnelerin İnterneti olarak dilimize geçen The Internet Of Things gün geçtikçe hayatın önemli parçası oluyor. Akıllı ev sistemlerine yeni ürünlerin gelmesi su ısıtıcısı, duman dedektörü, termostat ın internet bağlantısı ile uzaktan kontrolü, akıllı saatler, bileklik derken yaşam alanında nesnelerin internetini sıklıkla görmeye başlıyoruz. Nesnelerin interneti ile 2022 yılına kadar 37 milyar cihazın birbiri ile bağlantılı olacağını ve 613 milyar dolarlık değer yaratılacağını daha önce Cisco Her Şeyin İnterneti raporunda açıklamıştı. Nesnelerin interneti ile ilgili yeni raporu dün Business Insider yayınladı. Cisco nun raporundaki rakamların daha da üstünde dikkat çeken rakamların paylaşıldığı raporda şu an internete bağlı cihazların yaklaşık 15 milyar adet olarak belirtilirken, 2020 de 70 milyar adedin üzerinde cihazın birbirine bağlanacağı öngörülüyor. Raporda yer alan grafikte günümüzün trendi olan akıllı telefon ile tablet sayısının sürekli artan rakamda devam edeceği öngörülüyor. Burada önemli nokta ise nesnelerin internetinin 2018 yılında akıllı telefon ve tablet sayısını geçmesi. Rakamsal açıdan baktığımızda şu an için 1.9 milyar bu kategoride internete bağlı cihazın olduğunu ve 2018 de bu rakamın 4 kattan fazla artarak 9 milyar adede ulaşacağı bekleniyor.

5 MOBİL YATIRIMLAR ABD DE ZİRVE YAPTI, EN AKTİF YATIRIMCI 500 STARTUPS OLDU Akıllı telefonlar ve tabletler internet trafiğinde önemli bir pay almaya başladı ve bu alandaki yatırımlar giderek artıyor ün 3. çeyreğinde mobil şirketlere yapılan yatırımlar ABD de ilk kez 1 milyar dolar sınırını geçti. CB Insights ın verilerine göre geride bıraktığımız çeyrekte mobil şirketlere yapılan yatırımlar milyar dolara ulaştı. Yatırım hacmi bir önceki çeyrekte 822 milyon dolar, 2012 nin 3. çeyreğinde ise 968 milyon dolardı. Mobil ve telekomünikasyon sektörü için oldukça önemli görünen bu büyümede yatırım anlaşması sayısı da son 5 ayın en yüksek seviyesinde. Yatırımcılara bakıldığında en aktif yatırımcının 500 Statups olduğunu görülüyor. Listenin ikinci sırasında prestijli yatırımcılardan Andreessen Horowitz var. Üçüncülük ise Google Ventures da.

6 SOSYAL AĞ KULLANICILARININ %65 İ MOBİL CİHAZLARDA VAKİT GEÇİRİYOR Akıllı cihazların ve mobil kullanıcı sayısının artması ile doğru orantılı olarak her gün daha fazla kişi internete girmek için mobil cihazlarını kullanıyor. Zira yapılan son bir araştırma sosyal ağlarda geçirilen zamanın %65 inin mobilden sağlandığını gösteriyor. ComScore un sunduğu verilere göre internet kullanıcılarının yarısından fazlası fotoğraflara bakmak, harita uygulamalarını kullanmak, oyun oynamak, hava durumunu kontrol etmek ve sosyal medya hesaplarına erişmek için masaüstü bilgisayarlarından çok mobil cihazlarını kullanıyor. Araştırmaya göre kullanıcıların %92 si fotoğraflara bakmak için mobil cihazlarından internete bağlanıyor. Bu da Instagram gibi fotoğraf uygulamalarının kullanım yoğunluğunu işaret ediyor. Trafik ve yön bilgilerini öğrenmek için mobil cihazlarından harita uygulamalarını kullanan kullanıcıların oranı ise %86 yı buluyor.

7 TWITTER PENETRASYONU EN YÜKSEK ÜLKE TÜRKİYE emarketer grafiğine göre Türkiye nin internet popülasyonunun %31,10 u Twitter kullanıyor ve bu rakam da Türkiye yi dünyada birinci yapıyor. Türkiye nin Twitter kullanıcı sayısı ise 11 milyon 337 bin 505. Türkiye nin toplam Twitter kullanıcıları arasındaki oranı ise %6. Twitter da en çok kullanıcıya sahip olan ülke tahmin edebileceğiniz gibi %27 lik oranıyla Amerika Birleşik Devletleri. ABD nin penetrasyon oranı ise 19,4. Bu arada Türkiye nin ardından penetrasyon oranı en yüksek olan 5 ülke Japonya, Hollanda, Venezuella, Filipenler ve İngiltere olarak sıralanıyor.

8 FACEBOOK UN AYLIK AKTİF KULLANICI SAYISI 1,19 MİLYARA ULAŞTI çeyrek mali sonuçlarını geçtiğimiz günlerde açıklayan ve 2,02 milyar dolar ciro elde ettiğini duyuran Facebook, çeyrek raporu dışında kullanıcı sayısı hakkında da açıklamalarda bulundu. Sosyal ağ, toplamda 1,19 milyar aylık aktif kullanıcısını olduğunu duyurdu. Geçen çeyrekte 1,15 milyar aylık aktif kullanıcısı bulunan Facebook, son üç ayda bu sayıyı %3,48 oranında artırdı. Böylelikle sosyal ağ aylık kullanıcı sayısını geçen seneye göre %18 oranında artırmış oldu. Diğer yandan Facebook un aylık aktif mobil kullanıcı sayısı 874 milyonu gördü. Mobile son zamanlarda ardı ardına yatırım yapan Facebook geçen seneye göre mobil kullanıcısı sayısını %45 oranında artırmış. Diğer yandan Facebook un Eylül ayındaki günlük aktif kullanıcı sayısı ise 728 milyon olarak açıklandı. Günlük ziyaretçilerinin sayısını böylelikle geçen seneye göre %25 oranında artıran Facebook günlük mobil ziyaretçilerinin sayısını ise Eylül ayında ortalama 507 milyona çıkardı.

9 GOOGLE+ IN AYLIK AKTİF KULLANICI SAYISI SON 5 AYDA %37 ARTTI Geçtiğimiz günlerde düzenlediği etkinlikte Google+ ve Hangouts a eklenen yeni 18 özelliği tanıtan Google, Google+ ın kullanıcı sayısı hakkında da rakamsal veriler sundu. Google ın açıkladığı üzere Google+ ın aylık aktif kullanıcı sayısı 540 milyona ulaşmış durumda. Özellikle ABD de Facebook tan sonra en fazla kullanılan sosyal ağ olduğu bilinen Google+ sunduğu bu yeni verilerle büyüme oranını da gözler önüne seriyor. Ancak Google, Google+ kullanıcılarını diğer sosyal ağlardan farklı olarak iki kategori altında toplayarak farklı rakamsal analizler sunuyor. Google ın açıkladığı 540 milyon aylık aktif kullanıcı sayısı her ay bir şekilde herhangi bir Google hizmetinden Google+ hesabı ile işlem yapanları kapsıyor. Diğer bir deyişle bu kişiler Google+ profillerine direkt bağlanmasa bile diğer Google ürünleri ile eşleştirdikleri hesapları sayesinde aktif kullanıcı kapsamında ele alınıyor. Google ın bu kategori için Mayıs ayında açıkladığı kullanıcı sayısı 390 milyonken an itibariyle 540 milyona ulaşmış durumda.

10 INSTAGRAM REKLAM ÖZELLİKLERİNE AİT İLK GÖRÜNTÜLERİ YAYINLADI Instagram bu ayın başında duyurduğu reklam servisine ait ilk görüntüleri resmi sitesi üzerinden yayınladı. Sponsorlu Fotoğraflar (Sponsored Photos) ve Sponsorlu Videolar (Sponsored Videos) adıyla çağrılan iki formatın bulunduğu reklam servisi daha önce de belirtildiği gibi Instagram ın kaliteli fotoğrafları öne çıkaran yapısına uygun bir biçime sahip. Sponsorlu fotoğraf ve videolar hakkında bilgi vermek için hazırlanan sayfada, kullanıcıların haber akışlarında görüntülenecek reklamların neye benzediğini görmek mümkün. Normal bir fotoğraf ve video paylaşımı görünümündeki reklam içeriklerinin sağ üst tarafında Sponsorlu ifadesi ve bir de logo yer alıyor.

11 PİNTEREST YENİ YATIRIM İLE 3,8 MİLYAR DOLAR YÜKSELDİ Pinterest yeni yatırım turu ile bir anda değerini %50 artırdı. Pinterest Şubat ayında 200 milyon dolarlık yatırım almıştı. Bu yatırımla o zamana kadar toplam adığı 138 milyon dolarlık yatırımın üzerinde bir rakamı tek turda toplayan Pinterest in değerlemesi 2,5 milyar dolara ulaşmıştı. Fidelity Investments ın liderliğinde gerçekleşen yeni tur yatırım ile birlikte Pinterest kasasına 225 milyon dolar daha girmiş oldu. Şirketin yaklaşık %6 sı karşılığında gerçekleşen bu yatırım ile birlikte Pinterest in toplam değeri de 3,8 milyar dolara ulaşmış oldu. Eylül ayının sonlarında gelir üretmek için ilk ciddi adımını atan Pinterest, öne çıkartılmış pin ler veya kendi deyimi ile promoted pins ile reklam geliri elde etmeyi hedefliyor. Fakat o zaman yapılan açıklamada da henüz bu yapının test aşamasında olduğu ve şu aşamada kimsenin ödeme yapmadığı belirtilmişti. Yani ortada bir reklam modeli olmasına rağmen Pinterest henüz bu modelden gelir üretmiyor.

12 GOOGLE ARAMA SONUÇLARINDA BANNER REKLAMI TEST EDİYOR Geçtiğimiz günlerde açıkladığı 3. çeyrek raporunda gelirleri %12 artırarak 14,8 milyar dolara ulaşan Google, yeni reklam alanlarını test ediyor. Değeri hisse başına 1000 doların üzerine çıkan şirket, arama sonuçlarında metin reklamları ile gelirlerinin önemli bir kısmını buradan elde ediyordu. Google şimdi ise arama sonuçlarında banner reklamı deniyor. Halihazırda Google anahtar kelime bazlı sorgunun sonucunda, arama sonuçlarının üstünde 3 ve sağında 8 adet reklam gösterilebiliyor. Dijital medya ajansı Synrgy nin Twitter dan paylaştığı görselle ortaya çıkan test reklamlarında Southwest Airlines arama sorgusunda banner reklamı görünüyor.

13 VINE A TASLAK OLARAK KAYDETME VE VİDEO DÜZENLEME ÖZELLİKLERİ EKLENDİ Ağustos ayında 40 milyon üyeye ulaşan video paylaşım uygulaması Vine, yeni geliştirmelerini blogunda ve hazırladığı 6 saniyelik video ile duyurdu. Yeni güncelleme ile hazırlanan 6 saniyelik videoyu düzenlemek ve birden fazla videoyu taslak olarak kaydedip sonra paylaşabilmek mümkün olacak. 6 saniyelik video paylaşım sitesinin popülaritesinin artması Instagram ı harekete geçirmiş ve video özelliği haziran ayında Instagram a da gelmişti. Instagram kurumsal hesaplar için daha önce kaydedilmiş videoları yüklenmesine ve paylaşılmasına izin vermesine karşın, Vine anlık video kaydetme ve paylaşma özelliğini sürdürüyor. Güncelleme sonrası Vine halen telefon hafızasından video yüklenmesine izin vermemesine karşın video düzenleme ve taslak olarak kaydetme özelliği ile hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılar için önemli bir adım atmış oluyor.

14 GETTY IMAGES İLE İŞBİRLİĞİ YAPAN PİNTEREST GÖRSELLERDE DAHA ÇOK BİLGİ SUNACAK Pinterest, ağındaki görsellerin kaynak verilerinin sağlanmasında Getty Images ile işbirliğine gittiğini duyurdu. Getty nin meta veri havuzundan yararlanacak Pinterest, görsellere başlık, fotoğrafın çekildiği yer ve çeken kişi gibi detayları ekleyecek. Görsel odaklı bir sosyal ağ olan Pinterest in en büyük eksiklerinden biri şimdiye kadar görsellerin ana kaynağına ulaşılamamasıydı. Böylelikle hem görselin telif hakları tehlikeye atılırken hem de ana kaynağa ulaşamayan kullanıcıların benzer fotoğrafları bulması zor oluyordu. Bu sorunu çözmek isteyen Pinterest, Getty Images ile bir anlaşmaya imza attı. Pinterest, bu işbirliği sonucunda kullanıcılara pinledikleri görseller hakkında daha fazla veri sunacaklarını belirtiyor. Görsellere ait detayları Getty aracılığıyla sosyal ağa entegre edecek olan Pinterest, fotoğrafın orijinal adı, başlığı, fotoğrafçısı ve yer aldığı koleksiyon gibi bilgileri görsellerde belirtmeye başlayacak. Böylelikle kullanıcılar ana kaynaktan ve detaylardan yola çıkarak hem Pinterest içinde hem de web de benzer görsellere daha kolay ulaşabilecek.

15 İyi Çalışmalar

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TÜRKİYE NİN ONLINE PERAKENDE HARİTASI: 36 MİLYON İLE EN ÇOK İNTERNET KULLANISINA SAHİP 20. ÜLKE Markafoni son çalışmasında e-ticarete dair merak edilen pek çok

Detaylı

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Apple dan Bitcoin Açılımı Apple, App Store kılavuzunda yenilemeye giderek sanal para birimlerini kabul edebileceğini belirtti. TechCrunch un farkettiği yenilikte

Detaylı

7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Koinim.Com: Yeni Bir Türk Bitcoin Cüzdan Ve Platformu Bitcoin internetin en sıra dışı fenomenlerinden biri haline geldi. Bundan sadece bir kaç ay öncesine kadar

Detaylı

Online Faaliyet Raporları

Online Faaliyet Raporları Online Faaliyet Raporları Online Faaliyet Raporları 4 Dünya Geneli İnternet Kullanıcılarının Bölgelere Göre Dağılımı 2011 Kaynak: Internet World Stats : www.internetworldstats.com/stats.htm 2.095.006.005

Detaylı

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları DIGINEWS 2015 Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları Anlık İleti Uygulamaları Anlık mesajlaşma, internet üzerinden gerçek zamanlı olarak ileti transferi sağlayan bir online mesajlaşma şeklidir. Mart

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

27 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

27 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 27 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni GÜNEY KIBRIS TA BİR ÜNİVERSİTEDE BITCOIN İLE HARÇ ÖDEME DÖNEMİ BAŞLIYOR Güney Kıbrıs ta bir üniversite, öğrencilerin okul ücretlerini Bitcoin ile ödemelerine

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dünya Genelindeki Girişim Sermayelerinin 2013 Yılı Değerlendirmeleri Araştırma şirketi Pitchbook un hazırladığı infografik de dünya genelindeki girişim sermayelerinin

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TBB, HAZİRAN İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI TBB nin yayınladığı Haziran ayı internet ve mobil bankacılık istafsfkleri raporuna göre;

Detaylı

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi EĞİTMEN : Eren GÖKYER 2018 Türkiye İnternet Kullanım ve Sosyal Medya İstatistikleri We Are Social 2018 Türkiye araştırma sonuçları Dünyanın en yüksek internet hızına sahip

Detaylı

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye nin İlk Bitcoin ATM si İstanbul Atatürk Havalimanı nda Kullanıma Açıldı Geçtiğimiz Nisan ayında ilk kez Güney Kıbrıs ta kullanılmaya başlayan Bitcoin

Detaylı

31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobilden Açılan E-postaların Geri Dönüşümleri %52 Arttı Mobil cihazların en çok kullanıldığı alanlardan biri de gün içerisinde e-postaların kontrolünü yapmak.

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 Bu sunumda e-posta pazarlama, sosyal medya, e-ticaret ve dijital pazarlama ile ilgili ilginizi çekebilecek haber ve istatistikleri bulabilirsiniz. Emarsys Hakkında Dünyanın

Detaylı

11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni PAYPAL AVUSTRALYA DA RESTORANLAR İÇİN YENİ BİR ÖZELLİK TEST EDİYOR Avustralya daki PayPal kullanıcıları restoranlarda masalarından kalkmadan ve garson çağırmadan

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Amazon dan PayPal ve Square e Rakip Ödeme Sistemi ABD ve İngiltere de Pazar günleri de kargo gönderimine başlayan Amazon bir süredir kendi ürettiği Kindle tabletler

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

ÖNEMLİ: Güncel fiyatı öğrenmek için reklam kodlarını ve istenilen reklam yayınlanma süresini bize

ÖNEMLİ: Güncel fiyatı öğrenmek için reklam kodlarını ve istenilen reklam yayınlanma süresini bize Öğretmenler İçin sitesi olarak 3 farklı reklam politikasına sahibiz. A) BANNER REKLAM (Resim reklam ekleme çalışması) B) SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI C) TANITIM YAZISI ONESİGNAL BİLDİRİMİ A) BANNER REKLAM

Detaylı

2016 DA DİJİTAL DÜNYA

2016 DA DİJİTAL DÜNYA we are social DA DİJİTAL DÜNYA WE ARE SOCIAL IN DÜNYA ÇAPINDA DİJİTAL, SOSYAL VE MOBİL VERİ, TREND VE İSTATİSTİKLERİNİN İNCELEMESİ SIMON KEMP WE ARE SOCIAL @wearesocialsg 1 GLOBAL VE BÖLGESEL DEĞERLENDİRMELER

Detaylı

29 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

29 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 29 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni PAYPAL DAN YÜZ TANIMA TEKNOLOJİSİ İLE ÖDEME DENEYİMİ PayPal ın yeni teknolojisi ile beraber yüz tanıma teknolojisi kullanılarak tükeacilerin ödemelerini tamamlamaları

Detaylı

Dijital Voltaj. Aralık 2017

Dijital Voltaj. Aralık 2017 Dijital Voltaj Aralık 2017 2017 de dijital platformlarda en çok arananlar Kaynak:http://www.haberturk.com/google-da-2017-yilinda-en-cok-arananlar-listesi-belli-oldu-1753263-ekonomi Facebook tan kullanıcıları

Detaylı

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR?

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Haziran 2010 SOSYAL MEDYA ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Proje Koordinatörleri: İndeks Araştırma Ekibi Simge Şahin, İstanbul Bilgi Üniversitesi Giriş:

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI Yasin YÜKSEL Araştırma konusu: Sosyal medyanın -özellikle yüksek öğretimde olmak üzere- eğitime katkısını, bu konuda yapılan araştırmaları, istatistikleri ve uygulamaları

Detaylı

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil Pazarlama Ve Anlık Bildirimlerin Satışlara Etkisi Mobil ticaret artık online satışların %23 ünü kapsıyor. Bu yüzden bu konu her geçen gün daha çok gündeme

Detaylı

Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek

Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek Tarih: 19.01.2013 Sayı: 2014/01 İSMMMO dan Türkiye nin Yaratıcı Geleceği / Y Kuşağı Raporu Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek İSMMMO nun Türkiye nin Yaratıcı Geleceği / Y Kuşağı adlı

Detaylı

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU 1 Dijital Cüzdanlar ve BKM Express Serkan YAZICIOĞLU 2 Ajanda 1) Dünyadan Rakamlar 2) Türkiye de Neler Oluyor? 3)BKM Express Mobilin Önlenemez Yükselişi Sürüyor Global Kullanıcı Sayıları (Milyon) 1900

Detaylı

Basın Bülteni. Tüketici Teknolojisi Ürünleri Pazarı dördüncü çeyrekte %17 büyüdü. GfK TEMAX Türkiye 2017 Dördüncü Çeyrek Sonuçları

Basın Bülteni. Tüketici Teknolojisi Ürünleri Pazarı dördüncü çeyrekte %17 büyüdü. GfK TEMAX Türkiye 2017 Dördüncü Çeyrek Sonuçları Basın Bülteni 21 Şubat 2018 Naz Şakar Marketing and Communications T +90 212 368-0700 F +90 212 368-0799 naz.sakar@gfk.com Tüketici Teknolojisi Ürünleri Pazarı dördüncü çeyrekte %17 büyüdü. GfK TEMAX Türkiye

Detaylı

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Yapı Kredi nin Vine Kampanyası Mobil Şube ye Olan İlgiyi İkiye Katladı Vine, bir yanda kendi trendlerini ve fenomenlerini yaratmaya devam ederken diğer yanda

Detaylı

25 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

25 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 25 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye de Dijital Reklam Yatırımları 2013 te Yaklaşık %25 Büyüdü Webrazzi Dijital 14 te gerçekleşen ilk panel Türkiye de Online Reklam Yatırımları ve Mevcut

Detaylı

Bilişim Teknolojileri

Bilişim Teknolojileri Bilişim Teknolojileri Dünyada İnternet Kullanımı 2 milyardan fazla kişi internet kullanıyor. 1 milyardan fazla kişi sosyal ağ sitelerine üye. 5 milyardan fazla cep telefonu kullanıcısı var. Türkiye de

Detaylı

15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dijital bankacılıkta bir devrim: Deneysel Bankacılık (Webrazzi Sponsorlu İçerik) Webrazzi ilk Sponsorlu İçerik denemesini bir banka ile yapmış. Ana haber akışında

Detaylı

BUNLARI BĠLĠYOR MUYDUNUZ? Aygen Tezcan IAB Türkiye

BUNLARI BĠLĠYOR MUYDUNUZ? Aygen Tezcan IAB Türkiye BUNLARI BĠLĠYOR MUYDUNUZ? Aygen Tezcan IAB Türkiye 39 ülkede dijitalin geliģimi için çalıģır HAYAT DEĞĠġĠYOR, ARTIK HĠÇ BĠR ġey ESKĠSĠ GĠBĠ DEĞĠL. Son yılların popüler iģ adamları MARK ZUCKERBERG 29 MIKE

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız?

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Türkiye deki pazarlama faaliyetlerinizden en iyi geri dönüşü alın. 1 RAMADAN TURKEY 2017 Ramazan Özeti Ramazan boyunca tüketim alışkanlıkları büyük ölçüde değişerek

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

iki adımda bankacılık ve Facebook a para transferi dönemi başlıyor

iki adımda bankacılık ve Facebook a para transferi dönemi başlıyor ING Bank yeni İnternet Şubesi ile iki adımda bankacılık ve Facebook a para transferi dönemi başlıyor ING Bank, şimdi de dijital bankacılık ile eski köye yeni adet getiriyor. Yeni dönem bankacılık anlayışının

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir. GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden faaliyete geçmiş ve Ekim 2011 Ağustos

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Türkiye de Sosyal Ağların Yeri ve Sosyal Medyaya Bakış

Türkiye de Sosyal Ağların Yeri ve Sosyal Medyaya Bakış Türkiye de Sosyal Ağların Yeri ve Sosyal Medyaya Bakış Hayal Akademisi Kurucu Ortağı, Dijital Pazarlama İletişimi Uzmanı http://www.hayalakademisi.com, http://www.ercument.org ercumentbuyuksener@gmail.com

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

MediaClick Web Tasarım Hakkında

MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick, Gen Medya A.Ş. bünyesinde yer alan, Bütünleşik Dijital İletişim Ajansı dır. Biz bu kelimeyi özellikle kullanıyoruz. Zira, bir web projesinin başarısının sadece

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor? 1. Geleneksel medya,

Detaylı

Okula Dönüş Alışverişi 2015: Pazarlamacılar Nasıl Başarılı Olabilir?

Okula Dönüş Alışverişi 2015: Pazarlamacılar Nasıl Başarılı Olabilir? Okula Dönüş Alışverişi 2015: Pazarlamacılar Nasıl Başarılı Olabilir? Yazar Jordan Rost Allison Mooney Yayınlanan Temmuz 2015 Yoğun çalışan ebeveynler eğitim yılı biter bitmez çocuklarını okula geri göndermek

Detaylı

info@ph1istanbul.com

info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com DİJİTAL DÜNYA YA DAİR NE VARSA.. Mevcut Durum Analizi Algı Yönetimi Sürdürülebilir İlişkiler Hedef Kitle Analizi Dijital Strateji Kurulumu Marka Konumlandırma Rakip

Detaylı

11 Ağustos 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

11 Ağustos 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 11 Ağustos 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Wikipedia Artık Bitcoin İle Bağış Kabul Ediyor Özgür Ansiklopedi Wikipedia nın arkasındaki vakıf Wikimedia Foundation, bundan böyle bitcoin ile bağış kabul

Detaylı

2014 Ericsson ConsumerLab

2014 Ericsson ConsumerLab 2014 Ericsson ConsumerLab TÜRKİYE MOBİL GENİŞBANT KULLANICI ARAŞTIRMASI Ericsson ConsumerLab 2014 Türkiye Mobil Genişbant Çalışması 19.09.2014 Page 1 ARAŞTIRMA METOD VE KAPSAMI Örneklem 3G mobil interneti

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de!

Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de! BASIN BÜLTENİ 18 Mart 2014 Türkiye busuu'da en hızlı büyüyen ülkelerden birisi... Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de! 40 milyonun üzerinde kullanıcıyla dünyanın en büyük sosyal

Detaylı

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi Enes Usta Enes Usta enesusta.com.tr twitter.com/enesustacom instagram.com/enesustacomtr instagram.com/enesustadiyorki facebook.com/enesustablog facebook.com/enesustacomtr

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA

WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA 1 Giriş Bu bölümümde günümüzde en çok kullanılan Web araçları tanıtılacak ve anlatılacaktır.bunların eğitimde, özellikle uzaktan eğitimde nasıl kullanıldığından

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

MET-AY BİLİŞİM. w w w.met-aybilisim.com

MET-AY BİLİŞİM. w w w.met-aybilisim.com MET-AY BİLİŞİM T a s a r ı m M E T-AY BİL İŞ İM TASARI M YA ZI LI M LTD.Ş Tİ. Turan Gün eş B ul va r ı 5 1 0. S ok. N o : 2 / 8 Yıld ı zevl er / A NK A R A v e Y a z ı l ı m w w w.met-aybilisim.com bilgi@met-aybilisim.com

Detaylı

sosyal & dijital pazarlama

sosyal & dijital pazarlama sosyal & dijital pazarlama en sağlıklı iletişim dijital dünya üzerinde gerçekleşir. gerçek kişilere eriştiğinizi görmek harika bir deneyim. bir müşterimiz diyor ki; İnternet ve Sosyal Medya benim için oldukça

Detaylı

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek BKM Genel Müdürü Canko: Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek Son üç yılda İnternet ten ödeme hacminin dünyada yüzde 16, Türkiye de ise 41 büyüme gösterdiğini

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

3 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

3 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 3 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye, Avrupa daki On Sekiz Ülke Arasında Online Bankacılık Penetrasyonunda 11. Sırada comscore 2013 yılının Şubat ayında yaptığı, 15 yaşından büyük kullanıcıların

Detaylı

Dijital Dünyadaki Gelişmeler Şubat 2014

Dijital Dünyadaki Gelişmeler Şubat 2014 Dijital Dünyadaki Gelişmeler Şubat 2014 FACEBOOK Facebook 10 Yaşında Facebook 10. yılı için sürpriz bir uygulama hazırlamanın yanında ilk mobil uygulamasının ve ilk web sayfasının görüntülerini de paylaştı.

Detaylı

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza EKİM 2017 Geride bıraktığımız son iki yılda, Türkiye ekonomik olarak tarihindeki en dalgalı dönemlerinden birisini yaşadı. Bu dalgalanmayı sektörlere indirgediğimizde, markaların ve tüketicilerin denizleri

Detaylı

Şifa Niyetine İnternet

Şifa Niyetine İnternet Şifa Niyetine İnternet 18 Eylül 2013, İSTANBUL Digital Health Summit 2013 Dr. Sertaç Doğanay 1 Dr. Sertaç Doğanay Dr. Sertaç Doğanay 2 Dr. Sertaç Doğanay Türkiye Sağlık & İlaç Sektörünün Sosyal Medya ve

Detaylı

Serkan YAZICIOĞLU Dijital Çözümler GMY

Serkan YAZICIOĞLU Dijital Çözümler GMY Serkan YAZICIOĞLU 01.12.2016 Dijital Çözümler GMY Gündem 1) Rakamlarla 2) Türkiye de 3) Neden 4) BKM Express Dijital Dünya Dijital Ödemeler Mobil? Mobil Ödemeye Liderlik Ediyor 2 Rakamlarla Dijital Dünya

Detaylı

10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel: Türkiye de Temassız Ödeme Kullanımı %38 Oranında Arttı Mobile World Congress 14 te Visa nın 7 farklı NFC çözümünün tanıtımını

Detaylı

24 Eylül 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

24 Eylül 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 24 Eylül 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TÜRK KULLANICILAR SOSYAL AĞLARDA NELERİ PAYLAŞIYOR Ipsos un son araştırmasına göre sosyal medya kullanıcıların büyük çoğunluğu sosyal ağlarda ilginç, komik

Detaylı

BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2014-2016

BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2014-2016 BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2014-2016 Odamızda kullanılan bilgisayar teknolojileri günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek düzeydedir. Tüm üyelik hizmetleri mevcut bilgisayarlar

Detaylı

KONYA DIŞ TİCARET BÜLTENİ

KONYA DIŞ TİCARET BÜLTENİ HABER BÜLTENİ 08.01.2014 Sayı 22 Konya Ticaret Odası (KTO) tarafından Türkiye İstatistik Kurumu ndan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi nden alınan verilere dayalı olarak Konya nın dış ticaretinin durumu

Detaylı

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Türkiye de Online Kullanıcı Trendleri Dünyada internet kullanıcısı sayısı: 3.3 Milyar Google üzerinden günde 3.7 Milyar yılda 1.4 Trilyon arama yapılıyor

Detaylı

ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ. Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018

ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ. Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018 ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018 GÜNDEM Kaçınılmaz Son: Dijitalleşme Finans ve Ödemelerde Dijitalleşme BKM nin Penceresinden Dijital Ödemeler Bilinen gerçek: Dünyada

Detaylı

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir?

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? Yazar Peter Lewis Yayınlanan Ağustos 2016 Konular Hareketli Perakende Tüketim maddeleri İşaretçi teknolojisi, cihazları daha faydalı hale

Detaylı

5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor

5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor Tarih: 06.10.2013 Sayı: 2013/16 Türkiye de e-ticaret Raporu na göre online alışveriş beş yılda 3 e katlandı 5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor İSMMMO nun Türkiye de e-ticaret adlı raporuna

Detaylı

SEKTÖRDEN HABERLER Ekim 2013

SEKTÖRDEN HABERLER Ekim 2013 SEKTÖRDEN HABERLER Ekim 2013 Bu sunumda e-posta pazarlama, sosyal medya, e-ticaret ve dijital pazarlama ile ilgili ilginizi çekebilecek haber ve istatistikleri bulabilirsiniz. Emarsys Hakkında Dünya nın

Detaylı

Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen

Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen 1 2 Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen yerden, istenildiği anda ulaşabilmeyi sağlamaktadır.

Detaylı

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 www.webrazzi.com 2/16 Rapor Hakkında Bu araştırma Türkiyeʼde mobil internet kullanımı ve 3Gʼnin bilinirliğini ölçmek amacıyla Webrazzi okuyucuları

Detaylı

Yatırımcı Sunumu. Mayıs 2018

Yatırımcı Sunumu. Mayıs 2018 Yatırımcı Sunumu Mayıs 2018 NOTICE 2 2018 İLK ÇEYREK GÖSTERGELER ŞİRKETİN ORTAKLIK YAPISINDAKİ DEĞİŞİM Doğan Holding'in hisselerinin raporlama tarihinden sonra Demirören Medya'ya devri BAZI ORTAKLIKLARIN

Detaylı

Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık.

Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık. 1998 Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık. Dünya değişti, ticaret de! Bir değişim her şeyi değiştirdi!

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 2 Kullanıcıların site içeriğini belirlemede rol oynadığı, Dinamik, Teknik bilgi gerektirmeyen, Çok yönlü etkileşim sağlayan,

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

-SOSYAL MEDYA ARAŞTIRMASI-

-SOSYAL MEDYA ARAŞTIRMASI- -SOSYAL MEDYA ARAŞTIRMASI- Pazarlamadünyasi.com un Vodaco Agency işbirliği ile 04 Ağustos 30 Eylül 2009 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Sosyal Medya araştırması sonuçlandı. İnternet kullanıcıları sosyal

Detaylı

SOSYAL MEDYA. Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir? Sosyal Medyayı Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Kurallar Nelerdir?

SOSYAL MEDYA. Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir? Sosyal Medyayı Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Kurallar Nelerdir? SOSYAL MEDYA Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir? Sosyal Medyayı Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Kurallar Nelerdir? Sosyal Medya Nedir? Sosyal medya, kişilerin internet üzerinden birbiriyle

Detaylı

23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Pozitron, Türkiye nin Dijital Cüzdan Haritasını Yayınladı Türkiye nin önde gelen mobil teknoloji geliştirme şirketlerinden biri olan Pozitron un hazırladığı

Detaylı

İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir.

İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir. İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir. Street View, Tarayıcı, Google Haritalar, Google+ gibi tüm diğer Google servisleriyle entegredir. Erişiminizi genişletir

Detaylı

YENİ REKLAM VE SATIŞ MECRASI OLARAK TABLET CİHAZLAR VE TÜRKİYE DE TABLET CİHAZ KULLANIMI

YENİ REKLAM VE SATIŞ MECRASI OLARAK TABLET CİHAZLAR VE TÜRKİYE DE TABLET CİHAZ KULLANIMI YENİ REKLAM VE SATIŞ MECRASI OLARAK TABLET CİHAZLAR VE TÜRKİYE DE TABLET CİHAZ KULLANIMI Hazırlayan: Danışman: İsmail Hakkı Polat Turkcell Danışman: Gizem Moral,Didem Erdoğan Mayıs, 2012 Kısaca Ben...,

Detaylı