OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU"

Transkript

1 OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE PARAF LİSTESİ KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN DIŞ YAZIŞMALAR MEVZUATTA BELİRTİLEN HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ YILLIK İŞLEM SAYISI HİZMETİN ELEKTRONİK OLARAK SUNULUP SUNULMADIĞI E-Posta hesabı açma İşe yeni başlayan çalışanlara, birim ve bölümlere, sosyal organizasyonlara e- posta adresi verilmesi Tüm Akademik, İdari, Sözleşmeli personel, öğrenci, kurum bünyesindeki birim, bölüm, öğrenci kulüpleri, seminer ve kongreler. 1-Online Başvuru 1-Tekniker 2- Başkanı 10 Dk. du.tr e-posta yeni şifre talepleri Talep doğrultusunda kullanıcılara yeni e- posta şifreleri verilir. Akademik ve İdari, Birim ve Bölümler 1- Online Başvuru 1- Tekniker 2- Başkanı 10 Dk. du.tr Web sayfası açma Sunucu kurulumu Web sayfasının kullanıma açılması Kurum için ihtiyaç duyulan uygulamaların çalışması için gerekli sunucu kurulumu yapılır Tüm kurum bünyesindeki birimler 1-Online Başvuru 1-Online Başvuru 1-Programcı 2- Başkanı 1-Tekniker 2- Başkanı 1-3 Gün du.tr du.tr Anahtar (Switch) konfigürasyonu İhtiyaç duyulan noktalara konulması gereken anahtar cihazların konfigrasyonu yapılır. Tüm Birimler 1-Tekniker 2- Başkanı 7 Saat.

2 Uygulama sunucuları için firewall konfigrasyonu Uygulama sunucularına erişmesi gereken kullanıcılara yetki verilir. 1-Tekniker 2- Başkanı 3 Saat du.tr Firewall konfigrasyonu Genel güvenlik önlemleri alınır. başkanlığı, 1-Tekniker 2- Başkanı 1 Saat Ağ kurulumu Değişen ve gelişen şartlara göre genel ağ kurulumları yapılır. Tüm Birimler 1- Başkanı 7-15 Gün du.tr İnternet ucu aktiflenmesi Kullanıcıların internete çıkabilmesi için bulundukaları ortamdaki internet ucunun kabin tarafında aktif hale getirilmesi İşlemidir. Akademik ve İdari personel 1-Tekniker 1-3 Gün 2- Başkanı du.tr Internet ucu problemleri Kullanıcıların internete çıkabilmesi için bulundukları ortamdaki internet ucunun çalışır hale getirilmesi İşlemidir. Akademik ve İdari 1-Tekniker 2- Başkanı 1 Gün Kablosuz cihaz keşifleri Yeni binalarda konumlandırılacak kablosuz cihaz yerleri ve sayılarının belirlenmesidir. Ağ ve Sistem Yönetimi 1-Tekniker 2- Başkanı 1 Hafta IP-MAC işlemleri Sisteme katılacak yeni cihazlar için ip-mac tanımlaması yapılmaktadır. Tüm Akademik, İdari, Sözleşmeli personel, kurum bünyesindeki birim,bölüm, öğrenci klüpleri, seminer ve kongreler 1-Tekniker 2- Başkanı 3 Saat du.tr 13 2.OKA Fiber optik kablo problemleri Sistemde bulunan fiber kablo sorunlarını kapsar. Ağ ve Sistem Yönetimi 1-Tekniker 2- Başkanı 1 Gün.

3 B kapsar Genel ağ çizimlerinin yapılması Tüm noktaların ayrıntılı cizimlerini kapsar. Ağ ve Sistem Yönetimi 1-Tekniker 2- Başkanı Malzeme temini Ağ kurulumu veya kurulumdan sonra sisteme bağlantı için gerekli kanal, kablo, sarf malzemelerini kapsar Rektörlüğe Bağlı Birimler 1-Tekniker 2- Başkanı Bilgisayar ve çevre birimlerinin Cihaz kurulumu ve kurulum, bakım onarımı..vb ve onarımı vb. Kurum Cihazlarını Kullanan Akademik ve İdari Perseonel 1-Donanım Destek Talep Formu 1-Tekniker 2- Başkanı 3 Gün Bilgisayar laboratuvarı bakımı Fakülte ve Yüksekokullarda bulunan bilgisayarların Periyodik bakımı Tüm Fakülte ve Yüksekokul Öğretim üyeleri, ler 1-İş talep 1-Tekniker 2- Başkanı Değişiyor Bilgisayar ve çevre birimleri satın alınması için Teknik Şartname hazırlanması Akademik ve İdari Birimlerden gelen talepler doğrultusunda Bilgisayar veya çevre birimlerinin alımı için Teknik Şartname hazırlanması, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 12 inci maddesi Tüm Birimler 1-Resmi Talep Yazısı 1-Tekniker 2- Başkanı Web Sayfası Tasarım Web sayfası yazılıp hizmete sunulur Akademik ve İdari Birimler 1-Programcı 2- Başkanı du.tr Masaüstü Yazılım İş analizi yapılır, paket yazılım hazırlanır, Kullanıcılar eğitilir. Akademik ve İdari Birimler 1-İş Taleb 1-Programcı 2- Başkanı du.tr

4 Masaüstü yazılım güncelleme Varsa yazılımdaki hatalar giderilir, Hizmetin sürekliliği sağlanır. Akademik ve İdari Birimler 1-Programcı 2- Başkanı Sürekli du.tr Otomasyon kullanıcı yetkilendirme Masaüstü yazılımlarına ve güncellemelerini kendileri yapan birimlerin web yazılımlarına erişim yetkileri sürekli kontrol edilir. Yetkili kullanıcılar 1-Programcı 2- Başkanı 1-3 Gün İnternet bağlantı hızı arttırımı Üniversitenin internet çıkış hızının arttırılması Tüm İnternet kullanıcıları 1- Başkanı TUBİTAK du.tr 24 Web sayfası içeriklerinin oluşturulması Web sayfası oluşturularak hizmete sunulur. Akademik ve İdari Birimler 1-Programcı 2- Başkanı. 25 Grafik tasarım Kurum içi bilişim etkinliklerinde kullanılmak üzere logolar hazırlanır. Akademik ve İdari Birimler 1-Tekniker 2- Başkanı du.tr 26 Anti virüs programı Akademik ve idari personelin kurum içinde kullandıkları bilgisayarlarda bulunan anti virüs programının sorunsuz bir şekilde kullanımı sağlanır. Tüm 1-Tekniker 2- Başkanı Sürekli devam eden hizmettir. du.tr 27 Tüm birimlerin talepleri doğrultusunda Eğitim alanındaki eğitim faaliyetlerinde faaliyetlere teknik kullanmak istedikleri destek verme programlar hakkında teknik bilgi verilir. Akademik ve İdari Birimler 1- Başkanı. 28 Yazılım ihtiyaç tespitleri Tüm birimlerin yazılım ihtiyaçları tespit edildikten sonra lisanslı yazılımlar temin edilir. Tüm birimler 1- Başkanı Değişiyor.

5 29 Sistem merkezine İiave edilen sunucu ayarları Gerekli durumlarda kullanılan sistem cihazlarının gerekli ayarları yapılar Tarih ve 124 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname 7.Bölüm Madde34. 1-Hizmet Talebi 1-Tekniker 2- Başkanı. 30 Yazıcı kurulumu ve bakımı Yazıcının bilgisayara tanıtılması gerekli yerlerde ortak kullanıma sunulması ve bakımı Tarih ve 124 Sayılı Kanun Hükmünde Tüm Birimler Kararname 7.Bölüm Madde34. 1-Hizmet Talep 1-Teknik 2-Tekniker. 31 Bilgisayarların donanım, bakım ve onarımı OKÜ Rektürlüğüne bağlı tüm birimlerdeki bilgisayarlara teknik destek verilmesi Tarih ve 124 Sayılı Kanun Hükmünde Tüm Birimler Kararname 7.Bölüm Madde34. 1-Tekniker. 32 OKÜ Rektörlüğüne Bağlı Birimler ile yazışmalar. (Görevlendirme İsteği, İzin İstekleri, vb) na gelen yazıların değerlendirilmesi, cevap yazılması ve diğer yazışmalar yapılır. i 1-Resmi Yazı ve Dilekçe 1- i 2- Başkanı. 33 Taşınır Mal Birimler arası malzeme isteği ve çıkışı yapılır. Tüm Birimler si 1-Taşınır mal istek belgesi 1- i 2- Başkanı. 34 B30.2.OKA Satınalma nın ihtiyaçları doğrultusunda işlemler yapılır. Tüm Birimler 1- Başkanı sunulmuyor. 35 Güvenlik Kameraları Teknik Problemleri Merkez kampüste çalışan kamera sistemlerinde oluşan teknik arızaları tespit etmek Koruma Güvenlik Müdürlüğü 1-iş Talep 1-Teknik 2- Başkanı.

6 36 Telefon Santrali IP tabanlı Telefonların çalışabilmesi için gerekli konfigürasyonlar yapılır. Tüm Birimler 1-Teknik. 37 Kapalı Devre Yayın Sistemi (Digital Signage) Yerleşkede kullanılan dijital panoların çalışmasını sağlamak, yazılımını hazırlamak ve ihtiyaç halinde güncellemek. Tüm Birimler 1- Başkanı Sunuluyor. 38 Görsel ve İşitsel Cihazların Hazırlanması. ( Seminer salonu, amfi hazırlıkları) Okü Rektörlüğü tarafından düzenlenen programların hazırlığını sağlamak. Tüm ve ler 1-Teknik. 39 Kartlı Geçiş Sistemleri Kanpüs girişlerinde ve tüm bina girişlerinde giriş-çıkışları kontrollü şekilde sağlamak. Tüm ve öğrenciler 1-Teknik. 40 Parmak İzi Okuyucu Sistemleri Güvenlik takip sisteminde kullanılan parmak izi okuyucusunu çalışır halde tutmak. Koruma Güvenlik Müdürlüğünde çalışan prosoneller 1-Teknik. 41 Proje çalışmaları OKÜ Rektürlüğüne bağlı tüm binalarda proje çalışmalarına destek verilir. Tüm Birimler 1-Teknik 2- Başkanı.

7 OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ HİZMET ENVANTER TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞIMEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEK. VB.) BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE PARAF LİSTESİ KURUMUN VARSA YAPILMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR KURUMUN VARSA YAPILMASI GEREKEN DIŞ MEVZUATTA BELİRTİLEN HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ YILLIK İŞLEM SAYISI HİZMETİN ELEKTRONİK OLARAK SUNULUP SUNULMADIĞI 1 B0302OKA Katkı Payı Ödeme 1-Döner Sermeye faaliyeleri kapsamında Gelir getirici katkı da bulunanlara yönelik yapılan ödemelerdir Sayılı Yükseköğretim Kanunun 58. Maddesine göre tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Döner Öğretim Sermaye İşletmesi Yönetmeliği ve Elemanları ve tarih ve Sayılı Resmi idari personel Gazetede yayımlanan Döner Sermayeli İşletmeler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü Tahakkuk Listesi Fakülteler, Enstitü, OKÜSEM, M.Y.O Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü 1-İlgili Memur, 2-İşletme Müdürü, 3-Rektör Yardımcısı, (Harcama Yetkilisi) 5 iş günü Sürekli 2 B0302OKA Görevlendirme Öğretim Elemanlarının Özel Kuruluş ve Kamu kuruluşlarıda vermiş oldukları danışmanlık hizmetleri Sayılı Yükseköğretim Kanunun 37. Maddesine göre Öğretim Elemanları, Özel kuruluşlar, Kamu Kuruluşları OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü Ü.Y.K. Karar ve Ekleri Fakülteler, Enstitü, OKÜSEM, M.Y.O, 1-İlgili Memur, 2-İşletme Müdürü, 3-Rektör Yardımcısı, (Harcama Yetkilisi) GÜN 3 GÜN Sürekli 3 B302OKA İş Analizleri ve Değerlendirmeleri iş değerlendirilmesi, analiz, ölçme, muayene, teknik kontrol, kalite kontrolü, standartlara uygunluğun tahkiki, teknik bakım, ekspertiz, ölçü ayarı yapmak ve bu hizmetlere ilişkin raporları düzenlemek, sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. Maddesi Özel Kuruluşlar, Vatandaşlar, Kamu Kurumları OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü Dilekçe İlgili Bölüm ve İşletme Laboratuvarla Müdürü r 3 iş günü 3 iş günü Sürekli

8 1-İlgili Memur, 4 B302OKA Satınalma 1-Birimlerin Talepleri doğrultusunda mal ve hizmet satınalınması sayılı Kanunun 22.Maddesi Tüm Birimler OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü 1- Talep Formu ve Harcama İsteği Yazısı. 2- Onay Belgesi. Rektör Yardımcısı (Haracama Yetkilisi) 2-İşletme Müdürü, 3-Rektör Yardımcısı (Harcama Yetkilisi) İgili Birimler Sürekli 5 B0302OKA İhale Doğrudan Temin limitini aşan alımlarda ihale yoluyla Satınalma işlemlerinin yapılması sayılı KİK Kanunu İlgili Harcamacı Birimler OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü Talep yazısı ve Ü.Y.K Kararı Teknik Şartname Teklifler Rektörlük Makamı (Harcama Yetkilisi) 1-İlgili Memur, 2-İşletme Müdürü, 3-Rektör Yardımcısı, (Harcama Yetkilisi) İdari ve Mali İşler si (İhale Şube Müdürlüğü) Gün 10 Sunulm uyor 6 B302OKA Yolluk Ödemeleri ÜYKK uyarınca Yurtiçi-Yurdışı yolluk ödemesi Sayılı Harcırah Kanunun 6. ve 28. maddeleri sayılı YÖK Kanununun 39. maddesi İdari ve Akademik Pesonel OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERİSİTESİ Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü 1- ÜYKK 2- Onay Belgesi. 3- Yolluk Bildirimi. Rektör Yardımcısı (Harcama Yetkilisi) 1-İlgili, 2-Bölüm Başkanı, - Sürekli 3-İşletme Müdürü, 4-Rektör Yrd.(Harcam a Yetkilisi) 7 B302OKA Bütçe İşleri Çok Yıllı Bütçe Hazırlama YÖK Kanununun 58.maddesi 2-Döner Sermayeli İşletmeler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği 4. ve 5. maddeleri. Tüm Birimler OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü Birimlerin Faliyetleri ve Tahmin Gelirleri - 1-İşletme Müdürü 2-Genel Sekreter. 3- Rektör Yard. (Harcama Yetkilisi) Tüm Harcamacı Birimler Rektörlük Makamı 1-Döner Sermaye Saymanlı k Müdürlüğ ü Her yıl Aralık ayı sonu Her yıl Aralık ayı sonu Her yıl Aralık ayı sonuna kadar

9 8 B302OKA Taşınır Mal Kayıt Kontrol işlemleri Taşınır Mal Kayıt Konrol yönetmeliği uyarınca stok ve maddi duran varlık hesapları ile ilgili belgeleri tutmak,işlemleri yürütmek,gerekli raporları hazırlamak sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun 44. maddesi 2-18 Ocak Resmi Gazetede Tüm yayımlanan Taşınır Mal Yönetmeliği Harcamacı 3-Kamu İdarelerinin Kesin Hesaplarının Birimler Düzenlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İdari Mali İşler Taşınır Mal Kayıt Kontrol Şube Müdürlüğü Taşınır İstek Belgesi - 1-İlgili Memur 2-İşletme Müdürü İlgili Harcamacı Birimler - 3 İş Günü 2 iş günü Sürekli 9 B302OKA Avans Doğrudan Temin, İş avansı ve Yolluk avansı işlemleri 1-Her yıl Maliye Bakanlığı tarafından Resmi gazete'de yayımlanan tebliğ sayılı Kamu İhale Kanunu 22.maddesi Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü 1- Onay Belgesi veya Avans isteği yazısı. Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü 1-İlgili Memur 2-İşletme Müdürü 3-Rektör Yrd.(Harcam a Yetkilisi) İlgili Harcaamacı Birimler - 10 GÜN 8 GÜN Sürekli

10

11 OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK (ÖZEL KALEM) HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO STANDART DOSYA PLANI KODU KURUM KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI PARAF LİSTESİ KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR HİZMETİN SUNUM SÜRECİ KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN DIŞ YAZIŞMALAR MEVZUATTA BELİRTİLEN HİZMETİN HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ YILLIK İŞLEM SAYISI HİZMETİN ELEKTRONİK OLARAK SUNULUP SUNULMADIĞI 1 B.30.2.OKA Senato Kararları Birimlerini ve personeli ilgilendiren konular. birimleri ve personeli Rektörlük Talep dilekçesi veya Görüş (ekleriyle) 3 Gün 12 Sunuluyor 2 B.30.2.OKA Yönetim Kurulu Kararları Birimlerini ve personeli ilgilendiren konular. birimleri ve personeli Rektörlük Talep dilekçesi veya Görüş (ekleriyle) 3 Gün 14 Sunuluyor 3 B.30.2.OKA Gelen-Giden Evrak Kaydı e Gelen Evrakların Kaydının Alınması ve İlgili Birimlere Dağıtılması. Bağlı Birimleri Rektörlük Evrak aslı - fotokopisi 3 Gün B.30.2.OKA Kurum İçi ve Kurum Dışı Yazışmalar e gelen ve birimimizi ilgilendiren konularda yazışmalar yapmak. Birimleri ve Diğer Kurumlar Rektörlük İlgili evrak ve ekleri OKÜ ilgili birimler İlgili kurumlarla Değişiyor 5 B.30.2.OKA Bilgi Edinme Bilgi Edinme Hakkı Kanununun tanıdığı haklardan yararlanarak e 4982 Sayılı Bilgi Edinme başvuracak şahısların, şahsen Hakkı Kanunu fax ya da web sayfamız üzerinden başvurdukları yazıları cevaplaması. Gerçek ve Tüzel Kişiler Rektörlük 15 Gün Sunuluyor

12 Üniversitenin diğer kişi ve kurumlarla olan anlaşmazlık ve uyuşmazlıkları nda adli ve idari mercilerde Üniversitenin haklarını savunmak, adliidari davaları açmak, sonuna kadar takip etmek ve sonuçlandırma k. 124 sayılı Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumlarının İdari Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 35 inci maddesi 1.Memur 2.Avukat 3.Hukuk Müşaviri 4.Genel Sekreter 5.Rektör (İşlemin türüne ve verilen yetkiye göre ilgililer) Kurum içi birimlerden dava ile ilgili bilgi ve belge isteme. İlgili tüm adli ve idari kurumlar ile kişiler Mevzuatın öngördüğü hak düşürücü ve zamanaşımı süreleri geçmeden davanın açılması, takibi ve neticelendir ilmesi sağlanacakt ır. 2 Yıl 1 İşin niteliği gereği işlem sayısının belirlenmes i mümkün değildir B302OKA061 Adli-İdari Davaların Açılması, Takibi ve Sonuçlandırılması Kurum OKÜ Hukuk Müşavirliği Dava ile ilgili her türlü bilgi ve belgeler OKÜ Hukuk Müşavirliği OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİN ELEKTRONİK OLARAK SUNULUP SUNULMADIĞI GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI PARAF LİSTESİ KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN DIŞ YAZIŞMALAR MEVZUATTA BELİRTİLEN HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ YILLIK İŞLEM SAYISI

13 2 B302OKA061 İcra Takibi Yapılması, Takip Edilmesi ve Sonuçlandırılması Üniversitenin taraf olduğu her türlü icra takibini yapmak, takip etmek ve sonuçlandırma k. 124 sayılı Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumlarının İdari Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 35 inci maddesi Kurum OKÜ Hukuk Müşavirliği İcra takibi ile ilgili her türlü bilgi ve belgeler OKÜ Hukuk Müşavirliği 1.Memur 2.Avukat 3.Hukuk Müşaviri 4.Genel Sekreter 5.Rektör (İşlemin türüne ve verilen yetkiye göre ilgililer) Kurumiçi ilgili tüm birimler ve kişiler İlgili tüm adli ve idari kurumlar ile kişiler Mevzuatın öngördüğü hak düşürücü ve zamanaşımı süreleri geçmeden davanın açılması, takibi ve neticelendir ilmesi sağlanacakt ır. 2 yıl İşin niteliği gereği işlem sayısının belirlenmes i mümkün değildir 3 B302OKA061 Tebligatlar Adli-idari yargı mercilerinden, icra dairelerinden ve noterden yapılan tebliğlerin hukuki gereklerini yapmak 124 sayılı Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumlarının İdari Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 35 inci maddesi Kurum OKÜ Hukuk Müşavirliği Hukuki işlemle ilgili belgelerden lüzumlu görülenler tebligata eklenir. OKÜ Hukuk Müşavirliği 1.Memur 2.Avukat 3.Hukuk Müşaviri 4.Genel Sekreter 5.Rektör (İşlemin türüne ve verilen yetkiye göre ilgililer) Kurumiçi ilgili tüm birimler ve kişiler İlgili tüm adli ve idari kurumlar ile kişiler Mevzuatta bir düzenleme bulunmama ktadır. Tebligata dayanak olacak bilgi ve belgelerin edinilmesin den itibaren 5 iş günü İşin niteliği gereği işlem sayısının belirlenmes i mümkün değildir

14 4 5 B302OKA061 B302OKA061 Hukuki Görüş Bildirmek Yıllık Faaliyet Raporları 1-Rektörlük ve Genel Sekreterlik Makamlarının istediği konularda hukuki görüş ve düşünüşü bildirmek 2- Mevzuatın uygulanmasınd a ya da yorumlanmasın da ihtilafa düşülmesi durumunda konunun hukuki yönden araştırılarak ihtilaf hakkındaki görüşlerin sunulmasını ifade eder. Birimin yıl içerisinde yaptığı işler ve yürüttüğü tüm faaliyetler ile ilgili düzenlenen raporu ifade eder. 124 sayılı Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumlarının İdari Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 35 inci maddesi 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. maddesi Kurum Kurum OKÜ Hukuk Müşavirliği OKÜ Hukuk Müşavirliği Hukuki ihtilafı ortaya koyan her türlü belge OKÜ Hukuk Müşavirliği OKÜ Hukuk Müşavirliği 1.Memur 2.Avukat 3.Hukuk Müşaviri 4.Genel Sekreter 5.Rektör (İşlemin türüne ve verilen yetkiye göre ilgililer) 1.Memur 2.Avukat 3.Hukuk Müşaviri 4.Genel Sekreter 5.Rektör (İşlemin türüne ve verilen yetkiye göre ilgililer) Kurumiçi ilgili tüm birimler ve kişiler Kurumiçi ilgili tüm birimler ve kişiler Yükseköğre tim Kurulu, Devlet ve diğer kurumların danışma birimleri İlgili tüm adli ve idari kurumlar ile kişiler Kurum dışı yazışmayı gerektirme mesi durumunda belgelerin tam olarak edinilmesin den itibaren 15 gün Takip eden yılın ilk ayı İş yoğunluğun a göre en kısa süre İşin niteliği gereği işlem sayısının belirlenmes i mümkün değildir 1 ay 1

15 6 B302OKA061 İnceleme Rektörlükçe istenen tüzük, yönetmelik, genelge ve benzeri tasarı ve teklifler hakkında talep edildiği takdirde, inceleyerek görüş bildirmek 124 Sayılı Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumlarının İdari Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 35. Maddesi ile Yükseköğretim Kurumları Yönetici Öğretim Elemanı ve Memurları Disiplin Yönetmeliği. Kurum OKÜ Hukuk Müşavirliği İlgili belge OKÜ Rektörlük 1.Memur 2.Avukat 3.Hukuk Müşaviri 4.Genel Sekreter 5.Rektör (İşlemin türüne ve verilen yetkiye göre ilgililer) Kurumiçi ilgili tüm birimler ve kişiler Kurum dışı yazışmayı gerektirme mesi durumunda belgelerin tam olarak edinilmesin den itibaren 15 gün İşin niteliği gereği işlem sayısının belirlenmes i mümkün değildir

16 OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTER TABLOSU SIRA NO KURUM KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞIMEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEK. VB.) BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE PARAF LİSTESİ KURUMUN VARSA YAPILMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR KURUMUN VARSA YAPILMASI GEREKEN DIŞ YAZIŞMALAR MEVZUATTA BELİRTİLEN HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ YILLIK İŞLEM SAYISI HİZMETİN ELEKTRONİK OLARAK SUNULUP SUNULMADIĞI 1 B.30.2.OKA / Yolluk Yurtiçi geçici görev yolluklarının (Yurtiçi Geçici) ödemeleri Sayılı Harcirah Kanunu Sayılı Yükseköğretim Kanunu 39. Madde Rektörlük/Özel Kalem,Genel Sekreterlik, İdari ve Mali İşler Başkanlıkları,Hukuk si Müşavirliği i (Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği 22. Maddesi) 1- Görevlendirme yazısı veya harcama talimatı. 2- Yurtiçi / Yurtdışı Geçici Görev Yolluğu Bildirim - MYHBY Örnek No: Yatacak yer temini için ödenen ücretlere ilişkin fatura. Görevine ait mesleki ve sıhhi yeterliliklerinin tespiti veya kurumlarınca görülecek lüzum üzerine sınav için gönderilenler ile yurtiçinde mesleki bilgilerini artırmak amacıyla memuriyet mahalli dışında açılan kurs veya okullara gönderilenlerin 1- Söz konusu sınav veya kursa katıldığını gösteren belge. Ucakla Yapılan Seyahatlerde; 1- Yolcu bileti. 2- Bilette kayıtlı gidiş-dönüşten birisinin kullanılmaması nedeniyle biletin iadesi gerektiği takdirde gerçekleşen seyahat ücretini gösteren belge. İdari ve Mali İşler si Memur, Şube Müdürü, Başkanı/Hukuk Müşaviri/Genel Sek.Yrd./Genel Sekreter 2 İŞ GÜNÜ 21 2 B.30.2.OKA / Yolluk (Yurtiçi Sürekli) Yurtiçi sürekli görev yolluklarının ödemeleri Sayılı Harcirah Kanunu Sayılı Yükseköğretim Kanunu 39. Madde Rektörlük/Özel Kalem,Genel Sekreterlik, İdari ve Mali İşler Başkanlıkları,Hukuk si Müşavirliği i (Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği 23. Maddesi) 1-Dilekçe 2- Harcama talimatı. 3- Yurtiçi / yurtdışı sürekli görev yolluğu bildirimi - MYHBY Örnek No: 28 4-Resmi mesafe haritasında gösterilmeyen yerler için yetkili mercilerden alınacak onaylı mesafe cetveli. (Atamalarda Atama Onayı) İdari ve Mali İşler si Memur, Şube Müdürü, Başkanı/Hukuk Müşaviri/Genel Sek.Yrd./Genel Sekreter 2 İŞ GÜNÜ 5 3 B.30.2.OKA / Satınalma İlan Ödemeleri Sayılı Kamu İhale Kanunu 22.maddesinin (b) bendi. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İdari ve Mali İşler si İlanla ilgili gazete, Fatura. İdari ve Mali İşler si Memur, Şube Müdürü, Başkanı 2 İŞ GÜNÜ 12 4 B.30.2.OKA / Satınalma Elektrik, Su, Doğalgaz Ödemeleri Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği 49.Maddenin a bendi Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İdari ve Mali İşler si Ödeme emri belgesi, fatura İdari ve Mali İşler si Memur, Şube Müdürü, Başkanı - - Elektrik:25 Doğalgaz:7 Su:25 1 İŞ GÜNÜ 12 5 B.30.2.OKA / Satınalma Telefon Ödemeleri Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği 43.Maddenin a bendi Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İdari ve Mali İşler si Fatura. İdari ve Mali İşler si Memur, Şube Müdürü, Başkanı - - Telekom:30 Vodafone:25 Turkcell:15 10 GÜN 12

17 SIRA NO KURUM KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞIMEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEK. VB.) BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE PARAF LİSTESİ KURUMUN VARSA YAPILMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR KURUMUN VARSA YAPILMASI GEREKEN DIŞ YAZIŞMALAR MEVZUATTA BELİRTİLEN HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ YILLIK İŞLEM SAYISI HİZMETİN ELEKTRONİK OLARAK SUNULUP SUNULMADIĞI 6 B.30.2.OKA / Satınalma Uluslararası Sayılı Kamu İhale Kanunu Kuruluşlara yapılan 22.maddesinin (b) bendi. Ödemeler Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İdari ve Mali İşler si Fatura. Rektörlük (ÖzelKalem) Memur, Şube Müdürü, Başkanı/Hukuk Müşaviri/Genel Sek.Yrd./Genel Sekreter, Rektör Yardımcısı 2 İŞ GÜNÜ Ödeme Yapılmadı 7 B.30.2.OKA / Satınalma (Avans) Doğrudan Temin (Avans ) 1-Her yıl Maliye Bakanlığı tarafından Resmi gazete'de yayımlanan "Devlet İhale Osmaniye Korkut Ata İdari ve Mali İşler Genelgesi" sayılı Kamu İhale Kanunu 22.maddesi a bendi Üniversitesi si Talep yazısı veya Talep Formu İdari ve Mali İşler si Memur, Şube Müdürü, Başkanı/Hukuk Müşaviri/Genel İŞ GÜNÜ Sek.Yrd./Genel Sekreter, Rektör Yardımcısı Ödeme Yapılmadı 8 B.30.2.OKA / Satınalma Doğrudan Temin 1-Her yıl Maliye Bakanlığı tarafından Resmi gazete'de yayımlanan "Devlet İhale Osmaniye Korkut Ata İdari ve Mali İşler Genelgesi" sayılı Kamu İhale Kanunu 22.maddesi b bendi Üniversitesi si Talep yazısı veya Talep Formu İdari ve Mali İşler si Memur, Şube Müdürü, Başkanı/Hukuk Müşaviri/Genel Sek.Yrd./Genel Sekreter, Rektör Yardımcısı - 5 İŞ GÜNÜ 1 9 B.30.2.OKA / Satınalma Doğrudan Temin 1-Her yıl Maliye Bakanlığı tarafından Resmi gazete'de yayımlanan "Devlet İhale Genelgesi" sayılı Kamu İhale Kanunu 22. maddesi d Osmaniye Korkut Ata İdari ve Mali İşler bendi 3-31/12/2005 tarih ve sayılı Resmi gazetede yayımlanan İç kontrol ve ön mali kontrole ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik Üniversitesi si Talep yazısı veya Talep Formu İdari ve Mali İşler si Memur, Şube Müdürü, Başkanı/Hukuk Müşaviri/Genel Sek.Yrd./Genel Sekreter, Rektör Yardımcısı - 7 İŞ GÜNÜ B.30.2.OKA / Satınalma (Sözleşmeler) Doğrudan Temin 1-Her yıl Maliye Bakanlığı tarafından Resmi gazete'de yayımlanan "Devlet İhale Osmaniye Korkut Ata İdari ve Mali İşler Genelgesi" sayılı Kamu İhale Kanunu 22.maddesi d bendi Üniversitesi si Talep yazısı veya Talep Formu İdari ve Mali İşler si Memur, Şube Müdürü, Başkanı/Hukuk Müşaviri/Genel Sek.Yrd./Genel Sekreter, Rektör Yardımcısı - 12AY 1 11 B.30.2.OKA / Genel Evrak Gelen ve giden evrakların kayıt altına alınması _ Kurum içi ve Kurum dışı Kurum/Kuruluş/ Birim/Şahıs İdari ve Mali İşler si Dilekçe-Yazı - - EN GEÇ TAKİP EDEN 1 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE B.30.2.OKA / Taşınır Mal Kayıt Kontrol Mal Tedariki İstekleri sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu-Taşınır Mal Yönetmeliği Tüm Birimler İdari ve Mali İşler si Taşınır İhtiyaçları İstek Formu İdari ve Mali İşler si İlgili Memur İdr.Ml.İşl.Dai. Bşk. (Taşınır Mal Yönetmeliği 6. md. (f) Fıkrası - 10 GÜN 10 GÜN 60

18 SIRA NO KURUM KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞIMEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEK. VB.) BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE PARAF LİSTESİ KURUMUN VARSA YAPILMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR KURUMUN VARSA YAPILMASI GEREKEN DIŞ YAZIŞMALAR MEVZUATTA BELİRTİLEN HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ YILLIK İŞLEM SAYISI HİZMETİN ELEKTRONİK OLARAK SUNULUP SUNULMADIĞI 13 B.30.2.OKA / Taşınır Mal Kayıt Kontrol Mal Giriş-Çıkış- Devir sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu-Taşınır Mal Yönetmeliği Tüm Birimler İdari ve Mali İşler si Fatura-Hibe teslim alma formu-devir çıkış Taşınır İşlem Fişi-Değer artış Belgesi Taşınır İstek Belgesi- Taşınır İşlem Çıkış Fişi-Zimmet Raporu-Dayanıklı Taşınırlar listesi Devir İstek Formu-Taşınır İşlem Fişi devir çıkışı-kurum dışı çıkış protokolü formu.kurum İstek yazısı. (Taşınır Mal Yönetmeliği ) - 1-İlgili Memur, ve Taşınır Mal Kayıt Komisyonu Bağlı harcama birimleri (Taşınır Mal Yönetmeliği ) - SÜRESİZ SÜRESİZ B.30.2.OKA / Taşınır Mal Kayıt Kontrol Kayıttan Düşme sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu-Taşınır Mal Yönetmeliği Tüm Birimler İdari ve Mali İşler si Kayıttan Düşme Teklif ve Onay Belgesi-Taşınır İşlem hurda çıkışı-komisyon oluşum Tutanağı (Taşınır Mal Yönetmeliği (27-28) - 1-İlgili Memur, ve Kayıttan Düşme Komisyonu Bağlı harcama birimleri (Taşınır Mal Yönetmeliği (27-28) - 15 GÜN 15 GÜN 1 15 B.30.2.OKA / Taşınır Mal Kayıt Kontrol Sayımlar sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu-Taşınır Mal Yönetmeliği Tüm Birimler İdari ve Mali İşler si Komisyon Oluşum Tutanağı-Sayım Tutanağı- Taşınır Sayım Döküm Cetveli-Harcama Birimi Yönetim Hesabı Cetveli-Ambar devir teslim Tutanağı. (Taşınır Mal Yönetmeliği Madde 32) - 1-İlgili Memur, ve Sayım Komisyonu İlgili Harcama birimi yada Kurum (Taşınır Mal Yönetmeliği Madde 32) - 3 GÜN 3 GÜN 1 16 B.30.2.OKA / İhale Saylı Devlet İhale Kanunu Sayılı Sözleşmeler Kanunu, Mal, Hizmet Alımı Kamu Mali Yönetimi ve ve Güvenlik Alımı Kontrol Kanunu, 4-İlgili Yönetmelikler ve Tebliğler, Tüm birimler İdari ve Mali İşler si Mevzuatta yeterlilik için istenen belgeler, İdari Şartnamenin 7. Maddesinde yer alan yeterlilik kriterleri Saylı Devlet İhale Kanunu Sayılı Sözleşmeler Kanunu, Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 4-İlgili Yönetmelikler ve Tebliğler, İdari ve Mali İşler si Memur, Şube Müdürü, Başkanı/Genel Sekreter, Komisyon Üyeleri (KİK 4734 sayılı madde 6) -Maliyeti belirlemede alınan teklifler için gerekli yazışmalar,rayiç bedel için yapılan yazışmalar, -Şikayet olduğunda yapılan yazışmalar -Keşinleşen ihale kararları,sözleşmeye davet yazıları, sözleşme ( sayılı KİK) 1 Yıl 1 YIL Kamu İhle Kurumu nun Sitesinde yayınlanmaktadır. Sunuluyor

19 OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (Ek-1) SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI PARAF LİSTESİ HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN DIŞ YAZIŞMALAR MEVZUATTA BELİRTİLEN HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ YILLIK İŞLEM SAYISI HİZMETİN ELEKTRONİK OLARAK SUNULUP SUNULMADIĞI STRATEJİK YÖNETİM VE PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1 B.30.2.OKA İdari ve Akademik personeli ile öğrencilerinin 806,02 Kütüphane Üyeliği kütüphaneye üye olarak hizmet sunmak Tüm birimler Kütüphane ve Dokümantasy on Kütüphane ve Dokümantasyon Kütüphane ve Dokümantasy Ödünçe verme on personeli 1 Eğitim Öğretim Yılı sonunca sisteme giren kişi sayısı katalog.osmaniy e.edu.tr 2 B.30.2.OKA ,02 ile Bilgilendirme Kütüphane hizmetleri ile ilgili soruların cevaplanması Tüm birimler Kütüphane ve Dokümantasy on Kütüphane ve Dokümantasy Danışma on personeli 1 saat Sorulan soru kutuphane@osm adedi aniye.edu.tr 3 B.30.2.OKA İlişik Kesme de çalışan tüm personeller kurumdan 657 Devlet memurları kanunu Tüm birimler ayrılmadan önce kütüphaneden de ilişik kesmek zorundadırlar Kütüphane ve Dokümantasy on Doldurulmuş standart form Kütüphane ve Dokümantasy Danışma on personeli 1 saat Kurumdan ayrılan yıllık öğrenci/perso maniye.edu.tr nel sayısı 4 B.30.2.OKA Kütüphaneler arası işbirliği Kütüphanemizde bulunmayan yayınların diğer üniversite kurumlarından temini Akademik Kütüphane ve Dokümantasy on Standart Kütüphaneler arası işbirliği formu Danışma personeli İlgili Üniversiteler ile elektronik ortamda haberleşme 3 gün İstenen ILL kits.ankos.gen.tr ödünç sayısı 5 B.30.2.OKA Ödünç verme Kütüphanemizdeki kitapların üye kullanıcılar tarafından ödünç alınması Tüm birimler Kütüphane ve Dokümantasy on Kütüphane üye kartı (Öğenci kimlik kartı Ödüç verme veya personel kimlik personeli kartı) Ödünçe verme personeli 1 dakika Yılda verilen ödünç kitap sayısı

20 OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI PARAF LİSTESİ HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN DIŞ YAZIŞMALAR MEVZUATTA BELİRTİLEN HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ YILLIK İŞLEM SAYISI HİZMETİN ELEKTRONİK OLARAK SUNULUP SUNULMADIĞI STRATEJİK YÖNETİM VE PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1 B.30 2.AEÜ k plan çalışmaları k planın hazırlanmasını koordine etmek ve sonuçlarının konsolide edilmesi çalışmalarını yürütmek 10/12/2003 tarih ve 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 9.maddesi ve bu maddeye istinaden çıkarılan Kamu İdarelerinde k Planlamaya İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Tüm birimler Kalkınma Bakanlığı trafından yayınlanan k Plan Rehberinde yer alan dökümanlar 1-Memur 2-Birim Yetkilisi 3- Başkanı 4-Genel Sekreter 5- Rektör Akademik ve İdari Birimler ile k plan hazırlanması, güncellenmesi ve izlenmesi ile ilgili yazışmalar TBMM, Maliye Bakanlığı, Sayıştay, Kalkınma Bakanlığı'nın ve ilgili diğer Kamu Kurumları Plan hazırlığı belirlenen plan döneminden bir önceki yılsonuna kadar. İzleme, takip eden her yılın ocak ayı içinde Hazırlama ve revize 10 ay, İzleme 1 ay k plan 5 yılda bir hazırlanır revize en az 1 yıl uygulama sonunda yapılır osmaniye.ed u.tr 2 B.30 2.AEÜ Yıllık Faaliyet Raporları Faaliyet raporları, mali saydamlık ve hesap verme sorumluluğu çerçevesinde hazırlanan ve kamu idaresinin bir yıllık faaliyet sonuçlarını gösteren raporlardır 5018 sayılı Kanunun 41 inci maddesi ve 41 inci maddeye dayanılarak hazırlanan Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmelik TBMM, Maliye Bakanlığı, Sayıştay ve Diğer Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Kamuoyu Faaliyet Raporu Hazırlama Rehberi ne uygun olarak hazırlanan birim faaliyet raporları 1-İlgili Şube Md. 2- Başkanı 3-Rektör Birim Faaliyet Raporlarının hazırlanmasının bildirilmesi amacıyla İdari ve Akademik tüm harcama birimleriyle yapılan yazışmalar Maliye Bakanlığı, Sayıştay, ilgili diğer Kamu Kurumları Nisan ayı sonuna kadar 3 ay 1 osmaniye.ed u.tr 3 B.30 2.AEÜ Performansla ilgili bilgi ve verilerin toplanması Performansla ilgili bilgi ve verilerin toplanması, analiz edilmesi ve yorumlanması 5018 sayılı Kanun, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 7 ve 65 inci maddelerine dayanılarak hazırlanan Yüksek Öğretim Kurumlarında Akademik Değerlendirme ve Kalite Yönetmeliğinin 15/b mad. YÖK, YÖDEK, Maliye Bakanlığı Sayıştay, Kalkınma Bakanlığı Performans Göstergeleri Rehberi 1-Memur 2-Birim Yetkilisi 3- Başkanı 4- Rektör Akademik ve İdari Birimler ile yapılan yazışmalar YÖK, YÖDEK, Maliye Bakanlığı Sayıştay, Kalkınma Bakanlığı Şubat sonuna kadar 1 ay 1 Faaliyet raporu ekinde yayımlanıyor. ( u.tr) BÜTÇE VE PERFORMANS ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 4 B.30 2.AEÜ Performans Programı Kurum k Planının yıllık önceliklerinı ve Bütçe ile ilişkilendirilmesini içeren İdare Performans Programının hazırlanması 5018 sayılı Kanunun 9 ve 60.maddeleri, Kamu İdarelerince Hazırlanacak Performans Programları Hakkında Yönetmelik, Performans Programı Hazırlama Rehberi, Kamuoyu, İlgili Kurumlar Performans Programı Hazırlama Rehberi ekindeki belge ve formlar 1-Memur 2-Şube Müdürü 3- Başkanı 4-Rektör Akademik ve İdari Birimler ile yapılan yazışmalar Maliye Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı Temmuz ayı sonuna kadar 2 ay 1 Faaliyet raporu ekinde yayımlanıyor. ( u.tr)

21 5 B.30 2.AEÜ Bütçenin Hazırlanması Merkezi Yönetim Bütçe hazırlıkları çerçevesinde ilgili dönem Üniversite Bütçe teklifinin hazırlanması 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, Orta Vadeli Program, Orta Vadeli Mali Plan, Bütçe Çağrısı ve eki Bütçe Hazırlama Rehberi Osmaniye Korkut Ata Ünivesitesi, Kamuoyu Bütçe Hazırlama Rehberi ve eki Formlar 1-Memur 2-Şube Müdürü 3- Başkanı 4-Rektör Akademik ve İdari Birimler ile yapılan yazışmalar Maliye Bakanlığı Temmuz ayı sonuna kadar 2 ay 1 osmaniye.ed u.tr 6 B.30 2.AEÜ Yatırım Programının Hazırlanması Merkezi Yönetim Bütçe hazırlıkları çerçevesinde ilgili dönem Üniversite Yatırım Programı teklifinin hazırlanması 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, Orta Vadeli Program, Orta Vadeli Mali Plan,Yatırım Genelgesi ve eki Yatırım Programı Hazırlama Rehberi Osmaniye Korkut Ata Ünivesitesi, Kamuoyu Yatırım Programı Hazırlama Rehberi ve eki Formlar 1-Memur 2-Şube Müdürü 3- Başkanı 4-Rektör Akademik ve İdari Birimler ile yapılan yazışmalar Kalkınma Bakanlığı Temmuz ayı sonuna kadar 2 ay 1 osmaniye.ed u.tr 7 B.30 2.AEÜ Ayrıntılı Finansman Programı Hazırlanması Ayrıtılı Finansman Programı hazırlanarak bütçe ödeneklerinin aylık ve üçer aylık dilimler halindekullanımlarının planlanması 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, Ayrıtılı Finansman Programı hazırlık esaslarına ilişkin Maliye Bakanlığı Bütçe Uygulama Tebliği Osmaniye Korkut Ata Ünivesitesi, Kamuoyu İlgili Bütçe Uygulama Tebliğ eki formlar 1-Memur 2-Şube Müdürü 3- Başkanı 4-Rektör Akademik ve İdari Birimler ile yapılan yazışmalar Maliye Bakanlığı İlgili Bütçe Uygulama Tebliğinde belirtilen süre içinde 2 hafta 1 Evet (Maliye Bakanlığ ı e- bütçe sisteminde) 8 B.30 2.AEÜ Ödenek Gönderme Ayrıtılı Finansman Programı esas alınarak yılı bütçe uygulama tebliğlerine göre harcama birimlerine ödenek gönderilmesi 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, Yılı bütçe kanunu ve Bütçe Uygulama Tebliği Osmaniye Korkut Ata Ünivesitesi, Kamuoyu İlgili Bütçe Uygulama Tebliğ eki formlar 1-Memur 2-Şube Müdürü Akademik ve İdari Birimler ile yapılan yazışmalar Maliye Bakanlığı Bütçe uygulama tebliğlerine göre üçer aylık dönemleri izleyen ayın başında 5 gün Çok sayıda. Yılda yaklaşık 250 Evet (Maliye Bakanlığ ı e- bütçe sisteminde) 9 B.30 2.AEÜ Bütçe Ek ödenek talepleri, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ödenek eklemeleri, ve Kontrol Kanunu, Yılı bütçe ödenek aktarmaları, AFP kanunu ve Bütçe Uygulama Revize işlemlerinin Tebliği yapılması Osmaniye Korkut Ata Ünivesitesi, Kamuoyu Ödenek Talep Yazısı ve eki gerekçeye ilişkin belgeler 1-Memur 2-Şube Müdürü 3- Başkanı 4-Rektör Akademik ve İdari Birimler ile yapılan yazışmalar Maliye Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Sayıştay Bütçe uygulama tebliğlerine göre üçer aylık dönemleri izleyen ayın başında 5 gün Çok sayıda. Yılda yaklaşık 45 Evet (Maliye Bakanlığ ı e- bütçe sisteminde) 10 B.30 2.AEÜ Yatırım Programı İzleme ve Değerlendirm e Raporları Geçmiş yıl ve İlgili dönem Üniversite Yatırım Programının Uygulama sonuçlarının Raporlanması 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, Yılı Yatırım Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Karar Osmaniye Korkut Ata Ünivesitesi, Kamuoyu Kalkınma Bakanlığı ve Valilik İl planlama Koordinasyon Müd. Genelge ve yazı eki formlar 1-Memur 2-Şube Müdürü 3- Başkanı 4-Rektör Akademik ve İdari Birimler ile yapılan yazışmalar Kalkınma Bakanlığı, Valilik Geçmiş yıl izleyen yılın Mart sonu, Uygulana yılı izlemesi 3 aylık dönemlerin sonunda 10 gün 3'er aylık dönemler itibarıyle yılda 4 kere 5 ye.edu.tr 11 B.30 2.AEÜ Kurumsal Mali durum ve Beklentiler Raporu Üniversite bütçesinin, ilk 6 aylık uygulama sonuçlerı ile ikinci 6 aya ilişkin beklentiler ve hedefler ile faaliyetlerin kamuoyuna açıklanması 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu Mad.30 Osmaniye Korkut Ata Ünivesitesi, Kamuoyu Maliye Bakanlığı yazısı ve eki formlar 1-Memur 2-Şube Müdürü 3- Başkanı 4-Genel Sekreter 5-Rektör Akademik ve İdari Birimler ile yapılan yazışmalar Maliye Bakanlığı Temmuz ayı sonuna kadar Temmuz sonu Ocak sonu 1 ye.edu.tr

22 MUHASEBE KESİN HESAP VE RAPORLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 12 B.30 2.AEÜ Dönem Sonu ve Dönem Başı Dönem sonu ve dönem başı muhasebe kayıtlarının yapılması Merkezi Yönetim Muhasebe Yönetmeliği ncu maddeleri, Maliye Bakanlığı, Sayıştay 1-Görevli 2-Birim Yetkilisi 3-Muhasebe Yetkilisi 4- Başkanı Maliye Bakanlığı, Sayıştay Şubat-Mart Şubat-Mart 1 Elektronik ortamda Maliye Bakanlığı 13 B.30 2.AEÜ Muhasebe kayıtları ve ödeme işlemleri Muhasebe kayıtlarınının yapılarak ödeme nin gerçekleştirilmesi 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun 61. md. Ve Merkezi Yönetim Muhasebe Yönetmeliği Özel Kişiler,Tüzel Kişiler, personeli ve kamu kurum ve kuruluşları Muhasebe İşlem Fişi veya Ödeme Emri Belgesi 1-Görevli 2-Birim Yetkilisi 3-Muhasebe Yetkilisi 3 işgünü 2 işgünü B.30 2.AEÜ Vezne (Kasa) Kasadan Yapılması gereken ödeme ve tahsilatların yapılması Merkezi Yönetim Muhasebe Yönetmeliğinin 9-13 ncü maddeleri Özel Kişiler,Tüzel Kişiler, personeli İlgili birimin yazısı, ödemenin çeşidine göre Devlet Harcama Belgeleri Yönt. Eki belgeler 1-Veznedar 2-Muhasebe Yetkilisi İlgili birim Günü içinde B.30 2.AEÜ Vezne (Banka) Bankadan yapılması gereken ödemeler, banka hesaplarının kontrolü ile Aylık ve haftalık nakit planlamaları Merkezi Yönetim Muhasebe Yönetmeliğinin ncu maddeleri Özel Kişiler,Tüzel Kişiler, personeli Bankadan alınan günlük hesap ekstreleri 1-Veznedar 2-Muhasebe Yetkilisi Hazine Müsteşarlığı, Ziraat Bankası Şubesi, 1-Banka 1-Banka hergün, hergün, 2- Aylık 2- Aylık nakit nakit ihtiyacı herayın 20 ihtiyacı sine kadar, herayın Haftalık Nakit sine kadar, ihtiyacı her hafta 3- Haftalık Cuma günü Nakit 4-Üç aylık nakit ihtiyacı her her ayın onbeşi hafta Cuma günü B.30 2.AEÜ Vezne (Teminat Mektupları- Menkul kıymetler) Girişilen taahhütler için Merkezi Yönetim Muhasebe alınan teminat mektupları Yönetmeliğinin ncu ve menkul kıymetler ile maddeleri bunların iadeleri Özel Kişiler,Tüzel Kişiler, Teslim alınırken : Teminat Mektubu, teyit yazısı İade edilirken : Teslim ettiren birimin iade yazısı ve SGK dan alınan söz konusu işe ait soğuk mühürlü borcu yoktur yazısı İhaleyi gerçekleşti ren Üniversite miz birimi 1-Veznedar 2-Muhasebe Yetkilisi İlgili birim Özel Kişiler,Tüzel Kişiler, Banka şubeleri 2 işgünü 75

23 17 B.30 2.AEÜ Maaş Ödemesi bilgilerinin say2000i sisteminde 657 sayılı Devlet Memurları girişleri ve gerekli Kanunu ve 2914 sayılı Yüksek kontrolleri yapılarak Öğretim Kanunu maaş ödemesi yapılması personeli 31/12/2005 tarihli ve sayılı 3.Mükerrer Resmî Gazete de yayımlanan Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği ( Madde no : 9-16) 1-Görevli 2-birim yetkilisi 3-muhasebe yetkilisi 4 işgünü 4 İşgünü uhasebat.gov.tr 18 B.30 2.AEÜ Ek ders ve fazla çalışma ücreti ödemeleri e hizmetleri karşılığı yapılması gereken ek ders ve fazla çalışma ücretlerinin ödenmesi 2914 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve 3843 sayılı Yükseköğretim Kurumlarında İkili personeli Öğretim Yapılmasına Hakkında Kanun 31/12/2005 tarihli ve sayılı 3.Mükerrer Resmî Gazete de yayımlanan Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği eki belgeler ( Mad. no :13) 1-Görevli 2-birim yetkilisi 3-muhasebe yetkilisi 3 işgünü 3 İşgünü B.30 2.AEÜ Yolluk Ödemeleri Geçici veya sürekli görevle yurt içi veya yurt dışında görevlendirilen personelin yolluklarına ilişkin ödemelerin yapılması 6245 sayılı Harcırah Kanunu personeli 31/12/2005 tarihli ve sayılı 3.Mükerrer Resmî Gazete de yayımlanan Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliğieki belgeler ( Madde no : ) 1-Görevli 2-birim yetkilisi 3-muhasebe yetkilisi 3 işgünü 2 İşgünü B.30 2.AEÜ Mal ve Hizmet bedellerinin ödenmesi 4734 ve 4735 sayılı kanunlar ve İkincil mevzuat Özel ve tüzel kişiler, üniversitemiz, personeli 31/12/2005 tarihli ve sayılı 3.Mükerrer Resmî Gazete de yayımlanan Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği eki belgeler ( Madde no : ) 1-Görevli 2-birim yetkilisi 3-muhasebe yetkilisi 4 işgünü 4 İşgünü 1000

24 21 B.30 2.AEÜ ve hakediş ödemelerinden yapılan Vergi vergi kesintilerinin beyannameler beyannamelerle vergi inin verilmesi dairesine bildirilmesi ve ödenmesi 213 sayılı Gelir Vergisi Kanunu, 3065 sayılı Katma Değer Vergisi Kanunu, 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu, özel ve tüzel kişiler ile Gelir İdaresi 1-Görevli 2-birim yetkilisi 3-muhasebe yetkilisi Takip eden ayın 20'sinde beyanmame verilir 26'sında ödenir 20 gün B.30 2.AEÜ Emanet (İcra) Hakedişler ve maaşlar üzerine koyulan hacizlerin takibi, kesintisi ve ilgili icra dairelerine ödenmesi ile konuya ilişkin yapılması gereken yazışmalar 204 sayılı İcra ve İflas Kanunu, Merkezi Yönetim Muhasebe Yönetmeliğinin ve nci maddeleri Özel Kişiler,Tüzel Kişiler, personeli ve kamu kurum ve kuruluşları İcra lerinin ve Kamu kurumlarının haciz yazısı 1-Görevli 2-birim yetkilisi 3-muhasebe yetkilisi birimleri İcra leri ve Kamu Kurumları 5 gün 5 gün B.30 2.AEÜ Emanet (Sendika) özlük haklarından yapılan sendika aidatı kesintilerine ilişkin işlemler 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikalar Kanunu ve 2821 sayılı Sendikalar kanunu ve üye oldukları Sendikalar Sendika Kesinti Listeleri 1-Görevli 2-birim yetkilisi 3-muhasebe yetkilisi birimleri Sendikalar 5 gün 5 gün B.30 2.AEÜ Emanet (Kefalet) Kefalete tabi personelin, özlük haklarından yapılan Kefalet giriş aidatı ve aylık kesintilerine ilişkin işlemler 2489 sayılı Kefalet Kanunu Kefalet Sandığı Kefalet Kesinti Listeleri 1-Görevli 2-birim yetkilisi 3-muhasebe yetkilisi birimleri Kefalet Sandığı Ödeme 5 gün, Yazışma 1 ay, İcmal Listeleri için 3 Ay 10 gün - 3 Ay B.30 2.AEÜ Sosyal Güvenlik Kesintileri in özlük haklarından kesilen 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Sosyal Güvenlik Genel Sağlık Sigortası Kanunu Pirimlerine ilşkin işlemler Sosyal Güvenlik Kurumu Bildirge 1-Görevli 2-birim yetkilisi 3-muhasebe yetkilisi birimleri Sosyal Güvenlik Kurumu ilgili ay sonu 14 gün B.30 2.AEÜ Kişilerden Alacaklar Kamu Zararından doğan alcakların tahakkuk, takip ve tahsiline ilşkin işlemler Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu 71 maddesi /11058 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Kamuz zararlarının tahsiline ilişkin usul ve emaslar hakkında yönetmelik. 3-Merkezi Yönetim Muhasebe Yönetmeliği 81,82,83,84, maddeleri., Sayıştay Kamu zararının tesbitine ilişkin belgeler (İlam, tutanak, yazı, rapor vs.) 1-Görevli 2-Birim Yetkilisi 3-Muhasebe Yetkilisi birimleri ve ilgili personel Sayıştay, Sosyal Güvenlik Kurumu Gün içinde B.30 2.AEÜ Ön Ödeme (Avans ) İlgili kanunlarda öngörülen haller ile gerçekleştirme işlemlerinin tamamlanması beklenilemeyecek ivedi veya zorunlu giderler için avans vermek veya kredi açmaya ilşkin işlemler sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 35 inci maddesi 2-Ön Ödeme Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik 3-Merkezi Yönetim Muhasebe Yönetmeliğinin ncı mad. Özel ve tüzel kişiler, üniversitemiz, personeli Muhasebe İşlem Fişi, Harcama Talimatı 1-Görevli 2-Birim Yetkilisi 3-Muhasebe Yetkilisi birimleri Avanslar 1 ay, Krediler 3 ay gün içinde 50

25 28 B.30 2.AEÜ Gün sonu muhasebe işlemleri Gün içinde yapılan işlemlere ait belgelerin kontrolü, tasnifi ve arşivleme işlemleri sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu sayılı Sayıştay Kanunu 3-Merkezi Yönetim Muhasebe Yönetmeliği Sayıştay, 1-Görevli 2-Birim Yetkilisi 3-Muhasebe Yetkilisi ertesi gün 29 B.30 2.AEÜ Taşınır, Taşınmaz Mal e ait taşınır ve taşınmaz malların muhasebe ve dönem sonu işlemleri sayılı Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanununun 44,45,60 ıncı maddeleri 2- Taşınır Mal Yönetmeliği 3- Kamu İdarelerine ait Taşınmazların Kaydına İlişkin Yönetmelik harcama birimleri, Maliye Bakanlığı, Sayıştay Taşınır işlem Fişi, Yönetmelik eki cetvel 1-Görevli 2-Birim Yetkilisi 3-Taşınır K.Yetkilisi 4-Muhasebe Yetkilisi İlgili birim Sayıştay, Maliye Bakanlığı 30 B.30 2.AEÜ Kesin Hesap e ait Kesin Hesap Kanun Tasarısının hazırlanması sayılı Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanununun 42 nci maddesi 2- Kamu İdarelerinin Kesin Hesaplarının Düzenlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik harcama birimleri, Maliye Bakanlığı, Sayıştay 1-Görevli 2-Birim Yetkilisi 3-Muhasebe Yetkilisi TBMM, Sayıştay, Maliye Bakanlığı Mayıs Mayıs 1 İÇ KONTROL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 31 B.30 2.AEÜ iç Kontrol Sistemi ve Standartları İç Kontrol Sisteminin etkin bir şekilde kurulması ve uygulanmasının sağlanması amacıyla Kamu İç Kontrol Standartları çerçevesinde Eylem Planının hazırlanması çalışmalarının koordine edilmesi sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu(55-58.Md.) 2- Birimlerinin Çalışma Usul ve Esasları Hak. Yönetmelik (Md.4, 5, 9, 28) 3- İç Kontrol ve Ön Mali Kontrole İlişkin Usul ve Esaslar (Md.4-9) 4-Kamu İç Kontrol Standartları Tebliği 5-Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı Rehberi Osmaniye Korkut Ata Ünivesitesi, Kamuoyu 1-Memur 2-Birim Yetkilisi 3- Başkanı 4-Rektör Yrd. Akademik ve İdari Birimler ile yapılan yazışmalar Maliye Bakanlığı 2012 Yılı Aralık sonuna kadar 2 yıl 1 ye.edu.tr 32 B.30 2.AEÜ Yan Ödeme Cetvellerinin Ön Mali Kontrolü Harcama Birimleri tarafından hazırlanan yan ödeme cetvellerinin kontrol edilmesi sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu (Md.58) 2- İç Kontrol ve Ön Mali Kontrole İlişkin Usul ve Esaslar 3- Birimlerinin Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik (Md.9) 4-OKÜ. Ön Mali Kontrol Yönergesi Osmaniye Korkut Ata Ünivesitesi, Kamuoyu Maliye Bakanlığı yazısı ve Yönetmelik eki formlar 1-Memur 2-Ön Mali Kontrol Şube Müd. Yapılan inceleme sonucunda işlem dosyası onaylanarak na gönderilir. 10 iş günü 5 iş günü 1

BATMAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

BATMAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL

Detaylı

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1)

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER(ÖZEL

Detaylı

EK-1 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

EK-1 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI EK-1 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU GAZİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Sıra Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayanağı Hizmetten Yararlananlar Hizmetin

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

BOZOK ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TAMAMLANMA 1 602040000 Stratejik Planlama Üniversitemiz Stratejik Planının Hazırlanması, Yenilenmesi Ve Güncellenmesi Konusunda Koordinasyonu Sağlamak Kanunu (Md.9,60) 2-Kamu İdarelerinde Stratejik Planlamaya

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI SIRA NO ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) k planlama çalışmalarının Kamu İdarelerinde k Pplanlamaya İlişkin Ususl ve Esaslar

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER SIRA NO HİZMETİN ADI OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 E-posta hesabı açma

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 4 76.01.02 Taşınmaz Tahsis, Devir, takas,satış ve Kiralama 1-1- 018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol 2- Taşınmaz Mal Yönetmeliği Daire Yapı İşleri ve Teknik İl Özel İdare, Belediye, Tapu Müdürlüğü

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Ayrıntılı Harcama Finansman Programı Tekliflerinin Hazırlanması ve uygulanması 2

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ DÜZCE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN DİĞER (ÖZEL SEK. VB.) BELGELER

BAŞVURUDA İSTENİLEN DİĞER (ÖZEL SEK. VB.) BELGELER İÇ 1 Sosyal Güvenlik Kapsamında Yapılan İşler Personel Maaş İşleri ve sgk.gov.tr adresinden sosyal güvenlik primi onaylama 25477 Sayılı Kanun, 657 Sayılı Kanun, 4857 Sayılı İş KHK 'de çalışanlar Nakil

Detaylı

HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Sıra No Kurum Kodu Standart Dosya Planı Kodu Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayanağı Mevzuatın Adı ve Numarası Hizmetten Yararlananlar Hizmeti Sunmakla Görevli Kurum/ Birim

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Ayrıntılı Harcama Finansman Programı Tekliflerinin Hazırlanması ve uygulanması 2

Detaylı

HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE SIRA NO HİZMETİN BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE SIRA NO HİZMETİN BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 90 gün 45 gün 10 Adet 7 gün 800 Adet 7 gün 1000 Adet 1250 Adet SIRA NO ADI TANIMI KAMU HİZMET ENVANTERİ - İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SATIN ALMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SUNMAKLA SUNUM

Detaylı

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTER TABLOSU

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTER TABLOSU İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTER TABLOSU SIRA NO 1 İhtiyaç Talep Başvurusu 2 3 ADI Gelen ve giden evrakların kayıt altına alınması ve cevaplandırılması Personel Özlük İşleri Başvurularını

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI SIRA ADI 1 Ayrıntılı Harcama Finansman Programı Tekliflerinin Hazırlanması ve uygulanması 1-Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol

Detaylı

EK-1 NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

EK-1 NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 719 Bilişim Teknolojileri Hakkında Danışmanlık i 2 İle 10 İş Bilgi Sistemleri İçin Kullanıcı (Yetkilendirme) Açılması 10 ile 30 Dk. 703.05 71198202 Anahtar (Switch) Konfigürasyonu 20 Dk. İle 1 İş 704.01

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MEVZUAT TAKİP FORMU

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MEVZUAT TAKİP FORMU 841.02.03.00 602.07.01.00 841.01.01.00 602.08.01.00 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MEVZUAT TAKİP FORMU 1 Performans Programının Hazırlanması 1-5018 sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanun un 9.

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU ADI TANIMI DAYANAĞI MEVZUATI N ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

AMASYA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ORDU ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ORDU ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI

Detaylı

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTER TABLOSU

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTER TABLOSU 801.99.00.00 801.01.00.00 801.99.00.00 801.99.00.00 903.05.00.00 Kayıt Kodu 934.99.00.00 KURUM ADI TANIMI BAŞVURUDA İSTENİLEN İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTER TABLOSU 1 İhtiyaç Talep

Detaylı

ġirnak ÜNĠVERSĠTESĠ STRATEJĠ GELĠġTĠRME DAĠRE BAġKANLIĞI HĠZMET ENVANTERĠ TABLOSU (2012)

ġirnak ÜNĠVERSĠTESĠ STRATEJĠ GELĠġTĠRME DAĠRE BAġKANLIĞI HĠZMET ENVANTERĠ TABLOSU (2012) B3020650000 B3020650000 B3020650000 B3020650000 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HĠZMETĠN ADI HĠZMETĠN TANIMI HĠZMETĠN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HĠZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZĠ

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İMZA VE PARAF ADIMLARI

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İMZA VE PARAF ADIMLARI 841.02.03.00 602.07.01.00 841.01.01.00 602.08.01.00 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İMZA VE PARAF ADIMLARI İÇ LARI DIŞ LAR 1 Performans Programının Hazırlanması 2-Sayıştay 3-4-Kalkınma Bakanlığı 5-6-Kamuoyu

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU YILLIK İŞLEM SAYISI 2 903.03.01 Öğrenim durumundaki değişikliklerin intibak işlemleri Personelin öğrenimi bitirdiğine dair dilekçesi, diploma belgesi veya çıkış belgesinin aslı veya kurumca onaylı örneği.

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 903050607 Görevden Ayrılma:15 İzin İşleri: 570 Görevlendirme: 10 Kısmen. 903020103 Kısmen. 102010200 900010300 Kısmen sunulmaktadır. SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI

Detaylı

T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI

T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI 1 İç Kontrol Sisteminin kurulması, standartların uygulanması ve geliştirilmesi konularında çalışmalar yapmak. İç Kontrol Standartları Formatı 2012 yılı Aralık ayına kadar 2 Performans ve Kalite Ölçütleri

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 903050607 Görevden Ayrılma:15 İzin İşleri: 570 Görevlendirme: 5 Kısmen. 903020103 Kısmen. 102010200 900010300 Kısmen sunulmaktadır. SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU TANIMI DAYANAĞI MEVZUATIN VE SUNUM SÜRECİNDE TAMAMLANMA ORTALAMA TAMAMLANMA ELEKTRONİK ORTAMDA SUNULUP SUNULMĞI 604000000 Avan Proje Onay İşlemleri Hazırlanan Avan Projelerin Kesin Proje çalışmaları öncesinde

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Evrak Kaydı Yazıişleri Müdürlüğünden Başkanlığımız

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 841.02.00.00 65.01.00-D Bütçe nin Gerçekleştiril mesi ve Kaydedilmesi Ödenek Talebi, Aktarma, Serbest Bırakma, Talebinin oluşturulması Kontrol Kanunu (Madde 20,21,39,40,60) 2-Yılı Bütçe Kanunu 3-2547

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Danışmanlık Hizmeti Verilmesi Birimin Bilgi Görüş Talep Yazısı. (Yazılı bilgi istenmesi durumunda) Yazılı talep halinde; en fazla Değer Durumda; en fazla 4 iş günü 2 İç Kontrol Sisteminin kurulması,

Detaylı

HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE ÖĞRENCİ İŞLERİ. Gölyaka Meslek Yüksekokulu

HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE ÖĞRENCİ İŞLERİ. Gölyaka Meslek Yüksekokulu SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖLYAKA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK) HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI / MADDE

Detaylı

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu Mazeret Sınav Başvurusu Sınav Sonuçlarına İtiraz Yatay Geçiş İşlemleri Transkrip Belgesi Öğrenci Belgesi SIRA NO MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

KAMU HİZMET ENVANTERİ

KAMU HİZMET ENVANTERİ KAMU HİZMET ENVANTERİ 602.040.000 k planlama çalışmaları Bakanlık stratejik planının hazırlanması, güncellenmesi ve yenilenmesi çalışmalarında koordinasyon hizmeti sunmak Kanunu (Md.9,60) 2-5436 sayılı

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖLYAKA MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖLYAKA MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖLYAKA MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK) HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ HİZMETİN

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

SİİRT ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ SİİRT ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI HİZMETİN SUNUM SÜRECİN SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI HİZMETİN SUNUM SÜRECİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı

BİRİM GÖREV TANIMLARI

BİRİM GÖREV TANIMLARI T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI BİRİM: BAĞLI OLDUĞU BİRİM: İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI GENEL SEKRETERLİK GÖREVİN KISA TANIMI: Üniversitemiz birimlerinin hizmetlerini en iyi şekilde

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN

Detaylı

EK-1 SİNOP ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

EK-1 SİNOP ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 Mal ve Hizmet Alımı İhaleleri Üniversitemize ait ihalelerin gerçekleştirilmesi 173 Sayılı Devlet İhale Kanunu 2735 Sayılı Sözleşmeler Kanunu, 35018 Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu 73 saylı Kamu

Detaylı

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1)

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE HİZMETTEN BELGELER. 1- Birimlerarası iç kontrole ilişkin yazışmalar

BAŞVURUDA İSTENEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE HİZMETTEN BELGELER. 1- Birimlerarası iç kontrole ilişkin yazışmalar T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO 95444 869000000 Danışmanlık hizmeti sunma ve bilgilendirme işlemleri Mali kanunlarla ilgili diğer mevzuatın

Detaylı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Hizmet Envanteri Tablosu Hizmetin Sunum Sürecinde. Hizmetin Dayanağı Mevzuatın Adı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Hizmet Envanteri Tablosu Hizmetin Sunum Sürecinde. Hizmetin Dayanağı Mevzuatın Adı HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ Hizmet Envanteri Tablosu Hizmetin Sunum Sürecinde Sıra No 1. Kurum Kodu Standart Dosya Planı Kodu 710.04 Hizmetin Adı E-Posta hesabı açma İşlemleri Hizmetin Tanımı İşe yeni başlayan

Detaylı

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-Yedi Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı

Detaylı

EK-1 KÖRFEZ MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU. Hizmet sunum sürecinde. Hizmeti sunmakla görevli yetkili kurumların / Hizmetten yararlananlar

EK-1 KÖRFEZ MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU. Hizmet sunum sürecinde. Hizmeti sunmakla görevli yetkili kurumların / Hizmetten yararlananlar EK-1 KÖRFEZ MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Sıra No Kurum Kodu Standart dosya planı kodu Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayandığı Mevzuatın adı Hizmetten yararlananlar Hizmeti sunmakla görevli

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1-İlgiliden dilekçe 2-Davet yazısı 3-7 güne kadar Dekan /Müdür onayı,15 güne kadar Rektör onayı ve gündelikli yolluklu ise ilgili Yönetim Kurulu kararı Rektör onayı

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDAR T DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI HİZMETTEN MEVZUATIN ADI/ MADDE

Detaylı

PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ AD SOYAD KADRO UNVANI GÖREVLERİ * GÖREV DEVRİ ** Belgin AKYÜZ Daire Başkanı V. Strateji Geliştirme Daire

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Öğrenci Belgesi BAŞVURU YAPILACAK BİRİM HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1-Öğrencinin

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE 1 841010100 841010300 841020100 841020200

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TIP FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)-GEÇERLİ OLAN HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TIP FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)-GEÇERLİ OLAN HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ Yatay Geçiş 120 Transkrip 1050 HİZMETİN ADI 1350 SIRA NO HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI / MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL

Detaylı

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi (En Geç) 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1- İlgiliden Dilekçe 2- Davet Yazısı

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/ BİRİMLERİN ADI

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/ BİRİMLERİN ADI 841.02.00.00 843.05.05.00 841.02.03.00 602.07.01.00 841.01.01.00 602.08.01.00 ADI TANIMI DAYANAĞI ELEKTRONİK STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET ENVANTERİ SUNUM SÜRECİNDE 1 2 3 4 5 6 Performans

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI YILLIK İŞ PLANI

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI YILLIK İŞ PLANI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI YILLIK İŞ PLANI AY Bütçe ve Performans Programı İç Kontrol nden bütçe, performans bütçe, stratejik planı oluşturacak mali bilgilerin derlenmesi. 6245 sayılı Harcırah

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 91511444 KURUM TAMAMLANMA ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 869000000 Danışmanlık hizmeti sunma ve bilgilendirme işlemleri Mali kanunlarla ilgili

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İDİL MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İDİL MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ 302.11 302.02 302.01 302.10.04 302.10 302.10.01 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR T.C.

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIM ÇİZELGESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIM ÇİZELGESİ 911.MKH.BİT/F01 04.12.2015 03.10.2016 1 1 / 16 REVİZYON DURUM Revizyon Tarihi Revizyon Açıklama 03.10.2016 1 1. alanı eklendi. 2. iş tanımına eklendi Sistem Geliştirme Süreç Üniversite personelinin maaş

Detaylı

HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER

HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 Teminat mektubu kabul 2 Teminat iadesi HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1- İdarece düzenlenmiş

Detaylı

Kamu Hizmet Envanteri Tablosu

Kamu Hizmet Envanteri Tablosu TC u Müdürlüğü SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER

Detaylı

TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI

TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI S. 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU FIRAT ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU FIRAT ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU FIRAT ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Stratejik Planlama Çalışmaları

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri.

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri. HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI SIRANO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1. ilgiliden dilekçe 2. Davet yazısı 3. 7

Detaylı

Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmelik. 2015 Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Karar

Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmelik. 2015 Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Karar SORUMLU /ALT 1 38.99.00.01 Üst yönetim, akademik ve idari birimler kurumsal kodu altında yer alan tertiplerdeki ödeneklerin harcama birimleri itibarıyla dağıtılması, dağıtımı yapılan ödeneklerin ekonomik

Detaylı

İLAHİYAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

İLAHİYAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1-İlgiliden dilekçe 2-Davet yazısı 3-7 güne kadar Dekan /Müdür onayı,15 güne kadar Rektör onayı ve gündelikli yolluklu

Detaylı

Kamu Hizmet Envanteri Tablosu

Kamu Hizmet Envanteri Tablosu 4 1 Yılda 1 defa (yıllık hazırlanıyor) 3 Daire Tüm Tahakkuk Birimler İdari Birimler 2 gün Yılda 4 defa (3 aylık olarak) 2 2 gün 1 Tüm Tahakkuk Birimleri 260 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI TAŞRA BİRİMLERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI TAŞRA BİRİMLERİ SIRA NO KURUM KODU () STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER(ÖZEL

Detaylı

Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat

Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat Personel Ödemeleri İşlemleri Satın Alma, İhale İşlemleri 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu 2489 Sayılı Kefalet Kanunu 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 2914 Sayılı

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 7000,. 050010, Kararın niteliğine göre Üniversite Yönetim 050001, Kararın niteliğine göre Üniversite Senatosu. 05001 04005, Strateji Geliştirme Daire SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU () STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU () STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI Anabilim dalı kurulması Bölüm/Program kurulması Bilimsel ve Kültürel Toplantılar Faaliyet Raporları SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 225 Yeniden Öğrenci Kimlik Kartının Düzenlenmesi 15 201.03 Öğrenci Belgesi 600 239 Yeni Öğrenci Kaydı 200 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN

Detaylı

HİZMETTEN YARARLANANLAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER

HİZMETTEN YARARLANANLAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER B.30.2.SNÜ.0.25.72.00 B.30.2.SNÜ.0.25.72.00 302.15.03 Mezuniyet Belgesi Verilmesi 160 B.30.2.SNÜ.0.25.72.00 302.10.03 Yeniden Kimlik Kartının Düzenlenmesi 8 B.30.2.SNÜ.0.25.72.00 302.01.06 Yatay Geçiş

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ POLATLI SOSYAL BİLİMLER MYO KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ POLATLI SOSYAL BİLİMLER MYO KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) GAZİ ÜNİVERSİTESİ POLATLI SOSYAL BİLİMLER KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI / MADDE NUMARASI

Detaylı

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU ADI TANIMI DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI

Detaylı

T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SAYFA 1 / 5 SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Demirbaş Sarf Malzemesi Ve Hizmet Alımı Ödemelerinin Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne Bildirilmesi Fatura,

Detaylı

Ş. Ü. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMETİ ENVANTERİ TABLOSU DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER

Ş. Ü. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMETİ ENVANTERİ TABLOSU DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER 302.10 Öğrenci Belgesi müz öğrencileri Ş. Ü. Rektörlüğü Enstiü Öğrenci İşleri 302.01 İlk Kayıt İşlemleri müze İlk Defa Kayıt Yaptırmaya Hak Hazanan Öğrenciler Ş. Ü. Rektörlüğü Enstiü Öğrenci İşleri www.sbe@sirnak.edu.tr

Detaylı

Ek-1 HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1. BÜTÇE VE PERFORMANS PROGRAMI ALT BİRİMİ

Ek-1 HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1. BÜTÇE VE PERFORMANS PROGRAMI ALT BİRİMİ 1 841010000 Bütçe Hazırlık Çalışmaları İş ve İşlemleri Merkezi Yönetim Bütçe Hazırlık çalışmaları çerçevesinde, kurumsal bazdaki idare bütçesinin hazırlanması. 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol

Detaylı

T.C. BELGELER MAHALLİ İDARE BAŞVURUDA İSTENEN İLK BAŞVURU MAKAMI DİĞER ÖZELSEKTÖR V.B. Mühendislik Fakültesi,Kararın

T.C. BELGELER MAHALLİ İDARE BAŞVURUDA İSTENEN İLK BAŞVURU MAKAMI DİĞER ÖZELSEKTÖR V.B. Mühendislik Fakültesi,Kararın , T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU EK-1 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (OCAK 2012-ARALIK 2012)

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (OCAK 2012-ARALIK 2012) Ek- T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (OCAK 202-ARALIK 202) SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ AKSARAY TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ AKSARAY TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER(ÖZEL

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU 1 602040000 HİZMETİN ADI Stratejik planlama çalışmaları HİZMETİN TANIMI stratejik planının, güncellenmesi ve tamam-lanması yenilenmesi çalışmalarında koordinasyon

Detaylı

Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmelik Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Karar

Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmelik Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Karar 1 38.99.00.01 Üst yönetim, akademik ve idari birimler kurumsal kodu altında yer alan tertiplerdeki ödeneklerin harcama birimleri itibarıyla dağıtılması, dağıtımı yapılan ödeneklerin ekonomik sınıflandırmanın

Detaylı

BEÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET STANDARDI

BEÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET STANDARDI BEÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET STANDARDI EK-2 SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İzin İşlemleri 2 Atama işlemleri 1- İzin Formu 2-Mazeret izinlerinde dilekçe 1- Mezuniyet Belgeleri 2-

Detaylı

KELKİT ADMYO HİZMET STANDARTLARI

KELKİT ADMYO HİZMET STANDARTLARI 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 1 Akademik Personelin 3-7 Güne Kadar Bölüm Başkanı ve Müdür Onaylı Öğretim Elemanı Görev Görevlendirilmesi Belgesi,15 Güne Kadar Bölüm Başkanı, Müdür ve Rektör Onaylı

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu. 1- Fatura 2- Malzeme İstek Fişi 3- Zimmet Fişi 4- Teklif Verme

Kamu Hizmet Standartları Tablosu. 1- Fatura 2- Malzeme İstek Fişi 3- Zimmet Fişi 4- Teklif Verme T.C. Cumhuriyet Üniversitesi Kamu Hizmet Standartları Tablosu Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri 1. 1- Fatura 2- Malzeme İstek Fişi 3- Zimmet Fişi 4- Teklif Verme Hizmetin Ortalama

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Bütçe Hazırlık Çalışmaları İş ve İşlemleri HİZMET STANDARTLARI FORMU/TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1-Bütçe Hazırlama rehberi doğrultusunda

Detaylı

MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI

MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ ANALİZİ ŞEMALARI AVANS VE MAHSUP İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI DESTEK HİZMETLERİ ŞEFLİĞİ DEKANLIK HARCAMA YETKİLİSİ DEKAN YARDIMCILIĞI GERÇEKLEŞTİRME

Detaylı

KURTALAN MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KURTALAN MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı 15

Detaylı

T.C BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı SKSD. BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayandığı Mevzuat ve Madde Numarası Hizmetten Yararlananlar Hizmeti Sunmakla Görevli Birim Başvuruda İstenen Belgeler

Detaylı