22 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "22 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni"

Transkript

1 22 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

2 ING Bank Mobil Cüzdanı ParaMara yı Banka Müşterisi Olmayan Kullanıcılara Açtı ING Bank'ın mobil cüzdanı ParaMara artık sadece kendi müşterilerine hizmet vermeyecek. Herkesin kullanımına açılan ParaMara ile ING Bank müşterisi olmasanız da para transferi gerçekleştirebilir, ödeme ve alışveriş yapabilirsiniz. Banka müşterisi olsun olmasın tüm herkesin kullanabileceği ParaMara nın Android ve ios uygulamalarının güncellenen sürümüyle artık ininal kart lar ile anında işlem yapmak, özel tekliflerden ve kampanyalardan yararlanmak da mümkün. ING Bank ın mobil cüzdanı ParaMara ile ister cep telefonuna, ister Facebook hesabına, isterseniz de karta haftanın her günü istediğiniz saatte para transferi gerçekleştirebiliyorsunuz. Ayrıca kartınıza bakiye yüklemesi yapabildiğiniz gibi uygulama üzerinden bakiyenizi ve hareketlerinizi görebiliyorsunuz. Kaynak: Sosyalmedya.co

3 igaranti de Artık İşlemler De Konuşarak Yapılıyor Garanti Bankası nın Android ve ios platformlarda sunduğu igaranti uygulaması, geliştirilen Sesle Yönet özelliğiyle, uygulama içinde gezinmenin yanı sıra bazı işlemlerin de baştan sona ses komutuyla yapılmasını sağlıyor. Garanti Bankası, Speechouse ve Nuance işbirliğiyle gerçekleştirilen çalışma, konuşma teknolojileri kullanılarak uygulamanın içerisinde gezinmeyi ve işlemleri konuşarak tamamlamayı sağlıyor. igaranti uygulaması, ios platformlarda; kullanıcı bakiye ve kart limiti sorgusu, döviz alış ve satış, para transferi taleplerini sesle gerçekleştirebilme imkânı sunuyor. İşlemlerin, yakın zamanda Android platformlardaki Sesle Yönet özelliğine de taşınması planlanıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, igaranti üzerinde Sesle Yönet özelliğinin nasıl kullanıldığını şöyle açıklıyor: Kullanıcımız igaranti içerisinde, avatar üzerinden Sesle Yönet özelliğini açtıktan sonra, örneğin Ali ye 50 lira gönder diyerek işlemi başlatabiliyor, açıklama dahil gerekli tüm bilgileri konuşarak girebiliyor ve işlemi Onaylıyorum. diyerek tamamlayabiliyor. Kaynak: Digital Age

4 IBM, Apple dan Sonra, Mobil Ödeme Çözümleri İçin Monitise İle Anlaştı Geçtiğimiz hafta kurumsal pazar uygulama ve çözümleri için Apple ile anlaşmaya varan IBM in yeni iş ortağı Monitise oldu. Mobil ödeme çözümleri için anlaşan ikili, finansal hizmetler endüstrisinde bulut tabanlı mobil çözümler sağlayacak. Monitise ın 21 Temmuz da, yani bugün paylaştığı basın bülteni, mobil ödemelerin gittikçe önemli hale gelmesine odaklanıyor. Notta, Boston Consulting Group un 2012 yılında, dünya çapında 249 milyar dolar olan tüketici kaynaklı ödemelerin 2022 yılında 460 milyar dolar olacağı tahminine de yer veriliyor. Anlaşmayla birlikte, IBM in MobileFirst teklifleri, finansal hizmetler ve perakende endüstrisindeki uzmanlığının, Monitise ın mobil ödeme ve bankacılık çözümleriyle birleşeceği belirtiliyor. İkili, IBM in Global Business Services girişimi öncülüğünde çözümler sunacak.

5 Google Arama Sonuçlarına Bitcoin Fiyat Hesaplamasını Da Dahil Etti Devlet kurumlarının yasaklamalarıyla uzun bir dönem olumsuz haberle gündemden düşmeyen ama buna karşılık değerini sürekli artıran Bitcoin e Apple dan sonra Google da adım attı. Hatırlayacağınız üzere Apple ın mobil uygulamlarda Bitcoin le ödeme kabul edebileceği konusu konuşulmasına rağmen henüz netleşmedi ama Google arama sonuçlarında döviz çevirme aracına Bitcoin i de dahil etti. Bitcoin in anlık değerini görmeyi kolaylaştıracak araçla kullanıcılar, Bitcoin in 140 tan fazla para biriminin de değerine ulaşabilecekler. Değerin yanında yıllara bağlı değişim grafiğini de sunan Google, çok kullanışlı bir grafik sunmasa da içeriği zenginleştirmiş. Arama sonuçları haricinde Bitcoin le ilgili daha fazla grafiğe ulaşmak isteyenler için Google ın Finans kategorisinde Bitcoin e özel sayfa açtığını da paylaşalım. Arama sonuçlarında daha kısıtlı bir grafik sunan Google bu sayfada ise dakikalık değişimlerin de bulunduğu interaktif bir grafik sunuyor.

6 Facebook, Gördüğünüz İçerikleri Daha Sonrası İçin Kaydetmenizi Sağlayan Save Butonunu Tanıttı Facebook, kullanıcılar tarafından zaman zaman istenen önemli bir özelliği devreye almaya başladığını resmi blogu üzerinden açıkladı. Save adı verilen yeni özellik sayesinde, Facebook ta gördüğünüz bir içeriğe daha sonrasında bakmanız için size özel bir alanda kayıt altına alıyor. Çoğu okuma ve RSS aracında Save for Later özelliği olarak gördüğümüz bu özellik sayesinde artık daha sonrası için kaydetmek için Save butonunu kullanabileceğiz. Önümüzdeki birkaç günde eklenmesi ve tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir hale gelmesi beklenen özellik, Facebook uygulamasının hem ios hem de Android versiyonunda kullanılabilir olacak. Yeni özellikle birlikte menünüzde Saved adında bir klasör de açılıyor. Sadece okumak istediğiniz haberleri değil, dış bağlantıları, mekanları, Facebook sayfası bulunan müzik gruplarını ya da kitapları da burada kayıt altına alabiliyorsunuz.

7 Instagram Benzer Kullanıcılar Özelliğini Devreye Aldı Instagram, bir kullanıcıyı takip ettikten sonra benzer kullanıcıları listeleyen özelliğini devreye aldı. Mobil fotoğraf paylaşım uygulamasında daha fazla kullanıcının takip edilmesini sağlayacak adımla ilgili Instagram ın blogunda henüz yenilikle ilgili açıklama bulunmadığını da belirtelim. Facebook ta bir sayfayı beğendikten sonra çıkan benzer sayfalarda Instagram, belirli kullanıcılara ve markalara özel önerilerde bulunuyor. 50 binden fazla takipçisi olan hesapların takibinden sonra benzer kullanıcılar sunulurken, bu sayının altındaki hesaplarda böyle bir öneriye rastlanılmamıştır. Instagram da 81 bin takipçisi bulunan Mashable ı takibin ardından Wired ın bulunduğu liste sunulurken, 26 bin takipçiye sahip Techcrunch ın takibinin ardından herhangi bir öneri sunulmuyor.

8 Facebook Paylaşım İçinde Alışveriş Özelliğini Test Ediyor Reklam gelirleri milyar dolar seviyesinden çok uzak olduğu zamanlarda sosyal ağ üzerinden e- ticaret yapabilmesine olanak tanıyan bu alanda başarısız olarak aralarında GAP ın da bulunduğu mağazaların kapanmasıyla tamamlamıştı. O dönemde sıkça sorgulanan F-commerce üzerinden geçen iki yılda da kendini gösterdi. Sosyal ticarette istediğini yakalamayan Facebook kullanıcıların sosyal ağdan ayrılmadan satın alma işlemini tamamlamaları için Satın Al butonunu test ettiğini paylaştı. Mobil uygulamalarda aksiyon butonları sunarak dönüşümü artıran ve daha sonrasında aksiyon butonlarını çeşitlendiren Facebook un yeni test ettiği Satın al butonun diğerlerinden önemli bir farkı bulunuyor. Kullanıcının reklamda gördüğü ürünü Facebook içerisinde tamamlanması sağlanıyor. Ödeme işleminin de güvenli bir deneyimi sağlamak için çalıştıklarını belirten Facebook bu bilgilerin diğer reklamverenlerle paylaşılmayacağının da üzerine durmuş.

9 Twitter ı Sosyal Alışveriş Alanında Güçlendirecek Satın Alma: CardSpring Tweet'lere eklemeye hazırlandığı satın al butonu ve Amazon işbirliğiyle hayata geçirdiği #AmazonCart uygulamasıyla bir sosyal alışveriş platformuna dönüşmek için son dönemde hızlı adımlar atan Twitter son olarak ödeme altyapı şirketi CardSpring'i satın aldı. Mikroblog platformuna bir e-ticaret deneyimi eklemek için çalışmalar yapan Twitter, şirketlerin tüketiciler için yenilikçi alışveriş çözümleri geliştirmesine yardımcı olması için CardSpring i bünyesine kattığını duyurdu. Satın almanın mali boyutu ise açıklanmadı. CardSpring i şirket geliştiricilerin kart bağlantılı elektronik kuponlar, sadakat kartları, kredi kartı ve diğer ödeme yöntemleriyle uyumlu çalışan sanal para birimleri geliştirmesini sağlayan bir uygulama platformu olarak tanımlamak mümkün. Twitter ın CardSpring i kart bağlantılı tekliflerde kullanma olasılığı ise oldukça yüksek. Örneğin tweet içinde indirim sunan bir satıcı sizden kredi kartı bilgilerinizi istediğinde ve siz o satıcıdan sonrasında online ya da offline alışveriş yaptığınızda CardSpring teknolojisi kart numaranızı otomatik tanıyacak ve o indirimi uygulayacak. Kaynak: Sosyalmedya.co

10 MakerBot Digitizer, Etrafınızdaki Nesneleri 3 Boyutlu Olarak Tarıyor, Modelliyor Ve Baskıya Hazır Hale Getiriyor MakerBot ın yeni ürünü Digitizer, üç boyutlu (3D) bir masaüstü tarayıcısı olarak tanımlanıyor. Bir moleküler tarayıcı gibi çalışan cihaz, 3 boyutlu kopyasını yapmak istediğiniz herhangi bir ürünü tarıyor, 3 boyutlu modelini hazırlıyor ve baskıya hazır hale getiriyor. 3 boyutlu baskıda modelleme sürecini belki şimdiye kadar olmadığı kadar kolaylaştıran Digitizer ı var olan teknoloji ve uygulamalardan farklılaştıran en önemli özelliklerinden biri, güçlü bir bir yazılımla geliyor olma iddiası. MakerWare for Digitizer yazılımının yüz binlerce noktayı saniyeler içinde birleştirebilen algoritması, modelinizin dakikalar içinde hazır hale gelmesini sağlıyor. Digitizer ın verdiği tutarlı sonuçlar, endüstriyel ya da yaygın profesyonel kullanım için de gelecek vaat ediyor.

11 İyi Çalışmalar

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Yapı Kredi nin Vine Kampanyası Mobil Şube ye Olan İlgiyi İkiye Katladı Vine, bir yanda kendi trendlerini ve fenomenlerini yaratmaya devam ederken diğer yanda

Detaylı

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution.

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution. Consulting & Internet Services BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz - info@doublesolution.com WEB SiTESi TASARIMI Firmanıza özel LOGO ve KURUMSAL KiMLiK çalışmaları yapıyoruz

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? ASYAMOBİL ASYAMOBİL I. AsyaMobil Nedir? II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaMobil in Yenilikleri Nelerdir? IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? V. AsyaMobil Şube ye Nasıl Giriş Yapabilirim?

Detaylı

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TÜRKİYE NİN ONLINE PERAKENDE HARİTASI: 36 MİLYON İLE EN ÇOK İNTERNET KULLANISINA SAHİP 20. ÜLKE Markafoni son çalışmasında e-ticarete dair merak edilen pek çok

Detaylı

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Apple dan Bitcoin Açılımı Apple, App Store kılavuzunda yenilemeye giderek sanal para birimlerini kabul edebileceğini belirtti. TechCrunch un farkettiği yenilikte

Detaylı

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK; Bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına, yurtiçi ve yurtdışında danışmanlık, kurulum, eğitim, bilişim güvenliği ve dış kaynak sağlama(outsource) alanlarında,

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Plak Arşiviyle Ünlü Zihni Müzik, Bitcoin ile Ödeme Kabul Etmeye Başladı Dünyada Bitcoin kabul eden işletmelerin çoğalmasının yanı sıra sanal para birimi Türkiye

Detaylı

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI Yasin YÜKSEL Araştırma konusu: Sosyal medyanın -özellikle yüksek öğretimde olmak üzere- eğitime katkısını, bu konuda yapılan araştırmaları, istatistikleri ve uygulamaları

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Koinim.Com: Yeni Bir Türk Bitcoin Cüzdan Ve Platformu Bitcoin internetin en sıra dışı fenomenlerinden biri haline geldi. Bundan sadece bir kaç ay öncesine kadar

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil Pazarlama Ve Anlık Bildirimlerin Satışlara Etkisi Mobil ticaret artık online satışların %23 ünü kapsıyor. Bu yüzden bu konu her geçen gün daha çok gündeme

Detaylı

27 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

27 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 27 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni GÜNEY KIBRIS TA BİR ÜNİVERSİTEDE BITCOIN İLE HARÇ ÖDEME DÖNEMİ BAŞLIYOR Güney Kıbrıs ta bir üniversite, öğrencilerin okul ücretlerini Bitcoin ile ödemelerine

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

MOBİL CİHAZLARDAN DERS İZLEME MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU (UZAKTAN EĞİTİM) Mobil Adobe Connect

MOBİL CİHAZLARDAN DERS İZLEME MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU (UZAKTAN EĞİTİM) Mobil Adobe Connect MOBİL CİHAZLARDAN DERS İZLEME MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU (UZAKTAN EĞİTİM) Mobil Adobe Connect A - Canlı Dersin Mobil Cihazlardan İzlenmesi 1-) Adobe Connect Uygulamasını telefonunuza indiriniz. a-) Android

Detaylı

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi Enes Usta Enes Usta enesusta.com.tr twitter.com/enesustacom instagram.com/enesustacomtr instagram.com/enesustadiyorki facebook.com/enesustablog facebook.com/enesustacomtr

Detaylı

31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobilden Açılan E-postaların Geri Dönüşümleri %52 Arttı Mobil cihazların en çok kullanıldığı alanlardan biri de gün içerisinde e-postaların kontrolünü yapmak.

Detaylı

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim?

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay 1. fastpay 2. fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? 3. fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olurum? 4. fastpay i Size Kim Önerdi? 5. fastpay e Nasıl Para Yüklenir? 6. fastpay Uygulamasına Nasıl

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek BKM Genel Müdürü Canko: Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek Son üç yılda İnternet ten ödeme hacminin dünyada yüzde 16, Türkiye de ise 41 büyüme gösterdiğini

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Social Media Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti!!! ValeApp Vale işletmeleri ve mobil kullanıcılar için geliştirilmiş araç park etme, çağırma ve ödeme süreçlerini hızlı ve güvenli

Detaylı

NAKİTSİZ YAŞAM ARAŞTIRMASI. ZENNA Nakitsiz Yaşam Araştırması Temmuz, 2017

NAKİTSİZ YAŞAM ARAŞTIRMASI. ZENNA Nakitsiz Yaşam Araştırması Temmuz, 2017 NAKİTSİZ YAŞAM ARAŞTIRMASI Araştırma, Bankacılık sektöründe dijitalin etkisini anlamak ve nakitsiz yaşam konseptinin tüketiciler nezdindeki algısını görmek amacıyla gerçekleştirilmiştir. Çalışma, 1-7 Temmuz

Detaylı

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye nin İlk Bitcoin ATM si İstanbul Atatürk Havalimanı nda Kullanıma Açıldı Geçtiğimiz Nisan ayında ilk kez Güney Kıbrıs ta kullanılmaya başlayan Bitcoin

Detaylı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred Edenred Global Edenred global 42ülke 6 000 çalışan 640 000 müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred in yer aldığı 42 ülke Ciro dağılımı : Gelişmekte olan ülkeler

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Ege Seramik mobil aplikasyonu, Türk Seramik ve Vitrifiye Sektörü nün lider markaları olan Ege Seramik ve Ege Vitrifiye ürünleri hakkında tüm bilgileri içerir. Bu uygulama

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ

SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ Sosyal medya zaman ve mekan sınırlaması olmadan (mobil tabanlı), paylaşımın, tartışmanın esas olduğu bir iletişim şeklidir. Wikipedia sosyal medyanın özelliklerini

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Dijital Voltaj. Aralık 2017

Dijital Voltaj. Aralık 2017 Dijital Voltaj Aralık 2017 2017 de dijital platformlarda en çok arananlar Kaynak:http://www.haberturk.com/google-da-2017-yilinda-en-cok-arananlar-listesi-belli-oldu-1753263-ekonomi Facebook tan kullanıcıları

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU 1 Dijital Cüzdanlar ve BKM Express Serkan YAZICIOĞLU 2 Ajanda 1) Dünyadan Rakamlar 2) Türkiye de Neler Oluyor? 3)BKM Express Mobilin Önlenemez Yükselişi Sürüyor Global Kullanıcı Sayıları (Milyon) 1900

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

Google a Aittir ve Gizlidir

Google a Aittir ve Gizlidir Google a Aittir ve Gizlidir İçindekiler Geribildiriminize yanıt olarak yaptığımız değişiklikler Karşılaşabileceğiniz iki kullanıcı arayüzü tasarımı Yeni Fatura Özeti sayfası Güncellenmiş Faturalandırma

Detaylı

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Amazon dan PayPal ve Square e Rakip Ödeme Sistemi ABD ve İngiltere de Pazar günleri de kargo gönderimine başlayan Amazon bir süredir kendi ürettiği Kindle tabletler

Detaylı

28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dünyanın İlk Bitcoin İle Ödeme Yapılabilen Debit Kartı Geliyor Bitcoin in artan popülaritesi ve dünyadaki büyük şirketlerin ödemelerde Bitcoin kabul ediyor

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

Akıllı E-Ticaret : Websphere Commerce. Devran Eroğul INTEXIS Bilgi Teknolojileri 7 Haziran 2012. 2012 IBM Corporation

Akıllı E-Ticaret : Websphere Commerce. Devran Eroğul INTEXIS Bilgi Teknolojileri 7 Haziran 2012. 2012 IBM Corporation Akıllı E-Ticaret : Websphere Commerce Devran Eroğul INTEXIS Bilgi Teknolojileri 7 Haziran 2012 Teknoloji ve bilgi paylaşımı ile müşterinin en güçlü olduğu çağda yaşıyoruz Müşteriler bilgiye sınırsızca

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayU dan E-Ticaret Sektörü İçin İki Yeni Ödeme Hizmeti PayU Türkiye e-ticaret sektörüne yönelik iki yeni ödeme hizmetini devreye soktu. Yeni hizmetleri Tekrarlayan

Detaylı

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir?

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? Yazar Peter Lewis Yayınlanan Ağustos 2016 Konular Hareketli Perakende Tüketim maddeleri İşaretçi teknolojisi, cihazları daha faydalı hale

Detaylı

15 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

15 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 15 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Bitcoin Bankası Xapo ya Silikon Vadisi nin Önemli İsimlerinden 20 Milyon Dolar Yatırım Bitcoin piyasası sürekli yeni gelişmelerle dalgalansa da yatırımcıların

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

İşletme Bilgi Yönetimi. Doç. Dr. Serkan ADA

İşletme Bilgi Yönetimi. Doç. Dr. Serkan ADA İşletme Bilgi Yönetimi Doç. Dr. Serkan ADA Bilgi Toplanmış, organize edilmiş, yorumlanmış ve belli bir yöntemle etkin karar vermeyi gerçekleştirmek amacıyla ilgili birime sevkedilmiş, belirli bir amaç

Detaylı

Bilgi Teknolojisi Altyapısı. Tarihi Gelişim. Tarihi Gelişim. Bulut Servis Sağlayıcı. Bulut Bilişim

Bilgi Teknolojisi Altyapısı. Tarihi Gelişim. Tarihi Gelişim. Bulut Servis Sağlayıcı. Bulut Bilişim Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

SEKTÖRDEN HABERLER Aralık 2013

SEKTÖRDEN HABERLER Aralık 2013 SEKTÖRDEN HABERLER Aralık 2013 Bu sunumda e-posta pazarlama, sosyal medya, e-ticaret ve dijital pazarlama ile ilgili ilginizi çekebilecek haber ve istatistikleri bulabilirsiniz. Emarsys Hakkında Dünyanın

Detaylı

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR?

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Haziran 2010 SOSYAL MEDYA ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Proje Koordinatörleri: İndeks Araştırma Ekibi Simge Şahin, İstanbul Bilgi Üniversitesi Giriş:

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Pozitron, Türkiye nin Dijital Cüzdan Haritasını Yayınladı Türkiye nin önde gelen mobil teknoloji geliştirme şirketlerinden biri olan Pozitron un hazırladığı

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız 2016 Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız Digital Signage Nedir? Hedef kitlenizi bilgilendirme ya da davranışlarında teşvik edici değişiklik yaratmak amacıyla ses, video, grafik veya

Detaylı

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler, tüm üniversite bölümlerinde fakülte ve meslek yüksekokulu farkı gözetmeksizin, aynı olan bazı derslerin tek bir sistem üzerinden öğretimin

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Kurum Personeli için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu

Kurum Personeli için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu T.C. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bidb@ahievran.edu.tr Sayfa 1 / 7 KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ Üniversitemiz personellerinin taşınabilir

Detaylı

27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayU Türkiye, BKM Express i Ödeme Seçenekleri Arasına Ekledi Online ödeme sistemlerinin iki önemli oyuncusu PayU Türkiye ve BKM Express yeni bir işbirliğine

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 Bu sunumda e-posta pazarlama, sosyal medya, e-ticaret ve dijital pazarlama ile ilgili ilginizi çekebilecek haber ve istatistikleri bulabilirsiniz. Emarsys Hakkında Dünyanın

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

RPMNET WOLVOX REPORTER

RPMNET WOLVOX REPORTER RPMNET WOLVOX REPORTER TANITIM : EFAR YAZILIM LTD.STI Tarafından Geliştirilen EFAR Wolvox Reporter AKINSOFT Wolvox Kullanıcılarının Android İşletim Sistemi Yüklü Cep Telefonlarından Online Olarak Kullandıkları

Detaylı

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor.

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. POSt@cı TÜRKİYE FİNANS POS BÜLTENİ 2. Sayı Nisan-Mayıs-Haziran 2013 Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. Cam etiketi,

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni POZITRON, TÜRKİYE MOBİL BANKACILIK PAZARINI GÖSTEREN DETAYLI BİR RAPOR YAYINLADI Pozitron un yayınladığı rapora göre Haziran 2012 de 1,72 milyon olan mobil bankacılık

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi EĞİTMEN : Eren GÖKYER 2018 Türkiye İnternet Kullanım ve Sosyal Medya İstatistikleri We Are Social 2018 Türkiye araştırma sonuçları Dünyanın en yüksek internet hızına sahip

Detaylı

fizy Sürüm Yeni Özellik: Kullanıcı Listelerini Paylaşabilme

fizy Sürüm Yeni Özellik: Kullanıcı Listelerini Paylaşabilme fizy 6.8.1 Sürüm Yeni Özellik: Kullanıcı Listelerini Paylaşabilme Kapsam: Kullanıcı Listelerini Paylaşabilme! Kullanıcılar fizy de yer alan şarkı ve video listelerini artık tüm fizy kullanıcıları ile paylaşabilecekler.

Detaylı

5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TBB, HAZİRAN İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI TBB nin yayınladığı Haziran ayı internet ve mobil bankacılık istafsfkleri raporuna göre;

Detaylı

Dijital Dünyadan Haberler

Dijital Dünyadan Haberler Dijital Dünyadan Haberler Instagram webde 2 yeni özellikle karşımızda Instagram yeni getireceği özellikle mobil web versiyonuna hikaye paylaşımını getiriyor. Burada artırılmış gerçeklik maskelerini kullanmak

Detaylı

www.dbnet.com.tr info@dbnet.com.tr +90 (312) 480 03 00

www.dbnet.com.tr info@dbnet.com.tr +90 (312) 480 03 00 www.dbnet.com.tr info@dbnet.com.tr +90 (312) 480 03 00 İNSAN-BİLGİSAYAR ETKİLEŞİM TEKNOLOJİLERİNİN GELİŞİMİ 1970 lerdeki mouse-klavye bilgisayar-insan etkileşiminden başlayan gelişim 1990 larda dokunmatik

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. SONUÇ BİLDİRGESİ 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus

Detaylı

Soru ve Yanıt Örnekler ve Teknikler

Soru ve Yanıt Örnekler ve Teknikler Soru ve Yanıt Örnekler ve Teknikler Sosyal Medya Sosyal Etkileşim, iletişim, sadakat, birliktelik Medya Eğlendirici, tatminkar, bilgilendirici Birleştirici ortam Tematik Enformatif Mesaj verici Yakınlaştırıcı

Detaylı

E-kitap satışları basılı kitap satışlarını Temmuz 2010 da geçti

E-kitap satışları basılı kitap satışlarını Temmuz 2010 da geçti E-kitap satışları basılı kitap satışlarını Temmuz 2010 da geçti Ocak 2011 de bir önceki yıllara göre e-kitap satışları % 115,8 arttı Son rapora göre, ABD çapında e-kitap tüm kategorilerde satış birincisi

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor? 1. Geleneksel medya,

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

Online Faaliyet Raporları

Online Faaliyet Raporları Online Faaliyet Raporları Online Faaliyet Raporları 4 Dünya Geneli İnternet Kullanıcılarının Bölgelere Göre Dağılımı 2011 Kaynak: Internet World Stats : www.internetworldstats.com/stats.htm 2.095.006.005

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

Dijital Katalog Nedir?

Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog, Dijital ortamda eskimeyen, yıpranmayan, daima renkli ve interaktif kalan bir Online Katalog olarak özetleyebiliriz. Dijital Katalog ile Ürünlerinizi, Hizmetlerinizi

Detaylı

TurkPOS a GENEL BAKIŞ

TurkPOS a GENEL BAKIŞ Turk a GENEL BAKIŞ Turuncu Holding A.Ş. yazılımdan, donanıma, inşaattan eğitime, finanstan finansal teknoloji alanındaki iştirak şirketleri ile güçlü bir yapıya sahiptir. Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri

Detaylı

Şirket ve Yatırımcılar için. Borsa İstanbul Özel Pazarı. 02 Ekim 2014

Şirket ve Yatırımcılar için. Borsa İstanbul Özel Pazarı. 02 Ekim 2014 Şirket ve Yatırımcılar için Borsa İstanbul Özel Pazarı 02 Ekim 2014 İçerik Özel Pazar nedir? Kimler Üye Olabilir? Şirketlere sunulan avantaj ve hizmetler Yatırımcılara sunulan avantaj ve hizmetler Nitelikli

Detaylı

E-Ticaret. Hafta 6. SBMYO 2016 Bahar Dönemi 1/18

E-Ticaret. Hafta 6. SBMYO 2016 Bahar Dönemi 1/18 E-Ticaret Hafta 6 SBMYO 2016 Bahar Dönemi 1/18 önemli noktalar I güvenlik I sistemler arası uyum I kullanım kolaylığı I işlem ücretleri I düzenlemeler ve prosedür 2/18 E-ödeme I online gerçekleştirilen

Detaylı

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti TELEVIDYON.COM Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dijital bankacılıkta bir devrim: Deneysel Bankacılık (Webrazzi Sponsorlu İçerik) Webrazzi ilk Sponsorlu İçerik denemesini bir banka ile yapmış. Ana haber akışında

Detaylı