KAYIP VE BULUNMUŞ EŞYA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KAYIP VE BULUNMUŞ EŞYA"

Transkript

1

2 KAYIP VE BULUNMUŞ EŞYA Misafirlerin konaklama sırasında veya ayrılırken odalarda ve genel alanlarda unuttukları her türlü eşya kayıp eşya olarak kabul edilmektedir. Kayıp eşyaların saklanması ve talep edildiğinde misafire geri verilmesi işlemlerinin düzenli bir biçimde yapılması Housekeeping yani Kat Hizmetleri bölümünün sorumluluğu altındadır.

3 Kayıp ve bulunmuş eşya konuklarla iletişim ve işletme açısından önem taşımaktadır. Konuklar tarafından unutulmuş her eşya maddi değerine bakılmaksızın Kat Hizmetleri bölümüne teslim edilmelidir. Kayıp ve bulunmuş eşyaların saklanması, izlenmesi ve konuğa geri iade edilme süreci titizlikle ele alınması gereken bir konudur. Kayıp ve bulunmuş eşyaların takibi için bir form oluşturulmalıdır. Bu forma eşyanın cinsi, bulunduğu yer, bulan kişi, bulunduğu tarih ve saat yazılır. Bu form doldurulduktan sonra eşya bir torbaya konulmalı ve form üzerine yapıştırılmalıdır.

4 Bulunan giyecek eşyası ise temizlendikten sonra saklanmalıdır. Hap, uyuşturucu, silah, mermi gibi şeylerin bulunması durumunda işletmenin güvenlik bölümüne tutanakla teslim edilmelidir. Kaybolan eşyaların tesis tarafından korunduğunun bilinmesi misafirlerin güvenini kazanmada büyük önem taşır. Sahibine ulaşılamayan yada sahibi tarafından alınmayan, gönderim şartları kabul edilmeyen eşyalar saklama süresinin sonunda, bulan personele verilir.

5 Değerli Eşyalar Altın, gümüş, değerli takı, para, kredi kartı kıymetli evrak, Pasaport ve aksesuarlar Saat ve değerli gözlük gibi aksesuarlar Fotoğraf makinesi, elektronik sözlük vs.

6 Az Değerli Eşyalar Kimlik, ehliyet,uçak bileti Düzgün kıyafet ve ayakkabılar. Parfüm, özel krem vs. cilt bakım ürünleri. Bebek arabaları, değerli oyuncaklar. Kaliteli havlular, şapka ve diğer aksesuarlar.

7 Değersiz Eşyalar Kullanılmayacak durumdaki kıyafet ve ayakkabılar. Bitmek üzere olan ya da değersiz vücut bakım ürünleri. Değersiz oyuncaklar.

8 Kayıp Eşya Saklama ve Dağıtma Değerli Eşyalar Bulunan değerli eşyalar Kat Hizmetleri ofisine zaman geçirilmeden getirilir. Kat hizmetleri ofis sorumlusu (order taker) teslim alınan değerli eşyayı bilgisayardaki kayıp-bulunan eşya programında kayıt altına alır. Ayrıca kayıp eşya defterine girişini yapar. Eşyayı bulan personelin adı, soyadı, eşyanın bulunduğu tarih, mekan ve özellikler kayıp eşya formuna yazılarak bulunan eşyayla birlikte poşetlenir.

9 Değerli eşya, Muhasebede ana kasada tutulur. Misafir odada uçak bileti, para, kredi kartı vs. eşyalarını unutmuşsa acil olarak tutanakla birlikte misafir ilişkileri departmanına teslim edilir ve misafirin aranması sağlanır. Değerli eşyanın bulunduğu tarihin üzerinden bir yıl geçtikten sonra genel müdürün bilgisi dahilinde bulunan personele veya onun müdürüne eşya çıkış formu doldurularak teslim edilir.

10 Az Değerli Eşyalar Bulunan değerli eşyalar Kat hizmetleri ofisine zaman geçirilmeden getirilir. Kat hizmetleri ofis sorumlusu teslim alınan değerli eşyayı bilgisayardaki kayıp bulunan eşya programında kayıt altına alır. Ayrıca kayıp eşya defterine girişini yapar. Eşyayı bulan personelin adı, soyadı, eşyanın bulunduğu tarih, mekan ve özellikler kayıp eşya formuna yazılarak bulunan eşyayla birlikte poşetlenir.

11 Bulunan az değerli eşyalar ofisin durumuna göre en fazla bir gün sonrasında kayıp eşya deposuna kaldırılır. Az değerli eşyalar altı ay sonra veya depodaki doluluğun durumuna göre daha kısa süre zarfında Kat hizmetleri müdürünün inisiyatifi ve Genel Müdürün bilgisi dahilinde bulan personele veya ihtiyacı olan bir personele eşya çıkış formu doldurularak teslim edilir.

12 Değersiz Eşyalar Bulunan değersiz eşyalar kat hizmetleri ofisine zaman geçirilmeden getirilir. Kat hizmetleri ofis sorumlusu (order taker) teslim alınan değerli eşyayı bilgisayardaki kayıp bulunan eşya programında kayıt altına alır. Ayrıca kayıp eşya defterine girişini yapar.

13 Eşyayı bulan personelin adı, soyadı, eşyanın bulunduğu tarih, mekan ve özellikler kayıp eşya formuna yazılarak bulunan eşyayla birlikte poşetlenir. Bulunan değersiz eşyalar en fazla bir ay kayıp eşya deposunda bekletildikten sonra Housekeeper ın inisiyatifi ve Genel Müdürün bilgisi dahilinde bulan personele veya ihtiyacı olan bir personele eşya çıkış formu doldurularak teslim edilir. Bulunan yiyecek içecek maddeleri forma kayıt edilerek en az 3 gün süreyle saklanmalıdır.

14 Hediye Edilen Eşyalar; Personele verilen hediye eşyalarda, hediye eden misafir tarafından misafirin adı, soyadı ve oda numarasını belirten bir yazı alınması gereklidir. Bu belgeyle birlikte eşya çıkış formu doldurulur. Eşya çıkış formunun aslına misafirden alınan yazı zımbalanarak ofis kayıtlarına alınır. 2. Nüsha personele verilir. 3. Nüsha personel eşyayı çıkartırken kapı güvenliğe verilir.

15 Bulunan Eşyanın Kat Hizmetleri Ofisine Teslim Edilmesi Otel içerisinde 08:00 ile 24:00 saatleri arasında bulunan her türlü eşya Housekeeping ofisine teslim edilmelidir. Ofis teslim aldığı eşya için kayıp ve bulunan eşya formu doldurur. Formun bir nüshası eşya üzerine takılmalı, bir nüshası form koçanında kalmalı son nüshası ise eşyayı bulan personele verilmelidir.

16 Çalışan almış olduğu nüshayı dosyalanmak üzere departman müdürüne verir. Eşya 24:00 ile 08:00 arasında bulunmuşsa tutanak karşılığında resepsiyona teslim edilir, resepsiyon konudan Gece Müdürünü haberdar eder ve eşyayı sabah housekeeping ofisine teslim eder.

17 Eşyanın Sahibine Teslim Edilmesi Misafir otelde konaklıyorsa, eşya tutanakla birlikte resepsiyona teslim edilir. Resepsiyon görevlisi misafire, eşyayı teslim ederken misafirle ilgili bilgileri (ad, soyad, oda numarası ve imza ) tutanağa işler. Misafir otelden ayrılmışsa Misafir İlişkileri departmanı sorumluları misafiri arayarak kaybetmiş oldukları eşyanın iade edilmesi için gerekli ön şartları aktarmalıdırlar (kargo ücreti vs.). Eşya karşı tarafa ödemeli olarak gönderilir.

Serviste kullanılan evrak ve formlar CAPTAIN ORDER : Otellerimizde her şey dahil sistem ile hizmet verildiğinden sipariş alımında kullanılan Captain

Serviste kullanılan evrak ve formlar CAPTAIN ORDER : Otellerimizde her şey dahil sistem ile hizmet verildiğinden sipariş alımında kullanılan Captain Serviste kullanılan evrak ve formlar CAPTAIN ORDER : Otellerimizde her şey dahil sistem ile hizmet verildiğinden sipariş alımında kullanılan Captain order evrakları 2 nüshadan oluşmaktadır. Bazı tesislerimizde,

Detaylı

İRSALİYE VE EVRAK DÜZENİ MAL KABULÜ RESMİ EVRAKLAR VE MALİ DENETİM FATURALAR

İRSALİYE VE EVRAK DÜZENİ MAL KABULÜ RESMİ EVRAKLAR VE MALİ DENETİM FATURALAR İRSALİYE VE EVRAK DÜZENİ MAL KABULÜ RESMİ EVRAKLAR VE MALİ DENETİM FATURALAR Değerli HD Kasiyeri, Aşağıda yer alan her bir maddeyi inceleyelim ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapalım. Özellikle işe yeni

Detaylı

Sayfa No 1/6 1.AMAÇ : Personel Şube (Sicil Servisi) İşlemlerinin ÇKYS-İKYS den yapılmasını sağlamak 2.UYGULAMA SORUMLUSU : Personel Şube Sicil Servisi Çalışanları 3.1.UYGULAMA ŞEKLİ : 3.1-Çalışanlara ait

Detaylı

KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ

KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ Bu Süreç İçerisinde Tanımlananlar; 4- AKADEMİK-İDARİ PERSONEL MAZERET- YILLIK İZİN ALMA SÜRECİ 5- AKADEMİK PERSONEL ALIMI İŞLEMLERİ SÜRECİ 6- EVRAK AKIŞI İŞLEMLERİ

Detaylı

YİYECEK İÇECEK DEPARTMANI HESAP KAPATMA POS AÇMA TALİMATI

YİYECEK İÇECEK DEPARTMANI HESAP KAPATMA POS AÇMA TALİMATI F&B TL-61 1.SORUMLU Ön Büro Müdürü, F&B Müdürü Süpervisorlar, Ön Büro Şefleri.Servis,Ön Büro Personeli : Talimatın yürütülmesinden ve kontrolünden sorumludur, : Talimatın uygulanmasından sorumludur. 2.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KAYIT VE DOSYALAMA YÖNERGESİ ( tarih, 350 sayı ve 07 Numaralı Üniversite Senato Kararı)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KAYIT VE DOSYALAMA YÖNERGESİ ( tarih, 350 sayı ve 07 Numaralı Üniversite Senato Kararı) SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KAYIT VE DOSYALAMA YÖNERGESİ (22.07.2010 tarih, 350 sayı ve 07 Numaralı Üniversite Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Sakarya

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1: Bu Yönerge, İstanbul Arel Üniversitesi Konukevine ilişkin yönetim, yararlanma usul ve esasları

Detaylı

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci. : Yazı İşleri/Yüksekokul Sekreteri

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci. : Yazı İşleri/Yüksekokul Sekreteri Yayın Tarihi Nisan 2014 Revizyon No / Tarih KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Toplam Sayfa 1/2 Süreç Adı : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci Sürecin Sorumlusu Üst Süreci Sürecin Amacı : Yazı İşleri/Yüksekokul

Detaylı

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ TRANSFÜZYON MERKEZİ ÇALIŞMA PROSEDÜRÜ İÇİNDEKİLER 1.AMAÇ:... 2 2.KAPSAM:... 2 3.SORUMLULAR:... 2 4. UYGULAMA:...

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ TRANSFÜZYON MERKEZİ ÇALIŞMA PROSEDÜRÜ İÇİNDEKİLER 1.AMAÇ:... 2 2.KAPSAM:... 2 3.SORUMLULAR:... 2 4. UYGULAMA:... Sayfa Sayfa 1 / 5 İÇİNDEKİLER 1.AMAÇ:... 2 2.KAPSAM:... 2 3.SORUMLULAR:... 2 4. UYGULAMA:... 2 4.1. KAN VE KAN ÜRÜNLERİNİN İSTENMESİ:... 2 4.2. GELEN KAN İSTEMLERİNİN KARŞILANMASI:... 2 4.3. KAN ÜRÜNLERİNİN

Detaylı

ÇAMAŞIRHANENİN HİZMET KAPSAMI: Oda Tekstili Yiyecek İçecek Departmanı Üniforma Misafir Çamaşırları Aktiviteler (Plaj Havlusu, sauna, peştamal v.s.

ÇAMAŞIRHANENİN HİZMET KAPSAMI: Oda Tekstili Yiyecek İçecek Departmanı Üniforma Misafir Çamaşırları Aktiviteler (Plaj Havlusu, sauna, peştamal v.s. ÇAMAŞIRHANENİN HİZMET KAPSAMI: Oda Tekstili Yiyecek İçecek Departmanı Üniforma Misafir Çamaşırları Aktiviteler (Plaj Havlusu, sauna, peştamal v.s.) Tekstil Sevkiyatı Crystal Hotels tesislerinde tekstil

Detaylı

İDARİ İŞLER PROSEDÜRÜ

İDARİ İŞLER PROSEDÜRÜ Sayfa No 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı ÖZERDEM DEMİR A.Ş. ve EGEDEMİR DEMİR GERİ KAZANIM MADENCİLİK PETROL NAKLİYE TURİZM İNŞAAT TAAHHÜT PAZARLAMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Ye ait tesislerde yapılması gereken

Detaylı

DEMİRBAŞ EŞYA TALEBİ VE DEPOLAMA PROSEDÜRÜ

DEMİRBAŞ EŞYA TALEBİ VE DEPOLAMA PROSEDÜRÜ Sayfa : 1 / 5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, depolara teslim edilmek istenen demirbaş eşyaları dokümante etmek, hurdaya ayırmak ve bu aşamaların Koç Üniversitesi Personeli tarafından anlaşılmasını sağlamaktır.

Detaylı

ECZANE İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

ECZANE İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ ECZ.PR.01 30.05.2011 11.12.2013 03 1/6 1.AMAÇ: Tanı ve tedavi hizmetleri için hastalara ilaç sağlayabilmek ilaç ve sarf malzemelerin alınması, muhafazası ve dağıtımını standart hale getirmek. 2.KAPSAM:

Detaylı

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi OtelCrm.net En son teknolojik gelişmeleri ve sosyal gelişmeleri

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ ESASLARI STAJ ESASLARI I. GENEL İLKELER Madde 1- Ticari Bilimler Fakültesi ne bağlı Turizm İşletmeciliği bölümü öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret

Detaylı

İşlev İşlev Sorumlular. Gelen Evrağın, Evrak Kayıt Bürosunda Kayda Alınması. Evrakın 1.sayfasının arka yüzüne kayıt kaşesi vurulması

İşlev İşlev Sorumlular. Gelen Evrağın, Evrak Kayıt Bürosunda Kayda Alınması. Evrakın 1.sayfasının arka yüzüne kayıt kaşesi vurulması DOSYA NO : 90866454-13.1 Gelen Evrakların Kayda Alınması Gelen Evrağın, Evrak Kayıt Bürosunda Kayda Alınması Evrakın 1.sayfasının arka yüzüne kayıt kaşesi vurulması Evrağa, gelen evrak kayıt numarası verilmesi,

Detaylı

ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINDA ADIM ADIM İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR

ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINDA ADIM ADIM İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINDA ADIM ADIM İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR Seçim öncesi başvuru işlemleri 1. Erasmus yabancı dil sınavının başvuru tarihlerini takip etmek. 2. Yabancı dil sınavına girmek.

Detaylı

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi En son teknolojik gelişmeleri ve sosyal gelişmeleri takip

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI ŞEMA ADI: Gelen Evrak İş Akış Şeması ŞEMA NO: 01 Harici Evrak Evrak posta veya elden Enstitü ye gelir. Evrak Anabilim Dalı Başkanlıklarından veya Üniversitenin diğer birimlerinden sistem Dahili Evrak Gelen

Detaylı

KAN TRANSFÜZYONU PROSEDÜRÜ

KAN TRANSFÜZYONU PROSEDÜRÜ REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No 15.07.2014 Madde 5.5 e kan isteklerinde hekimin order verirken 01 istemle ilgili detayları Hekim İstem ve İlaç Kontrol Formu na da kayıt etmesi gerektiği

Detaylı

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 6 1. Amaç Bu prosedürün amacı, Üniversitemiz Tanıtım Dönemi faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve görevlendirme usul ve esaslarının açıklanmasıdır. 2. Kapsam Bu prosedür,

Detaylı

T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Akış Şeması

T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Akış Şeması Gelen Evrak İMİD/001 Harici Evrak Evrakın posta veya elden Başkanlığa gelmesi Evrakın Rektörlük Makamından Başkanlıklarından veya Üniversitenin diğer birimlerinden gelmesi Dahili Evrak Başkanlık Birimlerini

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SÜREÇLERİ TANIM FORMU Adı : Gelen Evrak Süreci No / Tarih : 1 / 11.04.2017 SÜREÇ BİLGİLERİ Sorumlular : Paydaşları : Amacı : Sınırları : Yüksekokul Sekreteri, Şef, Bilg. İşletmeni, Memur Yüksekokul

Detaylı

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal faaliyetleri yapabileceği tesisleri tercih etmektedirler. Bu

Detaylı

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER 2018 2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi, Mevlana Değişim Programı gelen ve giden öğrenci ile gelen

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU Gün İçi Hizmetler Konaklama Hizmetleri Kat Elemanlığı. 2. Yıl, 3. ve 4. dönem

DERS BİLGİ FORMU Gün İçi Hizmetler Konaklama Hizmetleri Kat Elemanlığı. 2. Yıl, 3. ve 4. dönem Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim Öğretim Ortamı

Detaylı

Sayın yetkili, saygı değer turizmcilerimiz, sevgili meslektaşlarımız, kıymetli dostlarımız, değerli basın mensuplarımız;

Sayın yetkili, saygı değer turizmcilerimiz, sevgili meslektaşlarımız, kıymetli dostlarımız, değerli basın mensuplarımız; HOTED ALANYA ULUSLARARASI 4. HOUSEKEEPING OLİMPİYATLARI Sayın yetkili, saygı değer turizmcilerimiz, sevgili meslektaşlarımız, kıymetli dostlarımız, değerli basın mensuplarımız; Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi

Detaylı

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI 2018-2019 Akademik Yılı KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER 2018 2019 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı gelen ve giden öğrenci ile gelen öğretim üyesi listeleri

Detaylı

KÜTÜPHANE / İş Akışı

KÜTÜPHANE / İş Akışı KÜTÜPAN / İş Akışı 1- Üyelik İşlemleri 2- İlişik Kesme 3- Ödünç Verme 4- İade İşlemleri 5- ler Arası Ödünç Verme (ILL) 6- Kataloglama / Sınıflandırma 7- Danışma izmeti 8- ye Satın Alınacak Yayın Listesi

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ I. GENEL İLKELER Madde 1. Ticari Bilimler Fakültesi ne bağlı bölümlerin öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret Üniversitesi

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. : Yazı Ġşleri/Yüksekokul Sekreteri. Yönetim Ġletişim. : Gelen Yazıların Yazılması Numaralandırılması. tamamlanması sağlanır.

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. : Yazı Ġşleri/Yüksekokul Sekreteri. Yönetim Ġletişim. : Gelen Yazıların Yazılması Numaralandırılması. tamamlanması sağlanır. Yayın Tarihi Nisan 2013 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE ÖMER İSMET UZUNYOL MYO MÜDÜRLÜĞÜ Revizyon No / Tarih Toplam Sayfa 1/2 Süreç Adı : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci Sürecin Sorumlusu

Detaylı

Çizgi Film Animasyon Bölümü

Çizgi Film Animasyon Bölümü Çizgi Film Animasyon Bölümü T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÇİZGİ FİLM ANİMASYON BÖLÜMÜ STAJ KOMİSYONU UYGUNDUR UYGUN DEĞİLDİR BAŞKAN ---------------------------- ÜYE ÜYE ÜYE

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÖĞRETİM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARİHİ TELEFON/FAKS

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÖĞRETİM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARİHİ TELEFON/FAKS T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20. 20. ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARİHİ : : : : İŞ YERİ BİLGİLERİ

Detaylı

Full Paket Seçeneği Work and Travel Programı Kapsamında Sunulan Hizmetlerimiz Başvuru formlarının eksiksiz doldurulması

Full Paket Seçeneği Work and Travel Programı Kapsamında Sunulan Hizmetlerimiz Başvuru formlarının eksiksiz doldurulması Ana ofisin adresi ve diğer ofislerin bulunduğu şehirler: Sıraselviler Cad. No: 30 Güney İşhanı Kat: 1 Daire: 105 Taksim - Beyoğlu İstanbul (Beykent Üniversitesi Taksim Kampüsü Çaprazı - Alman Hastanesi

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

TIBBİ DOKÜMANTASYON. Ders 6- Dosyalama ve Arşivleme. Öğr. Gör. Hüseyin ARI T.C. İstanbul Arel Üniversitesi

TIBBİ DOKÜMANTASYON. Ders 6- Dosyalama ve Arşivleme. Öğr. Gör. Hüseyin ARI T.C. İstanbul Arel Üniversitesi TIBBİ DOKÜMANTASYON Ders 6- Dosyalama ve Arşivleme 1 Dosyalama, örgütsel faaliyetlerin yürütülmesi sırasında giden belgelerin ikinci suretlerini veya kopyalarını, gelen belgelerin ise asıllarını, bir düzen

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ ESASLARI STAJ ESASLARI I. GENEL İLKELER Madde 1- Ticari Bilimler Fakültesi ne bağlı Turizm İşletmeciliği bölümü öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret

Detaylı

AÇIK İHALE YÖNTEMİYLE MAL VEYA HİZMET ALIMI İŞ AKIŞI

AÇIK İHALE YÖNTEMİYLE MAL VEYA HİZMET ALIMI İŞ AKIŞI AÇIK İHALE YÖNTEMİYLE MAL VEYA HİZMET ALIMI İŞ AKIŞI Başkanlığımızın ihtiyacı olan veya Başkanlığımıza gelen taleplere göre Kamu İhale Kurumu adresinden EKAP Platformunda ihale raporu oluşturulur. İhale

Detaylı

Taşınır İşlem Fişi Düzenleme Kılavuzu BAP

Taşınır İşlem Fişi Düzenleme Kılavuzu BAP 150 253-255 Taşınır İşlem Fişi Düzenleme Kılavuzu BAP FİRMA Faturayı keser ve faturayı malzemeyle birlikte ya BAP Birimi Satınalma Ofisine ya da ilgili Proje Yürütücüsüne Teslim eder. BAP Birimi Satınalma

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Staj yeri öğrenci tarafından bulunur. 2. Sosyal Güvenlik Kurumu na gidilerek Durumunu Bildirir Belge alınarak hazır edilir. 3. Staj yeri program danışmanına onaylatılır. 4. Staj

Detaylı

PROGRAM YAZILIMI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME TALİMATI

PROGRAM YAZILIMI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME TALİMATI PROGRAM YAZILIMI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME TALİMATI Tarih 02/09/2011 Sayfa 1/3 1- AMAÇ TS-EN-ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi gereğince Bilgi İşlem deki proseslerin izlenmesi, ölçülmesi için uygun

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ŞAPHANE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ŞAPHANE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI 1. BÖLÜMÜ... PROGRAMI STAJ DOSYASI YENİ ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFINIZI YAPIŞTIRINIZ FOTOĞRAF ÜZERİ İŞYERİ KAŞESİ İLE ONAYLANACAKTIR. STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI VE SOYADI :.......................... PROGRAMI :..........................

Detaylı

Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci

Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci Personelin her türlü izin işlemlerinin takibi Personelin Özerk Hakları Personelin Özlük Dosyalarının düzenlenmesi takibi Birim İçi Evrak Kayıt n arşivlenmesi Havran

Detaylı

İÜ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ ARŞİV İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

İÜ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ ARŞİV İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa No : 1 / 5 1. Amaç Bu prosedürün amacı hastaların tıbbi kayıtlarının güvenli koşullarda saklanması, bütünlüğünün korunması ve erişilebilirliğinin sağlanması amacıyla yöntem tanımlamaktır. 2. Kapsam

Detaylı

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU TL KREDİ YÜKLEME - ge.sanalmagaza.com GE çalışanlarının TL kredileri hesaplarına yüklenir. YENİ SİTEYE GİRİŞ - ge.sanalmagaza.com GE çalışanları kendileri ile paylaşılan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ARŞİV İLKELERİ MİMARLIK FAKÜLTESİ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ARŞİV İLKELERİ MİMARLIK FAKÜLTESİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ARŞİV İLKELERİ MİMARLIK FAKÜLTESİ SÜLEYMAN DEMIREL ÜNIVERSITESI MIMARLIK FAKÜLTESI BATI YERLEŞKESI 32200 ÇÜNÜR / ISPARTA 01.03.2019 İçindekiler 2 ARŞİV İLKELERİ... 3

Detaylı

ÖN BÜRO İŞ AKIŞI TALİMATI

ÖN BÜRO İŞ AKIŞI TALİMATI 0.05.2008. SORUMLULAR Önbüro Müdürü : Bu talimatın denetlenmesinden Önbürolar Sorumlusu : Talimatın takibinden Resepsiyon Memurları ve Bellboylar : Talimatın uygulanmasından sorumludurlar. 2. İŞİN YAPILIŞI

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİL VE TARİH-COĞRAFYA FAKÜLTESİ EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİL VE TARİH-COĞRAFYA FAKÜLTESİ EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Ders Yükü Formlarının Alınması Kontrol Edilmesi Formların Programa Girişlerinin Yapılması Ayın Bitmesi İle Birlikte Ders Yükü Formları Teslim Alınır., 9, 9, 88 Sayılı

Detaylı

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi = OtelCrm.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi = OtelCrm.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi = OtelCrm.net Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi 1.ADIM ÇAĞRI KAYIT YÖNETİMİ ISO 10002 Müşteri Memnuyeti Yönetim Sisteminin Uygulanması

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu

Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Ömer alisdemir Üniversitesi Niğde Zübeyde anım Sağlık Üç aylık Tüketim Malzemeleri Çıkış Raporu Bildirim İşlemleri TOPLAM SÜR 60 İŞ SÜRCİ er yıl Üç (3) er aylık periyotlar halinde TKYS den harcama yönetim

Detaylı

Revizyon Tarihi :

Revizyon Tarihi : Tarihi : Rev. Sayfa Rev. Tar. Açıklama No No 00 İlk Yayın - 01 01.05.2017 02 05.06.2017 Belgelendirme Asistanının sorumluluğu ile ilgili ifade netleştirildi Tanımlar ile ilgili başlık içeriği güncellendi

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı ve Soyadı Numarası Bölümü Programı Adresi Telefonu E-Posta :. :.. :.. :... :.. :.. :.. STAJ YAPILAN KURUMUN Adı Adresi

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü. SAYI : B.100.PER.0730023 5449 * 17.01.2005 KONU : Mal Bildirimi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü. SAYI : B.100.PER.0730023 5449 * 17.01.2005 KONU : Mal Bildirimi T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü SAYI : B.100.PER.0730023 5449 * 17.01.2005 KONU : Mal Bildirimi...VALİLİĞİNE (Sağlık Müdürlüğü) GENELGE 2005/4 Bilindiği üzere; 04.05.1990 tarih ve 20508

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO 36 KARAR

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO 36 KARAR T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 01.06.2018 KARAR NO 36 KARAR Zabıta Müdürlüğünce hazırlanan Amasya Belediyesi Buluntu Eşya Yönetmeliğinin görüşülmesi hakkındaki

Detaylı

NUMUNE KABUL, KORUMA, TAŞIMA VE İMHA PROSEDÜRÜ

NUMUNE KABUL, KORUMA, TAŞIMA VE İMHA PROSEDÜRÜ Sayfa No 1/5 1. AMAÇ İncelenmek üzere gönderilen deney numunelerinin, laboratuvarlarda bulunduğu sürece korunmasını sağlamak ve izlenebilirliğini gösterir bir sistem oluşturmak, bu konudaki yetki ve sorumlulukların

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ MALZEME BİLİMİ VE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ REHBERİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ MALZEME BİLİMİ VE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ REHBERİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ STAJ REHBERİ 2013 STAJ REHBERİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Staj lisans eğitiminin en önemli parçasıdır. Bu yüzden staj programını en verimli şekilde yerine getirmek ve üst düzeyde

Detaylı

FRG ULUSLARARASI BELGELENDİRME LTD.ŞTİ. MÜŞTERİ BAŞVURU VE BELGELENDİRME SÜRECİ PROSEDÜRÜ

FRG ULUSLARARASI BELGELENDİRME LTD.ŞTİ. MÜŞTERİ BAŞVURU VE BELGELENDİRME SÜRECİ PROSEDÜRÜ Sayfa No 1 / 5 MÜŞTERİ BAŞVURU ve Sayfa No 2 / 5 1) AMAÇ : Kontrol ve sertifikasyon için başvuruda bulunan müşteriler tarafından yapılan başvuruların FRG Uluslararası Belgelendirme, Kontrol, Eğitim ve

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ REHBERİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ REHBERİ STAJ REHBERİ 2013 STAJ REHBERİ Staj lisans eğitiminin en önemli parçasıdır. Bu yüzden Staj Programını en verimli şekilde yerine getirmek ve üst düzeyde fayda sağlamak amaçlanmalıdır. Stajın temel amacı,

Detaylı

Değerli Okurlarımız, Saygılarımızla. Turkish Studies Dergisi. Banka Hesap Numaraları: : Finans Bank

Değerli Okurlarımız, Saygılarımızla. Turkish Studies Dergisi. Banka Hesap Numaraları: : Finans Bank Değerli Okurlarımız, Turkish Studies Dergisi nin Genel Ağ ortamında yayınlanmış tüm sayıları, basılı olarak da isteyen araştırmacıların hizmetine sunulmuştur. olarak basılan derginin bugüne kadar yayınlanmış

Detaylı

ANALİZ İSTEK FORMU. Faks: e-posta:

ANALİZ İSTEK FORMU. Faks: e-posta: AKTİF RADON GAZI ÖLÇÜM SİSTEMİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: İmza: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: Faks: e-posta: MERLAB Analiz Hizmet Sözleşmesi Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarında

Detaylı

Üniversitelerin İç ve Dış Yazışmaları Takibi ve Arşivlenmesi

Üniversitelerin İç ve Dış Yazışmaları Takibi ve Arşivlenmesi Sayfa 1 / 9 Üniversitelerin İç ve Dış Yazışmaları Takibi ve Arşivlenmesi 2013 Sayfa 2 / 9 Yazan(lar) : Tarih : Nuray Altunay Yazı İşleri Sorumlusu Nihal Kalaycı Strateji Geliştirme Daire Başkan V. Tarih

Detaylı

FRG ULUSLARARASI BELGELENDİRME LTD.ŞTİ. MÜŞTERİ BAŞVURU VE BELGELENDİRME SÜRECİ PROSEDÜRÜ

FRG ULUSLARARASI BELGELENDİRME LTD.ŞTİ. MÜŞTERİ BAŞVURU VE BELGELENDİRME SÜRECİ PROSEDÜRÜ Sayfa No 1 / 4 MÜŞTERİ BAŞVURU ve Sayfa No 2 / 4 1) AMAÇ : Kontrol ve sertifikasyon için başvuruda bulunan müşteriler tarafından yapılan başvuruların FRG Uluslararası Belgelendirme, Kontrol, Eğitim ve

Detaylı

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKANIN KAYBEDİLMESİ DURUMUNDA İZLENECEK ADIMLAR Elektronik imzanızı kaybetmiş

Detaylı

Konaklama işletmesini bir zincire benzetebilirsiniz. Nasıl zincirin halkalarından bir tanesi koptuğunda zincir kullanılamaz hale geliyorsa işletmenin

Konaklama işletmesini bir zincire benzetebilirsiniz. Nasıl zincirin halkalarından bir tanesi koptuğunda zincir kullanılamaz hale geliyorsa işletmenin Konaklama işletmesini bir zincire benzetebilirsiniz. Nasıl zincirin halkalarından bir tanesi koptuğunda zincir kullanılamaz hale geliyorsa işletmenin bölümleri arasındaki iletişimin kopması da işletmenin

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu 2017 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 3. YÖNETİM... 7 3.1 SÜREÇ TANIM...7 3.2 VERİ GİRİŞİ...8 4. DOKÜMAN YÖNETİMİ...

Detaylı

AZOT-PROTEİN TAYİN CİHAZI (KJELDAHL) ANALİZ İSTEK. Faks: e-posta:

AZOT-PROTEİN TAYİN CİHAZI (KJELDAHL) ANALİZ İSTEK. Faks: e-posta: ANALİZİ TALEP EDENİN Ad, Soyad: İmza: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: Faks: e-posta: MERLAB Analiz Hizmet Sözleşmesi Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarında yapılması istenen test

Detaylı

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU. Öğrencinin Adı SOYADI

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU. Öğrencinin Adı SOYADI ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU Öğrencinin Adı SOYADI Öğrenci Numarası :. : /. Staj Tipi : ME 300 ME 400 STAJ DEĞERLENDİRME

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ Havacılık Yönetimi Bölümü STAJ DEFTERİ

İŞLETME FAKÜLTESİ Havacılık Yönetimi Bölümü STAJ DEFTERİ İŞLETME FAKÜLTESİ Havacılık Yönetimi Bölümü STAJ DEFTERİ İstanbul, 2018 Öğrencinin Fotoğrafı Öğrencinin Adı Soyadı Sınıfı Numarası Staj Yaptığı Kurumun Adı ve Adresi Stajının Başlangıç Tarihi Stajının

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İŞ SÜREÇLERİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İŞ SÜREÇLERİ 1- EVRAK AKIŞ İŞLEMLERİ SÜREÇ ADI : EVRAK AKIŞ SÜRECİ SÜREÇ NO 1 TARİH 20.01.2015 SÜRECİN SORUMLULARI SÜREÇ ORGANİZASYON İLİŞKİSİ ÜST SÜRECİ SÜRECİN AMACI SÜRECİN SINIRLARI SÜREÇ ADIMLARI Birim Evrak Sorumlusu,

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

KEÇİÖREN KAYMAKAMLIĞI PERSONEL KARTI TALİMATI

KEÇİÖREN KAYMAKAMLIĞI PERSONEL KARTI TALİMATI KEÇİÖREN KAYMAKAMLIĞI PERSONEL KARTI TALİMATI 1- Bu talimat; Kaymakamlığımızda hizmet veren birimlerdeki görevli personele, Personel Kartı düzenlem e usul ve esaslarını belirlem ek am acıyla hazırlanm

Detaylı

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Toplam Süre : gün 5 saat

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Toplam Süre : gün 5 saat PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI 08.01.2015 Toplam Süre : gün 5 saat Gerektiğinde 1 saat 1 saat 1 saat Personelin Fakültemize naklen veya açıktan atanması, ya da nakil, istifa, emeklilik, ölüm gibi

Detaylı

Çarşaflar herhangi bir kirlenme ve lekelenme olmadığı sürece 2 günde bir V.I.P Odalarda her gün değiştirilir. Oda temizlikleri (D.N.

Çarşaflar herhangi bir kirlenme ve lekelenme olmadığı sürece 2 günde bir V.I.P Odalarda her gün değiştirilir. Oda temizlikleri (D.N. Çarşaflar herhangi bir kirlenme ve lekelenme olmadığı sürece 2 günde bir V.I.P Odalarda her gün değiştirilir. Oda temizlikleri (D.N.D odalar hariç) her gün yapılmaktadır. D.N.D kalan odalar listelenip

Detaylı

1. RESMİ YAZIŞMA SÜRECİ

1. RESMİ YAZIŞMA SÜRECİ 2. RESMİ MÜHÜR YAPTIRMA SÜRECİ 1. RESMİ YAZIŞMA SÜRECİ BAŞLAMA Gelen yazının içeriğine göre gerekli cevabı yazıp metnini hazırlamak İlgililerin paraflarını ve imza aşamalarını sağlamak Giden evrak zimmet

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İDARİ HİZMETLER TALİMATI

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İDARİ HİZMETLER TALİMATI 1. AMAÇ ve KAPSAM Bu talimatın amacı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı gelen-giden evrak, taşınır kayıt, zimmet ve devir işlemleri süreci, sayım işleri süreci, taşınır imha süreci, görevlendirme

Detaylı

Otele gelen konukların karşılandığı, yapıldığı,rezervasyonlarının alındığı, hesap ve kayıtlarının tutulduğu, danışma hizmetlerinin verildiği, diğer

Otele gelen konukların karşılandığı, yapıldığı,rezervasyonlarının alındığı, hesap ve kayıtlarının tutulduğu, danışma hizmetlerinin verildiği, diğer ÖNBÜRO HİZMETLERİ ÖNBÜRO Otele gelen konukların karşılandığı, kayıtlarının yapıldığı,rezervasyonlarının alındığı, hesap ve kayıtlarının tutulduğu, danışma hizmetlerinin verildiği, diğer departmanlar ile

Detaylı

MEB ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK ve DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

MEB ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK ve DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEB ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK ve DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ../. Eğitim-Öğretim Yılı Öğrencinin Adı Soyadı Sınıfı T.C.Kaymakamlığı/ Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü Okulu/Lisesi BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM

Detaylı

TAŞINIR KAYIT İŞLEMLERİ

TAŞINIR KAYIT İŞLEMLERİ TAŞINIR KAYIT İŞLEMLERİ 1. SATIN ALINAN TAŞINIRIN GİRİŞ İŞLEMİ 1.1. İHTİYAÇ TESPİTİ VE SATIN ALINMASI İŞLEMİ 1.2. TAŞINIRIN MUAYENE VE KABUL İŞLEMLERİ 2. BAĞIŞ VE YARDIM YOLUYLA EDİNİLEN TAŞINIR İŞLEMLERİ

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

EGE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ EGE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ TÜBİTAK-AB OFİSİ 2018 Özdal YILDIZ Ülker ŞENTÜRK ozdal.yildiz@ege.edu.tr ulker.senturk@ege.edu.tr 0 232 311 4295 0 232 311 4293 YOLLUK ÖDEMELERİ

Detaylı

T.C GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI EVRAK KAYIT, TAKİP, ZİMMET USUL VE ESASLARININ BELİRLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI EVRAK KAYIT, TAKİP, ZİMMET USUL VE ESASLARININ BELİRLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI EVRAK KAYIT, TAKİP, ZİMMET USUL VE ESASLARININ BELİRLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE Sıra No :GMKA/Yönerge/04 Revizyon No : 1 Tarih :25/08/2011 Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ YÖNERGESİ

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ YÖNERGESİ ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 Bu Yönerge Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü Konukevi nin yönetimi, yararlanma usul ve esasları ile uygulamaya ilişkin diğer hususları tespit

Detaylı

ANALİZ İSTEK FORMU. Faks: e-posta:

ANALİZ İSTEK FORMU. Faks: e-posta: ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: İmza: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: Faks: e-posta: MERLAB Analiz Hizmet Sözleşmesi Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarında yapılması istenen test

Detaylı

KTÜ MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ 1-AKADEMİK-İDARİ PERSONEL MAZERET-YILLIK İZİN ALMA SÜRECİ

KTÜ MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ 1-AKADEMİK-İDARİ PERSONEL MAZERET-YILLIK İZİN ALMA SÜRECİ Yayın Tarihi 18.07.2016 MAÇKA MYO İK-21 Rev. Tarihi 29.07.2016 İç Kontrol İdari İşler İş Akış Süreçleri Rev. No: 1 Sayfa No: 6 KTÜ MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ 1-AKADEMİK-İDARİ PERSONEL MAZERET-YILLIK

Detaylı

STAJ REHBERİ 2014-2015

STAJ REHBERİ 2014-2015 Staj lisans eğitiminin en önemli parçasıdır. Bu yüzden Staj Programını en verimli şekilde yerine getirmek ve üst düzeyde fayda sağlamak amaçlanmalıdır. Stajın temel amacı öğrencilerin, Biyomedikal Mühendisliği

Detaylı

YÜKSEK LİSANS TEZ DÖNEMİ PROSEDÜRÜ

YÜKSEK LİSANS TEZ DÖNEMİ PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, KTO Karatay Üniversitesi tezli yüksek lisans programı öğrencilerinin ders dönemini tamamlayıp tez dönemine geçtikleri sırada araştırma yeteneğini kazanması ve yaptığı

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Doğrudan Temin İşlemleri Birimlere ait satın alma yazıları gelir. İstek yazıları uygun mu? İlgili birime geri gönderilir. Talep edilen istek ambarda var mı? İlgili birime geri gönderilir. Bütçe kontrolleri

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

İlgili Personel Sağlık Merkezlerinden Aldığı İş Görmezlik Belgesini Dilekçeyle Bildirir. İş Görmezlik Belgesi Usul Yönünden İncelenir. Usule Uygun Mu?

İlgili Personel Sağlık Merkezlerinden Aldığı İş Görmezlik Belgesini Dilekçeyle Bildirir. İş Görmezlik Belgesi Usul Yönünden İncelenir. Usule Uygun Mu? İlgili Personel Sağlık Merkezlerinden Aldığı İş Görmezlik Belgesini Dilekçeyle Bildirir. İş Görmezlik Belgesi Usul Yönünden İncelenir. Usule Uygun Mu? İlgili Personele Bildirilir. İş Görmezlik Belgesi

Detaylı

İŞ SÖZLEŞMESİ FESHİ İLE SONUÇLANIR.

İŞ SÖZLEŞMESİ FESHİ İLE SONUÇLANIR. KASA PROSEDÜRÜ Değerli HD Kasiyeri, Aşağıda yer alan her bir maddeyi inceleyelim ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapalım. Özellikle işe yeni başlayan kasiyerlerimizin daha fazla dikkat etmesi gerekmektedir.

Detaylı

MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KASA İŞLEMLERİ YÖNERGESİ

MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KASA İŞLEMLERİ YÖNERGESİ MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KASA İŞLEMLERİ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve Şubelerinde tahsil ve tediyelere ilişkin kasa işlemlerinin düzenlenmesini

Detaylı

Düğün Hazırlık Listesi...

Düğün Hazırlık Listesi... Düğün Hazırlık Listesi... Beş sayfalık bu bölüm, bütçenizden davetli listesine, müzikten çiçeklere kadar düğününüzle ilgili pek çok önemli ayrıntıyı düzenli bir şekilde organize etmeniz ve planlamanız

Detaylı

İlk Yayın Tarihi 17.08.2009 EĞİTİM PROSEDÜRÜ

İlk Yayın Tarihi 17.08.2009 EĞİTİM PROSEDÜRÜ 1 / 8 1. AMAÇ Balıkesir Gıda Kontrol Laboratuvar lüğü nde yapılan muayene ve analizlerin çeşitli aşamalarında görev alan personelin, görevlerini en iyi şekilde yapabilmeleri amacıyla gerekli eğitimlerin

Detaylı

40/32 Ofis işlemlerini yapmak

40/32 Ofis işlemlerini yapmak . GÜN İÇİ HİZMETLER DERSİ Dersin Modülleri Genel Alan Temizliği Ofis İşlemleri Süre Kazandırılan Yeterlikler 40/32 Genel alan temizliği yapmak 40/32 Ofis işlemlerini yapmak Konuk Hizmetleri 40/32 Konuk

Detaylı

ET VE BALIK KURUMU GENELMÜDÜRLÜĞÜ KIYMETLĐ EVRAK YÖNETMELĐĞĐ YÖNETMELĐK NO:40 BĐRĐNCĐ KISIM GENEL HÜKÜMLER I. BÖLÜM

ET VE BALIK KURUMU GENELMÜDÜRLÜĞÜ KIYMETLĐ EVRAK YÖNETMELĐĞĐ YÖNETMELĐK NO:40 BĐRĐNCĐ KISIM GENEL HÜKÜMLER I. BÖLÜM Sayfa No :1/7 BĐRĐNCĐ KISIM GENEL HÜKÜMLER I. BÖLÜM Yönetmeliğin Amacı ve Uygulama Alanı Madde l. Amaç Bu yönetmeliğin amacı, sözleşme, ticari senetler, teminat mektupları ile diğer tüm kıymetli evrakın

Detaylı

BU SUNUMUN İÇERİĞİ. Uçak Temizlik Hizmetleri. Uçak Kabininde Bulunan Eşyalar. Uçak Temizliğinde İşçi Sağlığı ve Güvenliği. Uçak Temizlik Malzemeleri

BU SUNUMUN İÇERİĞİ. Uçak Temizlik Hizmetleri. Uçak Kabininde Bulunan Eşyalar. Uçak Temizliğinde İşçi Sağlığı ve Güvenliği. Uçak Temizlik Malzemeleri BU SUNUMUN İÇERİĞİ Uçak Temizlik Hizmetleri Uçak Temizlik Malzemeleri Kabin İçi Temizlik Uçak Kabininde Bulunan Eşyalar Uçak Temizliğinde İşçi Sağlığı ve Güvenliği UÇAK TEMİZLİK HİZMETLERİ Uçak Temizliğinde

Detaylı