AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :46:50 Maddi Duran Varlık Alımı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] 28.12.2011 16:46:50 Maddi Duran Varlık Alımı"

Transkript

1 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :46:50 Maddi Duran Varlık Alımı Ortaklığın Adresi : Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. Miralay Şefikbey Sok. Hayrun Apt. No: 13 D: Beyoğlu / İstanbul Telefon ve Faks No. : Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Hayır : Özet Bilgi : Maddi duran varlık alımı ek açıklama. Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : Fabrika Binası ve Arsası Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Denizçalı Köyü, Topçuçiftliği Mevkii, m2 Alıma İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Toplam Alım Bedeli : TL Alım Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : 13,55 Alım Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) Alım Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : 3,94 : 12,74 Alım Koşulları : Peşin İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih : Alımın Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkileri : Mevcut Gayrimenkulun bütünlüğünü muhafaza etmek, faaliyete etkisi yoktur. Karşı Taraf : Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

2 Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği : İlişkili Taraf Maddi Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi : Fabrika Binası için Maliyet Yaklaşım Yöntemi, Arsa için Emsal Karşılaştırma Yöntemi Değerleme Raporu Düzenlenip Düzenlenmediği : Düzenlendi. Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni Değerleme Raporu Düzenlendiyse Rapor Sonucu Bulunan Tutar : TL İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar: Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarihli, B.02.6.SPK /11931 sayılı yazıları ile talep etmiş olduğu, tarihinde Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.' den satın aldığımız gayrimenkul ile ilgili ek açıklamadır. Söz konusu gayrimenkul, tarihinde grup şirketlerimizden Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.' ne satılmıştır. Yapılan bu gayrimenkul satışının Şirketimizin Yalova Tesislerindeki üretimine herhangi bir kısıtlayıcı etkisi olmamıştır. Yapılan bu satış işleminde; ,- m2 alanlı kısım tam hisse olarak, ,- m2 lik kısmı hisseli ( / ) satış olarak gerçekleşmiştir. Satıştan sonra geçen bu süre zarfında satılan bu gayrimenkul üzerinde herhangi bir yatırım yapılmamıştır. Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin tarihinden başlamak üzere yaptığı muhtelif kamu açıklamalarından da anlaşılacağı üzere Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.mevcut varlıklarının satışı hususunda değerlendirmelerin yapılacağı bilgisini vermiştir.bu açıklamalar doğrultusunda Yalova'daki gayrimenkulümüzün bütünlüğünü korumak maksadıyla tarihinde satınalma işlemi gerçekleştirilmiştir.işbu açıklamamız tarihi itibarı ile anılan gayrımenkul üzerinde planlanmış herhangi bir yatırım kararımız bulunmamaktadır.

3 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :36:30 Maddi Duran Varlık Alımı Ortaklığın Adresi : Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. Miralay Şefikbey Sok. No:13 D: Beyoğlu/İstanbul Telefon ve Faks No. : Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi Özet Bilgi : Maddi duran varlık alımı. Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : Fabrika Binası ve Arsası Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : Yalova ili, Çiftlikköy ilçesi, Denizçalı Köyü, Topçuçiftliği Mevkii, m2 Alıma İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Toplam Alım Bedeli : TL Alım Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : 13,55 Alım Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) Alım Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : 3,94 : 12,74 Alım Koşulları : Peşin İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih : Alımın Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkileri : Mevcut Gayrımenkulun bütünlüğünü muhafaza etmek, faaliyete etkisi yoktur. Karşı Taraf : Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

4 Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği : İlişkili Taraf Maddi Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi : Fabrika Binası için Maliyet Yaklaşımı Yöntemi, Arsa için Emsal Karşılaştırma Yöntemi Değerleme Raporu Düzenlenip Düzenlenmediği : Düzenlendi Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni Değerleme Raporu Düzenlendiyse Rapor Sonucu Bulunan Tutar : TL İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi EK AÇIKLAMALAR: Sermaye Piyasası Kurulu'nun Şirketimize tebliğ etmiş olduğu tarihli ve B.02.6.SPK /2058/11052 sayılı yazısı doğrultusunda yapılan Özel Durum Açıklaması; Yalova ili, Çiftlikköy ilçesi, Denizçalı Köyü, Topçuçiftliği Mevkii, 1/1 Pafta, 1126 No'lu Parsel' de kain Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. ("Akenerji") mülkiyetinde olan, kargir fabrika binasının tamamının; aynı yerde bulunan 1/1 pafta, 1145 No'lu parselde bulunan kargir fabrika binasının ve arsasının 20771/138478'ine tekabül eden ve Akenerji'ye ait olan hak ve hissesinin tamamının; yine aynı yerde kain 1/1 Pafta, 1146 No'lu Parselde bulunan kargir fabrika binasının ve arsasının 20771/138478'ine tekabül eden ve Akenerji'ye ait olan hak ve hissesinin tamamının TL (KDV hariç) bedel ile tarihinde satın alınmış ve devir ile ilgili işlemler ve ödemeler gerçekleştirilmiştir. Söz konusu taşınmazın değerlemesi ile ilgili Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan tarihli değerleme raporunda; Rapor konusu arsa hisselerinin rayiç değerinin tesbitinde "Emsal Karşılaştırma Yöntemi","Maliyet Yaklaşımı Yöntemi" ve "Gelir Kapütülasyonu Yöntemi" incelenmiş ve bunlardan, arsa hisse değerlerinin tespiti için "Emsal Karşılaştırma Yöntemi" ve bina hisse değerlerinin tesbiti için ise "Maliyet Yaklaşımı Yöntemi"nin en uygun yöntemler olduğu kabul edilmiştir. Bu yöntemlere göre yapılan çalışma sonucunda, gayrimenkullerin değeri toplam TL. olarak tahmin ve takdir edilmiştir. Yapılan bu değerleme raporu sonucu ile Belediye tarafından takdir edilen kıymet bedeli arasında önemli bir fark olmaması nedeniyle Belediye değerleri uygun görülerek söz konusu gayrimenkul hisseleri Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.' nden satın alınmıştır. Sermaye Piyasası Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar (Seri: IV, No: 41) tebliği kapsamında işlemle ilgili olarak, yapılacak ilk Genel Kurul toplantısından 15 gün önce açıklamalar ortakların bilgisine sunulacak ve Genel Kurul toplantısında ortaklara bilgi verilecektir.

5 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :30:03 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. Miralay Şefikbey Sok. Hayrun Apt. No:13 Daire: Beyoğlu / İSTANBUL Telefon ve Faks No. : Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Pay Sahipleri ile İlişkiler birimi iletişim bilgileri değişikliği. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Tarihinden itibaren Pay Sahipleri ile Ilişkiler Birimi'nde görevlendirilmiş olan personellerimizin ünvan ve iletişim bilgileri aşağıda yazılı olduğu şekilde değişmiştir. CEMAL AŞULA : Pay Sahipleri ile İlişkiler Birimi Başkanı Şirketteki unvanı : Mali İşler Müdürü Telefon No. : Faks No. : E-Posta Adresi : cemal.asula@ak-al.com BENGÜ TUTAK : Pay Sahipleri ile İlişkiler Birimi Üyesi Şirketteki unvanı : Muhasebe Uzmanı Telefon No. : Faks No. : E-Posta Adresi : bengu.tutak@ak-al.com

6 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :27:45 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. Miralay Şefikbey Sok. Hayrun Apt. No: 13 D: Beyoğlu/ İSTANBUL Telefon ve Faks No. : Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Şirket adres ve telefon değişikliği. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Ömer Avni Mah.İnönü Cad.Dersan Han No.:46 Kat: Beyoğlu/İSTANBUL adresinde bulunan Şirket merkezimiz tarihinden itibaren Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. Miralay Şefikbey Sok. Hayrun Apt. No:13 Daire : Beyoğlu / İSTANBUL adresine taşınmış olup faaliyetlerini bu tarihten itibaren yeni merkezden devam ettirecektir. Yeni Telefon ve Fax numaralarımız, Telefon Numaramız ; , Fax Numaramız ;

7 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :55:16 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mah. İnönü Cad. Dersan Han 46/ Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Hayır : Özet Bilgi : Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarar uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme. Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi : Davanın Konusu : Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarar uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme. Karşı Taraf/Taraflar : Selahattin Tunç Cecan Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme : İstanbul 49. Asliye Ticaret Mahkemesi. ( Eski T.C. Beyoğlu 2.Asliye Ticaret) Dosya No : 2011/106 E. ( Eski 2009/516 esas) Davanın Duruşma Tarihi :

8 Alınan Karar : Davanın duruşmasında ek bilirkişi raporu sunulmuş olup, gelecek duruşmanın saat 10:55 de görülmesine karar verilmiştir. Bir Sonraki Duruşma Tarihi : Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar: Davanın duruşmasında ek bilirkişi raporu sunulmuş olup, gelecek duruşmanın saat 10:55 de görülmesine karar verilmiştir.

9 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :05:46 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mah. İnönü Cad. Dersan Han 46/ Beyoğlu/ İSTANBUL Telefon ve Faks No. : Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Görev değişikliği. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu toplantısında: 1. Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Aydın Fethi Baytan'ın Genel Müdürlük görevinin 30 Kasım 2011 tarihi itibarı ile sona ermesine; 2. Aydın Fethi Baytan'ın Yönetim Kurulu Üyesi sıfatı ile (A) grubu imza yetkilerinin devam etmesine, 3. Aydın Fethi Baytan'ın Genel Müdürlük görevinden 30 Kasım 2011 tarihi itibarı ile ile ayrılacak olması nedeniyle boşalan Genel Müdürlük görevine 1 Aralık 2011 tarihi itibarı ile göreve başlamak üzere halihazırda Şirketimizde İç Denetim Müdürü sıfatı ile görev yapmakta olan T.C.Kimlik no'lu Hasan Aksu'nun vekaleten atanmasına, 4. Hasan Aksu'nun (B) grubu imza yetkisinin bu kez vekaleten Genel Müdür sıfatı ile devam etmesine, 5. Şirketimiz Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Veysi Küçük'ün bu görevinin 30 Kasım 2011 tarihi itibarı ile sona ermesine ve bu nedenle 30 Kasım 2011 tarihi itibarı ile Veysi Küçük'ün (B) Grubu imza yetkisinin kaldırılmasına, 6. Halihazırda Şirketimiz Muhasebe ve İdari İşler Müdürlüğü görevini sürdürmekte olan T.C.Kimlik no'lu Cemal Aşula'nın Şirketimiz nezdindeki görevine 1 Aralık 2011 tarihi itibarı ile Mali İşler Müdürü olarak devam etmesine, halihazırda sahip olduğu (B) grubu imza yetkilerinin devam etmesine, karar verilmiştir.

10 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :44:45 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 K:2 Gümüşsuyu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : / Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Bağlı Ortaklık Sermaye Artırımı AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Bulgaristan'da kurulu %100 iştirakimiz olan gayri faal durumdaki Aksu Tekstil EAD şirketinin, emlak vergisi ve benzeri zorunlu harcamalarının karşılanabilmesi için sermayesinin Leva (Yaklaşık Yüzellibin Türk Lirası) artırılmasına, artırılan bedelin %25'inin nakden ödenmesine ve kalan kısmının ise 2 yıl içerisinde tamamlanmasına karar verilmiştir.

11 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :34:01 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mah. İnönü Cad. Dersan Han No:46 Kat: Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Hayır : Özet Bilgi : Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme. Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi : Davanın Konusu : Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme Karşı Taraf/Taraflar : Selahattin Tunç Cecan Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme : T.C. Beyoğlu 2. Asliye Ticaret Dosya No : 2009/516 esas Davanın Duruşma Tarihi : Alınan Karar : Davanın duruşmasının, Bilirkişi'den ek rapor alınmak üzere saat 9:50 de görülmesine karar verilmiştir. Bir Sonraki Duruşma Tarihi :

12 Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar : Davanın duruşmasının, Bilirkişi'den ek rapor alınmak üzere saat 9:50 de görülmesine karar verilmiştir.

13 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :14:28 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mah. İnönü Cad. Dersan Han No: 46 Kat: Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Zonguldak, Alaplı'da bulunan iplik üretim tesisimizin kiralanması. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimiz aktifinde bulunan Alaplı-Zonguldak, Aşağı Doğancılar Mevkiinde kain taşınmaz ve üzerine mevcut yapılar ile birlikte muhtelif makine ve teçhizattan oluşan iplik üretim tesisimizin kiralanması ve kira dönemi boyunca Ak-Al markasının kullandırılması hususunda Dinarsu İmalat ve Ticaret T.A.Ş ile sözleşme imzalanmıştır.

14 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :41:10 Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mah. İnönü Cad. Dersan Han No: 46 Kat: Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Özet Bilgi : Alaplı/ Zonguldak Fabrikasındaki İplik Üretiminin, Fabrikanın Kiralanması nedeniyle sona erdirilmesi. Bildirime Konu Durumun Niteliği : Üretim İşletmesi Durdurulan/İmkansız Hale Gelen Faaliyetler Hakkında Bilgi Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Nedeni : İplik Üretimi : Kiraya Verilmesi Nedeniyle Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi : Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Üretimine Etkisi Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Satışlarına Etkisi Kısmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satışlar İçindeki Payı : : % 100 : % 100

15 İş Akitleri Feshedilen/Feshedilecek Kişi Sayısı Ödenen/Ödenecek Kıdem Ve İhbar Tazminatlarının Toplamı : 532 : 7.1 Milyon TL Şirket Yönetimince Alınan Tedbirler : İplik üretim faaliyetlerimizin sona ermesi sonrasında Alaplı, Çerkezköy, Yalova ve Bozüyük'te bulunan tesislerimizin kiralama faaliyetleri devam edecektir. Yeniden Faaliyete Başlanması İçin Gerçekleşmesi Gereken Olaylar Yeniden Faaliyete Başlanacaksa Öngörülen Tarih Şirketin Süreklilik Varsayımının Nasıl Etkileneceği : İplik üretim faaliyetlerimizin sona ermesi sonrasında Alaplı, Çerkezköy, Yalova ve Bozüyük'te bulunan tesislerimizin kiralama faaliyetleri devam edecektir. Şirketimizin sermayesinde, rasyolarında şirketin devamlılığına olumsuz etki edecek bir faktör öngörülmemektedir. EK AÇIKLAMALAR: tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında Alaplı-Zonguldak, Aşağı Doğancılar Mevkiinde kain ve Şirketimiz aktifinde bulunan muhtelif makine ve teçhizattan oluşan iplik üretim tesisimizin, kiralanması ve kira süresince Ak-Al markasının kullanım hakkının verilmesi konusu görüşülüp karara bağlanmıştır. Bu kapsamda, 1. Şirketimiz aktifinde bulunan Alaplı-Zonguldak, Aşağı Doğancılar Mevkiinde kain üç parselden oluşan taşınmaz ve üzerine mevcut yapılar ile birlikte muhtelif makine ve teçhizattan oluşan iplik üretim tesisimizin; 2 ay faaliyet hazırlıkları dikkate alınarak ödemesiz, ilk 2 ayı takip eden 1. yılda aylık ,- ABD Doları + KDV, sonraki 2 yılda ise aylık ,- ABD Doları + KDV kira bedeli karşılığında 3 yıl 2 aylık süre için kiralanması ve kira dönemi boyunca Ak-Al markasının kullandırılması için sözleşmenin Dinarsu İmalat ve Ticaret T.A.Ş. ile imza edilmesine; 2. Alaplı'daki fabrikamızın, Dinarsu İmalat ve Ticaret T.A.Ş' ye kiralanacak olması nedeniyle, üretim faaliyetlerinin tarihi itibariyle sonlandırılmasına, 3. Alaplı'daki faaliyetin sona erecek olması ile birlikte, a. Alaplı'daki tüm çalışanların iş akitlerinin, İş Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, 2011 Haziran ayı sonuna kadar, b. Merkez ofislerde faaliyet gösteren birimlerde çalışan personelin iş akitlerinin iş durumuna göre kademeli olarak yıl sonuna kadar olmak üzere, yasal hakları ödenmek suretiyle feshedilmesine ve toplu işçi çıkarma konusundaki tüm yasal bildirim yükümlülüklerimizin ilgili makamlar nezdinde yerine getirilmesine, Karar verilmiştir.

16 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :32:50 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 K:2 Gümüşsuyu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : / Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : / Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Özet Bilgi : Olağanüstü Genel Kurul toplantı sonucu. Genel Kurul Toplantı Türü : Olağanüstü Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi Genel Kurul Tarihi : ALINAN KARARLAR / GÖRÜŞÜLEN KONULAR: Açıklanacak Özel Durumlar; Yönetim Kurulu önerisi doğrultusunda Zonguldak-Alaplı, Aşağı Doğancılar mevkiinde kain taşınmazın makina ve teçhizat ile birlikte kiralanması ve ayrıca Ak-Al Markasının kiralama dönemi boyunca kullandırılmasının kabulüne ve ilgili kira sözleşmesinin Yönetim Kurulu 'nca akdolunmasına oyçokluğu ile karar verildi. Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetveli ekte pdf olarak yer almaktadır.

17 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :02:00 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 K:2 Gümüşsuyu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : / Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : İstanbul Menkul Kıymetler Borsa'sının tarihli yazısına cevaptır. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Borsanız Başkanlığı'nın 03 Haziran 2011 tarih ve İMKB/24-GDD-210/ no'lu yazısı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII no:54 sayılı Özel Durumların Kamuya açıklanmasına ilişkin esaslar tebliğinin 21 ve 22. maddelerine göre, Şirketimiz hisse senetlerinde gerçekleşen olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususundaki açıklamalarımız talep edilmiştir. Şirketimizle ilgili bugüne kadar Başkanlığınıza bildirilen özel durum açıklamalarımız haricinde kamuya henüz açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.

18 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :03:37 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 K:2 Gümüşsuyu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : / Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : / Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi Özet Bilgi : Olağanüstü Genel Kurul tarihi,yeri ve gündemi ile ilgili açıklamadır. Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Genel Kurul Toplantı Türü : Olağanüstü Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi Tarihi : Saati : 10:00 Adresi : Elite World Hotel, Pera Salonu (-3.Kat) Şehit Muhtar Caddesi No.42,Taksim,34437,İSTANBUL GÜNDEM: AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ' nin Yönetim Kurulu Üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır: 1. Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının tarihinde saat: 10.00'da Elite World Hotel, Pera Salonu (-3.Kat) Şehit Muhtar Caddesi No.42,Taksim,34437,İSTANBUL adresinde yapılmasına, 2. Toplantıya Hükümet Komiserinin katılımını sağlamak üzere İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü'ne müracaatta bulunulmasına, 3. Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ile ilgili gündemin aşağıdaki şekilde belirlenmesine, GÜNDEM:

19 1- Açılış, Divan teşekkülü ve toplantı tutanağının imzalanması hususunda Divan'a yetki verilmesi, 2- Aşağı Doğancılar Mevkii, Alaplı-Zonguldak adresindeki taşınmazımızın tamamının, makine ve teçhizat ile birlikte kiralanması ve ayrıca Ak-Al markası üzerinde lisans tanınması konusunun görüşülüp karara bağlanması ve işlemlerin gerçekleştirilmesi için Yönetim Kurulumuzun yetkilendirilmesi, 3- Dilekler, 4. Konu ile ilgili davet ve ilanların Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi ile günlük bir gazetede yayınlanmasına, 5. Bu kararın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No: 54 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliğ'i çerçevesinde kamuya açıklanmasına, Katılanların oybirliği ile karar verilmiştir. EK AÇIKLAMALAR:

20 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :37:03 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 K:2 Gümüşsuyu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : / Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : / Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Alaplı Fabrikasının kiralanması husunda bilgi. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ Yönetim Kurulu'nun tarihli toplantısında; Alaplı-Zonguldak, Aşağı Doğancılar Mevkiinde kain ve Şirketimiz aktifinde bulunan muhtelif makine ve teçhizattan oluşan iplik üretim tesisimizin, üzerinde bulunduğu üç parselden oluşan taşınmaz ile birlikte 1. yılda aylık ,- ABD Doları + KDV, sonraki 2 yıl da ise aylık ,- ABD Doları + KDV kira bedeli karşılığında 3 yıl süre için kiralanması ve Ak-Al markası üzerinde de lisans verilmesi için Erza Tekstil Anonim Şirketi tarafından yapılmış olan teklifin Kurulumuzca uygun görülerek Genel Kurulun onayına ve onaylama halinde de gerekli tüm işlemlerin gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda Kira Sözleşmesinin de akdi için Yönetim Kurulumuzun yetkili kılınması hususunda karar alınımına sunulmasına, Karar verilmiştir.

21 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :25:39 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 K:2 Gümüşsuyu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : / Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Yönetim Kurulu vazife taksim kararı. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ Yönetim Kurulu'nun tarihli toplantısında; - Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sayın RAİF ALİ DİNÇKÖK'ün seçilmesine, - Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Sayın NİLÜFER ÇİFTÇİ'nin seçilmesine, - Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: X, No.:22 sayılı Tebliği kapsamında Denetimden Sorumlu Komite üyeliklerine İZER LODRİK ve CENGİZ TAŞ'ın seçilmesine, karar verilmiştir.

22 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :10:20 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0 (212) /0 (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Sektörümüzdeki aşırı rekabetin ve düşük kar marjlarının daha uzun süre devam edeceği ve Orta vadede tekstil sektöründen farklı sektörlere geçmek düşüncesi ile Şirketimizin aktifinde bulunan, Aşağı Doğancılar Mevkii, Alaplı-Zonguldak adresinde yer alan tesislerimizde ki, İplik üretim makinelerine ve taşınmazlarına yapılan tekliflerin satış öncelikli olmak üzere değerlendirilmesi (satış işlemi tamamlanana kadar üretim faaliyetleri durdurulmadan) için görüşmelere başlanacak, ulaşılan sonuçlar Genel Kurul'un onayına sunulacaktır.

23 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :27:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0 (212) /0 (212) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Hayır Özet Bilgi : Sermaye Piyasası Kurulu 'nun Seri:VIII No:54 sayılı tebliği uyarınca 2010 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin olarak yapılan kamu açıklamasıdır. Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : Genel Kurul Tarihi : ALINAN KARARLAR / GÖRÜŞÜLEN KONULAR: Açıklanacak Özel Durumlar : Şirketimizce tarihinde saat 11:00'da Taşkışla Caddesi, No: 1, 34437, Taksim, İstanbul adresindeki Hyatt Regency-Grand Hyatt İstanbul Oteli'nin Troy Salonu'nda yapılan 2010 yılı olağan genel kurul toplantısında alınan kararlar aşağıdaki gibidir: yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçi Raporu, Bağımsız Denetçi Raporu ile Bilanço ve Gelir Tablosu oyçokluğu ile ayrı ayrı kabul ve tasdik edildi. 2- Yönetim Kurulu'nun 2010 yılı kar dağıtım önerisi ile ilgili metni aşağıda yer alan kararının aynen kabulüne oyçokluğu ile karar verildi: "I-2010 yılı Vergi Usul Kanunu hükümlerine ve S.P.K Mevzuatı Seri: XI, No: 29 sayılı tebliğe göre düzenlenen mali tablolarda zarar olduğu için kar dağıtımının söz konusu olmadığına, II-Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre kanuni defter kayıtlarımızda yer alan cari dönem zararı ile S.P.K Mevzuatı Seri: XI, No: 29 sayılı tebliğe göre düzenlenen mali tablolarda yer alan cari dönem zararının bünyede muhafazasına katılanların oybirliği ile karar verildi."

24 3- Yönetim Kurulu üyelerinin her biri 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı, kendi ibralarında sahibi oldukları paylardan doğan oy haklarını kullanmayarak, oyçokluğu ile ayrı ayrı ibra edildiler. Denetçilerin her biri 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı oyçokluğu ile ayrı ayrı ibra edildiler. 4- Yönetim kurulu üye sayısının 6 olarak tespit edilmesine ve Şirketin yönetim kurulu üyeliklerine üç yıl süre ile görev yapmak üzere RAİF ALİ DİNÇKÖK, NİLÜFER ÇİFTÇİ, AYÇA DİNÇKÖK, İZER LODRİK, CENGİZ TAŞ ve AYDIN FETHİ BAYTAN'ın seçilmesine oyçokluğu ile karar verildi. Denetim kurulu üyeliklerine bir yıl süre ile ve 2011 yılı faaliyet ve hesaplarının incelenmesi için yapılacak olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere CELALETTİN ÖZEL, ALİ FECRİ BAYÜSTÜN ve RECEP ALBAYRAK'ın seçilmesine oyçokluğu ile karar verildi. Yönetim kurulu üyelerinin her birine geçen yıl olduğu gibi zam yapılmadan aylık net 385,00-TL huzur hakkı ödenmesine, denetçilerin her birine geçen yıl olduğu gibi zam yapılmadan aylık net 255,00-TL ücret ödenmesine oyçokluğu ile karar verildi. Yönetim kurulu Üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 334. ve 335. maddelerinde yazılı yetki ve izinlerin verilmesine oyçokluğu ile karar verildi. 5- Sermaye Piyasası mevzuatı uyarınca Şirketimizin 2011 yılı denetimi için Bağımsız Denetim Kuruluşu BAŞARAN NAS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ'nin seçilmesine ilişkin yönetim kurulu kararının onaylanmasına oyçokluğu ile karar verildi. 6- Seri: IV, No: 41 sayılı 'Sermaye Piyasası Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar Hakkında Tebliğ' hükümleri uyarınca ilişkili taraf işlemi ile ilgili olarak ortaklarımıza bilgi verildi. Genel Kurul Toplantı Tutanağı, Hazirun Cetveli ve Kar Dağıtım Tablosu pdf olarak yer almaktadır.

25 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :21:24 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 K:2 Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : / Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : / Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Hayır : Özet Bilgi : Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme. Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi : Davanın Konusu : Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme Karşı Taraf/Taraflar : Selahattin Tunç Cecan Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme : T.C. Beyoğlu 2.Asliye Ticaret Dosya No : 2009/516 esas Davanın Duruşma Tarihi : Alınan Karar : Bilirkişi raporu hakkında görüş verilmesi için süre verilmiştir. Bir Sonraki Duruşma Tarihi :

26 Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar : Taraf ve dosya numarası belirtilen davada Bilirkişi raporu sunulmuş ve taraflara bilirkişi raporu hakkında beyanda bulunmak üzere 10 gün süre verilmesine karar verilmiştir. Gelecek duruşma tarihi saat 15:05 olarak belirlenmiştir.

27 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :04:51 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 K:2 Gümüşsuyu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : / Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : / Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Hayır Özet Bilgi : 2010 yılı Kar Dağıtımı önerisi ile ilgili Yönetim Kurulu kararı ve eki 2010 yılı Kar Dağıtım Tablosu Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Hesap Dönemi : / Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Kar Payı (TL) : 0 Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Sermayeye Oranı (%) : 0 Nakit Olarak Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Brüt Kar Payı (TL) : 0 Borsa'da İşlem Gören 1 TL Nominal Değerli Beher Paya Dağıtılacak Nakit Kar Payı : Brüt (TL) : 0 Net (TL) : 0 Teklif Edilecek Dağıtım Tarihi EK AÇIKLAMALAR: Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır: yılı Vergi Usul Kanunu hükümlerine ve S.P.K Mevzuatı Seri:XI, No:29 sayılı tebliğe göre düzenlenen mali tablolarda zarar olduğu için kar dağıtımının söz konusu olmadığına,

28 2-Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre kanuni defter kayıtlarımızda yer alan cari dönem zararı ile S.P.K Mevzuatı Seri : XI, No:29 sayılı tebliğe göre düzenlenen mali tablolarda yer alan cari dönem zararının bünyede muhafazasına, 3- Yukarıda belirtilen konuların 10 Mayıs 2011 tarihinde yapılacak 2010 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların tasvibine sunulmasına, Katılanların oy birliği ile karar verilmiştir. EKİ: 2010 YILI KAR DAĞITIM TABLOSU

29 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :03:20 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 K:2 Gümüşsuyu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : / Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : / Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi Özet Bilgi : 2010 yılına ait Olağan Genel Kurul tarihi, yeri ve gündemi ile ilgili açıklamadır. Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : / Tarihi : Saati : 11:00 Adresi : HYATT REGENCY - Grand Hyatt Hotel İstanbul Troy Salonu Taşkışla Caddesi, No: Taksim/ İstanbul GÜNDEM: Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır: 1- Şirketimizin 2010 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tarihinde saat: 11.00'de HYATT REGENCY - Grand Hyatt Hotel İstanbul Troy Salonu Taşkışla Caddesi, No: Taksim/ İstanbul adresinde yapılmasına, 2- Toplantı günü almak üzere İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü'ne müracaatta bulunulmasına, yılı Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilgili gündemin aşağıdaki şekilde belirlenmesine, GÜNDEM:

30 1-Açılış, Divan teşekkülü ve toplantı tutanağının imzalanması hususunda Divan'a yetki verilmesi, Yılı faaliyetleri ile ilgili Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçi ve Bağımsız Denetçi Raporları, Bilanço ve Gelir tablosu ile Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan kar dağıtım teklifinin okunması, müzakeresi ve tümünün onaya sunulması, Yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Denetçilerin ibra edilmeleri, 4-Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Denetçilerin seçilmesi, görev sürelerinin, ücret ve huzur haklarının tespiti ile Yönetim Kurulu Üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 334. ve 335. maddelerinde yazılı yetkinin verilmesi, 5-Sermaye Piyasası Kurulu'nun Mevzuatı uyarınca Bağımsız Denetim Şirketi seçimi ile ilgili Yönetim Kurulu Kararının Genel Kurul onayına sunulması, 6-Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: IV, No: 41 sayılı 'Sermaye Piyasası Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar Hakkında Tebliğ' hükümleri uyarınca alınan değerleme raporları çerçevesinde gerçekleştirilen ilişkili taraf işlemleri ile ilgili olarak ortaklarımıza bilgi verilmesi, 7-Dilekler, Katılanların oy birliği ile karar verilmiştir. EK AÇIKLAMALAR:

31 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :31:43 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 K:2 Gümüşsuyu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : / Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Teknik ve Kaliteden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Murat İnceoğlu'nun şirketimizden ayrılması. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Teknik ve Kaliteden sorumlu Genel Müdür Yardımcımız İsmail Murat İnceoğlu 14 Mart 2011 tarihi itibariyle şirketimizden ayrılmıştır.

32 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :22:19 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No:46 K:2, Beyoğlu/ISTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) / 0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0 (212) / 0 (212) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Hayır : Özet Bilgi : Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme. Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi : Davanın Konusu : Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme. Karşı Taraf/Taraflar : Selahattin Tunc Cecan Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme : T.C. Beyoğlu 2.Asliye Ticaret Dosya No : 2009/516 esas Davanın Duruşma Tarihi : Alınan Karar : Bilirkişi raporunun dönüşünün beklenmesine karar verilmiştir. Bir Sonraki Duruşma Tarihi :

33 Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel durumlar; Davanın bugün yapılan duruşmasında " Bilirkişi raporunun dönüşünün beklenmesine" karar verilmiş olup, gelecek duruşma tarihi saat 14:50 olarak belirlenmiştir.

34 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :32:45 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0(212) / 0(212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0(212) / 0(212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Genel Müdür değişikliği. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: KARAR TARİHİ : KARAR NO : 2011/05 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu Üyeleri toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır: 1. Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş'ın, Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle, Şirketimize Genel Müdür olarak Satınalma ve Sistem Geliştirme'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı kimlik no'lu Aydın Fethi Baytan'ın atanmasına, 2. Cengiz Taş'ın Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliğinin ve Yönetim Kurulu Üyesi sıfatı ile imza yetkilerinin devam etmesine, 3. Şirketimiz Satınalma ve Sistem Geliştirme'den sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine şimdilik atama yapılmamasına, katılanların oybirliği ile karar verildi.

35 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :10:29 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K:2 Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) / 0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : 0 (212) / 0 (212) : Hayır Özet Bilgi : Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII No:54 sayılı Tebliği uyarınca, Seri IV, No: 41 sayılı Tebliğ kapsamında yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerin değerleme sonucu hakkında yapılan kamu açıklamasıdır. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: AK-AL Tekstil Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri toplanarak aşağıdaki kararı almışlardır. Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: IV, No: 41 sayılı Tebliği'nin 'Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İşlemlerin Değerlendirilmesi' başlıklı 5. maddesi kapsamında, ilişkili taraf Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. ile 2011 yılında gerçekleştirilecek olan hammadde alımı işlemlerinin tutarının, kamuya açıklanacak yıllık finansal tablolarımızda yer alan aktif toplamımızın veya brüt satışlar toplamımızın % 10'una veya daha fazlasına ulaşacağı öngörüldüğünden, Kapital Karden Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından hazırlanan ve değerlemeye konu işlem şartları adil ve makul bulunan tarihli Değerleme Raporu'nun incelenmesi sonucunda, 1- Şirketimiz tarafından Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş.'den hammadde alınmasına ilişkin işlemin sürdürülmesine, 2- Değerlemeye konu işlem ile ilgili olarak, değerleme kuruluşu tarafından işlemler öncesinde yapılan değerleme çalışmasında ulaşılan sonuçlar ile bu sonuçlar çerçevesinde yönetim kurulumuz tarafından belirlenen şartlara uyulup uyulmadığı hususunda hesap dönemi sonunda hazırlanacak rapor özetinin, yıllık olağan genel kurul toplantısından 15 gün önce ortaklarımızın incelemesine açılmasına ve söz konusu işlemler hakkında genel kurul toplantısında ortaklarımıza bilgi verilmesine, Katılanların oybirliği ile karar verilmiştir Kapital Karden Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş tarafından değerlemeye konu işlem ile ilgili olarak hazırlanan tarihli Değerleme Raporu'nun Özeti aşağıdaki gibidir; İşlemin taraflarının birbirleri ile olan ilişkisi : Hammadde alımının gerçekleştirildiği AKSA Akrilik Kimya Sanayii A.Ş., Şirketimizin bağlı bulunduğu AKKÖK Grubu'na dahil grup şirketlerimizdendir. Değerlemeye Konu İşlemin Niteliği:

36 Değerlemeye konu işlem şirketimiz ile AKSA Akrilik Kimya Sanayii A.Ş arasında gerçekleştirilen hammadde alımı işlemidir. Değerlemede Kullanılan Yöntem : Hammadde alımına ilişkin işlem şartlarının incelenmesinde en uygun yöntem olarak "Emsal Karşılaştırma Yöntemi"nin seçildiği belirtilmiştir. Değerleme Sonuçları : Yapılan inceleme neticesinde fiyatların ürünü satın alan firmanın AK-AL veya ilişkili olmayan taraf olmasına göre farklılık göstermediği ifade edilmiştir.

Şirketimiz Yönetim Kurulu 01.12.2011 tarihinde aşağıdaki kararları almıştır:

Şirketimiz Yönetim Kurulu 01.12.2011 tarihinde aşağıdaki kararları almıştır: Şirketimiz Yönetim Kurulu 01.12.2011 tarihinde aşağıdaki kararları almıştır: 1- Ömer Avni Mah.İnönü Cad.Dersan Han No.:46 Kat:2 34437 Beyoğlu/İSTANBUL adresinde bulunan Şirket merkezimiz 01.12.2011 tarihinden

Detaylı

Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar: Davanın bugün yapılan duruşm

Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar: Davanın bugün yapılan duruşm AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] 27.12.2010 18:03:31 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Beyoğlu/İSTANBUL

Detaylı

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 26.02.2013 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Akhan Mah. 104 Sok N0 8 DENİZLİ Telefon ve Faks No. Tel 258-2680580 Fax 258-2681085 Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] 01.12.2010 16:12:45 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Hüseyin Yücel tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış

Detaylı

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 1 / 1 01.04.2016 18:56 English Ek dosyalar AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. / AKENR [] 01.04.2016 18:52:10 Özel Durum Açıklaması (Genel)

Detaylı

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] :50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] :50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] 24.04.2009 11:50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı Ortaklığın Adresi : İzmir cad No 35 Kızılay/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0312 418 84 87-0312 418 22

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:14/02/2012 Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2011-31.12.2011 Mali Tablonun Verilme Tarihi : 14.02.2012 Şirketimizin 31.12.2011 tarihli Geçici Vergi Beyannamesi eki olarak Büyük Mükellefler Vergi

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :26:51

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :26:51 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 10.12.2010 132651 İzmir-Ankara Karayolu 25.Km. No158 Kemalpaşa İZMİR 0232 8770855 / 87708 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler 0232 8770855

Detaylı

AK-AL TEKSTIL SANAYII ANONIM SIRKETI

AK-AL TEKSTIL SANAYII ANONIM SIRKETI AK-AL TEKSTIL SANAYII ANONIM SIRKETI 1 Ocak - 30 Eylül 2010 FAALIYET RAPORU A. DENETLEME KURULLARINDA GÖREV ALAN BASKAN VE ÜYELERIN, MURAHHAS ÜYELERIN AD VE SOYADLARI, YETKI SINIRLARI, BU GÖREVLERININ

Detaylı

BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] :24:16 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler

BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] :24:16 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] 15.12.2011 152416 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan cad. No51 34771 Ümraniye / İstanbul Telefon

Detaylı

AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [AKIPD] 21.12.2009 16:21:22 Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2 Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) 251 15 63/0

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 19.03.2010 15:13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5 K:3 Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 22.05.2012 172553 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Maddi Duran Varlık Alımı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Maddi Duran Varlık Alımı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Maddi Duran Varlık Alımı Özet Bilgi Maddi Duran Varlık Alımı Hk. Maddi Duran Varlık Alımı İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Maddi Duran

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20.04.2015 18:21:05

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :40:06

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :40:06 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 14.10.2009 15:40:06 Ortaklığın Adresi İZMİR ANKARA KARAYOLU 25. Km. : NO: 158 KEMALPAŞA-İZMİR Telefon ve Faks No. : TEL: 0232 877 08 55 FAX: 0232 877

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 204 [] 04.04.204 7:06:20 Genel Kurul Kararları Tescili 04.04.204 7:05:53 Adres Kısıklı Mah. Ferah Cad. No: Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul Telefon 22-5676800 Faks 22-302828 İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 21.03.2011 15:16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] 07.05.2010 17:26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Ortaklığın Adresi : Kore Şehitleri Cad. Yzb Kaya Aldoğan Sokak No: 16 Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 02.05.2012 14:39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş MerkeziNo:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=292520

http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=292520 Kamuyu Aydınlatma Platformu http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=292520 Page 1 of 3 27.06.2013 10.00 ICGYH.E 1.22 % 9.91 SODSN.E 3.07 % -10.23 BALAT.E 2.2 % -10.20 IHLAS.E 0.82

Detaylı

http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/bildirim.aspx?id=115295

http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/bildirim.aspx?id=115295 KAP - Bildirimler http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/bildirim.aspx?id=115295 Page 1 of 2 06.05.2010 ana sayfa sorgular şirketler diğer bilgiler iletişim AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. / AKENR [] 06.05.2010

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH10/01/2011 Konu Gayrimenkul Alışı Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği Fabrika Binası Arsası ile birlikte Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü Alıma İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi

Detaylı

AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin 17.Nisan.2006 tarihinde yaptığı yıllık olağan genel kurul toplantısına ait,

AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin 17.Nisan.2006 tarihinde yaptığı yıllık olağan genel kurul toplantısına ait, AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin 17.Nisan.2006 tarihinde yaptığı yıllık olağan genel kurul toplantısına ait, T U T A N A K Aksu İplik Dokuma ve Boya Apre Fabrikaları Türk

Detaylı

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İlişkili Taraf İşlemleri Gönderim Tarihi:09.03.2018 18:22:01 Bildirim Tipi:ODA İlişkili Taraf İşlemleri Şirketler Fonlar Türkç e İlişkili Taraf İşlemleri Yapılan

Detaylı

UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / UYUM [] 15.04.2014 19:01:45

UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / UYUM [] 15.04.2014 19:01:45 UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET / UYUM [] 15.04.2014 190145 Maddi Duran Varlık Satımı 1 MEHMET AKYÜZ 2 MUSTAFA SONGÖR Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 24.02.2010 18:47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :41:54 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :41:54 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 22.02.2011 16:41:54 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5 K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 Genel Kurul Kararları Tescili Adres Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok: No:5 Levent-İstanbul Telefon 212-3179433 Faks 212-2844988 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31/03/2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31/03/2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ Tarih : 09/03/2009 Konu : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:54 sayılı Tebliğine uygun olarak yapılan açıklama Olağan Genel Kurul Toplantısı hakkında Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018 TARİH:16.03.2018 16:23:22 - Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği Özet Bilgi: Finansal tablonun 5 no lu dipnotunda değişiklik Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi: 1

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 30.03.2015 15:03:41 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı /Ortakların Adı Adresi : T.GARANTİ BANKASI A.Ş. : Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 34340 Beşiktaş/İSTANBUL Telefon ve Fax No : (0212)

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:05/01/2010 Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Konu: Stratejik Büyüme opsiyonlar, muhtemel ortaklık işbirliği ve hisse satışı ile ilgili bildirim TARİH:20/01/2010

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30 MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] 02.08.2013 173330 2 HAKAN 02.08.2013 172705 02.08.2013 172856 Ortaklığın Adresi Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 Darıca- KOCAELİ Telefon ve Faks No. Tel 0 262 677 46 00 Faks

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı Özet Bilgi Şirketin Konsantre bakır üretimi faaliyetiyle ilgili varlıklarının satışı Maddi Duran

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel)

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel) KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 29.03.2012 17:25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH: 31/01/2007 Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bağımsız denetim kuruluşu seçimi. Şirketimizin 2007 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası

Detaylı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Kırpart Otomotiv Parçaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin paylarının satışı hakkında Finansal Duran

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 27.02.2015 18:07:41 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle

Detaylı

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurulu 28/03/2018 tarihinde yapılmıştır. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili

Detaylı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Özel Durum Açıklaması Tarih : 08 Nisan 2009 Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 8 Nisan 2009 tarihli toplantısında: 1- Ek-1 de yer alan

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 10 Ağustos 2011 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2010 28 Şubat 2011 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :33:30 Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :33:30 Özel Durum Açıklaması (Genel) / OSTIM [] 02.05.2012 163330 1 Sıtkı 2 Abdullah 02.05.2012 163204 02.05.2012 163320 100. Yıl Bulvarı, No 99/90, Ostim - Telefon ve Faks No. 312 385 34 09-312 385 24 19 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ TEKFEN HOLDİNG A.Ş. 08.05.2009 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 19.03.2012 17:38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Davutpaşa Cad. No:10 Topkapı - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış ve başkanlık divanının seçimi 2- Toplantı tutanağının tanzim ve imzası için başkanlık divanına yetki

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017 TARİH: 05.01.2017 15:43:09 - Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Özet Bilgi: Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin %100'üne sahip olduğu Capintec, Inc.'nın satışına yönelik işlemler

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı/Ortakların Adı : Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş. Adresi : Ömerbey Mah. Bursa Asfaltı Cad. No:51, Mudanya / Bursa Telefon / Faks : (0224) 270 30 00 / (0224)

Detaylı

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Özel Durum Açıklaması (Genel) CAM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / DENCM [SISE] 31.12.2015 13:47:48 Özel Durum Açıklaması (Genel) Bahçelievler Mahallesi 4013 Sokak No: 10 Telefon ve Faks Numarası : 0 258 295 40 00 / 0 258 377 24 79 Ortaklığın

Detaylı

ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi ORFİN FİNANSMAN AŞ 2016 Yılı Olağan Genel Kutul Toplantısı Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler []

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] :55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] :55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] 25.04.2011 14:55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : ESENBOĞA YOLU 23.KM AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0 312 398 01 81-0 312 398 04 74 Ortaklığın

Detaylı

CEYLAN YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ BAĞLI ORTAKLIĞI. Ceylan Yatırım Holding A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı. Sayfa No: 1

CEYLAN YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ BAĞLI ORTAKLIĞI. Ceylan Yatırım Holding A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 CEYLAN YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIĞI SERİ:XI NO:29 TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01 OCAK 31 MART 2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sayfa No: 2 BÖLÜM I- GİRİŞ 1- Raporun Dönemi

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı /Ortakların Adı Adresi : T.GARANTİ BANKASI A.Ş. : Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 34340 Beşiktaş/İSTANBUL Telefon ve Fax No : (0212)

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] :57:56 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] :57:56 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] 26.03.2014 16:57:56 Genel Kurul Toplantısı Sonucu 1 2 Mehmet Tekin SALT Mustafa Nafiz GÜRESTİ GENEL MÜDÜR MUHASEBE MÜDÜRÜ ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516 ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 130127 Anbar Mahallesi 895. Sokak No9 Melikgazi KAYSERİ Telefon ve Faks No. Tel 0(352) 3113511 Faks0(352) 3113516 Ortaklığın Biriminin

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 15 Temmuz 2009 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2008 28 Şubat 2009 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Özet Bilgi Mares Otel'in mevcut kiracısı ile imzalanmış olan kira sözleşmesinin süresinin uzatılarak değiştirilmesi İlgili Şirketler

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı

ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı Özet Bilgi Arsa, Bina,Makina Parkı Satışı Hk. Maddi Duran Varlık Satımı İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Maddi Duran

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ORTAKLIĞIN UNVANI/ORTAKLARIN ADI : KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİC A.Ş. ADRESİ : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merkezi No:5 K:3 Gayrettepe/İstanbul TELEFON VE FAX NO : 0-212

Detaylı

SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi

SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi Özet Bilgi Finansal Duran Varlık Edinimi Hakkında Finansal Duran Varlık Edinimi İlgili

Detaylı

Kamuyu Aydınlatma Platformu http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=326363 Page 1 of 2 13.12.2013 52 % 6.19 MERIT.E 6 % -7.69 PAGYO.E 4.22 % -4.52 YKSGR.E 30.3 % -4.42 English Yardım

Detaylı

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 01 HAZİRAN 2018 DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. NİN 01 HAİZRAN 2018 TARİHLİ NA İLİŞKİN Şirketimizin İlişkili Taraf ile Önemli Nitelikteki İşlem onayına ilişkin Olağanüstü Genel Kurulu, gündemdeki

Detaylı

SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi

SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 26.01.2012 104615 SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 - (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 06.09.2011 17:22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : PROF. DR. BÜLENT TARCAN CAD/SOK. PAK İŞ MERK.

Detaylı

: - : %40 : %100 : %100

: - : %40 : %100 : %100 LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / LOGO [] 27.12.2013 155030 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Telefon ve Faks No. 262 679 80 00/ 262 679 82 92 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34 / DMSAS [] 25.12.2014 122234 1 HAKAN 25.12.2014 122006 25.12.2014 122206 Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 41700 Darıca Kocaeli Telefon ve Faks Numarası Tel 0 262 677 46 00 Faks 0 262 677 46 99 huseyin.konanc@demisas.com.tr

Detaylı

AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi 2016 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantı Sonucu Genel Kurul İşlemlerine

Detaylı

BORSA İSTANBUL A.Ş. 12/05/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BORSA İSTANBUL A.Ş. 12/05/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BORSA İSTANBUL A.Ş. 12/05/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz Ortaklık Yapısı ve Oy Hakları Şirket sermayesini temsil eden paylar A, B ve C olmak üzere

Detaylı

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi Özet Bilgi Zorlu Enerji Dağıtım AŞ?nin Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım AŞ ve Gazdaş Gaziantep Doğalgaz Dağıtım

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG [] 23.10.2013 16:26:59

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG [] 23.10.2013 16:26:59 / MUTGG [] 23.10.2013 162659 1 LEYLA YASEMİN 2 ATTİLA ÜYESİ 23.10.2013 162409 23.10.2013 162610 Tepeören Mah. Eski Ankara Asfaltı Cad.No.210 Tuzla/İSTANBUL Telefon ve Faks No. 0216 581 62 00-0216 304 18

Detaylı

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHİNDE YAPILAN 2013 FAALİYET YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHİNDE YAPILAN 2013 FAALİYET YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ NİN 22.04.2014 TARİHİNDE YAPILAN 2013 FAALİYET YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi nin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] :01:43 Özel Durum Açıklaması (Genel) AÇIKLAMA:

BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] :01:43 Özel Durum Açıklaması (Genel) AÇIKLAMA: BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] 30.12.2010 100143 Çakmak Mah. Balkan Cad. No51 34770 Ümraniye/İstanbul Telefon ve Faks No. 0216 528 90 00 Faks0216 528 99 99 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] 24.02.2016 11:08:34 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ERİM ÖZMAN 2 ALİ NURİ TÜRKER ŞİRKET PERSONELİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ TÜRKER

Detaylı

ĐŞ GĐRĐŞĐM SERMAYESĐ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 30 NĐSAN 2008 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Đş Girişim Sermayesi Yatırım

ĐŞ GĐRĐŞĐM SERMAYESĐ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 30 NĐSAN 2008 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Đş Girişim Sermayesi Yatırım ĐŞ GĐRĐŞĐM SERMAYESĐ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 30 NĐSAN 2008 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Đş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi nin 2007 yılına ait Olağan Genel

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Ostim Prestij Projesi ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel Durum Güncellemesi

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:22/01/2014 Konu: ŞGBF-Ortaklık Yapısı Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki

Detaylı

METAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI

METAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI METAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI Toplantı Tarihi : 14/07/2015 Toplantı No : 2015-9 Toplantı Yeri :Şirket Yönetim Merkezi Toplantı Saati : 10.00 Toplantıya Katılanlar : Ömer Saçaklıoğlu,

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ATA YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 07.09.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET - Şirketimizin 2011 faaliyet

Detaylı

DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / DGKLB [] :34:15

DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / DGKLB [] :34:15 / DGKLB [] 8:34:5 Bilgilendirme Politikası 7:55:30 8:00:5 Ortaklığın Adresi Rüzgarlıbahçe Mahallesi Kavak Sokak No:3/ : B blok Kat:5 Kavacık Beykoz İstanbul Telefon ve Faks Numarası : 26 322 00 90-26 322

Detaylı

HEKTS(Eski),TRAHEKTS91E4 0, ,

HEKTS(Eski),TRAHEKTS91E4 0, , İmzasız Görüntüle Ek dosyalar HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS, 2016 [HEKTS] 28.03.2016 17:21:15 Genel Kurul Toplantısı Sonucu 1 NERİMAN YEMENLİ MUHASEBE MÜDÜRÜ HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 28.03.2016 16:50:14 2

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [ECILC] :30:37

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [ECILC] :30:37 / ECZYT [ECILC] 12.08.2015 083037 Pay Alım Satım Bildirimi 12.08.2015 082650 12.08.2015 083019 Telefon ve Faks 212 371 70 00-212 371 72 22 deniz.harmankaya@eczacibasi.com.tr İlişkiler Biriminin Telefon

Detaylı

21.03.2011 13:14:00 Özel Durum Açıklaması (Genel) Telefon ve Faks No. : 232-512 13 99 Faks: 232-512 05 30 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama

Detaylı

25/01/2012. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı

25/01/2012. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı 25/01/2012 Özet Bilgi: Şube Kapanışı Bankamızın 25 Ocak 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Bankamızın Bahreyn Şubesi'nin kapatılmasına, bu çercevede gerekli iş ve işlemlerin yapılması hususunda

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 08.05.2008 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan Sermaye

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Acıbadem Mah. Çeçen Sok. Akasya Acıbadem Ortaklığın Adresi : Sitesi Kent Etabı A Blok

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 Özel Durum Açıklaması (Genel)

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 Özel Durum Açıklaması (Genel) ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 Ortaklığın Adresi : : Büyükdere Cad. Alikaya Sok. No: 5 Levent, Şişli-İstanbul Telefon ve Faks Numarası : Tel

Detaylı